abonnement Unibet Coolblue
pi_199356831


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  maandag 10 mei 2021 @ 13:13:48 #2
131603 Afwazig
Serious business
pi_199356837
Bij Kraken kun je 500k uitcashen per maand. Binnen een half uur op m`n rekening laatste keer.
pi_199356841
Topic kaap :{w
pi_199356844
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 12:55 schreef falling_away het volgende:

[..]

Heb je een voorbeeld van zo'n Youtuber? :D
Je typt op YouTube crypto moonshots, zoek degene met de grootste community et voila.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 13:18:48 #5
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199356900
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:13 schreef Afwazig het volgende:
Bij Kraken kun je 500k uitcashen per maand. Binnen een half uur op m`n rekening laatste keer.
Geen daglimiet?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 10 mei 2021 @ 13:33:22 #6
131603 Afwazig
Serious business
pi_199357121
quote:
5s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:18 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Geen daglimiet?
100K
  maandag 10 mei 2021 @ 13:34:02 #7
131603 Afwazig
Serious business
pi_199357130
Waves gaat er weer eens voor trouwens.

WAVESMAAND _O_
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 13:37:27 #8
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199357176
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:33 schreef Afwazig het volgende:

[..]

100K
Toch klinkt dat ook beperkt. Neem nou Tesla, die moeten dus een mannetje neerzetten die iedere dag die 100k afneemt van een exchange totdat ze die 10% (wat dus 150 miljoen is) weer in cash hebben. In de praktijk betekent dat dus 150 dagen (op Kraken dan).

Zijn er exchanges waar je ongelimiteerd kan laten uitcashen per dag?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199357238
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:34 schreef Afwazig het volgende:
Waves gaat er weer eens voor trouwens.

WAVESMAAND _O_
Zo lust ik er nog wel een paar, eerst 30% dalen en dan juichen als het 10% stijgt..

WAVESMAAND :')
  maandag 10 mei 2021 @ 13:47:13 #10
131603 Afwazig
Serious business
pi_199357297
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:42 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

Zo lust ik er nog wel een paar, eerst 30% dalen en dan juichen als het 10% stijgt..

WAVESMAAND :')
Niet geloven in Wavesmaanden :'). Dan snap je er echt niks van hoor.
  maandag 10 mei 2021 @ 13:48:15 #11
131603 Afwazig
Serious business
pi_199357306
quote:
5s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:37 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Toch klinkt dat ook beperkt. Neem nou Tesla, die moeten dus een mannetje neerzetten die iedere dag die 100k afneemt van een exchange totdat ze die 10% (wat dus 150 miljoen is) weer in cash hebben. In de praktijk betekent dat dus 150 dagen (op Kraken dan).

Zijn er exchanges waar je ongelimiteerd kan laten uitcashen per dag?
Dit is vaak voor verified accounts voor particulieren, meestal hebben exchanges andere regels voor corporate accounts.
pi_199357367
quote:
10s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:47 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Niet geloven in Wavesmaanden :'). Dan snap je er echt niks van hoor.
1 mei was de stand hoger dan nu. :{w
pi_199357514
GMR naar Bitmark exchange.
pi_199357559
Binance nog steeds processing :(
  maandag 10 mei 2021 @ 14:10:06 #15
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199357652
quote:
5s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:37 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Toch klinkt dat ook beperkt. Neem nou Tesla, die moeten dus een mannetje neerzetten die iedere dag die 100k afneemt van een exchange totdat ze die 10% (wat dus 150 miljoen is) weer in cash hebben. In de praktijk betekent dat dus 150 dagen (op Kraken dan).

Zijn er exchanges waar je ongelimiteerd kan laten uitcashen per dag?
Daar heb je OTC desks voor
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 14:15:14 #16
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199357709
quote:
10s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:47 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Niet geloven in Wavesmaanden :'). Dan snap je er echt niks van hoor.
:D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_199357830
quote:
Het dogecoinadres DH5yaieqoZN36fDVciNyRueRGvGLR3mr7L begon met het kopen van de cryptomunt op 5 februari 2019, toen deze werd verhandeld tegen een waarde van 0,0018 dollar per dogecoin.

Inmiddels bezit deze mysterieuze ‘walvis’ liefst 36,7 miljard dogecoins. Dat is zo’n 28 procent van het totale aantal van 129,4 miljard dogecoins in omloop.
Welke fokker is dit? :7
Facts don't care about your feelings
pi_199358026
Waarschijnlijk gewoon Musk.
What Would Goku Do
pi_199358128
SpaceX lanceert maanmissie die wordt betaald met cryptomunt Dogecoin
quote:
De onderneming spreekt van de eerste commerciële maanlanding die volledig met Dogecoin wordt betaald, zonder aan te geven hoeveel het project precies kost.
.
.
.
.
.

Zo'n >$7,3 miljoen?
  maandag 10 mei 2021 @ 14:51:30 #20
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199358284
Wanneer je gains ten koste gaan van irl contacten omdat mensen denken dat je met schimmige zaakjes bezig bent en zich "daar niet prettig bij voelen". True story.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 14:52:31 #21
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199358294
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:51 schreef Quotidien het volgende:
Wanneer je gains ten koste gaan van irl contacten omdat mensen denken dat je met schimmige zaakjes bezig bent en zich "daar niet prettig bij voelen". True story.
Gewoon privé houden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199358297
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:51 schreef Quotidien het volgende:
Wanneer je gains ten koste gaan van irl contacten omdat mensen denken dat je met schimmige zaakjes bezig bent en zich "daar niet prettig bij voelen". True story.
Als ik m'n dochtertje naar de opvang breng denken ze dat de plaatselijke drugsbaron haar komt afzetten.
Komt misschien ook doordat zij als antwoord geeft 'pillen draaien' op de vraag wat papa doet.

Begon als een grapje :D

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2021 14:54:13 ]
  maandag 10 mei 2021 @ 14:54:11 #23
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199358318
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:52 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Gewoon privé houden.
Ik hang het zeker niet aan de grote klok maar in een relatie deel je dat soort dingen wel.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 14:54:11 #24
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199358319
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:52 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Als ik m'n dochtertje naar de opvang breng denken ze dat de plaatselijke drugsbaron haar komt afzetten.
Denk dat je wel afkeurende blikken krijgt als je plots in een peperdure auto komt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199358326
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:54 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Denk dat je wel afkeurende blikken krijgt als je plots in een peperdure auto komt.
Ja wat is duur, en wat is opeens :P

Ik heb altijd leuke auto's gehad.
pi_199358332
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:54 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik hang het zeker niet aan de grote klok maar in een relatie deel je dat soort dingen wel.
De grote klok deel je, bedoel je?
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 14:55:14 #27
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199358333
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:54 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ik hang het zeker niet aan de grote klok maar in een relatie deel je dat soort dingen wel.
"Schat, waar blijft al ons geld?"
- "Ik investeer het in SpaceX"
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 10 mei 2021 @ 14:57:12 #28
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199358361
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:55 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

De grote klok deel je, bedoel je?
Is dit een grap of lees je de zin verkeerd? "Dat soort dingen" slaat op "het", niet "de grote klok".
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199358377
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:01 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
GMR naar Bitmark exchange.
Hoe was jij trouwens bij dit project gekomen?
pi_199358386
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:57 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Is dit een grap of lees je de zin verkeerd? "Dat soort dingen" slaat op "het", niet "de grote klok".
Het was een grapje. ;)
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 14:59:29 #31
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199358401
Spaarrekening geplunderd omdat ik niets uit crypto wil halen :@

Was vergeten dat mijn auto nog naar de garage moest voor een apk en onderhoudsbeurt, nu ben ik blut ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199358402
quote:
Prachtig dat DOGE bijdraagt aan de vooruitgang van de mensheid :7
  maandag 10 mei 2021 @ 14:59:53 #33
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199358406
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:58 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Het was een grapje. ;)
Die grote klok wordt helaas niet meer gedeeld.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199358476
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:59 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Die grote klok wordt helaas niet meer gedeeld.
:{
pi_199358484
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:59 schreef Nattekat het volgende:
Spaarrekening geplunderd omdat ik niets uit crypto wil halen :@

Was vergeten dat mijn auto nog naar de garage moest voor een apk en onderhoudsbeurt, nu ben ik blut ;(
Trololol. Hoop ik.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2021 15:03:49 ]
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 15:05:20 #36
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199358516
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:03 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Trololol. Hoop ik.
Nee, ik had precies uitgerekend hoe veel naar crypto kon om het einde van de maand te halen, met wat marge, maar die marge ben ik nu kwijt :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 10 mei 2021 @ 15:06:30 #37
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199358533
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:59 schreef Nattekat het volgende:
Spaarrekening geplunderd omdat ik niets uit crypto wil halen :@

Was vergeten dat mijn auto nog naar de garage moest voor een apk en onderhoudsbeurt, nu ben ik blut ;(
Al je vermogen in crypto en geen buffer? Niet bang.
Huilen dan.
pi_199358545
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, ik had precies uitgerekend hoe veel naar crypto kon om het einde van de maand te halen, met wat marge, maar die marge ben ik nu kwijt :')
Dat klinkt niet erg gezond. Zou voortaan wat ruimer gaan zitten. ;)
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 15:07:53 #39
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199358557
quote:
7s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:06 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Al je vermogen in crypto en geen buffer? Niet bang.
Al mijn vermogen (wat inmiddels nog maar een fractie is van het grote plaatje :') ) staat op mijn spaarrekening :P

Alles wat normaal daarnaartoe zou gaan, gaat nu al maanden naar crypto.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199358588
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:04 schreef F.Sinatra het volgende:
Binance nog steeds processing :(
Staat nu op m'n rekening. Half dagje dus uiteindelijk... valt me mee. Eerste keer dat ik wat uitbetaal :')
Facts don't care about your feelings
pi_199358758
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:09 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Staat nu op m'n rekening. Half dagje dus uiteindelijk... valt me mee. Eerste keer dat ik wat uitbetaal :')
Staat nu melding bij dat het 2-3 dagen kan duren. Nouja, ik heb het niet nodig om te eten ofzo.
pi_199358878
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:19 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Staat nu melding bij dat het 2-3 dagen kan duren. Nouja, ik heb het niet nodig om te eten ofzo.
Was maar een schamele 1000 euro bij mij. Zal bij jou wel meer zijn geweest >:)
Facts don't care about your feelings
pi_199358938
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:26 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Was maar een schamele 1000 euro bij mij. Zal bij jou wel meer zijn geweest >:)
Het was meer ja :P maar ik kan Binance niet leegtrekken hoor ;)
pi_199358988
Mijn withdrawal van BNB naar Metamask staat inmiddels ook al zo'n 20 minuten op Processing. Terwijl dit normaal gesproken in een minuut gefixed was. :(
pi_199359024
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:35 schreef MaximumRush het volgende:
Mijn withdrawal van BNB naar Metamask staat inmiddels ook al zo'n 20 minuten op Processing. Terwijl dit normaal gesproken in een minuut gefixed was. :(
Oh, blijkbaar zit CZ op Fok, was na m'n post gestort.
  maandag 10 mei 2021 @ 15:39:26 #46
131603 Afwazig
Serious business
pi_199359047
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:52 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

1 mei was de stand hoger dan nu. :{w
Niet waar :7

pi_199359123
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:37 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Oh, blijkbaar zit CZ op Fok, was na m'n post gestort.
Ik heb ook wisselende ervaringen. Het kan in een minuut gebeurt zijn, maar ook regelmatig voorgekomen dat je driekwartier moet wachten
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 15:45:43 #48
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199359133
Kan iemand de Nattekat van een week geleden die een herseninzinking kreeg van iets wat heel erg op een rugpull leek van Truebit even zeggen dat ie binnen een week alweer in het groen staat?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199359198
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:45 schreef Nattekat het volgende:
Kan iemand de Nattekat van een week geleden die een herseninzinking kreeg van iets wat heel erg op een rugpull leek van Truebit even zeggen dat ie binnen een week alweer in het groen staat?
Ff serieus man, als je echt zoveel % van je vermogen erin pompt, be careful! Het komt op mij ietwat onverstandig over.
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 15:52:06 #50
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199359238
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:50 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ff serieus man, als je echt zoveel % van je vermogen erin pompt, be careful! Het komt op mij ietwat onverstandig over.
Mijn inleg is nog steeds relatief weinig :P

Het is gewoon heel veel waard geworden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199359381
quote:
0s.gif Op zondag 9 mei 2021 22:35 schreef Scorpie het volgende:

[..]

app.Wault.finance
Ik had deze coins (WEX en WAULT) gekocht, maar WAULT wordt weergegeven als 'non-listed' in mijn 1inch-wallet en ik kan ook niet inloggen op het stakegedeelte van de website. De inlog is daar iets anders dan bij de swap en in mijn wallet zegt hij vervolgens dat ik op het verkeerde netwerk zit, wat niet zo is. Misschien een bug van mijn wallet, maar heb jij hier ook last van?
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 16:22:02 #52
42184 crew  DaMart
pi_199359784
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:45 schreef Nattekat het volgende:
Kan iemand de Nattekat van een week geleden die een herseninzinking kreeg van iets wat heel erg op een rugpull leek van Truebit even zeggen dat ie binnen een week alweer in het groen staat?
Zo veel is die toch niet gestegen? Stond vanmiddag op zelfde niveau als toen ik wat shitcoins naar Truebit omzette vorige week.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 16:33:00 #53
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199359961
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 16:22 schreef DaMart het volgende:

[..]

Zo veel is die toch niet gestegen? Stond vanmiddag op zelfde niveau als toen ik wat shitcoins naar Truebit omzette vorige week.
Ik heb op 0,60 nog meer gekocht. Nu staat ie boven het gemiddelde van alle buys.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199360103
GMR maakt ook weer n lekker stapje terug omhoog
pi_199360134
Ik ben ook all-in hoor. Ik ben 31 en ik woon nog thuis. Het is of all-in of rest van mijn leven in mijn kontje geneukt worden door Mark wingewest Rutte Nederland B.V.
  maandag 10 mei 2021 @ 16:53:23 #56
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199360324
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 13:05 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Of Bitonic, momenteel 10 BTC per order. Dus niet per dag maar per verkooporder.
Ah dat is wel netjes, alleen is de exchange rate een stuk minder aantrekkelijk. Toch weer zo'n 8k per 10 BTC.

Al maakt dat op zo'n bedrag ook niet veel meer uit maar daar kun je toch een hoop leuke dingen van doen :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 10 mei 2021 @ 16:57:07 #57
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199360404
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 16:44 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik ben ook all-in hoor. Ik ben 31 en ik woon nog thuis.
:D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199360519
quote:
3s.gif Op maandag 10 mei 2021 16:57 schreef Rossdale het volgende:

[..]

:D
?
  maandag 10 mei 2021 @ 17:08:00 #59
131603 Afwazig
Serious business
pi_199360609
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 16:44 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik ben ook all-in hoor. Ik ben 31 en ik woon nog thuis. Het is of all-in of rest van mijn leven in mijn kontje geneukt worden door Mark wingewest Rutte Nederland B.V.
En dan all in in VET gaan :')!!!!11111

Succes bij de McDonalds.
pi_199360619
quote:
3s.gif Op maandag 10 mei 2021 16:53 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ah dat is wel netjes, alleen is de exchange rate een stuk minder aantrekkelijk. Toch weer zo'n 8k per 10 BTC.

Al maakt dat op zo'n bedrag ook niet veel meer uit maar daar kun je toch een hoop leuke dingen van doen :D
De prijsfluctuatie in enkele dagen / weken is wss een stuk groter dan die 8k ;)
Als je zekerheid wil dat je dezelfde dag nog 10 BTC kan cashen voor ¤ xxx.xxx dan kan dat best aantrekkelijk zijn.
pi_199360620
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:08 schreef Afwazig het volgende:

[..]

En dan all in in VET gaan :')!!!!11111

Succes bij de McDonalds.
Lol ik heb 0 VET en ik ben inmiddels cryptomiljonair.

Daarnaast snap ik dat gekanker van deze wavesmaxi op Vechain niet zo.

Ik weet nog dat er gejuicht werd dat waves eindelijk boven vechain qua marketcap stond.

Vechain is inmiddels top 14 en waves top 49... _O_ wAvEsMaAnD!!11!1einzeinz!!1

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2021 17:17:58 ]
  maandag 10 mei 2021 @ 17:09:02 #62
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199360625
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:59 schreef n__n het volgende:

[..]

Ik had deze coins (WEX en WAULT) gekocht, maar WAULT wordt weergegeven als 'non-listed' in mijn 1inch-wallet en ik kan ook niet inloggen op het stakegedeelte van de website. De inlog is daar iets anders dan bij de swap en in mijn wallet zegt hij vervolgens dat ik op het verkeerde netwerk zit, wat niet zo is. Misschien een bug van mijn wallet, maar heb jij hier ook last van?
Gebruik je metamask of trust wallet?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199360634
quote:
7s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:08 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Lol ik heb 0 VET en ik ben inmiddels cryptomiljonair.
Heb je het al gecasht dan?
pi_199360641
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:09 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Heb je het al gecasht dan?
Nee, daarom cryptomiljonair toch :D
pi_199360723
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:08 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

De prijsfluctuatie in enkele dagen / weken is wss een stuk groter dan die 8k ;)
Als je zekerheid wil dat je dezelfde dag nog 10 BTC kan cashen voor ¤ xxx.xxx dan kan dat best aantrekkelijk zijn.
Dan zou ik het eerder op een Binance laten staan in USDT en dat dan iedere keer omzetten in EUR.
pi_199360775
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:45 schreef Nattekat het volgende:
Kan iemand de Nattekat van een week geleden die een herseninzinking kreeg van iets wat heel erg op een rugpull leek van Truebit even zeggen dat ie binnen een week alweer in het groen staat?
Je bent wel iets te emotionally invested denk ik. Ik ook hoor, maar is over het algemeen een teken dat je er misschien te veel geld in hebt :D
pi_199360781
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 15:52 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mijn inleg is nog steeds relatief weinig :P

Het is gewoon heel veel waard geworden.
Oh, dan misschien gewoon wat winst pakken. :P
  maandag 10 mei 2021 @ 17:23:41 #68
131603 Afwazig
Serious business
pi_199360840
quote:
7s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:08 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Lol ik heb 0 VET en ik ben inmiddels cryptomiljonair.

Daarnaast snap ik dat gekanker van deze wavesmaxi op Vechain niet zo.

Ik weet nog dat er gejuicht werd dat waves eindelijk boven vechain qua marketcap stond.

Vechain is inmiddels top 14 en waves top 49... _O_ wAvEsMaAnD!!11!1einzeinz!!1
Totaal ongeloofwaardig maar wel creatief verhaal. Would read again.
pi_199360874
quote:
7s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:08 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Lol ik heb 0 VET en ik ben inmiddels cryptomiljonair.

Daarnaast snap ik dat gekanker van deze wavesmaxi op Vechain niet zo.

Ik weet nog dat er gejuicht werd dat waves eindelijk boven vechain qua marketcap stond.

Vechain is inmiddels top 14 en waves top 49... _O_ wAvEsMaAnD!!11!1einzeinz!!1
Je bent cryptomiljonair maar woont nog thuis. Waarom?! 😭
  maandag 10 mei 2021 @ 17:28:49 #70
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199360909
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:25 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Je bent cryptomiljonair maar woont nog thuis. Waarom?! 😭
Alsof je met 1 miljoen een fatsoenlijk huis kan kopen en niet met hoeft te werken. In Nederland dan.

Je zou ook op permanente visvakantie naar Zuid-Oost Azië kunnen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199360934
quote:
14s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:28 schreef fathank het volgende:

[..]

Alsof je met 1 miljoen een fatsoenlijk huis kan kopen en niet met hoeft te werken. In Nederland dan.

Je zou ook op permanente visvakantie naar Zuid-Oost Azië kunnen
Voor 1 miljoen of 21 BTC koop je anders wel een luxe penthouse in Veghel.
pi_199360942
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:25 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Je bent cryptomiljonair maar woont nog thuis. Waarom?! 😭
Ben het pas sinds een aantal weken en er is nog te weinig liquiditeit om het volledig uit te cashen. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om meerdere over de kop te gaan mits de gehele markt niet crasht. De komende maandjes nog even aankijken.
  maandag 10 mei 2021 @ 17:41:05 #73
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199361069
DimaGOD
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199361176
quote:
14s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:28 schreef fathank het volgende:

[..]

Alsof je met 1 miljoen een fatsoenlijk huis kan kopen en niet met hoeft te werken. In Nederland dan.

Je zou ook op permanente visvakantie naar Zuid-Oost Azië kunnen
Je hoeft hem toch niet direct af te betalen. Rente staat laag. :)
pi_199361362
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ben het pas sinds een aantal weken en er is nog te weinig liquiditeit om het volledig uit te cashen. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om meerdere over de kop te gaan mits de gehele markt niet crasht. De komende maandjes nog even aankijken.
:')

Ik zit echt letterlijk in precies dezelfde situatie. Ook 31, thuiswonend en sinds een maand meerdere miljoenen door crypto. Maar ik woon thuis omdat ik door covid weer terug geëmigreerd ben naar NL.
pi_199361487
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:04 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

:')

Ik zit echt letterlijk in precies dezelfde situatie. Ook 31, thuiswonend en sinds een maand meerdere miljoenen door crypto. Maar ik woon thuis omdat ik door covid weer terug geëmigreerd ben naar NL.
Knap werk. Waar heb je de grootste klappers mee gemaakt?
pi_199361493
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:04 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

:')

Ik zit echt letterlijk in precies dezelfde situatie. Ook 31, thuiswonend en sinds een maand meerdere miljoenen door crypto. Maar ik woon thuis omdat ik door covid weer terug geëmigreerd ben naar NL.
Holy shit.
  maandag 10 mei 2021 @ 18:17:00 #78
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199361513
Ik woon ook thuis

In het huis van de bank door iedere maand netjes te betalen mag ik er blijven wonen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199361546
Wel gezellig topic zo met al die crypto miljonairs
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 18:23:35 #80
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199361597
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:18 schreef viceversa het volgende:

[..]

Je bent wel iets te emotionally invested denk ik. Ik ook hoor, maar is over het algemeen een teken dat je er misschien te veel geld in hebt :D
Eerder iets te veel :@

Zou bijna mijn halve portfolio kwijt zijn.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 18:24:23 #81
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199361616
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:19 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Wel gezellig topic zo met al die crypto miljonairs
Allemaal MaGNeT kloontjes.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199361656
quote:
7s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:09 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Gebruik je metamask of trust wallet?
Ik gebruik de wallet van 1inch.
pi_199361833
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:19 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Wel gezellig topic zo met al die crypto miljonairs
In it for the tech!
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199361834
POLL

Indien je ja invult graag ook even je contactgegevens DM'en voor verder onderzoek
No bitch to me
pi_199361898
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:42 schreef TornadoDK het volgende:
[poll=2380]

Indien je ja invult graag ook even je contactgegevens DM'en voor verder onderzoek
Als je 5 BTC naar me overmaakt krijg je mijn emailadres.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199361900
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ben het pas sinds een aantal weken en er is nog te weinig liquiditeit om het volledig uit te cashen. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om meerdere over de kop te gaan mits de gehele markt niet crasht. De komende maandjes nog even aankijken.
Miljonairs maar een mamaskindje
pi_199361922
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:42 schreef TornadoDK het volgende:
[poll=2380]

Indien je ja invult graag ook even je contactgegevens DM'en voor verder onderzoek
Voor 50 BNB’s krijg je een gepersonaliseerde ansichtkaart met mijn walletadres er op.
pi_199361938
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:46 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Miljonairs maar een mamaskindje
Ik had als ik nog thuiswoonde allang een dik appartement in De Rotterdam torens of aan de Laan op Zuid particulier gehuurd ter overbrugging van een koopwoning.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 10-05-2021 18:50:24 ]
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 18:51:13 #89
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199361954
Ik zit ruim voor ik de zes nullen bereik al in een hypotheekvrije woning.

Helaas is dat nog even een verre droom, maar we zijn onderweg.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199361970
Ik ben al cryptomiljardair zelfs. :{w
- Met zuidelijke groet -
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 10 mei 2021 @ 18:53:51 #91
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199361984
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:49 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ik had als ik nog thuiswoonde allang een dik appartement in De Rotterdam torens of aan de Laan op Zuid particulier gehuurd ter overbrugging van een koopwoning.
Huren is toch zonde man. Dan kun je beter een jaartje blijven zitten waar je zit en dan kopen
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199361986
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:46 schreef recursief het volgende:

[..]

Als je 5 BTC naar me overmaakt krijg je mijn emailadres.
Helaas ben ik nog geen miljonair
No bitch to me
  maandag 10 mei 2021 @ 18:55:34 #93
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199362007
Heb nog zeker anderhalf miljoen Moonpirate en misschien ook nog wel een paar miljoen Safemoon.
Huilen dan.
pi_199362009
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:51 schreef Nattekat het volgende:
Ik zit ruim voor ik de zes nullen bereik al in een hypotheekvrije woning.

Helaas is dat nog even een verre droom, maar we zijn onderweg.
Ik weiger de boete te betalen als ik teveel aflos. Dus het duurt nog wel even voordat ik hypotheekvrij ben. ;(
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 19:00:48 #95
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199362071
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:55 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Ik weiger de boete te betalen als ik teveel aflos. Dus het duurt nog wel even voordat ik hypotheekvrij ben. ;(
Voordeel van nog geen eigen huis hebben.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199362110
Binance lutsers hebben nog steeds betaling niet geprocessed. Ik weet niet of het aan de rabo ligt, maar misschien toch maar eens een ander rekening nummer gaan gebruiken dan. Normaal nooit problemen gehad, maar hoor meer mensen met de combi Binance en Rabo met dit issue.
pi_199362179
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 19:03 schreef F.Sinatra het volgende:
Binance lutsers hebben nog steeds betaling niet geprocessed. Ik weet niet of het aan de rabo ligt, maar misschien toch maar eens een ander rekening nummer gaan gebruiken dan. Normaal nooit problemen gehad, maar hoor meer mensen met de combi Binance en Rabo met dit issue.
Hm matig. :{

ABN stuurde laatst ook al een brief dat ze strenger gaan controleren n.a.v. die mega boete omtrent witwassen.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199362260
Hoe kan ik het goedkoopst mijn ETH in mijn ETH Wallet in MetaMask omzetten naar BNB zodat ik tokens op het BSC netwerk kan kopen?
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 19:19:30 #99
42184 crew  DaMart
pi_199362308
FEG heeft er ook zin in vandaag *O*.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199362397
SHIB nu inderdaad te koop op Binance. :D
pi_199362406
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:04 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

:')

Ik zit echt letterlijk in precies dezelfde situatie. Ook 31, thuiswonend en sinds een maand meerdere miljoenen door crypto. Maar ik woon thuis omdat ik door covid weer terug geëmigreerd ben naar NL.
wanneer zit je in Lang Leve de Liefde?
  maandag 10 mei 2021 @ 19:30:10 #102
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199362454
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 17:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ben het pas sinds een aantal weken en er is nog te weinig liquiditeit om het volledig uit te cashen. Daarnaast is er nog genoeg ruimte om meerdere over de kop te gaan mits de gehele markt niet crasht. De komende maandjes nog even aankijken.
Ik snap echt niet dat wanneer je nog thuis woont en een miljoen aan crypto hebt, je niet de helft uitcashed. Genoeg basis voor een prima huis. Dan heb je nog een half miljoen om mee te gokken.
Straks komt de crash, ben je te laat en zit je zes jaar in een bearmarkt. Dan woon je op je 27-ste nog thuis! Enkel uit greef, terwijl je je doel allang bereikt hebt!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199362472
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:46 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Miljonairs maar een mamaskindje
Jij bent zeker zo iemand die het goed vindt voor je persoonlijke ontwikkeling om na je studie maar 1200 euro per maand af te tikken aan boomers voor een 1 kamer flatje 3 hoog in Bijlmer Zuid-Oost.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2021 19:32:02 ]
  maandag 10 mei 2021 @ 19:47:55 #104
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199362705
Mwah. M'n ouders zijn prima volk maar heb er best wat voor over om daar niet te hoeven wonen hoor.
Huilen dan.
pi_199362753
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:55 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Ik weiger de boete te betalen als ik teveel aflos. Dus het duurt nog wel even voordat ik hypotheekvrij ben. ;(
Boeterente is wel aftrekbaar, dat scheelt dan weer ;)
pi_199362770
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:53 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Huren is toch zonde man. Dan kun je beter een jaartje blijven zitten waar je zit en dan kopen
Natuurlijk is dat zonde. Hence “ter overbrugging naar een koopwoning”.

Je kan het geld wel hebben maar is er niets naar je smaak is dan flex appartementje huren om iig uit de zolderkamer voor een paar maanden.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 10 mei 2021 @ 19:53:17 #107
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199362801
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 19:51 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Natuurlijk is dat zonde. Hence “ter overbrugging naar een koopwoning”.

Je kan het geld wel hebben maar is er niets naar je smaak is dan flex appartementje huren om iig uit de zolderkamer voor een paar maanden.
Denk dat ik verhuizen teveel gedoe vind om voor een paar maanden iets te huren
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199362828
FOMO :(
pi_199362832
quote:
10s.gif Op maandag 10 mei 2021 19:47 schreef Isdatzo het volgende:
Mwah. M'n ouders zijn prima volk maar heb er best wat voor over om daar niet te hoeven wonen hoor.
Zelfde hier maar rekt door bearmarket. En wat boeit die paar jaartjes extra nou op een heel leven? Ik kijk het nog een paar maandjes aan en dan rest van mijn leven hoeren neuken nooit meer werken. Mocht de markt crashen heb ik wel genoeg spaargeld nu om uit huis te gaan en dan zit ik die paar jaartjes wel uit in een huurhuis.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2021 19:56:38 ]
pi_199362836
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 19:53 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Denk dat ik verhuizen teveel gedoe vind om voor een paar maanden iets te huren
Het slaat ook totaal nergens op.
pi_199362858
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 19:53 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Denk dat ik verhuizen teveel gedoe vind om voor een paar maanden iets te huren
Of je moet als je toch omin doekoe hebt zo'n appartement in de Lee Towers nemen. Maximaal een jaar en helemaal gemeubileerd.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
What Would Goku Do
pi_199362885
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 19:19 schreef DaMart het volgende:
FEG heeft er ook zin in vandaag *O*.
Inderdaad ja. Nieuwe vloer gelegd denk ik.
Hoop dat ik in ROX kan inkopen.
pi_199363028
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:14 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Knap werk. Waar heb je de grootste klappers mee gemaakt?
Safemoon :')
pi_199363051
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 19:26 schreef l1ghted het volgende:

[..]

wanneer zit je in Lang Leve de Liefde?
Heb al 5 jaar een relatie.
pi_199363118
twitter

Als deze nou even een safemoontje doet.
pi_199363139
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 19:50 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Boeterente is wel aftrekbaar, dat scheelt dan weer ;)
Oh, dat scheelt wel. Wist ik niet. Goed, mijn huis is ruim 4 ton meer waard dan de hypotheek die ik heb dus echt klagen mag ik niet. Met de hoeveelheid die ik nu aflos ben ik er in 7-8 jaar vanaf.
pi_199363152
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 20:07 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Safemoon :')
Lol, netjes. Ik ben nog niet zover dat ik diep durf te gaan in shitcoins.
  maandag 10 mei 2021 @ 20:18:49 #118
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199363274
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 20:13 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Lol, netjes. Ik ben nog niet zover dat ik diep durf te gaan in shitcoins.
Zou ik sowieso niet doen. En dat hoeft ook niet wanneer je er op tijd bij bent :P .
Huilen dan.
pi_199363308
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 19:26 schreef viceversa het volgende:
SHIB nu inderdaad te koop op Binance. :D
3 miljoen van die dingen gekocht :%
pi_199363408
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 20:21 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

3 miljoen van die dingen gekocht :%
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 20:21 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

3 miljoen van die dingen gekocht :%
Hoe durven jullie dit? Haha! Een coin die binnen een week naar de top 20 stijgt kan toch nooit goed gaan zou je zeggen? Aan de andere kant, hij is nog maar gelist op een enkele exchange.
pi_199363490
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 20:26 schreef tgev het volgende:

[..]


[..]

Hoe durven jullie dit? Haha! Een coin die binnen een week naar de top 20 stijgt kan toch nooit goed gaan zou je zeggen? Aan de andere kant, hij is nog maar gelist op een enkele exchange.
In het ergste geval ben ik 60 euro kwijt :P

En ik ben nu ook crypto miljonair *O*
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 20:32:14 #122
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199363491
Sorry hoor, maar een top 20 meme coin kopen vlak na een stijging waar je u tegen zegt?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199363526
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 19:53 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Denk dat ik verhuizen teveel gedoe vind om voor een paar maanden iets te huren
Gemeubileerd huren joh, in hetzelfde huis als mijn ouders gaan neuken zou ik awkward vinden :@
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 20:34:17 #124
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199363527
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 20:26 schreef tgev het volgende:

[..]

[..]

Hoe durven jullie dit? Haha! Een coin die binnen een week naar de top 20 stijgt kan toch nooit goed gaan zou je zeggen? Aan de andere kant, hij is nog maar gelist op een enkele exchange.
Alle rooie vlaggen die je mogelijk kan hangen aan een coin wapperen vrolijk bij deze coin iig.

- Zwaaaaaar overgewaardeerd
- Memecoin
- Pump and dump
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199363538
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 20:26 schreef tgev het volgende:

[..]


[..]

Hoe durven jullie dit? Haha! Een coin die binnen een week naar de top 20 stijgt kan toch nooit goed gaan zou je zeggen? Aan de andere kant, hij is nog maar gelist op een enkele exchange.
Logica is in deze bullrun een slechte raadgever zo blijkt.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 10-05-2021 20:35:26 ]
pi_199363564
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 20:13 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Lol, netjes. Ik ben nog niet zover dat ik diep durf te gaan in shitcoins.
Dat is het zieke, ik heb er 500 dollar ingestopt. :')
  maandag 10 mei 2021 @ 20:39:09 #127
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199363591
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:27 schreef n__n het volgende:

[..]

Ik gebruik de wallet van 1inch.
Weet niet of die ondersteund wordt maat
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 20:39:13 #128
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199363594
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 20:35 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Logica is in deze bullrun een slechte raadgever zo blijkt.
Als ik onderzoek doe naar een coin is stap 1 voor mij altijd: wat is de waarde als ie op plek 100 om cmc staat?

Dat is wel een redelijke target voor overgehypte troep, en de leuke coins zullen daar altijd wel terecht kunnen komen met wat mazzel. Top 20 denk ik niet eens aan, zelfs Safemoon haalde dat niet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199363609
quote:
14s.gif Op maandag 10 mei 2021 19:31 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Jij bent zeker zo iemand die het goed vindt voor je persoonlijke ontwikkeling om na je studie maar 1200 euro per maand af te tikken aan boomers voor een 1 kamer flatje 3 hoog in Bijlmer Zuid-Oost.
Nou je beschrijft mijn situatie en ik doe dat toch wel liever dan op de zolderkamer bij m’n ouders (al zijn ze heel leuk) 😝, maar ik begrijp ook dat dat voor iedereen anders is.

Nou.. ik heb mijn geld van Binance, maar heeft wel erg lang geduurd (rabobank), ik kneep m echt even dat ik toch iets verkeerd had ingevuld 😑 Geen miljonair, maar wel een paar duizend. 😂
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 20:40:49 #130
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199363614
Nou moet wel gezegd worden dat Safemoon überhaupt nooit hoog heeft gescoord, wat mij doet vermoeden dat dat niet helemaal klopt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199363720
quote:
Op maandag 10 mei 2021 20:21 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

3 miljoen van die dingen gekocht :%
quote:
Op maandag 10 mei 2021 20:26 schreef tgev het volgende:

Hoe durven jullie dit? Haha! Een coin die binnen een week naar de top 20 stijgt kan toch nooit goed gaan zou je zeggen? Aan de andere kant, hij is nog maar gelist op een enkele exchange.
3 miljoen van die muntjes daar hoef je niet enorm grote ballen voor te hebben, hoor.
Tot 24 uur geleden kosten ze bijna niets en nu nog steeds weinig.

Ik had er tot aan vandaag zelfs 51 miljoen, dat kostte me gisteren zo'n 575 dollar. In zo'n 24 uur tijd was de waarde zo ongeveer verdrievoudigd. Heb tegen een opbrengst van 1.400 al mijn muntjes op 4 miljoen na verkocht met het plan om ze vannacht of morgen tegen een duidelijk lagere koers opnieuw aan te schaffen.

Alleen nu begin ik een kleine fomo te ontwikkelen dat ik de boot mis, dat de koers wederom tot boven $0,00003400 terecht is gekomen voordat ik opnieuw op de koopknop heb gekocht.

quote:
Op maandag 10 mei 2021 20:26 schreef tgev het volgende:

Hoe durven jullie dit? Haha! Een coin die binnen een week naar de top 20 stijgt kan toch nooit goed gaan zou je zeggen? Aan de andere kant, hij is nog maar gelist op een enkele exchange.
Nogmaals: de waarde is nu nog 0 dan een komma, dan nog 4 maal een 0 en dan pas wat cijfers. Dus een miljoen euro erin steken nee, een paar miljoen van deze coins kopen geen heel idioot gokje wat mij betreft.
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 20:51:52 #132
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199363771
Oh, daar gaat de $4000 _O-

Op naar de $5000 *O*
Ook al is mijn aandeel in Ethereum niet meer wat het ooit was, we blijven juichen :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 10 mei 2021 @ 21:11:03 #133
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199364156
quote:
14s.gif Op maandag 10 mei 2021 18:55 schreef Isdatzo het volgende:
Heb nog zeker anderhalf miljoen Moonpirate en misschien ook nog wel een paar miljoen Safemoon.
Anderhalf miljoen MoonPirate zet wel zoden aan de dijk :D
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199364168
Mooi dat mijn laatste limit order op ETH net geraakt werd. Aantal verdubbelt op koers van 2890e
pi_199364184
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 14:58 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Hoe was jij trouwens bij dit project gekomen?
Zag hem op 9gag voorbij komen en ben toen eens gaan kijken op internet.
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 21:14:58 #136
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199364229
quote:
14s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:11 schreef fathank het volgende:

[..]

Anderhalf miljoen MoonPirate zet wel zoden aan de dijk :D
Zit voorlopig nog onder mijn buy :N
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199364325
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 20:40 schreef Nattekat het volgende:
Nou moet wel gezegd worden dat Safemoon überhaupt nooit hoog heeft gescoord, wat mij doet vermoeden dat dat niet helemaal klopt.
Komt door tiktok :')
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 21:20:43 #138
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199364338
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:20 schreef doggy112 het volgende:

[..]

Komt door tiktok :')
De marketcap is verdacht laag geweest voor zo'n enorme hype.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 10 mei 2021 @ 21:20:58 #139
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199364346
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zit voorlopig nog onder mijn buy :N
Vandaag komt de 12 month roadmap
Morgen nieuwe merchandise

Alles komt goed :D


Of niet natuurlijk maar dan heb je wel een goed verhaal.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 21:22:13 #140
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199364374
quote:
14s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:20 schreef fathank het volgende:

[..]

Vandaag komt de 12 month roadmap
Morgen nieuwe merchandise

Alles komt goed :D

Of niet natuurlijk maar dan heb je wel een goed verhaal.
Het verhaal alleen al maakt het het helemaal waard 8-)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199364513
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De marketcap is verdacht laag geweest voor zo'n enorme hype.
Hij is niet goed gelist voor zover ik het begrijp. Op coingecko staat hij op plekje 38
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 21:33:41 #142
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199364614
Als Moonpirate dezelfde waarde als Safemoon nu haalt, dan kan ik gaan rentenieren :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199364691
@Nattekat gevonden op twitter :)


twitter
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 21:42:59 #144
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199364808
:{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199364887
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:33 schreef Nattekat het volgende:
Als Moonpirate dezelfde waarde als Safemoon nu haalt, dan kan ik gaan rentenieren :Y
Haha nog maar x12000 🤑
pi_199364889
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:42 schreef Nattekat het volgende:
:{
Sorry vond wel grappig
Would bij
pi_199365048
Shib gaat lekker
pi_199365088
Hoeveel zetten jullie in op zo'n munt als MoonPirate? moet ik denken aan een paar tientjes of honderden Euro's?
Alpha kenny one
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 21:57:22 #149
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199365119
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:56 schreef falling_away het volgende:
Hoeveel zetten jullie in op zo'n munt als MoonPirate? moet ik denken aan een paar tientjes of honderden Euro's?
6-7% van mijn cryptoportfolio.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199365198
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:56 schreef falling_away het volgende:
Hoeveel zetten jullie in op zo'n munt als MoonPirate? moet ik denken aan een paar tientjes of honderden Euro's?
Niet zoveel. Moonpirate heb ik mooi op de top gekocht. Koste 359 euro en is nu gehalveerd in waarde. Heb nu 5.35 miljard?
pi_199365203
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

6-7% van mijn cryptoportfolio.
Paar tientjes dus
  maandag 10 mei 2021 @ 22:00:42 #152
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199365214
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 21:56 schreef falling_away het volgende:
Hoeveel zetten jullie in op zo'n munt als MoonPirate? moet ik denken aan een paar tientjes of honderden Euro's?
Bij gokjes doe ik nooit meer dan een paar BNB.
Huilen dan.
pi_199365318
Uitverkoop?
pi_199365345
quote:
7s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:00 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Bij gokjes doe ik nooit meer dan een paar BNB.
Nu een mooi moment om BNB te kopen
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 10 mei 2021 @ 22:07:06 #155
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199365367
Flinke dip opeens
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199365425
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:07 schreef Mortaxx het volgende:
Flinke dip opeens
Dit is inderdaad wel een vrij gigantische dip :X was een aantal dagen geleden ook, maar heb nu toch maar wat bijgekocht. Toen het al wat instortte, maar is toch best aardig verder ingestort.
pi_199365431
Dacht dat crypto alleen maar kon stijgen. ;(
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199365435
WAAR GAAT MIJN ETH HEEN

  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 22:17:19 #159
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199365542
Ach, we hebben de screenshots nog.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 10 mei 2021 @ 22:17:34 #160
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199365546
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:06 schreef doggy112 het volgende:

[..]

Nu een mooi moment om BNB te kopen
Neuh, doe alleen maar crypto naar euro en niet de andere kant op.
Huilen dan.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 10 mei 2021 @ 22:21:05 #161
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199365598
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:10 schreef Fugue het volgende:
WAAR GAAT MIJN ETH HEEN

[ afbeelding ]
Ojee als zelfs de normies crypto kopen
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199365634
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:10 schreef Fugue het volgende:
WAAR GAAT MIJN ETH HEEN

[ afbeelding ]
Op de maandgrafiek een heel klein dipje *)
Vakman pur sang
pi_199365661
Ik snap t niet helemaal.. Noob vraag hier:
Ik heb nu dus een Metamask account en daar het smart chain network op toegevoegd voor BNB.

Ik heb ook wat BNB bij Bitcoin Meester (ja ik weet :') ). Maar hoe transfer ik nou BNB naar die Smart chain wallet, dat begint met 0x2bc?

Bitcoin meester zegt: Wij ondersteunen alleen BEP2 adressen die beginnen met ''BNB"'
Alpha kenny one
  maandag 10 mei 2021 @ 22:28:29 #164
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199365693
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:10 schreef Fugue het volgende:
WAAR GAAT MIJN ETH HEEN

[ afbeelding ]
Ga ik kijken, -5% :')
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199365706
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:23 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Op de maandgrafiek een heel klein dipje *)
Als dit de volledige dip is, dan laat ik er letterlijk geen traan om.
Beetje HOLO bijgekocht en zelfs DOGE (ja, sorry), allebei coins die ik trouwens wel weer dump of swap voor andere munten als die weer redelijk omhoog zijn bewogen.
  maandag 10 mei 2021 @ 22:30:12 #166
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199365717
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:25 schreef falling_away het volgende:
Ik snap t niet helemaal.. Noob vraag hier:
Ik heb nu dus een Metamask account en daar het smart chain network op toegevoegd voor BNB.

Ik heb ook wat BNB bij Bitcoin Meester (ja ik weet :') ). Maar hoe transfer ik nou BNB naar die Smart chain wallet, dat begint met 0x2bc?

Bitcoin meester zegt: Wij ondersteunen alleen BEP2 adressen die beginnen met ''BNB"'
https://www.binance.org/en/bridge?utm_source=PancakeSwap
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199365730
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:25 schreef falling_away het volgende:
Ik snap t niet helemaal.. Noob vraag hier:
Ik heb nu dus een Metamask account en daar het smart chain network op toegevoegd voor BNB.

Ik heb ook wat BNB bij Bitcoin Meester (ja ik weet :') ). Maar hoe transfer ik nou BNB naar die Smart chain wallet, dat begint met 0x2bc?

Bitcoin meester zegt: Wij ondersteunen alleen BEP2 adressen die beginnen met ''BNB"'
Maak een Binance account, stort het daarop via BEP2 en stuur het weer door naar je wallet.

En laat dit gelijk een les zijn om geen aankopen te doen bij tussenpartijen met overdreven fees.
pi_199365751
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:28 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Ga ik kijken, -5% :')
Ik ben een normie, laat me
  maandag 10 mei 2021 @ 22:34:40 #169
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199365792
Fugue heeft het gejinxt. Bedankt. Alle crypto kapot.

Ik stuur je wel een tikkie, mag je het goedmaken.
Huilen dan.
pi_199365816
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:30 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Maak een Binance account, stort het daarop via BEP2 en stuur het weer door naar je wallet.

En laat dit gelijk een les zijn om geen aankopen te doen bij tussenpartijen met overdreven fees.
Thanks. Bitcoin meester was wel makkelijk om mee te starten, maar ik denk dat ik alles naar binance over ga zetten..
Alpha kenny one
pi_199365846
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 20:08 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Heb al 5 jaar een relatie.
Zei die vol trots.. :')
pi_199365847
Ik koop wel snel weer Doge
  maandag 10 mei 2021 @ 22:38:48 #173
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199365871
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:37 schreef Fugue het volgende:
Ik koop wel snel weer Doge
Doge, XRP en Eth zijn wel zo'n beetje de heilige normie-trifecta.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  maandag 10 mei 2021 @ 22:39:07 #174
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199365875
Mensen die de eerste stapjes in de cryptowereld zetten...

... en dan DOGE kopen. Misschien staat de bubbel dan toch op barsten ja.
Huilen dan.
pi_199365900
quote:
14s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:17 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Neuh, doe alleen maar crypto naar euro en niet de andere kant op.
Stoer
pi_199365901
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:07 schreef Mortaxx het volgende:
Flinke dip opeens
6% waarde weg. Wel mooi dat mijn BTC limit koop op 45k euro gevuld is. Was vergeten dat ik hem had
pi_199365916
Laat alles maar 300% inkakken ^O^
Vakman pur sang
pi_199365927
Liever niet, die suitsuit betaalt zichzelf niet
pi_199365939
Staatsloterij uitslag ook al vertraagd.... man man wat moet een mens doorstaan voor een beetje geld :( :(
Facts don't care about your feelings
pi_199365940
Eth staat nog steeds op +1% ondanks de dip
Alpha kenny one
pi_199365952
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:44 schreef YoshiBignose het volgende:
Staatsloterij uitslag ook al vertraagd.... man man wat moet een mens doorstaan voor een beetje geld :( :(
Gefeliciteerd met je ¤10
pi_199365957
Weer een half jaar voor jan lul werken _O_
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199365964
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:45 schreef doggy112 het volgende:

[..]

Gefeliciteerd met je ¤10
Hoe weet je dat nu al werk je daar?
Facts don't care about your feelings
pi_199365974
Sterkte alle nieuwe mensen...... -O-
vanmiddag nog wat profits genomen.....

de dure lessen uit 2018 betalen zich nu DIK uit.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199365982
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:46 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Hoe weet je dat nu al werk je daar?
Alsof je ooit meer dan 50¤ hebt gewonnen
  maandag 10 mei 2021 @ 22:48:56 #186
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199365994
Ik had gehoopt dat we de paniekfase deze keer konden skippen?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 10 mei 2021 @ 22:48:57 #187
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199365995
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:46 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Weer een half jaar voor jan lul werken _O_
Heb lening afgesloten zodat ik kan bijkopen op de dip

Men vatte ze nie
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  maandag 10 mei 2021 @ 22:50:02 #188
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199366003
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:48 schreef Quotidien het volgende:
Ik had gehoopt dat we de paniekfase deze keer konden skippen?
Valt nog me nog alleszins mee dat niemand het berenwoord in de mond genomen heeft.
Huilen dan.
pi_199366005
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:48 schreef Quotidien het volgende:
Ik had gehoopt dat we de paniekfase deze keer konden skippen?
BTC in 1 rechte lijn naar de 500k hahaha right....
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 22:50:05 #190
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199366008
*kijkt naar ETH*
*kijkt naar BTC*
*kijkt naar TRU*

Welke crash? Waar hebben jullie het over?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199366015
quote:
9s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:50 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Valt nog me nog alleszins mee dat niemand het berenwoord in de mond genomen heeft.
toch mooi als dat nu zou gebeuren.......iedereen lekker bijkopen in de "uitverkoop"
rekter dan rekt gaan.

Bloed vloeit door de straten dan

en Nattekat voor de 2de keer failliet
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 22:51:54 #192
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199366025
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:50 schreef Predator40 het volgende:

[..]

toch mooi als dat nu zou gebeuren.......iedereen lekker bijkopen in de "uitverkoop"
rekter dan rekt gaan.

Bloed vloeit door de straten dan
Nog mooie dipjes waar ik mijn niet crashende Ethers in kan stoppen?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 10 mei 2021 @ 22:52:29 #193
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199366032
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nog mooie dipjes waar ik mijn niet crashende Ethers in kan stoppen?
Kishu
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199366034
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nog mooie dipjes waar ik mijn niet crashende Ethers in kan stoppen?
"never catch a falling knife"

jij hebt echt helemaal niks geleerd van 2018 he hahahaha
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  maandag 10 mei 2021 @ 22:52:38 #195
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199366036
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:50 schreef Predator40 het volgende:

[..]

toch mooi als dat nu zou gebeuren.......iedereen lekker bijkopen in de "uitverkoop"
rekter dan rekt gaan.

Bloed vloeit door de straten dan

en Nattekat voor de 2de keer failliet
Zou ergens wel een beetje grappig zijn, maar voor m'n eigen portfolio ook niet best :') .
Huilen dan.
  maandag 10 mei 2021 @ 22:53:22 #196
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199366044
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nog mooie dipjes waar ik mijn niet crashende Ethers in kan stoppen?
Safedogemoonmuskpirate.
Huilen dan.
pi_199366052
quote:
10s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:52 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Zou ergens wel een beetje grappig zijn, maar voor m'n eigen portfolio ook niet best :') .
het mijne ook niet......
maar inmiddels aardig wat uitgecashed, alle verliezen van 2018 goed gemaakt + nog 10k profit, mocht het wel gebeuren.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 22:55:35 #198
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199366059
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:52 schreef Predator40 het volgende:

[..]

"never catch a falling knife"

jij hebt echt helemaal niks geleerd van 2018 he hahahaha
Mijn portfolio is deze avond -11% gegaan. Waarom? Omdat één whale een lading TRU dumpte, anders was die nog gewoon gelijk gebleven. Niet zo overdrijven :P

Zo lang Ethereum nog hoger staat dan gisteren gaat het goed.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199366065
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nog mooie dipjes waar ik mijn niet crashende Ethers in kan stoppen?
PROM
  maandag 10 mei 2021 @ 22:58:25 #200
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199366091
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:54 schreef Predator40 het volgende:

[..]

het mijne ook niet......
maar inmiddels aardig wat uitgecashed, alle verliezen van 2018 goed gemaakt + nog 10k profit, mocht het wel gebeuren.
Yep, voor de gemoedsrust is het sowieso fijn om te weten dat mocht je op een ochtend wakker worden en alle crypto is compleet verdampt dat je er hoe dan ook een mooie winst aan over hebt gehouden. Die pakken ze me niet meer af *O* .
Huilen dan.
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 22:58:38 #201
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199366094
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:55 schreef doggy112 het volgende:

[..]

PROM
All-in
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 10 mei 2021 @ 23:00:00 #202
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199366114
quote:
7s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:58 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Yep, voor de gemoedsrust is het sowieso fijn om te weten dat mocht je op een ochtend wakker worden en alle crypto is compleet verdampt dat je er hoe dan ook een mooie winst aan over hebt gehouden. Die pakken ze me niet meer af *O* .
Ik ben allang dood van binnen.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199366118
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mijn portfolio is deze avond -11% gegaan. Waarom? Omdat één whale een lading TRU dumpte, anders was die nog gewoon gelijk gebleven. Niet zo overdrijven :P

Zo lang Ethereum nog hoger staat dan gisteren gaat het goed.
Een grote crash niet van mijlenver zien aankomen :')
Mijn bookmark staat nog :P
Vakman pur sang
pi_199366122
Nou we kunnen weer slapen
pi_199366125
Ik heb geld te veel boys. Waarin investeren?
pi_199366128
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Mijn portfolio is deze avond -11% gegaan. Waarom? Omdat één whale een lading TRU dumpte, anders was die nog gewoon gelijk gebleven. Niet zo overdrijven :P

Zo lang Ethereum nog hoger staat dan gisteren gaat het goed.
TRU is sws een shitcoin........
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199366134
quote:
7s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:58 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Yep, voor de gemoedsrust is het sowieso fijn om te weten dat mocht je op een ochtend wakker worden en alle crypto is compleet verdampt dat je er hoe dan ook een mooie winst aan over hebt gehouden. Die pakken ze me niet meer af *O* .
juist *O* *O* *O*
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  maandag 10 mei 2021 @ 23:02:01 #208
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199366137
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:01 schreef Predator40 het volgende:

[..]

TRU is sws een shitcoin........
Waarom :? .
Huilen dan.
pi_199366138
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:37 schreef l1ghted het volgende:

[..]

Zei die vol trots.. :')
?
pi_199366155
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:01 schreef incel2.0 het volgende:
Ik heb geld te veel boys. Waarin investeren?
PAPOEA-coin
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199366161
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:01 schreef incel2.0 het volgende:
Ik heb geld te veel boys. Waarin investeren?
BTC
  maandag 10 mei 2021 @ 23:04:26 #212
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199366163
Sos.
Huilen dan.
pi_199366164
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:47 schreef Predator40 het volgende:
Sterkte alle nieuwe mensen...... -O-
vanmiddag nog wat profits genomen.....

de dure lessen uit 2018 betalen zich nu DIK uit.
Tenzij alles morgen weer in het groen staat :p
Love is in the air!
pi_199366178
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:01 schreef incel2.0 het volgende:
Ik heb geld te veel boys. Waarin investeren?
Heeeyy
pi_199366219
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:04 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Tenzij alles morgen weer in het groen staat :p
zeker waar.....maar we gaan een keer een bloedbad krijgen die nieuwe mensen nog niet hebben meegemaakt.
je merkt de paniek nu al, bsc is overloaded
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 23:09:44 #216
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199366230
quote:
7s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:04 schreef Isdatzo het volgende:
Sos.
oso
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 23:10:53 #217
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199366238
TRU stijgt weer, alles is goed.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 23:10:56 #218
18653 crew  D.
pi_199366239
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:08 schreef Predator40 het volgende:

[..]

zeker waar.....maar we gaan een keer een bloedbad krijgen die nieuwe mensen nog niet hebben meegemaakt.
je merkt de paniek nu al, bsc is overloaded
Da's geen paniek, da's topdrukte :Y
Iedereen op zoek naar de nieuwe Safemoon :Y
pi_199366256
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:10 schreef D. het volgende:

[..]

Da's geen paniek, da's topdrukte :Y
Iedereen op zoek naar de nieuwe Safemoon :Y
Dat is EURO
Vakman pur sang
pi_199366258
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:10 schreef Nattekat het volgende:
TRU stijgt weer, alles is goed.
Wet cat syndrome, heb jij me nog geleerd
Alpha kenny one
  Moderator maandag 10 mei 2021 @ 23:13:33 #221
18653 crew  D.
pi_199366270
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:11 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Dat is EURO
De euro gaat moon?

Misschien maar wat extra inslaan dan :9
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 23:17:59 #222
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199366326
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:12 schreef falling_away het volgende:

[..]

Wet cat syndrome, heb jij me nog geleerd
Alles wat de natte kater verkoopt zal onmogelijk de lucht in gaan :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 10 mei 2021 @ 23:20:41 #223
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199366358
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:13 schreef D. het volgende:

[..]

De euro gaat moon?

Misschien maar wat extra inslaan dan :9
EUR heeft wel rare tokenomics hoor, zou daar niet zomaar aan beginnen.
Huilen dan.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 10 mei 2021 @ 23:22:39 #224
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199366378
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:13 schreef D. het volgende:

[..]

De euro gaat moon?

Misschien maar wat extra inslaan dan :9
Heeft geen max supply en aantal neemt steeds sneller toe
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 23:25:33 #225
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199366404
Hopelijk bouncet Bitcoin hard en kan ik project airco afronden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199366407
Er komt dit jaar echt geen bearmarket meer hooguit wat flashcrashes her en der.
blablablabla
pi_199366416
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:25 schreef Nattekat het volgende:
Hopelijk bouncet Bitcoin hard en kan ik project airco afronden.
En dan kan je komende winter je kamer verwarmen met de nieuwe airco *O*
pi_199366417
quote:
1s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:22 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Heeft geen max supply en aantal neemt steeds sneller toe
Geprinte lucht..... :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 23:27:41 #229
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199366422
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:26 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

En dan kan je komende winter je kamer verwarmen met de nieuwe airco *O*
*O*

Je maakt en grapje, maar het hele doel is een airco met verarming :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199366438
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:27 schreef Nattekat het volgende:

[..]

*O*

Je maakt en grapje, maar het hele doel is een airco met verarming :@
Verarmen moet je wel lukken.
  Moderator / Redactie Sport maandag 10 mei 2021 @ 23:30:49 #231
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199366443
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:30 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Verarmen moet je wel lukken.
:|W

Verwarmen dan :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 10 mei 2021 @ 23:31:20 #232
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199366449
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:30 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Verarmen moet je wel lukken.
Ongehoord.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199366452
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:30 schreef Nattekat het volgende:

[..]

:|W

Verwarmen dan :P
:+
  maandag 10 mei 2021 @ 23:32:18 #234
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199366458
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:27 schreef Nattekat het volgende:

[..]

*O*

Je maakt en grapje, maar het hele doel is een airco met verarming :@
Als je 'm andersom monteert dan verwarmt 'ie behoorlijk :Y .
Huilen dan.
  maandag 10 mei 2021 @ 23:55:16 #235
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_199366629
Eens kijke wat Shiba gaat doen, even wat Matic omgewisseld :9
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_199366676
twitter
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199366741
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 00:04 schreef recursief het volgende:
[ twitter ]
Wie stopt er nou 100k in de zoveelste doge clone / meme coin.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 11 mei 2021 @ 00:42:07 #238
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199366802
quote:
9s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 00:22 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Wie stopt er nou 100k in de zoveelste doge clone / meme coin.
Iemand die al veel te veel geld heeft
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_199367286
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:47 schreef Predator40 het volgende:
Sterkte alle nieuwe mensen...... -O-
vanmiddag nog wat profits genomen.....

de dure lessen uit 2018 betalen zich nu DIK uit.
Ik heb na mn cash-out van vorige week mn holdings die ik wel nog had bijna x4 zien gaan, en daardoor op een 4 dagen tijd verdient wat ik daarvoor in 3-4 jaar had. Ik ga richting de 5 nu in FEG alleen :D :'( :o

Nb: heb natuurlijk wel veel meer ingezet nu, dan 4 jaar geleden.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2021 06:35:49 ]
  Moderator dinsdag 11 mei 2021 @ 07:11:07 #240
18653 crew  D.
pi_199367470
$Happy _O_
pi_199367492
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 07:11 schreef D. het volgende:
$Happy _O_
nou nou, staat bijna weer op zijn oude niveau
  dinsdag 11 mei 2021 @ 07:22:05 #242
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199367511
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 22:40 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

6% waarde weg. Wel mooi dat mijn BTC limit koop op 45k euro gevuld is. Was vergeten dat ik hem had
-6% DAT DIT KAN IN NEDERLAND!!?? ALLEMAAL DE SCHULD VAN RUTTE!!!!
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199367526
wanneer bij kopen?
U MAD?
  Moderator dinsdag 11 mei 2021 @ 07:31:09 #244
18653 crew  D.
pi_199367550
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 07:16 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

nou nou, staat bijna weer op zijn oude niveau
Oude niveau? :D

Is al x4 gegaan in 2 dagen :Y
pi_199367551
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 07:22 schreef fathank het volgende:

[..]

-6% DAT DIT KAN IN NEDERLAND!!?? ALLEMAAL DE SCHULD VAN RUTTE!!!!
Inmiddels 10, dus een dip geen crash
pi_199367748
Haha binance geeft een disclaimer als je SHIB wil kopen. 'High risk binance products'
pi_199367792
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 08:17 schreef viceversa het volgende:
Haha binance geeft een disclaimer als je SHIB wil kopen. 'High risk binance products'
High Risk is niets aan gelogen.
  Moderator dinsdag 11 mei 2021 @ 08:49:50 #248
18653 crew  D.
pi_199367960
Iemand een idee waarom het op Binance staat, in tegenstelling tot veel soortgelijke projecten?

Gewoon genoeg betaald?
pi_199367974
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 08:49 schreef D. het volgende:
Iemand een idee waarom het op Binance staat, in tegenstelling tot veel soortgelijke projecten?

Gewoon genoeg betaald?
Er komt een Shiba swap schijnt.
pi_199368033
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 06:12 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik heb na mn cash-out van vorige week mn holdings die ik wel nog had bijna x4 zien gaan, en daardoor op een 4 dagen tijd verdient wat ik daarvoor in 3-4 jaar had. Ik ga richting de 5 nu in FEG alleen :D :'( :o

Nb: heb natuurlijk wel veel meer ingezet nu, dan 4 jaar geleden.
FEG BSC is compleet ontploft....net weer wat winst gepakt.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199368042
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 23:02 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

?
?
pi_199368067
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 08:25 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

High Risk is niets aan gelogen.
Ik heb de SHIB hype gemist. Wat is er zo geweldig aan?

Doge 2.0 toch? Het gejank aan Doge dat er 1 enorme whale is, heb je bij SHIB ook.
pi_199368105
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 08:58 schreef Predator40 het volgende:

[..]

FEG BSC is compleet ontploft....net weer wat winst gepakt.
Ik heb zowat 80% van mijn nieuwe cash-in in FEG BSC gestopt op rond de 30. Nu 105 inderdaad.
pi_199368144
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:07 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik heb zowat 80% van mijn nieuwe cash-in in FEG BSC gestopt op rond de 30. Nu 105 inderdaad.
Ik ben nog steeds aan het cashen....heb er nog maar iets van 5000 in op het moment.
5600 aan winst eruit.

en dat met maar 450 investering, eindelijk een keer een aardige voor mij.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199368148
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:10 schreef Predator40 het volgende:

[..]

Ik ben nog steeds aan het cashen....heb er nog maar iets van 5000 in op het moment.
5600 aan winst eruit.

en dat met maar 450 investering, eindelijk een keer een aardige voor mij.
Well done!

Ik hoop dat Bonfire nog een 10x doet, dan ben ik er weer klaar mee ;)
  dinsdag 11 mei 2021 @ 09:14:40 #256
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199368188
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 08:49 schreef D. het volgende:
Iemand een idee waarom het op Binance staat, in tegenstelling tot veel soortgelijke projecten?

Gewoon genoeg betaald?
Hoog volume, veel hype, CZ heeft geen integriteit, Shib gaat naar BSC zodat cz nog meer aan het volume verdient. Durf te wedden dat Shib geen dollar heeft moeten betalen voor listing, terwijl hij legit projecten tonnen/miljoenen aan listing fees vraagt :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 11 mei 2021 @ 09:16:05 #257
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199368206
Hè ja verschrikkelijk dat mensen aan crypto hypes (willen) verdienen
Huilen dan.
pi_199368256
quote:
3s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:14 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Hoog volume, veel hype, CZ heeft geen integriteit, Shib gaat naar BSC zodat cz nog meer aan het volume verdient. Durf te wedden dat Shib geen dollar heeft moeten betalen voor listing, terwijl hij legit projecten tonnen/miljoenen aan listing fees vraagt :')
Marktwerking.....Niks mis mee.
  dinsdag 11 mei 2021 @ 09:22:43 #259
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199368281
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:20 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Marktwerking.....Niks mis mee.
Inderdaad. En als die krengen doge nadoen zit ik ergens onder een palmboom mijn ballen te laten kietelen door een Hawaï meisje.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199368284
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:22 schreef stinkie het volgende:

[..]

Inderdaad. En als die krengen doge nadoen zit ik ergens onder een palmboom mijn ballen te laten kietelen door een Hawaï meisje.
Ik heb die hele SHIB hype gemist denk ik :D .
ETH chain toch alleen ?
pi_199368296
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:11 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Well done!

Ik hoop dat Bonfire nog een 10x doet, dan ben ik er weer klaar mee ;)
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:23 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik heb die hele SHIB hype gemist denk ik :D .
ETH chain toch alleen ?
Yup, volgens mij wel......dus ik had er toch al niet aan meegedaan
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199368309
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:11 schreef F.Sinatra het volgende:

Ik hoop dat Bonfire nog een 10x doet, dan ben ik er weer klaar mee ;)
100x aub
Facts don't care about your feelings
  dinsdag 11 mei 2021 @ 09:26:02 #263
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199368314
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:23 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik heb die hele SHIB hype gemist denk ik :D .
ETH chain toch alleen ?
Weet ik veel, kwam ineens voorbij. Hype, veel voor weinig en flinke stijging. Gewoon wat speelgeld in gestopt, had eergisteren toch alles uitgecashed.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199368327
Safemars is ook nog steeds leuk bezig. To the mars :7
Facts don't care about your feelings
  dinsdag 11 mei 2021 @ 09:28:47 #265
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199368343
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199368353
Laat GMR en Happy ook maar 100x gaan :)
  dinsdag 11 mei 2021 @ 09:29:35 #267
366734 dimmak
bitcoin
pi_199368357
quote:
Wanneer rum?
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator dinsdag 11 mei 2021 @ 09:41:11 #268
18653 crew  D.
pi_199368473
3 weken geleden wat Shib gekocht, maar dat deed niets, dus maar verkocht :P
pi_199368505
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:41 schreef D. het volgende:
3 weken geleden wat Shib gekocht, maar dat deed niets, dus maar verkocht :P
Blijf je houden man. Ik denk nu ook, had ik maar meer gestopt in....had ik maar later verkocht in....Heb je niks aan.
  dinsdag 11 mei 2021 @ 09:44:22 #270
112156 Debsterr
Dino inventor
pi_199368507
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:29 schreef Den_Haag het volgende:
Laat GMR en Happy ook maar 100x gaan :)
Ja graag O+.
Once in a while, I just wanna dance and feel good
pi_199368533
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:44 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Blijf je houden man. Ik denk nu ook, had ik maar meer gestopt in....had ik maar later verkocht in....Heb je niks aan.
had ik maar bitcoin gekocht in 2015.......
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199368541
Gisteravond een SEPA overboeking gedaan via Binance naar ING. Staat er al op. Lekker snel.
  dinsdag 11 mei 2021 @ 09:50:49 #273
366734 dimmak
bitcoin
pi_199368580
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:47 schreef xaban06 het volgende:
Gisteravond een SEPA overboeking gedaan via Binance naar ING. Staat er al op. Lekker snel.
Nog geen belletje van de ING gehad? :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199368591
heeft iemand al eens die pegged USDT van de BSC chain naar Tether omgezet of kan ik die gewoon naar Binance sturen vanaf mijn wallet ?
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199368635
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:50 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nog geen belletje van de ING gehad? :P
Haha nee, ik heb de afgelopen ~6 weken 5-6 betalingen ontvangen van Binance.
ING vind mij gewoon lief.
pi_199368639
Zo
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:25 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

100x aub
Wel erg hoge mc dan.
  dinsdag 11 mei 2021 @ 09:57:26 #277
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199368658
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:29 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wanneer rum?
Q2 voor de eerste batch
https://hub.moonpirate.finance/

En $RUM tokenomics to be released
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199368697
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:57 schreef fathank het volgende:

[..]

Q2 voor de eerste batch
https://hub.moonpirate.finance/

En $RUM tokenomics to be released
Is deze nog de moeite?
pi_199368707
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:03 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Ik heb de SHIB hype gemist. Wat is er zo geweldig aan?

Doge 2.0 toch? Het gejank aan Doge dat er 1 enorme whale is, heb je bij SHIB ook.
De hype was al geweest voor het op binance kwam.
  dinsdag 11 mei 2021 @ 10:04:58 #280
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199368749
quote:
99s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 10:00 schreef Roypsv het volgende:

[..]

Is deze nog de moeite?
Als je van gokken houdt :D.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199368763
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 10:04 schreef fathank het volgende:

[..]

Als je van gokken houdt :D.
ja kan geen kwaad he :') hij zou maar x100 gaan haha.
pi_199368780
quote:
vind het irritant dat ik de waarde niet zie in Trust Wallet :')
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_199368793
heeft er iemand wel eens B-USD ( pegged binance USD ) van je wallet naar binance gestuurd ?
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199368798
Ik wacht nog even met FEG verkopen.
What Would Goku Do
pi_199368862
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 10:08 schreef viagraap het volgende:
Ik wacht nog even met FEG verkopen.
toch wel jammer dat ik ETH FEG op 8x te vroeg had verkocht maargoed op een gegeven moment moet de investering er ook een keer uit, en op een gegeven moment moet er ook wat profit uit.

x12 aan profit eruit....nog een x12 aan profit zit er nog in.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 11 mei 2021 @ 10:21:34 #286
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199368990
De Ethereum grafiek ziet er wel heel erg eng uit momenteel... tijd om richting Bitcoin te gaan met wat er nog over is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator dinsdag 11 mei 2021 @ 10:22:34 #287
18653 crew  D.
pi_199369001
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 09:44 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Blijf je houden man. Ik denk nu ook, had ik maar meer gestopt in....had ik maar later verkocht in....Heb je niks aan.
Het zit nu in Happy, dus komt ook wel weer goed ;)
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 11 mei 2021 @ 10:24:07 #288
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199369017
Of ik steek alles in Moonpirate :9B
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199369050
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 10:22 schreef D. het volgende:

[..]

Het zit nu in Happy, dus komt ook wel weer goed ;)
Moonpirate + Happy :D :D :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 11 mei 2021 @ 10:26:39 #290
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199369066
Het leuke van Moonpirate is dat ik werkelijk geen flauw idee heb op welke waarde ik gekocht heb.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199369071
Moet op Coinbase een nieuwe indentiteit verklaring doen.
Een energie of bankafschrift uploaden.
Wordt telkens geweigerd.
Iemand een oplossing?
Vakman pur sang
pi_199369089
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 10:26 schreef Lospedrosa het volgende:
Moet op Coinbase een nieuwe indentiteit verklaring doen.
Een energie of bankafschrift uploaden.
Wordt telkens geweigerd.
Iemand een oplossing?
Binance gebruiken ? binnen 1 min alle verificaties erdoorheen
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199369100
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 08:59 schreef l1ghted het volgende:

[..]

?
Ja zeg dan wtf je daarmee bedoelt :')
pi_199369109
https://coinmarketcap.com/currencies/internet-computer/

top 6

WTF :')

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2021 10:30:01 ]
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 11 mei 2021 @ 10:29:41 #295
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199369112
Ik zie live een rode kaars helemaal naar 0 ontstaan :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 11 mei 2021 @ 10:31:03 #296
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199369138
quote:
Die gaat zo keihard crashen. Of de supply klopt totaal niet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 11 mei 2021 @ 10:35:04 #297
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199369197
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 10:24 schreef Nattekat het volgende:
Of ik steek alles in Moonpirate :9B
:')
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199369215
quote:
Ik zie die opeens op Coinbase voorbij komen.. aparte grafiek qua prijs
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 11 mei 2021 @ 10:40:33 #299
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199369270
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 10:35 schreef Quotidien het volgende:

[..]

:')
Ik zal je eraan herinneren als ik straks in een tropisch paradijs zit te rentenieren als buurman van magnet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 11 mei 2021 @ 10:42:15 #300
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199369287
Maar die Shiba Inu kan je dus niet via Pancake Swap / Trust Wallet aankopen? Het wordt me weer moeilijk gemaakt. ;(
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_199369292
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 10:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zal je eraan herinneren als ik straks in een tropisch paradijs zit te rentenieren als buurman van magnet.
lol deze 2018 quotes.....ondertussen ben je nog steeds arm en kantoorslaaf ? _O- _O-
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')