Ik kijk altijd eerst op de onderste schappen.quote:Op donderdag 27 februari 2025 20:56 schreef JanGroen het volgende:
Sowieso laat ik mij niet verlijden door keurmerken. Ik koop wat ik lekker vind en bekijk de verpakking niet eens: Nutricia chocomelk, Calvé pindakaas, Pijnenburg ontbijtkoek, enz.. Ik ga echt niet staan zoeken waar wel een keurmerk op zit en waar niet.
Ik over het algemeen ook niet. Al ben ik qua wijnen wel geneigd om te kijken hoe Hamersma deze beoordeeld heeft.quote:Op donderdag 27 februari 2025 20:56 schreef JanGroen het volgende:
Sowieso laat ik mij niet verlijden door keurmerken. Ik koop wat ik lekker vind en bekijk de verpakking niet eens: Nutricia chocomelk, Calvé pindakaas, Pijnenburg ontbijtkoek, enz.. Ik ga echt niet staan zoeken waar wel een keurmerk op zit en waar niet.
Het is kleurstof, Astaxanthine, die aan het voer wordt toegevoegd. E-nummer E161j.quote:Op maandag 3 maart 2025 16:40 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Kweekzalm is lichtroze, wilde zalm bijna rood. Het lijkt een ijzeren regel, maar waarom is dat eigenlijk zo? Als de redactie van Keuringsdienst van Waarde op onderzoek gaat, blijkt dat de kleur van zalm niet zoveel zegt over waar de vis vandaan komt.
Klopt.quote:Op maandag 3 maart 2025 16:43 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Het is kleurstof, Astaxanthine, die aan het voer wordt toegevoegd. E-nummer E161j.
Dat vind ik toch wat anders, tuurlijk kijk ik ook wel eens naar de beoordeling van journalisten en kenners.quote:Op donderdag 27 februari 2025 22:12 schreef AgnesGru het volgende:
[..]
Ik over het algemeen ook niet. Al ben ik qua wijnen wel geneigd om te kijken hoe Hamersma deze beoordeeld heeft.
En dus caroteen en krill.quote:Op maandag 3 maart 2025 16:43 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Het is kleurstof, Astaxanthine, die aan het voer wordt toegevoegd. E-nummer E161j.
quote:Vissers, dames en influencers worden er opgewonden van: parels. Prachtige praal zeer sporadisch geschonken door gulle oesters. Maar gek is het, dat je over zo'n zeldzaam wonder der natuur haast struikelt in winkelstraat en webshop. Van een paar cent per oorbel tot duizenden euro’s voor een ketting. Hoe kan dat? Keuringsdienst van waarde gaat op een schitterende zoektocht en eindigt in een Chinees moeras.
Parels (schelpscherven) in de mossels geïmplanteerd, uiteindelijke parel kost 20 eurocent, parels zijn massa product…quote:
quote:Kaastaart doet geen enkele kassa rinkelen, maar zet het er in het Engels op en het is een vetpot: cheesecake. Van winkelstraat tot supermarktschap: overal waar je kijkt, is cheesecake. Er is cheesecakethee en cheesecakebier. Cheesecakekoek en cheesecakepap. En dan heeft elk etablissement ook nog eens gewoon een soort cheesecaketaart te koop. Maar wat is cheesecake eigenlijk? De Keuringsdienst verdiept zich in taart van kaas, waar de kaas soms ver te zoeken blijkt te zijn.
Ja er is echt geen enkele reden om daar 10k voor neer te tellen, sterker nog elk bedrag boven de 25 lijkt me al teveel.quote:Op dinsdag 11 maart 2025 13:20 schreef DWMLion het volgende:
Je zult een heel goed verkooppraatje moeten hebben wil je die 10k ketting verkopen...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |