Dat vind ik nou de enige kroket die niet tot de goddelijken behoord. Ik vind die dingen niet te vretenquote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:20 schreef Stiffmaster het volgende:
Saté Kroket van de Febo.....heerlijk (na een hoop bier)
Precies, jij weet hoe je een broodje kroket moet bereiden! Wat een top chef kok opmerkingquote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:37 schreef Nr.G het volgende:
Ik heb mn kroket het liefst met mosterd in een wit puntje en dan druk ik op het broodje zodat de kroket geplet word en de inhoud goed verspreid word in het broodje. Niet te hard drukken natuurlijk anders krijg je die hete grijze derrie over je handen.![]()
Volkomen mee eens.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:48 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Die saus MOET je geproeft hebben!!
Ik stem voor meer saus op de mckroket!!!
De kroket en het broodje is ook nog wel te doen.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:02 schreef steve2003 het volgende:
De saus is idd heerlijk, de kroket en het broodje daar ben ik wat minder over te spreken helaas......
wha dat niet echt,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:09 schreef Slappe_hap het volgende:
Laten we hier niet verder doorzagen over die mckroket, ik vind dat ding een belediging voor alle echte kroketten!
Dodde moet je eerst tijdje uit de vriezer laten en dan pas frituren!!!!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:11 schreef BrauN het volgende:
Laatst een paar Van Dobbe rundvleeskroketten gehaald voor in de vriezer. Ik heb dat kreng 8 minuten in 180 graden vet laten dobberen, maar binnenin was ie nog steeds licht bevroren.
Geef mij maar gewoon de kroketjes met normale vorm, in plaats van die bolle gevallen.
Wat hij zegt, het zijn lastige jongens die bolle... Maar als je 'm eenmaal goed op temperatuur hebt dan heb je ook wat!quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:12 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Dodde moet je eerst tijdje uit de vriezer laten en dan pas frituren!!!!
heiligschennis dit!!
gewoon een kroket verkrachten,..![]()
precies,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:16 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Wat hij zegt, het zijn lastige jongens die bolle... Maar als je 'm eenmaal goed op temperatuur hebt dan heb je ook wat!
Dus eerst even een half uurtje buiten de vriezer leggen, en daarna in die frituurpan fleppen!
Enjoy!![]()
![]()
Jaja, in de catering zie je ook vaak dat ze een temperatuur prikkertje hebben, das ook een uitkomstquote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:17 schreef het_ismij het volgende:
[..]
precies,..
een echte kenner merk ik,..
![]()
![]()
ze hebben wel de neiging om snel te klappen,.. dus goed opletten!!
180 graden is hoog zat!!!!
Indd,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:19 schreef Slappe_hap het volgende:
[..]
Jaja, in de catering zie je ook vaak dat ze een temperatuur prikkertje hebben, das ook een uitkomst![]()
Ik ook,...quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:24 schreef Slappe_hap het volgende:
Dat is idd altijd het moeilijkste ja, het geduld hebben om die puike kroket af te laten koelen.. Ik ga meestal voor blaren in mn bek![]()
Tsssss.. RTFM!!! 2 minuten in het vet, 1 minuut afkoelen en dan weer 5 minuten frituren.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:11 schreef BrauN het volgende:
Laatst een paar Van Dobbe rundvleeskroketten gehaald voor in de vriezer. Ik heb dat kreng 8 minuten in 180 graden vet laten dobberen, maar binnenin was ie nog steeds licht bevroren.
Geef mij maar gewoon de kroketjes met normale vorm, in plaats van die bolle gevallen.
gewoon eerst ontdooien,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:28 schreef Nr.G het volgende:
[..]
Tsssss.. RTFM!!! 2 minuten in het vet, 1 minuut afkoelen en dan weer 5 minuten frituren.![]()
Kleine happen, veel lucht binnenzuigen en niet te lang kauwen. Zoveel mogelijk het contact tussen croquette en gehemelte vermijden.quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:24 schreef Slappe_hap het volgende:
Dat is idd altijd het moeilijkste ja, het geduld hebben om die puike kroket af te laten koelen.. Ik ga meestal voor blaren in mn bek![]()
Techniek,.. maar dan nog,.. moeilijk me bek verbrand,..quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:31 schreef Nr.G het volgende:
[..]
Kleine happen, veel lucht binnenzuigen en niet te lang kauwen. Zoveel mogelijk het contact tussen croquette en gehemelte vermijden.![]()
Ja die techniek gebruik ik ook weleens, maar dan geniet je toch niet optimaal is mijn ondervindingquote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:31 schreef Nr.G het volgende:
[..]
Kleine happen, veel lucht binnenzuigen en niet te lang kauwen. Zoveel mogelijk het contact tussen croquette en gehemelte vermijden.![]()
Binnen nu en 4 dagen zal ik het weten....quote:Op dinsdag 3 mei 2005 14:48 schreef het_ismij het volgende:
[..]
Die saus MOET je geproeft hebben!!
Ik stem voor meer saus op de mckroket!!!
we horen je bevindingen wel neem ik aan??quote:Op dinsdag 3 mei 2005 15:33 schreef Stiffmaster het volgende:
[..]
Binnen nu en 4 dagen zal ik het weten....![]()
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |