Weltschmerz | dinsdag 11 september 2012 @ 14:42 |
Het blijkt hier in dit subforum dat de inschattingen wat nou heel lekker of goed is nog wel eens willen verschillen, niet alleen dat smaken verschillen. Zo worden bepaalde producten of ingrediënten de hemel in geprezen, terwijl anderen die producten, gerechten of soms zelfs hele nationale keukens maar veel te hoog aangeschreven vinden staan. Vandaar een topic om dat even heel bondig te melden, dus: Onderschat: Overschat: Uiteraard kun je daar dan over discussiëren. Maar om het topic structuur te geven en overzichtelijk te houden een paar eenvoudige regels: - Plaats één combinatie tegelijk in één post - Reactie, quotes, discussie, toelichting en complimenten voor het topicidee, het mag natuurlijk allemaal maar scheid het duidelijk van je nieuwe overschat/onderschat bijdrage - Maak de woorden onderschat en overschat vet - Het gaat wel om je eigen inschatting tegenover die van anderen, smaak speelt natuurlijk altijd mee maar dat je iets zelf niet lekker vindt en ander wel maakt het nog niet overschat. Ze hoeven niet met elkaar te maken te hebben, al is het wel leuk, en als er heel veel is wat je wil noemen dan plaats je gewoon wat vaker een post. Ik heb het idee van de NRC van een paar maand geleden waarin meerdere koks van faam werden geïnterviewd, en dan stond dat in het kopje, ook zonder toelichting, en dat was eigenlijk het leukste van dat artikel. De ene keer is het leuk omdat het je nieuwsgierig maakt, de andere keer omdat het je bevestigt in wat je zelf al proefde. | |
Pietverdriet | dinsdag 11 september 2012 @ 15:18 |
Onderschat: Goed leren koken Overschat: Pakjes | |
Vanyel | dinsdag 11 september 2012 @ 15:34 |
Overschat: Losse nieuwe topics Onderschat: Reeksen | |
Mirjam | dinsdag 11 september 2012 @ 15:35 |
dat doen mods, niet users, en is derhalve niet ontopic | |
Pietverdriet | dinsdag 11 september 2012 @ 15:42 |
Onderschat: Kleine Fabrikanten Overschat: a-merken van giga bedrijven | |
Bramito | dinsdag 11 september 2012 @ 16:51 |
Een goede remedie tegen het impulsief pakjes kopen is om de ingrediënten te lezen... Dan leer je het rap af.... | |
Pietverdriet | dinsdag 11 september 2012 @ 17:59 |
Onderschat: Tong (kalf/rund) Overschat: Tong (vis) | |
RobinOok | dinsdag 11 september 2012 @ 20:00 |
Kijk je wel bij de visboer dan? oh, sorry, ja dus:
| |
uniekhoorn | dinsdag 11 september 2012 @ 20:30 |
Overschat rund: biefstuk, entrecote, haas Onderschat rund: staart, tong, lever | |
Pietverdriet | dinsdag 11 september 2012 @ 20:44 |
Weltschmerz, jij woont toch in Groningen, daar hebben ze een uitstekende vismarkt. | |
Weltschmerz | woensdag 12 september 2012 @ 11:16 |
Ja, dat is hier om de hoek. Maar daar zie ik het nooit liggen, zal er eens structureel naar gaan vragen. | |
Pietverdriet | donderdag 13 september 2012 @ 21:07 |
Onderschat: Een mooie jenever Overschat: Vodka | |
Pietverdriet | donderdag 13 september 2012 @ 21:07 |
Onderschat: Grappa/treste's Overschat: Cognac | |
Pietverdriet | donderdag 13 september 2012 @ 21:08 |
Ik ben daar al heel lang niet meer geweest, maar ze hadden daar altijd geweldige haring | |
SoS87 | donderdag 13 september 2012 @ 21:08 |
Piet is van de borrels vanavond. ![]() | |
Curiosity | donderdag 13 september 2012 @ 22:26 |
Zeg ik ![]() | |
Bramito | vrijdag 14 september 2012 @ 13:28 |
Grappa wordt gemaakt van het afval dat overblijft na het persen van de druiven. het is dus eigenlijk per definitie bocht. Hier noemen ze de dat trouwens orujo. Vreems genoeg zijn er zijn inderdaad verbluffend lekkere versies. Toch vind ik date er eigenlijk maar 1 witte alcohol het puur drinken waard is en dat is Jonge Jenever(maar alleen als het moet). Is Tresta een andere naam voor Grappa? | |
Pietverdriet | vrijdag 14 september 2012 @ 14:18 |
Het is maar wat je bocht vindt, ingewanden heb je ook over na het slachten van een beest, wat niet wegneemt dat een lever erg lekker kan zijn, of hart.. Trester, eigenlijk was de r aan het eind vergeten, betekend zoveel als wat achterblijft na het persen. | |
Weltschmerz | vrijdag 14 september 2012 @ 18:14 |
Best aardig inderdaad. Ik vind het ook altijd wel een leuke vismarkt omdat er twee kramen zijn waarvan je nooit weet wat ze nu weer hebben en vaak niet eens dat die vis bestond. Maar kopen doe ik er niet vaak. | |
Pietverdriet | vrijdag 14 september 2012 @ 18:40 |
Waarom niet? Leuk toch te experimenteren? | |
Weltschmerz | vrijdag 14 september 2012 @ 19:10 |
Op zich wel, daar heb ik ook altijd wel zin in als ik er langs loop. Maar ik hou zelf vooral van schaal en schelpdieren en vette vis, en zo'n visboer vindt alles even fantastisch, daar kan ik niet zoveel mee. Kook ook niet vaak voor echte visliefhebbers en dan wil ook geen onbekende vis overgaren. Ben ook niet zo'n vaste klant. Ik haal mijn makreel bij een kleine kraam, de garnalen bij de toko en ook nog wel vaak koolvis uit het vriesvak. Wat mij brengt op het volgende: Overschat: 'Verse' vis, al dan niet van de afslag Onderschat: Ingevroren vis Het gaat me er niet om dat verse vis niet lekkerder is, maar je moet nogal een goed oog erin hebben om de verse te onderscheiden van de minder verse. Nou zal een vis minder sappig worden van invriezen, maar dat is niet altijd even belangrijk. En heel veel wordt gewoon heel snel na vangst ingevroren en gaat niet achteruit, en je kunt het soms ook nog bevroren verwerken zodat het niet te gaar wordt. | |
Pietverdriet | vrijdag 14 september 2012 @ 19:15 |
Overschat: Varkenshaas (zeker voor sate) Onderschat: sardientjes van de grill | |
RobinOok | vrijdag 14 september 2012 @ 21:03 |
Grappig, die vind ik juist overschat, sardientjes van de grill. En varkenshaas misschien wel onderschat. Of gewoon op waarde geschat, maar zeker niet overschat. Ik kom het ook vrijwel nooit tegen op de kaart. | |
macferret | zondag 16 september 2012 @ 08:08 |
Overschat: kipfilet Onderschat: kippendijen | |
Pietverdriet | maandag 17 september 2012 @ 18:36 |
Overschat: Calve Pindakaas Onderschat: Helaes Pindakaas | |
Hagelkaas | donderdag 20 september 2012 @ 04:34 |
Niet helemaal mee eens, ik denk dat pakjes een geweldige uitkomst zijn voor mensen die écht geen zin of tijd hebben om te (leren) koken. Ook voor studenten is het een mooie oplossing. Je combineert verse ingredienten met een kant-en-klaar kruidemixje waardoor je in plaats van vette afhaalhap of magnetronmaaltijden een relatief gezonde en verse maaltijd op tafel kunt zetten! Niet dat ik die pakjes aanraak, maar toch. | |
Bramito | donderdag 20 september 2012 @ 08:17 |
Ik vind het merendeel troep. Het zit vol met suiker, glutamaat en bergen zout. Veel spul dat in pakjes zit maak je sowieso in een handomdraai zelf. Ik gebruik ook wel eens bouillonblokjes hoor, maar een potje pastasaus, of kant en klaar lasagna komt er bij mij echt niet in. | |
BasEnAad | donderdag 20 september 2012 @ 08:22 |
Ik vind ze vaak te zoet en na een tijdje smaken ook al die pakjes hetzelfde. Vers is gewoon anders. | |
Bramito | donderdag 20 september 2012 @ 08:24 |
Ik vind ze ook vaak veel te zoet. | |
Whiteguy | donderdag 20 september 2012 @ 13:34 |
Overschat: pils Onderschat: bier | |
Lonaa | donderdag 20 september 2012 @ 15:49 |
Overschat: Kant en klaar meuk Onderschat: Stoofpotjes. ![]() | |
Pietverdriet | donderdag 20 september 2012 @ 20:23 |
Overschat: W.I.R.E.K.U.F Onderschat: Nieuwe Wereld | |
MassApeal | donderdag 20 september 2012 @ 23:15 |
Overschat: Tomatenketchup Onderschat: Mosterd | |
MassApeal | donderdag 20 september 2012 @ 23:19 |
Overschat: Nederlands supermarkt brood Onderschat: Havermout | |
Bramito | vrijdag 21 september 2012 @ 09:38 |
Ik moest 'm google-en.... | |
Pietverdriet | vrijdag 21 september 2012 @ 09:44 |
Wijn Is Rood En Komt Uit Frankrijk Dacht dat dit vrij algemeen was | |
Bramito | vrijdag 21 september 2012 @ 10:11 |
Hier niet ![]() | |
FigureBirdStars | vrijdag 21 september 2012 @ 11:18 |
[ Bericht 100% gewijzigd door FigureBirdStars op 21-09-2012 11:19:01 (Verkeerde topic) ] | |
Curiosity | zaterdag 22 september 2012 @ 15:25 |
Onderschat: Piel de sapo Overschat: Galia | |
Bramito | maandag 24 september 2012 @ 09:45 |
Hou op zeg, mijn vrouw koopt alleen maar Piel de Sapo. Ik wil ook wel eens Galia..... | |
BasEnAad | maandag 24 september 2012 @ 10:42 |
Overschat: rosbief Onderschat: worst | |
Curiosity | vrijdag 10 mei 2013 @ 15:53 |
Onderschat: Dr Foots Overschat: Dr Pepper | |
FkTwkGs2012 | vrijdag 10 mei 2013 @ 18:21 |
overschat: grolsch onderschat: duits vloeibaar goud ![]() | |
Weltschmerz | zondag 12 mei 2013 @ 11:26 |
Ik vind Grolsch juist het meest Duitse bier van Nederland. In de zin van hoppig en dus bitter. | |
Red_85 | zondag 12 mei 2013 @ 11:28 |
Toch vind ik ieder Duits pils minimaal 10x lekkerder dat grolsch. | |
Weltschmerz | zondag 12 mei 2013 @ 11:33 |
De goede Duitse pilsners, en dat zijn er nogal wat, zijn vaak iets lichter en frisser maar ook bitter. Maar de grote tegenstelling is die tussen de zoete, aangezoete, weinig hop want dat is duur, bier uit het westen, en het hoppige bier uit het Oosten. Dat Oosten begint dan in Grolle en loopt in ieder geval door tot aan Urquell. | |
Pietverdriet | zondag 12 mei 2013 @ 12:42 |
Ik vind grolsch zoet, niet zo erg als amstel, maar nog steeds te zoet. Er zijn ook vrij zoete niet zo bittere Duitse pilsners, bv Warsteiner. Het ergste vind ik Binding, dat is echt niet lekker. | |
Weltschmerz | zondag 12 mei 2013 @ 14:02 |
Warfteiner ben ik ook niet zo'n fan van, maar ik vind het geen slecht pilsner als Amstel, Heineken of Bavaria. Of Grolsch ook zoet is, naast het bittere, zou kunnen, het is in ieder geval hoppig genoeg. Duits bier is alleen vaak wat frisbitter, dat mist Grolsch wat, maar Jever ook. Overigens heb ik het idee dat Duits bier van de tap meer verschilt van dat in fles. | |
Bramito | maandag 13 mei 2013 @ 10:06 |
Sla de Pils over en ga naar het zuiden en drink Helles. Dat is pas Überbier! | |
Pietverdriet | maandag 13 mei 2013 @ 11:18 |
Ga eens naar Duesseldorf en drink bij Schlussel of Uerige een Alt | |
utrecht1970 | maandag 13 mei 2013 @ 11:38 |
Onderschat: aardappelen, groente vlees Overschat: sushi | |
Weltschmerz | maandag 13 mei 2013 @ 12:19 |
Ben vooral liefhebber van pilsner. Ik probeer in Duitsland altijd zoveel mogelijk van een plaatselijk brouwerijtje te proeven, al is het maar een slokje. | |
new_moon | maandag 13 mei 2013 @ 12:22 |
Onderschat: Een goede biefstuk bakken Overschat: Risotto maken | |
PluisigNijntje | dinsdag 14 mei 2013 @ 17:46 |
Ik vind sushi helemaal niet overschat! Het is natuurlijk wel overdreven dat het 'hip' is, maar ik vind de eenvoud ervan (sowieso van veel in de Japanse keuken) heel lekker! Gewoon goed smakende rijst met mooie verse ingredienten en enkel wat wasabi en soja voor de smaak.. Dat heb ik 10 keer liever dan een aardappels met een lap vlees en saus. (Maar begrijp me niet verkeerd: met a/g/v kun je idd ook veel mooiere dingen doen dan er over het algemeen in de Hollandse keuken wordt gedaan..) | |
BasEnAad | dinsdag 14 mei 2013 @ 17:49 |
Eens kijken of je dat na een week sushi nog roept. | |
PluisigNijntje | dinsdag 14 mei 2013 @ 17:50 |
Ik ben er echt gek op, als ik het gehad heb hoef ik het wel een paar dagen niet meer te zien, maar daarna smacht ik er weer net zo hard naar hoor! Liever een week sushi dan een week a/g/v. | |
Platina | maandag 20 mei 2013 @ 14:47 |
Je eet maar 1 of 2 keer in de week dan? ![]() | |
PluisigNijntje | maandag 20 mei 2013 @ 15:16 |
Nee. Er staat dat ik liever wat tijd heb tussen de keren dat ik sushi eet, maar als ik moet kiezen ga ik eerder voor sushi. | |
Pietverdriet | maandag 20 mei 2013 @ 15:19 |
Alleen sushi ipv van AGV zou mij echt te weinig groenten zijn, hebben 9 van 10 dagen naast minstens 1 warme groente ook een of andere salade. | |
habitue | dinsdag 28 mei 2013 @ 23:44 |
Overschat: Kip Onderschat: Varkensvlees | |
habitue | dinsdag 28 mei 2013 @ 23:47 |
Overschat: Mountain Dew Onderschat: Limonade | |
habitue | dinsdag 28 mei 2013 @ 23:49 |
Overschat: Tefal grillpan Onderschat: Mijn oma's 50 jaar oude gietijzeren grillpan | |
habitue | dinsdag 28 mei 2013 @ 23:50 |
Overschat: komkommer Onderschat: Pak Soi | |
habitue | dinsdag 28 mei 2013 @ 23:51 |
Overschat: Pizza bestellen Onderschat: Pizza ophalen | |
RobinOok | dinsdag 28 mei 2013 @ 23:57 |
Overschat: restaurants in Frankrijk Onderschat: restaurants in Nederland (jammer dat ik mijn fototoestel niet bij me had) | |
habitue | dinsdag 28 mei 2013 @ 23:59 |
vertel | |
RobinOok | woensdag 29 mei 2013 @ 08:55 |
Nou, vooruit dan, omdat je ernaar vraagt. Vooraf: 6 ronde ravioli's, waarvan bij mij er 4 leeg waren en 2 gevuld met 1 blokje foie gras van 1/2 bij 1/2 cm (nee, ik overdrijf niet). In een bordje met warmgemaakte shiitake en beukenzwammen die dreven in een ondefinieerbaar, niet lekkere bouillon, ingedikt met teveel maizena. Niet vies, niet lekker, had het liever niet gegeten en stel me toch iets anders voor bij ravioli gevuld met foie gras. Tussen: kabeljauw (hoewel de andere ober dorade zei en ik denk dat het ook koolvis kon zijn) mooi zo'n 3 jaar "gerijpt" in een diepvries. Droog, vissig, vies. Met een idiote sinaasappelsaus met stukjes geconfijte sinaasappel en reepjes gele paprika! Ook vies. En nog idioter: een sushi maki rolletje van iets dat op rijstepap leek maar nergens naar smaakt. Met in het midden een stukje rode biet! Zompige nori erom. Vies. Gewoon vies. Hoofd: een eendenborst die we rood wilden en rood kregen en wat dat betreft okay was, met een vieze, ingedikte cassissaus. Een oranjebruine hockeyschijf die gemaakt bleek van wortel, waar geen smaak aan zat en de structuur echt goor korrelig en droog was. Daarop een oublie-achtig ruitig koekje achtig ding dat je volgens mij niet eens kon eten als je wilde. Er zat vast nog iets bij, maar dat heb ik verdrongen. En dan die achterlijke gewoonte om alle randen van borden vies te maken met paprikapoeder! Gewoon slecht op alle fronten: vieze combinaties/recepten, slecht klaargemaakt, slecht gepresenteerd. En de bediening was ook maar zozo. PS De toetjes waren okay. | |
Pietverdriet | woensdag 29 mei 2013 @ 10:46 |
Waar was dit?
| |
RobinOok | woensdag 29 mei 2013 @ 11:20 |
La Table Du Moulin in Lorgues. | |
Pietverdriet | woensdag 29 mei 2013 @ 11:28 |
Heb je deze ervaring ook bij Tripadvisor gepost? | |
RobinOok | woensdag 29 mei 2013 @ 11:31 |
Nee. Kutsite. | |
Pietverdriet | woensdag 29 mei 2013 @ 11:39 |
Zelfs niet hier? CUL / Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #10 | |
habitue | woensdag 29 mei 2013 @ 21:05 |
Klinkt als een ramp ja.En reteduur wss. | |
RobinOok | donderdag 30 mei 2013 @ 01:33 |
Nah, dat viel nog best mee, alles bij elkaar 104 euro. Wel teveel voor zulke butkwaliteit, maar niet reteduur voor 4 gangen. | |
Anakin24 | donderdag 30 mei 2013 @ 12:41 |
onderschat : gegrilde kip op de markt overschat: ossehaas | |
Underdoggy | donderdag 30 mei 2013 @ 14:21 |
onderschat: Toko overschat: AH | |
habitue | dinsdag 4 juni 2013 @ 10:19 |
Onderschat; lekkere salade Overschat: asperges | |
Pietverdriet | dinsdag 4 juni 2013 @ 11:28 |
Overschat: Lekkerste dit, dat Onderschat; Variatie | |
TheDruid | donderdag 6 juni 2013 @ 16:34 |
Overschat: Prik Onderschat; Water | |
habitue | donderdag 6 juni 2013 @ 16:35 |
Hoe is water onderschat? Wordt na koffie en thee het meest gedronken. | |
TheDruid | donderdag 6 juni 2013 @ 16:37 |
Overschat: schotse whisky Onderschat: niet schotse whisk(e)y | |
TheDruid | donderdag 6 juni 2013 @ 16:38 |
overschat: bottled water onderschat: kraanwater | |
TheDruid | donderdag 6 juni 2013 @ 16:40 |
Ken genoeg mensen die nauwelijks water drinken omdat ze het niet zo lekker vinden. (zit niet genoeg smaakjes aan). | |
habitue | donderdag 6 juni 2013 @ 16:44 |
Die mensen zijn dus ver in de minderheid. | |
TheDruid | donderdag 6 juni 2013 @ 16:51 |
Dat zou kunnen. Heb niet echt een representatieve steekproef gedaan of zo. | |
Pietverdriet | dinsdag 27 oktober 2015 @ 20:10 |
Onderschat: topickicks Overschat: truffelolie (word je daar nog steeds mee doodgegooid in wannebe restaurants?) | |
uniekhoorn | dinsdag 27 oktober 2015 @ 21:24 |
Onderschat: spruitjes Overschat: kerstmenu' s | |
Pietverdriet | dinsdag 27 oktober 2015 @ 21:30 |
Onderschat: Rode kool met appeltjes Overschat: champignons | |
habitue | dinsdag 27 oktober 2015 @ 22:02 |
Onderschat: Ossenstaart Overschat: Ossenhaas | |
Bramito | woensdag 28 oktober 2015 @ 08:58 |
Onderschat: Gedroogde Peulvruchten Overschat: Peulvruchten uit glas/blik | |
minilot | woensdag 28 oktober 2015 @ 09:18 |
Onderschat: kropsla Overschat: rucola | |
minilot | woensdag 28 oktober 2015 @ 09:24 |
![]() vs. ![]() Onderschat: Echt knakkende knakworst Overschat: Unox 'knak'worsten | |
derLudolf | donderdag 29 oktober 2015 @ 00:05 |
Ik vind er echt helemaal niets aan, dat rucola. Geef mijn portie van aan flappie Overschat: pangafilet Onderschat: geen idee. | |
Gesloten | donderdag 29 oktober 2015 @ 07:45 |
Overschat: zilvervliesrijst Onderschat: witte rijst | |
Pietverdriet | donderdag 29 oktober 2015 @ 18:00 |
Overschat: Pulled Pork Onderschat: Rundertong | |
derLudolf | donderdag 29 oktober 2015 @ 19:38 |
Die heb je vaker genoemd. Ik vind het niet heel appetijtelijk eruit zien trouwens als ik zo'n tong bij de slager zie liggen, terwijl ik wel degelijk weet dat het goed vlees is. Zit tussen mijn oren ![]() | |
Fretwork | vrijdag 30 oktober 2015 @ 11:09 |
Ik vind Schotse whisky zeker niet overschat, tenzij je zo'n druiloor hebt: Doe mij maar een whisky - Welke whisky wilt u meneer, we hebben er 12 op de kaart staan. Scotch, doe mij maar Scotch - Ja maar meneer, 9 van onze whiskies zijn Schots. Ik wil gewoon Scotch, dat zeg ik toch ![]() Dat whisky uit andere landen onderschat is ben ik met je eens. | |
Isabeau | vrijdag 30 oktober 2015 @ 11:29 |
![]() Overschat: knaldure superfoods Onderschat: alledaagse gezonde voedingsmiddelen | |
Fretwork | vrijdag 30 oktober 2015 @ 11:41 |
Overschat: borrelworstjes en cabanossi Onderschat: biltong | |
Weltschmerz | vrijdag 30 oktober 2015 @ 15:21 |
Overschat: Doen Onderschat: Laten Koken is ook wachten, niet alleen maar actie. Het is verleidelijk om te roeren, te scheppen en om te gooien, de oven te openen om te kijken hoe het gaat etc, omdat je immers aan het koken bent. Maar vaak is het meer uit gewoonte dan dat het een functie heeft, en vaak zelfs beter van niet. | |
minilot | vrijdag 30 oktober 2015 @ 16:35 |
Goed punt! ![]() | |
MrsDuck | vrijdag 30 oktober 2015 @ 19:29 |
![]() Overschat; Nespresso Onderschat; Gewone koffie | |
donappel | zondag 1 november 2015 @ 08:02 |
ik hoop dat mijn huisgenoot dit leest... | |
Pap89 | zondag 1 november 2015 @ 11:32 |
Overschat: Crème brûlée Onderschat: Sorbet. | |
Pap89 | zondag 1 november 2015 @ 11:35 |
Die van Zwanenburg zijn echt super lekker, alleen ze zijn ook 4-5x zo duur volgens mij. Daar hoef je serieus ook geen saus op te doen. | |
Spanky78 | zondag 1 november 2015 @ 12:40 |
Overschat: wokken Onderschat: boerenkost | |
Spanky78 | zondag 1 november 2015 @ 12:41 |
Maar toch betere prijs kwaleirsverhouding. Bij de Lidl trouwens 9 stuks voor minder geld. Zelfde product . | |
Pap89 | zondag 1 november 2015 @ 17:51 |
Zijn die een beetje hetzelfde, van de Lidl? Anders haal ik die wel een keer, voor oldschool knakworsten op witte bolletjes(puntjes) ![]() | |
minilot | zondag 1 november 2015 @ 18:18 |
Yup, die van de Lidl zijn erg goed, lekker en 'knakken' prachtig. ![]() | |
sirdanilot | dinsdag 3 november 2015 @ 12:44 |
Onderschat: Mosselen Overschat: Oesters | |
derLudolf | dinsdag 3 november 2015 @ 14:51 |
Overschat: kant en klare schnitzel kopen Onderschat: zelf schnitzels paneren Overschat: Blueband, Croma Onderschat: boter | |
sirdanilot | dinsdag 3 november 2015 @ 16:09 |
overschat (en overpriced): houmous uit potje onderschat: zelf houmous maken (veel goedkoper, en lekkerder, en ook nog eens heel gemakkelijk om te maken) | |
uniekhoorn | dinsdag 3 november 2015 @ 16:24 |
Onderschat: lekkere melkchocoladerepen van de Aldi Overschat: Al die..de net niet lekkere dure repen van Tony | |
Myraela | dinsdag 3 november 2015 @ 17:06 |
Die wilde ik net gaan posten. ![]() Ik trap elke keer weer in Tony. De chocolade is wel lekker, maar ze voegen die smaakjes elke keer zo subtiel toe dat ik er niets van merk. Altijd weer een teleurstelling. | |
derLudolf | dinsdag 3 november 2015 @ 17:28 |
Melk hazelnoot rozijn ![]() | |
SoS87 | zaterdag 30 maart 2019 @ 22:38 |
| |
Mikeytt | zaterdag 30 maart 2019 @ 22:48 |
Ingrediënten: groente (56% pompoen, 19% wortel, rode ui, bleekselderij), 0,6% koriander. Bouillonpoeder: specerijen (ui, knoflook, kurkuma, lavas, fenegriek, venkel, komijn, koriander, cayenne, zwarte peper, anijs), zout, groentepoeder (prei, tomaat, wortel), kruiden (tijm, rozemarijn, peterselie, marjolein, bieslook), natuurlijk aroma (selderij), gistextract. Brrr, krijg er rillingen van. | |
Ferdii | zaterdag 30 maart 2019 @ 23:21 |
Overschat: ketchap (marinade) Onderschat: sojasaus + oestersaus | |
Lucky_Strike | zaterdag 30 maart 2019 @ 23:37 |
En wat had je daarmee over- of onderschat? | |
Lucky_Strike | zaterdag 30 maart 2019 @ 23:39 |
Leuk hoor, zo'n random kick maar heb je ook nog iets toe te voegen hier? | |
BasEnAad | zaterdag 30 maart 2019 @ 23:58 |
Overschat: 'biefstuk' Onderschat: sucade | |
Bramito | zondag 31 maart 2019 @ 09:34 |
Er is duidelijk veel veranderd in bijna 7 jaar tijd. ![]() | |
IkeDubaku99 | zondag 31 maart 2019 @ 11:14 |
Overschat: Vlees van de supermarkt Onderschat: Vlees van de slager | |
Autoscooter | zondag 31 maart 2019 @ 13:19 |
Overschat : Veel overpriced verse hippe kant-klare meuk in de koelschappen bij (voornamelijk) AH Onderschat : Producten uit de diepvries, vaak verser en goedkoper (en lekkerder) | |
SoS87 | zondag 31 maart 2019 @ 14:06 |
Overschat : sushi Onderschat : bakkie kibbeling | |
Mint_Clansell | maandag 8 april 2019 @ 16:31 |
Overschat: Spa Onderschat: Chaudfontaine Overschat: Cawston Press Spiced Tomato Onderschat: Big Toms Spiced Tomato Overschat: Soja Onderschat: Falafel Overschat: IPA's Onderschat: Kriek Overschat: Dr Oetker Onderschat: Wagner | |
Myraela | maandag 8 april 2019 @ 21:25 |
Welke kant en klare meuk uit de diepvries is dan lekker? | |
Gripper | dinsdag 9 april 2019 @ 11:03 |
overschat: dure anti-aanbak koekepannen, die uiteindelijk natuurlijk toch aanbakken en waar je na een aantal jaren de teflon laag van begint mee te eten. onderschat: een simpele gietijzeren koekenpan met een mooie laag patina erin, die nooit de vaatwasser of een sopje ziet. | |
Sicstus | dinsdag 9 april 2019 @ 11:27 |
Overschat: buitenlandse keukens Onderschat: de Hollandse keuken | |
TheWhiteCowboy | dinsdag 9 april 2019 @ 11:40 |
Spruiten, spinazie, bloemkool. | |
Sicstus | dinsdag 9 april 2019 @ 11:59 |
Sowieso de groenten, gelijk van het land af verwerkt en ingevroren. En dus verser dan die rotzooi die ongekoeld bij het supertje ligt weg te rotten op de zogenaamde 'vers'-afdeling. | |
stavromulabeta | dinsdag 9 april 2019 @ 17:53 |
Onderschat: vlierbessen Overschat: Cranberries | |
Myraela | dinsdag 9 april 2019 @ 18:39 |
Snap ik, maar ik dacht dat het over kant en klare maaltijden ging. Dan ben ik wel benieuwd wat er zo goed is. Dat vind ik altijd wel interessant omdat ik het zelf niet zo snel pak. Daarom vind ik jouw topic ook leuk, Sicstus. | |
Sicstus | dinsdag 9 april 2019 @ 18:49 |
Ah oke ![]() ![]() | |
sirdanilot | dinsdag 30 april 2019 @ 12:00 |
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSS ! | |
sirdanilot | dinsdag 30 april 2019 @ 12:01 |
Vlierbessen zijn niet te vreten maar alles met vlierBLOESEM is heerlijk. |