abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_98030478
quote:
17s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 17:08 schreef Rijstebuiltje het volgende:
Zo.. mijn eerste taartje heb ik gebakken! :)
Niet super hoog geworden, maar zeker eetbaar en gaar..

Nu heb ik m voor morgen nodig..

Ik wil m vanaaf gaan afmaken: vullen (banketbakkersroom, die niet uit de koeling komt), afsmeren met botercreme en bekleden met marsepein..
Kan ik dit geheel nou tot morgen gewoon buiten de koeling bewaren?
Ik bewaar alles in taartdozen die ik op een donkere plaats ga neerzetten..
Ik bewaar het meestal buiten de koelkast, alleen na het afsmeren met botercrème zet ik hem in de koelkast om deze een beetje te laten stijven. Na het bekleden bewaar ik taarten niet meer op een koude plaats, omdat het marsepein dan gaat zweten.
pi_98030622
quote:
11s.gif Op dinsdag 31 mei 2011 14:16 schreef Skaai het volgende:
Appelmuffins met kaneelkruimel (ik moest wel, appel + kaneel is O+) in de oven en ik heb een passievrucht botercreme gemaakt :D.
Hoe maak je die kaneelkruimel?
  † In Memoriam † zaterdag 11 juni 2011 @ 18:21:59 #103
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98032452
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 17:28 schreef Breathtaking het volgende:

[..]

Hoe maak je die kaneelkruimel?
100gr suiker
75gr witte bloem
50gr boter in stukjes
1,5 tl kaneelpoeder

Dit alles door elkaar mengen (beetje prakken) totdat je kruimels hebt, die dan over de muffins verdelen en helemaal meebakken :). Als je denkt dat de kruimels te grof worden of dat het gaat plakken, gooi er nog wat bloem doorheen :D
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_98032676
quote:
12s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 18:21 schreef Skaai het volgende:

[..]

100gr suiker
75gr witte bloem
50gr boter in stukjes
1,5 tl kaneelpoeder

Dit alles door elkaar mengen (beetje prakken) totdat je kruimels hebt, die dan over de muffins verdelen en helemaal meebakken :). Als je denkt dat de kruimels te grof worden of dat het gaat plakken, gooi er nog wat bloem doorheen :D
Thanks O+ en die appelmuffins, is dat nog iets specifieks of gooi je gewoon appels bij je deeg :D?
  † In Memoriam † zaterdag 11 juni 2011 @ 18:37:11 #105
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98033025
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 18:28 schreef Breathtaking het volgende:

[..]

Thanks O+ en die appelmuffins, is dat nog iets specifieks of gooi je gewoon appels bij je deeg :D?
Ehm ik gooi er zelfs abrikozen yoghurt doorheen :D. Volgens het recept wat ik heb moet er ook nog citroensap en biogarde doorheen maar dat had ik niet. Dus getest met de vruchten yoghurt die ik nog had staan :'). En het recept was voor 14 bakvormpjes, beetje gekke hoeveelheid. Ik kon er in ieder geval 48 mini muffins van bouwen :D

250 gram appels (ik probeer wat zure appels te kiezen, die proef je dan zo lekker :D)
2el citroensap (heb ik dus niet gedaan, wie weet voegt het wat toe :P)
250 gram bloem
2 tl bakpoeder
1/2 tl zuiveringszout
1 ei
125 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
80ml plantaardige olie
250ml biogarde (ik heb er 200ml perzikyoghurt en 50ml melk van gemaakt :D)

Schil de appels, snijd ze doormidden, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes (of grove stukken, wat jij lekker vindt). Druppel er citroensap over.
Meng bakpoeder, zuiveringszout en bloem door elkaar.
Klop ei los, meng dit met suiker, vanillesuiker, olie, biogarde en appel door elkaar en doe dit vervolgens door het bloemmengsel en maak er een romige appelpap van (niet snoepen!)
Bak de muffins in de oven in +/- 30 minuten 8-) goudbruin en laat ze 5 minuten rusten in de bakvorm alvorens ze eruit te nemen en helemaal af te laten koelen.
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  zaterdag 11 juni 2011 @ 20:11:51 #106
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_98037027
Blue berry cupcakes :9
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_98037923
Bedankt voor je uitgebreide recept O+! Daar kan ik wat mee :D
  † In Memoriam † zaterdag 11 juni 2011 @ 20:37:37 #108
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98038072
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 20:11 schreef MissHobje het volgende:
Blue berry cupcakes :9
[ afbeelding ]
Nomnom! Wat een leuke vormpjes O+
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  zaterdag 11 juni 2011 @ 20:38:33 #109
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_98038109
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 20:37 schreef Skaai het volgende:

[..]

Nomnom! Wat een leuke vormpjes O+
van ikea :D die zijn wat hoger, lopen iets breder uit en van onder iets smaller, ik vind ze wel stoer ook ;)
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  † In Memoriam † zaterdag 11 juni 2011 @ 20:39:26 #110
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98038140
Wel handig als je een lekkere druipfrosting of whatever erop wil doen :D

Ik heb van de week dit boek gekocht :@

Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_98039189
Oeh dat ziet er goed uit, die serie ken ik geloof ik wel... Laat je even weten of de recepten een beetje goed zijn? En of het goed smaakt? (Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk, hahaha)
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_98091753
Dit is een van mijn favoriete lurk-topics, en ik ben behoorlijk aangestoken door al jullie mooie taarten en cupcakes.

Omdat we vandaag mijn zoontjes tweede verjaardag vierden, leek het me leuk om het eindelijk eens te proberen. Ik wilde graag een taart maken met veel zomerfruit, omdat hij daar zo van houdt.
Het fruit en behoorlijk wat groene fondantblaadjes heeft hij opgesnoept, de taart heeft hij niet aangeraakt. :')
Gaf niet, was er meer voor de rest. :Y)
Het was biscuit gevuld met witte chocolade-yoghurt vulling en een laagje bosvruchtenjam.
Zonder fruit:

Ik had trouwens erg veel groene blaadjes over. :D
Met fruit:


Ik had wel vaak mijn nagels in het fondant staan, bij het schrijven en tekenen van de takken.
Ik vond het helemaal niet makkelijk, maar was wel aangenaam verrast door het resultaat. :P
Meer dan een paar ochtendzoenen
heb ik nood aan stoute schoenen.
https://www.etsy.com/nl/shop/byLisdottir
  zondag 12 juni 2011 @ 23:53:59 #113
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_98093071
Wow, wat een mooie taart zeg! En de naam Kobus voor een tweejarig ventje, heerlijk!
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_98102497
Mooi Oeke!
  maandag 13 juni 2011 @ 10:41:51 #115
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_98103491
Mooie taart Oeke! ^O^
  maandag 13 juni 2011 @ 16:14:37 #116
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_98116027
quote:
10s.gif Op donderdag 9 juni 2011 21:24 schreef Skaai het volgende:

Wat is jouw recept voor frosting/creme laag want het ziet er wel mooi uit zeg O+.
De roze:

Topping
100 gram boter
200 gram monchou
120 ml geklopte slagroom
1 bus poedersuiker
2 theelepels vanille extract
roze levensmiddelen kleurstof - Of dus rode zoals ik deed.

Topping
Doe de zachte boter, monchou en vanille in een kom. Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe. Mix alles steeds goed door tot een luchtig beslag. Voeg dan de geklopte stijve slagroom toe. Met een spatel vouw je alles door elkaar. Kleur de helft van de topping met rose levensmiddelen kleurstof.

Blauw volgens mij deze

250 gram zachte boter ( op kamertemperatuur)
250 gram poedersuiker
2 eetlepels heet water
1,5 eetlepel honing
2 theelepels kaneelpoeder
levensmiddelen kleurstof in elke gewenste kleur.

Doe de zachte boter in een kom en mix tot een luchtige smeuïge massa. Voeg dan langzaam de poedersuiker toe en mix door tot een mooie crème. Hoe langer je blijft mixen, hoe beter de delen in elkaar op gaan. De textuur en de kleur veranderen. Voeg als laatste het water en, honing, kaneel en de vanille extract toe.Mix alles nog eens goed door met de mixer
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † maandag 13 juni 2011 @ 20:15:08 #117
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98127404
Oeh thanks, klinkt goed met monchou en die andere met honing ^O^
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  † In Memoriam † donderdag 16 juni 2011 @ 17:27:01 #118
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98256613
Hallo! Wat voor boter gebruiken jullie over het algemeen voor de botercreme? Ik heb altijd de el cheepo margarine van de euro shoppen maar denk eraan om eens lekker roomboter op kamertemperatuur te laten komen en dan te gebruiken. Is dat raadzaam? 8-)

Ik ga morgenochtend frambozen muffins met witte chocolade maken (in het recept zit een soort botercreme maar die gebruik ik niet. In plaats van frambozen in de topping bak ik in elke muffin een frambozen mee 8-) en doe ik er wat frambozen essence in) en daarbij de monchou/slagroom botercreme met vanille :9~

[ Bericht 21% gewijzigd door Skaai op 16-06-2011 17:33:56 ]
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_98256880
Ik gebruik altijd roomboter voor al mijn bak creaties.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
  † In Memoriam † donderdag 16 juni 2011 @ 20:32:54 #120
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98264945
Heb toch voor roomboter gekozen, en de frosting is heerlijk! Hij staat nu in de koelkast :D
En er is trouwens geen hele bus poedersuiker in gegaan, hij was na zo'n 175 gram ofzo al zoet genoeg 8-)
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  donderdag 16 juni 2011 @ 20:33:55 #121
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_98265004
Ik gebruik ook altijd roomboter.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 17 juni 2011 @ 14:34:25 #122
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_98293348
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ok, nieuwe poging:

2 juli gaan we de eerste verjaardag van onze zoon vieren. Ik wil heel graag zelf een taart maken. Ik heb wel ervaring met zelf taarten maken zoals appeltaart, monchoutaart en kwartaart (zonder pakjes uiteraard) maar wilde nu graag een taart maken met marsepein in de vorm van een 1. Wat ik nu denk nodig te hebben is het volgende:

2 cakes bakken van biscuitdeeg (1 in 3en en 1 hele zodat je een "1" kunt maken)
doormidden snijden en jam o.i.d. in doen.
Blauwe marsepein om mee te bekleden
1 frostingsheet bestellen met figuurtjes om mee te decoreren.

Volgens mij heb ik iets te makkelijk gedacht, vandaar dat ik hier maar even advies kom inwinnen. Ik zie dat jullie botercreme gebruiken. Dat is om het doorgesneden gedeelte mee te besmeren en de buitenkant voordat je de marsepein erop legt? Is er verder nog iets wat ik moet weten/wat handig is.
Mijn taarten lukken over het algemeen goed en ik vind het erg leuk om te bakken, maar dit is weer even een nieuwe uitdaging.
pi_98295765
Machtige chocolade cupcakes;

200 gram pure chocolade
190 gram boter
250 gram suiker
115 gram bloem
3 eieren
1 theelepel vanille essence

Smelt de boter met de chocolade in de magnetron of au bain-marie.
Mix de eieren met de vanille essence in ongeveer 1 minuut tot ze schuimig zijn.
Meng het chocolade/boter mengsel en de eieren met de mixer.
Voeg de bloem en suiker toe en mix kort.

Bak ze in een verwarmde oven op 180 graden voor 17 minuten, ze zijn dan nog een beetje vochtig aan de binnenkant.

Goed voor ongeveer 14 cupcakes, eigen recept, oorspronkelijk bedoeld als browniebeslag, maar dit werkt ook prima.
Geen referral hier.
pi_98297889
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2011 14:34 schreef pessie het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ok, nieuwe poging:

2 juli gaan we de eerste verjaardag van onze zoon vieren. Ik wil heel graag zelf een taart maken. Ik heb wel ervaring met zelf taarten maken zoals appeltaart, monchoutaart en kwartaart (zonder pakjes uiteraard) maar wilde nu graag een taart maken met marsepein in de vorm van een 1. Wat ik nu denk nodig te hebben is het volgende:

2 cakes bakken van biscuitdeeg (1 in 3en en 1 hele zodat je een "1" kunt maken)
doormidden snijden en jam o.i.d. in doen.
Blauwe marsepein om mee te bekleden
1 frostingsheet bestellen met figuurtjes om mee te decoreren.

Volgens mij heb ik iets te makkelijk gedacht, vandaar dat ik hier maar even advies kom inwinnen. Ik zie dat jullie botercreme gebruiken. Dat is om het doorgesneden gedeelte mee te besmeren en de buitenkant voordat je de marsepein erop legt? Is er verder nog iets wat ik moet weten/wat handig is.
Mijn taarten lukken over het algemeen goed en ik vind het erg leuk om te bakken, maar dit is weer even een nieuwe uitdaging.
Als dit je eerste taart wordt om te bekleden, zou ik beginnen met een ronde en geen vormtaart, die zijn door alle vouwen en plooien haske moeilijk. Ik zou een ronde taart maken met daarop een 1 van gekleurde marsepein.. Ik maak mijn taarten altijd in drie fases: bakken van de taart zelf (laten afkoelen), vullen en crumbcoaten (laten opstijven) en tenslotte bekleden en versieren. Trek hier genoeg tijd voor uit, ook om dus steeds tussendoor af te laten koelen en de coating op te laten stijven. Dan krijg je een veel strakkere taart. Verder gebruik ik vaak poedersuiker met een beetje water om decoraties op te plakken, kleurstof om de fondant of marsepein te kleuren, operatiehandschoenen om te voorkomen dat ik zelf onder kom te zitten en crisco om mijn werkblad en deegroller mee in te vetten als ik de fondant/marsepein uitrol. Een smoother is ook erg handig om ervoor te zorgen dat je bij het bekleden geen vingers in de marsepein krijgt als je deze aanbrengt en gladstrijkt.

Oja: als je de taart wil vullen met jam, vergeet dan niet een dijkje van botercrème te spuiten langs de randen voordat je hem vult en verder gaat met coaten.
  † In Memoriam † zaterdag 18 juni 2011 @ 23:25:43 #125
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98352967
Ze waren heeerlijk, mijn frambozen met witte chocolade cupcakes! Met de Monchou/ slagroom topping die Harajuku me gaf ^O^
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  zaterdag 18 juni 2011 @ 23:26:22 #126
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_98352996
Je bent beter met de spuitzak dan ik, :D!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 19 juni 2011 @ 07:13:11 #127
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_98362370
Skaai! die zijn sweet O+ :9
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  † In Memoriam † zondag 19 juni 2011 @ 09:43:21 #128
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98362806
Ik gebruik geen spuitzak maar zo'n ehm handpompje waar je ook eieren mee vult ofzo, super makkelijk :D
En bedankt O+
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_98363061
quote:
11s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 20:39 schreef Skaai het volgende:
Wel handig als je een lekkere druipfrosting of whatever erop wil doen :D

Ik heb van de week dit boek gekocht :@

[ afbeelding ]
Weet jij heel toevallig of er verschil is tussen de 2 versies van 500 Cupcakes? Ik heb zelf het boek van de bruine cupcake, zoals op jouw plaatje plaatje, maar ik zie vooral op internet een versie met een roze cupcake op de voorkant.. Het is niet de Engelse versie, daar heb ik al naar gekeken..
Be optimistic, all the people you hate are going to eventually die :)
  † In Memoriam † zondag 19 juni 2011 @ 10:37:47 #130
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98363368
Ik zou het niet weten eerlijk gezegd, heb maar een versie :)
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_98363904
Die bruine is de herziene en uitgebreidere versie van de roze :)
pi_98371253
Mijn snel in elkaar geflanste cakejes :D
:@

pi_98373398
Yummy!
pi_98376849
Niet door mij gemaakt, maar ik moet dit plaatje even delen! Wat een leuk idee O+

"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_98377408
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 17:25 schreef Isabeau het volgende:
Niet door mij gemaakt, maar ik moet dit plaatje even delen! Wat een leuk idee O+

[ afbeelding ]
echt leuk idd! zag aan het eerste plaatje niet dat het cake was :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_98386663
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 11:10 schreef _Loki het volgende:
Die bruine is de herziene en uitgebreidere versie van de roze :)
Aha, eindelijk duidelijkheid! *O*
Be optimistic, all the people you hate are going to eventually die :)
  zondag 19 juni 2011 @ 21:16:40 #137
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_98386703
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 17:38 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

echt leuk idd! zag aan het eerste plaatje niet dat het cake was :D
De vork gaf het wel een beetje weg.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_98394241
Ik ben geneigd ze te gaan maken! Er zat geen recept bij de plaatjes, maar het idee is duidelijk en zou moeten lukken.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_98403996
wow

hier ook aan de slag met cc en zo... maar nog beginner... voor Jade haar verjaardag staat een eigen gebakte/gedecoreerde taart op het menu.. we zijn al volop met de voorbereidingen bezig ;) kom zeker nog eens af en toe piepen om ideeën op te doen
je mag de moed even verliezen, maar de hoop NOOIT opgeven Luna Jade Xandy
Kyan
pi_98449422
Hoi hoi!

Gister workshop taarten decoreren gedaan. Ik ben best wel trots op mijn eerste taart O+

pi_98449564
quote:
17s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 08:02 schreef charmed_angel het volgende:
Hoi hoi!

Gister workshop taarten decoreren gedaan. Ik ben best wel trots op mijn eerste taart O+

[ afbeelding ]
Hij is erg leuk O+ Goed gelukt hoor *O*
pi_98449658
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 08:16 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

Hij is erg leuk O+ Goed gelukt hoor *O*
Ja he?

Ik kwam er alleen later achter dat ze ook stiften hadden liggen. Dan had ik ipv die zwarte marsepein, die stift kunnen gebruiken.

Hij is trouwens verschrikkelijk zoet _O-
  dinsdag 21 juni 2011 @ 15:41:49 #143
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_98465531



Een klein proeftaartje gemaakt zodat ik een beetje weet hoe het straks moet. Ik vond het minder lastig/tijdrovend dan een appeltaart. Ik moet alleen wel meer botercreme gebruiken (als in veel meer). Maar de smaak was goed! Voor de verjaardag van onze zoon gebruik ik uiteraard blauwe muisjes en blauwe fondant. En zal ik em leuk decoreren. Die muisjes bovenop waren om te kijken of dat wat is, ik vind van niet.
  † In Memoriam † dinsdag 21 juni 2011 @ 19:20:51 #144
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98474950
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 09:43 schreef Skaai het volgende:
Ik gebruik geen spuitzak maar zo'n ehm handpompje waar je ook eieren mee vult ofzo, super makkelijk :D
En bedankt O+


Ik heb 'm van Dr. Oetker :D
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  dinsdag 21 juni 2011 @ 20:24:01 #145
300082 roos85
JUICHEN!
pi_98478143
quote:
17s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 08:02 schreef charmed_angel het volgende:
Hoi hoi!

Gister workshop taarten decoreren gedaan. Ik ben best wel trots op mijn eerste taart O+

[ afbeelding ]
woow die is mooi gelukt O+

van de zomer ook maar eens beginnen met taartdecoraties :D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_98500967
hier aan het experimenteren, we willen regenboogcake maken. gistere wat cupcakes gekleurd en de meiden daarna versierd met icing...

[ Bericht 71% gewijzigd door Lujaxa op 23-06-2011 10:19:55 ]
je mag de moed even verliezen, maar de hoop NOOIT opgeven Luna Jade Xandy
Kyan
pi_98501273
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 juni 2011 15:41 schreef pessie het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Een klein proeftaartje gemaakt zodat ik een beetje weet hoe het straks moet. Ik vond het minder lastig/tijdrovend dan een appeltaart. Ik moet alleen wel meer botercreme gebruiken (als in veel meer). Maar de smaak was goed! Voor de verjaardag van onze zoon gebruik ik uiteraard blauwe muisjes en blauwe fondant. En zal ik em leuk decoreren. Die muisjes bovenop waren om te kijken of dat wat is, ik vind van niet.
oeh dat ziet er lekker uit :9
  woensdag 22 juni 2011 @ 12:00:02 #148
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_98502829
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 11:12 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

oeh dat ziet er lekker uit :9
Hij was lekker! Gisteravond was hij nog beter, toen had hij dus 24 uur in de koelkast gestaan.
pi_98503981
Hoeveel uur/dagen/weken kan je een taart van te voren maken
Als ik het heb over een taart van biscuitmix/botercreme/fondant en yoghurt/kersenvulling achtig iets?
pi_98504241
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:35 schreef LovelyLady het volgende:
Hoeveel uur/dagen/weken kan je een taart van te voren maken
Als ik het heb over een taart van biscuitmix/botercreme/fondant en yoghurt/kersenvulling achtig iets?
Als je een vriezer hebt waar hij in past wel een paar maanden.

Op de leukstetaarten.nl staat volgens mij wel een lijstje welke vullingen goed zijn in te vriezen.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_98504278
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:41 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Als je een vriezer hebt waar hij in past wel een paar maanden.

Op de leukstetaarten.nl staat volgens mij wel een lijstje welke vullingen goed zijn in te vriezen.
ik zou dus ook eerst de taart kunnen maken, invriezen en later doorsnijden en vullen/bekleden?
pi_98505892
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 12:43 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

ik zou dus ook eerst de taart kunnen maken, invriezen en later doorsnijden en vullen/bekleden?
Ja zeker!
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_98506349
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 13:25 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Ja zeker!
Handig om te weten _O_
  woensdag 22 juni 2011 @ 18:53:56 #154
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_98519225
Ik heb helaas geen foto's maar ik heb voor mijn verjaardag dus een taartje en cuppies gemaakt!
Werkelijk alles is opgegaan en het was echt mega lekker allemaal !

Mijn taart had ik gevuld met room en bekleed met marsepein..
Op de bovenkant heb ik de de hele ronding vooorzien van bloemetjes en zilveren pareltjes..

Van mijn lief heb ik nog 2 hele leuke impression matten gekregen om marsepein of fondant te voorzien van een patroon..

en :)
Wir müssen leben, bis wir sterben!
  donderdag 23 juni 2011 @ 08:58:18 #155
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_98543224
Die matten zijn prachtig ja. O+
pi_98564074


Hopelijk doetie het! Toch even een accountje aangemaakt om m'n eerste taart te showen!
Hij was erg lekker!
  vrijdag 24 juni 2011 @ 09:50:41 #157
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_98595021
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  vrijdag 24 juni 2011 @ 09:53:31 #158
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_98595113
Maaike ziet er mooi uit!

Catch, wat is er gebeurd?! Ziet er eerder uit alsof al het deeg eruit gegaan is, dan zou ik zeggen dat je oven te heet was.
pi_98595710
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 18:18 schreef Maaikebb het volgende:
[ afbeelding ]

Hopelijk doetie het! Toch even een accountje aangemaakt om m'n eerste taart te showen!
Hij was erg lekker!
Mooi gelukt hoor
Wat had je als vulling?
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 09:50 schreef Catch22- het volgende:
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
jeetje wat sneu -O-
Te snel uit de oven gehaald? Ik zou het ook niet weten... Wat voor mix heb je gebruikt, en heb je lang genoeg gemixed?
  vrijdag 24 juni 2011 @ 10:26:09 #160
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_98596012
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 10:15 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

Mooi gelukt hoor
Wat had je als vulling?

[..]

jeetje wat sneu -O-
Te snel uit de oven gehaald? Ik zou het ook niet weten... Wat voor mix heb je gebruikt, en heb je lang genoeg gemixed?
Dat is een hele goede! In de periode dat ik nog zelf biscuitdeeg probeerde te maken (als in 8 jaar geleden) stond in mijn boek "roeren", ik dacht met houten lepel. Met als gevolg dat ik een hele dikke massa kreeg die absoluut niet wilde rijzen. Zo ziet dit er wel een beetje uit. Volgende keer kijken dat je beslag goed luchtig is.

Ik begrijp nu eindelijk dat je biscuitdeeg met een mixer moet maken, maar goed, nu heb ik een kant en klare mix, lekker makkelijk!
pi_98601002
@Pessie Dankjewel! Was ook best tevreden, moet alleen nog ff het schrijven onder de knie krijgen haha!

@LovelyLady
Dankje!
Ik had het kapsel 2 keer doorgesneden, de eerste laag was slagroom met aardbeienjam en de 2e laag was banketbakkersroom!
  vrijdag 24 juni 2011 @ 12:47:17 #162
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_98601065
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 09:50 schreef Catch22- het volgende:
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
:D!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_98601138
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 09:50 schreef Catch22- het volgende:
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
Hoe smaakten ze? O-)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_98601608
Ik krijg mijn cupcakes niet mooi plat , ze barsten of open of ze rijzen scheef...
Heeft iemand nog tips wat dat betreft?
pi_98601900
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 12:59 schreef LovelyLady het volgende:
Ik krijg mijn cupcakes niet mooi plat , ze barsten of open of ze rijzen scheef...
Heeft iemand nog tips wat dat betreft?
Snijplank er bovenop leggen als je ze warm uit de oven haalt :+
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_98602230
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 13:07 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Snijplank er bovenop leggen als je ze warm uit de oven haalt :+
Dan worden ze net als mijn oma, gerimpeld en verfrommeld :+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-06-2011 13:15:52 ]
pi_98602280
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 13:15 schreef LovelyLady het volgende:
Dan worden ze net als mijn oma, gerimpeld en verfrommeld :+
Bij mij niet, plus ik versier dat deel toch altijd :D. Gebruik je zo'n cupcakeblik of zet je de papiertjes los op een bakplaat?
pi_98602432
Bij mij blijven ze dan prima in vorm ook en ik doe alleen die plank er bovenop als ik dat deel wil versieren dus dan zie je het sowieso niet meer.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_98602439
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 13:17 schreef -Trinity- het volgende:

[..]

Bij mij niet, plus ik versier dat deel toch altijd :D. Gebruik je zo'n cupcakeblik of zet je de papiertjes los op een bakplaat?
ik gebruik de papiertjes in een cupcake blik (siliconenvorm)
pi_98603000
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 13:20 schreef LovelyLady het volgende:
ik gebruik de papiertjes in een cupcake blik (siliconenvorm)
Ik heb een hard cupcakeblik, daarin worden ze altijd netjes van vorm en als ik ze meteen uit de oven 'plet' met een glazen snijplank voor een halve tot een minuut worden ze ook nog mooi plat en recht omdat het blik de plank tegenhoudt..
  vrijdag 24 juni 2011 @ 17:18:44 #171
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_98614477
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 09:50 schreef Catch22- het volgende:
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
Ah dat is wel balen zeg!
Maar wel ideaal om te vullen ;)
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_98615929
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 13:33 schreef -Trinity- het volgende:

[..]

Ik heb een hard cupcakeblik, daarin worden ze altijd netjes van vorm en als ik ze meteen uit de oven 'plet' met een glazen snijplank voor een halve tot een minuut worden ze ook nog mooi plat en recht omdat het blik de plank tegenhoudt..
Ik ga het de volgende keer gewoon proberen :Y
  vrijdag 24 juni 2011 @ 18:16:00 #173
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_98616712
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 12:59 schreef LovelyLady het volgende:
Ik krijg mijn cupcakes niet mooi plat , ze barsten of open of ze rijzen scheef...
Heeft iemand nog tips wat dat betreft?
Je oventemperatuur wat minder hoog zetten
  vrijdag 24 juni 2011 @ 19:38:31 #174
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_98619716
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 12:49 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Hoe smaakten ze? O-)
Heb t niet eens geprobeerd, ze waren niet eens gaar.

Ze heeft t nu geprobeerd met t recept uit de OP. Ze zijn net uit de oven en staan iig mooi bol.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_98624916
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 18:16 schreef pessie het volgende:

[..]

Je oventemperatuur wat minder hoog zetten
gedaan en dit is het resultaat:



Op zich wel netjes toch?
volgende keer toch iets minder erin doen dan komen ze ook niet zo hoog uit... het is even uitkienen. maar ze rijzen iig niet scheef, en ze barsten ook niet open...

-edit- na 5 minuten te hebben afgekoeld zijn ze een beetje ingekakt dus dan is heul die plank niet eens nodig...
Bedankt voor jullie adviezen _O_ Ik denk dat het hier wel mee gaat lukken :D

[ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 24-06-2011 21:55:24 ]
  † In Memoriam † vrijdag 24 juni 2011 @ 22:01:50 #176
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98625552
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 09:50 schreef Catch22- het volgende:
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
Oke wat is er gebeurd? Je moet ze wel heel erg kort in de oven hebben gehad dan :D
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_98626374
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 21:47 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

gedaan en dit is het resultaat:

[ afbeelding ]

Op zich wel netjes toch?
volgende keer toch iets minder erin doen dan komen ze ook niet zo hoog uit... het is even uitkienen. maar ze rijzen iig niet scheef, en ze barsten ook niet open...

-edit- na 5 minuten te hebben afgekoeld zijn ze een beetje ingekakt dus dan is heul die plank niet eens nodig...
Bedankt voor jullie adviezen _O_ Ik denk dat het hier wel mee gaat lukken :D
*O*
  vrijdag 24 juni 2011 @ 22:49:08 #178
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_98627856
Blueberry muffins in de oven nu, ik hoop dat ze goed lukken *O*
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zaterdag 25 juni 2011 @ 01:51:27 #179
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_98635958
Ze zijn erg lekker, heb ze alleen net iets te kort erin gelaten dus ze zijn niet hélemaal goed gaar van binnen. Ik heb er bevroren blauwe bessen (zo'n doosje van de AH) doorheen gedaan, smaakt erg goed en ziet er heel erg mooi uit :Y
Maar ze zijn ondanks dat ze niet helemaal top gelukt zijn, toch erg mooi en lekkâh!
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zaterdag 25 juni 2011 @ 08:21:59 #180
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_98637910
LL ziet er goed uit!

BBQ jammie!
pi_98644066
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 20:09 schreef MarjoBlabla het volgende:
Hahaha, ik denk wel gewoon die temperatuur die zij aangeven, maar zeker 5 minuten langer.. Ik had hem nu zo'n 18 minuten.. Ik zal denk ik toch wel dan voor de 25 minuten gaan.. De mini's waren gewoon in 20 min gaar (normaal zo'n 15 min)

Als jij ze maakt, post je er dan even iets over? Kan ik weer van jouw ervaring leren! *O*

Groot

ik heb ze uiteindelijk een half uur op 160C gedaan, want mijn oven kent geen 175, alleen 180 en de vorige keer dat ik dat deed brandden mijn cupcakes aan, dus dan maar wat langer op een lagere temperatuur. Bij mij blijven ze wel gewoon in de papiertjes zitten overigens. Ik wil alleen kijken of ik een wat vastere vorm van die roomkaastopping kan vinden, deze ziet er nog wat vloeibaar uit en zakt een beetje in, ik wil liever wat stevigers. Overigens vind ik met een spuitzak even makkelijk werken als met zo'n spuit, op een zak passen wat meer mondjes dus dat is erg handig.

Ze smaken wel erg lekker, heb het recept van deleukstetaarten.nl gebruikt en de topping is ook erg lekker, die komt hiervandaan.

Aan de buitenkant zien ze er niet erg rood uit, heb uiteindelijk één eetlepel kleurstof gebruikt, misschien valt het aan de binnenkant mee en anders volgende keer 2 tot 2,5 el.
pi_98644419
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 13:56 schreef -Trinity- het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Groot

ik heb ze uiteindelijk een half uur op 160C gedaan, want mijn oven kent geen 175, alleen 180 en de vorige keer dat ik dat deed brandden mijn cupcakes aan, dus dan maar wat langer op een lagere temperatuur. Bij mij blijven ze wel gewoon in de papiertjes zitten overigens. Ik wil alleen kijken of ik een wat vastere vorm van die roomkaastopping kan vinden, deze ziet er nog wat vloeibaar uit en zakt een beetje in, ik wil liever wat stevigers. Overigens vind ik met een spuitzak even makkelijk werken als met zo'n spuit, op een zak passen wat meer mondjes dus dat is erg handig.

Ze smaken wel erg lekker, heb het recept van deleukstetaarten.nl gebruikt en de topping is ook erg lekker, die komt hiervandaan.

Aan de buitenkant zien ze er niet erg rood uit, heb uiteindelijk één eetlepel kleurstof gebruikt, misschien valt het aan de binnenkant mee en anders volgende keer 2 tot 2,5 el.
Misschien kan je de topping gebruiken van een monchou taart :@ ? (monchou, suiker, half geslagen room)

Oeh kersen monchou cupcakes...
* LovelyLady onthouden gaat :D

Verder zien ze er wel erg tasty uit hoor :9

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2011 14:08:39 ]
pi_98645226
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 14:07 schreef LovelyLady het volgende:
Misschien kan je de topping gebruiken van een monchou taart :@ ? (monchou, suiker, half geslagen room)

Oeh kersen monchou cupcakes...
* LovelyLady onthouden gaat :D

Verder zien ze er wel erg tasty uit hoor :9
Ik denk dat ik dan een vergelijkbaar resultaat krijg, ik heb nu roomkaas (is toch hetzelfde als monchou of niet?), boter en suiker. De vorige keer probeerde in het ook met roomkaas en slagroom maar dat kakte helemaal in.
  zaterdag 25 juni 2011 @ 15:40:22 #184
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_98647356
:9 Ziet er lekker uit Trinity!

Ik heb voor het eerst cupcakes gedecoreerd. De cherry chip cupcakes heb ik met roze fondant bekleed en de chocolade cupcakes met groene marsepein. :)

  zaterdag 25 juni 2011 @ 15:42:12 #185
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_98647429
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 14:33 schreef -Trinity- het volgende:

[..]

Ik denk dat ik dan een vergelijkbaar resultaat krijg, ik heb nu roomkaas (is toch hetzelfde als monchou of niet?), boter en suiker. De vorige keer probeerde in het ook met roomkaas en slagroom maar dat kakte helemaal in.
De mijne zijn altijd mooi stevig heur.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † zaterdag 25 juni 2011 @ 18:06:35 #186
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98652022
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 15:40 schreef Spuuglokje het volgende:
:9 Ziet er lekker uit Trinity!

Ik heb voor het eerst cupcakes gedecoreerd. De cherry chip cupcakes heb ik met roze fondant bekleed en de chocolade cupcakes met groene marsepein. :)

[ afbeelding ]
Oh wat zien ze er mooi uit O+

Ik heb zojuist mini cupcakes met lemon curd erin uit de oven gehald :D. En heb de Hara-topping gemaakt, nu met vanille en wat citroensap erdoorheen maar dat laatste proef je bijna niet :P. Had citroen aroma gekocht maar vergeten bij mijn zus :{.
Bij mij blijft werkt de opgeklopte slagroom ook goed i.c.m monchou, roomboter en poedersuiker :).
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  zaterdag 25 juni 2011 @ 18:15:43 #187
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_98652252
quote:
6s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 18:06 schreef Skaai het volgende:

[..]

Oh wat zien ze er mooi uit O+

Ik heb zojuist mini cupcakes met lemon curd erin uit de oven gehald :D. En heb de Hara-topping gemaakt, nu met vanille en wat citroensap erdoorheen maar dat laatste proef je bijna niet :P. Had citroen aroma gekocht maar vergeten bij mijn zus :{.
Bij mij blijft werkt de opgeklopte slagroom ook goed i.c.m monchou, roomboter en poedersuiker :).
quote:
6s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 18:06 schreef Skaai het volgende:

[..]

Oh wat zien ze er mooi uit O+

Ik heb zojuist mini cupcakes met lemon curd erin uit de oven gehald :D. En heb de Hara-topping gemaakt, nu met vanille en wat citroensap erdoorheen maar dat laatste proef je bijna niet :P. Had citroen aroma gekocht maar vergeten bij mijn zus :{.
Bij mij blijft werkt de opgeklopte slagroom ook goed i.c.m monchou, roomboter en poedersuiker :).
Ik zou gewoon verse limoen gebruiken Skaai, veel lekkerder van smaak en die proef je wel ;) (veel goedkoper ook dan die nep aroma :P )
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  † In Memoriam † zaterdag 25 juni 2011 @ 18:33:48 #188
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98652662
Nou dit was dus een expiriment en het is half geslaagd :P. In de ene reeks cakes is de lemoncurd naar beneden gezakt :D en in de andere helft zit ie goed. Lemoncurd is ook een beetje ingekakt waardoor ik onderop een zompig goedje heb. Ik heb mijn collega's al gewaarschuwd dat het test cupcakes zijn :P. Gelukkig maakt de topping een hoop goed :D

En bedoel je verse limoensap? Of stukjes?
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  zaterdag 25 juni 2011 @ 18:48:35 #189
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_98653072
vers limoensap idd ;)
Tis ook net wat je voorkeur is natuurlijk, de 1 is gek van dit, de ander weer van iets anders natuurlijk, niets moet en alles kan :P
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_98653874
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 14:07 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

Misschien kan je de topping gebruiken van een monchou taart :@ ? (monchou, suiker, half geslagen room)

Oeh kersen monchou cupcakes...
* LovelyLady onthouden gaat :D

Verder zien ze er wel erg tasty uit hoor :9
kersen-monchou cupcakes, die ga ik onthouden
pi_98653879
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 14:33 schreef -Trinity- het volgende:

[..]

Ik denk dat ik dan een vergelijkbaar resultaat krijg, ik heb nu roomkaas (is toch hetzelfde als monchou of niet?), boter en suiker. De vorige keer probeerde in het ook met roomkaas en slagroom maar dat kakte helemaal in.
Ik vind zelf dat monchou wat stugger is dan roomkaas zelf ... en je moet eerst de slagroom kloppen en dan de monchou er door.
Het is dat die website het niet meer doet, maar volgens mij was het, monchou prakken met een vork met de suiker, slagroom kloppen met vanille suiker, en dan de monchou erdoorheen mixen
OH schiet met nu ineens te binnen dat er klopfix gebruikt wordt...
Misschien kan je het dan eerst laten opstijven en dan op de cupcakes spuiten.... ?
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 15:40 schreef Spuuglokje het volgende:
:9 Ziet er lekker uit Trinity!

Ik heb voor het eerst cupcakes gedecoreerd. De cherry chip cupcakes heb ik met roze fondant bekleed en de chocolade cupcakes met groene marsepein. :)

[ afbeelding ]
Voor een eerste keer gaat het je ontzettend goed af. Ze zijn hartstikke leuk O+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2011 19:19:29 ]
pi_98654995
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 15:42 schreef Harajuku. het volgende:
De mijne zijn altijd mooi stevig heur.
Welke verhoudingen :)?
pi_98657427
Kennen jullie Maroes Koffie&Thee al? Zit in de Klaas Bosstraat in Putten, in pirncipe een koffie/theewinkeltje maar verkoopt ook bakspullen en losse kartons voor onder taarten e.d.

Heb er wat probeerdingen gekocht.

Ze vertelde mij dat ik via cakesupplies.nl ook kon zoeken op producten, waarop zij die dan weer kon bestellen (want groothandel en geen verzendkosten). Helaas ben ik hier slechts op vakantie, maar misschien voor mensen die in de omgeving wonen handig om te weten :)
jack/dansen/sushi/netflix
"fuck that shit" is a perfectly acceptable replacement for "no"
  zondag 26 juni 2011 @ 23:43:17 #194
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_98700753
Mijn laatste 2 creaties, de pioenroos heb ik op een workshop gemaakt bij Miss Pebble in Eindhoven.




http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
  zondag 26 juni 2011 @ 23:59:49 #195
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_98701557
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2011 23:43 schreef SV-tje het volgende:
Mijn laatste 2 creaties, de pioenroos heb ik op een workshop gemaakt bij Miss Pebble in Eindhoven.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
geweldig!
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 27 juni 2011 @ 06:53:31 #196
54772 Silmarwen
The World is in our hands
pi_98707694
Die pioenroos, wow. Gaaf hoor. Ik zie sowieso de hele tijd erg leuke dingen langskomen!
  maandag 27 juni 2011 @ 07:06:18 #197
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_98707757
Wow Sv-tje, echt gaaf gemaakt *O*
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  maandag 27 juni 2011 @ 08:27:07 #198
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_98708336
Prachtig SV-tje! En wat heb je dat leuk gedaan, dat luiertje en mutsje bij dat baby'tje.
pi_98711070
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2011 23:43 schreef SV-tje het volgende:
Mijn laatste 2 creaties, de pioenroos heb ik op een workshop gemaakt bij Miss Pebble in Eindhoven.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Prachtig _O_
Die pioenroos... mooi werkje hoor O+
pi_98718408

Oh wat is dít geniaal!
Iemand enig idee waar ik het kan halen?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')