Nou, vandaag dus ook samen met Oognip gegetenquote:Op woensdag 9 februari 2011 16:52 schreef Mama_Mia het volgende:
Ik heb nog geen idee. Zo eens in mn vriezer kijken. Of iets afhalen oidhopelijk kan mn chirurg opereren oid, want zo kan ik niet eens koken met mn polsen.
Morgen samen eten met Oognip
quote:
OMGquote:Op donderdag 10 februari 2011 17:01 schreef Yu-Kee het volgende:
Zelf gemarineerde kipvleugels met de allerlekkerste zelfgemaakte saus + patat + sla!
recept?quote:Op donderdag 10 februari 2011 16:52 schreef minilot het volgende:
Spur-of-the-momentbeslissing! Ik ga nu havermoutkoekjes met rozijnen bakken!
Voor na het eten vanavond.
http://almostbourdain.blogspot.com/2010/03/momofuku-milk-bars-crack-pie.htmlquote:
quote:Op donderdag 10 februari 2011 17:01 schreef Yu-Kee het volgende:
Zelf gemarineerde kipvleugels met de allerlekkerste zelfgemaakte saus + patat + sla!
Dat wil ik ook! NU!quote:Op donderdag 10 februari 2011 17:01 schreef Yu-Kee het volgende:
Zelf gemarineerde kipvleugels met de allerlekkerste zelfgemaakte saus + patat + sla!
Hé dat wil ik ook wel van t weekend,quote:Op vrijdag 11 februari 2011 17:00 schreef Njosnavelin het volgende:
Ik wil dit recept maken vanavond: http://www.devegetarier.n(...)asta-met-champignons
Maar ik heb nog wat ricotta over (100 gram ofzo) dat ik op wil maken. Denken jullie dat ik dat er doorheen kan doen, of wordt dat vies?
Haha ja dat leek mij ook, en het is makkelijk te maken (ook niet onbelangrijk voor mijquote:Op vrijdag 11 februari 2011 17:54 schreef Schenkstroop het volgende:
[..]
Hé dat wil ik ook wel van t weekend,
Taglietelle met verschillende champis en spinazi ziet eruit als 'win '.
Oh, dat ziet er lekker uit allemaal!quote:Op vrijdag 11 februari 2011 22:27 schreef Tezz het volgende:
Borreltijd!
Overheerlijke schijfjes grove worst met parmezaan en truffel, grillworst met mosterd, belegen kaas met vijgendip, gekruide olijven, blokjes parmezaan in een pittige dressing en haring met uitjes voor de Hollandse touch.
[ afbeelding ]
maak 'm dan ook zelfquote:Op zaterdag 12 februari 2011 14:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb in tijden geen goede pizza gehad. Overal dezelfde ellende.
Gefeliciteerd! Is het een jongetje of een meisje?quote:Op zaterdag 12 februari 2011 08:22 schreef 8108139dpths het volgende:
Zo maar eens ontbijten met beschuit met muisjes.
hier ookquote:
alleen muisjes eten als er een kind is geboren.quote:Op zaterdag 12 februari 2011 14:54 schreef Yu-Kee het volgende:
[..]
Gefeliciteerd! Is het een jongetje of een meisje?
Net middageten op, heel saai 2 witte boterhammen met ham en een glaasje sinaasappellimonade.
Ontkennen dat je een kind hebt gekregen.quote:Op zaterdag 12 februari 2011 15:29 schreef 8108139dpths het volgende:
alleen muisjes eten als er een kind is geboren.
alsjeblieft niet... kinderen...quote:Op zaterdag 12 februari 2011 15:30 schreef Yu-Kee het volgende:
[..]
Ontkennen dat je een kind hebt gekregen.
Je kunt ook gewoon eisen stellen aan een goede pizza.quote:Op zaterdag 12 februari 2011 15:25 schreef motorbloempje het volgende:
tsja je kunt ook te kritisch zijn natuurlijkdeeg staat iig al lekker te rijzen
nou, good for youquote:Op zaterdag 12 februari 2011 15:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je kunt ook gewoon eisen stellen aan een goede pizza.
Had een tijdlang een Italiaan in de buurt die klassiek italiaanse pizza bakte, groot en dun, in een houtoven, dat is pizza.
hmmquote:Op zaterdag 12 februari 2011 17:15 schreef Tezz het volgende:
Wij eten een maaltijdsalade met gegrilde groente, kip en wat sla. Stukje ciabatta erbij met knof en olijfolie.
ik zie geen knoflooksausquote:Op zaterdag 12 februari 2011 21:50 schreef Rarekwast_ het volgende:
[ afbeelding ]
pitabroodje lams shoarma
oh my dat klinkt ff lekkerquote:Op zondag 13 februari 2011 19:01 schreef borisz het volgende:
kabeljauw met parmezaankorst en knoflook-aardappelpuree. Was lekker.
Delicious feb- 2011 pagina 114
Chilipasta? Hoe maak je dat?quote:Op zondag 13 februari 2011 19:59 schreef Zo-is-dat het volgende:
Chili pasta, cherrytomaten saus en gegrilde groente uit de oven met italiaanse kruiden, knoflook, olijfolie en balsamicoazijn.
Koop een verassingstas bij de oil en vinegar en duim héél hardquote:Op zondag 13 februari 2011 21:27 schreef Haijo het volgende:
[..]
Chilipasta? Hoe maak je dat?
* Haijo loves chili
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |