Hahaha, ik denk wel gewoon die temperatuur die zij aangeven, maar zeker 5 minuten langer.. Ik had hem nu zo'n 18 minuten.. Ik zal denk ik toch wel dan voor de 25 minuten gaan.. De mini's waren gewoon in 20 min gaar (normaal zo'n 15 min)quote:Op vrijdag 27 mei 2011 20:04 schreef -Trinity- het volgende:
[..]
Ok thx, hoe lang en op welke temp raar jij 't nu aan dan, met je ervaring?
Ah, merci! Zal ik zeker doenquote:Op vrijdag 27 mei 2011 20:09 schreef MarjoBlabla het volgende:
Hahaha, ik denk wel gewoon die temperatuur die zij aangeven, maar zeker 5 minuten langer.. Ik had hem nu zo'n 18 minuten.. Ik zal denk ik toch wel dan voor de 25 minuten gaan.. De mini's waren gewoon in 20 min gaar (normaal zo'n 15 min)
Als jij ze maakt, post je er dan even iets over? Kan ik weer van jouw ervaring leren!
Lekker hè van die bosbessenmuffinsquote:Op maandag 23 mei 2011 14:16 schreef Skaai het volgende:
Vraagje he, ik heb ooit honingmuffins gehad en die waren de volgende dag zo hard en droog dat ik er een raam mee kon ingooien. Nu heb ik vanmorgen mijn laatste bosbessenmuffin opgegeten en hij was gewoon nog ontzettend lekker en bijna net zo zompig en nomnom als gisteren!
Kan dat komen doordat ik zonnebloemolie in plaats van boter heb gebruikt? Dat is namelijk de enige reden die ik me kan bedenken
Internetquote:
Maar als je niks anders nodig hebt is dat vrij duur i.v.m. verzendkosten.quote:Op maandag 30 mei 2011 15:12 schreef _Loki het volgende:
[..]
Internet
www.deleukstetaartenshop.nl hebben ze veel. Vooral dat poeder is echt heul sterk en fijn om mee te werken.
Mja, ik wil het vanavond maken voor morgenquote:Op maandag 30 mei 2011 15:12 schreef _Loki het volgende:
[..]
Internet
www.deleukstetaartenshop.nl hebben ze veel. Vooral dat poeder is echt heul sterk en fijn om mee te werken.
coolquote:Op dinsdag 31 mei 2011 12:42 schreef MissHobje het volgende:
Klein "zomaar" cadeautje voor een dinnetje, ff snel in elkaar geflanst
[ afbeelding ]
Hoe krijg jij die mooie glitterglans over je fondant?quote:Op dinsdag 31 mei 2011 12:42 schreef MissHobje het volgende:
Klein "zomaar" cadeautje voor een dinnetje, ff snel in elkaar geflanst
[ afbeelding ]
Dust powder fairy magic sparkles van squires kitchen (ik heb de absinthe kleur (vleugje groenig?) heet het, zal ff plaatje zoeken met het merkjequote:Op dinsdag 31 mei 2011 14:37 schreef -Trinity- het volgende:
[..]
Hoe krijg jij die mooie glitterglans over je fondant?
Dat van vloeibaar wist ik, ik wist niet dat zo ook echt rolfondant hadden. Maar ik ga het even voor je kijken en je hoort het dan morgenavond van me (denk ik).quote:Op donderdag 2 juni 2011 19:43 schreef MissHobje het volgende:
Poe je moet ff opletten met de rolbare en vloeibare fondant, heel vaak pakken mensen de vloeibare ipv dat ze liever de rolbare hadden willen hebbenoe en zou je voor mij willen kijken wat de vloeibare fondant in emmer (kilo of 5 denk ik) kost inclusief btw? dat zou top zijn, moet ik f weten
Heb je een mix gebruikt of een recept?quote:Op donderdag 9 juni 2011 17:46 schreef Harajuku. het volgende:
Mijn cupcakes kwamen perfeeeeeeeeeeeeeect de oven uit, daarna kakten ze inWat doe ik dan verkeerd?
Volgens mij zelfs het recept uit de OPquote:Op donderdag 9 juni 2011 17:56 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:
[..]
Heb je een mix gebruikt of een recept?
Zat er bakpoeder in?quote:Op donderdag 9 juni 2011 17:46 schreef Harajuku. het volgende:
Mijn cupcakes kwamen perfeeeeeeeeeeeeeect de oven uit, daarna kakten ze inWat doe ik dan verkeerd?
Ehm ik heb de muffins ingepakt staan met een zak eromheen, botercrème doe ik er morgen pas bij het serveren opquote:Op donderdag 9 juni 2011 21:42 schreef MarjoBlabla het volgende:
@ Skaai,
Foto's?:D En wat is je recept van de botercreme met passievrucht? Het klinkt namelijk heeeel erg lekker en ik zoek nog steeds goede recepten voor botercreme..
Ik bedoelde de funcakes mix van deleukstetaarten en idd niet van die alleen water toevoegen pakken uit de winkel, dat is niksquote:Op donderdag 9 juni 2011 18:13 schreef Harajuku. het volgende:
[..]
Volgens mij zelfs het recept uit de OP, aangevuld met dingen zoals kaneel en kersen, ik bak nooit met van die kant-en-klare pakjes.
dus dat was mn fout gisterquote:
Zuiveringszout is baking soda en dat wordt in Engelse recepten vaak gebruikt in plaats van bakpoeder. Maar volgens mij moet je daar inderdaad net iets meer van indoen dan van bakpoeder (als ik het goed onthouden heb).quote:Op vrijdag 10 juni 2011 21:28 schreef Skaai het volgende:
Ik gebruik geen zuiveringszout, gewoon huis tuin en keuken zout![]()
Zou niet weten of dat zo'n verschil maakt hoor The_Hives
klopt, maar ik had al zelfrijzend bakmeel en daarnaast extra zuiveringszout, misschien dat dat te veel was waardoor ze eerst opgeblazen werden en vervolgens inzaktenquote:Op zaterdag 11 juni 2011 14:48 schreef Pandora73 het volgende:
[..]
Zuiveringszout is baking soda en dat wordt in Engelse recepten vaak gebruikt in plaats van bakpoeder. Maar volgens mij moet je daar inderdaad net iets meer van indoen dan van bakpoeder (als ik het goed onthouden heb).
Van keukenzout rijst beslag volgens mij niet.
Doe er partjes citroen op of maak een mooie versiering met lemon curd (té lekker)quote:Op zaterdag 11 juni 2011 14:21 schreef Kuhly het volgende:
Ik heb een citroen kwarktaart gemaakt, maar wat zou ik daar nog op kunnen doen, vind hem er zo saai uitzien nu.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |