abonnement Unibet Coolblue
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 11:25:40 #1
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189461001


MartijnKlungel twitterde op dinsdag 15-10-2019 om 23:52:23 Alle ingangen naar het Binnenhof zijn vannacht al geblokkeerd door politiebusjes. Boeren willen morgen naar het Binnenhof, maar dat mag niet van minister Grapperhaus. Ook @rtvnoord volgt het #boerenprotest in Den Haag. https://t.co/qU2Sq2dWCw reageer retweet


quote:
Protesterende boeren gaan woensdag in ochtendspits op pad: grote problemen verwacht

De protesterende boeren die woensdag het Binnenhof in Den Haag willen gaan bezetten, zullen vermoedelijk in de ochtendspits voor grote problemen op wegen in het hele land zorgen. Ze hebben afgesproken om 09.00 uur bij het RIVM in Bilthoven en rijden daarna door naar Den Haag. Er doen naar verwachting duizenden boeren mee.

De actiegroep Farmers Defence Force heeft de planning voor het protest van woensdag 16 oktober vandaag bekendgemaakt. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu is eerst aan de beurt. Daar willen de boeren om 09.00 uur al zijn. ,,De Rijksdienst die met schimmige methodes en uitkomsten ons als grootste vervuiler heeft aangewezen'', staat in het programma.

Daarna rijden de 'trekkers, bussen en auto's' naar Den Haag met verschillende eisen: ,,eerst onafhankelijke metingen en pas daarna maatregelen. Geen eliminatie van boerenbedrijven, geen inbreuk op grondrechten.'' De Farmers Defence Force zegt te verwachten dat premier Rutte en landbouwminister Schouten de actievoerders woensdag aanhoren.



De plannen laten zien dat de boeren al vroeg op pad gaan. Dat zal opnieuw zorgen voor grote drukte op de Nederlandse wegen. Tijdens het protest van 1 oktober zorgden de boeren ook al voor ellenlange files.

De actie van komende woensdag, waar naar verwachting duizenden boeren aan mee zullen doen en die groter moet worden dan de boerenactie van vorige week, wordt gehouden uit protest tegen de kabinetsbesluiten. De boeren willen niet weggesaneerd worden en eisen onder meer een betere vergoeding voor nertsenfokkerijen die over enkele jaren verboden worden.

Ontbijt
Een delegatie van actievoerders blijft in Den Haag. Donderdag wil de actiegroep daar ontbijt klaarzetten voor burgers, om het 'ongemak' dat de demonstraties met zich mee hebben gebracht, te verzachten. Het moet een ontbijt worden met in Nederland geproduceerde producten. Die middag zullen de boeren die overnacht hebben in Den Haag ook nog een tocht maken langs verschillende rijksgebouwen in de stad, maakte actieleider Mark van den Oever van actiegroep Farmers Defence Force vanmiddag bekend.



https://www.ad.nl/binnenl(...)n-verwacht~a5cd1fe3/
quote:
Provincies zwichten voor boerenprotest: geen nieuwe stikstofregels voor boeren

Nadat Drenthe en Overijssel de regels geheel introkken, schortte Gelderland de invoering voorlopig op. In Groningen en Flevoland houdt het bestuur voet bij stuk.



Meerdere provinciebesturen hebben maandag besloten af te zien van de invoering van nieuwe stikstofregels. Drenthe en Overijssel schrapten de regels voor boeren, net als Friesland vorige week al deed. Gelderland schortte invoering ervan voorlopig op. Dit onder druk van demonstrerende boeren, die maandag met tractoren richting de provinciehuizen zijn getrokken. Groningen en Flevoland houden ondanks de protesten vast aan de gemaakte afspraken.

De Groningse gedeputeerde Henk Staghouwer (ChristenUnie) zei maandagavond in een persconferentie dat het provinciebestuur voet bij stuk houdt en geen uitzonderingen maakt in de nieuwe stikstofregels. ,,Vier andere provincies hebben een andere keuze gemaakt. Wij hebben gemeend daaraan vast te moeten houden." Staghouwer zei vanaf morgen met de landbouwsector en het Rijk in gesprek te gaan over een oplossing.

Eerder op de dag was de binnenstad van Groningen het toneel van grimmig protest. Demonstrerende boeren belaagden agenten met hooi en reden betonnen paaltjes omver. Een tractor reed door een afzetting bij de Vismarkt - fietsers en voorbijgangers konden hem ternauwernood ontwijken. Eén boer werd gearresteerd nadat hij met zijn tractor geprobeerd zou hebben op een politiepaard in te rijden.

Bij het provinciehuis moesten agenten met wapenstokken de menigte bij de deur weg houden. De honderden boeren daar eisten het schrappen van de stikstofregels, en dreigden de deur uit het provinciehuis te rammen - een trekker vlak voor de ingang van het provinciehuis zette hun dreigement kracht bij. Toen er om 16.30 uur nog geen conclusie was, reed de tractor de deur van het provinciehuis er daadwerkelijk uit. Agenten konden voorkomen dat de menigte naar binnen drong, zo is te zien op beelden van RTV Noord.

Koepelorganisatie LTO Noord, dat de demonstratie organiseerde, keurt de actie af en vraagt leden terug naar huis te gaan.

Drenthe, Overijssel en Gelderland
In andere provincies ging het provinciebestuur wel overstag. De Drentse gedeputeerde Henk Jumelet (CDA) zei maandagmiddag tegenover zo'n duizend boeren, die zich hadden verzameld bij het provinciehuis in Assen, dat de maatregelen worden ingetrokken. ,,Wij hebben goed geluisterd en geconstateerd dat we hetzelfde bedoelen", zei Jumelet. ,,We gaan samen terug en trekken in."

Eerder op de dag zei Jumelet nog dat de maatregelen zouden worden uitgesteld. ,,Daarmee zijn de beleidsregels van tafel tot er iets beters ligt." Later werd hij stelliger in zijn bewoordingen. Ook in Overijssel werden de stikstofregels voor boeren helemaal ingetrokken.

In Gelderland is de invoering van de maatregelen voorlopig opgeschort, in elk geval tot de collegevergadering van volgende week. Een woordvoerder laat weten dat het provinciebestuur in overleg gaat om de maatregelen ,,die voor agrariërs gelden niet of nog niet in te laten gaan".

Friesland al overstag
Vrijdag trokken enkele tientallen boeren voor een demonstratie naar Leeuwarden. Daar kregen zij van gedeputeerde Johannes Kramer (FNP) te horen dat het nieuwe stikstofbeleid wordt ingetrokken.

Het intrekken of opschorten van de invoering van nieuwe stikstofregels betekent dat er voorlopig geen nieuwe vergunningen kunnen worden afgegeven aan boerenbedrijven. Door een verstrekkend besluit van de Raad van State mogen alleen stikstof-uitstotende uitbreidingen van bedrijven volgen als die uitstoot elders wordt gecompenseerd.

Boeren vinden dat zij onevenredig hard worden getroffen door de maatregelen. Maandag zorgen demonstrerende boeren in delen van het land voor verkeersopstoppingen. Behalve naar Assen en Groningen trokken zij op tractoren naar de provinciehuizen in onder meer Haarlem, Den Haag, Zwolle en Arnhem.

https://www.nrc.nl/nieuws(...)erenprotest-a3976663

Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 11:26:33 #2
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461009
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:20 schreef Red_85 het volgende: [..] Omdat het rekenmodel in twijfel wordt getrokken en alleen 'wc-eend' het correct vindt. https://www.ad.nl/politie(...)nten-nodig~ac48dcf6/ Het us een zeer beperkt model, met een enorme foutmarge, maar wat wel als basis wordt gebruikt voor enorme beslissingen. Dat. Kan. Niet.
Goh iemand in de politiek met politieke belangen van de tegenpartij vind het model niet goed. Zeker zwart en wit alles bekijken, het is goed of fout. Er zitten wat aannames in het model, maarja weet jij betere wiskundige benaderingen/modellen? Er is ook maar een bepaald budget voor zoiets als dit, dat heeft de overheid zelf gedaan. Kom eens met een inhoudelijke argumentatie/discussie in plaats van het model is fout want het model is fout.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:26:39 #3
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461010
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:24 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

-O-
Ohja jij bent heel degelijk en lief he? O+
En tja de mijne willen ze niet zien... :N
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:26:58 #4
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461017
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:23 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Is er een goede stream dan?
Nog niet gevonden -O-
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189461028
https://www.boerderij.nl/(...)recordtempo-410840E/

En maar janken dat ze het zo slecht hebben
blablablabla
pi_189461029
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:26 schreef Momo... het volgende:

[..]

Goh iemand in de politiek met politieke belangen van de tegenpartij vind het model niet goed. Zeker zwart en wit alles bekijken, het is goed of fout. Er zitten wat aannames in het model, maarja weet jij betere wiskundige benaderingen/modellen? Er is ook maar een bepaald budget voor zoiets als dit, dat heeft de overheid zelf gedaan. Kom eens met een inhoudelijke argumentatie/discussie in plaats van het model is fout want het model is fout.
Meten is weten.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:27:53 #7
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_189461035
Maar 1 ding snap ik niet, er wordt hier altijd gezegd dat Nederlanders alleen maar toetsenbordhelden zijn die hun bek moeten houden als ze toch niet durven optreden tegen de regering. Nu is er een groep die dat wel doet en is het weer niet goed...

Verder heb ik ook niet zoveel op met die boeren, daar niet van.
pi_189461040
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:26 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ohja jij bent heel degelijk en lief he? O+
En tja de mijne willen ze niet zien... :N
Gaat niet vandaag. Moet werken. Anders had ik het wel gedaan.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:28:11 #9
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461046
Ze passen trouwens echt nooit op het malieveld met zn allen.. Ik denk dat de hele stad belegert word met trekkers straks...

Het begint pas om drie uur he? Er zijn nog tig onderweg... niet alleen die vanuit de bilt..
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 11:28:52 #10
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461059
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:27 schreef AchJa het volgende:

[..]

Metem is weten.
Dat hebben ze toch ook gedaan? Kabinet heeft zelf bezuinigd op aantal meetpunten. Als ze minder onzekerheid willen moeten ze de portemonnee trekken voor model ontwikkeling en meetpunten
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:29:24 #11
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461067
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:28 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Gaat niet vandaag. Moet werken. Anders had ik het wel gedaan.
Ik zou niet met iets wat breder is dan een fiets of brommer gaan...
Met een bus of tram kom je niet meer thuis ben ik bang..
pi_189461081
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:28 schreef AchJa het volgende:

[..]

Afgunst...
Het is een ieder gegund, maar ga dan ook niet en publiek klagen dat je het zo slecht hebt.
blablablabla
pi_189461086
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:28 schreef Momo... het volgende:

[..]

Dat hebben ze toch ook gedaan? Kabinet heeft zelf bezuinigd op aantal meetpunten. Als ze minder onzekerheid willen moeten ze de portemonnee trekken voor model ontwikkeling en meetpunten
Nou hehe. Dat willen de boeren dan ook. Nu wordt er landelijk beleid gevoerd op basis van een paar locaties en een rekenmodel.
pi_189461094
Zeiken over stikstof, maar ze kunnen wel allemaal in tractors rijden van 100k :')
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:32:14 #15
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461111
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:28 schreef Momo... het volgende:

[..]

Dat hebben ze toch ook gedaan? Kabinet heeft zelf bezuinigd op aantal meetpunten. Als ze minder onzekerheid willen moeten ze de portemonnee trekken voor model ontwikkeling en meetpunten
Dit ging bij de bevingen exact zo trouwens... Er is heel precieze apparatuur..
"Maar die gaan we niet installeren.. terwijl we het al jaren beloven en in 2013 geplaatst zou worden"
"We hebben wel andere gegevens waar we dan maar vanuit gaan"
pi_189461114
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:26 schreef Momo... het volgende:

[..]

Goh iemand in de politiek met politieke belangen van de tegenpartij vind het model niet goed. Zeker zwart en wit alles bekijken, het is goed of fout. Er zitten wat aannames in het model, maarja weet jij betere wiskundige benaderingen/modellen? Er is ook maar een bepaald budget voor zoiets als dit, dat heeft de overheid zelf gedaan. Kom eens met een inhoudelijke argumentatie/discussie in plaats van het model is fout want het model is fout.

De meet methode rommelt aan alle kanten, het zegt al genoeg dat er in de periode waarin er niet bemest wordt, uitschieters worden gemeten.
pi_189461117
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:31 schreef Discombobulate het volgende:
Zeiken over stikstof, maar ze kunnen wel allemaal in tractors rijden van 100k :')
blablablabla
pi_189461122
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:31 schreef Discombobulate het volgende:
Zeiken over stikstof, maar ze kunnen wel allemaal in tractors rijden van 100k :')
Mwah, materiaal heb je gewoon nodig voor het bedrijf natuurlijk.
pi_189461124
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:31 schreef Discombobulate het volgende:
Zeiken over stikstof, maar ze kunnen wel allemaal in tractors rijden van 100k :')
daarvoor zijn leningen bedacht. Een boer zonder tractor is niet meer mogelijk in deze tijd.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
pi_189461126
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:15 schreef AchJa het volgende:

[..]

Het RIVM zegt nb. zelf dat ze maar op 6 punten ammoniak meten. De rest gaat op basis van rekenmodellen.
Nee, ze hebben ongeveer 90 meetgebieden. Zes uitgebreide, 82 via een simpelere methode.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_189461130
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:29 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik zou niet met iets wat breder is dan een fiets of brommer gaan...
Met een bus of tram kom je niet meer thuis ben ik bang..
Nee twijfel scooter of lopen. Denk lopen. Moet precies daar langs de koekamp.
pi_189461132
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:32 schreef Elan het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ook zoiets, kan ook wel heel wat minder.
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:34:11 #23
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_189461148
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:31 schreef Discombobulate het volgende:
Zeiken over stikstof, maar ze kunnen wel allemaal in tractors rijden van 100k :')
:')
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_189461171
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:31 schreef Discombobulate het volgende:
Zeiken over stikstof, maar ze kunnen wel allemaal in tractors rijden van 100k :')
Als je hard werkt dan koop je zo’n tractor, jij slaapt 10 uur per dag.
Daar win je de oorlog niet mee.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:35:33 #25
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461174
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:33 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Nee twijfel scooter of lopen. Denk lopen. Moet precies daar langs de koekamp.
Lopen.. Ze parkeren wiel aan wiel..

In Groningen waren ook allemaal mensen die niet met hun fiets tussen de trekkers door kwamen..
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:36:28 #26
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461189
Omploegen dat veld:

titia_k twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:31:30 Trekkers rijden toch het Malieveld op (en het zijn er heel veel)#boerenprotest https://t.co/grXmzW3DPt reageer retweet

Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189461191
Zag net een stoet rijden op de N206. Denk dat het die uit Texel waren, want 1 had een dixie achterop :D
pi_189461206
quote:
10s.gif Op maandag 14 oktober 2019 20:24 schreef Ludachrist het volgende:
Ik zie dat Baudets stads-/natuurmens dichotomie ook zijn intrede heeft gedaan.
Alsof Baudet dat bedacht heeft. :')
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_189461210
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:33 schreef Ludachrist het volgende:

Nee, ze hebben ongeveer 90 meetgebieden. Zes uitgebreide, 82 via een simpelere methode.
6 Die realtime meten. De rest wordt op basis van die 6 "bijgesteld"...

En geen enkele meet de depositie...

https://www.rivm.nl/stikstof/meten
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 11:39:17 #30
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461219
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:32 schreef BroesWillems het volgende:

[..]


De meet methode rommelt aan alle kanten, het zegt al genoeg dat er in de periode waarin er niet bemest wordt, uitschieters worden gemeten.
Deze video was toch gedeeltelijk al weerlegd door het RIVM?
Er zullen vast fouten inzitten(bijvoorbeeld meetperiodes), net als elk model de waarheid benaderd.
De onzekerheidsmarge was behoorlijk groot ja lokaal, gemiddeld viel dat wel mee volgens mij.
Dan zou je dat kunnen veranderen.
En wat als de depositie daarvoor een paar procent lager uitkomt? Nog steeds hetzelfde probleem. Nederland heeft nog steeds een van de hoogste concentratie stikstof in landbouw/grondwater etc. Dat is gewoon een gevolg van ons dichtbevolkte land met veel landbouw. Eutrofiëring van de bodem/water leidt gewoon tot problemen in de biodiversiteit. Ik snap dat het voor de boeren het zoveelste ding is wat ze ineens opgelegd wordt. Maar kom op alles op meetstations en een model gooien.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:39:29 #31
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461224
Bilthoven is ook nog onderweg:

Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189461231
Ze rijden het Malieveld op _O- Ik hoorde op de radio dat er te weinig agenten waren om ze tegen te houden.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:40:22 #33
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_189461238
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:39 schreef ACT-F het volgende:
Bilthoven is ook nog onderweg:

[ afbeelding ]
Ze moeten het hele RIVM bombarderen

waardeloze wetenschappers daar
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 11:40:51 #34
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461243
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:40 schreef StephanL het volgende:
Ze rijden het Malieveld op _O- Ik hoorde op de radio dat er te weinig agenten waren om ze tegen te houden.
Hoe zijn ze langs alle legervoertuigen gegaan dan? Waren er plekken geen voertuigen neergezet?
pi_189461246
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:38 schreef AchJa het volgende:

[..]

En geen enkele meet de depositie...

https://www.rivm.nl/stikstof/meten
quote:
In het Bargerveen (vanaf 2012), de Oostelijke Vechtplassen (vanaf juli 2014) en op de Hoge Veluwe (vanaf augustus 2017) meet het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu met een COTAG (COnditional Time Averaged Gradient) de hoeveelheid droge depositie van ammoniak
quote:
Op 8 LML Landelijk Meetnet Luchtkwaliteit -stations bepaalt het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu de hoeveelheid natte depositie door regenwater op te vangen en chemisch te analyseren. We maken gebruik van de zogenaamde ‘wet-only vangers’. Dat zijn regenvangers die alleen opengaan en openstaan als het regent.
Wel toch?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_189461262


:D :D
pi_189461264
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:40 schreef StephanL het volgende:
Ze rijden het Malieveld op _O- Ik hoorde op de radio dat er te weinig agenten waren om ze tegen te houden.
En het maar gek vinden dat er stevig materieel wordt ingezet om ze op een aantal plekken tegen te houden.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:42:10 #38
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461277
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:40 schreef StephanL het volgende:
Ze rijden het Malieveld op _O- Ik hoorde op de radio dat er te weinig agenten waren om ze tegen te houden.
Begint al aardig vol te vullen:
nieuwsselectie twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:33:06 Boeren rijden Malieveld op met trekkers ondanks verbod https://t.co/8FGaxCuBqb #nieuws https://t.co/IlXYGVH7Tv reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 11:42:51 #39
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189461288
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:41 schreef trustychords het volgende:

[..]

En het maar gek vinden dat er stevig materieel wordt ingezet om ze op een aantal plekken tegen te houden.
Waarom zouden ze niet naar het malieveld mogen? Ze mogen alleen het binnenhof niet op
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189461307
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:40 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ze moeten het hele RIVM bombarderen

waardeloze wetenschappers daar
De boeren hebben nog altijd geen betere gevonden - terwijl de modellen en data die het RIVM gebruikt al jaren openbaar zijn.

Dus tsja.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:43:58 #41
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461311
quote:
Dat is walgelijk.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:44:02 #42
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461314
jvdplicht twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:35:32 Deze boer is voorbereid op een lange protestactie. #boerenprotest https://t.co/gs68SAQKEe reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:44:06 #43
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189461315
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:38 schreef AchJa het volgende:

[..]

6 Die realtime meten. De rest wordt op basis van die 6 "bijgesteld"...

Daarnaast meet het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in ruim 80 Natura 2000-gebieden met simpelere apparatuur (Gradko meetbuisjes of passieve samplers). Deze meetbuisjes meten de gemiddelde ammoniakconcentratie in de lucht over een hele maand.

quote:
En geen enkele meet de depositie...


Op 8 meetstations verzamelt het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu elke twee weken de neerslag (regen) met een zogenaamde ‘wet only sampler’. De hoeveelheid ammoniak en stikstofoxiden in de regen wordt vervolgens in een laboratorium bepaald.


En:


Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu doet daarnaast op 4 locaties metingen naar hoe snel ammoniak opgenomen wordt door planten en bodem ook wel droge depositie genoemd. Deze metingen zijn een stuk ingewikkelder. Dit geldt zowel voor het doen van de metingen als het verwerken van de meetgegevens. Dit komt omdat er met zeer grote nauwkeurigheid een verschil in ammoniakconcentratie over twee hoogtes gemeten moet worden. Deze verschilmetingen worden gecombineerd met metingen van de wervelingen in de lucht. Met deze metingen worden maandgemiddelde droge depositiewaarden verkregen.


quote:
Dit is ook mijn bron.
pi_189461326
quote:
Er zijn mensen voor minder veroordeeld.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:44:41 #45
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_189461327
quote:
Dat is dan weer minder grappig
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:44:42 #46
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461328
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:42 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom zouden ze niet naar het malieveld mogen? Ze mogen alleen het binnenhof niet op
Omdat ze alleen op de Koekamp mochten demonstreren ivm het Cirque du Soleil dat op het Malieveld staat.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_189461332
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:43 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

De boeren hebben nog altijd geen betere gevonden - terwijl de modellen en data die het RIVM gebruikt al jaren openbaar zijn.

Dus tsja.
okee, kun je het rekenmodel geven?
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:45:04 #48
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461337
Het malieveld is zo vol.. de tent van cirque de soleil staat er ook nog..

En komen echt een shitload meer dan alle andere keren... daar verkijken ze zich lelijk op..

Maar het blijft wel netjes vandaag denk ik... Sowieso zijn ze ontzettend netjes met zo'n grote groep..
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:45:42 #49
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461345
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:43 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Dat is walgelijk.
Nee dat is slechte humor....
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 11:45:42 #50
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189461346
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:45 schreef Zolderkamer het volgende:
Het malieveld is zo vol.. de tent van cirque de soleil staat er ook nog..

En komen echt een shitload meer dan alle andere keren... daar verkijken ze zich lelijk op..

Maar het blijft wel netjes vandaag denk ik... Sowieso zijn ze ontzettend netjes met zo'n grote groep..
Daar kunnen ze mooi in overnachten :)
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189461349
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:44 schreef Bensel het volgende:

[..]

okee, kun je het rekenmodel geven?
Kijk eens in het vorige topic - het is daar al gepost.
Of kijk zelf direct op de site.
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 11:46:07 #52
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461365
quote:
Als dit Geert was geweest had je ze moeten horen hoor.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:46:30 #54
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461368
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:45 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Daar kunnen ze mooi in overnachten :)
:D _O-
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:46:36 #55
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461369
StevenRadersma twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:38:01 Boeren komen massaal het terrein naast het Malieveld oprijden. #boerenacties #rtvnoord https://t.co/aiNhl6A1rH reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:46:48 #56
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461371
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:45 schreef Zolderkamer het volgende:
Het malieveld is zo vol.. de tent van cirque de soleil staat er ook nog..

En komen echt een shitload meer dan alle andere keren... daar verkijken ze zich lelijk op..

Maar het blijft wel netjes vandaag denk ik... Sowieso zijn ze ontzettend netjes met zo'n grote groep..
Dat is op zich al een schending vd afspraken. Evenals de poging een trekker de Hofvijver in te krijgen.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_189461375
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:40 schreef Momo... het volgende:

[..]

Hoe zijn ze langs alle legervoertuigen gegaan dan? Waren er plekken geen voertuigen neergezet?
Staan daar niet
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:47:11 #58
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461381
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:45 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Nee dat is slechte humor....
Nee, dat is geen humor.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:47:37 #59
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461389
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:46 schreef ACT-F het volgende:
StevenRadersma twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:38:01 Boeren komen massaal het terrein naast het Malieveld oprijden. #boerenacties #rtvnoord https://t.co/aiNhl6A1rH reageer retweet
En het terrein daarnaast.. en dan zetten ze de wegen vol... en dan...

Ze hebben geen idee.. het is nog geen 12 uur en om drie uur begint het pas...
pi_189461392
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:42 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Waarom zouden ze niet naar het malieveld mogen? Ze mogen alleen het binnenhof niet op
Omdat daar andere ondernemers bezig zijn met hun geld verdienen. Maarja dat is natuurlijk weer ondergeschikt aan de wil van de boertjes.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_189461396
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:46 schreef Momo... het volgende:

[..]

[..]

Nou ga je gang
Dank. En deze data is al tijden openbaar.
Waarom hebben de boeren geen onderbouwd tegenonderzoek ? En waarom liegen ze zo massaal dat het RIVM alles geheim houdt ?
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:48:03 #62
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461399
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:46 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Dat is op zich al een schending vd afspraken. Evenals de poging een trekker de Hofvijver in te krijgen.
Afspraken? De overheid en afspraken ja? _O-
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:48:32 #63
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461410
delangemars twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:40:12 #boerenprotest Boeren rijden toch Malieveld Den Haag op. https://t.co/D3XB6qOrO2 reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:48:36 #64
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461413
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:46 schreef ACT-F het volgende:
StevenRadersma twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:38:01 Boeren komen massaal het terrein naast het Malieveld oprijden. #boerenacties #rtvnoord https://t.co/aiNhl6A1rH reageer retweet
Welk terrein naast het Malieveld dan precies?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_189461416
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:47 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Dank. En deze data is al tijden openbaar.
Waarom hebben de boeren geen onderbouwd tegenonderzoek ? En waarom liegen ze zo massaal dat het RIVM alles geheim houdt ?
Hebben ze wel hoor.

Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:48:57 #66
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461421
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:47 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Omdat daar andere ondernemers bezig zijn met hun geld verdienen. Maarja dat is natuurlijk weer ondergeschikt aan de wil van de boertjes.
De middenstand:
pi_189461436
quote:
7s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:48 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Hebben ze wel hoor.

[ afbeelding ]
Tsk. De uitkomst is duidelijk niet boeren!!! maar cola.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:49:34 #68
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461438
rtvoostlive twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:40:19 Het staat inmiddels indrukwekkend vol. Opmerkelijk: nergens een podium te bekennen. Het vervolg laat zich raden. #boerenprotest https://t.co/4bMM3x1pkH reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  User die overal opduikt 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 11:49:37 #69
186611 Haags
pi_189461439
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:48 schreef ACT-F het volgende:
delangemars twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:40:12 #boerenprotest Boeren rijden toch Malieveld Den Haag op. https://t.co/D3XB6qOrO2 reageer retweet
Ja, waar anders moeten ze heen? Anders staat heel Den Haag straks vast.
Zonder wrijving geen glans
pi_189461442
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:48 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dat ziet er heel goor uit maar geen idee wat je ermee wil zeggen.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_189461445
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:48 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Welk terrein naast het Malieveld dan precies?
Koekamp las ik ergens, ligt er naast
pi_189461458
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:49 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Dat ziet er heel goor uit maar geen idee wat je ermee wil zeggen.
Dat er blijkbaar 1 ondernemer is die geld probeert te verdienen aan het boerenprotest ;) ?
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:50:37 #73
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461459
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:49 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Ja, waar anders moeten ze heen? Anders staat heel Den Haag straks vast.
Dat staat het straks ook... Dat kun je op je boerenklompen aanvoelen...
pi_189461460
Geertjan_Oxe twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:44:48 De “mobiele piraat” is ook mee 👌🏻👏🏻👏🏻Dus mensen op de trekker, vraag uw verzoeknummertjes maar aan!🚜🚜🚜🚜🎶🎵🎶🎵🎶🎵#boerenprotest #boereninactie https://t.co/sbWd70ctF4 reageer retweet
_O- _O_
pi_189461467
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:46 schreef Momo... het volgende:

[..]

[..]

Nou ga je gang
Daar staan geen rekenmodellen. Wel raporten., verwijzingen naar modellen en meetmethoden, maar hetgene waar het om draait, de rekenmethode, de formules om tot de resultaten te komen, staan hier niet
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 11:50:58 #76
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461475
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:47 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Dank. En deze data is al tijden openbaar.
Waarom hebben de boeren geen onderbouwd tegenonderzoek ? En waarom liegen ze zo massaal dat het RIVM alles geheim houdt ?
Ze willen nu ook nog dat de software van het model online komt, hebben ze zelfs rechtszaak tegen RIVM over lopen. Dat soort dingen gebeurd normaal echt niet. Je zou zelf wel het model kunnen nabouwen in een programmeertaal. Dan kan iedereen met die methode zo aan de haal of elementen overnemen.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 11:50:59 #77
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189461476
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:50 schreef StephanL het volgende:
Geertjan_Oxe twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:44:48 De “mobiele piraat” is ook mee 👌🏻👏🏻👏🏻Dus mensen op de trekker, vraag uw verzoeknummertjes maar aan!🚜🚜🚜🚜🎶🎵🎶🎵🎶🎵#boerenprotest #boereninactie https://t.co/sbWd70ctF4 reageer retweet
_O- _O_
Nais!
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:51:12 #78
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461482
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:49 schreef StephanL het volgende:

[..]

Koekamp las ik ergens, ligt er naast
Dat is dan iig de aangewezen plek voor de demonstratie.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_189461490
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:49 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Ja, waar anders moeten ze heen? Anders staat heel Den Haag straks vast.
Dan staat Den Haag maar vast, dat is toch een beetje het gevolg van met een paar duizend trekkers een stad inrijden.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:51:56 #80
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461495
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:49 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Dat ziet er heel goor uit maar geen idee wat je ermee wil zeggen.
Dat de middenstand achter de boeren staat en meeprofiteren...

Moet jij opletten als je daar nu met een hotdogstand gaat staan....
Dit willen de ondernemers elke dag wel..
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 11:52:21 #81
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461502
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:50 schreef Bensel het volgende:

[..]

Daar staan geen rekenmodellen. Wel raporten., verwijzingen naar modellen en meetmethoden, maar hetgene waar het om draait, de rekenmethode, de formules om tot de resultaten te komen, staan hier niet
Ik heb een hele uitgebreide documentatie vol met formules tijdje terug gezien hoor. Weet niet zo waar die staat.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:52:45 #82
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461507
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:50 schreef StephanL het volgende:
Geertjan_Oxe twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:44:48 De “mobiele piraat” is ook mee 👌🏻👏🏻👏🏻Dus mensen op de trekker, vraag uw verzoeknummertjes maar aan!🚜🚜🚜🚜🎶🎵🎶🎵🎶🎵#boerenprotest #boereninactie https://t.co/sbWd70ctF4 reageer retweet
_O- _O_
^O^ :Y)
Heerlijk kutmuziek erbij *O*
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 11:52:49 #83
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189461509
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:52 schreef Momo... het volgende:

[..]

Ik heb een hele uitgebreide documentatie vol met formules tijdje terug gezien hoor. Weet niet zo waar die staat.
:')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189461527
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:50 schreef Momo... het volgende:

[..]

Ze willen nu ook nog dat de software van het model online komt, hebben ze zelfs rechtszaak tegen RIVM over lopen. Dat soort dingen gebeurd normaal echt niet. Je zou zelf wel het model kunnen nabouwen in een programmeertaal. Dan kan iedereen met die methode zo aan de haal of elementen overnemen.
De exacte rekenmethodes en formules staan ook gewoon online hoor.

https://www.rivm.nl/media/ops/v4.5.2/OPS-model-v4.5.2.pdf
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_189461530
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:44 schreef VoMy het volgende:

[..]

Daarnaast meet het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in ruim 80 Natura 2000-gebieden met simpelere apparatuur (Gradko meetbuisjes of passieve samplers). Deze meetbuisjes meten de gemiddelde ammoniakconcentratie in de lucht over een hele maand.
[..]


Op 8 meetstations verzamelt het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu elke twee weken de neerslag (regen) met een zogenaamde ‘wet only sampler’. De hoeveelheid ammoniak en stikstofoxiden in de regen wordt vervolgens in een laboratorium bepaald.


En:


Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu doet daarnaast op 4 locaties metingen naar hoe snel ammoniak opgenomen wordt door planten en bodem ook wel droge depositie genoemd. Deze metingen zijn een stuk ingewikkelder. Dit geldt zowel voor het doen van de metingen als het verwerken van de meetgegevens. Dit komt omdat er met zeer grote nauwkeurigheid een verschil in ammoniakconcentratie over twee hoogtes gemeten moet worden. Deze verschilmetingen worden gecombineerd met metingen van de wervelingen in de lucht. Met deze metingen worden maandgemiddelde droge depositiewaarden verkregen.

[..]

Dit is ook mijn bron.
Volgens het Mesdagfonds is het RIVM echter ‘onbetrouwbaar’, en kunnen de ammoniakmetingen ‘de toets der wetenschappelijkheid niet doorstaan’.

Het RIVM zou zich baseren op aannames
Als je nu de stikstof- en ammoniak­concentratie in de lucht en de neerslag ervan op de grond meet, wat weet je dan? Weet je dan waar het vandaan komt? En weet je dan welke hoeveelheden in welke mate de natuur schaden? Het RIVM werkt met een rekenmodel dat gebruik maakt van de aantallen dieren die boeren zelf jaarlijks moeten opgeven aan het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dat model is niet zaligmakend, concludeerde de commissie-Remkes die de regering adviseert over het huidige stikstofprobleem: ‘De relaties tussen stikstofemissie, stikstofconcentratie in de lucht en stikstofdepositie zijn zeer complex. Deze relaties worden beïnvloed door onder andere klimatologische omstandigheden. Er zijn onvoldoende data, meetpunten en inzichten om dit goed te kunnen modelleren.’
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 11:53:54 #86
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461531
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:52 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

:')
Zal ik hem even zoeken dan? Ik praat hier toch tegen de deur bij sommigen. RiVm iS NIeT OpeNbAAr
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 11:54:27 #87
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461542
quote:
7s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:53 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

De exacte rekenmethodes en formules staan ook gewoon online hoor.

https://www.rivm.nl/media/ops/v4.5.2/OPS-model-v4.5.2.pdf
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:52 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

:')
Nouja hier ga je dus, daar issie.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:54:40 #88
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461549
Livestream van de boeren die in groningen in de shovelbak zaten:

https://www.facebook.com/Kuilbanden/videos/2522855401266665/
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:54:41 #89
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461550
O wacht, fake account :') Echt hè, NOS. Het is overduidelijk een geelhesjesfiguur en geen boer:

MaudFranken twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:44:37 #Boerenactie #boerenprotest een boer wist door de linies heen te komen richting binnenhof en wordt hard aangepakt door de ME https://t.co/0MFeehbc8U reageer retweet

Maar ja:

Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189461556
Staan ze straks weer hoor, beetje naar onderen geleund, handen in hun zakken, allemaal een shagje roken, "HEEEEEEUUUUJ" te roepen, alcohol mag ook niet missen. :')
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 11:55:13 #91
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461562
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:53 schreef Spectator19 het volgende:

[..]

Volgens het Mesdagfonds is het RIVM echter ‘onbetrouwbaar’, en kunnen de ammoniakmetingen ‘de toets der wetenschappelijkheid niet doorstaan’.

Het RIVM zou zich baseren op aannames
Als je nu de stikstof- en ammoniak­concentratie in de lucht en de neerslag ervan op de grond meet, wat weet je dan? Weet je dan waar het vandaan komt? En weet je dan welke hoeveelheden in welke mate de natuur schaden? Het RIVM werkt met een rekenmodel dat gebruik maakt van de aantallen dieren die boeren zelf jaarlijks moeten opgeven aan het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dat model is niet zaligmakend, concludeerde de commissie-Remkes die de regering adviseert over het huidige stikstofprobleem: ‘De relaties tussen stikstofemissie, stikstofconcentratie in de lucht en stikstofdepositie zijn zeer complex. Deze relaties worden beïnvloed door onder andere klimatologische omstandigheden. Er zijn onvoldoende data, meetpunten en inzichten om dit goed te kunnen modelleren.’
Dat is de definitie ongeveer van een model maar ok :)
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:55:15 #92
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189461563
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:50 schreef Bensel het volgende:

[..]

Daar staan geen rekenmodellen. Wel raporten., verwijzingen naar modellen en meetmethoden, maar hetgene waar het om draait, de rekenmethode, de formules om tot de resultaten te komen, staan hier niet
En wat ga je daar mee doen dan? Dan staat er een reeks parameters, regels code, en dan? Dan geloof je het opeens wel? Lees gewoon de verslagen waarin de meetresultaten naast de modelvoorspellingen worden gelegd, daaruit blijkt dat het allemaal prima klopt en het model vaak nog aan de conservatieve kant zit...
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:55:35 #93
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461571
quote:
7s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:51 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Dan staat Den Haag maar vast, dat is toch een beetje het gevolg van met een paar duizend trekkers een stad inrijden.
Ik hoor ze weer volop toeteren.

Staat vast allemaal vast.

Ben ik even blij dat ik er niet uit hoef vandaag.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 11:55:46 #95
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189461576
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:55 schreef VoMy het volgende:

[..]

En wat ga je daar mee doen dan? Dan staat er een reeks parameters, regels code, en dan? Dan geloof je het opeens wel? Lees gewoon de verslagen waarin de meetresultaten naast de modelvoorspellingen worden gelegd, daaruit blijkt dat het allemaal prima klopt en het model vaak nog aan de conservatieve kant zit...
Het klopt gewoon niet.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:56:00 #96
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189461580
quote:
7s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:53 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

De exacte rekenmethodes en formules staan ook gewoon online hoor.

https://www.rivm.nl/media/ops/v4.5.2/OPS-model-v4.5.2.pdf
_O_
Nou, succes @Bensel, laat maar weten als je het allemaal doorgespit hebt :P.
pi_189461581
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:53 schreef Spectator19 het volgende:

[..]

Volgens het Mesdagfonds is het RIVM echter ‘onbetrouwbaar’, en kunnen de ammoniakmetingen ‘de toets der wetenschappelijkheid niet doorstaan’.
Visie van het Mesdagfonds:

quote:
De Nederlandse melkveehouderij is en blijft beeldbepalend voor het Nederlandse platteland. Cruciaal voor de continuïteit van de melkveehouderij is de verdere ontwikkeling van de bedrijven naar een grotere schaal. Juist deze schaalvergroting wordt zodanig gerealiseerd zodat ze de motor is achter de ontwikkeling van het Nederlandse platteland (zoals het ook altijd is geweest). Een belangrijke mijlpaal in de bedrijfsontwikkeling is de bouw van nieuwe huisvesting. Bij de bouw is in toenemende mate aandacht voor energie, klimaat en milieu.
Verrassende hoek om kritiek uit te krijgen in deze kwestie inderdaad.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:56:05 #98
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461584
Jacob heeft er zin in... _O-
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 11:57:06 #99
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461595
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:56 schreef VoMy het volgende:

[..]

_O_
Nou, succes @:Bensel, laat maar weten als je het allemaal doorgespit hebt :P.
Ja tag mij even als je zinnig commentaar hebt.
pi_189461602
quote:
7s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:53 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

De exacte rekenmethodes en formules staan ook gewoon online hoor.

https://www.rivm.nl/media/ops/v4.5.2/OPS-model-v4.5.2.pdf
Zo moeilijk is het niet. :)
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:57:42 #102
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461608
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:55 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Het klopt gewoon niet.
Wow, goed argument...
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_189461615
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:55 schreef VoMy het volgende:

[..]

En wat ga je daar mee doen dan? Dan staat er een reeks parameters, regels code, en dan? Dan geloof je het opeens wel? Lees gewoon de verslagen waarin de meetresultaten naast de modelvoorspellingen worden gelegd, daaruit blijkt dat het allemaal prima klopt en het model vaak nog aan de conservatieve kant zit...
Klopt geen reet van!
pi_189461623
quote:
Boeren moeten t hebben van de publieke opinie.. .erg handig dit. Idem voor dat gedoe in Groningen, het helpt niet echt mee.

Daarnaast is er geen sector dat zo veel subsidie krijgt als de agrarische sector. Weet niet of ik er echt achter sta.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:58:32 #106
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461626
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:57 schreef StephanL het volgende:

[..]

_O_
De bandenboer van om de hoek.. Die man is altijd briljant met acties en organisatie..
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 11:58:39 #107
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189461629
quote:
De politie stond erbij en keek ernaar :')

BOERENNNNNNNNNN _O_ _O_ _O_
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:58:56 #108
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461634
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:58 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

De politie stond erbij en keek ernaar :')

BOERENNNNNNNNNN _O_ _O_ _O_
Ik hoor de sirenes al
pi_189461643
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:58 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

De bandenboer van om de hoek.. Die man is altijd briljant met acties en organisatie..
10k bezoekers :D
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:59:16 #110
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461644
Dit is beter dan een voetbalverslag.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:59:20 #111
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461647
Maar de politie is te laat en met te weinig.. *O*
pi_189461655
Ik geniet van de heer Kuil Banden.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 11:59:53 #113
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461659
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:58 schreef Spectator19 het volgende:

[..]

Klopt geen reet van!
Nog zo'n fantastisch argument :')
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_189461660
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:58 schreef Spectator19 het volgende:

[..]

Klopt geen reet van!
stc = (19o-T24) (u10 /3.2)0.5 if T24 < 12 oC

Wat klopt hier niet aan dan?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  User die overal opduikt 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 12:00:01 #115
186611 Haags
pi_189461662
Dit is toch weer prachtig O+
Zonder wrijving geen glans
pi_189461664
Kuil Banden genot baas _O_
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:00:51 #117
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461675
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:00 schreef StephanL het volgende:
Kuil Banden genot baas _O_
Zeg maar Jacob hoor..
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:01:07 #118
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461677
quote:
5s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:00 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

stc = (19o-T24) (u10 /3.2)0.5 if T24 < 12 oC

Wat klopt hier niet aan dan?
Gewoon niet rekenen ja :(

Dat zei toch ook eerder iemand? :D
pi_189461682
Kuil is de nieuwe Arjen Schuiling.
pi_189461683
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:49 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Ja, waar anders moeten ze heen? Anders staat heel Den Haag straks vast.
Idd.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:01:38 #121
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461685
Die man en zn energie... dat heeft ie ook gewoon op zn werk.. Knettergek..
pi_189461689
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:02:19 #123
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461692
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:00 schreef StephanL het volgende:
Kuil Banden genot baas _O_
Waar kijk jij? FB?
Want dat heb ik niet.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:02:20 #124
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461693
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:01 schreef MC-Morgan het volgende:
Kuil is de nieuwe Arjen Schuiling.
Hij stond er in Groningen ook bij.. de muziekinstallatie was van hem
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:02:21 #125
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461694
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:01 schreef MC-Morgan het volgende:
Kuil is de nieuwe Arjen Schuiling.
Het is zijn compagnon. Ze zaten naast elkaar in Groningen.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189461700
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:02 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

Mooi dit _O_
Dat zegt die zelf ook 9000x _O-
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:02:42 #127
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461706
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:02 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Waar kijk jij? FB?
Want dat heb ik niet.
Ik ook niet maar is gewoon te zien..
pi_189461709
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:02 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Waar kijk jij? FB?
Want dat heb ik niet.
Ja
pi_189461713
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:02 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Het is zijn compagnon. Ze zaten naast elkaar in Groningen.
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:02 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Hij stond er in Groningen ook bij.. de muziekinstallatie was van hem
Ah kijk aan. Thanks ^O^
pi_189461717
Ook hoogleraar Erisman vindt dat er best uitgebreidere metingen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld met behulp van satellieten. Dat is wel kostbaar en mede om die reden doet het RIVM dat nu niet.

De boeren denken dat extra metingen zullen aantonen dat zij veel minder stikstof uitstoten dan nu wordt gedacht.
pi_189461718
Ik lach mij echt suf, komen die er uit de Bilt nog bij _O-
pi_189461720
Een kameraad van mij heeft zowat dezelfde stem als die kerel van Kuli Banden _O-
pi_189461723
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:03 schreef Spectator19 het volgende:
Ook hoogleraar Erisman vindt dat er best uitgebreidere metingen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld met behulp van satellieten. Dat is wel kostbaar en mede om die reden doet het RIVM dat nu niet.

De boeren denken dat extra metingen zullen aantonen dat zij veel minder stikstof uitstoten dan nu wordt gedacht.
Joh natuurlijk kunnen er betere metingen worden gedaan zie Duitsland.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:04:15 #134
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461729
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:02 schreef MC-Morgan het volgende:

[..]

[..]

Ah kijk aan. Thanks ^O^
Plaatje erbij:

pi_189461732
De chaos is echt kompleet _O_ Succes met de avondspits.
pi_189461733
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:00 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Dit is toch weer prachtig O+
Het is hier nu ook prachtig weer.
pi_189461745
POL_DenHaag twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:32:10 De #A12, richting Den Haag, is thv Nootdorp afgesloten. Ivm de vele tractoren voor het #boerenprotest wordt al het verkeer vanaf afrit 5 omgeleid via de #Donau. Boeren worden geleid naar het parkeerterrein van Cars Jeans Stadion en met pendelbussen naar de demolocatie gebracht. reageer retweet
blablablabla
pi_189461746
Die toeters van die trekkers daar wordt je toch knettergek van als politie _O- _O-
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:05:12 #139
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461747
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:03 schreef Poepz0r het volgende:
Een kameraad van mij heeft zowat dezelfde stem als die kerel van Kuli Banden _O-
Dit exemplaar gaat door tot ie zo schor is dat niemand hem meer verstaat...
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:05:38 #140
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461758
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:02 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik ook niet maar is gewoon te zien..
Ik krijg een inloggen of aanmelden-pagina + mededeling dat de link niet bestaat of verplaatst is.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_189461760
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:03 schreef Spectator19 het volgende:
Ook hoogleraar Erisman vindt dat er best uitgebreidere metingen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld met behulp van satellieten. Dat is wel kostbaar en mede om die reden doet het RIVM dat nu niet.

De boeren denken dat extra metingen zullen aantonen dat zij veel minder stikstof uitstoten dan nu wordt gedacht.
quote:
Hoogleraar Jan Willem Erisman, stikstofdeskundige, voegde daar aan toe dat ammoniak niet alleen in de lucht wordt gemeten maar ook op de grond, op 279 locaties in 70 natuurgebieden. De metingen op de grond in combinatie met metingen van de lucht geven volgens Erisman een betrouwbaar beeld, waar de twee betwiste meetlocaties weinig invloed op hebben.
Ik zou je voortaan wat beter inlezen in de mensen die je citeert.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:05:44 #142
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461761
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:05 schreef Poepz0r het volgende:
Die toeters van die trekkers daar wordt je toch knettergek van als politie _O- _O-
Ze hebben het dan ook opgegeven... :Y)
pi_189461764
Livestream iemand?
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:06:01 #144
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461766
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:05 schreef Discombobulate het volgende:
Livestream iemand?
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:05 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Ik krijg een inloggen of aanmelden-pagina + mededeling dat de link niet bestaat of verplaatst is.
https://www.facebook.com/Kuilbanden/videos/2522855401266665/
pi_189461770
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:05 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ze hebben het dan ook opgegeven... :Y)
Prima ook. Daarbij komt dat er bij de politie veel te weinig mankracht is natuurlijk.
pi_189461777
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:05 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ze hebben het dan ook opgegeven... :Y)
:')
Het is gewoon bewust zo gepland dat ze op het Malieveld mogen.
blablablabla
pi_189461781
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:03 schreef Spectator19 het volgende:
Ook hoogleraar Erisman vindt dat er best uitgebreidere metingen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld met behulp van satellieten. Dat is wel kostbaar en mede om die reden doet het RIVM dat nu niet.

De boeren denken dat extra metingen zullen aantonen dat zij veel minder stikstof uitstoten dan nu wordt gedacht.
Waarom doen ze dat dan niet ?
De boeren that is. Waarom hebben ze geen eigen onderzoek met eigen metingen gepresenteerd om te bewijzen dat de RIVM cijfers niet kloppen en janken ze alleen maar ?

Voor de prijs hoeven ze het niet te laten - dit protest kost ze meer.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:07:06 #148
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189461783
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:53 schreef Spectator19 het volgende:

[..]

Volgens het Mesdagfonds is het RIVM echter ‘onbetrouwbaar’, en kunnen de ammoniakmetingen ‘de toets der wetenschappelijkheid niet doorstaan’.

Het Mesdag Zuivelfonds.

quote:
Het RIVM zou zich baseren op aannames

Die prima onderbouwd en wereldwijd geaccepteerd zijn ja.
quote:
Als je nu de stikstof- en ammoniak­concentratie in de lucht en de neerslag ervan op de grond meet, wat weet je dan? Weet je dan waar het vandaan komt?
Ja, ammoniak komt uit de landbouw. Dit zegt de Vlaamse variant van de RIVM er bijvoorbeeld over:

De depositie van ammoniakale stikstof geeft een ander beeld. NH3 verdwijnt sneller uit de atmosfeer door droge depositie nabij de bronnen of door omzetting naar ammoniumzouten. Daardoor is de import van buiten Vlaanderen veel geringer (37 %) en hebben NH3-emissiereducties binnen Vlaanderen een directer depositieverlagend effect. In Vlaanderen speelt de landbouwsector de voornaamste rol (59 %) in de NHx-depositie.

quote:
En weet je dan welke hoeveelheden in welke mate de natuur schaden?
Ja, er wordt continu uitgebreid ecologisch onderzoek gedaan, naast de monitoring van 80 natuurgebieden. De decenniadurende ammoniakdepositie zorgt ervoor dat er overal teveel stikstof in de grond zit, die ook nog eens verzuurd is, waardoor overal bramen en brandnetels groeien en wat erg slecht is voor de soortenrijkdom.

quote:
Het RIVM werkt met een rekenmodel dat gebruik maakt van de aantallen dieren die boeren zelf jaarlijks moeten opgeven aan het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dat model is niet zaligmakend, concludeerde de commissie-Remkes die de regering adviseert over het huidige stikstofprobleem: ‘De relaties tussen stikstofemissie, stikstofconcentratie in de lucht en stikstofdepositie zijn zeer complex. Deze relaties worden beïnvloed door onder andere klimatologische omstandigheden. Er zijn onvoldoende data, meetpunten en inzichten om dit goed te kunnen modelleren.’
Het RIVM moet natuurlijk gebruik maken van de aantallen dieren zoals opgegeven door de boeren zelf. We mogen toch hopen dat de boeren daar niet over liegen, anders zou de onbetrouwbaarheid van het model dus goeddeels bij hunzelf liggen. Dus ik mag hopen dat het model daar niet nat op gaat...

Het complex van emissie+concentratie+depositie (de onderlinge afhankelijkheden per moment) zijn wellicht moeilijk te modelleren, over een langere periode is de gemiddelde depositie wel gewoon meetbaar - en voor stikstofdepositie is nu eenmaal emissie nodig en een NH3-concentratie in de lucht, en die emissie komt nu eenmaal hoofdzakelijk van de landbouw.
pi_189461784
Die politieagenten zijn het volgens mij nog eens met de boeren ook _O- _O-
pi_189461785
RTV Noord is ook live op Feesbouk ja
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:07:14 #151
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461786
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:06 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Prima ook. Daarbij komt dat er bij de politie veel te weinig mankracht is natuurlijk.
Absoluut.. en ook onderschat hoeveel opkomst er is... Want ze zijn nog uit alle uithoeken onderweg..
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:07:45 #152
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461794
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:02 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik ook niet maar is gewoon te zien..
Ik krijg een inloggen of aanmelden-pagina + mededeling dat de link niet bestaat of verplaatst is.
quote:
Zelfde resultaat helaas.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_189461796
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:06 schreef Elan het volgende:

[..]

:')
Het is gewoon bewust zo gepland dat ze op het Malieveld mogen.
Geloof dat ze bij de politie iets van 6.000 agenten te kort komen om normaal beleid uit te voeren oftewel ze hebben gewoonweg mankracht te weinig.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:08:02 #154
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461798
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:06 schreef Elan het volgende:

[..]

:')
Het is gewoon bewust zo gepland dat ze op het Malieveld mogen.
Ja daarom rijden ze ook tussen de bomen door.. en langs de politie die de boel dicht heeft staan...
pi_189461808
Minister Schouten al gespot of houd ze weer dr mond dicht? :')
pi_189461809
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:07 schreef VoMy het volgende:

Het RIVM moet natuurlijk gebruik maken van de aantallen dieren zoals opgegeven door de boeren zelf. We mogen toch hopen dat de boeren daar niet over liegen, anders zou de onbetrouwbaarheid van het model dus goeddeels bij hunzelf liggen. Dus ik mag hopen dat het model daar niet nat op gaat...
We weten uit ervaring dat boeren niet zozeer hierover liegen maar meer creatief boekhouden. Bijvoorbeeld de jonge dieren niet meetellen. 800 zeugen en 500 biggen is dus 800 varkens volgens hen.
pi_189461811
Ze doen het zelfde als vorige keer. Maar goed dit had de politiie heus wel verwacht.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:08:50 #158
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461812
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:07 schreef Poepz0r het volgende:
Die politieagenten zijn het volgens mij nog eens met de boeren ook _O- _O-
Jup.. prima verhouding ook.. Die hebben gewoon lol met elkaar..
pi_189461813
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:08 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

We weten uit ervaring dat boeren niet zozeer hierover liegen maar meer creatief boekhouden. Bijvoorbeeld de jonge dieren niet meetellen. 800 zeugen en 500 biggen is dus 800 varkens volgens hen.
RIVM kan gewoon Duits model hanteren > probleem opgelost.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:08:53 #160
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461814
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:03 schreef Spectator19 het volgende:
Ook hoogleraar Erisman vindt dat er best uitgebreidere metingen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld met behulp van satellieten. Dat is wel kostbaar en mede om die reden doet het RIVM dat nu niet.

De boeren denken dat extra metingen zullen aantonen dat zij veel minder stikstof uitstoten dan nu wordt gedacht.
Ze kunnen meeliften op onze zuiderburen:

https://www2.ulb.ac.be/cpm/NH3-IASI.html
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:09:15 #161
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461816
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:07 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Ik krijg een inloggen of aanmelden-pagina + mededeling dat de link niet bestaat of verplaatst is.
[..]

Zelfde resultaat helaas.
Vreemd hier nog nooit facebook gehad en werkt prima..
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 12:09:21 #162
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189461818
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:08 schreef Poepz0r het volgende:
Minister Schouten al gespot of houd ze weer dr mond dicht? :')
Die poept nu 7 kleuren
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189461819
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:08 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ja daarom rijden ze ook tussen de bomen door.. en langs de politie die de boel dicht heeft staan...
Wat daar staat is in elk geval opgerot van de openbare weg. Ze kwamen overigens voor het Binnenhof, dus de hele opzet heeft gewoon keihard gefaald _O-
blablablabla
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:10:20 #164
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461832
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:09 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Die poept nu 7 kleuren
Achter een legercontainer.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:11:13 #165
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461839
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:09 schreef Elan het volgende:

[..]

Wat daar staat is in elk geval opgerot van de openbare weg. Ze kwamen overigens voor het Binnenhof, dus de hele opzet heeft gewoon keihard gefaald _O-
Ja joh.. er komen er zoveel aan dat dat binnenhof nog maar een heel klein stipje is waar geen trekker staat...
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:12:32 #167
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461852
Hier trouwens nog een stream...

https://www.facebook.com/rtvnoord/
pi_189461856
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:11 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ja joh.. er komen er zoveel aan dat dat binnenhof nog maar een heel klein stipje is waar geen trekker staat...
Hartstikke leuk voor die jongens maar ze bereiken er natuurlijk niks mee.
blablablabla
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:12:47 #169
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461860
regio15 twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:10:57 De politie meldt dat het centrum van #DenHaag overvol is met tractoren en demonstranten. Daarom is er bij het Cars Jeans Stadion van #ADODenHaag parkeerruimte geregeld en vervoer naar de #Koekamp. #Boerenprotest https://t.co/q1VlN3i9OU reageer retweet
Nou, nee. Vastrijden die handel *O*
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189461875
Luchtalarm genot.
pi_189461879
Wat een simpel volk is het toch. Zo snel mogelijk halveren die veestapel.
blablablabla
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:14:41 #172
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189461881
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:14:43 #173
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461882
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:14 schreef MC-Morgan het volgende:
Luchtalarm genot.
Mijn oren. Het volume stond op maximaal :')

https://www.facebook.com/rtvnoord/videos/1301899599980121/
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189461893
Heerlijk
pi_189461894
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:14 schreef Elan het volgende:
Wat een simpel volk is het toch. Zo snel mogelijk halveren die veestapel.
DeRedacteur_ twitterde op woensdag 16-10-2019 om 10:07:31 In NL willen @groenlinks, @vvd en @d66 geen stikstof, fijnstof, co2 en ammoniak, dus boerenbedrijven moeten dichtMaar in Oekraïne is het prima! (Geen EU) 617 miljoen van de subsidies van onze boeren, verhuizen mee #Boerenactie #stikstof #boereninactiehttps://t.co/Q4hyNBfTSZ reageer retweet
GroenLinks en co moeten hun mondje houden met hun hypocriete gelul.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:15:35 #176
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461895
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:12 schreef Elan het volgende:

[..]

Hartstikke leuk voor die jongens maar ze bereiken er natuurlijk niks mee.
Das mooi.. dan is dit het nieuws van de komende tijd...
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:15:54 #177
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461904
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:14 schreef Elan het volgende:
Wat een simpel volk is het toch. Zo snel mogelijk halveren die veestapel.
Heerlijk dit geklaag.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189461907
Ik wl er ook naar toe
pi_189461912
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:16 schreef Yasmin23 het volgende:
Ik wl er ook naar toe
+1
Sterkheidsbaas van alles.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:16:31 #180
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461915
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:14 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Zelfde resultaat.
Dat ligt dan echt aan je eigen apparaat.. cookies eens wissen ofzo.. en anders in DIG vragen
pi_189461916
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:16 schreef Yasmin23 het volgende:
Ik wl er ook naar toe
Dan ga je toch?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_189461921
quote:
5s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:16 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Dan ga je toch?
Nee moet werken :P
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:17:16 #183
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189461922
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:08 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

RIVM kan gewoon Duits model hanteren > probleem opgelost.
Zo simpel is dat niet, wie betaald daarvoor? Trouwens mensen die denken dat we dan veel lager uitkomen. De beleidsnormen zijn minder streng in Duitsland omdat daar relatief minder landbouw is.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:17:20 #184
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189461924
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:15 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

DeRedacteur_ twitterde op woensdag 16-10-2019 om 10:07:31 In NL willen @:groenlinks, @:vvd en @:d66 geen stikstof, fijnstof, co2 en ammoniak, dus boerenbedrijven moeten dichtMaar in Oekraïne is het prima! (Geen EU) 617 miljoen van de subsidies van onze boeren, verhuizen mee #Boerenactie #stikstof #boereninactiehttps://t.co/Q4hyNBfTSZ reageer retweet
GroenLinks en co moeten hun mondje houden met hun hypocriete gelul.
Prima toch. Kunnen we mensen aan het werk zetten die niet met subsidie het broekje op moeten houden.
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:17:35 #185
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461925
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:16 schreef Yasmin23 het volgende:
Ik wl er ook naar toe
Zeg gewoon dat je veel te bang was om de straat op te gaan.. je zag overal legertrucks... 8-)
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:17:36 #186
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461926
Boze milieuridders :')

AgeethvanZadel twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:12:01 Lucht en geluid vervuiling in het #Natura2000 gebied door boeren die een sluipweg naar Den Haag zoeken! Schandalig Asociaal @Gem_Wassenaar #Wassenaarseslag #boerenprotest #Dunea https://t.co/vK67q9MJ61 reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189461927
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:15 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

DeRedacteur_ twitterde op woensdag 16-10-2019 om 10:07:31 In NL willen @:groenlinks, @:vvd en @:d66 geen stikstof, fijnstof, co2 en ammoniak, dus boerenbedrijven moeten dichtMaar in Oekraïne is het prima! (Geen EU) 617 miljoen van de subsidies van onze boeren, verhuizen mee #Boerenactie #stikstof #boereninactiehttps://t.co/Q4hyNBfTSZ reageer retweet
GroenLinks en co moeten hun mondje houden met hun hypocriete gelul.
Citeert pluimveeweb.nl Seems legit. :')
Cum hoc ergo propter hoc (correlation does NOT imply causation)
De coronacijfers van vandaag zijn een achteruitkijkspiegel van één à twee weken terug: COR / Het datavertragingstopic #2
pi_189461936
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:17 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Nee moet werken :P
Die boeren ook, dus geen gelul.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_189461938
Wanneer is de dag geslaagd eigenlijk? Want de politiek zal je niet horen denk. Dus er zal vast een vervolg komen.
pi_189461941
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:18 schreef StephanL het volgende:
Wanneer is de dag geslaagd eigenlijk? Want de politiek zal je niet horen denk. Dus er zal vast een vervolg komen.
Net zolang tot Schouten ten tonele gaat verschijnen denk ik.
pi_189461943
Wie is die rtv noord livestream pipo? Jezus :')
Sterkheidsbaas van alles.
pi_189461944
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:15 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

DeRedacteur_ twitterde op woensdag 16-10-2019 om 10:07:31 In NL willen @:groenlinks, @:vvd en @:d66 geen stikstof, fijnstof, co2 en ammoniak, dus boerenbedrijven moeten dichtMaar in Oekraïne is het prima! (Geen EU) 617 miljoen van de subsidies van onze boeren, verhuizen mee #Boerenactie #stikstof #boereninactiehttps://t.co/Q4hyNBfTSZ reageer retweet
GroenLinks en co moeten hun mondje houden met hun hypocriete gelul.
Wat is er precies hypocriet ? De Nederlandse landbouwsector is al verliesgevend, niet essentieel voor de BV Nederland en geeft aan zich niet aan de wet te willen houden. Dus dan stoot je die af.

Dat dat slecht is voor het klimaat is een 2e.
pi_189461947
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:15 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Das mooi.. dan is dit het nieuws van de komende tijd...
Ja ze hebben toch geld zat. En maar klagen.
blablablabla
pi_189461950
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:18 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Net zolang tot Schouten ten tonele gaat verschijnen denk ik.
Ik denk dat die het te druk heeft vandaag
pi_189461954
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:18 schreef Lonaa het volgende:
Wie is die rtv noord livestream pipo? Jezus :')
https://www.rtvnoord.nl/wieiswie/173/Martijn-Klungel
pi_189461956
quote:
Hij doet z'n achternaam iig eer aan.
Sterkheidsbaas van alles.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 12:20:05 #197
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189461957
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:17 schreef ACT-F het volgende:
Boze milieuridders :')

AgeethvanZadel twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:12:01 Lucht en geluid vervuiling in het #Natura2000 gebied door boeren die een sluipweg naar Den Haag zoeken! Schandalig Asociaal @:Gem_Wassenaar #Wassenaarseslag #boerenprotest #Dunea https://t.co/vK67q9MJ61 reageer retweet
Stomme linkse tut
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189461959
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:19 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Wat is er precies hypocriet ? De Nederlandse landbouwsector is al verliesgevend en geeft aan zich niet aan de wet te willen houden. Dus dan stoot je die af.

Dat dat slecht is voor het klimaat is een 2e.
Het argument was klimaat. Dat is dus gewoon gelul. Vergeet ook niet dat we dan meer IMPORT gaan krijgen van bijvoorbeeld eten en wat denk je wat dat uitstoot ;) Het moet dan ook hiernaartoe en vice versa.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:20:17 #199
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461961


Ze moeten hem wel hebben hè :')
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189461963
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:19 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Wat is er precies hypocriet ? De Nederlandse landbouwsector is al verliesgevend, niet essentieel voor de BV Nederland en geeft aan zich niet aan de wet te willen houden. Dus dan stoot je die af.

Dat dat slecht is voor het klimaat is een 2e.
Stikstof is ook primair een lokaal probleem, dus wat ze in Oekraïne doen is allemaal niet zo relevant.
blablablabla
pi_189461965
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:19 schreef StephanL het volgende:

[..]

Ik denk dat die het te druk heeft vandaag
VOLKSvertegenwoordigers. Wat een grap :')
pi_189461970
Lees bij de nos dat de politie toch had geprobeerd het maliveld af te zetten. Nu maar opzij zijn gegaan om erger te voorkomen.

Kan mij niet voorstellen dat ze dat serieus hebben geprobeerd.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:20:53 #203
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189461971
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:18 schreef Lonaa het volgende:
Wie is die rtv noord livestream pipo? Jezus :')
Ik heb het geluid maar uitgezet :')
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189461973
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef ACT-F het volgende:
[ afbeelding ]

Ze moeten hem wel hebben hè :')
Mijn hemel, wat een proleten.
blablablabla
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 12:21:10 #205
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189461977
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Het argument was klimaat. Dat is dus gewoon gelul. Vergeet ook niet dat we dan meer IMPORT gaan krijgen van bijvoorbeeld eten en wat denk je wat dat uitstoot ;) Het moet dan ook hiernaartoe en vice versa.
En alsof koeien elders geen uitstoot hebben :')
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189461979
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef Elan het volgende:

[..]

Stikstof is ook primair een lokaal probleem, dus wat ze in Oekraïne doen is allemaal niet zo relevant.
Stikstof is overal een probleem, maar als je overal andere metingen op na houd (zie Duitsland) ja dan kun je inderdaad overal eigen regels maken. Trek het allemaal gelijk dan kom je in ieder geval ergens.
pi_189461980
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef ACT-F het volgende:
[ afbeelding ]

Ze moeten hem wel hebben hè :')
Dit is niet leuk.
pi_189461982
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:17 schreef ACT-F het volgende:
Boze milieuridders :')

AgeethvanZadel twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:12:01 Lucht en geluid vervuiling in het #Natura2000 gebied door boeren die een sluipweg naar Den Haag zoeken! Schandalig Asociaal @:Gem_Wassenaar #Wassenaarseslag #boerenprotest #Dunea https://t.co/vK67q9MJ61 reageer retweet
Is toch niets mis mee als mensen dat vinden? Waarom mag natuur niet gewoon belangrijk zijn?
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:21:34 #209
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189461987
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:21 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

En alsof koeien elders geen uitstoot hebben :')
Geen uitstoot die hoofdzakelijk hier in Nederland terecht komt.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:21:39 #210
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189461989
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:18 schreef StephanL het volgende:
Wanneer is de dag geslaagd eigenlijk? Want de politiek zal je niet horen denk. Dus er zal vast een vervolg komen.
Nou dat dus.. gewoon aanhouden en netjes blijven.. dat is wat er gebeurd..
Maar wel net zo lang tot nodig is..
pi_189461995
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef Elan het volgende:

[..]

Mijn hemel, wat een proleten.
Als je Thierry dood wil schieten roep dan PAF is van hetzelfde laken een pak. Toen hoorde ik Klaver niet, jij? Daarmee keur ik dit niet goed overigens, wel opvallend.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 12:21:55 #212
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189461997
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef ACT-F het volgende:
[ afbeelding ]

Ze moeten hem wel hebben hè :')
_O_
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189462000
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef ACT-F het volgende:
[ afbeelding ]

Ze moeten hem wel hebben hè :')
Goed gerijmd
pi_189462010
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:21 schreef Discombobulate het volgende:

[..]

Is toch niets mis mee als mensen dat vinden? Waarom mag natuur niet gewoon belangrijk zijn?
Natuur is belangrijk, maar niet ten kosten van ALLES.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_189462012
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:08 schreef Poepz0r het volgende:
Minister Schouten al gespot of houd ze weer dr mond dicht? :')
Zag op Twitter een tekst voorbij komen: "Zitten we na vandaag nog in de stront, neuken we Schouten in de kont!"

Dus denk dat die zich afzijdig houdt.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:22:59 #216
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462013
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:18 schreef Lonaa het volgende:
Wie is die rtv noord livestream pipo? Jezus :')
Ja gister hadden ze twee giebelende meisjes.. echt een drama is dat met al die stagiaires journalistiek... Typisch rtvnoord
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 12:23:00 #217
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189462014
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:21 schreef VoMy het volgende:

[..]

Geen uitstoot die hoofdzakelijk hier in Nederland terecht komt.
Want als het maar niet hier is, dan is het prima :') zo zie je maar hoe hypocriet links is
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189462015
Boeren hebben mijn respect verloren, tuig dat het is
pi_189462016
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef ACT-F het volgende:
[ afbeelding ]

Ze moeten hem wel hebben hè :')
Semi cryptisch oproepen tot het omleggen van een politicus. Klasse weer.
pi_189462024
Ik hoop dat er wat actie komt :D _O_

Al dus een Groninger
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:23:24 #221
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_189462025
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:21 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Als je Thierry dood wil schieten roep dan PAF is van hetzelfde laken een pak. Toen hoorde ik Klaver niet, jij? Daarmee keur ik dit niet goed overigens, wel opvallend.
Man man man.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 12:23:31 #222
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189462029
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:23 schreef trustychords het volgende:

[..]

Semi cryptisch oproepen tot het omleggen van een politicus. Klasse weer.
Is ludiek
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189462032
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:21 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Stikstof is overal een probleem, maar als je overal andere metingen op na houd (zie Duitsland) ja dan kun je inderdaad overal eigen regels maken. Trek het allemaal gelijk dan kom je in ieder geval ergens.
Stikstof is helemaal niet overal een probleem, als je een land als Oekraine neemt met een zeer lage bevolkingsdichtheid en relatief groot oppervlakte zijn boerderijen (en dus stikstofuitstoot) helemaal geen bedreiging voor de biodiversiteit. Zoals dat in Nederland waar we veel kwetsbare natuurgebieden hebben op een minimaal oppervlakte dat wel het geval is.
blablablabla
pi_189462036
quote:
99s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:23 schreef Doublepain het volgende:
Boeren hebben mijn respect verloren, tuig dat het is
We noteren het even.
pi_189462037
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:23 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Is ludiek
Ohja, dan is het goed.
pi_189462039
Wie weet zullen ze te voet proberen het binnenhof te bereiken?
pi_189462044
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:17 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Prima toch. Kunnen we mensen aan het werk zetten die niet met subsidie het broekje op moeten houden.
Waarom denken jullie toch steeds dat alleen Nederlandse boeren subsidie krijgen. Andere landen krijgen dat ook.

Bijvoorbeeld dit artikel dan doen de Nederlandse boeren het zo slecht nog niet.

https://www.nrc.nl/nieuws(...)buitengrens-a3959881
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
pi_189462045
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef ACT-F het volgende:
[ afbeelding ]

Ze moeten hem wel hebben hè :')


Het stereotype klopt gewoon
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_189462046
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:24 schreef Yasmin23 het volgende:
Wie weet zullen ze te voet proberen het binnenhof te bereiken?
Als de politiek een wit voetje wilt halen dan roepen ze gewoon 20 man naar het binnenhof, maar zo slim zullen ze wel niet zijn :')
pi_189462048
klasse interview
pi_189462049
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:21 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Als je Thierry dood wil schieten roep dan PAF is van hetzelfde laken een pak. Toen hoorde ik Klaver niet, jij? Daarmee keur ik dit niet goed overigens, wel opvallend.
Ja dat eerste ben ik met je eens. Linkse of rechtse tokkies en asociale boeren, het maakt geen verschil.
blablablabla
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:25:14 #232
153121 butz0rs
Dat zijn jouw feiten
pi_189462059
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:23 schreef Elan het volgende:

[..]

Stikstof is helemaal niet overal een probleem, als je een land als Oekraine neemt met een zeer lage bevolkingsdichtheid en relatief groot oppervlakte zijn boerderijen (en dus stikstofuitstoot) helemaal geen bedreiging voor de biodiversiteit. Zoals dat in Nederland waar we veel kwetsbare natuurgebieden hebben op een minimaal oppervlakte dat wel het geval is.
Want die paar hectare kunstmatige heide die we in stand houden is zóóóó belangrijk :')
pi_189462060
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:23 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Is ludiek
Had je dat ook gezegd als het Thierry was?
Cum hoc ergo propter hoc (correlation does NOT imply causation)
De coronacijfers van vandaag zijn een achteruitkijkspiegel van één à twee weken terug: COR / Het datavertragingstopic #2
pi_189462064
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:24 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja dat eerste ben ik met je eens. Linkse of rechtse tokkies en asociale boeren, het maakt geen verschil.
En Klaver is echt de allerlaatste die zijn mond open moet trekken. De man staat 1 op 1 in verbinding met die terrorist Wuyvendak. Je weet wel diegene van de bomaanslagen enzovoorts.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:26:19 #236
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462077
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef Yasmin23 het volgende:
Lees bij de nos dat de politie toch had geprobeerd het maliveld af te zetten. Nu maar opzij zijn gegaan om erger te voorkomen.

Kan mij niet voorstellen dat ze dat serieus hebben geprobeerd.
Ja wel dus... maar is puur voor de beeldvorming.. net als het leger...
Het is een hoop lawaai maar ze zijn super netjes... ook met het verkeer doorlaten

martindrent twitterde op woensdag 16-10-2019 om 11:52:28 Politie probeert trekkers tegen te houden, maar dat houdt niet stand. Tientallen boze boeren komen erop af. Inmiddels zijn ze er door #boerenprotest #rtvnoord https://t.co/DV9SnTsG81 reageer retweet
pi_189462085
Overigens ''denken'' veel boeren dat het helemaal niet om de stikstof gaat (slechts een excuus), maar om het uitkopen oftewel goedkoop landje scoren om zodoende woningen neer te plempen. Ik kan mij daar heel goed in vinden, omdat de politiek DIRECT riep: Wij kunnen helpen bij het uitkopen/financieel ondersteunen van de boeren.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:26:49 #238
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462086
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:22 schreef Chia het volgende:

[..]

Zag op Twitter een tekst voorbij komen: "Zitten we na vandaag nog in de stront, neuken we Schouten in de kont!"

Dus denk dat die zich afzijdig houdt.
:Y)
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:27:21 #239
25470 SoSolid
Danke danke
pi_189462095
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Het argument was klimaat. Dat is dus gewoon gelul. Vergeet ook niet dat we dan meer IMPORT gaan krijgen van bijvoorbeeld eten en wat denk je wat dat uitstoot ;) Het moet dan ook hiernaartoe en vice versa.
80% van de Nederlandse productie gaat naar het buitenland, als alle landen gewoon zichzelf voeden + wat extra voor weet ik veel wat heb je nergens last van.
xxx
pi_189462097
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:24 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja dat eerste ben ik met je eens. Linkse of rechtse tokkies en asociale boeren, het maakt geen verschil.
Dit.
pi_189462100
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:27 schreef SoSolid het volgende:

[..]

80% van de Nederlandse productie gaat naar het buitenland, als alle landen gewoon zichzelf voeden + wat extra voor weet ik veel wat heb je nergens last van.
20% dus niet. Punt gemaakt.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:27:45 #242
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_189462101
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:21 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

En alsof koeien elders geen uitstoot hebben :')
Als die koeien met lokaal geproduceerd voer gevoerd worden dan valt het allemaal wel mee. Dan blijft alles redelijk in balans.

Maar wij voeren onze koeien met Zuid-Amerikaanse soja (waarvoor daar het bos platgebrand wordt) omdat we zelf niet genoeg voer kunnen produceren. Vervolgens wordt het vlees geëxporteerd, en blijven wij zitten met de vervuiling.
Huilen dan.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:27:54 #243
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462102
quote:
99s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:23 schreef Doublepain het volgende:
Boeren hebben mijn respect verloren, tuig dat het is
Waarom dan?

Om die drie mensen die even mee naar het bureau moesten en direct weer naar huis mochten in Groningen?
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:27:56 #244
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462104
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:24 schreef vipergts het volgende:

[..]

Waarom denken jullie toch steeds dat alleen Nederlandse boeren subsidie krijgen. Andere landen krijgen dat ook.
Dat denken mensen ook niet? Maar NLse boeren krijgen iig ook subsidie.

Genoeg (linkse) partijen die dus ook binnen de gehele EU subsidies van boeren willen inperken omdat het overal schaalvergroting en overproductie in de hand werkt.
pi_189462106
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:25 schreef butz0rs het volgende:

[..]

Want die paar hectare kunstmatige heide die we in stand houden is zóóóó belangrijk :')
Beter kapot maken puur vanwege economisch gewin van een stel boeren. Die sector is zo hard bezig met zichzelf op te heffen.
blablablabla
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:28:49 #246
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462118
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:24 schreef Yasmin23 het volgende:
Wie weet zullen ze te voet proberen het binnenhof te bereiken?
Zoals het nu lijkt kunnen ze gewoon met politiebusjes gaan rijden... ze zijn met zoveel meer.. _O-
pi_189462120
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:28 schreef Elan het volgende:

[..]

Beter kapot maken puur vanwege economisch gewin van een stel boeren. Die sector is zo hard bezig met zichzelf op te heffen.
Boos.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:29:01 #248
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189462122
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:24 schreef vipergts het volgende:

[..]

Waarom denken jullie toch steeds dat alleen Nederlandse boeren subsidie krijgen. Andere landen krijgen dat ook.

Bijvoorbeeld dit artikel dan doen de Nederlandse boeren het zo slecht nog niet.

https://www.nrc.nl/nieuws(...)buitengrens-a3959881
Wie denk dat steeds?
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
pi_189462123
Klungel blijft klungelen.
pi_189462124
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:28 schreef Elan het volgende:

[..]

Beter kapot maken puur vanwege economisch gewin van een stel boeren. Die sector is zo hard bezig met zichzelf op te heffen.
Het gaat volgens mij om het economisch gewin van de politiek. Ze willen dat land toe eigenen door middel van financiele steun om later te roepen: Kijk jongens wij bouwen woningen hoor!

Dat is wat de meeste boeren ervan denken. Dat klimaatgedram is een slap excuus voor een andere agenda.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:29:34 #251
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_189462130
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:20 schreef ACT-F het volgende:
[ afbeelding ]

Ze moeten hem wel hebben hè :')
Echt walgelijk.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_189462131
Waterkanon :D
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:29:41 #253
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_189462133
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:25 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

En Klaver is echt de allerlaatste die zijn mond open moet trekken. De man staat 1 op 1 in verbinding met die terrorist Wuyvendak. Je weet wel diegene van de bomaanslagen enzovoorts.
Hij is nergens aan het huilen, gaat inhoudelijk in op het protest. Maar goed dat je weer stemming maakt met willekeurige onzin.
pi_189462137
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:29 schreef MC-Morgan het volgende:
Klungel blijft klungelen.
Stream uitgezet. Niet om aan te zien/horen.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_189462139
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:26 schreef Poepz0r het volgende:
Overigens ''denken'' veel boeren dat het helemaal niet om de stikstof gaat (slechts een excuus), maar om het uitkopen oftewel goedkoop landje scoren om zodoende woningen neer te plempen. Ik kan mij daar heel goed in vinden, omdat de politiek DIRECT riep: Wij kunnen helpen bij het uitkopen/financieel ondersteunen van de boeren.
Precies dit!! Ik woon in de achtertuin van DSM/Sabic. Elke dag zie je wel gele, blauwe of zwarte rotzooi de lucht in gespoten worden. Als je je auto was zit er een dag later een laag witte stof op. Daar hoor je werkelijk niemand over wat zo'n industrieterrein met honderden schoorstenen uitstoot. Maar ja, daar valt geen land van te pikken natuurlijk voor woningen.
pi_189462142
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:29 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Hij is nergens aan het huilen, gaat inhoudelijk in op het protest. Maar goed dat je weer stemming maakt met willekeurige onzin.
Direct een reactie op Twitter is huilen ja. Als het bij andere politici gebeurd hoor je hem niet.
pi_189462145
https://www.facebook.com/Kuilbanden/videos/2453906264933945/

Wat een baas. Nog even een keer delen.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:30:27 #258
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462146
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:24 schreef Lemsterr het volgende:
klasse interview
Ja briljant he? Je kunt je echt bescheuren om die zender.. _O-
pi_189462149
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:27 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Waarom dan?

Om die drie mensen die even mee naar het bureau moesten en direct weer naar huis mochten in Groningen?
Spullen vernielen
Niet luisteren
Domme teksten
Doodverwensingen
De Nederlandse burger meerdere dagen lang vergallen
Etc.

Kan zo doorgaan, wmb veegt de overheid alles meteen schoon en zoeken ze maar een andere manier om hun zegje te doen.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:30:45 #260
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_189462150
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:25 schreef butz0rs het volgende:

[..]

Want die paar hectare kunstmatige heide die we in stand houden is zóóóó belangrijk :')
Ja.

Belangrijker dan die gigantische oppervlakte aan monoculturele weide met nul biodiversiteit.
Huilen dan.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:30:49 #261
25470 SoSolid
Danke danke
pi_189462151
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:27 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

20% dus niet. Punt gemaakt.
Niemand zegt toch dat alle boeren weg moeten, het maakt alleen duidelijk dat we veel meer produceren dan nodig.
xxx
pi_189462153
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:26 schreef Momo... het volgende:

[..]

Goh iemand in de politiek met politieke belangen van de tegenpartij vind het model niet goed. Zeker zwart en wit alles bekijken, het is goed of fout. Er zitten wat aannames in het model, maarja weet jij betere wiskundige benaderingen/modellen? Er is ook maar een bepaald budget voor zoiets als dit, dat heeft de overheid zelf gedaan. Kom eens met een inhoudelijke argumentatie/discussie in plaats van het model is fout want het model is fout.
Wat denk je van gewoon meten ipv allerlei vage rekenmodellen?

Leidt alleen maar tot twijfel en mogelijkheden tot fraude. De overheid heeft laten merken echt super betrouwbaar te zijn in alles.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_189462158
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:30 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Precies dit!! Ik woon in de achtertuin van DSM/Sabic. Elke dag zie je wel gele, blauwe of zwarte rotzooi de lucht in gespoten worden. Als je je auto was zit er een dag later een laag witte stof op. Daar hoor je werkelijk niemand over wat zo'n industrieterrein met honderden schoorstenen uitstoot. Maar ja, daar valt geen land van te pikken natuurlijk voor woningen.
Daar hoor je wel degelijk mensen over, maar die werden altijd weggezet als milieudrammers totdat de boeren tegen de grote industrie en Schipol begonnen te ageren.
pi_189462159
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:26 schreef Poepz0r het volgende:
Overigens ''denken'' veel boeren dat het helemaal niet om de stikstof gaat (slechts een excuus), maar om het uitkopen oftewel goedkoop landje scoren om zodoende woningen neer te plempen. Ik kan mij daar heel goed in vinden, omdat de politiek DIRECT riep: Wij kunnen helpen bij het uitkopen/financieel ondersteunen van de boeren.
Dat zou prima kunnen.
En ? Is dat erg dan ?
pi_189462160
quote:
99s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:30 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Spullen vernielen
Niet luisteren
Domme teksten
Doodverwensingen
De Nederlandse burger meerdere dagen lang vergallen
Etc.

Kan zo doorgaan, wmb veegt de overheid alles meteen schoon en zoeken ze maar een andere manier om hun zegje te doen.
:')
pi_189462161
Mag dat "trots op onze boeren" weg uit de OP? Zo te lezen is lang niet iedereen trots en het is bovendien een politiek en bijna militant standpunt
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:31:43 #267
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:31:43 #268
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462163
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:31 schreef Chia het volgende:

[..]

Daar hoor je wel degelijk mensen over, maar die werden altijd weggezet als milieudrammers totdat de boeren tegen de grote industrie en Schipol begonnen te ageren.
Dit ja.
pi_189462164
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:30 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Precies dit!! Ik woon in de achtertuin van DSM/Sabic. Elke dag zie je wel gele, blauwe of zwarte rotzooi de lucht in gespoten worden. Als je je auto was zit er een dag later een laag witte stof op. Daar hoor je werkelijk niemand over wat zo'n industrieterrein met honderden schoorstenen uitstoot. Maar ja, daar valt geen land van te pikken natuurlijk voor woningen.


Het is voornamelijk minder effectief.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_189462165
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:31 schreef LorneMalvo het volgende:
Mag dat "trots op onze boeren" weg uit de OP? Zo te lezen is lang niet iedereen trots en het is bovendien een politiek en bijna militant standpunt
maak je eigen topic.
pi_189462166
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:30 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Wat denk je van gewoon meten ipv allerlei vage rekenmodellen?

Leidt alleen maar tot twijfel en mogelijkheden tot fraude. De overheid heeft laten merken echt super betrouwbaar te zijn in alles.
Wat houdt jou of de boeren precies tegen om dat te doen dan ?
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:32:06 #272
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189462169
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:27 schreef SoSolid het volgende:

[..]

80% van de Nederlandse productie gaat naar het buitenland, als alle landen gewoon zichzelf voeden + wat extra voor weet ik veel wat heb je nergens last van.
80% van deze passagiers komt Schiphol niet uit. Laten we dit ook naar het buitenland verplaatsen:

Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189462171
quote:
7s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:30 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Ja.

Belangrijker dan die gigantische oppervlakte aan monoculturele weide met nul biodiversiteit.
Het gaat niet om klimaat kerel. Ze willen hun land inpikken en DAT is de reden van dit alles. Er komt meer immigratie aan en die mensen moeten immers ergens wonen en laat het nou net zo zijn dat we een tekort hebben aan land en ook aan woningen. Die boeren zijn niet helemaal van gisteren. Tel daarbij op dat de politiek ineens financiele steun wil geven. 1 en 1 is 2.
pi_189462172
quote:
Krijg hier een mooi Dakar gevoel bij.
pi_189462175
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:29 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Het gaat volgens mij om het economisch gewin van de politiek. Ze willen dat land toe eigenen door middel van financiele steun om later te roepen: Kijk jongens wij bouwen woningen hoor!

Dat is wat de meeste boeren ervan denken. Dat klimaatgedram is een slap excuus voor een andere agenda.
Er komt elk jaar een stad ter grote van Leiden bij qua inwoners, dus op zich kun je best stellen dat daar enige vorm van prioriteit ligt.
In elk geval veel meer prioriteit dat bij een boer die een enorme lap grond gebruikt om geld binnen te harken middels export en daarbij ook nog eens de natuur om zeep helpt...
blablablabla
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:32:55 #276
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_189462178
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:30 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Direct een reactie op Twitter is huilen ja. Als het bij andere politici gebeurd hoor je hem niet.
Een inhoudelijke reactie ja.
pi_189462182
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:31 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Dat zou prima kunnen.
En ? Is dat erg dan ?
Uiteraard is dat erg. 1. Ze zijn er niet eerlijk over en komen met een slap klimaatexcuus (zeg gewoon wat je daadwerkelijk wilt) 2. Niemand wil een stortvloed aan immigranten en dat stellen ze terecht aan de kaak.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:33:07 #278
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462183
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:29 schreef StephanL het volgende:
Waterkanon :D
Boeie.. die raakt wel leeg..
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:33:30 #279
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462186
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:29 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Stream uitgezet. Niet om aan te zien/horen.
Dat moet je ook als vermaak zien... _O- *O*
pi_189462188
quote:
99s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:30 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Spullen vernielen
Niet luisteren
Domme teksten
Doodverwensingen
De Nederlandse burger meerdere dagen lang vergallen
Etc.

Kan zo doorgaan, wmb veegt de overheid alles meteen schoon en zoeken ze maar een andere manier om hun zegje te doen.
Eens :) .
Maar volgens @Scrummie2.0 ben je nu aan het huilen om niks!
blablablabla
pi_189462190
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:32 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Het gaat niet om klimaat kerel. Ze willen hun land inpikken en DAT is de reden van dit alles. Er komt meer immigratie aan en die mensen moeten immers ergens wonen en laat het nou net zo zijn dat we een tekort hebben aan land en ook aan woningen. Die boeren zijn niet helemaal van gisteren. Tel daarbij op dat de politiek ineens financiele steun wil geven. 1 en 1 is 2.
Nogmaals: en ?
Als onze overheid van een verliesgevende sector die veel vervuiling veroorzaakt en weigert zich aan de wet te houden afwil zodat ze huizen op hun terrein kunnen bouwen.. wat is daar dan mis mee ?
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:33:47 #282
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189462191
mjhvanessen twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:29:56 Boeren worden tegengehouden op de Korte Voorhout #boerenprotest https://t.co/h4zyPV06AL reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189462193
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:30 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Wat denk je van gewoon meten ipv allerlei vage rekenmodellen?

Leidt alleen maar tot twijfel en mogelijkheden tot fraude. De overheid heeft laten merken echt super betrouwbaar te zijn in alles.
Er wordt ook 'gewoon gemeten'. En alle metingen leiden maar tot één conclusie:

PKuipersMunneke twitterde op woensdag 16-10-2019 om 09:03:11 Metingen van #ammoniak worden niet alleen door #RIVM aan de grond gedaan. Ook satellieten van bijv #NASA laten zien dat Nederland,NW-Duitsland, Catalonië en de Povlakte hotspots zijn van ammoniak, veroorzaakt door intensieve landbouw. Data hier: https://t.co/mGOzIGYuvq https://t.co/KdZMKNi1rc reageer retweet
Cum hoc ergo propter hoc (correlation does NOT imply causation)
De coronacijfers van vandaag zijn een achteruitkijkspiegel van één à twee weken terug: COR / Het datavertragingstopic #2
pi_189462194
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:33 schreef Elan het volgende:

[..]

Eens :) .
Maar volgens @:Scrummie2.0 ben je nu aan het huilen om niks!
Klopt :).
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:34:12 #285
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462196
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:31 schreef Chia het volgende:

[..]

Daar hoor je wel degelijk mensen over, maar die werden altijd weggezet als milieudrammers totdat de boeren tegen de grote industrie en Schipol begonnen te ageren.
Dit ja.
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:32 schreef ACT-F het volgende:

[..]

80% van deze passagiers komt Schiphol niet uit. Laten we dit ook naar het buitenland verplaatsen:

[ afbeelding ]
Alsof Jesse Klaver anti-boer maar pro-Schiphol is. En pro-vervuilende industrie zeker. Aan wie zijn deze tips voor vliegverkeerbeperkingen gericht, want ik denk dat je op een GroenLinkscongres behoorlijk wat bijval zou krijgen.
pi_189462197
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:32 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Het gaat niet om klimaat kerel. Ze willen hun land inpikken en DAT is de reden van dit alles. Er komt meer immigratie aan en die mensen moeten immers ergens wonen en laat het nou net zo zijn dat we een tekort hebben aan land en ook aan woningen. Die boeren zijn niet helemaal van gisteren. Tel daarbij op dat de politiek ineens financiele steun wil geven. 1 en 1 is 2.
Ik mis nog iets over zionisten. Even beter je best doen.
pi_189462198
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:32 schreef Elan het volgende:

[..]

Er komt elk jaar een stad ter grote van Leiden bij qua inwoners, dus op zich kun je best stellen dat daar enige vorm van prioriteit ligt.
In elk geval veel meer prioriteit dat bij een boer die een enorme lap grond gebruikt om geld binnen te harken middels export en daarbij ook nog eens de natuur om zeep helpt...
Dus de prioriteit zou moeten zijn laten we kijken wat we aan die massa immigratie kunnen doen ipv de boeren weer opzadelen met regels (wat ze al 20 jaar aan het doen zijn).

Sluit Schiphol een week, maar nee belangen dit dat. Het is allemaal zo hypocriet.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:34:37 #288
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462202
quote:
99s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:30 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Spullen vernielen
Niet luisteren
Domme teksten
Doodverwensingen
De Nederlandse burger meerdere dagen lang vergallen
Etc.

Kan zo doorgaan, wmb veegt de overheid alles meteen schoon en zoeken ze maar een andere manier om hun zegje te doen.
Genoteerd en afgewezen...
pi_189462203
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:33 schreef ACT-F het volgende:
mjhvanessen twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:29:56 Boeren worden tegengehouden op de Korte Voorhout #boerenprotest https://t.co/h4zyPV06AL reageer retweet
[ afbeelding ]
Ah ze laten eindelijk hun ware aard zien :)
blablablabla
pi_189462204
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:33 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Dat moet je ook als vermaak zien... _O- *O*
Maar dit is ZO slecht. :')
Sterkheidsbaas van alles.
pi_189462213
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:34 schreef VoMy het volgende:

[..]

Alsof Jesse Klaver anti-boer maar pro-Schiphol is. En pro-vervuilende industrie zeker. Aan wie zijn deze tips voor vliegverkeerbeperkingen gericht, want ik denk dat je op een GroenLinkscongres behoorlijk wat bijval zou krijgen.
Eigenlijk zouden de boeren dus op GL moeten stemmen in plaats van op het CDA en de VVD.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:35:07 #292
153121 butz0rs
Dat zijn jouw feiten
pi_189462215
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:29 schreef StephanL het volgende:
Waterkanon :D
De boeren hebben er ook een paar meegenomen
pi_189462220
'oh deze komt binnen. en deze. oh en deze mensen ook'

STAHP.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_189462223
Klungel wordt eruit gegooid.
pi_189462225
quote:
7s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:31 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Het is voornamelijk minder effectief.
Heb jij dat gebaseerd op je eigen stikstof metingen? Of is dit weer het verhaaltje wat jij slikt als zoete koek omdat het je wordt voorgeschoteld?

Eerlijk gezegd interesseert het mij ook niet zo veel, ik durf wel toe te geven dat ik geniet van deze situatie. Eindelijk bijten Nederlanders na de Friezen eens van zich af, overal zie je kleine brandhaarden komen, mensen zijn dat politiek correcte gedrag meer dan zat en door grafiekjes van de "wij van wc-eend"-club laten we ons niet meer intimideren. Ik geloof nog eerder een notoire leugenaar dan dat ik een politicus op zijn blauwe ogen geloof, elke beslissing, elke uitspraak zit een dubbele agenda achter.

Team boeren *O*
pi_189462227
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:34 schreef VoMy het volgende:

[..]

Dit ja.
[..]

Alsof Jesse Klaver anti-boer maar pro-Schiphol is. En pro-vervuilende industrie zeker. Aan wie zijn deze tips voor vliegverkeerbeperkingen gericht, want ik denk dat je op een GroenLinkscongres behoorlijk wat bijval zou krijgen.
Klaver is anti boer ja (zie moties hierover). Dat kun je gewoon opzoeken. Anti- Schiphol ook niet echt.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:36:06 #297
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_189462229
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:34 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dus de prioriteit zou moeten zijn laten we kijken wat we aan die massa immigratie kunnen doen ipv de boeren weer opzadelen met regels (wat ze al 20 jaar aan het doen zijn).

Sluit Schiphol een week, maar nee belangen dit dat. Het is allemaal zo hypocriet.
Boeren moeten gewoon opzouten , geen regels
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:36:22 #298
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462236
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:32 schreef MC-Morgan het volgende:

[..]

Krijg hier een mooi Dakar gevoel bij.
:Y
Als ze straks allemaal moeten pissen in de vijver van het binnenhof is het niet Lac Rose.. :N
pi_189462239
Er is toch een brutale Groningse Slijptol of Dennis Schouten die zo'n RTV Noord stream op zich kan nemen.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:37:21 #300
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189462247
RedChanty twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:33:47 De boeren zijn klaar met jesse... denk ik zo maar eens 🤦🏼‍♀️🙈#boereninactie https://t.co/hbwnmbW6di reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189462249
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:35 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Heb jij dat gebaseerd op je eigen stikstof metingen? Of is dit weer het verhaaltje wat jij slikt als zoete koek omdat het je wordt voorgeschoteld?
:') _!

En af.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')