abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_155372018
registreer om deze reclame te verbergen
Welkom in het centrale topic over de PVV. Dit topic is opgezet om te voorkomen dat over elke tweet, one-liner, quote of wat dan ook een eigen topic geopend wordt. Voor overzichtelijkheid dus.

Vorig topic: POL / [Centraal] De PVV #66 Geen zomerstop voor Geert

Actuele ontwikkelingen:

quote:
Wilders: Rutte Pinokkio van de Lage Landen
PVV-leider Wilders heeft geen goed woord over voor het nieuwe steunpakket voor Griekenland. In het Kamerdebat dat op zijn verzoek wordt gehouden, wees hij op de verkiezingsbelofte van VVD-leider Rutte dat er geen geld meer naar Griekenland zou gaan. Hij vindt dat Rutte verraad aan de kiezer pleegt en noemde hem "de Pinokkio van de Lage Landen".

Volgens Wilders moet de Tweede Kamer verhinderen dat Rutte zijn belangrijkste hobby beoefent: "gireren naar Griekenland". Wilders vindt dat Rutte opkomt voor de Grieken en "de gelukzoekers" en niet voor de Nederlanders.

Ouderen

De PVV heeft er geen enkel vertrouwen in dat de Griekse regering zich deze keer aan haar beloften zal houden. "Wat ze ook doen, de Grieken krijgen hun geld wel, in plaats van de ouderen." Later in het debat zal Wilders een motie van wantrouwen tegen het kabinet indienen.
Hier weer verder.
pi_155427877
quote:
Dion Graus denkt aan vertrek uit Kamer

PVV-Tweede Kamerlid Dion Graus ziet nog een termijn niet zitten zolang de PVV door andere partijen wordt geboycot.

Dat zegt hij in een interview met de PZC. Andere partijen laten de PVV links liggen sinds partijleider Geert Wilders zijn minder-Marokkanen-uitspraak deed en Graus is die ,,politieke spelletjes'' zat. ,,Als het zo blijft zoals nu, zal ik stoppen bij de volgende verkiezingen.''

Graus benadrukt dat hij zijn termijn gewoon uitzit en ook niet voortijdig de PVV zal verlaten en zijn zetel mee zal nemen.
Bron: Telegraaf
pi_157760069
quote:
Een van de minderjarige meisjes waar oud-Europarlementariër Daniël van der Stoep seks mee wilde door haar te betalen, is de dochter van een vroegere beleidsmedewerkster en partijgenoot van hem. Volgens deze oud-beleidsmedewerkster heeft Van der Stoep 'lange tijd en aanhoudend' aangedrongen op de seks.
http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)n-partijgenoot.dhtml
pi_157785949
registreer om deze reclame te verbergen
Justitie eist cel tegen oud-PVV'er voor verleiden minderjarige meisjes
quote:
Oud-Europarlementariër Daniël van der Stoep (35) heeft dinsdag bij de rechtbank in Den Haag vijf maanden celstraf waarvan drie voorwaardelijk tegen zich horen eisen voor het verleiden van minderjarige meisjes.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_158117365
De voormalige Europarlementariër Daniël van der Stoep moet 2 maanden de gevangenis in omdat hij probeerde minderjarige meisjes te verleiden tot seks. Hij is ook veroordeeld tot 3 maanden voorwaardelijke celstraf en een taakstraf van 240 uur.

http://nos.nl/artikel/207(...)erjarigen-wilde.html

Tjaaaa...... PVV'ers en hun kameraden met duistere zeden .
pi_158978948
ADnl twitterde op zondag 10-01-2016 om 10:20:37 De PVV evenaart in de laatste peiling van Maurice de Hond het 'zetelrecord' van de VVD https://t.co/kAjybNWfs1 https://t.co/IiZwhRXaZ6 reageer retweet
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 januari 2016 @ 14:13:47 #7
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_159253984
registreer om deze reclame te verbergen
Ome Greet heeft nu ook ruzie met Rutger Castricum en boycot ook Powned :')
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_159255205
quote:
10s.gif Op woensdag 20 januari 2016 14:13 schreef borisz het volgende:
Ome Greet heeft nu ook ruzie met Rutger Castricum en boycot ook Powned :')
Hoe dat? Was altijd zijn grote vriend en vertrouwde website.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 januari 2016 @ 15:28:40 #9
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_159256141
quote:
1s.gif Op woensdag 20 januari 2016 14:58 schreef Kaas- het volgende:

[..]

Hoe dat? Was altijd zijn grote vriend en vertrouwde website.
http://politiek.tpo.nl/20(...)an-powned-in-de-ban/
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_159256765
Het ene na de andere nieuwsmedium doet Wilders in de ban. Dit zegt wel iets over welke mediavrijheid er over zou blijven in Nederland wanneer hij aan de macht zou zijn. Elk medium dat niet aan z'n voeten ligt direct in de ban doen. Man man man. :|W
pi_159327771
Geert Wilders deelt verzetsspray uit aan vrouwen ter verwering van opdringerige (asielzoekende) mannen
Linkse meisjes zeggen: opportunistische nep-feminist
PVV'ers zeggen: daar moet een piemel in
Nee daarom krijgen ze juist die spray dommies!
  vrijdag 18 maart 2016 @ 07:15:48 #12
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_160754557
Minder PVV-moties aangenomen na 'minder-uitspraken'
Gisteren, 20:12
De PVV van Geert Wilders betaalt een prijs voor zijn omstreden Marokkanen-uitspraken in maart 2014. Door de uitspraken van Wilders over ‘minder Marokkanen’ is de PVV in de Tweede Kamer minder effectief geworden, zo blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws. Vooral de PvdA wil niks meer met Wilders te maken hebben.

Werd eerder 7 procent van alle PVV-moties door de Tweede Kamer aangenomen, na de 'minder Marokkanen'-uitspraak is dat aantal bijna gehalveerd. Nog geen 4 procent van de PVV-voorstellen krijgt sinds de uitspraak op 19 maart 2014 een meerderheid in de Tweede Kamer.
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Sir Terry Pratchett (1948 - 2015)
Ceterum censeo Trump delendam esse
  dinsdag 12 april 2016 @ 18:29:17 #13
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_161378839
Vraagje: Als het OM Wilders kan vervolgen voor "negatieve volksmennerij" die in beginsel nederland schaadt, dan zou geenstijl toch ook gewoon de kopstukken kunnen aanpakken die uit volle borst riepen om niet te gaan stemmen om zodoende het democratisch proces te disrupteren?

In weze doen beide aan "negatieve volksmennerij", ondanks dat het twee totaal andere zaken zijn, zou er toch enige precedentwerking in kunnen zitten, niet? Als Geenstijl nu voor de uitspraak van de rechtbank al aankondigd de andere kopstukken te zullen aanklagen indien wilders wordt schuldig bevonden, dan krabben ze wel twee keer achter de oren voordat ze hem daadwerkelijk schuldig bevinden. Oh, ik ben geen wildersstemmer, maar is wel een interessante kwestie. Want de quote "minder minder minder" is natuurlijk wel enige vorm van volksmennerij, dat lijkt me duidelijk. Alle politici doen immers aan volksmennerij alleen de vraag lijkt me eerder hoe schadelijk deze aktie was voor de samenleving. Ik vraag me dus af of andere partijen precedentwerking kunnen gebruiken om het oordeel in deze zaak enigzins te beinvloeden in het voordeel van wilders. Op het moment dat wilders schuldig wordt bevonden dan is eventueel het hek van de dam t.a.v. het vervolgen van politici of kopstukken inzake de uitspraken die zei doen en de beloften die zei niet nakomen. Misschien lezen juridische mensen dit berichtje en kunnen zei hierover even hun lichtje laten schijnen? thanks!

[ Bericht 5% gewijzigd door govie op 12-04-2016 18:34:43 ]
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
pi_161379793
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 18:29 schreef govie het volgende:
Vraagje: Als het OM Wilders kan vervolgen voor "negatieve volksmennerij"
Heb je de aanklacht gelezen ? Ik dacht dat daar niks in staat over negatieve volksmennerij
  dinsdag 12 april 2016 @ 19:28:42 #15
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_161380141
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 19:14 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Heb je de aanklacht gelezen ? Ik dacht dat daar niks in staat over negatieve volksmennerij
1 zin uit een post trekken is niet netjes. De kranten spreken van ophitserij en haatzaaierij. Je begrijpt mijn punt hopelijk wel, dat het ene eventueel wat precedent kan scheppen voor het andere.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
pi_161380254
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 19:28 schreef govie het volgende:

[..]

1 zin uit een post trekken is niet netjes. De kranten spreken van ophitserij en haatzaaierij. Je begrijpt mijn punt hopelijk wel, dat het ene eventueel wat precedent kan scheppen voor het andere.
Dat is de kern van de zaak. Hij is niet aangeklaagd voor negatieve volksmennerij.
Wat iemand in de krant schrijft is zijn mening. Maar het OM moet een duidelijke aanklacht schrijven met juridische begrippen en verwijzend naar wetten,

Daarnaast is het verschil dat Wilders zijn aanhang zat te volksmennen in het opwekken en uiten van discriminatie... En wie van de week zei dat mensen niet moeten gaan stemmen , zei iets heel anders. Dat is geen discriminatie van een bepaalde etnische groep.
pi_161698903
quote:
De pinpas van de Limburgse PVV kende een reizend bestaan. Jan Linders, Ikea, Mediamarkt, Saturn, Perry Sport, Hilton Wenen, Siebel Juweliers, Gall & Gall, Leenbakker en De Efteling. Overal haalde Michael Heemels de kaart gretig door de betaalautomaat. En niet alleen daar. Het overzicht van betalingen door Heemels vanuit de fractiegelden van de PVV laat een beeld zien van een luxueus leven. Tripjes naar het buitenland, kleding en schoenen, tickets voor theaters en concerten, restaurantbezoeken, hotelovernachtingen. Maar ook belastingaanslagen, lokale heffingen van de gemeente Roerdalen en deurwaarderskosten. De portemonnee van Heemels kende geen bodem, met dank aan de door de provincie verstrekte fractiegelden
http://www.limburger.nl/c(...)kezucht-en-koopwoede
pi_161797676
quote:
Het Almeerse raadslid René Eekhuis is door de politierechter veroordeeld tot een werkstraf voor het mishandelen van zijn vrouw. Hij krijgt 140 uur werkstraf waarvan 60 uur voorwaardelijk. Ook moet hij een agressiebehandeling ondergaan.

Hij stond terecht, omdat hij zijn vrouw drie gebroken ribben heeft geschopt. Eekhuis zegt dat zijn vrouw, met wie hij in scheiding ligt, met te veel alcohol op tegen een kast is gevallen. De officier van justitie noemde dat ongeloofwaardig. René Eekhuis heeft al aangegeven tegen de uitspraak in beroep te gaan.

Eekhuis vormt een eenmansfractie in de gemeenteraad van Almere. Hij werd in september uit de PVV gezet omdat hij geld van de fractie naar zijn eigen rekening had overgemaakt. Hij stortte dat geld later terug, maar kon er volgens de PVV geen goede verklaring voor geven.
http://www.omroepflevolan(...)r-mishandeling-vrouw
  donderdag 26 mei 2016 @ 10:27:40 #19
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_162509969
OM haalt uit naar Wilders en Knoop

AMSTERDAM - Het Openbaar Ministerie heeft vanmorgen tijdens de tweede zitting in het strafproces tegen Geert Wilders, hard uitgehaald naar de hoofdpersoon en zijn verdediging.

Officier van justitie Wouter Bos noemde de afwezigheid van Wilders en advocaat Geert-Jan Knoops ’niet chique’. „Deze zaak vergt van alle partijen veel voorbereiding. Vandaag ontbreekt zelfs de beleefdheid om op de zitting te verschijnen."

’Uit koers’
Volgens Bos was met Wilders en Knoops van tevoren afgesproken van de zaak geen circus te maken en elkaar met fatsoen te bejegenen. "Inmiddels vragen we ons af waar de verdediging uit koers is geraakt."

Knoops zou vandaag een zogenoemd preliminair verweer houden, dat bijvoorbeeld kan gaan over de niet-ontvankelijkheid van het OM in de vervolging. Er was door de verdediging gevraagd om zo'n zitting, omdat bij niet-ontvankelijkheid de inhoudelijke behandeling niet doorgaat, en Wilders niet op hoge advocatenkosten zou worden gejaagd. Pas een week geleden liet de verdediging in een mail aan de rechtbank weten dat verweer nog niet te kunnen voeren. Door het afwijzen van onderzoekswensen van de verdediging door de rechtbank, zag Knoops zich genoodzaakt om dat onderzoek zelf te doen, schreef hij. "En dat kost tijd."

Cynisch
Volgens OvJ Bos zijn rechtbank en OM voldoende tegemoet gekomen aan de wensen van Wilders en zijn verdediging. Bos wees er fijntjes op dat de advocatenkosten voor Wilders juist de pan uit zouden rijzen als alle onderzoekswensen waren toegewezen. Knoops wilde bijvoorbeeld alle 6400 mensen die aangifte tegen Wilders deden horen. "Dat zou 8 jaar in beslag hebben genomen", aldus een cynische OvJ Bos.

http://www.telegraaf.nl/b(...)_naar_Wilders__.html
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Sir Terry Pratchett (1948 - 2015)
Ceterum censeo Trump delendam esse
pi_162833717
quote:
Dit is dus een Facebookaccount waar PVV-aanhangers zeggen wat ze van Nederland, de maatschappij, de politiek en de personen vinden. Wij zijn daarin geïnfiltreerd, omdat ik getipt werd dat daar buitengewoon stuitende dingen worden gezegd, waaronder meer dat ik ook met de dood bedreigd werd. Je gelooft je ogen niet, wat daar allemaal door PVV-aanhangers wordt beweerd, gezegd en verkondigd. Humberto Tan, een collega van ons, wordt daar op een verschrikkelijke wijze met de dood bedreigd.”
aldus Peter R de Vries
http://www.joop.nl/nieuws/peter-r-de-vries-pakt-pvvers-aan
pi_162833893
quote:
Je gelooft het niet...
Dat is wel erg naïef hoor _O-. Dat die aanhang vrij agressief is, is toch niet lastig om te geloven :D
pi_162838938
quote:
1s.gif Op woensdag 8 juni 2016 07:39 schreef 99.999 het volgende:

[..]

Je gelooft het niet...
Dat is wel erg naïef hoor _O-. Dat die aanhang vrij agressief is, is toch niet lastig om te geloven :D
https://www.facebook.com/(...)os/1802413769987523/
pi_163032992
Wijziging van de Mediawet 2008 in verband met aanvullingen bij het toekomstbestendig maken van de landelijke publieke mediadienst (34 459)

Plenair debat om 15.00 uur

Martin Bosma straks weer vol op het orgel over de staatsomroep. *O*
“Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”
― H.M. van Randwijk ―
pi_163033001
quote:
14s.gif Op woensdag 15 juni 2016 14:48 schreef Pearlbitch het volgende:
Wijziging van de Mediawet 2008 in verband met aanvullingen bij het toekomstbestendig maken van de landelijke publieke mediadienst (34 459)

Plenair debat om 15.00 uur

Martin Bosma straks weer vol op het orgel over de staatsomroep. *O*
We kunnen niet wachten.
pi_163033018
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2016 14:48 schreef Kaas- het volgende:

[..]

We kunnen niet wachten.
Is inderdaad iets waar ik desnoods afspraken voor afzeg. :Y
“Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”
― H.M. van Randwijk ―
pi_163038392
Die Bosma is inderdaad een sneu stukje fascist.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_163270342
http://nos.nl/artikel/211(...)in-bezet-gebied.html

Ik vroeg me ineens af wat de reactie van de PVV zou zijn geweest als dit niet over Israel ging 8-)
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_163273122
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 16:38 schreef TheVulture het volgende:
http://nos.nl/artikel/211(...)in-bezet-gebied.html

Ik vroeg me ineens af wat de reactie van de PVV zou zijn geweest als dit niet over Israel ging 8-)
Wat was dan de reactie nu het wel over Israël gaat? :)
pi_163273383
quote:
5s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 19:22 schreef k_man het volgende:

[..]

Wat was dan de reactie nu het wel over Israël gaat? :)
Er is geen respons... het gaat immers om het land van zijn geldschieters
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_167347719
Voor de PVV-watchers bij deze een centraal PVV topic. Volg hier al het nieuws en ontwikkelingen rondom de partij van Geert Wilders.

CzuNZPFXUAEKQGq.jpg
CzuNZPDXUAACL77.jpg
pi_167362066
Mja, het is allemaal zo kort door de bocht.
pi_167365406
Hé, de AOW moet naar 65.
pi_167895584
Over de worsteling om tot eennkandidatenlijst te komen. http://www.volkskrant.nl/(...)ent&utm_content=free
pi_167895632
quote:
1s.gif Op donderdag 5 januari 2017 09:19 schreef 99.999 het volgende:
Over de worsteling om tot eennkandidatenlijst te komen. http://www.volkskrant.nl/(...)ent&utm_content=free
#genot.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_167905774
Gaat hij bij deze verkiezingen ook weer 180 graden draaien over de AOW binnen 12 uur?
In the beginning there was nothing, which exploded.
pi_167908872
quote:
1s.gif Op donderdag 5 januari 2017 09:19 schreef 99.999 het volgende:
Over de worsteling om tot eennkandidatenlijst te komen. http://www.volkskrant.nl/(...)ent&utm_content=free
Apart dat er wettelijk maximaal 50 personen op de lijst mogen. Wat als een partij meer dan 50 zetels zou scoren?
pi_167921246
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
pi_167921277
quote:
11s.gif Op donderdag 5 januari 2017 19:52 schreef k_man het volgende:

[..]

Apart dat er wettelijk maximaal 50 personen op de lijst mogen. Wat als een partij meer dan 50 zetels zou scoren?
Je kan in de verschillende kiesdistricten verschillende lijsten indienen. En volgens mij hangt het maximumaantal af van wat ze bij de vorige verkiezingen hebben gehaald. VVD mogen PvdA mogen veel langere lijsten indienen.
  vrijdag 6 januari 2017 @ 11:47:23 #39
180547 Tem
Freedom is impossible
pi_167921347
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:41 schreef 99.999 het volgende:
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
Gewoon een move om te laten zien dat ze ook vrouwen op de lijst hebben. Die Vicky heeft ook nog eens gestudeerd dus snap de move wel.
W.F. Hermans:
"De meeste mensen houden hun paranoia voor de waarheid."
Fuck Trump
pi_167922119
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:47 schreef Tem het volgende:

[..]

Gewoon een move om te laten zien dat ze ook vrouwen op de lijst hebben. Die Vicky heeft ook nog eens gestudeerd dus snap de move wel.
In die zin inderdaad wel slim. Maar het is ook wel een club met boeiende ego's. En bosma was toch al jaren een getrouwe.
pi_167926323
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:41 schreef 99.999 het volgende:
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
Wel verrassend toch, na alle verhalen dat het niet meer zou boteren tussen Fleur en de GBL.
pi_167927215
quote:
7s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 15:40 schreef k_man het volgende:

[..]

Wel verrassend toch, na alle verhalen dat het niet meer zou boteren tussen Fleur en de GBL.
Ja, vond ik ook wel. Maar zij is natuurlijk een van degenen binnen de PVV die ook kiezers aan kan spreken met iets anders dan het verhaal over buitenlanders. Daarmee is ze erg waardevol.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 06-01-2017 16:13:12 ]
pi_167929866
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:41 schreef 99.999 het volgende:
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
Wie heeft die lijst opgesteld?
Geert en Geert en Geert ?
Of waren er hielenlikkers die mee mochten stemmen?
Ik las een tijd terug dat Fleur wilde stoppen. Kennelijk niet dus
Of het is een pr-truc om stemmen te winnen en dan stopt ze toch ergens dit jaar.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 9 februari 2017 @ 21:06:27 #44
163650 crew  Greys
Nee.
pi_168787827
Hm... Opvallend.

Hans Hillen (CDA): "Val van Rutte 1 kwam niet door PVV"

https://twitter.com/geertwilderspvv/status/829776519979470848

Hij zegt het echt.
Koutist in opleiding.
  maandag 13 februari 2017 @ 18:23:36 #46
104871 remlof
Europees federalist
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 13 februari 2017 @ 18:31:28 #47
163650 crew  Greys
Nee.
pi_168878381
Oh, wauw!
Koutist in opleiding.
  maandag 13 februari 2017 @ 18:57:13 #48
104871 remlof
Europees federalist
pi_168878827
Foto maar even posten dan:

IMG_2652.PNG
United we stand, divided we fall - www.voltnederland.org
pi_168884025
De tekenaar was Jan Holswilder (!!) , een liberaal , geboren 1850 Creepy hoor !
http://resources.huygens.(...)e=198&view=imagePane

Het is een karikatuur van de liberaal Willem Wintgens.
pi_168926093
quote:
Wordt er in schoolkantines alleen nog maar halal eten geserveerd? PVV-voorman Geert Wilders beweerde dat in het WNL-interview dat dit weekend werd uitgezonden. Uit een factcheck van studenten Journalistiek blijkt: dat is onzin.
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)g-van-schoolkantines
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator woensdag 15 februari 2017 @ 21:21:08 #51
163650 crew  Greys
Nee.
pi_168927773
Edit: foutje. Verkeerd gelezen.

[ Bericht 52% gewijzigd door Greys op 15-02-2017 21:31:12 ]
Koutist in opleiding.
pi_171394759
Godwins mogen, als de vergelijking duidelijk is en niet gefotoshopped, en wanneer je ze niet op alle terreinen één op één gelijkschakelt.

Bovenste fragment is een reclamespot van de PVV.
Onderste fragment is van de nazi-propaganda-film "Der Ewige Jude"
SCrlgeul.jpg

Bij 15:18

http://www.dagelijksestan(...)e-ode-aan-nederland/
Bij 2:15
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
pi_171517520
Gadver. :r
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op vrijdag 28 augustus 2015 22:42 schreef Californium het volgende:
Ik ben de grootste fok!slet :)
[/quote]
pi_172528106
FB_IMG_1500457306913.jpg

Een heel rijk screenshot.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 19-07-2017 15:28:25 ]
pi_172532012
zijn hun helemaal gek geworden een indo in de partij.
alweer zo'n homeopathisch verdunde vreemdeling die de Nederlandse cultuur kapot maakt.
meppen die inboorling...

[ Bericht 30% gewijzigd door Bluesdude op 19-07-2017 18:30:22 ]
pi_172532032
quote:
1s.gif Op woensdag 19 juli 2017 15:27 schreef Jigzoz het volgende:
FB_IMG_1500457306913.jpg

Een heel rijk screenshot.
Dit is nep.

Toch?
pi_172532124
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:14 schreef Sloggi het volgende:
e]

Dit is nep.

Toch?
Jammer als het nep is..... Ik lach me slap net.
Die fb-groep bestaat wel echt
https://www.facebook.com/groups/287958948317017/
pi_172532142
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:14 schreef Sloggi het volgende:

[..]


Dit is nep.

Toch?
Je gaat inderdaad vermoeden dat die reacties niet helemaal zuiver zijn :P

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 19-07-2017 18:21:34 ]
pi_172532177
maar goed, niet 1..... maar wel 3 excuustruusen

ojee als een niet-westersallochtone tante van een van de truusen willt immigreren naar Nederland
pi_172532187
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:14 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Dit is nep.

Toch?
Ik geloof het wel, maar vergeleken met de echte PVV-achterban zie je dat verschil toch niet.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 19-07-2017 18:24:15 ]
pi_172534358
quote:
10s.gif Op woensdag 19 juli 2017 18:14 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Een heel rijk screenshot.
Dit is nep.

Toch?
[/quote]

Hahaha
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_172591238
Wilders is geïnterviewd door Jinek, met als belangrijkste onderwerp... poezen! :')

Trouwens, Geert Wilders is zelf een Indo. Beetje dom dus daar tegen te zijn als PVV-aanhanger.

[ Bericht 23% gewijzigd door Ribbenburg op 22-07-2017 09:48:13 ]
pi_172591960
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 09:41 schreef Ribbenburg het volgende:
Wilders is geïnterviewd door Jinek, met als belangrijkste onderwerp... poezen! :')

Trouwens, Geert Wilders is zelf een Indo. Beetje dom dus daar tegen te zijn als PVV-aanhanger.
Dat is de grap. Domme PVV'er die niet door heeft dat Wilders indo is.
Overigens, genealogisch onderzoek toont dat Wilders nog geen 10% Indonesische voorouders heeft.

Het kan zijn dat het screenshot gemanipuleerd is . Dus is het een hoax.
pi_172592175
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 juli 2017 10:45 schreef Bluesdude het volgende:
Dus is het een hoax.
Dat vermoedde ik al, maar de facebookgroep is besloten, dus het is niet te controleren.
pi_173239618
Het Forum voor democratie topic gaat tegenwoordig een stuk rapper dan dat van de PVV.
De zwemmer zwemt, hij zwemt in zee
pi_173591774
Geert heeft zojuist de conspiracy machine van Alex Jones geretweet
https://twitter.com/geertwilderspvv

infowars twitterde op maandag 04-09-2017 om 20:04:01 The future belongs to a Europe of sovereign nations - https://t.co/L0QCHdt4ez #InfoWars reageer retweet
Geert vecht officieel mee in de #INFOWAR
giphy.gif

pi_175288920
quote:
Ruzie en teleurstelling bij PVV-kandidaten: 'Het gaat alleen maar over de islam'
Het is een zware operatie voor de PVV: de partij wil in 60 gemeenten meedoen aan de verkiezingen. De zoektocht naar geschikte mensen verloopt moeizaam. Afgehaakte kandidaten zijn teleurgesteld. "De selectie is amateuristisch en het gaat alleen maar over de islam", zeggen ze. "De PVV wil alleen jaknikkers."

RTL Nieuws sprak met verschillende PVV'ers die inmiddels zijn afgewezen of zelf hebben bedankt voor een plek op de lijst in hun gemeente. De gedeelde kritiek is: de selectieprocedure verloopt amateuristisch, de focus ligt veel te veel op de islam en kritische leden worden eruit gezet waardoor het niveau van kandidaten dat overblijft, zorgelijk laag is.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)n-maar-over-de-islam
  vrijdag 24 november 2017 @ 22:27:12 #70
104871 remlof
Europees federalist
pi_175289246
Dat gaat niks worden.
United we stand, divided we fall - www.voltnederland.org
pi_175294577
quote:
Was een maandje terug toch ook al nieuws? Ze maken er een zooitje van.
pi_175430239
1. Jarenlang roepen dat het echt errug is om aangifte te doen tegen politici, want dat hoort in de Tweede Kamer en niet in de rechtbank; en
2. Discriminatieverbod willen schrappen

Maar dan toch

3. Aangifte van discriminatie doen tegen een politicus

:')

Wilders is zo irrelevant geworden. Al die gekke kansloze acties ineens van deze uitgerangeerde politicus die weet dat Baudet hem inhaalt.
pi_175430322
Zelfs niet eens een topic over dit ‘nieuwfeit’ In NWS, waar traditioneel zijn aanhang zit. Dan weet je hoe laat het is.
pi_175439255
eg nie... dat de PVV alleen maar haat spouw over de islam.
Hier een voorbeeldje van kritiek op de politie

quote:
PVV boos over politiebezoek aan moskee Haaksbergen
Een bezoek van een groep politieagenten aan de Ertugrul Gazi Moskee in Haaksbergen is de PVV Overijssel in het verkeerde keelgat geschoten. De partij zegt 'met afgrijzen' kennis te hebben genomen van het nieuws. Ook Geert Wilders heeft gereageerd; de partijleider noemt het 'capitulatie van de politie'.
https://www.ad.nl/politie(...)aaksbergen~a07c279f/

jawel ............capitulatie ...
Ik wist dat Nederland in oorlog was met die moskee...
Dus dan valt er niks te capituleren of te vernietigen..
  zaterdag 2 december 2017 @ 00:39:05 #75
104871 remlof
Europees federalist
pi_175440498
De PVV is dood. Bedankt Sjerrie.
United we stand, divided we fall - www.voltnederland.org
  woensdag 6 december 2017 @ 19:21:26 #76
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_175533723
De pvv dient elk elk een motie in om de Nederlandse ambassade van tel aviv naar Jeruzalem te verplaatsen

:')

Zou Hij daar nog goede redenen voor hebben? :')
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
  woensdag 6 december 2017 @ 19:24:09 #77
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_175533778
quote:
Haha 'het gaat alleen maar over de islam'

8)7

Dat had je toch kunnen weten :')
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
pi_175913851
In Emmen willen ze nu toch echt meedoen. Hebben wel een lijsttrekker met een bijzondere kop gevonden :P
http://www.rtvdrenthe.nl/(...)-PVV-de-gok-in-Emmen
Zie de link
pi_175914706
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 07:45 schreef 99.999 het volgende:
In Emmen willen ze nu toch echt meedoen. Hebben wel een lijsttrekker met een bijzondere kop gevonden :P
http://www.rtvdrenthe.nl/(...)-PVV-de-gok-in-Emmen
Zie de link
quote:
We willen de-islamiseren. Er is in Emmen bijvoorbeeld een apart zwemuur voor moslimvrouwen.
Wat een problemen daar in Emmen. ;(
  vrijdag 22 december 2017 @ 13:44:28 #80
468509 _--_
In varietate concordia
pi_175920540
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 07:45 schreef 99.999 het volgende:
In Emmen willen ze nu toch echt meedoen. Hebben wel een lijsttrekker met een bijzondere kop gevonden :P
http://www.rtvdrenthe.nl/(...)-PVV-de-gok-in-Emmen
Zie de link
:')
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_175920749
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 07:45 schreef 99.999 het volgende:
In Emmen willen ze nu toch echt meedoen. Hebben wel een lijsttrekker met een bijzondere kop gevonden :P
http://www.rtvdrenthe.nl/(...)-PVV-de-gok-in-Emmen
Zie de link
Er ist wieder da.
  vrijdag 22 december 2017 @ 14:27:40 #82
104871 remlof
Europees federalist
pi_175921683
uRZNtAm_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

_O-
United we stand, divided we fall - www.voltnederland.org
pi_175921885
Dit is een grap.
pi_175921891
Toch?
pi_175922564
Nee, dit is om matige photoshoppers wat te doen te geven.
pi_176079258
Een kandidaat raadslid is erg teleurgesteld ;(

http://www.rtvdrenthe.nl/(...)Ik-ben-teleurgesteld

Over het opleidingsklasje:
quote:
De inwoner van Klazienaveen praat openlijk over de bijeenkomst voor PVV'ers in Assen. "De sfeer was in het begin best wat gespannen. Later werd het wat losser. En veel mensen waren toch wel erg voorzichtig. Het was ook gebruik dat er geen achternamen genoemd werden, alleen voornamen."

Kortmann is verbaasd dat de PVV slechts zeven kandidaten op de lijst voor Emmen heeft gezet. "De club bestond uit zeker 25 personen." Over lijsttrekker Tom Kuilder zegt hij: "Ik had niet verwacht dat hij de lijsttrekker zou worden. Bij de bijeenkomsten was hij altijd erg op de achtergrond. Over de keuze voor de lijsttrekker is bij ons in de groep nooit gesproken. Ook niet toen Ilse Blom daarvoor in beeld was. Dat was van bovenaf zo bepaald.Ook daar was er geen openheid."[ Bericht 23% gewijzigd door #ANONIEM op 28-12-2017 17:32:20 ]
pi_176380482
PVV-lijsttrekker: ’Wij hebben liever dat de ULU-moskee afbrandt’

De PVV-lijsttrekker in Utrecht, Henk van Deún, heeft eerder op maandag een tamelijk bizarre uitspraak gedaan rond de ULU-moskee in de wijk Lombok. „Wij hebben liever dat ’ie afbrandt.” Inmiddels heeft hij zijn excuses gemaakt.

„Vanavond ophef over een wat onhandige woordkeuze van mij, maar wij willen moskeeën ook in Utrecht sluiten en natuurlijk niet dat ze afbranden. Geweld kan en mag nooit”, aldus de PVV’er via Twitter.

Van Deún nam tijdens het gesprek in het programma Stadhuisplein op de stadsradio van de Domstad, BingoFM, geen blad voor de mond: „Bij wijze van spreken. Wij zijn echt tegen moskeeën in dit land. Wij erkennen de islam niet als een godsdienst. Het is een ideologie net als nazisme.”

De PVV-voorman was daar te gast, net als DENK-lijsttrekker Mahmut Sungur. Ze blikten vooruit op de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Zo stelde Sungur dat de ULU-moskee ’een gebouw moet worden waar Utrechters trots op worden, net zoals de Domtoren’. Althans, dat hoopt hij.

Haat zaaien
Vervolgens nam Van Deún het woord, met zijn opvallende uitspraken als gevolg. Presentator Marc van Rossum du Chattel stopt het gesprek. „Ik ga even ingrijpen. Zeggen dat iets moet afbranden vind ik geen handige opmerking. Misschien kan je die even terugnemen.”
De PVV’er peinst er niet over. „Wij zijn tegen moskeeën en vinden dat die allemaal weg moeten. Die beslissing is aan de Tweede Kamer en niet aan gemeentelijke politici.” Ook Sungur weet niet wat hij hoort. „Wat doen we met haatzaaiende politici?”

Rillingen
Van Deún benadrukt daarna dat hij ’echt niks tegen moslims heeft’. „Laat dat duidelijk zijn. Maar waar ik niet mee geconfronteerd mee wil worden is met de gevolgen van de islam, zoals hoofddoekjes.”

Inmiddels heeft D66-fractievoorzitter Klaas Verschuure al gereageerd. Hij vindt het ’vreselijk en walgelijk’. „De rillingen liepen mij over de rug. Dit kan je echt niet maken. Ik heb geen idee wat deze man denkt te bereiken. Het is wat ons betreft aanzetten tot discriminatie en racisme. Dit is de rand van aanzetten tot geweld”, zegt hij tegen RTV Utrecht.

Verschuure wil meteen kwijt dat een samenwerking in de gemeenteraad met de PVV absoluut niet gaat gebeuren. „Dit voorbeeld onderstreept dat met een dikke vette streep. De PVV is er alleen maar op uit om mensen tegen elkaar op te zetten. Zoals u misschien aan mijn stem kan horen, ik ben hier erg boos over.”
https://www.telegraaf.nl/(...)-ulu-moskee-afbrandt
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_176381938
Een PVV-politicus zou zich voor de verandering ook eens niet als randmongool kunnen gedragen, maar het mocht weer niet zo zijn. Zoals altijd...
pi_176383763
quote:
"Wij erkennen de islam niet als een godsdienst. Het is een ideologie net als nazisme."

[...]

Van Deún benadrukt daarna dat hij ’echt niks tegen moslims heeft’. „Laat dat duidelijk zijn."
Het nazisme moet worden uitgebannen. Maar ik heb echt niks tegen nazi's hoor!
pi_176383828
Het heeft een god en het stelt zich volledig in dienst daarvan. Hoe is dat geen godsdienst?
pi_176580194
quote:
Meer problemen binnen een lokale afdeling van de PVV. Na eerdere onrust bij lokale fracties in Utrecht en Rotterdam is er nu gedoe bij de afdeling in Den Haag, melden bronnen aan RTL Nieuws.

De directe aanleiding is de samenstelling van de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Er is, volgens ingewijden, sprake van een grote schoonmaak. Van de raadsleden blijven alleen fractievoorzitter Karen Gerbrands en Willie Dille over.
https://www.rtlnieuws.nl/search/nieuws/pvv
pi_176629969
Zo... dus Schreeuwwitje demonstreert vandaag bij Rotterdam CS....

https://www.ad.nl/rotterd(...)an-wilders~a7c39d57/
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_176630062
quote:
11s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 10:42 schreef Molurus het volgende:
Zo... dus Schreeuwwitje demonstreert vandaag bij Rotterdam CS....

https://www.ad.nl/rotterd(...)an-wilders~a7c39d57/
Waar is ie nu weer boos over?
pi_176630095
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 10:49 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Waar is ie nu weer boos over?
The usual... moslims, maandelijkse ongemakken...
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_176630112
quote:
10s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 10:51 schreef Molurus het volgende:

[..]

The usual... moslims, maandelijkse ongemakken...
En Rutte 3? Maar dat is een rechts kabinet?

quote:
Ook andere organisaties sluiten zich aan. Voorman Constant Kusters van de nationalistische Nederlandse Volks-Unie (NVU) heeft zijn aanhang opgeroepen naar Rotterdam te komen.
Gezellig!
pi_176630136
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 10:53 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

En Rutte 3? Maar dat is een rechts kabinet?
Mja, Wilderslogica he... iedereen die niet direct alle moslims wil deporteren is links.

quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 10:53 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Gezellig!
Soort zoekt soort. :o
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_176630148
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 januari 2018 10:55 schreef Molurus het volgende:

Soort zoekt soort. :o
Maar behalve dat ze het inhoudelijk vrijwel volledig met elkaar eens zijn, hebben ze niets met elkaar te maken.
pi_176940812
Zoveel pareltjes in 1 enkel interview *O* _O- _O_

quote:
Aan de kant gezette lijsttrekker PVV Rotterdam stemt niet op zijn opvolger

De ex-lijsttrekker van de PVV in Rotterdam, de 54-jarige Géza Hegedüs, blijft de partij steunen ondanks dat hij aan de kant is gezet na racistische en anti-semitische uitspraken. Hij stemt echter niet op de huidige PVV-lijsttrekker Maurice Meeuwissen, laat hij weten. Ook vindt hij het ‘erg stil’ rond de campagne van de PVV.

image.jpg

Dit weekend verscheen een uitgebreid interview met Hegedüs in NRC Handelsblad. Hegedüs doorbrak het stilzwijgen om duidelijk te maken dat hij ‘geen racist of antisemiet is’, zegt hij.

,,Ik heb een goede creoolse vriend en ben ook bevriend met een Marokkaanse die de islam aanhangt. Uitgerekend zij steunden mij, omdat ze weten hoe ik echt denk. Ik heb veel gereisd en hou erg van zwarte muziek. Ik heb zelfs platen met Arabische muziek. Het beeld van mij in de media klopte niet‘’, laat hij desgevraagd aan deze krant weten. Hij heeft een Facebook-pagina geopend om een nadere toelichting te geven op zijn politieke ideeën.

Ondanks dat hij uit de partij is gezet, blijft hij de PVV steunen. ,,Het is jammer dat ik Wilders niet meer heb kunnen spreken. Maar in Rotterdam ga ik nog steeds de PVV stemmen.’’
Wel zegt hij dat ‘erg stil’ is rond de Rotterdamse PVV. Lijsttrekker Maurice Meeuwissen, de vervanger van Hegedüs, laat op enkele Twitter-berichten na niets van zich horen. Ook heeft de PVV nog geen verkiezingsprogramma gepresenteerd. ,,Vreemd, want er is al wel een programma. Blijkbaar is dit de keuze van de partij. Ik denk dat het een dezer dagen naar buiten komt.’’

Meeuwissen kent hij als een ‘bewogen, vriendelijke en sympathieke man.’ Toch gaat Hegedüs niet op hem stemmen. ,,Nee, hij krijgt wel genoeg stemmen. Mijn voorkeurstem gaat uit naar een andere kandidaat.’’ Wie dat is, wil hij niet zeggen.

'Bruine wortels'
Het lijsttrekkerschap van Hegedüs, die op 14 december door Wilders werd gepresenteerd voor de Essalam Moskee, duurde precies één dag. Snel doken in de media verschillende verhalen op over zijn ‘bruine wortels’. Op 15 december dag twitterde Wilders dat Hegedüs exit is vanwege ‘nieuwe, nog niet bekende informatie’. Later verontschuldigde Wilders zich voor het gebrek aan screening. Hij beloofde voortaan ‘beter te zullen googlen’.

Zo meldden de linkse website Kafka en de Volkskrant dat Hegedüs in 2016 had deelgenomen aan bijeenkomsten van het uiterst rechtse gezelschap Erkenbrand. Op audio-opnames, die online zijn te horen, gaat hij tekeer tegen het ‘gelijkheidsprincipe’ en ’de massa-immigratie vanuit Afrika.’ Hij spreekt verder over ‘de overleving van het blanke ras’ en pleit voor een ‘reconquista’. ,,We moeten het continent schoonvegen zoals in het verleden in Spanje.’’ Ook uit hij zijn irritatie over ‘negers die met Nederlandse vrouwen over straat lopen’.

Deze krant ontdekte dat hij in 2014 zijn steun betuigde aan de veroordeelde Holocaust-ontkenner David Irving. Hij wenste hem op Facebook een gelukkige verjaardag en ‘nog vele productieve jaren’ toe. ,,You really have my respect.’’

,,Ik ben niet lid van Erkenbrand en bovendien waren het hypothetische discussies over een etno-staat’’, zegt Hegedüs over de eerste aantijging. ,,Kleinschalige immigratie is prima, ik ben wel tegen de grootschalige immigratie van de afgelopen decennia. Nederlanders hebben het recht op een eigen natiestaat waarin Nederlanders in de grote meerderheid zijn. Dat is toch niet vreemd? Dat zeggen ze in Japan ook.’’

In Nederland is geen plaats voor de islam, zeg hij resoluut. ,,Want de islam is al 1400 jaar de vijand van Europa. Al heb ik persoonlijk niets tegen een moslim. Het gaat om de islam.’’
https://www.ad.nl/rotterd(...)n-opvolger~a044a090/
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_176940870
PS: Ik vind stiekem Desert Rose wel een mooi nummer, ga naar een Creoolse bakker en ik drink dagelijks muntthee dus ik ben geen racist :@
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  vrijdag 29 juni 2018 @ 14:05:52 #100
167383 Molurus
ex-FOK!ker
pi_180122187
Ligt het nou aan mij, of is het al een tijdje opvallend stil rond Wilders?

Mij hoor je daar niet over klagen hoor, prima dat ie z'n mond houdt. Maar ik vind het opvallend.
Niet meer aanwezig in dit forum.
  vrijdag 29 juni 2018 @ 14:55:02 #101
104871 remlof
Europees federalist
pi_180123015
Hoe stiller hoe beter.
United we stand, divided we fall - www.voltnederland.org
pi_180669789
Wilders roept op tot etnische zuiveringen.

geertwilderspvv twitterde op vrijdag 20-07-2018 om 20:15:17 Het wordt tijd voor het kabinet Wilders 1. Schoon schip maken. Weg islam. Nederland weer voor de Nederlanders.Stef Blok mag Minister van Monocultuur worden.Dan hoeft hij zijn woorden niet terug te nemen en kan hij werken aan het ontmantelen vd multiculturele samenleving. reageer retweet
guttttt had DENK zoiets al beweerd over Wilders, toch ?
  dinsdag 7 augustus 2018 @ 16:03:30 #103
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_181008142
Daniel van der Stoep
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
pi_181009708
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 10:38 schreef Bluesdude het volgende:
Wilders roept op tot etnische zuiveringen.

geertwilderspvv twitterde op vrijdag 20-07-2018 om 20:15:17 Het wordt tijd voor het kabinet Wilders 1. Schoon schip maken. Weg islam. Nederland weer voor de Nederlanders.Stef Blok mag Minister van Monocultuur worden.Dan hoeft hij zijn woorden niet terug te nemen en kan hij werken aan het ontmantelen vd multiculturele samenleving. reageer retweet
guttttt had DENK zoiets al beweerd over Wilders, toch ?
Ah, leeft die Nederlander met migratieachtergrond nog? Al tijden niks van hem gehoord. (Dat vond ik wel een goede zaak.)
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_181037076
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 14:05 schreef Molurus het volgende:
Ligt het nou aan mij, of is het al een tijdje opvallend stil rond Wilders?

Mij hoor je daar niet over klagen hoor, prima dat ie z'n mond houdt. Maar ik vind het opvallend.
Er is nauwelijks nog een PVV'er aanwezig in POL, mede dankzij de vele ban-aanvragen van jou. :D Ik snap dit niet. Je probeert constant overal users met een andere mening monddood te maken en vervolgens ga je klagen dat ze er niet meer zijn. :|W Wat wil je nou?
pi_181037151
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:36 schreef Braindead2000 het volgende:

[..]

Er is nauwelijks nog een PVV'er aanwezig in POL, mede dankzij de vele ban-aanvragen van jou. :D
Ik heb buiten mijn rol als moderator van W&T en F&L nog nooit een ban voor iemand aangevraagd. Ik maak wel zo nu en dan TRs aan als ik denk dat posts te ver gaan, en dat wordt dan eventueel door moderators opgepakt.

quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:36 schreef Braindead2000 het volgende:

Ik snap dit niet. Je probeert constant overal users met een andere mening monddood te maken en vervolgens ga je klagen dat ze er niet meer zijn. :|W Wat wil je nou?
Wat ik daar post gaat over Wilders, niet over PVV'ers op FOK. Maar over de afwezigheid van PVV'ers op FOK zul je mij ook nooit horen klagen. ;) Als wat je hier zegt klopt: prima zaak. Overigens denk ik niet dat het klopt, maar dat terzijde.
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_181037394
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:42 schreef Molurus het volgende:

[..]

Ik heb buiten mijn rol als moderator van W&T en F&L nog nooit een ban voor iemand aangevraagd. Ik maak wel zo nu en dan TRs aan als ik denk dat posts te ver gaan, en dat wordt dan eventueel door moderators opgepakt.

[..]

Wat ik daar post gaat over Wilders, niet over PVV'ers op FOK. Maar over de afwezigheid van PVV'ers op FOK zul je mij ook nooit horen klagen. ;) Als wat je hier zegt klopt: prima zaak. Overigens denk ik niet dat het klopt, maar dat terzijde.
Op zijn minst word je als PVV'er in POL door een mod verteld dat je hier niet gewenst bent. Vaak gaat dat gepaard met massale verwijdering van je posts en slotjes op je topics die je geopend hebt. Als PVV'ers dan toch stug door blijven posten dan wordt je geband. Ik vind het allemaal best maar waarom vier je je feestje dan niet? Dit is jouw feestje.
pi_181037504
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:56 schreef Braindead2000 het volgende:

[..]

Op zijn minst word je als PVV'er in POL door een mod verteld dat je hier niet gewenst bent.
Welke mod is dat dan? Is die nieuw? Ik mag hem nu al! ^O^
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_181042720
quote:
0s.gif Op woensdag 8 augustus 2018 18:56 schreef Braindead2000 het volgende:

[..]

Op zijn minst word je als PVV'er in POL door een mod verteld dat je hier niet gewenst bent. Vaak gaat dat gepaard met massale verwijdering van je posts en slotjes op je topics die je geopend hebt. Als PVV'ers dan toch stug door blijven posten dan wordt je geband. Ik vind het allemaal best maar waarom vier je je feestje dan niet? Dit is jouw feestje.
Wie is die mod? Dan stuur ik hem een doos champagne, *O* *O*
pi_181042762
quote:
Ex-PVV'er hoeft niet de cel in voor verleiden van meisjes
Voormalig PVV'er Daniël van der Stoep is in hoger beroep veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden wegens grooming en bezit van cocaïne.

Omdat Van der Stoep volgens deskundigen verminderd toerekeningsvatbaar is en zelf in therapie is gegaan, hoeft hij niet de cel in. Wel moet hij een taakstraf van 240 uur verrichten.
https://www.ad.nl/politie(...)an-meisjes~a2849c88/

Zie het vonnis: https://linkeddata.overhe(...)I:NL:GHDHA:2018:1917
  dinsdag 21 augustus 2018 @ 23:28:55 #111
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_181361389
Een cartoonwedstrijd _O- |:(

Bestaan er serieus nog PVV stemmers? :@
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
pi_181406838
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 augustus 2018 23:28 schreef Parafernalia het volgende:
Een cartoonwedstrijd _O- |:(

Bestaan er serieus nog PVV stemmers? :@
Ik vind het wel leuk dat er spot wordt gedreven met zo'n verderfelijke religie.
I'm 75 years old, and I still wake up with the little guy saluting.
  donderdag 23 augustus 2018 @ 22:25:30 #113
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_181410016
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 20:15 schreef Arthur_Spooner het volgende:

[..]

Ik vind het wel leuk dat er spot wordt gedreven met zo'n verderfelijke religie.
door een politieke partij ja.. |:(
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
pi_181740264
quote:
Waar is het Twitter-account van Tom Kuilder gebleven? Dat is de vraag die mensen zich afvragen. De PVV-fractievoorzitter in Emmen lijkt niet meer actief op het social media-platform.

Kuilder kwam de laatste tijd negatief in het nieuws vanwege het retweeten van antisemitische teksten. Daar bleef het niet bij: de Emmenaar verspreidde via zijn Twitter-account ook propagandamateriaal van de neonazistische website Stormfront.
https://www.rtvdrenthe.nl(...)tter-Emmen-verdwenen

quote:
De leider van de PVV Emmen blijft maar flirten met de extreem-rechtste Stormfront beweging, die zichzelf als een neo-nazistisch medium neerzet en de holocaust ontkent. Zijn fractiegenoten hebben er schoon genoeg van en proberen deze ‘kameraad’ nu uit zijn zetel en positie te trappen. Partijleider Wilders heeft zich al met de situatie moeten bemoeien.
http://www.dagelijksestan(...)bbende-leider-lozen/
TomKuilderPVVEmmen.jpg

http://www.dagelijksestan(...)t-rechts-extremisme/
pi_181769601
wilders houdt ons voor de gek

we zijn een uitstervende volk, er valt niks te redden :'(
pi_181773037
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 12:32 schreef 0o0o het volgende:
wilders houdt ons voor de gek

we zijn een uitstervende volk, er valt niks te redden :'(
De Nederlandse taal lijkt ieg uit te sterven. :P
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_181773065
quote:
0s.gif Op donderdag 6 september 2018 23:46 schreef Bluesdude het volgende:

De leider van de PVV Emmen blijft maar flirten met de extreem-rechtste Stormfront beweging, die zichzelf als een neo-nazistisch medium neerzet en de holocaust ontkent. Zijn fractiegenoten hebben er schoon genoeg van en proberen deze ‘kameraad’ nu uit zijn zetel en positie te trappen. Partijleider Wilders heeft zich al met de situatie moeten bemoeien.
Nou, ieg goed om te zien dat zelfs de PVV nog wel enige fatsoensnormen heeft.
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_181774977
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 15:54 schreef Molurus het volgende:

[..]

De Nederlandse taal lijkt ieg uit te sterven. :P
ja man alles gaat naar de klote: het volk, de taal, de cultuur... :'( :'( :'(
  zaterdag 8 september 2018 @ 17:24:30 #119
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_181775252
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 15:54 schreef Molurus het volgende:

[..]

De Nederlandse taal lijkt ieg uit te sterven. :P
Hierover klaagt iemand die 'ieg' gebruikt...
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Sir Terry Pratchett (1948 - 2015)
Ceterum censeo Trump delendam esse
pi_181775267
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 17:24 schreef Lord_Vetinari het volgende:

[..]

Hierover klaagt iemand die 'ieg' gebruikt...
Wat is daar mis mee? Het ontbreken van de puntjes?
Niet meer aanwezig in dit forum.
  zaterdag 8 september 2018 @ 17:26:47 #121
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_181775310
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 17:25 schreef Molurus het volgende:

[..]

Wat is daar mis mee? Het ontbreken van de puntjes?
Onder andere. Daarnaast is het geen bestaande afkorting, bevestigt Van Dale.
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Sir Terry Pratchett (1948 - 2015)
Ceterum censeo Trump delendam esse
pi_181775516
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 september 2018 17:26 schreef Lord_Vetinari het volgende:

[..]

Onder andere. Daarnaast is het geen bestaande afkorting, bevestigt Van Dale.
"In elk geval" is een volledig correct synoniem van "in ieder geval", dus lijkt de afkorting me net zo legitiem.

Verder is het weglaten van puntjes strikt genomen niet zo netjes, het is ook niet dusdanig ongebruikelijk dat het echt 'fout' te noemen is. (Wie schrijft er nou 'l.o.l.'?)
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_184443166
quote:
‘PVV’er’ pleit vóór kinderpardon
Geert Wilders ging vorig jaar nog met haar op campagne, maar staat inhoudelijk inmiddels mijlenver uiteen met de Purmerendse politica Shirley Soenjoto. Zij pleit nu namelijk, in naam van de PVV, vóór een ruimer kinderpardon.
https://www.ad.nl/politie(...)nderpardon~ad0b32fa/

quote:
PVV-Kamerlid Dion Graus wordt beschuldigd van een zedendelict en van geweld. Zijn ex – tevens PVV-medewerkster – heeft aangifte tegen hem gedaan. Het bekende Kamerlid zou, volgens zijn voormalige partner, haar tot seks met derden hebben gedwongen. Graus ontkent alle beschuldigingen.
https://www.ad.nl/politie(...)nderpardon~ad0b32fa/
pi_184450486
I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.
pi_184681480
I'm 75 years old, and I still wake up with the little guy saluting.
  dinsdag 29 januari 2019 @ 14:47:16 #127
148813 Vader_Aardbei
Wij hebben mammoeten gevloerd!
pi_184693010
quote:
Water, brood... ISOLEERCEL VOOR DIT TUIG! _O-
pi_184693571
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 14:47 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Water, brood... ISOLEERCEL VOOR DIT TUIG! _O-
Is het gevangenen verboden te feesten ?
Is dat een misdrijf ofzo ?

Wilders is tuig idd, maar hem daarvoor opsluiten is nogal hardvochtig
pi_184816794
quote:
Zeven jaar lang bedreef Joram van Klaveren (39) namens de PVV keiharde islamkritiek. Nu is hij zélf moslim. „Het was niet echt een happy moment voor mij.”
Alweer een PVV' er die zich bekeert tot de vijand. Nou niet overdrijven , heren.
https://www.nrc.nl/nieuws(...)e-uitleggen-a3652823

Doet mij denken aan Paulus:
quote:
Hem was er, als rechtgeaarde orthodoxe jood, dan ook alles aan gelegen om ze uit te roeien. Daartoe had hij zelfs volmachten gekregen van de Hoge Raad te Jeruzalem. Ze gaven hem het recht om huizen van verdachten binnen te dringen en te controleren of er geen volgelingen van Jezus woonden. Op weg naar Damascus werd hij als een donderslag bij heldere hemel getroffen en op de grond geworpen. Verblind door het felle licht tastte hij hulpeloos in het duister. Een stem vroeg hem: 'Saul, Saul waarom vervolg je mij?' Een leerling van Jezus, Ananias, overwon zijn weerzin en nam hem bij zich in huis. Paulus was omgedraaid als een blad aan een boom. Van nu af zou hij de meeste fanatieke verdediger van Jezus' leer: het evangelie was er voor ieder die hulpeloos in het duister rondtastte, ongeacht of men tot het uitverkoren volk van de joden behoorde of niet.
http://www.heiligen.net/heiligen/01/25/01-25-0036-paulus.php
pi_184921310
Complottheorieën
Caryl Kirk uit Hengelo loopt achterin mee. Hij steunt Wilders „omdat hij als enige de waarheid spreekt.” „We worden allemaal voorgelogen”, zegt Kirk. Waarover? „De grootste leugen was 500 jaar geleden, toen Copernicus beweerde dat de aarde rond is.” Kirk heeft zijn dochter meegenomen. Zij gelooft wel dat de aarde rond is. Volgens Kirk is dat „natuurkundig onmogelijk”. Hij heeft op filmpjes op internet gezien dat het International Space Station „aan haakjes en draadjes” is opgehangen in een filmstudio.

https://www.nrc.nl/nieuws(...)t-aan-alles-a3653539

_O-
pi_184921351
PVV is nu ook de partij voor Flat Earthers? Dat kan er ook nog wel bij.
Niet meer aanwezig in dit forum.
pi_184922852
De slogan van de PVV voor de provincialestatenverkiezingen van 2019 is "Stuur Rutte weg".
Dit zegt toch wel genoeg over de armoe wat betreft de politieke kennis van de achterban van de PVV, als de partij denkt dat deze slogan de partij het hoogste aantal stemmen zal opleveren.
Via de Provinciale Staten kan Rutte niet weggestuurd worden, direct noch indirect. Wat immens triest ;(
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_185695758
24h19moz7bi21.png
Het boeit me niet wat jullie zeggen jongens, maar volgens mij ga ik me veel beter voelen als ik leave. Boeit me verder ook niet hoor. _O- Ik lach er alleen maar om. :')
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 18 april 2019 @ 13:52:16 #134
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_186293150
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_186293983
quote:
Met zulke partijgenoten heeft de PVV geen vijanden meer nodig.
Heel praktisch !!
pi_186376295
quote:
Dion Graus krijgt 24.297 per jaar voor ‘verblijfkosten Den Haag’ – terwijl hij nooit op zijn adres wordt gezien. Profiteert hij van een ‘pervers’ systeem?
Kamerleden die op meer dan 150 kilometer van het Binnenhof wonen krijgen een extra jaarvergoeding van ruim 24.000 euro netto voor ‘verblijfkosten in Den Haag’. Ook PVV’er Dion Graus int dat bedrag, omdat hij in Heerlen zegt te wonen. Het merkwaardige: buurtbewoners zien het Kamerlid zelden of nooit op zijn officiële adres.
https://www.volkskrant.nl(...)rs-systeem~b001f8d6/
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 24 april 2019 @ 11:00:55 #137
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_186394393
quote:
zelfs toen hij getrouwd was, stond hij daar ingeschreven, lekker geloofwaardig weer.

Wilders gelooft hem..... hij moet toch wel erg belastende informatie over Wilders hebben
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_186406410
PVV Zeeland is uit elkaar gevallen.

https://nos.nl/artikel/22(...)-staten-zeeland.html
  vrijdag 24 mei 2019 @ 00:01:21 #140
453928 PSVCL
Anti VAR
pi_187057263
Whahahahaha
  Moderator maandag 27 mei 2019 @ 11:11:05 #141
351614 crew  ijs_beer
Triggerhappykutmod
pi_187112279
0 zetels in europa. Well done Geert.
[b]Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:[/b]
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 28 mei 2019 @ 22:46:35 #142
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_187143065
PVV Utrecht is boos, gaat goed. Implosie van de partij lijkt nabij. Er schijnt sowieso veel interne kritiek los te komen nu en daar kan Geert absoluut niet tegen.... dus dat gaat een bloedbad worden
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_187146243
Is Geert ziek, overspannen of helemaal moegestreden?
https://www.geenstijl.nl/(...)-haag/#cid_247047695

Ik bekeek bovenstaand filmpje.
Vooral bij 5:05. Wat heeft Geert met zijn mond?
Logisch dat mensen overgaan naar de jonge gezonde Thierry.
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 29 mei 2019 @ 10:41:57 #144
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_187148578
quote:
0s.gif Op woensdag 29 mei 2019 07:00 schreef Twentsche_Ros het volgende:
Is Geert ziek, overspannen of helemaal moegestreden?
https://www.geenstijl.nl/(...)-haag/#cid_247047695

Ik bekeek bovenstaand filmpje.
Vooral bij 5:05. Wat heeft Geert met zijn mond?
Logisch dat mensen overgaan naar de jonge gezonde Thierry.
dat is het zenuwtrekje wat hij altijd al heeft als het lastig wordt
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_187300200
quote:
Het rommelt binnen de PVV na weer een verkiezingsnederlaag. Drie PVV’ers in Noord-Holland schermen met het oprichten van een alternatieve partij, een ’democratische PVV’, de DPV. Dit tot woede van Geert Wilders die inmiddels lucht heeft gekregen van de plannen, waarna ze – al dan niet voorlopig – de kop zijn ingedrukt.
https://www.telegraaf.nl/(...)e&utm_medium=organic
  Moderator / Redactie Sport / Weblog vrijdag 7 juni 2019 @ 09:44:34 #146
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_187302205
quote:
het is afwachten tot de boel definitief implodeert en versplintert
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 17 juni 2019 @ 13:24:08 #147
40566 Ericr
Livewrong
pi_187468409
?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

Henk Bres helpt het imago van de PVV nog wat verder om zeep.

Voor de duidelijkheid, het is geen tweet van Bres zelf. Maar het retweeten is niet zo handig natuurlijk.
pi_187767052
juni 2018
quote:
Raadslid Martijn Storm van de PVV in Emmen is meerdere keren telefonisch met de dood bedreigd. Het raadslid zegt een aantal keren 's nachts te zijn gebeld door onbekende mannen, die dreigden hem iets ergs aan te doen.
https://www.rtvdrenthe.nl(...)a-over-mijn-schouder

juli 2019
quote:
Martijn Storm, raadslid voor de PVV in Emmen, is voor het doen van een valse aangifte veroordeeld tot een werkstraf van 150 uur. Storm deed vorig jaar op 26 juni aangifte van bedreiging.
https://www.rtvdrenthe.nl(...)r-PVV-raadslid-Emmen

aandacht vragen?
moslims of 'links' willen framen?
  dinsdag 9 juli 2019 @ 09:36:20 #149
65846 Bocaj
Dance Monkey
pi_187825487
Dance for me, dance for me, dance for me, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh.
I've never seen anybody do the things you do before.
Move for me, move for me, move for me, ay, ay, ay.
And when you're done I'll make you do it all again.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')