2004quote:Op maandag 31 maart 2025 21:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Is dat geen herhaling? Meen dat er al eens zo een aflevering was en de koeien kwamen uit Afrika.
quote:Op zaterdag 5 april 2025 22:56 schreef Cheeseburgert het volgende:
[..]
2004
https://npo.nl/start/seri(...)rde/seizoen-2/gehakt
Was dat niet met de mosterd aflevering?quote:Op maandag 7 april 2025 21:54 schreef Felagund het volgende:
Hier in het Aroma-magazijn zijn ze toch al eerder geweest? Wel met een andere expert volgens mij.
Ja, dat was hem inderdaad, maar misschien is dat de standaard in de Aroma-wereld.quote:Op maandag 7 april 2025 21:59 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Was dat niet met de mosterd uitzending?
Er zijn in Nederland ook geur- en smaakstoffenbedrijven. Denk alleen niet dat die in de keuken willen laten kijken.quote:Op maandag 7 april 2025 21:59 schreef Felagund het volgende:
[..]
Ja, dat was hem inderdaad, maar misschien is dat de standaard in de Aroma-wereld.
Was dezelfde man als in de mosterd-aflevering.quote:Op maandag 7 april 2025 21:54 schreef Felagund het volgende:
Hier in het Aroma-magazijn zijn ze toch al eerder geweest? Wel met een andere expert volgens mij.
Ik wil er wel 1 maken.quote:Op maandag 7 april 2025 23:33 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Cheescake, of Käsekuchen is razend populair in Duitsland, ben geen fan. Als iemand een recept wil, geef maar een gil
Jeroen Pauw is cameraman bij KvW.quote:Op dinsdag 8 april 2025 20:07 schreef Isane het volgende:
https://www.piecraft.nl/b(...)ngsdienst-van-waarde
Hehe foto erbij
Heb je recept voor mij,van de kasekuche.quote:
Zit er niet in, vervang roomkaas en magere kwark door volle kwark, is lekkerder. Sorry, was niet helemaal duidelijkquote:Op vrijdag 11 april 2025 19:14 schreef Sorella het volgende:
Hoeveel roomkaas want die zie ik niet in de ingredientenlijst staan.
Dank u.quote:Op vrijdag 11 april 2025 19:07 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Voor de Bodem:
250 g Bastongekoeken aan kruim gestoten
125 g boter, vloeibaar
Voor de Vulling:
200 g suiker
3 el maïzena
750 gr volle kwark
2 grote Eieren
150 g room
½ citroen citroensap
Rasp van 1 citroen
Voor het Topping
250 g zure room
2 el suiker
1 theelepel citroensap
Verkruimel de koekjes, meng ze goed met de gesmolten boter en druk het mengsel op de bodem van een enz enz
Is al eens een aflevering over geweest:quote:Op maandag 14 april 2025 14:55 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Een exclusieve ham van Spaanse varkens die een bijzonder leven leiden, zo wordt ibericoham aangeprezen. Op sommige Nederlandse verpakkingen staat echter dat de ham maar voor de helft van deze Iberische varkens komt. Wat is hier van waar?
Klopt. Dit is dus een herhaling van die uitzending.quote:Op maandag 14 april 2025 15:15 schreef DWMLion het volgende:
Is al eens een aflevering over geweest:
https://npo.nl/start/seri(...)_format=share_button
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |