Same here.quote:Op zaterdag 15 februari 2014 13:00 schreef Alfje het volgende:
Cola, zo slecht, maar kan er niet vanaf blijven.
Qua eten is dat voor mij niet zo moeilijk. Thais staat voor mij stijf bovenaan als lievelingseten. En dat doe ik alweer wat dagen achtereen w.o. vandaag.quote:Op zaterdag 15 februari 2014 12:45 schreef Amarantha het volgende:
Iedereen heeft wel eens momenten dat je ineens helemaal gek bent op een bepaald soort eten of drinken en dat heel vaak haalt en daarna ineens een hele tijd niet meer. Ik vroeg me af welke producten dat bij jullie zijn op dit moment.. Zelf ben ik helemaal gek op ijsthee ineens haha (geen specifiek merk, is allemaal lekker)
Dat ziet er lekker uitquote:Op zaterdag 15 februari 2014 14:26 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Qua eten is dat voor mij niet zo moeilijk. Thais staat voor mij stijf bovenaan als lievelingseten. En dat doe ik alweer wat dagen achtereen w.o. vandaag.
Wat is er guilty aan calorieloze dingen als suikervrije drop, peper en knoflook?quote:Op zaterdag 15 februari 2014 15:17 schreef uniekhoorn het volgende:
Muntdrop, suikervrij van de Kruidvat...
Minimaal 10 per dag
En ik kook bijna elke dag een rode peper en grote teen knoflook bij de groente.
Prak ik dan fijn op het bord en gebruik ik als een soort van "dipsaus"
Dit is niet CUL / Guilty pleasuresquote:Op zaterdag 15 februari 2014 16:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat is er guilty aan calorieloze dingen als suikervrije drop, peper en knoflook?
Overigens suikervrije dropZoetstoffen stijgen direct naar mn hoofd.
Oja verkeerde topic haha, sorryquote:Op zaterdag 15 februari 2014 16:19 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Dit is niet CUL / Guilty pleasuresHier gaat het over eten en/of drinken waar je 'verslaafd' aan bent momenteel
Kan gebeurenquote:Op zaterdag 15 februari 2014 16:27 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Oja verkeerde topic haha, sorry
dit, en ook die red bull erbijquote:Op zaterdag 15 februari 2014 16:07 schreef Anne het volgende:
[..]
Vooral met die gefotoshopte vliegen erbijhoe onsmakelijk wil je het hebben.
Gewoon een rode peper en knoflook? Hoe lang kook je die? Waar eet je het bij?quote:Op zaterdag 15 februari 2014 15:17 schreef uniekhoorn het volgende:
Muntdrop, suikervrij van de Kruidvat...
Minimaal 10 per dag
En ik kook bijna elke dag een rode peper en grote teen knoflook bij de groente.
Prak ik dan fijn op het bord en gebruik ik als een soort van "dipsaus"
Dit, en foie gras, vijgen, zware klassieke wijnen als Barolo, grappaquote:
Oef, pas op je gebitquote:Op zaterdag 15 februari 2014 18:59 schreef FutureFairytale het volgende:
Mijn grootste verslaving is ijs, en dan vooral waterijs en slushes. Eet er iedere dag wel een paar.
Verder gaat er een kilo fruit per dag doorheen dat ik pers want versgeperst sap is
quote:
Haha, een Hollandse club sandwich!quote:Op zaterdag 15 februari 2014 15:54 schreef highender het volgende:
Een of meerdere sandwiches bestaande uit 3 witte boterhammen, roomboter en chocoladehagelslag.
En je lever... (serieus, steve jobs is eraan doodgegaan)quote:
Hij was fruitarier, is zijn lever kapot aan gegaan, waarschijnlijk door de hoge inname van fructose en verder niets.quote:Op zondag 16 februari 2014 22:33 schreef FutureFairytale het volgende:
Steve Jobs is doodgegaan aan waterijs?
Connaisseur, net als ik.heb je weleens japans wagyu ribeye gegeten?quote:Op zondag 16 februari 2014 22:19 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
En je lever... (serieus, steve jobs is eraan doodgegaan)
Oja, mijn favorieten:
1. Koffie (en dan wel het liefst goede koffie, ik houd ervan om verschillende soorten bonen te vergelijken enzo)
2. Olijfolie (ja, een salade met de ene of andere olijfolie maakt een enorm verschil, ik ben regelmatig op zoek naar de juiste soort
3. Foie gras (zo lekker, beetje guilty vanwege dwangvoeding, maarja)
4. Goede biefstuk/ossenhaas/chateuabriand, lekker rood/rauw, heerlijk
5. Thee, mooi groene thee, witte thee etc.
Oh maar dat ben ik niet hoor haha. Veel fruit maar eet alles verderquote:Op zondag 16 februari 2014 23:39 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Hij was fruitarier, is zijn lever kapot aan gegaan, waarschijnlijk door de hoge inname van fructose en verder niets.
Edit: correctie, ik zat evebn mis. Jobs ging dood aan alvleesklierkanker. Maar fruitariers hebben wel vaak een kapotte lever :/
Ziet er tof uit! Jammergenoeg niet in NL te vinden denk.quote:Op maandag 17 februari 2014 07:14 schreef Deshain het volgende:
Terry's Chocolate Orange op het moment![]()
[ afbeelding ]
Jawel hoor, een hele doos in mijn voorraadkast...quote:Op maandag 17 februari 2014 08:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ziet er tof uit! Jammergenoeg niet in NL te vinden denk.
Dat zou ik niet weten, ik weet alleen dat ik een hele doos heb staan nog...quote:Op maandag 17 februari 2014 10:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Aardig dat je ook even vermeldt waar we het kunnen kopen dan...
Dank je het smaakt elke keer dat ik er ben weer als een orgasme. Ik ben met simpel al tevreden.quote:
quote:Op maandag 17 februari 2014 04:22 schreef Just_some_random_dude het volgende:
p.s Ts ik haat je omdat ik nu eigenlijk pizza wil bestellen.![]()
Om lijm van te makenquote:Op maandag 17 februari 2014 22:52 schreef Hagelkaas het volgende:
Tosti's. Een goeie tosti is zo fucking lekker.
En ik zit weer in een aardappelperiode. Puree, uit de oven, gebakken. En wederom vraag ik me af waar je in godsnaam vastkokende aardappelen voor gebruikt.
Maar een kruimige aardappel bevat toch meer zetmeel? En dat is waar de lijmachtige werking vandaan komt voor zover ik weet. PIET!quote:
tell em, hipsterquote:Op donderdag 20 februari 2014 12:25 schreef Iwanius het volgende:
Dat is zo een overhypte smaakloze slootwater drank. Dat je dat drinkt.![]()
[ afbeelding ]
Tenzij je zo een hipster bent.
Ik heb dit in Noorwegen wel eens gehad, soort van harde salmiakdrop.quote:
Tyrkisk peber.quote:
Dit dus, maar dan de ongebakken van de Chinese toko: Ik sta de laatste tijd zo'n 3x in de week kroepoek te frituren en dan schaamteloos voor de TV/laptop knagen (en niet te vergeten: Zoete chilisaus als dip erbij)quote:Op donderdag 13 maart 2014 17:54 schreef Uccie het volgende:
Kroepoek, vooral die kleine snack dingetjes. Zakje is zo leeg.
Dat heb ik nog nooit durven uitproberen. Toch eens doen.quote:Op zondag 16 maart 2014 16:25 schreef edcetera het volgende:
[..]
Dit dus, maar dan de ongebakken van de Chinese toko: Ik sta de laatste tijd zo'n 3x in de week kroepoek te frituren en dan schaamteloos voor de TV/laptop knagen (en niet te vergeten: Zoete chilisaus als dip erbij)
Verder: nudels: All time klassieker
Bespaart ruimte in je keukenkastje en het is leuk om te doenquote:Op zondag 16 maart 2014 16:32 schreef Uccie het volgende:
[..]
Dat heb ik nog nooit durven uitproberen. Toch eens doen.
Oh en dippen met donkere sojasaus is ook lekker.
Ik ga van de week naar de toko en het uitproberen, bedankt!quote:Op zondag 16 maart 2014 16:40 schreef edcetera het volgende:
[..]
Bespaart ruimte in je keukenkastje en het is leuk om te doen
Heerlijkquote:
quote:Op woensdag 19 maart 2014 18:52 schreef Piet__Piraat het volgende:
De el cheapo worstenbroodjes van de Lidl
[ afbeelding ]
Tijdens mijn zwangerschap at ik mij kwijt aan appels.quote:Op woensdag 12 maart 2014 09:51 schreef LaLouchi het volgende:
Sinds ik zwanger ben een sneetje wit tijgerbrood met oude kaas en appelstroop...
Heb je zeekraal ook al eens geprobeerd?quote:
Lijkt mij iig 10x lekkerder dan van dat snotterige zeewier wat je altijd bij sushi krijgtquote:Op donderdag 20 maart 2014 15:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb je zeekraal ook al eens geprobeerd?
Geen idee, ik krijg regelmatig eten voorgeschoten die niet te definiëren zijn. Ik heb wel paar keer gegeten wat op zeekraal leek, maar kon ook gewoon kouseband geweest zijnquote:Op donderdag 20 maart 2014 15:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb je zeekraal ook al eens geprobeerd?
Waar koopt men zeekralen?quote:Op donderdag 20 maart 2014 15:57 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Lijkt mij iig 10x lekkerder dan van dat snotterige zeewier wat je altijd bij sushi krijgt
Dat heb ik met Verse Jus D'Orange, een liter per dag is niksquote:Op donderdag 20 maart 2014 10:05 schreef Deeltjesversneller het volgende:
ik kan niet stoppen met melk drinken. probeer al een tijdje te minderen, maar het lukt gewoon nietsteeds weer die cravings.
Zeekraal zie je nogal eens bij de visboer, zeer goede groentespecialisten en de Hanos.quote:Op donderdag 20 maart 2014 15:58 schreef Yiwei het volgende:
[..]
Geen idee, ik krijg regelmatig eten voorgeschoten die niet te definiëren zijn. Ik heb wel paar keer gegeten wat op zeekraal leek, maar kon ook gewoon kouseband geweest zijn
[..]
Waar koopt men zeekralen?
Hoe staat je gebit ervoor?quote:Op donderdag 20 maart 2014 16:01 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Dat heb ik met Verse Jus D'Orange, een liter per dag is niks
Das ook niet goed, tandpasta slijpt.quote:Op donderdag 20 maart 2014 16:04 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ja, blijven poetsende hele dag door
Ja Piet, maak je nou maar geen zorgenquote:Op donderdag 20 maart 2014 16:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Das ook niet goed, tandpasta slijpt.
Ja, ja... hetzelfde geldt voor zoet, minstens een half uurtje wachten, maar bijna in ál het eten zit wel óf zuur of zoet. Een glaasje wijn is bijvoorbeeld ook niet best...quote:Op donderdag 20 maart 2014 19:57 schreef -Ciske- het volgende:
Ik heb altijd begrepen dat je juist niet vlak na het nuttigen van zure dranken als sinaasappelsap je tanden moet poetsen, omdat dat juist averechts werkt.
Jaaa dat heb ik ook. Daarom is alleen mn eigen eten lekkerquote:Op vrijdag 21 maart 2014 13:14 schreef fluffy2 het volgende:
Sambal... geen idee ik smeer en gooi het overal doorheen.
En dan raar vinden dat als je bij andere eet het eten flauw vind haha.
Heel herkenbaarquote:Op vrijdag 21 maart 2014 12:15 schreef xuryah het volgende:
Mijn verslaving is cayennepeper poederdoe het echt overal op of doorheen.
En anders rode pepertjes.
Heb je ook tempura zeewier geprobeerd naast sushi handroll?quote:Op donderdag 20 maart 2014 22:13 schreef Pap89 het volgende:
[..]
Jaar geleden voor het eerst op, zat bij een gerecht.
Maar dat is echt wel lekker ja.
Paprikapoeder + kippoeder mix op lekkerbekquote:
Ik vind Nutella viesquote:
Niet normaal? Dan is bijna heel NL niet normaalquote:Op zaterdag 22 maart 2014 23:28 schreef mitahuma het volgende:
Oh en elke dag eet ik wel een paar sneeen brood, niet normaal eigenlijk.
Wel met een beetje ketchup of schijfjes komkommer. Of liefst beidequote:
Of sambal of hele grove mosterdquote:Op zondag 23 maart 2014 00:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Wel met een beetje ketchup of schijfjes komkommer. Of liefst beide
Ik ook absoluut niet. Ik lust dat niet..quote:Op zaterdag 22 maart 2014 23:28 schreef mitahuma het volgende:
Ik ben niet echt een taart/vlaai/gebak liefhebber
Geen idee waar jij je vlaaien in Limburg koopt maar dit is toch wel wat overdreven. Blijf bij de supermarkt en ketens weg en je zit vrijwel altijd goed.quote:Op zondag 23 maart 2014 13:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Een goede vlaai, van brood of linzendeeg, met een vruchten of rijstvulling is erg lekker, helaas zijn de meeste vlaaien tegenwoordig zelfs in Limburg vaak meer een taart met slagroom ipv een Vla
Heb dat liever dan die gele zware pudding. Vruchtenvlaai van de Hema vol vers fruit bovenop, slagroomvulling en krokante bodemquote:Op zondag 23 maart 2014 13:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Een goede vlaai, van brood of linzendeeg, met een vruchten of rijstvulling is erg lekker, helaas zijn de meeste vlaaien tegenwoordig zelfs in Limburg vaak meer een taart met slagroom ipv een Vla
Die moet ik!quote:Op maandag 24 maart 2014 19:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heb dat liever dan die gele zware pudding. Vruchtenvlaai van de Hema vol vera fruit bovenop, slagroomvulling en krokante bodem
Precies dat ja!quote:Op woensdag 12 maart 2014 08:57 schreef Apekoek het volgende:
Sushi, voordat 't al hip en alles was. Elke keer als ik het eet, zelfs wanneer het meerdere keren per week is, kan ik er intens van genieten alsof t de eerste keer is dat ik het eet.
1 peper en 1 teen knoflook? Dat valt nog mee.. ga terug nu het nog kan!quote:Op zaterdag 15 februari 2014 15:17 schreef uniekhoorn het volgende:
En ik kook bijna elke dag een rode peper en grote teen knoflook bij de groente.
Prak ik dan fijn op het bord en gebruik ik als een soort van "dipsaus"
Oef, ook heel erg lekkerquote:
Ik gebruik een magnetronnetjequote:Op maandag 31 maart 2014 17:56 schreef Iwanius het volgende:
Gebruik jij daar een oventje voor of wat om deze warm te maken?
Probeer als je kan te stomen met een stoompan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |