Ja, ja... hetzelfde geldt voor zoet, minstens een half uurtje wachten, maar bijna in ál het eten zit wel óf zuur of zoet. Een glaasje wijn is bijvoorbeeld ook niet best...quote:Op donderdag 20 maart 2014 19:57 schreef -Ciske- het volgende:
Ik heb altijd begrepen dat je juist niet vlak na het nuttigen van zure dranken als sinaasappelsap je tanden moet poetsen, omdat dat juist averechts werkt.
Jaaa dat heb ik ook. Daarom is alleen mn eigen eten lekkerquote:Op vrijdag 21 maart 2014 13:14 schreef fluffy2 het volgende:
Sambal... geen idee ik smeer en gooi het overal doorheen.
En dan raar vinden dat als je bij andere eet het eten flauw vind haha.
Heel herkenbaarquote:Op vrijdag 21 maart 2014 12:15 schreef xuryah het volgende:
Mijn verslaving is cayennepeper poederdoe het echt overal op of doorheen.
En anders rode pepertjes.
Heb je ook tempura zeewier geprobeerd naast sushi handroll?quote:Op donderdag 20 maart 2014 22:13 schreef Pap89 het volgende:
[..]
Jaar geleden voor het eerst op, zat bij een gerecht.
Maar dat is echt wel lekker ja.
Paprikapoeder + kippoeder mix op lekkerbekquote:
Ik vind Nutella viesquote:
Niet normaal? Dan is bijna heel NL niet normaalquote:Op zaterdag 22 maart 2014 23:28 schreef mitahuma het volgende:
Oh en elke dag eet ik wel een paar sneeen brood, niet normaal eigenlijk.
Wel met een beetje ketchup of schijfjes komkommer. Of liefst beidequote:
Of sambal of hele grove mosterdquote:Op zondag 23 maart 2014 00:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Wel met een beetje ketchup of schijfjes komkommer. Of liefst beide
Ik ook absoluut niet. Ik lust dat niet..quote:Op zaterdag 22 maart 2014 23:28 schreef mitahuma het volgende:
Ik ben niet echt een taart/vlaai/gebak liefhebber
Geen idee waar jij je vlaaien in Limburg koopt maar dit is toch wel wat overdreven. Blijf bij de supermarkt en ketens weg en je zit vrijwel altijd goed.quote:Op zondag 23 maart 2014 13:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Een goede vlaai, van brood of linzendeeg, met een vruchten of rijstvulling is erg lekker, helaas zijn de meeste vlaaien tegenwoordig zelfs in Limburg vaak meer een taart met slagroom ipv een Vla
Heb dat liever dan die gele zware pudding. Vruchtenvlaai van de Hema vol vers fruit bovenop, slagroomvulling en krokante bodemquote:Op zondag 23 maart 2014 13:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Een goede vlaai, van brood of linzendeeg, met een vruchten of rijstvulling is erg lekker, helaas zijn de meeste vlaaien tegenwoordig zelfs in Limburg vaak meer een taart met slagroom ipv een Vla
Die moet ik!quote:Op maandag 24 maart 2014 19:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heb dat liever dan die gele zware pudding. Vruchtenvlaai van de Hema vol vera fruit bovenop, slagroomvulling en krokante bodem
Precies dat ja!quote:Op woensdag 12 maart 2014 08:57 schreef Apekoek het volgende:
Sushi, voordat 't al hip en alles was. Elke keer als ik het eet, zelfs wanneer het meerdere keren per week is, kan ik er intens van genieten alsof t de eerste keer is dat ik het eet.
1 peper en 1 teen knoflook? Dat valt nog mee.. ga terug nu het nog kan!quote:Op zaterdag 15 februari 2014 15:17 schreef uniekhoorn het volgende:
En ik kook bijna elke dag een rode peper en grote teen knoflook bij de groente.
Prak ik dan fijn op het bord en gebruik ik als een soort van "dipsaus"
Oef, ook heel erg lekkerquote:
Ik gebruik een magnetronnetjequote:Op maandag 31 maart 2014 17:56 schreef Iwanius het volgende:
Gebruik jij daar een oventje voor of wat om deze warm te maken?
Probeer als je kan te stomen met een stoompan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |