Felagund | maandag 24 februari 2025 @ 21:55 |
![]() Ambachtelijk consumentenprogramma. Simpele vragen, hilarische antwoorden, wonderlijke televisie. De verslaggevers van de Keuringsdienst vragen zich af wat fabrikanten ze wijs willen maken. Op doodgewone vragen krijgen ze de meest bizarre antwoorden. https://kro-ncrv.nl/programmas/keuringsdienst-van-waarde | |
Felagund | maandag 24 februari 2025 @ 21:55 |
Ik moet zeggen dat het Naanbrood niet verkeerd is. | |
de_boswachter | maandag 24 februari 2025 @ 21:56 |
Grote bosbessen zijn echt tantoe smerig | |
golfer | maandag 24 februari 2025 @ 21:57 |
Blauwe bessen die winnen van tomaten en passievrucht. Appels en peren... ![]() | |
MadMaster | maandag 24 februari 2025 @ 21:58 |
Ben je sommelier van een sterrenrestaurant en dan mag je de beste chocomel gaan uitkiezen. Wat een droeftoeter ben je dan… ![]() | |
Felagund | maandag 24 februari 2025 @ 21:59 |
Hij kiest er zelf voor om zich hier voor te lenen. ![]() | |
golfer | maandag 24 februari 2025 @ 21:59 |
Ze zullen er wel goed voor betaald worden. | |
Felagund | maandag 24 februari 2025 @ 22:00 |
De passievrucht heeft gewonnen. ![]() | |
de_boswachter | maandag 24 februari 2025 @ 22:00 |
Hahahaha de smerigste heeft de award. | |
MadMaster | maandag 24 februari 2025 @ 22:01 |
Daarom, alles is goed. Wat een sukkel ben je dan om zo je geloofwaardigheid te grabbel te gooien, met je bouquet en palet voor chocomel… | |
JanGroen | maandag 24 februari 2025 @ 22:04 |
Mwa, dat was zijn mening. Het testpanel bestaat uit veel meer testers. | |
Felagund | maandag 24 februari 2025 @ 22:04 |
90 % kans om te winnen! | |
de_boswachter | maandag 24 februari 2025 @ 22:05 |
Denken dat er een testpanel is ![]() | |
JanGroen | maandag 24 februari 2025 @ 22:18 |
Dubbel post. | |
JanGroen | maandag 24 februari 2025 @ 22:19 |
[quote]![]() Er zijn meerdere sommeliers die de producten proeven. Dat heb je zelf kunnen horen. Als er 10 merken chocomelk als “lekker” worden beoordeeld zijn er dus ook 10 die het label mogen gebruiken. Ga je de sommelier individueel producten laten testen zoals hier dan hoeft de uitslag inderdaad niet overeen te komen met die van de groep. Vond dit niet de beste / sterkste conclusie van de Keuringsdienst. | |
Felagund | maandag 24 februari 2025 @ 22:24 |
Ja, maar 90% krijgt een prijs. Dan slaat die hele award toch nergens op? | |
Jan_Onderwater | maandag 24 februari 2025 @ 22:42 |
Ik bepaal zelf wel wat ik lekker vind. Of dat nu kaas, bier, wijn of chocomel is, of boeken, films of TV series. Een serie als Friends kan nog zoveel geroemd worden, vind er geen zak an. Old Amsterdam kan nog zoveel gouden medailles winnen, vind het een matige kaas. | |
golfer | maandag 24 februari 2025 @ 22:50 |
Ik vind dat deze post wel een prijs verdient. Jij krijgt de Fok!excellent award. Kost wel 50 euro om die te mogen ontvangen. Als je dat bedrag even naar mij overmaakt, knutsel ik die award voor jou in elkaar. ![]() | |
NoCigar | maandag 24 februari 2025 @ 22:52 |
Ik koop alleen maar wijn als er ergens een medaille op het etiket staat. | |
Jan_Onderwater | maandag 24 februari 2025 @ 22:53 |
Ongelofelijk Jack, dat ik deze kan bestellen. | |
JanGroen | dinsdag 25 februari 2025 @ 09:37 |
Het is ook geen test waarbij er een winnaar wordt gekozen, het is een test of de producten “lekker” zijn of “niet lekker”. Aangezien iedereen een andere smaak heeft, zullen veel producten als “lekker” of “goed” getest worden en dus het label krijgen. | |
MadMaster | dinsdag 25 februari 2025 @ 12:46 |
Ik ken dit fenomeen van awards en predikaten al heel lang van dichtbij, aangezien ik me ook in een business begeef waar dit soort 'prijzen' gangbaar zijn. Er zijn soms zelfs van dit soort awards waarbij je je product niet eens hoeft te laten proeven, een schriftelijke aanvraag is dan voldoende om (uiteraard tegen betaling) een award logootje o.i.d. op je product verpakking te mogen vermelden. Met die award, die verstrekt wordt aan 90% van de inzendingen, probeer je de consument te verleiden om dat product te kopen, omdat die geen idee heeft welke criteria er voor het verkrijgen van een award of het predikaat gehanteerd worden. Het is dus niets meer dan een marketingtruc, zoals gisteren ook duidelijk kenbaar gemaakt werd. Ik vraag me vooral af waarom je als sommelier van een sterrenrestaurant aan dit soort idioterie meedoet en dan ook nog voor TV kijkend Nederland een serie chocomels gaat zitten proeven, waarbij je hebt over een bouquet en het palet en alles 'goed' beoordeeld wordt. Als je je laat lenen voor dat soort kwakzalverij, dan ben je voor mij compleet ongeloofwaardig als (vertegenwoordiger van een) sterrenrestaurant... [ Bericht 1% gewijzigd door MadMaster op 25-02-2025 12:51:47 ] | |
Bocaj | dinsdag 25 februari 2025 @ 14:15 |
'1 de Beste' is geen prijs maar gewoon het huismerk van DIRK! ![]() ![]() https://www.dirk.nl/zoeken/producten/1e%20de%20beste | |
tong80 | dinsdag 25 februari 2025 @ 15:42 |
Ik gebruikte al Aldi shampoo van 2 gulden voordat het als beste uit de test kwam. ![]() | |
JanGroen | donderdag 27 februari 2025 @ 20:56 |
Sowieso laat ik mij niet verlijden door keurmerken. Ik koop wat ik lekker vind en bekijk de verpakking niet eens: Nutricia chocomelk, Calvé pindakaas, Pijnenburg ontbijtkoek, enz.. Ik ga echt niet staan zoeken waar wel een keurmerk op zit en waar niet. | |
tong80 | donderdag 27 februari 2025 @ 21:02 |
Ik kijk altijd eerst op de onderste schappen. ![]() | |
AgnesGru | donderdag 27 februari 2025 @ 22:12 |
Ik over het algemeen ook niet. Al ben ik qua wijnen wel geneigd om te kijken hoe Hamersma deze beoordeeld heeft. | |
golfer | maandag 3 maart 2025 @ 16:40 |
Vanavond: Kweekzalm is lichtroze, wilde zalm bijna rood. Het lijkt een ijzeren regel, maar waarom is dat eigenlijk zo? Als de redactie van Keuringsdienst van Waarde op onderzoek gaat, blijkt dat de kleur van zalm niet zoveel zegt over waar de vis vandaan komt. | |
Jan_Onderwater | maandag 3 maart 2025 @ 16:43 |
Het is kleurstof, Astaxanthine, die aan het voer wordt toegevoegd. E-nummer E161j. | |
golfer | maandag 3 maart 2025 @ 16:55 |
Klopt. | |
NoCigar | maandag 3 maart 2025 @ 17:04 |
Dat vind ik toch wat anders, tuurlijk kijk ik ook wel eens naar de beoordeling van journalisten en kenners. | |
Jan_Onderwater | maandag 3 maart 2025 @ 17:23 |
Net als bij "zalmforel" | |
MadMaster | maandag 3 maart 2025 @ 21:51 |
Krill wordt ook gevoerd aan de rode ibissen in Artis. Anders blijven ze wit… | |
Felagund | maandag 3 maart 2025 @ 21:52 |
En dus caroteen en krill. | |
Felagund | maandag 3 maart 2025 @ 21:53 |
![]() Welke kleur gaan jullie voor? | |
golfer | maandag 3 maart 2025 @ 22:22 |
Nico Waasdorp uit IJmuiden aan de telefoon. | |
GlennQuagmire | maandag 10 maart 2025 @ 09:43 |
| |
golfer | maandag 10 maart 2025 @ 11:23 |
Bekijk deze YouTube-video | |
svann | maandag 10 maart 2025 @ 21:46 |
Voor de boomers: Mooie parels, fijne parels! Snuf en Snuitje. O, spuit 11. | |
golfer | maandag 10 maart 2025 @ 22:21 |
Marijn op naar China naar de kwekerijen. | |
golfer | maandag 10 maart 2025 @ 22:23 |
Mossels in de kwekerijen. | |
MadMaster | maandag 10 maart 2025 @ 22:24 |
Parels (schelpscherven) in de mossels geïmplanteerd, uiteindelijke parel kost 20 eurocent, parels zijn massa product… | |
golfer | maandag 10 maart 2025 @ 22:25 |
Vermeer op de achtergrond bij de telefoongesprekken.Het meisje met de parels... ![]() | |
golfer | maandag 10 maart 2025 @ 22:35 |
Die drommen vrouwen die massaal die mosselen openen. ![]() | |
golfer | maandag 10 maart 2025 @ 22:36 |
Heel informatieve uitzending. | |
DWMLion | dinsdag 11 maart 2025 @ 13:20 |
Je zult een heel goed verkooppraatje moeten hebben wil je die 10k ketting verkopen... | |
NoCigar | dinsdag 11 maart 2025 @ 21:27 |
Marijn heeft wel dertig keer 'oooooh' geloeid bij die parelkweker. | |
NoCigar | dinsdag 11 maart 2025 @ 21:39 |
Wat zouden ze met dat mosselvlees doen? Visvoer voor de kweekzalm uit de vorige aflevering? | |
GlennQuagmire | maandag 17 maart 2025 @ 12:39 |
| |
Kickinalfa | maandag 17 maart 2025 @ 12:51 |
Ja er is echt geen enkele reden om daar 10k voor neer te tellen, sterker nog elk bedrag boven de 25 lijkt me al teveel. | |
Dutch_view | maandag 17 maart 2025 @ 16:43 |
Heerlijk ![]() ![]() Maar de aflevering gaat helaas niet door! ![]() | |
golfer | maandag 17 maart 2025 @ 16:55 |
Inderdaad. Heel de programmering is aangepast i.v.m. het overlijden van Rob de Nijs. | |
kladderadatsch | maandag 17 maart 2025 @ 17:19 |
Zo rood mogelijk, maar alleen als het wild gevangen Sockeye zalm is. | |
Jan_Onderwater | maandag 17 maart 2025 @ 17:19 |
Een groot artiest die dikke 60 jaar op de Buhne stond publiek wist te vermaken. Bekijk deze YouTube-video | |
golfer | maandag 24 maart 2025 @ 16:22 |
Ook in 2025 is het nog vaag wat de fabrikanten van supermarktpizza's onder kaas verstaan. Keuringsdienst van Waarde kijkt ditmaal specifiek naar quattro formaggi: pizza's met vier verschillende soorten kaas, traditioneel mozzarella, gorgonzola, parmezaan en fontina. Dat er ook Nederlandse klassiekers als edammer en gouda op de pizza's zit is niet verwonderlijk, maar fromarella, regato en andere fantasienamen maken de redactie achterdochtig. | |
NoCigar | maandag 24 maart 2025 @ 21:39 |
'Emmentaler, dat moet goed zijn.' '-Dat moet goed zijn?' 'Nee'. | |
Felagund | maandag 24 maart 2025 @ 21:39 |
Folie kaas klinkt niet lekker. | |
MadMaster | maandag 24 maart 2025 @ 21:42 |
Er is zoveel troep op de markt wat als 'kaas' verkocht wordt. Zeker in relatie tot de Italiaanse keuken… ![]() | |
Dutch_view | maandag 24 maart 2025 @ 21:46 |
Deze aflevering komt op 7 april lees ik. | |
borisz | maandag 24 maart 2025 @ 21:47 |
Gelukkig bellen ze met Betty. | |
Jan_Onderwater | maandag 24 maart 2025 @ 21:51 |
Ik zou graag eens kazen proberen die van buiten Europa komen, Mexicaanse bijvoorbeeld, Queso fresco, Panela, Asadero, Oaxaca, Cotija, Chihuahua en Manchego. | |
Felagund | maandag 24 maart 2025 @ 21:52 |
Als de Italiaan al suggereert om het in ketchup te dippen. ![]() | |
Boca_Raton | maandag 24 maart 2025 @ 22:32 |
Nou je kent je talen. | |
111210 | dinsdag 25 maart 2025 @ 05:18 |
Die “pizzabakker” met zn hee broer ga je nog bestellen… Geeft eigenlijk meteen de treurnis in een notendop weer wat betreft 95% van de pizzerias in Nederland. Hier gelukkig eentje in de buurt die gewoon fior di latte of buffel mozzarella gebruikt als je dat wil. | |
golfer | dinsdag 25 maart 2025 @ 11:57 |
Manchego-kaas komt gewoon uit Europa. Met name uit Spanje en is hier ook volop verkrijgbaar. | |
MadMaster | dinsdag 25 maart 2025 @ 12:51 |
Er is wel een onderscheid tussen de Spaanse en de Mexicaanse versie:
| |
Jan_Onderwater | dinsdag 25 maart 2025 @ 12:53 |
En in Spanje maken ze ook Tortillas ![]() ![]() ![]() | |
golfer | zondag 30 maart 2025 @ 20:24 |
Morgenavond: Het is allang niet meer enkel op de woensdag dat de Nederlander het op tafel zet. Elke dag van de week gaan er honderdduizenden kilo's doorheen: gehakt. Van varken, maar van rund in het bijzonder. En terwijl slagers doorgaans een soort gehakt draaien van de koe, valt er in de supermarkten heel wat te kiezen. Die hebben gewoon, mager en extra mager. Het is alleen de vraag hoe ze dat doen: gehakt magerder maken. Is de koe op dieet, zeven ze vet uit het vlees, of kiezen ze compleet andere stukken? De 'Keuringsdienst van waarde' onderzoekt waar supermarktgehakt van gemaakt wordt. | |
golfer | maandag 31 maart 2025 @ 21:50 |
"Vlees van magere koeien." ![]() | |
Jan_Onderwater | maandag 31 maart 2025 @ 21:53 |
Is dat geen herhaling? Meen dat er al eens zo een aflevering was en de koeien kwamen uit Afrika. | |
golfer | maandag 31 maart 2025 @ 22:02 |
Ik geloof niks van die röntgenscanner (die wij ook niet mochten zien) bij die industriële vleesverwerker. | |
golfer | maandag 31 maart 2025 @ 22:13 |
Nee. Geen herhaling. Ging ook niet over het soort koeien, maar over de verschillen in vetpercentages en benamingen die door verschillende supermarkten gehanteerd worden. | |
Blues | maandag 31 maart 2025 @ 22:14 |
En nu heb ik zin in Ragù ![]() | |
DWMLion | woensdag 2 april 2025 @ 09:11 |
"We doen het op een leuke manier", "ow zoals in de Efteling?"🫠 | |
NoCigar | woensdag 2 april 2025 @ 10:26 |
Oh ja, weet ik weer. Destijds kwam al het gehakt van half loslopende koeien ergens in Afrika en werd het hier ontdooid. Hier waren het gewoon koeien uit Nederland. Ik vraag me af in hoeverre de die eerste situatie nog geldt. Daar was overigens ook weinig mis mee als ik het me goed herinner: er was geen misstand oid. | |
Cheeseburgert | zaterdag 5 april 2025 @ 22:56 |
2004 ![]() https://npo.nl/start/seri(...)rde/seizoen-2/gehakt | |
NoCigar | zaterdag 5 april 2025 @ 23:43 |
![]() | |
golfer | maandag 7 april 2025 @ 12:44 |
Vanavond: Cheesecake. De geschiedenis van de zoete kaastaart begint in het oude Griekenland, maar wat we tegenwoordig cheesecake noemen - een taart bereid met roomkaas - is een Amerikaanse uitvinding. Anno 2025 is cheesecake populairder dan ooit, merkt Keuringsdienst van Waarde in de supermarkt. Natuurlijk ligt er cheesecake bij de bakkerij, maar ook cheesecakevlaai en cheesecakekoekjes. En daar blijft het niet bij. Bij het snoep liggen chocoladerepen en paaseitjes met cheesecakesmaak, er is cheesecake-ijs en zelfs een cheesecakepasta voor op brood. Als het zo makkelijk is om al die producten naar cheesecake te laten smaken, hoe krijgt de taart zelf dan eigenlijk zijn smaak? Het blijkt dat cheesecake een heel rekbaar begrip is, waar niet altijd roomkaas aan te pas komt. | |
Felagund | maandag 7 april 2025 @ 21:54 |
Hier in het Aroma-magazijn zijn ze toch al eerder geweest? Wel met een andere expert volgens mij. | |
Felagund | maandag 7 april 2025 @ 21:56 |
'Letterlijk het afvullen van je lichaam'. ![]() | |
MadMaster | maandag 7 april 2025 @ 21:59 |
Was dat niet met de mosterd aflevering? | |
Felagund | maandag 7 april 2025 @ 21:59 |
Ja, dat was hem inderdaad, maar misschien is dat de standaard in de Aroma-wereld. | |
MadMaster | maandag 7 april 2025 @ 22:03 |
Er zijn in Nederland ook geur- en smaakstoffenbedrijven. Denk alleen niet dat die in de keuken willen laten kijken. Mijn schoonmoeder heeft nog een blauwe maandag bij Quest International in Naarden gewerkt en kwam dan soms thuis met de duurste parfums, maar dan voor een drol voor de fun nagemaakt in de fabriek… | |
Dutch_view | maandag 7 april 2025 @ 22:53 |
Leuke aflevering weer. Heb zelf ook wel eens een cheesecake gemaakt met zo'n "koude mix". Smaakt meer als een monchou taart, ook qua structuur. Alleen AH heeft een mix voor de variant die je moet bakken in de oven (zoals het eigenlijk hoort). | |
AnneX | maandag 7 april 2025 @ 23:00 |
Wat een informatieve uitzending weer 👍🏼 | |
Jan_Onderwater | maandag 7 april 2025 @ 23:33 |
Cheescake, of Käsekuchen is razend populair in Duitsland, ben geen fan. Als iemand een recept wil, geef maar een gil | |
Tourniquet | dinsdag 8 april 2025 @ 00:23 |
Was dezelfde man als in de mosterd-aflevering. ![]() Maar toen was Ersin bij hem op bezoek. | |
Isane | dinsdag 8 april 2025 @ 20:07 |
https://www.piecraft.nl/b(...)ngsdienst-van-waarde Hehe foto erbij ![]() | |
Curiosity | dinsdag 8 april 2025 @ 20:35 |
Ik wil er wel 1 maken. | |
Tourniquet | dinsdag 8 april 2025 @ 23:10 |
Jeroen Pauw is cameraman bij KvW. ![]() | |
Jan_Onderwater | woensdag 9 april 2025 @ 23:10 |
Zalm krijgt er een kleurtje van | |
Curiosity | donderdag 10 april 2025 @ 13:49 |
Heb je recept voor mij,van de kasekuche. | |
Jan_Onderwater | vrijdag 11 april 2025 @ 19:07 |
Voor de Bodem: 250 g Bastongekoeken aan kruim gestoten 125 g boter, vloeibaar Voor de Vulling: 200 g suiker 3 el maïzena 750 gr volle kwark 2 grote Eieren 150 g room ½ citroen citroensap Rasp van 1 citroen Voor het Topping 250 g zure room 2 el suiker 1 theelepel citroensap Verkruimel de koekjes, meng ze goed met de gesmolten boter en druk het mengsel op de bodem van een Springvorm van 28 cm. Bak 5 - 10 minuten voor in een voorverwarmde oven op 180 °C boven-/onderwarmte en haal dan uit de oven. Af laten koelen Meng de suiker met de maïzena, volle kwark tot een romige massa. Voeg het ei, de room en het citroensap toe en roer tot een gladde massa. Klop niet met een mixer, maar mix langzaam tot een romig mengsel, dit is erg belangrijk. Verdeel de vulling over de voorgebakken bodem. Bak de taart nog eens 45 minuten. Haal eruit als de randen lichtbruin zijn. Meng de ingrediënten voor het topping, verdeel het over de taart en bak de taart nog 5 minuten. Laat het best een nacht afkoelen. [ Bericht 0% gewijzigd door Jan_Onderwater op 11-04-2025 19:18:30 ] | |
Sorella | vrijdag 11 april 2025 @ 19:14 |
Hoeveel roomkaas want die zie ik niet in de ingredientenlijst staan. | |
Jan_Onderwater | vrijdag 11 april 2025 @ 19:18 |
Zit er niet in, vervang roomkaas en magere kwark door volle kwark, is lekkerder. Sorry, was niet helemaal duidelijk | |
Sorella | vrijdag 11 april 2025 @ 19:19 |
![]() ![]() | |
Curiosity | zaterdag 12 april 2025 @ 18:54 |
Dank u. | |
golfer | maandag 14 april 2025 @ 14:55 |
Vanavond: Een exclusieve ham van Spaanse varkens die een bijzonder leven leiden, zo wordt ibericoham aangeprezen. Op sommige Nederlandse verpakkingen staat echter dat de ham maar voor de helft van deze Iberische varkens komt. Wat is hier van waar? | |
DWMLion | maandag 14 april 2025 @ 15:15 |
Is al eens een aflevering over geweest: https://npo.nl/start/seri(...)_format=share_button | |
golfer | maandag 14 april 2025 @ 15:26 |
Klopt. Dit is dus een herhaling van die uitzending. ![]() | |
Jan_Onderwater | maandag 14 april 2025 @ 17:08 |
Was de verfzalm ook een herhaling? Ziet er wel naar uit. | |
golfer | maandag 14 april 2025 @ 17:15 |
Nee, dat was geen herhaling. | |
DWMLion | maandag 14 april 2025 @ 20:26 |
Flauw, kunnen toch wel wat nieuwe onderwerpen verzinnen... | |
golfer | maandag 12 mei 2025 @ 11:55 |
Vanavond volgens mij weer een nieuwe: Het vrije verkeer is op zijn retour. De grenzen gaan weer op slot. Dat hebben ze zelfs in het tuincentrum begrepen. Van gladiool tot geranium, lavendel tot Afrikaanse lelie, elke plant heeft er tegenwoordig een paspoort. Gedrukt op de verpakking: een vlag, een naam, een nummer en een land. De 'Keuringsdienst van waarde' doet een grondige paspoortcontrole, ontdekt dat praktisch elke plant wereldreiziger is en dat niemand nog weet waar zijn wortels eigenlijk liggen. [ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 12-05-2025 14:08:05 (typo) ] | |
Jan_Onderwater | maandag 12 mei 2025 @ 12:31 |
Heeft helaas al menig invasieve soort gebracht, zowel planten als dieren. | |
golfer | maandag 19 mei 2025 @ 11:25 |
Vanavond: Na de afsluiting van de Zuiderzee door de Afsluitdijk in 1932, stortte de Volendammer visserij in. In de decennia die volgden, werd er weinig gevist vanuit het dorp, terwijl de vraag naar vis toenam. Vanuit de boten gingen mensen werken op viskramen, die zich als een olievlek over Nederland verspreidden. Of je nu in Maastricht of Groningen bent, je vindt altijd een Volendammer viskraam op de markt. De naam van het vissersdorp is inmiddels bijna een keurmerk voor kwaliteit. Maar hoe authentiek is Volendammer vis nu eigenlijk? Keuringsdienst van Waarde onderzoekt het, met een diepgravend onderzoek en belrondes langs experts en verkopers. | |
golfer | maandag 19 mei 2025 @ 21:44 |
Gelul over normen en waarden uit Volendam. | |
golfer | maandag 19 mei 2025 @ 21:50 |
Schilder, de laatste palingvisser uit Volendam. | |
Szura | maandag 19 mei 2025 @ 21:51 |
Alles waar ‘Volendam’ in staat, daar ren ik juist hard van weg | |
golfer | maandag 19 mei 2025 @ 21:58 |
Volendammer gehaktballen uit de fabriek in Zoetermeer. ![]() | |
golfer | maandag 26 mei 2025 @ 12:41 |
Vanavond: De Keuringsdienst had zijn billen gebrand, ging naar de drogist en kocht er zalf. Sperti, om precies te zijn. Een tube vol verlichting bij een aambei. Maar bij de ingrediënten stond iets vreemds: haaienlevertraan. Komt haaienlevertraan écht van een haai? Keuringsdienst van waarde neemt een duik in de Sperti en komt erachter dat haaienlevers een gat in de markt zijn. | |
golfer | maandag 26 mei 2025 @ 21:43 |
Smerig gefilmd. ![]() | |
golfer | maandag 26 mei 2025 @ 21:45 |
Waasdorp in IJmuiden. ![]() | |
R-woud93 | maandag 26 mei 2025 @ 21:45 |
Goed gesprek ![]() | |
MadMaster | maandag 26 mei 2025 @ 21:45 |
De smerigste viszaak van IJmuiden… ![]() | |
svann | maandag 26 mei 2025 @ 21:51 |
Zit dat spul niet in alle vissenlevers? Genoeg vissenlevers als afvalproduct, lijkt me. | |
MadMaster | maandag 26 mei 2025 @ 21:52 |
Schelvislever (of kabeljauwlever, zoals het tegenwoordig heet) kan je gewoon eten… | |
svann | maandag 26 mei 2025 @ 21:55 |
Ik denk meer aan bijvoorbeeld die eindeloze hoeveelheid koolvis vissticks en lekkerbekken en dergelijken. | |
golfer | maandag 26 mei 2025 @ 21:56 |
In Australië (down under) zegt Ersin "In the Netherlands we put shark-liver down under." ![]() | |
MadMaster | maandag 26 mei 2025 @ 21:56 |
Dat is voor het kattenvoer… ![]() | |
golfer | maandag 26 mei 2025 @ 21:56 |
Ze hebben wel prima kibbeling van kabeljauw. | |
svann | maandag 26 mei 2025 @ 21:57 |
Zo'n haaitje heeft gewoon fataal veel lever. | |
MadMaster | maandag 26 mei 2025 @ 21:57 |
Ja, waar je dagen ziek van kan zijn. Ik spreek uit ervaring… | |
golfer | maandag 26 mei 2025 @ 22:02 |
![]() Gelukkig nooit last van gehad bij hen. | |
MadMaster | maandag 26 mei 2025 @ 22:14 |
Prijs jezelf gelukkig, de reputatie van Nico Waasdorp is niet zo best bij de lokale bevolking. De reviews van deze tourist trap liegen er dan vaak ook niet om… | |
NoCigar | maandag 26 mei 2025 @ 22:30 |
Hij doet het wel goed op TV, als persoonlijkheid. | |
golfer | maandag 26 mei 2025 @ 22:32 |
Heb je gezien dat de laatste review uit 2019 is? Maar goed. Ook toen waren ze wisselend. Wij hebben gelukkig geen negatieve ervaringen met hun kabeljauwkibbeling. | |
Jan_Onderwater | maandag 26 mei 2025 @ 23:07 |
Bij Google zijn de reviews ook nogal vaal zeer negatief, | |
Jan_Onderwater | maandag 26 mei 2025 @ 23:09 |
Beter koolvis, heek, wijting dan panga of tilapia | |
Hugo_Treger | woensdag 4 juni 2025 @ 18:14 |
Van zo'n stierenlul verwacht je meer. | |
Jan_Onderwater | woensdag 4 juni 2025 @ 19:02 |
Gedroogd een prima hondensnack om op te kauwen. | |
Hugo_Treger | woensdag 4 juni 2025 @ 20:22 |
Over smaak valt niet te twisten, Jan. | |
The-BFG | woensdag 4 juni 2025 @ 22:28 |
Ik dacht dat het algemeen bekend was dat koeien ook horens hebben.. | |
Dutch_view | zaterdag 7 juni 2025 @ 11:27 |
Best bijzonder om de ene stier de andere stier te zien bespringen ![]() En wat een gigantische beesten, als je daar als iele mens even die opvangbuisbuis om de tokus moet schuiven, daar zou ik zeven kleuren schijten ![]() Ik heb ook wel eens op tv gezien dat ze een soort nep koe hadden gemaakt zodat een stier daar op kon. en dat die stier hem dan zeg maar zelf in de opvangbuis schuift. Hoe leg je dat trouwens uit op verjaardagen, ik ben spermavanger ![]() | |
golfer | maandag 9 juni 2025 @ 14:05 |
Vanavond: De laatste van dit seizoen: Kangoeroes vormen in Australië een enorme plaag. De springende buideldieren eten gewassen van boeren op, zijn een gevaar voor het verkeer en kunnen agressief zijn tegen mensen. Jagers mogen de beesten daar dan ook schieten en het is er al vele jaren vrij normaal om kangoeroebiefstuk te eten. Maar nu rukt de kangoeroe ook bij ons op. Het vlees wordt hier niet alleen gegeten maar ook verwerkt tot hondenvoer. Bovendien verwerken fabrikanten het leer tot handtasjes en voetbalschoenen. Consumenten zijn bereid diep in de buidel te tasten voor deze kangoeroeproducten. Keuringsdienst van Waarde springt hier bovenop en zoekt uit waar al die kangoeroes vandaag komen, wat er zoal aan kangoeroeproducten op de markt is en waarom die ineens hier bij ons opduiken. | |
golfer | maandag 9 juni 2025 @ 21:55 |
K-leer met muziekje van Skippy er onder. | |
golfer | maandag 9 juni 2025 @ 21:58 |
Ze waren toch al in Australië voor de haaienlevers. | |
golfer | maandag 9 juni 2025 @ 22:05 |
Aparte beelden van de nachtelijke jacht op die beesten. | |
golfer | maandag 9 juni 2025 @ 22:07 |
Stephan Sassen met hondje Annie. ![]() | |
golfer | maandag 9 juni 2025 @ 22:15 |
Baby's doden door de koppen eraf te snijden. ![]() |