Nou, vandaag dus ook samen met Oognip gegetenquote:Op woensdag 9 februari 2011 16:52 schreef Mama_Mia het volgende:
Ik heb nog geen idee. Zo eens in mn vriezer kijken. Of iets afhalen oidhopelijk kan mn chirurg opereren oid, want zo kan ik niet eens koken met mn polsen.
Morgen samen eten met Oognip
quote:
OMGquote:Op donderdag 10 februari 2011 17:01 schreef Yu-Kee het volgende:
Zelf gemarineerde kipvleugels met de allerlekkerste zelfgemaakte saus + patat + sla!
recept?quote:Op donderdag 10 februari 2011 16:52 schreef minilot het volgende:
Spur-of-the-momentbeslissing! Ik ga nu havermoutkoekjes met rozijnen bakken!
Voor na het eten vanavond.
http://almostbourdain.blogspot.com/2010/03/momofuku-milk-bars-crack-pie.htmlquote:
quote:Op donderdag 10 februari 2011 17:01 schreef Yu-Kee het volgende:
Zelf gemarineerde kipvleugels met de allerlekkerste zelfgemaakte saus + patat + sla!
Dat wil ik ook! NU!quote:Op donderdag 10 februari 2011 17:01 schreef Yu-Kee het volgende:
Zelf gemarineerde kipvleugels met de allerlekkerste zelfgemaakte saus + patat + sla!
Hé dat wil ik ook wel van t weekend,quote:Op vrijdag 11 februari 2011 17:00 schreef Njosnavelin het volgende:
Ik wil dit recept maken vanavond: http://www.devegetarier.n(...)asta-met-champignons
Maar ik heb nog wat ricotta over (100 gram ofzo) dat ik op wil maken. Denken jullie dat ik dat er doorheen kan doen, of wordt dat vies?
Haha ja dat leek mij ook, en het is makkelijk te maken (ook niet onbelangrijk voor mijquote:Op vrijdag 11 februari 2011 17:54 schreef Schenkstroop het volgende:
[..]
Hé dat wil ik ook wel van t weekend,
Taglietelle met verschillende champis en spinazi ziet eruit als 'win '.
Oh, dat ziet er lekker uit allemaal!quote:Op vrijdag 11 februari 2011 22:27 schreef Tezz het volgende:
Borreltijd!
Overheerlijke schijfjes grove worst met parmezaan en truffel, grillworst met mosterd, belegen kaas met vijgendip, gekruide olijven, blokjes parmezaan in een pittige dressing en haring met uitjes voor de Hollandse touch.
[ afbeelding ]
maak 'm dan ook zelfquote:Op zaterdag 12 februari 2011 14:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb in tijden geen goede pizza gehad. Overal dezelfde ellende.
Gefeliciteerd! Is het een jongetje of een meisje?quote:Op zaterdag 12 februari 2011 08:22 schreef 8108139dpths het volgende:
Zo maar eens ontbijten met beschuit met muisjes.
hier ookquote:
alleen muisjes eten als er een kind is geboren.quote:Op zaterdag 12 februari 2011 14:54 schreef Yu-Kee het volgende:
[..]
Gefeliciteerd! Is het een jongetje of een meisje?
Net middageten op, heel saai 2 witte boterhammen met ham en een glaasje sinaasappellimonade.
Ontkennen dat je een kind hebt gekregen.quote:Op zaterdag 12 februari 2011 15:29 schreef 8108139dpths het volgende:
alleen muisjes eten als er een kind is geboren.
alsjeblieft niet... kinderen...quote:Op zaterdag 12 februari 2011 15:30 schreef Yu-Kee het volgende:
[..]
Ontkennen dat je een kind hebt gekregen.
Je kunt ook gewoon eisen stellen aan een goede pizza.quote:Op zaterdag 12 februari 2011 15:25 schreef motorbloempje het volgende:
tsja je kunt ook te kritisch zijn natuurlijkdeeg staat iig al lekker te rijzen
nou, good for youquote:Op zaterdag 12 februari 2011 15:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je kunt ook gewoon eisen stellen aan een goede pizza.
Had een tijdlang een Italiaan in de buurt die klassiek italiaanse pizza bakte, groot en dun, in een houtoven, dat is pizza.
hmmquote:Op zaterdag 12 februari 2011 17:15 schreef Tezz het volgende:
Wij eten een maaltijdsalade met gegrilde groente, kip en wat sla. Stukje ciabatta erbij met knof en olijfolie.
ik zie geen knoflooksausquote:Op zaterdag 12 februari 2011 21:50 schreef Rarekwast_ het volgende:
[ afbeelding ]
pitabroodje lams shoarma
oh my dat klinkt ff lekkerquote:Op zondag 13 februari 2011 19:01 schreef borisz het volgende:
kabeljauw met parmezaankorst en knoflook-aardappelpuree. Was lekker.
Delicious feb- 2011 pagina 114
Chilipasta? Hoe maak je dat?quote:Op zondag 13 februari 2011 19:59 schreef Zo-is-dat het volgende:
Chili pasta, cherrytomaten saus en gegrilde groente uit de oven met italiaanse kruiden, knoflook, olijfolie en balsamicoazijn.
Koop een verassingstas bij de oil en vinegar en duim héél hardquote:Op zondag 13 februari 2011 21:27 schreef Haijo het volgende:
[..]
Chilipasta? Hoe maak je dat?
* Haijo loves chili
omnomlekkerquote:Op maandag 14 februari 2011 18:17 schreef motorbloempje het volgende:
indiase bloemkool'curry' met broccoli, bloemkool, wat paprika, bosui, kokosmelk en tomaatjes
indiase kip korma
vers gebakken naan
niks mis mee tochquote:Op maandag 14 februari 2011 19:59 schreef MaLo het volgende:
Ik heb voor Valentijnsdag bananensoezen gekocht. Die nemen we straks met een kopje thee.
was erg lekkerquote:Op maandag 14 februari 2011 11:07 schreef DarkElf het volgende:
Vanavond wordt het witlof, rode ui, geitenkaas en tijm allemaal verpakt in wat bladerdeeg uit de oven
Wat een wauze combiquote:Op dinsdag 15 februari 2011 16:03 schreef uniekhoorn het volgende:
Morgen pasta met satesaus, kipfilet, spinazie en doperwten
recept van paniki? als je dag in marinade zet denk ik dat je niet dat pakje van conimex gebruikt?quote:Op dinsdag 15 februari 2011 16:38 schreef 8108139dpths het volgende:
Mexicaanse gehaktschotel naar eigen recept.
Straks gelijk maar even de kip snijden voor de ajam paniki morgenavond en een dagje in een marinade zetten.![]()
Jawel, gewoon Conimex, maar ik laat de kip altijd eerst een dagje in wat ketjap staan, wordt het heerlijk mals en vol van smaak van.quote:Op dinsdag 15 februari 2011 16:43 schreef loecje het volgende:
[..]
recept van paniki? als je dag in marinade zet denk ik dat je niet dat pakje van conimex gebruikt?
die vernieuwde versie van conimex vind ik niet te eten.quote:Op dinsdag 15 februari 2011 16:53 schreef 8108139dpths het volgende:
[..]
Jawel, gewoon Conimex, maar ik laat de kip altijd eerst een dagje in wat ketjap staan, wordt het heerlijk mals en vol van smaak van.
En had het een beetje dezelfde smaak? Wij gebruikten/gebruiken het in een recept van de Super de Boer en dat is lekkerquote:Op dinsdag 15 februari 2011 17:23 schreef MaximusTG het volgende:
Vriendin had zin in de Texaanse BBQ schotel van Knorr. Die verkopen ze alleen nergens meer hier, dus heb ik zelf maar wat gefabriceerd. Uitje grof gesnipperd + wat knoflook, en knoflookpoeder, gemalen mosterdzaad, suiker, azijn, zout, peper, paar gepelde tomaten, wat rozemarijn, en wat ketchup gepureerd met de staafmixer. Deze kruidenmix gefruit en vervolgens de kip erin aangebakken, rode ui, paprika in stukjes erbij en als extra nog wat halve cherrytomaatjes meegebakken. Op smaak gebracht met wat extra zout en azijn. Lekker met wat ovenfrietjes.
Het is voor mij al heel lang geleden.quote:Op dinsdag 15 februari 2011 16:54 schreef loecje het volgende:
[..]
die vernieuwde versie van conimex vind ik niet te eten.
de oude was lekker pittig. de nieuwe heeft geen smaak, ook niet na een nacht staan...
ben opzoek naar een simpel maar lekker recept.
quote:Op dinsdag 15 februari 2011 18:36 schreef loecje het volgende:
zonde. heb je geen blok kaas en een rasp?
quote:Op dinsdag 15 februari 2011 20:38 schreef FutureFairytale het volgende:
subway broodje meatball marinara met extra peper , komkommer, sla, tomaat en chipotle saus (1/2)
De meeste supermarkten hebben vaak niet alleen boemboe's van conimex maar ook van een ander merk. Probeer die van het andere merk eens, als ze die hebben.quote:Op dinsdag 15 februari 2011 16:54 schreef loecje het volgende:
die vernieuwde versie van conimex vind ik niet te eten.
de oude was lekker pittig. de nieuwe heeft geen smaak, ook niet na een nacht staan...
ben opzoek naar een simpel maar lekker recept.
die van de c1000 en de AH eigenmerk geprobeerd en die zijn het ook niet.quote:Op woensdag 16 februari 2011 09:36 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
De meeste supermarkten hebben vaak niet alleen boemboe's van conimex maar ook van een ander merk. Probeer die van het andere merk eens, als ze die hebben.
hm.. Mr.Mo heeft een dorade meegenomen! En RobinOok heeft 'n leuk ideetje gepost.. zo 's even langs de super voor de laatste ingredientenquote:Op woensdag 16 februari 2011 09:50 schreef motorbloempje het volgende:
vanavond gestoofde venkel, vispakketje met knolraap (vis is afhankelijk van wat Mr.Mo meeneemt van de markt)![]()
Geen groente erbij, Schenkstroop?quote:Op woensdag 16 februari 2011 17:03 schreef Schenkstroop het volgende:
Aardappelen met een halve rookworst en een peperroom sausje.
ga nog wat tomaatjes roosteren bij het avondetenquote:Op woensdag 16 februari 2011 11:48 schreef DarkElf het volgende:
vanavond gegrild biefstukje met erbij venkel uit de oven geroosterd(geblancheerde venkel in een ovenschaal met olijfolie,met knoflook, broodkruim en peterselie) en erover nog wat parmezaanse kaas.
Vanmorgen was het ontbijt vers gemaakte blauwe bessen muffins en ik ga zo maar eens een rode grapefruit slachten
http://www.ah.nl/recepten/recept?id=697348&rq=spaghettiquote:Op woensdag 16 februari 2011 16:57 schreef borisz het volgende:
Spaghetti Tonijn Bolognese. Allerhande pag 33
Valt tegen hè? Ik heb ook wel (meer dan) eens stoer geroepen dat ik vissen wel panklaar kon maken met hulp van YouTube. Nou, niet dus. Eén grote berg vispuin.quote:Op woensdag 16 februari 2011 18:50 schreef motorbloempje het volgende:
de dorades waren verre van 'klaar voor gebruik' en de cursus vis schoonmaken moet ik nog krijgen van m'n pa....
![]()
![]()
volgende keer krijgt Mr.Mo duidelijker instructies mee
Ik dácht dat ik al klaar was met ontbijten, maar toen las ik dit!quote:Op donderdag 17 februari 2011 09:02 schreef DarkElf het volgende:
tuna melt op zelfgebakken focaccia.
lekkerquote:Op donderdag 17 februari 2011 09:07 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik dácht dat ik al klaar was met ontbijten, maar toen las ik dit!![]()
Toch nog maar even aan de slag met blikje tonijn, kaas, en - helaas- inferieure gewone boterham.
Ja maar je moet geen huismerk proberen, mijn super (in een gat...) heeft een ander merk. Bestel anders eens boemboe's bij deze webshop?quote:Op woensdag 16 februari 2011 14:24 schreef loecje het volgende:
die van de c1000 en de AH eigenmerk geprobeerd en die zijn het ook niet.
die van de AH heeft een vieze kleur...
als er niets anders is dan huismerk...quote:Op donderdag 17 februari 2011 10:28 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Ja maar je moet geen huismerk proberen, mijn super (in een gat...) heeft een ander merk. Bestel anders eens boemboe's bij deze webshop?
http://www.seasaltwithfoo(...)oven-brean-naan.html het recept van minilot, het is ook de eerste keer dat ik het maak, de bol deeg staat nu lekker ingestopt onder mijn dekbed te rijzen, ben benieuwd! Helaas geen scanner!quote:Op donderdag 17 februari 2011 16:59 schreef MaximusTG het volgende:
Oei, dat klinkt lekker. Heb je toevallig een scanner?
Of iig het recept voor het naanbrood? Gebruik er nu een die ik heb opgeschreven van een youtube filmpje waarin een Indiaas vrouwtje het laat zien en uitlegt. Alleen is haar engels nogal slecht te verstaan.
OMG, super recept, voor de naan en voor de kip, zelfs de rijst was top!quote:Op donderdag 17 februari 2011 17:32 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
http://www.seasaltwithfoo(...)oven-brean-naan.html het recept van minilot, het is ook de eerste keer dat ik het maak, de bol deeg staat nu lekker ingestopt onder mijn dekbed te rijzen, ben benieuwd! Helaas geen scanner!
moeten we toch echt op zoek naar een anderequote:Op vrijdag 18 februari 2011 14:33 schreef 8108139dpths het volgende:
loecje had gelijk, die nieuwe ajam paniki boemboe van Conimex smaakt he-le-maal nergens naar. Nou ja, niet naar ajam paniki iig. Ik had eerder het idee dat ik zoetzuur vleesch zat te eten.![]()
![]()
Ik moet nog even bedenken wat ik vanavond ga eten.. wss. iets heel simpels; een stukje vlees, aardappelen...
Hoe is het mislukt? Zonde!quote:Op vrijdag 18 februari 2011 19:11 schreef Iemand91 het volgende:
Pancakes.
Mislukt...![]()
Restje pasta met wat gehakt/wortel/champignon stoofpotje.
Kan zoiets serieus mislukken? Hmm, mij nog nooit gebeurd.quote:Op vrijdag 18 februari 2011 19:11 schreef Iemand91 het volgende:
Pancakes.
Mislukt...![]()
Restje pasta met wat gehakt/wortel/champignon stoofpotje.
Thanksquote:Op vrijdag 18 februari 2011 19:55 schreef FutureFairytale het volgende:
boterkoek! jummiee! ziet er heel goed uit!
quote:
Ik had een recept overgenomen van youtube, maar het was heel erg zout, heel erg machtig en het deeg was veel te dik/plakkerig.quote:Op vrijdag 18 februari 2011 19:31 schreef Purdey het volgende:
[..]
Kan zoiets serieus mislukken? Hmm, mij nog nooit gebeurd.
Goed is -ie hè?quote:Op donderdag 17 februari 2011 20:25 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
OMG, super recept, voor de naan
Het grappige is, ik hou ook helemaal niet zo van boterkoekquote:Op vrijdag 18 februari 2011 20:15 schreef minilot het volgende:
Boterkoek! Hoe zeer ik ook van roomboter hou, boterkoek lust ik niet. Ik snap er niks van!
Niettemin, mooie boterkoek, MM!
Ontopic: net thuisgekomen van een werkdag die vijftien uur geleden begon, dus nu geen zin om na te denken over avondeten. Ik wil alleen maar slapen.Makkelijk dus: hamburgers op italiaanse bollen, met camembert, tomaat, gebakken rode ui en een kwak volvette mayo. Ik sleep mij er *nu* voor naar de keuken..
![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |