FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [Lulgate #110] minstens 100 euro voor HZH
Oledonderdag 19 januari 2023 @ 23:29
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2022 08:35 schreef maily het volgende:
Ze gaan toch niet trouwen dus!

De diverse instagrams:

AH6: https://instagram.com/andrehazes
Monique: https://instagram.com/moniquenoell
Sarah: https://www.instagram.com/sarahvansoelen/
Rachel: https://www.instagram.com/rachelhazes/
Roxeanne: https://www.instagram.com/roxeannehazes/

[ afbeelding ]

TLDR:
April 2018: André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

September 2019 :André Hazes en Monique Westenberg zijn weer uit elkaar

December 2020: André Hazes en Monique Westenberg verloofd!

Maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar

SPOILER
André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.

9 november 2019:André Hazes bevestigt breuk met Monique

André Hazes bevestigt breuk met Monique
SPOILER
Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. Dat laat zijn management middels een statement aan Shownieuws weten.

De breuk dateert al van enige maanden geleden. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.”

De twee gaan nog altijd goed door één deur. ”Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien.”

De geruchten over relatieproblemen tussen het stel doen al enkele weken de ronde, waarna André in september bevestigde dat er spanningen zijn en dat hij en Monique niet meer samenwonen. Hierover vertelde André destijds aan Shownieuws. ”Ik woon echt, als ik een steen zou pakken en heel hard zou gooien, dan zou ik hem door de ruit gooien. Ik ben gewoon in de buurt en ik moet daar ook zo snel mogelijk kunnen zijn. Dat gaat super.”

Maar zijn liefde voor Monique is nog altijd dik aanwezig. Het is vooral zijn werk wat het soms lastig maakt. “Ik ben wel veranderd sinds het succes. En dat is deels positief, maar voor mijn gezinsleven negatief. Want ik kan me focussen op mijn werk, daar ben ik goed in. Maar dan vergeet ik soms wel even thuis.” André weet niet of hij en Monique nog weer bij elkaar gaan komen.

André is zich er van bewust dat hij niet altijd even makkelijk in de omgang is. “Ik ben gek op mijn leven. En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven“, sluit hij af.

Toch besloten de twee eind september samen op gezinsvakantie te gaan met zoontje Andre Jr. In Bonaire beleefden ze een prachtige tijd en adopteerden ze zelfs hondje Frenkie.

Ook was de hele familie Westenberg vorige maand aanwezig bij de Ahoy-concerten van André. ”Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON,” schreef Monique vol trots bij de foto’s op Instagram.

Zo genoten gister avond met deze mensen waar ik van hou. Kijk oma’tje genieten van haar “kleinzoon”. En de trots die op papa’s gezicht staat (foto 8) als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader… die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON ????

Het is niet de eerste keer dat de twee hun relatie verbreken. In april vorig jaar waren de twee ook kort uit elkaar. Reden voor de breuk was toen Andrés drukke werkleven. Na een vakantie samen besloten ze er toch weer voor te gaan en verruilden ze het Rotterdamse woonwagenkamp voor een riante villa in Berkel en Rodenrijs.

André en Monique leerden elkaar in 2014 via Facebook kennen. In eerste instantie moest de 16 jaar oudere Monique niks van ‘jochie’ André weten, maar de zanger gaf niet op. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en ging ze met hem uiteten. De vonk sloeg over en de twee kregen in juni van dat jaar een relatie.

Anderhalf jaar later werd bekendgemaakt dat Monique in blijde verwachting is. Op 25 oktober 2016 werd hun liefde bekroond met de geboorte van zoon André Jr.
Bericht van Monique op haar Instagram
SPOILER
Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.
Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben.
De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.
Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.
Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken.
Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

10 november 2019:Bridget is nieuwe liefde André Hazes!'


SPOILER
[..]
[..]
SPOILER
17 februari 2020: André Hazes en Bridget Maasland zijn alweer uit elkaar

André en Bridget maken bekend dat hun relatie over is (mede mogelijk gemaakt door ons O-) ). Onder andere de media en alle negatieve reacties krijgen de schuld.

SPOILER

28 februari 2020: André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.


André bevestigt dat hij en Monique weer samen zijn.

SPOILER
SPOILER
12 december 2020: André vraagt Monique ten huwelijk:

SPOILER
10 maart 2021:André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar

SPOILER
[..]
SPOILER: Verklaring Monique op Instagram:
[..]
SPOILER: Voor DEZE vrouw verliet Dre Monique
Al snel komen er geruchten op gang dat André vreemd is gegaan met Sarah van Soelen:

[ afbeelding ]
[..]
[ afbeelding ]
Al snel gaan de geruchten dat Sarah zwanger is:

SPOILER
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

De Donkey Duck:
[ afbeelding ]

[..]
De covers eerste week
SPOILER
Met dank aan rubbereend:
De meest toepasselijke liedjes bij de André Hazes-soap

Voor de laatste nieuwtjes:
SPOILER
Biografie Adreen;
SPOILER
Hier weer door.

[ afbeelding ]

@totebel bedacht de, inmiddels fameuze naam Gecremeerde Kroket _O_

quote:
0s.gif Op donderdag 10 juni 2021 15:53 schreef totebel het volgende:

[..]
Ik snap je punt, maar.......


Mijn opa en oma hebben mij van mijn geboorte af aan genegeerd en mij ooms en tantes ook, omdat ze mijn moeder niet mochten. Een kind mag je nooit de inzet laten zijn van een ruzie, niet als grootouders en niet als ouders. Het kind is daar geen partij in.

Ik ben nu bijna 50. Mijn grootouders leven niet meer, maar ik heb het ze wel altijd kwalijk genomen. Mijn ooms en tantes hebben geen kinderen en zijn op een leeftijd dat ze mantelzorg nodig gaan hebben. Nu hebben ze opeens wel interesse in me, maar dat is wel te laat.

On topic: als Raggel oprecht zou zijn, zou de zit niet via de media uit vechten en had ze sowieso vanaf t begin eens een keer gedaan wat ze nu beweert: anderen respecteren.

Want, als het waar zou zijn wat ze zegt, dan zou ik dat erg onverstandig vinden van Monique, hoewel wel heel begrijpelijk.

Maar die gecremeerde kroket liegt sowieo: hartepijn...terwijl iedereen weet dat ze een zwart gat heeft zitten op de plek waar bij ieder ander een hart zit


[ Bericht 2% gewijzigd door Deisyy op 26-01-2023 11:16:12 ]
Mrmimevrijdag 20 januari 2023 @ 00:06
Hoe was Jinek?
girlnextdoor.vrijdag 20 januari 2023 @ 00:16
Ik lees even wat samenvattingen, als ik het goed begrijp is er geen contact meer met zowel Rachel als Rox. Misschien begrijp ik het verkeerd maar waar is die rechhtszaak met Yvonne dan op gebaseerd? Het is toch juist na die mysterieus doorgespeelde brief zo fout gelopen?
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 00:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 00:16 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ik lees even wat samenvattingen, als ik het goed begrijp is er geen contact meer met zowel Rachel als Rox. Misschien begrijp ik het verkeerd maar waar is die rechhtszaak met Yvonne dan op gebaseerd? Het is toch juist na die mysterieus doorgespeelde brief zo fout gelopen?
Hij is nog gewoon met Moon, noemde Sarah “dat meisje” en heeft geen contact meer met zijn moeder. Het ging niet over die rechtszaak van Rachel of de brief. Ik denk dat er eerder is was voorgevallen.

Bood zijn excuses aan voor zijn gedrag richting Monique, zei dat zij het altijd juist had en dat hij stiekem was.
Thuis snuiven en als Monique dat dacht haar voor gek verklaren. Zei sorry tegen zijn neef.

Over zijn periode in Spanje zei hij trouwens dat hij daar zes weken zou blijven maar er vijf geweest was. Toen ging Rachel hem halen, weet je nog? Later is die nog een week geweest om het af te maken.

Eva vroeg hem nog even naar de juicekanalen, daar had hij geen last van/ staat die boven. Verder niks dus ik denk echt dat die brief niet de reden was.
roos94vrijdag 20 januari 2023 @ 01:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 00:32 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Hij is nog gewoon met Moon, noemde Sarah “dat meisje” en heeft geen contact meer met zijn moeder. Het ging niet over die rechtszaak van Rachel of de brief. Ik denk dat er eerder is was voorgevallen.

Bood zijn excuses aan voor zijn gedrag richting Monique, zei dat zij het altijd juist had en dat hij stiekem was.
Thuis snuiven en als Monique dat dacht haar voor gek verklaren. Zei sorry tegen zijn neef.

Over zijn periode in Spanje zei hij trouwens dat hij daar zes weken zou blijven maar er vijf geweest was. Toen ging Rachel hem halen, weet je nog? Later is die nog een week geweest om het af te maken.

Eva vroeg hem nog even naar de juicekanalen, daar had hij geen last van/ staat die boven. Verder niks dus ik denk echt dat die brief niet de reden was.
Heeft hij relatie met mo bevestigd?
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 01:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 01:46 schreef roos94 het volgende:

[..]
Heeft hij relatie met mo bevestigd?
Nee, had dat wel verwacht, zeker na dit grapje gisteren.
https://www.shownieuws.nl(...)hen-om-nieuwe-liefde
Irri-tantevrijdag 20 januari 2023 @ 06:49
De uitzending Jinek bevestigd wat we natuurlijk al wisten (als je uitgaat van zijn verhaal). Hij was zeer zenuwachtig.

Een k#tjeugd die sporen heeft nagelaten. Beschadigd iemand die veel mensen heeft gekwetst met zijn gedrag.

Hij is nooit gecorrigeerd in zijn gedrag, werd juist wel gepusht om iemands (zijn vader) te zijn.

Een onmachtige moeder. Die hem negatief beïnvloed(de). Daarom geen contact met haar.

Ik had de indruk toen hij geëmotioneerd raakte toen het ging over zijn relatie met zijn zus. Volgens mij werd er snel overheen gepraat in te voorkomen dat hij echt emotioneel zou worden.
Sunshine1982vrijdag 20 januari 2023 @ 08:22
Hij ziet er goed uit.
mascara-kloddervrijdag 20 januari 2023 @ 08:35
quote:
10s.gif Op donderdag 19 januari 2023 23:01 schreef sly-nl het volgende:
ik trek die walgelijke kwal niet. Met dat zalvende gelul :r Zap weg

hoop dat 'ie onder een bus fietst morgen.

Met Raggel achterop :{w
Die staken! :(
Werner90210vrijdag 20 januari 2023 @ 09:21
ALLES is vooropgezet met deze mensen, werkelijk ALLES
SEMTEXvrijdag 20 januari 2023 @ 10:44
Bevestigt nog maar eens dat die gecremeerde kroket in alle opzichten een toxic iemand is.
Sunshine1982vrijdag 20 januari 2023 @ 11:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 09:21 schreef Werner90210 het volgende:
ALLES is vooropgezet met deze mensen, werkelijk ALLES
Ik twijfel. Ik vind het wel weer frappant dat ze geen contact meer hebben. Nog niet zo lang stond Rachel in een te kittig pakje te flaneren op de première van Hazes's docu, en dan nu geen contact meer. Is daar nog verder iets over gesproken?
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 11:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 11:13 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ik twijfel. Ik vind het wel weer frappant dat ze geen contact meer hebben. Nog niet zo lang stond Rachel in een te kittig pakje te flaneren op de première van Hazes's docu, en dan nu geen contact meer. Is daar nog verder iets over gesproken?
Nee, niks.
Sunshine1982vrijdag 20 januari 2023 @ 11:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 11:21 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Nee, niks.
Jammer dat daar niet over is doorgevraagd.

Dat van Roxeanne zal allemaal wel, maar Antwee, ik vertrouw hem niet zo als ik eerlijk ben. Het is iemand die met alle winden mee waait.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 20 januari 2023 @ 11:42
Hij vertelde dat zijn gezin nu het belangrijkste is. Ziet hij dat het fout dreigt te gaan stopt hij ala minuut en gaat hij iets anders doen.
Werner90210vrijdag 20 januari 2023 @ 11:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 11:42 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Hij vertelde dat zijn gezin nu het belangrijkste is. Ziet hij dat het fout dreigt te gaan stopt hij ala minuut en gaat hij iets anders doen.
Natuurlijk zegt hij dat, dat wil iedereen horen vlak voordat hij aan z;n concert reeks begint + nieuw album uitbrengt. Deze mensen staan zo ver van de werkelijkheid af dat we ons niet eens kunnen voorstellen hoe ze denken en doen en waarom ze de keuzes maken die ze maken. Alles voor de buhne, voor het imago, authenticiteit is er gewoonweg niet bij.
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 11:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 11:34 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Jammer dat daar niet over is doorgevraagd.

Dat van Roxeanne zal allemaal wel, maar Antwee, ik vertrouw hem niet zo als ik eerlijk ben. Het is iemand die met alle winden mee waait.
Dat zei zelfs Jeroen van den Boom tegen hem, die was even heel duidelijk tegen hem. Doelend op zijn extreme drive zoals Elvis, rock, sporten. Alles zo extreem.
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 11:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 11:47 schreef Werner90210 het volgende:

[..]
Natuurlijk zegt hij dat, dat wil iedereen horen vlak voordat hij aan z;n concert reeks begint + nieuw album uitbrengt. Deze mensen staan zo ver van de werkelijkheid af dat we ons niet eens kunnen voorstellen hoe ze denken en doen en waarom ze de keuzes maken die ze maken. Alles voor de buhne, voor het imago, authenticiteit is er gewoonweg niet bij.
Hij blijkt dus meerdere malen alleen op vakantie te zijn geweest, in de VS is hij helemaal niemand. Ik denk wel dat dat goed voor hem was.
girlnextdoor.vrijdag 20 januari 2023 @ 11:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 11:34 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Jammer dat daar niet over is doorgevraagd.

Dat van Roxeanne zal allemaal wel, maar Antwee, ik vertrouw hem niet zo als ik eerlijk ben. Het is iemand die met alle winden mee waait.
De tijd zal het leren.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 20 januari 2023 @ 11:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 11:47 schreef Werner90210 het volgende:

[..]
Natuurlijk zegt hij dat, dat wil iedereen horen vlak voordat hij aan z;n concert reeks begint + nieuw album uitbrengt. Deze mensen staan zo ver van de werkelijkheid af dat we ons niet eens kunnen voorstellen hoe ze denken en doen en waarom ze de keuzes maken die ze maken. Alles voor de buhne, voor het imago, authenticiteit is er gewoonweg niet bij.
Ik geloof 0,0 van wat hij daar heeft zitten te vertellen. Is puur alleen reclame voor HZH.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 20 januari 2023 @ 11:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 11:50 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dat zei zelfs Jeroen van den Boom tegen hem, die was even heel duidelijk tegen hem. Doelend op zijn extreme drive zoals Elvis, rock, sporten. Alles zo extreem.
Zelfs Jeroen die al op A2 past vanaf zijn 13e heeft niet opgelet.
Sunshine1982vrijdag 20 januari 2023 @ 12:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 11:54 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Ik geloof 0,0 van wat hij daar heeft zitten te vertellen. Is puur alleen reclame voor HZH.
Ook gewoon weer veel van hetzelfde wat al compleet uitgekauwd is.

Ik wil hem echt het voordeel van de twijfel geven, maar ik moet echt eerst zien.
LagerthaQueenOfKattevrijdag 20 januari 2023 @ 12:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 12:18 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Ook gewoon weer veel van hetzelfde wat al compleet uitgekauwd is.

Ik wil hem echt het voordeel van de twijfel geven, maar ik moet echt eerst zien.
Ik denk dat het ook komt dat dit allemaal net iets teveel is gebeurt.
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 13:17
Maandag de uitslag van de rechter toch in de zaak van Rachel tegen Yvonne?
ChipsZak.vrijdag 20 januari 2023 @ 14:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 11:50 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dat zei zelfs Jeroen van den Boom tegen hem, die was even heel duidelijk tegen hem. Doelend op zijn extreme drive zoals Elvis, rock, sporten. Alles zo extreem.
Weer die Elvis. _O-. Man man man. Alsof de ‘extreme drive’ van onze Hazes vergelijkbaar is met Elvis. En ook zou ik hem niet onder rock scharen (lol die gedachte alleen al). Jeroen doelt zeker op ‘sex, drugs and rock & roll’. Puh-lease. Dat hoort niet eens bij Antwee in de vocab te komen.

Ik vertrouw Hazes Jr. overigens ook voor geen meter.
Ronnivrijdag 20 januari 2023 @ 14:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 11:42 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:
Hij vertelde dat zijn gezin nu het belangrijkste is. Ziet hij dat het fout dreigt te gaan stopt hij ala minuut en gaat hij iets anders doen.
Weer een leugen want hij zal vastzitten aan contracten.
totebelvrijdag 20 januari 2023 @ 14:37
Ik geloof best dat hij op dit moment zelf gelooft dat hij dan wat anders gaat doen, maar............... ook al heb je nu geen contact meer met Kroketeria, het vergif heeft er wel dik 25 jaar in kunnen sijpelen he, dat raak je niet na een paar keer therapie zomaar even kwijt.

Aan een kant vind ik hem echt een enorme kwal, aan de andere kant heb ik ook medelijden. Met zo'n moeder als het kroketsel heb je ook geen vijanden meer nodig.
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 14:51
quote:
17s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 14:11 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Weer die Elvis. _O-. Man man man. Alsof de ‘extreme drive’ van onze Hazes vergelijkbaar is met Elvis. En ook zou ik hem niet onder rock scharen (lol die gedachte alleen al). Jeroen doelt zeker op ‘sex, drugs and rock & roll’. Puh-lease. Dat hoort niet eens bij Antwee in de vocab te komen.

Ik vertrouw Hazes Jr. overigens ook voor geen meter.
Hij was allleen naar die Elvis film geweest en was zo onder de indruk dat die de dag later weer ging, en dat uiteindelijk vijf dagen achter elkaar…

Vervolgens post Monique filmpjes van Dreetje voor de tv die Elvis nadoet. Ik vind dat allemaal niet zo gezond.
supernigervrijdag 20 januari 2023 @ 15:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 13:17 schreef ootjekatootje het volgende:
Maandag de uitslag van de rechter toch in de zaak van Rachel tegen Yvonne?
Hopelijk krijgt Yvonne celstraf.
girlnextdoor.vrijdag 20 januari 2023 @ 15:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 14:51 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Hij was allleen naar die Elvis film geweest en was zo onder de indruk dat die de dag later weer ging, en dat uiteindelijk vijf dagen achter elkaar…

Vervolgens post Monique filmpjes van Dreetje voor de tv die Elvis nadoet. Ik vind dat allemaal niet zo gezond.
Het enige wat ik tot nu toe geloof is dat dit soort gedrag is ontstaan bij gebrek aan een veilige opvoeding. Als mensen zo vaak naar een herhaling gaan/kijken is dat meestal omdat ze daar een goed gevoel van krijgen, weten dat het veilig voelt en weten wat er komt. Het is dus weer een kortstondig gevoel van geluk of veiligheid geweest. Ik hoop oprecht dat ie aan een langere termijn van geluk gaat werken ipv kortstondige geluksshots. Zie je ook met zijn 'relaties' met SaraSoel en Bridget. In het begin is alles fantastisch maar zodra hij een ander geluksgevoel vind of het gevoel wegebt neemt 'ie de benen. Zelfde geldt voor die periodes die hij had: gaat het vervelen zoekt ie weer een ander geluksshot. Die verslaving aan drank en drugs was dan ook niet zo gek.
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 15:35
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 15:01 schreef superniger het volgende:

[..]
Hopelijk krijgt Yvonne celstraf.
Dat kan helemaal niet, hooguit een geldboete en een rectificatie.
totebelvrijdag 20 januari 2023 @ 15:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 15:35 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dat kan helemaal niet, hooguit een geldboete en een rectificatie.
En dan ook nog als er aantoonbaar sprake is van smaad en/of laster.

En in alle eerlijkheid, de reden is niet duidelijk of dat inderdaad de reden is, maar het effect (geen contact meer met zoon Andre) zat ze toch wel juist mee. En iemand een gecremeerde kroket noemen is niet heel veel anders dan iemand een stomme trut noemen. Misschien niet aardig, maar absoluut niet strafbaar.

Sterker nog, door dat erin op te nomen heeft Kroketeria zich zelf alleen maar in haar eigen voet gesneden, ten eerste blijft die naam nu gewoon hangen en ten tweede, effe serieus he, als ik iedereen die mij een scheldnaam in mijn leven had toegedicht voor de rechter moest slepen, dan was het hele gerechtshof alleen al daar de helft van zijn tijd aan kwijt. Te kinderachtig voor woorden gewoon.
quirinavrijdag 20 januari 2023 @ 18:37
André als Elvis en Monique als Priscilla Presley.
Zouden we dan later een Hazesland hebben zoals Graceland?
Zou hij ook sterven met de broek op de enkels op de porseleinen troon als de King?
praadjevrijdag 20 januari 2023 @ 19:02
Ik zat net een interview met Rox te lezen in de Panorama. Na de dood van Andreen wilden ze een herinnering. Antwee wilde een kettinkje maar Kroket vond dat geen goed idee want dat zou zo tijdens het spelen van zijn nek getrokken worden dus liet ze hun trouwdatum op haar pols en die van de kinderen tatoeëren. Dreetje was toen tien en Rox 13. Ziek.

[ Bericht 1% gewijzigd door praadje op 20-01-2023 19:11:48 ]
girlnextdoor.vrijdag 20 januari 2023 @ 19:09
quote:
99s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 19:02 schreef praadje het volgende:
Ik zat net een interview met Rox te lezen in de Panorama. Na de dood van Antwee wilden ze een herinnering. Andreen wilde een kettinkje maar Kroket vond dat geen goed idee want dat zou zo tijdens het spelen van zijn nek getrokken worden dus liet ze hun trouwdatum op haar pols en die van de kinderen tatoeëren. Dreetje was toen tien en Rox 13. Ziek.
What the heck, dus die kinderen werden door de opperkroket gemanipuleerd om die tattoo te nemen? Met dit soort onthullingen denk ik dat er nog meer in die beerput zit wat schokkend is.
mascara-kloddervrijdag 20 januari 2023 @ 19:09
quote:
99s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 19:02 schreef praadje het volgende:
Ik zat net een interview met Rox te lezen in de Panorama. Na de dood van Antwee wilden ze een herinnering. Andreen wilde een kettinkje maar Kroket vond dat geen goed idee want dat zou zo tijdens het spelen van zijn nek getrokken worden dus liet ze hun trouwdatum op haar pols en die van de kinderen tatoeëren. Dreetje was toen tien en Rox 13. Ziek.
Antwee leeft nog hoor ;)
praadjevrijdag 20 januari 2023 @ 19:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 19:09 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Antwee leeft nog hoor ;)
Oeps, even aanpassen :)
praadjevrijdag 20 januari 2023 @ 19:10
Foutje
mascara-kloddervrijdag 20 januari 2023 @ 19:11
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 19:09 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]
What the heck, dus die kinderen werden door de opperkroket gemanipuleerd om die tattoo te nemen? Met dit soort onthullingen denk ik dat er nog meer in die beerput zit wat schokkend is.
Wat fijn voor ons, hè :7
Deisyyvrijdag 20 januari 2023 @ 19:19
quote:
99s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 19:02 schreef praadje het volgende:
Ik zat net een interview met Rox te lezen in de Panorama. Na de dood van Andreen wilden ze een herinnering. Antwee wilde een kettinkje maar Kroket vond dat geen goed idee want dat zou zo tijdens het spelen van zijn nek getrokken worden dus liet ze hun trouwdatum op haar pols en die van de kinderen tatoeëren. Dreetje was toen tien en Rox 13. Ziek.
Die is niet goed :o
Er komt wel steeds meer naar buiten :9
mailyvrijdag 20 januari 2023 @ 19:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 18:37 schreef quirina het volgende:
André als Elvis en Monique als Priscilla Presley.
Zouden we dan later een Hazesland hebben zoals Graceland?
Zou hij ook sterven met de broek op de enkels op de porseleinen troon als de King?
Hazesland ....

Naast de Febo?
Dazalbest1vrijdag 20 januari 2023 @ 19:30
Als raggel opperkroket is, zijn Antwee en Rox dan niet de bitterballen????
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 20:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 18:37 schreef quirina het volgende:
André als Elvis en Monique als Priscilla Presley.
Zouden we dan later een Hazesland hebben zoals Graceland?
Zou hij ook sterven met de broek op de enkels op de porseleinen troon als de King?
Dat was vorig jaar september toch de bedoeling?
Andromachevrijdag 20 januari 2023 @ 20:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 19:30 schreef Dazalbest1 het volgende:
Als raggel opperkroket is, zijn Antwee en Rox dan niet de bitterballen????
De cirkel is rond, mensen. Hiermee kunnen we de knakworst van Andr1 vormen. B-)
girlnextdoor.vrijdag 20 januari 2023 @ 21:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 20:37 schreef Andromache het volgende:

[..]
De cirkel is rond, mensen. Hiermee kunnen we de knakworst van Andr1 vormen. B-)
Nieuw menu voor snackbars, het échte Hazesmenu: friet/patat met een knakworst, twee bitterballen en een doorbakken kroket. Binnenkort met de biografie van Rachel Hazes cadeau.

:P
Andromachevrijdag 20 januari 2023 @ 21:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 21:04 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]
Nieuw menu voor snackbars, het échte Hazesmenu: friet/patat met een knakworst, twee bitterballen en een doorbakken kroket. Binnenkort met de biografie van Rachel Hazes cadeau.

:P
Zin in een meet met de FOK!-Hazes-boekenclub nu.
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 21:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 21:08 schreef Andromache het volgende:

[..]
Zin in een meet met de FOK!-Hazes-boekenclub nu.
9 februari, 10:00 in de rechtbank in Utrecht
Ed1234vrijdag 20 januari 2023 @ 21:49
Ik kan nu niet zo snel een bron vinden maar als ik het mij goed herinner was die tatoeage ook nog gezet met de as van vader Andre. Dan laat je dus je 10-jarige tatoeëren met as van zijn overleden vader.
Andromachevrijdag 20 januari 2023 @ 21:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 21:13 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
9 februari, 10:00 in de rechtbank in Utrecht
Ik woon vlakbij. Zal ik?
girlnextdoor.vrijdag 20 januari 2023 @ 21:58
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 21:08 schreef Andromache het volgende:

[..]
Zin in een meet met de FOK!-Hazes-boekenclub nu.
Kom maar door!
Andromachevrijdag 20 januari 2023 @ 22:04
We schrijven een fotowedstrijd uit op Insta. Een Hazes-schotel opsmikkelen, terwijl je het knakworstje in je mond hebt, je goed bruin schminken gecremeerd-style, een mooie 13-jarigenpaardenstaart in. Kanniewachte!
AgnesGruvrijdag 20 januari 2023 @ 22:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 21:49 schreef Ed1234 het volgende:
Ik kan nu niet zo snel een bron vinden maar als ik het mij goed herinner was die tatoeage ook nog gezet met de as van vader Andre. Dan laat je dus je 10-jarige tatoeëren met as van zijn overleden vader.
Dat staat me ook bij inderdaad.
Olevrijdag 20 januari 2023 @ 22:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 22:13 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Dat staat me ook bij inderdaad.
Dat is op die leeftijd toch geen eigen keus?
AgnesGruvrijdag 20 januari 2023 @ 23:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 22:47 schreef Ole het volgende:

[..]
Dat is op die leeftijd toch geen eigen keus?
Nee, dat je je kind zoiets aan doet :N
AgnesGruvrijdag 20 januari 2023 @ 23:09
quote:
De pijlen werden op de Noorderpier aangestoken door zijn vrouw Rachel en kinderen Rox en Dré. Het totale gewicht van de as van de Hazes bedroeg 2 kilo. Een deel is door zijn weduwe en kinderen gebruikt in een tatoeage. De overige as werd verdeeld over de vuurpijlen.
https://www.rijnmond.nl/a(...)e-hazes-weggeschoten
AgnesGruvrijdag 20 januari 2023 @ 23:11
images?q=tbn:ANd9GcSaQdKKBT2D9mL1x3Q_WQ5pqdjbYFvIZ-j23w&usqp=CAU
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 23:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 21:52 schreef Andromache het volgende:

[..]
Ik woon vlakbij. Zal ik?
Ik ga zeker, elke keer als ik op de nieuwssites kijk, verwacht ik een overlijdensbericht van Rachel.
Maandag heeft ze die zaak met Yvonne, 9 februari die met haar dochter. André gisteren was ook niet positief…

Gewoon gaan! Als ze nog leeft dan ben ik er zeker bij.
ootjekatootjevrijdag 20 januari 2023 @ 23:19
quote:
Tja, heftig.

Ik ken wat weduwen maar niemand injecteert zijn kind met as van hun “vader”.
Olevrijdag 20 januari 2023 @ 23:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 23:07 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Nee, dat je je kind zoiets aan doet :N
Ik ben niet heel erg van regels. Maar hier zou ik toch wel een minimale leeftijd van 16 gepast vinden. Maar ja, dan ga je gewoon ergens waar het wel kan..
MaJovrijdag 20 januari 2023 @ 23:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 23:34 schreef Ole het volgende:

[..]
Ik ben niet heel erg van regels. Maar hier zou ik toch wel een minimale leeftijd van 16 gepast vinden. Maar ja, dan ga je gewoon ergens waar het wel kan..
Het mag ook niet:

“Het is verboden een tatoeage of piercing aan te brengen bij kinderen onder de 12 jaar. Een piercing in de oorlel mag wel. Jongeren van 12 tot 16 jaar mogen alleen een tatoeage met toestemming van de ouders (of voogd). De ouders moeten aanwezig zijn als de tatoeage of piercing wordt gezet.”

Bron: Rijksoverheid
ootjekatootjezaterdag 21 januari 2023 @ 02:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 23:58 schreef MaJo het volgende:

[..]
Het mag ook niet:

“Het is verboden een tatoeage of piercing aan te brengen bij kinderen onder de 12 jaar. Een piercing in de oorlel mag wel. Jongeren van 12 tot 16 jaar mogen alleen een tatoeage met toestemming van de ouders (of voogd). De ouders moeten aanwezig zijn als de tatoeage of piercing wordt gezet.”

Bron: Rijksoverheid
Bij wie is die tattoo gezet?
ChipsZak.zaterdag 21 januari 2023 @ 02:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 15:51 schreef totebel het volgende:

[..]
En dan ook nog als er aantoonbaar sprake is van smaad en/of laster.

En in alle eerlijkheid, de reden is niet duidelijk of dat inderdaad de reden is, maar het effect (geen contact meer met zoon Andre) zat ze toch wel juist mee. En iemand een gecremeerde kroket noemen is niet heel veel anders dan iemand een stomme trut noemen. Misschien niet aardig, maar absoluut niet strafbaar.

Sterker nog, door dat erin op te nomen heeft Kroketeria zich zelf alleen maar in haar eigen voet gesneden, ten eerste blijft die naam nu gewoon hangen en ten tweede, effe serieus he, als ik iedereen die mij een scheldnaam in mijn leven had toegedicht voor de rechter moest slepen, dan was het hele gerechtshof alleen al daar de helft van zijn tijd aan kwijt. Te kinderachtig voor woorden gewoon.
Ja maar gecremeerd doet haar denken aan de dood :'( dakantochnie :'(
ChipsZak.zaterdag 21 januari 2023 @ 02:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 18:37 schreef quirina het volgende:
André als Elvis en Monique als Priscilla Presley.
Zouden we dan later een Hazesland hebben zoals Graceland?
Zou hij ook sterven met de broek op de enkels op de porseleinen troon als de King?
Ik geloof oprecht dat Hazes ècht denkt dat hij een soort Elvis is omdat hij iets te veel aan de drugs heeft gezeten. Dat hij echt een rock n roll leven leefde.

Jezelf serieus vergelijken met ‘the king’ is pas creepy. Is zijn therapeut nog bereikbaar?
roos94zaterdag 21 januari 2023 @ 06:39
Screenshot-20230121-063822-Instagram.jpg
Seven.zaterdag 21 januari 2023 @ 07:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2023 23:17 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ik ga zeker, elke keer als ik op de nieuwssites kijk, verwacht ik een overlijdensbericht van Rachel.
Maandag heeft ze die zaak met Yvonne, 9 februari die met haar dochter. André gisteren was ook niet positief…

Gewoon gaan! Als ze nog leeft dan ben ik er zeker bij.
Ze is pas 52!
totebelzaterdag 21 januari 2023 @ 08:58
quote:
17s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 02:26 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ja maar gecremeerd doet haar denken aan de dood :'( dakantochnie :'(
Dat doet een foto van haar met mij.. of in elk geval met mijn ontbijt... zou de rechter daar ontvankelijk voor zijn denk je? ;)

[ Bericht 27% gewijzigd door totebel op 21-01-2023 09:08:03 ]
ChipsZak.zaterdag 21 januari 2023 @ 10:21
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 07:03 schreef Seven. het volgende:

[..]
Ze is pas 52!
Pfoe. Ik had ouder gedacht, :D. Toch snap ik wel dat @ootjekatootje een overlijdensbericht verwacht, _O-. Zoveel haat in je lijf dat zich langzaam maar zeker tegen je keert. De dood haalt je vanzelf wel op.

Alhoewel.. onkruid vergaat niet en ik vraag me af of Magere Hein wel op Raggel zit te wachten, laat staan haar op te halen.
praadjezaterdag 21 januari 2023 @ 11:34
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 07:03 schreef Seven. het volgende:

[..]
Ze is pas 52!
Ik denk dat Ootje bedoeld als ze tegen die tijd zichzelf niets aangedaan heeft. Dat heeft ze tenslotte al een keer eerder geprobeerd.
MaJozaterdag 21 januari 2023 @ 12:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 02:01 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Bij wie is die tattoo gezet?
Blijkbaar bij Antwee en Rox. Hij was pas 10.
mailyzaterdag 21 januari 2023 @ 12:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 12:06 schreef MaJo het volgende:

[..]
Blijkbaar bij Antwee en Rox. Hij was pas 10.
Ze bedoelt waarschijnlijk bij welke tekentent.
quirinazaterdag 21 januari 2023 @ 13:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 06:39 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]
The King on his throne.
Mrmimezaterdag 21 januari 2023 @ 13:23
Deze hele Hazeszooi is eigenlijk ook geen shownieuws juice meer. Het is gewoon een zwaar ontwrichte familie met aan het hoofd een narcist eerste klas.

Bene echt heul benieuwd naar die rechtszaak.
girlnextdoor.zaterdag 21 januari 2023 @ 14:04
Ik besef me nu pas dat die ouwe weer direct op Rachel is gekropen nadat Rox geboren was op 18 januari 1993, gezien Antwee op 21 januari 1994 geboren is..
mailyzaterdag 21 januari 2023 @ 14:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 14:04 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ik besef me nu pas dat die ouwe weer direct op Rachel is gekropen nadat Rox geboren was op 18 januari 1993, gezien Antwee op 21 januari 1994 geboren is..
Na 3 maanden pas. :+
girlnextdoor.zaterdag 21 januari 2023 @ 14:16
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 14:10 schreef maily het volgende:

[..]
Na 3 maanden pas. :+
Is toch best wel direct, in acht genomen dat je na een bevalling niet direct kunt verder hobby'en lijkt me :P Moet er iig niet aan denken dat ik na mijn bevalling in Juni binnen drie maanden weer zwanger ben iig :D
vencodarkzaterdag 21 januari 2023 @ 15:47
Na een natuurlijke bevalling ‘moet’ je een week of 6 wachten. Dus na 3 maanden seks is niet perse extreem of uitzonderlijk gevaarlijk ofzo.
Er zijn echt mensen die kinderen kort op elkaar willen.
Andromachezondag 22 januari 2023 @ 00:07
Eindelijk Jinek teruggekeken. Ik ben geraakt.
LagerthaQueenOfKattezondag 22 januari 2023 @ 11:03
quote:
17s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 10:21 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Pfoe. Ik had ouder gedacht, :D. Toch snap ik wel dat @:ootjekatootje een overlijdensbericht verwacht, _O-. Zoveel haat in je lijf dat zich langzaam maar zeker tegen je keert. De dood haalt je vanzelf wel op.

Alhoewel.. onkruid vergaat niet en ik vraag me af of Magere Hein wel op Raggel zit te wachten, laat staan haar op te halen.
Ze is beter af bij Hein.
Sinds haar comeback is het een en al ellende met die vrouw.
Leandrazondag 22 januari 2023 @ 11:55
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 januari 2023 14:04 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ik besef me nu pas dat die ouwe weer direct op Rachel is gekropen nadat Rox geboren was op 18 januari 1993, gezien Antwee op 21 januari 1994 geboren is..
Net geen Irish twins.
JOOzondag 22 januari 2023 @ 12:38
Andre%20Hazes%20160404769.jpg
Een van de laatste foto’s van de familie Hazes met ze vieren uit 2004. Als ze wisten hoe het toen zou lopen..
quirinazondag 22 januari 2023 @ 17:37
Ja d
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2023 12:38 schreef JOO het volgende:
[ afbeelding ]
Een van de laatste foto’s van de familie Hazes met ze vieren uit 2004. Als ze wisten hoe het toen zou lopen..
ja dat is bewijs dat ze niet in scheiding lagen. Hij was lekker vissen. Rachel lokt met brood de visjes.
En dre junior wil Rox te water laten.
ESF1Gamermaandag 23 januari 2023 @ 07:36
Vandaag is de uitspraak in de gecremeerde kroket zaak
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 10:48
quote:
4s.gif Op maandag 23 januari 2023 07:36 schreef ESF1Gamer het volgende:
Vandaag is de uitspraak in de gecremeerde kroket zaak
Ik denk dat Rachel gaat verliezen.
mascara-kloddermaandag 23 januari 2023 @ 11:40
/me pakt alvast de popcorn erbijslingert de frituurpan aan voor een lekker kroketje bij de lunch :9
Duderinnetjemaandag 23 januari 2023 @ 11:43
quote:
0s.gif Op zondag 22 januari 2023 17:37 schreef quirina het volgende:
Ja d
[..]
ja dat is bewijs dat ze niet in scheiding lagen. Hij was lekker vissen. Rachel lokt met brood de visjes.
En dre junior wil Rox te water laten.
Volgens mij is senior daar al overleden en heeft Rachel hem in een stoel gehesen zodat de opgeroepen pers even 'stiekem' een foto kan maken. 8-)
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 11:45
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 11:40 schreef mascara-klodder het volgende:
[me=mascara-klodder]pakt alvast de popcorn erbijslingert de frituurpan aan voor een lekker kroketje bij de lunch :9[/me]
Goed plan!
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 12:08
Is de uitspraak ook nog ergens te volgen?
mailymaandag 23 januari 2023 @ 12:57
quote:
6s.gif Op maandag 23 januari 2023 11:43 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]
Volgens mij is senior daar al overleden en heeft Rachel hem in een stoel gehesen zodat de opgeroepen pers even 'stiekem' een foto kan maken. 8-)
:X _O-
girlnextdoor.maandag 23 januari 2023 @ 14:55
Hoelaat is die zaak eigenlijk?
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 14:57
quote:
1s.gif Op maandag 23 januari 2023 14:55 schreef girlnextdoor. het volgende:
Hoelaat is die zaak eigenlijk?
Geen idee, lees er nog niks over in de media.

Edit:
15:00 volgens GeenStijl.
quirinamaandag 23 januari 2023 @ 15:11
En mag ze geflambeerde kreket zeggen?
quirinamaandag 23 januari 2023 @ 15:11
Aangebrande kreket dan?
girlnextdoor.maandag 23 januari 2023 @ 15:20
Als Yvonne dat niet meer mag zeggen mag Rachel zich altijd nog ergeren in dit topic :P Weet niet of het kan, maar André gaf toch afgelopen week aan dat er geen contact was? Dus het gaat nu alleen om aangebrande kroket?
CoExistmaandag 23 januari 2023 @ 15:23
Rachel wint… -O-

Yvonne Coldeweijer moet video over Rachel Hazes verwijderen en een rectificatie plaatsen
https://www.ad.nl/show/yv(...)e-plaatsen~a147ee64/
girlnextdoor.maandag 23 januari 2023 @ 15:26
quote:
1s.gif Op maandag 23 januari 2023 15:23 schreef CoExist het volgende:
Rachel wint… -O-

Yvonne Coldeweijer moet video over Rachel Hazes verwijderen en een rectificatie plaatsen
https://www.ad.nl/show/yv(...)e-plaatsen~a147ee64/
-O- op naar 9 februari..
ESF1Gamermaandag 23 januari 2023 @ 15:28
quote:
1s.gif Op maandag 23 januari 2023 15:23 schreef CoExist het volgende:
Rachel wint… -O-

Yvonne Coldeweijer moet video over Rachel Hazes verwijderen en een rectificatie plaatsen
https://www.ad.nl/show/yv(...)e-plaatsen~a147ee64/
Maar mag Yvonne wel gecremeerde kroket noemen?
RipCitymaandag 23 januari 2023 @ 15:30
BN'ers krijgen wel veel gelijk laatste tijd he
LagerthaQueenOfKattemaandag 23 januari 2023 @ 15:32
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 10:48 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ik denk dat Rachel gaat verliezen.
Helaas heeft ze op alle punten gewonnen. 8)7
quirinamaandag 23 januari 2023 @ 15:32
Jammer dat die grillkroket weer gewonnen heeft.
AgnesGrumaandag 23 januari 2023 @ 15:35
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 15:32 schreef quirina het volgende:
Jammer dat die grillkroket weer gewonnen heeft.
Ja, dat is eigenlijk nog erger dan dat Yv verloren heeft. Zeker na al die uitlatingen van de gecremeerde kroket zelf.
LagerthaQueenOfKattemaandag 23 januari 2023 @ 15:36
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 15:32 schreef quirina het volgende:
Jammer dat die grillkroket weer gewonnen heeft.
Miss heeft ze 9 februari minder geluk.
Want wat heeft ze nu eigenijk nog? Een paar vrienden meer niet.
Mooiste vond ik dat ze zo verliefd was op Klaas Otto en na 2 weken was het over en uit. Is ze weer aan de kant gezet.
Leandramaandag 23 januari 2023 @ 15:38
Ja, lastige uitspraak... aan de ene kant jammer dat Rachel gewonnen heeft, aan de andere kant meer dan prima dat Yvonne C. tot de orde geroepen is.
CoExistmaandag 23 januari 2023 @ 15:54
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 15:28 schreef ESF1Gamer het volgende:

[..]
Maar mag Yvonne wel gecremeerde kroket noemen?
Neen.
https://www.mediacourant.(...)roket-mag-niet-meer/

In ga straks ff een Rachel Hazes bestellen bij de snackbar om te kijken of ik dan een gecremeerde kroket krijg.
Wellicht wordt het net zo’n fenomeen als de Jos Brinkie.
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 16:00
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 15:32 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Helaas heeft ze op alle punten gewonnen. 8)7
Bizar.
ESF1Gamermaandag 23 januari 2023 @ 16:01
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 15:36 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Miss heeft ze 9 februari minder geluk.
Want wat heeft ze nu eigenijk nog? Een paar vrienden meer niet.
Mooiste vond ik dat ze zo verliefd was op Klaas Otto en na 2 weken was het over en uit. Is ze weer aan de kant gezet.
Dat is de echte popcorn zaak
mailymaandag 23 januari 2023 @ 16:01
Op het nieuws : "ook mag ze haar geen gecremeerde kroket meer noemen"

_O-
JourneyBluemaandag 23 januari 2023 @ 16:04
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 16:00 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Bizar.
of gewoon terecht?
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 16:06
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 16:04 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
of gewoon terecht?
Dat een rechter bepaald dat je iemand niet narcistisch mag noemen? Of achterlijk wijf, zoals bij Femke Louise. Ja dat vind ik best bizar.
JourneyBluemaandag 23 januari 2023 @ 16:09
dan
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 16:06 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dat een rechter bepaald dat je iemand niet narcistisch mag noemen? Of achterlijk wijf, zoals bij Femke Louise. Ja dat vind ik best bizar.
Dat is wel een hele korte samenvatting van waar het om ging. Maar prima.
MissButterflyymaandag 23 januari 2023 @ 16:30
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 16:06 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dat een rechter bepaald dat je iemand niet narcistisch mag noemen? Of achterlijk wijf, zoals bij Femke Louise. Ja dat vind ik best bizar.
Is nergens voor nodig. Zeker niet als je er in blijft hangen en het tot in den treure blijft herhalen. En er ook geld aan verdiend.
Jammer voor Yvonne dat het haar nu eens geld kost ipv dat ze er aan verdiend. :')
Marsenalmaandag 23 januari 2023 @ 16:36
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 16:06 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dat een rechter bepaald dat je iemand niet narcistisch mag noemen? Of achterlijk wijf, zoals bij Femke Louise. Ja dat vind ik best bizar.
Er zitten gelukkig wel grenzen aan wat je mag publiceren over een ander.
LagerthaQueenOfKattemaandag 23 januari 2023 @ 16:41
quote:
1s.gif Op maandag 23 januari 2023 16:30 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]
Is nergens voor nodig. Zeker niet als je er in blijft hangen en het tot in den treure blijft herhalen. En er ook geld aan verdiend.
Jammer voor Yvonne dat het haar nu eens geld kost ipv dat ze er aan verdiend. :')
Het heeft Yv niets gekost ze had een crowfund opgestart voor de advocaat kosten.
MissButterflyymaandag 23 januari 2023 @ 16:41
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 16:41 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]
Het heeft Yv niets gekost ze had een crowfund opgestart voor de advocaat kosten.
Heeft ze alle kosten eruit gehaald?
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 16:46
quote:
14s.gif Op maandag 23 januari 2023 16:36 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Er zitten gelukkig wel grenzen aan wat je mag publiceren over een ander.
Is dat zo? Ooit de columns van Youp van het Hek gelezen?
supernigermaandag 23 januari 2023 @ 16:48
Mooi dat Yvonne heeft verloren.
Marsenalmaandag 23 januari 2023 @ 16:49
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 16:46 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Is dat zo? Ooit de columns van Youp van het Hek gelezen?
Jazeker, maar ik kan me niet herinneren dat iemand hem voor de rechter heeft getrokken
Wienerschnitzelsmaandag 23 januari 2023 @ 16:58
D66-rechters.
Fietsertje70maandag 23 januari 2023 @ 16:59
quote:
14s.gif Op maandag 23 januari 2023 16:49 schreef Marsenal het volgende:

[..]
Jazeker, maar ik kan me niet herinneren dat iemand hem voor de rechter heeft getrokken
Omdat diegene dan in een volgende column helemaal in de zeik wordt gezet maar dan in nette bewoordingen.
RipCitymaandag 23 januari 2023 @ 17:10
twitter


twitter
Marsenalmaandag 23 januari 2023 @ 17:14
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 16:59 schreef Fietsertje70 het volgende:

[..]
Omdat diegene dan in een volgende column helemaal in de zeik wordt gezet maar dan in nette bewoordingen.
Dat recht heeft Yvonne Coldewijer ook.

Laten we nou niet doen alsof het vrije woord hier wordt aangetast. Aan het publiekelijk beledigen van mensen zit een grens en als de rechter in dit geval de grens hier neerlegt, dan is daar niet zo veel aan de hand. Het is niet alsof het beledigen van die perkamenten trol hoognodig is.
freaky40maandag 23 januari 2023 @ 17:16
Wat een kansloze uitspraak van een deugende/woke rechter.
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 17:30
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 17:10 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]

[ twitter ]

Die Rob gaat los op Twitter, ben benieuwd straks in RTL boulevard. Heel verstandig van Yvonne dat ze haar bronnen niet heeft prijsgegeven trouwens.
freaky40maandag 23 januari 2023 @ 17:38
Helemaal eens met Rob in deze. Waanzin ten top.

93a4c3dae0b61b0ecfa577680263a70d.png

En die D66 rechter heeft zichzelf ook genadeloos belachelijk gemaakt. Dat je over deze futiliteit zo'n uitspraak doet. Idioot!
Sunshine1982maandag 23 januari 2023 @ 17:50
Ik ben niet pro Rachel, maar ik kan me goed voorstellen dat zo'n grietje als Yvonne je zwaar op de zenuwen kan werken.

Van mij mogen er wel meer rechtzaken tegen Yvonne komen.
RipCitymaandag 23 januari 2023 @ 18:06
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 17:38 schreef freaky40 het volgende:

En die D66 rechter heeft zichzelf ook genadeloos belachelijk gemaakt. Dat je over deze futiliteit zo'n uitspraak doet. Idioot!
Dat is z'n werk :D Kan moeilijk zeggen zoek het maar uit ik ga vissen.
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 18:14
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 18:06 schreef RipCity het volgende:

[..]
Dat is z'n werk :D Kan moeilijk zeggen zoek het maar uit ik ga vissen.
Dat zei die rechter bij Engel wel, die liep weg.
Sunshine1982maandag 23 januari 2023 @ 18:15
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 18:14 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dat zei die rechter bij Engel wel, die liep weg.
Je kan je afvragen of dat dan wel professioneel was.
freaky40maandag 23 januari 2023 @ 18:17
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 17:50 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik ben niet pro Rachel, maar ik kan me goed voorstellen dat zo'n grietje als Yvonne je zwaar op de zenuwen kan werken.

Van mij mogen er wel meer rechtzaken tegen Yvonne komen.
Trololol
quirinamaandag 23 januari 2023 @ 18:19
Nou wel weer genoeg over die rimpelige zeemleren lap.Het veenlijk heeft gelijk gekregen en daar moeten we het maar mee doen.
RipCitymaandag 23 januari 2023 @ 18:39
Eddy Zoey geniet ervan het nog paar keer extra te benadrukken :D

Gecremeerde kroket zal haar voor altijd achtervolgen haha.
Sunshine1982maandag 23 januari 2023 @ 18:44
Eddy Zoey... Je bedoelt die vent die al jaren passé is? :)
AgnesGrumaandag 23 januari 2023 @ 18:44
Ik ben echt de tel kwijt hoe vaak ze gecremeerde kroket hebben gezegd _O-
quirinamaandag 23 januari 2023 @ 18:45
Shhht nou genoeg over het vinkenveense veenlijk.
Sunshine1982maandag 23 januari 2023 @ 18:47
Rachel zal nooit meer een kroket kunnen bestellen ;(
quirinamaandag 23 januari 2023 @ 18:53
Dan bestelt ze maar een friedeldel speciaal.
DavidTwentemaandag 23 januari 2023 @ 18:54
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 18:44 schreef Sunshine1982 het volgende:
Eddy Zoey... Je bedoelt die vent die al jaren passé is? :)
Nee, niet echt passé. Sinds september 2019 presenteert hij RTL Boulevard.
Sunshine1982maandag 23 januari 2023 @ 18:56
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 18:54 schreef DavidTwente het volgende:

[..]
Nee, niet echt passé. Sinds september 2019 presenteert hij RTL Boulevard.
RTL boulevard :P Enough said.

Eddy was alleen leuk in 'Nu we er toch zijn', een programma van zo'n 15 jaar geleden.
totebelmaandag 23 januari 2023 @ 19:42
Wat ik dan weer stuitend vind, de beroepsweduwe noemt zichzelf een BNer... op grond waarvan eigenlijk? Lijkenpikkerij? Her zijn van een aasgier?

(On a sidenote: daar lijkt ze ook wel een beetje op...die snavel non stop in standje ontevreden)
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 19:48
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 19:42 schreef totebel het volgende:
Wat ik dan weer stuitend vind, de beroepsweduwe noemt zichzelf een BNer... op grond waarvan eigenlijk? Lijkenpikkerij? Her zijn van een aasgier?

(On a sidenote: daar lijkt ze ook wel een beetje op...die snavel non stop in standje ontevreden)
Ze is een Bekende Nederlander, bekend van het bekend zijn.
mailymaandag 23 januari 2023 @ 21:02
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 18:47 schreef Sunshine1982 het volgende:
Rachel zal nooit meer een kroket kunnen bestellen ;(
Breek haar de bek niet open :X

Misschien lust ze die niet eens.

Ze was toch meer van de knakworst :+
Sunshine1982maandag 23 januari 2023 @ 21:16
quote:
1s.gif Op maandag 23 januari 2023 21:02 schreef maily het volgende:

[..]
Breek haar de bek niet open :X

Misschien lust ze die niet eens.

Ze was toch meer van de knakworst :+
:+
KingRolandmaandag 23 januari 2023 @ 21:26
wacht, maar je mag iemand dus geen gecremeerde kroket noemen? huh? waarom niet?

lijkt wel china zeg :D waar is de vrijheids van meningsuiting gebleven? of hebben BN'ers een speciale status gekregen?

Veel vragen, maar iemand een samenvatting waarop de rechter deze zaak heeft beoordeeld?
KingRolandmaandag 23 januari 2023 @ 21:27
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 19:48 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ze is een Bekende Nederlander, bekend van het bekend zijn.
Wacht. Het oordeel is gebaseerd omdat ze een bekende Nederlander is? wtf? :D
Ronnimaandag 23 januari 2023 @ 21:39
quote:
6s.gif Op maandag 23 januari 2023 21:26 schreef KingRoland het volgende:
wacht, maar je mag iemand dus geen gecremeerde kroket noemen? huh? waarom niet?

lijkt wel china zeg :D waar is de vrijheids van meningsuiting gebleven? of hebben BN'ers een speciale status gekregen?

Veel vragen, maar iemand een samenvatting waarop de rechter deze zaak heeft beoordeeld?
https://uitspraken.rechts(...)howbutton=true&idx=2
mailymaandag 23 januari 2023 @ 21:44
quote:
Volgens mij is er nog nooit een zaak geweest waar het woord "(gecremeerde) kroket" geschreven werd :D
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 21:44
quote:
6s.gif Op maandag 23 januari 2023 21:27 schreef KingRoland het volgende:

[..]
Wacht. Het oordeel is gebaseerd omdat ze een bekende Nederlander is? wtf? :D
:?
KingRolandmaandag 23 januari 2023 @ 21:45
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 21:44 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
:?
ik spreek toch geen Chinees of wel dan?
ootjekatootjemaandag 23 januari 2023 @ 22:04
quote:
6s.gif Op maandag 23 januari 2023 21:45 schreef KingRoland het volgende:

[..]
ik spreek toch geen Chinees of wel dan?
Ik denk het wel, begrijpend lezen is blijkbaar moeilijk. Ik reageer op post 138 en jij trekt vervolgens een vreemde conclusie.
KingRolandmaandag 23 januari 2023 @ 22:07
quote:
1s.gif Op maandag 23 januari 2023 22:04 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ik denk het wel, begrijpend lezen is blijkbaar moeilijk. Ik reageer op post 138 en jij trekt vervolgens een vreemde conclusie.
Nou jammer dat je iets tegen Chinezen hebt.
Kupelumaandag 23 januari 2023 @ 22:16
Maar even over de zaak naast kreket;
de brief!
En wie heeft die gestuurd en wie heeft al die tijd in alle info voorzien?

Ik zat even door die uitspraak te scrollen, echt heel grappig, Y die serieus uitlegd wat spionnen zijn aan de rechter. Yvonne heeft dus heel lang gedacht dat die briefvan Retteketet Rachel de gecremeerde kreket kwam. Maar die heeft een eigen versie! Een eigen versie! :?
Hoeveel zijn er?
En wie heeft die brief dan aan Y gestuurd?

Kort samengevat zijn we daarin nietssss opgeschoten in deze saga.
girlnextdoor.maandag 23 januari 2023 @ 23:15
quote:
1s.gif Op maandag 23 januari 2023 22:16 schreef Kupelu het volgende:
Maar even over de zaak naast kreket;
de brief!
En wie heeft die gestuurd en wie heeft al die tijd in alle info voorzien?

Ik zat even door die uitspraak te scrollen, echt heel grappig, Y die serieus uitlegd wat spionnen zijn aan de rechter. Yvonne heeft dus heel lang gedacht dat die briefvan Retteketet Rachel de gecremeerde kreket kwam. Maar die heeft een eigen versie! Een eigen versie! :?
Hoeveel zijn er?
En wie heeft die brief dan aan Y gestuurd?

Kort samengevat zijn we daarin nietssss opgeschoten in deze saga.
Zou het SaraSoel zelf zijn geweest? Die brief kwam toevallig vlak nadat zij en de opperkroket elkaar tegenkwamen op een event.

Andere optie is Monique om tegen te houden dat hij terug naar SaraSoel ging. Of Antwee zelf die in een doorgesnoven/dronken bui dacht dat het grappig was die brief te sturen.
praadjemaandag 23 januari 2023 @ 23:28
quote:
0s.gif Op maandag 23 januari 2023 18:53 schreef quirina het volgende:
Dan bestelt ze maar een friedeldel speciaal.
_O-
supernigermaandag 23 januari 2023 @ 23:31
Onnodige sneer.
lifeofyvonnes-instagram-2023-1-23-story.jpg
Kupeludinsdag 24 januari 2023 @ 00:04
quote:
1s.gif Op maandag 23 januari 2023 23:15 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]
Zou het SaraSoel zelf zijn geweest? Die brief kwam toevallig vlak nadat zij en de opperkroket elkaar tegenkwamen op een event.

Andere optie is Monique om tegen te houden dat hij terug naar SaraSoel ging. Of Antwee zelf die in een doorgesnoven/dronken bui dacht dat het grappig was die brief te sturen.
Waarschijnlijk zijn er nog veel meer brieven….en heeft iedereen er een, behalve wij!! -O- *O*

Waarom zijn er sowieso 3 exemplaren…. Als we er vanuit gaan dat Soel de hare gewoon heeft gehouden. Hummmm, moeilijk, daar is een 50% kans op.

Dus er zijn sowieso 2,5 exemplaren. Waarom zoveel? En waarom zijn die bij verschillende derden?

En waarom zo moeilijk doen? Ga er heen, vertel het, bel desnoods. Maar waarom zo’n brief en dat theater? Ik vind dat wel licht narcistisch gedrag, om zo een relatie te beëindigen. Zelf het podium moeten hebben :+ :+

Lange intro voor ik gok op Antwee. Gewoon omdat hij graag mensen gek maakt. :+
freaky40dinsdag 24 januari 2023 @ 00:35
quote:
1s.gif Op maandag 23 januari 2023 23:31 schreef superniger het volgende:
Onnodige sneer.
[ afbeelding ]
Spot on sneer! In your face.
JourneyBluedinsdag 24 januari 2023 @ 07:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 00:35 schreef freaky40 het volgende:

[..]
Spot on sneer! In your face.
Nah, zegt vooral veel over Yvonne, past in het patroon, slechte verliezer en gaat dan om zich heen slaan. Alsof haar eigen ouders zo blij met Yvonne zijn, die schamen zich kapot.
AgnesGrudinsdag 24 januari 2023 @ 07:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 07:37 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Nah, zegt vooral veel over Yvonne, past in het patroon, slechte verliezer en gaat dan om zich heen slaan. Alsof haar eigen ouders zo blij met Yvonne zijn, die schamen zich kapot.
Alsof Rachel een haar beter is.
totebeldinsdag 24 januari 2023 @ 08:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 07:50 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Alsof Rachel een haar beter is.
In elk geval is haar wens dat ze een voorbeeld is...en dat is ze ook.... van hoe je niet met je kinderen om moet gaan.
freaky40dinsdag 24 januari 2023 @ 10:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 07:37 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Nah, zegt vooral veel over Yvonne, past in het patroon, slechte verliezer en gaat dan om zich heen slaan. Alsof haar eigen ouders zo blij met Yvonne zijn, die schamen zich kapot.
Wat een lulkoek.
Pisces29dinsdag 24 januari 2023 @ 11:11
quote:
1s.gif Op maandag 23 januari 2023 23:31 schreef superniger het volgende:
Onnodige sneer.
[ afbeelding ]
Ik ben behoorlijk moe van elke Hazes, maar vind dit wbt Yvonne niet zo leuk meer. :{
Roddels, oké, prima. Maar ik krijg nu zo ongeveer medelijden met Rachel.
ootjekatootjedinsdag 24 januari 2023 @ 11:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 11:11 schreef Pisces29 het volgende:

[..]
Ik ben behoorlijk moe van elke Hazes, maar vind dit wbt Yvonne niet zo leuk meer. :{
Roddels, oké, prima. Maar ik krijg nu zo ongeveer medelijden met Rachel.
Daar had ik vorige week ook ff last van, is morgen weer over hoor. Als ze weer een nieuwe stunt uithaalt.
roos94dinsdag 24 januari 2023 @ 12:15
Veel mensen zijn slachtoffer in deze, ook Rachel.
mailydinsdag 24 januari 2023 @ 13:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 11:23 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Daar had ik vorige week ook ff last van, is morgen weer over hoor. Als ze weer een nieuwe stunt uithaalt.
_O-
Sunshine1982dinsdag 24 januari 2023 @ 13:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 10:39 schreef freaky40 het volgende:

[..]
Wat een lulkoek.
Kun je ook eens wat uitgebreider reageren? Lekker makkelijk zulke korte opmerkingen.
freaky40dinsdag 24 januari 2023 @ 13:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 13:42 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Kun je ook eens wat uitgebreider reageren? Lekker makkelijk zulke korte opmerkingen.
Nee, waarom zou ik.
potjecremedinsdag 24 januari 2023 @ 17:01
Toch apart dat mensen moeite hebben als Amalia oliebol wordt genoemd maar geen moeite hebben met de kroket naam van Rachel.

Ze geeft aan het grievend te vinden. Is het zo lastig om dat te respecteren?
RipCitydinsdag 24 januari 2023 @ 17:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 17:01 schreef potjecreme het volgende:
Toch apart dat mensen moeite hebben als Amalia oliebol wordt genoemd maar geen moeite hebben met de kroket naam van Rachel.

Ze geeft aan het grievend te vinden. Is het zo lastig om dat te respecteren?
Ja want dan bevind je je op een glijdende schaal. Dan kan niemand nog iets zeggen over een ander. Geen een caberatier nog iemand een 'andere naam' geven etc. Dan kan alles 'grievend' zijn en kan je straks niets meer.
potjecremedinsdag 24 januari 2023 @ 17:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 17:26 schreef RipCity het volgende:

[..]
Ja want dan bevind je je op een glijdende schaal. Dan kan niemand nog iets zeggen over een ander. Geen een caberatier nog iemand een 'andere naam' geven etc. Dan kan alles 'grievend' zijn en kan je straks niets meer.
Nee, niet iedereen gaat een rechtzaak aan. Zij geeft aan het niet leuk te vinden. Kleine moeite om daar rekening mee te houden.
Fietsertje70dinsdag 24 januari 2023 @ 17:30
Ik heb nu dus wel zin in een kroket :(
Deisyydinsdag 24 januari 2023 @ 17:32
27dc106a-9bdd-11ed-8b67-0255c322e81b.jpg

quote:
Coldeweijer deelt rectificatie over video brief André Hazes

Yvonne Coldeweijer, de vrouw achter juicekanaal Life of Yvonne, heeft een rectificatie geplaatst over haar video waarin zij beweert dat Rachel Hazes een privébrief van haar zoon André Hazes aan haar zou hebben gelekt. Dat doet Coldeweijer als gevolg van de uitspraak van de rechtbank van Amsterdam, die maandag besloot dat de vlogger moet rectificeren.

In de video, die dinsdagochtend nog steeds te zien is op het YouTube-kanaal van Coldewijer, doet zij uitspraken over de rol van Hazes bij het uitlekken van een privébrief van André aan diens ex Sarah van Soelen. Coldeweijer beweerde dat de rol van Rachel in het uitlekken van de brief ervoor heeft gezorgd dat er verminderd contact is tussen Rachel en André. In de rechtszaal gaf Rachel toe dat het contact met haar zoon inderdaad verslechterd was, maar dat zou een andere reden hebben. De rechtbank oordeelde dat Coldeweijer haar beweringen niet voldoende kon onderbouwen.
Ik schrik een beetje van deze filterloze foto.
Pisces29dinsdag 24 januari 2023 @ 18:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 17:32 schreef Deisyy het volgende:
[ afbeelding ]
[..]
Ik schrik een beetje van deze filterloze foto.
Doe mij maar resting bitchfaces. Weinig mensen zijn mooi met een iets te uitbundige lach. :)
vencodarkdinsdag 24 januari 2023 @ 19:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 17:30 schreef Fietsertje70 het volgende:
Ik heb nu dus wel zin in een kroket :(
Stel dat je bij elke kroket die je vanaf nu aan eet, altijd aan Rachel Hazes zou denken. :P

You’re welcome.
JourneyBluedinsdag 24 januari 2023 @ 19:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 17:32 schreef Deisyy het volgende:
[ afbeelding ]
[..]
Ik schrik een beetje van deze filterloze foto.
jumpscare
girlnextdoor.woensdag 25 januari 2023 @ 11:52
Haalt ’gecremeerde kroket’ de Dikke Van Dale?

Het gebruik van hartige snacks als schimpnaam wordt mogelijk populairder nu de ’gecremeerde kroket’-zaak van Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer zoveel aandacht trekt. Dat suggereert hoofdredacteur Ton den Boon van woordenboek Van Dale woensdag in zijn column in dagblad Trouw.

De rechter oordeelde maandag dat juicekoningin Yvonne Coldeweijer de weduwe van volkszanger André Hazes niet meer mag uitmaken voor ’gecremeerde kroket’. „Dat wil niet zeggen dat de taalvorm ’gecremeerde kroket’ nu meteen van het toneel verdwenen is”, waarschuwt Den Boon. „In veel kranten, tijdschriften en weblogs is er - al dan niet schertsend - over de kwestie geschreven, waardoor deze schimpnaam in korte tijd aardig wat bekendheid heeft gekregen.”

In het Nederlands bestaat volgens de baas van het woordenboek „geen sterke traditie om anderen uit te schelden met aan de snackbar ontleende woorden.” In de serie Bassie & Adriaan schold de grote schurk De Baron zijn handlangers overigens wel vaak uit voor een ’frikandel’ of een ’bal gehakt’. Maar de grote aandacht voor de zaak rond de gecremeerde kroket zal mogelijk het gebruik van niet-zoetige baksels als scheldwoorden doen toenemen, denkt Den Boon. „Mogelijk worden namen van hartige snacks vanaf nu ook populairder als (onderdeel van) schimpnamen”, suggereert hij.

De rechter oordeelde dat de term „gecremeerde kroket” door Coldeweijer niet meer gebruikt mag worden om naar Hazes te verwijzen. Deze bewoording is volgens de rechter „hoe dan ook grievend en beledigend”, net als andere bewoordingen als narcistisch, manipulatief, knettergek en toxic.

Bron: telegraaf.nl
------

User die dit bedacht heeft, heeft wat teweeg gebracht als
dit soort discussies nu gevoerd gaat worden. Hierom hou ik van FOK!. Dé geheime inspiratiebron van juicende BN'ers.
roos94woensdag 25 januari 2023 @ 11:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 januari 2023 17:30 schreef Fietsertje70 het volgende:
Ik heb nu dus wel zin in een kroket :(
Ik vind bitterballen veel lekkerder
girlnextdoor.woensdag 25 januari 2023 @ 12:01
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 11:54 schreef roos94 het volgende:

[..]
Ik vind bitterballen veel lekkerder
Ik eet een jaar of 4 vegetarisch dus dan wel de vegetarische kreket. Maar broodje vega kreket, jammie.
totebelwoensdag 25 januari 2023 @ 16:21
quote:
1s.gif Op woensdag 25 januari 2023 11:52 schreef girlnextdoor. het volgende:
Haalt ’gecremeerde kroket’ de Dikke Van Dale?

Het gebruik van hartige snacks als schimpnaam wordt mogelijk populairder nu de ’gecremeerde kroket’-zaak van Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer zoveel aandacht trekt. Dat suggereert hoofdredacteur Ton den Boon van woordenboek Van Dale woensdag in zijn column in dagblad Trouw.

De rechter oordeelde maandag dat juicekoningin Yvonne Coldeweijer de weduwe van volkszanger André Hazes niet meer mag uitmaken voor ’gecremeerde kroket’. „Dat wil niet zeggen dat de taalvorm ’gecremeerde kroket’ nu meteen van het toneel verdwenen is”, waarschuwt Den Boon. „In veel kranten, tijdschriften en weblogs is er - al dan niet schertsend - over de kwestie geschreven, waardoor deze schimpnaam in korte tijd aardig wat bekendheid heeft gekregen.”

In het Nederlands bestaat volgens de baas van het woordenboek „geen sterke traditie om anderen uit te schelden met aan de snackbar ontleende woorden.” In de serie Bassie & Adriaan schold de grote schurk De Baron zijn handlangers overigens wel vaak uit voor een ’frikandel’ of een ’bal gehakt’. Maar de grote aandacht voor de zaak rond de gecremeerde kroket zal mogelijk het gebruik van niet-zoetige baksels als scheldwoorden doen toenemen, denkt Den Boon. „Mogelijk worden namen van hartige snacks vanaf nu ook populairder als (onderdeel van) schimpnamen”, suggereert hij.

De rechter oordeelde dat de term „gecremeerde kroket” door Coldeweijer niet meer gebruikt mag worden om naar Hazes te verwijzen. Deze bewoording is volgens de rechter „hoe dan ook grievend en beledigend”, net als andere bewoordingen als narcistisch, manipulatief, knettergek en toxic.

Bron: telegraaf.nl
------

User die dit bedacht heeft, heeft wat teweeg gebracht als
dit soort discussies nu gevoerd gaat worden. Hierom hou ik van FOK!. Dé geheime inspiratiebron van juicende BN'ers.
Woohoo, mijn "15 minutes"... zij het behoorlijk onbekend
quirinawoensdag 25 januari 2023 @ 18:22
Leeggelopen Kaassouflee hoorde ik vandaag op kantoor.
quirinawoensdag 25 januari 2023 @ 18:23
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 16:21 schreef totebel het volgende:

[..]
Woohoo, mijn "15 minutes"... zij het behoorlijk onbekend
Ooooooh was jij het van die gecremeerde kroket, wauw!
totebelwoensdag 25 januari 2023 @ 18:43
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 18:23 schreef quirina het volgende:

[..]
Ooooooh was jij het van die gecremeerde kroket, wauw!
Jup. Al zijn er hier wel heel wat meer krachttermen voorbij gekomen: verbrandde tosti, zeemleren lap, het Veenlijk... fok! Kent meer creatievelingen
AgnesGruwoensdag 25 januari 2023 @ 18:56
twitter
Deisyywoensdag 25 januari 2023 @ 18:59
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 16:21 schreef totebel het volgende:

[..]
Woohoo, mijn "15 minutes"... zij het behoorlijk onbekend
Heb je de naam laten registreren? :D
Ronniwoensdag 25 januari 2023 @ 19:00
FmES0pbX0AEmmRw.jpg
quirinawoensdag 25 januari 2023 @ 19:45
Ze ligt wel lekker comfi in dat kadetje.
mailywoensdag 25 januari 2023 @ 20:18
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 19:45 schreef quirina het volgende:
Ze ligt wel lekker comfi in dat kadetje.
Geen mosterd?!
quirinawoensdag 25 januari 2023 @ 20:23
Geen mosterd op gecremeerde toestanden.
mailywoensdag 25 januari 2023 @ 20:26
XJXlhRW.png
mailywoensdag 25 januari 2023 @ 20:39
d6herQF.png
Eightyonewoensdag 25 januari 2023 @ 20:58
twitter
Mrmimewoensdag 25 januari 2023 @ 21:19
Ik krijg ineens inspiratie voor de carnavalsoptocht volgende maand _O_
quirinawoensdag 25 januari 2023 @ 21:27
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 21:19 schreef Mrmime het volgende:
Ik krijg ineens inspiratie voor de carnavalsoptocht volgende maand _O_
Ga jij als de gecremeerde kreket en ik als friedeldel speciaal met grote gouden bril.
mailywoensdag 25 januari 2023 @ 21:28
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 21:27 schreef quirina het volgende:

[..]
Ga jij als de gecremeerde kreket en ik als friedeldel speciaal met grote gouden bril.
Paar knakworstjes erachteraan _O_
Mrmimewoensdag 25 januari 2023 @ 21:33
Oh wauw jongens ik ben heel visueel ingesteld. Dat wordt een kraker in de optocht :D
Mrmimewoensdag 25 januari 2023 @ 21:36
Allemaal een bubble theetje in de hand ^O^

“Jarenlang met een lijk rondsjouwen is behoorlijk zwaar, maar met friedeldellen, knaks en kroketten red ik het nog wel een paar jaar”
mailywoensdag 25 januari 2023 @ 21:39
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 21:36 schreef Mrmime het volgende:
Allemaal een bubble theetje in de hand ^O^

“Jarenlang met een lijk rondsjouwen is behoorlijk zwaar, maar met friedeldellen, knaks en kroketten red ik het nog wel een paar jaar”
Een neutje bessen erbij om warm te blijven!!!!!
Pregowoensdag 25 januari 2023 @ 21:42
Ik wil meedoen met die optocht, dan verkleed ik me als een fles bessen.
Andromachewoensdag 25 januari 2023 @ 22:04
Ik doe mee als Elvis! Ik wil een carnavalsmeet!
Ronniwoensdag 25 januari 2023 @ 22:13
Ik verkleed me als het meezeulende lijk dat steeds een nieuw pilske in de hand gedrukt krijgt uit respect voor mezelf.
Momowoensdag 25 januari 2023 @ 22:29
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 20:58 schreef Eightyone het volgende:
[ tweet ]

Kon ook niet uitblijven met carnaval voor de deur
Olewoensdag 25 januari 2023 @ 23:02
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 22:29 schreef Momo het volgende:

[..]


Kon ook niet uitblijven met carnaval voor de deur
nu pas :D
mailywoensdag 25 januari 2023 @ 23:58
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 22:29 schreef Momo het volgende:

[..]

Kon ook niet uitblijven met carnaval voor de deur
Ik verwachtte "heb je even voor mij?" maar het is van "feliz navidad" _O-
Pregowoensdag 25 januari 2023 @ 23:58
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 22:29 schreef Momo het volgende:

[..]

Kon ook niet uitblijven met carnaval voor de deur
Ik vind dat @totebel royalties verdient :Y
vencodarkdonderdag 26 januari 2023 @ 00:18
De quote van @totebel die Rachel voor het eerst een gecremeerde kroket noemt, behoort in de OP trouwens. ^O^
totebeldonderdag 26 januari 2023 @ 11:08
quote:
1s.gif Op donderdag 26 januari 2023 00:18 schreef vencodark het volgende:
De quote van @:totebel die Rachel voor het eerst een gecremeerde kroket noemt, behoort in de OP trouwens. ^O^
Eigenlijk, destijds, vond ik zelf de opmerking die erachter stond grappiger.. ze had het over een huilend hart, tja.. nog los van dat ik al uberhaupt braakneigingen krijg van opmerkingen als "mijn hart huilt", om een hart te kunnen laten huilen moet je er ook wel een hebben...en een moeder die uit winstbejag haar kinderen pusht in dingen waar ze te jong voor zijn, haar dochter voor de rechtbank sleept om zelfde reden en dan ook nog het nodig vindt om haar dochter te besmeuren, haar beide kinderen beschadig heeft uit eigen belang, ja ...dat noem ik een harteloos iemand.. al is ze zelf natuurlijk ook wel op een manier opgevoed die haar ook beschadigd heeft...maar iets leren, dat doet madam nog steeds niet. In plaats van steeds de confrontatie opzoeken en de vermoorde onschuld uit te hangen zou ze ook eens naar zichzelf en haar eigen rol kunnen kijken.

Ik geloof best dat ze de benaming niet leuk vindt, hij is ook niet vleiend en nooit zo bedoeld geweest ook (hij is vooral bepaald omdat het zo lekker alitereert), maar ik geloof geen reet van de reden die ze er voor noemt.

Ik denk dat ze vooral een kruistocht tegen Yvonne voert (andersom ook trouwens).. ik had dat anders aangepakt. Ik had Yvonne eens uitgenodigd voor een happie andijviestamppot en doodgeknuffeld met vriendelijkheid
Deisyydonderdag 26 januari 2023 @ 11:18
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2023 11:08 schreef totebel het volgende:

[..]
Eigenlijk, destijds, vond ik zelf de opmerking die erachter stond grappiger.. ze had het over een huilend hart, tja.. nog los van dat ik al uberhaupt braakneigingen krijg van opmerkingen als "mijn hart huilt", om een hart te kunnen laten huilen moet je er ook wel een hebben...en een moeder die uit winstbejag haar kinderen pusht in dingen waar ze te jong voor zijn, haar dochter voor de rechtbank sleept om zelfde reden en dan ook nog het nodig vindt om haar dochter te besmeuren, haar beide kinderen beschadig heeft uit eigen belang, ja ...dat noem ik een harteloos iemand.. al is ze zelf natuurlijk ook wel op een manier opgevoed die haar ook beschadigd heeft...maar iets leren, dat doet madam nog steeds niet. In plaats van steeds de confrontatie opzoeken en de vermoorde onschuld uit te hangen zou ze ook eens naar zichzelf en haar eigen rol kunnen kijken.

Ik geloof best dat ze de benaming niet leuk vindt, hij is ook niet vleiend en nooit zo bedoeld geweest ook (hij is vooral bepaald omdat het zo lekker alitereert), maar ik geloof geen reet van de reden die ze er voor noemt.

Ik denk dat ze vooral een kruistocht tegen Yvonne voert (andersom ook trouwens).. ik had dat anders aangepakt. Ik had Yvonne eens uitgenodigd voor een happie andijviestamppot en doodgeknuffeld met vriendelijkheid
Je eerste gecremeerde kroket quote heeft inderdaad een plaatsje in de OP verdiend SHO / [Lulgate #110] minstens 100 euro voor HZH _O_
Puzziedonderdag 26 januari 2023 @ 20:13
ikbentdonderdag 26 januari 2023 @ 23:06
http://oranjerood.nl/project/kroket/

Als we in bulk afnemen, wat zou zo'n pak nou kosten. Ik denk aan kleur "extra bruin" en dan een Rachel masker erbij. Geïnspireerd door de carnavalsideeën hier 🤡
sly-nldonderdag 26 januari 2023 @ 23:41
quote:
"Te lang stond mijn voordeur op een kier" :{ en veel "lalalalalalala".
Matige zangstem, meer praten eigenlijk. Melodietje een voldoende.
Opvallend slecht geëdit. Misschien geldgebrek?

Verder wel top ^O^
APKvrijdag 27 januari 2023 @ 00:03
quote:
10s.gif Op donderdag 26 januari 2023 23:41 schreef sly-nl het volgende:

Verder wel top ^O^
:D
Andromachevrijdag 27 januari 2023 @ 10:07
Ze krijgt publiek, ze verdient er geld mee, ze trekt goede lui aan om mee samen te werken; hoe de kwaliteit van haar stem ook is, Rox doet het gewoon prima. En op haar eigen voorwaarden. ^O^
totebelvrijdag 27 januari 2023 @ 11:20
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 10:07 schreef Andromache het volgende:
Ze krijgt publiek, ze verdient er geld mee, ze trekt goede lui aan om mee samen te werken; hoe de kwaliteit van haar stem ook is, Rox doet het gewoon prima. En op haar eigen voorwaarden. ^O^
Precies... en laten we eerlijk zijn, er zijn meer, best grote, artiesten die absoluut niet kunnen zingen *kuchkuch Madonna*, dan is een matige zangstem tenminste nog steeds wel een zangstem
quirinavrijdag 27 januari 2023 @ 14:01
Connie Breukhoven/Vanessa “zingt” ook.
Het is een kwestie van smaak.
JOOvrijdag 27 januari 2023 @ 16:18
Ik keek wat oud beeldmateriaal van de televisieshow Een avond met Andre uit 1985 en volgens mij zie ik Friedel van Galen, de moeder van Rachel als figurant vanaf 29:45. :D Zou ze toen als Rachel opgedrongen hebben aan Andre? :'( Opvallend is dat Andre sr. hetzelfde jaar zijn eerste huwelijksproblemen kreeg met Ellen (inclusief veel ziekenhuisbezoeken door fysieke klachten), waardoor hij in 1986 bijna niet meer optrad voor publiek. -O- Het begin van het einde :P


Edit:
Ik zie dat de moeder van Rachel er ook al in 1982 bij was in het Concertgebouw vanaf 8:47.[ Bericht 8% gewijzigd door JOO op 27-01-2023 16:22:11 (aanvulling) ]
roos94vrijdag 27 januari 2023 @ 16:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 16:18 schreef JOO het volgende:
Ik keek wat oud beeldmateriaal van de televisieshow Een avond met Andre uit 1985 en volgens mij zie ik Friedel van Galen, de moeder van Rachel als figurant vanaf 29:45. :D Zou ze toen als Rachel opgedrongen hebben aan Andre? :'( Opvallend is dat Andre sr. hetzelfde jaar zijn eerste huwelijksproblemen kreeg met Ellen (inclusief veel ziekenhuisbezoeken door fysieke klachten), waardoor hij in 1986 bijna niet meer optrad voor publiek. -O- Het begin van het einde :P


Edit:
Ik zie dat de moeder van Rachel er ook al in 1982 bij was in het Concertgebouw vanaf 8:47.

Deze soap gaat langer terug dan de Bold&the beautiful _O_
Andromachevrijdag 27 januari 2023 @ 16:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 16:18 schreef JOO het volgende:
Ik keek wat oud beeldmateriaal van de televisieshow Een avond met Andre uit 1985 en volgens mij zie ik Friedel van Galen, de moeder van Rachel als figurant vanaf 29:45. :D Zou ze toen als Rachel opgedrongen hebben aan Andre? :'( Opvallend is dat Andre sr. hetzelfde jaar zijn eerste huwelijksproblemen kreeg met Ellen (inclusief veel ziekenhuisbezoeken door fysieke klachten), waardoor hij in 1986 bijna niet meer optrad voor publiek. -O- Het begin van het einde :P


Edit:
Ik zie dat de moeder van Rachel er ook al in 1982 bij was in het Concertgebouw vanaf 8:47.

_O_
quirinavrijdag 27 januari 2023 @ 17:25
Het gerucht ging toen ook dat Friedel met Hazes in t nest lag als hij dronken was.
Ze bedrukten zelfs de zakjes van de vleeswaren met het portret van André Hazes.
quirinavrijdag 27 januari 2023 @ 17:46
HUISVRIEND: RACHEL HAD SEKS MET ANDRE HAZES TOE ZIJ 12 WAS!

Verbijsterend! Volgens voormalig huisvriend van Andre Hazes, Henk Volkers, werd Andre in de tijd dat die nog met zijn tweede vrouw Ellen getrouwd was, verleid door de toen pas 12-jaar Rachel. Henk Volkers (75) zegt dat hij en Ellen Hazes destijds met eigen ogen hebben gezien hoe de 12-jarige Rachel met het geslachtsdeel van Hazes 'speelde'...

Volkers zegt ook dat dat Rachel van Galen en haar vader en moeder destijds maar een doel voor ogen hadden: Rachel te koppelen aan Andre Hazes. Volgens de toenmalige huisvriend wilde Ellen, die vorige week overleed aan borstkanker en het verdriet om haar grote liefde Andre, daarom ook niet meer leven...

Henk Volkers doet zijn verbijsterende verhaal deze week in het weekblad Prive en hij neemt bepaald geen blad voor de mond. Keihard zegt hij dat Rachel en haar ouders deels verantwoordelijk zijn voor het verdriet van Ellen in de afgelopen jaren. Verdriet dat werd veroorzaakt omdat Rachel al als 12-jarig pubermeisje Andre Hazes wist in te palmen.

Het kwam allemaal door Rachel, weet Henk Prive te vertellen. "De familie Van Galen was Hazes-gek. Ze hadden een slagerij in Rotterdam, zelfs op het vleeswaren papier stond zijn foto. Ze hebben zich in het huwelijk van André gewerkt. Dat moest kapot, voor dochter Rachel. Moeder Frida had ervoor gezorgd dat haar dochter, hoewel toen pas twaalf jaar oud, op de kleine Melvin mocht passen. Ellen was toen nog een evenwichtige meid. Ze runde Melvin Productions aan de Willemsparkweg en was veel op kantoor.

Op een dag belde ze me op. Of ik met haar naar een bankstel wilde gaan kijken. Gezellig met zijn tweetjes en André ging toch nooit mee. Maar Ellen vergat iets en wij liepen terug naar huis. Ik had hun huis verbouwd en er zo'n boerendeur in gemaakt. Het bovenste deurtje stond open en wat zagen we? Ik kan het niet zeggen. Ellen kreeg een nekslag. Ze keek me aan, ik kon haar nog nét opvangen... Ik heb haar uit huis gehaald, we zijn een stukje gaan rijden. Je hebt het niet goed gezien, suste ik.

De verhouding van haar Andre met pubermeisje Rachel maakte dat Ellen overspannern raakte volgens Volkers. "Ellen raakte geestelijk helemaal in de war. Ze ging wartaal praten en hoorde vliegtuigen en treinen. Ik heb Melvin naar mensen gebracht om op te passen. Toen ik terugkwam hadden kennissen Ellen met een ziekenwagen laten ophalen. Ze was psychiatrisch patiënt geworden en werd opgesloten in een ziekenhuis in Amersfoort."

Toen Henk dat hoorde, zo vertelt hij in het weekblad, reed met een 'bloedgang' naar Amersfoort. "Ellen vloog steeds tegen de tralies aan. Ze gilde: 'Henk, help me toch!' Toen brak mijn hart. Ze had zó veel verdriet en ik ben goed van de tongriem gesneden en zei tegen die dokter: Wat is dat voor flauwekul? Ik dacht dat alleen de wettige echtgenoot hierover kon beslissen. De mensen die dit hebben gedaan zijn aangewaaide kennissen... Ik neem Ellen meteen weer mee.

Dat kon natuurlijk niet, meneer Hazes moest maar komen. Ik bellen naar de familie Van Galen. Nee, André kwam niet aan de telefoon. Ik zei: Als ik hem niet binnen één seconde te spreken krijg, ga ik naar een drukkerij waar ik vijfhonderd pamfletten laat maken over André en jullie dochter en die hang ik door heel Rotterdam. Jullie verkopen nooit meer één ons worst."

"lk kreeg André meteen aan de lijn. Wat er aan de hand was. Ik zeg: Waar ben je nou mee bezig man? Je vrouw ligt achter de tralies. Je hebt haar echt gek gekregen. Je hebt een uur de tijd om te komen. Het greep André wel aan. We hebben drie uur met de doktoren gesproken, met als gevolg dat we Ellen de volgende dag konden ophalen. Maar nog diezelfde avond kwam dat wijf Van Galen thuis in Baarn. Wat denk je dat ze zegt, je raadt het nooit: 'Zo, die Ellen is opgeruimd. En ik wil in dit huis die naam nóóit meer horen!' Toen kreeg ik een vlaag. Ik pakte dat mens beet en gooide haar dwars door de boerendeur heen en inde tuin kreeg ze nog een paar schoppen. Ik was zó laaiend, dat niemand me dorst te benaderen.De volgende dag kreeg André Ellen dus weer mee naar huis, maar hij ging gewoon door met die Rachel. De hele week zat hij in Rotterdam. Uiteindelijk is Ellen toen tóch weer door gedraaid."

Heb probeerde nog te redden wat er te redden viel. 'Ik zei tegen André dat ik hem dood zou schieten als hij er niet een einde maakt aan. dat gedoe met dat mokkel uit Rotterdam. Hij antwoordde: 'Dat durf je nooit. 'Ik: Let maar op! Toch niet gedaan natuurlijk, maar wél Rachel gebeld. Waar hij bijzat pakte ik de telefoon: Jij klein geraffineerd loeder...André zit hier naast me, maar heeft niet de moéd het je te zeggen, dus doe ik het maar. Het is over en uit tussen jullie! Hij kiest voor Ellen. Weet je wat ze antwoordde? 'Ik had ook nooit aan een oudere man moeten beginnen! Maar ze zijn gewoon doorgegaan die twee. Alsof er geen Ellen bestond.'

De scheiding was volgens Volkers onafwendbaar. 'Maar het leven interesseerde haar eigenlijk niet meer. Ze is later hertrouwd met Job, een heel lieve man, maar ze is nooit meer echt gelukkig geweest."

Toen André, oktober 1991 met Rachel trouwde huilde Ellen tranen met tuiten."

Bron: http://zijonline.nl/ecNews.asp?ID=5688&page2=zij_gossip oorspronkelijk

Van https://www.maroc.nl/foru(...)den-andre-hazes.html gekopieerd
girlnextdoor.vrijdag 27 januari 2023 @ 18:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 16:38 schreef roos94 het volgende:

[..]
Deze soap gaat langer terug dan de Bold&the beautiful _O_
Wat had Friedel toch eennkek smaakje qua uiterlijk en brillen :') Maar echt, die mensen zijn niet goed hoor.
CoExistvrijdag 27 januari 2023 @ 18:54
Hier ook een uitgebreide biografie van de smartlappende smeerlap.

https://www.ad.nl/show/bi(...)ille-jeugd~a5e0cf30/

https://www.ad.nl/show/bi(...)terallures~a840b4e9/

https://www.ad.nl/show/bi(...)adrenaline~a3229193/

https://www.ad.nl/show/bi(...)-het-einde~ae866642/
girlnextdoor.vrijdag 27 januari 2023 @ 19:27
Besef nu pas dat 30 juni, de uitgerekende datum van mijn eigen kleine jongen, ook de geboortedag van André is. Klein detail: ik ben zelf jarig op 23 september, de sterfdatum van André.


Het is allemaal meant to be denk ik :')
roos94vrijdag 27 januari 2023 @ 19:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 19:27 schreef girlnextdoor. het volgende:
Besef nu pas dat 30 juni, de uitgerekende datum van mijn eigen kleine jongen, ook de geboortedag van André is. Klein detail: ik ben zelf jarig op 23 september, de sterfdatum van André.


Het is allemaal meant to be denk ik :')
Ons dreetje is niet de vader hoop ik
girlnextdoor.vrijdag 27 januari 2023 @ 19:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 19:46 schreef roos94 het volgende:

[..]
Ons dreetje is niet de vader hoop ik
Nee maak je geen zorgen. Ik ben niet zijn type gezien waar hij op valt. Mijn man is gelukkig wel een stabiele factor zonder verslavingsproblemen. Misschien aan Fifa maar als dat alles is :') Overigens heeft hij wel dezefde leeftijd als Antwee, namelijk 29 :P

quote:
Ik las de AD-stukjes, en dit viel mij op:
quote:
Als Rachel en de kleine Roxeanne en Dreetje zich enkele minuten voor de show toch melden, klimt een al licht benevelde Hazes alsnog het podium op. Als hij Zij Gelooft In Mij zingt, vinden zijn ogen die van Rachel op de eerste rij. En de videoschermen tonen, onder luid applaus, hun gelijmde liefde.
Ik dacht bij het lezen van deze tekst meteen: dat heeft die kroket zeker weer bekokstoofd met het camerateam/de productie :')
AgnesGruvrijdag 27 januari 2023 @ 20:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 19:27 schreef girlnextdoor. het volgende:
Besef nu pas dat 30 juni, de uitgerekende datum van mijn eigen kleine jongen, ook de geboortedag van André is. Klein detail: ik ben zelf jarig op 23 september, de sterfdatum van André.

Het is allemaal meant to be denk ik :')
Je gaat hem wel André noemen toch?
quirinavrijdag 27 januari 2023 @ 20:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 18:31 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]
Wat had Friedel toch eennkek smaakje qua uiterlijk en brillen :') Maar echt, die mensen zijn niet goed hoor.
Ja Friedel was wel een style icon. Veel zwart en behangen met goud.
quirinavrijdag 27 januari 2023 @ 20:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 19:27 schreef girlnextdoor. het volgende:
Besef nu pas dat 30 juni, de uitgerekende datum van mijn eigen kleine jongen, ook de geboortedag van André is. Klein detail: ik ben zelf jarig op 23 september, de sterfdatum van André.

Het is allemaal meant to be denk ik :')
Wat bijzonder. Dan mag je em ook wel André noemen.
Nee hoor grapje.
Andromachevrijdag 27 januari 2023 @ 20:40
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 20:12 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Je gaat hem wel André noemen toch?
Anvier. :{w
AgnesGruvrijdag 27 januari 2023 @ 21:02
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 20:40 schreef Andromache het volgende:

[..]
Anvier. :{w
En dan andijviestamp als eerste hapje?
quirinavrijdag 27 januari 2023 @ 21:45
Beetje bessen in zijn flesje, daar slaapt ie zo lekker op.
AgnesGruvrijdag 27 januari 2023 @ 22:09
Zelfs bij Jinek gaat het over gecremeerde kroket _O-
quirinavrijdag 27 januari 2023 @ 22:17
1:11:06 zo zorgzaam

En 51:20 Friedel op d'r best.

7:02 schattig hoor.

[ Bericht 3% gewijzigd door quirina op 27-01-2023 22:32:06 ]
girlnextdoor.zaterdag 28 januari 2023 @ 00:02
We hebben al een naam maar we kunnen ook een doopnaam toevoegen :P

Ik ga stuk om jullie reacties _O-
ootjekatootjezaterdag 28 januari 2023 @ 00:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 19:27 schreef girlnextdoor. het volgende:
Besef nu pas dat 30 juni, de uitgerekende datum van mijn eigen kleine jongen, ook de geboortedag van André is. Klein detail: ik ben zelf jarig op 23 september, de sterfdatum van André.


Het is allemaal meant to be denk ik :')
Wat een fijn nieuws! *O*
Hup en nu op die blauwe wolk en genieten!
roos94zaterdag 28 januari 2023 @ 06:13
Ik blijf het zeggen
rodanya3.jpg
rodanyathumb.jpg
Rodanya van Temptation lijkt op een donkere jonge versie van Rachel Hazes :+
quirinazaterdag 28 januari 2023 @ 10:04
Je kan zeggen van Rachel wat je wil, maar ze weet wel hoe ze geld kan verdienen.
Mrmimezaterdag 28 januari 2023 @ 10:52
Woont er iemand in de buurt van die theehut? Hoe loopt die tent eigenlijk en werkt Rachel daar zelf ook veel?
quirinazaterdag 28 januari 2023 @ 12:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 10:52 schreef Mrmime het volgende:
Woont er iemand in de buurt van die theehut? Hoe loopt die tent eigenlijk en werkt Rachel daar zelf ook veel?
vraag 1 ja
Vraag 2 niet op gelet, ben geen thee liefhebster
Vraag 3 nooit gezien
Pregozaterdag 28 januari 2023 @ 17:43
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 18:54 schreef CoExist het volgende:
smartlappende smeerlap
:D
Dat past heel goed bij gecremeerde kroket
quirinazondag 29 januari 2023 @ 10:51
Eigenlijk wel rot hè.
Elke keer als Dreetje een liedje van zijn vader zingt, gaat het geld naar zijn moeder. Toch??

“Ik zing hier een lied van mijn vadeeeer
Die hoog in de hemel is,
Dit lied vult de zak van me moedeeer
Zodat zij veel ontvangt en ik wat mis.

En als ik dan zeg ach geef mij wat nou
Zegt zij dat dat me vader dat zo wou

Ik zing hier een lied van me vaaaaduhuhr
(Snik)
Die hoog in de heeeeemuhuhl is.”
quirinazondag 29 januari 2023 @ 10:57
“Als Walboomers dan toch iemand in Nederland zou moeten noemen die een goede deal zou kunnen maken door de rechten nu te verkopen, dan is dat volgens hem Rachel Hazes, de weduwe van André Hazes. "Zijn liedjes zijn iconisch in Nederland en zullen altijd inkomsten genereren."

https://www.rtlnieuws.nl/(...)-shakira-dylan-hazes

Hieruit kan ik toch uit opmaken dat zij die rechten in bezit heeft?
ikbentmaandag 30 januari 2023 @ 12:38
https://www.facebook.com/(...)JTdm3Gv_&__tn__=EH-R

Ik had gehoopt zo het plaatje er direct in te kunnen plakken, helaas niet dus 🙈
ikbentmaandag 30 januari 2023 @ 12:40


[ Bericht 100% gewijzigd door ikbent op 30-01-2023 12:41:01 ]
Leandramaandag 30 januari 2023 @ 12:45
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2023 10:57 schreef quirina het volgende:
“Als Walboomers dan toch iemand in Nederland zou moeten noemen die een goede deal zou kunnen maken door de rechten nu te verkopen, dan is dat volgens hem Rachel Hazes, de weduwe van André Hazes. "Zijn liedjes zijn iconisch in Nederland en zullen altijd inkomsten genereren."

https://www.rtlnieuws.nl/(...)-shakira-dylan-hazes

Hieruit kan ik toch uit opmaken dat zij die rechten in bezit heeft?
Mwah, op basis van wat iemand van Sony Music roept zou ik niet zomaar de aanname doen dat Rachel werkelijk de rechten heeft.

Hij stelt waarschijnlijk dat zij de rechten heeft omdat ze dat zelf ook altijd geroepen heeft, niet omdat hij iemand is die inzage heeft gehad in het testament en weet hoe het werkelijk in elkaar zit.
mascara-kloddermaandag 30 januari 2023 @ 13:31
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2023 12:38 schreef ikbent het volgende:
https://www.facebook.com/(...)JTdm3Gv_&__tn__=EH-R

Ik had gehoopt zo het plaatje er direct in te kunnen plakken, helaas niet dus 🙈
327296897-1120315055321382-4014335205846526430-n.jpg


;)
quirinamaandag 30 januari 2023 @ 18:02
https://www.msn.com/nl-nl(...)thullingen-over-andré-hazes-heel-bizar/ss-AA16TzP7#image=10

Het boek van Guido is blijkbaar klaar.
girlnextdoor.maandag 30 januari 2023 @ 18:43
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2023 18:02 schreef quirina het volgende:
https://www.msn.com/nl-nl(...)thullingen-over-andré-hazes-heel-bizar/

Het boek van Guido is blijkbaar klaar.
Ik krijg de link niet geopend?

Maar dan heb je geen contact met je krokettenmoeder en dan gaat haar bestie die bruin tot aan zn bovenarmen is een boek over je schrijven. Die vrouw is echt ziek.
quirinamaandag 30 januari 2023 @ 18:59
https://www.msn.com/nl-nl(...)7?li=BBoPEwG#image=3

Zo?
girlnextdoor.dinsdag 31 januari 2023 @ 03:55
quote:
Yess, dankje
potjecremedinsdag 31 januari 2023 @ 23:27
Is Isa Hoes familie van Rachel?

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.8&desiredformat=webp
Duderinnetjedinsdag 31 januari 2023 @ 23:30
Ze slepen wel allebei tot vervelens toe een lijk mee de publiciteit in.
Dazalbest1woensdag 1 februari 2023 @ 22:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2023 23:30 schreef Duderinnetje het volgende:
Ze slepen wel allebei tot vervelens toe een lijk mee de publiciteit in.
:D
girlnextdoor.woensdag 1 februari 2023 @ 23:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2023 23:30 schreef Duderinnetje het volgende:
Ze slepen wel allebei tot vervelens toe een lijk mee de publiciteit in.
_O-
Sunshine1982donderdag 2 februari 2023 @ 13:22
Kris Kross Amsterdam heeft samen met Roxeanne een oud K3 nummer verkracht.

https://www.tiktok.com/@kriskrossadam/video/7195227308876107013
roos94donderdag 2 februari 2023 @ 13:23
quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2023 13:22 schreef Sunshine1982 het volgende:
Kris Kross Amsterdam heeft samen met Roxeanne een oud K3 nummer verkracht.

https://www.tiktok.com/@:kriskrossadam/video/7195227308876107013
Ik vind haar stem echt een stervende geit, het spijt me heel erg
Sunshine1982donderdag 2 februari 2023 @ 13:24
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2023 13:23 schreef roos94 het volgende:

[..]
Ik vind haar stem echt een stervende geit, het spijt me heel erg
Ik vind het ook niks als ik eerlijk ben. Het klinkt erg monotoon.
girlnextdoor.donderdag 2 februari 2023 @ 13:54
Sowieso moet Kriss Kross eens ophouden met het verkrachten van bestaande liedjes. Wees origineel. Overigens vind ik de stem van Roxeanne wel meevallen.
totebeldonderdag 2 februari 2023 @ 19:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 16:18 schreef JOO het volgende:
Ik keek wat oud beeldmateriaal van de televisieshow Een avond met Andre uit 1985 en volgens mij zie ik Friedel van Galen, de moeder van Rachel als figurant vanaf 29:45. :D Zou ze toen als Rachel opgedrongen hebben aan Andre? :'( Opvallend is dat Andre sr. hetzelfde jaar zijn eerste huwelijksproblemen kreeg met Ellen (inclusief veel ziekenhuisbezoeken door fysieke klachten), waardoor hij in 1986 bijna niet meer optrad voor publiek. -O- Het begin van het einde :P


Edit:
Ik zie dat de moeder van Rachel er ook al in 1982 bij was in het Concertgebouw vanaf 8:47.

Dat is Friedeldiedel niet, volgens mij is het Ellen. Frietepiet had een veel hardere kop en een veel naardere uitstraling
Duiker64donderdag 2 februari 2023 @ 20:15
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2023 19:47 schreef totebel het volgende:

[..]
Dat is Friedeldiedel niet, volgens mij is het Ellen. Frietepiet had een veel hardere kop en een veel naardere uitstraling
op 8.47 in dat filmpje is dat echt wel Friedel! (Ellen komt om 1.57 al voorbij, naast de moeder (Miep) van André sr.

[ Bericht 2% gewijzigd door Duiker64 op 02-02-2023 20:22:32 ]
sly-nldonderdag 2 februari 2023 @ 22:56
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2023 20:15 schreef Duiker64 het volgende:

[..]
op 8.47 in dat filmpje is dat echt wel Friedel! (Ellen komt om 1.57 al voorbij, naast de moeder (Miep) van André sr.
Jep, is FriedelDiedel. Zeker wetuh! De eerste keer dat ik de actrice Margot Robbie , In 'Tonya' zag, dacht ik gelijk aan Friedelt. En zojuist weer toen ik Friedelt zag op 8.47, maar dan aan Robbert / andersom :r .

Check liever geen filmpjes van die enge Hazes btw, :P Hoge uitzondering w/

margot-robbie-hair-290588-1608041901265-main.700x0c.jpg

050923-21.jpg
quirinavrijdag 3 februari 2023 @ 07:48
Friedel is iconic.
Pittig rood haar,kekke bril, zwarte kleding en veel gouden sieraden.
SEMTEXvrijdag 3 februari 2023 @ 09:54
Friedel is zo iemand waar je de persoonlijkheid door haar uiterlijk heen zien stralen.
Xantehvrijdag 3 februari 2023 @ 14:06
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2023 22:56 schreef sly-nl het volgende:

[..]
Jep, is FriedelDiedel. Zeker wetuh! De eerste keer dat ik de actrice Margot Robbie , In 'Tonya' zag, dacht ik gelijk aan Friedelt. En zojuist weer toen ik Friedelt zag op 8.47, maar dan aan Robbert / andersom :r .

Check liever geen filmpjes van die enge Hazes btw, :P Hoge uitzondering w/

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Die moeder :D

mailyvrijdag 3 februari 2023 @ 14:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2023 07:48 schreef quirina het volgende:
Friedel is iconic.
Pittig rood haar,kekke bril, zwarte kleding en veel gouden sieraden.
quote:
11s.gif Op vrijdag 3 februari 2023 09:54 schreef SEMTEX het volgende:
Friedel is zo iemand waar je de persoonlijkheid door haar uiterlijk heen zien stralen.
Ze kan zo in Toren C _O_
SEMTEXvrijdag 3 februari 2023 @ 16:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2023 14:24 schreef maily het volgende:

[..]
[..]
Ze kan zo in Toren C _O_
Is vast als inspiratie gebruikt :P
makers-toren-c-onder-de-indruk-van-acteerwerk-wibi-soerjadi.jpg
mascara-kloddervrijdag 3 februari 2023 @ 17:22
quote:
I Tonya is wel een aanrader om te kijken hoor O+
vrouwtje-theelepelvrijdag 3 februari 2023 @ 22:46

Het nummer waarvan je wist dat hij ging komen 🤣
sly-nlvrijdag 3 februari 2023 @ 22:57
quote:
Die heeft er ook wat van :P

Maar toch den Robbie zelf echt 'n treffende gelijkenis, scary shit :r .
Lijkt in ieder geval veel meer op Friet dan die aangereden kroket herself. Never mind :{w

800px-Margot_Robbie_2019_by_Glenn_Francis_%28cropped%29.jpg

Margot-Robbie.jpg?w=681&h=383&crop=1&resize=681%2C383
mailyvrijdag 3 februari 2023 @ 23:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2023 22:46 schreef vrouwtje-theelepel het volgende:

Het nummer waarvan je wist dat hij ging komen 🤣
pssst #199 ;)
tjoptjopzaterdag 4 februari 2023 @ 01:05
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2023 22:56 schreef sly-nl het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is echt Amsterdamse cult _O_
quirinazaterdag 4 februari 2023 @ 11:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 februari 2023 01:05 schreef tjoptjop het volgende:

[..]
Dit is echt Amsterdamse cult _O_
Eerder Rotterdams.
quirinazondag 5 februari 2023 @ 09:38
https://www.skoften.net/s(...)dje-met-de-stichting

Dansende joggingpakken bij de Chinees.
SilverEyeszondag 5 februari 2023 @ 11:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2023 22:46 schreef vrouwtje-theelepel het volgende:

Het nummer waarvan je wist dat hij ging komen 🤣
Hahaha. Als Rachel er geen aandacht aan geschonken had, was iedereen het al vergeten. Nu ze de rechtszaak aangespannen heeft, komt ze er nooit meer vanaf :+
Noekzondag 5 februari 2023 @ 14:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 17:46 schreef quirina het volgende:
HUISVRIEND: RACHEL HAD SEKS MET ANDRE HAZES TOE ZIJ 12 WAS!

Verbijsterend! Volgens voormalig huisvriend van Andre Hazes, Henk Volkers, werd Andre in de tijd dat die nog met zijn tweede vrouw Ellen getrouwd was, verleid door de toen pas 12-jaar Rachel. Henk Volkers (75) zegt dat hij en Ellen Hazes destijds met eigen ogen hebben gezien hoe de 12-jarige Rachel met het geslachtsdeel van Hazes 'speelde'...

Volkers zegt ook dat dat Rachel van Galen en haar vader en moeder destijds maar een doel voor ogen hadden: Rachel te koppelen aan Andre Hazes. Volgens de toenmalige huisvriend wilde Ellen, die vorige week overleed aan borstkanker en het verdriet om haar grote liefde Andre, daarom ook niet meer leven...

Henk Volkers doet zijn verbijsterende verhaal deze week in het weekblad Prive en hij neemt bepaald geen blad voor de mond. Keihard zegt hij dat Rachel en haar ouders deels verantwoordelijk zijn voor het verdriet van Ellen in de afgelopen jaren. Verdriet dat werd veroorzaakt omdat Rachel al als 12-jarig pubermeisje Andre Hazes wist in te palmen.

Het kwam allemaal door Rachel, weet Henk Prive te vertellen. "De familie Van Galen was Hazes-gek. Ze hadden een slagerij in Rotterdam, zelfs op het vleeswaren papier stond zijn foto. Ze hebben zich in het huwelijk van André gewerkt. Dat moest kapot, voor dochter Rachel. Moeder Frida had ervoor gezorgd dat haar dochter, hoewel toen pas twaalf jaar oud, op de kleine Melvin mocht passen. Ellen was toen nog een evenwichtige meid. Ze runde Melvin Productions aan de Willemsparkweg en was veel op kantoor.

Op een dag belde ze me op. Of ik met haar naar een bankstel wilde gaan kijken. Gezellig met zijn tweetjes en André ging toch nooit mee. Maar Ellen vergat iets en wij liepen terug naar huis. Ik had hun huis verbouwd en er zo'n boerendeur in gemaakt. Het bovenste deurtje stond open en wat zagen we? Ik kan het niet zeggen. Ellen kreeg een nekslag. Ze keek me aan, ik kon haar nog nét opvangen... Ik heb haar uit huis gehaald, we zijn een stukje gaan rijden. Je hebt het niet goed gezien, suste ik.

De verhouding van haar Andre met pubermeisje Rachel maakte dat Ellen overspannern raakte volgens Volkers. "Ellen raakte geestelijk helemaal in de war. Ze ging wartaal praten en hoorde vliegtuigen en treinen. Ik heb Melvin naar mensen gebracht om op te passen. Toen ik terugkwam hadden kennissen Ellen met een ziekenwagen laten ophalen. Ze was psychiatrisch patiënt geworden en werd opgesloten in een ziekenhuis in Amersfoort."

Toen Henk dat hoorde, zo vertelt hij in het weekblad, reed met een 'bloedgang' naar Amersfoort. "Ellen vloog steeds tegen de tralies aan. Ze gilde: 'Henk, help me toch!' Toen brak mijn hart. Ze had zó veel verdriet en ik ben goed van de tongriem gesneden en zei tegen die dokter: Wat is dat voor flauwekul? Ik dacht dat alleen de wettige echtgenoot hierover kon beslissen. De mensen die dit hebben gedaan zijn aangewaaide kennissen... Ik neem Ellen meteen weer mee.

Dat kon natuurlijk niet, meneer Hazes moest maar komen. Ik bellen naar de familie Van Galen. Nee, André kwam niet aan de telefoon. Ik zei: Als ik hem niet binnen één seconde te spreken krijg, ga ik naar een drukkerij waar ik vijfhonderd pamfletten laat maken over André en jullie dochter en die hang ik door heel Rotterdam. Jullie verkopen nooit meer één ons worst."

"lk kreeg André meteen aan de lijn. Wat er aan de hand was. Ik zeg: Waar ben je nou mee bezig man? Je vrouw ligt achter de tralies. Je hebt haar echt gek gekregen. Je hebt een uur de tijd om te komen. Het greep André wel aan. We hebben drie uur met de doktoren gesproken, met als gevolg dat we Ellen de volgende dag konden ophalen. Maar nog diezelfde avond kwam dat wijf Van Galen thuis in Baarn. Wat denk je dat ze zegt, je raadt het nooit: 'Zo, die Ellen is opgeruimd. En ik wil in dit huis die naam nóóit meer horen!' Toen kreeg ik een vlaag. Ik pakte dat mens beet en gooide haar dwars door de boerendeur heen en inde tuin kreeg ze nog een paar schoppen. Ik was zó laaiend, dat niemand me dorst te benaderen.De volgende dag kreeg André Ellen dus weer mee naar huis, maar hij ging gewoon door met die Rachel. De hele week zat hij in Rotterdam. Uiteindelijk is Ellen toen tóch weer door gedraaid."

Heb probeerde nog te redden wat er te redden viel. 'Ik zei tegen André dat ik hem dood zou schieten als hij er niet een einde maakt aan. dat gedoe met dat mokkel uit Rotterdam. Hij antwoordde: 'Dat durf je nooit. 'Ik: Let maar op! Toch niet gedaan natuurlijk, maar wél Rachel gebeld. Waar hij bijzat pakte ik de telefoon: Jij klein geraffineerd loeder...André zit hier naast me, maar heeft niet de moéd het je te zeggen, dus doe ik het maar. Het is over en uit tussen jullie! Hij kiest voor Ellen. Weet je wat ze antwoordde? 'Ik had ook nooit aan een oudere man moeten beginnen! Maar ze zijn gewoon doorgegaan die twee. Alsof er geen Ellen bestond.'

De scheiding was volgens Volkers onafwendbaar. 'Maar het leven interesseerde haar eigenlijk niet meer. Ze is later hertrouwd met Job, een heel lieve man, maar ze is nooit meer echt gelukkig geweest."

Toen André, oktober 1991 met Rachel trouwde huilde Ellen tranen met tuiten."

Bron: http://zijonline.nl/ecNews.asp?ID=5688&page2=zij_gossip oorspronkelijk

Van https://www.maroc.nl/foru(...)den-andre-hazes.html gekopieerd
Die titel. Wat tering bizar.
Een 12 jarige die sex heeft met...
Ik denk dat een 12 jarige misbruikt wordt en wanneer een 12 jarige wel sex heeft dan is daar al vroeg iets misgegaan waardoor het nog steeds misbruik is.
quirinazondag 5 februari 2023 @ 15:21
Ook vreemd dat hij niet aangegeven is door die Henk Volkers en Ellen.. En dan toch nog doorgaan met een man die eigenlijk op kinderen valt. Dat vond ik nou raar van Ellen. Je schopt zo’n man toch de deur uit?
Maar ja er gaan ook verhalen dat hij met Friedel heeft lopen viespeuken toen hij dronken was.En vergeet niet Rachel was zijn allergrootste fan, fans gaan heel ver voor hun idool. En ja die ouders gingen ook heel ver.
Alles voor geld en de roem.
quirinazondag 5 februari 2023 @ 15:27

In 1982 rommelde hij al met dat kind kan je je voorstellen?
Noekzondag 5 februari 2023 @ 15:36
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2023 15:21 schreef quirina het volgende:
Ook vreemd dat hij niet aangegeven is door die Henk Volkers en Ellen.. En dan toch nog doorgaan met een man die eigenlijk op kinderen valt. Dat vond ik nou raar van Ellen. Je schopt zo’n man toch de deur uit?
Maar ja er gaan ook verhalen dat hij met Friedel heeft lopen viespeuken toen hij dronken was.En vergeet niet Rachel was zijn allergrootste fan, fans gaan heel ver voor hun idool. En ja die ouders gingen ook heel ver.
Alles voor geld en de roem.
Ze was 12.
Verhalen te over dit soort gevallen. Die engnek van the BBC, Michael Jackson etc.
Een kind gaat niet zo ver, het idool daarentegen... Dat maakt kinderen ook een makkelijke prooi.
Je legt nu de verantwoording bij een 12 jarige, bij een brein wat nog niet half ontwikkeld is.
quirinazondag 5 februari 2023 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2023 15:36 schreef Noek het volgende:

[..]
Ze was 12.
Verhalen te over dit soort gevallen. Die engnek van the BBC, Michael Jackson etc.
Een kind gaat niet zo ver, het idool daarentegen... Dat maakt kinderen ook een makkelijke prooi.
Je legt nu de verantwoording bij een 12 jarige, bij een brein wat nog niet half ontwikkeld is.
Ik geef de schuld niet aan het kind. En ik leg de verantwoording niet bij haar.
Je leest weer eens dingen die ik niet eens gezegd heb.
tong80maandag 6 februari 2023 @ 17:49
Yvonne Coldeweijer gaat in hoger beroep tegen de uitspraak in de zaak die Rachel Hazes tegen haar heeft aangespannen. Dit maakt ze maandag bekend in een video op haar YouTube-account, waarbij ze opmerkt dat het puur om het gebruik van de woorden ’gecremeerde kroket’ gaat.

„Voor de duidelijkheid: dit heeft helemaal niks met Rachel Hazes te maken”, zegt ze in de video. „Dit heeft te maken met de vrijheid van meningsuiting. En dus ga ik het deel waarbij het gaat over Rachel niet meenemen in het hoger beroep. Puur en alleen de uitspraak dat ik die twee ontzettend gezellige woorden niet meer mag zeggen. Want jongens, laten we niet overdrijven.”

Hazes won eerder de rechtszaak die ze aanspande tegen Coldeweijer. Hierop moest de roddelvlogger een kwetsend filmpje over Hazes’ privéleven weghalen, anders zou ze een boete krijgen. Ook moest ze excuses maken op Instagram en mag ze Hazes niet meer beledigen. Coldeweijer noemde haar onder meer narcistisch, knettergek en toxisch.

https://www.telegraaf.nl/(...)-in-kroketzaak-hazes

:T
DKUpmaandag 6 februari 2023 @ 18:56
ESF1Gamermaandag 6 februari 2023 @ 18:59
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2023 17:49 schreef tong80 het volgende:
Yvonne Coldeweijer gaat in hoger beroep tegen de uitspraak in de zaak die Rachel Hazes tegen haar heeft aangespannen. Dit maakt ze maandag bekend in een video op haar YouTube-account, waarbij ze opmerkt dat het puur om het gebruik van de woorden ’gecremeerde kroket’ gaat.

„Voor de duidelijkheid: dit heeft helemaal niks met Rachel Hazes te maken”, zegt ze in de video. „Dit heeft te maken met de vrijheid van meningsuiting. En dus ga ik het deel waarbij het gaat over Rachel niet meenemen in het hoger beroep. Puur en alleen de uitspraak dat ik die twee ontzettend gezellige woorden niet meer mag zeggen. Want jongens, laten we niet overdrijven.”

Hazes won eerder de rechtszaak die ze aanspande tegen Coldeweijer. Hierop moest de roddelvlogger een kwetsend filmpje over Hazes’ privéleven weghalen, anders zou ze een boete krijgen. Ook moest ze excuses maken op Instagram en mag ze Hazes niet meer beledigen. Coldeweijer noemde haar onder meer narcistisch, knettergek en toxisch.

https://www.telegraaf.nl/(...)-in-kroketzaak-hazes

:T
Gecremeerde kroket round 2
tong80maandag 6 februari 2023 @ 19:09
quote:
Die spoort niet. :{ En dom.

:T
JourneyBluemaandag 6 februari 2023 @ 19:46
Screenshot-2023-02-06-7-31-24-PM.png

Mooie vitrage, beetje Sailor Moon meets Bo Peep.
quirinamaandag 6 februari 2023 @ 20:05
Victoriaans ondergoed?
sly-nlmaandag 6 februari 2023 @ 23:15
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2023 19:46 schreef JourneyBlue het volgende:
[ afbeelding ]

Mooie vitrage, beetje Sailor Moon meets Bo Peep.

"Draag niet vaak jurkjes maar deze moest ik hebben" :o Wat een wansmaak :D
Dat foute vod verkoopt zelfs d'r ziel voor een paar knaken :{w

PS Voortaan al die zooi posten in het 'Yv-topic', anders liggen jullie er allemaal af binnenkort :{w
sly-nlmaandag 6 februari 2023 @ 23:18
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2023 15:36 schreef Noek het volgende:

[..]
Ze was 12.
Verhalen te over dit soort gevallen. Die engnek van the BBC, Michael Jackson etc.
Een kind gaat niet zo ver, het idool daarentegen... Dat maakt kinderen ook een makkelijke prooi.
Je legt nu de verantwoording bij een 12 jarige, bij een brein wat nog niet half ontwikkeld is.
Mondiaal gezien wel 8-) , maar in het geval van raggel is er sprake van verwijtbaarheid, Noekstra ;)
roos94dinsdag 7 februari 2023 @ 07:37
Screenshot-20230207-073603-Instagram.jpg
roos94dinsdag 7 februari 2023 @ 13:45
Screenshot-20230207-134429-Instagram.jpg
"Het ging natuurlijk niet over gecremeerde kroket" _O- _O- _O-
JourneyBluedinsdag 7 februari 2023 @ 14:22
2-0 voor Rachel O+
Zadinsdag 7 februari 2023 @ 17:18
Ik krijg zolangzamerhand de neiging het op te nemen voor de door iedereen uitgekotste Rachel Hazes.

Die idiote beledigingen van Coldewijer, haar ene kind dat haar haat, dan de andere.

De vrouw is als kind in de armen gedreven van een zwaar aan de alcohol verslaafde pedofiel, op haar 11e meen ik. Het is niet verwonderlijk dat je daar niet ongeschonden uitkomt, en je heil gaat zoeken in whatever, overdreven kleding en make up, zonnebank, geld etc.

Het is gewoon een trieste story, ik gun haar het beste.

Wat is die Coldewijer een sneu figuur, ongelooflijk, een soort rotte banaan in een jurkje.
tong80dinsdag 7 februari 2023 @ 18:40
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2023 17:18 schreef Za het volgende:
Ik krijg zolangzamerhand de neiging het op te nemen voor de door iedereen uitgekotste Rachel Hazes.

Die idiote beledigingen van Coldewijer, haar ene kind dat haar haat, dan de andere.

De vrouw is als kind in de armen gedreven van een zwaar aan de alcohol verslaafde pedofiel, op haar 11e meen ik. Het is niet verwonderlijk dat je daar niet ongeschonden uitkomt, en je heil gaat zoeken in whatever, overdreven kleding en make up, zonnebank, geld etc.

Het is gewoon een trieste story, ik gun haar het beste.

Wat is die Coldewijer een sneu figuur, ongelooflijk, een soort rotte banaan in een jurkje.
Stalin was ook erger dan Hitler.

:T
quirinadinsdag 7 februari 2023 @ 19:08
Mao was de ergste!
ikbentdinsdag 7 februari 2023 @ 22:58
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2023 17:18 schreef Za het volgende:
Ik krijg zolangzamerhand de neiging het op te nemen voor de door iedereen uitgekotste Rachel Hazes.

Die idiote beledigingen van Coldewijer, haar ene kind dat haar haat, dan de andere.

De vrouw is als kind in de armen gedreven van een zwaar aan de alcohol verslaafde pedofiel, op haar 11e meen ik. Het is niet verwonderlijk dat je daar niet ongeschonden uitkomt, en je heil gaat zoeken in whatever, overdreven kleding en make up, zonnebank, geld etc.

Het is gewoon een trieste story, ik gun haar het beste.

Wat is die Coldewijer een sneu figuur, ongelooflijk, een soort rotte banaan in een jurkje.
Ik raak verscheurd tussen dat gevoel en het enorme gevoel om haar als verschrikkelijke moeder te zien, die er ook zelf alles aan zou kunnen doen om beter te zijn naar haar eigen kinderen. "End the cycle" gevoel ofzo.
ChipsZak.dinsdag 7 februari 2023 @ 23:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2023 17:18 schreef Za het volgende:
Ik krijg zolangzamerhand de neiging het op te nemen voor de door iedereen uitgekotste Rachel Hazes.

Die idiote beledigingen van Coldewijer, haar ene kind dat haar haat, dan de andere.

De vrouw is als kind in de armen gedreven van een zwaar aan de alcohol verslaafde pedofiel, op haar 11e meen ik. Het is niet verwonderlijk dat je daar niet ongeschonden uitkomt, en je heil gaat zoeken in whatever, overdreven kleding en make up, zonnebank, geld etc.

Het is gewoon een trieste story, ik gun haar het beste.

Wat is die Coldewijer een sneu figuur, ongelooflijk, een soort rotte banaan in een jurkje.
Ach joh, houd toch op. Rachel is al jaren een volwassen feeks vrouw en kiest er zelf voor om zichzelf te blijven profileren als de weduwe terwijl ze vrijwel in scheiding lag. Claimt impliciet ‘Zij gelooft in mij’ alsof het voor haar is geschreven. D’r ene kind haat haar en de andere heeft een haat-liefdeverhouding, is verslaafd aan drugs, en momenteel ook weer klaar met haar. Dan gaat er toch echt iets verkeerd bij je.

Daarnaast heeft ze haar advocaat op speed dial en klaagt Jan en Alleman aan om de meest idiote en onbenullige dingen, zoals die gecremeerde kroket. Die nam ze namelijk wel degelijk mee in haar rechtszaak want ‘gecremeerd’ deed haar ‘aan de dood denken‘ (hallo eeuwige weduwe). Nu doet ze ineens alsof Yvonne dat feit heeft verzonnen. Die vrouw heeft een geschiedenis aan rechtszaken en gooit zelf de wereld in dat ze op d’r vijftiende al met André liep te klooien. Nog trots op ook. Zo slepen met dat lijk.

Ruikt Rachel de kleinste mogelijkheid tot geld? Dan is er meteen een belletje naar haar advocaat.

Ze heeft geen vrienden meer over. Dan moet je toch echt eens in de spiegel gaan kijken en is ‘35 jaar geleden werd ik in de handen van Hazes gedrukt’ geen excuus meer. Ze lijkt het ook niet erg te vinden. Alle tijd gehad om een poging te doen tot ontwikkeling maar in plaats daarvan melkt ze het weduwe zijn tot in den treuren uit. Na zijn dood gelijk aan een boek beginnen terwijl je je kinderen laat zitten. En misschien blijkt binnenkort dat je ook nog hebt lopen liegen over het testament van wijlen je (bijna ex-)man, al zullen we daar snel het fijne van weten gezien de rechtszaak.

Dat je Yvonne niet leuk vindt, betekent niet dat Rachel ineens zielig is en waarmee we medelijden moeten hebben. Als er iemand bijna bewust dit over zichzelf heeft afgeroepen is het Rachel wel.
Zawoensdag 8 februari 2023 @ 00:33
quote:
17s.gif Op dinsdag 7 februari 2023 23:28 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Weet je, het zal allemaal wel.
Er spreekt een hoop woede uit je post over iemand die je waarschijnlijk nog nooit ontmoet hebt.

Feit blijft dat ze als kind is opgezadeld met zwaar aan de alcohol verslaafde pedofiel, jij zegt hierop:

quote:
Ze lijkt het ook niet erg te vinden.
Dat zou ik eens moeten proberen te zeggen over een vermeend 15 jarig Borsato slachtoffer, plus nog alle andere shit die je over haar post, wat een onzinnige rant.
Je laat je echt teveel meeslepen door de roddelbladen.

Feit is dat deze vrouw als kind een bizar leven kreeg, ik wens haar alle goede.

Iedereen die haar denkt te moeten uitschelden, zoals Coldewijer is van niveautje aso.
Terreros85woensdag 8 februari 2023 @ 13:24
Kijk een willekeurig programma over jeugdzorg, achterstandswijken, verslaving, jeugdcriminaliteit en je ziet allemaal types zoals de familie Hazes. Vanaf jonge leeftijd een keten van problemen en alles hangt samen met elkaar. Papa aan de drank, pa en ma gescheiden. vroeg het huis uit, ernstig geldtekort, verkeerde partnerkeuze, ook weer gescheiden, nog meer geldproblemen, problematische relatie met de kinderen door alle veranderingen. Enzovoort enzovoort.

Verschil is alleen dat de familie Hazes bekend is en genoeg geld heeft.
Ericrwoensdag 8 februari 2023 @ 13:57
Roggel is een misselijk mens maar haar 'opvoeding' zal zeker een rol hebben gespeeld. Haar huwelijk met de knakworstenkoning is bijna een vorm van uithuwelijken geweest. Daarna zou je echter verwachten dat er wel iets van wijsheid rijpt bij een volwassen vrouw. Maar daarna gaat ze net zo goed relaties aan met de meeste foute figuren die Nederland kent. Dat ligt echt niet alleen haar vorming. Omgaan met topcriminelen is een bewuste keuze en haar mentaliteit om iedereen af te stoten als haar iets niet zint ligt aan haar verrotte karakter.

Die knakworst was ze op den duur ook liever kwijt dan rijk. Jammer genoeg werd ze door zijn dood het laatste maar het is wel duidelijk dat omgaan met Roggel erg lastig is.

Tegelijkertijd goed dat die andere feeks met haar Starbucksbeker wordt aangepakt. Haar haatcampagnes zijn niet gezond, ook al is het bij haar alleen om de zakken meer te vullen. Dat verdienmodel stinkt nog meer dan Roggel met haar wanstaltige praktijken.
Zawoensdag 8 februari 2023 @ 14:14
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2023 13:57 schreef Ericr het volgende:

Roggel is een misselijk mens maar haar 'opvoeding' zal zeker een rol hebben gespeeld. Haar huwelijk met de knakworstenkoning is bijna een vorm van uithuwelijken geweest. Daarna zou je echter verwachten dat er wel iets van wijsheid rijpt bij een volwassen vrouw. Maar daarna gaat ze net zo goed relaties aan met de meeste foute figuren die Nederland kent. Dat ligt echt niet alleen haar vorming. Omgaan met topcriminelen is een bewuste keuze en haar mentaliteit om iedereen af te stoten als haar iets niet zint ligt aan haar verrotte karakter.
Je leeftijd van 12-20 zijn de belangrijkste jaren voor je sociale vorming, je stappen naar volwassenheid en het moment dat je brein volgroeid is. Wanneer je die periode wordt afgenomen en doorbrengt in een misbruik situatie zal je dat voor altijd vormen.

Ik ben nooit een fan noch tegenstander van haar geweest, nog steeds niet, maar ik ken haar ook gewoonweg niet. Haar persbericht dat ze geen dwangsommen zal eisen bij voortgaande beledigingen, en iedereen haar mag noemen wat ze willen, spreekt voor haar.
ootjekatootjewoensdag 8 februari 2023 @ 16:48
quote:
1s.gif Op woensdag 8 februari 2023 14:14 schreef Za het volgende:

[..]
Je leeftijd van 12-20 zijn de belangrijkste jaren voor je sociale vorming, je stappen naar volwassenheid en het moment dat je brein volgroeid is. Wanneer je die periode wordt afgenomen en doorbrengt in een misbruik situatie zal je dat voor altijd vormen.

Ik ben nooit een fan noch tegenstander van haar geweest, nog steeds niet, maar ik ken haar ook gewoonweg niet. Haar persbericht dat ze geen dwangsommen zal eisen bij voortgaande beledigingen, en iedereen haar mag noemen wat ze willen, spreekt voor haar.
Dat zijn loze woorden aangezien de rechter anders heeft geoordeeld. Dat vonnis staat, daar kan Rachel niets aan veranderen.
MissButterflyywoensdag 8 februari 2023 @ 17:12
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2023 13:57 schreef Ericr het volgende:
Roggel is een misselijk mens maar haar 'opvoeding' zal zeker een rol hebben gespeeld. Haar huwelijk met de knakworstenkoning is bijna een vorm van uithuwelijken geweest. Daarna zou je echter verwachten dat er wel iets van wijsheid rijpt bij een volwassen vrouw. Maar daarna gaat ze net zo goed relaties aan met de meeste foute figuren die Nederland kent. Dat ligt echt niet alleen haar vorming. Omgaan met topcriminelen is een bewuste keuze en haar mentaliteit om iedereen af te stoten als haar iets niet zint ligt aan haar verrotte karakter.

Die knakworst was ze op den duur ook liever kwijt dan rijk. Jammer genoeg werd ze door zijn dood het laatste maar het is wel duidelijk dat omgaan met Roggel erg lastig is.

Tegelijkertijd goed dat die andere feeks met haar Starbucksbeker wordt aangepakt. Haar haatcampagnes zijn niet gezond, ook al is het bij haar alleen om de zakken meer te vullen. Dat verdienmodel stinkt nog meer dan Roggel met haar wanstaltige praktijken.
Heb je in het dagelijks leven zo’n last van haar?

Ik lees hier toch hatelijke reacties, niet normaal. Alsof het de ergste vijanden van sommige users zijn.
ESF1Gamerwoensdag 8 februari 2023 @ 18:11
Kunnen we morgen ergens erfenis zaak volgen?
tong80woensdag 8 februari 2023 @ 18:26
Dicht ?

:T
tong80woensdag 8 februari 2023 @ 18:26
Nu

:T