SPOILER: Recept 1Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: Recept 2Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Saus:SPOILER: SausOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Bakken:SPOILER: bakkenOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Handige links over pizza maken
Jeff Varasano's Internet best pizza recipe
Pizzamaking.com
Twee pizzastenen:
http://pizzastein.com/
Jamie Oliver steen op fonq.nl
Filmpje over deeg opbollen
De laatste foto's uit het vorige topic
Sarabi
Gridlok:
Ml-etje:
Iemand91:
Tjado:
Yvesss:
Piepkuiken moet iig ff de foto's updaten en het vorige topic linken. .
Het 11de topic al! Das een berg pizza's!!!
Mama Mia!Zin in pizza? Simpel pizzarecept - Uitgebreid pizzarecept! - DIY pizzaschep - Bestron Alfredo Tuning - kookkompas.nlBij mij gaat het tegenwoordig ook best aardig! ik vind het nog wel vrij veel werk, maar het resultaat mag er wezen. Ik moet ook nog een beetje de kneepjes van het vak leren.
Plus wat spullen kopen, deeg rollen met een blik limonade werkt toch niet helemaal zoals het hoort'Expand my brain, learning juice!'
<a href="http://www.last.fm/user/crossover1" rel="nofollow" target="_blank">Last.fm</a>LieLie
ISTJIk heb tien bolletjes voor vanavond! Eten met zes mensen, inclusief grote eters.quote:Op zondag 30 oktober 2011 12:58 schreef MaximusTG het volgende:
Piepkuiken moet iig ff de foto's updaten en het vorige topic linken. .
Het 11de topic al! Das een berg pizza's!!!
Mama Mia!
Je zou haast denken dat ik bij een van de tien ook wel aan een foto denk ;-)LieLie
ISTJAls je deeg goed is hoef je het helemaal niet te rollen. Liever niet zelfs!quote:Op zondag 30 oktober 2011 12:59 schreef crossover het volgende:
Bij mij gaat het tegenwoordig ook best aardig! ik vind het nog wel vrij veel werk, maar het resultaat mag er wezen. Ik moet ook nog een beetje de kneepjes van het vak leren.
Plus wat spullen kopen, deeg rollen met een blik limonade werkt toch niet helemaal zoals het hoortVreemd. Ik gebruik 400 gram bloem, wat zout en olijfolie en 220 ml lauw water en een zakje gist. Dat staat dan een halve dag in de koelkast. Als ik het kneed, 'veert' het steeds terug.. hoe gaat het dan beter?quote:Op zondag 30 oktober 2011 13:17 schreef LieLie het volgende:
[..]
Als je deeg goed is hoef je het helemaal niet te rollen. Liever niet zelfs!'Expand my brain, learning juice!'
<a href="http://www.last.fm/user/crossover1" rel="nofollow" target="_blank">Last.fm</a>LieLie
ISTJHeb je het recept van Maximus uit de OP al eens geprobeerd? (nr 2)quote:Op zondag 30 oktober 2011 13:24 schreef crossover het volgende:
[..]
Vreemd. Ik gebruik 400 gram bloem, wat zout en olijfolie en 220 ml lauw water en een zakje gist. Dat staat dan een halve dag in de koelkast. Als ik het kneed, 'veert' het steeds terug.. hoe gaat het dan beter?
Volgens mij is met name het wachten voor het kneden in dit geval belangrijk (iets met gluten?). Sinds ik dat doe heb ik slap deeg dat ik met mijn handen heel eenvoudig kan vormen.Vanavond weer
Eerst deed ik het ook rollen maar laatste paar keer lukt het om met de hand te vormen
Ben ook benieuwd naar de eigengemaakte sausDat had ik ook steeds..las ergens dat het deeg dan te kort gekneed is. Gisteren heb ik voor het eerst het recept uit onderstaand filmpje gebruikt en mijn deeg werd echt heerlijk zacht en soepel. Kon het met mijn handen/vuisten helemaal uitrekken en hij bleef mooi rond.quote:Op zondag 30 oktober 2011 13:24 schreef crossover het volgende:
[..]
Vreemd. Ik gebruik 400 gram bloem, wat zout en olijfolie en 220 ml lauw water en een zakje gist. Dat staat dan een halve dag in de koelkast. Als ik het kneed, 'veert' het steeds terug.. hoe gaat het dan beter?
(In de beschrijving staat een link naar het recept waar de ingrediënten ook in gram staan).
[ Bericht 0% gewijzigd door md89 op 30-10-2011 14:04:15 ]Thanks, de volgende keer probeer ik dat eens.
Nog een vraag; wie gebruikt er een pizzasteen, en hoe krijg je de pizza daar op? Als ik de steen voorverwarm, kan ik het deeg niet op de steen leggen en dan netjes rond maken. Als ik 'm niet op de steen leg, kan ik heel die slappe pizza niet optillen zonder dat alles eraf dendert'Expand my brain, learning juice!'
<a href="http://www.last.fm/user/crossover1" rel="nofollow" target="_blank">Last.fm</a>LieLie
ISTJMet een schieter denk ik. Een ronde plank met handvat. Daarbij gebruik je een wat grover meel waardoor de bodem niet aan de plank plakt.
Ik heb een pizzaoventje, daar zitten twee halfronde plankjes bij waarmee je de pizza op de steen kunt leggen.Mja die heb ik dus niet.quote:Op zondag 30 oktober 2011 14:04 schreef LieLie het volgende:
Met een schieter denk ik. Een ronde plank met handvat. Daarbij gebruik je een wat grover meel waardoor de bodem niet aan de plank plakt.
Ik heb een pizzaoventje, daar zitten twee halfronde plankjes bij waarmee je de pizza op de steen kunt leggen.'Expand my brain, learning juice!'
<a href="http://www.last.fm/user/crossover1" rel="nofollow" target="_blank">Last.fm</a>Over die oventjes he, is er nou zo'n wereld van verschil tussen de Breston en de Ferrari dat het prijsverschil gerechtvaardigd is? Ik lees over beide apparaten zowel gemopper als lovende reacties.In mijn ondertitel staat ook een bouwtekening voor een schieter. Zagen uit 3mm multiplex. Tis al vaker gezegd, maar om het van de schieter op de hete steen in de oven te krijgen is nog best lastig. Zorg dat de schieter goed bebloemd is met wat semolina (gries) meel of maïsmeel. Dan plakt ie niet vast. Geheim van goed vormbaar deeg is idd goed kneden, maar ook voldoende vocht in het deeg.
Wat ook helpt met elastisch deeg is het dan eerst plat drukken, even laten rusten, en dan pas verder vormen.
@LieLie :
Succes! Das een hele klus voor 10 mensen. Hoe ga je het doen, meerdere pizza's in de oven, of steeds 1 delen?
Oh, zie nu dat het er 6 zijn. Nou ja, das nog veel .Zin in pizza? Simpel pizzarecept - Uitgebreid pizzarecept! - DIY pizzaschep - Bestron Alfredo Tuning - kookkompas.nlLieLie
ISTJEen voor een, meer passen er niet in het oventje Dan krijg je een soort pizzagourmet, wel gezellig!
Net even aan het deeg gevoeld, behoorlijk sticky! Hoop dat dat goed gaat straksIk zit er aan te denken om een pizzasteen te kopen
Maar nog even twijfelen op deze manier lukt het ook wel maar het kan altijd beterZo-is-dat
of nie dan?Geen verstand van de ferrari hier maar ben erg tevreden over mn Bestron, die kan ik aanraden!quote:Op zondag 30 oktober 2011 15:24 schreef vriendelijkevriend het volgende:
Over die oventjes he, is er nou zo'n wereld van verschil tussen de Breston en de Ferrari dat het prijsverschil gerechtvaardigd is? Ik lees over beide apparaten zowel gemopper als lovende reacties.
Heb nog wat deeg en saus in de vriezer, denk a.s. donderdag of dinsdag weer pizzas bakkenLieLie
ISTJTwee van de pizza's, spek/paprika/ui/champignons en fuet/spek/artisjok/ui de kaas kan grada p. zijn, mozzarella of gorgonzola
Volgens mij zou het verschil in de temperatuur moeten zitten. De ferrari gaat volgens eigen zeggen tot 450C. Ik meende gelezen te hebben dat de Bestron ook tot 450 gaat maar dat is absoluut niet waar, en dat zeggen ze zelf ook niet. Ik heb de handleiding niet meer, maar met een 300C houdt het volgens mij wel op.quote:Op zondag 30 oktober 2011 15:24 schreef vriendelijkevriend het volgende:
Over die oventjes he, is er nou zo'n wereld van verschil tussen de Breston en de Ferrari dat het prijsverschil gerechtvaardigd is? Ik lees over beide apparaten zowel gemopper als lovende reacties.
Ik snap ook niet waarom, want qua vermogen kan de bestron makkelijk veel heter, het is de thermostaat die hem doet afslaan.rojoz
lerend klusserHallo beste en ervaren pizzabakkers/fans,
Ik heb al heel veel van dit deel van het forum gelezen en vele tips gebruikt o.a. voor de bodem.
De bodem daar ben ik qua smaak erg tevreden over, mijn probleem is dat als ik mijn Bestron pizzaoven op de hoogste stand zet dan is in no-time de bodem zwart en de bovenkant nog rauw. moet ik misschien het element aan de onderzijde afsluiten????
Als ik hem op stand 1 zet dan is hij lekker heet enzo maar dan is de onderzijde goed en de rest nog steeds een bleke bedoeling. Wie o wie kan mij vertellen hoe dit op te lossen. En als ik niet alles goed heb gelezen dan vergeef mij, maar na vele dagen op dit forum te hebben gelezen hoop ik dat ik het juiste ook heb gezocht maar niet gevonden.
Alvast bedankt namens een pizza-eterAldoende leert men😃Het lijkt me dat als je geen heteluchtoven of gasoven gebruikt, dat dit dan het effect is. Ik ken die oventjes wel, vaak goedkoper en enkel twee elementen bovenin en onderin, dat werkt gewoon niet goed. Het geeft piekhitte en kan niet doseren.'Expand my brain, learning juice!'
<a href="http://www.last.fm/user/crossover1" rel="nofollow" target="_blank">Last.fm</a>Nee, crossover, in principe zou je juist prima pizza's moeten kunnen bakken in zulke oventjes.
Ik heb er wat informatie over opgezocht, en dat valt nog niet mee, veel over de Bestron's is in het Duits. En mn Duits is niet zooooo super. Vond dit wel een interessante:
http://www.pizzamaker.info/html/unterschiede_pizzaofen.html
Qua Bestron's moet je dus een onderscheid maken tussen de DLD9016 oude en nieuwe versie, en de DLD9070. Als ik de pagina goed lees, dan halen zowel de 9070 als de 9016 niet zulke hoge temperaturen. Max 320 C voor de 9070, 380 voor de 9016 (dat is nog acceptabel). Schijnbaar is dat vanwege nieuwe veiligheidswetgeving. Gelinkte pagina biedt wel een link naar een Duitse webshop die de DLD9070 incl. tuningkit verkopen, om em heter te stoken (in feite is het een kleine fan die de temperatuurssensor afkoelt, zodat het warmte-element aanblijft). Dan zijn temperaturen van 500 C weer mogelijk.
Wat betreft het probleem van rojoz; welke Bestron gebruik je nu precies, verwarm je de oven voor, hoe dik is je deeg, etc. Iets meer details. Maar begrijp ik nu dat je de boven en onderkant apart kan regelen? Waarom dan niet voorverwarmen met alles vol aan, pizza erop, onderkant uit of zachter zetten? Als het goed is blijft de steen nog een tijd warmte afgeven. En in een houtoven halen ze voor de pizza erin gaat ook eerst een natte doek over de vloer, om schoon te maken, maar ook om de temperatuur wat naar beneden te halen .Zin in pizza? Simpel pizzarecept - Uitgebreid pizzarecept! - DIY pizzaschep - Bestron Alfredo Tuning - kookkompas.nlZo-is-dat
of nie dan?Ja dat gaat primaquote:Op maandag 31 oktober 2011 14:45 schreef mark_dabomb het volgende:
Kan je het deeg en de saus goed invriezen?Saus, uiteraard. Deeg kan ook, maar je moet er wel rekening mee houden dat het ontdooien zeker even duurt. Niet buiten de koelkast ontdooien. Makkelijkst de dag voor verwerken uit de diepvries in de koelkast doen. Kan het snachts ontdooien en vast wat rijzen in de koelkast.
Ik zou het deeg kort laten rijzen buiten de diepvries/koelkast na het maken, geportioneerd per pizza in bakjes. En dan de vriezer in.
Oh, en niet in de magnetron ontdooien natuurlijk :p.Zin in pizza? Simpel pizzarecept - Uitgebreid pizzarecept! - DIY pizzaschep - Bestron Alfredo Tuning - kookkompas.nlEen ventilator installeren om sensor te foppen Ik ben denk ik zelf wel in staat om zo'n oven op te voeren (zonder ventilator), maar vraag me af of de materialen de hogere temperatuur wel aankunnen. Als je als ontwerper een oven maakt die tot 320'C zou moeten gaan is 500'C (>150%) wel iets boven een veiligheidsmarge die je mag verwachten...Nee, die specifieke ovens zijn wel degelijk gebouwd voor de hogere temperatuur, maar zijn vanwege een bepaalde nieuwe wet begrensd.Zin in pizza? Simpel pizzarecept - Uitgebreid pizzarecept! - DIY pizzaschep - Bestron Alfredo Tuning - kookkompas.nlstomme A-12-Verordnung!quote:Op maandag 31 oktober 2011 10:20 schreef MaximusTG het volgende:
Nee, crossover, in principe zou je juist prima pizza's moeten kunnen bakken in zulke oventjes.
Ik heb er wat informatie over opgezocht, en dat valt nog niet mee, veel over de Bestron's is in het Duits. En mn Duits is niet zooooo super. Vond dit wel een interessante:
http://www.pizzamaker.info/html/unterschiede_pizzaofen.html
Qua Bestron's moet je dus een onderscheid maken tussen de DLD9016 oude en nieuwe versie, en de DLD9070. Als ik de pagina goed lees, dan halen zowel de 9070 als de 9016 niet zulke hoge temperaturen. Max 320 C voor de 9070, 380 voor de 9016 (dat is nog acceptabel). Schijnbaar is dat vanwege nieuwe veiligheidswetgeving. Gelinkte pagina biedt wel een link naar een Duitse webshop die de DLD9070 incl. tuningkit verkopen, om em heter te stoken (in feite is het een kleine fan die de temperatuurssensor afkoelt, zodat het warmte-element aanblijft). Dan zijn temperaturen van 500 C weer mogelijk.
(zie je wel, ik vond het al gek)rojoz
lerend klusserHallo crossover en MaximusTG,
allereerts bedankt voor jullie reactie.
ik heb de Bestron DLD 9016, ik heb maar 1 knop waar ik de temperatuur kan regelen en ga er vanuit dat dit voor boven en onder dan samen regelt, of dit ook zo is weet ik (nog) niet. het deeg is ongeveer 2 / a3mm dik en dan beleggen we hem met beetje saus, salami, champions en een uitje en knoflook.
Ik verwarm de oven voor op stand 1 (gebruiksaanwijzing) en dan als het lampje uit gaat gaat de pizza erin en dan na 5 minuten is de pizza klaar. Onderkant lekker krokant en de bovenkant wit. kaas enzo zijn dan lekker heet en gesmolten. Na het lezen van deze site eerst op stand 4 voorverwarmt en toen op stand 1 en de pizza erin, helaas na 1 minuut veel rook, en de onderkant zwart en de bovenzijde nog behoorlijk rauw (kaas nog koud en niet gesmolten). daarna ongeveer 10 minuten gewacht en nieuwe pizza erop, deze na 5 min weer zoals voorheen onderzijde goed bovenop nog wit.
Ik hoop dat dit duidelijker is voor jullie en dat jullie eventueel nog wat tips hebben voor mij.
Ik ga de link natuurlijk ook lezen en kijken wat een leek als ik hiermee kan.
Bedankt RoJo
[ Bericht 0% gewijzigd door rojoz op 01-11-2011 07:34:57 ]Aldoende leert men😃rojoz
lerend klusserHoi MaximusTG,
die duitse site aan mijn favorieten toegevoegd, leuke site met nuttige dingen.
O ja ik zat te denken, weet niet of het goed is, maar is het misschien een idee om het onderste element via de thermostaat te regelen en het bovenste element zonder thermostaat aan te sluiten.
Zijn er hier ervaringen mee??!!
Grt RoJo
[ Bericht 48% gewijzigd door rojoz op 01-11-2011 07:33:36 ]Aldoende leert men😃Het is erg lastig om meer technische info over de Bestron oventjes te vinden, kan je anders een foto posten van de knop op je oventje? Er is er maar 1 he? Bij de 9016 kan je iig niet onder en bovenwarmte los schakelen.
Ik denk dat je het toch moet zoeken in een combinatie van verschillende standen tijdens het bakken en tijdens het voorverwarmen.
Als je nu bv voorverwarmt met stand 3, en dan als de pizza eropgaat stand 4 aanzet; Dan is de bodem heet, en als je pizza erin gaat weet je zeker dat het bovenste element aangaat omdat je de stand verhoogt.
Het is een beetje het probleem met thermostaten, hij schakelt steeds het element aan en uit, en het bruinen van de pizza zal natuurlijk sneller gaan als het element aanstaat.Zin in pizza? Simpel pizzarecept - Uitgebreid pizzarecept! - DIY pizzaschep - Bestron Alfredo Tuning - kookkompas.nlrojoz
lerend klusserHoi MaximusTG.
Ik zal eens kijken of ik hem kan open schroeven en ook even wat foto's maken van die knop.
Ook zal ik je tips ter harte nemen en eens gaan proberen met het voorverwarmen.
Als ik hem los krijg/heb zal ik eens kijken of ik hem kan modden, en dit dan proberen en hier ook posten. Van het weekend ga ik hier eens rustig voor zitten en kijken wat mogelijk is.
Bedankt voor je info, en ik laat snel van me horenAldoende leert men😃Spartagek
meestal gewoon gekIk verwarm voor tussen stand 1 en 2, en doe dan de pizza erin
Na een minuutje / anderhalf controleer ik de bodem, en als die "droog" is gaat de thermostaat hoger, naar stand 3 ( of 4 naar gelang de garnituren )rojoz
lerend klusserHallo Spartagek,
Heb jij dan geen problemen met een zwarte bodem als je hem hoger zet. En hoe doe je dit dan als je 3 of 4 pizza's gaat bakken, zet je hem dan steeds weer laag of laat je hem gewoon hoog staan.Aldoende leert men😃Ik ga ook weer 'ns deeg maken voor donderdag. (2e tabel op pagina 1 van Maximus' recept).
Alleen wat is dé manier om teaspoon om te rekenen naar een maat die ik kan meten?Een teaspoon kopen . Nee echt, je hebt ook miniweegschaaltjes, maar voor kleine hoeveelheden zijn tea en tablespoons ideaal. Meeste weegschalen (vooral de analoge natuurlijk) zijn niet nauwkeurig genoeg. Ook een digitale heeft meestal afwijking van + of - 1 gram.
Ze verkopen ze bij elke Blokker. Kost bijna niks. Wel de spoons afstrijken natuurlijk .
Oh, en als je per se wil omrekenen, dan is dat per ingredient verschillend. Het is namelijk een volumemaat, dus je moet dan de dichtheid van het te wegen ingredient weten. En het aantal cm^3 dat een teaspoon is. Daar is Google trouwens erg handig voor.
Type bijvoorbeeld 1 tsp in cubic centimeters en je krijgt:
4.92892159 cubic centimeters (= 4.92892159 * 10^-6 m^3). Dat laatste maal de dichtheid in kg/m^3 en je hebt het gewicht in kg.Zin in pizza? Simpel pizzarecept - Uitgebreid pizzarecept! - DIY pizzaschep - Bestron Alfredo Tuning - kookkompas.nlIk heb eens m'n moeder gevraagd en die heeft in de kelder wat lepels gevonden, waaronder een van 5 ml = 1 teaspoon. Dus dat zou ook moeten werken. Die dingen zijn wel wat groter dan onze reguliere theelepels dus hopelijk gaat het nu ook beter rijzen. Want dat ging de vorige keer niet echt goed; hele dunne bodem en geen gerezen rand na het bakken.quote:Op dinsdag 1 november 2011 13:23 schreef MaximusTG het volgende:
Een teaspoon kopen . Nee echt, je hebt ook miniweegschaaltjes, maar voor kleine hoeveelheden zijn tea en tablespoons ideaal. Meeste weegschalen (vooral de analoge natuurlijk) zijn niet nauwkeurig genoeg. Ook een digitale heeft meestal afwijking van + of - 1 gram.
Ze verkopen ze bij elke Blokker. Kost bijna niks. Wel de spoons afstrijken natuurlijk .
Oh, en als je per se wil omrekenen, dan is dat per ingredient verschillend. Het is namelijk een volumemaat, dus je moet dan de dichtheid van het te wegen ingredient weten. En het aantal cm^3 dat een teaspoon is. Daar is Google trouwens erg handig voor.
Type bijvoorbeeld 1 tsp in cubic centimeters en je krijgt:
4.92892159 cubic centimeters (= 4.92892159 * 10^-6 m^3). Dat laatste maal de dichtheid in kg/m^3 en je hebt het gewicht in kg.
Oh ja, het gaat dus voor 2 nachten de koelkast in; het feitelijke rijzen gebeurd toch pas als je het uit de koelkast haalt voordat je 'm gaat beleggen?Ja, 5 ml is dan dus gelijk aan 1 teaspoon. Als je idd voorheen een willekeurig theelepeltje gebruikte kan dat wel uitgemaakt hebben ja . Instant droge gist dan he .
Rijzen gebeurt zowel in als buiten de koelkast. Kijk hier maar voor een voorbeeld:
Tweede foto is direct uit de koelkast. Bakjes goed invetten! Als je het deeg meteen uit het bakje tot pizza vormt tenminste. Je kan er ook voor kiezen het deeg meteen als het uit de koelkast komt nog een keer op te bollen (voorzichtig). Dan is het wat elastischer, en dus wat vergevender en makkelijker om te vormen (je deeg schiet dan namelijk steeds wat terug, dus hij blijft ronder). Wel iets minder luchtig. Als je dat doet is het niet erg als je deeg niet in een keer loskomt van de wand van de bakjes.Zin in pizza? Simpel pizzarecept - Uitgebreid pizzarecept! - DIY pizzaschep - Bestron Alfredo Tuning - kookkompas.nlSuper , zo na de koffie maar 'ns aan beginnen.quote:Op dinsdag 1 november 2011 14:22 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, 5 ml is dan dus gelijk aan 1 teaspoon. Als je idd voorheen een willekeurig theelepeltje gebruikte kan dat wel uitgemaakt hebben ja .
Rijzen gebeurt zowel in als buiten de koelkast. Kijk hier maar voor een voorbeeld:
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Tweede foto is direct uit de koelkast. Bakjes goed invetten! Als je het deeg meteen uit het bakje tot pizza vormt tenminste. Je kan er ook voor kiezen het deeg meteen als het uit de koelkast komt nog een keer op te bollen (voorzichtig). Dan is het wat elastischer, en dus wat vergevender en makkelijker om te vormen (je deeg schiet dan namelijk steeds wat terug, dus hij blijft ronder). Wel iets minder luchtig. Als je dat doet is het niet erg als je deeg niet in een keer loskomt van de wand van de bakjes.
Het recept voor 2 pizza's, dus beide maar proberen; eentje direct uit het bakje, de andere eerst weer opbollen.Ja, dan kan je het een keer vergelijken. Hoewel; Dan moet je ze ook met een vertraging uit de koelkast halen natuurlijk, want hoe lang ze er buiten liggen heeft ook invloed . Als we het dan toch wetenschappelijk aan gaan pakken .quote:Op dinsdag 1 november 2011 14:26 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
Super , zo na de koffie maar 'ns aan beginnen.
Het recept voor 2 pizza's, dus beide maar proberen; eentje direct uit het bakje, de andere eerst weer opbollen.Zin in pizza? Simpel pizzarecept - Uitgebreid pizzarecept! - DIY pizzaschep - Bestron Alfredo Tuning - kookkompas.nlrojoz
lerend klusserEven vraagje van mijn zijde is dit een setje dat ik kan gebruiken voor o.a.Teaspoon.
Dit staat namelijk op de lepels, ik zag ze te koop bij een wat luxere zaak met keukenspullen.Aldoende leert men😃Jep, dat is prima. Tablespoons en teaspoons zijn gewoon "officiele" maten. Ik vind ze erg handig. Cups vind ik daarentegen juist weer een verschrikking. Dus bloem en water en zo weeg ik gewoon in grammen af.
Letterlijk met twee maten meten dus .Zin in pizza? Simpel pizzarecept - Uitgebreid pizzarecept! - DIY pizzaschep - Bestron Alfredo Tuning - kookkompas.nlrojoz
lerend klusserSuper zo'n setje met officiele maten.
Ik ga zo'n setje kopen en heb een elektronische weegschaal van de blokker geloof ik voor het wegen van de bloem. Nou weer een stukje professioneler geworden met dit setje Bedankt maar weer voor je reactie
en dat meten met 2 maten, dat moet kunnen toch doen er veel meer hoor meten met 2 maten.Aldoende leert men😃Oe! Spannend .. Binnenkort hier ook weer pizza, vriend van me wou wel eens zien hoe ik dat deed! Mini workshop dus .Zin in pizza? Simpel pizzarecept - Uitgebreid pizzarecept! - DIY pizzaschep - Bestron Alfredo Tuning - kookkompas.nl_Loki
Jahoi.Ha, heb ik ook een keer gedaan, ze geloofde niet dat dat gewoon met water, meel en gist konquote:Op woensdag 2 november 2011 17:48 schreef MaximusTG het volgende:
Oe! Spannend .. Binnenkort hier ook weer pizza, vriend van me wou wel eens zien hoe ik dat deed! Mini workshop dus .
Trouwens he, ik zie ineens dat jij hetzelfde soort aanrecht hebt als ik. Hoe kneed jij je deeg dan? Ik kan namelijk niet daarop kneden omdat dat niet 100% schoon te krijgen is door die bobbeltjes, en gebruik nu een onhandige placemet
Forum Opties Forumhop: Hop naar: