Pietverdriet | dinsdag 10 mei 2016 @ 19:42 |
| |
Pietverdriet | dinsdag 10 mei 2016 @ 19:42 |
En nee, salazar, dat was niet met kaas | |
Hyaenidae | dinsdag 10 mei 2016 @ 19:48 |
De combo van sinaasappel met chocola, om over je nek te gaan. ![]() ![]() | |
BasEnAad | dinsdag 10 mei 2016 @ 19:51 |
Wat is er mis met 'smerigste' ipv van dat rare 'meest smerige'? | |
MrSalazar | dinsdag 10 mei 2016 @ 19:54 |
Oh. Mijn moeder maakte dat dus en met kaas. Maar niet omdat ze het zo lekker vond, maar omdat mijn vader dat van huis uit gewend was. Op een gegeven moment is ze er daarnaast maar spaghetti met een bolognesesaus bij gaan maken voor de rest van het gezin. Mijn vader eet tot op de dag van vandaag nog die hamkaasui-macaroni. Hij is 65. | |
MevrouwPuff | dinsdag 10 mei 2016 @ 19:55 |
Smerigste is mooier en beter Nederlands inderdaad ![]() De eiwitwaarde van surimi is niet eens zo hoog trouwens, koolvis heeft 18 g eiwit/100 surimi heeft er 4,8. | |
soapie | dinsdag 10 mei 2016 @ 19:56 |
![]() en dit: ![]() ![]() ![]() ![]() | |
motorbloempje | dinsdag 10 mei 2016 @ 19:56 |
Sinaasappelchocolade ![]() ![]() | |
BasEnAad | dinsdag 10 mei 2016 @ 20:00 |
![]() Chocola is het in ieder geval niet, geen idee wat dan wel. ![]() Smerig gehakt, zurige vieze drap. | |
MrSalazar | dinsdag 10 mei 2016 @ 20:02 |
Dat laatste vind ik lekker. | |
MevrouwPuff | dinsdag 10 mei 2016 @ 20:02 |
Wat is dit? Ook weetabix heb ik nooit gegeten. | |
MrSalazar | dinsdag 10 mei 2016 @ 20:03 |
'Cacaofantasie' | |
MrSalazar | dinsdag 10 mei 2016 @ 20:05 |
Vind ik ook. Past perfect bij elkaar. Zowel die zachte koekjes als pure chocolade. | |
MrSalazar | dinsdag 10 mei 2016 @ 20:07 |
Gewoon beschuit geloof ik. | |
soapie | dinsdag 10 mei 2016 @ 20:10 |
Nee beschuitbollen..... | |
motorbloempje | dinsdag 10 mei 2016 @ 20:13 |
jaffa cakes, food of the gods tijdens lange hardloopwedstrijden! | |
Boca_Raton | dinsdag 10 mei 2016 @ 20:18 |
Van die hele jonge kaas, voorverpakt. Net stopverf. Merkloze kaas volgens mij. ![]() | |
kasper | dinsdag 10 mei 2016 @ 20:28 |
Wie heeft dit ooit bedacht? ![]() ![]() | |
lyolyrc | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:01 |
Dit:![]() Ook light knoflooksaus van de Plus met zoetstoffen is niet te vreten. ![]() | |
MrSalazar | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:02 |
Dit vreet ik allebei, al moet ik zeggen dat die allergoedkoopste kaas niet echt veel smaak heeft. Maar smerig is anders. | |
motorbloempje | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:05 |
witte bonen in tomatensaus? Beans on toast! | |
MrSalazar | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:05 |
Wat is hier het idee achter? | |
MrSalazar | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:06 |
Nee, da's vies. | |
Elvi | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:09 |
Oploskoffie | |
MrSalazar | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:11 |
Dat dronk ik altijd tot ik stopte met koffie drinken. | |
motorbloempje | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:13 |
Ik ben oploskoffie inmiddels 'gewend', wordt hier veel gedronken op het werk, al neem ik vaak mijn eigen caffetiere mee. ![]() | |
Kermit. | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:13 |
Zouden jullie mijn naam in de OP willen zetten? Ik verzin op vrijwillige basis content voor FOK! en daarom lijkt mij het ook logisch dat er een referentie wordt gemaakt. | |
motorbloempje | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:18 |
![]() | |
Krakimolo | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:18 |
En als je mc donalds op je brood wilt: sandwich spread fijne tuinkruiden. Haal mc donalds in huis! | |
Pietverdriet | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:20 |
Liever goede oploskoffie dan de robustatroep die uit veel automaten komt. | |
Pietverdriet | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:20 |
Je vinger ruikt naar ham | |
motorbloempje | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:21 |
Van die gelkoffie ![]() Kun je net zo goed 5 dagen oude koffie in de magnetron zetten en weer bijna helemaal af laten koelen voordat je het drinkt... | |
Pietverdriet | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:41 |
Wat bedoel je met gelkoffie? Van die blokken extract? | |
motorbloempje | dinsdag 10 mei 2016 @ 21:44 |
Vroeger hadden we bij de bank waar ik werkte een soort gelzakken/-pakken die in die automaten konden. ![]() | |
MisterMaster | dinsdag 10 mei 2016 @ 22:34 |
Mijn god, meen je dit serieus? Hier speciaal voor jou: ![]() | |
RobinOok | dinsdag 10 mei 2016 @ 22:43 |
Ik vind Pimm's sinaasappel chocoladecakejes lekker. (daar vrat ik vroeger regelmatig een pak van leeg) | |
mootie | dinsdag 10 mei 2016 @ 22:47 |
Zo lekker ![]() | |
Humberto-T | dinsdag 10 mei 2016 @ 23:02 |
Magnetron hamburgers, veel slechter kan het bijna niet. | |
lyolyrc | dinsdag 10 mei 2016 @ 23:09 |
Geen idee waarom, maar ze hebben bedacht dat je plakken leverworst in azijn kunt bewaren. En sommige mensen vinden dat dan blijkbaar ook nog te eten. ![]() | |
MrSalazar | dinsdag 10 mei 2016 @ 23:23 |
Wat het dus 'lekker' maakt is de azijn... Gadverdamme. Wat moet je ermee? Op een boterham doen zodat de azijn lekker in het brood kan trekken? Lekker in stukjes snijden en nat serveren? En de prijs zal ook wel kut zijn. Een fles azijn kost niet eens 50 cent en een leverworst een euro. | |
Stokken_en_stenen | woensdag 11 mei 2016 @ 00:37 |
Helaas heb ik dat ook mogen meemaken ![]() ![]() | |
lyolyrc | woensdag 11 mei 2016 @ 07:45 |
Het hoofdproduct van dat bedrijf is vis in azijn (o.a. haring). Ze hadden blijkbaar bedacht dat dat ook wel met vleeswaren kon. Ik vind het beide niet te eten. | |
_Arual_ | woensdag 11 mei 2016 @ 09:17 |
![]() Kant-en-klare lasagne, van welk merk dan ook. Wij aten lasagne vroeger altijd in deze vorm en ik dacht dat ik het gerecht niet lustte ... Tot ik een keer 'verse' lasagne at (nog altijd uit een poedertje uit een pakje, maar met verse groente en vlees). Smaakt compleet anders! | |
Roypsv | woensdag 11 mei 2016 @ 09:23 |
Zult | |
-Miauw- | woensdag 11 mei 2016 @ 12:15 |
Deze is vast al eens voorbij gekomen in deze topicreeks maar een waarschuwing op iedere pagina vind ik niet ongepast ![]() Dit, is het werk van de duivel. ![]() | |
_Arual_ | woensdag 11 mei 2016 @ 12:49 |
Oh ja, kreeg een keer een proefverpakking. Iemand zei dat het heel erg op appelstroop leek, maar blijkbaar niet qua smaak ... | |
Drizzt_DoUrden | woensdag 11 mei 2016 @ 12:50 |
Appelstroop ![]() | |
Spanky78 | woensdag 11 mei 2016 @ 13:06 |
Ach zo lekker mits juist gebruikt. Een pittenbroodje met een beetje boter? Overjarige kaas en een heel dun laagje marmite. Heerlijk. Overigens vind ik duo penotti echt vies. Palmvet met suiker waar de cacao en noten langs zijn gevlogen... | |
-Miauw- | woensdag 11 mei 2016 @ 13:22 |
Ik was 10 en ik dacht dat het appelstroop was ![]() ![]() | |
lyolyrc | woensdag 11 mei 2016 @ 14:41 |
En bovendien nog een heel probaat middel tegen aften omdat het vitamine B12 bevat. | |
sirdanilot | woensdag 11 mei 2016 @ 16:49 |
Ik heb zojuist kauwgom bij de liddl gekocht. Natuurlijk is kauwgom niet een hoogculinair product, maar die van de laidel is echt smerig. Het smaakje ten eerste, nog chemischer dan andere kauwgoms, en ten tweede de structuur. Hard en totaal niet rekbaar, alsof je een stuk rubber in je bek hebt. Echt goor. | |
#ANONIEM | woensdag 11 mei 2016 @ 16:56 |
Ooit een keer zo'n bak gekocht (van de AH dacht ik), bijna de helft van de inhoud was een blok hard vet(?) ![]() ![]() ![]() | |
larry_flynt | woensdag 11 mei 2016 @ 16:57 |
Van die nasi kant en klaar in blik. En melk met een smaakje, super chemische smaak altijd. | |
-Miauw- | woensdag 11 mei 2016 @ 17:33 |
Kung Fu-nasi ![]() | |
liedetector | woensdag 11 mei 2016 @ 17:53 |
goeie vraag, rijst kost 4x niks en dat koken en bakken is easy (in blik ook echt, had in de jaren 70 gewoon moeten uitsterven) | |
Pietverdriet | woensdag 11 mei 2016 @ 18:11 |
Heb het nog nooit gegeten, is het zo smerig als het klinkt? | |
Molo | woensdag 11 mei 2016 @ 18:12 |
Yep | |
Pietverdriet | woensdag 11 mei 2016 @ 18:14 |
Smeriger dan wat een doorsnee student of huismoeder die niet kunnen koken je voorzet? | |
Molo | woensdag 11 mei 2016 @ 18:15 |
Nee dat niet hoor, vind ik | |
houdjemond | woensdag 11 mei 2016 @ 18:16 |
En de smaak is er na 1x kauwen vanaf. | |
Tamabralski | woensdag 11 mei 2016 @ 18:50 |
Ja. Droog smakeloos met een beetje metaal-smaak door de binnenkant blik. Dit zou echt verboden moeten worden. Next; de zogenaamde hamburgers van Golden. Het is seperatorvlees van gevogelte. Het stinkt, smaakt niet naar hamburger. En iedereen die welleens een pita-burger met koninginnedag heeft verorberd. Zo eentje met veel uien en curry. En ja dat ruikt wel lekker.. Maar weet wat je eet.. Daar worden die Golden dingen in verwerkt. Die zijn gewoon bedonderd. Ikzelf ook. 4,50 en ik wil nogsteeds mn geld terug ! [ Bericht 13% gewijzigd door Tamabralski op 11-05-2016 18:57:04 ] | |
liedetector | woensdag 11 mei 2016 @ 20:51 |
och meeste mensen drinken daar ook " festival bier" @ 2,50 voor een plastic beker.... (wil niemand zn geld terug, t is allebei gewoon te vermijden) | |
Eejit | woensdag 11 mei 2016 @ 20:57 |
Jaffa cakes! ![]() | |
heiden6 | woensdag 11 mei 2016 @ 21:02 |
Als je dat koopt vedien je het ook om over je nek te gaan. | |
gelestipjes | woensdag 11 mei 2016 @ 21:04 |
Dat Kung fu spul in blik is inderdaad echt vies, ziet er ook uit als hondenvoer of zo als het uit het blik komt. Vroeger vond ik het wel heel lekker maar toen was het nog van suzi wan. Waarschijnlijk was dat ook gewoon vies, maar aangezien dat nergens meer te krijgen is hou ik mezelf tegen beter weten in maar voor dat dat dan vast gewoon veel beter smaakte | |
Pietverdriet | woensdag 11 mei 2016 @ 21:12 |
Eigenlijk triest dat door de race naar de bodem, zo goedkoop mogelijk zijn, prefab en kant en klaar meestal zo slecht is. Er is technisch geen enkele reden waarom blikvoer niet goed, gezond en smakelijk kan zijn, kant en klaar maaltijden kunnen in principe zeer hoogwaardig zijn, maar ze zijn het niet. Ik begrijp dat in de UK en Belgie er wel een markt is voor hoogwaardige kant en klaar maaltijden. | |
Tamabralski | woensdag 11 mei 2016 @ 22:35 |
Gat in de markt Piet ? Ik ben zo iemand die houdt van restjes uit de koelkast. Koud vlees. Rund of kip. Heerlijk. Of op een knapperig vers bolletje. Onverwarmd natuurlijk. Maar kant-en-klaar maaltijden redden het kwa smaak nieteens bij die overgebleven restjes. Hoe kan dit dan? | |
derLudolf | woensdag 11 mei 2016 @ 22:43 |
Omdat je restjes zelf heb gemaakt op een goede manier? K&K meuk wordt op grote schaal gemaakt met minder goede ingrediënten en veel toevoegingen/proceshulpmiddelen | |
Isegrim | woensdag 11 mei 2016 @ 22:53 |
Koude kip. ![]() | |
derLudolf | woensdag 11 mei 2016 @ 23:05 |
IJskonijn ![]() | |
Spanky78 | woensdag 11 mei 2016 @ 23:09 |
Eens. Echter vallen ook die wel mee hoor... De marketeers zijn heel goed in het halo-effect uitbuiten... het is duur, ziet er goed uit, dus het moet ook lekker zijn.... not... Maar het is zeker mogelijk goede tot uitstekende maaltijden te maken die je alleen opwarmt en die toch gewoon lekker zijn. Voldoende technieken en maaltijdtypen die daar prima tegen kunnen. | |
-Miauw- | woensdag 11 mei 2016 @ 23:13 |
En weer terug naar de 'smerige' producten. In die categorie is Bessola voor mij een persoonlijke favoriet. Dit kan ik mijn moeder nooit vergeven.![]() | |
Isabeau | woensdag 11 mei 2016 @ 23:17 |
Ooh, Bessola! Warme jeugdherinneringen van logeren op de boerderij van opa en oma. Die hadden altijd Bessola ![]() | |
Aventura | woensdag 11 mei 2016 @ 23:26 |
Nooit van gwhoord, is het een soort bessenmoes? | |
Isabeau | woensdag 11 mei 2016 @ 23:39 |
Een soort blauwe bessensaus met besjes en rozijntjes oid er in. Tenminste, zo herinner ik het mij ![]() | |
Angel-A | woensdag 11 mei 2016 @ 23:46 |
Lekker! | |
Angel-A | woensdag 11 mei 2016 @ 23:47 |
Bessensap met rozijnen en gort volgens mij. | |
Isegrim | woensdag 11 mei 2016 @ 23:49 |
Ik hou ervan en koop het nog regelmatig. ![]() | |
Drizzt_DoUrden | woensdag 11 mei 2016 @ 23:53 |
Ik had laatst zo'n pot Almhof roomyoghurt kers. Gadverdamme. De yoghurt was extreem dun en wat er verder in zat... alsof je op een nat stofpropje zat te kauwen ![]() | |
Woods | donderdag 12 mei 2016 @ 00:24 |
Heerlijk | |
Forbry | donderdag 12 mei 2016 @ 00:35 |
Er is genoeg wat ik niet (zo) lekker vind, in de zin van dat ik het met lange tanden eet (waaronder helaas veel warme groenten... gelukkig ben ik wel heel dol op rauwkost en fruit), maar dingen die ik echt smérig vind? Niet veel volgens mij. Wat ik zo kan bedenken: - yep... spruitjes. ![]() - eigenlijk niet smerig in de zin dat ik de smaak niet lekker vind (want daar heb ik bij een gedeelte niet eens weet van ![]() - sterke drank. Denk aan whiskey, jenever, etc. - ik schreef ergens dat ik van krab hield. Nou, heb ik ooit eens zo'n blikje met krab gekocht en geen idee of alle blikjes met krab zo zijn (in dat geval lust ik blijkbaar alleen verse krab of krabsalades), maar bôh... die krab was heel vies. | |
Forbry | donderdag 12 mei 2016 @ 00:54 |
Heerlijke combi juist! Ik vind koetjesrepen lekker, lekkerder dan bijvoorbeeld de chocola van Tony’s Chocolonely ![]() Is meneer Forbry zo'n beetje half verslaafd aan ![]() | |
Drizzt_DoUrden | donderdag 12 mei 2016 @ 01:11 |
Best kans dat ik net een verkeerde had, maar het was echt om te kotsen ![]() Doe mij de perzik/maracuja of de walnoten/honing-versies maar, en laat ik de citroen niet vergeten ![]() | |
heiden6 | donderdag 12 mei 2016 @ 02:20 |
Deze smaak heb ik nog nooit op, maar die andere Almhof yoghurts zijn wel erg lekker. ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 12 mei 2016 @ 02:22 |
Strategische nood voorraad, blijft jaren goed dat spul. | |
-Miauw- | donderdag 12 mei 2016 @ 16:06 |
Hier hoef ik niet veel woorden aan vuil te maken ![]() | |
Pietverdriet | donderdag 12 mei 2016 @ 16:10 |
Heb tijdens lange vluchten regelmatig heerlijk gegeten van opgewarmde gate gourmet maaltijden. | |
#ANONIEM | donderdag 12 mei 2016 @ 16:12 |
AH heeft het in de jaren 90 een tijdje geprobeerd, werd in de winkel bereid en was best van prima kwaliteit. Heeft het hooguit 2 jaar volgehouden in de AH waar ik toen in de buurt woonde terwijl het niet eens zo heel erg duur was. | |
Drizzt_DoUrden | donderdag 12 mei 2016 @ 16:20 |
Zoiets moet ik wel vreten, maar dan van een ander merk. Best te nassen hoor. | |
_Arual_ | donderdag 12 mei 2016 @ 16:51 |
Ik heb dit soort saté 1 zomer lang aan stokjes geregen. Sindsdien niet meer gegeten. | |
motorbloempje | donderdag 12 mei 2016 @ 16:53 |
Het assortiment lijkt eindeloos, en er zit best goed spul bij. Uitkomst voor alleenstaande bejaarden enzo. | |
Pietverdriet | donderdag 12 mei 2016 @ 16:53 |
Blijkbaar wil mensen er in NL niet voor betalen, terwijl ze wel weer bij slager of toko maaltijden halen | |
Pietverdriet | donderdag 12 mei 2016 @ 16:54 |
Begrijp dat er in London tegenwoordig appartementen zonder keuken opgeleverd worden. | |
motorbloempje | donderdag 12 mei 2016 @ 16:54 |
Daar weet ik dan weer niets vanaf. Ik bemoei me niet zo met die overprijste stinkstad ![]() | |
larry_flynt | donderdag 12 mei 2016 @ 17:13 |
Oh en ik weet dat het vloeken in de kerk is, maar broodjes Babpoa. Zo kleffe bal deeg met 1 hap chemisch gehakt | |
-Miauw- | donderdag 12 mei 2016 @ 17:14 |
Why oh why? ![]() Dat kan ik me heel goed voorstellen ![]() Ik heb iets dergelijks met rookworsten van de HEMA. | |
larry_flynt | donderdag 12 mei 2016 @ 17:14 |
Guiltypleasure hier haha | |
Drizzt_DoUrden | donderdag 12 mei 2016 @ 17:15 |
Coeliakie/glutenintolerantie ![]() | |
-Miauw- | donderdag 12 mei 2016 @ 17:17 |
Dit is wel héél erg guilty ![]() Oh dat is naar. Ja dan snap ik de noodzaak wel. | |
habitue | donderdag 12 mei 2016 @ 17:25 |
![]() ![]() | |
larry_flynt | donderdag 12 mei 2016 @ 17:27 |
Heerlijk op een brakke zondagmiddag op brood :p | |
habitue | donderdag 12 mei 2016 @ 17:28 |
Ik vond die satestokjes als kind vreselijk lekker. ![]() | |
Drizzt_DoUrden | donderdag 12 mei 2016 @ 17:43 |
Bananen ![]() | |
habitue | donderdag 12 mei 2016 @ 17:47 |
Ja mij dus ook. Als kind paar keer moeten overgeven van een banaan, sindsdien nog 1 keer geprobeerd. Maar gewoon niet aan mij besteed. Net als een glas melk opdrinken. *ril* | |
Drizzt_DoUrden | donderdag 12 mei 2016 @ 17:50 |
Melk ![]() | |
Postbus100 | donderdag 12 mei 2016 @ 18:29 |
Een dag geen banaan is een dag niet geleefd ![]() | |
soapie | donderdag 12 mei 2016 @ 19:28 |
Inderdaad, zoooo smerig, net snot.. | |
#ANONIEM | donderdag 12 mei 2016 @ 20:44 |
Pijp je wel? | |
MrSalazar | donderdag 12 mei 2016 @ 20:46 |
Daarom moet je ook groene bananen eten. | |
heiden6 | donderdag 12 mei 2016 @ 22:22 |
Kun je dat niet zelf maken zonder gluten? | |
Isegrim | donderdag 12 mei 2016 @ 22:24 |
![]() | |
heiden6 | donderdag 12 mei 2016 @ 22:24 |
Veel lekkerder dan uit een pakje. ![]() | |
Hyaenidae | donderdag 12 mei 2016 @ 22:25 |
Dit is echt onzin, je vreet de verkeerde bananen. Rijpe of zelfs bruine vlekjes bananen gruwel ik ook van, maar een groengele Chiquita oh damn ![]() ![]() ![]() | |
Isegrim | donderdag 12 mei 2016 @ 22:28 |
Ja, lekker, onrijpe banaan. ![]() Heeft werkelijk helemaal niets te maken met hoe een banaan smaakt als je ze rijp eet in een land waar ze van nature groeien. | |
Hyaenidae | donderdag 12 mei 2016 @ 22:30 |
Veel lekkerder dan zo'n zachte snotpegel naar binnen happen, buhhhhh ![]() ![]() | |
starla | donderdag 12 mei 2016 @ 22:31 |
Italiaanse salami uit de Lidl. Godverdomme zeg...nu weet ik hoe rauwe stierenballen smaken in een sausje van kamelenoogvocht. | |
heiden6 | donderdag 12 mei 2016 @ 22:31 |
Onrijpe banaan eten... daar krijg je toch direct buikpijn van? ![]() | |
Ferdii | donderdag 12 mei 2016 @ 22:36 |
Ik ben gelukkig niet alleen ![]() | |
MrsDuck | donderdag 12 mei 2016 @ 23:01 |
Nee hoor. Ik ben ook geen bananenfan. Als ze nog geelgroen zijn, dan gaat het nog... maar die zachte... brrr. | |
starla | donderdag 12 mei 2016 @ 23:52 |
Ligt eraan...het gaat uiteindelijk om de hoek. | |
Drizzt_DoUrden | vrijdag 13 mei 2016 @ 00:50 |
Huh ![]() | |
MrSalazar | vrijdag 13 mei 2016 @ 00:52 |
Als je een pussy bent misschien. | |
-Miauw- | vrijdag 13 mei 2016 @ 01:03 |
| |
Tamabralski | vrijdag 13 mei 2016 @ 21:51 |
Groen-gele bananen vind ook wat hebben. De textuur is beetje hard afgewisseld met zacht. En er zitten dan twee smaken in. Zurig en zoet. Maar daar krijg ik jeuk van achter in mijn verhemelte ![]() | |
luxerobots | maandag 16 mei 2016 @ 00:28 |
Wat zit men te haten op bananen, men is gewoon teveel prefab voedsel gewend. | |
sirdanilot | maandag 16 mei 2016 @ 11:05 |
Ik vind Nederlandse bananen ook niet lekker. Vind het ook zo raar dat je maar 1 soort banaan hebt hier. Je hebt 35 soorten appels maar maar 1 soort banaan. Gewoon een banaanbanaan. Wat natuurlijk achterlijk is want in bananenlanden heb je minstens 5 soorten bananen. Bakbananen tel ik dan niet mee, maar die heb je in bananenlanden dus oók nog eens. | |
Angel-A | maandag 16 mei 2016 @ 11:14 |
Hele kleine banaantjes zie ik wel eens, dat lijkt me ook een ander soort. | |
sirdanilot | maandag 16 mei 2016 @ 11:16 |
Oh die moet ik eens kopen dan want die zijn in Brazilie iig de allerlekkerste, vind ik. Die horen van binnen veel geler an kleur te zijn dan 'normale' bananen. Wij noemen het banana ouro (gouden banaan). In Brazilië heb je verder nog banana prata (die lijkt het meest op onze normale banaan), banana da água en banana maçã. Vast nog meer soorten maar deze zie je overal. Banana maçã is ook heel lekker, heel zoet en aromatisch, een wat dikkere kortere banaan. Hier in NL niet verkrijgbaar helaas. | |
Pietverdriet | maandag 16 mei 2016 @ 11:16 |
Die banaan heet de Cavandish, een ras dat (jaja) in Engeland is gekweekt https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cavendish_banana Deze heeft zijn langste tijd gehad, de planten worden ernstig bedreigd door een schimmelinfectie http://www.bbc.com/news/uk-england-35131751 Over een paar jaar is deze banaan er niet meer. | |
sirdanilot | maandag 16 mei 2016 @ 11:18 |
Ik help het je hopen, weg met die smakeloze meelbananen. Vind het ook zo jammer dat NL bananen maar heel weinig een zuurtje hebben. In Brazilie hebben de meeste bananen een klein zuurtje, maar zijn ze ook zoeter en aromatischer, kortom meer smaak. Ik bergijp dat een product dat hier in NL niet groeit altijd van mindere kwaliteit zal zijn (net als dat aardbeien in Brazilie niet lekker zijn want die groeien daar niet van nature) maar men kan toch op z'n minst meerdere soorten aanbieden zodat je zelf kunt varieren. | |
Isegrim | maandag 16 mei 2016 @ 11:19 |
De kleine rode bananen in Sri Lanka. ![]() | |
Zelva | maandag 16 mei 2016 @ 11:22 |
Azijn ![]() | |
zeefje | maandag 16 mei 2016 @ 11:50 |
Kan je ook nog sappige details vertellen hoe dat wordt gemaakt dan ![]() | |
4EverBlackEyed | maandag 16 mei 2016 @ 18:23 |
Nasi /bami uit blik Sperziebonen uit blik Smac Drievaks-maaltijden (magnetronvoer; aardappel/ groente /vlees) Haring in tomatensaus | |
Tamabralski | maandag 16 mei 2016 @ 18:29 |
Augurken zijn toch wel mjammie ![]() | |
Skeletor. | maandag 16 mei 2016 @ 21:02 |
Meest smerige shit? | |
Hyaenidae | maandag 16 mei 2016 @ 21:25 |
Sloavink met sproitjes ![]() | |
Aphrodyte | woensdag 18 mei 2016 @ 08:30 |
Margarine Smac / cornedbeef ![]() Soep uit blik Pizzaburgers ![]() Houdbare melk ![]() | |
Eric_Cantona | woensdag 18 mei 2016 @ 09:11 |
![]() Deze al voorbij gekomen? Ik vind 't lekker trouwens ![]() | |
Pietverdriet | woensdag 18 mei 2016 @ 09:12 |
Niet mis met corned beef vind ik, heerlijk op vers witbrood. Neem wel een goede, die AH verkoopt is niet lekker | |
IJsmuts | woensdag 18 mei 2016 @ 09:26 |
Wat is een goede corned beef? | |
Pietverdriet | woensdag 18 mei 2016 @ 09:31 |
Merken als Tulip en Hereford vind ik lekker ![]() [ Bericht 13% gewijzigd door Pietverdriet op 18-05-2016 09:36:38 ] | |
Curiosity | woensdag 18 mei 2016 @ 09:43 |
Met roomboter. | |
Pietverdriet | woensdag 18 mei 2016 @ 09:47 |
Is er andere? | |
Aphrodyte | woensdag 18 mei 2016 @ 10:18 |
Bestaat er cornedbeef die niet muf smaakt? | |
Molo | woensdag 18 mei 2016 @ 10:19 |
Meest smerige maar jij vindt het lekker? Uhhhhh whut? | |
Woelwater | woensdag 18 mei 2016 @ 10:21 |
Net nog een zakje meegenomen ![]() | |
derLudolf | woensdag 18 mei 2016 @ 10:36 |
![]() | |
summer2bird | woensdag 18 mei 2016 @ 10:47 |
![]() ![]() | |
Eric_Cantona | woensdag 18 mei 2016 @ 11:08 |
Ik ben nog niemand tegengekomen die 't wel lekker vindt. Is eigenlijk 'n soort guilty pleasure. 't Stinkt, je gaat ervan stinken en 't ziet er vies uit. Ik heb ze teveel gehad denk ik, durf er niet meer aan te beginnen. 't Valt of heel tegen of ik ben weer verslaafd ![]() | |
MrSalazar | woensdag 18 mei 2016 @ 11:53 |
![]() | |
Molo | woensdag 18 mei 2016 @ 11:57 |
Ikeet het heel soms wel ![]() | |
zeefje | woensdag 18 mei 2016 @ 11:59 |
'Da's gewoon aanmaaklimonade waarvan elke smaak van hetzelfde merk hetzelfde smaakt. | |
summer2bird | woensdag 18 mei 2016 @ 12:02 |
Misschien vind ik de smaak gewoon vies ![]() | |
Pietverdriet | woensdag 18 mei 2016 @ 12:07 |
Deze is wel lekker ![]() | |
zeefje | woensdag 18 mei 2016 @ 12:10 |
Mierzoet ![]() | |
Farenji | woensdag 18 mei 2016 @ 13:46 |
Je verwacht het niet, he, van suikersiroop. | |
Pietverdriet | woensdag 18 mei 2016 @ 14:27 |
Gebruik meer water | |
Molo | woensdag 18 mei 2016 @ 14:35 |
Offtopic Lingonberry en vlierbloesem siroop van de Ikea zijn ook erg lekker vind ik ![]() | |
Stokken_en_stenen | woensdag 18 mei 2016 @ 14:43 |
Nope! Deze is de lekkerste! ![]() | |
Pietverdriet | woensdag 18 mei 2016 @ 14:53 |
Die van Monet vind ik beter. De vlier begint weer te bloeien, zelf maken een idee? | |
-Miauw- | woensdag 18 mei 2016 @ 14:59 |
Ja, mierzoet, maar zó lekker ![]() | |
Molo | woensdag 18 mei 2016 @ 15:03 |
Monet is hier nergens te koop en zelf maken... zou niet weten waar die bomen/struiken staan hier ![]() | |
Molo | woensdag 18 mei 2016 @ 15:04 |
Ik doe maar klein drupje in het water ![]() | |
MrSalazar | woensdag 18 mei 2016 @ 15:06 |
Hij drinkt t uiteraard direct uit de fles. | |
JaafkeEHV | woensdag 18 mei 2016 @ 15:23 |
mergpijpen. | |
zeefje | woensdag 18 mei 2016 @ 15:27 |
Lekker man. Die grote verse van de markt. Nommzzz | |
-Miauw- | woensdag 18 mei 2016 @ 15:33 |
Oh ik bedoelde die kant en klare toestanden, de postmix. Volgens mij ben ik de enige die dat drinkt ![]() | |
Molo | woensdag 18 mei 2016 @ 15:34 |
![]() Die is zoet inderdaad man ![]() Glas water erbij en het is ok voor mij ![]() | |
SQ | woensdag 18 mei 2016 @ 17:07 |
ik weet dat ik niet onder de doelgroep val maar dit:![]() was wel echt de gruwelijkste gruwel. Ik snap dat gemak de mens dient maar serieus, dat er mensen zijn die dit hun kind willen voorzetten ![]() | |
Molo | woensdag 18 mei 2016 @ 17:10 |
| |
SQ | woensdag 18 mei 2016 @ 17:14 |
ja, dat kan ik me best voorstellen. Mijn kind moest huilen omdat ik haar dit gaf (want ik dacht dat mijn eigen eten die dag te scherp zou zijn voor haar). Sinds die dag heeft ze altijd alles probleemloos met de pot mee gegeten. Ik kon haar geen ongelijk geven trouwens. | |
Molo | woensdag 18 mei 2016 @ 17:15 |
Goeie strategie wel, die onthoud ik even ![]() | |
Isegrim | woensdag 18 mei 2016 @ 17:27 |
Rapleyen. ![]() ![]() | |
LittleBrownie | woensdag 18 mei 2016 @ 17:32 |
Moest lachen ![]() | |
Molo | woensdag 18 mei 2016 @ 17:32 |
Ik ook, intern, heb natuurlijk voor de buitenwereld heel begripvol gedaan en zulks ![]() | |
4EverBlackEyed | woensdag 18 mei 2016 @ 17:52 |
Ik vind alleen het buitenste lekker ![]() | |
Curiosity | woensdag 18 mei 2016 @ 18:16 |
Ik kan geen vlierbloesem meer zien. | |
BarryOSeven | woensdag 18 mei 2016 @ 18:32 |
![]() Hier liggen er nog 5 van ergens onderin een keukenkastje. Mijn brein liet een scheet en bedacht dat Cola Zero ook wel vervangen kon worden door de veel goedkopere eigen merk cola. Dat was omdat ik best wel wat cola zero drink en ik dacht dat het veel zou schelen op een goedkoper alternatief over te gaan. Een experiment dus. Maar nee niet doen. Heb er ook nog een 6-pack meteen van gekocht. Alsof je spa met een kleurtje en dan een heleboel van die gore zoetjes die vrouwen gebruiken erin zit te drinken. Heb het een week later nog eens geprobeerd toen ik geen normale cola meer had maar nee, dit spul zou niet verkocht mogen worden. Volwassenen zullen dit afwijzen, maar kinderen ondergaan deze martelgang waarschijnlijk gewoon gewillig. Als je deze bij iemand in de koelkast ziet staan met kinderen moet je direct jeugdzorg inschakelen. | |
littledrummergirl | woensdag 18 mei 2016 @ 18:33 |
Ik heb een keer in een vlaag vam budgetbezetenheid croissants van margarine gekocht ![]() | |
Molo | woensdag 18 mei 2016 @ 18:33 |
![]() ![]() ![]() | |
BarryOSeven | woensdag 18 mei 2016 @ 18:37 |
Tjonge, vergat ik deze nog. Spek vind ik altijd relatief duur aan een maaltijd, vooral als ik het bij een pasta waar al bijvoorbeeld gehakt in zit wil doen. Ook hier dacht ik slim te zijn en merken eens te vermijden. Het komt immers toch ook gewoon van een varken? Maar nee, dit komt niet van een varken. Of misschien wel, maar dan is het niet het vlees van een varken. Dit is gewoon huid, met als je geluk hebt een beetje vlees. Haren heb ik niet kunnen vinden maar ik heb dan ook niet heel erg goed gezocht. Heb het wel gewoon in de pan gegooid maar het gedroeg zich niet als spek. Het bleef hetzelfde qua structuur alsof het gegoten plastic was. De huid kreeg ik er niet af geschroeid en vond ik toch echt wel een no-go. Vind het erg jammer als een gerecht een ingredient mist wat er bij hoort. Maar deze keer heb ik de hoop op gegeven. De katten vonden het ook niet te vreten en keken me verontwaardigd aan. Nee mensen, geen OKÉ spekjes kopen. | |
MrSalazar | woensdag 18 mei 2016 @ 18:40 |
Sorry, maar Coca-Cola zero is ook kut. | |
BarryOSeven | woensdag 18 mei 2016 @ 18:44 |
Nou ja ik vind dat nog wel te drinken eerlijk gezegd. Pepsi wordt al minder, de eigen merk van de Jumbo gaat. Maar deze OKÉ light cola is gewoon echt niet te doen. Dat is niet bedoeld voor verkoop maar puur folder-vulling. Ben het met je eens dat gewone Coca Cola de beste smaak heeft. Alleen vind ik de nasmaak goor, krijg er dorst van en alles gaat plakken van de suiker. Die groene nieuwe coca cola is ook wel lekker, maar toch anders. Heb de overstap nog niet durven wagen maar eigenlijk verwacht ik ook niet dat het ineens gezond is of zo. Zie het nut nog niet echt. Doe mij maar gewoon een fris koel Cola Zero'tje met een extreem lichte aspartaam bijsmaak. Best goed te pruimen. | |
Bleie | woensdag 18 mei 2016 @ 18:45 |
Ik werd al onpasselijk van de geur. Mijn oudste at ze ook niet, alleen zelfgemaakt (wat ook niet altijd handig was). In Frankrijk zijn de potjes een stuk beter van kwaliteit. Hebben ze ook veel meer keuze in smaken (artisjok en zo). | |
derLudolf | woensdag 18 mei 2016 @ 18:46 |
Spek wat de slager zelf heeft gerookt ![]() ![]() ![]() | |
BarryOSeven | woensdag 18 mei 2016 @ 18:50 |
Ja slagervlees is awesome. Wel veel gedoe altijd om er helemaal heen te gaan. Maar ligt het aan mij en is de kwaliteit van vlees in de supermarkt de laatste jaren echt enorm verslechterd? Kan me niet herinneren dat mijn ouders mij vroeger slecht vlees voorschotelden en die gingen echt niet altijd naar de slager. Maar zelf heb ik best wat moeite om gewoon goed vlees te vinden in de supermarkt. Altijd mankeert er wel weer wat aan. Schnitzel met grote grijze gore randen. Slavinken die als je ze uit elkaar trekt ineens op het raakvlak een compleet andere kleur laten zien. Kip is nog wel te nassen, had laatst per ongeluk een biokip naast een normale kip gekocht. Had het niet verwacht maar de biokip was serieus veel malser en verser. Dat is wel een blijvertje. Ben sowieso sinds de immigratiegolf meer fan van kip geworden. Hier kip daar kip, overal kip. Lekker! | |
Isegrim | woensdag 18 mei 2016 @ 18:51 |
Vooral kippendijtjes! | |
kikoooooo | woensdag 18 mei 2016 @ 18:59 |
![]() ![]() Ik kan echt niet begrijpen dat mensen dit soort stinkzooi gebruiken ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 18 mei 2016 @ 19:15 |
Kipfiletblokjes van de AH. ![]() | |
Baas_bas | woensdag 18 mei 2016 @ 19:19 |
![]() ![]() ![]() | |
Baas_bas | woensdag 18 mei 2016 @ 19:19 |
Of dit soort dingen ![]() | |
Aphrodyte | woensdag 18 mei 2016 @ 19:20 |
Dat was ik nog vergeten te noemen ![]() | |
Baas_bas | woensdag 18 mei 2016 @ 19:21 |
Of ananas in welke vorm dan ook ![]() ![]() Echt mn hele gezicht trekt weg als ik het eet/drink/proef/ruik ![]() | |
derLudolf | woensdag 18 mei 2016 @ 19:22 |
Dat gebruik ik tegenwoordig voor saté. En eerlijk gezegd vind ik mijn saté de allerlekkerste ![]() | |
derLudolf | woensdag 18 mei 2016 @ 19:23 |
Befkoekjes ![]() | |
derLudolf | woensdag 18 mei 2016 @ 19:24 |
Zo lang ze niet op een pizza liggen best te eten | |
Hyaenidae | woensdag 18 mei 2016 @ 19:24 |
| |
Baas_bas | woensdag 18 mei 2016 @ 19:24 |
Het lukt me gewoon niet, ik weet niet wat het is. Het schijnt mega goed voor je zaad te zijn of zo toch? Of dat het er lekker van wordt? Of was dat een fabel? ![]() Maar zelfs met dat als doel lukt het me bijna niet om het te eten zonder verdriet. Echt mn hele gezicht trekt gewoon weg | |
habitue | woensdag 18 mei 2016 @ 19:25 |
Weleens geprobeerd, maar ik merkte weinig verschil met normaal eigenlijk. | |
Baas_bas | woensdag 18 mei 2016 @ 19:26 |
cool dan hoef ik het niet meer te doen | |
derLudolf | woensdag 18 mei 2016 @ 19:27 |
Over saté gesproken... Mensen die als ze Nasi eten deze er over flikkeren ![]() | |
Hyaenidae | woensdag 18 mei 2016 @ 19:27 |
Dus maw je vreet je eigen zaad op? | |
Baas_bas | woensdag 18 mei 2016 @ 19:28 |
Nee ik vraag of je zaad er beter door gaat smaken | |
Isabeau | woensdag 18 mei 2016 @ 19:29 |
Studententijdvoer ![]() ![]() Ik wil niet weten wat voor afvalvlees dat was ![]() | |
MissLuna | woensdag 18 mei 2016 @ 19:48 |
![]() ![]() Heb ooit in een eetcafé een verrassingsdessert gekregen, was het ijs met after-eight 'sneeuw'. Om te kotsen, zo smerig. ![]() | |
Baas_bas | woensdag 18 mei 2016 @ 19:51 |
After Eight is wel chill volgens mij maar je moet er niet teveel van eten | |
habitue | woensdag 18 mei 2016 @ 19:54 |
Deze ook idd! Mint met chocola, wie verzint zoiets debiels. | |
MissLuna | woensdag 18 mei 2016 @ 19:54 |
Nee. Gewoon nee. Alsof je chocolade met tandpasta zit te eten. ![]() | |
Curiosity | woensdag 18 mei 2016 @ 19:55 |
Dit is nu 1 van de dingen die ik lekkerder vind uit blik. | |
#ANONIEM | woensdag 18 mei 2016 @ 20:05 |
Precies ![]() Zakkie sate in de waterkoker. Bak nasi in de magnetron en klaar ![]() | |
derLudolf | woensdag 18 mei 2016 @ 20:09 |
Zo'n bak nasi is anders behoorlijk duur. | |
#ANONIEM | woensdag 18 mei 2016 @ 20:11 |
Zelf gemaakte nasirijst met soepgroenten van ergens achterin de vriezer dan ![]() [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 18-05-2016 20:12:52 ] | |
flipsen | woensdag 18 mei 2016 @ 20:33 |
| |
#ANONIEM | woensdag 18 mei 2016 @ 21:04 |
Sowieso zit er zo ontzettend veel vocht in die dingen dat het in de pan gekookt wordt in plaats van gebakken. Dat geldt overigens ook voor huismerkspek van iedere willekeurige supermarkt | |
Gary_Oak | maandag 23 mei 2016 @ 13:29 |
Havermout. ![]() | |
derLudolf | maandag 23 mei 2016 @ 13:41 |
Deze zijn een stuk beter ![]() Komt geen vocht uit. | |
Sunshine1982 | maandag 23 mei 2016 @ 13:47 |
Niet specifiek in de super, maar corned beef. Dat mensen dat serieus lekker vinden, gadver. Ransbakkenzooi. | |
HansvanOchten | maandag 23 mei 2016 @ 14:30 |
![]() Wie heeft dit ooit bedacht, de meeste smakeloze troep | |
derLudolf | maandag 23 mei 2016 @ 14:31 |
Als je de echte IJslandse neemt is het vast prima te eten. Dit is gewoon een slechte imitatie | |
#ANONIEM | maandag 23 mei 2016 @ 14:32 |
En Arla is nog wel een gerenommeerd merk. | |
Opoefiets | maandag 23 mei 2016 @ 14:56 |
Wel uitstekend als wespenvanger ![]() ![]() Margarine ![]() Alsof je glijmiddel op basis van plastic naar binnen zit te werken. Niet te hachelen zo smerig. En kaas van Aldi. Net stopverf. | |
MrSalazar | maandag 23 mei 2016 @ 14:58 |
Heerlijk. | |
Barrah | maandag 23 mei 2016 @ 15:41 |
Dit. Sowieso alles van Arla. En toetjes en frisdrank van de Lidl. Veel te zoet allemaal. | |
Stokken_en_stenen | maandag 23 mei 2016 @ 17:07 |
Terechte klacht! niet te vreten dat spul ![]() | |
Pap89 | maandag 23 mei 2016 @ 22:03 |
Ik vind het wel lekker, alleen het zit wel gewoon vol met zoetstoffen, vandaar zo'n typisch smaakje. Maar eet toch liever naturel, Mager Milde kwark/Magere franse kwark | |
Molo | maandag 23 mei 2016 @ 22:07 |
Daar zit geen zoetstof in hoor. Ik vind het wel lekker maar je moet er van houden | |
Tamabralski | maandag 23 mei 2016 @ 22:19 |
![]() Deze ![]() ![]() Deze ![]() 0% vet griekse stijl. Smaakt naar drama. | |
Opoefiets | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:11 |
Griekse yoghurt met 0% vet smaakt niet eens naar Griekse yoghurt ![]() Ik koop voortaan maar gewoon weer zo'n kilo-emmer bij Lidl, die vind ik dan weer heerlijk. Met heel veel vet natuurlijk. | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:13 |
Ja dat is 10% en om een of andere reden mengt het niet met water. ![]() | |
Molo | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:17 |
Met water?? | |
Elvi | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:18 |
Waarom meng je je yoghurt met water? | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:21 |
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Ayran | |
Molo | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:24 |
Ah dat. Vind ik erg vies Maar Turkse/Griekse yoghurt mengt prima met water, al blijft het natuurlijk vettig, want hoog aandeel vet. | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:26 |
De laatste keer dat ik het met die van lidl probeerde ging het niet. | |
Molo | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:31 |
Ik zal het straks even proberen, maar denk toch echt dat het aan je roerskills ligt ![]() Samenstelling qua vet e.d. is gewoon hetzelfde bij al die merken. Vet moet je er dus goed door roeren/kloppen als je het aanlengt met water | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:36 |
Weet ik niet. Ik heb ook van die 3,5% turkse yoghurt uit Duitsland gehad die een korrelige structuur had. Was op zich wel eetbaar, maar die mengde ook niet met water. | |
Lienekien | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:37 |
Hoe probeer je het dan te mengen? | |
Molo | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:38 |
Ja dit vraag ik me ook af Griekse yoghurt hier mengde prima met water net (wist ik wel, maar dacht ik probeer het tóch nog even uit) | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:57 |
Met een lepel of vork. | |
Lienekien | dinsdag 24 mei 2016 @ 10:58 |
Probeer eens een garde of een blender. | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:00 |
Yeah right. Het hoort gewoon normaal met water te mengen en dat gebeurt doorgaans ook. Overigens drink ik de laatste tijd meer kefir. ![]() | |
Molo | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:02 |
Het mengt ook gewoon met water, ligt echt aan jou | |
Lienekien | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:03 |
Yeah right? Probeer het eens, ongelovige. En dan niet een beetje lafjes roeren met die garde. | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:06 |
Als het gewoon normaal werkt met de meeste yoghurt ga ik echt niet lopen kutten met een garde of mixer. | |
Lienekien | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:07 |
Ok, dus het mengt wel, je bent alleen te lui. | |
#ANONIEM | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:08 |
Rechts of links draaiend maakt ook nog verschil. | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:09 |
Nee, het mengt dus niet altijd. Dat heb ik eerder ook gezegd. | |
Lienekien | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:11 |
Het mengt niet altijd als je een beetje roert met een lepel of een vork. Ja, ik begrijp het. | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:14 |
Vraag molo maar of je op die manier yoghurt en water kunt mengen ![]() | |
Lienekien | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:18 |
Volgens molo mengt het wel en ligt het aan jou. | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:21 |
Vraag eens hoe ie het mengt. Dat is op dezelfde manier als ik het doe. M.a.w. die yoghurt was gewoon kut. Met name die laatste kan ik verklaren en heb ik ook verklaard. | |
Lienekien | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:23 |
Ja, ja, je had yoghurt die kut was te mengen door te roeren met een lepel of een vork. Maar het mengt wel met water. | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:23 |
![]() | |
Lienekien | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:24 |
Heb je het dan geprobeerd met een blender? | |
Isegrim | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:25 |
Wij maken regelmatig ayran met 10%-yoghurt en dat mengt gewoon hoor. | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:28 |
Weet je überhaupt wat een blender is? ![]() | |
Lienekien | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:29 |
Ja, een apparaat om mee te pureren en te mengen. | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:30 |
Een blender gebruik je om dingen fijn te malen. Niet om 2 vloeistoffen te mengen. | |
Lienekien | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:31 |
Probeer het eens, gaat prima, hoor. Staafmixer kan ook. | |
MrSalazar | dinsdag 24 mei 2016 @ 11:32 |
En nu weer ontopic. | |
Molo | dinsdag 24 mei 2016 @ 12:37 |
Het aan jou Salazar | |
Molo | dinsdag 24 mei 2016 @ 12:38 |
En on topic:![]() Nooit gegeten maar voor mij soms de reden om een duurdere vlucht te boeken. Mensen die dit allemaal eten op Transavia vluchten ![]() Die lucht ![]() | |
Tamabralski | dinsdag 24 mei 2016 @ 13:07 |
Je hebt emulgator nodig. Mischien beetje afwasmiddel. | |
FutureFairytale | dinsdag 24 mei 2016 @ 14:54 |
Heeft meer lucht dan smaak. En 3,50 betalen ook in de lucht voor een beker water en sliertjes zonder smaak. | |
zeefje | dinsdag 24 mei 2016 @ 14:59 |
Alle soorten ragout en in het bijzonder Net of je kattenkots aan het eten bent ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 24 mei 2016 @ 15:31 |
Ik beef al als ik het zie | |
derLudolf | dinsdag 24 mei 2016 @ 15:34 |
Pun intended? ![]() ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 24 mei 2016 @ 15:38 |
Absoluut. Het heet beef ragout, dan beef ik [ Bericht 2% gewijzigd door Pietverdriet op 24-05-2016 15:56:53 ] | |
derLudolf | dinsdag 24 mei 2016 @ 15:44 |
Ik hou sowieso niet van die 'structuur' maar heb ook zelf nog niet ragout gemaakt... | |
sirdanilot | dinsdag 24 mei 2016 @ 16:52 |
Heel lekker als je het zelf maakt maar die blikjes zijn idd hondenvoer. Al werken we hetzelfde goedje ook naar binnen als we kroketten eten natuurlijk. | |
Pietverdriet | dinsdag 24 mei 2016 @ 16:55 |
Krokettenvulling is dikker dan een ragout, officieel heet dat een salpicon | |
derLudolf | dinsdag 24 mei 2016 @ 17:44 |
Wat dat betreft zit er verschil tussen hand- en machinaal gerolde kroketten. De snackbar bij mijn ouders in het dorp heeft nogal wat bekendheid qua kroketten. Die maken ze zelf en worden ook met de hand gerold omdat je dan met dunnere vulling kunt werken. | |
Drizzt_DoUrden | dinsdag 24 mei 2016 @ 20:57 |
Ik vind zulke ragout heerlijk, maar dan moet het wel champignon-kip zijn ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 24 mei 2016 @ 21:02 |
Er zit een verschil tussen fabrieks en artisanale kroketten, maar de vulling noem je nog steeds zo. Artisanale kroketten hebben een dikvloeibare vulling, fabrieks een vaste. | |
borbit | zaterdag 28 mei 2016 @ 17:46 |
![]() Zo fucking ranzig ![]() Soort water maar dan met fucking ranzige muffe rottings smaak/ geur ![]() Zat van de week in de trein en iemand in het vierzitje aan de andere kant van het gangpad had zo'n blikje. ![]() Ik werd helemaal misselijk van de stank! ![]() | |
Red_85 | zaterdag 28 mei 2016 @ 20:13 |
Noem mij gek, maar ik vind dit een van de meest lekkere yoghurtsoorten. |