Ik heb dit in Noorwegen wel eens gehad, soort van harde salmiakdrop.quote:
Tyrkisk peber.quote:
Dit dus, maar dan de ongebakken van de Chinese toko: Ik sta de laatste tijd zo'n 3x in de week kroepoek te frituren en dan schaamteloos voor de TV/laptop knagen (en niet te vergeten: Zoete chilisaus als dip erbij)quote:Op donderdag 13 maart 2014 17:54 schreef Uccie het volgende:
Kroepoek, vooral die kleine snack dingetjes. Zakje is zo leeg.
Dat heb ik nog nooit durven uitproberen. Toch eens doen.quote:Op zondag 16 maart 2014 16:25 schreef edcetera het volgende:
[..]
Dit dus, maar dan de ongebakken van de Chinese toko: Ik sta de laatste tijd zo'n 3x in de week kroepoek te frituren en dan schaamteloos voor de TV/laptop knagen (en niet te vergeten: Zoete chilisaus als dip erbij)
Verder: nudels: All time klassieker
Bespaart ruimte in je keukenkastje en het is leuk om te doenquote:Op zondag 16 maart 2014 16:32 schreef Uccie het volgende:
[..]
Dat heb ik nog nooit durven uitproberen. Toch eens doen.
Oh en dippen met donkere sojasaus is ook lekker.
Ik ga van de week naar de toko en het uitproberen, bedankt!quote:Op zondag 16 maart 2014 16:40 schreef edcetera het volgende:
[..]
Bespaart ruimte in je keukenkastje en het is leuk om te doen
Heerlijkquote:
quote:Op woensdag 19 maart 2014 18:52 schreef Piet__Piraat het volgende:
De el cheapo worstenbroodjes van de Lidl
[ afbeelding ]
Tijdens mijn zwangerschap at ik mij kwijt aan appels.quote:Op woensdag 12 maart 2014 09:51 schreef LaLouchi het volgende:
Sinds ik zwanger ben een sneetje wit tijgerbrood met oude kaas en appelstroop...
Heb je zeekraal ook al eens geprobeerd?quote:
Lijkt mij iig 10x lekkerder dan van dat snotterige zeewier wat je altijd bij sushi krijgtquote:Op donderdag 20 maart 2014 15:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb je zeekraal ook al eens geprobeerd?
Geen idee, ik krijg regelmatig eten voorgeschoten die niet te definiëren zijn. Ik heb wel paar keer gegeten wat op zeekraal leek, maar kon ook gewoon kouseband geweest zijnquote:Op donderdag 20 maart 2014 15:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb je zeekraal ook al eens geprobeerd?
Waar koopt men zeekralen?quote:Op donderdag 20 maart 2014 15:57 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Lijkt mij iig 10x lekkerder dan van dat snotterige zeewier wat je altijd bij sushi krijgt
Dat heb ik met Verse Jus D'Orange, een liter per dag is niksquote:Op donderdag 20 maart 2014 10:05 schreef Deeltjesversneller het volgende:
ik kan niet stoppen met melk drinken. probeer al een tijdje te minderen, maar het lukt gewoon nietsteeds weer die cravings.
Zeekraal zie je nogal eens bij de visboer, zeer goede groentespecialisten en de Hanos.quote:Op donderdag 20 maart 2014 15:58 schreef Yiwei het volgende:
[..]
Geen idee, ik krijg regelmatig eten voorgeschoten die niet te definiëren zijn. Ik heb wel paar keer gegeten wat op zeekraal leek, maar kon ook gewoon kouseband geweest zijn
[..]
Waar koopt men zeekralen?
Hoe staat je gebit ervoor?quote:Op donderdag 20 maart 2014 16:01 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Dat heb ik met Verse Jus D'Orange, een liter per dag is niks
Das ook niet goed, tandpasta slijpt.quote:Op donderdag 20 maart 2014 16:04 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ja, blijven poetsende hele dag door
Ja Piet, maak je nou maar geen zorgenquote:Op donderdag 20 maart 2014 16:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Das ook niet goed, tandpasta slijpt.
Ja, ja... hetzelfde geldt voor zoet, minstens een half uurtje wachten, maar bijna in ál het eten zit wel óf zuur of zoet. Een glaasje wijn is bijvoorbeeld ook niet best...quote:Op donderdag 20 maart 2014 19:57 schreef -Ciske- het volgende:
Ik heb altijd begrepen dat je juist niet vlak na het nuttigen van zure dranken als sinaasappelsap je tanden moet poetsen, omdat dat juist averechts werkt.
Jaaa dat heb ik ook. Daarom is alleen mn eigen eten lekkerquote:Op vrijdag 21 maart 2014 13:14 schreef fluffy2 het volgende:
Sambal... geen idee ik smeer en gooi het overal doorheen.
En dan raar vinden dat als je bij andere eet het eten flauw vind haha.
Heel herkenbaarquote:Op vrijdag 21 maart 2014 12:15 schreef xuryah het volgende:
Mijn verslaving is cayennepeper poederdoe het echt overal op of doorheen.
En anders rode pepertjes.
Heb je ook tempura zeewier geprobeerd naast sushi handroll?quote:Op donderdag 20 maart 2014 22:13 schreef Pap89 het volgende:
[..]
Jaar geleden voor het eerst op, zat bij een gerecht.
Maar dat is echt wel lekker ja.
Paprikapoeder + kippoeder mix op lekkerbekquote:
Ik vind Nutella viesquote:
Niet normaal? Dan is bijna heel NL niet normaalquote:Op zaterdag 22 maart 2014 23:28 schreef mitahuma het volgende:
Oh en elke dag eet ik wel een paar sneeen brood, niet normaal eigenlijk.
Wel met een beetje ketchup of schijfjes komkommer. Of liefst beidequote:
Of sambal of hele grove mosterdquote:Op zondag 23 maart 2014 00:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Wel met een beetje ketchup of schijfjes komkommer. Of liefst beide
Ik ook absoluut niet. Ik lust dat niet..quote:Op zaterdag 22 maart 2014 23:28 schreef mitahuma het volgende:
Ik ben niet echt een taart/vlaai/gebak liefhebber
Geen idee waar jij je vlaaien in Limburg koopt maar dit is toch wel wat overdreven. Blijf bij de supermarkt en ketens weg en je zit vrijwel altijd goed.quote:Op zondag 23 maart 2014 13:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Een goede vlaai, van brood of linzendeeg, met een vruchten of rijstvulling is erg lekker, helaas zijn de meeste vlaaien tegenwoordig zelfs in Limburg vaak meer een taart met slagroom ipv een Vla
Heb dat liever dan die gele zware pudding. Vruchtenvlaai van de Hema vol vers fruit bovenop, slagroomvulling en krokante bodemquote:Op zondag 23 maart 2014 13:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Een goede vlaai, van brood of linzendeeg, met een vruchten of rijstvulling is erg lekker, helaas zijn de meeste vlaaien tegenwoordig zelfs in Limburg vaak meer een taart met slagroom ipv een Vla
Die moet ik!quote:Op maandag 24 maart 2014 19:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heb dat liever dan die gele zware pudding. Vruchtenvlaai van de Hema vol vera fruit bovenop, slagroomvulling en krokante bodem
Precies dat ja!quote:Op woensdag 12 maart 2014 08:57 schreef Apekoek het volgende:
Sushi, voordat 't al hip en alles was. Elke keer als ik het eet, zelfs wanneer het meerdere keren per week is, kan ik er intens van genieten alsof t de eerste keer is dat ik het eet.
1 peper en 1 teen knoflook? Dat valt nog mee.. ga terug nu het nog kan!quote:Op zaterdag 15 februari 2014 15:17 schreef uniekhoorn het volgende:
En ik kook bijna elke dag een rode peper en grote teen knoflook bij de groente.
Prak ik dan fijn op het bord en gebruik ik als een soort van "dipsaus"
Oef, ook heel erg lekkerquote:
Ik gebruik een magnetronnetjequote:Op maandag 31 maart 2014 17:56 schreef Iwanius het volgende:
Gebruik jij daar een oventje voor of wat om deze warm te maken?
Probeer als je kan te stomen met een stoompan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |