abonnement Unibet Coolblue
pi_106931848
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 23:53 schreef RobinOok het volgende:
Waar: Ivy, Rotterdam
Wanneer: vrijdag de 13e
Wat at je:

[ link | afbeelding ]
Zeven gangen menu bij Restaurant Ivy Rotterdam

Kosten: 308,50 (2 x 7-gangenmenu, 1x wijnarrangement, 1x bobarrangement, koffie, thee)
Prijs/kwaliteit: 8,5
Ziet er fantastisch uit. Eet je vaker in sterrenrestaurants, en zo ja hoe is het te vergelijken met andere 1-ster restaurants?
pi_106951348
quote:
3s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 22:09 schreef golfer het volgende:
Waar: Grand Café Nobel in Haarlem.
Wanneer: 17-01-2011

Vandaag met onze dinerjaarkaart een hapje gegeten bij dit grand café aan het Spaarne in Haarlem.
Wat:
Bij binnenkomst konden we zelf een tafel uitzoeken en vroegen we meteen de wijnkaart en kozen de Fishcage, een Chardonnay uit New South Wales (Australie volgens de kaart een mooie wijn uit Tumbarumba met een eigenwijze smaak van witte perzik met hier en daar een vleugje citroen met licht Frans eiken.

Daarbij bestelden we ook wat brood met aioli en rillette van eend en een fles bruisend water. Het brood was lekker warm en de smeerseltjes smaakten prima.
[ afbeelding ]

We kozen allebei hetzelfde voorgerecht : Coquilles met frambozendressing op witlof en krokante bloedworst kaantjes. Smaakte goed! (klein onhandigheidje vinden wij het eten uit zo'n schelp..)
[ afbeelding ]

Dan de hoofdgerechten.

Voor mij de hele kreeft en ik kon kiezen uit de bereidingen thermidore of naturel, ik koos voor de naturel die geserveerd werd op kreeftenrisotto. De kreeft was al los in de schaal, met wat aangemaakte salade erbovenop.
[ afbeelding ]

Bluezz koos voor de zeeduivel, die geserveerd werd met linzen en chorizo.
[ afbeelding ]

In plaats van een nagerecht gingen we meteen over tot de koffie.
Dit keer wilde Bluezz de kiss of fire (met tia maria en cointreau) proberen en ik nam een dubbele espresso met een sambuca.

Totaal inclusief drankjes waren we met onze kortingskaart en fooi met z'n tweeën 95 euro kwijt.
We hebben erg lekker gegeten, vriendelijke attente bediening, we komen hier zeker nog een keertje terug.

Prijs/kwaliteit: een dikke 8.
Yum, zeeduivel :9 Ziet er goed uit!
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_106952659
Ja en de linzen met chorizo was ook al zo lekker! En t was ook gewoon een lekkere lichte maaltijd, we gaan er echt nog eens terug en dat zeg ik bijna nooit omdat ik altijd naar iets nieuws wil :P
  woensdag 18 januari 2012 @ 16:34:31 #279
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_106954594
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2012 22:21 schreef Physics het volgende:

[..]

Ziet er fantastisch uit. Eet je vaker in sterrenrestaurants, en zo ja hoe is het te vergelijken met andere 1-ster restaurants?
Laatste jaren eigenlijk niet zo vaak meer. Crisis. ;-)
Maar er zit enorm verschil tussen de 1-ster restaurants. Het ligt er gewoon aan waar je van houdt of het iets voor jou is. Of als je geld zat hebt en je het toch al met bakken tegelijk uitgeeft, dan zal het ook niet uitmaken, want een ding is zeker, het eten is er altijd goed. Maar ja, omdat er een prijskaartje aan hangt verwacht je toch gauw iets meer dan dat het gewoon heel goed eten is. Tenminste, ik wel. Ik zal bijvoorbeeld niet gauw naar een restaurant gaan waarvan je van tevoren al weet dat het een heel klassieke inslag heeft. Ik hoef geen rundvlees van een handgemasseerde koe uit verweggistan met een rode wijnsaus en aardappelmousseline en meer van dat soort klassieke combinaties. Ik wil verrast worden door nieuwe smaken of nieuwe combinaties. Maar ja, er zijn natuurlijk heel veel mensen, ook onder die met teveel geld die juist heel veel eetmiemels hebben en dit niet lusten en dat niet willen en zus eng vinden om te eten etc etc. Vandaar dat er toch ook veel klassiek gekookt wordt.

De 2 en 3 sterrenrestaurants zijn in mijn ogen vaak echt een andere league, die kunnen bijna niet tegenvallen. ;-)

Maar Ivy is met zijn 1 ster toch wel heel apart. Al die gangen en amuses, man, het leek El Bulli wel, zoveel personeel als er aan je tafeltje komt. Voor een romantisch, intiem etentje moet je hier niet naartoe, haha. Hoewel het er wel een gezellige ambiance heeft hoor, meer een soort eetcafe, maar ja, al dat personeel, eentje komt het bestek neerleggen (x al die gangen), een ander brengt iets, nog een ander zet het op tafel, iemand komt glazen brengen, een ander schenkt de wijn, een ander komt lege glazen halen, een ander komt afruimen, voor je gevoel staat er elke minuut wel iemand aan je tafel.
pi_106955097
Ik zou er graag een keer willen eten.
pi_106955373
Me 2! Volgende 'dining with the stars' ben ik hopelijk op tijd!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  woensdag 18 januari 2012 @ 17:11:05 #282
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_106955959
Mijn tip is dan: ga er een keer lunchen. Volgens mij wordt je dan een middaglang ook enorm verwendt. Wel een beperkt menu en geen keuze daarin, maar daarom misschien juist een zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding. Ik geloof dat een lunchmenu 35 euro kost. Verdubbel dat voor wijn en dingen en je hebt voor 70 euro een top-middag.
  donderdag 19 januari 2012 @ 09:23:35 #283
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_106979964
Waar? Oloroso, Leiden (http://www.oloroso.nl/)
Wanneer? 18 januari 2012, met een vriendin

Wat at je?
Tapas!
-Patata bravas met aioli: dit warn gewoon wedges; bij patatas bravas hoort volgens mij een pittig kruidenmengsel, maar dat was hier niet zo. Desondanks waren de wedges erg lekker en de aioli bevatte goed veel knoflook.
-Aardappel-rozemarijnkroketjes: helaas geen rozemarijn geproefd, maar voor aardappelkroketjes was het wel lekker.
-Gefrituurde manchego met perenchutney: erg lekker :)
-Kaasfondue: heel lekker, gemaakt met blauwe kaas. Het brood erbij was ook prima.
-Champignonpastei: Het was eigenlijk geen pastei, maar een aardewerken bakje met champignons bedekt met een kaaslaagje; erg lekker.
-Rucolasalade met geitenkaas en pijnboompitten: lekker, alleen wat teveel olie eroverheen.

Als toetje had mijn vriendin een wafel met caramelijs; zij vond hem lekker. Ik had een appeltaartje met vanilleijs; helaas was het taartje zelf, gemaakt van bladerdeeg, nogal vet en slap. De appels eroverheen waren wel lekker.

Impressie?
Het is altijd erg gezellig, goede muziek en ze hebben lekkere zachte fauteuils om in te zitten. De bediening was aardig en het eten werd op het juiste tempo gebracht.
Het eten was lekker, maar het was jammer dat er niet zoveel tapas waren die op groente gebaseerd waren. Aangezien ik vegetarier ben, was de keuze dus beperkt tot gefrituurde aardappels en kaas - beetje jammer en ook niet zo gezond, als je wat 'gezonder' uit eten wil.
Wel jammer was dat ik mijn Dinerjaarkaart wilde gebruiken, maar die was alleen zondag, maandag en dinsdag geldig - wat heb je nou aan een kaart die zelden geldt?

Kosten?
65 euro, dat was inclusief 5 drankjes. De tapas zijn dus redelijk duur, vaak 8 tot 12 euro per stuk, en de porties zijn niet eens zo groot.

Cijfer?
Vanwege de beperkte keus en wat minder lekkere dingen in sommige tapas een 7,5.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  donderdag 19 januari 2012 @ 09:50:35 #284
340838 VakantieNancy
Altijd op Vakantie
pi_106980499
Patatas Bravas zijn hele ongeschilde kleine aardappels in stevig gezouten water gekookt hier in Spanje.
Zonnenschijn en Champagne, van Spanje tot Rockanje
  donderdag 19 januari 2012 @ 09:54:41 #285
62913 Blik
The one and Only!
pi_106980600
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2012 23:53 schreef RobinOok het volgende:
Waar: Ivy, Rotterdam
Wanneer: vrijdag de 13e
Wat at je:

[ link | afbeelding ]
Zeven gangen menu bij Restaurant Ivy Rotterdam

Kosten: 308,50 (2 x 7-gangenmenu, 1x wijnarrangement, 1x bobarrangement, koffie, thee)
Prijs/kwaliteit: 8,5
Toch mooi dat ze het piccalilly ijsje nog steeds serveren, is een klassieker aan het worden. Ben er een keer wezen eten net voordat het zijn ster kreeg, vond het echt top. Het is ook compleet anders dan een "standaard sterren-restaurant" qua eten
pi_106981143
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2012 16:34 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Laatste jaren eigenlijk niet zo vaak meer. Crisis. ;-)
Maar er zit enorm verschil tussen de 1-ster restaurants. Het ligt er gewoon aan waar je van houdt of het iets voor jou is. Of als je geld zat hebt en je het toch al met bakken tegelijk uitgeeft, dan zal het ook niet uitmaken, want een ding is zeker, het eten is er altijd goed. Maar ja, omdat er een prijskaartje aan hangt verwacht je toch gauw iets meer dan dat het gewoon heel goed eten is. Tenminste, ik wel. Ik zal bijvoorbeeld niet gauw naar een restaurant gaan waarvan je van tevoren al weet dat het een heel klassieke inslag heeft. Ik hoef geen rundvlees van een handgemasseerde koe uit verweggistan met een rode wijnsaus en aardappelmousseline en meer van dat soort klassieke combinaties. Ik wil verrast worden door nieuwe smaken of nieuwe combinaties. Maar ja, er zijn natuurlijk heel veel mensen, ook onder die met teveel geld die juist heel veel eetmiemels hebben en dit niet lusten en dat niet willen en zus eng vinden om te eten etc etc. Vandaar dat er toch ook veel klassiek gekookt wordt.

De 2 en 3 sterrenrestaurants zijn in mijn ogen vaak echt een andere league, die kunnen bijna niet tegenvallen. ;-)

Maar Ivy is met zijn 1 ster toch wel heel apart. Al die gangen en amuses, man, het leek El Bulli wel, zoveel personeel als er aan je tafeltje komt. Voor een romantisch, intiem etentje moet je hier niet naartoe, haha. Hoewel het er wel een gezellige ambiance heeft hoor, meer een soort eetcafe, maar ja, al dat personeel, eentje komt het bestek neerleggen (x al die gangen), een ander brengt iets, nog een ander zet het op tafel, iemand komt glazen brengen, een ander schenkt de wijn, een ander komt lege glazen halen, een ander komt afruimen, voor je gevoel staat er elke minuut wel iemand aan je tafel.
Bedankt voor je comment :). Ben zelf student dus op eigen houtje in een sterren restaurant eten vind ik het niet waard (heb ook niet echt iemand om mee te gaan atm verder..). M'n ouders eten wel vaker in betere restaurants, alleen zelf ben ik nog nooit naar een écht sterren restaurant geweest. Alleen kreeg ik laatst het aanbod van ze om bij een restaurant naar keuze te gaan eten, dus ben ff aan 't oriënteren wat ik wil doen. Locatie óf in Limburg óf in R'dam. Ivy lijkt me leuk omdat ze zo vernieuwend koken, ik hou wel van gekke dingen :). Momenteel hik ik echter meer naar Da Vinci (2-sterren, relatief constant in top 10~20 beste restaurants in NL).
pi_107198256
Waar? Rodizio in Scheveningen
Wanneer? 8-1-2012 met een vriendin

Wat at je?
Rodizio Completo: Buffet met een complete selectie gebraden vleesspies

Uitleg van hun site:
Wanneer u bij Rodizio binnenstapt, zult u een uitgebreid buffet aantreffen met overheerlijke en bijzondere schotels, een grote variëteit aan groenten, salades en ons Japanse buffet met sushi en sashimi. De passador (ober) zal zich aan uw tafel vervoegen met telkens wisselende soorten vlees. Het vlees zal dan aan uw tafel van het spit worden gesneden en op uw bord gelegd. Dit zal worden herhaald telkens wanneer u de groene kaart naast uw bord neerzet. Wanneer u de kaart omdraait naar de rode kant, geeft dit aan dat u voldoende hebt genoten van het eten.

We zijn eerst naar het buffet gegaan voor de groentes en salades. Weinig verrassing hier: bladsalade, pastasalade, selderij, oude kaas. Je kent het wel. Ik vond het nogal pakjessalades. En nog wel helemaal geen lekkere pakjessalades. Ik heb geen sushi gezien. Wel heb ik nog een keer rijst opgeschept die naderhand koud bleek te zijn. Het stond wel bij het warme gedeelte. Minpunten of zou dat zo horen in Brazilië?

Hierna serveerden ze nog een bordje met voor ons elk een gebakken banaan gehuld in bruine suiker. Dit was erg lekker en een (thank god) niet al te zwaar tussendoortje.

Er lag dus een viltje met een rode en groene kant, maar daar trokken de passadors zich niets van aan. Om de 5 min. kwamen ze weer langs met het volgende vlees. Om vervolgens een vies gezicht te trekken als je niets afnam. Misschien krijgen ze provisie bij elke afname? Je zou het bijna denken. Ikzelf begon te denken aan een maagvergroting.
Het vlees wat ze serveerden was niet heel smaakvol. Uiteraard kon je de verschillende vleessoorten wel onderscheiden, maar het was niet bijzonder gekruid of iets aparts mee gedaan. Jammer. Dat nodigt ook niet uit tot meer vlees eten.
We hebben verschillende keren pauzes moeten nemen om weer even ruimte te maken.

We kregen hier nog een te grote bak friet bij. Waar meer van heeft staan afkoelen, dan we gegeten hebben.

Als toetje had ik Roomcrème (papaya, mango)
Een heel saai toetje, maar ik had geen zin in iets machtigs. Het werd ook heel saai geserveerd in een glazen bakje zoals ik die thuis ook heb. Ik vraag me af waarom de Brazilianen hier niet een feestje van konden maken?
Overigens had ik geen ijs op de kaart zien staan. Maar nu wel op de site. Vreemd?

Als drankje had ik een mojito en een spa blauw.

Impressie?
Vanwege de voorstelling waar we later die avond naartoe gingen, waren we vroeg. Er zat al een grote groep met kinderen achter in de hoek. Ik kan het me voorstellen dat dit restaurant met een grote groep leuker is. Dan voel je je ook niet bezwaard als je eens een keer niets afneemt, want je buurman kan dat dan doen. Ook houden de meeste kinderen natuurlijk niet van lang wachten.

Het meisje wat onze eerste bestelling opnam voor drankjes en buffetkeuze vond ik aardig en geduldig. Van een van de Spaans sprekende (en wat oudere) passadors vond ik dat ook. De rest van de passadors krijgen een dikke min. Als ze de stokken vlees helemaal bij je naar binnen konden schuiven hadden ze dat waarschijnlijk gedaan. (Oeps, dat klinkt vrij dubbelzinnig.) Laten we hopen dat de eigenaar er wat aan doet.
Vervolgens was het drankmeisje afgewerkt en moesten we het van twee andere obers hebben. Die het te druk leken te hebben met andere groepen (het was ook echt een stuk drukker geworden). Dat resulteerde weer in te lang wachten.

De vertering van het eten duurde gelukkig lang genoeg: vanaf de ochtend erna heb ik 2 dagen ziek op bed gelegen. Voedselvergiftiging waarschijnlijk. Mijn vriendin had dit niet. Maar we hebben niet precies hetzelfde vlees gegeten. Ik bijvoorbeeld kip (op het eerste gezicht niets mis mee), zij niet. Misschien was het buffet niet goed genoeg gekoeld of vers geweest? Misschien was mijn weerstand gewoon minder? Wie zal het zeggen. Ik ga hier in ieder geval niet meer eten.

Kosten?
Met drankjes 82,25.

Cijfer?
Eten -
Bediening -
Concept voldoende, moet alleen anders uitgevoerd worden
Gemiddeld met ziekte meegenomen: Dikke 0 voor deze prijs.
  dinsdag 24 januari 2012 @ 23:00:19 #288
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107201296
:o _O-
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 24 januari 2012 @ 23:01:43 #289
17051 HAL9000S
you can become gitano...
pi_107201366
Hmmm, ik zat laatst nog te twijfelen om daar naar toe te gaan omdat ze picanha serveren. Toch maar niet dus....
Cop killer
Kill all the cops tonight
Kill them, cop killer
Kill all the cops in sight
pi_107201959
Voedselvergiftiging kan het niet geweest zijn, maar misschien wel een kleine darminfectie.

Heb je gebeld naar het restaurant?

Reviews op iens/eet.nu zijn ook niet denderend overigens.
pi_107202462
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 23:01 schreef HAL9000S het volgende:
Hmmm, ik zat laatst nog te twijfelen om daar naar toe te gaan omdat ze picanha serveren. Toch maar niet dus....
Nee, niet doen. Er zijn daar wel meer restaurants. :{w

quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 23:13 schreef Physics het volgende:
Voedselvergiftiging kan het niet geweest zijn, maar misschien wel een kleine darminfectie.

Heb je gebeld naar het restaurant?

Reviews op iens/eet.nu zijn ook niet denderend overigens.
Mijn moeder die een tijd in de medische wereld heeft gezeten dacht in eerste instantie wel aan een voedselvergiftiging. Overigens heb ik geen zin om op mijn symptomen in te gaan. :X

Zal ik ze mijn review mailen? Ik heb geen zin om ze te bellen. Maar wat zal ik ermee op kunnen schieten?

Ik ga even de reviews lezen op die site.
pi_107202784
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 23:24 schreef Phoenixbirdy het volgende:

[..]

Nee, niet doen. Er zijn daar wel meer restaurants. :{w

[..]

Mijn moeder die een tijd in de medische wereld heeft gezeten dacht in eerste instantie wel aan een voedselvergiftiging. Overigens heb ik geen zin om op mijn symptomen in te gaan. :X

Zal ik ze mijn review mailen? Ik heb geen zin om ze te bellen. Maar wat zal ik ermee op kunnen schieten?

Ik ga even de reviews lezen op die site.
Ik heb een BSc Geneeskunde, een voedselvergiftiging is binnen 5 minuten tot circa max 12 uur (meestal eerder binnen paar uur) extreme misselijkheid, braken, hoge koorts, (soms diarree). Klachten gaan binnen 24u weg.

Zelf heb ik het wel eens gehad, binnen 10 minuten na het verlaten van de eettafel lag ik bijna buiten westen boven de wc, na 6 uur plots over. Ik dacht echt dat ik dood ging :P

Ik zou ze toch wat laten weten, het is gewoon onacceptabel.
pi_107203109
Kreeg daar een keer een gratis bordje vlees terwijl ik alleen wat drinken wilde en ik wilde het uit beleefdheid opeten maar het was écht niet lekker...
Hou sowieso niet van niet-gekruid of niet-gemarineerd vlees maar het was ook nog eens gewoon vies dus. Wist toen wel gelijk dat ik daar nooit zou eten.

In Scheveningen zitten helaas wel een aantal zeer slechte restaurants.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_107203294
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 23:33 schreef Physics het volgende:

[..]

Ik heb een BSc Geneeskunde, een voedselvergiftiging is binnen 5 minuten tot circa max 12 uur (meestal eerder binnen paar uur) extreme misselijkheid, braken, hoge koorts, (soms diarree). Klachten gaan binnen 24u weg.

Zelf heb ik het wel eens gehad, binnen 10 minuten na het verlaten van de eettafel lag ik bijna buiten westen boven de wc, na 6 uur plots over. Ik dacht echt dat ik dood ging :P

Ik zou ze toch wat laten weten, het is gewoon onacceptabel.
quote:
Geachte heer/mevrouw,

Onlangs heb ik bij u gegeten en ben daarna flink ziek geweest. Nadat ik mijn review op Fok plaatste, ben ik getipt hier toch mijn beklag over te doen.

De review: Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #6


Met vriendelijke groet,
Done. Ik laat jullie nog weten wat ik van ze hoor. Als ik al iets van ze hoor.

Overigens voelde ik me al wat zwakker bij het verlaten van het restaurant. Ik dacht dat dit door mijn drankje kwam (vrouw, klein, drink weinig, bla bla bla), maar dit heb ik nog nooit gehad.
  woensdag 25 januari 2012 @ 09:12:29 #295
17051 HAL9000S
you can become gitano...
pi_107208399
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2012 23:24 schreef Phoenixbirdy het volgende:

[..]

Nee, niet doen. Er zijn daar wel meer restaurants. :{w

[..]

Waar ze picanha serveren?
Cop killer
Kill all the cops tonight
Kill them, cop killer
Kill all the cops in sight
  woensdag 25 januari 2012 @ 10:33:57 #296
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_107210267
Waar? Popocatepetl in Delft (http://popo.nl/ )
Wanneer? 24-1-2012 met m'n vriend

Wat at je?
Eerst nacho's met salsa en guacamole; de nacho's en salsa krijg je van het huis, de guacamole hadden we bijbesteld. Allemaal erg lekker.
Als hoofdgerecht had ik fajita's met groente en geitenkaas, geserveerd met een kleine salade met room en guacamole. Ik kreeg vier fajita's, de rest bestond uit heel veel groenten en een beetje geitenkaas. De groenten waren lekker, maar wel wat te vet (teveel olie gebruikt bij het roerbakken); de kaas was erg lekker.
Mijn vriend had een vegetarische burrito besteld, maar daar ging het even mis: hij kreeg er toch een met vlees. De ober zei eerst dat er echt geen vlees in zat, maar na nog een keer vragen nam ze hem mee naar de keuken en inderdaad, vlees. Iedereen was enorm verontschuldigend, en we kregen en er werd meteen een nieuwe burrito gemaakt.
Als toetje wilden we pecan-kahluacake en een flensje met citroenijs bestellen, maar de ober stelde voor om als excuses voor de foute burrito een grand dessert te geven (kwam neer op 4 euro korting als we normaal een grand dessert besteld zouden hebben). Dus we kregen de cake en flensje met ook nog chocoladetaart, chocolademousse, drie bolletjes sorbetijs en vanilleijs. Allemaal heel erg lekker, vooral het sorbetijs en de chocoladetaart.

Impressie?
We zijn al een paar keer bij Popo geweest en het een van onze favoriete restaurants. Het is een keten, daar ben ik normaal niet zo fan van, maar hun eten is echt lekker. De sfeer is goed, niet teveel tafels te dicht bij elkaar, leuke Mexicaanse foto's/schilderijen aan de muur, etc. De bediening was erg aardig en gaf ons geen moment het gevoel dat we moeilijk aan het doen waren (wat nogal eens gebeurt als je vegetarisch eten bestelt). En het grand dessert met korting was natuurlijk superaardig van ze.

Kosten?
Precies 60 (incl. fooi en 4 drankjes).

Cijfer?
Eten 8
Bediening 8.5
We blijven terugkomen!
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  woensdag 25 januari 2012 @ 12:39:52 #297
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_107214177
Te vette groentes, verkeerde gerechten krijgen en dan toch nog een 8 geven?
Kinderhand is blijkbaar gauw gevuld.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 25 januari 2012 @ 13:15:16 #298
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_107215245
De groentes waren nog best lekker, ik zou ze alleen zelf met minder vet maken (maarja, ik gebruik sowieso weinig vet bij het koken). Verder was er helemaal niets mis met het eten, dus als de groenten nog beter waren geweest had ik een 9 gegeven.
Verkeerd gerecht kan gebeuren, maar ze gingen er heel goed mee om. In de review boven mij zie je een ander uiterste van hoe slecht de bediening kan zijn, maar bij ons waren ze heel vriendelijk en gaven ze ons gewoon gelijk en losten het naar onze tevredenheid op.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  woensdag 25 januari 2012 @ 13:24:35 #299
2735 Aarti
ik kan best aardig zijn hoor
pi_107215573
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2012 16:54 schreef FutureFairytale het volgende:
Me 2! Volgende 'dining with the stars' ben ik hopelijk op tijd!
Ivy doet nooit mee :(
Ik ben er inmiddels 2 keer geweest voor de reguliere prijs, HEERLIJK!
You've never felt pain until you've walked in a dancer's shoes
pi_107216780
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2012 12:39 schreef golfer het volgende:
Te vette groentes, verkeerde gerechten krijgen en dan toch nog een 8 geven?
Kinderhand is blijkbaar gauw gevuld.
Fouten maken kan gebeuren (tis ook geen sterrentent), het gaat erom hoe er mee omgegaan wordt. Een grand dessert is leuk natuurlijk :).
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')