Of zet CUL terug in je Atquote:Op dinsdag 3 mei 2005 12:40 schreef FlyingFox het volgende:
Begin een weblog.
Ik heb zojuist in de kantine een heerlijke kalfsvleeskroket gehaald en een bruin pistoletje, vandaar de inspiratie voor dit topic!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 12:54 schreef RaymanNL het volgende:
Ik heb zin in krokketten en bitterballen
Zoveel troep zit er toch niet in als je het vergelijkt met frikadellen..?quote:Op dinsdag 3 mei 2005 13:00 schreef vogeltjesdans het volgende:
Ik ga met de TS mee dat kroketten en bitterballen lekker op brood zijn. Je moet alleen niet weten wat erin zit.
Jat mijn stoere opmerking ffquote:Op dinsdag 3 mei 2005 12:40 schreef FlyingFox het volgende:
Begin een weblog.
Is hij ook zo'n liefhebber dan?quote:Op dinsdag 3 mei 2005 13:21 schreef Billekoek het volgende:
Waar is BrauN nu?
Dip je die in de mosterd of ben jij van de mayonaise?quote:
Van kroketten en bitterballen en frikandellen wel. Maar van zulk soort topics nietquote:
mag van mij allebeiquote:Op dinsdag 3 mei 2005 13:28 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Dip je die in de mosterd of ben jij van de mayonaise?
Zelf prefereer ik mosterd boven mayonaise![]()
---Effe ander account inloggen---quote:Op dinsdag 3 mei 2005 13:29 schreef Slappe_hap het volgende:
Wat een zure dan! Wanneer je zo'n grote passie hebt voor kroketten mag je daar toch best een puik topic over openen! Laat 'm maar komen!
Na das nou weer zwak,..quote:
die zijn ook wel te doen jaquote:
niet gaan schelden he,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:13 schreef Billekoek het volgende:
Of Mora
dan moet je wel goed lam zijn om die lekker te vindenquote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:20 schreef Stiffmaster het volgende:
Saté Kroket van de Febo.....heerlijk (na een hoop bier)
quote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:37 schreef Nr.G het volgende:
Ik heb mn kroket het liefst met mosterd in een wit puntje en dan druk ik op het broodje zodat de kroket geplet word en de inhoud goed verspreid word in het broodje. Niet te hard drukken natuurlijk anders krijg je die hete grijze derrie over je handen.![]()
Die smaken iddquote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:20 schreef Stiffmaster het volgende:
Saté Kroket van de Febo.....heerlijk (na een hoop bier)
ketchup??? iiieeuuuwwwww,...quote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:40 schreef S-Two het volgende:
[..]
Die smaken idd![]()
En de normale bitterbal met een beetje ketchup of mosterd![]()
Die heb ik als McD fan nog nooit gehad....damnquote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:45 schreef Renmaestro het volgende:
De McKroket is ook als een feest voor de smaakpapillen. Met zijn goddelijke saus.
Die saus MOET je geproeft hebben!!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:47 schreef Stiffmaster het volgende:
[..]
Die heb ik als McD fan nog nooit gehad....damnDaar moet maar snel verandering in komen
![]()
Dat vind ik nou de enige kroket die niet tot de goddelijken behoord. Ik vind die dingen niet te vretenquote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:20 schreef Stiffmaster het volgende:
Saté Kroket van de Febo.....heerlijk (na een hoop bier)
Precies, jij weet hoe je een broodje kroket moet bereiden! Wat een top chef kok opmerkingquote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:37 schreef Nr.G het volgende:
Ik heb mn kroket het liefst met mosterd in een wit puntje en dan druk ik op het broodje zodat de kroket geplet word en de inhoud goed verspreid word in het broodje. Niet te hard drukken natuurlijk anders krijg je die hete grijze derrie over je handen.![]()
Volkomen mee eens.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:48 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Die saus MOET je geproeft hebben!!
Ik stem voor meer saus op de mckroket!!!
De kroket en het broodje is ook nog wel te doen.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:02 schreef steve2003 het volgende:
De saus is idd heerlijk, de kroket en het broodje daar ben ik wat minder over te spreken helaas......
wha dat niet echt,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:09 schreef Slappe_hap het volgende:
Laten we hier niet verder doorzagen over die mckroket, ik vind dat ding een belediging voor alle echte kroketten!
Dodde moet je eerst tijdje uit de vriezer laten en dan pas frituren!!!!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:11 schreef BrauN het volgende:
Laatst een paar Van Dobbe rundvleeskroketten gehaald voor in de vriezer. Ik heb dat kreng 8 minuten in 180 graden vet laten dobberen, maar binnenin was ie nog steeds licht bevroren.
Geef mij maar gewoon de kroketjes met normale vorm, in plaats van die bolle gevallen.
Wat hij zegt, het zijn lastige jongens die bolle... Maar als je 'm eenmaal goed op temperatuur hebt dan heb je ook wat!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:12 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Dodde moet je eerst tijdje uit de vriezer laten en dan pas frituren!!!!
heiligschennis dit!!
gewoon een kroket verkrachten,..![]()
precies,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:16 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Wat hij zegt, het zijn lastige jongens die bolle... Maar als je 'm eenmaal goed op temperatuur hebt dan heb je ook wat!
Dus eerst even een half uurtje buiten de vriezer leggen, en daarna in die frituurpan fleppen!
Enjoy!![]()
![]()
Jaja, in de catering zie je ook vaak dat ze een temperatuur prikkertje hebben, das ook een uitkomstquote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:17 schreef het_ismij het volgende:
[..]
precies,..
een echte kenner merk ik,..
![]()
![]()
ze hebben wel de neiging om snel te klappen,.. dus goed opletten!!
180 graden is hoog zat!!!!
Indd,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:19 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Jaja, in de catering zie je ook vaak dat ze een temperatuur prikkertje hebben, das ook een uitkomst![]()
Ik ook,...quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:24 schreef Slappe_hap het volgende:
Dat is idd altijd het moeilijkste ja, het geduld hebben om die puike kroket af te laten koelen.. Ik ga meestal voor blaren in mn bek![]()
Tsssss.. RTFM!!! 2 minuten in het vet, 1 minuut afkoelen en dan weer 5 minuten frituren.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:11 schreef BrauN het volgende:
Laatst een paar Van Dobbe rundvleeskroketten gehaald voor in de vriezer. Ik heb dat kreng 8 minuten in 180 graden vet laten dobberen, maar binnenin was ie nog steeds licht bevroren.
Geef mij maar gewoon de kroketjes met normale vorm, in plaats van die bolle gevallen.
gewoon eerst ontdooien,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:28 schreef Nr.G het volgende:
[..]
Tsssss.. RTFM!!! 2 minuten in het vet, 1 minuut afkoelen en dan weer 5 minuten frituren.![]()
Kleine happen, veel lucht binnenzuigen en niet te lang kauwen. Zoveel mogelijk het contact tussen croquette en gehemelte vermijden.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:24 schreef Slappe_hap het volgende:
Dat is idd altijd het moeilijkste ja, het geduld hebben om die puike kroket af te laten koelen.. Ik ga meestal voor blaren in mn bek![]()
Techniek,.. maar dan nog,.. moeilijk me bek verbrand,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:31 schreef Nr.G het volgende:
[..]
Kleine happen, veel lucht binnenzuigen en niet te lang kauwen. Zoveel mogelijk het contact tussen croquette en gehemelte vermijden.![]()
Ja die techniek gebruik ik ook weleens, maar dan geniet je toch niet optimaal is mijn ondervindingquote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:31 schreef Nr.G het volgende:
[..]
Kleine happen, veel lucht binnenzuigen en niet te lang kauwen. Zoveel mogelijk het contact tussen croquette en gehemelte vermijden.![]()
Binnen nu en 4 dagen zal ik het weten....quote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:48 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Die saus MOET je geproeft hebben!!
Ik stem voor meer saus op de mckroket!!!
we horen je bevindingen wel neem ik aan??quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:33 schreef Stiffmaster het volgende:
[..]
Binnen nu en 4 dagen zal ik het weten....![]()
Kep in snackbar gewerkt,.. dont mess with mequote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:39 schreef BrauN het volgende:
Mensen, doe eens allemaal niet zo wijs hier.
Ik ben hier de frituurspecialist, dus ga me niet vertellen hoe ik zo'n rotding moet frituren. Ik had ze van te voren ook buiten de vriezer gehad, maar ik zal wel verkeerd op de klok hebben gekeken en te kort in het vet laten liggen...
Net trouwens weer een heerlijke smulmix soldaat gemaakt. Frikandelletjes, bitterballen, kipnuggets en kaassnacks.
Het gaat hier waarschijnlijk over een zachte pistolet... da's toch vrij normaal?quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:37 schreef MUUS het volgende:
Ik wil toch even in opstand komen!
Kroketje op een pistolet? WTF?.
En ik werk in een groot vrieshuis waar alle mogelijke snacks en aanverwanten liggen en we frituren elke pauze, dus ook niet messe met mij.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:40 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Kep in snackbar gewerkt,.. dont mess with me![]()
pistoletje is hard,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:40 schreef BrauN het volgende:
[..]
Het gaat hier waarschijnlijk over een zachte pistolet... da's toch vrij normaal?
Een pistoletje is hard.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:40 schreef BrauN het volgende:
[..]
Het gaat hier waarschijnlijk over een zachte pistolet... da's toch vrij normaal?
Ik zie enige potentie in het leveren van diepvrieszooiquote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:41 schreef BrauN het volgende:
[..]
En ik werk in een groot vrieshuis waar alle mogelijke snacks en aanverwanten liggen en we frituren elke pauze, dus ook niet messe met mij.![]()
In welke zin?quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:42 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Ik zie enige potentie in het leveren van diepvrieszooi![]()
![]()
Hmm, ja dat zal dan wel.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:41 schreef MUUS het volgende:
[..]
Een pistoletje is hard.
Een puntje is zacht.
Dat zijn twee verschillende dingen..
Op een pistoletje is goed hoor, voor het eerst gehad bij een strandbar op curacao toen ik 12 wasquote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:41 schreef MUUS het volgende:
[..]
Een pistoletje is hard.
Een puntje is zacht.
Dat zijn twee verschillende dingen..
indd,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:44 schreef BrauN het volgende:
[..]
In welke zin?
Die 'diepvrieszooi' loopt namelijk al als de tierelier... Of bedoel je dat je ook wil gaan afnemen?
zolang het brood maar wit is maakt het mij niet uit welke vorm het heeft,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:44 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Op een pistoletje is goed hoor, voor het eerst gehad bij een strandbar op curacao toen ik 12 was![]()
Zeker voor herhaling vatbaar!
Je kroket tussen 2 witte boterhammen fleppen is overigens ook niet verkeerd![]()
Ik ga hier niet uit de doeken doen om welk bedrijf het gaat, i.v.m. eventuele represailles, sorry.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:45 schreef het_ismij het volgende:
[..]
indd,..
Afnemen ja,..
ik wil folders zien!!![]()
das nou weer jammer,...quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:46 schreef BrauN het volgende:
[..]
Ik ga hier niet uit de doeken doen om welk bedrijf het gaat, i.v.m. eventuele represailles, sorry.
Oh ja, mag dit topic niet naar CUL? Het is een uitermate puik topic.
Wanneer ik gezond wil doen gooi ik die kroket ook weleens op een volkoren broodje, it's like having you're cake, and eating it tooquote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:46 schreef het_ismij het volgende:
[..]
zolang het brood maar wit is maakt het mij niet uit welke vorm het heeft,..![]()
Het is idd een puik topic geworden.. Mooi dat er zoveel mensen de goede kwaliteiten van de kroket inzienquote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:46 schreef BrauN het volgende:
[..]
Ik ga hier niet uit de doeken doen om welk bedrijf het gaat, i.v.m. eventuele represailles, sorry.
Oh ja, mag dit topic niet naar CUL? Het is een uitermate puik topic.
Bestaat die nog? Daar heb ik goede herinneringen aan!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:55 schreef BrauN het volgende:
Wat is trouwens jullie standpunt t.o.v. de Mora kroketburger?
sry kep ut niet zo op mora kroketten,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:57 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Bestaat die nog? Daar heb ik goede herinneringen aan!
M'n papsie deed die vroegah altijd in de oven en waren zeer goed te bikken!![]()
Dat is idd ongeloofelijk grof!!!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:58 schreef BrauN het volgende:
Dit vind ik trouwens een heidense actie. Een kroket op brood, okay, maar die boter.![]()
[afbeelding]
Aan de bestandsnaam te zien is het een zelfgemaakte kroket.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:00 schreef Billekoek het volgende:
[..]
Dat is idd ongeloofelijk grof!!!
Is het merk kroket bekend?
Ja zie je, daar heb je het al.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:44 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Op een pistoletje is goed hoor, voor het eerst gehad bij een strandbar op curacao toen ik 12 was![]()
Boter op je boterham kroket vind ik ook 'not done'quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:58 schreef BrauN het volgende:
Dit vind ik trouwens een heidense actie. Een kroket op brood, okay, maar die boter.![]()
[afbeelding]
Deze eigewijse 2ehandsdeegroller moet toch eens achter zn kin krabben. Dat hij van zulk lekkernij zo'n vreselijke taaie bamboestok kan producerenquote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:03 schreef BrauN het volgende:
[..]
Aan de bestandsnaam te zien is het een zelfgemaakte kroket.
Moedig, maar meestal vies.
Dat is wel een gave,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:06 schreef Billekoek het volgende:
[..]
Deze eigewijse 2ehandsdeegroller moet toch eens achter zn kin krabben. Dat hij van zulk lekkernij zo'n vreselijke taaie bamboestok kan produceren
wow der wordt hier niet gescholden he,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:11 schreef MUUS het volgende:
Oeh ja, zo'n ranzige grillburger van de FEBO uit de muur..
Geen kwaad woord over Febo's grillburger!!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:11 schreef MUUS het volgende:
Oeh ja, zo'n ranzige grillburger van de FEBO uit de muur..
Je hebt die koekenbakker toch zeker wel een flinke tik op z'n spleetoog gegeven toen hè?quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:18 schreef Nr.G het volgende:
Ik heb in Indonesie eens bij de Holland House een kroket besteld. Het ding werd gebakken in de wok en het vet verkrachte ding was niet te vreten.
Buitenlanders snappen het ook gewoon niet he?
Dat zeg ik.quote:
Ik denk ik quote hem even.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:22 schreef MUUS het volgende:
frituurpan
quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:22 schreef MUUS het volgende:
[..]
Dat zeg ik..
Dat exotische gedoe.. Hou je bek, pleur 'm in de frituurpan en prak op 'm op een puntje.
. Moeilijk gedoe.
.
Mijn fobie.quote:
Een bitterbalgehemelte onder de kenners... De rookies krijgen ook altijd een bitterbalduim omdat ze daar nog niet genoeg eelt hebbenquote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:25 schreef KlappernootatWork het volgende:
je brand je bek aan die krengen van bitterballen...![]()
En doorgewinterde bakkers als ik zijn inmiddels zo gewend aan de hitte van het frietvet.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:27 schreef S-Two het volgende:
[..]
Een bitterbalgehemelte onder de kenners... De rookies krijgen ook altijd een bitterbalduim omdat ze daar nog niet genoeg eelt hebben![]()
Die vellen moet je er gewoon vanaf trekken om vervolgens vrolijk verder te gaan met het verorberen van die hemelse rakkers!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:27 schreef S-Two het volgende:
[..]
Een bitterbalgehemelte onder de kenners... De rookies krijgen ook altijd een bitterbalduim omdat ze daar nog niet genoeg eelt hebben![]()
en terechtquote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:29 schreef BrauN het volgende:
[..]
En doorgewinterde bakkers als ik zijn inmiddels zo gewend aan de hitte van het frietvet.
Ik grijp die kroketten met de blote hand uit het pruttelende vet.
In België hebben ze sowieso niet zoveel snacks toch? Daar gaat het meer om de pure friet.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:31 schreef sararaats het volgende:
ik had aardappelkroketten voor.
wij noemen het "vleeskroket"
wij kunnen ze niet uit de muur halen
Nog zoon scheldwoord,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:31 schreef sararaats het volgende:
aardappelkroketten
inderdaad, wij hebben meer friet dan snacksquote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:34 schreef BrauN het volgende:
[..]
In België hebben ze sowieso niet zoveel snacks toch? Daar gaat het meer om de pure friet.
das echt fout,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:41 schreef Slappe_hap het volgende:
Ik heb nu wel dikke trek gekregen in een portie bitterballen, maar heb geen frituur![]()
Deze week schaf ik zo'n monster aan, en koop gelijk zo'n dikke zak met bitterballen!
Je kunt in België in de frituur wel altijd uit heeeel veel sauzen voor over de friet kiezen.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:44 schreef sararaats het volgende:
[..]
inderdaad, wij hebben meer friet dan snacks
frieten rules !!!!
Ja ik weet het, maar het heeft zo z'n redenen:quote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:45 schreef het_ismij het volgende:
[..]
das echt fout,..
nr 1 in me huis frituurpan!!!!
die hebben wij ook nietquote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:54 schreef BrauN het volgende:
Ik ga zometeen trouwens mijn avondeten halen bij de McDrive. Ik denk dat ik maar eens een aantal McKroketjes koop.
..natuurlijk wel onder de was van de bovenburenquote:Op dinsdag 3 mei 2005 16:55 schreef Slappe_hap het volgende:
Ik ga er nu wel 1 aanschaffen, frituren op het balkon dan maar![]()
Uiteraard, dat interesseerd me geen ene zier!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 17:00 schreef Nr.G het volgende:
[..]
..natuurlijk wel onder de was van de bovenburen![]()
Waarom dat danquote:Op dinsdag 3 mei 2005 19:29 schreef het_ismij het volgende:
das nou weer verkrachting van het topic.
een febo reclame,..
kep ut niet zo op febo (kan ook aan febo hier liggen)quote:Op dinsdag 3 mei 2005 19:38 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Waarom dat dan![]()
Febo kroketten zijn master!
Vette foto trouwens, die reclame is zeker erg up to date![]()
Deel je slechte Febo ervaringen dan met ons!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 19:52 schreef het_ismij het volgende:
[..]
kep ut niet zo op febo (kan ook aan febo hier liggen)
Maaruh die reclame is zooooo 1980
patat is bijna altijd slap of te zout,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 20:20 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Deel je slechte Febo ervaringen dan met ons!
Ik kan alleen maar positieve dingen aan de Febo opnoemen:
- lekkere kroketten
- relatief goedkoop (vergeleken met andere snackbars)
- lekkere burgers
- lekkere patat
das nou weer mishandeling van je kroketquote:Op dinsdag 3 mei 2005 20:31 schreef sjengpieterse het volgende:
ik zit al 9 maanden in amerika, en dus kroketloos
Maar over 4 weken kom ik weer terug, en dan kan ik eindelijk weer een broodje kroket met curry eten
Met curry? Ben jij gek! Curry gooi je op kipnuggets of een frikadel, niet op je kroketjequote:Op dinsdag 3 mei 2005 20:31 schreef sjengpieterse het volgende:
ik zit al 9 maanden in amerika, en dus kroketloos
Maar over 4 weken kom ik weer terug, en dan kan ik eindelijk weer een broodje kroket met curry eten
precie,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 20:53 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Met curry? Ben jij gek! Curry gooi je op kipnuggets of een frikadel, niet op je kroketje![]()
![]()
![]()
Met jou kan ik praten!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 20:59 schreef het_ismij het volgende:
[..]
precie,..
zoals ik al zei,..
pure mishandeling!!!!!!![]()
![]()
ik ga der ook mee nokken,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 21:09 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Met jou kan ik praten!
Ik hou het voor gezien met Fok!ken voor vandaag, ik hoop dat de discussie over kroketjes morgen weer door kan gaan![]()
zo mooiquote:
* het_ismij doet stekker in stopcontact en doet *Klik* knopje om,..quote:Op woensdag 4 mei 2005 09:43 schreef Billekoek het volgende:
Slinger effe de frituurpan aan
Bij ons is het '10uur kroketteketet'quote:Op woensdag 4 mei 2005 09:47 schreef star_gazer het volgende:
De bedrijfskantine gaat pas om 12:00 open
dat is echt een goed idee!!!quote:Op woensdag 4 mei 2005 10:40 schreef Nr.G het volgende:
check it out: http://www.coquinaria.nl/recepten/03.1recept.htm
jummie, een kroket met spekjes en wijnsaus lijkt me wel wat.![]()
...en hij zou inderdaad weer dagelijks als voorgerecht met een toefje peterselie geserveerd moeten worden!![]()
De kroket is heilig zoals 'ie is, daar kom je gewoon niet aanquote:Op woensdag 4 mei 2005 10:40 schreef Nr.G het volgende:
check it out: http://www.coquinaria.nl/recepten/03.1recept.htm
jummie, een kroket met spekjes en wijnsaus lijkt me wel wat.![]()
...en hij zou inderdaad weer dagelijks als voorgerecht met een toefje peterselie geserveerd moeten worden!![]()
whehehequote:Op woensdag 4 mei 2005 11:03 schreef star_gazer het volgende:
[..]
De kroket is heilig zoals 'ie is, daar kom je gewoon niet aan
Is ook goed!!quote:Op woensdag 4 mei 2005 11:27 schreef Jorikjet het volgende:
BITTERBALLENNNNNNNNNNNNNNNNnnnnnnnnnnnnnn
quote:Op woensdag 4 mei 2005 11:24 schreef Slappe_hap het volgende:
[afbeelding]
En, krijgen jullie al trek in een kroketje, ouwe floepers!![]()
mensen ik ga NU eten halen,..quote:
Geniet ervan m'n jong! Minstens 2 kroketten nemen he!!quote:Op woensdag 4 mei 2005 11:42 schreef het_ismij het volgende:
[..]
mensen ik ga NU eten halen,..
Ik hou het niet meer,..
FF naar de snackbar lopen ,..![]()
![]()
![]()
quote:Op woensdag 4 mei 2005 11:24 schreef Slappe_hap het volgende:
[afbeelding]
En, krijgen jullie al trek in een kroketje, ouwe floepers!![]()
1 Losse en 1 op wit puntje,.quote:
Die van mij nu ook,..quote:Op woensdag 4 mei 2005 12:43 schreef Slappe_hap het volgende:
Aii, die van mij is alweer op!
Zo goed dattie was!![]()
*Zucht*![]()
Daarom ben ik anti kantie kroketten,..quote:Op woensdag 4 mei 2005 12:48 schreef Slappe_hap het volgende:
Dat is het voordeel van kroketten uit de kantine.. ze komen niet direct uit de frituur, maar liggen al ff op zo'n warmhoudplaat, dus zijn al op goede eet temperatuur![]()
De kunst is wel om een knapperige kroket ertussenuit te graaien, zo'n slappe kleffe word je ook niet echt vrolijk van![]()
Die van mij was anders wel erg goed hoor!quote:Op woensdag 4 mei 2005 12:50 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Daarom ben ik anti kantie kroketten,..
dar zit indd wat in,..quote:Op woensdag 4 mei 2005 12:52 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Die van mij was anders wel erg goed hoor!
Gewoon op drukke tijden de kantine bezoeken, niet om 10 uur 's ochtends of na 13.00, maar wanneer de kroketten goed in de omloop zijn![]()
Geen ideequote:Op woensdag 4 mei 2005 12:56 schreef Slappe_hap het volgende:
Jazeker![]()
Op m'n school, Inholland (kut bende daar) kunnen ze de kroketten ook al niet vers ende knapperig leveren.
Als je d'r daar 1 pakt heb je 90% kans dattie er al een halve dag ligt =(
Wat een rust rondom dit topic trouwens.. Zijn wij de enige 2 kroketten lovers op dit forum![]()
Die zal Braun wel gewonnen hebbenquote:Op woensdag 4 mei 2005 12:34 schreef Molluck het volgende:
goed topic, maar dat herinnert met eraan, wat is er met de fok! frikadellenwedstrijd gebeurd?
Wat was dat voor wedstrijd dan??quote:
Zal wel iets zijn van wie het meeste frikandellen in de minste tijd opat ofzoquote:
Owkeej dan,...quote:Op woensdag 4 mei 2005 13:31 schreef star_gazer het volgende:
[..]
Zal wel iets zijn van wie het meeste frikandellen in de minste tijd opat ofzo
On-topic aubquote:Op woensdag 4 mei 2005 13:33 schreef het_ismij het volgende:
[..]
We kunnen het ook met melk drinken doen???![]()
Het fabeltje dat als je 1 liter melk achter elkaar drinken dat je dan over je NEK gaat is dus NIET waar. iig niet bij mij dan
Kroketten eet wedstrijd???quote:
Ik kan idd ook wel een liter melk achter elkaar opdrinken zonder te brokken..quote:Op woensdag 4 mei 2005 13:42 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Kroketten eet wedstrijd???![]()
![]()
![]()
Of met bitterballen kan ook..![]()
![]()
Hmmmmm van mora,..
Eej dat zijn ook mijn specialiteiten,..quote:Op woensdag 4 mei 2005 14:08 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Ik kan idd ook wel een liter melk achter elkaar opdrinken zonder te brokken..
Kroket eet wedstrijd zou ik wel goed trekken denk ik, 10 moet wel lukken..
Spareribs bunkeren is echter mn specialiteit, heb wellees 6 porties bij besteld bij unlimited spareribs eten![]()
Als je van het vrouwelijke geslacht was....quote:Op woensdag 4 mei 2005 14:10 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Eej dat zijn ook mijn specialiteiten,..![]()
Sorry ik moet je teleurstellen,..quote:Op woensdag 4 mei 2005 14:12 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Als je van het vrouwelijke geslacht was....![]()
DIE HEB IK OOK!!!!!!quote:Op woensdag 4 mei 2005 14:29 schreef Slappe_hap het volgende:
Ik ben van plan onderstaande frituurpan aan te schaffen voor de bereiding van vele bitterballen en kroketten:
[afbeelding]
Het betreft de princess 2626,
specificaties:
uitneembare, vaatwasbestendige binnenpan
stofdeksel
2200 watt
inhoud: 3 l
koude zone
regelbare thermostaat (tot 190º C)
indicatielampje
in RVS.
Alleen geschikt voor vloeibaar frituurvet.
Hij kost 30 euro, koopje of niet?
You've got to be shitting me!quote:Op woensdag 4 mei 2005 14:30 schreef het_ismij het volgende:
[..]
DIE HEB IK OOK!!!!!!![]()
![]()
![]()
Hij werkt prettig,..
en prettig in onderhoud!!
quote:Op woensdag 4 mei 2005 14:39 schreef Kwarkie het volgende:
*kuch* krokettenmeet *kuch*
owneej de 2620quote:
quote:Op woensdag 4 mei 2005 14:44 schreef het_ismij het volgende:
[..]
owneej de 2620
Maar is hetzelfde.
meeting = goed
de 14e???quote:
Moet de plaatselijke Febo wel ingelicht worden voor dit grootse evenement!quote:
Whehequote:Op woensdag 4 mei 2005 14:54 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Moet de plaatselijke Febo wel ingelicht worden voor dit grootse evenement!
Geef je vanaf nu op voor de Kroketten meet!
zoiets indd,..quote:Op woensdag 4 mei 2005 15:05 schreef Slappe_hap het volgende:
100 kroketten voor de prijs van 80 ofzo![]()
![]()
![]()
Goed ideequote:Op woensdag 4 mei 2005 18:09 schreef BrauN het volgende:
Ik stel voor een meet te houden bij de Kwekkeboom (of eventueel een andere producent) fabrieken, om aldaar een rondleiding te krijgen zodat we kunnen genieten van het productieproces van de croquet.
Daarna de stad in en een krokettencontest houden bij de Febo.
Ik ben misselijk als ik weet niet wat dus eerst ff rustig koffie derin gooie zoquote:Op donderdag 5 mei 2005 10:03 schreef Slappe_hap het volgende:
Ik word wakker en het eerste waar ik aan denk is een heerlijke kalfsvlees kroket![]()
Gisteren teveel kroketjes gesnoept tijdens het uitgaanquote:Op donderdag 5 mei 2005 10:29 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Ik ben misselijk als ik weet niet wat dus eerst ff rustig koffie derin gooie zo
Was het maar zoon feest,..quote:Op donderdag 5 mei 2005 10:34 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Gisteren teveel kroketjes gesnoept tijdens het uitgaan?
Aii, ik begin juist weer een beetje op te knappen..quote:Op donderdag 5 mei 2005 10:40 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Was het maar zoon feest,..
Ik ga beetje ziek worden geloof .![]()
Wat voor kroket is de grote vraag!quote:Op donderdag 5 mei 2005 12:13 schreef Renmaestro het volgende:
Vandaag ga ik een kroket eten.
Van Mora, geloof ik. Een genot voor de smaakpapillen.quote:Op donderdag 5 mei 2005 12:17 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Wat voor kroket is de grote vraag!
Mora kroketten vallen tegen m'n jong! Je moet voor de kalfsvleeskroketten gaan!quote:Op donderdag 5 mei 2005 12:21 schreef Renmaestro het volgende:
[..]
Van Mora, geloof ik. Een genot voor de smaakpapillen.
Wegwezen, BARBAAR!!quote:Op donderdag 5 mei 2005 20:21 schreef Impulzer het volgende:
weetje wat ze zeggen
dat de Mc Kroket duurder is geworden
![]()
![]()
weet iemand of dat egt zo is?want die zijn uber lekker!!! Mc kroket owned alle andere broodjes kroket dusjah, beetje jammer van Mc Donalds weer
![]()
moest ik ff kwijt![]()
Nou inderdaad zeg, dat is een goeie!!!!!11quote:Op dinsdag 10 mei 2005 16:06 schreef Nr.G het volgende:
Je zult maar bittere ballen hebben met een krokant laagje erop...
Bij ons in de burut zien alle friettenten er zo uitquote:
zo'n dikke van Dobbequote:Op dinsdag 10 mei 2005 16:11 schreef Avani het volgende:
Doe mij maar een kroket mét mosterd uiteraard.![]()
Je brengt mij op een ideequote:
Aii, das wel heel erg hardcore hoor, om half 10 's ochtends de frituur aanfleppen!quote:Op woensdag 11 mei 2005 09:31 schreef xippie het volgende:
[..]
Je brengt mij op een idee![]()
* xippie zet gelijk de frituurpan aan![]()
of om half 9 door de schoolkantine lopen en denken hey een broodje kroket ipv een broodje kaas is wel lekkerquote:Op woensdag 11 mei 2005 09:34 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Aii, das wel heel erg hardcore hoor, om half 10 's ochtends de frituur aanfleppen!![]()
Ben ik ook uitgenodigdquote:Op woensdag 11 mei 2005 11:38 schreef Talietje het volgende:
nou al zin in mn verjaardagBier & Bitterballen
Ik doe liever een kroketvierdaagse.quote:Op woensdag 18 mei 2005 09:42 schreef Slappe_hap het volgende:
Eindelijk heb ik een frituur in huis, puike aanbieding bij de Blokker![]()
Iemand interesse in een bitterballen marathon?![]()
Kroketvierdaagse klinkt me ook als muziek in de oren..quote:Op woensdag 18 mei 2005 09:45 schreef BrauN het volgende:
[..]
Ik doe liever een kroketvierdaagse.
Kan je nieuwe friteuse dat aan denk je? Het vergt behoorlijk wat van zo'n apparaat. Een hoog wattage is een absolute pré indien je zo'n evenement wil organiseren.
Oeh!quote:Op woensdag 18 mei 2005 09:53 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Kroketvierdaagse klinkt me ook als muziek in de oren..![]()
Het is een puike frituur van Moulinex, inhoud van 4 liter, daar passen heel wat van die dekselse donders in dacht ik zo!![]()
Ik moet de handleiding nog wel ff doorlezenquote:Op woensdag 18 mei 2005 09:57 schreef BrauN het volgende:
[..]
Oeh!Goed materiaal baasje.
Er zit toch zeker wel een goeie koude zone in, zodat de bakresten niet totaal verbranden en daardoor de kwaliteit van het frituutvet verminderen?
Had je normale kroketten in de magnetron geflept, of van die mismaakte magnetron krokettenquote:Op woensdag 18 mei 2005 09:58 schreef neegij het volgende:
Ik ben er inmiddels wel achter, kroketten en een magnetron zijn geen vrienden.
Ga eens een dagje lekker bakken en schrijf er daarna een review over je frituurpan, welke je moet submitten op de Frontpage.quote:Op woensdag 18 mei 2005 10:02 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Ik moet de handleiding nog wel ff doorlezen![]()
Volgens mij zit het helemaal goed, er komen mooie tijden aan!![]()
Van die bleekscheten uit het vriesvak in de supermarkt. Normaal deponeer ik ze in een goed voorverwarmde oven, wegens het niet hebben van een geile pan zoals jij die hebt aangeschaft. Mar daar had ik deze keer geen zin in.quote:Op woensdag 18 mei 2005 10:03 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Had je normale kroketten in de magnetron geflept, of van die mismaakte magnetron kroketten?
Goed ideequote:Op woensdag 18 mei 2005 10:03 schreef BrauN het volgende:
[..]
Ga eens een dagje lekker bakken en schrijf er daarna een review over je frituurpan, welke je moet submitten op de Frontpage.Dat lijkt me tof.
Das nou echt verkrachting van een kroketquote:Op woensdag 18 mei 2005 10:06 schreef neegij het volgende:
[..]
Van die bleekscheten uit het vriesvak in de supermarkt. Normaal deponeer ik ze in een goed voorverwarmde oven, wegens het niet hebben van een geile pan zoals jij die hebt aangeschaft. Mar daar had ik deze keer geen zin in.
Bleke slappe kroketten die ook nogges open waren gebarsten. Feest!![]()
verneuk dit topic even met je vunzige frikandellen praatquote:Op woensdag 18 mei 2005 19:28 schreef Maar-T het volgende:
afgekoelde frikandellen in de magnetron! Lekker nat en vadsig!
quote:Op woensdag 18 mei 2005 22:38 schreef Bendeleider het volgende:
Ik heb gister ochtend een oude bitterbal gegeten.
Hij lag nog in het bakje van de avond ervoor.
Prima binnen te houden !
Ik ben nu een kroket aan het frituren!
Straks verzuip ik hem in joppie saus.
Ai, die kaassoufle's verpestten het ook altijd voor de kroketten he!quote:Op woensdag 18 mei 2005 22:43 schreef Aventura het volgende:
Ik voel opeens ook een hevige aandrang om een kroket te gaan bakken (Van Dobben)
Maar vorige week is er een kaassouflé ontploft in mijn frituurpan waardoor het vet een vreemde substantie en kleur (oranje) heeft gekregen.
Dus jij denkt, dat het wel kan? De pan maakt ook een heel eng geluid als ik hem aanzetquote:Op woensdag 18 mei 2005 22:45 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Ai, die kaassoufle's verpestten het ook altijd voor de kroketten he!
Maarja, niks van aantrekken en frituren die zooi, niet geschoten is altijd mis![]()
![]()
Dat klopt, het is waardeloos. Maar het was toen zo dat ik alleen nog maar kaassouflé's in huis had. Ik had er toen natuurlijk ook al liever een kroket (Van Dobben) ingegooid. Maar je moet toch wat en het was al laat. Maar je ziet inderdaad wat er van komt. *huilen gaatquote:Op woensdag 18 mei 2005 22:48 schreef BrauN het volgende:
Kaassoufle's is inderdaad het gespuis onder de vette snacks.
Je brandt er je muil aan. Het is me te vegetarisch. Ze klappen snel. Enzovoorts.
ik hou dr altijd een brandblaar op mn lip aan overquote:Op woensdag 18 mei 2005 22:48 schreef BrauN het volgende:
Kaassoufle's is inderdaad het gespuis onder de vette snacks.
Je brandt er je muil aan. Het is me te vegetarisch. Ze klappen snel. Enzovoorts.
Ach, een bol deeg (lees: oliebol) schuift er soms ook wel in hoor.quote:Op woensdag 18 mei 2005 22:55 schreef cerror het volgende:
Ik heb kaassoufle's al geboycot.
2 redenen.
1: Ze branden op je lip (kutkaas)
2: Ik lust alleen gefrituurd vlees en patat.
quote:Op woensdag 18 mei 2005 22:58 schreef Bendeleider het volgende:
Ik maak wel eens bier warm in mijn frituur..
niet te zuipen en je bier slaat snel dood.
Ach man, ik zet er koffie mee. En als het nodig is warm ik er water in op en doe daar mijn wasje in.quote:Op woensdag 18 mei 2005 22:58 schreef Bendeleider het volgende:
Ik maak wel eens bier warm in mijn frituur..
niet te zuipen en je bier slaat snel dood.
ik kook er eieren inquote:Op woensdag 18 mei 2005 23:01 schreef BrauN het volgende:
[..]
Ach man, ik zet er koffie mee. En als het nodig is warm ik er water in op en doe daar mijn wasje in.
Vol? Wanneer is een topic vol? Ik kan nog wel honderden pagina's over kroketten vollullenquote:Op woensdag 18 mei 2005 23:06 schreef BrauN het volgende:
Zorgt er iemand voor een OP voor het vervolgtopic, ik heb zo het idee dat deze vol gaat raken.
Havoc is een misterieus duveltje!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |