Zoooooo danquote:Op zaterdag 9 juli 2022 16:29 schreef arvensis het volgende:
ziet er lekker uit, @:seven.!
[ afbeelding ]
Ik heb cupcakes gemaakt voor de gender reveal van de baby van m’n zusje.
Zeker.quote:Op zaterdag 9 juli 2022 23:37 schreef Seven. het volgende:
[..]
Zoooooo dan
Prachtig gedaan! Waren ze lekker?
Tuurlijkquote:Op zondag 10 juli 2022 11:48 schreef arvensis het volgende:
[..]
Zeker.
Post je foto’s joh! Al het eten is fotowaardig.
Het is al opquote:Op zondag 10 juli 2022 11:48 schreef arvensis het volgende:
[..]
Zeker.
Post je foto’s joh! Al het eten is fotowaardig.
Dit ken ikquote:Op zaterdag 9 juli 2022 23:40 schreef Seven. het volgende:
Ik heb pavlova's gemaakt vandaag. Niet fotowaardig maar mijn schoonvader zal er morgen heel blij mee zijn (hij liet zich na de cakerol niet bijster subtiel ontvallen dat hij gek is op pavlova's ).
Voorgeproefd vandaag, ze zijn supergoed gelukt. Volgende keer maak ik een grote. Nu 8 kleintjes gemaakt maar daar is bijna geen kuil in te krijgen (of m'n eiwit was niet stijf genoeg, kan ook).
Respect.quote:Op zaterdag 9 juli 2022 16:29 schreef arvensis het volgende:
ziet er lekker uit, @:seven.!
[ afbeelding ]
Ik heb cupcakes gemaakt voor de gender reveal van de baby van m’n zusje.
Een cakerol, dat staat ook op mijn wensenlijstje. Ik heb het nog altijd niet gedaan, omdat het oprollen-zonder-cake-te-scheuren me bij voorbaat al heel moeilijk lijkt. Dus heb ik het bij voorbaat maar vast opgegevenquote:Op zondag 3 juli 2022 21:04 schreef Seven. het volgende:
Wij hebben sinds kort een nieuwe keuken, met fatsoenlijke oven! Ik ben mijn liefde voor koken en bakken aan het herontdekken. Dus nu sta ik elke zondag te bakken .
Twee weken geleden maakte ik een cheesecake. Afgelopen week iets wat tussen chocoladetaart en koek in zat. Gesmolten witte chocola overheen gegoten en verse frambozen erin gelegd. Was mooi en lekker (en machtig!).
Vandaag een cakeroll gemaakt met botercrème. Door de crème gezeefde framboos gespateld:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Was lekker
Wat zijn ze mooiquote:Op zaterdag 9 juli 2022 16:29 schreef arvensis het volgende:
ziet er lekker uit, @:seven.!
[ afbeelding ]
Ik heb cupcakes gemaakt voor de gender reveal van de baby van m’n zusje.
Best makkelijk! Je stort het deeg ongeveer 1cm dik, ik heb gewoon de braadslee gebruikt. Daarna stort je het uit op een besuikerde theedoek, daar waar niet genoeg suiker zat liet de kort van de cake wel los. En eventuele harde randjes eraf snijden, dat smaakt naar lange vingers!quote:Op maandag 11 juli 2022 16:26 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Een cakerol, dat staat ook op mijn wensenlijstje. Ik heb het nog altijd niet gedaan, omdat het oprollen-zonder-cake-te-scheuren me bij voorbaat al heel moeilijk lijkt. Dus heb ik het bij voorbaat maar vast opgegeven
Jouwe ziet er mooi uit! Hoe vond je het om te doen?
Dat klinkt doable!quote:Op maandag 11 juli 2022 16:37 schreef Seven. het volgende:
[..]
Best makkelijk! Je stort het deeg ongeveer 1cm dik, ik heb gewoon de braadslee gebruikt. Daarna stort je het uit op een besuikerde theedoek, daar waar niet genoeg suiker zat liet de kort van de cake wel los. En eventuele harde randjes eraf snijden, dat smaakt naar lange vingers!
Qua vulling kun je lekker losgaan. Ik ben momenteel helemaal into frambozen.
Meer soort van cakebeslag!quote:Op maandag 11 juli 2022 16:42 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Dat klinkt doable!
Moet ik het toch eens gaan proberen. Het lijkt me ook wel heel leuk om te maken.
Is het gewoon biscuit-deeg?
Als ik het deeg probeer uit te rollen, dan valt het uit elkaar.quote:Op zaterdag 16 juli 2022 14:45 schreef AnneX het volgende:
Meringues
inspiratie: https://www.laurasbakery.nl/recepten-met-overgebleven-eiwitten/
Het koelen van deeg snap ik niet.
De appelschijfseljes schud ik om met kaneelsuiker en rozijnen en stukjes walnoot in een hele grote slakom met bord erop als deksel, voor die erin gaan.
Op de bodem strooi ik paneermeel of droge custardpoeder vanwege zompigheid.
Chocolademoussequote:Op zaterdag 16 juli 2022 14:35 schreef Seven. het volgende:
Het deeg moest terug de koelkast in, was niet genoeg gekoeld. De custard is na het nodige gekluns wel heel goed gelukt. Ik had de eierdooiers al bij in de melk geflikkerd zonder ze eerst los te kloppen. En ik had meer maizena nodig dan in het recept.
Straks poging 2.
[ afbeelding ]
En wat zal ik eens doen met de 8 eiwitten die nu in de koelkast staan .
Chocomoussequote:Op zaterdag 16 juli 2022 18:19 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Chocolademousse
Kokosmacronen
ik zat net aan dit topic te denken en dacht van: ohhh laat ze ajb voor de chocomousse gaan!quote:
Dan ben ik maar een saaie bakker. over het algemeen.quote:Op zondag 17 juli 2022 09:54 schreef Zo-is-dat het volgende:
Jammer dat ie wat tegen viel! Prefect uitgevoerd zo te zien
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik maakte een passievruchtcurd slof met Zwitserse room en een cijfertaart met mascarpone room en amarene kersen 🍒
In de patisserie cursussen van Robert hebben we heel veel mousse gemaakt op basis van eiwitten. Italiaans schuim maken (eiwitten, suiker. Suikerwater op 120 graden), daar slagroom bij en dan daarbij fruitpurree is gesmolten chocolade.quote:Op zondag 17 juli 2022 10:27 schreef miss_sly het volgende:
Chocolademousse met eiwitten? Dat zoek ik op. Altijd maar meringues wordt een beetje saai
De plak voor de cakerol staat in de oven! Ben erg benieuwd hoe het gaat worden.
Dat klinkt echt zoo goed! Dat doe ik de volgende keer met overgebleven eiwittenquote:Op zondag 17 juli 2022 11:53 schreef SV-tje het volgende:
[..]
In de patisserie cursussen van Robert hebben we heel veel mousse gemaakt op basis van eiwitten. Italiaans schuim maken (eiwitten, suiker. Suikerwater op 120 graden), daar slagroom bij en dan daarbij fruitpurree is gesmolten chocolade.
Had ik destijds ook dat ik merengue zat wasquote:Op zondag 17 juli 2022 10:27 schreef miss_sly het volgende:
Chocolademousse met eiwitten? Dat zoek ik op. Altijd maar meringues wordt een beetje saai
De plak voor de cakerol staat in de oven! Ben erg benieuwd hoe het gaat worden.
Wauw, impressive!quote:Op zondag 17 juli 2022 09:54 schreef Zo-is-dat het volgende:
Jammer dat ie wat tegen viel! Prefect uitgevoerd zo te zien
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik maakte een passievruchtcurd slof met Zwitserse room en een cijfertaart met mascarpone room en amarene kersen 🍒
Jaaaaa, ziet er perfect uit!quote:Op zondag 17 juli 2022 12:25 schreef miss_sly het volgende:
De plak deeg was niet moeilijk, dat ging erg goed.
[ afbeelding ]
Goed af laten koelen, en toen ging het rollen ook best aardig. Hij ligt nu in folie in de koelkast op te stijven:
[ afbeelding ]
Vulling is mascarpone met aardbeienpuree en een beetje agave stroop (bedoeling was honing, maar mijn honing was gekristalliseerd) en wat stukjes aardbei.
Ik ga proberen straks nog een foto te maken voor ik ga snijden, zonder folie en met poedersuiker. Kan ook dat ik dat vergeet
quote:
Deze keer toevallig beide zelf verzonnenquote:Op zondag 17 juli 2022 10:12 schreef AnneX het volgende:
[..]
Dan ben ik maar een saaie bakker. over het algemeen.
Bedenk je dit zelf of had je een voorbeeld?
Maakt niet uit eigenlijk, want het ziet er alleen al geweldig uit.
Ja heel! De cijfer taart beetje simpel maar die met de curd ga ik zéker vaker maken (heb nog alles over voor nog eentje dinsdag uitdelen op t werk, die heeft wel geen spijs maar meegebakken banketbakkersroom, spijs was op. Denk dat dat net minder lekker is maar wie weet juist lekkerder )quote:
Hè shit bericht gemist had Spockjuh mooi op kunnen halenquote:Op maandag 18 juli 2022 17:22 schreef Seven. het volgende:
1 pavlova in de oven:
[ afbeelding ]
En een ENORME bak chocolademousse (wel echt superlekker maar dit krijgen we echt niet op)
[ afbeelding ]
Oplossing: chocomousse met aardbeien op de pavlova. En nog chocolademousse meegeven aan m'n moeder, die krijgt dan gelijk mee voor een weeshuis om uit te delen aan de rest van de familie.
Als mensen interesse hebben: gratis af te halen in Apeldoorn .
Ik heb deze week nog vakantie, daarna weer terug naar 1x bakken per weekend. En ik moet potverdorie iets gezonder gaan bakken .
Vandaag is de bak alsnog leeg gegaan met wat hulp van de jongens van de lokale glasboer .quote:Op woensdag 20 juli 2022 22:02 schreef Goitske het volgende:
[..]
Hè shit bericht gemist had Spockjuh mooi op kunnen halen
Komende tijd kun je geen chocolademousse meer zien zekerquote:Op woensdag 20 juli 2022 22:03 schreef Seven. het volgende:
[..]
Vandaag is de bak alsnog leeg gegaan met wat hulp van de jongens van de lokale glasboer .
Goed gelukt!quote:Op woensdag 20 juli 2022 22:12 schreef Goitske het volgende:
Ik heb laatst het cakeblik van saakje bakmeisje gekocht via baktotaal bouwhuis (enige plek naast haar website waar ik hem kon vinden)
Grappige is je bakt een cake maar kan er een taart van maken. Je kunt dus ook gewoon de lange cake horizontaal doorsnijden en dan vullen, de bovenkant maken zoals je wil en dan snijd je punten en kun je hem neerzetten als taart
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ja! Alleen niet de versiering, met een slagroomspuit kun je lekker los gaan, maar die heb ik niet.quote:Op zondag 24 juli 2022 22:35 schreef Molo het volgende:
Oh dat ziet er tof uit zeg!
Was het zoals in je herinnering?
Vreselijk hè. En ik moet tegenwoordig ook meer online de bakwinkel hier is gestoptquote:Op maandag 25 juli 2022 19:58 schreef AnneX het volgende:
@:Goitske …. via baktotaal bouwhuis…jasses, wat een inspiratie 😉
Die van Ohmyfoodness zijn helemaal goedquote:Op zaterdag 30 juli 2022 15:54 schreef Blues het volgende:
Op verzoek van @:golfer de originele (voor zover ik heb kunnen lezen en vergelijken) Portugese Pasteis de nata gemaakt vanmiddag.
https://ohmyfoodness.nl/pasteis-de-nata-de-enige-echte/
Bladerdeeg in de vormpjes in de koeling
[ afbeelding ]
Custard en karamelsiroop gemaakt, samen met 2 eidooiers is dat de vulling
[ afbeelding ]
10 minuutjes in de oven, restje karamelsiroop erover + poedersuiker en kaneel.
Zijn erg lekker
[ afbeelding ]
Oh heerlijk. Recept opgeslagen. Dit was het laatste recept dat ik gebruikte https://www.notquitenigel(...)guese-custard-tarts/quote:Op zaterdag 30 juli 2022 15:54 schreef Blues het volgende:
Op verzoek van @:golfer de originele (voor zover ik heb kunnen lezen en vergelijken) Portugese Pasteis de nata gemaakt vanmiddag.
https://ohmyfoodness.nl/pasteis-de-nata-de-enige-echte/
Bladerdeeg in de vormpjes in de koeling
[ afbeelding ]
Custard en karamelsiroop gemaakt, samen met 2 eidooiers is dat de vulling
[ afbeelding ]
10 minuutjes in de oven, restje karamelsiroop erover + poedersuiker en kaneel.
Zijn erg lekker
[ afbeelding ]
Ik dacht even "wat een raar bladerdeeg" maar da's natuurlijk het aanrechtbladquote:Op zaterdag 30 juli 2022 16:10 schreef AnneX het volgende:
[..]
Oh heerlijk. Recept opgeslagen. Dit was het laatste recept dat ik gebruikte https://www.notquitenigel(...)guese-custard-tarts/
Vandaag de appelplaattaart in de herhaling met wat kleine aanpassingen.
De suiker + kaneel aangevuld met en stuk of 25 bruine amandelen, gemalen.
En ook een stuk of 10 (gepelde) kardemonpeulen meegemalen.
Dat ruikt alleen al heerlijk. Het deeg is nieuw voor mij.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
schimmeldeegjequote:Op zaterdag 30 juli 2022 16:12 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik dacht even "wat een raar bladerdeeg" maar da's natuurlijk het aanrechtblad
hahaha, ik dacht in een flits iets van pesto met deeg gemengd en kon dat niet rijmen met de appeltaartquote:
Lijkt me heerlijk!quote:Op zaterdag 30 juli 2022 16:10 schreef AnneX het volgende:
[..]
Oh heerlijk. Recept opgeslagen. Dit was het laatste recept dat ik gebruikte https://www.notquitenigel(...)guese-custard-tarts/
Vandaag de appelplaattaart in de herhaling met wat kleine aanpassingen.
De suiker + kaneel aangevuld met en stuk of 25 bruine amandelen, gemalen.
En ook een stuk of 10 (gepelde) kardemonpeulen meegemalen.
Dat ruikt alleen al heerlijk. Het deeg is nieuw voor mij.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Ziet er goed uit. Eindelijk één zonder banaan zo te zien!quote:Op zondag 31 juli 2022 15:07 schreef Seven. het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Deze is lékker! Echt niet normaal .
quote:
Recept met dadels . Ik had trouwens geen stroop maar wel maple syrup, dus dat heb ik erin gedaan.quote:Op zondag 31 juli 2022 17:46 schreef soapie het volgende:
[..]
Ziet er goed uit. Eindelijk één zonder banaan zo te zien!
Welk recept heb je gebruikt als ik vragen mag?
zou etenquote:Op zondag 31 juli 2022 15:07 schreef Seven. het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Deze is lékker! Echt niet normaal .
Recept opgeslagen. 👍🏼quote:Op zondag 31 juli 2022 15:07 schreef Seven. het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Deze is lékker! Echt niet normaal .
Ik heb maandag geen fornuis besteld. Ik twijfel te veel.quote:Op zaterdag 30 juli 2022 15:59 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik ga maandag eindelijk een fornuis bestellen Kan niet wachten om weer te kunnen bakken
Wat is/vind/lijkt je het probleem met inductie? Hier al meer dan 12 jaar een blije gebruiker.quote:Op woensdag 3 augustus 2022 15:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik heb maandag geen fornuis besteld. Ik twijfel te veel.
Misschien toch een losse oven en inductiekookplaat? Ik weet het gewoonweg niet. Vind het zoveel geld voor iets waar ik geen drol aan vind.
Inductie
Dus ik kook nog wel even door op mijn 2-pits elektrisch flutding van de Dirk van ¤17
Als je toch al elektrisch flut kookt…kan je net zo goed op inductie overgaan.quote:Op woensdag 3 augustus 2022 15:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik heb maandag geen fornuis besteld. Ik twijfel te veel.
Misschien toch een losse oven en inductiekookplaat? Ik weet het gewoonweg niet. Vind het zoveel geld voor iets waar ik geen drol aan vind.
Inductie
Dus ik kook nog wel even door op mijn 2-pits elektrisch flutding van de Dirk van ¤17
En ben je er al uit? Ik ben helemaal in mijn nopjes met inductie trouwens.quote:Op woensdag 3 augustus 2022 15:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik heb maandag geen fornuis besteld. Ik twijfel te veel.
Misschien toch een losse oven en inductiekookplaat? Ik weet het gewoonweg niet. Vind het zoveel geld voor iets waar ik geen drol aan vind.
Inductie
Dus ik kook nog wel even door op mijn 2-pits elektrisch flutding van de Dirk van ¤17
Misschien een appelkruimelvlaai met erop figuurtjes/plaatjes van Pokémon? Dat de taart het landschap is waarop ze lopen oid? Alvast gefeliciteerdquote:Op dinsdag 9 augustus 2022 22:25 schreef FlyingFish het volgende:
Mijn zoon is komend weekend jarig en wil graag een pokémontaart. Hij is dol op appelkruimelvlaai maar daar kan je lastig een leuke verjaardagstaart mee maken. Is het mogelijk om het poedersuiker voor bovenop te kleuren met kleurstof of iets dergelijke om dat rood te krijgen? Ik wil daar een pokeball van maken. De meeste kleurstoffen (in ieder geval degene die ik nu heb) zijn vloeibaar, dus dat werkt niet zo goed met poedersuiker denk ik. Ik kan online wel rode gewone suiker vinden, en poedersuiker in babyroze, maar geen rode poedersuiker. Iemand een idee hoe ik dit anders kan doen zonder fondant?
Ik denk dat dit de optie is die ik ga proberend, als het echt mislukt zet ik er gewoon een pikachu op zoals tombolafan zegt. Er komt sowieso nog een gewone slagroomtaart naast met pokemon-afbeelding, dus als het een misbaksel wordt valt dat dan ook niet zo op, hopelijkquote:Op woensdag 10 augustus 2022 00:25 schreef Hupje het volgende:
@:FlyingFish Maak je de taart zelf? Misschien kun je dan de kruimels kleuren?
Ik heb geprobeerd om van een red velvet taart een pokebal te maken. Het witte deel afgesmeerd zoals de taart hoorde, een zwart randje van fondant en rode kruimels op de andere kant. Eerlijk is eerlijk, ik was niet echt tevreden, maar kind wel.
Als het goed is welquote:Op zondag 14 augustus 2022 00:26 schreef AnneX het volgende:
As ik geen stoompan heb en wel een braadpan en vergiet dat daarin past ( en theedoek en deksel)…
kan ik het dan ook?
Yes, zat ik ook al naar te neuzen. Maar aangezien wij een combi stoomoven hebben, kunnen we de inzet van een stoompan ook gebruiken in de oven (best of both worlds)quote:Op zondag 14 augustus 2022 11:42 schreef Blues het volgende:
Wat een leuk recept, ik heb alleen geen stoompan dus truc met braadpan ook eens proberen
Ziet er goed uit!
Ik zit ook aan een stoommandje te denken.
Verkruimelen en bij elkaar frotten met (beetje kokosmelk en) botercrème of mascarpone.quote:Op zondag 14 augustus 2022 13:11 schreef Seven. het volgende:
Oh, zorg dat je 'm afdekt. Roti kukus droogt snel uit en is dan ook niet meer te hakken .
Vierkante of rechthoekige taart bakken? Of cake en dan laagjes met creme en fruit(moes) ertussen.quote:Op woensdag 17 augustus 2022 13:15 schreef SV-tje het volgende:
Voor een feest over anderhalve week heb ik voor bijna 50 mensen gebak nodig. Mijn man opperde het idee om kleine gebakjes te maken omdat het taart aansnijden niet ideaal is. Maar 50 vormpjes heb ik dan weer niet (tenzij cupcakes maar er komen veel ouderen dus dat past niet echt).
Daarom zat ik zelf te denken aan een fraisiertaart, een slof (maar met aardbeien?). Iemand goede ideeen voor erbij? Of hoe wel 50 gebakjes te maken zijn?
Zoiets heb ik al eerder gedaan, ik bak regelmatig op bestelling dus wil nu juist niet zoiets bakken. Had ik er nog niet bijgezegd natuurlijk.quote:Op woensdag 17 augustus 2022 14:15 schreef AnneX het volgende:
Dat heb ik wel eens gedaan.
Nou ja gebakjes: in het bakblik met cakebeslag een rechthoekige cake gebakken. Omgedraaid en de toen bovenkant bekleed met marsepein in diverse kleuren.
Evt. kun je twee dunnere lagen bakken of als de eerste hoog wordt en dan doorsnijden. En ertussen aardbeienjam bijv.
Foto wil nu niet lukken.
Ow.quote:Op woensdag 17 augustus 2022 14:52 schreef SV-tje het volgende:
[..]
Zoiets heb ik al eerder gedaan, ik bak regelmatig op bestelling dus wil nu juist niet zoiets bakken. Had ik er nog niet bijgezegd natuurlijk.
Ligt er ook aan wat voor taart. Alles met room/zachte structuur snij je aan gort, maar je kunt natuurlijk wel cake-achtige taarten bakken die makkelijk snijden (en evt later individueel versieren.quote:Op woensdag 17 augustus 2022 13:15 schreef SV-tje het volgende:
Voor een feest over anderhalve week heb ik voor bijna 50 mensen gebak nodig. Mijn man opperde het idee om kleine gebakjes te maken omdat het taart aansnijden niet ideaal is. Maar 50 vormpjes heb ik dan weer niet (tenzij cupcakes maar er komen veel ouderen dus dat past niet echt).
Daarom zat ik zelf te denken aan een fraisiertaart, een slof (maar met aardbeien?). Iemand goede ideeen voor erbij? Of hoe wel 50 gebakjes te maken zijn?
Je kunt ook spekkoek zonder pandan maken.quote:Op woensdag 17 augustus 2022 19:21 schreef Seven. het volgende:
Ik wil dus zo spekkoek maken maar ik heb geen pandan. Dus ff naar de toko zaterdag. Iemand een tip over de beste pandan?
Edit: pandan extract dus.
O dat vind ik echt zo’n kutwerk Dat ik na 2 keer heb besloten dat nooit meer te doen en wel koopt bij de toko.quote:Op woensdag 17 augustus 2022 19:21 schreef Seven. het volgende:
Ik wil dus zo spekkoek maken maar ik heb geen pandan. Dus ff naar de toko zaterdag. Iemand een tip over de beste pandan?
Edit: pandan extract dus.
Je kunt ook spekkoek zonder pandan maken.quote:Op woensdag 17 augustus 2022 19:21 schreef Seven. het volgende:
Ik wil dus zo spekkoek maken maar ik heb geen pandan. Dus ff naar de toko zaterdag. Iemand een tip over de beste pandan?
Edit: pandan extract dus.
Mijn Indonesische collega zegt het zelfde 🤣 die roept ik begin er niet aan haal wel bij de tokoquote:Op woensdag 17 augustus 2022 19:49 schreef Tally het volgende:
[..]
O dat vind ik echt zo’n kutwerk Dat ik na 2 keer heb besloten dat nooit meer te doen en wel koopt bij de toko.
Ik al na 1xquote:Op woensdag 17 augustus 2022 19:49 schreef Tally het volgende:
[..]
O dat vind ik echt zo’n kutwerk Dat ik na 2 keer heb besloten dat nooit meer te doen en wel koopt bij de toko.
Ben vooral op zoek naar andere taart ideeen, biscuits vullen en versieren heeft mijn familie na 12 jaar wel gezien en geproefd 😉quote:Op woensdag 17 augustus 2022 19:13 schreef Seven. het volgende:
[..]
Ligt er ook aan wat voor taart. Alles met room/zachte structuur snij je aan gort, maar je kunt natuurlijk wel cake-achtige taarten bakken die makkelijk snijden (en evt later individueel versieren.
Om wat voor een gelegenheid gaat het?
Ik heb met kerst spekkoek gemaakt, vind zonder pandan zelfs lekkerder dan met. Vind de hoeveelheid werk eigenlijk wel meevallen, alleen op tijd uit de oven halen voor de volgende laag. Maar met kerst stonden we natuurlijk toch de hele dag in de keuken dus dan is af en toe de oven open doen niet echt extra werk.quote:Op woensdag 17 augustus 2022 19:21 schreef Seven. het volgende:
Ik wil dus zo spekkoek maken maar ik heb geen pandan. Dus ff naar de toko zaterdag. Iemand een tip over de beste pandan?
Edit: pandan extract dus.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |