Hele kleine banaantjes zie ik wel eens, dat lijkt me ook een ander soort.quote:Op maandag 16 mei 2016 11:05 schreef sirdanilot het volgende:
Ik vind Nederlandse bananen ook niet lekker.
Vind het ook zo raar dat je maar 1 soort banaan hebt hier. Je hebt 35 soorten appels maar maar 1 soort banaan. Gewoon een banaanbanaan. Wat natuurlijk achterlijk is want in bananenlanden heb je minstens 5 soorten bananen.
Bakbananen tel ik dan niet mee, maar die heb je in bananenlanden dus oók nog eens.
Oh die moet ik eens kopen dan want die zijn in Brazilie iig de allerlekkerste, vind ik. Die horen van binnen veel geler an kleur te zijn dan 'normale' bananen. Wij noemen het banana ouro (gouden banaan).quote:Op maandag 16 mei 2016 11:14 schreef Angel-A het volgende:
[..]
Hele kleine banaantjes zie ik wel eens, dat lijkt me ook een ander soort.
Die banaan heet de Cavandish, een ras dat (jaja) in Engeland is gekweektquote:Op maandag 16 mei 2016 11:05 schreef sirdanilot het volgende:
Ik vind Nederlandse bananen ook niet lekker.
Vind het ook zo raar dat je maar 1 soort banaan hebt hier. Je hebt 35 soorten appels maar maar 1 soort banaan. Gewoon een banaanbanaan. Wat natuurlijk achterlijk is want in bananenlanden heb je minstens 5 soorten bananen.
Bakbananen tel ik dan niet mee, maar die heb je in bananenlanden dus oók nog eens.
Ik help het je hopen, weg met die smakeloze meelbananen.quote:Op maandag 16 mei 2016 11:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die banaan heet de Cavandish, een ras dat (jaja) in Engeland is gekweekt
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cavendish_banana
Deze heeft zijn langste tijd gehad, de planten worden ernstig bedreigd door een schimmelinfectie
http://www.bbc.com/news/uk-england-35131751
Over een paar jaar is deze banaan er niet meer.
Azijnquote:Op woensdag 11 mei 2016 07:45 schreef lyolyrc het volgende:
[..]
Het hoofdproduct van dat bedrijf is vis in azijn (o.a. haring). Ze hadden blijkbaar bedacht dat dat ook wel met vleeswaren kon. Ik vind het beide niet te eten.
Kan je ook nog sappige details vertellen hoe dat wordt gemaakt danquote:Op donderdag 12 mei 2016 16:51 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Ik heb dit soort saté 1 zomer lang aan stokjes geregen. Sindsdien niet meer gegeten.
Sloavink met sproitjesquote:Op maandag 16 mei 2016 18:23 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Drievaks-maaltijden (magnetronvoer; aardappel/ groente /vlees)
Wat is een goede corned beef?quote:Op woensdag 18 mei 2016 09:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Niet mis met corned beef vind ik, heerlijk op vers witbrood. Neem wel een goede, die AH verkoopt is niet lekker
Merken als Tulip en Hereford vind ik lekkerquote:
Met roomboter.quote:Op woensdag 18 mei 2016 09:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Niet mis met corned beef vind ik, heerlijk op vers witbrood. Neem wel een goede, die AH verkoopt is niet lekker
Bestaat er cornedbeef die niet muf smaakt?quote:Op woensdag 18 mei 2016 09:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Niet mis met corned beef vind ik, heerlijk op vers witbrood. Neem wel een goede, die AH verkoopt is niet lekker
Meest smerige maar jij vindt het lekker? Uhhhhh whut?quote:Op woensdag 18 mei 2016 09:11 schreef Eric_Cantona het volgende:
[ afbeelding ]
Deze al voorbij gekomen?
Ik vind 't lekker trouwens
Net nog een zakje meegenomenquote:Op woensdag 18 mei 2016 09:11 schreef Eric_Cantona het volgende:
[ afbeelding ]
Deze al voorbij gekomen?
Ik vind 't lekker trouwens
Ik ben nog niemand tegengekomen die 't wel lekker vindt. Is eigenlijk 'n soort guilty pleasure. 't Stinkt, je gaat ervan stinken en 't ziet er vies uit.quote:Op woensdag 18 mei 2016 10:19 schreef Molo het volgende:
[..]
Meest smerige maar jij vindt het lekker? Uhhhhh whut?
Ik heb ze teveel gehad denk ik, durf er niet meer aan te beginnen. 't Valt of heel tegen of ik ben weer verslaafdquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |