Sitostick is ook godenvoer met hela curryquote:Op zondag 21 januari 2024 19:39 schreef de_boswachter het volgende:
Ook altijd 3. Had vanavond portie bitterballen, frikandel speciaal en Sito stick. Nu zit ik viesvol.
Heet dat boven de rivieren niet anders?quote:Op zondag 21 januari 2024 19:40 schreef BiftekiMetFeta het volgende:
[..]
Sitostick is ook godenvoer met hela curry
Helaas hier slecht verkrijgbaar
Sitostick kalkoenvlees en ui in een krokant jasjequote:Op zondag 21 januari 2024 19:42 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Heet dat boven de rivieren niet anders?
Of bedoel je Hela curry slecht verkrijgbaar?
Ja, die staat wel heel erg hoog. Bij mij staat die ranzige bruine knakworst ook erg hoog, die zien er altijd uit alsof ze er al vier jaren liggen.quote:Op zondag 21 januari 2024 20:13 schreef Kreator het volgende:
Bami schijf is wel de smerigste optie bij de cafetaria.
Die van Elite zijn echt top, lekker kruidig, goede structuur.quote:Op zondag 21 januari 2024 20:13 schreef Kreator het volgende:
Bami schijf is wel de smerigste optie bij de cafetaria.
quote:Op zondag 21 januari 2024 21:12 schreef Bombvis het volgende:
3, een heel enkele 4 (hamburger, kaassouffle, kroket en vlammetjes bijvoorbeeld). Nu heb ik er zin in
De perfect snack, een gefrituurde aardappel, tot poeder vermalen en met water door ewn machine trekken. Ja, dan wordt het wel beter.quote:
Ik heb de introductie op de Horecava meegemaakt, vond het niets en nooit besteld als ze het ergens hadden.quote:Op zondag 21 januari 2024 22:32 schreef Kreator het volgende:
[..]
De perfect snack, een gefrituurde aardappel, tot poeder vermalen en met water door ewn machine trekken. Ja, dan wordt het wel beter.
als ik zelf frikandellen bak/airfry (jajaaaa...) dan doe ik er wel twee, want anders vind ik het zonde van de ui waarvan ik de helft niet opeet.quote:Op zondag 21 januari 2024 21:10 schreef Donna het volgende:
1. Eigenlijk altijd een frikadel speciaal. En een beetje patat met mayo/pinda.
Wat is een porkie stick?quote:Op vrijdag 9 februari 2024 12:54 schreef C.L.Werner het volgende:
Raspatat, bamiblok, nasischijf en een porkie stick. Als ik daarna nog trek heb neem ik een klassieke kroket of frikandel.
Ik eet vaak 2x per week in de snackbar en kom minimaal 1x per week bij de shoarma boer.
Daarnaast diepvriespizza's margarita (energielabel B) en soms zo'n stoommaaltijd. Dan zit de week alweer vol joh
quote:Op vrijdag 9 februari 2024 12:54 schreef C.L.Werner het volgende:
diepvriespizza's margarita (energielabel B)
Valt wel mee.quote:
Ik zou het serieus niet eens naar binnen kunnen krijgen, bij lange na niet.quote:Op vrijdag 9 februari 2024 13:35 schreef Elan het volgende:
[..]
Valt wel mee.
Ik ben bijna 2 meter en sport vrijwel dagelijks.
Maar kan ook heel goed heel veel vreten.
Kan nog veel meer op als ik zou willenquote:Op vrijdag 9 februari 2024 13:39 schreef maxi-mus het volgende:
[..]
Ik zou het serieus niet eens naar binnen kunnen krijgen, bij lange na niet.
Lekker zuunig. Typisch randstedelijk gedrag.quote:Op maandag 12 februari 2024 19:01 schreef _Arual_ het volgende:
1 snack, het is duur zat. Eerst waren we voor twee personen rond de 8 a 9 euro kwijt. De laatste keer was het 15 euro (en kleinere porties).
Ben jij gek, ik zeg ook gewoon friet. Maar met een extra snack de man kom ik boven de 20 euro uit en dan haal ik liever Chinees.quote:Op maandag 12 februari 2024 19:02 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Lekker zuunig. Typisch randstedelijk gedrag.
Een Chinees weekmenu heb je ook niet meer onder de ¤30- (ok, uitzonderingen daargelaten).quote:Op maandag 12 februari 2024 19:07 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Ben jij gek, ik zeg ook gewoon friet. Maar met een extra snack de man kom ik boven de 20 euro uit en dan haal ik liever Chinees.
Onder de 30 lukt nog makkelijk maar het is wel een stuk duurder geworden.quote:Op maandag 12 februari 2024 19:24 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Een Chinees weekmenu heb je ook niet meer onder de ¤30- (ok, uitzonderingen daargelaten).
Volgens mij zijn slaatjes echt het meest ondergewaarde product van een snackbar. Slaatjesquote:Op maandag 12 februari 2024 21:48 schreef marc0871 het volgende:
Toen ik nog weleens ging halen of ter plaatse eten, patat met 2 frikandellen speciaal, of een frikandel speciaal en een slaatje.
Thuis, naast de zelfgesneden patat, vaak 2 of 3 frikandellen speciaal, met zelfgemaakte mayo en kruidenketchup, of een portie zelfgemaakte kipnuggets of bitterballen, of 2 zelfgemaakte rendang-, draadjesvlees-, of goulashkroketten.
Ligt er wel aan wat voor slaatje.quote:Op maandag 12 februari 2024 23:02 schreef Smart_ass het volgende:
[..]
Volgens mij zijn slaatjes echt het meest ondergewaarde product van een snackbar. Slaatjes.
Ik ben niet zo veeleisend als het om die slaatjes gaat eigenlijkquote:Op dinsdag 13 februari 2024 00:34 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Ligt er wel aan wat voor slaatje.
De ene smaakt naar nat karton en bij de ander is elke hap een slok azijn.
Maar er zijn er ook die best te eten zijn.
Ik heb trouwens ooit ook eens een topic gemaakt hoe ik toen een rundvleessalade maakte.
Heb ik geweten![]()
CUL / Rundvleessalade: Een klassieker. Fotoverslag.
Moet hieraan denken nuquote:Op maandag 12 februari 2024 18:36 schreef Managarm het volgende:
Ik vraag me af wat het grootste aantal snacks is wat je ooit besteld en opgegeten hebt is?
Voor mezelf: patatje met, broodje bal met pinda, frikandel speciaal, vulcano, vlammetjes en een milkshake. Niet echt bijzonder veel maar ben ook geen grote eter.
deze man heeft echt een spectaculair leven jongensquote:Op vrijdag 9 februari 2024 13:47 schreef Elan het volgende:
[..]
Kan nog veel meer op als ik zou willen
Vroeger nog meer. Keertje pannenkoeken eetwedstrijd gewonnen met 28 stuks.
Beetje a la Furious Pete.
Ik vind het eigenlijk best wel goedkoop als je het vergelijkt met andere dingen. Patat en één of twee snackjes kosten nog steeds geen drol. 8 euro ofzo? Nou, heel wat jaar geleden was het 5,50 ofzo.quote:Op maandag 12 februari 2024 19:01 schreef _Arual_ het volgende:
1 snack, het is duur zat. Eerst waren we voor twee personen rond de 8 a 9 euro kwijt. De laatste keer was het 15 euro (en kleinere porties).
Ik dacht ik probeer eens een keer een broodje hamburger speciaal met een kaassoufle er tussen. Dacht is echt een goede food hack, maar was helaas niet zo bijzonder.quote:Op maandag 12 februari 2024 22:25 schreef loveyoulongtime het volgende:
Broodje Kaassoufle met mayo (weet is gekke combo maar is goddelijk.)
Stoer hequote:Op woensdag 14 februari 2024 18:40 schreef sp3c het volgende:
[..]
deze man heeft echt een spectaculair leven jongens
Hier ook drama, jaren geleden zat er nog een goede, nu chinezen en die zijn gewoon echt niet best. Haal er ook nooit wat.quote:Op donderdag 22 februari 2024 18:11 schreef Weltschmerz het volgende:
Ik zit een beetje om een fatsoenlijke snackbar verlegen hier in de buurt, maar standaard was het altijd grote friet zonder mayonaise, ik heb liever mijn eigen Belgisch mayonaise, een berehap met saus en zo'n dikke loempia met knoflooksaus.
Wij hebben 3 kids die mee eten, is inderdaad duurder geworden. Tegenwoordig bakken wij zelf friet en snacks, niet vanwege de kosten maar ik raak iedere keer aan de schijt na de snackbarquote:Op maandag 12 februari 2024 19:01 schreef _Arual_ het volgende:
1 snack, het is duur zat. Eerst waren we voor twee personen rond de 8 a 9 euro kwijt. De laatste keer was het 15 euro (en kleinere porties).
Is dat cuy op een stokje of wat?quote:Op zondag 21 januari 2024 19:47 schreef BiftekiMetFeta het volgende:
[..]
Sitostick kalkoenvlees en ui in een krokant jasje
[ afbeelding ]
Dat is een Sitostick voor mij
Nou ik vind het niet beter smaken dan bij een degelijke snackbar vandaan eigenlijk.quote:Op zaterdag 24 februari 2024 12:27 schreef Nismo1991 het volgende:
[..]
Wij hebben 3 kids die mee eten, is inderdaad duurder geworden. Tegenwoordig bakken wij zelf friet en snacks, niet vanwege de kosten maar ik raak iedere keer aan de schijt na de snackbarsmaakt ook veel beter als je ze zelf bakt, weet je tenminste dat het allemaal vers is.
Snackbar is eigenlijk altijd zoete frietsausquote:Op donderdag 22 februari 2024 18:11 schreef Weltschmerz het volgende:
Ik zit een beetje om een fatsoenlijke snackbar verlegen hier in de buurt, maar standaard was het altijd grote friet zonder mayonaise, ik heb liever mijn eigen Belgisch mayonaise, een berehap met saus en zo'n dikke loempia met knoflooksaus.
Ik heb eigenlijk al sinds mensenheugenis een Marokkanensnackbar. In de zgn volkswijk zat ie aan de overkant van de straat en kon ik voor mijn raam staand de vaste bestelling vast in de frituur laten gooien. Die was gewoon heel goed en aardig, ook nog een dikke tien jaar eentje gehad die onaardig met best goed was.quote:Op zaterdag 24 februari 2024 11:57 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Hier ook drama, jaren geleden zat er nog een goede, nu chinezen en die zijn gewoon echt niet best. Haal er ook nooit wat.
Jammer is dat. Zure Belgische mayo wil ik.quote:Op zaterdag 24 februari 2024 15:07 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Snackbar is eigenlijk altijd zoete frietsaus
Ik hecht meer en meer waarde aan een snack dan aan patat...quote:Op zondag 21 januari 2024 19:50 schreef Mutsaers__78 het volgende:
Een grote patat met twee snacks.
Een kleine patat met twee snacks is net te weinig voor mij.
Ja, eigen mayo. (Meestal Calvé)quote:
Hamburger haal ik eigenlijk nooit bij de snackbar. Vind dat typisch een McDonalds of BK product.quote:
Daarom maak ik mijn friet liever zelf, onregelmatige handgesneden Bintenfriet in Ossewit, met wat zout en Belgische Mayo. Dat is zo lekker, daar heb je eigenlijk niets meer bij nodig.quote:Op zaterdag 24 februari 2024 17:05 schreef Weltschmerz het volgende:
Jammer is dat. Zure Belgische mayo wil ik.
Waar vind je bintjes? Ik weet dat ze nog gekweekt worden want de Walen willen niet anders voor hun friet.quote:Op zaterdag 24 februari 2024 18:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Daarom maak ik mijn friet liever zelf, onregelmatige handgesneden Bintenfriet in Ossewit, met wat zout en Belgische Mayo. Dat is zo lekker, daar heb je eigenlijk niets meer bij nodig.
Een lekker simpel hamburgertje van de snackbar vind ik erg ok. Niet te vergelijken met een BK of Mac burger idd. Maar dat is maar goed ook. (Zijn lekker op hun eigen manier)quote:Op zaterdag 24 februari 2024 17:32 schreef Bocaj het volgende:
[..]
Hamburger haal ik eigenlijk nooit bij de snackbar. Vind dat typisch een McDonalds of BK product.
Al weet ik dat ze bij de snackbar ook uit 'eigen keuken' lekkere snacks maken. (Vaak ook hamburgers en gehaktballen etc.)
https://www.aardappelshop.nl/products/bintjequote:Op zaterdag 24 februari 2024 19:44 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Waar vind je bintjes? Ik weet dat ze nog gekweekt worden want de Walen willen niet anders voor hun friet.
Ik had eigenlijk gehoopt op een winkel.quote:Op zaterdag 24 februari 2024 19:51 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
https://www.aardappelshop.nl/products/bintje
Je kan er wellicht naartoe rijden, maar wat is het probleem met online bestellen?quote:Op zaterdag 24 februari 2024 20:37 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Ik had eigenlijk gehoopt op een winkel.
Waarom twee keer dezelfde snack als je zoveel keuze hebt.quote:Op zondag 21 januari 2024 23:06 schreef Elan het volgende:
Meestal 2 frikandel speciaal 2 kalfs kroket en een kaassouffle.
Met een grote patat oorlog.
Idem. Die tweede vaak satekroket of een vlampijpquote:Op maandag 12 februari 2024 18:10 schreef Smart_ass het volgende:
Twee. En eentje daarvan is altijd een frikandel speciaal.
Echt nog nooit van een vlampijp gehoord maar het klinkt intrigerendquote:Op vrijdag 19 april 2024 20:53 schreef leolinedance het volgende:
[..]
Idem. Die tweede vaak satekroket of een vlampijp
Grote versie van een vlammetjequote:Op vrijdag 19 april 2024 22:11 schreef Smart_ass het volgende:
[..]
Echt nog nooit van een vlampijp gehoord maar het klinkt intrigerend.
Heerlijke frieten in Ossewit gebakken en daar dan stoofsaus overheen .. met een lekkere klodder Belze mayoquote:Op zaterdag 24 februari 2024 18:53 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Daarom maak ik mijn friet liever zelf, onregelmatige handgesneden Bintenfriet in Ossewit, met wat zout en Belgische Mayo. Dat is zo lekker, daar heb je eigenlijk niets meer bij nodig.
Een gemiddeld bakje friet erbij.quote:Op dinsdag 23 april 2024 16:41 schreef Managarm het volgende:
Maar hoeveel patat gaat er bij de snacks? Formaat trog, of een klein bakje? In mijn geval een grote patat mayo.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |