Nee, is ook inderdaad niks voor jou.quote:Op maandag 27 juni 2016 23:48 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Hmmm...daar zou ik dus niet voor gaan uiteten.
Wat een triest hipstergedoe weer. Echt alles moet tegenwoordig een 'beleving' zijn.quote:Op maandag 27 juni 2016 20:39 schreef Tourniquet het volgende:
Vandaag bij "Frites Atelier Amsterdam" in Den Haag geweest. Kon het niet laten om deze nieuwe zaak van Sergio Herman even uit te proberen. Zowel snackbar als sterrentent dus eigenlijk.
Het kleine zaakje (er is geen zitmogelijkheid bijvoorbeeld) is te vinden in de Venestraat. De branding is tot in het absurde doorgevoerd en álles is custom made en voorzien van het logo. Het fornuis, de porseleinen sauspotten, de mozaïekvloer, de servetten van Kamagurka.... Daar is veel werk in gaan zitten.
Ik had de "Saison Speciale" met tomaat, parmezaanse kaas, limoen en basilicum(saus). Was erg lekker! Maar zou er niet speciaal voor omrijden in het vervolg.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Op het gevaar af dat het straks weer 6 pagina's over culinaire peperdure friet gaat zeg ik "Ugh" met je mee. Dit staat mij ook ontzettend tegen. Maar het draait als een tierelier dus veel medestanders hebben we niet.quote:Op maandag 27 juni 2016 23:04 schreef Pap89 het volgende:
Heel die "hype" om van junkfood een culinair dingetje te maken, burgers/hotdogs/patat/frituursnacks/pizza etc etc
Ugh
De hype om van hamburgers en friet junkfood van te maken heeft juist veel te lang geduurd.quote:Op maandag 27 juni 2016 23:04 schreef Pap89 het volgende:
Heel die "hype" om van junkfood een culinair dingetje te maken, burgers/hotdogs/patat/frituursnacks/pizza etc etc
Ugh
Complimenten voor de retescherpe contrastrijke foto's. Doen telefoons dat zo goed tegenwoordig?quote:Op maandag 27 juni 2016 20:39 schreef Tourniquet het volgende:
Vandaag bij "Frites Atelier Amsterdam"
Ja, gemaakt met iPhone 6quote:Op vrijdag 1 juli 2016 16:34 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Complimenten voor de retescherpe contrastrijke foto's. Doen telefoons dat zo goed tegenwoordig?
ik mis espresso dates nog steeds op dat hoekjequote:Op zaterdag 2 juli 2016 14:30 schreef RobinOok het volgende:
Lunchroom Iety op de 2e Middellandstraat 27, hoek Heemraadssingel. Net open en dat is te merken, het duuuuuuurde en duuuuurde. Broodje ragout (bleek stoofvlees in tomatensaus) en broodje pulled pork (4 stukjes). Niet op een broodje, maar met 4 stukje geroosterd brood. Het was niet vies, maar toch niet helemaal zoals je zou verwachten als je een broodje bestelt.
Cijfer : 7-
Prijs : 7,60 + 7,50 voor de broodjes, 2x2,75 voor een glas muntthee en gemberthee. De gemberthee was een glas warm water met daarin een paar brokjes verse gember.
Had geen fototoestel bij me en telefoon ook vergeten. Hadden ze mooi geluk mee! :-)
We dachten nog, zullen we Iwanius op ze afsturen?!
nou dan komt het allemaal goedquote:Op zaterdag 2 juli 2016 16:27 schreef Tem het volgende:
Gelukkig is Agnesz zich naast bediening ook aan het ontwikkelen tot singer/songwriter
Whaha.
quote:Op zaterdag 2 juli 2016 14:30 schreef RobinOok het volgende:
Lunchroom Iety op de 2e Middellandstraat 27.
We dachten nog, zullen we Iwanius op ze afsturen?!
fietste net langs. Hij was al dichtquote:Op zaterdag 2 juli 2016 19:05 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Look out what you're wishing. Review volgt!
Rotterdamse incrowd.quote:
Ja, het aantal Rotterdamse etablissementen is wel hoog in deze reeks.quote:
Ja. Jammer.quote:Op zaterdag 2 juli 2016 20:33 schreef Tem het volgende:
[..]
Ja, het aantal Rotterdamse etablissementen is wel hoog in deze reeks.
Ik vind dat wel goed hoor. En te vermijden als dat nodig is door de natuurlijke afstand. Maar het wordt wel steeds beter en gezelliger daar. Prima stadje.quote:Op zaterdag 2 juli 2016 20:33 schreef Tem het volgende:
[..]
Ja, het aantal Rotterdamse etablissementen is wel hoog in deze reeks.
Geen bewijs meer nodig. Het gebeurt in Rotterdam. Verhuisplannen...quote:
La Salute ken ik nog niet en nu wel. Apart dat je het een 10 uit 10 geeft want dit gerecht is al zo oud, als de weg naar Rome. Ook heel simpel te bereiden als je weinig om handen hebt. Mits goed gedaan is het erg lekker zo. Er zijn trouwens een hoop variaties hierop dus bijzonder voor een cijfer 10 is het voor mij zeker niet en duur moet het ook niet zijn.quote:Op zaterdag 2 juli 2016 20:51 schreef richolio het volgende:
Oh, een topic.
Gister uit eten geweest bij La Salute, Rotterdam.
Als voorgerecht pikante mossels en als hoofdgerecht een Dorade in zeezout.
10/10
Neem die 10/10 maar met een korreltje zout hoor (snap je). Ik zat nog in beetje in the heat of the moment, omdat ik het gewoon vooral zo leuk vond daar.quote:Op maandag 4 juli 2016 22:04 schreef Iwanius het volgende:
Je zal niet teleurgesteld worden is mij aan alle kanten al verzekert.
[..]
La Salute ken ik nog niet en nu wel. Apart dat je het een 10 uit 10 geeft want dit gerecht is al zo oud, als de weg naar Rome. Ook heel simpel te bereiden als je weinig om handen hebt. Mits goed gedaan is het erg lekker zo. Er zijn trouwens een hoop variaties hierop dus bijzonder voor een cijfer 10 is het voor mij zeker niet en duur moet het ook niet zijn.
Ziet er uit als geroosterde wortelquote:Op dinsdag 5 juli 2016 08:03 schreef rmrt2010 het volgende:
[..]
Wat moeten die twee stompjes voorstellen?
Lijkt mij iets van een soort aardappelkroket?quote:Op dinsdag 5 juli 2016 08:03 schreef rmrt2010 het volgende:
Wat moeten die twee stompjes voorstellen?
Aardappelkroketjes met iets van paprika er doorheen.quote:Op dinsdag 5 juli 2016 08:03 schreef rmrt2010 het volgende:
[..]
Wat moeten die twee stompjes voorstellen?
Ja. Gegrilde bosui. En doperwtjes.quote:Op dinsdag 5 juli 2016 12:56 schreef golfer het volgende:
[..]
Lijkt mij iets van een soort aardappelkroket?
En liggen daar op het bord, behalve die paar lamsoren, gewoon een paar stengels bosui?
Ik dacht eigenlijk dat jij meer van een lekker vol bord Mihoen Singapore was.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 16:12 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Restaurant De Jong
Het werd weer eens tijd
Ok mevrouw Ook. Beschouw het als niet geschreven.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 16:26 schreef RobinOok het volgende:
Dat dacht je dan verkeerd. Ik eet bijna nooit Aziatisch buiten de deur.
Kom ik weer goed weg. Een narrow escape.quote:
Wauw dat is toch ook prachtig om te zien! Zaten jullie buiten?quote:Op zaterdag 9 juli 2016 16:12 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Restaurant De Jong
Het werd weer eens tijd voor ons favoriete restaurant De Jong.
En gelukkig is het knol-, mei-, koolraapseizoen voorbij! ;-)
Alles was heerlijk, zelfs de rode bieten bij het baambrugs big.
Vooraf: tarbot met gegrilde augurk, mosselmayonaise, komkommer, indische kers.
Tussen 1 : zachtgegaarde dooier met bloemkool, perzik, paddestoeljes, stukjes amandel en lelie bloemblaadjes.
Tussengerecht 2: met schapenkaas gevuld ravioli met blokjes gerookte aubergine, schijfjes champignon en frisse aalbesjes.
Hoofdgerecht: filet van Baambrugs big met crackling, bieten en rode melde
Prijs: 2 x 4-gangenmenu van 45 euro + 4 gangen x 2 glazen wijn x 6,70 euro of zoiets.
Cijfer: 9/10
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |