Ik vind het wel lekker, alleen het zit wel gewoon vol met zoetstoffen, vandaar zo'n typisch smaakje.quote:Op maandag 23 mei 2016 14:30 schreef HansvanOchten het volgende:
[ afbeelding ]
Wie heeft dit ooit bedacht, de meeste smakeloze troep
Daar zit geen zoetstof in hoor.quote:Op maandag 23 mei 2016 22:03 schreef Pap89 het volgende:
[..]
Ik vind het wel lekker, alleen het zit wel gewoon vol met zoetstoffen, vandaar zo'n typisch smaakje.
Maar eet toch liever naturel, Mager Milde kwark/Magere franse kwark
Ja dat is 10% en om een of andere reden mengt het niet met water.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 10:11 schreef Opoefiets het volgende:
Griekse yoghurt met 0% vet smaakt niet eens naar Griekse yoghurt
Ik koop voortaan maar gewoon weer zo'n kilo-emmer bij Lidl, die vind ik dan weer heerlijk. Met heel veel vet natuurlijk.
Met water??quote:Op dinsdag 24 mei 2016 10:13 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Ja dat is 10% en om een of andere reden mengt het niet met water.
Ah dat. Vind ik erg viesquote:Op dinsdag 24 mei 2016 10:21 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Ayran
De laatste keer dat ik het met die van lidl probeerde ging het niet.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 10:24 schreef Molo het volgende:
[..]
Ah dat. Vind ik erg vies
Maar Turkse/Griekse yoghurt mengt prima met water, al blijft het natuurlijk vettig, want hoog aandeel vet.
Ik zal het straks even proberen, maar denk toch echt dat het aan je roerskills ligtquote:Op dinsdag 24 mei 2016 10:26 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
De laatste keer dat ik het met die van lidl probeerde ging het niet.
Weet ik niet. Ik heb ook van die 3,5% turkse yoghurt uit Duitsland gehad die een korrelige structuur had. Was op zich wel eetbaar, maar die mengde ook niet met water.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 10:31 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik zal het straks even proberen, maar denk toch echt dat het aan je roerskills ligt
Samenstelling qua vet e.d. is gewoon hetzelfde bij al die merken. Vet moet je er dus goed door roeren/kloppen als je het aanlengt met water
Hoe probeer je het dan te mengen?quote:Op dinsdag 24 mei 2016 10:36 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Weet ik niet. Ik heb ook van die 3,5% turkse yoghurt uit Duitsland gehad die een korrelige structuur had. Was op zich wel eetbaar, maar die mengde ook niet met water.
Ja dit vraag ik me ook afquote:
Yeah right. Het hoort gewoon normaal met water te mengen en dat gebeurt doorgaans ook. Overigens drink ik de laatste tijd meer kefir.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 10:58 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Probeer eens een garde of een blender.
Yeah right? Probeer het eens, ongelovige. En dan niet een beetje lafjes roeren met die garde.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 11:00 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Yeah right. Het hoort gewoon normaal met water te mengen en dat gebeurt doorgaans ook. Overigens drink ik de laatste tijd meer kefir.
Als het gewoon normaal werkt met de meeste yoghurt ga ik echt niet lopen kutten met een garde of mixer.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 11:03 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Yeah right? Probeer het eens, ongelovige. En dan niet een beetje lafjes roeren met die garde.
Ok, dus het mengt wel, je bent alleen te lui.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 11:06 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Als het gewoon normaal werkt met de meeste yoghurt ga ik echt niet lopen kutten met een garde of mixer.
Rechts of links draaiend maakt ook nog verschil.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 11:06 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Als het gewoon normaal werkt met de meeste yoghurt ga ik echt niet lopen kutten met een garde of mixer.
Nee, het mengt dus niet altijd. Dat heb ik eerder ook gezegd.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 11:07 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Ok, dus het mengt wel, je bent alleen te lui.
Het mengt niet altijd als je een beetje roert met een lepel of een vork. Ja, ik begrijp het.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 11:09 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Nee, het mengt dus niet altijd. Dat heb ik eerder ook gezegd.
Vraag molo maar of je op die manier yoghurt en water kunt mengenquote:Op dinsdag 24 mei 2016 11:11 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Het mengt niet altijd als je een beetje roert met een lepel of een vork. Ja, ik begrijp het.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |