Ja zo'n ding iddquote:Op vrijdag 5 december 2025 20:21 schreef RobertoCarlos het volgende:
[..]
Zoiets dus voor taarten... dat is idd handig ja!
[ afbeelding ]
quote:Op vrijdag 5 december 2025 20:32 schreef laziness het volgende:
Ik had vandaag een sint en kerst bakdag. Een deel geef ik weg, een deel zit in de vriezer en meer dan je zou denken dat past zit al in mijn puber![]()
Cranberry kokos makronen
Pumpkin pie
Banketstaaf met spijs en eentje met kipgehakt
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik krijg gelijk trek!quote:Op zondag 7 december 2025 13:37 schreef AnneX het volgende:
“Even bestaat niet” …ben er toch best even mee bezig: appelflappen met kk bladerdeeg.
Kant en klaarquote:Op maandag 8 december 2025 13:27 schreef RobertoCarlos het volgende:
[..]
Ik krijg gelijk trek!Herkenbaar, dat je denkt: "dat kan ik wel even tussendoor bakken" en dat je vervolgens 2 uur verder bent
![]()
![]()
Waar voor deeg is dat 'kk bladerdeeg'? Of is dat een merk? Ik gebruik altijd Tante Fanny, ben ik best tevreden over
Ah! op die manier!quote:
Dé uitvinding voor het bakken: kant en klaar deeg voor quiches en appelflappen en veel meer.quote:Op maandag 8 december 2025 15:54 schreef RobertoCarlos het volgende:
[..]
Ah! op die manier!![]()
Ik dacht al: hoe kan iemand nou boos zijn op bladerdeeg, wat heeft bladerdeeg jou misdaan?![]()
Ik vind niet dat je dan gelijk lui bent als je kant en klaar deeg gebruikt, hoor.. Het kost veel tijd om het zelf te maken, zeker met het wachten tussen de toeren. Maar misschien zeg ik dat om het voor mijzelf goed te praten dat ik het nog nooit zelf gemaakt hebquote:Op maandag 8 december 2025 16:21 schreef AnneX het volgende:
[..]
Dé uitvinding voor het bakken: kant en klaar deeg voor quiches en appelflappen en veel meer.
Het is lang geleden, dat ik selluf bladerdeeg vouwde.
# luie bakker.
Die snelle methode heb ik eens keer gedaan. Die ga ik ook gebruiken als ik bladerdeeg maken. De gewone methode duurt mij te lang.quote:Op maandag 8 december 2025 17:41 schreef RobertoCarlos het volgende:
[..]
Ik vind niet dat je dan gelijk lui bent als je kant en klaar deeg gebruikt, hoor.. Het kost veel tijd om het zelf te maken, zeker met het wachten tussen de toeren. Maar misschien zeg ik dat om het voor mijzelf goed te praten dat ik het nog nooit zelf gemaakt heb![]()
Nu ik het schrijf.. ik zag trouwens wel pas een hele snelle methode om selluf BDte maken. Moet ik nog eens achteraan...
Heb je die al een keer geprobeerd? Want in het recept rollen ze het niet eens uit en vouwen het niet. Krijg je dan echt laagjes?quote:Op dinsdag 9 december 2025 17:57 schreef RobertoCarlos het volgende:
Ik zag die snelle jelle methode bij de aflevering van Issa Niemeijer in de serie Hollandse Bakkers. Op 24Kitchen dus.
Ik kan zelf de video niet zien, maar hopelijk lukt dat bij jullie wel.
https://www.24kitchen.nl/(...)elijke-perentaartjes
Edit: Gevonden!Bekijk deze YouTube-video
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |