abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_155372018
Welkom in het centrale topic over de PVV. Dit topic is opgezet om te voorkomen dat over elke tweet, one-liner, quote of wat dan ook een eigen topic geopend wordt. Voor overzichtelijkheid dus.

Vorig topic: POL / [Centraal] De PVV #66 Geen zomerstop voor Geert

Actuele ontwikkelingen:

quote:
Wilders: Rutte Pinokkio van de Lage Landen
PVV-leider Wilders heeft geen goed woord over voor het nieuwe steunpakket voor Griekenland. In het Kamerdebat dat op zijn verzoek wordt gehouden, wees hij op de verkiezingsbelofte van VVD-leider Rutte dat er geen geld meer naar Griekenland zou gaan. Hij vindt dat Rutte verraad aan de kiezer pleegt en noemde hem "de Pinokkio van de Lage Landen".

Volgens Wilders moet de Tweede Kamer verhinderen dat Rutte zijn belangrijkste hobby beoefent: "gireren naar Griekenland". Wilders vindt dat Rutte opkomt voor de Grieken en "de gelukzoekers" en niet voor de Nederlanders.

Ouderen

De PVV heeft er geen enkel vertrouwen in dat de Griekse regering zich deze keer aan haar beloften zal houden. "Wat ze ook doen, de Grieken krijgen hun geld wel, in plaats van de ouderen." Later in het debat zal Wilders een motie van wantrouwen tegen het kabinet indienen.
Hier weer verder.
pi_155427877
quote:
Dion Graus denkt aan vertrek uit Kamer

PVV-Tweede Kamerlid Dion Graus ziet nog een termijn niet zitten zolang de PVV door andere partijen wordt geboycot.

Dat zegt hij in een interview met de PZC. Andere partijen laten de PVV links liggen sinds partijleider Geert Wilders zijn minder-Marokkanen-uitspraak deed en Graus is die ,,politieke spelletjes'' zat. ,,Als het zo blijft zoals nu, zal ik stoppen bij de volgende verkiezingen.''

Graus benadrukt dat hij zijn termijn gewoon uitzit en ook niet voortijdig de PVV zal verlaten en zijn zetel mee zal nemen.
Bron: Telegraaf
pi_157760069
quote:
Een van de minderjarige meisjes waar oud-EuroparlementariŽr DaniŽl van der Stoep seks mee wilde door haar te betalen, is de dochter van een vroegere beleidsmedewerkster en partijgenoot van hem. Volgens deze oud-beleidsmedewerkster heeft Van der Stoep 'lange tijd en aanhoudend' aangedrongen op de seks.
http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)n-partijgenoot.dhtml
pi_157785949
Justitie eist cel tegen oud-PVV'er voor verleiden minderjarige meisjes
quote:
Oud-EuroparlementariŽr DaniŽl van der Stoep (35) heeft dinsdag bij de rechtbank in Den Haag vijf maanden celstraf waarvan drie voorwaardelijk tegen zich horen eisen voor het verleiden van minderjarige meisjes.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_158117365
De voormalige EuroparlementariŽr DaniŽl van der Stoep moet 2 maanden de gevangenis in omdat hij probeerde minderjarige meisjes te verleiden tot seks. Hij is ook veroordeeld tot 3 maanden voorwaardelijke celstraf en een taakstraf van 240 uur.

http://nos.nl/artikel/207(...)erjarigen-wilde.html

Tjaaaa...... PVV'ers en hun kameraden met duistere zeden .
pi_158978948
ADnl twitterde op zondag 10-01-2016 om 10:20:37 De PVV evenaart in de laatste peiling van Maurice de Hond het 'zetelrecord' van de VVD https://t.co/kAjybNWfs1 https://t.co/IiZwhRXaZ6 reageer retweet
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 januari 2016 @ 14:13:47 #7
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_159253984
Ome Greet heeft nu ook ruzie met Rutger Castricum en boycot ook Powned :')
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_159255205
quote:
10s.gif Op woensdag 20 januari 2016 14:13 schreef borisz het volgende:
Ome Greet heeft nu ook ruzie met Rutger Castricum en boycot ook Powned :')
Hoe dat? Was altijd zijn grote vriend en vertrouwde website.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 januari 2016 @ 15:28:40 #9
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_159256141
quote:
1s.gif Op woensdag 20 januari 2016 14:58 schreef Kaas- het volgende:

[..]

Hoe dat? Was altijd zijn grote vriend en vertrouwde website.
http://politiek.tpo.nl/20(...)an-powned-in-de-ban/
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_159256765
Het ene na de andere nieuwsmedium doet Wilders in de ban. Dit zegt wel iets over welke mediavrijheid er over zou blijven in Nederland wanneer hij aan de macht zou zijn. Elk medium dat niet aan z'n voeten ligt direct in de ban doen. Man man man. :|W
pi_159327771
Geert Wilders deelt verzetsspray uit aan vrouwen ter verwering van opdringerige (asielzoekende) mannen
Linkse meisjes zeggen: opportunistische nep-feminist
PVV'ers zeggen: daar moet een piemel in
Nee daarom krijgen ze juist die spray dommies!
  vrijdag 18 maart 2016 @ 07:15:48 #12
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_160754557
Minder PVV-moties aangenomen na 'minder-uitspraken'
Gisteren, 20:12
De PVV van Geert Wilders betaalt een prijs voor zijn omstreden Marokkanen-uitspraken in maart 2014. Door de uitspraken van Wilders over ‘minder Marokkanen’ is de PVV in de Tweede Kamer minder effectief geworden, zo blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws. Vooral de PvdA wil niks meer met Wilders te maken hebben.

Werd eerder 7 procent van alle PVV-moties door de Tweede Kamer aangenomen, na de 'minder Marokkanen'-uitspraak is dat aantal bijna gehalveerd. Nog geen 4 procent van de PVV-voorstellen krijgt sinds de uitspraak op 19 maart 2014 een meerderheid in de Tweede Kamer.
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
  dinsdag 12 april 2016 @ 18:29:17 #13
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_161378839
Vraagje: Als het OM Wilders kan vervolgen voor "negatieve volksmennerij" die in beginsel nederland schaadt, dan zou geenstijl toch ook gewoon de kopstukken kunnen aanpakken die uit volle borst riepen om niet te gaan stemmen om zodoende het democratisch proces te disrupteren?

In weze doen beide aan "negatieve volksmennerij", ondanks dat het twee totaal andere zaken zijn, zou er toch enige precedentwerking in kunnen zitten, niet? Als Geenstijl nu voor de uitspraak van de rechtbank al aankondigd de andere kopstukken te zullen aanklagen indien wilders wordt schuldig bevonden, dan krabben ze wel twee keer achter de oren voordat ze hem daadwerkelijk schuldig bevinden. Oh, ik ben geen wildersstemmer, maar is wel een interessante kwestie. Want de quote "minder minder minder" is natuurlijk wel enige vorm van volksmennerij, dat lijkt me duidelijk. Alle politici doen immers aan volksmennerij alleen de vraag lijkt me eerder hoe schadelijk deze aktie was voor de samenleving. Ik vraag me dus af of andere partijen precedentwerking kunnen gebruiken om het oordeel in deze zaak enigzins te beinvloeden in het voordeel van wilders. Op het moment dat wilders schuldig wordt bevonden dan is eventueel het hek van de dam t.a.v. het vervolgen van politici of kopstukken inzake de uitspraken die zei doen en de beloften die zei niet nakomen. Misschien lezen juridische mensen dit berichtje en kunnen zei hierover even hun lichtje laten schijnen? thanks!

[ Bericht 5% gewijzigd door govie op 12-04-2016 18:34:43 ]
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
pi_161379793
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 18:29 schreef govie het volgende:
Vraagje: Als het OM Wilders kan vervolgen voor "negatieve volksmennerij"
Heb je de aanklacht gelezen ? Ik dacht dat daar niks in staat over negatieve volksmennerij
  dinsdag 12 april 2016 @ 19:28:42 #15
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_161380141
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 19:14 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Heb je de aanklacht gelezen ? Ik dacht dat daar niks in staat over negatieve volksmennerij
1 zin uit een post trekken is niet netjes. De kranten spreken van ophitserij en haatzaaierij. Je begrijpt mijn punt hopelijk wel, dat het ene eventueel wat precedent kan scheppen voor het andere.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
pi_161380254
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 19:28 schreef govie het volgende:

[..]

1 zin uit een post trekken is niet netjes. De kranten spreken van ophitserij en haatzaaierij. Je begrijpt mijn punt hopelijk wel, dat het ene eventueel wat precedent kan scheppen voor het andere.
Dat is de kern van de zaak. Hij is niet aangeklaagd voor negatieve volksmennerij.
Wat iemand in de krant schrijft is zijn mening. Maar het OM moet een duidelijke aanklacht schrijven met juridische begrippen en verwijzend naar wetten,

Daarnaast is het verschil dat Wilders zijn aanhang zat te volksmennen in het opwekken en uiten van discriminatie... En wie van de week zei dat mensen niet moeten gaan stemmen , zei iets heel anders. Dat is geen discriminatie van een bepaalde etnische groep.
pi_161698903
quote:
De pinpas van de Limburgse PVV kende een reizend bestaan. Jan Linders, Ikea, Mediamarkt, Saturn, Perry Sport, Hilton Wenen, Siebel Juweliers, Gall & Gall, Leenbakker en De Efteling. Overal haalde Michael Heemels de kaart gretig door de betaalautomaat. En niet alleen daar. Het overzicht van betalingen door Heemels vanuit de fractiegelden van de PVV laat een beeld zien van een luxueus leven. Tripjes naar het buitenland, kleding en schoenen, tickets voor theaters en concerten, restaurantbezoeken, hotelovernachtingen. Maar ook belastingaanslagen, lokale heffingen van de gemeente Roerdalen en deurwaarderskosten. De portemonnee van Heemels kende geen bodem, met dank aan de door de provincie verstrekte fractiegelden
http://www.limburger.nl/c(...)kezucht-en-koopwoede
pi_161797676
quote:
Het Almeerse raadslid Renť Eekhuis is door de politierechter veroordeeld tot een werkstraf voor het mishandelen van zijn vrouw. Hij krijgt 140 uur werkstraf waarvan 60 uur voorwaardelijk. Ook moet hij een agressiebehandeling ondergaan.

Hij stond terecht, omdat hij zijn vrouw drie gebroken ribben heeft geschopt. Eekhuis zegt dat zijn vrouw, met wie hij in scheiding ligt, met te veel alcohol op tegen een kast is gevallen. De officier van justitie noemde dat ongeloofwaardig. Renť Eekhuis heeft al aangegeven tegen de uitspraak in beroep te gaan.

Eekhuis vormt een eenmansfractie in de gemeenteraad van Almere. Hij werd in september uit de PVV gezet omdat hij geld van de fractie naar zijn eigen rekening had overgemaakt. Hij stortte dat geld later terug, maar kon er volgens de PVV geen goede verklaring voor geven.
http://www.omroepflevolan(...)r-mishandeling-vrouw
  donderdag 26 mei 2016 @ 10:27:40 #19
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_162509969
OM haalt uit naar Wilders en Knoop

AMSTERDAM - Het Openbaar Ministerie heeft vanmorgen tijdens de tweede zitting in het strafproces tegen Geert Wilders, hard uitgehaald naar de hoofdpersoon en zijn verdediging.

Officier van justitie Wouter Bos noemde de afwezigheid van Wilders en advocaat Geert-Jan Knoops ’niet chique’. „Deze zaak vergt van alle partijen veel voorbereiding. Vandaag ontbreekt zelfs de beleefdheid om op de zitting te verschijnen."

’Uit koers’
Volgens Bos was met Wilders en Knoops van tevoren afgesproken van de zaak geen circus te maken en elkaar met fatsoen te bejegenen. "Inmiddels vragen we ons af waar de verdediging uit koers is geraakt."

Knoops zou vandaag een zogenoemd preliminair verweer houden, dat bijvoorbeeld kan gaan over de niet-ontvankelijkheid van het OM in de vervolging. Er was door de verdediging gevraagd om zo'n zitting, omdat bij niet-ontvankelijkheid de inhoudelijke behandeling niet doorgaat, en Wilders niet op hoge advocatenkosten zou worden gejaagd. Pas een week geleden liet de verdediging in een mail aan de rechtbank weten dat verweer nog niet te kunnen voeren. Door het afwijzen van onderzoekswensen van de verdediging door de rechtbank, zag Knoops zich genoodzaakt om dat onderzoek zelf te doen, schreef hij. "En dat kost tijd."

Cynisch
Volgens OvJ Bos zijn rechtbank en OM voldoende tegemoet gekomen aan de wensen van Wilders en zijn verdediging. Bos wees er fijntjes op dat de advocatenkosten voor Wilders juist de pan uit zouden rijzen als alle onderzoekswensen waren toegewezen. Knoops wilde bijvoorbeeld alle 6400 mensen die aangifte tegen Wilders deden horen. "Dat zou 8 jaar in beslag hebben genomen", aldus een cynische OvJ Bos.

http://www.telegraaf.nl/b(...)_naar_Wilders__.html
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
pi_162833717
quote:
Dit is dus een Facebookaccount waar PVV-aanhangers zeggen wat ze van Nederland, de maatschappij, de politiek en de personen vinden. Wij zijn daarin geÔnfiltreerd, omdat ik getipt werd dat daar buitengewoon stuitende dingen worden gezegd, waaronder meer dat ik ook met de dood bedreigd werd. Je gelooft je ogen niet, wat daar allemaal door PVV-aanhangers wordt beweerd, gezegd en verkondigd. Humberto Tan, een collega van ons, wordt daar op een verschrikkelijke wijze met de dood bedreigd.”
aldus Peter R de Vries
http://www.joop.nl/nieuws/peter-r-de-vries-pakt-pvvers-aan
pi_162833893
quote:
Je gelooft het niet...
Dat is wel erg naÔef hoor _O-. Dat die aanhang vrij agressief is, is toch niet lastig om te geloven :D
pi_162838938
quote:
1s.gif Op woensdag 8 juni 2016 07:39 schreef 99.999 het volgende:

[..]

Je gelooft het niet...
Dat is wel erg naÔef hoor _O-. Dat die aanhang vrij agressief is, is toch niet lastig om te geloven :D
https://www.facebook.com/(...)os/1802413769987523/
  woensdag 15 juni 2016 @ 14:48:25 #23
141378 Pearlbitch
Team Lieses Angels
pi_163032992
Wijziging van de Mediawet 2008 in verband met aanvullingen bij het toekomstbestendig maken van de landelijke publieke mediadienst (34 459)

Plenair debat om 15.00 uur

Martin Bosma straks weer vol op het orgel over de staatsomroep. *O*
Ik ga morgen een nieuwe tv kopen want in de mijne woont Kaag
(Spoednickje)
pi_163033001
quote:
14s.gif Op woensdag 15 juni 2016 14:48 schreef Pearlbitch het volgende:
Wijziging van de Mediawet 2008 in verband met aanvullingen bij het toekomstbestendig maken van de landelijke publieke mediadienst (34 459)

Plenair debat om 15.00 uur

Martin Bosma straks weer vol op het orgel over de staatsomroep. *O*
We kunnen niet wachten.
  woensdag 15 juni 2016 @ 14:49:42 #25
141378 Pearlbitch
Team Lieses Angels
pi_163033018
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2016 14:48 schreef Kaas- het volgende:

[..]

We kunnen niet wachten.
Is inderdaad iets waar ik desnoods afspraken voor afzeg. :Y
Ik ga morgen een nieuwe tv kopen want in de mijne woont Kaag
(Spoednickje)
pi_163038392
Die Bosma is inderdaad een sneu stukje fascist.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_163270342
http://nos.nl/artikel/211(...)in-bezet-gebied.html

Ik vroeg me ineens af wat de reactie van de PVV zou zijn geweest als dit niet over Israel ging 8-)
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_163273122
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 16:38 schreef TheVulture het volgende:
http://nos.nl/artikel/211(...)in-bezet-gebied.html

Ik vroeg me ineens af wat de reactie van de PVV zou zijn geweest als dit niet over Israel ging 8-)
Wat was dan de reactie nu het wel over IsraŽl gaat? :)
pi_163273383
quote:
5s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 19:22 schreef k_man het volgende:

[..]

Wat was dan de reactie nu het wel over IsraŽl gaat? :)
Er is geen respons... het gaat immers om het land van zijn geldschieters
Op maandag voel ik me als Robinson CrusoŽ: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_167347719
Voor de PVV-watchers bij deze een centraal PVV topic. Volg hier al het nieuws en ontwikkelingen rondom de partij van Geert Wilders.


pi_167362066
Mja, het is allemaal zo kort door de bocht.
pi_167365406
Hť, de AOW moet naar 65.
pi_167895584
Over de worsteling om tot eennkandidatenlijst te komen. http://www.volkskrant.nl/(...)ent&utm_content=free
pi_167895632
quote:
1s.gif Op donderdag 5 januari 2017 09:19 schreef 99.999 het volgende:
Over de worsteling om tot eennkandidatenlijst te komen. http://www.volkskrant.nl/(...)ent&utm_content=free
#genot.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_167905774
Gaat hij bij deze verkiezingen ook weer 180 graden draaien over de AOW binnen 12 uur?
In the beginning there was nothing, which exploded.
pi_167908872
quote:
1s.gif Op donderdag 5 januari 2017 09:19 schreef 99.999 het volgende:
Over de worsteling om tot eennkandidatenlijst te komen. http://www.volkskrant.nl/(...)ent&utm_content=free
Apart dat er wettelijk maximaal 50 personen op de lijst mogen. Wat als een partij meer dan 50 zetels zou scoren?
pi_167921246
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
pi_167921277
quote:
11s.gif Op donderdag 5 januari 2017 19:52 schreef k_man het volgende:

[..]

Apart dat er wettelijk maximaal 50 personen op de lijst mogen. Wat als een partij meer dan 50 zetels zou scoren?
Je kan in de verschillende kiesdistricten verschillende lijsten indienen. En volgens mij hangt het maximumaantal af van wat ze bij de vorige verkiezingen hebben gehaald. VVD mogen PvdA mogen veel langere lijsten indienen.
pi_167921347
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:41 schreef 99.999 het volgende:
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
Gewoon een move om te laten zien dat ze ook vrouwen op de lijst hebben. Die Vicky heeft ook nog eens gestudeerd dus snap de move wel.
pi_167922119
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:47 schreef Tem het volgende:

[..]

Gewoon een move om te laten zien dat ze ook vrouwen op de lijst hebben. Die Vicky heeft ook nog eens gestudeerd dus snap de move wel.
In die zin inderdaad wel slim. Maar het is ook wel een club met boeiende ego's. En bosma was toch al jaren een getrouwe.
pi_167926323
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:41 schreef 99.999 het volgende:
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
Wel verrassend toch, na alle verhalen dat het niet meer zou boteren tussen Fleur en de GBL.
pi_167927215
quote:
7s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 15:40 schreef k_man het volgende:

[..]

Wel verrassend toch, na alle verhalen dat het niet meer zou boteren tussen Fleur en de GBL.
Ja, vond ik ook wel. Maar zij is natuurlijk een van degenen binnen de PVV die ook kiezers aan kan spreken met iets anders dan het verhaal over buitenlanders. Daarmee is ze erg waardevol.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 06-01-2017 16:13:12 ]
pi_167929866
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 11:41 schreef 99.999 het volgende:
Fleur op twee en Vicky op drie. Hoe zou Bosma het vinden dat hij onder twee vrouwen staat?
http://www.volkskrant.nl/(...)slijst-pvv~a4444714/
Wie heeft die lijst opgesteld?
Geert en Geert en Geert ?
Of waren er hielenlikkers die mee mochten stemmen?
Ik las een tijd terug dat Fleur wilde stoppen. Kennelijk niet dus
Of het is een pr-truc om stemmen te winnen en dan stopt ze toch ergens dit jaar.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 9 februari 2017 @ 21:06:27 #44
163650 crew  Greys
Nee.
pi_168787827
Hm... Opvallend.

Hans Hillen (CDA): "Val van Rutte 1 kwam niet door PVV"

https://twitter.com/geertwilderspvv/status/829776519979470848

Hij zegt het echt.
Koutist in opleiding.
  maandag 13 februari 2017 @ 18:23:36 #46
104871 remlof
Europees federalist
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator maandag 13 februari 2017 @ 18:31:28 #47
163650 crew  Greys
Nee.
pi_168878381
Oh, wauw!
Koutist in opleiding.
  maandag 13 februari 2017 @ 18:57:13 #48
104871 remlof
Europees federalist
pi_168878827
Foto maar even posten dan:

pi_168884025
De tekenaar was Jan Holswilder (!!) , een liberaal , geboren 1850 Creepy hoor !
http://resources.huygens.(...)e=198&view=imagePane

Het is een karikatuur van de liberaal Willem Wintgens.
pi_168926093
quote:
Wordt er in schoolkantines alleen nog maar halal eten geserveerd? PVV-voorman Geert Wilders beweerde dat in het WNL-interview dat dit weekend werd uitgezonden. Uit een factcheck van studenten Journalistiek blijkt: dat is onzin.
http://www.rtlnieuws.nl/n(...)g-van-schoolkantines
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')