FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag #157
#ANONIEMzondag 28 februari 2010 @ 15:58
Ik had de lapo dus...
motorbloempjezondag 28 februari 2010 @ 15:58
hm, falafel, dat wil ik ook weer 's maken.
Eerste keer gedaan met kikkererwten uit blik, ging prima, maar wilde verser proberen.

Dus toen heb ik kikkererwten gekocht, verse droge, nacht++ laten weken, maar ze werden gewoon niet zacht nog een gouden tip?
Maitjezondag 28 februari 2010 @ 16:00
zit nu aan een chipje. Vanavond lekkere gerkuide aardappeltjes met ruccola en talapia
Riannzondag 28 februari 2010 @ 16:05
straks lasagne
#ANONIEMzondag 28 februari 2010 @ 16:08
quote:
Op zondag 28 februari 2010 15:58 schreef motorbloempje het volgende:
hm, falafel, dat wil ik ook weer 's maken.
Eerste keer gedaan met kikkererwten uit blik, ging prima, maar wilde verser proberen.

Dus toen heb ik kikkererwten gekocht, verse droge, nacht++ laten weken, maar ze werden gewoon niet zacht nog een gouden tip?
heb je ze na die nacht weken wel gekookt?

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 28-02-2010 16:09:07 ]
motorbloempjezondag 28 februari 2010 @ 16:12
quote:
9 Gulden Regels voor thuis-falafel
1. Gebruik nooit kikkererwten uit blik, maar altijd gedroogde kikkererwten.
2. Kook ze niet, maar laat ze weken (minimaal een nacht). Spoel ze voor en na het weken goed af en dep ze droog.
etc.

maar toen dat dus niet werkte, heb ik ze dus alsnog gekookt, en ook dat werkte niet echt ze bleven keihard volgens mij zijn ze versteend
Lief-visjezondag 28 februari 2010 @ 16:16
vanavond gebakken krieltjes met kippenpootjes uit de oven en sla !
#ANONIEMzondag 28 februari 2010 @ 16:37
quote:
Op zondag 28 februari 2010 16:12 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

etc.

maar toen dat dus niet werkte, heb ik ze dus alsnog gekookt, en ook dat werkte niet echt ze bleven keihard volgens mij zijn ze versteend
kikkererwten hebben anderhalf uur nodig om zacht te worden. Weet niet hoe het recept is verder, maar op een andere manier krijg je ze echt niet zacht hoor heb ze vrijdag nog gekookt voor humus en kikkererwten-courgetteburgers, geen enkel probleem gehad.
motorbloempjezondag 28 februari 2010 @ 16:38
nou ja, ik dus wel en ik heb toch echt kikkererwten gekocht
La_Vitazondag 28 februari 2010 @ 16:43
Chocola. Nur chocola
#ANONIEMzondag 28 februari 2010 @ 16:53
quote:
Op zondag 28 februari 2010 16:38 schreef motorbloempje het volgende:
nou ja, ik dus wel en ik heb toch echt kikkererwten gekocht
RLS: MoBlo en de mysterieuze kikkererwten die maar niet zacht willen worden
motorbloempjezondag 28 februari 2010 @ 16:54
ik ga het gewoon nog een keer proberen deze week... vrijdag maar eens falafelburgers maken
#ANONIEMzondag 28 februari 2010 @ 17:20
quote:
Op zondag 28 februari 2010 16:54 schreef motorbloempje het volgende:
ik ga het gewoon nog een keer proberen deze week... vrijdag maar eens falafelburgers maken
zou je het recept eens kunnen posten heb nog nooit falafel op, ben wel benieuwd nu
TN-FRzondag 28 februari 2010 @ 17:42
Vanavond laat ik een pizza bezorgen, geen zin om in dit weer naar buiten te gaan want heb verder niks in huis.
Enfermerazondag 28 februari 2010 @ 17:46
Slecht. Snackbar. Maar zo'n enorme zin in
-Mellow-zondag 28 februari 2010 @ 18:25
quote:
Op zondag 28 februari 2010 15:58 schreef motorbloempje het volgende:
hm, falafel, dat wil ik ook weer 's maken.
Eerste keer gedaan met kikkererwten uit blik, ging prima, maar wilde verser proberen.

Dus toen heb ik kikkererwten gekocht, verse droge, nacht++ laten weken, maar ze werden gewoon niet zacht nog een gouden tip?
Had je ruim water om ze te weken? Die krengen nemen enorm veel vocht op dus voor je t weet is er geen water meer om te weken. Dus altijd een zeer ruime hoeveelheid water, dan met het weekwater in een pan doen _ extra zodat ze ruim onder staan, aan de kook brengen en wat SOL zegt 1 1/2 uur laten koken. Kan me haast niet voorstellen dat dat (nog een keer) misgaat

OT: chocolademelk met slagroom. Was nog over van gisteren.
Nu wil mijn lief het nog een keer maken maar ik heb heel hard nee gezegd want dan zit ik weer met buikpijn straks
motorbloempjezondag 28 februari 2010 @ 18:25
ja, ook! ze namen gewoon niets op leek het wel
mjanzondag 28 februari 2010 @ 18:40
quote:
Op zondag 28 februari 2010 18:25 schreef motorbloempje het volgende:
ja, ook! ze namen gewoon niets op leek het wel
Misschien toch even een nieuw zakje kopen? Na het weken horen ze nog wel hard te zijn, maar duidelijk niet meer de knoertharde knikkertjes.
Houdt je inderdaad wel aan de tip dat je ze niet moet koken voor falafel!

OT: waarschijnlijk stamppot met spruitjes, geitenkaas en nootjes.
motorbloempjezondag 28 februari 2010 @ 18:41
quote:
Op zondag 28 februari 2010 18:40 schreef mjan het volgende:

[..]

Misschien toch even een nieuw zakje kopen? Na het weken horen ze nog wel hard te zijn, maar duidelijk niet meer de knoertharde knikkertjes.
Houdt je inderdaad wel aan de tip dat je ze niet moet koken voor falafel!

OT: waarschijnlijk stamppot met spruitjes, geitenkaas en nootjes.
ja, maar, nu weet ik niet meer wa tik nou moet doen!? wel of niet koken?
mjanzondag 28 februari 2010 @ 18:48
quote:
Op zondag 28 februari 2010 18:41 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

ja, maar, nu weet ik niet meer wa tik nou moet doen!? wel of niet koken?
Voor falafel: niet koken, maar gewoon heel fijn malen in de keukenmachine!
Ik gebruik altijd dit recept en dat werkt als een tierelier.

Succes!
motorbloempjezondag 28 februari 2010 @ 18:51
ik heb geen keukenmachine maar ga er vandeweek even een halen een kleintje
#ANONIEMzondag 28 februari 2010 @ 18:51
nu even wat soep, rijst, groente en kip

met turkse yoghurt natuurlijk

[ Bericht 34% gewijzigd door #ANONIEM op 28-02-2010 18:59:20 ]
betty_suezondag 28 februari 2010 @ 18:52
Straks kippensoep met een stokbroodje en kruidenboter. Jummie.
Trustenzondag 28 februari 2010 @ 19:34
Gedronken:
Jasmijnthee, Verse muntthee, Lady Grey thee en bosvruchtenthee.

Gegeten:
Scones met clotted cream en passievruchtencoulis (mmm!! ), klein puntje chocoladetaart, klein puntje walnotencarameltaart, klein puntje cheesecake, klein puntje worteltaart

High Tea gedaan @ Bakkerswinkel Amsterdam



Morgen balansdag

[ Bericht 5% gewijzigd door Trusten op 28-02-2010 20:19:10 ]
Windigozondag 28 februari 2010 @ 20:05
quote:
Op zondag 28 februari 2010 15:48 schreef Windigo het volgende:
Vanavond arabisch plat brood met hummus, tzatziki en uienchutney en een falafelburger
Was heel lekker

Nu een kop thee en twee kaneelkoekjes.
#ANONIEMzondag 28 februari 2010 @ 20:38
warme koekkruimels met stroop
#ANONIEMmaandag 1 maart 2010 @ 09:55
mango-yoghurtshake, thee en een boterham met kaas en kersenjam
FutureFairytalemaandag 1 maart 2010 @ 09:56
thee en volkoren sultana
Windigomaandag 1 maart 2010 @ 12:43
Ciabatta met kruidenkaas, uienchutney en rucola Met een glaasje 7-up.
renzellmaandag 1 maart 2010 @ 13:36
Mandarijntjes en walnoten. Nostalgie!

Voor vanavond ga ik straks een quiche maken met veel groenten en wat ham.
vosssmaandag 1 maart 2010 @ 13:36
Roggebrood met kaas
FutureFairytalemaandag 1 maart 2010 @ 13:40
2 bolletjes ham/cheddar (gesmolten) + beker yoki.
Nu weer thee
Zo-is-datmaandag 1 maart 2010 @ 13:49
Maïsbrood met kaas en stroop, erbij verse munt thee
-Mellow-maandag 1 maart 2010 @ 14:12
Vanavond lamskoteletjes met cognac, boter en kruiden, puree van aardpeer ( nog nooit gehad, zag ze op de markt zaterdag) en gegrilde courgette ernaast.

Nu geroosterde brioche met jam en een cappuccino
Windigomaandag 1 maart 2010 @ 14:14
Vanavond salade van rucola, appel, geitenkaas, pijnboompitjes en een lekkere dressing en brood Als toetje bosbessen-muffin yoghurt van ah
RhytmicalRemedymaandag 1 maart 2010 @ 14:55
Waarschijnlijk iets met Spinazie. (Vind ik het lekkerst van alles!)

Ik denk zelf een ovenschotel met penne, lekker veel salami en kaas. Maar wil ook wel weer eens een ander Spinazie met penne of spaghetti gerecht.

Dus iemand een goed recept waarvan je denkt, MMmmm?
#ANONIEMmaandag 1 maart 2010 @ 15:23
vanavond bulgursalade met kikkererwten, geroosterd amandelschaafsel peterselie en koriander. auberginepuree met yoghurt en knoflook. restje humus van zaterdag en turksbrood

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 01-03-2010 15:52:18 ]
ColdFeetmaandag 1 maart 2010 @ 15:50
quote:
Op zondag 28 februari 2010 18:40 schreef mjan het volgende:

[..]

Misschien toch even een nieuw zakje kopen? Na het weken horen ze nog wel hard te zijn, maar duidelijk niet meer de knoertharde knikkertjes.

Je moet ze vrij gemakkelijk stuk kunnen kauwen

Vanavond hier allerhande rauwe groentes met pittige hummusdip met ras el hannout En toe een stukje sticky toffee pudding
RhytmicalRemedymaandag 1 maart 2010 @ 18:43
Heb gewoon een lekker sausje met riccotto kaas spinazie en salami en ham gemaakt! Smaakte lekker.
Charmedmatzziemaandag 1 maart 2010 @ 18:47
Tunapastaaaa.. met kaas
Want alles is lekker met een shitload aan kaas.
En als ik toetje wil heb ik nog Ben en Jerry in mijn fridge. Wheeee.
betty_suemaandag 1 maart 2010 @ 18:48
Tomatensoepje met witbrood
PiperMarumaandag 1 maart 2010 @ 19:26
Dirty risotto gemaakt. Was lekker!!
#ANONIEMmaandag 1 maart 2010 @ 19:42
quote:
Op maandag 1 maart 2010 15:23 schreef SeaOfLove het volgende:
vanavond bulgursalade met kikkererwten, geroosterd amandelschaafsel peterselie en koriander. auberginepuree met yoghurt en knoflook. restje humus van zaterdag en turksbrood
het was lekker sterker, het is nog steeds lekker, alles op de salontafel gezet en gewoon steeds wat eten
The_Hivesmaandag 1 maart 2010 @ 19:48
Een heerlijke biefstuk met aardappeltjes uit de oven en stoofpeertjes (uit pot )
Enfermeramaandag 1 maart 2010 @ 20:14
Thee met koekjes
FutureFairytalemaandag 1 maart 2010 @ 20:31
quote:
Op maandag 1 maart 2010 18:47 schreef Charmedmatzzie het volgende:
Tunapastaaaa.. met kaas
Want alles is lekker met een shitload aan kaas.
En als ik toetje wil heb ik nog Ben en Jerry in mijn fridge. Wheeee.
KAAS
volgens mij bestaat mijn lijf uit kaas zo onderhand
FutureFairytalemaandag 1 maart 2010 @ 20:33
quote:
Op maandag 1 maart 2010 19:48 schreef The_Hives het volgende:
stoofpeertjes (uit pot )
lekker? ik ben alleen zelfgekookte gewend maar zie wel eens van die pakken in de super liggen, kant en klaar.
Ik had een big mac menu, met extra big mac
Windigomaandag 1 maart 2010 @ 20:36
Thee en een chocolade-eitje (ja nu al )
FkTwkGs2012maandag 1 maart 2010 @ 20:57
rijst met masala curry uitjes, vers gekookte rode bietjes, wijting.

totaal zo rond de 1 euro \o
PiperMarumaandag 1 maart 2010 @ 21:28
[quote]Op maandag 1 maart 2010 18:47 schreef Charmedmatzzie het volgende:
Tunapastaaaa.. met kaas
Want alles is lekker met een shitload aan kaas.
En als ik toetje wil heb ik nog Ben en Jerry in mijn fridge. Wheeee.
[/quote

Ik heb ook nog Ben & Jerry's in de vriezer. Het mag eigenlijk niet, maar het is zo lekker!!!
Tezzmaandag 1 maart 2010 @ 22:38
Manlief had gekookt vandaag. Drumsticks van de grill (die waren lekker), gebakken aardappels (ik snap niet dat hij ze zo volgezogen met olie op tafel krijgt) en bloemkool (of was het bloemkoolsoep?).

Lief dat ie kookt voor me als ik een hele dag moet werken, maar vandaag was het echt niet lekker....
#ANONIEMmaandag 1 maart 2010 @ 22:45
quote:
Op maandag 1 maart 2010 22:38 schreef Tezz het volgende:
Manlief had gekookt vandaag. Drumsticks van de grill (die waren lekker), gebakken aardappels (ik snap niet dat hij ze zo volgezogen met olie op tafel krijgt) en bloemkool (of was het bloemkoolsoep?).

Lief dat ie kookt voor me als ik een hele dag moet werken, maar vandaag was het echt niet lekker....
jij ondankbaar wief nee hoor kan t me voorstellen dat het je niet echt smaakte
renzellmaandag 1 maart 2010 @ 23:44
quote:
Op maandag 1 maart 2010 22:38 schreef Tezz het volgende:
Manlief had gekookt vandaag. Drumsticks van de grill (die waren lekker), gebakken aardappels (ik snap niet dat hij ze zo volgezogen met olie op tafel krijgt) en bloemkool (of was het bloemkoolsoep?).

Lief dat ie kookt voor me als ik een hele dag moet werken, maar vandaag was het echt niet lekker....
Ik doe het uiteindelijk, ondanks drukte en hectiek, toch vaak liever gewoon maar zelf. Hoe lief ook bedoeld... Hoewel, de wereldgerechten van Knorr gaan prima bij de mister.
-Mellow-dinsdag 2 maart 2010 @ 00:57
Mijn mister kan beter koken dan ik en ik kan het niet hebben
#ANONIEMdinsdag 2 maart 2010 @ 01:19
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 00:57 schreef -Mellow- het volgende:
Mijn mister kan beter koken dan ik en ik kan het niet hebben
bij mij is het zo dat de mr het beste kookte. dankzij zijn kennis durf ik bijna te zeggen dat ik nu beter kook dan hem oh en ook met dank aan sommige CULlers zoals ColdFeet en DarkElf
MiestOrdinsdag 2 maart 2010 @ 03:07
Vanavond gewerkt en daar friet salade en spare-ribs gegeten
was aardig, morgen een stoofpot opzetten voor woensdag en nog iets verzinnen...
Tezzdinsdag 2 maart 2010 @ 07:41
quote:
Op maandag 1 maart 2010 23:44 schreef renzell het volgende:

[..]

Ik doe het uiteindelijk, ondanks drukte en hectiek, toch vaak liever gewoon maar zelf. Hoe lief ook bedoeld... Hoewel, de wereldgerechten van Knorr gaan prima bij de mister.
Ja ik ook. En als ik thuis kom heb ik ook de neiging om direct het roer van hem over te nemen in de keuken en minstens vier keer te zeggen 'dat had je zo niet moeten doen maar zo...' En dat vindt hij (natuurlijk) bloedirritant. Dus ik heb inmiddels geleerd om het gewoon te ondergaan........

En ontbijtje: koffie en sigaretje!
motorbloempjedinsdag 2 maart 2010 @ 08:12
die van mij heeft het opgegeven

wat hij mag doen:

de hamburgers bakken
avocado prakken voor guacamole
Knorr Lasagnette maken

en daar houdt het wel op...

OT: twee knackebrodjes osseworst en een mok melk.. prima anti-kater-meuk!
The_Hivesdinsdag 2 maart 2010 @ 08:57
quote:
Op maandag 1 maart 2010 20:33 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

lekker? ik ben alleen zelfgekookte gewend maar zie wel eens van die pakken in de super liggen, kant en klaar.

Ze zijn best te doen ja niet zo lekker natuurlijk als zelfgemaakte maar in dit geval een goed alternatief. Ik heb ze trouwens nooit uit pak gehad. Dit zijn potten van Aarts.
#ANONIEMdinsdag 2 maart 2010 @ 09:41
ontbijtje met gebakken ei met kaas en tomaat en thee
FutureFairytaledinsdag 2 maart 2010 @ 10:38
ontbijt: tompouce van collega die verjaardag viert + thee
#ANONIEMdinsdag 2 maart 2010 @ 12:07
zo lunsj met left-overs van gisteren
ColdFeetdinsdag 2 maart 2010 @ 12:13
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 08:12 schreef motorbloempje het volgende:
die van mij heeft het opgegeven

wat hij mag doen:

de hamburgers bakken
avocado prakken voor guacamole
Knorr Lasagnette maken

en daar houdt het wel op...


Mijn Meneer heeft een iets minder uitgebreid repertoire, en houdt zich ook afzijdig van bijvoorbeeld zoete baksels, maar hij kan allerlei soorten soep maken, (couscous)salades, kip uit de oven, fajitas... Ik klaag niet Dat het niet altijd precies is zoals ik het zelf zou doen, neem ik dan maar voor lief
PiperMarudinsdag 2 maart 2010 @ 13:08
Bij ons vanavond op het menu: Oma's groentesoep met ballen. En erbij denk ik een lekker broodje.
-Mellow-dinsdag 2 maart 2010 @ 13:27
broodje (zelfgemaakte) kroket met mosterd
The_Hivesdinsdag 2 maart 2010 @ 13:52
ik maak vanavond spinazie ovenschotel
Erosjuhhhdinsdag 2 maart 2010 @ 14:07
Vanavond lekker simpel:
Krieltjes met zigeunerschnitlzel (damn love 'em) en div. gesneden groente gebakken met chili en ketjap
Charmedmatzziedinsdag 2 maart 2010 @ 14:18
Ik heb voor vanavond eigenlijk zwei kant en klare burrito's in de fridge.. van de jumbo, zag er wel goed uit.
Ik eet er nog sla en tomaar bij..
maar eerst gaan we lekker sporten ^^
Karinadinsdag 2 maart 2010 @ 14:20
Vanavond bietjes, vissticks en röstirondjes. Als toetje heb ik nog wel wat kiwi's.

Spinazieovenschotel lijkt me wel lekker, recept?
#ANONIEMdinsdag 2 maart 2010 @ 14:55
Een croissantje met kaas en een appel
Weird-dinsdag 2 maart 2010 @ 15:00
Zelfgemaakte uiensoep
RhytmicalRemedydinsdag 2 maart 2010 @ 15:16
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 13:52 schreef The_Hives het volgende:
ik maak vanavond spinazie ovenschotel
Mmmm....
GekkeMatdinsdag 2 maart 2010 @ 15:18
Ik ga vanavond Pacific pangafilets in de oven donderen en krieltjes met sperziebonen maken. Lekker makkelijk en snel aangezien we weg moeten vanaaf
Tezzdinsdag 2 maart 2010 @ 15:23
Vanavond een pan chili con carne met turks brood er bij. Jummie!
uniekhoorndinsdag 2 maart 2010 @ 16:55
Broccoli, basmati rijst, gebakken kipfilet met gebakken champignons, ui en knoflook. Wat sla erbij.
#ANONIEMdinsdag 2 maart 2010 @ 17:09
kipfilet gevuld met kruidenroomkaas omwikkeld met spek en een rucolastamppotje
Windigodinsdag 2 maart 2010 @ 17:14
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 17:09 schreef SeaOfLove het volgende:
kipfilet gevuld met kruidenroomkaas omwikkeld met spek en een rucolastamppotje
Klinkt lekker, *noteert voor volgende week*.

Vanavond eet ik mijn indiase witlofstamp en een vegaburger
#ANONIEMdinsdag 2 maart 2010 @ 17:26
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 17:14 schreef Windigo het volgende:

[..]

Klinkt lekker, *noteert voor volgende week*.

Vanavond eet ik mijn indiase witlofstamp en een vegaburger
volgens mij heb ik die kipfilet ooit van iemand uit dit topic 'gepikt'.
motorbloempjedinsdag 2 maart 2010 @ 18:28
ik ga zo voor het eerst in mn leven een tortilla bakken

ben erg benieuwd of ze lekker zijn
FutureFairytaledinsdag 2 maart 2010 @ 19:06
rijst met gehakt, sperziebonen en pindasaus. daarbij wat gebakken ui en augurkjes
motorbloempjedinsdag 2 maart 2010 @ 19:18
omnomnomnom wij eten nooit meer prefab.. wrsch want we hebben nog 2 pakken liggen

erg lekker, foto's volgen nog
Enfermeradinsdag 2 maart 2010 @ 19:51
Zelfgemaakte nasi!


Gewoon wat kruiden er doorheen gegooid, koriander, kerrie, komijnpoeder, ketjap, sambal, dat soort dingen! Heeerrrlijk. Nog een gekookt biologisch eitje erbij, wat kroepoekjes en satésaus Was echt smullen!
Circle.Of.Filthdinsdag 2 maart 2010 @ 20:00
Zelfgemaakte zeevruchtensoep* lekker


* zo maak je dat dus;

Wok GROTE vlam eronder
olijfolie erin 1 ui erbij dan 200 gram zeevruchten halve voet knoflook eetlepel sambal plus een scheut sojasaus kikkoman groen vervolgens asperges erbij en afblussen met ruim water.

Weer tot koken laten komen en klaar

Zo-is-datdinsdag 2 maart 2010 @ 20:38
Pasta met courgette, creme fraiche, tomaat, feta, pesto saus en erbij sla met heel lekkere sherryazijn

Nu een kop thee!
PluisigNijntjedinsdag 2 maart 2010 @ 20:45
Enfermera, ziet er lekker uit, maar eet jij zo weinig?
Ik zou daar nog wel wat bij op scheppen
#ANONIEMdinsdag 2 maart 2010 @ 20:58
vind je? ik zou zoveel niet opkrijgen
FutureFairytaledinsdag 2 maart 2010 @ 21:57
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 20:58 schreef SeaOfLove het volgende:
vind je? ik zou zoveel niet opkrijgen
minder dan dat?? dat je zo veel tijd aan koken wilt besteden voor 3 happen
motorbloempjedinsdag 2 maart 2010 @ 21:58
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 21:57 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

minder dan dat?? dat je zo veel tijd aan koken wilt besteden voor 3 happen
dat dus.. vond 't ook wel weinig, en ik ben geen grote eter
Enfermeradinsdag 2 maart 2010 @ 22:51
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 20:45 schreef PluisigNijntje het volgende:
Enfermera, ziet er lekker uit, maar eet jij zo weinig?
Ik zou daar nog wel wat bij op scheppen
Serieus? Ik vond 't aardig veel. Tis een groot bord hoor, ongeveer 3 grote opscheplepels nasi. En ik zat echt vol na bijna alles, heb een paar happen laten liggen. Plus nog wat kroepoek erbij en je zit wel vol. Ik iig wel
Ben trouwens vrouw, 1.67 lang en 60 kg, precies goed dus, ik heb niet zoveel nodig hoor!
minilotwoensdag 3 maart 2010 @ 00:58
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 19:18 schreef motorbloempje het volgende:
omnomnomnom
Welkom bij het tortillabakkertjesgilde!

Hier vanavond zelfgeknutselde visballetjes van scholfilet op tomatensaus met geroosterde paprika, en dat weer bovenop rauwe spinazie.
vossswoensdag 3 maart 2010 @ 01:17
Niks, en ik barst van de honger en ik heb niks meer in huis
#ANONIEMwoensdag 3 maart 2010 @ 01:55
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 21:57 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

minder dan dat?? dat je zo veel tijd aan koken wilt besteden voor 3 happen
veel tijd besteden aan nasi nasi is gebakken rijst met wat groenten. Als je daar veel tijd aan kwijt bent doe je iets niet goed
FutureFairytalewoensdag 3 maart 2010 @ 08:52
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 01:55 schreef SeaOfLove het volgende:

[..]

veel tijd besteden aan nasi nasi is gebakken rijst met wat groenten. Als je daar veel tijd aan kwijt bent doe je iets niet goed
ik bedoel niet met nasi, maar in het algemeen. omdat je zo graag lekkere dingen kookt zie ik maar dan maar zo weinig dat je in een paar happen klaar bent... als ik zo weinig zou eten had ik geen plezier in koken gehad denk ik.

ot: thee en sultana
minilotwoensdag 3 maart 2010 @ 10:04
Beetje karamelsaus gemaakt, door franse kwark heengeroerd en daar dip ik nu appelpartjes in.
ColdFeetwoensdag 3 maart 2010 @ 10:10
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 10:04 schreef minilot het volgende:
Beetje karamelsaus gemaakt, door franse kwark heengeroerd en daar dip ik nu appelpartjes in.
Oh, ik ben dol op caramelsaus. Een beetje omdat ik het lekker vind, maar vooral omdat ik het zo leuk vind om te maken
-Mellow-woensdag 3 maart 2010 @ 11:01
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 08:52 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

ik bedoel niet met nasi, maar in het algemeen. omdat je zo graag lekkere dingen kookt zie ik maar dan maar zo weinig dat je in een paar happen klaar bent... als ik zo weinig zou eten had ik geen plezier in koken gehad denk ik.

ot: thee en sultana
Ik sta heel vaak een halve dag in de keuken en dan ga ik eten en is het binnen 20 minuten op. En dan denk ik ook wel eens: jeetje heb ik daarvoor zo lang in de keuken gestaan. Maar eigenlijk maakt het helemaal niet uit want koken is voor mij ook een soort bezigheidstherapie, het doen is misschien nog wel leuker dan het opeten.

OT: Brinta
#ANONIEMwoensdag 3 maart 2010 @ 12:03
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 11:01 schreef -Mellow- het volgende:

[..]

Ik sta heel vaak een halve dag in de keuken en dan ga ik eten en is het binnen 20 minuten op. En dan denk ik ook wel eens: jeetje heb ik daarvoor zo lang in de keuken gestaan. Maar eigenlijk maakt het helemaal niet uit want koken is voor mij ook een soort bezigheidstherapie, het doen is misschien nog wel leuker dan het opeten.
dat dus en future, als ik wat uitgebreider kook, of iets speciaals dan heb ik eigenlijk altijd eters. deze week trouwens niet, maar ik had een weekmenu gemaakt van alles wat ik zo'n beetje in huis had. heb aan eten deze week 70cent uitgegeven voor een turksbrood, that's it
Aurewoensdag 3 maart 2010 @ 12:34
Daarnet lekker een tosti met ham en kaas en ketchup op en een glas melk. En vanavond wordt een verrassing..
Enfermerawoensdag 3 maart 2010 @ 12:49
Bruin broodje runderrookvlees met wat mayo
Tassiepassiewoensdag 3 maart 2010 @ 12:57
Koken is ontspanning en hobby

Vandaag gestoomde groenten, aardappeltjes en wilde zalm uit de oven

Ik eet trouwens ook maar kleine porties, maar dan nog vind ik het de moeite waard.
Ik krijg gewoon niet meer op maar ik eet wel vrij langzaam,zodat ik toch zelden als eerste aan tafel klaar ben.
Genieten van je eten
LieLiewoensdag 3 maart 2010 @ 13:00
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 10:04 schreef minilot het volgende:
Beetje karamelsaus gemaakt, door franse kwark heengeroerd en daar dip ik nu appelpartjes in.
Door die mousse kan ik nu ook goede karamelsaus maken natuurlijk!

Trouwens, gister at ik bij de AH to go zo'n foccaciabroodje kaas/ui en die was echt net uit de oven
Hoe maak ik zoiets thuis?
FutureFairytalewoensdag 3 maart 2010 @ 13:26
bapao saté en tosti cheddar/grillham
ColdFeetwoensdag 3 maart 2010 @ 13:29
Kliekje kip met paprikaroomsaus en wat rijst
lies1947woensdag 3 maart 2010 @ 14:14
pilsje op het strand(eerlijk gezegd was dat gisteren)
Trustenwoensdag 3 maart 2010 @ 14:22
Vanavond risotto met bospaddenstoelen en een salade
#ANONIEMwoensdag 3 maart 2010 @ 14:58
ik verzorg morgen een deel van de catering voor een openingsreceptie van een bedrijf voor 40 man. Ik ga zo beginnen, dus ik eet lekker van alle hapjes die ik ga maken
uniekhoornwoensdag 3 maart 2010 @ 15:28
Nu een schaaltje Croky paprikachips en een cola berenburg.

Vanavond, rundervink, rode kool, spinazie, aardappelen.
TN-FRwoensdag 3 maart 2010 @ 15:53
Ik had nog een wrap, gevuld met witte kool en kipfilet, over van gisteren. Dus die heb ik net even kort opgewarmd in de magnetron en daarna even tussen de grill gelegd.

Vanavond eet ik ergens een broodje onderweg, want ga naar het voetbal toe.
FutureFairytalewoensdag 3 maart 2010 @ 16:09
Vnv een restje opgebakken boerenkool
met halve worst
Lastpostwoensdag 3 maart 2010 @ 16:11
Net 5 spareribs naar binnen gewerkt, restant van een foute bestelling.
Erosjuhhhwoensdag 3 maart 2010 @ 16:44
Vanavond nasi met shoarma erdoor
minilotwoensdag 3 maart 2010 @ 17:17
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 13:00 schreef LieLie het volgende:

[..]

Door die mousse kan ik nu ook goede karamelsaus maken natuurlijk!

Trouwens, gister at ik bij de AH to go zo'n foccaciabroodje kaas/ui en die was echt net uit de oven
Hoe maak ik zoiets thuis?
Goed hè, die mousse? Vond je 'm lekker? En stiekem ook al veel van gesnoept voordat -ie de koelkast inging om op te stijven?

Voor focaccia kan ik trouwens dit recept van Kayotic Kitchen aanraden. Maar in jouw geval dan een stevige laag uien en kaas erbovenop voordat het brood de oven ingaat.
minilotwoensdag 3 maart 2010 @ 17:20
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 14:58 schreef SeaOfLove het volgende:
ik verzorg morgen een deel van de catering voor een openingsreceptie van een bedrijf voor 40 man. Ik ga zo beginnen, dus ik eet lekker van alle hapjes die ik ga maken
Oe, wat maak je allemaal? Vertel!

Hier zojuist een hele grote lauwwarme salade op..
In pannetje met olijfolie eerst dungesneden rode ui en knoflook zachtjes gebakken, daarna twee grote scheppen tuinerwtjes erbij, en dikke gele rozijnen, en zout en peper..
Na een paar minuten de hele inhoud van de pan over een boel rauwe, jonge bladspinazie geknikkerd, boel feta erdoor gehusseld en een kneepje citroensap, tot de spinazie nét een beetje begint te slinken.. Erg lekker!
Lief-visjewoensdag 3 maart 2010 @ 17:30
Net zalm met peultjes en worteltje en aardappelpuree op.
Windigowoensdag 3 maart 2010 @ 17:42
Hier vanavond turks plat brood met échte feta, schijfjes tomaat en olijvenchutney. Simpel maar heerlijk
MiestOrwoensdag 3 maart 2010 @ 17:59
Net bij de toko geweest, lekker garnalen, kip, noedels gehaald met wat taugé, paksoi, gember knoflook en ui, en maak er madame Jeanette chutney bij.... yumyum!
minilotwoensdag 3 maart 2010 @ 18:02
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 17:59 schreef MiestOr het volgende:
...en maak er madame Jeanette chutney bij
Ha, dat kan ik dus echt niet eten! Ik ga al zweten bij het idee!
minilotwoensdag 3 maart 2010 @ 18:05
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 17:42 schreef Windigo het volgende:
Hier vanavond turks plat brood met échte feta, schijfjes tomaat en olijvenchutney. Simpel maar heerlijk
Echte feta! Die had ik ook.
MiestOrwoensdag 3 maart 2010 @ 18:15
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 18:02 schreef minilot het volgende:

[..]

Ha, dat kan ik dus echt niet eten! Ik ga al zweten bij het idee!
ach is superlekker, en je kan het uiteraard zo pittig maken als je zelf wil!
Hier een link naar een recept dat ik vaak als basis ervoor gebruik..
http://surinaamsekeuken.w(...)01/peper_sambal.html
LieLiewoensdag 3 maart 2010 @ 18:26
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 17:17 schreef minilot het volgende:

[..]

Goed hè, die mousse? Vond je 'm lekker? En stiekem ook al veel van gesnoept voordat -ie de koelkast inging om op te stijven?

Voor focaccia kan ik trouwens dit recept van Kayotic Kitchen aanraden. Maar in jouw geval dan een stevige laag uien en kaas erbovenop voordat het brood de oven ingaat.
Thanks! Heb m gebookmarked

De mousse was heerlijk! Had al ergens anders (CULsc denk ik) wat verteld erover.
Hij was erg lekker, maar voor chocolademousse mag ie van mij wel wat meer choco.
Misschien een keer met pure chocola proberen, of wat meer chocola.
Het was nu een chococaramelmousse die net zo smaakte als die chocosnoepjes van Werthers
minilotwoensdag 3 maart 2010 @ 18:34
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 18:26 schreef LieLie het volgende:

[..]
Het was nu een chococaramelmousse die net zo smaakte als die chocosnoepjes van Werthers
Yup, hij is vooral heel romig en melkig. Hele ander type mousse dan van die diepe, donkerbuine!
lemonlimewoensdag 3 maart 2010 @ 18:53
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 18:05 schreef minilot het volgende:

[..]

Echte feta! Die had ik ook.
Ik ook! In een salade met witlof, appel, cashews, zelfgemaakte croutons en een sinaasappeldressing.. jummie!!
PiperMaruwoensdag 3 maart 2010 @ 18:56
Fish n chips: kabeljauwfilet in een volkorenbloem/paprikapoeder/oreganokorstje met daarbij aardappelstukjes in de schil + worteltjes in de braadslee
Geserveerd in een krant uiteraard
MiestOrwoensdag 3 maart 2010 @ 20:22
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 17:59 schreef MiestOr het volgende:
Net bij de toko geweest, lekker garnalen, kip, noedels gehaald met wat taugé, paksoi, gember knoflook en ui, en maak er madame Jeanette chutney bij.... yumyum!

zo en naar binnen!, damn dat was LEKKER!
de chutney iets minder scherp gemaakt dus mn mond rolde over van de smaak (nog steeds trouwens) nu ff wegspoelen met een fles La Chouffe
FutureFairytalewoensdag 3 maart 2010 @ 23:01
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 18:56 schreef PiperMaru het volgende:
Fish n chips: kabeljauwfilet in een volkorenbloem/paprikapoeder/oreganokorstje met daarbij aardappelstukjes in de schil + worteltjes in de braadslee
Geserveerd in een krant uiteraard
jum.. net de foto ervan gezien van je.. ziet er super en jammie uit!

Ik ben na t sporten de kermis even overgelopen en een oliebol gehaald
motorbloempjedonderdag 4 maart 2010 @ 07:58
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 00:58 schreef minilot het volgende:

[..]

Welkom bij het tortillabakkertjesgilde!

Hier vanavond zelfgeknutselde visballetjes van scholfilet op tomatensaus met geroosterde paprika, en dat weer bovenop rauwe spinazie.








nu 2 knackebrodjes osseworst met een mok melk.

Lunch: restjes sushi

Vanavond pasta met vegetarische tomatensaus
FutureFairytaledonderdag 4 maart 2010 @ 08:49
dat ziet er echt lekker uit!!
motorbloempjedonderdag 4 maart 2010 @ 08:58
er zat veel minder smaak aan de tortilla's, ze zijn veel minder dik waardoor we voor het eerst ECHT de vulling heel goed konden proeven! We zijn helemaal om !
minilotdonderdag 4 maart 2010 @ 09:12
quote:
Op donderdag 4 maart 2010 08:58 schreef motorbloempje het volgende:
er zat veel minder smaak aan de tortilla's
Ja, daarover - ik doe eigenlijk wel altijd een extra snuf zout in de tortilla's. Vind ik juist wel zo lekker.

Ik heb nog wat verse spinazie over - ik overweeg om vanavond eens te kijken of ik groene tortilla's kan maken! Door jouw foto's meteen weer zin!
motorbloempjedonderdag 4 maart 2010 @ 09:13
wij vonden het juist wel lekker, dat er veel minder smaak aan zat dan aan die vettige prefab dingen maar ik ga ze volgende keer met margarine maken, ipv roomboter denk ik.. even kijken wat dat met de smaak doet. Had alleen nog roomboter in huis namelijk, en da's geen plantaardig vet
minilotdonderdag 4 maart 2010 @ 09:24
quote:
Op donderdag 4 maart 2010 09:13 schreef motorbloempje het volgende:
wij vonden het juist wel lekker, dat er veel minder smaak aan zat dan aan die vettige prefab dingen maar ik ga ze volgende keer met margarine maken, ipv roomboter denk ik.. even kijken wat dat met de smaak doet. Had alleen nog roomboter in huis namelijk, en da's geen plantaardig vet
Huh, bóter? Ik geloof niet dat ik wel eens een recept voor tortilla's met margarine of boter heb gezien! Altijd gewoon olie. Ik gebruik olijf- of rijstolie.
motorbloempjedonderdag 4 maart 2010 @ 09:26
het recept dat ik had gevonden bevatte margarine, maar dat had ik niet, dus heb ik boter gebruikt

welk recept gebruik jij ookalweer?
minilotdonderdag 4 maart 2010 @ 09:32
Voor 6 kleine tortilla's of 4 grote:

1 1/2 cup bloem (gewone, of mix van soorten)
3/4 cup warm water
2 tl olie
1 tl zout
(en optioneel, voor luchtiger deeg, anderhalve theelepel bakpoeder)

Olie, bloem, zout en eventueel bakpoeder door elkaar roeren. Beetje bij beetje water erbij tot je een klomp deeg hebt. Vier a vijf minuutjes kneden, in acht bolletjes verdelen en tien minuten onder een theedoek laten rusten. Uitrollen en bakken.

..boter in je tortilla.. Ik kan er nog niet helemaal over uit!
motorbloempjedonderdag 4 maart 2010 @ 09:42
was prima te eten hoor
minilotdonderdag 4 maart 2010 @ 09:48
Dat geloof ik ook best. Ik bedoel.. Boter is altijd goed! Waar dan ook in.

Hier vanavond, met dank aan MB's inspirerende foto's: zelfgemaakte, groene spinazietortillas met tonijn en avocado erin. En pico de gallo.

[ Bericht 3% gewijzigd door minilot op 04-03-2010 09:56:14 ]
Windigodonderdag 4 maart 2010 @ 12:22
quote:
Op donderdag 4 maart 2010 09:48 schreef minilot het volgende:
Dat geloof ik ook best. Ik bedoel.. Boter is altijd goed! Waar dan ook in.

Hier vanavond, met dank aan MB's inspirerende foto's: zelfgemaakte, groene spinazietortillas met tonijn en avocado erin. En pico de gallo.
Verse tonijn Ik wil nog steeds met je trouwen

Zojuist zelf hummus gemaakt en op arabisch platbrood geserveerd.. Lekker! Glaasje ijsthee erbij.
FutureFairytaledonderdag 4 maart 2010 @ 13:31
De 'Dutch Deluxe' van de McDonalds (bruine ciabatta)
+ sinaasappel
+ banaan
mjandonderdag 4 maart 2010 @ 13:33
Roggebrood met schapenkaas, nom!
Trustendonderdag 4 maart 2010 @ 13:49
quote:
Op donderdag 4 maart 2010 09:32 schreef minilot het volgende:
Voor 6 kleine tortilla's of 4 grote:

1 1/2 cup bloem (gewone, of mix van soorten)
3/4 cup warm water
2 tl olie
1 tl zout
(en optioneel, voor luchtiger deeg, anderhalve theelepel bakpoeder)

Olie, bloem, zout en eventueel bakpoeder door elkaar roeren. Beetje bij beetje water erbij tot je een klomp deeg hebt. Vier a vijf minuutjes kneden, in acht bolletjes verdelen en tien minuten onder een theedoek laten rusten. Uitrollen en bakken.

..boter in je tortilla.. Ik kan er nog niet helemaal over uit!
Kan je tortillas eigenlijk ook (ruim) van te voren maken?
M.irrdonderdag 4 maart 2010 @ 15:06
kaugom

Staks patat.
Charmedmatzziedonderdag 4 maart 2010 @ 15:12
Een heleboel Daim!

beetje kut voor mijn tanden
PiperMarudonderdag 4 maart 2010 @ 15:15
Vanavond Kung pao chicken met jasmijnrijst!
#ANONIEMdonderdag 4 maart 2010 @ 16:27
wijntje en allemaal lekkere hapjes, niet in de laatste plaats omdat ik zelf een deel heb gemaakt
Windigodonderdag 4 maart 2010 @ 17:21
Vanavond spaghetti met tomatensaus, buffelmozzarella, baslicum en geraspte parmezaan Tomatensaus staat nu al te pruttelen Frisse salade van komkommer, rucola en geraspte appel met vinaigrette erbij.
Tezzdonderdag 4 maart 2010 @ 17:52
Hier staat een Moussaka in de oven. Bijna klaar!
uniekhoorndonderdag 4 maart 2010 @ 19:21
Uhmmm, 2 oliebollen, 2 pannenkoeken, 2 broodjes haring, broodje rosbief, beschuit jam en een broodje hamburger speciaal...
Dus datte
FutureFairytaledonderdag 4 maart 2010 @ 19:32
quote:
Op donderdag 4 maart 2010 19:21 schreef uniekhoorn het volgende:
Uhmmm, 2 oliebollen, 2 pannenkoeken, 2 broodjes haring, broodje rosbief, beschuit jam en een broodje hamburger speciaal...
Dus datte
jam is best gezond

Ik had noodles met kipsaté, omelet, chili. kroepoek erbij
Raissadonderdag 4 maart 2010 @ 19:38
quote:
Op donderdag 4 maart 2010 19:21 schreef uniekhoorn het volgende:
Uhmmm, 2 oliebollen, 2 pannenkoeken, 2 broodjes haring, broodje rosbief, beschuit jam en een broodje hamburger speciaal...
Dus datte
Nu heb ik ook zin in oliebollen

OT: vanavond pasta gegeten met champignonroomsaus aangevuld met stukjes kipfilet.
Enfermeradonderdag 4 maart 2010 @ 21:02
Simpel maar wel lekker. Zelfgemaakte patat uit de oven met andijviesalade met appel en mosterd-mayo dressing, met voor mij een vegaburger en mn man een hamburger met veel pepers zeg maar
Karinadonderdag 4 maart 2010 @ 21:03
Nu een glas Sinas en een zakje Kellogg's mini breaks met kaneelsmaak.
motorbloempjevrijdag 5 maart 2010 @ 08:45
nu een hele grote beker koffie



en vanavond ga ik knutselen met rauwe en gerookte zalm en pasta met tomatensaus en groenten zoals bloemkool
PiperMaruvrijdag 5 maart 2010 @ 09:26
Geroosterde boterham met plakjes chocola (van de Lidl, zoooo lekker, maar ze hadden ze maar tijdelijk. Had ik nou maar wat meer ingeslagen) en een kop rooibosthee.
Windigovrijdag 5 maart 2010 @ 09:34
Net een stuk arabisch brood met feta, hummus en tomaat gegeten en een kop thee. Zometeen een stukje amandel-limoentaart om koffietijd
Cyntiaavrijdag 5 maart 2010 @ 09:44
2 broodjes met boterhamworst en een kopje thee... Net voor de lunch een foccacia gezond besteld, collega's bestellen soms broodjes bij de keurslager
M.irrvrijdag 5 maart 2010 @ 10:04
koffie
FutureFairytalevrijdag 5 maart 2010 @ 15:33
als ontbijt/lunch een croissant ham/kaas, nu een plak Indische cake met thee.
Vnv uit eten wegens Restaurantweek @ Aalsmeer
-Mellow-vrijdag 5 maart 2010 @ 15:53
Ik doe ook mee met het tortillabak-clubje

het worden spinazietortillas gevuld met chile con carne, jalapeños, zoete puntpaprika, nog wat extra blaadjes spinazie en verse koriander
motorbloempjevrijdag 5 maart 2010 @ 16:19
idee is:

rondjes gerookte zalm maken..

tartaar maken van rauwe zalm en mengen met een zuur appeltje en wat citroen-creme fraiche sla erbij voor de knapperigheid en nog iets zoutigs om eventueel te combineren
ColdFeetvrijdag 5 maart 2010 @ 16:22
quote:
Op vrijdag 5 maart 2010 15:53 schreef -Mellow- het volgende:
Ik doe ook mee met het tortillabak-clubje

het worden spinazietortillas gevuld met chile con carne, jalapeños, zoete puntpaprika, nog wat extra blaadjes spinazie en verse koriander
*join!

Hier met gegrillde groentes, tapenade en feta.
Cyntiaavrijdag 5 maart 2010 @ 16:23
Flesje spa citron...
LieLievrijdag 5 maart 2010 @ 17:42
Een stoompakketje met kip, peultjes, bosui, rode ui en paddestoelen
En zelfgemaakte focaccia hoop ik
Tezzvrijdag 5 maart 2010 @ 17:55
Stoofvlees, verse frieten en een salade met gegrilde groentes en pijnboompitjes. Jummie!
ArtemisQvrijdag 5 maart 2010 @ 18:27
Lasagne met schorseneren
Tassiepassievrijdag 5 maart 2010 @ 18:31
focaccia met een lekkere maaltijdsalade (pittige dan wel)
The_Hivesvrijdag 5 maart 2010 @ 19:19
vanavond broccoli, gebakken aardappelen en zigeuner schnitzel

morgen met honing geglaceerde worteltjes, gekookte aardappeltjes, gegrild stukje vlees geserveerd met salsa verde.

Welke variant salsa en wat voor vlees zie ik morgen wel
motorbloempjevrijdag 5 maart 2010 @ 19:21


'lasagne' met laagjes van gerookte zalm, zalm'tartaar' van rauwe zalm, braeburn, bosui en citroencreme fraiche, gegrilde courgette en wat ijsbergsla. Versierd met wat geroosterde pijnboompitjes
PiperMaruvrijdag 5 maart 2010 @ 19:40
Zelfgemaakte falafel met pita, geroosterde paprika, yoghurtdip, olijven en hummus
Riannvrijdag 5 maart 2010 @ 19:52
een kopje boiljon
Heb de griep. Misschien dadelijk nog een schaaltje vla.
Karinavrijdag 5 maart 2010 @ 20:32
Bij AH waren de pizza´s uit de koeling in de aanbieding, dus ik heb er 2 gekocht, die met salami heb ik vanavond gegeten, toe een bakje stroopwafelijs, die van Hertog Jan, niet de McFlurry.

@motorbloempje: dat ziet er lekker uit zeg!
motorbloempjevrijdag 5 maart 2010 @ 22:14
het was ook echt heel lekker volgende keer doe ik iets meer peper door de rauwe zalm denk ik, maar het was zo ook al een geweldige combi
#ANONIEMvrijdag 5 maart 2010 @ 22:21
cola en m&m's pinda
lies1947vrijdag 5 maart 2010 @ 23:15
nu water met ijsblokjes.
vanmiddag moten gegrillde vis met sla op het strand van curacao.
compierzaterdag 6 maart 2010 @ 03:31
net even gauw een 50 piece nugget meal gescoord, gister bij Golden Corral buffet gegeten
FutureFairytalezaterdag 6 maart 2010 @ 11:26
ham kaas croissantje, gekookt eitje en sinaasappel
Windigozaterdag 6 maart 2010 @ 11:58
Zojuist een wrap met vissticks, komkommer en knoflooksaus En nu een kop thee en twee kaneelkoekjes
M.irrzaterdag 6 maart 2010 @ 12:09
beschuit met leverpastei
Enfermerazaterdag 6 maart 2010 @ 12:46
Vanochtend al lekker luxre ontbeten met afbakbroodjes en een omelet Wat thee/koffie erbij, vleeswaar. Heerlijk. Straks eten bij schoonmoeder + vriend, ben benieuwd... Die kookt vooral uit pakjes
Mja, morgen bij mijn ouders eten en die eten altijd heeeeerlijk Mijn vader kookt en die is echt een kookgek, alles zelf maken enzo,
Underdoggyzaterdag 6 maart 2010 @ 12:49
Vanochtend zacht gekookt eitje, 2 dikke plakken brioche met roomboter, een dubbele espresso en een glaasje verse jus. Wat is het weekend toch heerlijk! Vanavond maar eens een stuk dode koe op de grill leggen
#ANONIEMzaterdag 6 maart 2010 @ 13:26
1 sneetje met kip-pesto salade, 1 sneetje met tonijnsalade en 1tje met pindakaas en hagelslag
Windigozaterdag 6 maart 2010 @ 13:45
Een glas met mangolassi om het komende voorjaar te vieren Zachtgeel en heerlijk. (Mangoblokjes pureren met yoghurt en honing in de blender)
#ANONIEMzaterdag 6 maart 2010 @ 13:46
Lunch zometeen is vleeswaren, vanavond gebakken vis met aardappelkrieltjes en witlof, en in de oven zitten nu 3 appeltaarten
FutureFairytalezaterdag 6 maart 2010 @ 13:52
quote:
Op zaterdag 6 maart 2010 13:46 schreef iamredleader het volgende:
Lunch zometeen is vleeswaren, vanavond gebakken vis met aardappelkrieltjes en witlof, en in de oven zitten nu 3 appeltaarten
3 is veel te veel. geef er maar 1 aan mij
Tezzzaterdag 6 maart 2010 @ 14:07
Vanavond couscoussalade met gegrilde groentes en een biefstukje!
Windigozaterdag 6 maart 2010 @ 14:28
Vanavond curry met brocolli,ui, wortel en mango met rijst en gebakken banaan =) geserveerd met kroepoek. Lekker! =)
minilotzaterdag 6 maart 2010 @ 14:43
quote:
Op vrijdag 5 maart 2010 15:53 schreef -Mellow- het volgende:

het worden spinazietortillas...
En hoe waren ze?

Ik vond vooral de kleur van het deeg erg tof!

#ANONIEMzaterdag 6 maart 2010 @ 14:46
quote:
Op zaterdag 6 maart 2010 13:52 schreef FutureFairytale het volgende:
3 is veel te veel. geef er maar 1 aan mij
Als je er 1 komt halen...
Lief-visjezaterdag 6 maart 2010 @ 16:10
Vanavond zelfgemaakte tomatensoep vooraf en daarna bloemkool met schouderkarbonade en aardappels.
RhytmicalRemedyzaterdag 6 maart 2010 @ 16:33
quote:
Op zaterdag 6 maart 2010 14:43 schreef minilot het volgende:

[..]

En hoe waren ze?

Ik vond vooral de kleur van het deeg erg tof!

[ afbeelding ]
Ziet er lekker uit! De kleur zeker!

Ik zet vandaag de frituur aan. En eet lekker patat!
uniekhoornzaterdag 6 maart 2010 @ 17:42
Spruitjes, gebakken lever met ui, rijst, satesaus.
PiperMaruzaterdag 6 maart 2010 @ 17:44
Vanmiddag fluffy pancakes gebakken (recept). Waren een groot succes; lekker dik en fluffy.

Zit nog goed vol, vanavond dus iets lichts; tomatensoep met een broodje.
RhytmicalRemedyzaterdag 6 maart 2010 @ 17:54
quote:
Op zaterdag 6 maart 2010 17:44 schreef PiperMaru het volgende:
Vanmiddag fluffy pancakes gebakken (recept). Waren een groot succes; lekker dik en fluffy.

Zit nog goed vol, vanavond dus iets lichts; tomatensoep met een broodje.

Mmmm.. begin al te watertanden.
Zo-is-datzaterdag 6 maart 2010 @ 18:46
Boerenkool met mosterd, rookworst en spek! Voor het feestje van morgen heb ik 7 apfelstrudels gebakken en een hele grote pan vanillesaus gemaakt! Morgen nog slagroom kloppen en smullen maar....
Windigozaterdag 6 maart 2010 @ 18:49
Bakje yoghurt met een lepel bosvruchten jam en wat chocolade cornflakes
Pietverdrietzaterdag 6 maart 2010 @ 19:43
Vooraf jacobsschelpen op een saus van mango en chili,
Damhert (geschoten) met aardappelgratin en spruitjes, daarbij een saus van rode wijn en wildfond en cassis. Hierbij bospaddestoelen met spekjes.
Daarna mouse au chocolat.
Drinken er een flesje amarone bij
PS
Vond nog een weckpotje met stoofpeertjes, die eten we er nog bij

[ Bericht 12% gewijzigd door Pietverdriet op 06-03-2010 20:15:05 ]
Pietverdrietzaterdag 6 maart 2010 @ 20:48
ik zit smerig vol, veel te veel gegeten
maartjehzaterdag 6 maart 2010 @ 20:55
Niets. Ik leef de hele dag al op 2 bananen. Kan niets eten. HONGER.
ArtemisQzaterdag 6 maart 2010 @ 21:29
Ziekjes?

Ik heb een Mexicaanse linzenstoofpot gemaakt wat meer linzensoep was, maar het was wel lekker! Er is nog een beetje, morgen is ie hopelijk nog lekkerder!
Trustenzaterdag 6 maart 2010 @ 21:32
quote:
Op vrijdag 5 maart 2010 15:53 schreef -Mellow- het volgende:
het worden spinazietortillas
Hoe maak je dat?
#ANONIEMzondag 7 maart 2010 @ 06:46
Zometeen: koffie
minilotzondag 7 maart 2010 @ 08:24
quote:
Op zaterdag 6 maart 2010 21:32 schreef Trusten het volgende:

[..]

Hoe maak je dat?
Ik weet niet hoe Mellow het deed, maar ik zo:

Voor 6 kleine tortilla's of 4 grote:

-1 1/2 cup bloem
-3/4 cup warm water
-2 tl olie
-1/3 zak verse spinazie (weet niet meer precies hoeveel), gewassen en gedroogd
-1 tl zout
(en optioneel, voor luchtiger deeg, anderhalve theelepel bakpoeder)

Olie, bloem, zout en eventueel bakpoeder door elkaar roeren in een kom.
Spinazie in keukenmachine of met staafmixen pureren met het water. Spinazieprut toevoegen aan de bloem en stevig roeren tot je een klomp deeg hebt.
Vier a vijf minuutjes op een bebloemd aanrecht kneden, in 4 of 6 bolletjes verdelen en tien minuten onder een theedoek laten rusten.
Dan uitrollen tot tortillas en bakken in een droge, hete koekenpan: ongeveer twintig a dertig seconden per kant.
Windigozondag 7 maart 2010 @ 09:01
Bakje yoghurt met een lepel bosvruchtenjam en chocoladecornflakes, twee stukjes toast met kruidenboter en potje rooibosthee. Zometeen nog een appel
Pietverdrietzondag 7 maart 2010 @ 09:29
Ga zo even verse broodjes halen en dan ontbijten met filet american, rosbief, gerookte wilde zalm en een eitje. Daarbij koffie, melk en verse jus.
Heerlijk, zondag, de enige dag in de week dat we uitgerbeid ontbijten.
maartjehzondag 7 maart 2010 @ 09:50
2 beschuitjes chocoladehagel, en een kan siroop met heeeeel veel ijsklontjes.
Pietverdrietzondag 7 maart 2010 @ 09:53
quote:
Op zondag 7 maart 2010 09:50 schreef maartjeh het volgende:
2 beschuitjes chocoladehagel, en een kan siroop met heeeeel veel ijsklontjes.
brrrr, hier ligt sneeuw.
Windigozondag 7 maart 2010 @ 09:54
quote:
Op zondag 7 maart 2010 09:53 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

brrrr, hier ligt sneeuw.
Alweer? Hier gelukkig niet

Ik drink nu mangolassi (yoghurt met mangoblokjes en honing gepureerd in de blender)
maartjehzondag 7 maart 2010 @ 10:02
quote:
Op zondag 7 maart 2010 09:53 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

brrrr, hier ligt sneeuw.
SNEEUW? Waar is hier?
Ik heb acute tonsilitis, dus ik moet wel.
Trustenzondag 7 maart 2010 @ 10:18
quote:
Op zondag 7 maart 2010 08:24 schreef minilot het volgende:
Ik weet niet hoe Mellow het deed, maar ik zo:
Dank!! Ook nog vullingtips toevallig?

OT:
Waldkornbol met 1 kant kaas en 1 kant passievruchtencurd
littledrummergirlzondag 7 maart 2010 @ 10:21
zometeen voor logeetje en mezelf bacon and eggs bakken
FkTwkGs2012zondag 7 maart 2010 @ 10:22
* keukenkastjes leeghaalt *

erwtensoep op zijn kliekjes; kippebouillon, spliterwten, knolselder, ui, aardappels.

het begint al goed te ruiken
PiperMaruzondag 7 maart 2010 @ 10:23
bolletje salami en bolletje ei-bacon salade
motorbloempjezondag 7 maart 2010 @ 10:40
net afbakbroodjes met filet americain en kaas op, thee erbij!
Nu hard aan de studie met nog meer thee en vanavond eten we als alles goed gaat met mijn kikkererwten falafel
FutureFairytalezondag 7 maart 2010 @ 10:41
Gisteren Japans gegeten bij Sui Sha Ya in Scheveningen
Straks lekker ontbijten met ovencroissants, eitjes en broodjes
#ANONIEMzondag 7 maart 2010 @ 11:22
koffie en gekookt eitje van eigenste kipkes
uniekhoornzondag 7 maart 2010 @ 12:53
Zuurkoolovenschotel..
Windigozondag 7 maart 2010 @ 12:59
Arabisch platbrood met (echte) feta, plakjes tomaat, gebakken ui en basilicum besprenkeld met wat olijfolie en een kopje munt-thee
PiperMaruzondag 7 maart 2010 @ 13:43
pita met feta, tomaat, spinazie, munt, geroosterde paprika en geraspte kaas in de oven
#ANONIEMzondag 7 maart 2010 @ 14:03
Net een heerlijke lunch brood met vleeswaren

Vanavond wordt een ovenschotel groenten, aardappel en kaas eroverheen
Windigozondag 7 maart 2010 @ 14:08
quote:
Op zondag 7 maart 2010 13:43 schreef PiperMaru het volgende:
pita met feta, tomaat, spinazie, munt, geroosterde paprika en geraspte kaas in de oven
Inspiratie gekregen?

Vanavond maak ik stamppot met rode bietjes en gebakken uien een een visburger. Erbij komkommersalade.
PiperMaruzondag 7 maart 2010 @ 14:22
quote:
Op zondag 7 maart 2010 14:08 schreef Windigo het volgende:

[..]

Inspiratie gekregen?
Nee, helemaal zelf bedacht. Maar wel toevallig! En lekker
FutureFairytalezondag 7 maart 2010 @ 15:32
Zak Bugles opengetrokken
Underdoggyzondag 7 maart 2010 @ 15:41
Gebakken eitje met bacon op toast en wederom een verse jus.
_Hestia_zondag 7 maart 2010 @ 16:03
zigeneunerschnitzel, krieltjes en mais fantasia
motorbloempjezondag 7 maart 2010 @ 16:11
net als studieafleiding maar 's falafel staan maken, maar 't was veel te zompig, uiteindelijk met bloem en bakpoeder goede ballen kunnen maken, dus ben benieuwd hoe ze 't gaan houden in de pan!

falafel en ik zijn pas 1 keer goed samengegaan
minilotzondag 7 maart 2010 @ 16:13
quote:
Op zondag 7 maart 2010 16:11 schreef motorbloempje het volgende:
net als studieafleiding maar 's falafel staan maken, maar 't was veel te zompig, uiteindelijk met bloem en bakpoeder goede ballen kunnen maken, dus ben benieuwd hoe ze 't gaan houden in de pan!

falafel en ik zijn pas 1 keer goed samengegaan
Hier ook altijd drama! Bij twijfel: prakken en het hummus-met-een-korstje noemen.

OT: propvol van pizzazondag. Drie pizza's gemaakt van diepvriespizza-formaat en er daar anderhalf stuks van op!
motorbloempjezondag 7 maart 2010 @ 16:32
enige probleem: ik wil nu al eten
MalaCocinerazondag 7 maart 2010 @ 16:33
Unox eenpersoons kippensoep, ik heb er wat stukjes madamme Jeanet doorheen gegooid.
Idlerzondag 7 maart 2010 @ 17:38
Er staat nu een grote pan chili te pruttelen, die ga ik zo maar eens aanvallen
Pietverdrietzondag 7 maart 2010 @ 17:56
Ressies a la Chaud
FutureFairytalezondag 7 maart 2010 @ 17:57
Hachee staat al een paar uur op
MalaCocinerazondag 7 maart 2010 @ 18:02
Twee boterhammen met een belgische kaas van de Aldi en toscaanse worstjes met Thaise wokgroenten
Windigozondag 7 maart 2010 @ 18:07
quote:
Op zondag 7 maart 2010 17:56 schreef Pietverdriet het volgende:
Ressies a la Chaud
Wat is dat?

Ik heb nu een bakje yoghurt met een lepel vruchtenjam
motorbloempjezondag 7 maart 2010 @ 18:15
Opgewarmde kliekjes
Pietverdrietzondag 7 maart 2010 @ 18:16
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:15 schreef motorbloempje het volgende:
Opgewarmde kliekjes
Dat dus
#ANONIEMzondag 7 maart 2010 @ 18:16
hutspot met hamburger.
motorbloempjezondag 7 maart 2010 @ 18:18
de eerste batch falafel was heerlijk!
Sausje van creme fraiche en knoflook en een pitte rode uien meuk erbij en couscous

PiperMaruzondag 7 maart 2010 @ 18:21
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:18 schreef motorbloempje het volgende:
de eerste batch falafel was heerlijk!
Sausje van creme fraiche en knoflook en een pitte rode uien meuk erbij en couscous

Goed om te horen dat het is gelukt! Lastig, falafel maken.

Hier zitten brownies in de oven. Morgen mijn collega's verrassen
RhytmicalRemedyzondag 7 maart 2010 @ 19:11
Tomaten soep en stokbrood.
Had vandaag ook worstenbroodjes gebakken!
KiwiTjuHhzondag 7 maart 2010 @ 19:23
Kippensoep met brood
motorbloempjezondag 7 maart 2010 @ 19:30
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:21 schreef PiperMaru het volgende:

[..]

Goed om te horen dat het is gelukt! Lastig, falafel maken.

Hier zitten brownies in de oven. Morgen mijn collega's verrassen
het bakken is uiteindelijk nog nooit echt mislukt, maar wat een hel om die krengen te maken in de juiste dikte/droogte/etc.!

Ik weet wel wat ik nooit meer een recept ga aanhouden maar gewoon wat in elkaar flans vandaag ook goed gekomen
FutureFairytalemaandag 8 maart 2010 @ 09:01
Thee en een krentenbol met kaas
#ANONIEMmaandag 8 maart 2010 @ 09:21
thee met 2 boterhammen met banaan.
Windigomaandag 8 maart 2010 @ 09:40
quote:
Op zondag 7 maart 2010 18:16 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dat dus
Lol die ga ik onthouden

Nu thee, en arabisch plat brood met feta, tomaat, gebakken ui en basilicum, en een bakje joghurt met chocoflakes.
Auremaandag 8 maart 2010 @ 09:50
boterham met komkommersalade.
M.irrmaandag 8 maart 2010 @ 09:58
koffie. veel
motorbloempjemaandag 8 maart 2010 @ 09:59
Zit aan een flesje water te lurken. Had liever koffie gehad, maar dat mag niet hier in de stilteruimte -O_
#ANONIEMmaandag 8 maart 2010 @ 10:17
quote:
Op maandag 8 maart 2010 09:59 schreef motorbloempje het volgende:
Zit aan een flesje water te lurken. Had liever koffie gehad, maar dat mag niet hier in de stilteruimte -O_
want koffie maakt lawaai en water niet?
motorbloempjemaandag 8 maart 2010 @ 10:19
flesjes kun je in je tas meesneaken koffie niet
Enfermeramaandag 8 maart 2010 @ 10:20
Net als ontbijt een kopje thee en wat yoghurt met banaan en gepureerde mango (met een beetje citroen), heerlijk!
Windigomaandag 8 maart 2010 @ 11:21
Nu het laatste restje curry dat ik nog had in een bakje. In feite gewoon gekookte groenten in een sausje Glaasje mangolassi erbij. (Mangoblokjes en yoghurt en honing even in de blender).
TN-FRmaandag 8 maart 2010 @ 11:46
4 boterhammen kalkoenfilet en wat thee en water
#ANONIEMmaandag 8 maart 2010 @ 13:34
tosti uit de pan met kaas, salami en komkommer en daarbij chilisaus
KiwiTjuHhmaandag 8 maart 2010 @ 13:41
Glaasje sinasappelsap en een paaseitje
Zo-is-datmaandag 8 maart 2010 @ 13:44
Heb van de vanillesaus voor de apfelstrudel van gisteren nog 16 eiwitten over, helaas een beetje geknoeit met eigeel erin dus geen merengue. Vanavond dan maar een frittata zonder eigeel (ben benieuwd) met kaas, paprika, prei, tomaat, kip en salami, erbij balsamicouien en ijsbergsla.
FutureFairytalemaandag 8 maart 2010 @ 13:45
quote:
Op maandag 8 maart 2010 13:34 schreef SeaOfLove het volgende:
tosti uit de pan met kaas, salami en komkommer en daarbij chilisaus
ik ook (zonder komkommer, met curry), 2 stuks
FutureFairytalemaandag 8 maart 2010 @ 13:46
quote:
Op maandag 8 maart 2010 13:44 schreef Zo-is-dat het volgende:
Heb van de vanillesaus voor de apfelstrudel van gisteren nog 16 eiwitten over, helaas een beetje geknoeit met eigeel erin dus geen merengue. Vanavond dan maar een frittata zonder eigeel (ben benieuwd) met kaas, paprika, prei, tomaat, kip en salami, erbij balsamicouien en ijsbergsla.
frittata zonder eigeel zal er sowieso anders uitzien, maar lijkt me ook niet zo lekker... je gaat denk veel smaak missen
-Mellow-maandag 8 maart 2010 @ 13:50
desembrood met heerlijke oude kaas en appel-perenstroop

Vanavond een salade met o.a. gerookte makreel en geblancheerde peultjes
Zo-is-datmaandag 8 maart 2010 @ 14:24
quote:
Op maandag 8 maart 2010 13:46 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

frittata zonder eigeel zal er sowieso anders uitzien, maar lijkt me ook niet zo lekker... je gaat denk veel smaak missen
Ik hoop dat ik de smaak kan compenseren met kaas, veel lekkere groenten, kruiden en knoflook. Vind het zo zonde om al dat eiwit zomaar weg te goeien.. denk dat ik mss een kleine beetje van het mengsel eerst even bak of magnetron om te proeven, heb wel nog hele eieren over om hm te redden anders!
ColdFeetmaandag 8 maart 2010 @ 14:26
quote:
Op maandag 8 maart 2010 13:44 schreef Zo-is-dat het volgende:
Heb van de vanillesaus voor de apfelstrudel van gisteren nog 16 eiwitten over, helaas een beetje geknoeit met eigeel erin dus geen merengue. Vanavond dan maar een frittata zonder eigeel (ben benieuwd) met kaas, paprika, prei, tomaat, kip en salami, erbij balsamicouien en ijsbergsla.
Holy mac joh, hoeveel vanillesaus was dat wel niet?
Zo-is-datmaandag 8 maart 2010 @ 15:07
quote:
Op maandag 8 maart 2010 14:26 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Holy mac joh, hoeveel vanillesaus was dat wel niet?
Voor 16 personen/ 7 apfelstrudels; vanavond eten we vanillevla

OT; beker melk
Windigomaandag 8 maart 2010 @ 15:11
Vanavond uit eten! (Mijn vader betaalt)

Ik heb nu een bakje yoghurt met cornflakes, en ga zo op weg naar mijn vader
#ANONIEMmaandag 8 maart 2010 @ 15:18
Chocolade, en nu heb ik hoofdpijn
FutureFairytalemaandag 8 maart 2010 @ 16:03
Sultana en limonade
The_Hivesmaandag 8 maart 2010 @ 16:12
net een paar hamburgers gemaakt, aardappelen gekookt om straks te bakken en sperziebonen gerold in spek
PiperMarumaandag 8 maart 2010 @ 16:12
Vanavond couscoussalade met feta, munt, olijven, peterselie, tomaat, lente-ui, olijfolie, citroensap.
uniekhoornmaandag 8 maart 2010 @ 16:19
Vanavond tomatencremesoep, afbak meergranen pistoletjes met zelfgemaakte hamburger en gegrilde groente (ui, paprika, champignon, courgette en bosui)
Starlingsmaandag 8 maart 2010 @ 16:19
Net zelfgemaakte groentensoep (bleekselderij, prei, ui, bladpeterselie, aardappel en champignons) mét oldschool soepstengels.

Vanavond gevulde courgette met gehakt, champignons, wat tomaatjes, ui&knoflook plus geraspte kaas omdat ik het in de oven stop (met aardappeltjes erbij).

Heerlijk gezond na een drukke schoolweek waarin ik écht geen tijd had om te koken.
FutureFairytalemaandag 8 maart 2010 @ 16:23
quote:
Op maandag 8 maart 2010 16:19 schreef uniekhoorn het volgende:
Vanavond tomatencremesoep, afbak meergranen pistoletjes met zelfgemaakte hamburger en gegrilde groente (ui, paprika, champignon, courgette en bosui)
mmmm tomatencrèmesoep, mn lievelingssoep . Alweer veels te lang geleden. A.s. weekend een lekkere grote pan maken met veel gehaktballetjes en geraspte kaas erbij
Enfermeramaandag 8 maart 2010 @ 16:29
Vanavond simpel. Patatjes uit de oven, broccoli en een hamburger Maar wel zin in Morgen wordt het dan ratatouille à la Merel: courgette, aubergine, bosuitje, tomatensaus en pasta Jammieee.
TN-FRmaandag 8 maart 2010 @ 16:37
Als lunch had ik een halve turkse brood met humus. Ondanks dat het uit blik was van de Turkse winkel, was het vele malen beter dan die ik soms bij de appie haal.
Misschien een keer zelf maken.

Vanavond maak ik wraps met kipfilet en broccoli en peultjes.

edit: ohja, denken jullie dat wraps besmeerd met humus en daarop gegrilde kipfilet en gegrilde groentes lekker is?

[ Bericht 29% gewijzigd door TN-FR op 08-03-2010 16:44:22 ]
Lief-visjemaandag 8 maart 2010 @ 16:55
Vanavond witte bonen in tomatensaus met aardappels en filetlapjes
-Mellow-maandag 8 maart 2010 @ 17:09
quote:
Op maandag 8 maart 2010 14:24 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Ik hoop dat ik de smaak kan compenseren met kaas, veel lekkere groenten, kruiden en knoflook. Vind het zo zonde om al dat eiwit zomaar weg te goeien.. denk dat ik mss een kleine beetje van het mengsel eerst even bak of magnetron om te proeven, heb wel nog hele eieren over om hm te redden anders!
Heel simpel, als je eiwit over hebt maak je chocolademousse, heb je dooiers over dan maak je creme brulée

OT: de salade vanavond wordt een spinaziesalade met makreel en peultjes dus, gegrilde rode puntpaprika, kappertjes, rode ui, komkommer en citroen. Stokbrood erbij.

Ik heb r nu al zin in
#ANONIEMmaandag 8 maart 2010 @ 17:46
klinkt goed mellow! kind wilde soep, ik had nog champignons die op moeten, dus er staat nu een champignonsoepje te pruttelen. daarna voor haar restje hutspot van gister met een visburger en voor mij zalmcarpaccio met salade.
FutureFairytalemaandag 8 maart 2010 @ 18:10
krootjes met gebakken ui, salade met o.a. ei en kaasblokjes, pepersteak

[ Bericht 58% gewijzigd door FutureFairytale op 08-03-2010 18:56:38 ]
KiwiTjuHhmaandag 8 maart 2010 @ 19:39
Ik heb pannenkoeken gebakken
The_Hivesmaandag 8 maart 2010 @ 19:42
quote:
Op maandag 8 maart 2010 18:10 schreef FutureFairytale het volgende:
krootjes
is dat dialect? Ik moest googlen wat het was namelijk
vosssmaandag 8 maart 2010 @ 22:57
Ik ga denk ik een eitje koken
FutureFairytalemaandag 8 maart 2010 @ 23:42
quote:
Op maandag 8 maart 2010 19:42 schreef The_Hives het volgende:

[..]

is dat dialect? Ik moest googlen wat het was namelijk
geen idee. Gewoon kroten. Maar ik hoor wel dat andere mensen het rode bieten noemen..

Terug van zwemmen zo'n honger; volkorenpuntje met pindakaas/hagelslag gegeten voor t slapen gaan
ArtemisQdinsdag 9 maart 2010 @ 00:00
Krieltjes, tauge, sperziebonen, quorn in satesaus en ei-prutje
MissHobjedinsdag 9 maart 2010 @ 00:04
quote:
Op dinsdag 9 maart 2010 00:00 schreef ArtemisQ het volgende:
Krieltjes, tauge, sperziebonen, quorn in satesaus en ei-prutje
Nu nog ? late dienst gehad ofzo ?
uniekhoorndinsdag 9 maart 2010 @ 05:08
Bak yoghurt met druifjes en 4 aardbeien.

Vanavond: chicken tonight kerrie met extra groenten.
Windigodinsdag 9 maart 2010 @ 07:14
quote:
Op dinsdag 9 maart 2010 05:08 schreef uniekhoorn het volgende:
Bak yoghurt met druifjes en 4 aardbeien.

Vanavond: chicken tonight kerrie met extra groenten.
Aardbeien, nu al? Bedoel je niet harde waterbonken?

Ik eet nu een appel en ik drink een kopje thee.
helldeskrdinsdag 9 maart 2010 @ 07:39
tvp ?
Raissadinsdag 9 maart 2010 @ 07:49
3 crackers en yakult
minilotdinsdag 9 maart 2010 @ 08:12
Zelfgebakken crackers met hummus en tomaten. Water erbij.
motorbloempjedinsdag 9 maart 2010 @ 08:17
quote:
Op maandag 8 maart 2010 19:42 schreef The_Hives het volgende:

[..]

is dat dialect? Ik moest googlen wat het was namelijk
wij noemden het vroeger ook krootjes
#ANONIEMdinsdag 9 maart 2010 @ 08:27
thee en een boterham met kersenjam
M.irrdinsdag 9 maart 2010 @ 09:38
koffie
KiwiTjuHhdinsdag 9 maart 2010 @ 10:01
Net een koude pannenkoek gehad met een glas melk
Sappie-dinsdag 9 maart 2010 @ 10:24
2 crackers met hagelslag en een kop cup-a-soup kerrie
winklydinsdag 9 maart 2010 @ 11:50
bruin broodje met kaas, water.
Raissadinsdag 9 maart 2010 @ 11:59
Een champignonpasteitje..
Windigodinsdag 9 maart 2010 @ 12:10
Een bakje yoghurt met een lepel jam en chococornflakes. En knoflooknaan voor lunch
LieLiedinsdag 9 maart 2010 @ 12:22
Vanochtend twee broodjes met kipfilet gehad, nu een flinke bak magere yoghurt met aardbei en een appel.
Vanavond ga ik een stukje vis grillen en daarbij broccoli met wat tomaatjes en paprika denk ik. Misschien nu wat huttenkase erdoor op 't eind..
Enfermeradinsdag 9 maart 2010 @ 13:02
Vanochtend wat yoghurt met appel en biologische muesli met mango siroop en thee ernaast.
Net geluncht: 2 bruine boterhammen met philadelphia, runderrookvlees en tomaatjes. En thee natuurlijk.
Lief-visjedinsdag 9 maart 2010 @ 13:09
Vanavond Mexicaanse bonenschotel met rijst en kip
piepkuiken21dinsdag 9 maart 2010 @ 13:12
ik eet vandaag bietjes aardappels en fishsticks. (wilde eigenlijk brocoli eten maar das niet goed te doen in de pling)
Windigodinsdag 9 maart 2010 @ 13:51
Vanavond gekookte worteltjes, gebakken aardappels en vis
Bluesdinsdag 9 maart 2010 @ 14:00
Balsamico-kastanjechampignons met een lekker biefstukje
FutureFairytaledinsdag 9 maart 2010 @ 14:39
2 bruine puntjes kaas/salami
PiperMarudinsdag 9 maart 2010 @ 15:00
Het laatste stukje brownie van zondag
Raissadinsdag 9 maart 2010 @ 15:14
Beetje mango

Volgende deel