Ik ook absoluut niet. Ik lust dat niet..quote:Op zaterdag 22 maart 2014 23:28 schreef mitahuma het volgende:
Ik ben niet echt een taart/vlaai/gebak liefhebber
Geen idee waar jij je vlaaien in Limburg koopt maar dit is toch wel wat overdreven. Blijf bij de supermarkt en ketens weg en je zit vrijwel altijd goed.quote:Op zondag 23 maart 2014 13:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Een goede vlaai, van brood of linzendeeg, met een vruchten of rijstvulling is erg lekker, helaas zijn de meeste vlaaien tegenwoordig zelfs in Limburg vaak meer een taart met slagroom ipv een Vla
Heb dat liever dan die gele zware pudding. Vruchtenvlaai van de Hema vol vers fruit bovenop, slagroomvulling en krokante bodemquote:Op zondag 23 maart 2014 13:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Een goede vlaai, van brood of linzendeeg, met een vruchten of rijstvulling is erg lekker, helaas zijn de meeste vlaaien tegenwoordig zelfs in Limburg vaak meer een taart met slagroom ipv een Vla
Die moet ik!quote:Op maandag 24 maart 2014 19:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heb dat liever dan die gele zware pudding. Vruchtenvlaai van de Hema vol vera fruit bovenop, slagroomvulling en krokante bodem
Precies dat ja!quote:Op woensdag 12 maart 2014 08:57 schreef Apekoek het volgende:
Sushi, voordat 't al hip en alles was. Elke keer als ik het eet, zelfs wanneer het meerdere keren per week is, kan ik er intens van genieten alsof t de eerste keer is dat ik het eet.
1 peper en 1 teen knoflook? Dat valt nog mee.. ga terug nu het nog kan!quote:Op zaterdag 15 februari 2014 15:17 schreef uniekhoorn het volgende:
En ik kook bijna elke dag een rode peper en grote teen knoflook bij de groente.
Prak ik dan fijn op het bord en gebruik ik als een soort van "dipsaus"
Oef, ook heel erg lekkerquote:
Ik gebruik een magnetronnetjequote:Op maandag 31 maart 2014 17:56 schreef Iwanius het volgende:
Gebruik jij daar een oventje voor of wat om deze warm te maken?
Probeer als je kan te stomen met een stoompan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |