FOK!forum / Culinesse à gogo / Culinesse Slowchat - Deel 1 - Sjampie voor iedereen!
Spindizzyzondag 30 januari 2005 @ 12:20
Op verzoek van Oblivion mag ik het eerste Slowchattopic van CUL openen. Bij deze dus Welkom, plof lekker neer aan onze virtuele keukentafel om uit te buiken met een hapje en een drankje erbij. Klets gezellig mee over onze favoriete hobby koken, eten en drinken. Mocht er hier een onderwerp wat langer aan bod komen is het wel zo leuk om daar gewoon een apart topic voor te openen zodat het hier niet ondersneeuwt.

Zo, dan trekken we nu de eerste fles sjampie van het huis maar open! Veel plezier

Oblivionzondag 30 januari 2005 @ 12:22
Harstikke goed!

* Oblivion gaat verder smikkelen aan haar engels ontbijtje.....
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 12:22
Oe...lekker

* PdeHoog houdt zijn glas op
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 12:22
quote:
Op zondag 30 januari 2005 12:22 schreef Oblivion het volgende:
Harstikke goed!

* Oblivion gaat verder smikkelen aan haar engels ontbijtje.....
Engels ontbijtje
Spindizzyzondag 30 januari 2005 @ 12:23
Proost! Ga ik zo de keuken in om mijn eten voor vanavond vast op te zetten zodat het lekker de hele middag in kan rotten. Oh, en een rozijnencake bakken
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 12:29
Hmmmm.....rozijnencake

Misschien wat extra bakken zodat wij FOK!-kers ook langs kunnen komen
om het heuglijke feit van de geboorte van de eerste CUL-SC te vieren
Spindizzyzondag 30 januari 2005 @ 12:32
Pas wel op voor de woest gevaarlijke waakpup als je langskomt :
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 12:34
Ah....

* PdeHoog steekt wat lekkere worstjes in zijn zak om de woeste waakpup om te kopen
Wel een leukertje overigens
Oblivionzondag 30 januari 2005 @ 12:35
Ah, nu kan ik eindelijk mijn nieuwe aanwinst showen....

Net in het nieuwe jaar lekker shoppen, kom ik een gietijzeren kerstklok tegen.
Lekker afgeprijst, ga ik naar de kassa....
En die man zegt, nou die moet nog even wachten tot je 'm weer kan gebruiken, aangezien kerst natuurlijk net voorbij was.
Ik zeg, nee hoor, die gaat gelijk in gebruik.
De man keek heel raar en verbaasd, waarop ik zeg: Ga 'm in de keuken gebruiken, om keukenspul aan te hangen....
Hij: Dat ik daar niet aan gedacht heb.....
Nee, zeg ik, u heeft er aan gedacht 'm voor de helft af te prijzen...

Kijk en huiver, naar onze kerstklok....



Issie mooi or what?
Pietverdrietzondag 30 januari 2005 @ 12:37
* Pietverdriet heeft net een broodje Mett, en een broodje ei op, heerlijk, verse harde broodjes als ontbijt.
Oblivionzondag 30 januari 2005 @ 12:37
quote:
Op zondag 30 januari 2005 12:32 schreef Spindizzy het volgende:
Pas wel op voor de woest gevaarlijke waakpup als je langskomt :
[afbeelding]
*smelt als boter...
Oblivionzondag 30 januari 2005 @ 12:38
quote:
Op zondag 30 januari 2005 12:37 schreef Pietverdriet het volgende:
* Pietverdriet heeft net een broodje Mett, en een broodje ei op, heerlijk, verse harde broodjes als ontbijt.
Die duitse lekkere knapperige broodjes?

DIE WIL IK OOK!!

Hoi piet!
Spindizzyzondag 30 januari 2005 @ 12:38
Hij is prachtig! Het is dat je zegt dat het een kerstklok is.

Als we de keuken gaan verbouwen wil ik zo'n ding aan het plafond om al mijn pannen aan op te hangen.
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 12:38
quote:
Op zondag 30 januari 2005 12:35 schreef Oblivion het volgende:
Ah, nu kan ik eindelijk mijn nieuwe aanwinst showen....

[afbeelding]
Briljant
Pietverdrietzondag 30 januari 2005 @ 12:41
quote:
Op zondag 30 januari 2005 12:38 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Die duitse lekkere knapperige broodjes?

DIE WIL IK OOK!!

Hoi piet!
Hoi Obli
Ja, van die hele knapperige Duitse harde broodjes, vers van de bakker om de hoek, en de zak nog open houden als je ze haald omdat ze nog warm zijn.
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 12:45
quote:
Op zondag 30 januari 2005 12:41 schreef Pietverdriet het volgende:

Ja, van die hele knapperige Duitse harde broodjes, vers van de bakker om de hoek, en de zak nog open houden als je ze haald omdat ze nog warm zijn.


Die hebben we hier niet
Pietverdrietzondag 30 januari 2005 @ 12:47
* Pietverdriet zet een grote zak broodjes midden in het slowchatforum, met een kluit boter en een hoeveelheid Mett, gesneden uitjes, peper, zout
Help u zelve, zou ik zeggen
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 12:48


* PdeHoog pakt een lekker broodje uit de zak van Piet
Thnx P.
Pietverdrietzondag 30 januari 2005 @ 13:00
* Pietverdriet maakt een cappucino
Oblivionzondag 30 januari 2005 @ 13:12
quote:
Op zondag 30 januari 2005 12:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hoi Obli
Ja, van die hele knapperige Duitse harde broodjes, vers van de bakker om de hoek, en de zak nog open houden als je ze haald omdat ze nog warm zijn.
He ja, wrijf het er nog even in...
Mirjamzondag 30 januari 2005 @ 13:13
cul slowchat
*meldt* !
Mirjamzondag 30 januari 2005 @ 13:13
ik ga vanavond gourmetten
Pietverdrietzondag 30 januari 2005 @ 13:14
quote:
Op zondag 30 januari 2005 13:12 schreef Oblivion het volgende:

[..]

He ja, wrijf het er nog even in...
* Pietverdriet smeert een broodje voor Oblivion.
Wat wil je erop?
Spindizzyzondag 30 januari 2005 @ 14:04
Het eten is zover klaar en de cake staat in de oven Het ruikt zo schofterig lekker in huis. Moet ik nog hartstikke lang wachten tot het etenstijd is

Gourmetten: lang niet meer gedaan. Ik was er nooit zo heel dol op. Je sterft van de honger en dan duurt het uren voordat je stukjes vlees klaar zijn. Als ze dan klaar zijn heb je al zoveel sla, brood en andere meuk op dat je al vol zit nog voor je aan het de rest kan beginnen.
Evil-Cherryzondag 30 januari 2005 @ 14:10
*stapt over waakpup heen*

Lekker! Duitse broodjes van Piet.
Mirjamzondag 30 januari 2005 @ 14:16
quote:
Op zondag 30 januari 2005 14:04 schreef Spindizzy het volgende:
Het eten is zover klaar en de cake staat in de oven Het ruikt zo schofterig lekker in huis. Moet ik nog hartstikke lang wachten tot het etenstijd is

Gourmetten: lang niet meer gedaan. Ik was er nooit zo heel dol op. Je sterft van de honger en dan duurt het uren voordat je stukjes vlees klaar zijn. Als ze dan klaar zijn heb je al zoveel sla, brood en andere meuk op dat je al vol zit nog voor je aan het de rest kan beginnen.
daar heb ik noui nooit last van
maar ik kan dan ook rustig 3 uur tafelen als ik zit te gourmetten
geduld
Leepzondag 30 januari 2005 @ 15:57
Leuk
En champagne gaat er ook wel in hoor op deze druilerige zondagmiddag

En die kerstklok/ keukengerijkroonluchter is fantastisch.
IMijn ouders hebben een soort gietijzeren ovale kapstok gekocht om pannen e.d. aan te hangen. Maar aangezien de keuken nog lang niet klaar is, kan ik die niet showen. Maar ik kan je verzekeren dat hij ook heel mooi is
Leepzondag 30 januari 2005 @ 16:03
ik krijg t altijd zo heet van gourmette

en t enige wat ik echt lekker vond is als je die stokbroodjes met kaas onder op de grill legt
karperzondag 30 januari 2005 @ 17:01
de hachee staat op dat wordt smullen straks of morgen.


neemt een broodje van piet , ben nog een beetje brak
Euc-zondag 30 januari 2005 @ 18:04
Potver zeg, is die fles champagne nu al op?



Wie drinkt er een glaasje met me
#ANONIEMzondag 30 januari 2005 @ 18:10
CHampagne
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 19:17
Lekker EUC-, ik lust nog wel een glaasje
quote:
Op zondag 30 januari 2005 18:10 schreef HeaRt_woRm het volgende:
CHampagne
Speciaal voor jou hebben we ook kinderbubbeltjeswijn
karperzondag 30 januari 2005 @ 20:43
morgen trouwens 2de keer draaien met nieuwe kaart op school , heb er zin in
Pietverdrietzondag 30 januari 2005 @ 20:44
Heb hier trouwens nog een heerlijke Rieslingsekt voor de liefhebbers, PLOP
Martijn_77zondag 30 januari 2005 @ 22:37
* Martijn_77 drinkt een glasje Rieslingsekt met Piet mee op de opening van de Culinesse Slowchat
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 22:38
Volgens mij is die fles allang leeg hoor . Kan me niet voorstellen dat die 2 uur overleeft
Oceanonixzondag 30 januari 2005 @ 22:41
Heb ik weer, als ik langs kom is de champagne op.
Dan maar een kopje thee met een brownie.
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 22:44
quote:
Op zondag 30 januari 2005 22:41 schreef Oceanonix het volgende:
Heb ik weer, als ik langs kom is de champagne op.
Dan maar een kopje thee met een brownie.
Hmmm...brownies....misschien ook maar weer eens maken

Hoi Oceanonix
Oceanonixzondag 30 januari 2005 @ 22:46
quote:
Op zondag 30 januari 2005 22:44 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Hmmm...brownies....misschien ook maar weer eens maken

Hoi Oceanonix
Met witte choco en noten?
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 22:47
quote:
Op zondag 30 januari 2005 22:46 schreef Oceanonix het volgende:

[..]

Met witte choco en noten?
Hmmmm.....is een idee . Hoewel die aardbeienbrownies ook best goed te pruimen zijn

gooi jij overal noten in
Oceanonixzondag 30 januari 2005 @ 22:49
quote:
Op zondag 30 januari 2005 22:47 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Hmmmm.....is een idee . Hoewel die aardbeienbrownies ook best goed te pruimen zijn

gooi jij overal noten in
aardbeien brownies? Plakjes aardbei door het beslag en bakken maar?
Martijn_77zondag 30 januari 2005 @ 22:51
quote:
Op zondag 30 januari 2005 22:38 schreef PdeHoog het volgende:
Volgens mij is die fles allang leeg hoor . Kan me niet voorstellen dat die 2 uur overleeft
Had nog een flesje in de kelder gevonden
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 22:51
quote:
Op zondag 30 januari 2005 22:49 schreef Oceanonix het volgende:

[..]

aardbeien brownies? Plakjes aardbei door het beslag en bakken maar?


Nooit geprobeerd . Had iets te doen met aardbeienjam door het beslag en zo
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 22:52
quote:
Op zondag 30 januari 2005 22:51 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Had nog een flesje in de kelder gevonden
Jij bent brutaal zeg . Gewoon bij Piet de kelder in sluipen he .

Nou ja...Oceanonix, je kunt nog een glaasje met martijn_77 meedrinken
eet ik die brownie wel op
Oceanonixzondag 30 januari 2005 @ 22:53
Hmmmm popcorn en champagne is geen goede combi.
Martijn_77zondag 30 januari 2005 @ 22:56
quote:
Op zondag 30 januari 2005 22:53 schreef Oceanonix het volgende:
Hmmmm popcorn en champagne is geen goede combi.
* Martijn_77 maakt toastjes met zalm en een mosterd-dille dressing

Dat past beter bij champagne
Oceanonixzondag 30 januari 2005 @ 22:58
* Oceanonix schuift de popcorn aan de kant
Oblivionzondag 30 januari 2005 @ 23:03
Wat een veelvraten en zuipschuiten hebben we toch in CUL...

Gezellig!
PdeHoogzondag 30 januari 2005 @ 23:20
* PdeHoog neemt, tot besluit van deze eerste CUL-slowchat-avond, nog maar een glaasje cognac dan
karpermaandag 31 januari 2005 @ 00:37
heb voor de lief hebber nog een leuk fragment over koken

teverkrijgen via lars_kern16@hotmail.com
mischien kan iemand ze uploaden
miss_dynastiemaandag 31 januari 2005 @ 01:03
quote:
Op zondag 30 januari 2005 12:35 schreef Oblivion het volgende:
Issie mooi or what?
Wat leuk
tim2308maandag 31 januari 2005 @ 01:47
@Karper, ik heb je toegevoegd aan mijn MSN, zodra ik je online zie, zal ik je vragen over het fragment...
Spindizzymaandag 31 januari 2005 @ 09:22
Miss D Komen elkaar ook overal tegen he
miss_dynastiemaandag 31 januari 2005 @ 09:35
quote:
Op maandag 31 januari 2005 09:22 schreef Spindizzy het volgende:
Miss D Komen elkaar ook overal tegen he
Ik stalk je
nee hoor
karpermaandag 31 januari 2005 @ 10:12
quote:
Op maandag 31 januari 2005 01:47 schreef tim2308 het volgende:
@Karper, ik heb je toegevoegd aan mijn MSN, zodra ik je online zie, zal ik je vragen over het fragment...
dacht dat me chef me msn had
spreek je vanavond wel heb tot uurtje of 20.30 school
coolbabemaandag 31 januari 2005 @ 10:27
Wat leuk, een culi-slowchat
Die waakpup flieft is
Obli, slim bedacht van je! Ziet er heel leuk uit
karpermaandag 31 januari 2005 @ 10:43
kan iemand me helpen met vullen van die bar!
ben kok geen muil ezel
Spindizzymaandag 31 januari 2005 @ 10:50
Pffff, is het al lente? Ik wil lente! Ik wil mooi weer en ik wil in de tuin eten. Lekker 's middags in de tuin lunchen met boter die smelt in de zon en 's avonds heerlijke zomergerechten wegspoelen met witte wijn. Ik wil geen stamppot meer
Oblivionmaandag 31 januari 2005 @ 10:59
Is de bar alweer leeg?


Tja Spindizzy, we zullen toch moeten wachten....
Eten jullie ook altijd buiten in de zomer?
Heerlijk, heb een bakplaat die je overal kan neerzetten, en natuurlijk BBQ'en wij bijna elke dag.
Wel op een eenvoudige manier, en vele variaties.


Maar voorlopig heb ik totaal geen inspiratie meer in de keuken, met dit weer...
Het is niet koud genoeg voor stamppot, en niet warm genoeg voor lekkere frisse pastasalades...
Een CUL-winter-DIP...
Leepmaandag 31 januari 2005 @ 11:34
Maar het is wel weer voor chocolade 9)
Spindizzymaandag 31 januari 2005 @ 11:35
Het is altijd weer voor chocola Heb nog 5 repen verkade in de kast liggen.
Leepmaandag 31 januari 2005 @ 11:36
Nou als het heel warm is wil ik geen chocolade, dat wordt zo'n troep
Spindizzymaandag 31 januari 2005 @ 11:39
Dan gooi ik ze altijd in de koelkast. Hmmm, halfbevroren Marsen
karpermaandag 31 januari 2005 @ 12:57
waar wordt leverkaas kaas van gemaakt?


bedoel normale levberkaas van welke soort lever?


help zit op school
Chielusmaandag 31 januari 2005 @ 13:07
Whoopie een CuliSlowChat,

@karper volgens mij van varkenslever.

Ben trouwens een beetje brak van de Speciaal biertjes van Gisteren, heb nog geen hap door mn keel gekregen maar na de lekkermakerij van de harde broodjes van Piet begint mijn maag spontaan op te knappen.
Oceanonixmaandag 31 januari 2005 @ 21:25
quote:
Op maandag 31 januari 2005 10:43 schreef karper het volgende:
kan iemand me helpen met vullen van die bar!
ben kok geen muil ezel
Bar is gevuld!
PdeHoogmaandag 31 januari 2005 @ 21:31
* PdeHoog pakt het eerste flesje van wat dan ook
Even vieren dat FOK! weer terug is
Oceanonixmaandag 31 januari 2005 @ 21:35
quote:
Op maandag 31 januari 2005 21:31 schreef PdeHoog het volgende:
* PdeHoog pakt het eerste flesje van wat dan ook
Even vieren dat FOK! weer terug is
Ik zei niet dat tie ook open was! Maar bij deze dan
miss_dynastiemaandag 31 januari 2005 @ 21:35
quote:
Op maandag 31 januari 2005 10:59 schreef Oblivion het volgende:
Eten jullie ook altijd buiten in de zomer?
Wij wel, en bij voorkeur natuurlijk barbeque
Niet elke dag, maar wel in het weekend, en door de week toch ook wel een keer of vaker
Maar het is zo gezellig!!

Vandaag boerenkool gegeten, lag nog in de vriezer. Was lang buiten geweest, helemaal natgeregend, dus eerlijk gezegd smaakte het heerlijk
karperdinsdag 1 februari 2005 @ 09:40
wordt echt snel tijd dat de bbq weer naar buiten komt. heb er wel zin in.
straks weer naar school voorbereiding voor dinner van vanavond
Spindizzydinsdag 1 februari 2005 @ 09:50
Wij gaan ook een BBQ kopen. We zijn dan vegetariër en er zijn zoveel vego BBQ recepten te bedenken

Nu eerst eens verzinnen wat ik vanavond wil gaan eten.
PdeHoogdinsdag 1 februari 2005 @ 09:53
Barbeque op een flat heeft weinig zin ben ik bang . BBQ is wel lekker
Spindizzydinsdag 1 februari 2005 @ 09:55
Je hebt ook niet een pietepeuterig balkonnetje?
Chielusdinsdag 1 februari 2005 @ 11:21
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 09:50 schreef Spindizzy het volgende:
Wij gaan ook een BBQ kopen. We zijn dan vegetariër en er zijn zoveel vego BBQ recepten te bedenken
Tipje uit mijn BBQ ervaringen: Neem een hoop Champions, steek daar per champion 1 of 2 amandelen in, rijg deze aan een spiesje en doe er wat honing overheen. Daarna op de bbq leggen (niet te laag) en smullen maar. (dit is dan ook het enige acceptabele Vega BBQ idee dat ik heb)
miss_dynastiedinsdag 1 februari 2005 @ 11:21
Bbq kan wel op de flat hoor, wij bbq-en ook weleens bij vrienden van ons op de flat, gaat prima
Chielusdinsdag 1 februari 2005 @ 11:29
Je moet alleen een beetje oppassen met open vuur BBQ, die mogen vaak niet in Flats. (Electrisch mag vaak wel, alleen is dat natuurlijk niet zo lekker)
Spindizzydinsdag 1 februari 2005 @ 11:32
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 11:21 schreef Chielus het volgende:

[..]

Tipje uit mijn BBQ ervaringen: Neem een hoop Champions, steek daar per champion 1 of 2 amandelen in, rijg deze aan een spiesje en doe er wat honing overheen. Daarna op de bbq leggen (niet te laag) en smullen maar. (dit is dan ook het enige acceptabele Vega BBQ idee dat ik heb)
Klinkt goed! Ik zat zelf ook nog te denken aan geitenkaasjes in folie wikkelen met allemaal lekkers erop. Maiskolven met knoflookboter. Aardappels poffen op de BBQ. Zelfgemaakte naans, al dan niet gevuld. .Gaat helemaal goedkomen.
PdeHoogdinsdag 1 februari 2005 @ 11:32
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 09:55 schreef Spindizzy het volgende:
Je hebt ook niet een pietepeuterig balkonnetje?


Klein balkonnetje waar je net met 2 man oppast . Een barbeque is dan eigenlijk geen optie meer, zeker ook omdat je alle buren daarmee hindert als de wind de verkeerde kant op staat
Spindizzydinsdag 1 februari 2005 @ 11:35
Dat heb je toch altijd met BBQ-en. Ik zit ook de hele zomer in de BBQ- stank van de buren. Hoort er gewoon bij.
Chielusdinsdag 1 februari 2005 @ 11:43
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 11:32 schreef Spindizzy het volgende:

[..]

Klinkt goed! Ik zat zelf ook nog te denken aan geitenkaasjes in folie wikkelen met allemaal lekkers erop. Maiskolven met knoflookboter. Aardappels poffen op de BBQ. Zelfgemaakte naans, al dan niet gevuld. .Gaat helemaal goedkomen.
Misschien een ideetje voor je (ik doe deze namelijk altijd in de koekenpan) Dadels vullen met Geitenkaas (ik wikkel ze dan nog in Ham of speck maar dat kun je natuurlijk ook weg laten.
Spindizzydinsdag 1 februari 2005 @ 11:46
Yum... Zou ook in de oven kunnen, denk ik?
Chielusdinsdag 1 februari 2005 @ 11:51
Ik denk het wel.

Het is alweer Fabruari, dat betekent tijd voor de WinterBBQ.
wendy-tjedinsdag 1 februari 2005 @ 11:53
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 11:32 schreef PdeHoog het volgende:

[..]



Klein balkonnetje waar je net met 2 man oppast . Een barbeque is dan eigenlijk geen optie meer, zeker ook omdat je alle buren daarmee hindert als de wind de verkeerde kant op staat
Jawel hoor... onze buren doen het, dus wij ook
Obliviondinsdag 1 februari 2005 @ 12:16
Ik vind BBQ helemaal niet stinken....
Lekker juist.
Trouwens als de zon schijnt gaan de deuren hier open, en leven we bijna de hele dag buiten.
Chielusdinsdag 1 februari 2005 @ 12:18
Vinden jullie garnalen op de BBQ ook zo ontzettend lekker.??
Obliviondinsdag 1 februari 2005 @ 12:20
Bijna alles Chielus...
Als het maar bakt...

Soms doe ik wel eens een folietje met slakkenkruiden en boter, en dan garnalen erin...
Of fruitspiesjes... ananas, perzikje, banaan...
Allemaal lekker.
miss_dynastiedinsdag 1 februari 2005 @ 12:24
Volgens mij weet je dat als je op een flat gaat wonen toch? Dan heb je nu eenmaal meer last van elkaar dan in een hutje op de hei

En stinken, stinken... ach, hier heeft de bakker ooit eens een filter op zijn bakinstallatie moeten plaatsen, omdat de buurtbewoners hebben geklaagd over stankoverlast, dus tja
Chielusdinsdag 1 februari 2005 @ 12:25
Volgens mij wordt dit een beetje maak elkaar lekker met kookideen topic
Spindizzydinsdag 1 februari 2005 @ 12:29
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 12:25 schreef Chielus het volgende:
Volgens mij wordt dit een beetje maak elkaar lekker met kookideen topic
Dat zijn de beste topics
Leepdinsdag 1 februari 2005 @ 12:35
hmmm ik vind de bbq alleen lekker als "kooktoestel". Dus om het vlees/aardappels in folie mee klaar te maken. Maar die bbq festijnen vind ik rond uit goor. mensen met drie lappen verbrand vlees, kleffe salade en overal een plas ransaus over gooien
Pietverdrietdinsdag 1 februari 2005 @ 12:52
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 12:35 schreef Leep het volgende:
hmmm ik vind de bbq alleen lekker als "kooktoestel". Dus om het vlees/aardappels in folie mee klaar te maken. Maar die bbq festijnen vind ik rond uit goor. mensen met drie lappen verbrand vlees, kleffe salade en overal een plas ransaus over gooien
Dat is niet de schuld van de BBQ festijnen, dat zijn gewoon mensen die lopen te kloten. Dat is net zo alsof je uit eten op één hoop met vd Valk gooit.
Obliviondinsdag 1 februari 2005 @ 12:54
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 12:29 schreef Spindizzy het volgende:

[..]

Dat zijn de beste topics
Ja, en nu heb ik honger...

Oh, ik heb nog niet gegeten...
wendy-tjedinsdag 1 februari 2005 @ 13:27
Ach, als bij zo'n festijn het vlees van een goed adres komt...
In de achterhoek halen we dan het vlees van een boer, compleet met barbeque, lekker hoor!
De dingen eromheen zijn dan verantwoordelijkheid voor de gastheer/vrouw... Dat kun je zo lekker maken als je zelf wilt, maar ik kan het ze niet kwalijk nemen als ze die moeite niet altijd nemen. Vaak zijn het parels voor de zwijnen
Chielusdinsdag 1 februari 2005 @ 13:48
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 12:35 schreef Leep het volgende:
hmmm ik vind de bbq alleen lekker als "kooktoestel". Dus om het vlees/aardappels in folie mee klaar te maken. Maar die bbq festijnen vind ik rond uit goor. mensen met drie lappen verbrand vlees, kleffe salade en overal een plas ransaus over gooien
Das geen BBQen als koken maar meer als vreet festijn waar iedereen met een biertje in de hand maar wat op het rooster gooit. Op een zomerse dag lekker relaxt een mooie hete BBQ realiseren megt mooie producten. Lekker eigen sate's, mooie gamba's en een goede fles Rosé......
Obliviondinsdag 1 februari 2005 @ 13:49
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 12:52 schreef Pietverdriet het volgende:
vd Valk


Ook wel eens gegeten, bij de witte bergen...
Om te huilen...
Ben echt niet een culsnob, maar jeetje...
Pietverdrietdinsdag 1 februari 2005 @ 13:50
Ken mensen die er gewerkt hebben, Oblivion, die deden wedstijdjes wie het langst met een liter appelmoes konden doen, of wie het langst deed met een geconfijte kers..
Obliviondinsdag 1 februari 2005 @ 13:57
Ik heb er 1 dag gewerkt...
Wat een klerezooi...
En ze laten je gewoon 13 (!!!) uur achter elkaar werken, had geen voeten meer over.
En hoe ze met het personeel en eten omgaan is inderdaad diep triest...

Eens, maar nooit weer.
En je nog verbaasd aankijken ook, als je weg gaat om NOOIT meer terug te komen...
Chielusdinsdag 1 februari 2005 @ 14:09
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 13:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Ken mensen die er gewerkt hebben, Oblivion, die deden wedstijdjes wie het langst met een liter appelmoes konden doen, of wie het langst deed met een geconfijte kers..
Bedoel je hoevaak kunnen we een geconfijte kers hergebruiken???
Pietverdrietdinsdag 1 februari 2005 @ 14:16
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 14:09 schreef Chielus het volgende:

[..]

Bedoel je hoevaak kunnen we een geconfijte kers hergebruiken???
Ja, geteld naar het aantal schaaltjes appelmoes waar ie op had gelegen...
Chielusdinsdag 1 februari 2005 @ 14:32
Gelukkig is de laatste x dat ik bij van de valk heb gegeten een heeeeel lange tijd terug, toen kreeg ik nog een sesamstraat menu......
Obliviondinsdag 1 februari 2005 @ 14:36
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 14:32 schreef Chielus het volgende:
Gelukkig is de laatste x dat ik bij van de valk heb gegeten een heeeeel lange tijd terug, toen kreeg ik nog een sesamstraat menu......
Daar zit ook appelmoes bij...

Met een kersje...
Chielusdinsdag 1 februari 2005 @ 17:11
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 14:36 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Daar zit ook appelmoes bij...

Met een kersje...
En dat weet jij dan weer......
Martijn_77dinsdag 1 februari 2005 @ 20:21
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 14:36 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Daar zit ook appelmoes bij...

Met een kersje...
Laatst nog een keer bij de Valk gegeten omdat ik daar ook een nachtje bleef slapen maar geen appelmoes te bekennen

Best aardig gegeten niks speciaals maar wel gewoon goed.
Oceanonixdinsdag 1 februari 2005 @ 21:44
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 20:21 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Laatst nog een keer bij de Valk gegeten omdat ik daar ook een nachtje bleef slapen maar geen appelmoes te bekennen

Best aardig gegeten niks speciaals maar wel gewoon goed.
Hij wil wat speciaals bij van der Valk
karperdinsdag 1 februari 2005 @ 22:49
gvd!
wil ik vammidag wat snijden ligt de snijplank van een mede leerling niet vast,
stuk nagel kwijt hopen dat het snel hecht
Pietverdrietdinsdag 1 februari 2005 @ 23:13
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 22:49 schreef karper het volgende:
gvd!
wil ik vammidag wat snijden ligt de snijplank van een mede leerling niet vast,
stuk nagel kwijt hopen dat het snel hecht
* Pietverdriet neemt geeft karper een glaasje verse jus met room, hier, das goed voor je.
PdeHoogdinsdag 1 februari 2005 @ 23:27
* PdeHoog heeft trek

Is hier nog wat te vinden
karperdinsdag 1 februari 2005 @ 23:33
*PdeHoog

neem een straffe hendrik bruin van me\1
ik neem zelf een jus met room van piet
PdeHoogwoensdag 2 februari 2005 @ 00:06
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 23:33 schreef karper het volgende:
*PdeHoog

neem een straffe hendrik bruin van me\1
ik neem zelf een jus met room van piet
Thnx, maar ik denk dat het bij een appel gaat blijven
Chieluswoensdag 2 februari 2005 @ 00:36
* Chielus wenst Karper veel beterschap

Was je trouwens iets lekkers aan het bereiden of gewoon een uitje aan het snipperen, maw was het "for the good cause"
karperwoensdag 2 februari 2005 @ 09:35
was even snel een aardappeltje aan het snijden voor rosti.

maar niet mokken heb nog wel wat beter te doen,
zit nu lekker me opdrachten te maken
Chieluswoensdag 2 februari 2005 @ 14:51
Pffff, wat een gemouw in het topic over een stuk biefstuk. Heb er even helemaal genoeg van. Heb spontaan geen zin meer in Biefstuk.

* Chielus gaat vanavond maar eens een stuk tonijn bakken.
Spindizzywoensdag 2 februari 2005 @ 14:52
Je weet in ieder geval al wat je gaat eten. Ik ben er nog niet uit
Chieluswoensdag 2 februari 2005 @ 14:56
Ideetje voor je: Een Stukje tonijn kort aan bijde zijde gebakken. Met wat rostirondjes en een frisee salade met Limoen dressing (wat creme fraishe met 2 uitgeknepen limoenen en wat alijfolie.)
Spindizzywoensdag 2 februari 2005 @ 14:59
Klinkt goed Ik ben alleen wel vegetariër dus voor de tonijn zou ik wat anders moeten verzinnen
Chieluswoensdag 2 februari 2005 @ 15:06
Ojaa, dat was ik even helemaal vergeten, nou ben ik niet zo in to de vega-vervanging-variatie-hoek dus misschien heb je zelf een leuk Soja//Tofu?quorn/greenburger idee.... Misschien iets van een Quorn (das toch een gehakt vervanger, ??) Cordon Bleu
Spindizzywoensdag 2 februari 2005 @ 15:08
Zat te denken aan plakken geitenkaas, honing erover en pijnboompitjes en dan even onder de grill
PdeHoogwoensdag 2 februari 2005 @ 15:35
quote:
Op woensdag 2 februari 2005 15:08 schreef Spindizzy het volgende:
Zat te denken aan plakken geitenkaas, honing erover en pijnboompitjes en dan even onder de grill


* PdeHoog gaat dit even onthouden
Pietverdrietwoensdag 2 februari 2005 @ 15:42
quote:
Op woensdag 2 februari 2005 15:08 schreef Spindizzy het volgende:
Zat te denken aan plakken geitenkaas, honing erover en pijnboompitjes en dan even onder de grill
geitenkaas is top
Chieluswoensdag 2 februari 2005 @ 16:47
quote:
Op woensdag 2 februari 2005 15:08 schreef Spindizzy het volgende:
Zat te denken aan plakken geitenkaas, honing erover en pijnboompitjes en dan even onder de grill
Klinkt ook erruug lekker..
Litmanwoensdag 2 februari 2005 @ 16:53
Vraagje:

Ik heb een oude snelkookpan gekregen van mijn moeder. Ik heb geen idee wat ik er mee moet eigenlijk. Vooral groente wordt veel te papperig en smakeloos.

Kun je er ook iets lekkers mee maken?

Iemand een idee?
wendy-tjewoensdag 2 februari 2005 @ 18:02
soep!
Chieluswoensdag 2 februari 2005 @ 18:08
voor rijst is het volgens mij makkelijk
Martijn_77woensdag 2 februari 2005 @ 21:26
quote:
Op dinsdag 1 februari 2005 21:44 schreef Oceanonix het volgende:

[..]

Hij wil wat speciaals bij van der Valk
Nee, dat niet maar was van een hoger culinair niveau dan ik eigenlijk verwacht had.
Chielusdonderdag 3 februari 2005 @ 02:54
Zit er eigenlijk veel verschil tussen de verschillende VdValks??

wat van de valk de komende 20 jaar ook voorschoteld (al is het sterren kwaliteit), van de naam komen ze echt nooit meer af.

Maar goed volgens mijwillen ze dat ook niet
wendy-tjedonderdag 3 februari 2005 @ 09:30
Geen idee, ik kom er nooit. Mijn ex-zwager wel, die logeert er vaak voor zijn werk, en eet dan standaard schnitzel met patat
Luladonderdag 3 februari 2005 @ 11:36
slowchatten over eten is echt okay!!!
neem ik voor de gelegenheid nog een broodje pindakaas erbij
Spindizzydonderdag 3 februari 2005 @ 11:37
Lula
Luladonderdag 3 februari 2005 @ 11:39
spindizzy mijn favo vegokokkin
Spindizzydonderdag 3 februari 2005 @ 11:41


Het is bijna weer tijd om in de tuin ons vol te proppen met indiaas voer en witte wijn
Luladonderdag 3 februari 2005 @ 11:43
Nou dat lijkt alweer eeuwen geleden. En dan als toetje wodka en Hazes?
Luladonderdag 3 februari 2005 @ 11:45
Kijken wat ik aankomend weekend in Engeland te eten krijg. Ik heb al losgelaten dat ik niet van ingewanden hou stel je voor zeg dat je kidneys te eten krijg.....brrrrr.

D wil een keer fish and chips, kan geregeld worden natuurlijk
Spindizzydonderdag 3 februari 2005 @ 11:47
quote:
Op donderdag 3 februari 2005 11:43 schreef Lula het volgende:
Nou dat lijkt alweer eeuwen geleden. En dan als toetje wodka en Hazes?
*HIK*

In engeland gewoon beweren dat je vego bent als het eten je te vaag is
Luladonderdag 3 februari 2005 @ 11:49
Ik heb geen idee of ze daar zelf gaan koken voor ons of dat we uit eten gaan. Ze weet dat ik dol op vlees ben en ik heb het vermoeden dat de wijn rijkelijk zal vloeien. In Griekenland was het alleen maar eten en drinken met haar samen
Hoofdpijn pillen mee voor katertjes
Spindizzydonderdag 3 februari 2005 @ 11:51
Een lekker engels ontbijtje helpt ook goed tegen een kater
Luladonderdag 3 februari 2005 @ 11:52
met bonen enzo? nee ik ben niet zo van vette eieren en worsten vroeg in de morgen
ach we overleven het vast wel. Nu eerst nog een bak koffie hier en dan maar eens onder de douche springen
miss_dynastiedonderdag 3 februari 2005 @ 11:53
Hey lula
Luladonderdag 3 februari 2005 @ 11:54
Hey M-D
wat eet jij vanavond?
Spindizzydonderdag 3 februari 2005 @ 11:54
Taak is zo thuis om te lunchen. Mooi want ik heb ook zin in koffie
miss_dynastiedonderdag 3 februari 2005 @ 11:57
quote:
Op donderdag 3 februari 2005 11:54 schreef Lula het volgende:
wat eet jij vanavond?
Simpele bloemkool met een schnitzel en hamkaassausje (verrukkelijk )
Ik heb van een zeker iemand een recept gehad voor kaaslasagne , heb mister_d pizza beloofd en wil ook nog een voorraadje loempia's bakken van het weekend, dus nu maar ff simpel, de calo's gaan nog rijkelijk vloeien
Spindizzydonderdag 3 februari 2005 @ 11:58
Moet je een hondje nemen dan loop je al die calorietjes er elke dag weer vanaf
Luladonderdag 3 februari 2005 @ 11:59
ik heb nog kaaslasagne in de vriezer. Ik heb altijd van die belachelijke grote porties op de één of andere manier. Je zal het vast overheerlijk vinden. Ik was gelijk verkocht
Spindizzydonderdag 3 februari 2005 @ 12:01
Ik zal dit weekend eens om kaaslasagna gaan zeuren
miss_dynastiedonderdag 3 februari 2005 @ 12:01
quote:
Op donderdag 3 februari 2005 11:58 schreef Spindizzy het volgende:
Moet je een hondje nemen dan loop je al die calorietjes er elke dag weer vanaf
Hey, ik heb een kat ja, daar kan ik ook mee wandelen
En ach, ik probeer dit soort gerechten tot het weekend te beperken
Spindizzydonderdag 3 februari 2005 @ 12:18
Die kaaslasagna moet je eten als je daarna nergens meer heen hoeft. Sterker nog: als je liever helemaal niet meer hoeft te bewegen de rest van de dag
Chielusdonderdag 3 februari 2005 @ 12:22
Wat doe je allemaal voor kazen in die Kaaslasagna....
Spindizzydonderdag 3 februari 2005 @ 12:31
Er gaat meestal in: gorgonzola (of magor), parmezaan, belegen en de vierde kaas ligt er een beetje aan wat er nog ligt of waar ons oog op valt bij de kaasboer. Brie kan, of cheddar, geitenkaas. Het verschilt per keer.
Chielusdonderdag 3 februari 2005 @ 12:38
en wat doe je dan, je neemt een laagje gorgonzola, laagje lasagna bladen, laagje bechamel, lasagnebladen, laagje Brie enzovoort of maakje het anders?? (ben even heel nieuwsgierig want het lijkt me superlekker en ik moet binnenkort voor 2 vegatariers koken...)
Spindizzydonderdag 3 februari 2005 @ 12:43
Mijn man heeft ooit het recept uitgeschreven:

Kaaslasagna:

Voor de saus:
1 ons blauwschimmel (roquefort, gorgonzola)
2 ons smeltkaas (cheddar)
1/2 liter witte saus
eetlepel zwarte peper

Voor de groentelaagjes:
1 ons pijnboompitten
1 stronkje broccoli
2 uitjes
bol knoflook

Verder:
2-3 ons witschimmelkaas (brie)
1 ons harde kaas (parmezaan)
1 pak lasagnabladen
olie en boter en zo

Aktie:
1. rooster eerst de pijnboompitten even en leg ze opzij
2. snijd de ui en broccoli (heel erg) fijn. De steeltjes van de broccoli niet weggooien maar in dunne plakjes snijden
3 fruit de ui met de geperse knoflook in wat boter tot de ui glazig wordt
4 zet het vuur heel erg laag en gooi de broccoli erbij
5. deksel erop en minstens 10 minuten laten stoven
6. snijd ondertussen de witschimmelkaas in dunne plakken en rasp de
harde kaas
7. Maak de witte saus en laat daar de smeltkaas en blauwschimmel in smelten. Als het allemaal gesmolten is, haal dan de pan van het vuur en roer er de pijnboompitten en de peper door. Als het goed is heb je nu een flink dikke saus (dat is belangrijk).

Opbouw lasagna:
Maak lagen van:
1. wat van de groenteprut
2. lasagnabladen
3. saus
4. lasagnabladen
5. de witschimmelkaas
6. lasagnabladen
7. terug naar 1
Laat was saus over voor bovenop, maar verdeel de rest van de saus zo goed mogelijk door de lasagna (anders wordt het te taai en daardoor niet goed gaar)
Afmaken door de rest van de saus bovenop te gooien en strooi daar de geraspte harde kaas over. Ongeveer drie kwartier in een niet al te hete oven (anders wordt die kaas bovenop veel te hard)

Knoflook is naar smaak hoor. Hoeft niet echt een bol te zijn En hou er rekening mee dat sommige vego's moeilijk kunnen doen over de kaas ivm het soort stremsel wat ervoor is gebruikt. Even navragen aan betreffende vego's of de kaas bij de biowinkel kopen (kost je wel een klein fortuin )
Chielusdonderdag 3 februari 2005 @ 12:48
Super, nou is het voor mn zusje en een vriendin van haar en ze zijn vega omdat ze het gezonder vinden om geen vlees te eten, verder geen principes achter.
Spindizzydonderdag 3 februari 2005 @ 16:13
Oh mooi
Litmandonderdag 3 februari 2005 @ 16:27
quote:
Op woensdag 2 februari 2005 18:02 schreef wendy-tje het volgende:
soep!
Goed idee!
Ik ga binnenkort maar eens op zoek naar een soepkip.

Bowiefandonderdag 3 februari 2005 @ 22:04
* Bowiefan meld

ik moest mij hier melden voor gegrilde kip ( Fotomeetingtopic deel 20: komt allen tezamen! )
Oceanonixdonderdag 3 februari 2005 @ 22:41
quote:
Op donderdag 3 februari 2005 22:04 schreef Bowiefan het volgende:
* Bowiefan meld

ik moest mij hier melden voor gegrilde kip ( Fotomeetingtopic deel 20: komt allen tezamen! )
Lijkt hier een stuk logischer dan in Fot. Of je wilt een foto van een gegrilde kip!
Pietverdrietdonderdag 3 februari 2005 @ 23:07
quote:
Op donderdag 3 februari 2005 16:27 schreef Litman het volgende:

[..]

Goed idee!
Ik ga binnenkort maar eens op zoek naar een soepkip.

Krakras, Duffe Soepkip!!
Pietverdrietdonderdag 3 februari 2005 @ 23:10
*Zucht*
Wat heb ik als kind genoten van de verhalen van Paulus. Ik vond Eucalypta altijd een beetje zielig, ze was niet lief, maar kookte wel
Litmanvrijdag 4 februari 2005 @ 10:58
quote:
Op donderdag 3 februari 2005 23:07 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Krakras, Duffe Soepkip!!
[afbeelding]

Haha, ja fantastisch bedacht zo'n kale kip in een strip!

'Harraparramarra - koelekoele - piewieterdepetatter - fallera - dipsiko'

'Je ziet Krakras, er komt heel wat voor kijken om een behoorlijke toverkol te zijn !'
Chieluszaterdag 5 februari 2005 @ 12:00
Even en weekendkickje, nog leuke eet ideeen hier.....
Spindizzyzaterdag 5 februari 2005 @ 12:03
Wij eten vrij saai: vandaag witlof en stoofpeertjes en morgen spruitjesstamp met kaas en olijven. Saai maar lekker
miss_dynastiezaterdag 5 februari 2005 @ 12:07
Wij eten kaaslasagne naar het recept van de man van Spin.
En morgen zuurkoolschotel.
Martijn_77zaterdag 5 februari 2005 @ 12:13
quote:
Op donderdag 3 februari 2005 09:30 schreef wendy-tje het volgende:
Geen idee, ik kom er nooit. Mijn ex-zwager wel, die logeert er vaak voor zijn werk, en eet dan standaard schnitzel met patat
Die stond bij de vd Vlak waar ik sliep niet op de lijst......
Oblivionzaterdag 5 februari 2005 @ 17:50
We hebben vanmiddag lekker gelunched in Amsterdam, bij een een of andere hippe tent...
Carpaccio gegeten, was niet iets bijzonders, gewoon lekker.
Alleen het personeel (alleen maar mannen in zwarte kleding) was zo erg met zichzelf bezig, dat het nog wel eens mis ging...
Pietverdrietzaterdag 5 februari 2005 @ 18:00
Ik ben lekker aan het koken, had mooie riplappen gekocht vanmiddag, die hard aangebraden, geblust met een fles chianti, knoflook, gedroogde tomaten, rozemarijn en ansjovisfilet erbij en dat stooft nu lekker,
Daar komen dat Spätzle bij, en als groente hebben we peultjes.
Vanavond lekker op WDR3 om 21:45 de Stunksitzung, de underground alternative viering.
Oblivionzaterdag 5 februari 2005 @ 18:17
Nou we hebben zo laat gelunched, dat ik nu geen paf meer kan zeggen...
Dus een etentje 's avonds zit er niet meer in. Ik wieger trouwens te koken met volle maag...
Vanavond is het Discoverychannel hier in huis. De familie teutul, en dan de auto's met rides.
Moet zoonlief er speciaal voor wakker maken...
Misschien nog een snackie vanavond, maar meer moet ik echt niet aan denken.
Martijn_77zondag 6 februari 2005 @ 10:49
Gisteren even snel bij de AC gegeten onder weg naar huis omdat we daarna ook gelijk weer door moesten. Kip Bali met ketjap saus was wel aardig te eten.
Drive-rzondag 6 februari 2005 @ 10:54
Ik heb gisteren echt super hapje gehad. Bij de Italiaanse winkel op de hoek Mezzelune (soort grote gevulde pasta kussens) met eekhoorntjes brood en ricotto gehaald. Vervolgens wat gedroogde cantherellen laten weken, even aangezet met knoflook en geblust met het weekvocht en wat witte wijn. Stevig laten inkoken en licht gebonden met wat roomboter en jong gerijpte pecorino. De pasta heel even gekookt en voorzien van de saus....
Ik werd er heel erg blij van op mijn brakke zaterdag!
Martijn_77zondag 6 februari 2005 @ 12:08
Ga volgende week weer eens uitgebreid koken iemand ideeen / tips?
Drive-rzondag 6 februari 2005 @ 12:18
quote:
Op zondag 6 februari 2005 12:08 schreef Martijn_77 het volgende:
Ga volgende week weer eens uitgebreid koken iemand ideeen / tips?
We kunnen hele kookboeken neerpennen, maar geef eerst eens een hint... welke kant wil je op?
Evil-Cherryzondag 6 februari 2005 @ 12:54
Ben vandaag tot de ontdekking gekomen dat raspatat niet zo lekker is als de échte.

Jup.
Oblivionzondag 6 februari 2005 @ 19:21
Raspatat is inderdaad iets heel anders dan gewone patat...
Vind het allebei maar zo zo...

Morgen MOET ik de gordijnen van de keuken afmaken...
Maar durf er de schaar niet in te zetten.
Maar het moet gebeuren.
Vind de keuken te kaal.
#ANONIEMzondag 6 februari 2005 @ 20:09
Ik heb vandaag 2 happy meals gehad
Martijn_77zondag 6 februari 2005 @ 22:19
quote:
Op zondag 6 februari 2005 12:18 schreef Drive-r het volgende:

[..]

We kunnen hele kookboeken neerpennen, maar geef eerst eens een hint... welke kant wil je op?
Iets met een stoofschotel met misschien lamsvlees of zo iets
Pietverdrietmaandag 7 februari 2005 @ 01:22
Damn, heb net carnaval gevierd,
*hips*

Die waakpup is lief
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 01:51
Martijn: recept van irish stew hebben? Isse simpel.
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 01:52
Piet heeft recept voor waakpup?
Pietverdrietmaandag 7 februari 2005 @ 02:00
quote:
Op maandag 7 februari 2005 01:52 schreef krakkemieke het volgende:
Piet heeft recept voor waakpup?
Euh, wel voor pittbul, Mijn pitbull is gedood door een kitten
Maar waakpup is lief, en geen pittbul, dus die gaat niet de pan in
*boertje laat*
* Pietverdriet neemt waakpup op schoot en krabbelt hem achter zijn oor.
Lieve waakpup, jaaaa, poepie
karpermaandag 7 februari 2005 @ 02:07


[ Bericht 100% gewijzigd door karper op 07-02-2005 02:08:12 (weg aub) ]
karpermaandag 7 februari 2005 @ 02:07
quote:
Op maandag 7 februari 2005 02:07 schreef karper het volgende:
ik ga slapen morgen dagje vrij lekker naar de bakker brood croisant en dan door na de kaasboer even kijken wat die voor heerlijks heb ondertussen is me grote vriend de groente boer wakker en haal ik daar even wat top-kwaliteit groente die zo van de veiling komt.
dan een krantje halen
thuis jus persen en eitje koken/bakken
en genieten en dan werken aan een verslag


kan het nog beter?


[ Bericht 7% gewijzigd door karper op 07-02-2005 02:08:54 (staat ie zo goed) ]
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:11
Trouwen Karper?
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:13
Oh nee Piet, dan zou ik eerder een recept voor lekker eten voor de pup vragen........:+
Pietverdrietmaandag 7 februari 2005 @ 02:13
Het is dat ik al jaaaaren een vaste relatie heb, maar anders had ik Karper al bekeerd.,
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:14
Neeeeeee! Dat weet ik al! Ik wou nou es trouwen!
Pietverdrietmaandag 7 februari 2005 @ 02:15
Krakke, dat recept is ook lekker voor biggetje
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:15
*Krakje heeft een rotleven*
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:16
welk recept Piet?
Pietverdrietmaandag 7 februari 2005 @ 02:17
Wat is dat trouwens voor een dieet dat je volgt, krakke, is dat vanwege maag of spijsverterings problemen?
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:17
Recept voor babi pangang?
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:18
Nee, is van me pa, die heeft colitis ulcerosa, chronische dikke darm ontsteking. Is een auto-immuunziekte, net als diabetes.
Pietverdrietmaandag 7 februari 2005 @ 02:18
Nee, krakke, Nan tsao go zo.
Staat bij die pittbul link
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:20
Met die ziekte moet je uitvinden wat je kan eten. Maar dat is eng als je 8 weken doodziek was. Dus ik ben voorzichtig met dingen die kunnen irriteren. Maar gebakken ui is makkelijk om smaak te maken.
Pietverdrietmaandag 7 februari 2005 @ 02:22
quote:
Op maandag 7 februari 2005 02:18 schreef krakkemieke het volgende:
Nee, is van me pa, die heeft colitis ulcerosa, chronische dikke darm ontsteking. Is een auto-immuunziekte, net als diabetes.
he bah. das naar
Heb een paar jaar terug problemen met mijn maag gehad, een ontsteking
da was ook heel naar,
geen koffie mogen drinken, maanden lang, Ik en geen koffie, das echt een straf.
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:22
Gember en knoflook.........
Pietverdrietmaandag 7 februari 2005 @ 02:24
quote:
Op maandag 7 februari 2005 02:20 schreef krakkemieke het volgende:
Met die ziekte moet je uitvinden wat je kan eten. Maar dat is eng als je 8 weken doodziek was. Dus ik ben voorzichtig met dingen die kunnen irriteren. Maar gebakken ui is makkelijk om smaak te maken.
idd
Klinkt niet fijn, maar zoals ik zei, je kan smaak ook maken met die producten die ik noemde.
Pietverdrietmaandag 7 februari 2005 @ 02:25
quote:
Op maandag 7 februari 2005 02:22 schreef krakkemieke het volgende:
Gember en knoflook.........
Ja, kan je ook weglaten natuurlijk,
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:25
Colitis gaat nooit meer over.
Me pa is dol op knoflook enzo.
En scherpe dingen (pedis)
Hij vind het *** als ik ga koken, maar ik vind het een uitdaging
Maar voor me pa is het een handicap, hij zou in CUL moeten posten.
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:26
Hij viel in die 8 weken 20 kilo af......
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:28
Hij had niet eens trek, laat staan honger...
Pietverdrietmaandag 7 februari 2005 @ 02:28
Ik ga mijn mandje in trouwens
truste krak,
Pietverdrietmaandag 7 februari 2005 @ 02:29
Sterkte met je pa, Krak, klinkt als heel erg niet leuk voor hem als ie zo van lekker eten houd.
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:30
ja, trusten..
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:30
Dank je, misschien later....
krakkemiekemaandag 7 februari 2005 @ 02:31
Tis best kut
karpermaandag 7 februari 2005 @ 14:43
das zeker niet mooi krakkemieke.
ik hoop dat je nog veel lekkere dingen op tafel kan zetten.
mischien kan je toch wat maken met pasta? zelf raviolie maken is niet zo moelijk als je een pastamachine heb met opzetstuk

ontbijt was eerlijk lekker bolletjes goede kaas en zalm en nog wat losse vleeswaren wat is dit toch genieten. ik neem er nog een kopje koffie op.
Obliviondinsdag 8 februari 2005 @ 01:13
Karper? Weet je nog dat je wat aan hebt geboden in een ander topic?
Koken voor beginners

Wordt best positief op gereageerd.
karperdinsdag 8 februari 2005 @ 10:58
hellemaal vergeten

gaat hard werken
wendy-tjedinsdag 8 februari 2005 @ 12:17
Colitis ulcerosa, dat heeft een andere afstudeerder hier ook. Sinds een jaar of 5 is dat bekend bij hem. Zijn lijst met dingen die hij niet goed kan verdragen is vrij kort, gelukkig. Das mooi, want hji woont in een studentenhuis, dus eet wat de pot schaft.
Volgens hem is het echt een kwestie van uitproberen wat goed valt en wat niet. Af en toe wat risico nemen hoort daar toch wel een beetje bij.

Nu ik over eten denk, zie ik ineens dat ik de laatste tijd veel te weinig tijd neem om echt lekker te koken trouwens... zonde
Spindizzyzaterdag 12 februari 2005 @ 12:48
Heeft iemand vanochtend Saturday Kitchen Live gezien op de Beeb? Wat zag die prei-cannelloni er heerlijk uit! Kan helaas zo snel het recept niet vinden. Ik zoek even door.

En Delia was ook weer goed bezig
PdeHoogzaterdag 12 februari 2005 @ 12:49
quote:
Op zaterdag 12 februari 2005 12:48 schreef Spindizzy het volgende:
Heeft iemand vanochtend Saturday Kitchen Live gezien op de Beeb? Wat zag die prei-cannelloni er heerlijk uit! Kan helaas zo snel het recept niet vinden. Ik zoek even door.

En Delia was ook weer goed bezig
Hmmmm...weer gemist
Oblivionzaterdag 12 februari 2005 @ 12:52
Schoot, wel aan gedacht, maar vergeten de tv aan te zetten...

En het is zo'n gezellig programma...

Dat recept staat er pas over een paar dagen op, spindizzy.
Spindizzyzaterdag 12 februari 2005 @ 12:54
Zou Delia met me willen trouwen denk je? Mag ze elke dag taarten en cakes voor me bakken
Marietje_zaterdag 12 februari 2005 @ 12:55
quote:
Op zaterdag 12 februari 2005 12:52 schreef Oblivion het volgende:
Schoot, wel aan gedacht, maar vergeten de tv aan te zetten...

En het is zo'n gezellig programma...

Dat recept staat er pas over een paar dagen op, spindizzy.
Waarom open je niet een nieuw foodback topic, zodat je als een echte held wat terug kan zeggen
Oblivionzaterdag 12 februari 2005 @ 12:56
Vraagt het haar, in een valentijns emailtje...

Ow, gaan mensen hier nog een leuk valentijsdiner in elkaar draaien, voor deze en gene?
Oblivionzaterdag 12 februari 2005 @ 12:57
quote:
Op zaterdag 12 februari 2005 12:55 schreef Marietje_ het volgende:

[..]

Waarom open je niet een nieuw foodback topic, zodat je als een echte held wat terug kan zeggen
Heb ik allang gedaan.
En dat Piet een mening heeft, tja kan ik verder weinig aan doen.
Spindizzyzaterdag 12 februari 2005 @ 13:01
Je kunt er wel wat aan doen dat hij die mening in elk godvergeten topic offtopic zit te verkondigen!
Marietje_zaterdag 12 februari 2005 @ 13:01
Ik heb ook een mening, en die hoef je niet weg te halen.
Schelden mag je weghalen.
Maar haal zijn vervelende reacties ook eens weg
Oblivionzaterdag 12 februari 2005 @ 13:03
Daar is het foodback topic voor.
Marietje_zaterdag 12 februari 2005 @ 13:05
Tuurlijk, verschuil je maar weer achter je regeltjes.
Feit is dat er gewoon 'gezellig' ontopic werd gepost totdat pietverdriet weer OFFTOPIC kwam zeiken
Oblivionzaterdag 12 februari 2005 @ 17:23
Zo, vanmiddag eens lekker wezen shoppen in de toko.
Alleen kan me daar niet inhouden...



Weer veel te veel gekocht...
Spindizzyzaterdag 12 februari 2005 @ 17:26
Kouseband!
Oblivionzaterdag 12 februari 2005 @ 17:32
En zoete aardappels, heeeeeeeerlijk!

De roti maak ik mooi niet zelf, heb wel eens gehoord dat dat een ontzettend pokkewerk is, dus die heb ik maar gekocht...
Spindizzyzaterdag 12 februari 2005 @ 17:34
Mijn man doet ze af en toe wel eens maken maar zelfs met kant en klaar rotimeel is het nogal een gedoe. De diepvriesversie vind ik ook hartstikke lekker
Oblivionzaterdag 12 februari 2005 @ 17:41
Ik heb mezelf ook maar eens getrakteerd op losse thee...
Eens kijken of dat lekker is op de vroege ochtend.
Martijn_77zondag 13 februari 2005 @ 11:45
quote:
Op zaterdag 12 februari 2005 17:23 schreef Oblivion het volgende:
Zo, vanmiddag eens lekker wezen shoppen in de toko.
Alleen kan me daar niet inhouden...

[afbeelding]

Weer veel te veel gekocht...
Wat voor sambal heb je precies gekocht Oblivion?

Heb ooit sambal met tomaten op was erg lekker maar kan ik hier bij de toko's niet vinden
Oblivionzondag 13 februari 2005 @ 11:55
quote:
Op zondag 13 februari 2005 11:45 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Wat voor sambal heb je precies gekocht Oblivion?

Heb ooit sambal met tomaten op was erg lekker maar kan ik hier bij de toko's niet vinden
Die heb ik in Zeist wel zien staan.
Maar heb gewone Oelek gekocht, vind ik toch de lekkerste...
karperzondag 13 februari 2005 @ 12:52
dat chan's is dat barrameel?
lekker lekker allemaal krijgen we het eind produkt te zien?
Liejannuhzondag 13 februari 2005 @ 14:34
Ik vind het leuke van boodschappen doen bij de toko, dat je een enorme tas met spullen hebt en dat je dan afrekent en je verbaast over hoe weinig je hoeft te betalen!
Martijn_77zondag 13 februari 2005 @ 21:55
quote:
Op zondag 13 februari 2005 14:34 schreef Liejannuh het volgende:
Ik vind het leuke van boodschappen doen bij de toko, dat je een enorme tas met spullen hebt en dat je dan afrekent en je verbaast over hoe weinig je hoeft te betalen!
Ja, en je komt met dingen thuis waarvan het bezoek vraagt wat het is als je aan het koken bent.

Dit omdat ze het product / toepassing niet kennen.
Oblivionzondag 13 februari 2005 @ 22:00
quote:
Op zondag 13 februari 2005 12:52 schreef karper het volgende:
dat chan's is dat barrameel?
lekker lekker allemaal krijgen we het eind produkt te zien?
Hindoestaanse masala...
Heb het een keer gebruikt voor de vulling van roti, en er aan blijven plakken.
Het eindproduct was dus de vulling van roti.
Kip, kouseband en zoete aardappels.
En die is al op....
Oblivionzondag 13 februari 2005 @ 22:04
quote:
Op zondag 13 februari 2005 14:34 schreef Liejannuh het volgende:
Ik vind het leuke van boodschappen doen bij de toko, dat je een enorme tas met spullen hebt en dat je dan afrekent en je verbaast over hoe weinig je hoeft te betalen!
Hoeveel is weinig?

Was voor deze inhoud dus 45 euro kwijt... vind ik toch geen kattepis...

Moet ik wel bij melden, dat sommige dingen duur zijn, maar zijn geopend lang houdbaar, en hoef je dus een lange tijd niet te kopen.
miss_dynastiezondag 13 februari 2005 @ 22:08
Ik ben ook dol op de toko. Heeeeerlijke loempia´s, allerlei sauzen die helemaal niet duur zijn en veeeeeel meer.
Oblivionzondag 13 februari 2005 @ 22:21
Deze toko zit in Zeist, is heel leuk ingericht, goed en overzichtelijk, je hebt een gedeelte vers, er staat koffie klaar en thee, een Indonesisch muziekje wordt er gedraaid.
Je kan home-made maaltijden meenemen. Echt een heerlijke winkel.
Vriendelijk mensen daar.
EN EN EN EN ze hebben japanse plumwijn....

Ik zou "even" snel wat gaan halen.
En mijn vent maar wachten in de auto...
Tot mijn telefoon ging...

Liejannuhzondag 13 februari 2005 @ 22:39
quote:
Op zondag 13 februari 2005 22:04 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Hoeveel is weinig?

Was voor deze inhoud dus 45 euro kwijt... vind ik toch geen kattepis...

Moet ik wel bij melden, dat sommige dingen duur zijn, maar zijn geopend lang houdbaar, en hoef je dus een lange tijd niet te kopen.
Ik heb vaak voor 10 euro verbazingwekkend veel!
Maar ik koop meestal ook geen hele bijzondere dingen.":)
Ik ga trouwens meestal naar Xotus, dat is ook een groothandel en daar hebben ze veel!!! Echt geweldig om daar te winkelen!
Martijn_77zondag 13 februari 2005 @ 22:40
quote:
Op zondag 13 februari 2005 22:21 schreef Oblivion het volgende:
Ik zou "even" snel wat gaan halen.
En mijn vent maar wachten in de auto...
Tot mijn telefoon ging...
Mijn vrouw gaat meestal wel mee maar laat mij de inkopen doen. Ik ben meer van de bijzondere recepten en zo van de standaard AVG (Aardappels Vlees en Groente)
Oblivionzondag 13 februari 2005 @ 22:46
quote:
Op zondag 13 februari 2005 22:39 schreef Liejannuh het volgende:

[..]

Ik heb vaak voor 10 euro verbazingwekkend veel!
Maar ik koop meestal ook geen hele bijzondere dingen.":)
Ik ga trouwens meestal naar Xotus, dat is ook een groothandel en daar hebben ze veel!!! Echt geweldig om daar te winkelen!

Een groothandel!
Daar zou ik ook nog wel eens binnen willen wandelen.
Maar dat kan niet als je geen zaak hebt, toch?
Xotus klinkt me niet bekend, waar zit dat?
Oblivionzondag 13 februari 2005 @ 22:47
quote:
Op zondag 13 februari 2005 22:40 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Mijn vrouw gaat meestal wel mee maar laat mij de inkopen doen. Ik ben meer van de bijzondere recepten en zo van de standaard AVG (Aardappels Vlees en Groente)
Je vrouw zit zeker niet op fok?
Liejannuhzondag 13 februari 2005 @ 23:18
quote:
Op zondag 13 februari 2005 22:46 schreef Oblivion het volgende:

[..]


Een groothandel!
Daar zou ik ook nog wel eens binnen willen wandelen.
Maar dat kan niet als je geen zaak hebt, toch?
Xotus klinkt me niet bekend, waar zit dat?
Xotus zit in Delft, afslag Delft Noord op de A13.
En je kunt er gewoon naar binnen, er zit ook nog een tuincentrum bij maar dat is tijdelijk gesloten.
Het is groot en ze hebben er veel!
Geweldige toko!

In het centrum van Den Haag zit ook een chinese supermarkt, die is ook erg leuk!
Oblivionzondag 13 februari 2005 @ 23:21
Maar goed dat het tuincentrum dicht is...Scheelt weer geld...

Bedankt voor de tip, ik ga dus echt een keer!
p_igletzondag 13 februari 2005 @ 23:37
De chinese supermarkt in het centrum van den haag is geweldig. Zeker voor kruiden enzo, er is weinig wat ze daar niet hebben. Literpakken kokosmelk beter als die lullige kleine blikjes. Ik mag er graag uitgebreid rondneuzen en kom dan altijd met meer thuis als gepland
miss_dynastiezondag 13 februari 2005 @ 23:37
Ik vind dat we hier best mazzel hebben.
Een toko, Islamitische slager & supermarkt, verschillende Turkse, Irakese en Iranese winkeltjes en wat ik als halve Joegoslaaf natuurlijk helemaal geweldig vind, een Joegoslavische winkel een paar deuren verderop.
Liejannuhzondag 13 februari 2005 @ 23:46
Oew, dat klinkt goed miss_dynastie!
Ik heb nog geen turkse winkeltjes kunnen vinden die handig in mijn fietsroute in te plannen zijn.
Misschien moet ik er maar eens eentje gaan zoeken in Delft, kan ik het gelijk combineren met de Xotus.
karpermaandag 14 februari 2005 @ 11:47
lidl heeft bekkens in de aanbieding 5 stuks voor 7.99 lekker goedkoop
altijd handig om dingen in te mengen en om vlees in te marineren
Oblivionmaandag 14 februari 2005 @ 12:07
Bekkens? Wat zijn dat? Soort van schalen?
karpermaandag 14 februari 2005 @ 12:34
ja schalen worden echt vaak gebruikt in de keuken.
mis ze thuis heel erg is echt handig voor de meest uiteenlopende dingen, je maakt er echt perfect beslag in en slagroom tikken in een bekken is geweldig doe dat nu in een tupperware bakje maar dan hoor je niet die mooie tik geluiden.
Oblivionmaandag 14 februari 2005 @ 14:19
Ow die halve bollen, met een randje, van ijzer (of iets anders?)
Tha_Butchamaandag 14 februari 2005 @ 15:13
*meldt*

ja jiíj kookt toch met bollen oblivion?

die toko in zeis is wel relaxed, liep er toevallig langs. weet alleen maar die 2 toko's achter clarenburg in utrecht, en die 2 turkse in de biltstraat. weet iemand nog leuke winkeltje waar ik móet geweest zijn in omg. utrecht?
karpermaandag 14 februari 2005 @ 15:36
quote:
Op maandag 14 februari 2005 14:19 schreef Oblivion het volgende:
Ow die halve bollen, met een randje, van ijzer (of iets anders?)
die ja alleen dan rvs
Oblivionmaandag 14 februari 2005 @ 15:43
quote:
Op maandag 14 februari 2005 15:13 schreef Tha_Butcha het volgende:
*meldt*

ja jiíj kookt toch met bollen oblivion?
Ja, en ook nog van RVS...
Wist ik niet eens....
Pietverdrietmaandag 14 februari 2005 @ 16:38
quote:
Op maandag 14 februari 2005 15:36 schreef karper het volgende:

[..]

die ja alleen dan rvs
Ik droom van roodkoperen voor de mooiigheid
karpermaandag 14 februari 2005 @ 22:02
voor de mooi is het leuk maar om daar nou voedsel in de bewaren?
Pietverdrietdinsdag 15 februari 2005 @ 09:06
voor de mooi en om eiwitten te slaan.
karperdinsdag 15 februari 2005 @ 09:49
daar heb je een punt.
goedemorgen allemaal moet pas 12.55 omgekleed in de keuken staan dus ik pak nog even een eitje met garlic & dill kruiden van de toko
Obliviondinsdag 15 februari 2005 @ 09:59
Goedemorgen, karper...

Ik neem maar gewoon een kopje thee...
karperdinsdag 15 februari 2005 @ 10:52
ik neem nog een bakje koffie
Obliviondinsdag 15 februari 2005 @ 11:02
Ah, mijn vent is de tonijnsalade vergeten mee te nemen naar zijn werk....
Ow wat vreselijk!!!

*geniet van geroosterd boterhammetje met tonijn, en natuurlijk een kopje thee...
Evil-Cherrydinsdag 15 februari 2005 @ 11:08
*zet bak met gedroogde bananen en chocola op tafel*

@ Spindizzy; al wat gevonden?
Martijn_77woensdag 16 februari 2005 @ 21:29
quote:
Op zondag 13 februari 2005 22:47 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Je vrouw zit zeker niet op fok?
Ze, zit wel op fok maar komt nooit in CUL.

Daarnaast vindt ze het uitgebreide koken te bewerkelijk en dat laat ze maar aan mij over.
karperdonderdag 17 februari 2005 @ 13:39
koffie met jodekoeken en daarna een hema worst joeewuw wat is dat toch lekker
Obliviondonderdag 17 februari 2005 @ 20:27
Vandaag boodschappen gedaan, en kwam in de supermarkt langs de koekjes....
Spijsbroodjes, daar viel mijn oog op...
Ordinaire goedkope spijsbroodjes, *kreun* wat lekker...
Zo lang geleden....
Heb ze maar lekker meegenomen.... *nog een hapje neemt...

Hebben jullie dat ook wel eens?
miss_dynastiedonderdag 17 februari 2005 @ 20:49
Oblivion: ja, helaas wel

Ik heb vandaag voor het eerst in jaaaaaaaren (volgens mij wel een jaar of vijf, zes!) stoofpeertjes gegeten. Leeeeeeeeeeekkkkkkkkeeeeeerrrrr
Obliviondonderdag 17 februari 2005 @ 20:52
Dat kan ik me eigenlijk helemaal niet herinneren, stoofperen...
Punt in agenda maakt...
Goeie tip!
wendy-tjedonderdag 17 februari 2005 @ 21:03
stoofpeertjes, heerlijk!
Vooral zelfgemaakt natuurlijk
miss_dynastiedonderdag 17 februari 2005 @ 21:07
wendy-tje, ik zal eerlijk zijn, heb in de supermarkt nog ff gekeken naar kant en klaar, maar dat was twee euro voor een halve kilo en de peertjes zijn nu 80 cent per kilo, dus ik heb het lekker zelf gemaakt. En het is zoooo simpel te maken. Heb nog heel wat over, lekker om 'tussendoor' uit de pan te pikken
karperdonderdag 17 februari 2005 @ 22:03
stoofpeertjes heerlijk.

en met mij een supermarkt in is geen goed idee zoveel lekkere dingen
Martijn_77donderdag 17 februari 2005 @ 22:39
quote:
Op donderdag 17 februari 2005 22:03 schreef karper het volgende:
stoofpeertjes heerlijk.

en met mij een supermarkt in is geen goed idee zoveel lekkere dingen
Moet je ook eerst eten voor dat je boodschappen gaat doen.
karperdonderdag 17 februari 2005 @ 22:51
das het probleem dus niet.
is meestal niet om meteen te gebruiken meestal kruiden/flesse wijn likeuren.
of moet ik nu dronken boodschappen doen?
wendy-tjevrijdag 18 februari 2005 @ 08:31
Ik zie ook altijd vanalles 'wat nog wel handig kan zijn'... wat ik denk binnenkort nog wel te verwerken in het een of ander
Daarom shop ik ook nog weleens in Duitsland, ander aanbod
Chielusvrijdag 18 februari 2005 @ 11:05
ik heb zin in een lekker lunchhapje maar ik weet niet watç iemand nog lekkere & makkelijke ideeen??
Martijn_77vrijdag 18 februari 2005 @ 11:12
quote:
Op donderdag 17 februari 2005 22:51 schreef karper het volgende:
das het probleem dus niet.
is meestal niet om meteen te gebruiken meestal kruiden/flesse wijn likeuren.
of moet ik nu dronken boodschappen doen?
Zou ik niet doen dan weet je helemaal niet meer wat je koopt
Mirjamvrijdag 18 februari 2005 @ 11:13
la sik lekkere trek heb met de lunch, maak ik een hele ordinaire tosti, met kaas, ham, fijngesneden ui, en wat maggi
lekker
Chielusvrijdag 18 februari 2005 @ 11:16
zat ik ook aan te denken maar dan met kaas en chorizo,
wendy-tjevrijdag 18 februari 2005 @ 12:13
Stokbroodje gezond... vrijdag is hier op het werk altijd patatdag,, maar ik ga voor het broodje gezond. Hoop dat het een beetje te eten is
Spindizzyzaterdag 19 februari 2005 @ 10:36
Saturday Kitchen Live begint zo. Op BBC 2.
Oblivionzaterdag 19 februari 2005 @ 11:26
Mijn uitslaap dag...

Nu is Jamie op tv...
Ziet er jammie uit...

Thanks spindizzy...
Oblivionzaterdag 19 februari 2005 @ 11:45
Chicken curry...
Fish curry...
En die rijst!

Honger...
Martijn_77zaterdag 19 februari 2005 @ 11:55
quote:
Op zaterdag 19 februari 2005 11:45 schreef Oblivion het volgende:
Honger...
En dat al zo vroeg op je vrije dag.....

Ga vanavond weer koken.

Indische gehaktbal
Oosterse groenten met Kerry en gember
Rijst.
Spindizzyzaterdag 19 februari 2005 @ 11:56
Die indiase kok in de studio is leuk

Nu Madhur Ik heb een walgelijk dik vegetarisch kookboek van Madhur . Honderden en honderden voornamelijk indiase vegorecepten Zou Delia het erg vinden als ik ook met Madhur trouw?
Oblivionzaterdag 19 februari 2005 @ 12:02
Klinkt lekker Martijn_77!

Ik zit hier gewoon te watertanden... Indiaans....
Ik trouw gewoon met mezelf...
Jij mag met iedreen trouwen spin! Wel even van te voren emailen, want anders staat het zo raar...
Oblivionzaterdag 19 februari 2005 @ 12:03
OW MY GOD, gaat ze ook nog garnalen bakken....

*van stoel pleurt...
Spindizzyzaterdag 19 februari 2005 @ 12:05
Daar heb je het slissende kokje weer
Oblivionzaterdag 19 februari 2005 @ 12:07
Ow dear, is wel een echte he?
zwwweeeeet, als in sweet

Wat een vent!
Spindizzyzaterdag 19 februari 2005 @ 12:09
Aan het begin van het programma stond hij heel hard Anthony's Veggie Balti uit te lachen

"OMG! A balti?! Do you know what balti means? BUCKET!"

Mensen die rot doen tegen Anthony Zeikwijf Worrell
Oblivionzaterdag 19 februari 2005 @ 12:11
Dat is toch de de presentator?

Die is juist zo lief...
Spindizzyzaterdag 19 februari 2005 @ 12:13
Vreselijke vent. Krijg altijd het gevoel dat hij een gigantische klootzak is maar alleen achter iemands rug om.

Ainsley, das pas een lieverd.
Oblivionzaterdag 19 februari 2005 @ 12:16
Ah, dat is die grote neger?
Ook een geweldige man ja!

Maar snap wel wat jij bedoeld van Anthony....
Spindizzyzaterdag 19 februari 2005 @ 12:18
Kijk nou toch eens!

Toch is de Indiase keuken mijn favoriet
karperzaterdag 19 februari 2005 @ 12:19
als jullie me missen ik ben werken tot 11 uur daarna duik ik de kroeg in samen met een leuke dame
Oblivionzaterdag 19 februari 2005 @ 12:19
1000 familieleden...
En dan moeten koken...
Leuk zeg, die achtergrond info!
Oblivionzaterdag 19 februari 2005 @ 12:21
quote:
Op zaterdag 19 februari 2005 12:19 schreef karper het volgende:
als jullie me missen ik ben werken tot 11 uur daarna duik ik de kroeg in samen met een leuke dame


Ga je haar dronken voeren?

Veel plezier!
Martijn_77zaterdag 19 februari 2005 @ 12:25
quote:
Op zaterdag 19 februari 2005 12:19 schreef karper het volgende:
als jullie me missen ik ben werken tot 11 uur daarna duik ik de kroeg in samen met een leuke dame
Veel plezier vannacht!!!
Oblivionzaterdag 19 februari 2005 @ 12:27
Oh, I love beeing ordered...



En toen stokte het programma ineens...
PdeHoogzaterdag 19 februari 2005 @ 12:55
Het was weer leuk om te zien
kreeg wel trek zeg
Oblivionzaterdag 19 februari 2005 @ 13:19
Hey PdeHoog!

Nou, zit jij ook met een knorrende maag, en hoofd vol ideeen?
Martijn_77zondag 20 februari 2005 @ 09:59
quote:
Op zaterdag 19 februari 2005 12:19 schreef karper het volgende:
als jullie me missen ik ben werken tot 11 uur daarna duik ik de kroeg in samen met een leuke dame
@ Karper

Hoe was de nacht?
Oblivionzondag 20 februari 2005 @ 10:01
Hoe was je hachee? En wat heb je er uiteindelijk bij gemaakt?
Martijn_77zondag 20 februari 2005 @ 11:01
quote:
Op zondag 20 februari 2005 10:01 schreef Oblivion het volgende:
Hoe was je hachee? En wat heb je er uiteindelijk bij gemaakt?
Nee, mijn vrouw gaat hem maandag maken.

We hadden er alleen een discussie over wat ze er bij moet maken. Dus maandag weet ik meer
Liejannuhzondag 20 februari 2005 @ 11:12
Ik heb gister weer eens een bezoekje gebracht aan de Haagse Markt en de Xotus!
Dit is de score:


Ik denk dat ik vanavond maar weer eens curry ga maken!
Spindizzyzondag 20 februari 2005 @ 11:13
Wat ga je van de tempeh en tofu maken?
Martijn_77zondag 20 februari 2005 @ 11:21
quote:
Op zondag 20 februari 2005 11:01 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Nee, mijn vrouw gaat hem maandag maken.

We hadden er alleen een discussie over wat ze er bij moet maken. Dus maandag weet ik meer
Gezien de post in het topic Hachee / Wat er bij? weet ik wat het gaat worden
Annemiek78zondag 20 februari 2005 @ 11:23
Ik vind hem echt slim! Die Martijn, hihi
kus Miek
PdeHoogzondag 20 februari 2005 @ 11:31
quote:
Op zaterdag 19 februari 2005 13:19 schreef Oblivion het volgende:
Hey PdeHoog!

Nou, zit jij ook met een knorrende maag, en hoofd vol ideeen?
Hoi Oblivion

beetje late reactie

Maar ja....knorrende maag was aanwezig . En ik ga aan de Kip Tandoori morgen toch weer een beetje indiaas
PdeHoogzondag 20 februari 2005 @ 11:33
quote:
Op zondag 20 februari 2005 11:12 schreef Liejannuh het volgende:
Ik heb gister weer eens een bezoekje gebracht aan de Haagse Markt en de Xotus!
Dit is de score:
[afbeelding]

Ik denk dat ik vanavond maar weer eens curry ga maken!
Ah....tijd dat ik bij jou kom eten vanavond

* in handen wrijft

Heel toevallig ga ik ook vanavond curry maken . Ik ben alleen zo lui geweest om een mooi kant-en-klaar-pakket te kopen bij de AH

edit: en hier mag u allen verder SC-en