abonnement Unibet Coolblue
pi_172449685




Chronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Türk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk. © GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Gülen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Gülen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Türk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier



CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije
pi_172449731
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 juli 2017 23:55 schreef polderturk het volgende:

[..]

[..]

Erger dan Assad? Dan ben je je verstand verloren. Assad heeft meer dan 200.000 burgers gedood, inclusief vrouwen en kinderen. Vele duizenden vrouwen en kinderen zijn gedood doordat ze met bomvaten en chemische wapens zijn gebombardeerd.

Erdogan is slecht, maar het niveau van Assad heeft hij nog niet bereikt.
Die 200000 dode burgers zijn bij hem ruim 200000 burgers die onterecht ontslagen zijn en misschien een hoop daarvan die zonder eerlijk proces opgesloten zijn.

Hij is gelukkig nog niet zo moordzuchtig als Assad, maar hij gaat wel die kant uit als het volk tegen hem blijft rebelleren.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  zondag 16 juli 2017 @ 00:32:00 #3
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_172449754
Is er al gemeld dat mensen die vanaf hun mobiele telefoon iemand willen bellen in Turkije, nu eerst een speech van Erdogan moeten beluisteren?
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_172449779
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 00:29 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Die 200000 dode burgers zijn bij hem ruim 200000 burgers die onterecht ontslagen zijn en misschien een hoop daarvan die zonder eerlijk proces opgesloten zijn.

Hij is gelukkig nog niet zo moordzuchtig als Assad, maar hij gaat wel die kant uit als het volk tegen hem blijft rebelleren.
Gewoon wat ruimer zijn met geld strooien, na de verkiezingen in 2019 kan hij zijn gang gaan als hij herkozen word, hij zal dus nog wel even lief zijn en de propagandamachine op standje 10.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_172449815
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 00:32 schreef Strani het volgende:
Is er al gemeld dat mensen die vanaf hun mobiele telefoon iemand willen bellen in Turkije, nu eerst een speech van Erdogan moeten beluisteren?
quote:
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  zondag 16 juli 2017 @ 00:57:57 #6
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_172450058
Blijft zonde dat het is mislukt.
pi_172450111
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 00:57 schreef PLAE@ het volgende:
Blijft zonde dat het is mislukt.
:')
pi_172450123
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 00:37 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]


[..]

Dit is bullshit.
pi_172450131
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 00:29 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Die 200000 dode burgers zijn bij hem ruim 200000 burgers die onterecht ontslagen zijn en misschien een hoop daarvan die zonder eerlijk proces opgesloten zijn.

Hij is gelukkig nog niet zo moordzuchtig als Assad, maar hij gaat wel die kant uit als het volk tegen hem blijft rebelleren.
200.000 burgers gedood door Assad. En hoeveel zijn er gewond geraakt? Hoeveel zijn hun ledematen verloren? Hoeveel zijn hun huizen verloren? Hoeveel zijn gevlucht voor hem? Die 200.000 was het cijfer van twee jaar terug. Nu is het ongetwijfeld hoger. Er is nog altijd een groot verschil tussen je baan verliezen en gedood worden. Wat Erdogan doet is verschrikkelijk. Maar het komt niet in de buurt wat Assad heeft gedaan.
  zondag 16 juli 2017 @ 01:06:42 #10
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_172450161
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:04 schreef polderturk het volgende:

[..]

200.000 burgers gedood door Assad. En hoeveel zijn er gewond geraakt? Hoeveel zijn hun ledematen verloren? Hoeveel zijn hun huizen verloren? Hoeveel zijn gevlucht voor hem? Die 200.000 was het cijfer van twee jaar terug. Nu is het ongetwijfeld hoger. Er is nog altijd een groot verschil tussen je baan verliezen en gedood worden. Wat Erdogan doet is verschrikkelijk. Maar het komt niet in de buurt wat Assad heeft gedaan.
Mooie manier om het goed te praten :')
Assad heeft met die doden heel wat mensen beschermd *)
pi_172450184
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:04 schreef polderturk het volgende:

[..]

200.000 burgers gedood door Assad. En hoeveel zijn er gewond geraakt? Hoeveel zijn hun ledematen verloren? Hoeveel zijn hun huizen verloren? Hoeveel zijn gevlucht voor hem? Die 200.000 was het cijfer van twee jaar terug. Nu is het ongetwijfeld hoger. Er is nog altijd een groot verschil tussen je baan verliezen en gedood worden. Wat Erdogan doet is verschrikkelijk. Maar het komt niet in de buurt wat Assad heeft gedaan.
Zo'n oorlog als Assad aan het voeren is, is voor Erdo momenteel nadelig.
Maar als burgers zoveel tegengas gaan geven dat het niet meer nadelig is, dan zal hij niet twijfelen om zijn volk net zoveel ellende aan te doen. Daar is hij zeker toe in staat.

Maar gelukkig is hij nog niet zo'n monster als Assad nee.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_172450189
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:06 schreef PLAE@ het volgende:

[..]

Mooie manier om het goed te praten :')
Assad heeft met die doden heel wat mensen beschermd *)
Aaah je veroordeelt de ene wel maar keurt de moordenaar goed.
pi_172450192
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:06 schreef PLAE@ het volgende:

[..]

Mooie manier om het goed te praten :')
Assad heeft met die doden heel wat mensen beschermd *)
Ik heb een scheithekel aan Erdogan. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk weggaat. Hij komt echter niet in de buurt van Assad.
  zondag 16 juli 2017 @ 01:15:39 #14
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_172450245
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:09 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Aaah je veroordeelt de ene wel maar keurt de moordenaar goed.
Jazeker! Maar dat is niet zomaar. Assad staat voor een seculiere staat, Erdogan breekt dat in een razend tempo af.

[ Bericht 8% gewijzigd door PLAE@ op 16-07-2017 01:24:14 ]
pi_172450282
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:03 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Dit is bullshit.
Wat bullshit? Blijkbaar krijg je Erdogan ook bij Vodafone te horen. Als je 112 belt in Turkije, krijg je eerst Erdogan te horen haha. Er staan al meerdere video's op twitter en youtube.
  zondag 16 juli 2017 @ 01:23:44 #16
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_172450335
Een soort Big Brother XXL wordt het haha.
pi_172450384
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:19 schreef _ANKA_ het volgende:

[..]

Wat bullshit? Blijkbaar krijg je Erdogan ook bij Vodafone te horen. Als je 112 belt in Turkije, krijg je eerst Erdogan te horen haha. Er staan al meerdere video's op twitter en youtube.
Ffs ik zit in Turkije en heb deze shit niet gehoord toen ik belde.
pi_172450390
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:15 schreef PLAE@ het volgende:

[..]

Jazeker! Maar dat is niet zomaar. Assad staat voor een seculiere staat, Erdogan breekt dat in een razend tempo af.
Lol.
pi_172450423
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:26 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Ffs ik zit in Turkije en heb deze shit niet gehoord toen ik belde.
Check twitter en youtube. Ze proberen 112 te bellen, maar ze krijgen eerst Erdogan te horen :) moest wel lachen :)
  zondag 16 juli 2017 @ 01:30:37 #20
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_172450441
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:27 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Lol.
Voeg eens wat inhoud toe, komop, probeer het :+
pi_172450461
Lol, dankzij Assad bestaat Syrie nog. Hij is enorm tegengewerkt door USA, Turkije en Golfstaten die al die terroristische groeperingen bewapende en/of financieerde.

Assad is een held die opkomt voor minderheden en die niet buigt voor een soenitische satanistische baard!
Hey
pi_172450477
You called 112
I am president Erdogan and your abi in tough times
How can I help?
pi_172450544
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:29 schreef _ANKA_ het volgende:

[..]

Check twitter en youtube. Ze proberen 112 te bellen, maar ze krijgen eerst Erdogan te horen :) moest wel lachen :)
Zoals ik al zei: ik ben in Turkije en heb geen Erdogan gehoord.
  zondag 16 juli 2017 @ 02:01:59 #24
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_172450778
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:38 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Zoals ik al zei: ik ben in Turkije en heb geen Erdogan gehoord.
Ik heb van verschillende Turken gehoord dat het bij hen wel zo is. Maar bel je ook met een mobiel? Met een Turks nummer?
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_172451083
Mij boeit het heel weinig dat Turken in Turkije voor deze leider kiezen, ieder volk krijgt de leider enz..
Wat mij wel boeit en tevens nogal stoort zijn die Turken hier die hem zo door dik en dun steunen en hem hun leider noemen.
Echt, ga hem daar steunen en geef je plekje in dit land aan iemand die wel voor dit land wil gaan.
Radio Espantoso
  zondag 16 juli 2017 @ 04:13:17 #26
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172451313
http://www.telegraaf.nl/b(...)ver_doodstraf__.html

Wat heeft die man veel weg van Hitler , is gewoon eng, iedere keer gaat ie en stapje verder

quote:
ISTANBUL - Op de eerste verjaardag van de mislukte staatsgreep heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan opnieuw zijn bereidheid getoond de doodstraf weer in te voeren.
Tijdens een herdenkingsbijeenkomst bij de Bosporusbrug die symbool werd voor het verzet tegen de coup zei Erdogan zaterdagavond dat hij de wet daarvoor zal ondertekenen als het parlement dat wil.
Hij heeft nu het hele land in de pocket

[ Bericht 26% gewijzigd door michaelmoore op 16-07-2017 04:35:16 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172451357
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 04:13 schreef michaelmoore het volgende:
http://www.telegraaf.nl/b(...)ver_doodstraf__.html

Wat heeft die man veel weg van Hitler , is gewoon eng, iedere keer gaat ie en stapje verder

[..]

Hij heeft nu het hele land in de pocket

Waarom is dit bericht een mijlpaal voor je en heeft hij "nu"het hele land in de pocket? A. Het plan ligt er al even en B. Het blijft liggen want er is nog niets ondertekend. Derhalve is er gewoon niets nieuws onder de zon. Vanaf het moment dag de doodstraf echt wordt ingevoerd zou je dat kunnen stellen maar het moet allemaal nog.
  zondag 16 juli 2017 @ 08:35:34 #28
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172451797
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 06:04 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Waarom is dit bericht een mijlpaal voor je en heeft hij "nu"het hele land in de pocket? A. Het plan ligt er al even en B. Het blijft liggen want er is nog niets ondertekend. Derhalve is er gewoon niets nieuws onder de zon. Vanaf het moment dag de doodstraf echt wordt ingevoerd zou je dat kunnen stellen maar het moet allemaal nog.
http://www.telegraaf.nl/b(...)harde_aanpak___.html

Hij vraagt wat het parlement wil,, haha ha ha

Als er iemand in het parlement niet doet wat hij zegt dan sluit ie hem onmiddellijk op en binnenkort gaat ie gelijk voor het vuurpeloton net als in Noord Korea
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172452031
Hoorde ik nu op het nieuws vanochtend dat Erdogan koppen wil afhakken?
  User die overal opduikt 2022 zondag 16 juli 2017 @ 09:08:40 #30
186611 Haags
pi_172452051
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 09:06 schreef Loekie1 het volgende:
Hoorde ik nu op het nieuws vanochtend dat Erdogan koppen wil afhakken?
Die geitenneuker is tot alles in staat.
Zonder wrijving geen glans
  zondag 16 juli 2017 @ 10:26:43 #31
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_172452928
Over een paar jaar hoeven we het niet meer over de Armeense Genocide te hebben, maar heeft Erdogan gewoon zijn eigen zuiveringsactie op naam.

Zodra die doodstraf er is, gaat hij die op grote schaal toepassen op alle 'terroristen'. Oftewel, iedereen die tegen hem demonstreert.
  zondag 16 juli 2017 @ 10:34:51 #32
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172453044
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 10:26 schreef BadderHaring het volgende:
Over een paar jaar hoeven we het niet meer over de Armeense Genocide te hebben, maar heeft Erdogan gewoon zijn eigen zuiveringsactie op naam.

Zodra die doodstraf er is, gaat hij die op grote schaal toepassen op alle 'terroristen'. Oftewel, iedereen die tegen hem demonstreert.
Daar ben ik ook bang voor
Met een volstrekt waardeloze munt

Kim Il Sun zal verbleken bij hem
Erdogan gaat nooit meer weg, die wint voortaan alle verkiezingen tot ie 100 is
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  zondag 16 juli 2017 @ 10:39:42 #33
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_172453121
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 09:06 schreef Loekie1 het volgende:
Hoorde ik nu op het nieuws vanochtend dat Erdogan koppen wil afhakken?
Gaat goed met die illuminati media van jullie.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_172453123
Dat van die telefoons is een hoax toch?
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_172453160
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 09:06 schreef Loekie1 het volgende:
Hoorde ik nu op het nieuws vanochtend dat Erdogan koppen wil afhakken?
Hij heeft gezegd dat hij de koppen van de organisaties wil afhakken. Het is gebruikelijk in Turkije om dat te zeggen als je een organisatie plat wil leggen. Zijn woorden zijn waarschijnlijk (bewust of onbewust) verkeerd geïnterpreteerd.
pi_172455405
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 10:39 schreef truthortruth het volgende:
Dat van die telefoons is een hoax toch?
Begrijp dat het alleen om Turkcell en Vodafone gaat. Hierbij wordt de beltoon vervangen door een tekstboodschap.

https://news.ycombinator.com/item?id=14779286

Voor internet blijkbaar ook?
quote:
There is something equally insane happening on the Turkish internets right now.

At least two major mobile operators / ISPs are injecting JS into web traffic to display pop-up ads / Youtube videos on the lower right corner of every web page. The videos "commemorate" last year's events on July 15 in a language that is, to put it mildly, thorougly in line with Erdogan's ideology, and make a point of offering free data and phone credits throughout the 3-day commemorations being held.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
pi_172455616
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 01:26 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Ffs ik zit in Turkije en heb deze shit niet gehoord toen ik belde.
Waarom bel je 112 abla?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172455923
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 00:57 schreef PLAE@ het volgende:
Blijft zonde dat het is mislukt.
Hoezo, het is toch precies volgens plan gelukt?
pi_172456892
Het is geruststellend om te weten dat er een speciale plek is voor mensen die zich voordoen als moslim, maar er hun levenstaak van hebben gemaakt om moslims tegen elkaar op te zetten.
pi_172457233
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 10:26 schreef BadderHaring het volgende:
Over een paar jaar hoeven we het niet meer over de Armeense Genocide te hebben, maar heeft Erdogan gewoon zijn eigen zuiveringsactie op naam.

Zodra die doodstraf er is, gaat hij die op grote schaal toepassen op alle 'terroristen'. Oftewel, iedereen die tegen hem demonstreert.
Uit de geschiedenis van Turkije blijkt dat hun geschiedenisboeken keer op keer worden herschreven. Nu ook weer. Zelfs in die mate, dat 3e generatie jongeren in Nederland echt geloven dat zij de nazaten van het 'glorieuze Ottomaanse rijk'. Volkomen klets natuurlijk, maar met een IQ van een pinda, wereldvreemd zijn en een minderwaardigheidscomplex heb je natuurlijk een sterke behoefte naar een eenduidige identiteit die je kan delen met soortgenoten.
pi_172457240
Als je dan zo een speciale plek wilt bezoeken is het natuurlijk wel handig om het adres ervan te geven aan de medegezinden:



pi_172457361
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 10:42 schreef polderturk het volgende:

[..]

Hij heeft gezegd dat hij de koppen van de organisaties wil afhakken. Het is gebruikelijk in Turkije om dat te zeggen als je een organisatie plat wil leggen. Zijn woorden zijn waarschijnlijk (bewust of onbewust) verkeerd geïnterpreteerd.
Het was het 7.00 nieuws van Radio 1, kan het niet terugvinden, iemand?
pi_172457691
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 14:08 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Het was het 7.00 nieuws van Radio 1, kan het niet terugvinden, iemand?
Voor de Turken:


Voor de niet Turken:

quote:
Hainlerin Kafasını Koparacağız!
We zullen de koppen van de verraders er afrukken.

quote:
Piyonları ezip geçmeden, filleri, atları, kaleleri alamaz şahı da mat edemeyiz. Hainlerin kafasını kopartacağız.
Zonder de pionnen, olifanten en paarden te verpletteren kunnen we het kasteel niet innemen en de koningin niet schaakmat zetten. We gaan de koppen van de verraders er afrukken.
pi_172457766
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 14:05 schreef Homey het volgende:

[..]

Uit de geschiedenis van Turkije blijkt dat hun geschiedenisboeken keer op keer worden herschreven.
De geschiedenis boeken die schoolkinderen krijgen toegediend worden overal in de wereld door de politiek gedicteerd. Jij denkt dat het in Nederland niet zo is? Jij denkt dat in Nederland de politiek niet selectief omgaat met wat we wel en niet vermeld krijgen in die geschiedenis boekjes?

[ Bericht 0% gewijzigd door Slayage op 16-07-2017 14:26:03 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172457810


De veertigjarige Turk Metin Doğan is de man wiens foto nu al meermaals de wereld is rondgegaan als de man die op de avond van een couppoging in Turkije als ongewapende burger voor een tank ging liggen.

Metin, 40 jaar, zegt dat hij is gestopt met de universiteit, omdat hij dacht dat de studie niets voor hem was en keerde jaren later, in 2011, terug om zijn studie alsnog af te maken. Hij geeft naast zijn studie ook voorbereidingslessen wiskunde aan aanstaande Universiteitsstudenten. Hij vertelt wat hij die avond beleefde. Een gewone man uit het volk. Eén uit velen.

“Toen ik van deze verraderlijke aanval hoorde heb ik mijzelf op straat geworpen. Mijn visite uit Ankara en mijn broertje wilden me stoppen, mijn broer steunde me. Ik kon geen taxi vinden om naar luchthaven Atatürk te gaan. Ik zag iemand met een motor en hield hem aan. ‘Zou je mij alsjeblieft in naam van Allah naar de luchthaven willen brengen?’, zei ik tegen hem. ‘Kijk broeder, ik wil je niet ongerust maken, maar ik ga misschien vanavond dood. Ik heb dit geld niet nodig. Gebruik dit als benzinegeld’, zei ik tegen hem. Ondanks mijn vele verzoeken en smeekbedes heeft hij het geld niet geaccepteerd. Ik heb afscheid genomen van hem, terwijl ik voor hem heb gebeden en zag toen de soldaten en de tanks bij de ingang van de luchthaven”.

Doğan: “Het beeld dat ik zag maakte een diepe indruk op mij. Ik schoot meteen overeind en liep op de soldaten af terwijl ik riep ‘Ik ben een Turkse soldaat, wiens soldaten zijn jullie?’. De tank stopte en ik ging door met roepen. Aan mijn rechterzijde zag ik soldaten met geweren in de aanslag, links van mij waren soldaten in een legervoertuig. Ik bleef roepen. De tank kwam op dat moment in beweging. Toen ging ik zonder aarzeling voor de rechter rupsband van de tank liggen. De tank kwam tot stilstand.”



“De tank bewoog weer een beetje. Dit keer ging ik voor de linker rupsband liggen. Toen de tank tot stilstand kwam, trok ik mijn shirt uit en stond ik op, terwijl ik nog steeds protesteerde. Daarna zag ik drie mensen op de tank. ‘Wij horen ook bij jullie’, zeiden ze. Nadat ik die woorden hoorde kalmeerde ik. Daarna kwam een hoger geplaatste politieagent me manen om voor de tank weg te gaan en ik vertrok toen. Op dat moment was ik niet alleen, maar stond ik daar met twintig anderen om me heen”.

Metin zegt dat mensen die hun eigen volk willen vermoorden een verstandsverbijstering moeten hebben doorgemaakt.

Tijdens de gebeurtenissen die zich ontvouwden dacht Metin dat zijn tijd was gekomen om te sterven, “Ik wachtte tot dat sterfmoment er kwam. Want ze bleven me waarschuwen. Ze zeiden dat ze gingen schieten op me. Het duurde allemaal tussen de 5-10 minuten. Als de coupplegers succesvol zouden zijn, dan had ik niet willen leven om dat te zien. Als de tank over me heen was gereden, was ik een martelaar geworden, net als die 161 mensen”.

Metin zegt dat het Turkse volk die nacht een volksepos heeft geschreven, en benadrukte ook de heldendaden die op de Vatan Caddesi, het Ministerie van Defensie en het centrum voor de Speciale Eenheden hebben plaatsgevonden.

http://dutchturks.nl/held(...)ertelt-zijn-verhaal/
pi_172457894
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 14:17 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Voor de Turken:

Goede speech broer 8-)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172458713
Het IS-gedachtengoed zit er goed in bij de Erdofielen.
pi_172459059

De vredelievende en gematigde Imam, het beste wat de Gulenisten hebben te bieden. :')
pi_172459098
Wat een verhaal :r
pi_172459157
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 10:39 schreef truthortruth het volgende:
Dat van die telefoons is een hoax toch?
Nope echt. Pro erdo media meldt het ook.

https://www.dailysabah.co(...)message-from-erdogan
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172459381
Eigenlijk zou Erdogan een boek moeten schrijven dat verplichte lectuur is voor iedere Turkse stemmer, bij het stemmen volgt een overhoring.
pi_172459927
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 15:12 schreef WammesWaggel het volgende:
Eigenlijk zou Erdogan een boek moeten schrijven dat verplichte lectuur is voor iedere Turkse stemmer, bij het stemmen volgt een overhoring.
Sooooooon...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 16 juli 2017 @ 15:46:51 #54
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172460559
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 15:12 schreef WammesWaggel het volgende:
Eigenlijk zou Erdogan een boek moeten schrijven dat verplichte lectuur is voor iedere Turkse stemmer, bij het stemmen volgt een overhoring.
soort extra koran met erdo als assistent heilige
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  zondag 16 juli 2017 @ 15:48:43 #55
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172460621
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 14:05 schreef Homey het volgende:

[..]

Uit de geschiedenis van Turkije blijkt dat hun geschiedenisboeken keer op keer worden herschreven. Nu ook weer. Zelfs in die mate, dat 3e generatie jongeren in Nederland echt geloven dat zij de nazaten van het 'glorieuze Ottomaanse rijk'. Volkomen klets natuurlijk, maar met een IQ van een pinda, wereldvreemd zijn en een minderwaardigheidscomplex heb je natuurlijk een sterke behoefte naar een eenduidige identiteit die je kan delen met soortgenoten.
ja hier is erdo een volgeling van Hitler en een soort Stalin

spoedig begrijpen de Turken wat ze gedaan hebben
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172460778
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 15:46 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

soort extra koran met erdo als assistent heilige
Het rode boekje leek mij een meer gepaste parallel.
Toch zou ik het voor de zekerheid memoriseren, het kan zowaar je leven redden tijdens een welhaast gratis vakantie te Alanya.
pi_172461218
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 15:48 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

spoedig begrijpen de Turken wat ze gedaan hebben
Geen kans. Voor Erdofielen is Erdogan als een soort profeet.
pi_172461785
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 16:13 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Geen kans. Voor Erdofielen is Erdogan als een soort profeet.
Zoals Gulen dat is voor de Gulenisten?
pi_172461973
quote:
7s.gif Op zondag 16 juli 2017 16:35 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Zoals Gulen dat is voor de Gulenisten?


[ Bericht 23% gewijzigd door #ANONIEM op 16-07-2017 16:43:19 ]
pi_172462413
quote:
7s.gif Op zondag 16 juli 2017 16:35 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Zoals Gulen dat is voor de Gulenisten?
Geen idee wat Gulen is voor Gulenisten, maar wat ik wel weet is dat Erdogan door zijn volgelingen 2e profeet is genoemd, heilig is verklaard, alle eigenschappen van God is toegekend. Geen van de dingen die aan Gulen zijn toegekend door zijn volgelingen. Het zal het verschil wel zijn tussen vrome moslims en cultuurmoslims.
pi_172462511
quote:
10s.gif Op zondag 16 juli 2017 16:42 schreef Triggershot het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Check hem. Ooit fanboy van Gulen.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:00:37 #62
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172462655
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 16:13 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Geen kans. Voor Erdofielen is Erdogan als een soort profeet.
Ja net als Chavez

Die werd ook als held vereerd

Die heeft op een zelfde manier de absolute macht gekregen

Die werd ook vereerd nadat ie een "coup" had voorkomen



[ Bericht 7% gewijzigd door michaelmoore op 16-07-2017 17:05:59 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172462874
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 16:56 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Check hem. Ooit fanboy van Gulen.
Daarom weet ik toch als geen ander wat voor hoerenzoon hij en zijn sympathisanten zijn. Overigens ben ik nog steeds grote fanboy van zijn preken hoor, laat daar geen misverstand over zijn.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:06:53 #64
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172462930
Turkije zal diep zinken ,heeel diep
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172462996
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:06 schreef michaelmoore het volgende:
Turkije zal diep zinken ,heeel diep
Hoe gaat het met de Lira?
pi_172463093
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:00 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ja net als Chavez

Die werd ook als held vereerd

Die heeft op een zelfde manier de absolute macht gekregen

Die werd ook vereerd nadat ie een "coup" had voorkomen

[ afbeelding ]
10 Jaar geleden was ik ook fan van Erdogan, omdat hij in tegenstelling tot zijn voorgangers het land democratischer en vrijer leek te maken. Na Gezi en de grote corruptieschandalen van 17/25 december 2014 ben ik, en velen met mij, er achter gekomen wat voor schurk en landverrader hij daadwerkelijk is. Ik zal niet zeggen over hem dat hij een hoerenzoon is en zeker niet over zijn aanbidders. Dat gaat in tegen mijn geloof, maar gezien zijn hoogverraad zie ik hem het liefst spoedig aan een touw bungelen.
  zondag 16 juli 2017 @ 17:13:08 #67
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172463148
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:08 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Hoe gaat het met de Lira?
die zit nu dik boven de 4 voor een euro binnenkort 5 voor een euro, kan je op wachten
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  zondag 16 juli 2017 @ 17:13:40 #68
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172463166
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:11 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

10 Jaar geleden was ik ook fan van Erdogan, omdat hij in tegenstelling tot zijn voorgangers het land democratischer en vrijer leek te maken.
Die fout heeft men in Venezuela ook gemaakt
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  zondag 16 juli 2017 @ 17:16:20 #69
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172463249
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:05 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Daarom weet ik toch als geen ander wat voor hoerenzoon hij en zijn sympathisanten zijn. Overigens ben ik nog steeds grote fanboy van zijn preken hoor, laat daar geen misverstand over zijn.
jij zit gewoon een wij zij kamp te kweken

wees nu eens een echte zoon van je vaderland sukkeltje
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172463257
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:06 schreef michaelmoore het volgende:
Turkije zal diep zinken ,heeel diep
Allemaal onderdeel van het Groot Midden-Oosten plan, waarvan Erdogan een van de leiders is. Turkije dient volgens dat plan opgedeeld te worden en Erdogan is daarmee goed op weg.
pi_172463260
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 04:13 schreef michaelmoore het volgende:
http://www.telegraaf.nl/b(...)ver_doodstraf__.html

Wat heeft die man veel weg van Hitler , is gewoon eng, iedere keer gaat ie en stapje verder

[..]

Hij heeft nu het hele land in de pocket

Dit is gewoon normale retoriek voor een islamofacistische dictator.
pi_172463384
Fethullah Gulens achtergronden en hoe hij opereert middels corruptie en opnames achter gesloten deuren waar hij werkelijk op uit is.



[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 16-07-2017 17:21:20 ]
  zondag 16 juli 2017 @ 17:21:25 #73
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172463424
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:16 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Allemaal onderdeel van het Groot Midden-Oosten plan, waarvan Erdogan een van de leiders is. Turkije dient volgens dat plan opgedeeld te worden en Erdogan is daarmee goed op weg.
nee dat geloof ik absoluut niet
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  zondag 16 juli 2017 @ 17:22:08 #74
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172463459
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:20 schreef Triggershot het volgende:
Fethullah Gulens achtergronden en hoe hij opereert middels corruptie en opnames achter gesloten deuren waar hij werkelijk op uit is.

hou es op met dat gesukkel joh

die gulen heeft er geen ene zak mee te maken
erdogan heeft julllie allemaal in de pocket sukkels

Die erdo stuurt de mooiste vrouw ter wereld weg

http://www.telegraaf.nl/p(...)u__in_Turkije__.html
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172463738
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:21 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nee dat geloof ik absoluut niet
Ik vond het ook moeilijk te geloven, maar eenmaal zijn andere verrichtingen gezien is het voor mij wel geloofwaardig. Wat helpt is dat het zijn eigen woorden zijn, meerdere keren, uit diverse bronnen. Andersom lukt het Erdofielen maar niet om met de eigen woorden van Gulen een negatief beeld neer te zetten van dezelfde Gulen.

Met Erdogan is dat geen probleem. Ik kan met gemak vele tientallen eigen uitspraken van Erdogan gebruiken die zijn verraad duidelijk maken.

Precies om deze reden weet de rest van de wereld wat voor soort persoon Gulen is en wat voor soort persoon Erdogan is. Immers, buiten Turkije heeft iedereen alle vrijheid om zelf een mening te kunnen vormen op basis van beschikbare informatie.
pi_172463782
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:22 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

hou es op met dat gesukkel joh

die gulen heeft er geen ene zak mee te maken
erdogan heeft julllie allemaal in de pocket sukkels

Die erdo stuurt de mooiste vrouw ter wereld weg

http://www.telegraaf.nl/p(...)u__in_Turkije__.html
Erdofielen hebben geen bewijs nodig. Erdogan's wil is wet. Of zoals zijn puppet Yildirim zei tegen de Amerikanen die bewijs vroegen: "Waarom hebben jullie bewijs nodig? We zijn toch jullie vrienden?"
  zondag 16 juli 2017 @ 17:36:53 #77
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172463939
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:20 schreef Triggershot het volgende:
Fethullah Gulens achtergronden en hoe hij opere

[quote]0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:32 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Erdofielen hebben geen bewijs nodig. Erdogan's wil is wet. Of zoals zijn puppet Yildirim zei tegen de Amerikanen die bewijs vroegen: "Waarom hebben jullie bewijs nodig? We zijn toch jullie vrienden?"
Het wachten is tot de EU de status van preferent handelspartner en lidmaatschap van de NATO afpakt

Dan zakt Turkije pas echt diep in de shit
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172464017
De onderstaande video zou eigenlijk opgenomen moeten worden in de OP:



Die hoerenzonen mogen nog blijven dat ze niet zijn neergeknald.
pi_172464086
quote:
15s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:39 schreef Triggershot het volgende:
De onderstaande video zou eigenlijk opgenomen moeten worden in de OP:



Die hoerenzonen mogen nog blijven dat ze niet zijn neergeknald.
Waarom steeds hoerenzonen gebruiken in je posts?
Denk niet dat je opponenten zo schrikken dat ze in gaan binden.
pi_172464159
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:41 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Waarom steeds hoerenzonen gebruiken in je posts?
Denk niet dat je opponenten zo schrikken dat ze in gaan binden.
Omdat ik het hoerenzonen vind, van een sukkel achter een toetsenbord hoef je niet te schrikken of in te binden inderdaad. Maar wees gewoon een vent en zeg ik heb het gedaan in plaats van miljoenen mensen nog te bedriegen en ontkennen terwijl de beelden en feiten staan zoals ze zijn.
pi_172464430
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:05 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Daarom weet ik toch als geen ander wat voor hoerenzoon hij en zijn sympathisanten zijn. Overigens ben ik nog steeds grote fanboy van zijn preken hoor, laat daar geen misverstand over zijn.
En van Erdogan weet je dat ook I assume.
pi_172464518
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:49 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

En van Erdogan weet je dat ook I assume.
Erdogan is nog zo een beetje de enige man in Turkije die de bastaard Gulen kon tegenhouden en het land en volk bij elkaar houdt. _O_

Uber-seculier / oud-generaal / Erdogan-criticus / Gulen-rivaal / slachtoffer van de Gulen-beweging:

"Tussen 2012-2016 is Erdogan de enige die heeft gestreden tegen de Gulenbeweging. "



[ Bericht 35% gewijzigd door #ANONIEM op 16-07-2017 17:53:50 ]
pi_172464523
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:41 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Waarom steeds hoerenzonen gebruiken in je posts?
Denk niet dat je opponenten zo schrikken dat ze in gaan binden.
Maak je niet druk om dat soort mensen. Als het ze niet lukt om met feiten te komen, dan komen ze met leugens. Als het ze niet lukt met leugens anderen te overtuigen, dan gaan ze over op schelden. Niet ongewoon bij lageropgeleiden en blinde volgers.

De hele wereld weet inmiddels wie de 'coup' heeft gepleegd. Wat boeit het wat een stel achtergestelde Turken, of wannabe Turken, denken op basis van wat de Erdomedia ze voorschotelt?
pi_172464669
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Erdogan is nog zo een beetje de enige man in Turkije die de bastaard Gulen kon tegenhouden en het land en volk bij elkaar houdt. _O_

Uber-seculier / oud-generaal / Erdogan-criticus / Gulen-rivaal / slachtoffer van de Gulen-beweging:

"Tussen 2012-2016 is Erdogan de enige die heeft gestreden tegen de Gulenbeweging. "

En wie gaat die hoerenzoon Erdogan tegenhouden?

Lol at je video. Erdogan heeft Gulen alle ruimte gegeven om groot te worden
pi_172464675
Ja Toefjes, verspil je tijd en energie niet voor een der lageropgeleiden als ik, in plaats daarvan focus je op de sekteaanhangers die willens en wetens ondanks alle bewijzen nog steeds betrokkenheid ontkennen bij de coup en het maar wegzetten als leugens, fuck it, het is heel normaal dat twee Gulen-prominenten 2 dagen voor de coup naar Turkije komen en ook als twee burgers zonder enige militaire titel aanwezig zijn op een van de hoofdkwartieren van de coupplegers tijdens eehmmm... wat zal ik zeggen....de coup zelf. :')
pi_172464709
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:56 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

En wie gaat die hoerenzoon Erdogan tegenhouden?

Lol at je video. Erdogan heeft Gulen alle ruimte gegeven om groot te worden
Jij natuurlijk :7
Cicikiz, kijk dan ook naar de video, daar heeft hij het ook over.
pi_172464779
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:51 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Maak je niet druk om dat soort mensen. Als het ze niet lukt om met feiten te komen, dan komen ze met leugens. Als het ze niet lukt met leugens anderen te overtuigen, dan gaan ze over op schelden. Niet ongewoon bij lageropgeleiden en blinde volgers.

De hele wereld weet inmiddels wie de 'coup' heeft gepleegd. Wat boeit het wat een stel achtergestelde Turken, of wannabe Turken, denken op basis van wat de Erdomedia ze voorschotelt?
Oh, ik maak me niet druk, absoluut niet. Integendeel, Triggershot is wel een poster waar ik sympathie voor op kan brengen. Vandaar mijn vraag.
pi_172464798
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:59 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Oh, ik maak me niet druk, absoluut niet. Integendeel, Triggershot is wel een poster waar ik sympathie voor op kan brengen. Vandaar mijn vraag.
O+.
pi_172464856
quote:
17s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:00 schreef Triggershot het volgende:

[..]

O+.
Je hoeft het niet over alles eens te zijn om elkaar te kunnen respecteren. Bovendien is Turkije voor mij een onderwerp waar ik te weinig verstand van heb om fanatiek mee te kunnen posten. Ik zie Erdogan roepen dat we Nazi's zijn, en dan denk ik: Enge man.

Dat was het dan wel eigenlijk :P
pi_172464929
Die TriggerAbi is mashallah. Ik zou het geduld niet hebben om non-stop gulenisten hier te bestrijden.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_172465018
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:02 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Je hoeft het niet over alles eens te zijn om elkaar te kunnen respecteren. Bovendien is Turkije voor mij een onderwerp waar ik te weinig verstand van heb om fanatiek mee te kunnen posten. Ik zie Erdogan roepen dat we Nazi's zijn, en dan denk ik: Enge man.

Dat was het dan wel eigenlijk :P
Jij niet he, het gewone volk daar buiten gelaten volgens Erdogan :7
In tegenstelling tot wat men denkt te weten over mij ben ik niet zo zeer pro-Erdogan, ik ga alleen een beetje tegen de heersende opinie in van sommigen hier in dit topic om een beetje tegenwicht te bieden en de discussie scherp te houden. Als je onschuldige vrouwen, kinderen en zelfs de levens van mannen verwoest op basis van vage verdenkingen in den tienduizenden ben je gewoon een smerige rat of je naam nou eindigt op Gulen of Erdogan zal mij een worst wezen.

Ik respecteer en sympathiseer met je gematigde posts ook vooral, daarom vind ik het ook vooral jammer dat de inhoud over het conflict in Turkije vooral in het Engels beschikbaar wordt gesteld door of de Erdo of Gulenkamp met beiden hun eigen draai er aan.

Was tof geweest als de 4 uur durende interview met oud-generaal Basbug in het Engels was ondertiteld, hij geeft een evenwichtig en neutraal lezing als geen ander, wat behoorlijk zeldzaam is vandaag de dag in Erdogan's Turkije.
pi_172465027
quote:
10s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:56 schreef Triggershot het volgende:
Ja Toefjes, verspil je tijd en energie niet voor een der lageropgeleiden als ik, in plaats daarvan focus je op de sekteaanhangers die willens en wetens ondanks alle bewijzen nog steeds betrokkenheid ontkennen bij de coup en het maar wegzetten als leugens, fuck it, het is heel normaal dat twee Gulen-prominenten 2 dagen voor de coup naar Turkije komen en ook als twee burgers zonder enige militaire titel aanwezig zijn op een van de hoofdkwartieren van de coupplegers tijdens eehmmm... wat zal ik zeggen....de coup zelf. :')
Hier is Gulen prominent gevangen genomen op Akinci hoofdkwartier van waaruit de coup geleid werd.

pi_172465056
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:09 schreef polderturk het volgende:

[..]

Hier is Gulen prominent gevangen genomen op Akinci hoofdkwartier van waaruit de coup geleid werd.

[ afbeelding ]
En hier nog gezellig te chillen met Gulo himself in de VS kort er voor

pi_172465162
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:57 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Jij natuurlijk :7
Cicikiz, kijk dan ook naar de video, daar heeft hij het ook over.
Lieverd, ik zit as we speak tussen twee bergen in te wachten tot mijn rijst gekookt is met minimaal verbinding. Die video bekijken kan 50 uur duren ;(

Ik kijk em van het weekend wel.
pi_172465254
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:15 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Lieverd, ik zit as we speak tussen twee bergen in te wachten tot mijn rijst gekookt is met minimaal verbinding. Die video bekijken kan 50 uur duren ;(

Ik kijk em van het weekend wel.
Laat pics van je pilav zien. Ik ben benieuwd.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_172465298
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 17:22 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

hou es op met dat gesukkel joh

die gulen heeft er geen ene zak mee te maken
erdogan heeft julllie allemaal in de pocket sukkels

Die erdo stuurt de mooiste vrouw ter wereld weg

http://www.telegraaf.nl/p(...)u__in_Turkije__.html
Yolanthe is dat nou echt de mooiste vrouw ter wereld? In Turkse Chick was het een sexy meid die ik zo voor een Circassische uit mijn Ottomaanse harem zou ruilen maar de mooiste gaat mij wel wat ver hoor.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:20:42 #97
467959 Bramvanmolen
Ik ben Bram.
pi_172465299
De gevangenen generale zijn voornamelijk kemalisten. Akin Öztürk wordt als kopstuk beschouwd van de coup poging. Akin Öztürk is een radicale seculiere kemalist.

Zover ik het zie zijn de coup plegers kemalisten.
Bram van Molen.
pi_172465627
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:05 schreef Mathemaat het volgende:
Die TriggerAbi is mashallah. Ik zou het geduld niet hebben om non-stop gulenisten hier te bestrijden.
Trigger ABI O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 16 juli 2017 @ 18:36:46 #99
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172465637
quote:
10s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:20 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Yolanthe is dat nou echt de mooiste vrouw ter wereld? In Turkse Chick was het een sexy meid die ik zo voor een Circassische uit mijn Ottomaanse harem zou ruilen maar de mooiste gaat mij wel wat ver hoor.
Maar die sukkel Erdo stuurt haar en Sneijder weg, vanwege dat pissig is omdat hij niet mag doen of hij de baas in |Europa is
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172465651
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:19 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Laat pics van je pilav zien. Ik ben benieuwd.
Verbinding boktan...
pi_172465874
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:20 schreef Bramvanmolen het volgende:
De gevangenen generale zijn voornamelijk kemalisten. Akin Öztürk wordt als kopstuk beschouwd van de coup poging. Akin Öztürk is een radicale seculiere kemalist.

Zover ik het zie zijn de coup plegers kemalisten.
Dat heeft Erdofielen er nooit van weerhouden om te volgen wat Erdogan zegt, in dit geval dat Gulenisten er achter zaten. De 'coup' rammelt aan zoveel kanten, dat dit detail er ook weinig toe doet.
  zondag 16 juli 2017 @ 18:52:00 #102
467959 Bramvanmolen
Ik ben Bram.
pi_172465943
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:48 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Dat heeft Erdofielen er nooit van weerhouden om te volgen wat Erdogan zegt, in dit geval dat Gulenisten er achter zaten. De 'coup' rammelt aan zoveel kanten, dat dit detail er ook weinig toe doet.
Alle staatsvijanden zullen uit de weg geruimd worden. Ben je gulenist ? Je gaat eraan. Ben je kemalist? Je gaat eraan. Ben je seculiere koerd? Je gaat eraan.

Voor Erdogan en de conservatieve moslims is dit een gouden kans.
Bram van Molen.
pi_172466409
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:52 schreef Bramvanmolen het volgende:

[..]

Alle staatsvijanden zullen uit de weg geruimd worden. Ben je gulenist ? Je gaat eraan. Ben je kemalist? Je gaat eraan. Ben je seculiere koerd? Je gaat eraan.

Voor Erdogan en de conservatieve moslims is dit een gouden kans.
Jij begrijp!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 16 juli 2017 @ 19:15:27 #104
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172466535
quote:
10s.gif Op zondag 16 juli 2017 19:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

Jij begrijp!
Ja maar is geen grote blij.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 16 juli 2017 @ 19:18:12 #105
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172466607
Je moet ook geen facebookreacties lezen onder nieuwsberichten over of uit Turkije, ik bedoel, het is zondag.. ik ben al brak en niet zo helder maar ik voelde mijn hersenen nog verder verschrompelen.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  zondag 16 juli 2017 @ 19:18:12 #106
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172466608
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:48 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Dat heeft Erdofielen er nooit van weerhouden om te volgen wat Erdogan zegt, in dit geval dat Gulenisten er achter zaten. De 'coup' rammelt aan zoveel kanten, dat dit detail er ook weinig toe doet.
is ook niet belangrijk, de helden ontsnapping in het vliegtuig door Erdo, alles is geregeld en gearrangeerd

En het volk heft een schuldige voorgeschoteld en veel 10.000 den oppositie leden zullen sterven gaan

maar van coalitie ruzies heeft Turkije nooit meer last net als in Noord Korea, Zimbabwe en Venezuela wel diepe armoede
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172471713
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:37 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Verbinding boktan...
Te veel water erin gedaan?
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  zondag 16 juli 2017 @ 21:56:04 #108
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_172471954
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:52 schreef Bramvanmolen het volgende:

[..]

Alle staatsvijanden zullen uit de weg geruimd worden. Ben je gulenist ? Je gaat eraan. Ben je kemalist? Je gaat eraan. Ben je seculiere koerd? Je gaat eraan.

Voor Erdogan en de conservatieve moslims is dit een gouden kans.
Prachtland, prachtmensen.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_172472264
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 21:48 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Te veel water erin gedaan?
T was wat zacht :@
pi_172472309
quote:
8s.gif Op zondag 16 juli 2017 19:15 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ja maar is geen grote blij.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 16 juli 2017 @ 22:17:23 #111
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172472599
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 18:52 schreef Bramvanmolen het volgende:

[..]

Alle staatsvijanden zullen uit de weg geruimd worden. Ben je gulenist ? Je gaat eraan. Ben je kemalist? Je gaat eraan. Ben je seculiere koerd? Je gaat eraan.

Voor Erdogan en de conservatieve moslims is dit een gouden kans.
OOK mensen uit Nazi Nederland lopen gevaar
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172472686
Fucking bizar, er worden minimaal 5 bevestigde en prominente Gulenisten geverifieerd op camerabeelden met de coupplegers op plekken waarvanuit de coup wordt gedirigeerd, figuren die op dat moment geen enkele militaire status of titel hebben komen op de hoogtepunt van de coup op cruciale plekken met de coupplegers en nog zit er hier een grappenmaker te beweren dat het Erdogan is die de coup heeft gepleegd, the fuck zeg. :')

Voor diegenen die zeggen dat veel coupplegers seculier waren, allen behalve de Gulenisten er onder. Gulen is niet vies van samenwerking met Islamisten als het hem uitkomt:


En nee, ook niet met seculieren:





Give me a fucking break zeg. :')

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 16-07-2017 22:21:16 ]
  zondag 16 juli 2017 @ 22:21:58 #113
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_172472703
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 22:17 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

OOK mensen uit Nazi Nederland lopen gevaar
Turkse doodseskaders opereren vanuit Den Haag broeder, wees voorzichtig en ga niet met vreemde mannen met over de mondhoeken hangende snorren mee.
  zondag 16 juli 2017 @ 22:33:39 #114
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172472926
quote:
9s.gif Op zondag 16 juli 2017 22:21 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Turkse doodseskaders opereren vanuit Den Haag broeder, wees voorzichtig en ga niet met vreemde mannen met over de mondhoeken hangende snorren mee.
zou me niets verbazen, Erdogans doodsarm rijkt ver.

Binnekort gaat iedereen die GULEN aanhanger is ( en dat is iedereen die een grote mond heeft) dood
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172473872
Zijn er trouwens niet-Turken die geloven dat Erdogan geen vinger in de pap had aangaande de 'coup'?
pi_172473926
Check. :7
  zondag 16 juli 2017 @ 23:21:09 #117
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_172473943
quote:
6s.gif Op zondag 16 juli 2017 23:20 schreef Triggershot het volgende:
Check. :7
Trigger wants to believe.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_172474254
quote:
6s.gif Op zondag 16 juli 2017 23:20 schreef Triggershot het volgende:
Check. :7
  zondag 16 juli 2017 @ 23:38:31 #120
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_172474385
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 23:18 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Zijn er trouwens niet-Turken die geloven dat Erdogan geen vinger in de pap had aangaande de 'coup'?
Dat is aan de historici, laat Turkije de archieven openen voor verder onderzoek.
Hopelijk doet Armenië hetzelfde.
pi_172474421
Helemaal niemand?

Het is ook laat, misschien morgen iemand?
  zondag 16 juli 2017 @ 23:41:28 #122
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172474465
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 23:18 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Zijn er trouwens niet-Turken die geloven dat Erdogan geen vinger in de pap had aangaande de 'coup'?
ALs het erdo regime de touwtjes goed in handen heeft, net als Chavez of Stalin dan zal men het zeker weten, als er vele 10000 de doodstraf krijgen , blijkt Assad een lieve jongen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172474636
quote:
1s.gif Op zondag 16 juli 2017 23:21 schreef Perrin het volgende:

[..]

Trigger wants to believe.
Niet zo zeer, Ik vind het wel amuserend diegene die zo sektarisch is gebrainwashed door de Gulen sekte dat ze de werkelijkheid niet eens onder ogen willen komen.
pi_172474836
'Sommige media lijken wel beschermheiligen van Fethullah Gülen'


quote:
Sinds de mislukte staatsgreep in Turkije op 15 juli 2016 is er al veel inkt gevloeid over de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.

Sommige media lijken wel beschermheiligen van Fethullah Gülen.
Over wie we iets minder horen is Fethullah Gülen. Die wordt er door Erdogan van beschuldigd de couppoging georganiseerd te hebben. Een heel gekke gedachte is dit niet, gezien het verleden van Gülen.

Het lijkt alsof veel journalisten bang zijn om als pro-Erdogan bestempeld te worden. Maar het is toch niet omdat je kritiek uit op een tegenstander van Erdogan dat je daardoor meteen achter het beleid van de Turkse president staat?

Voor het onderzoek in het kader van mijn masterproef journalistiek heb ik in totaal 124 krantenartikels geanalyseerd uit The Times, The Sun, Het Laatste Nieuws en De Standaard.

Er werd onderzocht welke toon de Vlaamse en Britse media hanteerden om Gülen en Erdogan te omschrijven. De artikels verschenen allemaal tussen 15 juli en 15 september 2016 in de gedrukte versie van de kranten.

Ik stelde vast dat bijna de helft van de berichtgeving een negatieve toon over Erdogan met zich meedroeg. Concreet gaat het over termen als 'dictator', 'schurk', 'sultan' en ga zo maar door.

Dat hoeft op zich niet te verbazen na zijn harde zuiveringen en vaak absurde maatregelen als gevolg van de couppoging vorige zomer. Het mag dus duidelijk zijn dat dit opiniestuk ook geen verdediging van Erdogan is. Wel is dit een pleidooi voor een eerlijke berichtgeving omtrent de man die door Erdogan wordt beschuldigd van het organiseren van de staatsgreep: Fethullah Gülen.

Want het probleem is dat die in zeer veel krantenartikels als brave geleerde wordt opgevoerd. Iets meer dan 85% van de berichtgeving bleef neutraal over deze leider van de Hizmet-beweging. Dat wil zeggen dat er geen positieve en/of negatieve termen en elementen werden aangehaald over Gülen en zijn beweging. Die profileert zichzelf als voorstander van een gematigde islam, dialoog met christenen en joden, pluralisme en democratie.

Deze visie verspreidt hij samen met een oproep tot intellectuele verlichting via scholen, humanitaire organisaties en verschillende media. Zijn netwerk spreidt zich uit over meer dan 180 landen en de aanhangers zijn over het algemeen (hoog)geschoolde mensen van Turkse afkomst. Dat klinkt allemaal zeer mooi, maar er is meer aan de hand.

In 1999 verscheen er een video waarin Gülen leek op te roepen aan zijn volgers om hoge posities binnen het staatsapparaat te verwerven. Op die manier zouden de zogenaamde gülenisten uiteindelijk de macht kunnen grijpen. Gülen zei dat de beelden gemanipuleerd waren en vluchtte weg naar de Verenigde Staten. Daar leeft hij sindsdien in ballingschap.

De prediker bleef wel invloedrijk en hielp Erdogan zelfs mee aan de macht in 2002. Erdogan beloofde toen in ruil meer democratie en rechten voor minderheden.

In 2009 kwamen documenten boven water die stelden dat heel wat mensen bij de Turkse politie en rechterlijke macht gülenisten waren. Tijdens diezelfde periode werden de beruchte Ergenekon- en Balyoz-processen gevoerd waarbij militairen gekant tegen Erdogan en Gülen uit het leger gezet en zelfs opgesloten werden. Ook journalisten werden opgepakt en achter slot en grendel gestoken. Vervalst bewijsmateriaal zou hierbij gebruikt zijn.

Maar in 2010 ontstonden er strubbelingen tussen Erdogan en Gülen. Gülen gaf openlijk kritiek op het niet nakomen van Erdogans belofte om meer democratie te introduceren in Turkije. De toenmalige premier trok meer en meer macht naar zich toe terwijl de Gülen-beweging altijd voorstander is geweest van een sterk parlement.

DELEN
Slechts in 7% van de berichtgeving komen deze elementen aan bod. Dat vind ik oprecht jammer.
De breuk werd compleet toen een onderzoek in 2013 een corruptieschandaal aan het licht bracht. Drie ministers stapten op en veel politieke vriendjes van Erdogan werden aangeklaagd. De Turkse president zag in het onderzoek een complot van Gülen en sinds dat moment zit het er bovenarms op tussen de twee.

Dit alles lijkt me persoonlijk cruciale informatie om een volledig beeld te schetsen over de situatie in Turkije. Maar wat blijkt? Slechts in 7% van de berichtgeving komen deze elementen aan bod. Dat vind ik oprecht jammer.

Zo verdwijnt de broodnodige nuance uit de Turkse problematiek. Nochtans toont dit voorbeeld aan dat een genuanceerde berichtgeving wel degelijk kan:

'Gülen is achtereenvolgens al omschreven als een islamitische calvinist (wegens de nadruk die hij legt op matigheid, altruïsme en hard werken), een islamitische jezuïet (wegens zijn afkeer van hiërarchische structuren en zijn voorliefde voor degelijk onderwijs) en de grondlegger van een islamitisch Opus Dei (wegens het weinig transparante karakter van de door hem geïnspireerde beweging).' - De Standaard
Deze meer verfijnde berichtgeving komt spijtig genoeg quasi alleen voor in uitgebreide stukken over Gülen (en zijn relatie met Erdogan). Het zou een enorme verrijking zijn indien ook kortere artikels deze informatie zouden bevatten. Dit is helaas niet het geval, integendeel.

Ik vermoed dat de meeste journalisten bang zijn om de stempel van 'Erdogan-supporter' toebedeeld te krijgen. Maar door op de vlakte te blijven over Gülen en daartegenover Erdogan wél te bekritiseren, ontstaat het beeld dat de Turkse president geen poot heeft om op te staan.

Laat me opnieuw duidelijk maken dat ik hiermee de praktijken onder het bewind van Erdogan en zijn AKP zeker niet wil goedpraten, allesbehalve, ik veroordeel ze ten stelligste. Maar ik ben ook de mening toegedaan dat als Erdogan - meer dan terecht - veroordeeld wordt door de westerse media, er ook een correcte, volledige en kritische berichtgeving moet zijn over zijn tegenstanders.
pi_172474844
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 23:47 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Niet zo zeer, Ik vind het wel amuserend diegene die zo sektarisch is gebrainwashed door de Gulen sekte dat ze de werkelijkheid niet eens onder ogen willen komen.
Iedereen heeft zijn eigen subjectieve werkelijkheid :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172474895
quote:
10s.gif Op zondag 16 juli 2017 23:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

Iedereen heeft zijn eigen subjectieve werkelijkheid :p
Sure, alleen moet je dan wel een hoeveelheid feiten compleet ontkennen, - zoals de op heterdaad betrapte Gulenisten - wil je blijven volhouden dat de staatsgreep door Erdogan is uitgevoerd. Dan is mijn vergezochte theorie nog aannemelijker.
pi_172474990
Volgens Tagesschau was men 7 uur voor de staatsgreep al op de hoogte. Het kwam goed uit na het succesvol neerslaan van de staatsgreep een "nieuw Turkije" op te richten.

quote:
Tagesschau, Der "kontrollierte Putsch"

All das kommt zumindest bei den konservativ, religiös und nationalistisch geprägten Türken gut an. Was nicht zum Mythos passt, sind die nach wie vor dunklen Flecken bei der Aufklärung der Geschehnisse in der Nacht vom 15. auf den 16. Juli.

Zwar sind sich Regierung und Opposition einig, dass Anhänger des in den USA lebenden Islampredigers Fetullah Gülen für den Putschversuch verantwortlich sind. Diese haben, so die Lesart, unter Erdogans Ägide teils offen, teils konspirativ wichtige Posten im Militär besetzt und konnten deshalb einen Staatsstreich starten. Allerdings habe die Staatsführung mindestens sieben Stunden vor Beginn des Putschversuchs bereits von dem Vorhaben gewusst und es Laufen lassen, sagt die parlamentarische Opposition. Es wäre darum gegangen, nach erfolgreicher Niederschlagung der Putschisten im Rahmen des Ausnahmezustands die "neue Türkei" zu errichten.
Geld maakt meer kapot dan je lief is.
Het zijn sterke ruggen die vrijheid en weelde kunnen dragen
pi_172475008
quote:
The awefull truth.

Over media ethiek gesproken...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172475023
quote:
0s.gif Op maandag 17 juli 2017 00:03 schreef Digi2 het volgende:
Volgens Tagesschau was men 7 uur voor de staatsgreep al op de hoogte. Het kwam goed uit na het succesvol neerslaan van de staatsgreep een "nieuw Turkije" op te richten.

[..]

Dit is een Tata forum, dus graag Tata taal posten en shit...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_172475104
quote:
0s.gif Op zondag 16 juli 2017 23:58 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Sure, alleen moet je dan wel een hoeveelheid feiten compleet ontkennen, - zoals de op heterdaad betrapte Gulenisten - wil je blijven volhouden dat de staatsgreep door Erdogan is uitgevoerd. Dan is mijn vergezochte theorie nog aannemelijker.
Mensen die door een sekte, in dit geval de gülen sekte, totaal gebrainwashd zijn kan je geen gesprek mee voeren over feitelijkheden. Hoofd van de sekte bepaalt wat feit is en wat fictie. Ze zijn gewoon tot vee gereduceerd, zonder de mogelijkheid hun eigen hersenen te gebruiken. Heb eigenlijk medelijden met ze.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 17 juli 2017 @ 02:25:25 #131
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172476377
quote:
10s.gif Op maandag 17 juli 2017 00:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

Mensen die door een sekte, in dit geval de gülen sekte, totaal gebrainwashd zijn kan je geen gesprek mee voeren over feitelijkheden. Hoofd van de sekte bepaalt wat feit is en wat fictie. Ze zijn gewoon tot vee gereduceerd, zonder de mogelijkheid hun eigen hersenen te gebruiken. Heb eigenlijk medelijden met ze.
Ik heb medelijden met alle Turken, die nu een dictator hebben gekozen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172476715
quote:
10s.gif Op maandag 17 juli 2017 00:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

Mensen die door een sekte, in dit geval de gülen sekte, totaal gebrainwashd zijn kan je geen gesprek mee voeren over feitelijkheden. Hoofd van de sekte bepaalt wat feit is en wat fictie. Ze zijn gewoon tot vee gereduceerd, zonder de mogelijkheid hun eigen hersenen te gebruiken. Heb eigenlijk medelijden met ze.
Zelfde dus met de Erdofans. Het is zielig - maar wat kunnen we er aan doen :( ?
  maandag 17 juli 2017 @ 08:01:05 #133
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172477257
quote:
0s.gif Op maandag 17 juli 2017 05:57 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Zelfde dus met de Erdofans. Het is zielig - maar wat kunnen we er aan doen :( ?
niet alleen Erdofans, alle Turken zijn zwaar de pineut
De sukkles zijn er in gestonken

In Venezuela hebben ze tenminste ballen om tegen meer macht voor de president te stemmen
(haalt niets uit, maar goed)

[ Bericht 3% gewijzigd door michaelmoore op 17-07-2017 08:34:12 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172478053
quote:
10s.gif Op maandag 17 juli 2017 00:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

Dit is een Tata forum, dus graag Tata taal posten en shit...
Sterf
pi_172478147
Ganster en fervent Erdogan-aanhanger wil alle Gulenisten ophangen

"Sedat Peker, a convicted gang leader and staunch supporter of Turkish President Recep Tayyip Erdoğan, said they will hang all people linked to the Gülen movement from flagpoles and trees, the Diken news website reported on Sunday.

“They should pray for our president [Erdoğan], who they call a dictator. God forbid, if his visit to this world ends even in natural ways, they will see what a dictator is. God willing, we will hang all those who are sympathetic to them [Gülen movement], walked with them, not left them, on the nearest flagpole. We will hang them on the nearest tree,” said Peker during a visit to Çengelköy Martyrs cemetery in İstanbul.

Peker’s statement came a day after Erdoğan targeted people linked to the Gülen movement while speaking to a crowd of thousands at the July 15 Martyrs’ Bridge on the anniversary of the failed coup attempt.

“We’re not just some nomadic tribe, we are a nation. They, however, are a disease, disease. That’s the difference,” said Erdoğan.

“First we will cut off traitors’ heads,” said the president while underlining that there were other powers behind the movement, who Erdoğan accuses of masterminding a coup attempt in Turkey on July 15, 2016.

Meanwhile, pro-Erdoğan news website Haber7 called for an Ottoman-like solution for the execution of people linked to the Gülen movement.

“This is an example of execution in the days where decisions were taken without losing time on investigations, interrogations and court procedures for people who rebelled against the state,” said news website Haber7 in a tweet on Sunday posted with a headline reading “The ideal execution method for FETÖ [a derogatory term coined by Erdoğan and the government to refer to members of the Gülen movement] was used by the Ottomans” along with an Ottoman miniature depicting the execution of people hung by hooks in their stomachs.

In May, Peker was given the “Most Benevolent Businessman” award by the Milliyet daily, run by the Demirören Group, which is close to Erdoğan.

Peker is notorious for his threats against Erdoğan critics and opponents.

In a social media message in January, Peker declared his support for the transition to an executive presidency in Turkey while threatening those who were against holding a referendum to vote on the change in the country’s system of governance.

He vowed to vote “yes” for the changes to the constitution and said, “We will be waiting on the streets for those who take to the streets to prevent the referendum, just as we took to the streets on the night of the July 15 coup attempt.”

Gang leader Peker, who has been convicted of several crimes, had also threatened academics who signed a petition calling for peace in early 2016.

“We will spill your blood in streams and we will shower in your blood,” said Peker, in a message titled “The So-Called Intellectuals, The Bells Will Toll for You First,” posted to his personal website on Jan. 13."
pi_172487871
quote:
0s.gif Op maandag 17 juli 2017 08:01 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

niet alleen Erdofans, alle Turken zijn zwaar de pineut
De sukkles zijn er in gestonken

In Venezuela hebben ze tenminste ballen om tegen meer macht voor de president te stemmen
(haalt niets uit, maar goed)
Je vergelijking raakt kant noch wal.

Turken die tegen Erdogan in actie komen worden gewoon teruggeslagen en als Gulenist bestempelt, en in de post van Kirmizibeyaz kunnen we al zo'n beetje lezen wat men daar naast het gevangenzetten mee wil doen. Dat speelt in venezuela niet.
  maandag 17 juli 2017 @ 18:30:29 #137
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172488060
quote:
0s.gif Op maandag 17 juli 2017 18:19 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je vergelijking raakt kant noch wal.

Turken die tegen Erdogan in actie komen worden gewoon teruggeslagen en als Gulenist bestempelt, en in de post van Kirmizibeyaz kunnen we al zo'n beetje lezen wat men daar naast het gevangenzetten mee wil doen. Dat speelt in venezuela niet.
alle turken zijn gek
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172488228
quote:
0s.gif Op maandag 17 juli 2017 18:30 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

alle turken zijn gek
Dit is racisme, Turkofobie ;(
pi_172493422
quote:
Turkije verlengt noodtoestand met drie maanden
Het Turkse parlement heeft de noodtoestand in het land maandag opnieuw met drie maanden verlengd. De noodsituatie werd een jaar geleden uitgeroepen na de mislukte staatsgreep in juli. Eerder op de dag werd bekend dat de Turkse autoriteiten de arrestatie hebben bevolen van 127 mensen, op verdenking van betrokkenheid bij de poging tot de coup. Vooral zakenlieden en journalisten zijn opgepakt.

Ankara ziet de in Amerika wonende geestelijke Fethullah Gülen als het brein achter de mislukte coup. Gülen zelf heeft tot op de dag van vandaag betrokkenheid ontkend.

In de nasleep van de couppoging zijn ongeveer 150.000 mensen ontslagen of geschorst uit banen in overheidsdienst en de particuliere sector. Ook zijn meer dan 50.000 mensen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de poging tot staatsgreep.
When the student is ready, the teacher will appear.
When the student is truly ready, the teacher will disappear.
  maandag 17 juli 2017 @ 22:56:05 #140
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172494788
quote:
7s.gif Op maandag 17 juli 2017 22:21 schreef Aether het volgende:

[..]

en nog drie maanden en nog drie maanden en nog drie
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  dinsdag 18 juli 2017 @ 08:45:32 #141
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172498640
quote:
0s.gif Op maandag 17 juli 2017 18:19 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je vergelijking raakt kant noch wal.

Turken die tegen Erdogan in actie komen worden gewoon teruggeslagen en als Gulenist bestempelt, en in de post van Kirmizibeyaz kunnen we al zo'n beetje lezen wat men daar naast het gevangenzetten mee wil doen. Dat speelt in venezuela niet.
Jawel daar was men opgezet door Chavez tegen de vorige machthebbers

Men koos toen massaal voor Chavez
Hij won toen "eerlijk" de verkiezingen

http://www.telegraaf.nl/b(...)igt_Venezuela__.html
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172498843
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 08:45 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Jawel daar was men opgezet door Chavez tegen de vorige machthebbers

Men koos toen massaal voor Chavez
Hij won toen "eerlijk" de verkiezingen

http://www.telegraaf.nl/b(...)igt_Venezuela__.html
Hij bedoelt geloof ik dat in tegenstelling tot Turken de bevolking in Venezuela niet wordt klaargestoomd voor een genocide tegen andersdenkenden, in het geval van Turkije dus Gulen-sympathisanten.

- "Geef ze aan waar je ze vindt"
- "Geef ze zelfs geen water"
- "Bestorm de gevangenissen en hang ze aan de dichtstbijzijnde palen"
- "Als ze al vrijkomen, wat niet zal gebeuren, dan weet mijn volk wel raad met ze"
- "De straten zullen met bloed vloeien"
pi_172499071
Kunnen we gewoon niet alle Gulenisten asiel geven in Nederland en Duitsland. desnoods een ruil met de Erdogan-Turken. Lijkt mij win-win voor beiden, Erdo-Turken hebben een enorme voorliefde voor Erdogan en Turkije en Nederlanders voor Gulenisten. Erdo-Turken haten de Gulenisten en Nederlanders haten de Erdo-Turken. :7

[ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 18-07-2017 09:32:08 ]
pi_172500277
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 09:31 schreef Triggershot het volgende:
Kunnen we gewoon niet alle Gulenisten asiel geven in Nederland en Duitsland. desnoods een ruil met de Erdogan-Turken. Lijkt mij win-win voor beiden, Erdo-Turken hebben een enorme voorliefde voor Erdogan en Turkije en Nederlanders voor Gulenisten. Erdo-Turken haten de Gulenisten en Nederlanders haten de Erdo-Turken. :7
Dan kan Gulen meteen aanschuiven bij de formatie, hij kan het verschil maken en meteen een machtsfactor worden.
Tijd voor de eerste scholen die een aanbesteding winnen in Nederland en zijn curriculum gaan implementeren op mijn kosten.
pi_172500363
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 10:52 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Dan kan Gulen meteen aanschuiven bij de formatie, hij kan het verschil maken en meteen een machtsfactor worden.
Tijd voor de eerste scholen die een aanbesteding winnen in Nederland en zijn curriculum gaan implementeren op mijn kosten.
Eens kijken hoe pro-Gulen de Nederlandse samenleving dan is :7
  Eindredactie Frontpage / Forummod dinsdag 18 juli 2017 @ 12:06:00 #146
168091 crew  Cobra4
mr. Dkut
pi_172501513
quote:
Directeur Turkse Amnesty-afdeling blijft vastzitten

De directeur van de Turkse afdeling van mensenrechtenorganisatie Amnesty International moet in de gevangenis blijven, heeft een Turkse rechter bepaald. Ook vijf andere mensenrechtenactivisten moeten in de cel blijven, in afwachting van hun proces. Ze worden verdacht van lidmaatschap van een terroristische organisatie. Onder hen zijn een Duitser en een Zweed. Vier anderen zijn vrijgelaten, maar blijven wel verdachte.

De politie arresteerde de directeur van Amnesty begin deze maand in een hotel op het eiland Buyukada, in de buurt van Istanbul. Zij volgde samen met negen andere activisten een workshop computerveiligheid door de Nederlandse ontwikkelingsorganisatie Hivos. Een maand daarvoor werd ook de voorzitter van de Turkse afdeling van Amnesty gearresteerd. Ook hij zit nog altijd vast.

De openbaar aanklager wilde de tien eigenlijk allemaal achter de tralies houden, maar de rechter ging daar niet in mee, melden Turkse media.

Amnesty reageert woedend op het nieuws en wil dat alle activisten worden vrijgelaten. "De waarheid en gerechtigheid zijn totale vreemden geworden in Turkije", zegt de secretaris-generaal van Amnesty International. "We weten nu dat opkomen voor mensenrechten in Turkije een misdaad is geworden."

(NOS)
"Any officer who goes into action without his sword is improperly dressed." - "Mad Jack" Churchill DSO MC
  dinsdag 18 juli 2017 @ 17:58:57 #147
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172508802
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 09:31 schreef Triggershot het volgende:
Kunnen we gewoon niet alle Gulenisten asiel geven in Nederland en Duitsland. desnoods een ruil met de Erdogan-Turken. Lijkt mij win-win voor beiden, Erdo-Turken hebben een enorme voorliefde voor Erdogan en Turkije en Nederlanders voor Gulenisten. Erdo-Turken haten de Gulenisten en Nederlanders haten de Erdo-Turken. :7
of gewoon alle turken het land uit schoppen, wat de EU uit

kan my niet schele gule of erdos, ze zijn allemaal idioot
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172510568
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 09:31 schreef Triggershot het volgende:
Kunnen we gewoon niet alle Gulenisten asiel geven in Nederland en Duitsland. desnoods een ruil met de Erdogan-Turken. Lijkt mij win-win voor beiden, Erdo-Turken hebben een enorme voorliefde voor Erdogan en Turkije en Nederlanders voor Gulenisten. Erdo-Turken haten de Gulenisten en Nederlanders haten de Erdo-Turken. :7
Dus jouw voorstel is:

Mogen blijven: alle Turken die denken dat ze het land uiteindelijk kunnen overnemen en een fundamentalistische versie van de Islam kunnen doorvoeren door
• keihard te werken
• hard te leren
• een bijdrage te leveren aan de maatschappij

Moeten weg: Turken die denken dat ze het land uiteindelijk kunnen overnemen en een fundamentalistische versie van de Islam kunnen doorvoeren door
• keihard te schelden
• veel uitkering te vangen
• vrij nutteloos te zijn

Tsja. Prima.
  dinsdag 18 juli 2017 @ 20:09:12 #149
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172511719
Erdogan heeft de evolutieleer geschrapt uit de leerboeken

Voortaan heeft Erdolf zelf de wereld gemaakt
Erdolf heft nu zijn eigen IS ideologie
Net als Kim Il Un
*O* *O* *O* *O* ^O^ ^O^ O~) O~) O~) O~) O-) O-) O-)

http://www.telegraaf.nl/b(...)_evolutieleer__.html
quote:
ANKARA - De evolutietheorie van Darwin is uit het nieuwe leerplan voor Turkse scholen geschrapt. Turkse scholieren krijgen er alleen zijdelings over te horen in de biologieles, voor de rest komt het onderwerp pas aan de orde op de universiteit. „Voor scholieren is het toch te hoog gegrepen”, zei minister van Onderwijs Ismet Yilmaz dinsdag.
quote:
Het nieuwe curriculum verlangt ook dat religieuze scholen, die in aantal toenemen, kinderen bijbrengen dat de 'jihad' vaderlandslievend van geest is.

De voorzitter van de Bond van Onderwijzend en Wetenschappelijk Personeel (Egitim-Is) is niet te spreken over het nieuwe curriculum. Het nieuwe beleid dat de evolutietheorie in de ban doet, schrijft ook voor dat alle scholen over een gebedsruimte beschikken. ,,Dit vernietigt de seculiere en wetenschappelijke grondslagen van het onderwijs", zei voorzitter Mehmet Balik. Hij meent dat de veranderingen worden doorgevoerd om afwijkende ideeën uit te bannen. ,,Het gaat om generaties die vragen stellen, dat is waar de regering bang voor is", zei Balik
Turkije gaat naar de IS leer van ERDOLF

[ Bericht 5% gewijzigd door michaelmoore op 19-07-2017 01:47:19 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172514607
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 09:08 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Hij bedoelt geloof ik dat in tegenstelling tot Turken de bevolking in Venezuela niet wordt klaargestoomd voor een genocide tegen andersdenkenden, in het geval van Turkije dus Gulen-sympathisanten.

- "Geef ze aan waar je ze vindt"
- "Geef ze zelfs geen water"
- "Bestorm de gevangenissen en hang ze aan de dichtstbijzijnde palen"
- "Als ze al vrijkomen, wat niet zal gebeuren, dan weet mijn volk wel raad met ze"
- "De straten zullen met bloed vloeien"
Hoe kan je in vredesnaam Anno Nu zulke gedachten aanhangen en verbreiden?!
  dinsdag 18 juli 2017 @ 21:57:10 #151
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172514805
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 09:31 schreef Triggershot het volgende:
Kunnen we gewoon niet alle Gulenisten asiel geven in Nederland en Duitsland. desnoods een ruil met de Erdogan-Turken. Lijkt mij win-win voor beiden, Erdo-Turken hebben een enorme voorliefde voor Erdogan en Turkije en Nederlanders voor Gulenisten. Erdo-Turken haten de Gulenisten en Nederlanders haten de Erdo-Turken. :7
Verdeel en Heers.
Wij en ZIJ
Turken en de EU NAZI-landen, die moslims vermoorden
Dat is zo een oude truc, en Erdolf gebruikt die naar hartenlust en met groot succes onder de domme plattelands Turken

Erdolf helpt Turkije naar de verdoemenis
https://www.chartoasis.com/forex/1/eur_try/5_years.html

[ Bericht 6% gewijzigd door michaelmoore op 19-07-2017 01:52:07 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172521490
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 21:50 schreef Teslynd het volgende:

[..]

Hoe kan je in vredesnaam Anno Nu zulke gedachten aanhangen en verbreiden?!
Vergeet niet dat aanhangers van deze IS-ideologie ook gewoon in Nederland wonen en actief zijn op dit forum.
pi_172522203
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 21:57 schreef michaelmoore het volgende:
Erdolf helpt Turkije naar de verdoemenis
https://www.chartoasis.com/forex/1/eur_try/5_years.html
Ik blijf het grappig vinden dat je telkens verwijst naar stand van de Turkse lira.

Het is een beetje zoals verwachten dat Nederlanders onder de indruk raken van bestuurders die toch niet helemaal integer blijken te zijn... Daar blijf je even kort bij stilstaan, haal je je schouders bij op en ga je weer verder met je leven.

Mocht je mij nog steeds niet volgen:

quote:
1980 - 1985:


Van 75 naar 475
Zo'n factor 6,4 omhoog.
quote:
1985 - 1990:


Van 415 naar 2500.
Zo'n factor 6 omhoog.
quote:
1989 - 1995:


Van 2050 naar 42.500.
Zo'n factor 20 omhoog.
quote:
1995 - 2000:


Van 41.500 naar 600.000.
Zo'n factor 14,5 omhoog.
quote:
2000 - 2005:


Van 534.000 naar 1.300.000.
Zo'n factor 2,5 omhoog.
quote:
2005 - 2010:


Van 1.370.000 naar 1.550.000.
Zo'n factor 1,15 omhoog.
quote:
2010 - 2017:


Van 1.400.000 naar 3.600.000.
Zo'n factor 2,5 omhoog.
Bron van plaatjes: http://fxtop.com/en/histo(...)hp?A=1&C1=USD&C2=TRL.
pi_172522540
En dit zijn de inflatiecijfers:


Bron: https://tradingeconomics.com/turkey/inflation-cpi.

Nog steeds veels te hoog en totaal niet vergelijkbaar met een Nederland, maar het is vooral bedoeld om jou een idee te geven van wat de Turken gewend zijn.

Zie je die piek in 1980? Dat kwam door een coup.

En die piek in 1995? In 1995 heeft Turkije 3 regeringen gehad (regering 50: van juni 1993 t/m okt 1995; regering 51: van 5 okt t/m 30 okt; regering 52: van 30 okt t/m 1996).

Zie je die min of meer stabiele lijn op het eind? ....

Erdoğan is dan wel het imago van Turkije aan het verneuken door geen vrienden meer over te houden om de aandacht af te leiden en stoer te doen binnen het land, dan wel autoritair bezig, dan wel een religie en de rechterlijke macht aan het misbruiken om zijn agenda te kunnen doorvoeren, maar... er moet heel wat meer gebeuren dan een paar centjes omhoog of omlaag in de waarde van de munteenheid gebeuren wil het wat teweeg brengen.

Dat gefap van jou telkens door de stand van lira te posten is gewoon... beetje, mja, matigjes.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-07-2017 11:32:08 ]
pi_172526303
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 10:32 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Vergeet niet dat aanhangers van deze IS-ideologie ook gewoon in Nederland wonen en actief zijn op dit forum.
Lol
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_172528183
Een stuk van een interview met Gulen uit een Egyptische krant:

quote:
Question: You've been accused of being behind a failed coup against Erdogan on July 15 last year. Who is really responsible for the coup?

Response: I have condemned the coup attempt on that very night and denied any involvement. But President Erdogan, without any investigation, began accusing me. This is wrong both from an Islamic perspective and from the perspective of universal principles of justice. How can you accuse someone with a gross crime without any investigation?

I am not in a position to claim that this or that person or group staged that attempt. But observers and commentators are suggesting that a group of ultranationalist commanders might have organized something that gave the appearance of a coup but was not a real coup. It was designed to help purge the military of people allegedly sympathetic to me, and in the process diminish the credibility of the military in the eyes of the public and help Erdogan strengthen his hand over the military. I think this explanation makes more sense than other theories. But again, I seek refuge from God from accusing anybody without clear evidence. I invited Erdogan to allow for an international investigation into the event and I pledged that if they found me guilty I would buy my own ticket and return to Turkey. But he did not respond to my challenge

pi_172530438
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 10:32 schreef KirmiziBeyaz het volgende: [..]

Vergeet niet dat aanhangers van deze IS-ideologie ook gewoon in Nederland wonen en actief zijn op dit forum.
Ja, dat maakt het zo verbijsterend. Het is niet dat men niet beter weten kan vanwege zwaar geïsoleerd leven met alleen de dorpsoudsten en priester-equivalenten- als informatiebron. Men kan zonder problemen dat hele proces van doorslaan richting krankzinnnigheid zien.
  woensdag 19 juli 2017 @ 17:21:30 #158
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172530891
quote:
2s.gif Op woensdag 19 juli 2017 11:31 schreef zarGon het volgende:

Erdoğan is dan wel het imago van Turkije aan het verneuken door geen vrienden meer over te houden om de aandacht af te leiden en stoer te doen binnen het land, dan wel autoritair bezig, dan wel een religie en de rechterlijke macht aan het misbruiken om zijn agenda te kunnen doorvoeren,

klopt.
.
Net alls Chavez en Mugabe
door dat de EU Turkije als prefered handelspartner eb kandidaat \EU lid heeft neergezet
Maar dat kan ook zo weer over zijn
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172531027
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:21 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

klopt.
.
Net alls Chavez en Mugabe
door dat de EU Turkije als prefered handelspartner eb kandidaat \EU lid heeft neergezet
Maar dat kan ook zo weer over zijn
Ja ja, whatever, zolang je maar niet gaat fappen op de waardedaling van een paar centjes van de Turkse lira.
  woensdag 19 juli 2017 @ 17:26:11 #160
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172531049
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:25 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja ja, whatever, zolang je maar niet gaat fappen op de waardedaling van een paar centjes van de Turkse lira.

over een jaar 6 lira voor een euro
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172531070
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:25 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja ja, whatever, zolang je maar niet gaat fappen op de waardedaling van een paar centjes van de Turkse lira.
Volgens mij zijn we vrij om te fappen waar we op willen.
pi_172531180
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:26 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Volgens mij zijn we vrij om te fappen waar we op willen.
Natuurlijk. Het verneukt het topic echter wel, zoals in het vorige deel door Triggershot al is opgemerkt.

Gewoon om de zoveel tijd meerdere posts toewijden aan de 'Turkse economie' voegt weinig toe aan het topic dat over (de gevolgen van) de staatsgreep gaat. Maar goed, ga er vooral mee verder, want dan geef je mij ook ammo om erop te reageren, waardoor het topic nog meer ontspoort. Want tja, ik ben volgens mij vrij om te reageren waar ik op wil. Of zo.
pi_172531259
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 10:59 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Eens kijken hoe pro-Gulen de Nederlandse samenleving dan is :7
Nederland pro Gulen? wat heb ik gemist?
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_172531291
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:30 schreef zarGon het volgende:

[..]

Natuurlijk. Het verneukt het topic echter wel, zoals in het vorige deel door Triggershot al is opgemerkt.

Gewoon om de zoveel tijd meerdere posts toewijden aan de 'Turkse economie' voegt weinig toe aan het topic dat over (de gevolgen van) de staatsgreep gaat. Maar goed, ga er vooral mee verder, want dan geef je mij ook ammo om erop te reageren, waardoor het topic nog meer ontspoort. Want tja, ik ben volgens mij vrij om te reageren waar ik op wil. Of zo.
Er is gezegd dat af en toe een post over de Lira geen ramp is, maar dat de frequentie van die berichten moest verminderen om het topic leuk te houden.

En volgens mij gaat dat best wel oké.
pi_172531331
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:26 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

over een jaar 6 lira voor een euro
[ afbeelding ]
En zelfs dat zou geen chaos veroorzaken.

Ik heb je net geprobeerd uit te leggen dat Turken geen economische stabiliteit kennen. Dat het heen en weer schommelt en langzaam aan waarde verliest is wat men altijd heeft gekend, dat gaat gemopper en gezeur opleveren, maar het is niet iets wat Turken direct en acuut zal raken in het dagelijkse leven.

Je komt met een Venezuela (Chavez) en Zimbabwe (Mugabe), maar daar valt Turkije op economisch vlak weinig mee te vergelijken. De Turkse economie leunt niet op één exportproduct (zoals Venezuela en olie) en aan een vergelijking met Zimbabwe ga ik geen woorden vuil maken.
pi_172531371
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:35 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Er is gezegd dat af en toe een post over de Lira geen ramp is, maar dat de frequentie van die berichten moest verminderen om het topic leuk te houden.

En volgens mij gaat dat best wel oké.
Helemaal prima hoor, dan reageer ik op hem, moet geen probleem zijn.
pi_172531403
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:37 schreef zarGon het volgende:

[..]

Helemaal prima hoor, dan reageer ik op hem, moet geen probleem zijn.
Als niemand op elkaar reageert is er geen forum meer. Dus dat zal niemand je kwalijk nemen.

Maar vrijheid van fappen staat hoog in het vaandel. Daar is decennia lang voor geknokt.
pi_172531423
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:39 schreef Toefjes het volgende:

[..]

Als niemand op elkaar reageert is er geen forum meer. Dus dat zal niemand je kwalijk nemen.

Maar vrijheid van fappen staat hoog in het vaandel. Daar is decennia lang voor geknokt.
Ik fap mee.

We hebben inmiddels meerdere posts hieraan gewijd, dat helpt het topic enorm! Bedankt dat je mij gezelschap houdt.
pi_172531499
Oh, de Turkse beurs (BIST 100 / XU100) stijgt de laatste tijd alleen maar, en zit nu zelfs op recordhoogte.

Wat betekent dat eigenlijk? :s).



[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 19-07-2017 17:45:04 ]
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 17:45:00 #170
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172531517
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:44 schreef zarGon het volgende:
Oh, de Turkse beurs (BIST 100 / XU100) stijgt de laatste tijd alleen maar, en zit nu zelfs op recordhoogte.

Wat betekent dat eigenlijk? :s).

[ afbeelding ]
Dat ligt maar net aan de oorzaak van de stijging natuurlijk.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172531547
Ben je nou een turkofoob of een turkofiel, als je hierop fapt?
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_172531588
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:46 schreef Mathemaat het volgende:
Ben je nou een turkofoob of een turkofiel, als je hierop fapt?
Ligt er aan. Als je het op meer grafieken doet ben je een grafiekisjist. Denk ik dan.
pi_172531713
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:44 schreef zarGon het volgende:
Oh, de Turkse beurs (BIST 100 / XU100) stijgt de laatste tijd alleen maar, en zit nu zelfs op recordhoogte.

Wat betekent dat eigenlijk? :s).

[ afbeelding ]


In het VK pronkten ze ook met hogere koersen, de pond was echter flink gedaald in waarde en daarmee dus ook de koopkracht van de Britten.



Maar weer ontopic, wat had Gulen te winnen bij de coup?
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_172531864
quote:
7s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:55 schreef bedachtzaam het volgende:
Maar weer ontopic, wat had Gulen te winnen bij de coup?
Poeh, moeilijke vraag.
pi_172531898
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:03 schreef zarGon het volgende:

[..]

Poeh, moeilijke vraag.
Seculiere staat?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_172531949
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:04 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Seculiere staat?
Een islamgeleerde gaat daarvoor zorgen, ja?

Jammer dat de coup dan niet gelukt is, want een islamitisch persoon aan de leiding lijkt me wel wat. :).
pi_172531974
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:08 schreef zarGon het volgende:

[..]

Een islamgeleerde gaat daarvoor zorgen, ja?

Jammer dat de coup dan niet gelukt is, want een islamitisch persoon aan de leiding lijkt me wel wat. :).
Maar dat is de huidige president toch ook?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_172532622
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:03 schreef zarGon het volgende:

[..]

Poeh, moeilijke vraag.
Gulen is natuurlijk een narcist die graag zijn stempel drukt.
pi_172533105
Opgepakt worden voor een t-shirt met de tekst hero :')

https://www.turkishminute(...)aring-hero-t-shirts/
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 19:16:08 #180
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172533224
Gulen ging en gaat echt niet voor een seculiere staat hoor. Grappig dat men dat beeld heeft van hem
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 19 juli 2017 @ 20:00:44 #181
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172534161
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 17:44 schreef zarGon het volgende:
Oh, de Turkse beurs (BIST 100 / XU100) stijgt de laatste tijd alleen maar, en zit nu zelfs op recordhoogte.

Wat betekent dat eigenlijk? :s).

[ afbeelding ]


reken het eens om naar een Euro

can 2008 tot 2017
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  woensdag 19 juli 2017 @ 20:08:41 #182
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172534444
De Turken moeten een voorbeeld nemen aan de Poolse bevolking
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172534581
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:00 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

reken het eens om naar een Euro

can 2008 tot 2017
Op 1 januari 2008 was 1 euro 1,77 Turkse lira waard.
Op 19 juli 2017 is 1 euro 4,06 Turkse lira waard.

En nu?
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 20:14:13 #184
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172534602
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:13 schreef zarGon het volgende:

[..]

Op 1 januari 2008 was 1 euro 1,77 Turkse lira waard.
Op 19 juli 2017 is 1 euro 4,06 Turkse lira waard.

En nu?
Dat noemen ze inflatie en dat betekent dat importeren dus duurder is geworden voor Turkije. Je krijgt immers minder euro's voor hetzelfde aantal lira's
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172534648
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:08 schreef michaelmoore het volgende:
De Turken moeten een voorbeeld nemen aan de Poolse bevolking
Ben je voor of tegen de doodstraf?
pi_172534690
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:14 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Dat noemen ze inflatie en dat betekent dat importeren dus duurder is geworden voor Turkije. Je krijgt immers minder euro's voor hetzelfde aantal lira's
Oh, okay, thanks. Dat had ik nog niet door, maar goed dat ik vandaag heb besloten om naar grafieken te kijken.

Zo te zien is de Turkse lira volgens jaar helemaal niets meer waard.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 20:19:09 #187
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172534743
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:17 schreef zarGon het volgende:

[..]

Oh, okay, thanks. Dat had ik nog niet door, maar goed dat ik vandaag heb besloten om naar grafieken te kijken.

Zo te zien is de Turkse lira volgens jaar helemaal niets meer waard.
Dat weet je niet. Turkije lijkt me op dit moment niet stabiel en investeren in het land of de economie door derden lijkt me ook niet geheel populair. Toerisme heeft lijkt me ook een knauw gehad.

Volgens mij importeert Turkije nier zoveel dus dat hoeft op zichzelf nog niet problematisch te zijn
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172534869
Hoe tevreden en blij zijn Turken in Turkije tegenwoordig over de gang van zaken in hun land? Dat horen we eigenlijk nooit en dat zou juist het belangrijkste moeten zijn.
  woensdag 19 juli 2017 @ 20:23:39 #189
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172534873
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:15 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ben je voor of tegen de doodstraf?
Kijk je wel TV of zit je de hele dag naar de foto van Erdolf te kijken ???
de Poolse bevolking is tegen meer invloed van de regering op rechters en media

Denk jij dat Erdolf de volgende verkiezingen in Turkije gaat winnen??
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172534997
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:23 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Kijk je wel TV of zit je de hele dag naar de foto van Erdolf te kijken ???
de Poolse bevolking is tegen meer invloed van de regering op rechters en media

Denk jij dat Erdolf de volgende verkiezingen in Turkije gaat winnen??
Wie is Erdolf?
pi_172535088
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:14 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Dat noemen ze inflatie en dat betekent dat importeren dus duurder is geworden voor Turkije. Je krijgt immers minder euro's voor hetzelfde aantal lira's
Weet wel dat je tegenwoordig meer in Turkije zelf gemaakte goederen kan kopen dan in het verleden.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 20:31:18 #192
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172535109
quote:
7s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:30 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Weet wel dat je tegenwoordig meer in Turkije zelf gemaakte goederen kan kopen dan in het verleden.
Klopt, ook op gebied van defensie doen ze meer zelf.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 19 juli 2017 @ 20:48:19 #193
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172535642
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:31 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Klopt, ook op gebied van defensie doen ze meer zelf.
I s tijd dat ze Turkije uit de NAVO gooien,
hapklare brok voor de russen, tussen zwarte zee en Syria in

De Russen zullen Erdolf wel steunen als er een opstand komt, net als Assad
Die hebben al een basis en port voor onderzeeërs vlakbij Turkije in Latakia

https://www.google.nl/sea(...)1440&bih=770#imgrc=_
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 21:02:35 #194
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172536137
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:48 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

I s tijd dat ze Turkije uit de NAVO gooien,
hapklare brok voor de russen, tussen zwarte zee en Syria in

De Russen zullen Erdolf wel steunen als er een opstand komt, net als Assad
Die hebben al een basis en port voor onderzeeërs vlakbij Turkije in Latakia

https://www.google.nl/sea(...)1440&bih=770#imgrc=_
Je geeft zelf al de reden waarom dat nooit gaat gebeuren.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172536189
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:48 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

I s tijd dat ze Turkije uit de NAVO gooien,
hapklare brok voor de russen, tussen zwarte zee en Syria in

De Russen zullen Erdolf wel steunen als er een opstand komt, net als Assad
Die hebben al een basis en port voor onderzeeërs vlakbij Turkije in Latakia

https://www.google.nl/sea(...)1440&bih=770#imgrc=_
Goed plan.

De EU zou Turkije meer richting Rusland moeten duwen. Dan is de EU af van die gekke Turken en zit Rusland ermee.

Win-win, nu meteen gewoon doen.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 21:05:36 #196
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172536241
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 21:03 schreef zarGon het volgende:

[..]

Goed plan.

De EU zou Turkije meer richting Rusland moeten duwen. Dan is de EU af van die gekke Turken en zit Rusland ermee.

Win-win, nu meteen gewoon doen.
Heb je sarcaslava gehad voor lunch?
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 19 juli 2017 @ 21:13:05 #197
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172536446
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 21:03 schreef zarGon het volgende:

[..]

Goed plan.

De EU zou Turkije meer richting Rusland moeten duwen. Dan is de EU af van die gekke Turken en zit Rusland ermee.

Win-win, nu meteen gewoon doen.
heel prima ja

de EU en NAVO is goed ziek met die Erdolf
Voor de Russen ook een stuk makkelijker om naar Syria te gaan over land
https://nl.express.live/2017/07/14/135963turkije-trioemf-400/
De russen weten wel raad met die Moslims

[ Bericht 5% gewijzigd door michaelmoore op 19-07-2017 21:23:03 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 21:24:09 #198
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172536847
Wat insinueer je nou met "weten wel raad met die moslims" Want ik vind daar een naar toontje aanzitten.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172536910
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 21:24 schreef Straatcommando. het volgende:
Wat insinueer je nou met "weten wel raad met die moslims" Want ik vind daar een naar toontje aanzitten.
Valt me nog mee dat er niet staat dat Chavez wel raad weet met moslims.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 21:26:46 #200
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172536947
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 21:25 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Valt me nog mee dat er niet staat dat Chavez wel raad weet met moslims.
sow en die Hitler en joden, dat was ook een grandioos succes.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172536992
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 21:26 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

sow en die Hitler en joden, dat was ook een grandioos succes.
Of en de smurfen.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 19 juli 2017 @ 21:28:52 #202
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172537027
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 21:27 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Of [ afbeelding ] en de smurfen.
:D _O-
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_172537205
Kan Oliver Stone geen docu over Erdogan maken? Die over Poetin en Chavez pasten mooi in die serie.
pi_172539077
quote:
9s.gif Op woensdag 19 juli 2017 21:27 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Trigger, heb jij een idee over wat Gulen te winnen had bij een coup?
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_172539128
quote:
7s.gif Op woensdag 19 juli 2017 22:32 schreef bedachtzaam het volgende:

[..]

Trigger, heb jij een idee over wat Gulen te winnen had bij een coup?
De theorie is een terugkeer a la Khomeini waar hij uit op zou zijn, de materialistische motieven zijn eigenlijk onbetwistbaar, de scholen, media en bedrijven in veelvoud in beslag genomen.
pi_172539321
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 22:34 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De theorie is een terugkeer a la Khomeini waar hij uit op zou zijn, de materialistische motieven zijn eigenlijk onbetwistbaar, de scholen, media en bedrijven in veelvoud in beslag genomen.
Dank :)

Ik had al gelezen dat hij niet meer openbaar sprak om zo te voorkomen dat zijn uitspraken tegen hem gebruikt zouden worden.
Dit is wel een theorie om verder uit te diepen.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_172539377
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juli 2017 22:40 schreef bedachtzaam het volgende:

[..]

Dank :)

Ik had al gelezen dat hij niet meer openbaar sprak om zo te voorkomen dat zijn uitspraken tegen hem gebruikt zouden worden.
Dit is wel een theorie om verder uit te diepen.
Zal wel een verzoek van de VS zijn.
pi_172539526
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 22:42 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Zal wel een verzoek van de VS zijn.
quote:
Erdoğan erkent 'heksenjacht'
Gepubliceerd op 11 mei 2014 - 18:50
.
De Turkse premier Recep Tayyip Erdoğan heeft vandaag in een toespraak de voortdurende overplaatsing en ontslag van ambtenaren verdedigd. Hij benadrukte dat zijn regering inderdaad bezig is met een ''heksenjacht'', een term die critici gebruiken om de 'zuivering' van het Turkse ambtenarenapparaat door de regering-Erdoğan te beschrijven.
Het is wel een citaat afkomstig van zaman, maar jullie zullen het ongetwijfeld kunnen controleren.
Hij zou dus ook al sinds die tijd zwijgen.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
  donderdag 20 juli 2017 @ 04:49:31 #209
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_172542421
pi_172542926
quote:
Dit is niet nodig hè.
pi_172543008
quote:
0s.gif Op woensdag 19 juli 2017 21:13 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

heel prima ja

de EU en NAVO is goed ziek met die Erdolf
Voor de Russen ook een stuk makkelijker om naar Syria te gaan over land
https://nl.express.live/2017/07/14/135963turkije-trioemf-400/
De russen weten wel raad met die Moslims
Jij begint steeds gekker te brabbelen. Is jouw issue nu met Turken of met Moslims? Of ben je zo verblind dat je het verschil niet begrijpt?
pi_172543150
quote:
14s.gif Op woensdag 19 juli 2017 22:40 schreef bedachtzaam het volgende:

[..]

Dank :)

Ik had al gelezen dat hij niet meer openbaar sprak om zo te voorkomen dat zijn uitspraken tegen hem gebruikt zouden worden.
Dit is wel een theorie om verder uit te diepen.
Hij is volgens mij wel een beetje aan het dementeren of last van schizofrenie, niet al te lang geleden deed hij nog uitspraken zoals "dat de kruisvaarders jullie land komen bezetten is niet het gevaarlijkste" wat ook niet goed bij zijn religieuze achterban viel.
  donderdag 20 juli 2017 @ 08:00:48 #213
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172543159
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 07:24 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Jij begint steeds gekker te brabbelen. Is jouw issue nu met Turken of met Moslims? Of ben je zo verblind dat je het verschil niet begrijpt?
zijn turken geen moslims dan

https://frontpage.fok.nl/(...)emuteerde-joden.html

Knettergek die turken


quote:
Een (update) van de Protocollen van de Wijzen van Sion kon natuurlijk ook niet uitblijven, want die zijn onverminderd populair bij veel aanhangers van Mohammed.

Joden hebben volgens hem de macht over het volledige financiële systeem van de planeet.
Tevens hebben ze binnen de wetenschap alle touwtjes in handen en maken ze goed wetenschappelijk onderzoek onmogelijk.
o|O o|O o|O _O- _O- _O- _O_

Iedereen zou zijn gehersenspoeld om -onder andere- in Darwin's sprookje te geloven.

Hij voegt hieraan toe dat moslims niet dezelfde macht hebben over de banken, de media en wetenschappelijke instituten, waardoor de echte waarheid nooit boven tafel komt.

"Maar gelukkig hebben we ons geloof, ons intellect en hebben we Allah", sluit Sahin af.


[ Bericht 8% gewijzigd door michaelmoore op 20-07-2017 09:05:57 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172543770
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 08:00 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

zijn turken geen IS moslims dan
Jij hebt echt oog voor detail hè?! Al die kleinigheden, jij mist ze niet!

En de manier waarop je jezelf uit, zo eloquent, zo welbespraakt.

Meer, meer, meer.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 09:07:32 ]
  donderdag 20 juli 2017 @ 09:17:51 #215
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172543926
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:07 schreef zarGon het volgende:

[..]

Jij hebt echt oog voor detail hè?! Al die kleinigheden, jij mist ze niet!

En de manier waarop je jezelf uit, zo eloquent, zo welbespraakt.

Meer, meer, meer.
Ja dan ben je als Turk toch gestoord als je de evolutieleer van Darwin gaat ontkennen om te kunnen zeggen dat Erdogan en zijn profeet de mens gemaakt heeft

[ Bericht 1% gewijzigd door michaelmoore op 20-07-2017 09:27:15 ]
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172544078
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 08:00 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

zijn turken geen moslims dan

https://frontpage.fok.nl/(...)emuteerde-joden.html

Knettergek die turken

[..]

Jeetje, ik weet even niet hoe ik moet reageren op zoveel dommigheid.
pi_172544107
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:17 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ja dan ben je als Turk toch gestoord als je de evolutieleer van Darwin gaat ontkennen om te kunnen zeggen dat Erdogan en zijn profeet de mens gemaakt heeft
Christenen, joden etc erkennen de leer van Darwin ook niet, net als moslims dat ook niet doen.

Turken trouwens zijn inwoners uit Turkije. Beetje dom jij?
  donderdag 20 juli 2017 @ 09:35:21 #218
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172544169
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:30 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Christenen, joden etc erkennen de leer van Darwin ook niet, net als moslims dat ook niet doen.

Turken trouwens zijn inwoners uit Turkije. Beetje dom jij?
De evolutieleer van Darwin is algemeen wetenschappelijk geaccepteerd,
https://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutietheorie

net als dat de aarde rond is en de aarde om de zon draait

Maar kennelijk gaat Erdogan het nu allemaal veranderen op de Turkse scholen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172544187
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:35 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

De evolutieleer van Darwin is algemeen geaccepteerd, net als dat de aarde rond is en de aarde om de zon draait

Maar kennelijk gaat Erdogan het nu allemaal veranderen op de Turkse scholen
Algemeen geaccepteerd door gelovigen ja? Goh, jeetje..
  donderdag 20 juli 2017 @ 09:38:40 #220
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172544224
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:36 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Algemeen geaccepteerd door gelovigen ja? Goh, jeetje..
Door de wetenschap
Verdiep je er eens in inplaats van de te brallen dat Erdogan de mens gemaakt heeft

waarin je gelooft Sinterklaas of boedha of allah of weet ik veel, is een heel andere zaak
https://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutietheorie#Athe.C3.AFsme


https://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutie_van_de_mens
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172544293
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:38 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Door de wetenschap
Verdiep je er eens in inplaats van de te brallen dat Erdogan de mens gemaakt heeft

waarin je gelooft Sinterklaas of boedha of allah of weet ik veel, is een heel andere zaak
https://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutietheorie#Athe.C3.AFsme


https://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutie_van_de_mens
Waar zegt men dat Erdogan de mens heeft gecreëerd?
  donderdag 20 juli 2017 @ 09:45:14 #222
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172544342
http://www.telegraaf.nl/b(...)ijn_inmenging__.html

Dom van Turkeij om de EU en de NAVO tegen zich in het harnas te jagen
de status van preferred handelspartner komt zo in gevaar en dan komen er importheffingen


http://ec.europa.eu/trade(...)ns/countries/turkey/
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172544370
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:17 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Ja dan ben je als Turk toch gestoord als je de evolutieleer van Darwin gaat ontkennen om te kunnen zeggen dat Erdogan en zijn profeet de mens gemaakt heeft
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:38 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Door de wetenschap
Verdiep je er eens in inplaats van de te brallen dat Erdogan de mens gemaakt heeft

waarin je gelooft Sinterklaas of boedha of allah of weet ik veel, is een heel andere zaak
https://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutietheorie#Athe.C3.AFsme

https://nl.wikipedia.org/wiki/Evolutie_van_de_mens
Darwin en zijn westerse propaganda is al ontcijferd door de twee Turkse geleerden Adnan Oktar en Harun Yahya.
pi_172544462
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:45 schreef michaelmoore het volgende:
http://www.telegraaf.nl/b(...)ijn_inmenging__.html

Dom van Turkeij om de EU en de NAVO tegen zich in het harnas te jagen
de status van preferred handelspartner komt zo in gevaar en dan komen er importheffingen

http://ec.europa.eu/trade(...)ns/countries/turkey/
Ja, stel je voor dat Turkije geen handel meer kan drijven met de NAVO.

Mja, gelukkig hebben we de NASA nog, daar handelt Turkije volop mee.
pi_172544621
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:41 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Waar zegt men dat Erdogan de mens heeft gecreëerd?
De TURKEN komen EUROPA inlijven!!!

GELUKKIG staat Merkel OP tegen de TIRANNIE!!!

SLAAP LEKKER!!!
pi_172544766
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:46 schreef zarGon het volgende:

[..]


[..]

Darwin en zijn westerse propaganda is al ontcijferd door de twee Turkse geleerden Adnan Oktar en Harun Yahya.
Oh true. Ik ben deze wijze man en zijn kedicikler vergeten. Stom.
pi_172544778
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:59 schreef zarGon het volgende:

[..]

[ afbeelding ] De TURKEN komen EUROPA inlijven!!!

GELUKKIG staat Merkel OP tegen de TIRANNIE!!!

SLAAP LEKKER!!! [ afbeelding ]
Allahu Akbar!!!!!!!!!!!
  donderdag 20 juli 2017 @ 10:16:53 #228
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172544878
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:46 schreef zarGon het volgende:

[..]

[..]

Darwin en zijn westerse propaganda is al ontcijferd door de twee Turkse geleerden Adnan Oktar en Harun Yahya.
_O- _O- _O_ _O_ *O* *O*
mafjoekel
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172544890
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:16 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

_O- _O- _O_ _O_ *O* *O*
mafjoekel
Takes one to know one.
pi_172544921
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:16 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

_O- _O- _O_ _O_ *O* *O*
mafjoekel
Ja, dat durf je nu wel te zeggen, maar ook in 2050?!

https://www.pwc.com/gx/en/issues/economy/the-world-in-2050.html.

Als je nu al moeite hebt met de Turken, ben je helemaal de lul in 2050.

: (
pi_172544940
Goed topic, overigens.

Perfect niveautje.
pi_172544960
quote:
9s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:20 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, dat durf je nu wel te zeggen, maar ook in 2050?!

https://www.pwc.com/gx/en/issues/economy/the-world-in-2050.html.

Als je nu al moeite hebt met de Turken, ben je helemaal de lul in 2050.

: (
Haha, knoflook.
pi_172544972
quote:
14s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:21 schreef zarGon het volgende:
Goed topic, overigens.

Perfect niveautje.
Jij bent helemaal de weg/realiteit kwijt.
pi_172544981
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:23 schreef WodanIsGroot het volgende:

[..]

Jij bent helemaal de weg/realiteit kwijt.
Nee hoor, we hebben Erdo en Gülen, de Turken zullen het licht altijd vinden!
pi_172545007
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:23 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nee hoor, we hebben Erdo en Gülen, de Turken zullen het licht altijd vinden!
Turken hebben nog nooit het licht gevonden, ze ontkennen zelfs het bestaan ervan. Ze wentelen in de duisternis van hun domme ego.
pi_172545010
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:46 schreef zarGon het volgende:

[..]

[..]

Darwin en zijn westerse propaganda is al ontcijferd door de twee Turkse geleerden Adnan Oktar en Harun Yahya.
Je weet dat Adnan Oktar en Harun Yahya een en dezelfde persoon zijn? Je weet ook dat Adnan een zelf erkende vrijmetselaar is?

Ach, in een land waarbij geleerden of in het gevang zitten of voor achterlijk worden uitgemaakt en achterlijken voor geleerden worden aangezien, waarbij dieven op handen worden gedragen en de rechtvaardigen in het gevang zitten, verbaas ik me nergens meer over.
  donderdag 20 juli 2017 @ 10:26:56 #237
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172545047
quote:
9s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:20 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, dat durf je nu wel te zeggen, maar ook in 2050?!

https://www.pwc.com/gx/en/issues/economy/the-world-in-2050.html.

Als je nu al moeite hebt met de Turken, ben je helemaal de lul in 2050.

: (
dan ben ik al naar Allah, o nee Boeddha
o nee jezus, and wied aar ook mag zitten dan
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172545054
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:25 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Je weet dat Adnan Oktar en Harun Yahya een en dezelfde persoon zijn?
Van jou had ik beter verwacht.

Bruh, lees mijn posts. Srsly?

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 10:28:46 ]
pi_172545078
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:25 schreef WodanIsGroot het volgende:

[..]

Turken hebben nog nooit het licht gevonden, ze ontkennen zelfs het bestaan ervan. Ze wentelen in de duisternis van hun domme ego.
De Russen weten gelukkig wel raad met die IS moslims!!!
pi_172545079
Hahaahahha die kaasjes kunnen gewoon niet aan dat Toerken de wereld rulen. Ottomaans rijk zal weer herrijzen en we zullen de wereld overnemen. Als de wereld niet lukt is West-Europa voldoende.
pi_172545103
Al die blonde chickies baren onze kinderen _O_ Blanke mannen zullen Mohammed, Ali, Hussein heten en de vrouw zal knielen voor hen.

Jihad4Life
pi_172545104
https://fd.nl/economie-po(...)errorisme-in-turkije

quote:
Ankara: 'Basf en Daimler ondersteunen terrorisme in Turkije'
De Duitse bedrijven Basf en Daimler (Mercedes-Benz) ondersteunen het terrorisme in Turkije. Dat verwijt hebben de Turkse autoriteiten bij de Duitse regering neergelegd. Volgens het weekblad Die Zeit heeft de Turkse regering de Duitse autoriteiten een lijst gegeven met de namen van 68 bedrijven en individuen. Zij worden ervan beschuldigd banden te hebben (gehad) met de beweging van de in de VS wonende geestelijk leider Fethullah Gülen.

De gülenisten worden door de Turkse regering verantwoordelijk gehouden voor de mislukte staatsgreep van vorig jaar juli, waarbij meer dan 250 mensen om het leven zijn gekomen. Die beschuldigingen zijn het afgelopen jaar uitgegroeid tot een massale klopjacht op de Turkse oppositie. Afgelopen weekeinde werd de staatsgreep op massale wijze in Turkije herdacht.
Op de lijst van de Turkse autoriteiten staan namen van grote bedrijven als Daimler en Basf, maar ook een snackbar en een döner kebabzaak in Noordrijn-Westfalen. In Duitse regeringskringen worden de beschuldigingen in de richting van Duitse bedrijven afgedaan als ‘absurd en belachelijk’.

Turkse ondernemingen zijn al in groten getale beschuldigd vanwege vermeende sympathieën voor Gülen. Dat betekende vaak dat de bedrijfskas werd leeggehaald na confiscatie en soms het einde van de bedrijfsvoering.
OMG, BASF en Daimler :')
pi_172545136
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:27 schreef zarGon het volgende:

[..]

Van jou had ik beter verwacht.
Wat, serieus?

quote:
Bruh, lees mijn posts. Srsly?
Euh, ik ga even wat huiswerk maken. Je moet ook gewoon wat vaker posten, anders vergeet ik welke Turk welke is.
pi_172545146
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:28 schreef Stimorol- het volgende:
Hahaahahha die kaasjes kunnen gewoon niet aan dat Toerken de wereld rulen. Ottomaans rijk zal weer herrijzen en we zullen de wereld overnemen. Als de wereld niet lukt is West-Europa voldoende.
Speel je de achterlijke of ben je serieus?
  donderdag 20 juli 2017 @ 10:32:30 #245
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172545151
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:28 schreef Stimorol- het volgende:
Hahaahahha die kaasjes kunnen gewoon niet aan dat Toerken de wereld rulen. Ottomaans rijk zal weer herrijzen en we zullen de wereld overnemen. Als de wereld niet lukt is West-Europa voldoende.
ja vast
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 20 juli 2017 @ 10:32:45 #246
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172545156
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:30 schreef Stimorol- het volgende:
Al die blonde chickies baren onze kinderen _O_ Blanke mannen zullen Mohammed, Ali, Hussein heten en de vrouw zal knielen voor hen.

Jihad4Life
gekke turk
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 20 juli 2017 @ 10:33:18 #247
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172545167
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172545178
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:30 schreef Stimorol- het volgende:
Al die blonde chickies baren onze kinderen _O_ Blanke mannen zullen Mohammed, Ali, Hussein heten en de vrouw zal knielen voor hen.

Jihad4Life
Stel je eens voor, machtigprachtige dikke besneden pikken in arische vagina's.

BAM.
pi_172545198
quote:
Dan zie je ook dat Nederland daalt, Turkije stijgt, Europa minder te zeggen heeft en de grootste moslimland op numero 4 komt te staan?

Be afraid, be very afraid.
  donderdag 20 juli 2017 @ 10:36:27 #250
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172545224
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:34 schreef zarGon het volgende:

[..]

Dan zie je ook dat Nederland daalt, Turkije stijgt, Europa minder te zeggen heeft en de grootste moslimland op numero 4 komt te staan?

Be afraid, be very afraid.
Niks om bang van te zijn , de EU mag best iets dalen

India op twee en china op een en de USA op drie
https://www.pwc.com/gx/en/issues/economy/the-world-in-2050.html
dat denk ik wel ja
turkije schiet niet op
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172545348
Toepasselijke topictitel, aangezien de staatsgreep nog steeds in gang is.
pi_172545362
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:36 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Niks om bang van te zijn , de EU mag best iets dalen

India op twee en china op een en de USA op drie
https://www.pwc.com/gx/en/issues/economy/the-world-in-2050.html
dat denk ik wel ja
turkije schiet niet op
Waar Turkai wel mee op schiet is het baren van kinderen en het verspreiden van ons zuiver bloed door Europa.

Jouw kinderen, neven, nichten zullen zwichten onder ons juk. Ze zullen Fatma, Zumrut en Nokta heten.
  donderdag 20 juli 2017 @ 10:45:27 #253
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172545376
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:44 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Toepasselijke topictitel, aangezien de staatsgreep nog steeds in gang is.
ja dat duurt nog wel 10 jaar, tot Erdogan overal zijn spionnen heeft onder de bevolking
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172545379
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:44 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Waar Turkai wel mee op schiet is het baren van kinderen en het verspreiden van ons zuiver bloed door Europa.

Jouw kinderen, neven, nichten zullen zwichten onder ons juk. Ze zullen Fatma, Zumrut en Nokta heten.
Nokta.
pi_172545381
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:44 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Waar Turkai wel mee op schiet is het baren van kinderen en het verspreiden van ons zuiver bloed door Europa.

Jouw kinderen, neven, nichten zullen zwichten onder ons juk. Ze zullen Fatma, Zumrut en Nokta heten.
Zuiver bloed mijn aars. Als er 1 volk is dat een mengelmoes is, zijn het Turken wel.
  donderdag 20 juli 2017 @ 10:46:00 #256
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172545392
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:44 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Waar Turkai wel mee op schiet is het baren van kinderen en het verspreiden van ons zuiver bloed door Europa.

Jouw kinderen, neven, nichten zullen zwichten onder ons juk. Ze zullen Fatma, Zumrut en Nokta heten.
jij bent echt van de pot gerukt he
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 20 juli 2017 @ 10:46:14 #257
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172545399
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:45 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nokta.
Nokia??
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172545409
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:45 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ja dat duurt nog wel 10 jaar, tot Erdogan overal zijn spionnen heeft onder de bevolking
Ik denk niet dat het nog 10 jaar zal duren voordat het Groot Midden-Oosten Project (BOP) van Erdogan is voltooid.
  donderdag 20 juli 2017 @ 10:46:43 #259
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172545410
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:45 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Zuiver bloed mijn aars. Als er 1 volk is dat een mengelmoes is, zijn het Turken wel.
klopt

een mix van aziatisch , westers en afrikaans
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  donderdag 20 juli 2017 @ 10:47:21 #260
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_172545423
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:46 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Ik denk niet dat het nog 10 jaar zal duren voordat het Groot Midden-Oosten Project (BOP) van Erdogan is voltooid.
ja dan zal ie wel uit de NAVO geschopt zijn al
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_172545430
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:45 schreef zarGon het volgende:

[..]

Nokta.
Adana stijl. 8-)
pi_172545444
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:46 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

klopt

een mix van aziatisch , westers en afrikaans
Hahahhahahha. Wat??? Afrikaans bloed in Turkije? Oooooo vandaar die boembiga penissen.
pi_172545452
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:46 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Ik denk niet dat het nog 10 jaar zal duren voordat het Groot Midden-Oosten Project (BOP) van Erdogan is voltooid.
Insallah.
pi_172545458
Adana, was dat niet de plaats waar de trucks van Erdogan zijn onderschept toen ze wapens en munitie vervoerden naar IS?
pi_172545475
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:46 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

jij bent echt van de pot gerukt he
Nou, ze heeft wel gelijk anders.

Nederlanders baren niet, Turken wel. Kijk maar de populatiecijfers op die PwC-pagina (helemaal onderaan).

Europa is einde verhaal, linksom of rechtsom. Het duurt alleen ff, maar ze staan straks echt voor je deur hoor. :'(.
pi_172545497
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:49 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Adana, was dat niet de plaats waar de trucks van Erdogan zijn onderschept toen ze wapens en munitie vervoerden naar IS?
ADANA MERKEZ, PATLIYOR HERKES.

Ze kunnen wel zingen daar.
pi_172545518
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:46 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Ik denk niet dat het nog 10 jaar zal duren voordat het Groot Midden-Oosten Project (BOP) van Erdogan is voltooid.
Is BOP niet van Bush? :').
pi_172545535
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:47 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ja dan zal ie wel uit de NAVO geschopt zijn al
NATO gaat bij Turkije aankloppen of we ze alsjeblieft willen helpen op militair vlak.
pi_172545555
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:49 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Adana, was dat niet de plaats waar de trucks van Erdogan zijn onderschept toen ze wapens en munitie vervoerden naar IS?
Ja. Wel jammer dat. Neyse volgende keer beter.
pi_172545573
Wat gaan jullie vanavond eten?
pi_172545619
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:56 schreef zarGon het volgende:
Wat gaan jullie vanavond eten?
Thy.
pi_172545633
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:48 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Hahahhahahha. Wat??? Afrikaans bloed in Turkije? Oooooo vandaar die boembiga penissen.
Danke schön :7
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_172545643
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:52 schreef zarGon het volgende:

[..]

Is BOP niet van Bush? :').
Wie zegt dat een project maar 1 leider moet hebben. Soms heb je ook co-leiders nodig:

pi_172545657
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:55 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Ja. Wel jammer dat. Neyse volgende keer beter.
Jammer van wat? Dat ze zijn betrapt?
pi_172545676
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:56 schreef zarGon het volgende:
Wat gaan jullie vanavond eten?
Aardappelpuree, biefstuk en groentes. Hoezo, ga je dat gebruiken als 'bewijs'?
pi_172545687
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 10:58 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Thy.
Waarheen vlieg je? Of kom je terug naar Hollanda?
pi_172545709
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:01 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Aardappelpuree, biefstuk en groentes. Hoezo, ga je dat gebruiken als 'bewijs'?
Wat is dat voor kaasvoer man.

Vergeet je kroketten niet.
pi_172545764
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:00 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Wie zegt dat een project maar 1 leider moet hebben. Soms heb je ook co-leiders nodig:

Die man is gewoon allesomvattend. Maar ja, toen had hij Gülen achter zich, dus masterbreins gecombineerd = ultimate power.

Zitten wij hier met een Rutte, die een beetje zit toe te kijken na de grootste terroristische aanval... Ja nee, niet die van de moslims, ik heb het over MH17.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 11:08:00 ]
pi_172545786
Hero


Voor deze man is Erdogan bang. Terecht, want hij is hoogopgeleid, welbespraakt, vredelievend, moslim.
pi_172545812
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:06 schreef zarGon het volgende:

[..]

Die man is gewoon allesomvattend. Maar ja, toen had hij Gülen achter zich, dus masterbreins gecombineerd = ultimate power.

Zitten wij hier met een Rutte, die een beetje zit toe te kijken na de grootste terroristische aanval... Ja nee, niet die van de moslims, ik heb het over MH17.
De enige die hij echt achter zich heeft:

pi_172545822
quote:
BEETJE PARTIJDIG VAN JE.

ZERO.
pi_172545824
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:09 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

De enige die hij echt achter zich heeft:

[ afbeelding ]
De Turkse vlag?

DAMN RIGHT.
pi_172545841
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:02 schreef zarGon het volgende:

[..]

Waarheen vlieg je? Of kom je terug naar Hollanda?
Geri geliyorum. Lege vliegtuig.
pi_172545846
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:10 schreef zarGon het volgende:

[..]

De Turkse vlag?

DAMN RIGHT.
Nee, Dogu Perincek:

pi_172545861
Ik merk trouwens spanning hier. Mensen kijken elkaar niet aan en lijken wat bangig. Hier heb je fucking veel sivil hoor ik.
pi_172545889
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:11 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Nee, Dogu Perincek:

[ afbeelding ]
Maar die staat voor hem?
pi_172545905
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:12 schreef Stimorol- het volgende:
Ik merk trouwens spanning hier. Mensen kijken elkaar niet aan en lijken wat bangig. Hier heb je fucking veel sivil hoor ik.
Maar er zijn wel snelwegen en ziekenhuizen.
pi_172545914
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:13 schreef zarGon het volgende:

[..]

Maar die staat voor hem?
Ssst, ik luister even naar Ekrem abi.
pi_172545949
quote:
Dat vind ik dan weer wat onnodig.
pi_172545963
quote:
1s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:04 schreef zarGon het volgende:

[..]

Wat is dat voor kaasvoer man.

Vergeet je kroketten niet.
Alleen als ze van Tuna Food zijn.
pi_172545965
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:15 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Ssst, ik luister even naar Ekrem abi.
DOE EKREM DE GROETEN.



[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 11:18:20 ]
pi_172546155
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:18 schreef zarGon het volgende:

[..]

DOE EKREM DE GROETEN.

[ afbeelding ]

Ja, dat is heel gek, een journalist die met politieke leiders praat. Nog gekker dan de politieke leiders die ogenschijnlijk lijnrecht tegenover elkaar staan die met elkaar praten.
pi_172546217
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:28 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Ja, dat is heel gek, een journalist die met politieke leiders praat. Nog gekker dan de politieke leiders die ogenschijnlijk lijnrecht tegenover elkaar staan die met elkaar praten.
Ja, ik weet niet man.

Jij post een foto van Erdo en Perinçek. En vervolgens Perinçek en Öcalan.

Ik post een foto van jouw hero met Perinçek. Die overigens naast Öcalan op de foto staat, dat je het maar weet.

Sorry hoor, jouw journalist mag met politieke leiders praten, is goed, is normaal, is niet gek. Maar Erdo en diezelfde politieke leider, wait whaaaat.

Yankee go home.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 20-07-2017 11:31:35 ]
pi_172546295
quote:
10s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:31 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ja, ik weet niet man.

Jij post een foto van Erdo en Perinçek. En vervolgens Perinçek en Öcalan.

Ik post een foto van jouw hero met Perinçek. Die overigens naast Öcalan op de foto staat, dat je het maar weet.

Sorry hoor, jouw journalist mag met politieke leiders praten, is goed, is normaal, is niet gek. Maar Erdo en diezelfde politieke leider, wait whaaaat.

Yankee go home.
De enige die naast Ocalan staat is Perincek op de foto's en Erdogan zag dat het goed was dat zijn kameraad Perincek de liefde bedrijft met 'sayin' Ocalan.
pi_172546301
quote:
Hero betekent ezel in het Koerdisch.
pi_172546313
quote:
Er zijn twee echte Heros, waar je echt op kan vertrouwen en kan bouwen:

pi_172546352
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:35 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

De enige die naast Ocalan staat is Perincek op de foto's en Erdogan zag dat het goed was dat zijn kameraad Perincek de liefde bedrijft met 'sayin' Ocalan.
Gülen en Erdo waren dikke matties, snap niet zo waarom je het allemaal afkeurt... Het was ooit goed, toch?

Beetje oude koeien uit de sloot halen; hier moet je dan oorlogen mee winnen...
pi_172546371
quote:
14s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:36 schreef zarGon het volgende:

[..]

Er zijn twee echte Heros, waar je echt op kan vertrouwen en kan bouwen:

[ afbeelding ] [ afbeelding ]
Mooi stuk van Ekrem abi, niet waar? Vooral de treffende gelijkenissen tussen deze mensen en de manier waarop de profeet Mohammed (vzmh) uit Mekke was verbannen. Mooie lessen voor de moslims onder ons, maar alleen voor degenen die het willen horen.
pi_172546405
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:37 schreef zarGon het volgende:

[..]

Gülen en Erdo waren dikke matties, snap niet zo waarom je het allemaal afkeurt... Het was ooit goed, toch?

Beetje oude koeien uit de sloot halen; hier moet je dan oorlogen mee winnen...
Gulen en Erdo waren nooit dikke matties, ze hebben elkaar hooguit gebruikt om hun eigen doelen te kunnen realiseren. Gulen om Turkije om te vormen tot een moderne en seculiere democratie met islamiitische normen en waarden, en Erdogan om het plan van zijn meesters te realiseren, namelijk het opdelen van Turkije. Dat laatste lijkt in ieder geval goed op weg.
pi_172546440
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:41 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Erdogan om het plan van zijn meesters te realiseren, namelijk het opdelen van Turkije. Dat laatste lijkt in ieder geval goed op weg.
Ooeeh, vertel ons eens wie de meesters van Erdo zijn.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')