abonnement Unibet Coolblue
pi_107218691
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?

Is dat restaurant met de michelinster, het simpele eetcafé of je lokale chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?

Voor de langere verslagen kun je terecht in de topics van het restaurant zelf, of open er een .

Waar?
Wanneer?
Wat at je?
Impressie?
Kosten?
Cijfer?


Alle verslagen in een overzicht:

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4

Delen 5 en 6 moeten nog even bijgewerkt worden voor in de OP.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_107218774
Ik heb ook bij popocatepetl gegeten, in Rotterdam. Ik vind het eerlijk gezegd niet zo bijzonder. Sterker nog, het was niet eens zo heel lekker. Echt niet meer dan een 6.5 waard. Ja als je thuis vooral knorr maaltijdgerechten maakt zul je het speciaal vinden, maar anders niet.
pi_107219017
Gerrit en Marijke, Beestenmarkt, Deventer. Na 4 jaar doet het nog steeds pijn dat hij weg is.

Football. Glorious football. Dont care what it looks like.
  woensdag 25 januari 2012 @ 15:29:46 #4
98593 KlappernootatWork
Tot mijn strot in het genot..
pi_107219508
Ik heb een bak onionrings gegeten in de Cheesecake factory.
afgelopen zomer
kosten 2 dollar
ik zat op een terras in Sawgrass Mills (een enorm winkelcentrum nabij Miami)
cijfer: een dikke 8 :9



met een teil bier er naast. :9~

helaas hebben ze die kwaliteit hier niet.. -O-
Shit! werken zuigt...
Op donderdag 22 november 2007 @ 12:42 schreef Neelis het volgende: Rabbelneuteaantwaark ?
pi_107219593
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 15:29 schreef KlappernootatWork het volgende:
Ik heb een bak onionrings gegeten in de Cheesecake factory.
afgelopen zomer

En sinds die tijd nooit meer buiten de deur gegeten :? :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_107219802
Heb even een reeks van deze reeks gemaakt :)

Prima SOG.
Ja doei.
pi_107219832
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 15:38 schreef motorbloempje het volgende:
Heb even een reeks van deze reeks gemaakt :)

Prima SOG.
^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 25 januari 2012 @ 15:47:06 #8
98593 KlappernootatWork
Tot mijn strot in het genot..
pi_107220104
quote:
11s.gif Op woensdag 25 januari 2012 15:32 schreef golfer het volgende:

[..]

En sinds die tijd nooit meer buiten de deur gegeten :? :')
ja, maar ik mis die dingen nu.. -O-
Shit! werken zuigt...
Op donderdag 22 november 2007 @ 12:42 schreef Neelis het volgende: Rabbelneuteaantwaark ?
  donderdag 26 januari 2012 @ 08:35:58 #9
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_107247375
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 15:47 schreef KlappernootatWork het volgende:

[..]

ja, maar ik mis die dingen nu.. -O-
Volgende keer een Blooming onion bestellen bij Outback steakhouse
Ik ben inmiddels overleden
  vrijdag 27 januari 2012 @ 21:30:44 #10
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_107310076
We waren eten bij het Residenz Hotel in Bocholt
Kregen alle eerst een klein rolletje van flammkuchen op een tomaten/geitenkaas met honing. Hier zitten uien in dus Teigutjuh kreeg een aardappelsoepje
Ik had vooraf een halve gebraden wilde duif op aardappel puree en lebkuchen met en rode wijnsaus, met daarbij een salade met een mosterd dressing.
Manlief had een carpaccio met een rocola salade en flinterdun gesneden parmazaan
Tussendoor een citroensorbet
Daarna een ossehaasfilet met een barolosaus en voor mij speenvarkenruggetje

Hier dronken we Rioja en mineraalwater

Cijfer 8,5
Prijs, 99,70
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 30 januari 2012 @ 09:56:18 #11
98593 KlappernootatWork
Tot mijn strot in het genot..
pi_107393247
:9 van het weekend sushi gehad bij zushi in Amsterdam.

zo vers als het maar kan, grappig is de lopende band.

De bakjes hebben verschillende kleuren, dus je kunt je eigen prijs bepalen..
Shit! werken zuigt...
Op donderdag 22 november 2007 @ 12:42 schreef Neelis het volgende: Rabbelneuteaantwaark ?
pi_107393938
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 09:56 schreef KlappernootatWork het volgende:
:9 van het weekend sushi gehad bij zushi in Amsterdam.

zo vers als het maar kan, grappig is de lopende band.

De bakjes hebben verschillende kleuren, dus je kunt je eigen prijs bepalen..
Vers? Ik vond het een dikke tegenvaller. Veels te duur en een vaag aanbod van california rolls, eigen verzinsels en nigiri sushi. En die laatste is niet vers maar wordt direct uit de koeling geserveerd waardoor deze koud en dus smaakloos is.
"Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
  maandag 30 januari 2012 @ 11:17:22 #13
98593 KlappernootatWork
Tot mijn strot in het genot..
pi_107395080
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2012 10:28 schreef Strolie75 het volgende:

[..]

Vers? Ik vond het een dikke tegenvaller. Veels te duur en een vaag aanbod van california rolls, eigen verzinsels en nigiri sushi. En die laatste is niet vers maar wordt direct uit de koeling geserveerd waardoor deze koud en dus smaakloos is.
ik heb blijkbaar een goede keuze in bakjes.
Shit! werken zuigt...
Op donderdag 22 november 2007 @ 12:42 schreef Neelis het volgende: Rabbelneuteaantwaark ?
  dinsdag 31 januari 2012 @ 23:58:11 #14
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107464565
Waar: 1 Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort.
Wanneer: 31-01-2012

Impressie:
Met 25 % korting van de Dinerjaarkaart vandaag gegeten bij 1 Michelinsterrestaurant de Vrienden van Jacob op het landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort.


Na ontvangst mochten we in de serre met uitzicht op de bijna bevroren vijver plaatsnemen en nadat we eerst een glaasje Macon-Chardonnay van de Bret Brothers als aperitief genomen hadden werden we al snel door de SVH-meesterchefkok Alain Alders persoonlijk begroet met een uitleg over de diverse menu-mogelijkheden en eventueel bijpassende wijn-arrangementen.

We besloten te gaan voor een 5 gangen Menu Dégustation met bijpassend wijnarrangement.

Al snel kwamen er diverse amuses op tafel, te beginnen met een bouillon die vanuit een theepot geschonken werd op een capsule van (naar keuze) spek, tomaat of mosterd. Wij kozen beiden voor de mosterd.

Vervolgens bracht Alain een aperitiefbox op tafel die bij opening bestond uit een gepofte Opperdoezeraardappeltje verpakt in eetbare klei, popcorn in een krokantje van parmezaan, een kletskop met sesam en een sable koekje met vadouvan.




Vervolgens volgden nog 2 amuses.:een spiegeleitje met roquet, truffel en marscapone en daarna een escargot met schuim van melk en waterkers.



Het eerste echte voorgerecht bestond uit een heerlijke salade van kreeft met crème van bloedworst en bundelzwam vergezeld door een chip van bloedworst en appel.
Bij dit gerecht dronken wij een Theo Migus "Von Muschelkalk' Grauburgunder,2009 uit de Pfalz, Duitsland.


Daarna volgde nog een soort voorgerecht, namelijk flan van bloemkool en truffel met zachtgegaarde coquille, rammenas en notenboter.
Hierbij dronken we een witte The Ladybird Laibach, 2010 van de Coastal region uit Zuid-Afrika.


Het tussengerecht bestond uit een lekker krokant op de huid gebakken stuk Skrei (kabeljauw uit het seizoen vanaf het hoge Noorden) met haringkuit en een overheerlijke hollandaise, met radijs en augurk en een stukje kabeljauwwang als een soort kibbeling.
Daarbij dronken we een witte Domaine Cauhapé "Geyser' uit 2009 uit de Jurancon, Frankrijk.


Het hoofdgerecht bestond uit een botermalse op het karkas gebraden Anjouduif met een crème van mais, cranberry en een crunch van chorizo met een jus van chorizo.
Als wijn daarbij een rode Valpolicella "Camporenzo' Momte Dall'Ora 2008 uit Veneto, Italië.


Vervolgens kregen we nog een pré-dessert bestaande uit sinasappel, quinoagraan, ananas-ijs en een (ja daar is ie weer) getourneerd worteltje.


We sloten de maaltijd af met het dessert van verschillende structuren van mokka, rots van muscavado, crème suisse en roomijs van Southern Comfort Whisky.
Daarbij een dessertwijn: Chamvers muscat ´Rosewood vineyards S.A. uit Rhuterglen, Australië.


Met een bijzonder voldaan gevoel besloten we dit keer de espresso en friandises aan ons voorbij te laten gaan.

De Vrienden van Jacob is z'n ene Michelinster meer dan waard met een kok die hoog op smaak kookt en een brigade die vakkundig de gerechten van commentaar en uitleg voorziet.
Maitre sommelier Sietse kan leuk en boeiend over de diverse wijnen vertellen.

Al met al een bijzonder geslaagde en vooral heel lekkere avond doorgebracht in het prachtig ingerichte restaurant op dit mooie landgoed.

Eten: 9,5
Bediening: 9
Prijs-kwaliteit: 9


[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 01-02-2012 12:16:22 (typo) ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_107466572
Zowel de locatie als al het eten ziet er prachtig uit. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107471036
Chique de friemel :D
Kan me met al die dure termen nooit zo goed voorstellen hoe het dan smaakt, maar het klinkt prachtig en ziet er goed verzorgt en aantrekkelijk uit :Y
pi_107471830
Geen kritiek, maar gewoon een vraagje: vinden ze het nooit vervelend als je (met flits zo te zien) van alle gerechten een foto maakt? Ik probeer het meestal nog onopvallend met de iPhone te doen.
"Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
pi_107472253
wow, ziet er goed uit golfer!
  woensdag 1 februari 2012 @ 12:09:46 #19
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107473816
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 11:07 schreef Strolie75 het volgende:
Geen kritiek, maar gewoon een vraagje: vinden ze het nooit vervelend als je (met flits zo te zien) van alle gerechten een foto maakt? Ik probeer het meestal nog onopvallend met de iPhone te doen.
Nee hoor, dat vinden ze helemaal niet erg en steeds meer mensen doen dat. Daarbij komt dat ze van ons tegenwoordig ook vaak al wel weten dat we recensies schrijven en de restaurateurs zijn daar over het algemeen alleen maar enthousiast over.
Gisteravond werd ons na afloop zelfs uitdrukkelijk door de maitre gevraagd naar onze eigen recensie-site en het is ons al een keer overkomen dat we in een ander restaurant etend opeens onverwachts begroet en bedankt werden door ook daar etende de eigenaren van een andere zaak waar we eerder een goede recensie over hadden geschreven.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 1 februari 2012 @ 15:01:05 #20
340838 VakantieNancy
Altijd op Vakantie
pi_107479509
Jullie fotos hangen in de keuken natuurlijk
Zonnenschijn en Champagne, van Spanje tot Rockanje
pi_107479670
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 23:58 schreef golfer het volgende:
Waar: 1 Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort.
Wanneer: 31-01-2012

Impressie:
Met 25 % korting van de Dinerjaarkaart vandaag gegeten bij 1 Michelinsterrestaurant de Vrienden van Jacob op het landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort.
[ afbeelding ]

Na ontvangst mochten we in de serre met uitzicht op de bijna bevroren vijver plaatsnemen en nadat we eerst een glaasje Macon-Chardonnay van de Bret Brothers als aperitief genomen hadden werden we al snel door de SVH-meesterchefkok Alain Alders persoonlijk begroet met een uitleg over de diverse menu-mogelijkheden en eventueel bijpassende wijn-arrangementen.

We besloten te gaan voor een 5 gangen Menu Dégustation met bijpassend wijnarrangement.

Al snel kwamen er diverse amuses op tafel, te beginnen met een bouillon die vanuit een theepot geschonken werd op een capsule van (naar keuze) spek, tomaat of mosterd. Wij kozen beiden voor de mosterd.

Vervolgens bracht Alain een aperitiefbox op tafel die bij opening bestond uit een gepofte Opperdoezeraardappeltje verpakt in eetbare klei, popcorn in een krokantje van parmezaan, een kletskop met sesam en een sable koekje met vadouvan.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Vervolgens volgden nog 2 amuses.:een spiegeleitje met roquet, truffel en marscapone en daarna een escargot met schuim van melk en waterkers.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Het eerste echte voorgerecht bestond uit een heerlijke salade van kreeft met crème van bloedworst en bundelzwam vergezeld door een chip van bloedworst en appel.
Bij dit gerecht dronken wij een Theo Migus "Von Muschelkalk' Grauburgunder,2009 uit de Pfalz, Duitsland.
[ afbeelding ]

Daarna volgde nog een soort voorgerecht, namelijk flan van bloemkool en truffel met zachtgegaarde coquille, rammenas en notenboter.
Hierbij dronken we een witte The Ladybird Laibach, 2010 van de Coastal region uit Zuid-Afrika.
[ afbeelding ]

Het tussengerecht bestond uit een lekker krokant op de huid gebakken stuk Skrei (kabeljauw uit het seizoen vanaf het hoge Noorden) met haringkuit en een overheerlijke hollandaise, met radijs en augurk en een stukje kabeljauwwang als een soort kibbeling.
Daarbij dronken we een witte Domaine Cauhapé "Geyser' uit 2009 uit de Jurancon, Frankrijk.
[ afbeelding ]

Het hoofdgerecht bestond uit een botermalse op het karkas gebraden Anjouduif met een crème van mais, cranberry en een crunch van chorizo met een jus van chorizo.
Als wijn daarbij een rode Valpolicella "Camporenzo' Momte Dall'Ora 2008 uit Veneto, Italië.
[ afbeelding ]

Vervolgens kregen we nog een pré-dessert bestaande uit sinasappel, quinoagraan, ananas-ijs en een (ja daar is ie weer) getourneerd worteltje.
[ afbeelding ]

We sloten de maaltijd af met het dessert van verschillende structuren van mokka, rots van muscavado, crème suisse en roomijs van Southern Comfort Whisky.
Daarbij een dessertwijn: Chamvers muscat ´Rosewood vineyards S.A. uit Rhuterglen, Australië.
[ afbeelding ]

Met een bijzonder voldaan gevoel besloten we dit keer de espresso en friandises aan ons voorbij te laten gaan.

De Vrienden van Jacob is z'n ene Michelinster meer dan waard met een kok die hoog op smaak kookt en een brigade die vakkundig de gerechten van commentaar en uitleg voorziet.
Maitre sommelier Sietse kan leuk en boeiend over de diverse wijnen vertellen.

Al met al een bijzonder geslaagde en vooral heel lekkere avond doorgebracht in het prachtig ingerichte restaurant op dit mooie landgoed.

Eten: 9,5
Bediening: 9
Prijs-kwaliteit: 9

Even een serieus vraagje hoor, ik lees zo nu en dan weleens je ervaringen in al die dure restaurants maar is het nu alleen om de smaak te doen en ga je wel met een volle maag naar huis? Het lijkt altijd zo weinig wat er op die borden ligt.
pi_107484537
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 15:06 schreef PKRChamp het volgende:

[..]

Even een serieus vraagje hoor, ik lees zo nu en dan weleens je ervaringen in al die dure restaurants maar is het nu alleen om de smaak te doen en ga je wel met een volle maag naar huis? Het lijkt altijd zo weinig wat er op die borden ligt.
Je krijgt dan ook achterlijk veel gangen. Keren dat ik zoiets heb gegeten zat ik aan het eind van de avond toch echt wel nokkie vol, en ik kan veel eten.
  woensdag 1 februari 2012 @ 19:49:12 #23
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107490847
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 15:06 schreef PKRChamp het volgende:

Even een serieus vraagje hoor, ik lees zo nu en dan weleens je ervaringen in al die dure restaurants maar is het nu alleen om de smaak te doen en ga je wel met een volle maag naar huis? Het lijkt altijd zo weinig wat er op die borden ligt.
Na een aantal amuses en daarna nog 6 gangen zit je echt wel vol hoor. Maar het gaat in eerste instantie natuurlijk wel om de smaak.
Als het alleen gaat om vol te zitten ga ik wel naar de lokale all-you-can-eat vreetJapanner ofzo.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_107499928
Bovendien krijg je als je wilt genoeg broodjes geserveerd om de maag te vullen... en idd als je zo'n 3 uur zit en elk kwartier of zo een gerechtje krijgt heb je genoeg volume om lekker gevuld naar huis te gaan.

En zijn wij geen grote eters.
  woensdag 1 februari 2012 @ 23:59:48 #25
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107503694
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 22:31 schreef Bluezz het volgende:
Bovendien krijg je als je wilt genoeg broodjes geserveerd om de maag te vullen...
Keuze uit 5 verschillende soorten zelfgemaakte broodjes die steeds werden aangevuld en te eten waren met gezouten boter en gecentrifugeerde olijfolie.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_107503878
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 15:01 schreef VakantieNancy het volgende:
Jullie fotos hangen in de keuken natuurlijk
Nee _O- waarom denk je dat?
pi_107503913
Ik heb eens een keer een dinershow meegemaakt en ik moet eerlijk toegeven het was niet echt aan mij besteed. De vele gangen waren wel leuk, maar ik ben best een grote eter en wat ik dan bij jullie op die borden zie dan bekruipt mij toch wel het gevoel dat ik niet geheel voldaan naar huis zou zijn gegaan. Mischien een slechte ervaring aan mijn kant, maar dat eten op niveau wil ik toch wel een kans geven aangezien ik het wel heb gehad met die vreetschuren waar elk restaurant bijna hetzelfde verkoopt.
pi_107503942
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 23:59 schreef golfer het volgende:

[..]

Keuze uit 5 verschillende soorten zelfgemaakte broodjes die steeds werden aangevuld en te eten waren met gezouten boter en gecentrifugeerde olijfolie.
[ afbeelding ]
Die broodjes zijn inderdaad heerlijk met olijfolie en een klein kneepje citroen erbij.
pi_107504214
Mijn vraag is : ga je voor de smaak of ga je om naar huis te rollen ;)
  donderdag 2 februari 2012 @ 00:25:50 #30
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107504302
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 00:08 schreef PKRChamp het volgende:
Ik heb eens een keer een dinershow meegemaakt en ik moet eerlijk toegeven het was niet echt aan mij besteed. De vele gangen waren wel leuk, maar ik ben best een grote eter en wat ik dan bij jullie op die borden zie dan bekruipt mij toch wel het gevoel dat ik niet geheel voldaan naar huis zou zijn gegaan. Mischien een slechte ervaring aan mijn kant, maar dat eten op niveau wil ik toch wel een kans geven aangezien ik het wel heb gehad met die vreetschuren waar elk restaurant bijna hetzelfde verkoopt.
Ga inderdaad eens naar een sterrenrestaurant en laat je dan verwennen. Dat je daarna nog honger hebt lijkt mij sterk. Mocht dat het geval zijn, dan kan je dus bij zo'n restaurant altijd aangeven nog behoefte aan iets te hebben en gegarandeerd dat ze het dan voor je gaan regelen.

Gisteravond zat er een stel gasten van een ander restaurant een werketentje te houden bij waar wij waren en die vroegen aan 1 van de jongens van de bediening wat hij zelf absoluut niet lustte. Rauwe oester zei hij. Dus die gasten gelijk om hem te pesten en te plagen dat bestellen.
En ja hoor...5 minuten later stond er een stond er een schaal Zeeuwse creuses op ijs op hun tafel. ;)
In een sterrentent kan je dus nooit te veel vragen. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_107504310
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 00:21 schreef Bluezz het volgende:
Mijn vraag is : ga je voor de smaak of ga je om naar huis te rollen ;)
Rollen hoeft ook weer niet, maar ik ga naar een combinatie van beiden. Als ik geld uitgeef voor een etentje wil ik culinair verwend worden en met een voldaan gevoel naar huis gaan.
De simpele Chinees, Griek of andere vreetschuren ken ik onderhand wel en kan er eerlijk gezegd niet meer van genieten. Ik wil echt nieuwe dingen proeven en had er over nagedacht om naar zo`n duur restaurant te gaan, maar ik kreeg echt het idee dat het niet zoveel is.
pi_107504341
Voldaan, dat waren we :Y
pi_107504490
Weten jullie niets in de regio Tilburg/Eindhoven/den Bosch?
pi_107504824
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2012 22:31 schreef Bluezz het volgende:
Bovendien krijg je als je wilt genoeg broodjes geserveerd om de maag te vullen... en idd als je zo'n 3 uur zit en elk kwartier of zo een gerechtje krijgt heb je genoeg volume om lekker gevuld naar huis te gaan.

En zijn wij geen grote eters.
Ik kreeg er 1 ;( en had een 3-gangenlunch waarbij de porties ook niks waren (bij Niven). In de auto kregen zus en ik onwijze trek in een stevige lunch -O-.
Sindsdien niet meer in een sterrentent geweest.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 2 februari 2012 @ 01:23:40 #35
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107505166
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 00:59 schreef FutureFairytale het volgende:

Ik kreeg er 1 ;( en had een 3-gangenlunch waarbij de porties ook niks waren (bij Niven). In de auto kregen zus en ik onwijze trek in een stevige lunch -O-.
Sindsdien niet meer in een sterrentent geweest.
Je moet ook niet aan die Diningcity-restaurantweekmeuk meedoen. Gewoon los van die weken eens proberen een arrangement te krijgen. :)

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 02-02-2012 01:28:45 ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 2 februari 2012 @ 01:29:36 #36
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107505225
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2012 00:36 schreef PKRChamp het volgende:
Weten jullie niets in de regio Tilburg/Eindhoven/den Bosch?
Vast wel iets in de buurt te vinden?
http://www.dinnersite.nl/toprestaurants/michelin
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_107657281
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 23:51 schreef Phoenixbirdy het volgende:

[..]

[..]

Done. Ik laat jullie nog weten wat ik van ze hoor. Als ik al iets van ze hoor.

Overigens voelde ik me al wat zwakker bij het verlaten van het restaurant. Ik dacht dat dit door mijn drankje kwam (vrouw, klein, drink weinig, bla bla bla), maar dit heb ik nog nooit gehad.
Update: Ik heb nog steeds niets van Rodizio in Scheveningen gehoord. Ik verwacht dit dus ook niet meer.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar? Van Buuren in Utrecht
Wanneer? 3 februari, met mijn moeder

Wat at je?
Het Samsam menu. Dit zijn halve porties, waardoor je voor hetzelfde geld meer variatie hebt.

Voor:

Links: Eendenborst, tomaat, salade
Rechts: Witvis, kwarteleitje, mango, salade

Sorry, de samsam kaart staat niet op de site.
Zoooo lekker. :9 De eendenborst was een taartje van bijna draadjesvlees. Geen vet in te vinden. Goed in combinatie met de tomaat en salade. Daar kon ik nog wel wat porties van eten.
De witviscombi was ook een fijn palet van smaken. Van de ene kant passen ze op papier voor geen meter bij elkaar, maar je hebt zo wel het gevoel lekkere hapjes gegeten te hebben. De witvis was trouwens warm.

Hoofdgerecht:

Zeebaars, broccoli, peultjes, boontjes, witlofstamp, schelp (?), saus (?)
Sorry, de samsam kaart staat niet op de site.
Ik heb de zeebaars met vel gegeten. Het was zacht genoeg en de vis lekker en neutraal op smaak. De saus was ook lekker en heb ik gebruikt bij de friet. Verder heb ik prima gegeten van de groente en stamp. Dit gerecht is door mij goedgekeurd.

Hoofdgerecht van mijn ma:


Voor ons samen:
Frites met mayonaise
Salade met een dressing van tuinkruiden

Frietjes kwamen iets later. Over deze bijgerechten heb ik weinig bijzonders te vermelden. Gewoon lekker.

Na:

Witte chocolademouse
Sorry, de samsam kaart staat niet op de site.
Men blijft aandacht besteden aan de opmaak. Ik vind dat prettig. Het oog wil ook wat. De mouse was in eivorm in het bord gelegd, met daarnaast een bol ijs (zachte versie kersensmaak) en wat fruit. Het was zeker niet te machtig en zo dus ook goed af te wisselen met een beetje ijs of fruit. Slim gedaan. En weer erg lekker.

Ik heb 2x een zoete witte wijn gedronken. Dit was een Duitse, merk stond op de bon, maar die heeft ma.

Impressie?
Wij voelden ons meteen thuis. We waren vrij vroeg en alles was gereserveerd. De eigenaar liep heen en weer en regelde voor ons nog een tafeltje van vier personen, voor die groep om acht uur kwam. Dat redden wij mooi met onze musical. Het tafeltje stond in het midden van de zaak (het is grofweg in te delen in 3 ongeveer gelijke ruimten).
Langs ons zagen we een groep meiden die net terug waren van het shoppen. Verder ook allemaal dames in dit knusse restaurantje (later overigens ook wat mannen, die gedeeltelijk gay zouden kunnen zijn). Ik heb nog met de mobiel van een van onze 'buurmeisjes' een foto van hun groep gemaakt.
De inrichting was ook lekker vrouwelijk knus. Flinke kroonluchters aan de plafonds, wit en bordeauxrood aan de muren en donkerbruine meubels. De tafels stonden ver genoeg van elkaar om elkaar niet in de weg te zitten of totaal mee te kunnen genieten van het gesprek van de buren. Weinig herrie, ook bij op normaal volume praten van verschillende andere groepen.

Ik vond de bediening zo lief. We werden het meeste geholpen door een blond meisje, die zo zorgzaam en oprecht was dat we er fijne kriebels van kregen. Later kwam er ook nog een jonge student die ook al zo oprecht voor iedereen aan het zorgen was. Ook liep er 'het lekkere ding van Utrecht' rond (altijd handig in zo'n vrouwenrestaurant) die ook wat moeite deed om in zijn beste Frans een andere groep te helpen. Toen we een grapje met deze drie hierom maakten liep dit uit op een gezellig gesprekje zonder hysterisch gedoe. Daar hou ik van.

Kosten?
12,20 Euro voor mijn menu. Mijn wijn koste 2 euro nog iets per glas.

Cijfer?
Voor dit geld, in deze sfeer (inrichting en bediening) met dit lekkere en leuk opgemaakte eten met de samsam kaart (leuk concept!) verdient Van Buuren zeker een dikke goed. Als ik nog eens in Utrecht ben wil ik er zeker terug.
pi_107657823
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2012 23:53 schreef Phoenixbirdy het volgende:

[..]

Update: Ik heb nog steeds niets van Rodizio in Scheveningen gehoord. Ik verwacht dit dus ook niet meer.
Heel erg slecht :o
quote:
Men blijft aandacht besteden aan de opmaak.
Oh ik wilde juist zeggen dat ze niet echt aan de opmaak hebben gedacht :X. Vooral die 'salade' bij het voorgerecht!
quote:
Kosten?
12,20 Euro voor mijn menu. Mijn wijn koste 2 euro nog iets per glas.
Wow, zo weinig. Das wel heel goedkoop!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107657922
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 00:08 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Heel erg slecht :o
Tja, wat doe je eraan. Ik had het van dit restaurant ook niet anders verwacht.

quote:
[..]

Oh ik wilde juist zeggen dat ze niet echt aan de opmaak hebben gedacht :X. Vooral die 'salade' bij het voorgerecht!
Misschien voel ik me vat dat betreft nu even wel snel verwend in vergelijking met Rodizio.

quote:
[..]

Wow, zo weinig. Das wel heel goedkoop!
:Y
pi_107658196
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2012 00:11 schreef Phoenixbirdy het volgende:

Tja, wat doe je eraan. Ik had het van dit restaurant ook niet anders verwacht.
Zelfs McDonald's heeft een (veel) betere klachtenservice... echt te gek dit.
quote:
Misschien voel ik me vat dat betreft nu even wel snel verwend in vergelijking met Rodizio.
Ik heb het idee dat Van Buuren een beetje luxe wil doen met de namen, inrichting van het restaurant etc. maar dat zie je niet terug in de borden. Ze hoeven niet zo luxe te doen gezien de prijzen nog lager zijn dan een gemiddeld eetcafé.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107786835
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2012 23:58 schreef golfer het volgende:
Waar: 1 Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort.
Wanneer: 31-01-2012

Impressie:
Met 25 % korting van de Dinerjaarkaart vandaag gegeten bij 1 Michelinsterrestaurant de Vrienden van Jacob op het landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort.
[ afbeelding ]

Vervolgens bracht Alain een aperitiefbox op tafel die bij opening bestond uit een gepofte Opperdoezeraardappeltje verpakt in eetbare klei, popcorn in een krokantje van parmezaan, een kletskop met sesam en een sable koekje met vadouvan.

Eetbare klei? Is dat lekker, en waar smaakt het naar? Het klinkt me nogal vreemd in de oren ;)
pi_107786967
Het smaakte gewoon naar aardappel, mss iets meer grondachtig. Om nou te zeggen tjonge jonge wat heerlijk, nee :)
  donderdag 9 februari 2012 @ 12:34:23 #43
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107787026
Bestaat ook voor kinderen, als speelgoed:
http://www.trendyspeelgoe(...)ulklei--p-16623.html
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 15 februari 2012 @ 21:27:56 #44
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108023734
Gaan van het weekend hier eten
http://www.sportschlossvelen.de/de/restaurant-querbeet
ben benieuwd.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108032907
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2012 21:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Gaan van het weekend hier eten
http://www.sportschlossvelen.de/de/restaurant-querbeet
ben benieuwd.
Ik vind het er allemaal wat oubollig uitzien. :@
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_108170993
quote:
11s.gif Op donderdag 16 februari 2012 00:24 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik vind het er allemaal wat oubollig uitzien. :@
Dass ist Deutsche gründlichkeit. :P
Als het eten ook degelijk is, is het prima.
  zondag 19 februari 2012 @ 23:24:34 #47
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108171190
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2012 23:19 schreef Phoenixbirdy het volgende:

[..]

Dass ist Deutsche gründlichkeit. :P
Als het eten ook degelijk is, is het prima.
Nee, helaas niet, het was niet al te best. Zal morgen een review schrijven.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108178204
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2012 23:24 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, helaas niet, het was niet al te best. Zal morgen een review schrijven.
Echt duur was het niet toch? (zo aan de kaart te zien)
  maandag 20 februari 2012 @ 10:08:45 #49
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108178239
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2012 10:07 schreef DonJames het volgende:

[..]

Echt duur was het niet toch? (zo aan de kaart te zien)
Het was het niet waard,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108205405
Waar?
Ellens' Restaurant in Zelhem

Wanneer?
Afgelopen zaterdag om 18:30

Wat at je?
Het restaurant heeft elk seizoen een 'smakelijk genieten menu'. Wij aten echter a la carte.

Na het opnemen van onze keuzes werd een mandje versgebakken Italiaans brood met kruidenboter en basilicummayonaise op tafel gezet.

Voorgerecht
Als voorgerecht koos ik voor de zalmproeverij. Deze bestond uit een drietal gerechtjes; Gemarineerde zalm met chuka wakame, een terrine van zalm, aardappel, geitenkaas en pancetta en het laatste gerechtje was een mosterdsoep met zalmsnippers. De eerste twee waren prima op smaak en zagen er goed uit. De mosterdsoep had wat mij betreft meer naar mosterd mogen smaken, daarnaast had ik zelf voor gerookte zalmsnippers gekozen in plaats van 'naturel' zalm.

Hoofdgerecht
Ik had zaterdag zin in vis en koos daarom ook vis als hoofdgerecht. Het betrof een op de huid gebakken skreifilet, op inktvisrisotto en begeleid door een saus van witte wijn en dragon. De filet was perfect gebakken en nog mooi glazig.

Ook de gerechten van mijn tafelgenoten zagen er goed uit. Zij aten een varkenshaas gevuld met salami, champignons en sjalotjes met daarbij een grove mosterdsaus (vriendin en vader) en kalfsoesters met noten-kruidenkorst op pastinaakpuree, met een saus van rode port en sjalot (moeder).

Als bijgerechten werden geserveerd: huisgemaakte waldorfsalade; spitskool met een beetje room, shi-take en parmezaanse kaas; spruiten met ui en spek, gebakken aardappeltjes en een rauwkostsalade.

Vooral de spitskool was erg lekker, daar hebben we dan ook meer van besteld. Dit gold ook voor de aardappeltjes.

Dessert
Om het diner te beëindigen bestelde ik crème brulee van roomboterbabbelaars met hazelnoten ijs. De crème brulee was voorzien van een goede knapperige suikertopping en smaakte inderdaad erg naar roomboterbabbelaars. Het ijs had een heerlijk volle smaak en fijne structuur, geen supermarkt ijs dus. De dames kozen zoals verwacht voor een drieluik van chocolade en mijn vader koos voor gemarineerde en gegrilde peer met vanille hangop en kaneel-roomijs.

Voordat we we weer in de auto naar Winterswijk stapten namen we nog een kop koffie/thee (Beukenhorst koffie uit ons eigen Winterswijk). Deze warme dranken werden vergezeld door friandises, lekker!

Impressie?

Leuk aangekleed restaurant waar een gemoedelijke sfeer hing. De zaak zat helemaal vol, we hebben echter geen moment het gevoel gehad te moeten wachten op de volgende gang. De stoelen zaten goed, ook niet onbelangrijk natuurlijk. We werden bediend door jong personeel. Zij kwamen echter totaal niet onervaren over deden hun werk goed. De kok, uitgeroepen tot Achterhoeks Talent, en zijn brigade hebben goed werk geleverd. Alle gerechten waren op goede temperatuur, de warme bijgerechten werden op een rechaud geserveerd om deze temperatuur ook langer te behouden.

Kosten?

Tegen de ¤50,00 per persoon, inclusief 3 (fris)drankjes p.p. (los van de koffie/thee)

Cijfer?

We hebben allemaal erg lekker gegeten en gaan zeker nog een keer eten bij dit restaurant dat in 2010 overigens de Gouden Jachthoorn (beste wildrestaurant) in ontvangst mocht nemen.

Bijgerechten die we bijbestelden stonden niet op de rekening.

Er stond echter wel een glas wijn op de rekening zonder dat deze besteld/genuttigd was. Helaas kwamen we hier pas bij thuiskomst achter.

Dit kleine minpuntje weegt echter niet op tegen de lekkere gerechten. Ik waardeer Ellens dan ook, net als de culinaire recensenten van de Gelderlander, met een dikke 8! Chapeau
pi_108214544
Waar? Maoz Vegetarian in Amsterdam

Wanneer? 20-02-12

Wat at je?
Pita met gefrituurde aubergine en falafel, véél salade en knoflooksaus/tomaat-uienchutney

Impressie?
Alles was vers, zag er prachtig uit in de saladebar (niets verlept) en er was veel keus. Alles was schoon en het broodje was écht heerlijk. Falafel warm en knapperig, smakelijke aubergine, de sauzen waren heerlijk, de groente was knapperig en vers en het broodje was ook goed.

Kosten? 7.50 voor broodje en blikje cola
Cijfer? 8,5

Voor een fastfoodketen is dit de beste die ik ooit ben tegengekomen. Zo kan je nog eens ergens gezond én lekker eten onderweg.
pi_108218738
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 05:52 schreef Selestha het volgende:
Waar? Maoz Vegetarian in Amsterdam

Wanneer? 20-02-12

Wat at je?
Pita met gefrituurde aubergine en falafel, véél salade en knoflooksaus/tomaat-uienchutney

Impressie?
Alles was vers, zag er prachtig uit in de saladebar (niets verlept) en er was veel keus. Alles was schoon en het broodje was écht heerlijk. Falafel warm en knapperig, smakelijke aubergine, de sauzen waren heerlijk, de groente was knapperig en vers en het broodje was ook goed.

Kosten? 7.50 voor broodje en blikje cola
Cijfer? 8,5

Voor een fastfoodketen is dit de beste die ik ooit ben tegengekomen. Zo kan je nog eens ergens gezond én lekker eten onderweg.
Is inderdaad heeeeeerlijk!
  woensdag 22 februari 2012 @ 12:50:42 #53
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_108258940
Wanneer? 21-02-2012
Waar? Restaurant Truffels in Haarlem.

Iedere maandag en dinsdag vóór het wisselen van het maandmenu houdt Restaurant Truffels een try-out. Dat wil zeggen dat je tegen een gereduceerd tarief als een van de eerste het maandmenu kan proeven, inclusief wijnarrangement.
Reden voor ons om voor de 3e keer bij één van onze favoriete restaurants te eten.
(foto's doen de gerechten geen eer aan, het zag er in werkelijkheid prachtig uit!)

Impressie:
Bij binnenkomst kregen we een glaasje prosecco, een chipje met ras el hanout kruiden, lekker donker, warm brood met druivenmost en een kommetje kerrie-popcorn.


De 1e gang: Gebakken coquille, tartaar van red meat radijs, geschaafde capucien knol, krokante kapperappel, crispy sjalot, frisse bulgur, gepofte zwarte wilde rijst en een mexicaanse shooter -zie het kleine glaasje- dit bestond uit onderin avocadopuree, maissoep en bier en werd aan tafel uitgeschonken uit een flesje Corona, leuk detail!


De 2e gang : Kabeljauw met gesmolten lardo, gesmoorde Tourteau (volgens ons zo juist geschreven) krab, komkommer en schuim van oester/crème fraiche.



De 3e gang:
Gestoofde runderkoon/sucade (wat een heerlijke zacht smakelijk vlees!), gepofte puntpaprika, puree van aubergine, krokante bosui, coulis van gele paprika, schuim van rode paprika en een krachtige eigen jus


De 4e gang : Op lage temperatuur gegaarde runder bavette, (wij vonden het mondgevoel/structuur van deze vinkenlap niet echt heel prettig) krokante serrano ham, gesmoorde knol en wortel, puree met knoflook, slowfoodnugget - werd apart uitgeserveerd vanaf een schaaltje met slakkenhuizen - jus van op houtskool geroosterde ui en gerookte hollandaise (deze rooksmaken in de jus en saus waren heel erg lekker!)


5e gang: Kaas van bourgondisch lifestyle (wordt vast een running gag, want vorige verslag stond het verkeerde kaasplankje in ons verslag en nu weer vergeten op de foto te zetten! )

6e gang: EIS (leuk woordgrapje want in de eierschaal rechtsboven zat groen bascilicumijs, frozen look bascilicum (die kok Mark niet heeft door laten gaan omdat hij niet goed gelukt was), yoghurt en limoen en witte bros chocolade.


Sommelier Edith kwam met het uitschenken van de rode wijnen met een decanteer apparaat wat we niet kenden. Bluezz was benieuwd naar het verschil in smaak, dus even vóór en na het decanteren een slokje geproefd. De wijn wordt er inderdaad zachter en lekkerder, minder wrang van.


Totaal waren we inclusief elk een glas prosecco, 4 glazen van het wijnarrangement, 2 flessen bruizend water en een glaasje port 115 euro kwijt.

Oordeel:
Restaurant Truffels zit qua koken wat ons betreft tegen een Michelinster aan, alleen de pijpenlade-achtige behuizing zal dan moeten worden ingewisseld voor een wat ruimere en meer comfortabele omgeving.

Eten:9
Bediening 8
Prijs/kwaliteit: 9


[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 22-02-2012 13:31:24 (typo verbeterd) ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_108259241
Dan hier ook nog maar een keer: leuk verslag! *O* Haarlem is leuk, zijn er afgelopen zaterdag nog geweest. Gezellige stad!
Is dat zo?
pi_108565907
Hebben jullie Knallen in de horeca gezien? (Geen idee of er een topic over is. Niet gezocht.)
Ik vond het tof. Maar ik vind meneer Reimers ook O+.
  woensdag 29 februari 2012 @ 22:30:40 #56
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_108566251
Echt waar? Ik kan die Reimers juist helemaal niet lijen. Ik zou daar geloof ik ook echt niks van kunnen/willen leren. Bij alles wat hij zegt of doet gaan mijn haren rechtovereind staan. Echt vre-se-lij-ke man. Brrrrrr
pi_108566407
O? Te bekakt voor je? Of iets anders?
  woensdag 29 februari 2012 @ 22:36:10 #58
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_108566627
quote:
0s.gif Op woensdag 29 februari 2012 22:26 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Hebben jullie Knallen in de horeca gezien? (Geen idee of er een topic over is. Niet gezocht.)
Ik vond het tof. Maar ik vind meneer Reimers ook O+.
Knallen in de Horeca met Meneer Reimers
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 29 februari 2012 @ 23:07:38 #59
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_108568747
quote:
0s.gif Op woensdag 29 februari 2012 22:32 schreef Phoenixbirdy het volgende:
O? Te bekakt voor je? Of iets anders?
Ja, iets anders. (bekakt niet, met zijn leenbakkergordijntjes) Ingewikkeld om uit te leggen, dus laten we het er maar bij houden dat ik gewoon allergisch voor 'm ben. Geeft verder niks, maar ik ben dan oprecht verbaasd dat mensen hem wel leuk vinden om naar te kijken.

Vraag ik me opeens af, zouden er ook mensen zijn die Gordon leuk vinden? :o
pi_108569680
:Y

Overigens heb ik dhr Reimers gisteren pas voor het eerst gezien, kende em nog niet..
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_108572631
quote:
0s.gif Op woensdag 29 februari 2012 23:07 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, iets anders. (bekakt niet, met zijn leenbakkergordijntjes) Ingewikkeld om uit te leggen, dus laten we het er maar bij houden dat ik gewoon allergisch voor 'm ben. Geeft verder niks, maar ik ben dan oprecht verbaasd dat mensen hem wel leuk vinden om naar te kijken.

Vraag ik me opeens af, zouden er ook mensen zijn die Gordon leuk vinden? :o
Er zijn er zelfs die op hem geilen :P
SOL bijv. ;)
pi_108572796
Das lullig voor je als vrouw zijnde :P
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 1 maart 2012 @ 02:32:46 #63
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_108574355
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 00:39 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Er zijn er zelfs die op hem geilen :P
SOL bijv. ;)
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, echt niet. Dat kan niet. NIET! Onmogelijk.
  donderdag 1 maart 2012 @ 02:39:17 #64
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_108574397
Ik vind het een beetje vals om dit achter SOL's rug om te ouwehoeren ook.
Iemand waarderen is iets anders dan op iemand "geilen" natuurlijk.
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
  donderdag 1 maart 2012 @ 06:21:12 #65
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108574919
Knallen in de Horeca met Meneer Reimers, ik vind die vent niets en hou niet van dat soort rel tv. Waarom wordt de TV altijd volgegooid met pratende koppen, maak eens wat goed drama of wat echt moois
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108575022
quote:
15s.gif Op donderdag 1 maart 2012 02:39 schreef Staal het volgende:
Ik vind het een beetje vals om dit achter SOL's rug om te ouwehoeren ook.
Iemand waarderen is iets anders dan op iemand "geilen" natuurlijk.
Huh? Dat vind ze vast niet erg, ze postte het zó vreselijk vaak zelf, en dat bedoelde ze echt niet in alleen 'waarderen' :D
Wat een onzin om dat vals te noemen, zo bedoel ik het helemaal niet zeg, maar als ik Ramsey hoor moet ik aan haar denken! That's all :{w

[ Bericht 8% gewijzigd door Blues op 01-03-2012 07:09:03 ]
pi_108588156
Zei iemand Ramsex? O+

Wat een dorp is FOK! toch ook.
Van meerdere mensen berichtjes gekregen dat er over me gesproken wordt _O-

Staal is de enige die hier iets hardop over zei, en ik vind dat heel erg lief van haar, Staal is natuurlijk ook gewoon een lieverd *;

Maar in deze ben ik het helemaal eens met Bluezz, het was niet kwaad bedoeld van haar en ik vat haar comments ook niet zo op.
Ik zou Ramsex zo doen, volgens mij heeft hij een lul zo hard als STAAL en mag hij me daar altijd mee verrassen, zo out of the BLUEzz :7

ontopic:

Lunch: avec restaurant klodderzzz
zelfgemaakte erwtensoep
kosten??? ik had alles al in de vriezer liggen en de erwten in een zakje :7
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_108592168
Kloddertje _O- :*
pi_108593320
quote:
1s.gif Op donderdag 1 maart 2012 00:45 schreef FutureFairytale het volgende:
Das lullig voor je als vrouw zijnde :P
Ik dacht dat het over een andere Gordon ging ;(
_O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 1 maart 2012 @ 18:10:19 #70
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108593361
Ach Jamie Oliver zou ik ook mijn bed niet uitschoppen, mijn keuken trouwens wel
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 1 maart 2012 @ 18:18:02 #71
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_108593684
Ik bedoelde niet Gordon Ramsay. :o
Die vind ik soms best te pruimen. Ligt beetje aan zijn programma.

Maar bij Gordon & niet te harden personen dacht ik toch echt aan iemand anders.
  donderdag 1 maart 2012 @ 18:21:07 #72
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108593822
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 18:18 schreef RobinOok het volgende:
Ik bedoelde niet Gordon Ramsay. :o
Die vind ik soms best te pruimen. Ligt beetje aan zijn programma.

Maar bij Gordon & niet te harden personen dacht ik toch echt aan iemand anders.
LOL
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108593953
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 18:18 schreef RobinOok het volgende:
Ik bedoelde niet Gordon Ramsay. :o
Die vind ik soms best te pruimen. Ligt beetje aan zijn programma.

Maar bij Gordon & niet te harden personen dacht ik toch echt aan iemand anders.
Dus toch *O*
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_108594134
Maar die kookt toch niet? :D
Ik kan er geen touw meer aan vast knopen :')
pi_108594211
Ziet er leuk uit al die gerechten en lekker maar doe mij maar zoiets
Ik zwaai naar dieren.
  donderdag 1 maart 2012 @ 18:40:03 #76
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_108594529
Zullen we het weer hebben over waar je gegeten hebt en niet met wie je een beschuitje zou willen eten :?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 1 maart 2012 @ 18:41:19 #77
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_108594587
Goed plan ja. :Y
  donderdag 1 maart 2012 @ 18:47:32 #78
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108594869
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 18:40 schreef golfer het volgende:
Zullen we het weer hebben over waar je gegeten hebt en niet met wie je een beschuitje zou willen eten :?
Hier verder dan maar
Van Sterrenkok tot burgerflip, met wie heb je de bijslaap geconsumeerd
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108597675
Ouders zijn afgelopen weekend bij Beluga geweest, voor hun het beste restaurant waar ze geweest zijn, alsmede door 1 amuse waar ze het al 6x over gehad hebben. (refentiekader: Da Vinci, Parkheuvel etc.)

Wel belachelijk duur, maar dan ook echt belachelijk.
pi_108597869
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 18:28 schreef Bluezz het volgende:
Maar die kookt toch niet? :D
Ik kan er geen touw meer aan vast knopen :')
ik ben de Gordon nu ook kwijtsiefoetsie, zijn er meerdere?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  donderdag 1 maart 2012 @ 19:55:16 #81
42366 Staal
Happy cupcake. :')
pi_108597956
quote:
11s.gif Op donderdag 1 maart 2012 19:53 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

ik ben de Gordon nu ook kwijtsiefoetsie, zijn er meerdere?
Ze doelt op Cornelis Willem Heuckeroth. Nu ja, die coked.
Un certain jeune homme
Saint-Mandé, 6 octobre 1929 - Paris, 7 août 2010.
Als je teveel denkt aan de tijd die je nog hebt vergeet je te leven.
  donderdag 1 maart 2012 @ 19:58:33 #82
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108598143
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 19:49 schreef Physics het volgende:
Ouders zijn afgelopen weekend bij Beluga geweest, voor hun het beste restaurant waar ze geweest zijn, alsmede door 1 amuse waar ze het al 6x over gehad hebben. (refentiekader: Da Vinci, Parkheuvel etc.)

Wel belachelijk duur, maar dan ook echt belachelijk.
Wat is belachelijk duur?
Vind de menuprijzen voor dit soort (twee sterren is het toch?) restaurants helemaal niet duur wat ik zo op de site zie
quote:
Bietjes / pitjes / ganzenlever pralines / kokos

Zoet-zoute karamel / krab / yoghurt / kaviaar / frisse ponzu / curry dressing

Wintertruffel / pistache / ansjovis / Limburgse grotchampignons / jacobsmossel

Beignets zwezerik / grapefruit / pompoen / appel / citroen / knoflook

Risotto oester / salade fruits de mer

'Black Angus' beef / tweemaal wortel / spruitjescouscous / schorseneer / selderij / aardappel

Seizoenskazen / kweepeer / huisgebakken brood

of

De passie van vanille

Het parfum van frisheid


Menu smaken, geuren en kleuren van de winter ¤ 160,-

Begeleidende wijnen ¤ 75,-

Eventuele uitbreiding: Tarte tatin van witlof / kreeft (specialiteit 2001)

¤ 20,- supplement
Dus, een 7 gangenmenu met bijpassende wijnen voor 235 pp

[ Bericht 9% gewijzigd door Pietverdriet op 01-03-2012 20:04:05 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108598693
quote:
7s.gif Op donderdag 1 maart 2012 19:55 schreef Staal het volgende:

[..]

Ze doelt op Cornelis Willem Heuckeroth. Nu ja, die coked.
Dat is toch die blonde krullebol?

Ik verhuis wel naar SHO

pleazzz doe mij niet meer noemen in CUL, beste lieverds O+
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_108601751
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 19:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wat is belachelijk duur?
Vind de menuprijzen voor dit soort (twee sterren is het toch?) restaurants helemaal niet duur wat ik zo op de site zie

[..]

Dus, een 7 gangenmenu met bijpassende wijnen voor 235 pp

300 pp betaald
pi_108602063
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 21:07 schreef Physics het volgende:

[..]

300 pp betaald
Veel geld maar als ik het zou hebben zou ik ook luxe restaurants bezoeken :Y
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 1 maart 2012 @ 21:19:37 #86
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108602425
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 21:07 schreef Physics het volgende:

[..]

300 pp betaald
A la carte gegeten?
Met wijnen?
Als je bij een bistro een voorafje neemt, een steak en een toetje, wat wijnen en een digestief ben je al snel meer 100 Euro pp kwijt.
Het eten staat dan niet in vergelijking, de wijn ook niet, en de bediening al helemaal niet. Het vlees is niets bijzonders en de friet diepvries.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 1 maart 2012 @ 21:20:36 #87
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108602483
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 21:12 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Veel geld maar als ik het zou hebben zou ik ook luxe restaurants bezoeken :Y
Geloof me, het is het waard
:)
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108604829
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 21:19 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

A la carte gegeten?
Met wijnen?
Als je bij een bistro een voorafje neemt, een steak en een toetje, wat wijnen en een digestief ben je al snel meer 100 Euro pp kwijt.
Het eten staat dan niet in vergelijking, de wijn ook niet, en de bediening al helemaal niet. Het vlees is niets bijzonders en de friet diepvries.
Ze hadden geloof ik als aperitief champagne, het 7-gangen menu, een extra gang (waar ze ooit een prijs mee gewonnen hebben o.i.d.), het wijnarrangement en koffie met friandises achteraf. Oh, en water, dat schijnt ook geld te kosten.
  donderdag 1 maart 2012 @ 22:04:52 #89
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_108605069
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 22:00 schreef Physics het volgende:

[..]

Ze hadden geloof ik als aperitief champagne, het 7-gangen menu, een extra gang (waar ze ooit een prijs mee gewonnen hebben o.i.d.), het wijnarrangement en koffie met friandises achteraf. Oh, en water, dat schijnt ook geld te kosten.
Maar ze vonden het dus duidelijk het geld waard.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_108623993
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 22:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Maar ze vonden het dus duidelijk het geld waard.
Volgens mij wel :)

Alleen als student denk ik meer in de trant van, 300 euro is 1 maand eten of 300 biertjes in de studentenkroeg :p
  maandag 5 maart 2012 @ 14:32:05 #91
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_108741457
Waar? Burgerz in Delft (http://burgerz.nl/)

Wanneer? 4 maart 2012

Wat at je?
Smashing Pumpkin burger (pompoen en kikkererwten-burger met groente), met knoflookfriet en zoete-aardappelfriet. Als toetje een brownie en een cheesecake gedeeld.
De burger was superlekker, alles vers, en de patat was echt superheerlijk. De cheesecake was ook erg lekker; de brownie was helaas erg droog en er had veel meer chocolade in gemogen.

Impressie?
De tweede keer hier, en wederom erg tevreden. Lekker verse burgers, genoeg keuze, ook voor vegetariers, en erg gezellige sfeer (leuke bank waardoor je met z'n allen om de tafel heen kan zitten). De bediening was wel ok; ze namen niet zelf het initiatief om langs te komen, dus ik moest steeds zwaaien als ik wat wilde. Minpuntje was dat ik op mijn burger extra kaas gevraagd had, maar die zat er dus niet op - stond wel op de rekening, maar het was maar 70 cent. Gewoon minder fooi gegeven dus. En het is erg jammer dat ze na zulk lekker eten een jammerlijke brownie serveren.

Kosten? 25 pp, inclusief 3 drankjes.
Cijfer? 8
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_109033935
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2012 18:40 schreef golfer het volgende:
Zullen we het weer hebben over waar je gegeten hebt en niet met wie je een beschuitje zou willen eten :?
Nou ja zeg. Het begon net gezellig te worden. :( ;)
Ik vind Reimers trouwens op dezelfde manier O+ als ik Tim Gunn O+ vind. Het moge duidelijk zijn.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar? Lokaal 7 in Tilburg
Wanneer? Lunch op 26-2, met mijn ouders.

Wat at je?
Scampi's Tip: In knoflookolie gebakken met ui en een romige, pittige saus. Geserveerd met stokbrood
Het rook al lekker toen het eraan kwam. De scampi's waren goed gaar en mooi roze. Het was een bakje vol scampi's, gok ik. De saus was trouwens ook roze. En lekker pittig omdat er sambal was toegevoegd. Verder dreven er nog verschillende bijpassende groenten als ui in. Ik zeg dreven omdat de saus wel lekker was, maar ook een beetje teveel van het goede. Ik hou van saus, maar ik kreeg het met mijn gamba's niet op. Het was wel echt een zwembad. Less is more.
Het witte stokbrood heb ik apart met boter uit een pakje gegeten. Niet bijzonder vers brood, maar wel weer neutraliserend.

De thee had ik al helemaal op voor onze gerechten kwamen.

Impressie?
Het was druk zo rond 17:00. Uiteraard zaten er wat shoppers die nog even gingen eten voor ze naar huis gingen. We kregen netjes een plaatsje gewezen.
Toen ze de bestelling op had genomen liet nog iemand recht voor onze tafel een dienblad vallen. Uiteraard ben ik ook een mens, maar het is natuurlijk wel een fout. Het duurde behoorlijk lang (voor mijn gevoel, geen stopwatch aangezet) voor het was opgeruimd. De bediening was sowieso te chill voor alle mensen die ze moesten bedienen. Een beetje meer pit in de keuken en in de bediening had voor mij wel gemogen. Wel hadden ze natuurlijk dan wel echt tijd voor je.
De inrichting was wel grappig. Veel hout en een schoolbord met aap, noot, Mies of zoiets aan de muur. Je had even het idee op een oud schooltje te zitten. De toilet was trouwens ook wel geinig. Met zo'n draaibaar stalen haakje als slotje. Je kent het wel.

Kosten?
8,50 voor mijn gerecht. Ik geloof dat er 26 euro op de rekening voor ons 3en stond. Ik had het duurste gerecht.

Cijfer?
Ergens tussen matig en voldoende.
pi_109035228
Waar? Lunchroom La Plaza in Breda
Wanneer? 10 maart, lunch met mijn ouders.

Wat at je?
Tosti ham/kaas
Spannend, he? Er stond niets spannenders op de kaart. Dus maak je geen zorgen. Ik vond de tosti ook erg zielig. Het waren 2 van bijna de kleinste witte boterhammen die er te vinden zijn. Op elkaar gestapeld. Ham en kaas waren uiteraard aanwezig. Er werd ketchup uit van die kleine, plastic pakjes bij geserveerd. Het brood was helemaal 'dood'geroosterd. Niet pikzwart ofzo, het had een gewone kleur, maar het smaakte helaas naar een snelle werkkantine hap.

Ik dronk hier thee bij.

Impressie?
Dit is zo'n plek waar het lijkt of de tijd al tientallen jaren stilstaat. Het interieur is allemaal achterhaald, manier van bediening ook. Maar het zit vol met mensen van middelbare leeftijd die van het bekende houden. En dus blijft het werken. Zoiets. En uiteraard kunnen de kids pannekoeken en poffertjes bestellen.
De bediening was wel aardig. Het klopte vast precies met het minimumloon wat ze krijgen. Wel herhaalde ze nog even onze bestelling voor ze vertrok naar de keuken. Ik geloof dat ik dat in tijden niet heb gehoord. Wel handig als je een korte termijn geheugen hebt. Of als je de bediening niet vertrouwd. Maar zo ingewikkeld is de kaart niet, dus dat komt wel goed. Het eten was er verdomd snel. Bijna voor je met je ogen kon knipperen. Handig als je meer te doen hebt op de woonboulevard zoals wij of met ongeduldige kinders.
Toen we gingen (we moesten allemaal apart naar de wc, want er was er maar 1 voor dames en 1 voor heren. te klein voor deze zaak) kregen we nog een meisje aan tafel die dacht dat we nog niet besteld hadden en af wilde ruimen en vroeg of we wilde bestellen. We hebben netjes bedankt. Je zou dit kunnen zien als onoplettendheid maar ik zet hem nu even onder de positieve punten. Ze bedoelde het goed. De wc trok slecht door trouwens.

Kosten?
Mijn tosti koste ongeveer 3 euro geloof ik. Ik weet eerijk gezegd niet meer wat er op de rekening stond.

Cijfer?
Matig tot slecht.
pi_109037758
Waar? Grand Cafe Binnen te Scheveningen, met een vriendin.

Wanneer? Zondag 11 maart j.l.

Wat at je? Vooraf een breekbroodje met aioli, kruidenboter en tapenade want we vielen bijna om van de honger. De aioli was helaas niet zo scherp (we houden beide zeer veel van veel knoflook) maar het was gewoon lekker. Ook jammer dat het brood niet warm was, dat vind ik altijd wel erg lekker.
We namen alleen een hoofdgerecht. Vriendin de Surf & Turf en ze vroeg of de gamba's in knoflook gebakken konden worden. Daar hadden ze goed naar geluisterd volgens haar zeggen :). 2 ossenhaasmedaillons, 2 grote gamba's, een Japans sausje en roerbakgroenten. Daarbij kreeg ze een schaal patat met mayo. Nou ja, ze moest wel even haar hand opsteken om te vragen of dat nog kwam. Ik nam de spareribs want ik weet dat ze daar zo ontzettend lekker zijn! En dat waren ze weer :9. Ribbetjes waren al gebroken en de Shoyu marinade met bosuitjes en gebakken uitjes was erg jummie. Wel machtig. Kreeg het niet helemaal op. Mijn patatjes waren helaas wat te krokant, daar hou ik niet zo van maar is geen dik minpunt ofzo ;). Toe namen we een kopje thee want op de dessertkaart zagen we helaas niet iets wat eruit sprong.

Impressie? Mooi restaurant, heerlijke banken om op te zitten (met kachels) en het was gelukkig ook niet helemaal vol, ook al was het een prachtige dag. Het eten was heerlijk maar de bediening was om te huilen. Stond meerdere malen met beide armen hoog in de lucht te zwaaien en dan zagen ze me nog niet, ook al stonden ze op 4 meter afstand... Er was op zich genoeg personeel dus het was best jammer want ik schaamde me rot met dat zwaaien. Toen de jongen vroeg of we de dessertkaart wilden zien moesten we 15 min wachten (en had hij in de tussentijd de tafel naast ons van kaarten voorzien dus ons vergat hij gewoon). Ik ben toen naar de bar gelopen (moest toch naar het toilet) en gezegd 'een kwartier geleden vroeg je aan ons of we de dessertkaart wilden zien'. Hij reageerde alleen met 'oja, ik breng em zo'. Geen excuus, niks. Er kwam ook mooi geen fooi.

Kosten? EUR 57,80 en EUR 58,- neergelegd. Toen we weggingen hebben we nog een tijdje bij de deur gewacht tot iemand keek en ik kon wijzen dat het geld op onze tafel lag.

Cijfer? Omdat het eten lekker is een 6,5. Lekker eten is toch nog net wat belangrijker dan service vind ik ook al was dit wel een beetje jammer. Oja, het feit dat bijna alle gerechten een Oosters tintje hebben vind ik leuk.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_109038659
Zo te lezen werd de (ingehuurde-) bediening overvallen door de drukte. Zie je vaker, wel jammer :{
  donderdag 22 maart 2012 @ 08:25:00 #96
269 vats
Live life to the max!
pi_109376537
Waar? 63 Antipasto in "The Canton Place" in Guangzhou China

Waarneer Ongeveer een uurtje geleden

Wat at je?

We begonnen met een Ceaser Salad



Hierna kregen we toast met ei, bechamel saus, kaas en salami (was erg lekker)



Als 3e kregen we een kop lekkere verse tomatensoep, deze was zeer goed gevuld met groente
en tomaat.



Tegelijkertijd kregen we een kop super lekkere pompoensoep! Echt zalig!



Als hoofdgerecht hadden we kip met balsamico en gegrilde groenten, de kip was goed sappig met een knapperig velletje.



Tevens hadden we een heerlijke pasta met rundvlees en wat groente, de pasta was erg goed al dente!



Als dessert kregen we een kopje met creme brulee, deze was smakelijk maar de nepslagroom had er niet op gehoeven van me



Als laatse kwam er nog een bordje met een bol vanillie ijs, wat prima ijs was.



Kosten? De rekening was 88 RMB voor ons samen (10 euro)

Waardering Voor de prijs was het een super deal, dan geef ik het een 9 ivm prijs/kwaliteit, als we geen Chinese Groupon deal hadden was de rekening ongeveer 300RMB geweest voor 2 personen, dan had ik het een 7 gegeven.
pi_109377886
Vorige week bij Pasta e Fagioli (Nijmegen) gegeten. Super was het! Mijn gerechten:

Capesante con carciofi e prosecco
Gebakken jacobsmosselen met artisjok met vleugje saus van prosecco en roze peper

Stinco di agnello stufato in salsa chiantigiana con pure di patate e broccoletti
Lamsschenkel uit de oven, gearomatiseerd in chianti wijn, met puree van aardappel
en provolone kaas, geserveerd met broccoletti (jonge scheuten van broccoli)

Mousse di cioccolato con crema inglese profumato allo zafferano
Chocolade mousse met saffraan crème en emulsie van balsamico

Daarbij dronken we een best stevige witte wijn uit San Gimignano.

Ik was met name errug onder de indruk van de lamsschenkel, wat een mooi en mals stukje vlees was dat met perfecte garing!

Ik geloof dat we per persoon (inclusief watertjes en wijn) 5 tientjes kwijt waren, viel mij best mee!
Hoor ik die Griekse melodie...
  donderdag 22 maart 2012 @ 14:14:21 #98
269 vats
Live life to the max!
pi_109387130
Waar? Klein restaurantje onder ons appartmenten complex (Guangzhou - China)

Waarneer Zojuist

Wat at je?

Ik koos voor de Spicy Pork met groenten en rijst, Daarbij wat gestoomde Paksoi. Het was super lekker, lekker pittig!



Kosten Voor deze maaltijd met gratis water betaalde ik 15RMB = 1.80 Euro!

Waardering Krijgt van mij een dikke 8, smaak is goed, eten is vers en de prijs is laag.
  maandag 26 maart 2012 @ 16:27:07 #99
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_109533721
Waar? Het Boterhuis, Delft (http://www.boterhuis.nl/)

Wanneer? 22-3-2012

Wat at je?
High tea, bestaande uit appeltaart en brownies, plakjes vers fruit, bonbons (zeevruchten); snoepjes;
huisgemaakte scones en bananenflappen; geitenkaaskroketjes; brioche broodjes, deels met geitenkaas en tomaat, deels met roomkaas en komkommer; en natuurlijk onbeperkt thee drinken.

Impressie?

Erg lekker over het algemeen; het gebak was vers en de brownies niet te droog, wat wel eens voorkomt; de broodjes vers en lekker, de bananenflappen ook; de scones echt net gemaakt, superlekker. De geitenkaaskroketjes waren een beetje te vet en hadden meer smaak mogen hebben. De bonbons waren gewoon uit de supermarkt, dus die voegden niet veel toe, en de snoepjes ook niet. Er hadden meer smaakjes thee mogen zijn, nu was er niet al te veel keuze.
De bediening was aardig, kwam regelmatig (maar niet te vaak) vragen of er nog genoeg theewater was. We hadden bij het reserveren aangegeven dat we vegetarisch zijn en de broodjes waren daaraan aangepast, en het smaakte echt lekker, niet alsof ze geen idee hadden wat te doen met vegetariers.

Kosten? 12.50 ppp (dat is best goedkoop vergeleken met andere high teas!)
Cijfer? 8,5
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  maandag 26 maart 2012 @ 16:39:57 #100
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_109534301
Waar? Indonesisch restaurant Blauw in Amsterdam.
Wanneer? 24 maart 2012
Wat aten we? We namen de Selera Blauw rijsttafel: vlees, vis en groente. Daarbij dronken we een paar Warsteiner biertjes van de tap.
Impressie: authentieke Indische smaken en kruiden, niet al te pedis. Goed verzorgde en uitgebreide rijsttafel.
Daarna nog een doppio en een café latte, waarbij spekkoek en speculaaslikeur werd geserveerd.
Kosten? Inclusief fooi 40 euro pp.
Cijfer: 8
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_109534325
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2012 14:14 schreef vats het volgende:
Waar? Klein restaurantje onder ons appartmenten complex (Guangzhou - China)

Waarneer Zojuist

Wat at je?

Ik koos voor de Spicy Pork met groenten en rijst, Daarbij wat gestoomde Paksoi. Het was super lekker, lekker pittig!

[ afbeelding ]

Kosten Voor deze maaltijd met gratis water betaalde ik 15RMB = 1.80 Euro!

Waardering Krijgt van mij een dikke 8, smaak is goed, eten is vers en de prijs is laag.
Oh dit ziet er lekker uit! :9~
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')