Daar heb je een punt.quote:Op maandag 31 maart 2014 14:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ohw. na, dat is zoetzure rode saus eigenlijk ook niet.
Oh wow, dan maakt me het eten ook niet veel meer uit, want ik kom dan echt niet weer terug.quote:Op maandag 31 maart 2014 10:35 schreef Isegrim het volgende:
Tai Wu ben ik laatst geweest met een groep. Eten was ok, maar de bediening (met name één dame) was ronduit onbeschoft. En dan niet cultuurverschil Chinees-Nederlands onvriendelijk-overkomend, nee, echt heel erg onbeschoft. Ga er nooit weer heen.
We kregen ook totaal verkeerde gerechten geleverd; ze konden duidelijk niet overweg met een grotere groep. Het was een zootje en vervolgens wordt de serveerster boos op ons.quote:Op maandag 31 maart 2014 17:47 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oh wow, dan maakt me het eten ook niet veel meer uit, want ik kom dan echt niet weer terug.
Ben hier afgelopen zaterdag geweest. Het restaurant viel tegen.quote:Op zaterdag 29 maart 2014 17:22 schreef Iwanius het volgende:
Goed, bon. na hier kenbaar te hebben gemaakt dat ik weer wat horecazaakjes heb uitgeprobeerd,een kort verslagje van de eerste.
Waar?
Restaurant Orient Express dat naast de nieuwe Sumo onder het CalypSO appartementencomplex aan het kruisplein.is gevestigd.
[ afbeelding ]
Wat voor keuken?
Vnl.Standaardkantonees
Bijzonder?
Helaas niet.
Wat at je?
Rijstpot, Pekingeend & Dimsum
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Smaken/Bijzonderheden/Service?
Niet bijzonder als je deze keuken door en door kent.
Service is ook standaard vriendelijk.
Beter dan een Sānsān of Tai Wu?
Oh nee!![]()
Beter dan een Lange Muur of de Blauwe Olifant?
Gelijkwaardig.
Beter dan Asian Glories,Paramount, Hongkong en soortgelijke Chinese aangepaste restaurants?
Ja!![]()
Zou je er elke week gaan eten? Zo nee, wanneer wel,zo ja...
Nee,alleen als Tai Wu of Sānsān stampvol zitten.
Nog op of aanmerkingen?
Ja! Ik had mij best wel verheugd op deze zaak te meer vooraf door de eigenaar
gezegd was dat dit een echte Dim sum specialiteiten restaurant zou worden.
En wat erger is dat op de kaart Cheung Fan is doorgestreept,gevulde rijstdeeg
dat net zo als de Pekingeend o.a. een maatstaf is hoe vers en goed je keuken is.
Ik had dus zoals het heet een "RobinOok"gevoel.![]()
Kosten?
Onbelangrijk. Maar je betaalt voor wat je bestelt.
Cijfer?
7
Om snel geld te genereren. En dat je er niets aan vond verbaast mij helemaal niets. Na de opening ben ik er ook niet meer teruggekeerd maar dat geldt voor het hele FG gebeuren dat voor mij gewoon een no go area is geworden. En ik ben gelukkig ook niet de enige. Mannetje mag het lekker uitzoeken met zijn handel en BNérs.quote:Op maandag 31 maart 2014 00:48 schreef RobinOok het volgende:
Speciaal een berichtje voor Iwanius: wij waren bij FG Foodlabs en vond er werkelijk geen bal aan. Het was niet slecht, maar volkomen fantasieloos, inspiratieloos, niet spannend, niet bijzonder, gewoon suf met mislukte pretenties. Dertien in een dozijn eten voor teveel geld. En ik snap dus niet wat de bedoeling is van die tent.
quote:Op maandag 31 maart 2014 10:35 schreef Isegrim het volgende:
Tai Wu ben ik laatst geweest met een groep. Eten was ok, maar de bediening (met name één dame) was ronduit onbeschoft. En dan niet cultuurverschil Chinees-Nederlands onvriendelijk-overkomend, nee, echt heel erg onbeschoft. Ga er nooit weer heen.
Dat is dus de werkdruk. Zware werkdruk waar ze vele uren achter elkaar moeten werken omdat de Chinezen maling hebben aan de Hollandse Cao's voor de horeca als het personeel betreft en die dus die vele uren staan werken in het restaurant zonder pauzes. En dan in alle drukte gaat er weleens wat mis en dan krijg je dus klagende blanda'squote:Op maandag 31 maart 2014 17:49 schreef Isegrim het volgende:
We kregen ook totaal verkeerde gerechten geleverd; ze konden duidelijk niet overweg met een grotere groep. Het was een zootje en vervolgens wordt de serveerster boos op ons.Het was zo bizar dat het bijna grappig was. Bijna.
Net zo min als Ron Jeremy rum? Dat je die gemist hebt tijdens je bezoek...quote:Op maandag 31 maart 2014 14:17 schreef RobinOok het volgende:
Ik denk niet dat er iemand zoetzure saus bij Francois Geurds verwacht.
Dus, als ik je goed begrijp is het de schuld van de klant als het personeel foute gerechten uitserveert en daarna onbeleefd is?quote:
Oh, het ligt niet aan het personeel, maar aan die domme belanda-klanten.quote:Op maandag 31 maart 2014 18:29 schreef Iwanius het volgende:
Dat is dus de werkdruk. Zware werkdruk waar ze vele uren achter elkaar moeten werken omdat de Chinezen maling hebben aan de Hollandse Cao's voor de horeca als het personeel betreft en die dus die vele uren staan werken in het restaurant zonder pauzes. En dan in alle drukte gaat er weleens wat mis en dan krijg je dus klagende blanda'sen dus nog meer geklaag aan hun hoofd want zij redeneren dat alle Gwai Lo's ( niet Chinezen) de keuken toch niet kennen dus gewoon moeten vreten wat ze voorgeschoteld krijgen en niet zo pietepeuterig moeten zijn.
Belandaquote:Op maandag 31 maart 2014 22:02 schreef golfer het volgende:
[..]
Oh, het ligt niet aan het personeel, maar aan die domme belanda-klanten.
Tja, die kennis ontbrak mij.
Ik dacht altijd dat de gast gelijk heeft.
Dom van mij.
Mwahquote:Op dinsdag 1 april 2014 23:39 schreef Isegrim het volgende:
De inrichting is heel erg vet inderdaad.(Ik woon letterlijk op 2min afstand)
He jongens doe even moeilijk zeg.quote:Op maandag 31 maart 2014 20:47 schreef Cat22 het volgende:
Dus, als ik je goed begrijp is het de schuld van de klant als het personeel foute gerechten uitserveert en daarna onbeleefd is?
Nooit geweten, dan doen heel veel restaurants dat heel erg fout met hungoede gerechten uitserveren
en
vriendelijke service
*noteert*
Weer wat geleerd, ik trap er niet meer in!
Als jij serieus bent wil ik best een tafel e.d. regelen. Alleen ik vrees wanneer ik mee ga er geen entertainment is als in schreeuwerige.onbeschofte bedieningquote:Op maandag 31 maart 2014 23:01 schreef Isegrim het volgende:
Laten we met alle mensen uit dit topic een keer bij Tai Wu gaan eten, puur entertainment!
quote:Op dinsdag 1 april 2014 23:26 schreef golfer het volgende:
Nederlandse Masterchef was te gast bij de favoriet van Iwanius: bij Francois in FG Foodlabs.
Inrichting ziet er wel erg blits uit.
CUL / Nederlandse versie MasterChef dagelijks Net5
Zeg dat nou niet, daar kickt die jongen op. Het valt me trouwens wel op dat hij altijd alleen eet, terwijl hij beweert een vriendin te hebben.quote:
Hij eet altijd met al z'n vrienden.quote:Op zaterdag 5 april 2014 00:01 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Zeg dat nou niet, daar kickt die jongen op. Het valt me trouwens wel op dat hij altijd alleen eet, terwijl hij beweert een vriendin te hebben.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Dat ziet er allemaal lekker uit, maar moet je daar op van die krukken zitten? Daar heb ik toch zo'n pesthekel aan.quote:Op donderdag 3 april 2014 16:51 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Restaurant Salt & Tasty +/- 100 meter voor Rotterdam-Centraal
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat voor keuken?
Mediterranees
Bijzonder?
Ja zeker!
Wat at je?
[ afbeelding ]
Smaken/Bijzonderheden/Service?
Als je een liefhebber bent van alles wat met schaaldieren heeft te maken
en fingerfood en fijnen wijnen en eventueel champagnes dan is dit de plek
om even tot rust te komen en te genieten.
Wat zijn de krenten uit de pap qua gerechten?
[ afbeelding ]
Iberico mini-burgers net een Teriyaki mayo.
[ afbeelding ]
Zelf gemaakte Bisque met mooie grote stukken kreeft erin!
[ afbeelding ]
Queen Krab met cirtoen mayonaise
En natuurlijk de Zeeuwse oesters!![]()
Duur?
Goedkoper dan een Harbor Club en geen kitcherig gedoe.
Is het ergens mee te vergelijken?want zoiets was er in deze opzet nog niet in Rotterdam.
Zou je er elke dag,week langsgaan?
Ik ben er al een paar keer geweest en nog steeds niet teleurgesteld
dus elke keer dat ik daar in de buurt ben is het even een pitstop maken.
8 / 10
quote:Op maandag 23 december 2013 13:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Villa Copera, Tolkamer
Voor alle duidelijkheid, het eten is zeer smakelijk, correct en goed toebereid. De bediening vriendelijk en correct. Maar ben ik een happy camper? Nee.
Men heeft het concept van een zeven gangen menu, met dagverse ingredienten en geen kaart. Op zich een prima idee
We vroegen om mineraalwater bij het eten, kregen leidingwater met een beetje koolzuur in flessen die naar vaatwasmachine smaakte
Bij het reserveren er op gewezen dat mijn gezelschap geen uiensoorten (ui, lente-ui, prei) mag en geen paddenstoelen. Bij het aan tafel gaan vroeg de bediening nogmaals naar dieeteisen, en er nogmaals op gewezen. Toch kwam de fazant met stamppot en kroketjes toch met ui en paddenstoelen. Je zal maar allergisch zijn.
Na deze gang de bediening er ook op gewezen dat het verrukkelijk smaakt, maar dat de porties toch wel héél erg klein zijn. En dan bedoel ik, Amuse formaat. Leuk als een groet uit de keuken, maar niet als gang. De verder geheel correcte en zeer beleefde bediening wilde zich excuseren dat dit in dit soort zaken zo is. Maar, sorry, heb bij veel restaurants gegeten, op alle niveaus, maar zo weinig heb ik nog nooit gehad. Bij ons hoofdgerecht kregen we een kleine portie friet extra en een salade. Beide zeer smakelijk, met een te zoete mayonaise
Na ons hoofdgerecht kwam een tweede schaaltje frietes, maar nu zonder mayonaise
De kazen daarna, en het dessert waren wederom, net als alle andere gerechten zeer lekker.
Ik heb er een heel dubbel gevoel bij. Men kan koken, men kan bedienen, beide echt gewoon vakmanschap. Maar, na het dessert had ik nog steeds trek. Thuis nog maar wat open getrokken.
Ik vind het echt niet kunnen dat ik voor twee personen een slordige 250 euro betaal en dat je nog trek hebt na zeven gangen. De bediening was het pijnlijk en deed er alles aan me blij te maken, maar de keuken werkte helaas niet mee. Ik kan dan ook geen onvoldoende geven, maar een dikke voldoende wordt het ook niet.
Cijfer 6,5
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kosten? de pannenkoek was 12 euro
Cijfer? 6,5
We waren met een groepje van elf. Er werd gekozen om om pannenkoeken te gaan eten. Ik ging voor de vleesoptie. De Ossenhaaspuntjes waren goed, lekker mals en nog lekker rosé.
Alleen die rauwkost was niets mee gedaan. En de champignons ben ik niet tegen gekomen. Pannenkoek was verder aardig.winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
quote:Op zondag 6 april 2014 10:58 schreef borisz het volgende:
Waar? De Oude Muntkelder, Utrecht
Wanneer? 5 april
Wat at je? Oostenrijkse pannenkoek met ossenhaas, champignons, uitjes en rauwkostsalade
Impressie?Werd de pannekoek zo geserveerd? :/SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kosten? de pannenkoek was 12 euro
Cijfer? 6,5
We waren met een groepje van elf. Er werd gekozen om om pannenkoeken te gaan eten. Ik ging voor de vleesoptie. De Ossenhaaspuntjes waren goed, lekker mals en nog lekker rosé.
Alleen die rauwkost was niets mee gedaan. En de champignons ben ik niet tegen gekomen. Pannenkoek was verder aardig.
quote:Op zondag 6 april 2014 11:24 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Werd de pannekoek zo geserveerd? :/
quote:Op zondag 6 april 2014 10:58 schreef borisz het volgende:
Waar? De Oude Muntkelder, Utrecht
Wanneer? 5 april
Wat at je? Oostenrijkse pannenkoek met ossenhaas, champignons, uitjes en rauwkostsalade
Impressie?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kosten? de pannenkoek was 12 euro
Cijfer? 6,5
We waren met een groepje van elf. Er werd gekozen om om pannenkoeken te gaan eten. Ik ging voor de vleesoptie. De Ossenhaaspuntjes waren goed, lekker mals en nog lekker rosé.
Alleen die rauwkost was niets mee gedaan. En de champignons ben ik niet tegen gekomen. Pannenkoek was verder aardig.quote:Op zondag 6 april 2014 11:24 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Werd de pannekoek zo geserveerd? :/![]()
Niet echt. T lijkt als of de pannekoek gewoon op het bord gekwakt isquote:Op zondag 6 april 2014 11:49 schreef Bluezz het volgende:
OhTegelijk
Ziet er niet echt heel appetijtelijk uit
Halve kilo aardappeltjes, vol bord salade erbij. Het vlees gedeelte van het ribeye gerecht hoor je mij niet over, was heerlijk en goede hoeveelheid.quote:Op zondag 6 april 2014 09:44 schreef Pietverdriet het volgende:
250 gram ribeye véééél te groot vinden .....
Kampong Kita is heel erg oké.quote:Op zondag 6 april 2014 11:33 schreef Sunshine1982 het volgende:
Op het plein zit ook shabu shabu en KFC, maar we kozen toch voor de beren.
Daar keken we ook naarquote:
Die vond ik dan weer erg tegen vallenquote:
Ben daar ooit speciaal naartoe gereden om laksa te eten. Daar was niks mis mee, goed gevuld, goed op smaak, lekker.quote:
Dit!quote:
Het buffet wel, maar er staan echt wel authentieke dingen op de kaart, zoals de door Robin genoemde laksa.quote:Op zondag 6 april 2014 12:29 schreef Molo het volgende:
[..]
Die vond ik dan weer erg tegen vallen
Heel gewoontjes (Hollandse afhaal Chinees). Wel goedkoop en snel voor een bioscoop bezoekje.
Ja, qua ambiance is het niks, maar als ik moet kiezen op dat plein, dan zit ik 1000x liever bij Kita dan bij één van die andere tenten.quote:Op zondag 6 april 2014 12:42 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ben daar ooit speciaal naartoe gereden om laksa te eten. Daar was niks mis mee, goed gevuld, goed op smaak, lekker.
Maar vond het een eng, donker hol.
Kan ook komen omdat ik er 's middags was, moederziel alleen.
Zeker! En de afhaal is in die context ook prima.quote:Op zondag 6 april 2014 12:58 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ja, qua ambiance is het niks, maar als ik moet kiezen op dat plein, dan zit ik 1000x liever bij Kita dan bij één van die andere tenten.
ik heb geen buffet genomen, maar kennelijk wel de verkeerde dingen van de kaart besteldquote:Op zondag 6 april 2014 12:57 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Het buffet wel, maar er staan echt wel authentieke dingen op de kaart, zoals de door Robin genoemde laksa.
Goeie keusquote:Op zondag 6 april 2014 11:33 schreef Sunshine1982 het volgende:
Op het plein zit ook shabu shabu en KFC, maar we kozen toch voor de beren.
Ik prefereer toch echt mijn eigen PP van het Groene Eiquote:Op zondag 6 april 2014 13:03 schreef Isegrim het volgende:
Over indo gesproken, wij gaan vanavond eten bij Toko Toorop:
https://www.facebook.com/TokoToorop
Hij heeft filmpjes op YT staan waarvan mij het water in de mond loopt. Zal achteraf verslag doen!
De ribs waren idd erg lekkerquote:Op zondag 6 april 2014 13:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Goeie keus![]()
Shabu Shabu gooit veels te veel rijst op/onder de sushi en de Beren hebben lekkere ribs
Heb je die van hem geproefd dan?quote:Op zondag 6 april 2014 17:33 schreef Coelho het volgende:
[..]
Ik prefereer toch echt mijn eigen PP van het Groene Ei
Liep er gisteren bij toeval naar binnen toen ik even op de Meent was om...12:15 uur.quote:Op vrijdag 4 april 2014 16:35 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben een meisje, Iwanius.En ik vergeleek met SanSan omdat dat ook Chinees is .
Gister gegeten bij Deli Tasty op de Meent in Rotterdam,
Het smaakte zeker en of men het raar vond? Nee,niet echt omdat de eigenaar zijn personeel van te voren had ingelicht dat er een eet-gek zou langskomen.quote:Op vrijdag 4 april 2014 17:18 schreef Bluezz het volgende:
Iwanius, bestel je dat allemaal tegelijk? En vinden ze dat niet raar?
Ziet er wel lekker uit
Ik zit niet te wachten op complimentjes. Moet je geven aan de mensen die het bereiden.quote:Op zaterdag 5 april 2014 00:01 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Zeg dat nou niet, daar kickt die jongen op. Het valt me trouwens wel op dat hij altijd alleen eet, terwijl hij beweert een vriendin te hebben.
Nee hoor. Er zijn tafeltjes met gewoon stoelen en die bar krukken waarover jij het hebt die zijn voor het hoge plateau die je bij binnenkomst ziet en waar je al staand of op een kruk zittend iets kan nuttigen. Niet vergeten: het is een toko met een hoog Take-away gehalte.quote:Op zaterdag 5 april 2014 08:53 schreef Bramito het volgende:
Dat ziet er allemaal lekker uit, maar moet je daar op van die krukken zitten? Daar heb ik toch zo'n pesthekel aan.
quote:Op dinsdag 8 april 2014 16:03 schreef morgane het volgende:
Op het bord bij de deur staat Orient Parel
Voor 35 man??? Beetje weinig of niet? Nog geen 150 gram vlees.quote:Op zondag 6 april 2014 13:03 schreef Isegrim het volgende:
Over indo gesproken, wij gaan vanavond eten bij Toko Toorop:
https://www.facebook.com/TokoToorop
Hij heeft filmpjes op YT staan waarvan mij het water in de mond loopt. Zal achteraf verslag doen!
Dat is slechts een lichte lunch voor hem en dan 's avonds nog een keer thuis eten bij 'z'n vriendin.'quote:Op dinsdag 8 april 2014 15:25 schreef Amarantha het volgende:
Echt waar laat je het allemaal.. Zag net een foto van jou met nog meer eten. Krijg je dat allemaal op?
Nee, was dit lunch?quote:Op dinsdag 8 april 2014 16:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is slechts een lichte lunch voor hem en dan 's avonds nog een keer thuis eten bij 'z'n vriendin.'
Ben wel benieuwd naar een foto van Iwanius zelf. Zou hij nog door een normale deur passen?
Zijn toch allemaal kleine hapjes , is wat veel maar niet super veel, dat is ook meteen het irritante van alleen dimsummen, te weinig variatie.quote:
Gewoon bestellen bij je slager, en vertellen dat hij het niet aan lapjes moet snijdenquote:Op dinsdag 8 april 2014 16:07 schreef Geerd het volgende:
[..]
Voor 35 man??? Beetje weinig of niet? Nog geen 150 gram vlees.
![]()
Ziet er wel vies lekker uit tering, waar kun je zulke lappen vlees halen dan?
Oke dan, thanks. Als ik straks weer een combi heb maar weer eens prutsenquote:Op dinsdag 8 april 2014 16:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gewoon bestellen bij je slager, en vertellen dat hij het niet aan lapjes moet snijden
Als het een dubbele deur is wel.quote:Op dinsdag 8 april 2014 16:15 schreef golfer het volgende:
Dat is slechts een lichte lunch voor hem en dan 's avonds nog een keer thuis eten bij 'z'n vriendin.'
Ben wel benieuwd naar een foto van Iwanius zelf. Zou hij nog door een normale deur passen?
Heel vet?quote:Op dinsdag 8 april 2014 18:35 schreef FutureFairytale het volgende:
Iwanius: zie bij de ingang 'Japans restaurant' en jij schrijft Kantonees?
Verder die rijstnoodlerol heb ik een keer in Den Haag geproefd en was toen zo slecht! Die witte rol leek wel een hap puur vet, was zo ontzettend smerig! Sinds toen ff geen dimsum meer voor mij.
Dat Japans is van Yamato dat eigenlijk een veredelde all-you-can-eat Japans ding is en links van het halletje zit als je de lift naar de eerste verdieping neemt. Als je rechts afslaat daarboven dan loop je naar de deur van Orient Parel dat vroeger dus de Blauwe Olifant was.quote:Op dinsdag 8 april 2014 18:35 schreef FutureFairytale het volgende:
Iwanius: zie bij de ingang 'Japans restaurant' en jij schrijft Kantonees?
Verder die rijstnoodlerol heb ik een keer in Den Haag geproefd en was toen zo slecht! Die witte rol leek wel een hap puur vet, was zo ontzettend smerig! Sinds toen ff geen dimsum meer voor mij.
Ja het smaakte alsof ik een hap varkensvet nam toen ik een hap uit die witte rol nam. Heeft voor een vriendin en mij onze dimsum-ervaring ff goed verpest.quote:Op dinsdag 8 april 2014 18:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Heel vet?Zo herken ik dimsum helemaal niet!
Aah zo, ik snapquote:Op dinsdag 8 april 2014 18:47 schreef Iwanius het volgende:
Dat Japans is van Yamato dat eigenlijk een veredelde all-you-can-eat Japans ding is en links van het halletje zit als je de lift naar de eerste verdieping neemt. Als je rechts afslaat daarboven dan loop je naar de deur van Orient Parel dat vroeger dus de Blauwe Olifant was.
Je bedoelt niet de consistenie van rijstnoodles als die net even te zacht zijn? Beetje gelei/gelatine achtig?quote:Op dinsdag 8 april 2014 21:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja het smaakte alsof ik een hap varkensvet nam toen ik een hap uit die witte rol nam. Heeft voor een vriendin en mij onze dimsum-ervaring ff goed verpest.
[..]
Aah zo, ik snap
Je hebt nog nooit een Indonesische maaltijd gehad begrijp ik?quote:Op dinsdag 8 april 2014 16:07 schreef Geerd het volgende:
[..]
Voor 35 man??? Beetje weinig of niet? Nog geen 150 gram vlees.
![]()
Ziet er wel vies lekker uit tering, waar kun je zulke lappen vlees halen dan?
Ik ben niet Turks hoor.quote:Op dinsdag 8 april 2014 17:14 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Als het een dubbele deur is wel.Btw speciaal voor Isegrim. Jouw keuken is de volgende die ik ga uitproberen en verwacht er een hoop van omdat de Turkse keuken bij mij ook zeer goed staat aangeschreven.
Istanbul is voor mij ook een walhalla op eetgebied geweest de keren dat we er waren.
Ja zou goed kunnen. Heel vreemde, totaal onaangename, structuur.quote:Op dinsdag 8 april 2014 21:14 schreef Molo het volgende:
[..]
Je bedoelt niet de consistenie van rijstnoodles als die net even te zacht zijn? Beetje gelei/gelatine achtig?
Omnomnom!quote:Op dinsdag 8 april 2014 23:12 schreef RobinOok het volgende:
Dat het plakt aan je tanden? :-)
En turnip cake? Dat zul je dan wel helemaal vreselijk vinden. *grin*
http://www.eet.nu/zwolle/de-librijequote:Op woensdag 9 april 2014 13:27 schreef Coelho het volgende:
Ik ben voornemens om bij de Librije te gaan dineren voor een bijzondere gebeurtenis. Is dit een overgetelijk iets of is het overrated en kan ik ergens anders betere prijs/kwaliteit krijgen? Wat zijn reële wachttijden bij hen?
Waar?quote:Op woensdag 9 april 2014 13:32 schreef Coelho het volgende:
Ik heb natuurlijk ook al op Iens etc. gekeken, maar was benieuwd naar de ervaringen van Fok-kers uit dit topic. Golfer/Bluezz, zijn jullie hier al wel eens geweest?
Mijn laatste keer is alweer een tijdje terug (2012), het is maar net wat je gewend bent, als je nooit op sterren niveau eet (geen idee of dat wel of niet zo is) weet ik niet of je het daar wel weet te waarderen, zeker omdat het natuurlijk prijzig is maar het is een heel bijzonder restaurant.quote:Op woensdag 9 april 2014 13:32 schreef Coelho het volgende:
Ik heb natuurlijk ook al op Iens etc. gekeken, maar was benieuwd naar de ervaringen van Fok-kers uit dit topic. Golfer/Bluezz, zijn jullie hier al wel eens geweest?
Misschien je nick en vanwege die apartheid is dat mij altijd een beetje blijven hangen dat je dus naar alle waarschijnlijkheid dus een Turkse achtergrond had. Maar goed, is dat ook uit de wereld.quote:Op dinsdag 8 april 2014 22:41 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben niet Turks hoor.Hoe kom je daar nou toch bij?
Uberhaupt de optie naar voren brengen dat De Librije overrated zou zijn als gedurende vele jaren zowel voor als tegenstanders over 1 ding het eens zijn en wel dat De Liberije gewoon top en het neusje van de zalm is.quote:Op woensdag 9 april 2014 13:27 schreef Coelho het volgende:
Ik ben voornemens om bij de Librije te gaan dineren voor een bijzondere gebeurtenis. Is dit een overgetelijk iets of is het overrated? [knip]
Ja, was leuk toen, hè?quote:Op woensdag 9 april 2014 17:04 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb in een restaurant nog nooit zoveel betaald voor 1 persoon, als in De Librije maar het was het dubbel en dwars waard
quote:
Heb vanmiddag die hele topicreeks er over nog eens nagelezen. Jammer dat alle foto's niet meer werken.quote:
Juist ja.Ik ga morgen ofzo de Turkse keuken weer eens proberen na vandaag een eigentijdse blauwe hap te hebben genuttigd.quote:Op woensdag 9 april 2014 17:05 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben gewoon oer-Hollands.We eten wel graag Turks thuis.
Turks buiten de deur is zelden een succes, want meestal niet vreselijk authentiek (beetje hetzelfde probleem als Indiaas).
Ik bedoelde met overrated dat het zich niet dusdanig meer onderscheidt dat het de meerprijs waard is. Ik ben bij meerdere sterrenrestaurants geweest waar je voor de helft van het geld eet. Dan verwacht ik ook terug te kunnen zien op mijn bord of beter gezegd in totale beleving dat De Librije 3 sterren heeft. De kwaliteit staat buiten kijf, echter zijn Jonnie en Therese ook geweldige commerciële breinen.quote:Op woensdag 9 april 2014 16:53 schreef Iwanius het volgende:
Uberhaupt de optie naar voren brengen dat De Librije overrated zou zijn als gedurende vele jaren zowel voor als tegenstanders over 1 ding het eens zijn en wel dat De Liberije gewoon top en het neusje van de zalm is.![]()
Op welke ervaring baseer je dat het overpriced zou zijn? Dat is jouw pre-occupatie?quote:Op woensdag 9 april 2014 17:37 schreef Coelho het volgende:
Dit gezegd hebbende was overrated niet de juiste term, maar had ik overpriced moeten zeggen, wat twee verschillende dingen zijn
Sorry voor de onduidelijkheid, mijn vraag was juist of het iets onvergetelijks is, danwel of het overpriced is. Ben bereid het te betalen, echter in sommige segmenten stijgt de prijs onevenredig. Ik wilde graag van de ervaringsdeskundigen weten of het elke cent waard is, of dat het gevoel leeft dat je wel veel krijgt, echter te veel betaalt.quote:Op woensdag 9 april 2014 18:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Op welke ervaring baseer je dat het overpriced zou zijn? Dat is jouw pre-occupatie?
Je weet dat je bij De Librije nou eenmaal veel geld betaald, maar iedereen is het er over eens dat het het geld helemaal waard is?
Een sterrenrestaurant van 3 sterren op dat niveau behouden kost bijna meer geld dan dat het op levert. Heel rijk word je er niet van. Van hun supermarkt-kruiden, kookprogramma-optredens en boeken kun je wel goed eten, dat is commercieel veel aantrekkelijker.quote:Op woensdag 9 april 2014 17:37 schreef Coelho het volgende:
[..]
Ik bedoelde met overrated dat het zich niet dusdanig meer onderscheidt dat het de meerprijs waard is. Ik ben bij meerdere sterrenrestaurants geweest waar je voor de helft van het geld eet. Dan verwacht ik ook terug te kunnen zien op mijn bord of beter gezegd in totale beleving dat De Librije 3 sterren heeft. De kwaliteit staat buiten kijf, echter zijn Jonnie en Therese ook geweldige commerciële breinen.
Dit gezegd hebbende was overrated niet de juiste term, maar had ik overpriced moeten zeggen, wat twee verschillende dingen zijn
Voor mij is het niets. Ik heb altijd gezegd dat ik niet bij Jonnie wil eten, ondanks dat ik weet dat het eten op uitstekend niveau is. Ik heb een gek lijf. Ik hou van voldoende eten, maar bij veel verschillende smaken/bereidingen word ik snel misselijk. Tapas eten is een hel en dat doen we dus ook nooit.quote:Op woensdag 9 april 2014 18:59 schreef Coelho het volgende:
[..]
Sorry voor de onduidelijkheid, mijn vraag was juist of het iets onvergetelijks is, danwel of het overpriced is. Ben bereid het te betalen, echter in sommige segmenten stijgt de prijs onevenredig. Ik wilde graag van de ervaringsdeskundigen weten of het elke cent waard is, of dat het gevoel leeft dat je wel veel krijgt, echter te veel betaalt.
Gezien de reacties lijkt het volgens jullie het geld waard te zijn. Dat is wat ik wilde weten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |