Goeie keusquote:Op zondag 6 april 2014 11:33 schreef Sunshine1982 het volgende:
Op het plein zit ook shabu shabu en KFC, maar we kozen toch voor de beren.
Ik prefereer toch echt mijn eigen PP van het Groene Eiquote:Op zondag 6 april 2014 13:03 schreef Isegrim het volgende:
Over indo gesproken, wij gaan vanavond eten bij Toko Toorop:
https://www.facebook.com/TokoToorop
Hij heeft filmpjes op YT staan waarvan mij het water in de mond loopt. Zal achteraf verslag doen!
De ribs waren idd erg lekkerquote:Op zondag 6 april 2014 13:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Goeie keus![]()
Shabu Shabu gooit veels te veel rijst op/onder de sushi en de Beren hebben lekkere ribs
Heb je die van hem geproefd dan?quote:Op zondag 6 april 2014 17:33 schreef Coelho het volgende:
[..]
Ik prefereer toch echt mijn eigen PP van het Groene Ei
Liep er gisteren bij toeval naar binnen toen ik even op de Meent was om...12:15 uur.quote:Op vrijdag 4 april 2014 16:35 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben een meisje, Iwanius.En ik vergeleek met SanSan omdat dat ook Chinees is .
Gister gegeten bij Deli Tasty op de Meent in Rotterdam,
Het smaakte zeker en of men het raar vond? Nee,niet echt omdat de eigenaar zijn personeel van te voren had ingelicht dat er een eet-gek zou langskomen.quote:Op vrijdag 4 april 2014 17:18 schreef Bluezz het volgende:
Iwanius, bestel je dat allemaal tegelijk? En vinden ze dat niet raar?
Ziet er wel lekker uit
Ik zit niet te wachten op complimentjes. Moet je geven aan de mensen die het bereiden.quote:Op zaterdag 5 april 2014 00:01 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Zeg dat nou niet, daar kickt die jongen op. Het valt me trouwens wel op dat hij altijd alleen eet, terwijl hij beweert een vriendin te hebben.
Nee hoor. Er zijn tafeltjes met gewoon stoelen en die bar krukken waarover jij het hebt die zijn voor het hoge plateau die je bij binnenkomst ziet en waar je al staand of op een kruk zittend iets kan nuttigen. Niet vergeten: het is een toko met een hoog Take-away gehalte.quote:Op zaterdag 5 april 2014 08:53 schreef Bramito het volgende:
Dat ziet er allemaal lekker uit, maar moet je daar op van die krukken zitten? Daar heb ik toch zo'n pesthekel aan.
quote:Op dinsdag 8 april 2014 16:03 schreef morgane het volgende:
Op het bord bij de deur staat Orient Parel
Voor 35 man??? Beetje weinig of niet? Nog geen 150 gram vlees.quote:Op zondag 6 april 2014 13:03 schreef Isegrim het volgende:
Over indo gesproken, wij gaan vanavond eten bij Toko Toorop:
https://www.facebook.com/TokoToorop
Hij heeft filmpjes op YT staan waarvan mij het water in de mond loopt. Zal achteraf verslag doen!
Dat is slechts een lichte lunch voor hem en dan 's avonds nog een keer thuis eten bij 'z'n vriendin.'quote:Op dinsdag 8 april 2014 15:25 schreef Amarantha het volgende:
Echt waar laat je het allemaal.. Zag net een foto van jou met nog meer eten. Krijg je dat allemaal op?
Nee, was dit lunch?quote:Op dinsdag 8 april 2014 16:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is slechts een lichte lunch voor hem en dan 's avonds nog een keer thuis eten bij 'z'n vriendin.'
Ben wel benieuwd naar een foto van Iwanius zelf. Zou hij nog door een normale deur passen?
Zijn toch allemaal kleine hapjes , is wat veel maar niet super veel, dat is ook meteen het irritante van alleen dimsummen, te weinig variatie.quote:
Gewoon bestellen bij je slager, en vertellen dat hij het niet aan lapjes moet snijdenquote:Op dinsdag 8 april 2014 16:07 schreef Geerd het volgende:
[..]
Voor 35 man??? Beetje weinig of niet? Nog geen 150 gram vlees.
![]()
Ziet er wel vies lekker uit tering, waar kun je zulke lappen vlees halen dan?
Oke dan, thanks. Als ik straks weer een combi heb maar weer eens prutsenquote:Op dinsdag 8 april 2014 16:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gewoon bestellen bij je slager, en vertellen dat hij het niet aan lapjes moet snijden
Als het een dubbele deur is wel.quote:Op dinsdag 8 april 2014 16:15 schreef golfer het volgende:
Dat is slechts een lichte lunch voor hem en dan 's avonds nog een keer thuis eten bij 'z'n vriendin.'
Ben wel benieuwd naar een foto van Iwanius zelf. Zou hij nog door een normale deur passen?
Heel vet?quote:Op dinsdag 8 april 2014 18:35 schreef FutureFairytale het volgende:
Iwanius: zie bij de ingang 'Japans restaurant' en jij schrijft Kantonees?
Verder die rijstnoodlerol heb ik een keer in Den Haag geproefd en was toen zo slecht! Die witte rol leek wel een hap puur vet, was zo ontzettend smerig! Sinds toen ff geen dimsum meer voor mij.
Dat Japans is van Yamato dat eigenlijk een veredelde all-you-can-eat Japans ding is en links van het halletje zit als je de lift naar de eerste verdieping neemt. Als je rechts afslaat daarboven dan loop je naar de deur van Orient Parel dat vroeger dus de Blauwe Olifant was.quote:Op dinsdag 8 april 2014 18:35 schreef FutureFairytale het volgende:
Iwanius: zie bij de ingang 'Japans restaurant' en jij schrijft Kantonees?
Verder die rijstnoodlerol heb ik een keer in Den Haag geproefd en was toen zo slecht! Die witte rol leek wel een hap puur vet, was zo ontzettend smerig! Sinds toen ff geen dimsum meer voor mij.
Ja het smaakte alsof ik een hap varkensvet nam toen ik een hap uit die witte rol nam. Heeft voor een vriendin en mij onze dimsum-ervaring ff goed verpest.quote:Op dinsdag 8 april 2014 18:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Heel vet?Zo herken ik dimsum helemaal niet!
Aah zo, ik snapquote:Op dinsdag 8 april 2014 18:47 schreef Iwanius het volgende:
Dat Japans is van Yamato dat eigenlijk een veredelde all-you-can-eat Japans ding is en links van het halletje zit als je de lift naar de eerste verdieping neemt. Als je rechts afslaat daarboven dan loop je naar de deur van Orient Parel dat vroeger dus de Blauwe Olifant was.
Je bedoelt niet de consistenie van rijstnoodles als die net even te zacht zijn? Beetje gelei/gelatine achtig?quote:Op dinsdag 8 april 2014 21:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja het smaakte alsof ik een hap varkensvet nam toen ik een hap uit die witte rol nam. Heeft voor een vriendin en mij onze dimsum-ervaring ff goed verpest.
[..]
Aah zo, ik snap
Je hebt nog nooit een Indonesische maaltijd gehad begrijp ik?quote:Op dinsdag 8 april 2014 16:07 schreef Geerd het volgende:
[..]
Voor 35 man??? Beetje weinig of niet? Nog geen 150 gram vlees.
![]()
Ziet er wel vies lekker uit tering, waar kun je zulke lappen vlees halen dan?
Ik ben niet Turks hoor.quote:Op dinsdag 8 april 2014 17:14 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Als het een dubbele deur is wel.Btw speciaal voor Isegrim. Jouw keuken is de volgende die ik ga uitproberen en verwacht er een hoop van omdat de Turkse keuken bij mij ook zeer goed staat aangeschreven.
Istanbul is voor mij ook een walhalla op eetgebied geweest de keren dat we er waren.
Ja zou goed kunnen. Heel vreemde, totaal onaangename, structuur.quote:Op dinsdag 8 april 2014 21:14 schreef Molo het volgende:
[..]
Je bedoelt niet de consistenie van rijstnoodles als die net even te zacht zijn? Beetje gelei/gelatine achtig?
Omnomnom!quote:Op dinsdag 8 april 2014 23:12 schreef RobinOok het volgende:
Dat het plakt aan je tanden? :-)
En turnip cake? Dat zul je dan wel helemaal vreselijk vinden. *grin*
http://www.eet.nu/zwolle/de-librijequote:Op woensdag 9 april 2014 13:27 schreef Coelho het volgende:
Ik ben voornemens om bij de Librije te gaan dineren voor een bijzondere gebeurtenis. Is dit een overgetelijk iets of is het overrated en kan ik ergens anders betere prijs/kwaliteit krijgen? Wat zijn reële wachttijden bij hen?
Waar?quote:Op woensdag 9 april 2014 13:32 schreef Coelho het volgende:
Ik heb natuurlijk ook al op Iens etc. gekeken, maar was benieuwd naar de ervaringen van Fok-kers uit dit topic. Golfer/Bluezz, zijn jullie hier al wel eens geweest?
Mijn laatste keer is alweer een tijdje terug (2012), het is maar net wat je gewend bent, als je nooit op sterren niveau eet (geen idee of dat wel of niet zo is) weet ik niet of je het daar wel weet te waarderen, zeker omdat het natuurlijk prijzig is maar het is een heel bijzonder restaurant.quote:Op woensdag 9 april 2014 13:32 schreef Coelho het volgende:
Ik heb natuurlijk ook al op Iens etc. gekeken, maar was benieuwd naar de ervaringen van Fok-kers uit dit topic. Golfer/Bluezz, zijn jullie hier al wel eens geweest?
Misschien je nick en vanwege die apartheid is dat mij altijd een beetje blijven hangen dat je dus naar alle waarschijnlijkheid dus een Turkse achtergrond had. Maar goed, is dat ook uit de wereld.quote:Op dinsdag 8 april 2014 22:41 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben niet Turks hoor.Hoe kom je daar nou toch bij?
Uberhaupt de optie naar voren brengen dat De Librije overrated zou zijn als gedurende vele jaren zowel voor als tegenstanders over 1 ding het eens zijn en wel dat De Liberije gewoon top en het neusje van de zalm is.quote:Op woensdag 9 april 2014 13:27 schreef Coelho het volgende:
Ik ben voornemens om bij de Librije te gaan dineren voor een bijzondere gebeurtenis. Is dit een overgetelijk iets of is het overrated? [knip]
Ja, was leuk toen, hè?quote:Op woensdag 9 april 2014 17:04 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb in een restaurant nog nooit zoveel betaald voor 1 persoon, als in De Librije maar het was het dubbel en dwars waard
quote:
Heb vanmiddag die hele topicreeks er over nog eens nagelezen. Jammer dat alle foto's niet meer werken.quote:
Juist ja.Ik ga morgen ofzo de Turkse keuken weer eens proberen na vandaag een eigentijdse blauwe hap te hebben genuttigd.quote:Op woensdag 9 april 2014 17:05 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben gewoon oer-Hollands.We eten wel graag Turks thuis.
Turks buiten de deur is zelden een succes, want meestal niet vreselijk authentiek (beetje hetzelfde probleem als Indiaas).
Ik bedoelde met overrated dat het zich niet dusdanig meer onderscheidt dat het de meerprijs waard is. Ik ben bij meerdere sterrenrestaurants geweest waar je voor de helft van het geld eet. Dan verwacht ik ook terug te kunnen zien op mijn bord of beter gezegd in totale beleving dat De Librije 3 sterren heeft. De kwaliteit staat buiten kijf, echter zijn Jonnie en Therese ook geweldige commerciële breinen.quote:Op woensdag 9 april 2014 16:53 schreef Iwanius het volgende:
Uberhaupt de optie naar voren brengen dat De Librije overrated zou zijn als gedurende vele jaren zowel voor als tegenstanders over 1 ding het eens zijn en wel dat De Liberije gewoon top en het neusje van de zalm is.![]()
Op welke ervaring baseer je dat het overpriced zou zijn? Dat is jouw pre-occupatie?quote:Op woensdag 9 april 2014 17:37 schreef Coelho het volgende:
Dit gezegd hebbende was overrated niet de juiste term, maar had ik overpriced moeten zeggen, wat twee verschillende dingen zijn
Sorry voor de onduidelijkheid, mijn vraag was juist of het iets onvergetelijks is, danwel of het overpriced is. Ben bereid het te betalen, echter in sommige segmenten stijgt de prijs onevenredig. Ik wilde graag van de ervaringsdeskundigen weten of het elke cent waard is, of dat het gevoel leeft dat je wel veel krijgt, echter te veel betaalt.quote:Op woensdag 9 april 2014 18:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Op welke ervaring baseer je dat het overpriced zou zijn? Dat is jouw pre-occupatie?
Je weet dat je bij De Librije nou eenmaal veel geld betaald, maar iedereen is het er over eens dat het het geld helemaal waard is?
Een sterrenrestaurant van 3 sterren op dat niveau behouden kost bijna meer geld dan dat het op levert. Heel rijk word je er niet van. Van hun supermarkt-kruiden, kookprogramma-optredens en boeken kun je wel goed eten, dat is commercieel veel aantrekkelijker.quote:Op woensdag 9 april 2014 17:37 schreef Coelho het volgende:
[..]
Ik bedoelde met overrated dat het zich niet dusdanig meer onderscheidt dat het de meerprijs waard is. Ik ben bij meerdere sterrenrestaurants geweest waar je voor de helft van het geld eet. Dan verwacht ik ook terug te kunnen zien op mijn bord of beter gezegd in totale beleving dat De Librije 3 sterren heeft. De kwaliteit staat buiten kijf, echter zijn Jonnie en Therese ook geweldige commerciële breinen.
Dit gezegd hebbende was overrated niet de juiste term, maar had ik overpriced moeten zeggen, wat twee verschillende dingen zijn
Voor mij is het niets. Ik heb altijd gezegd dat ik niet bij Jonnie wil eten, ondanks dat ik weet dat het eten op uitstekend niveau is. Ik heb een gek lijf. Ik hou van voldoende eten, maar bij veel verschillende smaken/bereidingen word ik snel misselijk. Tapas eten is een hel en dat doen we dus ook nooit.quote:Op woensdag 9 april 2014 18:59 schreef Coelho het volgende:
[..]
Sorry voor de onduidelijkheid, mijn vraag was juist of het iets onvergetelijks is, danwel of het overpriced is. Ben bereid het te betalen, echter in sommige segmenten stijgt de prijs onevenredig. Ik wilde graag van de ervaringsdeskundigen weten of het elke cent waard is, of dat het gevoel leeft dat je wel veel krijgt, echter te veel betaalt.
Gezien de reacties lijkt het volgens jullie het geld waard te zijn. Dat is wat ik wilde weten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |