abonnement Unibet Coolblue
pi_163251866
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 22:35 schreef Tem het volgende:
Dure frietjes?
Ga ze nou eerst maar eens proeven. Dan lul je wel anders.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  donderdag 23 juni 2016 @ 22:46:45 #204
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163252193
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 22:34 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Echt duur is het nou ook weer niet. Waar hebben we het nou eigenlijk over. :D
Over die bullshit eromheen.
Maar ja, zonder schijnt/lijkt niet te kunnen.
pi_163252339
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 22:31 schreef RobinOok het volgende:
Ja, je mag best zeuren, maar niet over de prijs.
5.50 euro is gewoon een belachelijke prijs. Daar kun je in Vlaanderen 4 volwassen ziek laten eten aan de friet.
pi_163252399
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 22:46 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Over die bullshit eromheen.
Maar ja, zonder schijnt/lijkt niet te kunnen.
In de Belgique wel. Met een wrakkig kot en superieure friet en saus.
Maar goed. We gaan of-topic omdat we er beiden nog niet zijn geweest.
De presentatie is mooi en zien eten doet eten, dus als ik in de gelegenheid kom zal ik het zeker proberen en Sergio de groeten doen van iedereen. En hem zeggen dat het nieuw en revolutionair is en dat den Ollander altijd even de kat uit de boom kijkt. Maar dat heeft hij inmiddels wel gemerkt hoop ik.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  donderdag 23 juni 2016 @ 22:56:29 #207
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_163252555
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 22:51 schreef MCH het volgende:

[..]

5.50 euro is gewoon een belachelijke prijs. Daar kun je in Vlaanderen 4 volwassen ziek laten eten aan de friet.
Onzin. Daar krijg je in vlaanderne ook gewoon maar 2 friet met saus voor.

Zompige aaneengeplakte friet, gefuseerd met het papier waarin ze verpakt worden trouwens. Tyfuslekker, dat dan weer wel.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_163252592
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 22:56 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Onzin. Daar krijg je in vlaanderne ook gewoon maar 2 friet met saus voor.

Zompige aaneengeplakte friet, gefuseerd met het papier waarin ze verpakt worden trouwens. Tyfuslekker, dat dan weer wel.
1 normale friet in Vlaanderen kun je minstens twee personen mee voeren. Ik maak altijd weer die fout. :P
pi_163252787
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 22:56 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Onzin. Daar krijg je in vlaanderne ook gewoon maar 2 friet met saus voor.

Zompige aaneengeplakte friet, gefuseerd met het papier waarin ze verpakt worden trouwens. Tyfuslekker, dat dan weer wel.
Je beschrijft nu trouwens vieze Britse friet. In papier verpakte friet? Gewoon 2 keer gebakken, lekker krokant en smeuïg van binnen en in een proper kartonnen bakje.
pi_163252800
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 22:57 schreef MCH het volgende:

[..]

1 normale friet in Vlaanderen kun je minstens twee personen mee voeren. Ik maak altijd weer die fout. :P
Gewoon 1 friet voor u en uw lief. Pure romantiek.

Ik lees daar trouwens niets over superieure olie of Operdoezer Ronde of ander prachtig basismateriaal waar een echte kok het graag over heeft. Alleen over de entourage. En daar smaakt de friet niet perse beter door. Ieder stukje luxe interieur en aanstellerij gaat per definitie ten koste van de friet.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163253260
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:56 schreef Aphrodyte het volgende:
Ik vind het juist leuk dat Sergio het frietje eens anders bekijkt.
En zich afvraagt: wat heeft het frietje ons te zeggen? En hoe valt dit in te passen in de Hollandse "frietbeleving". Wat dat betreft is het wel een geniaal mannetje. Maar mijn bezwaar is dat hij het vooral zoekt in de entourage en niet in het basismateriaal. Ik vind zo'n "concept" meer iets voor een charlatan dan voor iemand die oprecht van goed voedsel houdt en het beste voor heeft met klandizie die deze insteek heeft. M.a.w. die betalen de hoofdprijs voor een illusie en niet voor superieure frites.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  donderdag 23 juni 2016 @ 23:33:08 #212
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_163253803
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:02 schreef MCH het volgende:

[..]

Je beschrijft nu trouwens vieze Britse friet. In papier verpakte friet? Gewoon 2 keer gebakken, lekker krokant en smeuïg van binnen en in een proper kartonnen bakje.
Friet in Vlaanderen is niet krokant. En wordt verpakt in papier.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_163253824
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:33 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Friet in Vlaanderen is niet krokant. En wordt verpakt in papier.
Wat een onzin. Het komt overal in bakjes.
  donderdag 23 juni 2016 @ 23:34:00 #214
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_163253826
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 22:57 schreef MCH het volgende:

[..]

1 normale friet in Vlaanderen kun je minstens twee personen mee voeren. Ik maak altijd weer die fout. :P
En nee. Ook in België is 1 normale friet gewoon net genoeg voor 1 normaal persoon.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  donderdag 23 juni 2016 @ 23:34:15 #215
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_163253835
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:33 schreef MCH het volgende:

[..]

Wat een onzin. Het komt overal in bakjes.
En dat bakje wordt ingepakt in papier.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_163253913
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:34 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

En dat bakje wordt ingepakt in papier.
Wat zit je toch een boel te kletsen. Waarom haal je opeens de verpakkingswijze erbij als je het opeet in het frietkot. En hoezo niet krokant?

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-06-2016 23:38:17 ]
  donderdag 23 juni 2016 @ 23:43:58 #217
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_163254089
Ja, want TV koks staan erom bekend dat ze de friet precies zo maken als in t frietkot.

Belgische friet hoort niet krokant te zijn. En is dat ook niet.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_163254127
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:43 schreef MutedFaith het volgende:
Belgische friet hoort niet krokant te zijn
Jij bent volgens mij in de war met de Engelse variant, lekker "zompig" gedrenkt in azijn.
Of de patat van de Chinees. Die is niet krokant en smaakt altijd zo lekker naar vis en andere zaken die gebakken zijn in die olie.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  donderdag 23 juni 2016 @ 23:52:20 #219
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_163254305
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:45 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Jij bent volgens mij in de war met de Engelse variant, lekker "zompig" gedrenkt in azijn.
Of de patat van de Chinees. Die is niet krokant en smaakt altijd zo lekker naar vis en andere zaken die gebakken zijn in die olie.
Ik ben helemaal nergens mee in de war.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_163254332
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:52 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Ik ben helemaal nergens mee in de war.
Koppig ventje. :')
pi_163254360
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 23:52 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Ik ben helemaal nergens mee in de war.
Dat is altijd mooi om zoiets zeker te weten. Jij kent je adresjes voor de lekkere slappe friet en anderen hetzelfde voor de krokante variant. No Span.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163254387
Ik moet wel zeggen dat de Chinezen nu ook frietkotten overnemen in Vlaanderen. Dan merk je toch gelijk het verschil. -O-
  vrijdag 24 juni 2016 @ 00:03:56 #223
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163254547
Broodje Kroket bij Fred Kroket op Graspop Metal Meeting.

Zou weer halen, duur is het toch wel op een festival.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163254573
quote:
6s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 00:03 schreef Dagoduck het volgende:
Broodje Kroket bij Fred Kroket op Graspop Metal Meeting.

Zou weer halen, duur is het toch wel op een festival.
Op metalfestivals doen ze sowieso toch niet aan hipsterverantwoorde maaltijden? :P

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-06-2016 00:09:05 ]
  vrijdag 24 juni 2016 @ 00:12:23 #225
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163254754
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 00:04 schreef MCH het volgende:

[..]

Op metalfestivals doen ze sowieso toch niet aan hipsterverantwoorde maaltijden? :P
Er was wel een pleintje met food trucks, ergens weggestopt aan het begin. Daarnaast was er heel veel keus in eten, meer dan ik ooit op een festival heb gezien (Pinkpop, RockWerchter, Pukkelpop).

Op Into The Grave in Leeuwarden in augustus heb je gewoon een frietkraam en dat is het, geen gezeik.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  vrijdag 24 juni 2016 @ 01:52:33 #226
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163256402
Rectificatie : ik moet dat van de Efteling terugnemen. Friet in de Efteling is niet duur.
pi_163256520
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 01:52 schreef RobinOok het volgende:
Rectificatie : ik moet dat van de Efteling terugnemen. Friet in de Efteling is niet duur.
Straks krijg je Holle Bolle Gijs achter je aan!
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  vrijdag 24 juni 2016 @ 12:47:39 #228
221912 minilot
Nancy boy
pi_163265109
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 01:52 schreef RobinOok het volgende:
Rectificatie : ik moet dat van de Efteling terugnemen. Friet in de Efteling is niet duur.
En zo is het. :Y)

Goed mensen, terug naar de recensies nu maar. Thanks! ^O^
Let me see you stripped down to the bone
pi_163272808
3 pagina's over 1 friet/patatje :')
pi_163273292
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 19:06 schreef Pap89 het volgende:
3 pagina's over 1 friet/patatje :')
Belangrijk onderwerp. Was ietsje meer dan 1 pagina.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163273386
Is ook geen sinecure om dat onderwerp te bespreken.
  zaterdag 25 juni 2016 @ 12:18:32 #232
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163285411

Restaurant Quartier Du Port


Vroeger hadden we het restaurant Parkhotel voor als we te laat besloten uit eten te willen op een vrijdag of zaterdag. Altijd plek, zelfs in de tuin. Maar ja, daar heeft de dure hipsterigheid het overgenomen, dus dat adres zijn we kwijt. Over blijft Quartier du Port. Een restaurant waarvan ik ook nooit begrepen heb waarom er vaak zo weinig klanten zijn. Maar goed, fijn voor ons! Want gisteravond hebben we er lekker gegeten, zomaar, op vrijdag, in de tuin.

Twee voorgerechtjes en een hoofdgerecht. Asperges met parmezaan, zwaardvis met limoenmayonaise en lamsnek met groentjes. Gewoon allemaal lekker, voor 32,50. Gekoelde pinot noir erbij, helemaal goed! ^O^

Prijs : 3-gangen menu is 32,50, flesje pinot was 32 euro
Cijfer : 8,5 / 10
pi_163285745
Oe wat lekker allemaal zo op de bonnefooi!

[ Bericht 2% gewijzigd door Blues op 25-06-2016 15:49:47 ]
pi_163285772
Ziet er goed uit, zeker voor die prijs
  zaterdag 25 juni 2016 @ 15:59:11 #235
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_163289169
Oe klinkt goed en ziet er goed uit ^O^ :Y)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 25 juni 2016 @ 17:24:59 #236
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163290773
Kan ik al commissie gaan vragen daar :)
Eerlijkheid gebied te zeggen dat het niet altijd zo goed is natuurlijk. Maar ja, dat geldt voor de meeste restaurants. Ook bij onze favoriet Jim is niet altijd alles even lekker of bijzonder.
pi_163350588
Vandaag bij "Frites Atelier Amsterdam" in Den Haag geweest. Kon het niet laten om deze nieuwe zaak van Sergio Herman even uit te proberen. Zowel snackbar als sterrentent dus eigenlijk. ;)

Het kleine zaakje (er is geen zitmogelijkheid bijvoorbeeld) is te vinden in de Venestraat. De branding is tot in het absurde doorgevoerd en álles is custom made en voorzien van het logo. Het fornuis, de porseleinen sauspotten, de mozaïekvloer, de servetten van Kamagurka.... Daar is veel werk in gaan zitten.

Ik had de "Saison Speciale" met tomaat, parmezaanse kaas, limoen en basilicum(saus). Was erg lekker! Maar zou er niet speciaal voor omrijden in het vervolg. :)








  maandag 27 juni 2016 @ 20:44:09 #238
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_163350772
Frans, Nederlands en Engels op de menukaart.... make up your fucking mind :')

Leuk concept op zich, maar te ver doorgevoerd wat mij betreft. En stom dat je niet gewoon even kan zitten, sta je daar alsnog als pauper je high class Amsterdamse (?) friet staand op te knagen....
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_163351031
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 20:44 schreef Molo het volgende:
Frans, Nederlands en Engels op de menukaart.... make up your fucking mind :')

Leuk concept op zich, maar te ver doorgevoerd wat mij betreft. En stom dat je niet gewoon even kan zitten, sta je daar alsnog als pauper je high class Amsterdamse (?) friet staand op te knagen....
Ja nu je het zegt. :D

Er zijn buiten wel 2 kleine bankjes tegen de gevel trouwens.

Edit: Ik zie nu pas dat opperkleurder er al was geweest en er al een uitgebreide/verhitte discussie is ontstaan :D _O-

Excuses voor het opnieuw oprakelen dan. :P

En over de hoeveelheid die er in het bakje zit: die was echt dik in orde!

[ Bericht 9% gewijzigd door Tourniquet op 27-06-2016 21:02:52 ]
  maandag 27 juni 2016 @ 20:55:21 #240
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_163351287
Ik ben voor goeie patat hoor (in Den Haag is het geen friet :P ), maar waarom moet het altijd weer zo idioot ver doorgevoerd worden... nah ja, niet mijn ding dus geloof ik ;)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 27 juni 2016 @ 21:12:17 #241
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163352175
Frietatelier Amsterdam in Den Haag? Dapper.
Vrag me af of zo zoietsook zouden openen in R'dam.
Vanwege de naam alleen zou ik al nooit gaan.
  maandag 27 juni 2016 @ 21:16:17 #242
300082 roos85
JUICHEN!
pi_163352335
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 21:12 schreef RobinOok het volgende:
Frietatelier Amsterdam in Den Haag? Dapper.
Vrag me af of zo zoietsook zouden openen in R'dam.
Vanwege de naam alleen zou ik al nooit gaan.
Wel als het patatatelier heet?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_163352344
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 21:12 schreef RobinOok het volgende:
Frietatelier Amsterdam in Den Haag? Dapper.
Vrag me af of zo zoietsook zouden openen in R'dam.
Vanwege de naam alleen zou ik al nooit gaan.
quote:
OUR NAME
Het idee voor onze Ateliers is ontstaan in Amsterdam. Vandaar de naam. Bovendien is de hoofdstad de locatie van onze flagshipstore die later dit jaar opent. Daarnaast hebben we internationale ambitie: we willen graag een stukje Nederland naar het buitenland brengen.
En Rotterdam staat niet op de kaart

http://www.fritesatelieramsterdam.com/

AMSTERDAM
(COMING SOON)

ARNHEM
(COMING SOON)

DEN HAAG
Venestraat 7
2511 AR Den Haag


UTRECHT
  maandag 27 juni 2016 @ 21:18:22 #244
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_163352399
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 21:16 schreef Godtje het volgende:

[..]

[..]

En Rotterdam staat niet op de kaart

http://www.fritesatelieramsterdam.com/

AMSTERDAM
(COMING SOON)

ARNHEM
(COMING SOON)

DEN HAAG
Venestraat 7
2511 AR Den Haag

UTRECHT
Daar is Bram denk ik ook iets te overheersend voor, en daarnaast de Pomm's en andere luxere patatboeren
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_163356978
Heel die "hype" om van junkfood een culinair dingetje te maken, burgers/hotdogs/patat/frituursnacks/pizza etc etc

Ugh
  maandag 27 juni 2016 @ 23:09:06 #246
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163357131
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 21:16 schreef Godtje het volgende:

[..]

[..]

En Rotterdam staat niet op de kaart
Verstandig. Denk dat het echt niet zou werken hier. Er zijn grenzen.
  Moderator maandag 27 juni 2016 @ 23:11:21 #247
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_163357204
quote:
10s.gif Op maandag 27 juni 2016 21:16 schreef roos85 het volgende:

[..]

Wel als het patatatelier heet?
Tuurlijk. Frites :') :')
Kranplätze müssen verdichtet sein
  maandag 27 juni 2016 @ 23:18:42 #248
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163357467
quote:
10s.gif Op maandag 27 juni 2016 21:16 schreef roos85 het volgende:

[..]

Wel als het patatatelier heet?
Nee, dat zou ik raar vinden, aardappelatelier. Dan zou ik meer verwachten dan alleen friet.
pi_163358422
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:09 schreef RobinOok het volgende:

Verstandig. Denk dat het echt niet zou werken hier. Er zijn grenzen.
Even los van wat Robin bedoelt (verdedig Rotterdam tegen al dat hipster gedoe!) denk ik dat het economisch en culinair niet zou werken omdat wij al genoeg goede patat outlets hebben en Rotterdam zit niet te wachten op een sterrenchef die even denkt met wat hocus pocus (goede naam vooral en "weet je wel wie ik ben") de gemiddelde Rotterdammer binnen te halen. Missschien voor even maar op den lange duur ben je ten dode opgschreven.

quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 21:18 schreef Molo het volgende:

Daar is Bram denk ik ook iets te overheersend voor, en daarnaast de Pomm's en andere luxere patatboeren
Kijk,wat zei ik.... *)

quote:
Hmmm...daar zou ik dus niet voor gaan uiteten.

Eerste gerecht,mwah,oke...kan ik ook thuis bereiden. Tweede gerecht moet je niet in dit soort toko's eten want je kan op je vingers natellen dat de vis altijd wat mankeert omdat het geen kabelkauw oid is,een vissoort die men meestal in dit soort keukens is gewend als het bereiding betreft. Daarnaast heeft men (om het gerecht er voller uit te laten zien) net zo als met de carpaccio voorgerechten er een berg groenvoer opgedaan dat natuurlijk weinig toevoegt dan pure optische vulling. Ik vind tot slot de lam er te krokant ( iets te droog) uitzien en de jus te glazig maar kan natuurlijk de lichtval en wijze hoe de foto is genomen,zijn.
  Moderator maandag 27 juni 2016 @ 23:55:16 #250
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_163358584
quote:
14s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:48 schreef Iwanius het volgende:

Tweede gerecht moet je niet in dit soort toko's eten want je kan op je vingers natellen dat de vis altijd wat mankeert omdat het geen kabelkauw oid is,een vissoort die men meestal in dit soort keukens is gewend als het bereiding betreft.
Er zijn zoveel goede vissoorten naast kabeljauw. Persoonlijk vind ik een gebakken visje van heek zelfs lekkerder dan kabeljauw bijvoorbeeld :Y
Kranplätze müssen verdichtet sein
  woensdag 29 juni 2016 @ 07:46:56 #251
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163384381
quote:
14s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:48 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Hmmm...daar zou ik dus niet voor gaan uiteten.

Nee, is ook inderdaad niks voor jou. :)
Hou jij het maar bij je dagelijks bord soep met dumplings en chum soi. Is beter voor iedereen. :P
pi_163434434
Nou nou, dat klink ook niet echt aardig naar Iwa toe. Beetje op je teentjes getrapt?
  vrijdag 1 juli 2016 @ 16:25:24 #253
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163438153
Nee hoor, helemaal niet. Maar het is gewoon echt niks voor hem.
Wij gaan er eten zoals hij ergens een kom soep eet, denk ik. Niet om uit uit te gaan, maar om onze buikjes te vullen. Alleen wil ik dan liever dit eten ipv een kom noodles.
pi_163438259
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 20:39 schreef Tourniquet het volgende:
Vandaag bij "Frites Atelier Amsterdam" in Den Haag geweest. Kon het niet laten om deze nieuwe zaak van Sergio Herman even uit te proberen. Zowel snackbar als sterrentent dus eigenlijk. ;)

Het kleine zaakje (er is geen zitmogelijkheid bijvoorbeeld) is te vinden in de Venestraat. De branding is tot in het absurde doorgevoerd en álles is custom made en voorzien van het logo. Het fornuis, de porseleinen sauspotten, de mozaïekvloer, de servetten van Kamagurka.... Daar is veel werk in gaan zitten.

Ik had de "Saison Speciale" met tomaat, parmezaanse kaas, limoen en basilicum(saus). Was erg lekker! Maar zou er niet speciaal voor omrijden in het vervolg. :)

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat een triest hipstergedoe weer. Echt alles moet tegenwoordig een 'beleving' zijn. 8)7
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
pi_163438312
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:04 schreef Pap89 het volgende:
Heel die "hype" om van junkfood een culinair dingetje te maken, burgers/hotdogs/patat/frituursnacks/pizza etc etc

Ugh
Op het gevaar af dat het straks weer 6 pagina's over culinaire peperdure friet gaat zeg ik "Ugh" met je mee. Dit staat mij ook ontzettend tegen. Maar het draait als een tierelier dus veel medestanders hebben we niet. ;)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163438315
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:04 schreef Pap89 het volgende:
Heel die "hype" om van junkfood een culinair dingetje te maken, burgers/hotdogs/patat/frituursnacks/pizza etc etc

Ugh
De hype om van hamburgers en friet junkfood van te maken heeft juist veel te lang geduurd.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_163438348
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 20:39 schreef Tourniquet het volgende:
Vandaag bij "Frites Atelier Amsterdam"
Complimenten voor de retescherpe contrastrijke foto's. Doen telefoons dat zo goed tegenwoordig?
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163439393
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 juli 2016 16:34 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Complimenten voor de retescherpe contrastrijke foto's. Doen telefoons dat zo goed tegenwoordig?
Ja, gemaakt met iPhone 6 :)
  zaterdag 2 juli 2016 @ 14:30:31 #259
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163458089
Lunchroom Iety op de 2e Middellandstraat 27, hoek Heemraadssingel. Net open en dat is te merken, het duuuuuuurde en duuuuurde. Broodje ragout (bleek stoofvlees in tomatensaus) en broodje pulled pork (4 stukjes). Niet op een broodje, maar met 4 stukje geroosterd brood. Het was niet vies, maar toch niet helemaal zoals je zou verwachten als je een broodje bestelt.

Cijfer : 7-
Prijs : 7,60 + 7,50 voor de broodjes, 2x2,75 voor een glas muntthee en gemberthee. De gemberthee was een glas warm water met daarin een paar brokjes verse gember.

Had geen fototoestel bij me en telefoon ook vergeten. Hadden ze mooi geluk mee! :-)
We dachten nog, zullen we Iwanius op ze afsturen?! :P

[ Bericht 0% gewijzigd door RobinOok op 02-07-2016 14:35:54 ]
  zaterdag 2 juli 2016 @ 15:40:06 #260
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_163459591
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 14:30 schreef RobinOok het volgende:
Lunchroom Iety op de 2e Middellandstraat 27, hoek Heemraadssingel. Net open en dat is te merken, het duuuuuuurde en duuuuurde. Broodje ragout (bleek stoofvlees in tomatensaus) en broodje pulled pork (4 stukjes). Niet op een broodje, maar met 4 stukje geroosterd brood. Het was niet vies, maar toch niet helemaal zoals je zou verwachten als je een broodje bestelt.

Cijfer : 7-
Prijs : 7,60 + 7,50 voor de broodjes, 2x2,75 voor een glas muntthee en gemberthee. De gemberthee was een glas warm water met daarin een paar brokjes verse gember.

Had geen fototoestel bij me en telefoon ook vergeten. Hadden ze mooi geluk mee! :-)
We dachten nog, zullen we Iwanius op ze afsturen?! :P
ik mis espresso dates nog steeds op dat hoekje ;(

Iety heeft wel een beter terras, maar volgens mij werken er geen mensen met horeca ervaring :{
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zaterdag 2 juli 2016 @ 15:47:04 #261
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163459739
Zo zagen ze er in ieder geval niet uit nee. Meer als vrienden die gestrikt waren om te helpen bij de opstart. Of zoiets. Durfde bijna niet te vragen of we iets bij die man konden bestellen. :D
pi_163460463
"Robert - Medewerker bediening

Robert heeft jaren bij de bank gewerkt waar hij de relaties met de expats verzorgde. Tussendoor heeft hij de kunstacademie gedaan en zich ontwikkelt tot binnenhuisarchitect. Robert heeft een grote liefde voor latin dansen en voor lekker eten. Zijn heerlijke saté staat bij ons op het menu. "

http://www.iety.nl/Medewerkers/

:')

Niets voor mij zo te lezen.
pi_163460559
Ik zat het ook te lezen. Klinkt mij allemaal ook iets te creabea zweverig.
pi_163460652
Gelukkig is Agnesz zich naast bediening ook aan het ontwikkelen tot singer/songwriter

Whaha.
  zaterdag 2 juli 2016 @ 16:56:37 #265
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_163461326
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 16:27 schreef Tem het volgende:
Gelukkig is Agnesz zich naast bediening ook aan het ontwikkelen tot singer/songwriter

Whaha.
nou dan komt het allemaal goed _O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zaterdag 2 juli 2016 @ 17:07:59 #266
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_163461665


In navulling van velen, voor mij ook een frietje speciaal a la Sergio Herman

Er stond een kleine rij tot net buiten toen ik aan kwam lopen maar ik was heel vlot aan de beurt. Het is het Starbucks concept met betalen en je naam zeggen, ze schrijven het alleen niet (fout) op, dus dat scheelt.

Ik vond de friet echt heel lekker! Had zelf nooit een berg parmezaan over mijn friet geraspt maar samen met het tomatenpoeder, limoenrasp en een flinke portie basilicum mayonaise was het erg lekker! Friet perfect krokant. Ik vond het wel erg machtig, wellicht door de kaas erbij, en ik kon het dan ook niet helemaal op. Je krijgt waar voor je geld! De moeite waard om te proberen zou ik zeggen
:Y)
pi_163464238
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 14:30 schreef RobinOok het volgende:
Lunchroom Iety op de 2e Middellandstraat 27.
We dachten nog, zullen we Iwanius op ze afsturen?! :P


Look out what you're wishing. Review volgt!
  zaterdag 2 juli 2016 @ 19:11:50 #268
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163464347
Hahahahahhaa, cool! :D
Volgens mij precies hetzelfde tafeltje, namelijk die met de pot verlepte gras.
Bij de andere tafeltjes had het gras wel water gehad. Of misschien had iemand dit potje cola gevoerd. ;)
pi_163465348
Haha, dit is wel briljant hoor.
  zaterdag 2 juli 2016 @ 20:09:53 #270
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_163465886
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 19:05 schreef Iwanius het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Look out what you're wishing. Review volgt!
fietste net langs. Hij was al dicht :?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_163466403
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 19:47 schreef Tem het volgende:
Haha, dit is wel briljant hoor.
Rotterdamse incrowd.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163466499
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:30 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Rotterdamse incrowd.
Ja, het aantal Rotterdamse etablissementen is wel hoog in deze reeks.
pi_163466518
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:33 schreef Tem het volgende:

[..]

Ja, het aantal Rotterdamse etablissementen is wel hoog in deze reeks.
Ja. Jammer.
Make my day!
pi_163466533
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:34 schreef agter het volgende:

[..]

Ja. Jammer.
Meer posten dan. :P
pi_163466597
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:33 schreef Tem het volgende:

[..]

Ja, het aantal Rotterdamse etablissementen is wel hoog in deze reeks.
Ik vind dat wel goed hoor. En te vermijden als dat nodig is door de natuurlijke afstand. Maar het wordt wel steeds beter en gezelliger daar. Prima stadje.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zaterdag 2 juli 2016 @ 20:51:29 #276
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_163466973
Oh, een topic.

Gister uit eten geweest bij La Salute, Rotterdam.

Als voorgerecht pikante mossels en als hoofdgerecht een Dorade in zeezout.

Gewoon een Google plaatje, maar zo'n gerecht bedoel ik. Dat ding werd voor je op tafel in de fik gezet (lees: "VIVA ITALIA" en woesh grote vlam) en open getikt met een hamer.

Nou goed. Het personeel was super en er werd heerlijk chaotisch Italiaans gepraat. Sfeer was ook top.

10/10
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_163467061
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:51 schreef richolio het volgende:
La Salute, Rotterdam.
Geen bewijs meer nodig. Het gebeurt in Rotterdam. Verhuisplannen...
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zaterdag 2 juli 2016 @ 20:57:45 #278
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163467173
Rotterdam is al jaaaaren culinaire hoofdstad.
Geen last van tourist traps. Dat is het probleem in A'dm, daar is de horeca lui.
pi_163478225
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 19:47 schreef Tem het volgende:
Haha, dit is wel briljant hoor.
Iwanius zijn ervaringen bij Iety Rotterdam.
  maandag 4 juli 2016 @ 21:56:38 #280
176157 robdriessen
El Presidente!
pi_163522189
Voorpret: komende zondag naar Yama, vieren dat m'n meissie en ik ondertussen al twee jaar samenwonen en geen servies naar elkaar hebben gesmeten O+
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
pi_163522499
Je zal niet teleurgesteld worden is mij aan alle kanten al verzekert.

quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:51 schreef richolio het volgende:
Oh, een topic.

Gister uit eten geweest bij La Salute, Rotterdam.

Als voorgerecht pikante mossels en als hoofdgerecht een Dorade in zeezout.



10/10
La Salute ken ik nog niet en nu wel. Apart dat je het een 10 uit 10 geeft want dit gerecht is al zo oud, als de weg naar Rome. Ook heel simpel te bereiden als je weinig om handen hebt. Mits goed gedaan is het erg lekker zo. Er zijn trouwens een hoop variaties hierop dus bijzonder voor een cijfer 10 is het voor mij zeker niet en duur moet het ook niet zijn.

[ Bericht 88% gewijzigd door #ANONIEM op 04-07-2016 22:09:29 ]
pi_163522665
*oeps* delete maar mods.

[ Bericht 96% gewijzigd door #ANONIEM op 04-07-2016 22:09:18 ]
  maandag 4 juli 2016 @ 22:51:20 #283
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_163524186
quote:
6s.gif Op maandag 4 juli 2016 22:04 schreef Iwanius het volgende:
Je zal niet teleurgesteld worden is mij aan alle kanten al verzekert.

[..]

La Salute ken ik nog niet en nu wel. Apart dat je het een 10 uit 10 geeft want dit gerecht is al zo oud, als de weg naar Rome. Ook heel simpel te bereiden als je weinig om handen hebt. Mits goed gedaan is het erg lekker zo. Er zijn trouwens een hoop variaties hierop dus bijzonder voor een cijfer 10 is het voor mij zeker niet en duur moet het ook niet zijn.
Neem die 10/10 maar met een korreltje zout hoor (snap je). Ik zat nog in beetje in the heat of the moment, omdat ik het gewoon vooral zo leuk vond daar.

Op vakantie heb ik dit gerecht ook al eens eerder gehad, en dat was ook heel prima, maar deze vis was wel erg goed bereid moet ik zeggen. :) Het werd geserveerd met een bakje olijfolie (een mengsel van olijfolie en nog een paar andere dingen.. Weet helaas niet meer precies wat), wat je over de vis deed. Dat gaf het nog wel iets extra's.

Zie die 10/10 maar als een cijfer voor de hele beleving. Maar als ik echt eerlijk een cijfer moet geven, dan geef ik La Salute een 8,8. :P

Ik zal voortaan wel wat genuanceerder raten.

Ossenhaas was ook erg lekker en achteraf een Scroppino die voor je neus werd "bereid" (al is dat natuurlijk niet zo heel moeilijk.)
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  maandag 4 juli 2016 @ 23:31:10 #284
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_163525162
wij waren eten bij pizza bande in St.pauli Hamburg.
Nr.6 van ruim 3200 restaurants in Hamburg.
Het was wel lekker maar dat was het ook wel. Wat een stomme tent
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_163525415
Zondag met 3 volwassenen en 3 kinderen gegeten bij Dengh (Den Engh, ridderhofstad sinds 1536) in Terwijde (Utrecht). Op het terras in de zon (wat later schaduw werd).
http://www.dengh.nl

Lekker op loopafstand van thuis. Dus geen probleem met een wijntje. Het is een lokaal restaurant, in een oud pand. Je kunt er met kinderen heerlijk pannenkoeken eten, of lunchen met boeren-tosti's. Maar de kaart heeft ook andere, volwassenere, gerechten.

Er zijn twee speeltuinen: een voor de kleintjes en een voor de wat groteren.
Het restaurant ligt wel heel mooi in het groen. Je hebt niet de indruk in een Vinex-wijk te zijn. Het Maximapark is sowieso erg mooi.
Reserveren hoeft vaak niet, omdat het merendeel van de mensen vaak naar Annafora gaat, en niet in dit deel van het park komt. Stil is het er overigens nooit.
Daarom is het er heerlijk vertoeven.


De kinderen hadden een pannenkoeken-arrangement (2 gangen).
De volwassen gingen ook voor 2 gangen: vis en kaas.

De portie van de pannenkoek was prima.
Maar het 'volwassen-menu' was wat aan de kleine kant.



Schelvis met lamsoren.
Daarbij wel een goede portie Vlaamse frieten met huisgemaakte mayo.



Dessert. Vijf Nederlandse kazen met toebehoren.

Gedronken is: drie locale appelsappen door de kinderen. Bier en een flesje witte wijn door de volwassenen. Afgesloten met koffie en toebehoren en rode wijn.

Totale kosten: 128 euro (135 inc fooi).
Cijfer: 7,5
Heerlijke ambiance, juist als je met kinderen wat meer wil dan alleen pannenkoeken.
Maar nogmaals: hoofdgerecht was iets aan de kleine kant. Smaak en versheid was prima.
Het kaasplateau was erg goed: divers van smaak, mooi opbouwend, en leuk dat het Nederlands is.

Kom ik er vaker?
Ik lunch er zo eens in de maand, op een vrije middag, met m'n dochter van 4.

[ Bericht 6% gewijzigd door agter op 05-07-2016 01:19:35 ]
Make my day!
pi_163528428
quote:
Wat moeten die twee stompjes voorstellen?
pi_163528501
quote:
15s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 08:03 schreef rmrt2010 het volgende:

[..]

Wat moeten die twee stompjes voorstellen?
Ziet er uit als geroosterde wortel
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
  dinsdag 5 juli 2016 @ 12:56:27 #288
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_163532869
quote:
15s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 08:03 schreef rmrt2010 het volgende:

Wat moeten die twee stompjes voorstellen?
Lijkt mij iets van een soort aardappelkroket?
En liggen daar op het bord, behalve die paar lamsoren, gewoon een paar stengels bosui?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_163532902
quote:
15s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 08:03 schreef rmrt2010 het volgende:

[..]

Wat moeten die twee stompjes voorstellen?
Aardappelkroketjes met iets van paprika er doorheen.
Make my day!
pi_163532920
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2016 12:56 schreef golfer het volgende:

[..]

Lijkt mij iets van een soort aardappelkroket?
En liggen daar op het bord, behalve die paar lamsoren, gewoon een paar stengels bosui?
Ja. Gegrilde bosui. En doperwtjes.
Make my day!
  zaterdag 9 juli 2016 @ 16:12:43 #291
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163623519

Restaurant De Jong


Het werd weer eens tijd voor ons favoriete restaurant De Jong.
En gelukkig is het knol-, mei-, koolraapseizoen voorbij! ;-)
Alles was heerlijk, zelfs de rode bieten bij het baambrugs big.

Vooraf: tarbot met gegrilde augurk, mosselmayonaise, komkommer, indische kers.
Tussen 1 : zachtgegaarde dooier met bloemkool, perzik, paddestoeljes, stukjes amandel en lelie bloemblaadjes.
Tussengerecht 2: met schapenkaas gevuld ravioli met blokjes gerookte aubergine, schijfjes champignon en frisse aalbesjes.
Hoofdgerecht: filet van Baambrugs big met crackling, bieten en rode melde

Prijs: 2 x 4-gangenmenu van 45 euro + 4 gangen x 2 glazen wijn x 6,70 euro of zoiets.
Cijfer: 9/10
pi_163623646
Nice, ziet er allemaal erg kunstig uit. :Y
pi_163623736
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 16:12 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Restaurant De Jong

Het werd weer eens tijd
Ik dacht eigenlijk dat jij meer van een lekker vol bord Mihoen Singapore was.
Wel prachtige foto's weer.

Edit: ik zie op jouw site dat je dit vaker doet. :)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zaterdag 9 juli 2016 @ 16:26:50 #294
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163623810
Dat dacht je dan verkeerd. Ik eet bijna nooit Aziatisch buiten de deur.
pi_163623849
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 16:26 schreef RobinOok het volgende:
Dat dacht je dan verkeerd. Ik eet bijna nooit Aziatisch buiten de deur.
Ok mevrouw Ook. Beschouw het als niet geschreven.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zaterdag 9 juli 2016 @ 16:39:23 #296
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163624095
Vooruit dan. Voor deze keer.
pi_163624125
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 16:39 schreef RobinOok het volgende:
Vooruit dan. Voor deze keer.
O-) Kom ik weer goed weg. Een narrow escape.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zaterdag 9 juli 2016 @ 23:51:28 #298
100164 MoChe
Uncle Joe
pi_163632619
Vandaag gegeten bij Bregje in Leiden. Eten was wel aardig (voor de prijs). Bediening was mwah. Ze kwamen twee keer met de verkeerde drankjes en het duurde erg lang tussen de gangen door terwijl het niet bijzonder druk was.
пусть всегда будет солнце
pi_163633155
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 16:12 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Restaurant De Jong


Het werd weer eens tijd voor ons favoriete restaurant De Jong.
En gelukkig is het knol-, mei-, koolraapseizoen voorbij! ;-)
Alles was heerlijk, zelfs de rode bieten bij het baambrugs big.

Vooraf: tarbot met gegrilde augurk, mosselmayonaise, komkommer, indische kers.
Tussen 1 : zachtgegaarde dooier met bloemkool, perzik, paddestoeljes, stukjes amandel en lelie bloemblaadjes.
Tussengerecht 2: met schapenkaas gevuld ravioli met blokjes gerookte aubergine, schijfjes champignon en frisse aalbesjes.
Hoofdgerecht: filet van Baambrugs big met crackling, bieten en rode melde

Prijs: 2 x 4-gangenmenu van 45 euro + 4 gangen x 2 glazen wijn x 6,70 euro of zoiets.
Cijfer: 9/10
Wauw dat is toch ook prachtig om te zien! Zaten jullie buiten?
  zondag 10 juli 2016 @ 01:40:27 #300
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163634382
Nee, het was net iets te fris. De mensen de wel buiten zaten kwamen na verloop van tijd ook allemaal naar binnen.
pi_163634620
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 16:12 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Restaurant De Jong


Het werd weer eens tijd voor ons favoriete restaurant De Jong.
En gelukkig is het knol-, mei-, koolraapseizoen voorbij! ;-)
Alles was heerlijk, zelfs de rode bieten bij het baambrugs big.

Vooraf: tarbot met gegrilde augurk, mosselmayonaise, komkommer, indische kers.
Tussen 1 : zachtgegaarde dooier met bloemkool, perzik, paddestoeljes, stukjes amandel en lelie bloemblaadjes.
Tussengerecht 2: met schapenkaas gevuld ravioli met blokjes gerookte aubergine, schijfjes champignon en frisse aalbesjes.
Hoofdgerecht: filet van Baambrugs big met crackling, bieten en rode melde

Prijs: 2 x 4-gangenmenu van 45 euro + 4 gangen x 2 glazen wijn x 6,70 euro of zoiets.
Cijfer: 9/10
Sorry. Ik volg je niet helemaal.
Hoeveel was de rekening en hoeveel personen?
Make my day!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')