abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † maandag 9 juli 2012 @ 12:15:31 #1
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_113963216


NIEUWNIEUWNIEUWNIEUW!!!! NU IN DE WINKEL!!!


De Gate:

Estelle en Ruud gaan na een huwelijk van 12 jaar en 2 kinderen uit elkaar. Ruud is dit inmiddels wel gewend want hij heeft nog 2 andere ex-vrouwen die ieder ook twee kinderen van hem hebben. De reden waarom ze volgens Estelle uit elkaar gaan is omdat Ruud er (via zijn golftas) nogal wat neukertjes op na zou hebben gehouden. Een van zijn laatste veroveringen zou een dame uit de horecawereld zijn.

Volgens Ruud is echter de de bom gebarsten nadat hij afluisterapparatuur in hun huis heeft geplaatst en zo vernam dat Estelle vreemd ging met Badr Hari waar ze verliefd op is, zelfs misschien zwanger van is. Natuurlijk waren de moeder en zus van Estelle waren op de hoogte van de affaire van Estelle.

Estelle en Badr vertrokken stiekem naar Marokko terwijl Estelle tegen Ruud had gezegd dat ze met Leco van Zadelhoff naar Ibiza zou zijn. Om haar te betrappen heeft Ruud zich verscholen achter een vuilcontainer op Schiphol en zag Estelle terugkomen uit Marokko waarbij zijn vermoedens bevestigd zijn dat ze inderdaad vreemd ging.

Badr Hari had zelf voor/tijdens Estelle ook al een relatie met Daphne. Zij is een maand geleden bevallen is van zijn kind en moest via de media moest vernemen dat haar relatie met Badr voorbij is. Volgens Badr begrijpt Daphne echter "dat zoiets kan gebeuren" (ahum)

Even gingen de geruchten dat Estelle vreemd zou zijn gegaan met Rafael van de Vaart wat deze gate zou hebben veroorzaakt maar het blijkt vooralsnog Badr te zijn. Volgens andere berichten is Rafael wel degelijk vreemdgegaan maar met niemand minder dan Nicky Plessen die een kind heeft met Ruben Bontekoe en zou een scheiding van Rafael en Sylvie op handen zijn.

De hoofdrolspelers:


............Gluiperige Ruud Gul lid..................................Extelle...............................................Badjas Harrie...............

De boosdoeners:

De Golftas



De Witte Keukentafel



De Vuilcontainer



De Blackberry van Estelle



De vermeende afluisterapparatuur van Ruud



En natuurlijk Leco



--------

Inmiddels zijn er al wat leuke plaatjes verschenen over deze gate:

Twitterfoto van de Boertjes w/


En via FB


[ Bericht 0% gewijzigd door Ole op 13-07-2012 14:19:36 ]
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † maandag 9 juli 2012 @ 12:19:05 #2
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_113963329
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2012 07:58 schreef Mylene het volgende:
„Misschien heb ik in de loop van de avond even een theedoek in mijn handen gehad om een glas af te drogen. Want dat doe ik ook gewoon even, als ik ergens een gezellige avond heb.
Chapeau! :Y

quote:
Ik kan gewoon nergens meer heen, in elk geval niet meer naar zulke grote evenementen. Ja, naar André Rieu of zo!”


Daar wil je ook geen ruzie mee! :o
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator / Miss SHO maandag 9 juli 2012 @ 13:04:40 #3
22592 crew  Ole
pi_113964718
Heeft iemand de theedoek al gevonden?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  maandag 9 juli 2012 @ 13:08:56 #4
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_113964833
En vooral: heeft men het DNA van het bloed op de theedoek al getest?
Das wel het voordeel van Sensation
White, als hij maar in de buurt was van die vechtpartij dan zie je dat zo aan z'n kleren.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 9 juli 2012 @ 13:18:49 #5
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
  Moderator / Miss SHO maandag 9 juli 2012 @ 16:21:29 #6
22592 crew  Ole
pi_113971996
Die is er gloeiend bij!

Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_113974186
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2012 16:21 schreef Ole het volgende:
Die is er gloeiend bij!

[ afbeelding ]
_O-
Is dat zo?
pi_113974359
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2012 16:21 schreef Ole het volgende:
Die is er gloeiend bij!

[ afbeelding ]
:D
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  maandag 9 juli 2012 @ 22:39:50 #9
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_113990773
Ik mis nog ene Kuster. _O-
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  dinsdag 10 juli 2012 @ 07:30:36 #10
16715 Mylene
*schatje*
pi_114000280
quote:
Politie neemt kleren Badr in beslag



door John van den Heuvel
AMSTERDAM, dinsdag
De Amsterdamse politie heeft de kleding van vechtsporter Badr Hari in beslag genomen om te onderzoeken of hij toch betrokken is geweest bij een zware mishandeling afgelopen weekeinde tijdens dancefeest Sensation.

De recherche twijfelt aan de lezing van Badr Hari dat hij niets met de vechtpartij van doen had, maar stuit bij het onderzoek op een muur van zwijgzaamheid. Diverse getuigen zeggen doodsbang te zijn in verband met de gewelddadige reputatie van Badr Hari.

Het slachtoffer, de in de reiswereld zeer bekende multimiljonair Koen Everink, ligt zwaargewond in een Amsterdams ziekenhuis. Het hospitaal heeft maatregelen getroffen om de veiligheid van Everink te garanderen. Everink heeft door schoppen en trappen ernstig beenletsel en zal mogelijk nooit meer normaal kunnen lopen. Daarnaast heeft hij door vuistslagen diverse breuken in zijn gelaat.

„Koen heeft erg veel pijn en is totaal van slag door de gebeurtenissen”, verklaarde gisteren een vriend van hem tegenover deze krant. „Hij heeft een orkaan van geweld over zich heen gehad. Hij weet precies wie hem zo zwaar heeft mishandeld, maar staat voor een duivels dilemma. Wat kan hij verwachten als hij officieel aangifte doet?”

Volgens diverse getuigen, die zich gisteren eveneens bij deze krant meldden, liep Koen Everink zaterdagavond in enigszins aangeschoten toestand de skybox van transportondernemer Peter Steenbakkers in. Everink was zelf uitgenodigd in een naastgelegen skybox, maar wilde even een praatje maken in de box van Steenbakkers. In de smalle pijpenla trof hij ook Estelle Gullit en haar kersverse partner Badr Hari. Volgens diverse getuigen zou het slachtoffer een opmerking hebben gemaakt die verkeerd viel bij de aanwezigen in de skybox.

Voet

Direct daarna werd Koen Everink volledig in elkaar geslagen. Een getuige die eerste hulp verleende, zag hoe de voet van het slachtoffer half los hing van het onderbeen.

Direct na het incident verlieten Badr Hari en Estelle via het terras van de skybox de plaats van het misdrijf.

De vechtsporter herhaalde gisteren in een gesprek met deze krant dat hij onschuldig is.

PAGINA 3: Badr: Ik heb niets gezien
bron

quote:


Van een onzer verslaggevers
AMSTERDAM, dinsdag
Over de zware mishandeling van multimiljonair Everink in de ArenA waste vechtsporter Badr Hari gisteren nogmaals zijn handen in onschuld.

Kennelijk vinden mensen het leuk en sensationeel om mij te noemen. Ik ken deze man niet en heb niets gezien van wat er met hem is gebeurd, aldus Badr Hari, die benadrukte dat hij zijn kleding gisteren vrijwillig heeft afgestaan aan de politie. Ik heb niets te verbergen, vindt hij.

De Amsterdamse recherche heeft een team politiemensen ingezet om het uitgaansgeweld in de ArenA te onderzoeken. Ook is al een aantal getuigen gehoord, onder wie Peter Steenbakkers en diens partner. De politie beschikt ook over een lijst van de tien gasten in de skybox, onder wie zich zeer waarschijnlijk de dader of daders bevinden. In de box hingen geen cameras, maar wel in de gang van de ArenA. Omdat de mishandeling zich in de skybox afspeelde, zijn volgens de politie geen beelden van de mishandeling beschikbaar.

Overigens spreken getuigen ook over veel drank- en drugsgebruik in de betreffende lounge. Dit wordt bevestigd door Badr Hari, die echter stelt dat zijn vriendin Estelle en hijzelf volkomen nuchter waren. Maar ik stond met een meisje te praten die zo aan het trippen was, dat ze dacht dat ze stenen aan het metselen was, aldus Badr, die gisteren nog niet door de politie was verhoord. Volgens een bron bij het onderzoeksteam zal dit op korte termijn wel gebeuren.

Vermogen

Badr Hari werd de laatste jaren meerdere keren in verband gebracht met geweldsdelicten buiten de ring. Zo werd hij in 2006 veroordeeld voor mishandeling van bovenburen van een vriendin en verdacht de politie hem van brandstichting. Een zware mishandeling van een portier van club Blinq op het Leidseplein, volgens justitie door Badr Hari, is nog altijd in onderzoek. Het slachtoffer Koen Everink vergaarde zijn vermogen met de verkoop van zijn reisonderneming Eliza was here.
bron

quote:
Everink bekend in de reiswereld

Van een onzer verslaggevers
AMSTERDAM, dinsdag
Selfmade miljonair Koen Everink (38) is een flamboyante reisondernemer.

Hij zette de specialist in bijzondere vakanties in Zuid-Europa Eliza was here op, die hij vorig jaar verkocht aan de Sundio Group in Rotterdam. Hij is er nog steeds directeur.

Koen is een beetje eigenzinnige, maar vooral joviale man, die nooit een vlieg kwaad zal doen. Hij is wel in voor een goede grap of spontane opmerking, verklaarden zakenrelaties gisteren.

De ernstige mishandeling valt hem zwaar. Het is maar de vraag of hij weer volledig zal herstellen. Everink was gisteren zelf nog niet in staat commentaar te geven op wat er is gebeurd.
bron
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 08:08:58 #11
184769 crew  Deisyy
pi_114000562
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 07:30 schreef Mylene het volgende:

[..]

bron

[..]

bron

[..]

bron

Het had me ook niets verbaasd als Koen in de kroketten zat :D
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_114001453
quote:
Politie onderzoekt Badr

door John van den Heuvel
AMSTERDAM - De Amsterdamse politie onderzoekt of vechtsporter Badr Hari toch betrokken is geweest bij een zware mishandeling afgelopen weekeinde tijdens dancefeest Sensation. Daarom hebben agenten zijn kleding in beslag genomen.

De recherche twijfelt aan de lezing van Badr Hari dat hij niets met de vechtpartij van doen had, maar stuit bij het onderzoek op een muur van zwijgzaamheid. Diverse getuigen zeggen doodsbang te zijn in verband met de gewelddadige reputatie van Badr Hari.

Het slachtoffer, de in de reiswereld zeer bekende multimiljonair Koen Everink, ligt zwaargewond in een Amsterdams ziekenhuis. Het hospitaal heeft maatregelen getroffen om de veiligheid van Everink te garanderen. Everink heeft door schoppen en trappen ernstig beenletsel en zal mogelijk nooit meer normaal kunnen lopen. Daarnaast heeft hij door vuistslagen diverse breuken in zijn gelaat.
pi_114001734
En zal mogelijk nooit meer normaal kunnen lopen. :{

Ik vraag mij af of hij het echt heeft gedaan, wel heel erg dit. -O-
pi_114002351
Er was in ieder geval één iemand aanwezig bij wie met regelmaat de stoppen doorslaan en er is iemand helemaal de tyfus ingeschopt die bang is om aangifte te doen.

Laten we het erop houden dat Badr de schijn tegen heeft.
pi_114002908
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 08:08 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Het had me ook niets verbaasd als Koen in de kroketten zat :D
Ik vind Koen ook meer een krokettenman, en Jill lijkt me een typisch krokettenmeisje O+

Maar ik vraag me wel iets af: waarom moet Badr zijn kleren aan de politie afstaan als hij er niks mee te maken heeft? Ik bedoel: het schijnt best druk te zijn op die feesten en dan ligt het voor de hand dat er getuigen zijn van de mishandeling van Koen Kroket. Waar was Jill op het moment suprème? Ik weet niet of er een officiële mevrouw Kroket is, maar Jill kijkt op de foto als iemand die geen nee zegt tegen een goed gefrituurd kroketje :+
pi_114003474
Jill was muurtjes aan het metselen.
pi_114003488
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 10:29 schreef Nadine26 het volgende:

[..]

Ik vind Koen ook meer een krokettenman, en Jill lijkt me een typisch krokettenmeisje O+

Maar ik vraag me wel iets af: waarom moet Badr zijn kleren aan de politie afstaan als hij er niks mee te maken heeft? Ik bedoel: het schijnt best druk te zijn op die feesten en dan ligt het voor de hand dat er getuigen zijn van de mishandeling van Koen Kroket. Waar was Jill op het moment suprème? Ik weet niet of er een officiële mevrouw Kroket is, maar Jill kijkt op de foto als iemand die geen nee zegt tegen een goed gefrituurd kroketje :+
Ik zou toch goed moeten nadenken of ik wel zou willen getuigen tegen Badjas Harrie. Hij heeft toch een bepaalde reputatie.
Ik heb geen zin in een goed gesprek tijdens de afwas :')
Get it and Bet it
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 10:49:52 #18
184769 crew  Deisyy
pi_114003579
Ik hoorde John van den Heuvel vertellen dat het slachtoffer Badr Hari heeft aangewezen als dader.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_114004000
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 10:49 schreef Deisyy het volgende:
Ik hoorde John van den Heuvel vertellen dat het slachtoffer Badr Hari heeft aangewezen als dader.
Waar hoorde je dat?
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 11:07:58 #20
184769 crew  Deisyy
pi_114004100
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 11:04 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

Waar hoorde je dat?
Bij Evers op 538, hier kan je het fragment luisteren.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_114004170
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 11:07 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Bij Evers op 538, hier kan je het fragment luisteren.
Oh ok, dankjewel :)
  dinsdag 10 juli 2012 @ 11:14:23 #22
14505 OProg
A Life in Music
pi_114004256
Dat het een keer zo escaleren zat wel in de lijn der verwachting maar dat het allemaal zo snel gaat wekt toch enige verbazing.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 11:20:24 #23
184769 crew  Deisyy
pi_114004412
Ik ben heel benieuwd hoe Estelle ermee omgaat als blijkt dat Badr schuldig is.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_114004458
Ze zal dat iig nu al wel weten
  dinsdag 10 juli 2012 @ 11:22:07 #25
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_114004477
Ik las ook dat Badr met een bebloede theedoek om zijn hand rondliep. Zeker een te enthousiast liefdesbeetje van Estelle :')
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
  dinsdag 10 juli 2012 @ 11:22:56 #26
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_114004507
Oh, en die man zijn voet is dus zodanig gebroken dat hij er los bij hing en de botten naar buitenstaken..Tja.
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 11:23:02 #27
184769 crew  Deisyy
pi_114004511
Volgens eigen zeggen had hij de afwas gedaan in de Arena :D
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  dinsdag 10 juli 2012 @ 11:23:43 #28
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_114004536
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 11:23 schreef Deisyy het volgende:
Volgens eigen zeggen had hij de afwas gedaan in de Arena :D
Srsly?! :D
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_114004559
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 11:23 schreef Vivi het volgende:

[..]

Srsly?! :D
Ja _O-
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 11:27:21 #30
184769 crew  Deisyy
pi_114004641
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 11:23 schreef Vivi het volgende:

[..]

Srsly?! :D
Het is echt een goeie jongen :Y

quote:
BADR HARI ‘ aangeslagen’ door ArenAbeschuldiging :

En die theedoek?

„Misschien heb ik in de loop van de avond even een theedoek in mijn handen gehad om een glas af te drogen. Want dat doe ik ook gewoon even, als ik ergens een gezellige avond heb. Maar van die ellende, man, ik moet er niets van hebben. Maar het is duidelijk, het is zó gemakkelijk om mij maar weer te beschuldigen. Ik kan gewoon nergens meer heen, in elk geval niet meer naar zulke grote evenementen. Ja, naar André Rieu of zo!”
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_114004649
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 11:24 schreef KwadeAfdronk het volgende:

[..]

Ja _O-
Hij doet dat gewoon als hij het naar zijn zin heeft op een feestje.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_114004750
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 11:27 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Hij doet dat gewoon als hij het naar zijn zin heeft op een feestje.
Ja dat doe ik ook altijd :Y
  dinsdag 10 juli 2012 @ 11:32:25 #33
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_114004783
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 11:27 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Het is echt een goeie jongen :Y

[..]

:')
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_114004813
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 07:30 schreef Mylene het volgende:

quote:
Overigens spreken getuigen ook over veel drank- en drugsgebruik in de betreffende lounge
Wow, dat is nog eens een nieuwsbericht, wie had dat gedacht bij Sensation? :o
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 10 juli 2012 @ 11:40:38 #35
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_114005021
Bij sensation white is het idd niet vreemd, bij sensation black zou wit poeder ongepast zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_114005063
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 11:40 schreef Leandra het volgende:
Bij sensation white is het idd niet vreemd, bij sensation black zou wit poeder ongepast zijn.
Whehe.
Daar snuiven ze de lijnen nog veel harder weg.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_114005510
quote:
Volgens diverse getuigen zou het slachtoffer een opmerking hebben gemaakt die verkeerd viel bij de aanwezigen in de skybox.
quote:
Koen is een beetje eigenzinnige

Hij is wel in voor een goede grap of spontane opmerking,
Ben benieuwd wat lieve Koen gezegd heeft :+ Misschien iets over Estelle?
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Moderator / Miss SHO dinsdag 10 juli 2012 @ 11:59:26 #38
22592 crew  Ole
pi_114005693
Toch wel knap hoor, iemand zo aftuigen dat die zwaargewond is. Hoef je heul niet sterk voor te zijn toch?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_114005899
Jezus, dit is toch echt niet normaal......
Is dat zo?
pi_114006041
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 11:54 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

[..]

Ben benieuwd wat lieve Koen gezegd heeft :+ Misschien iets over Estelle?
Hij raadde haar leeftijd.
pi_114006789
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 12:10 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Hij raadde haar leeftijd.
Misschien liet Koen op een 'luchtige en grappige' manier blijken dat hij Team Ruud is _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 10 juli 2012 @ 12:36:08 #43
16715 Mylene
*schatje*
pi_114007141
Ik heb een PM van een user ontvangen die anoniem wilt blijven. Jill Oomkes is een nichtje van deze user. In de PM staat het volgende:

quote:
Jeroen van den Berg, de vriend van Jill Oomkes heeft ook een club in Amsterdam en daar heeft hij ook al kennis mogen maken met de agressiviteit van Badr.Hij liep daar rond-zijn eigen club notabene-en vroeg aan Badr of hij er even langs mocht. Die werd daar zo kwaad om dat hij hem 2 tanden uit de mond heeft geslagen.

En mijn bron (vader van Jill) gaat straks Jill bellen en dan hoor ik meer. Want zij is een belangrijke getuige in de zaak Everink, ze stond erbij.
  Moderator / Miss SHO dinsdag 10 juli 2012 @ 12:41:45 #45
22592 crew  Ole
pi_114007488
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 12:36 schreef Mylene het volgende:
Ik heb een PM van een user ontvangen die anoniem wilt blijven. Jill Oomkes is een nichtje van deze user. In de PM staat het volgende:

[..]

O+

zal hier trouwens ook even rondvragen bij de uitsmijters. Meneer is hier ook een keer "toevallig in de buurt van" een vechtpartij geweest
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_114007554
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 12:36 schreef Mylene het volgende:
Ik heb een PM van een user ontvangen die anoniem wilt blijven. Jill Oomkes is een nichtje van deze user. In de PM staat het volgende:

[..]

We hebben een insider! Hoera!
pi_114007774
Het blijft ook wel heel erg stil aan de kant van Estelle.
Ze voelt zich niet geroepen om al die oneerlijke beschuldigingen tegen te spreken :N
pi_114007885
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 12:46 schreef Eef999 het volgende:
Het blijft ook wel heel erg stil aan de kant van Estelle.
Ze voelt zich niet geroepen om al die oneerlijke beschuldigingen tegen te spreken :N
Dat vind ik ook wel bijzonder, je zou denken dat ze die arme jongen zou beschermen -O-
  Moderator / Miss SHO dinsdag 10 juli 2012 @ 12:49:12 #49
22592 crew  Ole
pi_114007895
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 12:46 schreef Eef999 het volgende:
Het blijft ook wel heel erg stil aan de kant van Estelle.
Ze voelt zich niet geroepen om al die oneerlijke beschuldigingen tegen te spreken :N
Ja maar ja maar! Hij heeft toch gezégd dat het allemaal niet waar is? Tegen Estelle! Badjas is nooit agressief hoor :N Allemaal toeval dat hij telkens in de buurt was. En tja, mensen wijzen altijd naar hem :'(
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  dinsdag 10 juli 2012 @ 12:52:51 #50
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_114008111
Iemand is onschuldig tot het tegendeel bewezen is :Y
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 13:00:02 #51
184769 crew  Deisyy
pi_114008500
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 12:48 schreef Rens_Wilders het volgende:

[..]

Dat vind ik ook wel bijzonder, je zou denken dat ze die arme jongen zou beschermen -O-
Als ze er met haar neus bovenop stond wordt het wel erg moeilijk om te vast te houden aan "Badr zei dat hij niets heeft gedaan".
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  dinsdag 10 juli 2012 @ 13:08:06 #52
58921 Day
You can fly!
pi_114008898
Als dit waar is, is hij wel een echte bad ass. Een klap uitdelen ok, maar iemand zo mishandelen dat hij er blijvend schade aan overhoudt is niet normaal. En het slachtoffer ziet er nou niet echt uit als een geduchte tegenstander.
Maar goed, Estelleke zal dat wel weer goed praten: hij houdt van mij, mij slaat hij niet. Want hey, je kent me, ik vráág dat gewoon! :')
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
  dinsdag 10 juli 2012 @ 13:18:12 #53
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_114009384
Overigens vond ik dit stukje uit de telegraafquote van Mylene van gisteren het opvallendst:
quote:
Maar de commotie drong ook door op het balkonnetje. ‘Dat was voor mij reden om te zeggen: ‘kom op, we gaan! Ik zag allemaal drukte bij de ingang van onze skybox, beveiliging en gedoe. Ik ben nog een paar stappen richting die deur gelopen, daar bleek een vechtpartij geweest te zijn. Maar beveiligers, die ineens overal waren, zeiden: Kom maar met ons mee, ga maar via de andere kant naar buiten. Estelle en ik zijn toen over de reling, vanuit de box, naar de gewone tribune geklommen en daarlangs weggegaan. Naar huis met een taxi. Niet wetend wat er daarna nog allemaal zou gebeuren en zou worden beweerd.
Waarom worden Badr en Estelle door de beveiliging weggesluisd terwijl de politie onderweg is?
Wat zijn dat voor beveiligers?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator / Miss SHO dinsdag 10 juli 2012 @ 13:42:07 #54
22592 crew  Ole
pi_114010527
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 13:18 schreef Leandra het volgende:
Overigens vond ik dit stukje uit de telegraafquote van Mylene van gisteren het opvallendst:

[..]

Waarom worden Badr en Estelle door de beveiliging weggesluisd terwijl de politie onderweg is?
Wat zijn dat voor beveiligers?
Dat zijn zijn matties jeweetz!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_114010687
De omstanders durven (?) niet te verklaren wat er precies gebeurd is.
Maar als Badr niet gemept heeft zouden ze dat toch gewoon kunnen vertellen?
Ik lees nergens ontlastende verklaringen die vóór hem pleiten..
Hier had uw advertentie kunnen staan :P
  Moderator / Miss SHO dinsdag 10 juli 2012 @ 13:47:56 #56
22592 crew  Ole
pi_114010789
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 13:45 schreef easy-going het volgende:
De omstanders durven (?) niet te verklaren wat er precies gebeurd is.
Maar als Badr niet gemept heeft zouden ze dat toch gewoon kunnen vertellen?
Ik lees nergens ontlastende verklaringen die vóór hem pleiten..
Niet echt.
En je moet best sterk zijn om iemand zó zwaargewond te slaan/trappen. Meeste mensen slaan nog geen deuk in een pakje boter :P
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_114011420
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 13:18 schreef Leandra het volgende:
Overigens vond ik dit stukje uit de telegraafquote van Mylene van gisteren het opvallendst:

[..]

Waarom worden Badr en Estelle door de beveiliging weggesluisd terwijl de politie onderweg is?
Wat zijn dat voor beveiligers?
Veel beveiligers zijn zelf actief in de vechtsport. Vriendjes waarschijnlijk.
  dinsdag 10 juli 2012 @ 14:07:54 #58
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_114011639
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 14:03 schreef Disorder het volgende:

[..]

Veel beveiligers zijn zelf actief in de vechtsport. Vriendjes waarschijnlijk.
Ik vind het iig niet voor zijn onschuld pleiten.... het is simpelweg niet verstandig, en je mag toch aannemen dat in de Arena, zeker bij zo'n evenement, gewoon professionele beveiligers rondlopen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 10 juli 2012 @ 14:09:48 #59
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_114011729
De overtreffende trap van bad is vanaf nu niet worse, maar Badr.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 10 juli 2012 @ 14:13:02 #60
14505 OProg
A Life in Music
pi_114011868
'24 uur met...' van Wilfried de Jong zou een hele boeiende uitzending kunnen worden met Badr. Dat hij De Jong dan ergens in het midden te lijf gaat. :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_114012019
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 13:18 schreef Leandra het volgende:
Overigens vond ik dit stukje uit de telegraafquote van Mylene van gisteren het opvallendst:

[..]

Waarom worden Badr en Estelle door de beveiliging weggesluisd terwijl de politie onderweg is?
Wat zijn dat voor beveiligers?
Geen idee, vreemd wel, aan de andere kant denk ik 'wat als het zo escaleerde omdat mensen zich gingen bemoeien met de ruzie', dan moet je iemand wel naar buiten sturen. :) Gebeurt wel meer op die grote feesten. Maar ja... Ik snap er geen kloot van en heb ook geen idee wat ik moet geloven omdat we nu al 10 partijen horen lullen :D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 10 juli 2012 @ 15:27:13 #62
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_114015484
Waar blijven de foto's/filmpjes in dit twittertijdperk? :+
pi_114017134
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 13:45 schreef easy-going het volgende:
De omstanders durven (?) niet te verklaren wat er precies gebeurd is.
Maar als Badr niet gemept heeft zouden ze dat toch gewoon kunnen vertellen?
Ik lees nergens ontlastende verklaringen die vóór hem pleiten..
Dit dus. Wat een zootje. Gezellig bijpraten met mattie Willem H., geregeld "toevallig aanwezig" dan wel betrokken bij vechtpartijen, nu dit... :|W

En Estelle is inderdaad wel erg stil nadat ze er eerder als de kippen bij was om te vertellen hoe "het" zat. :N
Is dat zo?
  dinsdag 10 juli 2012 @ 16:21:37 #65
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114017840
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 14:09 schreef Leandra het volgende:
De overtreffende trap van bad is vanaf nu niet worse, maar Badr.
_O-
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  Admin dinsdag 10 juli 2012 @ 16:58:26 #66
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_114019797
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 17:02:43 #67
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114019985
Niet SHO-lezers zitten hier niet. :P
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  dinsdag 10 juli 2012 @ 17:09:33 #68
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  dinsdag 10 juli 2012 @ 17:30:18 #69
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114021284
Het grote smoezenboek is geopend.
Wie wast er nu niet graag af, als gast in een skybox?

Innocent until proven enzo, maar deze smoes is slecht, Patrick!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 10 juli 2012 @ 17:36:10 #70
163650 Greys
pi_114021513
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 17:30 schreef Copycat het volgende:
Het grote smoezenboek is geopend.
Wie wast er nu niet graag af, als gast in een skybox?

Innocent until proven enzo, maar deze smoes is slecht, Patrick!
Jah, maar die glazen waren viessssssssssss!

Maar hoe dat slachtoffer is toegetakeld, dat lijkt me in elk geval iemand te zijn die erhm... heel goed kan schoppen.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 10 juli 2012 @ 17:38:30 #71
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114021604
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 17:36 schreef Greys het volgende:

Jah, maar die glazen waren viessssssssssss!
_O-
quote:
Maar hoe dat slachtoffer is toegetakeld, dat lijkt me in elk geval iemand te zijn die erhm... heel goed kan schoppen.
Een voet die half van het been is afgetrapt ... Dat lukt niet iedere afwasser.
Te treurig dit 'incident'.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 10 juli 2012 @ 17:39:46 #72
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_114021659
jeroenkidv twitterde op dinsdag 10-07-2012 om 17:10:52 Strax met Jojanneke & @MarcvdLinden a/d desk @ #RTLBoulevard. Natuurlijk 'n update over verhaal rond Badr Hari. John vd Heuvel weet meer... reageer retweet
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 17:44:35 #73
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114021844
Nou ja, als het waar is ben ik benieuwd hoe Estelle zich er uit praat. Ze weet het dan natuurlijk allang en hoopt misschien dat het 'overwaait'.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114022024
Ik zal t NWS topic niet vervuilen :P

maar:

T schijnt dat als mensen liegen ze ineens veel meer details gaan geven over iets dan wat je zou doen als je gewoon vertelt hoe iets echt gebeurd is. Om maar te overtuigen dat iets echt zo gebeurd is..

`Estelle stond voor me, met één hand speelde ik wat met haar lange haren. Ik hóórde niet eens dat er wat gebeurde! ..´

Ja zulke details noemt iedereen op als ze iets vertellen :P
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  dinsdag 10 juli 2012 @ 17:49:39 #75
16715 Mylene
*schatje*
pi_114022043
quote:
Badr met Estelle op reis
AMSTERDAM - Kickbokskampioen Badr Hari en zijn vriendin Estelle Cruijff zijn vanmiddag, als gepland, vertrokken naar de zon.
Badr kwam dit weekend negatief in het nieuws toen zijn naam werd genoemd in een mishandelingszaak in de Amsterdam ArenA. Daar werd de zakenman Koen Everink zwaar toegetakeld; Badr verklaarde in deze krant daarvan niets te hebben gezien of gehoord. Bekend is dat de witte outfit, die hij de bewuste avond droeg op Sensation White, op dit moment door de politie mogelijke sporen wordt onderzocht.

Zijn advocaat Mr. Bénédicte Ficq herhaalde dat bij haar cliënt geen verzoek om een verhoor van Badr is binnengekomen.

Waarheen Estelle en hij zijn vertrokken is niet bekend. Het betreft een vakantie die het stel, dat de gemoederen in Nederland vandaag nu precies vier weken bezighoudt, kon plannen omdat Ruud Gullit vandaag eveneens met de kinderen naar zijn vakantieadres vloog.
bron
  dinsdag 10 juli 2012 @ 17:50:37 #76
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114022082
Tjonge, dat hij tussen al die vakanties door überhaupt nog tijd heeft om te timmeren zeg.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_114022109
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 17:50 schreef Duderinnetje het volgende:
Tjonge, dat hij tussen al die vakanties door überhaupt nog tijd heeft om te timmeren zeg.
Timmeren is vermoeiend blijkbaar :)
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 17:52:07 #78
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114022120
Tsja, klinkt als onderduiken totdat alles een beetje afgekoeld is. Maar zo zit het natuurlijk niet. :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114022163
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 17:36 schreef Greys het volgende:

[..]

Jah, maar die glazen waren viessssssssssss!

~O>
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 10 juli 2012 @ 17:56:35 #80
163650 Greys
pi_114022287
En toch... als die John vd Heuvel op de radio (?) zou hebben gezegd dat het slachtoffer Badr als dader heeft aangewezen, dan zouden ze hem toch nu niet met vakantie laten gaan? :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 18:01:30 #81
43556 miss_dynastie
pi_114022466
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 17:56 schreef Greys het volgende:
En toch... als die John vd Heuvel op de radio (?) zou hebben gezegd dat het slachtoffer Badr als dader heeft aangewezen, dan zouden ze hem toch nu niet met vakantie laten gaan? :P
Dat lijkt mij ook wat stug, ja _O-
pi_114022685
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 13:08 schreef Day het volgende:
Als dit waar is, is hij wel een echte bad ass. Een klap uitdelen ok, maar iemand zo mishandelen dat hij er blijvend schade aan overhoudt is niet normaal. En het slachtoffer ziet er nou niet echt uit als een geduchte tegenstander.
Maar goed, Estelleke zal dat wel weer goed praten: hij houdt van mij, mij slaat hij niet. Want hey, je kent me, ik vráág dat gewoon! :')
Alleen als dit waar is? Niet genoeg bewijzen dat hij een badass is?
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 18:32:03 #83
184769 crew  Deisyy
pi_114023729
quote:
99s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 17:52 schreef Cynix ® het volgende:
Tsja, klinkt als onderduiken totdat alles een beetje afgekoeld is. Maar zo zit het natuurlijk niet. :')
Nee natuurlijk zit het zo niet, er staat toch duidelijk dat ze zijn vertrokken zoals gepland :')
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 18:36:57 #84
184769 crew  Deisyy
pi_114023952
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 17:56 schreef Greys het volgende:
En toch... als die John vd Heuvel op de radio (?) zou hebben gezegd dat het slachtoffer Badr als dader heeft aangewezen, dan zouden ze hem toch nu niet met vakantie laten gaan? :P
John van den Heuvel heeft het wel degelijk gezegd :Y

het fragment

Maar John en/of het slachtoffer kunnen ook uit hun nek kletsen.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 10 juli 2012 @ 18:37:18 #85
163650 Greys
pi_114023972
Slachtoffer EN andere getuigen hebben 'betrokkenheid' van Badr gemeld.
Zegt Van den Heuvel.

Slachtoffer heeft letterlijk gezegd dat toen hij al op de grond lag hij op zijn been getrapt is door Badr Hari. Zegt Van den Heuvel.

Vreemd, dat ie dan op vakantie mag.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 10 juli 2012 @ 18:39:40 #86
163650 Greys
pi_114024090
Heeeeee nu zegt Badr aan de foon dat ie geen theedoek gezien heeft.
GEEN idee over welke theedoek dat gaat.

Hij had toch staan afdrogen? _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 18:47:33 #87
43556 miss_dynastie
pi_114024458
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 18:39 schreef Greys het volgende:
Heeeeee nu zegt Badr aan de foon dat ie geen theedoek gezien heeft.
GEEN idee over welke theedoek dat gaat.

Hij had toch staan afdrogen? _O-
Zegt de telegraaf, toch? Die zijn zijn image aan het pimpen, dus die willen hem wel neerzetten als brave theedoek 8-)
pi_114024520
Nou lekker weer van de Telegraaf :D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_114024546
Lijkt wel op dat gebeuren met Ruud, die ineens een interview gaf en toen Twitterde dat hij van niets wist? _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 10 juli 2012 @ 18:54:55 #90
6941 APK
Factual, I think.
pi_114024833
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 18:39 schreef Greys het volgende:
Heeeeee nu zegt Badr aan de foon dat ie geen theedoek gezien heeft.
GEEN idee over welke theedoek dat gaat.

Hij had toch staan afdrogen? _O-
En met zijn andere hand streelde hij het haar van Stel :Y
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  dinsdag 10 juli 2012 @ 18:58:11 #91
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114024975
Toch is het inderdaad raar dat hij mocht vertrekken.
Iemand anders wordt op verdenking van betrokkenheid ingesloten.
Naar ik begrijp is hij aangewezen als (mede-)dader.
Zou de politie ook bang zijn voor hem?
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 10 juli 2012 @ 18:59:25 #92
163650 Greys
pi_114025041
Van den Heuvel benadrukte dat er in die locatie in die skyboxen in elk geval géén beveiligingscamera's aanwezig waren. En dus dat alles neer zal komen op verklaringen van het slachtoffer en van getuigen. En vooral dat laatste was tot nu toe lastig, want bijna alle getuigen durven niets te zeggen.
Zo zei hij, tenminste.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114025091
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 18:58 schreef ThunderBitch het volgende:
Zou de politie ook bang zijn voor hem?
Bestaat dat in Nederland? :o
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 10 juli 2012 @ 19:00:34 #94
163650 Greys
pi_114025097
Oh en Badr verklaarde telefonisch heel uitgebreid (tot vier-vijf-zes keer toe) dat zijn kleren nog NIET gewassen waren. Nee, die waren nog in de wasmand. Ongewassen! Want ze waren nog niet gewassen! Dus hij heeft vrijwillig die kleren (na een telefoontje van zijn advocaat) ONGEWASSEN naar de politie gebracht. Zelf. Persoonlijk. Hij zei namelijk nog tegen zijn advocaat aan de telefoon "Misschien zijn ze wel gewassen! Maar ze waren ongewassen.". En dus bracht ie ze zelf naar de politie, die kleren, en die waren ongewassen omdat ze nog niet waren gewassen.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 19:01:00 #95
43556 miss_dynastie
pi_114025118
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 18:58 schreef ThunderBitch het volgende:
Toch is het inderdaad raar dat hij mocht vertrekken.
Iemand anders wordt op verdenking van betrokkenheid ingesloten.
Naar ik begrijp is hij aangewezen als (mede-)dader.
Zou de politie ook bang zijn voor hem?
Ik denk dat ze banger zijn voor de publieke opinie als ze een serieuze verdachte laten gaan. Kortom, zij zullen vast ontlastende feiten kennen....
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:02:18 #96
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114025181
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:00 schreef Ziba het volgende:

[..]

Bestaat dat in Nederland? :o
Niets verbaast me meer.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:02:39 #97
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114025195
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:01 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ik denk dat ze banger zijn voor de publieke opinie als ze een serieuze verdachte laten gaan. Kortom, zij zullen vast ontlastende feiten kennen....
Ik denk dat ze er flink mee in de maag zitten.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 19:03:38 #98
43556 miss_dynastie
pi_114025234
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:00 schreef Ziba het volgende:

[..]

Bestaat dat in Nederland? :o
Oh, en ja, dat bestaat zeker hoor. Maar ik verwacht niet dat men zo bang is voor Badr Hari...
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:04:25 #99
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114025273
In het geluidsfragment zei John vd Heuvel dat de kleding gewassen was.
Badr zegt nu dat de kleding niet gewassen was en dan weer dat het misschien gewassen was.
Ik snap er geen kont meer van.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 10 juli 2012 @ 19:04:30 #100
163650 Greys
pi_114025276
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:03 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Oh, en ja, dat bestaat zeker hoor. Maar ik verwacht niet dat men zo bang is voor Badr Hari...
Als er in die vipbox vriendjes van hem zaten, die zullen niet staan trappelen ( :') ) om tegen hem te gaan getuigen denk ik.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:05:32 #101
207727 Smallish
Kleintje!
pi_114025338
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:00 schreef Greys het volgende:
Oh en Badr verklaarde telefonisch heel uitgebreid (tot vier-vijf-zes keer toe) dat zijn kleren nog NIET gewassen waren. Nee, die waren nog in de wasmand. Ongewassen! Want ze waren nog niet gewassen! Dus hij heeft vrijwillig die kleren (na een telefoontje van zijn advocaat) ONGEWASSEN naar de politie gebracht. Zelf. Persoonlijk. Hij zei namelijk nog tegen zijn advocaat aan de telefoon "Misschien zijn ze wel gewassen! Maar ze waren ongewassen.". En dus bracht ie ze zelf naar de politie, die kleren, en die waren ongewassen omdat ze nog niet waren gewassen.
Ja! Dat was opvallend. Nog niet gewassen, maar wel de kleren die hij die avond aanhad gegeven? Of sla ik nu door.......
Is dat zo?
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 19:05:45 #102
43556 miss_dynastie
pi_114025350
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:04 schreef Greys het volgende:

[..]

Als er in die vipbox vriendjes van hem zaten, die zullen niet staan trappelen ( :') ) om tegen hem te gaan getuigen denk ik.
Maar die vipbox was toch van een ander, niet van hemzelf? Ik denk niet per se dat iedereen daar met hem bevriend is en er echt wel mensen zijn die de waarheid zouden spreken...
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 10 juli 2012 @ 19:05:48 #103
163650 Greys
pi_114025354
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:04 schreef ThunderBitch het volgende:
In het geluidsfragment zei John vd Heuvel dat de kleding gewassen was.
Badr zegt nu dat de kleding niet gewassen was en dan weer dat het misschien gewassen was.
Ik snap er geen kont meer van.
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:00 schreef Greys het volgende:
Oh en Badr verklaarde telefonisch heel uitgebreid (tot vier-vijf-zes keer toe) dat zijn kleren nog NIET gewassen waren. Nee, die waren nog in de wasmand. Ongewassen! Want ze waren nog niet gewassen! Dus hij heeft vrijwillig die kleren (na een telefoontje van zijn advocaat) ONGEWASSEN naar de politie gebracht. Zelf. Persoonlijk. Hij zei namelijk nog tegen zijn advocaat aan de telefoon "Misschien zijn ze wel gewassen! Maar ze waren ongewassen.". En dus bracht ie ze zelf naar de politie, die kleren, en die waren ongewassen omdat ze nog niet waren gewassen.
Hij zei halverwege dat relaas over het wassen dat hij tegen zijn advocaat zei (toen hij dat telefoontje kreeg) dat hij direct thuis zou gaan kijken want 'misschien waren ze al gewassen'. Maar thuis bleken ze ongewassen in de wasmand. En, zo zei hij, zelfs al waren ze gewassen 'zou bloed er toch nog in op te sporen zijn al had ik het tien keer gewassen'.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 19:06:35 #104
43556 miss_dynastie
pi_114025397
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:05 schreef Greys het volgende:

[..]

[..]

Hij zei halverwege dat relaas over het wassen dat hij tegen zijn advocaat zei (toen hij dat telefoontje kreeg) dat hij direct thuis zou gaan kijken want 'misschien waren ze al gewassen'. Maar thuis bleken ze ongewassen in de wasmand. En, zo zei hij, zelfs al waren ze gewassen 'zou bloed er toch nog in op te sporen zijn al had ik het tien keer gewassen'.
Jaaa, zoveel ervaring heeft hij dan weer wel he, de schat O+
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 10 juli 2012 @ 19:07:07 #105
163650 Greys
pi_114025421
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:05 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Maar die vipbox was toch van een ander, niet van hemzelf? Ik denk niet per se dat iedereen daar met hem bevriend is en er echt wel mensen zijn die de waarheid zouden spreken...
Volgens Van den Heuvel (geen idee in hoeverre hij precies op de hoogte is) hebben ook 'sommige getuigen' de 'betrokkenheid' aangewezen van Badr Hari.
En toen vroegen ze bij Boulevard of 'betrokkenheid' ook gewoon 'aanwezig' kon betekenen. Nee, volgens Van den Heuvel ging dat echt over 'strafrechtelijke betrokkenheid'.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:09:42 #106
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114025537
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:05 schreef Greys het volgende:

[..]

[..]

Hij zei halverwege dat relaas over het wassen dat hij tegen zijn advocaat zei (toen hij dat telefoontje kreeg) dat hij direct thuis zou gaan kijken want 'misschien waren ze al gewassen'. Maar thuis bleken ze ongewassen in de wasmand. En, zo zei hij, zelfs al waren ze gewassen 'zou bloed er toch nog in op te sporen zijn al had ik het tien keer gewassen'.
Oh, ik dacht in het stukje audio gehoord te hebben dat ze gewassen waren. Maar goed, we wachten rustig af.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
pi_114025543
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:03 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Oh, en ja, dat bestaat zeker hoor. Maar ik verwacht niet dat men zo bang is voor Badr Hari...
Dat vind ik raar. En dom. Maar ik denk wel dat hij hier mee heeft te maken. Hoe kan het anders dat je zooooovaak bij dit soort taferelen betrokken bent? Dat mensen jou als verdachte aanwijzen? Het kan haast niet anders dan dat hij dit heeft gedaan, maar wat bezielt iemand in godsnaam om een persoon zo ontzettend te mishandelen dat dit de uitkomst is. :'(
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:11:15 #108
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114025614
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:09 schreef Ziba het volgende:

[..]

Dat vind ik raar. En dom. Maar ik denk wel dat hij hier mee heeft te maken. Hoe kan het anders dat je zooooovaak bij dit soort taferelen betrokken bent? Dat mensen jou als verdachte aanwijzen? Het kan haast niet anders dan dat hij dit heeft gedaan, maar wat bezielt iemand in godsnaam om een persoon zo ontzettend te mishandelen dat dit de uitkomst is. :'(
Ik vind het dommer om het te ontkennen.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
pi_114025687
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 18:37 schreef Greys het volgende:
Slachtoffer EN andere getuigen hebben 'betrokkenheid' van Badr gemeld.
Zegt Van den Heuvel.

Slachtoffer heeft letterlijk gezegd dat toen hij al op de grond lag hij op zijn been getrapt is door Badr Hari. Zegt Van den Heuvel.

Vreemd, dat ie dan op vakantie mag.
zolang er geen daadwerkelijke aanklacht is dan mag hij gewoon gaan en staan waar hij wilt natuurlijk.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:16:43 #110
16715 Mylene
*schatje*
pi_114025912
quote:
Badr Hari werkt graag mee aan onderzoek vechtpartij
HILVERSUM - Badr Hari is niet betrokken geweest bij de vechtpartij tijdens Sensation White afgelopen weekend.

Zo vertelt de kickbokser aan RTL Boulevard. “Ik ben afgelopen weekend echt in een film terecht gekomen.”

Ondanks het feit dat de politie momenteel de kleding van Hari onderzoekt, heeft hij er naar eigen zeggen niks mee te maken. “Wij stonden er met ons rug naar toe en ineens zagen we dat er iets gebeurde.” Hari benadrukt dat hij het voorval erg vervelend vindt. "Ik vind het heel naar voor die man wat er is gebeurd. Maar ik vind het voor mezelf ook naar. Ik hoop dat de daders van deze laffe daad worden gearresteerd."

Zondag kreeg de nieuwe vlam van Estelle Gullit een telefoontje van zijn advocaat met de vraag of de politie zijn kleding mocht onderzoeken. “Ze vroegen of ze mijn kleren op mochten halen. Ik zei natuurlijk ja. Graag zelfs. Als hier duidelijkheid door kan komen”, aldus Hari. “De kleding was nog niet gewassen. Dus ik heb het gebracht.”

Helaas voor Estelle en Hari wordt er de laatste tijd veel over de tortelduifjes geschreven. “We hebben zoveel over ons heen gekregen. We zijn heel erg toe aan rust.”
bron
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:19:28 #111
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114026057
Hij zal ook maar slechts één wit kledingsetje in huis hebben.
Tsssk, het echte slachtoffer is toch overduidelijk Badr. Op zijn zonnebedje.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:21:34 #112
229810 hexje
Surfboard, surfboard
pi_114026170
Tja al die Marokkanen lijken ook zo op elkaar hè. Was het Badr of een beveiliger?
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 19:25:44 #113
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114026408
Kleding zelf brengen. Nou, dáár zullen in ieder geval geen bloedvlekken op zitten. 8)7
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 10 juli 2012 @ 19:35:13 #114
163650 Greys
pi_114026929
"Ze vroegen of ze mijn kleding mochten komen halen".
Ergens klinkt dit ZO knullig :')

"Geachte heer Verdachte, mogen wij heel misschien, als het u niet teveel ontrieft, .... Oh, u wilt het liever zelf brengen, zelf iets uitzoeken wat we mogen onderzoeken? Ook prima natuurlijk :Y ".
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 19:35:46 #115
184769 crew  Deisyy
pi_114026956
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 18:54 schreef APK het volgende:

[..]

En met zijn andere hand streelde hij het haar van Stel :Y
Misschien heeft hij zijn handen wel aan het haar van Stel afgesmeerd :o

En is de theedoek onschuldig.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:37:30 #116
124676 RobertoCarlos
Zit je nou naar me te loeruh?
pi_114027034
En zo werd dit roddeltopic een Badr-bash topic :P
!!! Go 49-ers !!!
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 19:39:28 #117
184769 crew  Deisyy
pi_114027132
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:00 schreef Greys het volgende:
Oh en Badr verklaarde telefonisch heel uitgebreid (tot vier-vijf-zes keer toe) dat zijn kleren nog NIET gewassen waren. Nee, die waren nog in de wasmand. Ongewassen! Want ze waren nog niet gewassen! Dus hij heeft vrijwillig die kleren (na een telefoontje van zijn advocaat) ONGEWASSEN naar de politie gebracht. Zelf. Persoonlijk. Hij zei namelijk nog tegen zijn advocaat aan de telefoon "Misschien zijn ze wel gewassen! Maar ze waren ongewassen.". En dus bracht ie ze zelf naar de politie, die kleren, en die waren ongewassen omdat ze nog niet waren gewassen.
_O-
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_114027525
Waarom trekt die gast in het ziekenhuis zijn mond niet open.
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:46:42 #119
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114027571
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:46 schreef Soury het volgende:
Waarom trekt die gast in het ziekenhuis zijn mond niet open.
Breekt niet alleen zijn andere voet af.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 19:50:09 #120
184769 crew  Deisyy
pi_114027781
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:37 schreef RobertoCarlos het volgende:
En zo werd dit roddeltopic een Badr-bash topic :P
Lekker hè :P
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_114027794
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:46 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Breekt niet alleen zijn andere voet af.
Wat een onzin, die Badr is een bekende bn'r schijnt. Als mijn poot er half al ligt kan hij de pest krijgen en juist omdat hij een bekend man is zou ik me zeker geen zorgen maken
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 19:53:22 #122
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114027985
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:35 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Misschien heeft hij zijn handen wel aan het haar van Stel afgesmeerd :o

En is de theedoek onschuldig.
Zou Estelle haar haar al gewassen hebben? :o
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 19:56:16 #123
184769 crew  Deisyy
pi_114028135
quote:
99s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:53 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Zou Estelle haar haar al gewassen hebben? :o
Misschien niet en is dat de reden waarom we haar nog niet bij Boulevard hebben gezien :o
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  dinsdag 10 juli 2012 @ 19:56:59 #124
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114028181
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:50 schreef Soury het volgende:

[..]

Wat een onzin, die Badr is een bekende bn'r schijnt. Als mijn poot er half al ligt kan hij de pest krijgen en juist omdat hij een bekend man is zou ik me zeker geen zorgen maken
Je kunt het onzin vinden, maar dat is toch de reden waarom de mensen bang zijn om te praten.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 19:57:42 #125
184769 crew  Deisyy
pi_114028212
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:50 schreef Soury het volgende:

[..]

Wat een onzin, die Badr is een bekende bn'r schijnt. Als mijn poot er half al ligt kan hij de pest krijgen en juist omdat hij een bekend man is zou ik me zeker geen zorgen maken
Ik denk dat het slachtoffer niet de enige is die bang voor de represailles van Badr is :N
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  † In Memoriam † dinsdag 10 juli 2012 @ 20:01:19 #126
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114028416
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:37 schreef RobertoCarlos het volgende:
En zo werd dit roddeltopic een Badr-bash topic :P
Eigenlijk moet de andere VIP-box penoze ook gebashed worden. Er leken vooral foute figuren te zitten. :Y
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  dinsdag 10 juli 2012 @ 20:06:49 #127
16715 Mylene
*schatje*
pi_114028729
Het is toch wel opmerkelijk dat er niemand wat gefilmd heeft ofzo met z'n gsm.
  Moderator dinsdag 10 juli 2012 @ 20:07:00 #128
184769 crew  Deisyy
pi_114028740
quote:
99s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 20:01 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Eigenlijk moet de andere VIP-box penoze ook gebashed worden. Er leken vooral foute figuren te zitten. :Y
inderdaad, ik ben benieuwd naar wat meer info over de krokettenmannen.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_114029136
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 20:06 schreef Mylene het volgende:
Het is toch wel opmerkelijk dat er niemand wat gefilmd heeft ofzo met z'n gsm.
Hahaha, waren toch allemaal bang, denk ik. Overigens is die Estelle volgens mij best een labiele vrouw, gezien de mannen waar ze op valt.
pi_114029282
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:57 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Ik denk dat het slachtoffer niet de enige is die bang voor de represailles van Badr is :N
Dat is toch te byzar voor woorden. Zijn voet ligt van zijn been. Niet zijn hoofd van zijn romp :')
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_114029359
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 20:06 schreef Mylene het volgende:
Het is toch wel opmerkelijk dat er niemand wat gefilmd heeft ofzo met z'n gsm.
Vast wel, dit zaakje stinkt c_/
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 10 juli 2012 @ 20:18:50 #132
163650 Greys
pi_114029467
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:35 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Misschien heeft hij zijn handen wel aan het haar van Stel afgesmeerd :o

En is de theedoek onschuldig.
Oei, en Stel zit met heur extensions mooi in het buitenland nu :o
Die zijn al lang gezwembadchloord inmiddels.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114035119
Lekker vaag gedoe zeg allemaal. Badr Hari zou wl heeeeul erg dom zijn om zoiets te flikken nu hij zo in the picture staat en dan ook nog op zoiets massaals als Sensations.

En dan dat zogenaamde ooggetuigen-verslag op Crimesite waar het allemaal mee begon, ja, komt echt zeer betrouwbaar over:

_______________________________________________________________________________________

De bron vertelt: 'Plotseling kwam er een hoop lawaai uit de box waar Badr aanwezig was, glasgerinkel etcetera, de deur gaat open, en er wordt een vent uitgegooid. Zijn hele kop inelkaar zijn neus, zijn ogen, er was veel bloed maar het bizarste is dat zijn voet gewoon los hing, het bot stak eruit en zijn voet hing half los naar achter. Die vent wist niet meer wat er gebeurd was en stamelde wat. Iemand vertelde dat er twee gasten binnen waren gekomen in de vipbox en deze vent zomaar uit het niets dit hadden aangedaan en vervolgens waren weggegaan'.

Onze bron is de box binnengestapt. 'Staat Badr Hari me schaapachtig aan te kijken, met een hopeloze blik van 'wat heb ik nu weer gedaan', tenminste zoals ik het interpreteerde dan hè. Met zijn klauw onder het bloed met een theedoek erom gewikkeld.'

Of Estelle Gullit-Cruyff bij de vechtpartij aanwezig was weet de ooggetuige niet zeker: 'Een vrouw die wel op Estelle lijkt stond hulpeloos om zich heen te kijken maar ik ben geen BN-specialist.'

'Ik ben naar die gast gegaan en heb met spoed om EHBO gevraagd. Gewacht tot ze er waren en ben zelf weer verder gegaan. Ging me er niet mee bemoeien, het leed was al geschied. Even later verscheen politie in burger. Het schorem was natuurlijk snel vertrokken en een enkele domoor was nog in de box. Hoorde ik het barmeisje van de box zeggen: 'ja die gasten vroegen of ik even weg wilde gaan voor een paar minuten en nadat ik buiten stond, hoorde ik lawaai en werd die vent in deze staat naar buiten gegooid'. Zelf hoorde ik nog één van de domoren die achter was gebleven zeggen: 'tjonge jonge, Badr Badr...'. Een aantal lieden werden door de smeris meegenomen voor getuigenverhoor.'

Op Twitter wordt bevestigd dat Badr en Estelle bij het evenement aanwezig waren op het VIP-deck.

_______________________________________________________________________________________

Eerst wordt gezegd dat er twee man de skybox binnenkwamen en vervolgens weer weggingen, daarin wordt dus niet geïmpliceerd dat Badr er iets mee te maken heeft behalve dan dat hij in de desbetreffende box aanwezig was.

Vervolgens stapt de bron naar binnen: 'Staat Badr Hari me schaapachtig aan te kijken, met een hopeloze blik van 'wat heb ik nu weer gedaan', tenminste zoals ik het interpreteerde dan hè. Met zijn klauw onder het bloed met een theedoek erom gewikkeld.'

Vervolgens zou Badr over die theedoek het volgende hebben verklaard:

En die theedoek?

„Misschien heb ik in de loop van de avond even een theedoek in mijn handen gehad om een glas af te drogen. Want dat doe ik ook gewoon even, als ik ergens een gezellige avond heb. Maar van die ellende, man, ik moet er niets van hebben. Maar het is duidelijk, het is zó gemakkelijk om mij maar weer te beschuldigen. Ik kan gewoon nergens meer heen, in elk geval niet meer naar zulke grote evenementen. Ja, naar André Rieu of zo!”

Tegenover wie heeft hij dat verklaard? De politie? De media? Zijn dat echt zijn woorden of is dat gewoon ergens internet op geslingerd? Want later schijnt hij weer te verklaren dat hij niets af weet van een theedoek.

En de bron herkende Estelle niet want hij is geen BN-specialist maar Badr herkent hij dan weer wel.

Heb dat fragment van RTL Boulevard eens bekeken en ik vind die John vd Heuvel ook nogal insuenerend bezig hoor: ja, waarom 'vluchten' en dan nog wel over de reling als je er niets mee te maken hebt? Nee, moet je dan over die gast heenstappen? Kan me voorstellen dat ze weg zijn gegaan hoor, wat moet je daar verder, kan me voorstellen dat hij Estelle daar weg wilde hebben daar, was vast not a prettig sight allemaal. En die beveiligers die hem weg hebben 'gesluisd' waren mss idd wel bekenden van hem, so what? Maakt dat hem dan gelijk verdacht?

Ik vind het vaag, te vaag. En als hij inderdaad verdacht zou zijn van strafrechtelijke betrokkenheid dat had hij vast niet op vakantie gemogen van de sterke arm.
  dinsdag 10 juli 2012 @ 22:02:32 #134
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_114035438
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 20:13 schreef Ziba het volgende:

[..]

Hahaha, waren toch allemaal bang, denk ik. Overigens is die Estelle volgens mij best een labiele vrouw, gezien de mannen waar ze op valt.
Nou nou, haar tweede relatie in 16 jaar, en "alweer" een foute man, alsof ze ze verzamelt.
Verdomd kleine verzameling.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 10 juli 2012 @ 22:52:02 #135
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_114038254
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 20:15 schreef Soury het volgende:

[..]

Dat is toch te byzar voor woorden. Zijn voet ligt van zijn been. Niet zijn hoofd van zijn romp :')
Dat is dan de volgende stap he!
  dinsdag 10 juli 2012 @ 22:54:56 #136
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_114038450
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 19:09 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Oh, ik dacht in het stukje audio gehoord te hebben dat ze gewassen waren. Maar goed, we wachten rustig af.
er werd gezegd dat ook al zou het 20 x gewassen zijn, dat maakt niet uit, tegenwoordig hebben ze hele goede technieken
pi_114041835
Team Badr in deze. Gewoon omdat het kan en ik geloof er verder weinig van :P
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_114042117
Ik geloof het ook nog niet tot het echt bewezen is. Kan best dat het allemaal waar is, maar ik wacht ook nog ff :D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_114043345
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 23:50 schreef Pisces29 het volgende:
Ik geloof het ook nog niet tot het echt bewezen is. Kan best dat het allemaal waar is, maar ik wacht ook nog ff :D
Als het waar is dat Badr sinds zijn stilte-retraite in het klooster een ander mens is geworden, geef ik hem nog wel het voordeel van de twijfel.

Toevallig: ik las net een stukje in de krant over Badr, en ik vertelde er iets over tijdens het eten. Mijn zoon (15) zei: "Ja, die Badr ken ik, dat is de oom van S," (een vriendje van hem). Vervolgens vertelde hij een verhaal dat ik al kende, maar toen wist ik nog niet wie Badr was, en Badr was destijds (ongeveer twee jaar geleden) misschien ook nog niet zo bekend. Het vriendje van mijn zoon (ze waren toen dus 13) was die dag op school lastig gevallen door drie 'grote jongens' uit een hogere klas, en daarop had het vriendje zijn oom gebeld. Ome Badr, zeg maar. Die was even later, samen met wat 'hele grote vrienden', komen aanrijden in een Hummer. Op het schoolplein heeft Badr toen even korte metten gemaakt met die jongens, mijn zoon zei: "Ik heb nog nooit zo'n matpartij gezien, die Badr deelde wat karatetrappen en klappen uit, en sindsdien loopt de hele school met een boog om S. (het neefje) heen. Iedereen is doodsbang voor hem."

Zou de stilte-retraite echt geholpen hebben? :o
  woensdag 11 juli 2012 @ 00:24:37 #140
6941 APK
Factual, I think.
pi_114043624
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 00:17 schreef Nadine26 het volgende:

[..]

Als het waar is dat Badr sinds zijn stilte-retraite in het klooster een ander mens is geworden, geef ik hem nog wel het voordeel van de twijfel.

Toevallig: ik las net een stukje in de krant over Badr, en ik vertelde er iets over tijdens het eten. Mijn zoon (15) zei: "Ja, die Badr ken ik, dat is de oom van S," (een vriendje van hem). Vervolgens vertelde hij een verhaal dat ik al kende, maar toen wist ik nog niet wie Badr was, en Badr was destijds (ongeveer twee jaar geleden) misschien ook nog niet zo bekend. Het vriendje van mijn zoon (ze waren toen dus 13) was die dag op school lastig gevallen door drie 'grote jongens' uit een hogere klas, en daarop had het vriendje zijn oom gebeld. Ome Badr, zeg maar. Die was even later, samen met wat 'hele grote vrienden', komen aanrijden in een Hummer. Op het schoolplein heeft Badr toen even korte metten gemaakt met die jongens, mijn zoon zei: "Ik heb nog nooit zo'n matpartij gezien, die Badr deelde wat karatetrappen en klappen uit, en sindsdien loopt de hele school met een boog om S. (het neefje) heen. Iedereen is doodsbang voor hem."

Zou de stilte-retraite echt geholpen hebben? :o
Dus jij zegt dat Ome Badr kinderen op een schoolplein mishandelt?
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  woensdag 11 juli 2012 @ 00:30:11 #141
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_114043863
heeft mishandeld.... vroeger, toen hij nog worse dan bad was.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_114044010
Hahaha die zwijgen ook in alle talen. Brrrr
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_114044197
quote:
11s.gif Op woensdag 11 juli 2012 00:24 schreef APK het volgende:

[..]

Dus jij zegt dat Ome Badr kinderen op een schoolplein mishandelt?
'Kinderen' is misschien een groot woord; volgens mijn zoon waren het de 'gevaarlijke gasten' die je maar beter te vriend kon houden als je een beetje een leuk leven op school wilde hebben, en op die school werd wel vaker gevochten op het schoolplein (tussen leerlingen onderling en soms waren er ruzies met andere scholen, vaak met politie erbij), maar dat Badr een keer langs is gekomen om zijn neefje te 'helpen', ja dat klopt wel. Toen mijn zoon dit verhaal destijds vertelde, vond ik het wel vreemd, en sowieso had hij het vrij vaak over 'de oom van S.', want dat was een hele held, een beroemde kickbokser of zo, maar dat zei mij niks. En eigenlijk geloofde ik het ook niet echt. Nu pas snap ik over wie het ging, en hoe absurd het is.
  woensdag 11 juli 2012 @ 00:44:28 #144
6941 APK
Factual, I think.
pi_114044408
Hummer, okay.
Maar 'oudere' kids trappen... :N
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_114044859
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2012 00:44 schreef APK het volgende:
Hummer, okay.
Maar 'oudere' kids trappen... :N
Ik vind het vooral zo raar voor een 'topsporter', als Badr dat tenminste is. Normaal bereikt een sporter nooit de top met alleen een geweldig sporttalent, het mentale gedeelte is minstens zo belangrijk, of zelfs belangrijker. Maar goed, misschien telt dat niet in de 'vechtsportwereld'. Regilio Tuur, Mike Tyson... die waren mentaal ook niet zo briljant, geloof ik :')
  woensdag 11 juli 2012 @ 01:05:24 #146
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114045270
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 22:54 schreef Marrije het volgende:

[..]

er werd gezegd dat ook al zou het 20 x gewassen zijn, dat maakt niet uit, tegenwoordig hebben ze hele goede technieken
Klopt, maar aangezien we van die klunzen bij de politie hebben ben ik er niet zo gerust op.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  woensdag 11 juli 2012 @ 01:16:36 #147
6941 APK
Factual, I think.
pi_114045629
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 00:54 schreef Nadine26 het volgende:

[..]

Ik vind het vooral zo raar voor een 'topsporter', als Badr dat tenminste is. Normaal bereikt een sporter nooit de top met alleen een geweldig sporttalent, het mentale gedeelte is minstens zo belangrijk, of zelfs belangrijker. Maar goed, misschien telt dat niet in de 'vechtsportwereld'. Regilio Tuur, Mike Tyson... die waren mentaal ook niet zo briljant, geloof ik :')
Jij gelooft dus dat hij op een schoolplein minderjarigen heeft mishandeld? :o
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_114047374
En ?
Hebben ze de Dadr nu al gevonden ?
  woensdag 11 juli 2012 @ 02:57:22 #149
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_114047509
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 00:54 schreef Nadine26 het volgende:

[..]

Ik vind het vooral zo raar voor een 'topsporter', als Badr dat tenminste is. Normaal bereikt een sporter nooit de top met alleen een geweldig sporttalent, het mentale gedeelte is minstens zo belangrijk, of zelfs belangrijker. Maar goed, misschien telt dat niet in de 'vechtsportwereld'. Regilio Tuur, Mike Tyson... die waren mentaal ook niet zo briljant, geloof ik :')
Zowel binnen als buiten de ring is hij volkomen onvoorspelbaar. Tijdens een wedstrijd ging hij op het hoofd van Remy Bonjasky staan bijvoorbeeld toen die down ging, en zo zijn er nogal wat meer.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  woensdag 11 juli 2012 @ 03:55:15 #150
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_114047684
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 02:57 schreef static het volgende:

[..]

Zowel binnen als buiten de ring is hij volkomen onvoorspelbaar. Tijdens een wedstrijd ging hij op het hoofd van Remy Bonjasky staan bijvoorbeeld toen die down ging, en zo zijn er nogal wat meer.
Hij slaat wel vaker door idd. Letterlijk en figuurlijk.


Die gek komt gewoon al trappend in en gaat op z'n kop staan :')
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
  Moderator woensdag 11 juli 2012 @ 08:37:31 #151
184769 crew  Deisyy
pi_114048756
quote:
15s.gif Op woensdag 11 juli 2012 03:55 schreef Biogarde het volgende:

[..]

Hij slaat wel vaker door idd. Letterlijk en figuurlijk.


Die gek komt gewoon al trappend in en gaat op z'n kop staan :')
Brrr :{

quote:
Verklaring Badr Hari onder druk


AMSTERDAM - De politie onderzoekt, naast de kleding van Badr Hari, sinds gisteren ook verklaringen van getuigen die beweren dat de vechtsporter wel degelijk betrokken was bij het mishandelen van een bezoeker in de Amsterdam ArenA.

De lezing van sommige getuigen ondersteunt de verklaringen van het slachtoffer zelf dat Badr Hari een van zijn aanvallers was. De politie verwacht nog enkele dagen met het onderzoek bezig te zijn.

Kickbokskampioen Hari vertrok gistermiddag met zijn vriendin Estelle Gullit zoals gepland naar een verre zonvakantiebestemming. De politie had hier geen bezwaar tegen. De advocaat van Badr Hari, Bénédicte Ficq, herhaalde gisteren nog eens dat bij haar of haar cliënt geen verzoek voor een verhoor is binnengekomen. Wel heeft Hari de witte kleren die hij op het feest droeg ingeleverd bij de recherche.
Bron

Badr Hari zou dus één van de aanvallers zijn geweest.

Zou Badr wel de kleren die hij zaterdagvond droeg hebben afgegeven bij de politie en niet die witte setje van Ibiza dat nog ongewassen in zijn wasmand lag?

Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_114048838
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 08:37 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Brrr :{

[..]

Bron

Badr Hari zou dus één van de aanvallers zijn geweest.

Zou Badr wel de kleren die hij zaterdagvond droeg hebben afgegeven bij de politie en niet die witte setje van Ibiza dat nog ongewassen in zijn wasmand lag?

[ afbeelding ]
Er zullen vast wel ergens superverliefde spontane foto's zijn die van Stellie en BadR op Sensation zijn genomen...
  woensdag 11 juli 2012 @ 09:25:08 #153
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_114049697
quote:
15s.gif Op woensdag 11 juli 2012 03:55 schreef Biogarde het volgende:

[..]

Hij slaat wel vaker door idd. Letterlijk en figuurlijk.


Die gek komt gewoon al trappend in en gaat op z'n kop staan :')
Tsja.

Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  woensdag 11 juli 2012 @ 10:55:09 #154
206877 Queens
Hero Savior Psycho Slayer
pi_114052275
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 14:09 schreef Leandra het volgende:
De overtreffende trap van bad is vanaf nu niet worse, maar Badr.
_O_
Blood for breakfast, blood for lunch
pi_114052647
quote:
Die kerel op 1:01 mag God op zijn blote knietjes bedanken voor zijn reflex. Als die linkse raak was geweest had ie wat tandjes kunnen rapen. Wat een geweld zeg.
  woensdag 11 juli 2012 @ 16:05:17 #156
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114066133
Als vast komt te staan dat Badr ook een van de daders is, zal misschien wel weer niet vastgesteld kunnen worden wie wat gedaan heeft.
Het is duidelijk dat hij van natrappen houdt, dus het springen op het been van die gast, lijkt wat mij betreft op zijn conto te kunnen.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
pi_114066430
Ondertussen op Ibiza...





... probeert Ruud te infiltreren in de Marokkaanse gemeenschap.
  Moderator / Miss SHO woensdag 11 juli 2012 @ 16:18:50 #158
22592 crew  Ole
pi_114066837
Mooi lijf heeft Ruud nog hoor! :9
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_114070120
wie is die rechter vrouw op die boot?
  woensdag 11 juli 2012 @ 18:48:48 #160
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_114074183
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 17:19 schreef utrecht1970 het volgende:
wie is die rechter vrouw op die boot?
ik denk Ruud's dochter uit zijn eerdere huwelijk.
pi_114074244
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 16:10 schreef Cracka-ass het volgende:
Ondertussen op Ibiza...

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

... probeert Ruud te infiltreren in de Marokkaanse gemeenschap.
Hey, van Persie en Boulahrouz :D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 11 juli 2012 @ 19:01:40 #162
163650 Greys
pi_114074744
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2012 08:42 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Er zullen vast wel ergens superverliefde spontane foto's zijn die van Stellie en BadR op Sensation zijn genomen...
Sowieso waren er dus geen beveiligingscamera's.
En als het brakke foonpics betreft, kan (!) Badr op zich gewoon een setje kleren hebben ingeleverd bij de politie dat er op lijkt. Of heeft ie 2 van die zelfde witte shirts en levert ie de andere in... Is allemaal best gemakkelijk te doen als je zelf de kleding mag brengen :X
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 11 juli 2012 @ 19:03:04 #163
163650 Greys
pi_114074807
Leuke pics van Ruud :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  donderdag 12 juli 2012 @ 07:19:43 #164
16715 Mylene
*schatje*
pi_114096015
quote:
Theedoek uit skybox Badr Hari gevonden

AMSTERDAM, donderdag
Het net sluit zich rond de daders van de zware mishandeling afgelopen weekeinde in de Amsterdam ArenA, waarbij mogelijk ook vechtsporter Badr Hari is betrokken. Bij een zeer uitvoerig en deels forensisch sporenonderzoek in de skybox waar reisondernemer Koen Everink invalide werd geslagen en geschopt, is onder meer de theedoek teruggevonden, die volgens sommige getuigen na het incident om de hand van Badr Hari werd gezien.

Volgens de vechtsporter zou hij daarmee glazen hebben afgedroogd, maar de politie trekt die verklaring in twijfel. Het terugvinden van de theedoek is van groot belang, omdat die dan net als de kleding van Badr Hari door forensische experts kan worden onderzocht.

De politie werkt inmiddels met tien rechercheurs aan de zaak. Uit getuigenverklaringen is duidelijk dat minstens twee, maar mogelijk drie mannen bij de mishandeling zijn betrokken. „Koen Everink heeft zich geen enkel moment verweerd”, aldus een getuige. „Hij heeft niet alleen klappen en schoppen gehad, maar ook een keiharde kopstoot.”

Het rechercheteam dat de afranseling van zakenman Everink onderzoekt, staat in contact met meerdere getuigen. Een aantal is bereid onder naam een verklaring af te leggen of onderhandelt om anoniem een getuigenis te doen.

PAGINA 7: Everink blijft erbij: Badr is schuldig
bron

quote:
Everink blijft erbij: Badr is schuldig

Van een onzer verslaggevers
AMSTERDAM, donderdag
De situatie van Koen Everink na zijn mishandeling is nog altijd ernstig, maar licht verbeterd. Hij heeft inmiddels een aantal keren kort met de recherche gesproken en informatie verstrekt. De topman van een reisonderneming blijft bij de lezing dat Badr Hari een van zijn aanvallers is.

„Koen is nog altijd aangeslagen en erg emotioneel als hij over de gebeurtenissen praat”, aldus een zegsman uit zijn directe omgeving gisteren tegenover deze krant. „Hij wil niets liever dan dat de daders worden gepakt en hoopt dat getuigen de waarheid willen vertellen.” De Amsterdamse politie heeft ook zogeheten familierechercheurs ingezet, die Koen Everink en zijn verwanten bijstaan.

In kennelijke pogingen ontlastende verklaringen over de dader(s) af te leggen hebben sommige getuigen aantoonbaar gelogen. Zo hebben sommige bezoekers in eerste instantie gezegd dat ze in de box aanwezig waren, terwijl ze in werkelijkheid in andere ruimtes in het stadion stonden of andersom.

De politie zet ook vraagtekens bij de rol van het beveiligingsbedrijf Maximus Security, dat een beveiliger aan de skybox leverde. „Na de mishandeling leek die man zich meer te bekommeren om het laten verdwijnen van de daders dan dat hij het slachtoffer hielp”, aldus een getuige. De directie van het bedrijf was de afgelopen twee dagen niet voor commentaar bereikbaar. Volgens de site van Maximus is het bedrijf gespecialiseerd in „de kunst om bij evenementen onopvallend aanwezig te zijn en discreet te anticiperen op incidenten”.

Op vakantie

Aan de hand van camerabeelden van de gang van de skybox krijgt de politie steeds meer zicht op wie nu wel of niet in de ruimte aanwezig waren. In een later stadium wordt besloten of wellicht videobeelden van vluchtende daders worden prijsgegeven. Een hoge bron bij justitie legde gisteren uit waarom besloten is Badr Hari met zijn vriendin Estelle Cruijff gewoon op vakantie te laten gaan: „Dat wekt misschien bevreemding, maar op dit moment is er onvoldoende reden hem aan te houden. Het onderzoek is nog in volle gang. Afhankelijk van het verloop ervan wordt besloten of hij wordt aangemerkt als verdachte en, in het verlengde daarvan, wordt aangehouden.”

De Amsterdamse politie blijft benadrukken dat het van groot belang is dat getuigen zich melden: „Dit is een zeer ernstige mishandeling, met mogelijk blijvende invaliditeit tot gevolg.”
bron
  donderdag 12 juli 2012 @ 08:11:07 #165
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_114096416
Oei. Klinkt niet zo gunstig voor Badr.
  donderdag 12 juli 2012 @ 10:05:12 #166
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_114098515
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2012 19:03 schreef Greys het volgende:
Leuke pics van Ruud :D
Hij ziet goed uit :Y
pi_114098809
Naast hartstikke fout is het ook echt oliedom ALS hij het heeft gedaan. Sta je zo in de picture, haal je er theedoeken en kerstbomen bij om je gezelligheid aan te tonen en dan doe je zoiets.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 12 juli 2012 @ 11:51:16 #168
163650 Greys
pi_114101638
ALS hij het gedaan zou hebben, zou Stellepel dan nu nog gezellig met hem op vakantie willen?
Kan me eigenlijk niet voorstellen...
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114102357
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2012 11:51 schreef Greys het volgende:
ALS hij het gedaan zou hebben, zou Stellepel dan nu nog gezellig met hem op vakantie willen?
Kan me eigenlijk niet voorstellen...
Hoewel je erover kunt twisten wat erger is, is ze ook jarenlang bij een man geweest die haar al bedroog voor het huwelijk. Liefde maakt blind, en wellicht geld ook. En hij is vast wel zo slick om er nog een positieve draai aan te geven ook ("maar schatje, ik pik het gewoon niet als ze je 45 schatten")
pi_114102408
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2012 11:51 schreef Greys het volgende:
ALS hij het gedaan zou hebben, zou Stellepel dan nu nog gezellig met hem op vakantie willen?
Kan me eigenlijk niet voorstellen...
Ik kan me dat prima voorstellen. Badr maakt haar wel wijs dat het in feite haar schuld is. Omdat brekebeen een grap maakte over Estelle moest Badr hem wel in elkaar stampen. Hij had geen keus, haar eer was immers gekrenkt!

Dan krijgt ze te horen: "Godverdomme Estelle!! Zie nou wat je veroorzaakt hebt!" of "Waarom reageerde je -niet/wel/zo/insert willekeurig bullshit argument- daardoor escaleerde de boel!"

Laten we wel zijn, een vrouw met een beetje verstand zou nooit wat met Badr beginnen.
pi_114102527
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2012 12:11 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

"maar schatje, ik pik het gewoon niet als ze je 45 schatten"
:D _O-

Badr heeft ook gewoon een punt, natuurlijk.
pi_114102603
Gevalletje narcisme lijkt me.
  donderdag 12 juli 2012 @ 14:38:00 #173
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_114108509
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2012 11:51 schreef Greys het volgende:
ALS hij het gedaan zou hebben, zou Stellepel dan nu nog gezellig met hem op vakantie willen?
Kan me eigenlijk niet voorstellen...
Ik kan me om te beginnen al niet voorstellen dat je aan een verhouding met zo'n figuur begint.
Het is natuurlijk ook nog de vraag of ze hem nu wel dúrft te dumpen. Dat is vast niet zonder risico's....
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  Admin donderdag 12 juli 2012 @ 14:40:31 #174
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_114108629
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 16:18 schreef Ole het volgende:
Mooi lijf heeft Ruud nog hoor! :9
Beter dan die pic recent van wesley, met dat hangbuikje.
Ruud wordt mooi oud.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_114108932
Hmmm, ik moet zeggen dat ik niet meer zo overtuigd ben van zijn onschuld. Ik had eerst het vermoeden dat die Koen Badr aanwees als (een van de) dader(s) omdat hij in shock/verward iod zou zijn maar als hij het nu nog blijft volhouden, tja. Maar hij dat daadwerkelijk zo verklaard? Hij ligt nog in het ziekhuis en wordt beveiligd dat lijkt het me stug dat hij journalisten te woord staat eerlijk gezegd. Hij wordt ook niet geciteerd en het wordt allemaal nogal vaag omschreven, tegen wie heeft hij nou precies wat verklaard?

Maar dan is Badr idd knap stom nu big brother is watching him .... en juist daarom was ik oa in eerste instantie meer overtuigd van zijn onschuld + het vage 'ooggetuige-verslag'.

Maar mocht het idd zo zijn dat hij wel betrokken is dan snap ik ook niet dat Estelle met hem op vakantie gaat ..... maar daarentegen waarom horen we niks van haar terwijl ze hiervoor zowat elke mogelijkheid om in de publiciteit te komen aangreep?

Ben benieuwd hoe het allemaal gaat aflopen .......

[ Bericht 15% gewijzigd door proud_mami op 12-07-2012 15:06:06 ]
  Moderator donderdag 12 juli 2012 @ 14:50:31 #176
184769 crew  Deisyy
pi_114109112
"Maar hij is zo lief voor de kinderen ........". :')
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_114109396
vind met name de stilte van Estelle veelzeggend.
amper een week geleden kon je letterlijk geen blad openslaan of tv kanaal aanzetten of daar zag je die droopy-ogen weer en nu.. helemaal niets, volledige radio stilte.
dat zegt toch feitelijk al genoeg?
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
  donderdag 12 juli 2012 @ 15:00:13 #178
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114109574
Dit is een typisch gevalletje van "Waar rook is, is vuur"
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  donderdag 12 juli 2012 @ 15:36:59 #179
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114111219
quote:
Een bericht uit gelukkiger tijden (uit de Beau Monde)

Estelle Gullit hoopt op lange relatie met Badr Hari

AMSTERDAM – Estelle Gullit zegt dat het de bedoeling is dat ze samen met Badr Hari heel lang en gelukkig wordt. "De liefde die we voelen is warm en groots."

"En ja, ik hoop dat die liefde lang zal duren", zegt Estelle in de Beau Monde.
De 34-jarige socialite benadrukt nogmaals dat Badr haar niet van Ruud heeft afgepakt. "Dat zou onrechtvaardig zijn naar Badr. Verliefd word je niet op een ander als je in een warm en gelukkig huwelijk zit."

Estelle is teleurgesteld dat Ruud de indruk wilde wekken dat Badr de reden voor de scheiding is. "Maar ik weet ook: als je in een huwelijksconflict staat, kunnen emoties de overhand krijgen. Dat neem ik Ruud niet kwalijk."

Wereldkundig
Ook overviel het Estelle dat Ruud de scheiding via de media wereldkundig had gemaakt. "Ik moest het ook in alle haast aan Max (dochter, red.) vertellen, die wist nog van niks."

Het feit dat Estelle verliefd is geworden op Badr, heeft hem boos gemaakt, zegt ze."Daarom is er niets terecht gekomen van mijn intentie om het samen aan de kinderen te vertellen."
http://www.nu.nl/achterkl(...)e-met-badr-hari.html
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_114111468
gatver, je eigen verliefdheid omschrijven als 'warm en groots'
we zitten niet in Troy ofzo...
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
  donderdag 12 juli 2012 @ 16:37:15 #181
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114114404
Als Badjas zo hard geslagen heeft, moet je dat aan zijn vuisten kunnen zien.
Wachten op de vakantiekieken dus!
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_114114427
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2012 16:37 schreef Duderinnetje het volgende:
Als Badjas zo hard geslagen heeft, moet je dat aan zijn vuisten kunnen zien.
Wachten op de vakantiekieken dus!
Die beenbreuken kwamen toch omdat iemand erop was gesprongen?
  donderdag 12 juli 2012 @ 16:38:02 #183
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114114437
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2012 16:37 schreef Duderinnetje het volgende:
Als Badjas zo hard geslagen heeft, moet je dat aan zijn vuisten kunnen zien.
Wachten op de vakantiekieken dus!
Trappen is toch meer zijn stylo?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 12 juli 2012 @ 16:39:55 #184
163650 Greys
pi_114114542
Ja maar ja die theedoek he...
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114114620
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2012 16:10 schreef Cracka-ass het volgende:
Ondertussen op Ibiza...

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

... probeert Ruud te infiltreren in de Marokkaanse gemeenschap.
Als Ruud slim is laat hij die kids nooit meer terug naar Estelle gaan. Met dr mongool.
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
  donderdag 12 juli 2012 @ 16:42:10 #186
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114114642
quote:
10s.gif Op donderdag 12 juli 2012 16:39 schreef Greys het volgende:
Ja maar ja die theedoek he...
Die theedoek had hij om zijn hand om zijn eigen wonden te stelpen of om het bloed van zijn slachtoffer van zijn handen te halen, neem ik aan.
In beide gevallen heeft hij dan klappen uitgedeeld.

/forensische wetenschap van de koude grond.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_114114648
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2012 16:37 schreef Duderinnetje het volgende:
Als Badjas zo hard geslagen heeft, moet je dat aan zijn vuisten kunnen zien.
Wachten op de vakantiekieken dus!
Hij traint non-stop.
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
  donderdag 12 juli 2012 @ 16:44:27 #188
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114114761
quote:
15s.gif Op donderdag 12 juli 2012 16:42 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:

[..]

Hij traint non-stop.
Ik denk dat zijn handjes na een robbertje in de ring ook niet op die van Wibi Soerjadi lijken hoor.

:{
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_114114799
quote:
15s.gif Op donderdag 12 juli 2012 16:44 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ik denk dat zijn handjes na een robbertje in de ring ook niet op die van Wibi Soerjadi lijken hoor.

:{
Daarom zeggen eventuele beschadigingen aan zijn knokkels dan ook niets.
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
pi_114114823
quote:
Ja dat begrijp ik. Anders moet ze weer op zoek naar een nieuw suikeroompje :')
  donderdag 12 juli 2012 @ 16:53:11 #191
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_114115180
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2012 16:45 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:

[..]

Daarom zeggen eventuele beschadigingen aan zijn knokkels dan ook niets.
O zo bedoel je!

Maar misschien kunnen we nog iets afleiden uit de versheid ervan. :9


:{
Snobs have more fun!
KLIK!
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 12 juli 2012 @ 16:53:31 #192
163650 Greys
pi_114115199
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2012 16:42 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Die theedoek had hij om zijn hand om zijn eigen wonden te stelpen of om het bloed van zijn slachtoffer van zijn handen te halen, neem ik aan.
In beide gevallen heeft hij dan klappen uitgedeeld.

/forensische wetenschap van de koude grond.
Dat bedoelde ik ook ;)
Het slachtoffer heeft kennelijk gezegd dat Hari degene was die - toen hij al op de grond lag - zijn scheen aan gruzels trapte. Maar als dat van die theedoek waar is, heeft ie niet alleen getrapt (als dát al waar is) inderdaad.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 12 juli 2012 @ 16:53:58 #193
163650 Greys
pi_114115224
CSI FOK! :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114117659

Badr toen ie net kwam kijken als aso op een persco. Typische opgefokte mocro. En staatmongool die zich totaal geen houding weet te geven. Die jongen moet gewoon eens de verkeerde tegenkomen die hem ook half invalide schopt. Alistair Overeem bv.
pi_114118201
quote:
Daar zeggen ze dat hij met Estelle in Marokko zit. Goed voor z'n ego.....

[ Bericht 0% gewijzigd door Smallish op 12-07-2012 18:25:13 ]
Is dat zo?
pi_114118331
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2012 17:53 schreef Zwieperdepiep het volgende:

Badr toen ie net kwam kijken als aso op een persco. Typische opgefokte mocro. En staatmongool die zich totaal geen houding weet te geven. Die jongen moet gewoon eens de verkeerde tegenkomen die hem ook half invalide schopt. Alistair Overeem bv.
Kijk ook hoe hij op de stoel hangt en tegen Graham doet. Badr ging ko in die wedstrijd trouwens.
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
  donderdag 12 juli 2012 @ 18:12:30 #198
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114118375
Tenenkrommende houding. En er meteen op slaan ook als iemand reageert op zijn uitdagende zoentje.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_114118734
Gatverdamme, eersteklas ASO. :{
  Moderator / Miss SHO donderdag 12 juli 2012 @ 18:30:17 #200
22592 crew  Ole
pi_114118967
quote:
hopla!~
quote:
Steeds meer bewijs in zaak Badr Hari
Nieuws - Geweld
DONDERDAG 12 JULI 2012 10:33
Er komen steeds meer getuigen en technische bewijzen boven water in de zaak van de mishandeling van zakenman Koen Everink in Arena Skybox 233. De politie zou inmiddels de theedoek hebben gevonden waarmee Badr beweert glazen te hebben afgedroogd, maar die volgens de Crimesite-getuige stevig om de hand van Badr zat gewikkeld (en blauw geblokt was). Bij onze redactie meldden zich de afgelopen dagen opnieuw mensen die iets gezien hebben.



Crimesite sprak de afgelopen dagen getuigen, waaronder een beveiliger, die een dek hoger aan het werk was. 'Ik stond één level hoger en ik hoorde in mijn portofoon dat er iemand met een gebroken enkel was en veel bloed en dat er direct een ambulance moest komen. Ik hoefde maar één trap naar beneden dus ik ben gelijk naar beneden gerend. De man die inelkaar geslagen was zat op een kruk. Hij zat heel verdwaasd om zich heen te kijken. 'Ik begrijp dit niet, ik begrijp dit niet. Ik heb niks gedaan. Ik zat op de WC en kom naar buiten en ik word door twee mannen in elkaar geslagen en in elkaar geschopt en ik heb helemaal niks gedaan.'

(..) 'Er was een meisje die daar in die lounge in de horeca werkte. Zij heeft die twee mannen gezien. Ik heb gezegd dat ze met de politie moet gaan praten. Als je daar een hele avond bent, dat je wel weet wie Badr Hari is. Ik heb niet van haar gehoord dat ze was gevraagd om even weg te gaan.'

Dat er twee mannen betrokken bij waren wordt ook door een andere bron bevestigd, die zich bij Crimesite heeft gemeld: 'Een negroide man met een paardenstaart en een man die er Turks uit zag'. Aan de hand van camerabeelden van de gang van de skybox krijgt de politie steeds meer zicht op wie nu wel of niet in de ruimte aanwezig waren. In een later stadium wordt besloten of wellicht videobeelden van vluchtende daders worden prijsgegeven.

Volgens de Telegraaf is de situatie van Koen Everink na zijn mishandeling nog altijd ernstig, maar licht verbeterd. Hij heeft inmiddels een aantal keren kort met de recherche gesproken en informatie verstrekt. De topman van een reisonderneming zou opnieuw de beschuldigende vinger naar Badr Hari hebben gewezen.

Het rechercheteam van de politie meldt vanmiddag dringend op zoek te zijn naar meer getuigen. Iedereen die tijdens die bewuste avond in of rond de Arena Skybox 233 is geweest wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Daarnaast is de politie op zoek naar mensen die informatie hebben over het incident. Mogelijk hebben mensen video- en beeldmateriaal van de mishandeling of van de periode voorafgaand aan en/of na afloop van de mishandeling.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_114119932
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2012 16:53 schreef Greys het volgende:

[..]

Dat bedoelde ik ook ;)
Het slachtoffer heeft kennelijk gezegd dat Hari degene was die - toen hij al op de grond lag - zijn scheen aan gruzels trapte. Maar als dat van die theedoek waar is, heeft ie niet alleen getrapt (als dát al waar is) inderdaad.
Inderdaad
Maar moeten ze niet zijn schoenen - waarmee hij het slachtoffer op zijn enkel getrapt zou hebben - onderzoeken ipv een theedoek?
  † In Memoriam † donderdag 12 juli 2012 @ 19:06:17 #202
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114120206
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2012 16:41 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:

[..]

Als Ruud slim is laat hij die kids nooit meer terug naar Estelle gaan. Met dr mongool.
Daar heeft Ruud volgens mij niet zo veel over te zeggen.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114120310
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2012 18:30 schreef Ole het volgende:

[..]

hopla!~

[..]

Een negroide man met een paardestaart????
Daar zien niet veel van lijkt me en moet wel snel op te sporen zijn....
  † In Memoriam † donderdag 12 juli 2012 @ 19:17:40 #204
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114120659
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2012 19:08 schreef Rachilda het volgende:
Een negroide man met een paardestaart????
Daar zien niet veel van lijkt me en moet wel snel op te sporen zijn....
Tsja, dat is nu natuurlijk een negroïde man zónder paardestaart en daar zijn er al wat meer van. :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 12 juli 2012 @ 19:39:16 #205
331081 Livra
Dat zeg ik.
pi_114121628
Echt het hoogtepunt van dit topic is voor mij wel deze uitspraak: "Misschien heb ik in de loop van de avond even een theedoek in mijn handen gehad om een glas af te drogen. Want dat doe ik ook gewoon even, als ik ergens een gezellige avond heb."
  † In Memoriam † donderdag 12 juli 2012 @ 19:41:40 #206
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114121742
Vlak ook zijn uitspraak niet uit dat-ie zó in de spotlights staat dat-ie eigenlijk alleen nog maar naar André Rieu kan zonder gedoe. :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_114126656
quote:
99s.gif Op donderdag 12 juli 2012 19:41 schreef Cynix ® het volgende:
Vlak ook zijn uitspraak niet uit dat-ie zó in de spotlights staat dat-ie eigenlijk alleen nog maar naar André Rieu kan zonder gedoe. :')
Grappige uitspraak wel. Maar ik blijf het ongelooflijk vinden hoe mensen kunnen liegen en ontkennen. :') Zal er nooit aan wennen.
pi_114127685
quote:
99s.gif Op donderdag 12 juli 2012 19:41 schreef Cynix ® het volgende:
Vlak ook zijn uitspraak niet uit dat-ie zó in de spotlights staat dat-ie eigenlijk alleen nog maar naar André Rieu kan zonder gedoe. :')
Ook dat kan niet want ik was een paar weken geleden in Maastricht bij Rieu O+ en de heer Verlinde ook :D

Het zit Badr ook niet mee :+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_114128275
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2012 18:30 schreef Ole het volgende:

Steeds meer bewijs in zaak Badr Hari
Nieuws - Geweld
DONDERDAG 12 JULI 2012 10:33
Er komen steeds meer getuigen en technische bewijzen boven water in de zaak van de mishandeling van zakenman Koen Everink in Arena Skybox 233. De politie zou inmiddels de theedoek hebben gevonden waarmee Badr beweert glazen te hebben afgedroogd, maar die volgens de Crimesite-getuige stevig om de hand van Badr zat gewikkeld (en blauw geblokt was). Bij onze redactie meldden zich de afgelopen dagen opnieuw mensen die iets gezien hebben.


Crimesite sprak de afgelopen dagen getuigen, waaronder een beveiliger, die een dek hoger aan het werk was. 'Ik stond één level hoger en ik hoorde in mijn portofoon dat er iemand met een gebroken enkel was en veel bloed en dat er direct een ambulance moest komen. Ik hoefde maar één trap naar beneden dus ik ben gelijk naar beneden gerend. De man die inelkaar geslagen was zat op een kruk. Hij zat heel verdwaasd om zich heen te kijken. 'Ik begrijp dit niet, ik begrijp dit niet. Ik heb niks gedaan. Ik zat op de WC en kom naar buiten en ik word door twee mannen in elkaar geslagen en in elkaar geschopt en ik heb helemaal niks gedaan.'

(..) 'Er was een meisje die daar in die lounge in de horeca werkte. Zij heeft die twee mannen gezien. Ik heb gezegd dat ze met de politie moet gaan praten. Als je daar een hele avond bent, dat je wel weet wie Badr Hari is. Ik heb niet van haar gehoord dat ze was gevraagd om even weg te gaan.'

Dat er twee mannen betrokken bij waren wordt ook door een andere bron bevestigd, die zich bij Crimesite heeft gemeld: 'Een negroide man met een paardenstaart en een man die er Turks uit zag'. Aan de hand van camerabeelden van de gang van de skybox krijgt de politie steeds meer zicht op wie nu wel of niet in de ruimte aanwezig waren. In een later stadium wordt besloten of wellicht videobeelden van vluchtende daders worden prijsgegeven.

Volgens de Telegraaf is de situatie van Koen Everink na zijn mishandeling nog altijd ernstig, maar licht verbeterd. Hij heeft inmiddels een aantal keren kort met de recherche gesproken en informatie verstrekt. De topman van een reisonderneming zou opnieuw de beschuldigende vinger naar Badr Hari hebben gewezen.

Het rechercheteam van de politie meldt vanmiddag dringend op zoek te zijn naar meer getuigen. Iedereen die tijdens die bewuste avond in of rond de Arena Skybox 233 is geweest wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Daarnaast is de politie op zoek naar mensen die informatie hebben over het incident. Mogelijk hebben mensen video- en beeldmateriaal van de mishandeling of van de periode voorafgaand aan en/of na afloop van de mishandeling.

Ik zie in bovenstaand bericht niet meer bewijs hoor, eerder ontlastend bewijs. Het gaat met name om die twee mannen en het slachtoffer rept hier met geen woord over Badr die op zijn been zou zijn gaan staan/springen.
Ik lees alleen dat de topman van een reisonderneming ZOU opnieuw de beschuldigende vinger naar Badr Hari hebben gewezen. En waar beschuldigt die vinger hem dan van? En zoals al eerder werd opgemerkt, als de beenbreuk ontstaan zou zijn door Badr dan was het idd logischer al ze zijn schoeisel zouden onderzoeken ipv een handdoek.
  donderdag 12 juli 2012 @ 23:41:32 #210
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_114134604
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2012 14:56 schreef WRH het volgende:
vind met name de stilte van Estelle veelzeggend.
amper een week geleden kon je letterlijk geen blad openslaan of tv kanaal aanzetten of daar zag je die droopy-ogen weer en nu.. helemaal niets, volledige radio stilte.
dat zegt toch feitelijk al genoeg?
Of Estelle wordt tegen haar zin vastgehouden en is helemaal niet op vakantie , zodat ze niet tegen Badr kan getuigen?

Nieuw plot?

Estelle ontvoerd door Badr
:D
pi_114135592
Als Badr inderdaad schuldig is, zal Estelle daar toch wel iets van meegekregen hebben. Of heeft hij haar snel van plaats delict weggevoerd? Op zich wel vreemd dat ze dan met hem meegegaan is ( als hij het gedaan heeft) Ben benieuwd of de liefde nog steeds zo warm en groots is.

[ Bericht 0% gewijzigd door eskil op 13-07-2012 00:17:28 ]
pi_114137572

dit liedje komt steeds in me op bij dit topic :')
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  vrijdag 13 juli 2012 @ 07:07:19 #213
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_114140968
quote:
9s.gif Op donderdag 12 juli 2012 18:12 schreef Copycat het volgende:
Tenenkrommende houding. En er meteen op slaan ook als iemand reageert op zijn uitdagende zoentje.
Dat gebeurt bij zowat alle wegingen en persconferenties bij 'grote' persconferenties. Nog niet zo lang geleden gingen twee Britse boksers vechtend en rollend door de kamer.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_114141854
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2012 21:52 schreef proud_mami het volgende:

Ik lees alleen dat de topman van een reisonderneming ZOU opnieuw de beschuldigende vinger naar Badr Hari hebben gewezen. En waar beschuldigt die vinger hem dan van?
:')
Ik denk van het geven van een kusje.
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
pi_114142047
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 07:07 schreef static het volgende:

[..]

Dat gebeurt bij zowat alle wegingen en persconferenties bij 'grote' persconferenties. Nog niet zo lang geleden gingen twee Britse boksers vechtend en rollend door de kamer.
Ik dacht eigenlijk dat het meer een beetje een showtje was. Of nou ja, zo vond ik het er uitzien.
Don't you love her madly?
pi_114142279
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 07:07 schreef static het volgende:

[..]

Dat gebeurt bij zowat alle wegingen en persconferenties bij 'grote' persconferenties. Nog niet zo lang geleden gingen twee Britse boksers vechtend en rollend door de kamer.
Je weet dondersgoed dat Hari een teringhouding heeft die uitzonderlijk is, ook bij dergelijke persco's. Noem nog een K1 vechter dan die zo vervelend is? Ik ken ze niet.

[ Bericht 4% gewijzigd door Die_Hofstadtgruppe op 13-07-2012 09:29:21 ]
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
pi_114142333
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2012 22:02 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nou nou, haar tweede relatie in 16 jaar, en "alweer" een foute man, alsof ze ze verzamelt.
Verdomd kleine verzameling.
Ja, ik vind van wel. Ten eerste is die Ruud dus een ordinaire vreemdganger (dus een foute man, vind ik) en i.p.v. bij hem weg te gaan, gaat ze zelf vreemd met een agressieveling. Over die agressieveling maar niet te spreken. Met alle respect, maar ze heeft kinderen en is 'volwassen', waarom ben je dan zo labiel om je in te laten met dat soort types, het te accepteren en het te verdedigen? Leuk voor de kinderen zeg, deze situatie en zo'n labiele moeder. Ben blij dat ik niet zo'n moeder heb. :')
pi_114142945
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 09:24 schreef Ziba het volgende:

[..]

Ja, ik vind van wel. Ten eerste is die Ruud dus een ordinaire vreemdganger (dus een foute man, vind ik) en i.p.v. bij hem weg te gaan, gaat ze zelf vreemd met een agressieveling. Over die agressieveling maar niet te spreken. Met alle respect, maar ze heeft kinderen en is 'volwassen', waarom ben je dan zo labiel om je in te laten met dat soort types, het te accepteren en het te verdedigen? Leuk voor de kinderen zeg, deze situatie en zo'n labiele moeder. Ben blij dat ik niet zo'n moeder heb. :')
ben het er wel mee eens dat het allemaal nogal puberaal aandoet ja. niet echt als een volwassen moeder zeg maar.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
  vrijdag 13 juli 2012 @ 10:09:21 #219
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114143239
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 07:07 schreef static het volgende:

Dat gebeurt bij zowat alle wegingen en persconferenties bij 'grote' persconferenties. Nog niet zo lang geleden gingen twee Britse boksers vechtend en rollend door de kamer.
Ik dacht altijd dat dat 'brawling'-spelletjes enkel tijdens die persmomenten plaatsvonden, en meer een gebbetje waren. Maar dat gaat achter de schermen dus door? En serieus ook?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_114143442
quote:
11s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 10:09 schreef Copycat het volgende:

[..]

Ik dacht altijd dat dat 'brawling'-spelletjes enkel tijdens die persmomenten plaatsvonden, en meer een gebbetje waren. Maar dat gaat achter de schermen dus door? En serieus ook?
Dat zijn ook meer gebbetjes. Kijk naar gasten als Schildt, Bonsjaky, Le Banner, Graham, Overeem etc
Allemaal gewoon gasten die normaal omgaan met elkaar, met de sport ed
Totaal onvergelijkbaar met het irritante kut-marokkanen-gedrag van Hari, zoals op dat filmpje uitstekend te zien is.

Is hier ook te zien trouwens
Kijk hoe Hari doet en hoe Overeem doet.
Op woensdag 23 januari 2013 16:22 schreef gnaeus het volgende:[/b]
Je denkt serieus dat een goede opvoeding dit kan voorkomen ? Het is juist vaak de oorzaak van misdragingen.
  vrijdag 13 juli 2012 @ 10:22:48 #221
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_114143589
Heeft ie nu wel of niet gemept? Ik vind het maar een rare gast, niet eens echt aantrekkelijk ook. Vraag me af tot in hoeverre hij een gelovige moslim is met zijn kerstboom enzo en of ie naar de moskee gaat. Wie weet komt ie nog tot inkeer op oudere leeftijd, moet Stellie zich bekeren tot de Islam en gesluierd de straat op.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_114143685
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 10:17 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:

[..]

Dat zijn ook meer gebbetjes. Kijk naar gasten als Schildt, Bonsjaky, Le Banner, Graham, Overeem etc
Allemaal gewoon gasten die normaal omgaan met elkaar, met de sport ed
Totaal onvergelijkbaar met het irritante kut-marokkanen-gedrag van Hari, zoals op dat filmpje uitstekend te zien is.

Is hier ook te zien trouwens
Kijk hoe Hari doet en hoe Overeem doet.
Ik zie hem nu voor het eerst op bewegend beeld, het is idd geen lelijke man. Goed lijf ook, ja.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_114143866
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 10:26 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik zie hem nu voor het eerst op bewegend beeld, het is idd geen lelijke man. Goed lijf ook, ja.
zie hem nu ook 'bewegend' voor het eerst maar ik vind hem juist totaal onaantrekkelijk, beetje eng juist. zonder de groep te willen beledigen maar dit is nu typisch zo'n vent zoals ik mij een kickbokser voorstel.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_114144161
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 10:32 schreef WRH het volgende:

[..]

zie hem nu ook 'bewegend' voor het eerst maar ik vind hem juist totaal onaantrekkelijk, beetje eng juist. zonder de groep te willen beledigen maar dit is nu typisch zo'n vent zoals ik mij een kickbokser voorstel.
Nou ja het is mijn type ook niet, maar als ik aan Ruud denk en dat Stellemans van donkere types houdt, dan is dit idd wel een prima catch. Lijf vind ik wel lekker, 2 meter en in shape :Y)
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  vrijdag 13 juli 2012 @ 10:41:24 #225
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_114144162
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 10:32 schreef WRH het volgende:

[..]

zie hem nu ook 'bewegend' voor het eerst maar ik vind hem juist totaal onaantrekkelijk, beetje eng juist. zonder de groep te willen beledigen maar dit is nu typisch zo'n vent zoals ik mij een kickbokser voorstel.
Precies met een doorsnee marokkanenhoofd, dat soort koppen zie je al zo vaak in het straatbeeld alleen is hij wat groter uitgevallen dan de gemiddelde marokkaan.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Moderator vrijdag 13 juli 2012 @ 12:18:32 #226
184769 crew  Deisyy
pi_114148199
Wat is die donkere vlek op zijn rug? Zijn ze vergeten een stuk te harsen?
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 13 juli 2012 @ 12:25:51 #227
163650 Greys
pi_114148564
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_114149040
hij heeft het nog druk op zijn vakantie...
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
  † In Memoriam † vrijdag 13 juli 2012 @ 12:39:51 #229
43556 miss_dynastie
pi_114149105
Ik zie het als schuldbekentenis. Iemand die onschuldig is, is er juist blij mee dat de politie juiste informatie lekt en gaat ze zeker niet aanklagen :P
pi_114149690
van telegraaf.nl :
vr 13 jul 2012, 12:14
Badr Hari doet aangifte tegen politie AMSTERDAM - Kickbokser Badr Hari heeft aangifte gedaan tegen het team van de politie Amsterdam dat onderzoek doet naar een ernstige mishandeling tijdens het dancefeest Sensation in de Amsterdam ArenA. Dat laat zijn advocaat Bénédicte Ficq vrijdag weten.
Ficq vermoedt dat er „een open communicatieve verbinding” bestaat tussen het onderzoeksteam en De Telegraaf. De krant berichtte de afgelopen dagen uitvoerig over de mishandeling en het onderzoek. De raadsvrouw vindt dat verdacht. „Het verstrekken van opsporingsinformatie door de politie aan journalisten is schending van het ambtsgeheim.
Daarom is aangifte gedaan bij de hoofdofficier van justitie en is verzocht om een onderzoek van de Rijksrecherche.”
Zaterdag vond in een van de skyboxen in de ArenA een vechtpartij plaats, waarbij een 38-jarige man ernstig letsel opliep. De 27-jarige kickbokskampioen was ook in de skybox aanwezig. De politie onderzoekt onder meer kleding van Hari om te beoordelen of hij op enige manier betrokken was bij de knokpartij. Vooralsnog is hij noch als verdachte noch als getuige aangemerkt in het onderzoek.
pi_114149909
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 12:54 schreef Rachilda het volgende:
van telegraaf.nl :
vr 13 jul 2012, 12:14
Badr Hari doet aangifte tegen politie AMSTERDAM - Kickbokser Badr Hari heeft aangifte gedaan tegen het team van de politie Amsterdam dat onderzoek doet naar een ernstige mishandeling tijdens het dancefeest Sensation in de Amsterdam ArenA. Dat laat zijn advocaat Bénédicte Ficq vrijdag weten.
Ficq vermoedt dat er „een open communicatieve verbinding” bestaat tussen het onderzoeksteam en De Telegraaf. De krant berichtte de afgelopen dagen uitvoerig over de mishandeling en het onderzoek. De raadsvrouw vindt dat verdacht. „Het verstrekken van opsporingsinformatie door de politie aan journalisten is schending van het ambtsgeheim.
Daarom is aangifte gedaan bij de hoofdofficier van justitie en is verzocht om een onderzoek van de Rijksrecherche.”
Zaterdag vond in een van de skyboxen in de ArenA een vechtpartij plaats, waarbij een 38-jarige man ernstig letsel opliep. De 27-jarige kickbokskampioen was ook in de skybox aanwezig. De politie onderzoekt onder meer kleding van Hari om te beoordelen of hij op enige manier betrokken was bij de knokpartij. Vooralsnog is hij noch als verdachte noch als getuige aangemerkt in het onderzoek.
Afgezien van mijn idee dat Badr best schuldig kan zijn vind ik het inderdaad opmerkelijk hoe de politie hiermee lijkt om te gaan.
Althans gisteren bij RtlBoulevard was een politiewoordvoerder aan het woord, en ik vond dat zij nogal door zat te drammen over Badr Hari en Estelle, terwijl mij lijkt dat de politie eerst de zaak moeten oplossen en dan pas namen moeten gaan noemen.....
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 13 juli 2012 @ 13:25:01 #232
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_114151003
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  † In Memoriam † vrijdag 13 juli 2012 @ 13:58:42 #233
37843 lady-wrb
kortaf
pi_114152419
_O- geweldig!

of moet ik zeggen gewelddadig?
  Admin vrijdag 13 juli 2012 @ 13:58:55 #234
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_114152429
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 13:25 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
*O* *O* *O*
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  vrijdag 13 juli 2012 @ 14:06:03 #235
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114152740
Die mag in de volgende keer in de OP worden toegevoegd.
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
pi_114153161
die is geweldig! _O_
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 13 juli 2012 @ 14:17:13 #237
22592 crew  Ole
pi_114153231
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 13:25 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
_O- _O-
Ik dacht al waar blijven de paints!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 13 juli 2012 @ 14:27:31 #238
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114153682
Geniaal!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_114153838
Briljant _O_
Hier had uw advertentie kunnen staan :P
  vrijdag 13 juli 2012 @ 14:32:04 #240
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114153883
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 10:41 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Nou ja het is mijn type ook niet, maar als ik aan Ruud denk en dat Stellemans van donkere types houdt, dan is dit idd wel een prima catch. Lijf vind ik wel lekker, 2 meter en in shape :Y)
Ruud is dan ook 50, maar ziet er nog goed uit.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
pi_114154238
Was er bij de verdachten ook 1 met een grote neus?

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)n-terugbetalen.dhtml

Badr had toch een ontmoeting met Holleeder?
Ik denk dat ze de krokettenboer afpersten, hij wilde niet dokken en toen kreeg hij klapjes.

Motief gevonden :+
Hier had uw advertentie kunnen staan :P
  vrijdag 13 juli 2012 @ 14:50:28 #242
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_114154671
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 09:22 schreef Die_Hofstadtgruppe het volgende:

[..]

Je weet dondersgoed dat Hari een teringhouding heeft die uitzonderlijk is, ook bij dergelijke persco's. Noem nog een K1 vechter dan die zo vervelend is? Ik ken ze niet.
Als je zou lezen zie je dat ik niet alleen op K1 doel, ook op boksen.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 13 juli 2012 @ 14:52:34 #243
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_114154753
quote:
11s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 10:09 schreef Copycat het volgende:

[..]

Ik dacht altijd dat dat 'brawling'-spelletjes enkel tijdens die persmomenten plaatsvonden, en meer een gebbetje waren. Maar dat gaat achter de schermen dus door? En serieus ook?
Nee hoor, Die_Hofstadtgrupp wil het graag alleen op K1/Kickboksen betrekken, maar er zijn genoeg voorbeelden, zoals eerder gemeld een paar maanden geleden waar men met gebroken glazen en weet ik veel wat tekeer ging.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 13 juli 2012 @ 14:54:09 #244
15080 static
03.09.2006 - 11:35
pi_114154833
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 14:06 schreef Poeke het volgende:
Die mag in de volgende keer in de OP worden toegevoegd.
Hoeven we niet mee te wachten hoor. O-)

Edit: hij staat er al.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  vrijdag 13 juli 2012 @ 15:03:54 #245
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114155276
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 14:52 schreef static het volgende:
Nee hoor, Die_Hofstadtgrupp wil het graag alleen op K1/Kickboksen betrekken, maar er zijn genoeg voorbeelden, zoals eerder gemeld een paar maanden geleden waar men met gebroken glazen en weet ik veel wat tekeer ging.
En dat glazengevecht is dan serieus? Of doen ze een Krabbétje?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  vrijdag 13 juli 2012 @ 15:05:12 #246
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_114155330
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 14:54 schreef static het volgende:

[..]

Hoeven we niet mee te wachten hoor. O-)

Edit: hij staat er al.
Mijn dank is groot ;)
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
  vrijdag 13 juli 2012 @ 15:06:56 #247
207727 Smallish
Kleintje!
pi_114155418
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 13:25 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
Is dat zo?
  Moderator vrijdag 13 juli 2012 @ 15:09:58 #248
184769 crew  Deisyy
pi_114155549
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 13:25 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Geweldig _O-

En ik ontdek steeds meer, zie nu pas dat er ook echte stompertjes in het zakje zitten :D
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  vrijdag 13 juli 2012 @ 15:10:43 #249
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114155586
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 13:25 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Ik moet zeggen, hij is erg leuk bedacht. Die naam, 'stompertjes' vond ik vooral leuk gevonden. _O-
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  † In Memoriam † vrijdag 13 juli 2012 @ 15:48:53 #250
135305 beequeen
Lost.
pi_114157111
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 13:25 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Geweldig. _O-
“Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.”
― Mark Twain
'Stupidity has become as common as common sense was before.'
  Moderator / Miss SHO vrijdag 13 juli 2012 @ 16:09:37 #251
22592 crew  Ole
pi_114158027
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 14:54 schreef static het volgende:

[..]

Hoeven we niet mee te wachten hoor. O-)

Edit: hij staat er al.
oO<
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 13 juli 2012 @ 16:31:35 #252
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_114158924
Waarom moet Badr de politie Amsterdam aanklagen wegens lekken over het onderzoek als hij er zoals hij zelf zegt "niets mee te maken heeft"??

Als hij gewoon een toevallige aanwezige heeft, dan maakt het lekken toch niets uit, want een onschuldige heeft geen last van lekken. Alleen de daders hebben last van het lekken van informatie.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator / Miss SHO vrijdag 13 juli 2012 @ 16:35:29 #253
22592 crew  Ole
pi_114159079
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 16:31 schreef Leandra het volgende:
Waarom moet Badr de politie Amsterdam aanklagen wegens lekken over het onderzoek als hij er zoals hij zelf zegt "niets mee te maken heeft"??

Als hij gewoon een toevallige aanwezige heeft, dan maakt het lekken toch niets uit, want een onschuldige heeft geen last van lekken. Alleen de daders hebben last van het lekken van informatie.
Smaad?
Hoewel ik het inderdaad vreemd vind. Maakt het alleen maar verdachter allemaal.
En volgens mij benadert de politie wel vaker media als dat in het belang is van het onderzoek toch?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 13 juli 2012 @ 16:35:46 #254
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114159102
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 16:31 schreef Leandra het volgende:
Waarom moet Badr de politie Amsterdam aanklagen wegens lekken over het onderzoek als hij er zoals hij zelf zegt "niets mee te maken heeft"??

Als hij gewoon een toevallige aanwezige heeft, dan maakt het lekken toch niets uit, want een onschuldige heeft geen last van lekken. Alleen de daders hebben last van het lekken van informatie.
Misschien het feit dat ze de handdoek hebben gevonden?!
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  vrijdag 13 juli 2012 @ 16:39:01 #255
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114159234
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 16:35 schreef Ole het volgende:

[..]

Smaad?
Hoewel ik het inderdaad vreemd vind. Maakt het alleen maar verdachter allemaal.
En volgens mij benadert de politie wel vaker media als dat in het belang is van het onderzoek toch?
Ja, ik zie het vaak genoeg. Meestal zeggen ze dan ook dat iemand nog een verdachte is. In deze zaak volgens mij nog niet eens.
Misschien zoeken ze al naar mogelijkheden om de zaak niet ontvankelijk te laten verklaren of/en omdat zijn imago hierdoor geschaad wordt. Misschien is hij bang dat hij daardoor niet rechtvaardig berecht zal worden.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  † In Memoriam † vrijdag 13 juli 2012 @ 16:39:49 #256
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_114159273
Gokje, Badr gooit het straks ook nog op het D-woord. :')

Discriminatie.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  vrijdag 13 juli 2012 @ 17:14:51 #257
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_114161003
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 16:35 schreef ThunderBitch het volgende:

[..]

Misschien het feit dat ze de handdoek hebben gevonden?!
Tuurlijk is die theedoek gevonden, waar glaswerk is zijn theedoeken...
Het zou pas echt verdacht zijn als ze die theedoek niet (in de Arena) hadden gevonden.

Ik vind het behoorijk stom van Ficq dat ze de aandacht er door een aangifte nog een keer op richt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 13 juli 2012 @ 17:39:22 #258
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114162072
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2012 17:14 schreef Leandra het volgende:

[..]

Tuurlijk is die theedoek gevonden, waar glaswerk is zijn theedoeken...
Het zou pas echt verdacht zijn als ze die theedoek niet (in de Arena) hadden gevonden.

Ik vind het behoorijk stom van Ficq dat ze de aandacht er door een aangifte nog een keer op richt.
Badr heeft de handdoek vast in de ring gegooid. :+
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
  zaterdag 14 juli 2012 @ 06:48:52 #259
16715 Mylene
*schatje*
pi_114185689
’BADR EN ANDEREN STRAFFEN’


…In het AMC blijkt later dat zijn voet bijna van zijn been is gescheiden.

Slachtoffer mishandeling revalideert


…In de Amsterdam ArenA wordt Everink op een brancard gelegd…


De eerste foto’s van direct na de mishandeling van Koen Everink…

door John van den Heuvel

AMSTERDAM, zaterdag
De 38-jarige Koen Everink, die vorige week in de Amsterdam ArenA tijdens Sensation zwaar werd mishandeld, is overgebracht naar een revalidatiekliniek.

In een kort vraaggesprek sprak Everink gisteren zijn dank uit voor de vele steunbetuigingen. „Dat heeft me goed gedaan”, aldus Everink, wiens gelaat bont en blauw is. Een spalk houdt zijn op meerdere plaatsen gebroken neus recht.

Everink: „Pas als de zwellingen weg zijn, kunnen de artsen zeggen of de gebroken jukbeenderen zelf herstellen of dat met metalen plaatjes een gezichtsreconstructie nodig is.”

Lopen

Het letsel aan het onderbeen van Everink, een fervent tennisser, is zo ernstig dat het nog de vraag is of hij ooit weer normaal zal kunnen lopen of sporten. „De politie pakt de zaak serieus aan”, vindt Everink.

Hij benadrukt dat hij vindt dat alle daders moeten worden gestraft, dus niet alleen Badr Hari. „Het gaat me niet alleen om hem. Dit is het werk geweest van meerdere personen.

Ik hoop dat iedereen die iets weet of heeft gezien, contact opneemt met de politie.”

PAGINA 5: Wie stopt Badr Hari?

bron

Explosieve kickbokser brandpunt onderzoek naar beestachtige mishandeling reisondernemer

Wie stopt BADR HARI?


Badr Hari kwam door zijn buitengewoon explosieve karakter al vaak in de problemen. Binnen de ring, waar hij enkele keren werd geschorst wegens natrappen, maar vaker nog erbuiten. FOTO: PIM RAS/ HOLLANDSE HOOGTE

EEN PAAR JAAR geleden was vechtsporter Badr Hari (28) nog het gedroomde rolmodel voor Marokkaanse jongeren. Sportief, talentvol én vermogend dankzij grote successen in de ring. Een reeks van nare incidenten bracht zijn carrière aan het wankelen, maar na een retraite bokste Badr zich weer omhoog. Sinds zijn mogelijke betrokkenheid bij een zware mishandeling staan de spotlights opnieuw vol op hem gericht. Wie is de man, die door vijand én vriend wordt gevreesd?

door JOHN VAN DEN HEUVEL

AMSTERDAM, zaterdag
De Amsterdamse horecaondernemer die vorig jaar zwaargewond raakte na een confrontatie met Badr Hari, verbaast zich achteraf nog altijd over de snelheid waarmee hij tegen de grond werd gewerkt.

„Badr stond achterin de zaak aan de bar. Ik kreeg te horen dat ik in zijn zone kwam”, verklaarde het slachtoffer later tegen zijn personeel. „In míjn club nota bene.” Met één welgemikte stoot, die uit het niets leek te komen, werd de clubeigenaar neergemept. De snoeiharde trap daarna leverde de meeste schade op. Een hele rij voortanden moest later door een orthodontist van witte plaatjes worden voorzien.

Deed de horecabaas aangifte van de mishandeling? „Neen”, verzucht een rechercheur van het nabijgelegen politiebureau Lijnbaansgracht. „We hoorden van het incident, maar een officiële verklaring kwam nooit op papier. Het werd onderling geregeld. Badr Hari beloofde nooit meer in de zaak te komen, als het slachtoffer geen aangifte zou doen. Wij stonden toen machteloos.”

Afranseling

Volgens de Amsterdamse politie is de afranseling van de clubeigenaar vorig jaar geen incident. Trendy horecagelegenheden als Jimmy Woo, Blinq, Club Air, Players, Momo en andere hotspots zijn het machogedrag van Badr Hari zo langzamerhand spuugzat. Slechts weinig portiers durven hem de toegang te ontzeggen en de politie zegt niets te kunnen doen zonder officiële meldingen.

Het patroon schetsen diverse eigenaars en beveiligers in gesprekken met deze krant: ’Badr komt binnen met wat kornuiten, zoekt ruzie en slaat willekeurige bezoekers tegen de vlakte. De slachtoffers kiezen meestal eieren voor hun geld. Ze likken hun wonden en kiezen ervoor geen aangifte te doen. Badr Hari komt er iedere keer mee weg.’

Al sinds 2008 loopt de reputatie van de even talentvolle als wispelturige vechtmachine deuken op. In de K1 grandprixfinale neemt Badr het op tegen zijn grote rivaal Remy Bonjaski. In de eerste ronde werkt de Amsterdammer Bonjaski tegen het canvas, maar Badr laat zijn zelfbeheersing varen. De weerloos op de grond liggende Bonjaski krijgt een paar ferme stoten en als toetje een keiharde hielkick tegen het hoofd. Diskwalificatie is het gevolg. Ook moet Badr Hari zijn prijzengeld van 30.000 dollar inleveren.

De twijfels over Badr nemen toe als hij toetreedt tot de omstreden promotor It’s Showtime, die jaarlijks kickboksgala’s organiseert in de Amsterdam ArenA en banden onderhoudt met criminelen. Organisator Simon Rutz, zelf net als Badr Hari veroordeeld voor betrokkenheid bij bedreiging en mishandeling, werkt samen met Rini S., een berucht ex-lid van de Amsterdamse Hells Angels. It’s Showtime is voor Badr Hari duidelijk geen omgeving waarin de opvliegendheid en gespletenheid in zijn karakter in rustiger banen worden geleid.

Opgefokt

Van rolmodel wordt hij steeds meer een soort cliché-Marokkaan. De ontsporingen stapelen zich op, zoals op 29 mei 2010 als Badr in een uitverkochte Amsterdam ArenA opnieuw zwaar in de fout gaat. In het gevecht met Hesdy Gerges slaat de opgefokte Hari zijn tegenstander in de tweede ronde neer. Als de scheidsrechter het gevecht stillegt en Gerges aangeslagen overeind krabbelt, trapt Badr Hari hem keihard tegen het hoofd. Anders dan vroeger keert het publiek zich nu volledig tegen de ooit zo populaire kampioen. De woede op de tribunes is zo groot, dat de speaker probeert Badr Hari zijn excuses te laten aanbieden. Die lijkt verbaasd door de agressie vanaf de tribunes en doet er slechts het zwijgen toe.

Het filmpje van het incident op YouTube is in twee weken tijd meer dan 200.000 keer bekeken. Opnieuw wordt Badr gediskwalificeerd. In een korte verklaring in de week na het gala, laat hij weten zijn carrière voorlopig te beëindigen.

In dezelfde periode léék de politie Badr wel in de tang te hebben. De gespierde Marokkaanse Amsterdammer meldde zich op vrijdagavond 19 februari 2010 aan de deur bij club Blinq aan het Leidseplein. Samen met een paar vrienden wilde Badr het etablissement binnen, maar de portiers hielden het groepje tegen omdat ze niet aan kledingvoorschriften voldeden. Getuigen verklaarden achteraf vol huiver over wat er daarna gebeurde. Enkele portiers vlogen als stropoppen door de lucht. Een van hen werd zo hard geraakt, dat zijn gezicht in het ziekenhuis met een metalen plaat gereconstrueerd moest worden. Camerabeelden bleken later te zijn gewist. Badr ontkende alles en de slachtoffers deden geen aangifte. Weer viste de politie achter het net.

Is de beestachtige mishandeling van reisondernemer Koen Everink, afgelopen weekeinde in de ArenA, het zoveelste incident en denkt Badr Hari met een simpele ontkenning opnieuw de dans te ontspringen? Of overspeelde de kickbokskampioen dit keer zijn hand? De Amsterdamse recherche is er nu zeer op gebrand de zaak op te lossen. Een team van tien rechercheurs werkt al een week lang aan het verzamelen van bewijzen tegen de twee of drie daders, van wie Badr Hari er een zou zijn.

Hoewel het onderzoek nog lang niet is afgerond, heeft de politie goede hoop arrestaties te kunnen verrichten, niet in het minst omdat het zwaargewonde slachtoffer er in tegenstelling tot eerdere lotgenoten geen geheim van maakt wie een van zijn belagers is. „En nu opkankeren!” hoorde de neergeslagen Everink een van de daders schreeuwen.

Overgeven

Daarna volgde meer geweld, dat leidde tot zeer ernstig letsel aan het onderbeen van de zakenman. Slechts door bot geperforeerde huid en pezen hielden voet en been aan elkaar. Een getuige raakte zo overstuur van wat hij zag, dat hij ter plekke moest overgeven. „Ik zag niets van het incident”, stelde Badr een dag later. „Ik speelde slechts met mijn hand door de lange haren van mijn vriendin Estelle.”

Het buitengewoon explosieve karakter van Badr Hari bracht hem al vaak in de problemen. Binnen de ring, waar hij dus enkele keren werd geschorst wegens natrappen, maar vaker nog erbuiten. De opsomming van incidenten wordt steeds langer. Dat gegeven, gecombineerd met Badrs soms innige contacten met bekende namen uit de Amsterdamse onderwereld en zijn gevreesde geweldsexplosies, roept ook de vraag op waar dit alles eindigt.

De laatste tijd leek zijn leven in rustiger vaarwater te zijn gekomen, ook vanwege zijn prille relatie met Estelle Gullit. Yves Gijrath, oprichter van de Miljonair Fair, ontfermde zich over Badr en probeerde diens in het slop geraakte carrière een nieuwe, positieve wending te geven.

Maar de publicitaire druk rond de romance en de mediaaandacht voor zijn rol in het ArenA-incident zetten het leven van Badr Hari nu volledig op zijn kop. Als de beschuldigingen aan zijn adres kloppen, had Badr Hari in een openhartig interview vorig jaar mei met de makers van het KRO-televisieprogramma Profiel een vooruitziende en van zelfkennis getuigende blik: „Ik heb het talent alles stuk te maken wat me lief is.”
Badr Hari blijft betrokkenheid ontkennen

’Ik wil graag met slachtoffer praten’

Ook gisteren bleef Badr Hari vanaf zijn vakantieadres desgevraagd bij zijn lezing, namelijk dat hij niet in de omgeving van het slachtoffer is geweest en dus ook niet was betrokken bij de mishandeling. „Ik zou graag met de man willen praten en van hem horen waarom hij denkt dat ik ermee te maken had”, aldus Badr Hari. Hij zegt zich beschikbaar te houden voor het politieteam en zich direct te melden als de recherche hem daarom vraagt. De kickbokser deed gisteren overigens ook aangifte tegen het rechercheteam.

Zijn advocate Bénédicte Ficq vermoedt dat er „een open communicatieve verbinding” bestaat tussen het onderzoeksteam en De Telegraaf. Deze krant berichtte de afgelopen dagen uitvoerig over de mishandeling en het onderzoek. De raadsvrouw vindt dat verdacht. „Het verstrekken van opsporingsinformatie door de politie aan journalisten is schending van het ambtsgeheim. Daarom is aangifte gedaan bij de hoofdofficier van justitie en is verzocht om een onderzoek van de Rijksrecherche.”

Onze misdaadverslaggever John van den Heuvel ontkent met klem dat artikelen in deze krant zijn gebaseerd op bewust of onbewust door politiebronnen gelekte informatie.

bron
  Moderator / Miss SHO zaterdag 14 juli 2012 @ 08:18:34 #260
22592 crew  Ole
pi_114185965
Die laatste zin :)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zaterdag 14 juli 2012 @ 08:26:58 #261
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_114186034
Als Badr onschuldig zou zijn dan zou hij beter de publicerende krant kunnen aanklagen wegens smaad dan dat hij nu de politie aanklaagt wegens lekken.
Hoewel ik zelf het idee het dat het slachtoffer de primaire bron is, en die hoort natuurlijk ook eea van de politie over de voortgang van het onderzoek.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 14 juli 2012 @ 09:36:05 #262
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_114186797
Dat slochtoffer ziet er ook wat uit als onguur type. Zat vast naar estelle te loeren.
hoe dan ook, badr heeft aardig wat op zijn conto.
pi_114186923
Zou Estelle nog worden uitgenodigd op feestjes en partijtjes?
  zaterdag 14 juli 2012 @ 09:52:09 #264
331081 Livra
Dat zeg ik.
pi_114187035
Wat een tegenslag voor Estelle. Gelukkig is hun liefde 'warm en groots' anders zou hun relatie dit nooit overleven...
pi_114187065
Estelle blijft zo stil. Dat maakt he toch aannemelijk dat ze meer weet en niet voor zijn onschuld durft te pleiten, omdat die later weerlegd zou kunnen worden.

En veelzeggend dat hij "schikt" met die horecabaas door simpelweg te beloven niet meer in die uitgaansgelegenheid te komen; hij maakt handig gebruik van de angst die mensen voor hem hebben.
pi_114187092
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 09:52 schreef Livra het volgende:
Wat een tegenslag voor Estelle. Gelukkig is hun liefde 'warm en groots' anders zou hun relatie dit nooit overleven...
Hihi ja, liefde warm en groots noemen na 1, 2 maand(en)...
  zaterdag 14 juli 2012 @ 10:13:24 #267
331081 Livra
Dat zeg ik.
pi_114187373
En ondertussen sneert Ruud ook nog even naar Stellemans: @GullitR: Good morning. This is by far the best holiday I had. Good to be with kids.
pi_114188593
Waar is de de voet van die kerel op plaatje 2?
pi_114188827
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 11:14 schreef Cracka-ass het volgende:
Waar is de de voet van die kerel op plaatje 2?
Die hangt volgens mij naar de linker zijkant, waar je die sportschoen ziet. Tenminste zo zie ik het.
pi_114189401
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 09:53 schreef MightyMightyM het volgende:
Estelle blijft zo stil. Dat maakt he toch aannemelijk dat ze meer weet en niet voor zijn onschuld durft te pleiten, omdat die later weerlegd zou kunnen worden.
Estelle heeft dit echt wel geweten; ze komt ook uit Amsterdam en aangezien er zoveel incidenten zijn geweest (en dus mensen die praten) mag je ervan uitgaan dat ze zijn reputatie kende.

Wat ik me intussen wel afvraag: hoe dom is die Badr Hari precies, om uitgerekend in de draaikolk van zijn eigen charmeoffensief compleet door het lint te gaan? :+
pi_114189510
Domme kracht!
pi_114189557
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 11:47 schreef Nadine26 het volgende:

[..]

Estelle heeft dit echt wel geweten; ze komt ook uit Amsterdam en aangezien er zoveel incidenten zijn geweest (en dus mensen die praten) mag je ervan uitgaan dat ze zijn reputatie kende.

Wat ik me intussen wel afvraag: hoe dom is die Badr Hari precies, om uitgerekend in de draaikolk van zijn eigen charmeoffensief compleet door het lint te gaan? :+
als blijkt dat hij het gedaan heeft dan betekent dat volgens mij dat hij zijn emoties totaal niet onder controle heeft
pi_114189623
Maar wat moet hem dan getriggerd hebben, als die Evert helemaal niets gezegd heeft?
pi_114189638
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 11:57 schreef eskil het volgende:
Maar wat moet hem dan getriggerd hebben, als die Evert helemaal niets gezegd heeft?
herstel : Koen
  zaterdag 14 juli 2012 @ 12:11:26 #275
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_114189957
Hij keek smalend naar me terwijl ik Stel's blonde lokken streelde.
Hij knipoogde naar Stel.
Hij knipoogde naar mij.
Heb je die lelijke kop wel eens goed bekeken?


Take your pick.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_114190067
Ik snap ff iets niet....

We zijn nu een week verder, is inmiddels nog niet onderzocht of er wel of geen belastende sporen op de theedoek zitten?????

Daarnaast is de politie op zoek (geweest) naar getuigen. De politie weet dat Estelle en Badr in de betreffende skybox zijn geweest, waarom roept de politie Estelle en Badr dan niet op als getuigen als de politie zo naarstig op zoek is naar getuigen?????
pi_114190106
quote:
9s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 12:11 schreef Copycat het volgende:
Hij keek smalend naar me terwijl ik Stel's blonde lokken streelde.
Hij knipoogde naar Stel.
Hij knipoogde naar mij.
Heb je die lelijke kop wel eens goed bekeken?


Take your pick.
Yep, een tikkende tijdbom :{
pi_114190445
Uit het andere topic in Nieuws en achtergronden:


Kickbokser Badr Hari wordt er niet alleen van beschuldigd dat hij een week geleden zakenman Koen Everink zwaar heeft mishandeld in een skybox bij dancefeest Sensation in de Arena. Volgens betrokkenen en getuigen sloeg hij ook in de Amsterdamse nachtclubs Air en Jimmy Woo wild om zich heen.

Medeoprichter Jeroen van den Berg van Air zegt dat Hari (27) hem in de club in elkaar heeft geslagen en in het gezicht heeft geschopt, waarbij hij zijn voortanden verloor. De aanleiding was volgens Van den Berg futiel: iemand uit een groepje dat hij door de club leidde, had bij het passeren door de drukte een hand op Hari's schouder gelegd.

'Voordat ik het weet, haalt hij uit, in mijn gezicht. Ik val op de grond en word op mijn knieën wakker,' zegt Van den Berg. 'Als ik mijn hoofd opricht, schopt ie me vol in mijn gezicht. Mijn tanden breken af, mijn oogkassen kleuren later blauw.'

Na de zware mishandeling, vorig jaar juli, spraken de uitbaters van Air met Hari af dat ze geen aangifte zouden doen als de kickbokser wegbleef.

'We waren als de dood dat nog ergere ongelukken zouden gebeuren en ik heb nu eenmaal weinig vertrouwen in justitie,' verklaart Van den Berg de keuze. 'Het laatste wat je wilt, is dat iemand uit woede over een aangifte een brandbom naar je club gooit of klanten te grazen neemt.' Nu zijn vriend Everink in elkaar is geslagen, vertelt Van den Berg zijn verhaal.

Vrijdag 18 mei dit jaar heeft Hari volgens ingewijden in het Amsterdamse nachtleven bovendien een bezoeker van club Jimmy Woo mishandeld, in de Korte Leidsedwarsstraat. Zijn broertje, dat in de club een reputatie als lastpak geniet, zou ruzie hebben gekregen met iemand uit 'een groepje negers'.

Lees vandaag meer in Het Parool.

(Door: Paul Vugts)

http://www.parool.nl/paro(...)s-om-zich-heen.dhtml

zaterdag 14 juli 2012 @ 12:12 • 186


Dr_Strangelove

Die twee bovengenoemde incidenten komen in de papieren editie van Het Parool uitgebreider aan bod. Het hele artikel is wat lang om te posten:

Air, juli 2011In juli 2011 staat Hari volgens getuigen rustig aan de bar van club Air in de Amstelstraat. Jeroen van den Berg, medeoprichter, leidt een buitenlands gezelschap door de bomvolle club, om zijn gasten backstage te laten kijken bij de dj. Als ze zich een weg banen door de drukte legt iemand uit het groepje een hand op de schouder van Hari, die met twee drankjes in zijn handen staat, zegt een getuige. Hari draait zich om en schreeuwt: "Wat moet jij?!"Van den Berg vraagt wat er aan de hand is. "Hari is meteen door het dolle heen. 'Wie denk je dat je bent', roept ie, of iets dergelijks. Ik denk: oh god, daar hebben we er weer eentje, helemaal onder de drugs", zegt Van den Berg."Ik zeg: weet je, ik haal de beveiliging". Dan gaat het snel. "Voor ik het weet, haalt hij uit, in mijn gezicht. Ik val op de grond en word op mijn knieën wakker. Als ik mijn hoofd opricht, schopt ie me vol in mijn gezicht. Mij tanden breken af, mijn oogkassen kleuren later blauw."Van de Berg 'wordt woest' en gaat de kickbokser achterna. "Zodra hij me ziet, komt hij me tegemoet, ineens vriendelijk. 'Hé, ik zocht jou, wat gebeurde net? Kreeg je klappen?' Ik zeg: 'Doe niet zo idioot man, jij was het zelf!' Ineens verandert hij wéér en begint te gillen over respect en zo. De portiers lopen weg, de helden, en laten mij kop aan kop met Hari staan - zoals op camerabeelden is te zien. Mensen schreeuwen: 'Ga weg, hij is een moordmachine!'"Nadien spreken de uitbaters van Air met Hari af geen aangifte te zullen doen als de kickbokser wegblijft uit de club. "We waren als de dood dat er nog ergere ongelukken zouden gebeuren en ik heb weinig vertrouwen in justitie," verklaart Van den Berg. Volgens getuigen komt Hari nog één keer aan de deur, in gezelschap van 'zijn soldaatjes', zoals ze Hari's entourage noemen. Ze schoppen tegen de deur en spugen. De politie komt erbij en het groepje vertrekt.Van den Berg heeft altijd gezwegen over het voorval, maar nu hij ernaar wordt gevraagd in de week nadat zijn vriend Koen Everink in het ziekenhuis in is geschopt, vindt hij het 'genoeg geweest'. "Ik had met hem afgesproken niets naar buiten te brengen over de mishandeling, maar die Hari kijkt te veel films en is levensgevaarlijk. Ik geloof echt dat hij een zachte kant heeft, maar hij moet schizofreen zijn of zo. Die gek geeft zijn land en zijn sport een zeer slechte naam."Jimmy Woo, mei 2012Op vrijdagavond, 18 mei 2012, niet lang voor sluitingstijd, is Badr Hari met zijn jongere broer en twee vrienden in de Jimmy Woo, de nachtclub inde Korte Leidsedwarsstraat. Zelf gedraagt hij zich aanvankelijk rustig, vertellen ingewijden. Zijn broer, die in de club een reputatie als lastpak geniet, krijgt ruzie met iemand uit 'een groep negers' bij de bar. Badr Hari houdt zich afzijdig terwijl twee portiers de twee uit elkaar halen.Iets later lijkt Hari het incident te willen uitpraten. Op de verhoging niet ver van de entree lijken de rivaal van zijn broer en Hari rustig in gesprek, maar plotseling valt laatstgenoemde de man aan. Vanaf dan verschillen de lezingen van getuigen. Volgens de ene bron geeft Hari zijn rivaal een kopstoot en drukt hij hem een glas in zijn gezicht. Een ander zegt dat Hari twee klappen geeft en dat er een glas wordt gegooid - waarvan niet vaststaat of dat uit Hari's handen komt. De getroffene heeft flinke wonden in zijn gezicht, waaronder een snijwond in zijn oog.Hari loopt naar buiten, vertrekt de volgende dag naar zijn geliefde Marrakech, Marokko, en wint ruimt een week later in Spanje zijn eerste partij in de K1 - na een heel kort avontuur in de Verenigde Staten, waar hij dan net een vergeefse poging heeft gedaan profbokser te worden. Op het K1 Rising 2012 in Madrid 2012 verslaat de zwaargewicht na een slopend gevecht Anderson 'Braddock' Silva op punten.Direct na de vechtpartij in de Jimmy Woo vordert de politie de beelden van de bewakingscamera's. Het slachtoffer noch de club doet aangifte. Personeel van de Jimmy Woo maakt met de wijkagent, die een reputatie geniet als een ervaren en kordate kenner van de uitgaanswereld, de afspraak meteen te zullen bellen als Hari zich weer inde straat vertoont, hetgeen niet gebeurt.In de uitgaanswereld gaat het onbevestigde gerucht dat Hari dit keer 'de verkeerde' heeft gepakt en dat leden van de groep waarmee hij ruzie had nog diezelfde nacht bewapend in de buurt terugkeerden op zoek baar de kickbokser.Bron: Het Parool

Ik geloof inmiddels niet meer in zijn onschuld, die gast is volgens mij gewoon psychisch niet in orde, hij slaat domweg op tilt. Hij zal zich best charmant weten voor te doen, met name naar de dames maar het is echt een wandelende tijdbom.
  zaterdag 14 juli 2012 @ 12:29:38 #279
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_114190464
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 12:15 schreef Rachilda het volgende:
Ik snap ff iets niet....

We zijn nu een week verder, is inmiddels nog niet onderzocht of er wel of geen belastende sporen op de theedoek zitten?????

Daarnaast is de politie op zoek (geweest) naar getuigen. De politie weet dat Estelle en Badr in de betreffende skybox zijn geweest, waarom roept de politie Estelle en Badr dan niet op als getuigen als de politie zo naarstig op zoek is naar getuigen?????
Omdat dit zinloos is met getuigen die het ergste vrezen en dus niet behulpzaam durven zijn.
Omdat ze zelf ook wel weten dat ze getuigen niet kunnen beschermen en dat de crimineel nu eenmaal altijd aan het langste eind trekt ?
Omdat de mensen die nog niet wisten hoe gevaarlijk Badr is en dat nu inmiddels wél weten ?
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_114190554
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 12:29 schreef proud_mami het volgende:
Uit het andere topic in Nieuws en achtergronden:


Kickbokser Badr Hari wordt er niet alleen van beschuldigd dat hij een week geleden zakenman Koen Everink zwaar heeft mishandeld in een skybox bij dancefeest Sensation in de Arena. Volgens betrokkenen en getuigen sloeg hij ook in de Amsterdamse nachtclubs Air en Jimmy Woo wild om zich heen.

Medeoprichter Jeroen van den Berg van Air zegt dat Hari (27) hem in de club in elkaar heeft geslagen en in het gezicht heeft geschopt, waarbij hij zijn voortanden verloor. De aanleiding was volgens Van den Berg futiel: iemand uit een groepje dat hij door de club leidde, had bij het passeren door de drukte een hand op Hari's schouder gelegd.

'Voordat ik het weet, haalt hij uit, in mijn gezicht. Ik val op de grond en word op mijn knieën wakker,' zegt Van den Berg. 'Als ik mijn hoofd opricht, schopt ie me vol in mijn gezicht. Mijn tanden breken af, mijn oogkassen kleuren later blauw.'

Na de zware mishandeling, vorig jaar juli, spraken de uitbaters van Air met Hari af dat ze geen aangifte zouden doen als de kickbokser wegbleef.

'We waren als de dood dat nog ergere ongelukken zouden gebeuren en ik heb nu eenmaal weinig vertrouwen in justitie,' verklaart Van den Berg de keuze. 'Het laatste wat je wilt, is dat iemand uit woede over een aangifte een brandbom naar je club gooit of klanten te grazen neemt.' Nu zijn vriend Everink in elkaar is geslagen, vertelt Van den Berg zijn verhaal.

Vrijdag 18 mei dit jaar heeft Hari volgens ingewijden in het Amsterdamse nachtleven bovendien een bezoeker van club Jimmy Woo mishandeld, in de Korte Leidsedwarsstraat. Zijn broertje, dat in de club een reputatie als lastpak geniet, zou ruzie hebben gekregen met iemand uit 'een groepje negers'.

Lees vandaag meer in Het Parool.

(Door: Paul Vugts)

http://www.parool.nl/paro(...)s-om-zich-heen.dhtml

zaterdag 14 juli 2012 @ 12:12 • 186


Dr_Strangelove

Die twee bovengenoemde incidenten komen in de papieren editie van Het Parool uitgebreider aan bod. Het hele artikel is wat lang om te posten:

Air, juli 2011In juli 2011 staat Hari volgens getuigen rustig aan de bar van club Air in de Amstelstraat. Jeroen van den Berg, medeoprichter, leidt een buitenlands gezelschap door de bomvolle club, om zijn gasten backstage te laten kijken bij de dj. Als ze zich een weg banen door de drukte legt iemand uit het groepje een hand op de schouder van Hari, die met twee drankjes in zijn handen staat, zegt een getuige. Hari draait zich om en schreeuwt: "Wat moet jij?!"Van den Berg vraagt wat er aan de hand is. "Hari is meteen door het dolle heen. 'Wie denk je dat je bent', roept ie, of iets dergelijks. Ik denk: oh god, daar hebben we er weer eentje, helemaal onder de drugs", zegt Van den Berg."Ik zeg: weet je, ik haal de beveiliging". Dan gaat het snel. "Voor ik het weet, haalt hij uit, in mijn gezicht. Ik val op de grond en word op mijn knieën wakker. Als ik mijn hoofd opricht, schopt ie me vol in mijn gezicht. Mij tanden breken af, mijn oogkassen kleuren later blauw."Van de Berg 'wordt woest' en gaat de kickbokser achterna. "Zodra hij me ziet, komt hij me tegemoet, ineens vriendelijk. 'Hé, ik zocht jou, wat gebeurde net? Kreeg je klappen?' Ik zeg: 'Doe niet zo idioot man, jij was het zelf!' Ineens verandert hij wéér en begint te gillen over respect en zo. De portiers lopen weg, de helden, en laten mij kop aan kop met Hari staan - zoals op camerabeelden is te zien. Mensen schreeuwen: 'Ga weg, hij is een moordmachine!'"Nadien spreken de uitbaters van Air met Hari af geen aangifte te zullen doen als de kickbokser wegblijft uit de club. "We waren als de dood dat er nog ergere ongelukken zouden gebeuren en ik heb weinig vertrouwen in justitie," verklaart Van den Berg. Volgens getuigen komt Hari nog één keer aan de deur, in gezelschap van 'zijn soldaatjes', zoals ze Hari's entourage noemen. Ze schoppen tegen de deur en spugen. De politie komt erbij en het groepje vertrekt.Van den Berg heeft altijd gezwegen over het voorval, maar nu hij ernaar wordt gevraagd in de week nadat zijn vriend Koen Everink in het ziekenhuis in is geschopt, vindt hij het 'genoeg geweest'. "Ik had met hem afgesproken niets naar buiten te brengen over de mishandeling, maar die Hari kijkt te veel films en is levensgevaarlijk. Ik geloof echt dat hij een zachte kant heeft, maar hij moet schizofreen zijn of zo. Die gek geeft zijn land en zijn sport een zeer slechte naam."Jimmy Woo, mei 2012Op vrijdagavond, 18 mei 2012, niet lang voor sluitingstijd, is Badr Hari met zijn jongere broer en twee vrienden in de Jimmy Woo, de nachtclub inde Korte Leidsedwarsstraat. Zelf gedraagt hij zich aanvankelijk rustig, vertellen ingewijden. Zijn broer, die in de club een reputatie als lastpak geniet, krijgt ruzie met iemand uit 'een groep negers' bij de bar. Badr Hari houdt zich afzijdig terwijl twee portiers de twee uit elkaar halen.Iets later lijkt Hari het incident te willen uitpraten. Op de verhoging niet ver van de entree lijken de rivaal van zijn broer en Hari rustig in gesprek, maar plotseling valt laatstgenoemde de man aan. Vanaf dan verschillen de lezingen van getuigen. Volgens de ene bron geeft Hari zijn rivaal een kopstoot en drukt hij hem een glas in zijn gezicht. Een ander zegt dat Hari twee klappen geeft en dat er een glas wordt gegooid - waarvan niet vaststaat of dat uit Hari's handen komt. De getroffene heeft flinke wonden in zijn gezicht, waaronder een snijwond in zijn oog.Hari loopt naar buiten, vertrekt de volgende dag naar zijn geliefde Marrakech, Marokko, en wint ruimt een week later in Spanje zijn eerste partij in de K1 - na een heel kort avontuur in de Verenigde Staten, waar hij dan net een vergeefse poging heeft gedaan profbokser te worden. Op het K1 Rising 2012 in Madrid 2012 verslaat de zwaargewicht na een slopend gevecht Anderson 'Braddock' Silva op punten.Direct na de vechtpartij in de Jimmy Woo vordert de politie de beelden van de bewakingscamera's. Het slachtoffer noch de club doet aangifte. Personeel van de Jimmy Woo maakt met de wijkagent, die een reputatie geniet als een ervaren en kordate kenner van de uitgaanswereld, de afspraak meteen te zullen bellen als Hari zich weer inde straat vertoont, hetgeen niet gebeurt.In de uitgaanswereld gaat het onbevestigde gerucht dat Hari dit keer 'de verkeerde' heeft gepakt en dat leden van de groep waarmee hij ruzie had nog diezelfde nacht bewapend in de buurt terugkeerden op zoek baar de kickbokser.Bron: Het Parool

Ik geloof inmiddels niet meer in zijn onschuld, die gast is volgens mij gewoon psychisch niet in orde, hij slaat domweg op tilt. Hij zal zich best charmant weten voor te doen, met name naar de dames maar het is echt een wandelende tijdbom. Dr. Jekyll and Mr. Hyde ten top.
pi_114190579
Sorry dubbel gepost.
pi_114191203
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 12:29 schreef deedeetee het volgende:

[..]

Omdat dit zinloos is met getuigen die het ergste vrezen en dus niet behulpzaam durven zijn.
Omdat ze zelf ook wel weten dat ze getuigen niet kunnen beschermen en dat de crimineel nu eenmaal altijd aan het langste eind trekt ?
Omdat de mensen die nog niet wisten hoe gevaarlijk Badr is en dat nu inmiddels wél weten ?
ja..dat wordt de hele tijd geroepen, maar ik geloof dat "iedereen is bang"verhaal niet zo, natuurlijk zullen sommige mensen wellicht bang zijn, maar genoeg ook ook niet, als ik het had zien gebeuren, zou ik niet bang zijn om te getuigen, ik zou dan eerder bang zijn om niet te getuigen...want dan blijft hij immers vrij lopen...
pi_114191462
Ik denk dat Estelle dit keer (of weer) op het verkeerde paard heeft gewed
pi_114191634
quote:
15s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 13:03 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Ik denk dat Estelle dit keer (of weer) op het verkeerde paard heeft gewed
Als het allemaal waar is wat er is gezegd dan kiest ze er toch bewust voor...als het waar is dat hij een van de daders is van het incident dan weet ze er toch van af, ze stond het er dan bij en keek er naar. En als hij op 18 mei van dit jaar ook voor trammelant heeft gezorgd in de Jimmy Woo, dan weet ze er toch ook van af, want toen had ze toch ook al een relatie met hem.
Ik vind het in dat geval schandalig dat ze met hem op vakantie gaat en hem dus blijkbaar steunt, terwijl een man zwaar gewond in het ziekenhuis ligt.
pi_114191694
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 13:09 schreef Rachilda het volgende:

[..]

Als het allemaal waar is wat er is gezegd dan kiest ze er toch bewust voor...als het waar is dat hij een van de daders is van het incident dan weet ze er toch van af, ze stond het er dan bij en keek er naar. En als hij op 18 mei van dit jaar ook voor trammelant heeft gezorgd in de Jimmy Woo, dan weet ze er toch ook van af, want toen had ze toch ook al een relatie met hem.
Ik vind het in dat geval schandalig dat ze met hem op vakantie gaat en hem dus blijkbaar steunt, terwijl een man zwaar gewond in het ziekenhuis ligt.
Ja weetikveel of ze er vanaf wist, als dat zo is is ze écht heel dom en ook niet zo fris als ze ruikt
waarschijnlijk.
  zaterdag 14 juli 2012 @ 13:13:21 #286
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_114191779
Ze zijn niet zozeer bang voor Hari, maar meer voor zijn 'soldaatjes'. Voor je het weet jagen ze je tent leeg op zaterdagavond. Week in, week uit en zit je als uitbater Euroshopper worteltjes uit pot te vreten de rest van het jaar.

Vraag me alleen af hoe lang het nog duurt voor hij tegen een koude loop aan loopt. Of dat die uit het niets tegen z'n slaap wordt gedrukt. Want dan kan gezien al die verhalen die steeds vaker naar buiten komen, nooit lang meer duren.
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
pi_114191897
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 11:47 schreef Nadine26 het volgende:

[..]

Estelle heeft dit echt wel geweten; ze komt ook uit Amsterdam en aangezien er zoveel incidenten zijn geweest (en dus mensen die praten) mag je ervan uitgaan dat ze zijn reputatie kende.

Wat ik me intussen wel afvraag: hoe dom is die Badr Hari precies, om uitgerekend in de draaikolk van zijn eigen charmeoffensief compleet door het lint te gaan? :+
Volgens mij heeft hij absoluut niet de zelfcontrole om het door het lint gaan te beheersen. Dat gebeurt gewoon.
pi_114192306
Zou Estelle ook al deze verhalen lezen op vakantie? Ze heeft vast haar iPad 3 wel mee ... kan me niet voorstellen dat ze zich happy voelt bij al die verhalen. Maar misschien durft ze niets te zeggen nu ze alleen met hem op vakantie is. Wellicht verbreekt ze de relatie als ze terug in Nederland zijn maar misschien durft ze dat ook wel niet, kan me daar best wel iets bij voorstellen. Vooral als Badr die Koen echt mishandelt heeft en zij daar getuige van is geweest.
pi_114192514
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 13:30 schreef proud_mami het volgende:
Zou Estelle ook al deze verhalen lezen op vakantie? Ze heeft vast haar iPad 3 wel mee ... kan me niet voorstellen dat ze zich happy voelt bij al die verhalen. Maar misschien durft ze niets te zeggen nu ze alleen met hem op vakantie is. Wellicht verbreekt ze de relatie als ze terug in Nederland zijn maar misschien durft ze dat ook wel niet, kan me daar best wel iets bij voorstellen. Vooral als Badr die Koen echt mishandelt heeft en zij daar getuige van is geweest.
Maar waarom gaat Estelle dan wel met hem op vakantie?
ik vind dat niet logisch
Wellicht had ze gedacht/gehoopt dat het zou aflopen met een sisser
  zaterdag 14 juli 2012 @ 13:48:02 #290
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_114192806
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 13:13 schreef Biogarde het volgende:
Ze zijn niet zozeer bang voor Hari, maar meer voor zijn 'soldaatjes'. Voor je het weet jagen ze je tent leeg op zaterdagavond. Week in, week uit en zit je als uitbater Euroshopper worteltjes uit pot te vreten de rest van het jaar.

Vraag me alleen af hoe lang het nog duurt voor hij tegen een koude loop aan loopt. Of dat die uit het niets tegen z'n slaap wordt gedrukt. Want dan kan gezien al die verhalen die steeds vaker naar buiten komen, nooit lang meer duren.
mee eens
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  zaterdag 14 juli 2012 @ 14:15:36 #291
8369 speknek
Another day another slay
pi_114193625
Estelle is een gangsterliefje, die valt op alfamannetjes. Ze heeft nota bene zelf met zoveel woorden gezegd dat ze pas verliefd op hem werd toen ze zag hoe de mensen in Marokko z'n voeten kusten. Dat iedereen bang voor hem is en hij zonder scrupules mensen het ziekenhuis in schopt is alleen maar icing op de cake. Is ie ook nog eens een keer lief voor haar, hoeveel beter kan het worden. Een monster dat je kan temmen.

Ik denk dat Ruud heel goed wist hoe hun relatie in elkaar stak en dat ze daarom wederzijds ook weinig moeite hadden met zijn vreemdgaan.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_114193802
Die Jeroen van den Berg van de AIr en die mensen van Jimmy Woo, die nu wel praten kunnen toch alsnog aangifte bij de politie doen?!
pi_114194125
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 14:22 schreef eskil het volgende:
Die Jeroen van den Berg van de AIr en die mensen van Jimmy Woo, die nu wel praten kunnen toch alsnog aangifte bij de politie doen?!
Weinig vetrouwen in justitie en ik geef ze geen ongelijk. Wel dapper als je je verhaal durft te doen met naam en al.

[ Bericht 0% gewijzigd door MightyMightyM op 14-07-2012 14:53:38 ]
pi_114194534
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 13:30 schreef proud_mami het volgende:
Zou Estelle ook al deze verhalen lezen op vakantie? Ze heeft vast haar iPad 3 wel mee ... kan me niet voorstellen dat ze zich happy voelt bij al die verhalen. Maar misschien durft ze niets te zeggen nu ze alleen met hem op vakantie is. Wellicht verbreekt ze de relatie als ze terug in Nederland zijn maar misschien durft ze dat ook wel niet, kan me daar best wel iets bij voorstellen. Vooral als Badr die Koen echt mishandelt heeft en zij daar getuige van is geweest.
Dat zie ik echt niet gebeuren :N
pi_114194647
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 13:30 schreef proud_mami het volgende:
Zou Estelle ook al deze verhalen lezen op vakantie? Ze heeft vast haar iPad 3 wel mee ... kan me niet voorstellen dat ze zich happy voelt bij al die verhalen. Maar misschien durft ze niets te zeggen nu ze alleen met hem op vakantie is. Wellicht verbreekt ze de relatie als ze terug in Nederland zijn maar misschien durft ze dat ook wel niet, kan me daar best wel iets bij voorstellen. Vooral als Badr die Koen echt mishandelt heeft en zij daar getuige van is geweest.
Ik denk op de 1 of andere manier niet dat hij vrouwen slaat.
pi_114197253
Gut Estelle, wat heb je een heerlijke romantische prins op het witte paard gevonden om voor jou en je kinderen te zorgen, geweldig zo'n zorgzame en attente leuke man.

ze is vast nog steeds enorm blij met deze grote aanwinst in haar leven en het zal ook een enorme toegevoegde waarde zijn in het leven van haar kinderen... :r

wat zou toch de reden zijn van deze radiostilte na dat enorme media-offensief van kort geleden?
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_114198907
Ik kan me niet voorstellen dat Estelle met deze man verder zal gaan. Gaat haar eigen reputatie ( voor zover) ook naar de haaien.Zo'n kerel wil je toch niet en al zeker niet als stiefvader voor je kinderen! :N
  zaterdag 14 juli 2012 @ 17:19:25 #298
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_114199654
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 16:59 schreef eskil het volgende:
Ik kan me niet voorstellen dat Estelle met deze man verder zal gaan. Gaat haar eigen reputatie ( voor zover) ook naar de haaien.Zo'n kerel wil je toch niet en al zeker niet als stiefvader voor je kinderen! :N
Naja, ze wil oud met hem worden, ik wens haar veel succes :+
pi_114199773
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 16:59 schreef eskil het volgende:
Ik kan me niet voorstellen dat Estelle met deze man verder zal gaan. Gaat haar eigen reputatie ( voor zover) ook naar de haaien.Zo'n kerel wil je toch niet en al zeker niet als stiefvader voor je kinderen! :N
Dit. Deze gate begon hilarisch, maar nu wordt het toch echt niet meer leuk....aangezien er ook kinderen bij zijn betrokken en slachtoffers van extreem geweld.
pi_114199818
quote:
2s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 17:19 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Naja, ze wil oud met hem worden, ik wens haar veel succes :+
Oja, ik was even vergeten, haar liefde is warm en groots :X
  zaterdag 14 juli 2012 @ 17:33:10 #301
177711 ThunderBitch
"You know I Can"
pi_114200086
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2012 12:54 schreef Rachilda het volgende:

[..]

ja..dat wordt de hele tijd geroepen, maar ik geloof dat "iedereen is bang"verhaal niet zo, natuurlijk zullen sommige mensen wellicht bang zijn, maar genoeg ook ook niet, als ik het had zien gebeuren, zou ik niet bang zijn om te getuigen, ik zou dan eerder bang zijn om niet te getuigen...want dan blijft hij immers vrij lopen...
Er zijn misschien mensen die teveel films hebben gezien, maar jij hebt er echt veel te weinig gezien.
[b]"It's me Bitches..!!! "[/b]
*********************************************************************
[b]Every Need Has An Ego To Feed[/b]..............
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')