Geen bewijs meer nodig. Het gebeurt in Rotterdam. Verhuisplannen...quote:
La Salute ken ik nog niet en nu wel. Apart dat je het een 10 uit 10 geeft want dit gerecht is al zo oud, als de weg naar Rome. Ook heel simpel te bereiden als je weinig om handen hebt. Mits goed gedaan is het erg lekker zo. Er zijn trouwens een hoop variaties hierop dus bijzonder voor een cijfer 10 is het voor mij zeker niet en duur moet het ook niet zijn.quote:Op zaterdag 2 juli 2016 20:51 schreef richolio het volgende:
Oh, een topic.
Gister uit eten geweest bij La Salute, Rotterdam.
Als voorgerecht pikante mossels en als hoofdgerecht een Dorade in zeezout.
10/10
Neem die 10/10 maar met een korreltje zout hoor (snap je). Ik zat nog in beetje in the heat of the moment, omdat ik het gewoon vooral zo leuk vond daar.quote:Op maandag 4 juli 2016 22:04 schreef Iwanius het volgende:
Je zal niet teleurgesteld worden is mij aan alle kanten al verzekert.
[..]
La Salute ken ik nog niet en nu wel. Apart dat je het een 10 uit 10 geeft want dit gerecht is al zo oud, als de weg naar Rome. Ook heel simpel te bereiden als je weinig om handen hebt. Mits goed gedaan is het erg lekker zo. Er zijn trouwens een hoop variaties hierop dus bijzonder voor een cijfer 10 is het voor mij zeker niet en duur moet het ook niet zijn.
Ziet er uit als geroosterde wortelquote:Op dinsdag 5 juli 2016 08:03 schreef rmrt2010 het volgende:
[..]
Wat moeten die twee stompjes voorstellen?
Lijkt mij iets van een soort aardappelkroket?quote:Op dinsdag 5 juli 2016 08:03 schreef rmrt2010 het volgende:
Wat moeten die twee stompjes voorstellen?
Aardappelkroketjes met iets van paprika er doorheen.quote:Op dinsdag 5 juli 2016 08:03 schreef rmrt2010 het volgende:
[..]
Wat moeten die twee stompjes voorstellen?
Ja. Gegrilde bosui. En doperwtjes.quote:Op dinsdag 5 juli 2016 12:56 schreef golfer het volgende:
[..]
Lijkt mij iets van een soort aardappelkroket?
En liggen daar op het bord, behalve die paar lamsoren, gewoon een paar stengels bosui?
Ik dacht eigenlijk dat jij meer van een lekker vol bord Mihoen Singapore was.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 16:12 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Restaurant De Jong
Het werd weer eens tijd
Ok mevrouw Ook. Beschouw het als niet geschreven.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 16:26 schreef RobinOok het volgende:
Dat dacht je dan verkeerd. Ik eet bijna nooit Aziatisch buiten de deur.
quote:
Wauw dat is toch ook prachtig om te zien! Zaten jullie buiten?quote:Op zaterdag 9 juli 2016 16:12 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Restaurant De Jong
Het werd weer eens tijd voor ons favoriete restaurant De Jong.
En gelukkig is het knol-, mei-, koolraapseizoen voorbij! ;-)
Alles was heerlijk, zelfs de rode bieten bij het baambrugs big.
Vooraf: tarbot met gegrilde augurk, mosselmayonaise, komkommer, indische kers.
Tussen 1 : zachtgegaarde dooier met bloemkool, perzik, paddestoeljes, stukjes amandel en lelie bloemblaadjes.
Tussengerecht 2: met schapenkaas gevuld ravioli met blokjes gerookte aubergine, schijfjes champignon en frisse aalbesjes.
Hoofdgerecht: filet van Baambrugs big met crackling, bieten en rode melde
Prijs: 2 x 4-gangenmenu van 45 euro + 4 gangen x 2 glazen wijn x 6,70 euro of zoiets.
Cijfer: 9/10
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |