Je bedoelt niet de consistenie van rijstnoodles als die net even te zacht zijn? Beetje gelei/gelatine achtig?quote:Op dinsdag 8 april 2014 21:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja het smaakte alsof ik een hap varkensvet nam toen ik een hap uit die witte rol nam. Heeft voor een vriendin en mij onze dimsum-ervaring ff goed verpest.
[..]
Aah zo, ik snap
Je hebt nog nooit een Indonesische maaltijd gehad begrijp ik?quote:Op dinsdag 8 april 2014 16:07 schreef Geerd het volgende:
[..]
Voor 35 man??? Beetje weinig of niet? Nog geen 150 gram vlees.
Ziet er wel vies lekker uit tering, waar kun je zulke lappen vlees halen dan?
Ik ben niet Turks hoor. Hoe kom je daar nou toch bij?quote:Op dinsdag 8 april 2014 17:14 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Als het een dubbele deur is wel. Btw speciaal voor Isegrim. Jouw keuken is de volgende die ik ga uitproberen en verwacht er een hoop van omdat de Turkse keuken bij mij ook zeer goed staat aangeschreven. Istanbul is voor mij ook een walhalla op eetgebied geweest de keren dat we er waren.
Ja zou goed kunnen. Heel vreemde, totaal onaangename, structuur.quote:Op dinsdag 8 april 2014 21:14 schreef Molo het volgende:
[..]
Je bedoelt niet de consistenie van rijstnoodles als die net even te zacht zijn? Beetje gelei/gelatine achtig?
Omnomnom!quote:Op dinsdag 8 april 2014 23:12 schreef RobinOok het volgende:
Dat het plakt aan je tanden? :-)
En turnip cake? Dat zul je dan wel helemaal vreselijk vinden. *grin*
http://www.eet.nu/zwolle/de-librijequote:Op woensdag 9 april 2014 13:27 schreef Coelho het volgende:
Ik ben voornemens om bij de Librije te gaan dineren voor een bijzondere gebeurtenis. Is dit een overgetelijk iets of is het overrated en kan ik ergens anders betere prijs/kwaliteit krijgen? Wat zijn reële wachttijden bij hen?
Waar?quote:Op woensdag 9 april 2014 13:32 schreef Coelho het volgende:
Ik heb natuurlijk ook al op Iens etc. gekeken, maar was benieuwd naar de ervaringen van Fok-kers uit dit topic. Golfer/Bluezz, zijn jullie hier al wel eens geweest?
Mijn laatste keer is alweer een tijdje terug (2012), het is maar net wat je gewend bent, als je nooit op sterren niveau eet (geen idee of dat wel of niet zo is) weet ik niet of je het daar wel weet te waarderen, zeker omdat het natuurlijk prijzig is maar het is een heel bijzonder restaurant.quote:Op woensdag 9 april 2014 13:32 schreef Coelho het volgende:
Ik heb natuurlijk ook al op Iens etc. gekeken, maar was benieuwd naar de ervaringen van Fok-kers uit dit topic. Golfer/Bluezz, zijn jullie hier al wel eens geweest?
Misschien je nick en vanwege die apartheid is dat mij altijd een beetje blijven hangen dat je dus naar alle waarschijnlijkheid dus een Turkse achtergrond had. Maar goed, is dat ook uit de wereld.quote:Op dinsdag 8 april 2014 22:41 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben niet Turks hoor. Hoe kom je daar nou toch bij?
Uberhaupt de optie naar voren brengen dat De Librije overrated zou zijn als gedurende vele jaren zowel voor als tegenstanders over 1 ding het eens zijn en wel dat De Liberije gewoon top en het neusje van de zalm is.quote:Op woensdag 9 april 2014 13:27 schreef Coelho het volgende:
Ik ben voornemens om bij de Librije te gaan dineren voor een bijzondere gebeurtenis. Is dit een overgetelijk iets of is het overrated? [knip]
Ja, was leuk toen, hè?quote:Op woensdag 9 april 2014 17:04 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb in een restaurant nog nooit zoveel betaald voor 1 persoon, als in De Librije maar het was het dubbel en dwars waard
maar het gezelschap was ook leukquote:
Heb vanmiddag die hele topicreeks er over nog eens nagelezen. Jammer dat alle foto's niet meer werken.quote:
Juist ja.Ik ga morgen ofzo de Turkse keuken weer eens proberen na vandaag een eigentijdse blauwe hap te hebben genuttigd.quote:Op woensdag 9 april 2014 17:05 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben gewoon oer-Hollands. We eten wel graag Turks thuis. Turks buiten de deur is zelden een succes, want meestal niet vreselijk authentiek (beetje hetzelfde probleem als Indiaas).
Ik bedoelde met overrated dat het zich niet dusdanig meer onderscheidt dat het de meerprijs waard is. Ik ben bij meerdere sterrenrestaurants geweest waar je voor de helft van het geld eet. Dan verwacht ik ook terug te kunnen zien op mijn bord of beter gezegd in totale beleving dat De Librije 3 sterren heeft. De kwaliteit staat buiten kijf, echter zijn Jonnie en Therese ook geweldige commerciële breinen.quote:Op woensdag 9 april 2014 16:53 schreef Iwanius het volgende:
Uberhaupt de optie naar voren brengen dat De Librije overrated zou zijn als gedurende vele jaren zowel voor als tegenstanders over 1 ding het eens zijn en wel dat De Liberije gewoon top en het neusje van de zalm is.
Op welke ervaring baseer je dat het overpriced zou zijn? Dat is jouw pre-occupatie?quote:Op woensdag 9 april 2014 17:37 schreef Coelho het volgende:
Dit gezegd hebbende was overrated niet de juiste term, maar had ik overpriced moeten zeggen, wat twee verschillende dingen zijn
Sorry voor de onduidelijkheid, mijn vraag was juist of het iets onvergetelijks is, danwel of het overpriced is. Ben bereid het te betalen, echter in sommige segmenten stijgt de prijs onevenredig. Ik wilde graag van de ervaringsdeskundigen weten of het elke cent waard is, of dat het gevoel leeft dat je wel veel krijgt, echter te veel betaalt.quote:Op woensdag 9 april 2014 18:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Op welke ervaring baseer je dat het overpriced zou zijn? Dat is jouw pre-occupatie?
Je weet dat je bij De Librije nou eenmaal veel geld betaald, maar iedereen is het er over eens dat het het geld helemaal waard is?
Een sterrenrestaurant van 3 sterren op dat niveau behouden kost bijna meer geld dan dat het op levert. Heel rijk word je er niet van. Van hun supermarkt-kruiden, kookprogramma-optredens en boeken kun je wel goed eten, dat is commercieel veel aantrekkelijker.quote:Op woensdag 9 april 2014 17:37 schreef Coelho het volgende:
[..]
Ik bedoelde met overrated dat het zich niet dusdanig meer onderscheidt dat het de meerprijs waard is. Ik ben bij meerdere sterrenrestaurants geweest waar je voor de helft van het geld eet. Dan verwacht ik ook terug te kunnen zien op mijn bord of beter gezegd in totale beleving dat De Librije 3 sterren heeft. De kwaliteit staat buiten kijf, echter zijn Jonnie en Therese ook geweldige commerciële breinen.
Dit gezegd hebbende was overrated niet de juiste term, maar had ik overpriced moeten zeggen, wat twee verschillende dingen zijn
Voor mij is het niets. Ik heb altijd gezegd dat ik niet bij Jonnie wil eten, ondanks dat ik weet dat het eten op uitstekend niveau is. Ik heb een gek lijf. Ik hou van voldoende eten, maar bij veel verschillende smaken/bereidingen word ik snel misselijk. Tapas eten is een hel en dat doen we dus ook nooit.quote:Op woensdag 9 april 2014 18:59 schreef Coelho het volgende:
[..]
Sorry voor de onduidelijkheid, mijn vraag was juist of het iets onvergetelijks is, danwel of het overpriced is. Ben bereid het te betalen, echter in sommige segmenten stijgt de prijs onevenredig. Ik wilde graag van de ervaringsdeskundigen weten of het elke cent waard is, of dat het gevoel leeft dat je wel veel krijgt, echter te veel betaalt.
Gezien de reacties lijkt het volgens jullie het geld waard te zijn. Dat is wat ik wilde weten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |