dat doen mods, niet users, en is derhalve niet ontopicquote:Op dinsdag 11 september 2012 15:34 schreef Vanyel het volgende:
Overschat: Losse nieuwe topics
Onderschat: Reeksen
Een goede remedie tegen het impulsief pakjes kopen is om de ingrediënten te lezen... Dan leer je het rap af....quote:Op dinsdag 11 september 2012 15:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Onderschat: Goed leren koken
Overschat: Pakjes
Kijk je wel bij de visboer dan?quote:Op dinsdag 11 september 2012 14:01 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Geen idee, ik vond WidC een heel leuk concept maar die mensen zo vervelend. Ik koop mijn groente doorgaans op de markt maar ik zie het nooit liggen.
quote:Op dinsdag 11 september 2012 14:40 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Ik heb niet zo'n grote AH en op de markt zie ik het eigenlijk nooit bij de viskramen liggen.
Ja, dat is hier om de hoek. Maar daar zie ik het nooit liggen, zal er eens structureel naar gaan vragen.quote:Op dinsdag 11 september 2012 20:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Weltschmerz, jij woont toch in Groningen, daar hebben ze een uitstekende vismarkt.
Ik ben daar al heel lang niet meer geweest, maar ze hadden daar altijd geweldige haringquote:Op woensdag 12 september 2012 11:16 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Ja, dat is hier om de hoek. Maar daar zie ik het nooit liggen, zal er eens structureel naar gaan vragen.
quote:Op donderdag 13 september 2012 21:07 schreef Pietverdriet het volgende:
Onderschat: Een mooie jenever
Overschat: Vodka
Zeg ikquote:Op zondag 19 augustus 2012 20:58 schreef Curiosity het volgende:
Onderschat : Jenever
Overschat : Wodka
Grappa wordt gemaakt van het afval dat overblijft na het persen van de druiven. het is dus eigenlijk per definitie bocht. Hier noemen ze de dat trouwens orujo. Vreems genoeg zijn er zijn inderdaad verbluffend lekkere versies. Toch vind ik date er eigenlijk maar 1 witte alcohol het puur drinken waard is en dat is Jonge Jenever(maar alleen als het moet).quote:
Het is maar wat je bocht vindt, ingewanden heb je ook over na het slachten van een beest, wat niet wegneemt dat een lever erg lekker kan zijn, of hart..quote:Op vrijdag 14 september 2012 13:28 schreef Bramito het volgende:
[..]
Grappa wordt gemaakt van het afval dat overblijft na het persen van de druiven. het is dus eigenlijk per definitie bocht.
Trester, eigenlijk was de r aan het eind vergeten, betekend zoveel als wat achterblijft na het persen.quote:Hier noemen ze de dat trouwens orujo. Vreems genoeg zijn er zijn inderdaad verbluffend lekkere versies. Toch vind ik date er eigenlijk maar 1 witte alcohol het puur drinken waard is en dat is Jonge Jenever(maar alleen als het moet).
Is Tresta een andere naam voor Grappa?
Best aardig inderdaad. Ik vind het ook altijd wel een leuke vismarkt omdat er twee kramen zijn waarvan je nooit weet wat ze nu weer hebben en vaak niet eens dat die vis bestond. Maar kopen doe ik er niet vaak.quote:Op donderdag 13 september 2012 21:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik ben daar al heel lang niet meer geweest, maar ze hadden daar altijd geweldige haring
Waarom niet? Leuk toch te experimenteren?quote:Op vrijdag 14 september 2012 18:14 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Best aardig inderdaad. Ik vind het ook altijd wel een leuke vismarkt omdat er twee kramen zijn waarvan je nooit weet wat ze nu weer hebben en vaak niet eens dat die vis bestond. Maar kopen doe ik er niet vaak.
Op zich wel, daar heb ik ook altijd wel zin in als ik er langs loop. Maar ik hou zelf vooral van schaal en schelpdieren en vette vis, en zo'n visboer vindt alles even fantastisch, daar kan ik niet zoveel mee. Kook ook niet vaak voor echte visliefhebbers en dan wil ook geen onbekende vis overgaren. Ben ook niet zo'n vaste klant. Ik haal mijn makreel bij een kleine kraam, de garnalen bij de toko en ook nog wel vaak koolvis uit het vriesvak.quote:Op vrijdag 14 september 2012 18:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Waarom niet? Leuk toch te experimenteren?
Niet helemaal mee eens, ik denk dat pakjes een geweldige uitkomst zijn voor mensen die écht geen zin of tijd hebben om te (leren) koken. Ook voor studenten is het een mooie oplossing. Je combineert verse ingredienten met een kant-en-klaar kruidemixje waardoor je in plaats van vette afhaalhap of magnetronmaaltijden een relatief gezonde en verse maaltijd op tafel kunt zetten!quote:Op dinsdag 11 september 2012 15:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Onderschat: Goed leren koken
Overschat: Pakjes
Ik vind ze vaak te zoet en na een tijdje smaken ook al die pakjes hetzelfde. Vers is gewoon anders.quote:Op donderdag 20 september 2012 08:17 schreef Bramito het volgende:
Ik vind het merendeel troep. Het zit vol met suiker, glutamaat en bergen zout. Veel spul dat in pakjes zit maak je sowieso in een handomdraai zelf. Ik gebruik ook wel eens bouillonblokjes hoor, maar een potje pastasaus, of kant en klaar lasagna komt er bij mij echt niet in.
Wijn Is Rood En Komt Uit Frankrijkquote:
Ik vind Grolsch juist het meest Duitse bier van Nederland. In de zin van hoppig en dus bitter.quote:Op vrijdag 10 mei 2013 18:21 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
overschat: grolsch
onderschat: duits vloeibaar goud
Toch vind ik ieder Duits pils minimaal 10x lekkerder dat grolsch.quote:Op zondag 12 mei 2013 11:26 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Ik vind Grolsch juist het meest Duitse bier van Nederland. In de zin van hoppig en dus bitter.
De goede Duitse pilsners, en dat zijn er nogal wat, zijn vaak iets lichter en frisser maar ook bitter. Maar de grote tegenstelling is die tussen de zoete, aangezoete, weinig hop want dat is duur, bier uit het westen, en het hoppige bier uit het Oosten. Dat Oosten begint dan in Grolle en loopt in ieder geval door tot aan Urquell.quote:Op zondag 12 mei 2013 11:28 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Toch vind ik ieder Duits pils minimaal 10x lekkerder dat grolsch.
Warfteiner ben ik ook niet zo'n fan van, maar ik vind het geen slecht pilsner als Amstel, Heineken of Bavaria. Of Grolsch ook zoet is, naast het bittere, zou kunnen, het is in ieder geval hoppig genoeg.quote:Op zondag 12 mei 2013 12:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind grolsch zoet, niet zo erg als amstel, maar nog steeds te zoet. Er zijn ook vrij zoete niet zo bittere Duitse pilsners, bv Warsteiner. Het ergste vind ik Binding, dat is echt niet lekker.
Ga eens naar Duesseldorf en drink bij Schlussel of Uerige een Altquote:Op zondag 12 mei 2013 14:02 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Warfteiner ben ik ook niet zo'n fan van, maar ik vind het geen slecht pilsner als Amstel, Heineken of Bavaria. Of Grolsch ook zoet is, naast het bittere, zou kunnen, het is in ieder geval hoppig genoeg.
Duits bier is alleen vaak wat frisbitter, dat mist Grolsch wat, maar Jever ook. Overigens heb ik het idee dat Duits bier van de tap meer verschilt van dat in fles.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |