abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 24 juni 2011 @ 09:50:41 #157
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_98595021
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  vrijdag 24 juni 2011 @ 09:53:31 #158
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_98595113
Maaike ziet er mooi uit!

Catch, wat is er gebeurd?! Ziet er eerder uit alsof al het deeg eruit gegaan is, dan zou ik zeggen dat je oven te heet was.
pi_98595710
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2011 18:18 schreef Maaikebb het volgende:
[ afbeelding ]

Hopelijk doetie het! Toch even een accountje aangemaakt om m'n eerste taart te showen!
Hij was erg lekker!
Mooi gelukt hoor
Wat had je als vulling?
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 09:50 schreef Catch22- het volgende:
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
jeetje wat sneu -O-
Te snel uit de oven gehaald? Ik zou het ook niet weten... Wat voor mix heb je gebruikt, en heb je lang genoeg gemixed?
  vrijdag 24 juni 2011 @ 10:26:09 #160
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_98596012
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 10:15 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

Mooi gelukt hoor
Wat had je als vulling?

[..]

jeetje wat sneu -O-
Te snel uit de oven gehaald? Ik zou het ook niet weten... Wat voor mix heb je gebruikt, en heb je lang genoeg gemixed?
Dat is een hele goede! In de periode dat ik nog zelf biscuitdeeg probeerde te maken (als in 8 jaar geleden) stond in mijn boek "roeren", ik dacht met houten lepel. Met als gevolg dat ik een hele dikke massa kreeg die absoluut niet wilde rijzen. Zo ziet dit er wel een beetje uit. Volgende keer kijken dat je beslag goed luchtig is.

Ik begrijp nu eindelijk dat je biscuitdeeg met een mixer moet maken, maar goed, nu heb ik een kant en klare mix, lekker makkelijk!
pi_98601002
@Pessie Dankjewel! Was ook best tevreden, moet alleen nog ff het schrijven onder de knie krijgen haha!

@LovelyLady
Dankje!
Ik had het kapsel 2 keer doorgesneden, de eerste laag was slagroom met aardbeienjam en de 2e laag was banketbakkersroom!
  vrijdag 24 juni 2011 @ 12:47:17 #162
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_98601065
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 09:50 schreef Catch22- het volgende:
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
:D!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_98601138
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 09:50 schreef Catch22- het volgende:
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
Hoe smaakten ze? O-)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_98601608
Ik krijg mijn cupcakes niet mooi plat , ze barsten of open of ze rijzen scheef...
Heeft iemand nog tips wat dat betreft?
pi_98601900
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 12:59 schreef LovelyLady het volgende:
Ik krijg mijn cupcakes niet mooi plat , ze barsten of open of ze rijzen scheef...
Heeft iemand nog tips wat dat betreft?
Snijplank er bovenop leggen als je ze warm uit de oven haalt :+
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_98602230
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 13:07 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

[..]

Snijplank er bovenop leggen als je ze warm uit de oven haalt :+
Dan worden ze net als mijn oma, gerimpeld en verfrommeld :+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-06-2011 13:15:52 ]
pi_98602280
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 13:15 schreef LovelyLady het volgende:
Dan worden ze net als mijn oma, gerimpeld en verfrommeld :+
Bij mij niet, plus ik versier dat deel toch altijd :D. Gebruik je zo'n cupcakeblik of zet je de papiertjes los op een bakplaat?
pi_98602432
Bij mij blijven ze dan prima in vorm ook en ik doe alleen die plank er bovenop als ik dat deel wil versieren dus dan zie je het sowieso niet meer.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_98602439
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 13:17 schreef -Trinity- het volgende:

[..]

Bij mij niet, plus ik versier dat deel toch altijd :D. Gebruik je zo'n cupcakeblik of zet je de papiertjes los op een bakplaat?
ik gebruik de papiertjes in een cupcake blik (siliconenvorm)
pi_98603000
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 13:20 schreef LovelyLady het volgende:
ik gebruik de papiertjes in een cupcake blik (siliconenvorm)
Ik heb een hard cupcakeblik, daarin worden ze altijd netjes van vorm en als ik ze meteen uit de oven 'plet' met een glazen snijplank voor een halve tot een minuut worden ze ook nog mooi plat en recht omdat het blik de plank tegenhoudt..
  vrijdag 24 juni 2011 @ 17:18:44 #171
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_98614477
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 09:50 schreef Catch22- het volgende:
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
Ah dat is wel balen zeg!
Maar wel ideaal om te vullen ;)
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_98615929
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 13:33 schreef -Trinity- het volgende:

[..]

Ik heb een hard cupcakeblik, daarin worden ze altijd netjes van vorm en als ik ze meteen uit de oven 'plet' met een glazen snijplank voor een halve tot een minuut worden ze ook nog mooi plat en recht omdat het blik de plank tegenhoudt..
Ik ga het de volgende keer gewoon proberen :Y
  vrijdag 24 juni 2011 @ 18:16:00 #173
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_98616712
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 12:59 schreef LovelyLady het volgende:
Ik krijg mijn cupcakes niet mooi plat , ze barsten of open of ze rijzen scheef...
Heeft iemand nog tips wat dat betreft?
Je oventemperatuur wat minder hoog zetten
  vrijdag 24 juni 2011 @ 19:38:31 #174
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_98619716
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 12:49 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Hoe smaakten ze? O-)
Heb t niet eens geprobeerd, ze waren niet eens gaar.

Ze heeft t nu geprobeerd met t recept uit de OP. Ze zijn net uit de oven en staan iig mooi bol.
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_98624916
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 18:16 schreef pessie het volgende:

[..]

Je oventemperatuur wat minder hoog zetten
gedaan en dit is het resultaat:



Op zich wel netjes toch?
volgende keer toch iets minder erin doen dan komen ze ook niet zo hoog uit... het is even uitkienen. maar ze rijzen iig niet scheef, en ze barsten ook niet open...

-edit- na 5 minuten te hebben afgekoeld zijn ze een beetje ingekakt dus dan is heul die plank niet eens nodig...
Bedankt voor jullie adviezen _O_ Ik denk dat het hier wel mee gaat lukken :D

[ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 24-06-2011 21:55:24 ]
  † In Memoriam † vrijdag 24 juni 2011 @ 22:01:50 #176
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98625552
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 09:50 schreef Catch22- het volgende:
http://twitpic.com/5fqvai

te kort in de oven geweest neem ik aan? Zijn de eerste cupcakes van mijn meisje...
Oke wat is er gebeurd? Je moet ze wel heel erg kort in de oven hebben gehad dan :D
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_98626374
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 21:47 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

gedaan en dit is het resultaat:

[ afbeelding ]

Op zich wel netjes toch?
volgende keer toch iets minder erin doen dan komen ze ook niet zo hoog uit... het is even uitkienen. maar ze rijzen iig niet scheef, en ze barsten ook niet open...

-edit- na 5 minuten te hebben afgekoeld zijn ze een beetje ingekakt dus dan is heul die plank niet eens nodig...
Bedankt voor jullie adviezen _O_ Ik denk dat het hier wel mee gaat lukken :D
*O*
  vrijdag 24 juni 2011 @ 22:49:08 #178
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_98627856
Blueberry muffins in de oven nu, ik hoop dat ze goed lukken *O*
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zaterdag 25 juni 2011 @ 01:51:27 #179
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_98635958
Ze zijn erg lekker, heb ze alleen net iets te kort erin gelaten dus ze zijn niet hélemaal goed gaar van binnen. Ik heb er bevroren blauwe bessen (zo'n doosje van de AH) doorheen gedaan, smaakt erg goed en ziet er heel erg mooi uit :Y
Maar ze zijn ondanks dat ze niet helemaal top gelukt zijn, toch erg mooi en lekkâh!
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zaterdag 25 juni 2011 @ 08:21:59 #180
259886 pessie
There's a new chef in tow
pi_98637910
LL ziet er goed uit!

BBQ jammie!
pi_98644066
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 20:09 schreef MarjoBlabla het volgende:
Hahaha, ik denk wel gewoon die temperatuur die zij aangeven, maar zeker 5 minuten langer.. Ik had hem nu zo'n 18 minuten.. Ik zal denk ik toch wel dan voor de 25 minuten gaan.. De mini's waren gewoon in 20 min gaar (normaal zo'n 15 min)

Als jij ze maakt, post je er dan even iets over? Kan ik weer van jouw ervaring leren! *O*

Groot

ik heb ze uiteindelijk een half uur op 160C gedaan, want mijn oven kent geen 175, alleen 180 en de vorige keer dat ik dat deed brandden mijn cupcakes aan, dus dan maar wat langer op een lagere temperatuur. Bij mij blijven ze wel gewoon in de papiertjes zitten overigens. Ik wil alleen kijken of ik een wat vastere vorm van die roomkaastopping kan vinden, deze ziet er nog wat vloeibaar uit en zakt een beetje in, ik wil liever wat stevigers. Overigens vind ik met een spuitzak even makkelijk werken als met zo'n spuit, op een zak passen wat meer mondjes dus dat is erg handig.

Ze smaken wel erg lekker, heb het recept van deleukstetaarten.nl gebruikt en de topping is ook erg lekker, die komt hiervandaan.

Aan de buitenkant zien ze er niet erg rood uit, heb uiteindelijk één eetlepel kleurstof gebruikt, misschien valt het aan de binnenkant mee en anders volgende keer 2 tot 2,5 el.
pi_98644419
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 13:56 schreef -Trinity- het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Groot

ik heb ze uiteindelijk een half uur op 160C gedaan, want mijn oven kent geen 175, alleen 180 en de vorige keer dat ik dat deed brandden mijn cupcakes aan, dus dan maar wat langer op een lagere temperatuur. Bij mij blijven ze wel gewoon in de papiertjes zitten overigens. Ik wil alleen kijken of ik een wat vastere vorm van die roomkaastopping kan vinden, deze ziet er nog wat vloeibaar uit en zakt een beetje in, ik wil liever wat stevigers. Overigens vind ik met een spuitzak even makkelijk werken als met zo'n spuit, op een zak passen wat meer mondjes dus dat is erg handig.

Ze smaken wel erg lekker, heb het recept van deleukstetaarten.nl gebruikt en de topping is ook erg lekker, die komt hiervandaan.

Aan de buitenkant zien ze er niet erg rood uit, heb uiteindelijk één eetlepel kleurstof gebruikt, misschien valt het aan de binnenkant mee en anders volgende keer 2 tot 2,5 el.
Misschien kan je de topping gebruiken van een monchou taart :@ ? (monchou, suiker, half geslagen room)

Oeh kersen monchou cupcakes...
* LovelyLady onthouden gaat :D

Verder zien ze er wel erg tasty uit hoor :9

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2011 14:08:39 ]
pi_98645226
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 14:07 schreef LovelyLady het volgende:
Misschien kan je de topping gebruiken van een monchou taart :@ ? (monchou, suiker, half geslagen room)

Oeh kersen monchou cupcakes...
* LovelyLady onthouden gaat :D

Verder zien ze er wel erg tasty uit hoor :9
Ik denk dat ik dan een vergelijkbaar resultaat krijg, ik heb nu roomkaas (is toch hetzelfde als monchou of niet?), boter en suiker. De vorige keer probeerde in het ook met roomkaas en slagroom maar dat kakte helemaal in.
  zaterdag 25 juni 2011 @ 15:40:22 #184
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_98647356
:9 Ziet er lekker uit Trinity!

Ik heb voor het eerst cupcakes gedecoreerd. De cherry chip cupcakes heb ik met roze fondant bekleed en de chocolade cupcakes met groene marsepein. :)

  zaterdag 25 juni 2011 @ 15:42:12 #185
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_98647429
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 14:33 schreef -Trinity- het volgende:

[..]

Ik denk dat ik dan een vergelijkbaar resultaat krijg, ik heb nu roomkaas (is toch hetzelfde als monchou of niet?), boter en suiker. De vorige keer probeerde in het ook met roomkaas en slagroom maar dat kakte helemaal in.
De mijne zijn altijd mooi stevig heur.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † zaterdag 25 juni 2011 @ 18:06:35 #186
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98652022
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 15:40 schreef Spuuglokje het volgende:
:9 Ziet er lekker uit Trinity!

Ik heb voor het eerst cupcakes gedecoreerd. De cherry chip cupcakes heb ik met roze fondant bekleed en de chocolade cupcakes met groene marsepein. :)

[ afbeelding ]
Oh wat zien ze er mooi uit O+

Ik heb zojuist mini cupcakes met lemon curd erin uit de oven gehald :D. En heb de Hara-topping gemaakt, nu met vanille en wat citroensap erdoorheen maar dat laatste proef je bijna niet :P. Had citroen aroma gekocht maar vergeten bij mijn zus :{.
Bij mij blijft werkt de opgeklopte slagroom ook goed i.c.m monchou, roomboter en poedersuiker :).
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  zaterdag 25 juni 2011 @ 18:15:43 #187
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_98652252
quote:
6s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 18:06 schreef Skaai het volgende:

[..]

Oh wat zien ze er mooi uit O+

Ik heb zojuist mini cupcakes met lemon curd erin uit de oven gehald :D. En heb de Hara-topping gemaakt, nu met vanille en wat citroensap erdoorheen maar dat laatste proef je bijna niet :P. Had citroen aroma gekocht maar vergeten bij mijn zus :{.
Bij mij blijft werkt de opgeklopte slagroom ook goed i.c.m monchou, roomboter en poedersuiker :).
quote:
6s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 18:06 schreef Skaai het volgende:

[..]

Oh wat zien ze er mooi uit O+

Ik heb zojuist mini cupcakes met lemon curd erin uit de oven gehald :D. En heb de Hara-topping gemaakt, nu met vanille en wat citroensap erdoorheen maar dat laatste proef je bijna niet :P. Had citroen aroma gekocht maar vergeten bij mijn zus :{.
Bij mij blijft werkt de opgeklopte slagroom ook goed i.c.m monchou, roomboter en poedersuiker :).
Ik zou gewoon verse limoen gebruiken Skaai, veel lekkerder van smaak en die proef je wel ;) (veel goedkoper ook dan die nep aroma :P )
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  † In Memoriam † zaterdag 25 juni 2011 @ 18:33:48 #188
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98652662
Nou dit was dus een expiriment en het is half geslaagd :P. In de ene reeks cakes is de lemoncurd naar beneden gezakt :D en in de andere helft zit ie goed. Lemoncurd is ook een beetje ingekakt waardoor ik onderop een zompig goedje heb. Ik heb mijn collega's al gewaarschuwd dat het test cupcakes zijn :P. Gelukkig maakt de topping een hoop goed :D

En bedoel je verse limoensap? Of stukjes?
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
  zaterdag 25 juni 2011 @ 18:48:35 #189
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_98653072
vers limoensap idd ;)
Tis ook net wat je voorkeur is natuurlijk, de 1 is gek van dit, de ander weer van iets anders natuurlijk, niets moet en alles kan :P
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_98653874
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 14:07 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

Misschien kan je de topping gebruiken van een monchou taart :@ ? (monchou, suiker, half geslagen room)

Oeh kersen monchou cupcakes...
* LovelyLady onthouden gaat :D

Verder zien ze er wel erg tasty uit hoor :9
kersen-monchou cupcakes, die ga ik onthouden
pi_98653879
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 14:33 schreef -Trinity- het volgende:

[..]

Ik denk dat ik dan een vergelijkbaar resultaat krijg, ik heb nu roomkaas (is toch hetzelfde als monchou of niet?), boter en suiker. De vorige keer probeerde in het ook met roomkaas en slagroom maar dat kakte helemaal in.
Ik vind zelf dat monchou wat stugger is dan roomkaas zelf ... en je moet eerst de slagroom kloppen en dan de monchou er door.
Het is dat die website het niet meer doet, maar volgens mij was het, monchou prakken met een vork met de suiker, slagroom kloppen met vanille suiker, en dan de monchou erdoorheen mixen
OH schiet met nu ineens te binnen dat er klopfix gebruikt wordt...
Misschien kan je het dan eerst laten opstijven en dan op de cupcakes spuiten.... ?
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 15:40 schreef Spuuglokje het volgende:
:9 Ziet er lekker uit Trinity!

Ik heb voor het eerst cupcakes gedecoreerd. De cherry chip cupcakes heb ik met roze fondant bekleed en de chocolade cupcakes met groene marsepein. :)

[ afbeelding ]
Voor een eerste keer gaat het je ontzettend goed af. Ze zijn hartstikke leuk O+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2011 19:19:29 ]
pi_98654995
quote:
14s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 15:42 schreef Harajuku. het volgende:
De mijne zijn altijd mooi stevig heur.
Welke verhoudingen :)?
pi_98657427
Kennen jullie Maroes Koffie&Thee al? Zit in de Klaas Bosstraat in Putten, in pirncipe een koffie/theewinkeltje maar verkoopt ook bakspullen en losse kartons voor onder taarten e.d.

Heb er wat probeerdingen gekocht.

Ze vertelde mij dat ik via cakesupplies.nl ook kon zoeken op producten, waarop zij die dan weer kon bestellen (want groothandel en geen verzendkosten). Helaas ben ik hier slechts op vakantie, maar misschien voor mensen die in de omgeving wonen handig om te weten :)
jack/dansen/sushi/netflix
"fuck that shit" is a perfectly acceptable replacement for "no"
  zondag 26 juni 2011 @ 23:43:17 #194
304776 SV-tje
Party a Lot
pi_98700753
Mijn laatste 2 creaties, de pioenroos heb ik op een workshop gemaakt bij Miss Pebble in Eindhoven.




http://www.partyalot.nl/
Catering, taarten en workshops
  zondag 26 juni 2011 @ 23:59:49 #195
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_98701557
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2011 23:43 schreef SV-tje het volgende:
Mijn laatste 2 creaties, de pioenroos heb ik op een workshop gemaakt bij Miss Pebble in Eindhoven.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
geweldig!
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 27 juni 2011 @ 06:53:31 #196
54772 Silmarwen
The World is in our hands
pi_98707694
Die pioenroos, wow. Gaaf hoor. Ik zie sowieso de hele tijd erg leuke dingen langskomen!
  maandag 27 juni 2011 @ 07:06:18 #197
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_98707757
Wow Sv-tje, echt gaaf gemaakt *O*
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  maandag 27 juni 2011 @ 08:27:07 #198
7554 Spuuglokje
Domestic Goddess
pi_98708336
Prachtig SV-tje! En wat heb je dat leuk gedaan, dat luiertje en mutsje bij dat baby'tje.
pi_98711070
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2011 23:43 schreef SV-tje het volgende:
Mijn laatste 2 creaties, de pioenroos heb ik op een workshop gemaakt bij Miss Pebble in Eindhoven.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Prachtig _O_
Die pioenroos... mooi werkje hoor O+
pi_98718408

Oh wat is dít geniaal!
Iemand enig idee waar ik het kan halen?
  maandag 27 juni 2011 @ 14:17:46 #201
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_98718491
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 19:51 schreef -Trinity- het volgende:

[..]

Welke verhoudingen :)?
100 gram boter
200 gram monchou
120 ml geklopte slagroom
1 bus poedersuiker
2 theelepels vanille extract
roze levensmiddelen kleurstof

Doe de zachte boter, monchou en vanille in een kom. Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe. Mix alles steeds goed door tot een luchtig beslag. Voeg dan de geklopte stijve slagroom toe. Met een spatel vouw je alles door elkaar. Kleur de helft van de topping met rose levensmiddelen kleurstof.

Overigens zonder klopfix, gewoon zo'n bakje geklopte slagroom.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_98718709
quote:
14s.gif Op maandag 27 juni 2011 14:17 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

100 gram boter
200 gram monchou
120 ml geklopte slagroom
1 bus poedersuiker
2 theelepels vanille extract
roze levensmiddelen kleurstof

Doe de zachte boter, monchou en vanille in een kom. Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe. Mix alles steeds goed door tot een luchtig beslag. Voeg dan de geklopte stijve slagroom toe. Met een spatel vouw je alles door elkaar. Kleur de helft van de topping met rose levensmiddelen kleurstof.

Overigens zonder klopfix, gewoon zo'n bakje geklopte slagroom.
Thx luv! Ga ik die de volgende keer eens proberen! Voor hoeveel cupcakes is dit ongeveer?
  maandag 27 juni 2011 @ 14:30:13 #203
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_98718971
Eeeeeeeehh, ik geloof 12.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_98807708
Ik ga zo mijn eerste taart maken (althans eerst de biscuitvulling)
lang mixen :o
pi_98807776
Ik ga van het weekend cupcakes maken...
Fake it till you make it...
  † In Memoriam † woensdag 29 juni 2011 @ 09:52:57 #206
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_98808538
quote:
11s.gif Op maandag 27 juni 2011 14:30 schreef Harajuku. het volgende:
Eeeeeeeehh, ik geloof 12.
Met die mix kon ik er zelfs bijna 24 mee decoreren, ligt er maar net aan hoe je het doseert :P
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_98809786
quote:
10s.gif Op woensdag 29 juni 2011 09:52 schreef Skaai het volgende:
Met die mix kon ik er zelfs bijna 24 mee decoreren, ligt er maar net aan hoe je het doseert :P
Het leek me al vrij veel voor maar 12.
pi_98810093
Et voila ;)
Het begin is er *O*


[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 29-06-2011 10:52:08 ]
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')