Ik was nog bezig hoorquote:Op zondag 20 februari 2005 11:36 schreef Martijn_77 het volgende:
Even de link naar deel 1 voor de volledigheid
Culinesse Slowchat - Deel 1 - Sjampie voor iedereen!
Zie OPquote:Op zondag 20 februari 2005 11:38 schreef Pietverdriet het volgende:
Waar is die schattige waakpup?
Is die in deel 1 achter gebleven?
Hij knipoogt naar je:quote:Op zondag 20 februari 2005 11:38 schreef Pietverdriet het volgende:
Waar is die schattige waakpup?
Is die in deel 1 achter gebleven?
Sorry, was te vlug.....quote:
Dat moet ik dus ook eens proberen als ik weer naar Londen gaquote:Op zondag 20 februari 2005 11:48 schreef Oblivion het volgende:De tomaten staan al te bakken voor mijn engels ontbijtje...
![]()
Zit ons hier eens niet lekker te makenquote:
quote:Op zondag 20 februari 2005 12:08 schreef Pietverdriet het volgende:
* Pietverdriet schenkt een glaasje Riesling Sekt in voor de liefhebbers
Wij zorgen altijd voor spek, eieren en tomaat op zondag...quote:Op zondag 20 februari 2005 12:12 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Zit ons hier eens niet lekker te maken
denk dat ik maar brood met gebakken ei ga maken. Heb ik tenminste ook wat lekkers
Het lijkt me anders best gaaf om eens worstjes en bonen te eten 's morgens vroeg hoorquote:Op zondag 20 februari 2005 12:14 schreef Oblivion het volgende:
[..]
Wij zorgen altijd voor spek, eieren en tomaat op zondag...![]()
Worstjes en bonen mogen ze houden...![]()
Fruhschoppen, enne, Ik hoef nergens heen, lekker, één glaasje bubbels om de zondag rozig door te brengen.quote:Op zondag 20 februari 2005 12:12 schreef PdeHoog het volgende:
En Piet....is het niet een beetje vroeg om al aan de sekt te gaan![]()
*burp* (pardon, hand voor de mond)quote:Op zondag 20 februari 2005 12:16 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Het lijkt me anders best gaaf om eens worstjes en bonen te eten 's morgens vroeg hoor. Volgens mij hoef je na zo'n ontbijt tot het diner niet meer te eten
quote:Op zondag 20 februari 2005 12:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Fruhschoppen, enne, Ik hoef nergens heen, lekker, één glaasje bubbels om de zondag rozig door te brengen.
quote:Op zondag 20 februari 2005 12:21 schreef Oblivion het volgende:
[..]
*burp* (pardon, hand voor de mond)
U zei?![]()
![]()
quote:Op zondag 20 februari 2005 13:26 schreef karper het volgende:
vandaag geen alchol voor karper.
quote:Tempeh is koek van sojabonen dat gemaakt wordt door gepelde sojabonen te weken, te koken en te fermenteren met een Rhizopuscultuur gedurende een tweetal dagen. Door de werking van de Rhizopusculttuur klitten de sojabonen samen tot een koek
Tofu is een zacht kaasachtig voedingsmiddel dat gemaakt wordt door sojamelk te laten met een coagulant
Er gingen toch ook hazelnoten in? Die lijken me lastige fijn te krijgenquote:Op zondag 20 februari 2005 19:48 schreef miss_dynastie het volgende:
(tenzij iemand een idee heeft hoe je maanzaadjes fijn moet hakken)
Nu??? Het is (nee was) half negen, ik krijg nu nog geen onbijt door mn keel, laat staan Lasange om half negen.quote:Op maandag 21 februari 2005 08:31 schreef Liejannuh het volgende:
Nu heb ik ook gelijk zin in lasagne!
Wel frustrerend Bluezz...
Klopt.quote:Op maandag 21 februari 2005 08:49 schreef Evil-Cherry het volgende:
[..]
Er gingen toch ook hazelnoten in? Die lijken me lastige fijn te krijgen![]()
Zo heb ik zaterdag mijn koekjes voor de taart ook verkruimeld. Voor die 8 bastognekoeken ga ik niet die keukenmachine helemaal uitgraven en vuilmakenquote:Op maandag 21 februari 2005 10:50 schreef miss_dynastie het volgende:
Ik denk dat ik die hazelnoten op de ouderwetsche manier aanpak: in schone theedoek stoppen, hamer erbij, en een paar minuten uitleven zo deden we dat vroeger in Joegoslavie tenminste, het zal vast makkelijker kunnen![]()
Je had mister_d moeten zien kijken toen ik voor het eerst op die manier iets verkruimeldequote:Op maandag 21 februari 2005 10:51 schreef Spindizzy het volgende:
[..]
Zo heb ik zaterdag mijn koekjes voor de taart ook verkruimeld. Voor die 8 bastognekoeken ga ik niet die keukenmachine helemaal uitgraven en vuilmaken
Hmm, dat scheelt helemaal, doe ik het nog op de goede manier ookquote:Op maandag 21 februari 2005 11:31 schreef karper het volgende:
stukken breken, en in een theedoek en meppen maar, schijnt dus niet goed te zijn voor je keuken machine om het daar in te doen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |