abonnement Unibet Coolblue
  Leukste jonkie 2022 zaterdag 6 maart 2021 @ 19:26:45 #201
385265 datismijnmening
Prinses in 020
pi_198360632
quote:
6s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 19:23 schreef SignificanteAnder het volgende:

[..]

[..]

https://www.dumpert.nl/item/8084677_c841994e
Ben je het vaker zo erg met Kuzu eens?
Zelden.
Nu blijkbaar wel.
-XOXO- Je maintiendrai
pi_198361886
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 18:16 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Als het nu werkelijk een barmhartig doel dient om via naakte mensen op tv meer tolerantie te zaaien, waar heb je dan die kinderen voor nodig? Laat ze lekker met rust. Ergo: kies een ander kutprogramma of format uit. Factor 'kind' voegt in dezen niets toe. Dat is alleen maar voor de ophef, dus de centjes en heeft niets met allerlei hoogmorele kwesties te maken :')
Tja. Dat hele 'Kinderen voor Kinderen', kunnen we daar ook niet van af? Waarom is het nodig om kinderen die liedjes te laten zingen? Volwassenen kunnen dat toch ook doen?

Wel een beetje raar als een volwassene een kinderliedje gaat zingen over voor het eerst naar de middelbare school gaan, maar ja.
  zaterdag 6 maart 2021 @ 20:25:17 #203
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_198361995
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 20:20 schreef Sodemieters het volgende:
Tja. Dat hele 'Kinderen voor Kinderen', kunnen we daar ook niet van af?
Ja, wat verderfelijk! Dat is toch niet normaaaaaaaaal!

Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_198362303
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 20:20 schreef Sodemieters het volgende:

[..]

Tja. Dat hele 'Kinderen voor Kinderen', kunnen we daar ook niet van af? Waarom is het nodig om kinderen die liedjes te laten zingen? Volwassenen kunnen dat toch ook doen?

Wel een beetje raar als een volwassene een kinderliedje gaat zingen over voor het eerst naar de middelbare school gaan, maar ja.
Kinderen voor kinderen is dus hetzelfde als een podium naakte mensen. Gelukkig heb ik een andere jeugd gehad _O-
pi_198362369
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 20:37 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Kinderen voor kinderen is dus hetzelfde als een podium naakte mensen. Gelukkig heb ik een andere jeugd gehad _O-
Je snapt het punt best.

Het is een programma gericht op kinderen, dus de vragen worden gesteld door de kinderen, vanuit hun belevingswereld. Volwassenen zouden heel andere vragen stellen.
pi_198363771
Die makers hebben ongetwijfeld pedofiele gedachten of zijn zelfs pedoseksuelen. Een gezond iemand verzint dit niet.
pi_198364460
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 21:26 schreef Confetti het volgende:
Die makers hebben ongetwijfeld pedofiele gedachten of zijn zelfs pedoseksuelen. Een gezond iemand verzint dit niet.
Als je dit associeert met seks zitten die pedofiele gedachtes vooral bij jouzelf.
pi_198364489
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 21:26 schreef Confetti het volgende:
Die makers hebben ongetwijfeld pedofiele gedachten of zijn zelfs pedoseksuelen. Een gezond iemand verzint dit niet.
Net als de makers van Biologie voor jou, het schoolboek waarin bij basisstof 1 van het thema voortplanting twee blote kinderen en twee blote volwassenen stonden. Een basisstof of wat verderop een foto van een mannelijk lid in vol ornaat. Daar hoor je in klas 2 niet mee te worden lastiggevallen!
pi_198364759
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 13:50 schreef RAVW het volgende:

[..]

ach niet alleen dat , ik ben vanuit mijn karakter een Charmeur ,,,,,, maar 9 van de 10 dingen kan je nu al niet eens meer zeggen of je word al weer uitgemaakt als vrouw onvriendelijk
zelfs op me werk al diverse keren er over aangesproken worden dat ik een vrouw niet moet aanraken ( schouder klopje geven) want daar zijn ze niet van gedient en is ongewenst
Dat is dan ook zeer ongepast. Wie ben jij om voor jezelf te bepalen dat jij anderen aan mag raken? Zelfde voor ongewenste opmerkingen. Zij hoeven niet met jouw ongepaste shit te dealen als ze dat niet willen.

quote:
maar wel mij af en toe in mijn tepels knijpen of aan mijn zak zitten , maar als je daar wat van zegt , ben je in eens geen man meer :{ :{ want daar moet je boven staan als man ... en het zien als compliment
Ook dat is zeer ongepast. Dat hele 'als je als man niet x of y doet, dan ben je geen echte man' gedoe heeft trouwens een naam; toxische masculiniteit. En als het van vrouwen komt is het ook gewoon seksistisch. Hartstikke fout iig. Dezelfde normen en regels die vrouwen beschermen van ongepast gedrag, gelden ook hier. Probeer in het vervolg HR eens.

quote:
maar in deze wereld leven we nu helaas
Betekent niet dat je als slachtoffer van ongewenst gedrag, er niets tegen kan of mag doen.

quote:
zeker na de @:metoo beweging is het helemaal uit de klouwen gelopen
Oneens.

quote:
en word alles veel te veel als kwaad gezien wat de man wil of doet ...
Wanneer dat het gedrag is wat je hierboven beschrijft, dan wordt dat inderdaad terecht als 'kwaad doen' gezien.

quote:
maar achteraf blijken de dames zelf niet vrij van de onschuld (alleen daar word met geen woord meer overgepraat
Staat helemaal los van je eigen gedrag. Two wrongs don't make a right.

quote:
soms denk ik wel:
Ja ik zal ze moeten verkrachten, en dan zeggen , zo dit was mijn probleem en welke probleem heb jij ?????
})
Wow. WTF?! Zoek hulp man. Zelfs zoiets denken gaat al compleet over de scheef.
"Pools are perfect for holding water"
  zondag 7 maart 2021 @ 09:17:19 #210
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198370676
Waarom zoekt dat PVV/FvD volk toch overal pedofilie achter.
pi_198371485
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 09:17 schreef Hexagon het volgende:
Waarom zoekt dat PVV/FvD volk toch overal pedofilie achter.
Simpel.
1. Elke straf voor elk misdrijf is bij voorbaat te laag (het verschil tussen taakstraf en berisping is niet altijd duidelijk voor iedereen met stemrecht)
2. Men ordent de samenleving graag op basis van vooroordelen.
3. Bij sommigen zit de schrik er behoorlijk in na Robert M. (afkomstig uit een nieuwe EU-lidstaat) en de affaire-Dutroux in België.
4. Dutroux heeft altijd beweert dat hij zelf het slachtoffer was van een pedofielennetwerk dat zich uitstrekte tot in de landelijke overheid. Dat dit typisch narcistisch gedrag is, herkennen maar weinig mensen. Narcisten zien hun fouten niet in of willen ze niet zien, want omdat zij het hebben gedaan, moest het wel een heldendaad zijn, of is het hun ook maar overkomen.
5. Dat netwerk is door wilde complottheorieën nieuw leven ingeblazen. Er circuleert een verhaal dat Jaap van Dissel ooit een kind heeft vermoord, waar de klas bij moest blijven kijken. Nou zal lang niet iedereen dit hele verhaal plausibel achten, maar als je wil dat de lockdown stopt, kan dit verwijt wel koren op de molen van de boosmensen zijn.

Zo wordt van alles gepedofiliseerd en dreigt achter elke boom een gevaar voor de onschuld van de maatschappij, onze kinderen. Tel daarbij ook nog het succeswensdenken van ouders op en de overdreven bescherming is een feit. Dit laatste zie ik bijvoorbeeld ook met meer kinderen die met een helm op fietsen.
  zondag 7 maart 2021 @ 11:00:27 #212
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_198371862
quote:
7s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 19:46 schreef Morpheus_ het volgende:
Volwassenen moeten eens stoppen met het seksualiseren van naaktheid.
Dit
pi_198372144
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 11:00 schreef xzaz het volgende:

[..]

Dit
En stoppen met het seksualiseren van zichzelf en hun kinderen. Als een textielsupermarkt ‘sexy lingerie’ verkoopt in kindermaten, zijn er dus ouders die het normaal vinden om hun kind dat aan te trekken. Je vraagt je wel af waarom iemand er in de schoolklas ‘sexy’ uit moet zien (en dus ook als ze later al een vriendje hebben). Hetzelfde vraag ik me af bij de dames aan de kassa van de supermarkt. Moet ik opgewonden raken tijdens het boodschappen doen? Dat lukt dan niet, want mijn bloed stroomt niet sneller van zware make-up, nail extensions en roze geverfde haarlokken.
De muziek kan er ook wat van. Liedjes met de lading ‘bespring mij en woon me uit’ (K3 is iets subtieler, maar lees de teksten eens voor je je kind ernaar laat luisteren), raps waarvan we de tekst meejoelen zonder te weten wat ze zeggen, het is nogal wat. Nou ben ik geen SGP’er die alle muziek wil censureren, maar misschien wel de filosoof-van-dienst die de vraag stelt:

Waarom discussiëren we al negen pagina`s in dit topic over de vraag of een programma waarin seksuele voorlichting wordt gegeven met blote modellen in de zaal, normaal is, en vraagt niemand zich af of sexy kleding en prikkelende muziek op kinderdisco’s wel kan?
pi_198372857
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 21:08 schreef alopio het volgende:

[..]

Dit ja. En juist daarom is een programma als dit goed, om kinderen te laten zien hoe echte mensen eruit zien. Juist de kinderen van nu worden op internet en social media geconfronteerd met “perfecte” mensen, meiden die denken dat je eruit moet zien als een influencer met een dikke reet en nep lippen. Dat iedereen strak en slak is. En de andere kant, ze worden eerder geconfronteerd met porno.

Dus daarom goed dat ze echte mensen zien, vragen stellen, hoe, waarom. En wie is hier nu ziek? Mensen die aan naakt gelijk aan sex denken of hier pedofilie in zien. Doe normaal
Dat zou inderdaad een goede innsteek zijn: ze informeren over zaken als photoshop. Maar waarom dat dan bloot zou moeten zijn, snap ik dan weer niet. Met een zwembroek/bikini aan, kan je ook al veel van een "gewoon" lijf laten zien.
Overigens zijn er natuurlijk ook gewoon mensen met een perfect lijf, en dat is ook normaal. Het moet niet zo worden dat die geshamed worden.
  zondag 7 maart 2021 @ 12:27:36 #215
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_198373118
De moslims en extreem-rechts lijken weer eens meer op elkaar dan ze willen toegeven. In Denemarken is het al hetzelfde liedje.

O wee als moslims met een zwembroekje om douchen, dan wordt dat aangegrepen als een stok om mee te slaan.

Conservatieven hebben in deze echter dubbele agenda's. De kudde mag niet wegdrijven van de uitbuitende meester.
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
pi_198376234
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 20:39 schreef Sodemieters het volgende:

[..]

Je snapt het punt best.

Het is een programma gericht op kinderen, dus de vragen worden gesteld door de kinderen, vanuit hun belevingswereld. Volwassenen zouden heel andere vragen stellen.
En de enige manier om die discussie te voeren is met naakte mensen voor de neus op een podium. Wat een onzin.
pi_198376487
quote:
1s.gif Op zondag 7 maart 2021 15:29 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

En de enige manier om die discussie te voeren is met naakte mensen voor de neus op een podium. Wat een onzin.
Als kinderen volwassen vragen mogen stellen over hun lichaam, dan helpt het wel als dat lichaam te zien is.
pi_198376566
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 15:43 schreef Sodemieters het volgende:

[..]

Als kinderen volwassen vragen mogen stellen over hun lichaam, dan helpt het wel als dat lichaam te zien is.
Die mening deel ik niet. Dus daar gaan we agree to disagree doen.

Die naakte lichamen zijn imo alleen nodig voor de ophef en hebben niets met een inhoudelijke discussie of hogere morele doelen te maken.
pi_198376588
quote:
1s.gif Op zondag 7 maart 2021 15:47 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Die mening deel ik niet. Dus daar gaan we agree to disagree doen.

Die naakte lichamen zijn imo alleen nodig voor de ophef en hebben niets met een inhoudelijke discussie of hogere morele doelen te maken.
Waarom zou er ophef nodig zijn dan?
pi_198376648
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 15:48 schreef Sodemieters het volgende:

[..]

Waarom zou er ophef nodig zijn dan?
Voor de kijkcijfers. Eigenlijk voor het geld dus.
pi_198376681
quote:
1s.gif Op zondag 7 maart 2021 15:50 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Voor de kijkcijfers. Eigenlijk voor het geld dus.
Het is publieke omroep.
  zondag 7 maart 2021 @ 15:56:41 #222
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_198376784
Iedereen heeft een naakt lichaam. Je zou juist een goede reden moeten hebben om wèl kleren te dragen!
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_198376827
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 21:26 schreef Confetti het volgende:
Die makers hebben ongetwijfeld pedofiele gedachten of zijn zelfs pedoseksuelen. Een gezond iemand verzint dit niet.
Jij hebt ongetwijfeld pedofiele gedachten of bent zelfs pedoseksueel. Een gezond iemand legt niet direct de relatie tussen naaktheid en sex.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_198376852
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 15:52 schreef Sodemieters het volgende:

[..]

Het is publieke omroep.
Dus? Dat ze een subsidie krijgen neemt niet weg dat ze ook daar op kijkcijfers en geld letten. Sowieso is de NPO ook afhankelijk van reclame-inkomsten. Slecht bekeken programma's worden gewoon gediscontinueerd en de programmamakers hebben daarnaast het belang om zichzelf op de kaart te zetten.
pi_198376899
quote:
1s.gif Op zondag 7 maart 2021 15:59 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Dus? Dat ze een subsidie krijgen neemt niet weg dat ze ook daar op kijkcijfers en geld letten. Sowieso is de NPO ook afhankelijk van reclame-inkomsten. Slecht bekeken programma's worden gewoon gediscontinueerd en de programmamakers hebben daarnaast het belang om zichzelf op de kaart te zetten.
Er wordt geen reclame uitgezonden rondom kinderprogramma's.
  zondag 7 maart 2021 @ 16:03:26 #226
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_198376941
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_198377029
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 16:01 schreef Sodemieters het volgende:

[..]

Er wordt geen reclame uitgezonden rondom kinderprogramma's.
Wel, de bekendheid gaat verder afstralen dan alleen dat programma. En de andere argumenten negeer je gewoon. Prima verder hoor maar het komt allemaal niet zo sterk over vind ik.
pi_198377070
Wat een lollig gezeik. Zelden zoveel verdeeldheid gezien.

En dat allemaal voordat er ook maar iemand is die het programma bekeken heeft.

Lol
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  zondag 7 maart 2021 @ 16:25:40 #229
495022 Fcu030
tittel noch jota
pi_198377427
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 21:26 schreef Confetti het volgende:
Die makers hebben ongetwijfeld pedofiele gedachten of zijn zelfs pedoseksuelen. Een gezond iemand verzint dit niet.
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 maart 2021 21:51 schreef Sodemieters het volgende:

[..]

Als je dit associeert met seks zitten die pedofiele gedachtes vooral bij jouzelf.
Laten we gewoon iedereen maar even doorlichten, om het zeker te zijn.
Appletje-Ez houdt van soep
Shine sight on the eternal darkness of the shadow people!
pi_198379441
Educatieve kinderprogramma's :')

Ik keek gewoon Cartoon Network en MTV/TMF vroeger...veel leuker 8-)
pi_198379476
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 18:16 schreef Bill_Hillie het volgende:
Educatieve kinderprogramma's :')

Ik keek gewoon Cartoon Network en MTV/TMF vroeger...veel leuker 8-)
Ja en we weten allemaal hoe dat uitgepakt heeft....
pi_198379481
quote:
6s.gif Op zondag 7 maart 2021 18:18 schreef Sodemieters het volgende:

[..]

Ja en we weten allemaal hoe dat uitgepakt heeft....
Nou?
pi_198379504
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 18:19 schreef Bill_Hillie het volgende:

[..]

Nou?
Kijk hier maar eens.
pi_198379538
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 18:20 schreef Sodemieters het volgende:

[..]

Kijk hier maar eens.
Prima pohi 8.5/10
  zondag 7 maart 2021 @ 19:47:33 #235
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_198381195
Vorige eeuw zond Veronica een voorlichtingsprogramma uit voor jongeren die op vakantie gingen. Een en ander werd voorgedaan door jonge acteurs. Full frontal inclusief demonstraties van opties en beflapjes. Ouders hadden er moeite mee. Want het programma begon om 23:30u op een doordeweekse dag. De kinderen moesten de volgende dag naar school. Toen heeft Veronica het programma herhaald op zaterdagmiddag.

Dat waren gezondere tijden.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  zondag 7 maart 2021 @ 20:45:05 #236
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198382440
Ach nu worden dit soort programma's dus ook uitgezonden. Het enige verschil is dat er nu Twitter is waarop onzekere types anderen voor pedofiel kunnen uitmaken.
  zondag 7 maart 2021 @ 20:47:28 #237
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_198382509
Wat een gejank. :') Ook echt weer meteen uit de eng conservatieve hoek :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_198382984
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 19:47 schreef Papierversnipperaar het volgende:
Vorige eeuw zond Veronica een voorlichtingsprogramma uit voor jongeren die op vakantie gingen. Een en ander werd voorgedaan door jonge acteurs. Full frontal inclusief demonstraties van opties en beflapjes. Ouders hadden er moeite mee. Want het programma begon om 23:30u op een doordeweekse dag. De kinderen moesten de volgende dag naar school. Toen heeft Veronica het programma herhaald op zaterdagmiddag.

Dat waren gezondere tijden.
Je hebt het nu over een programma voor jongeren die potentie seksueel actief zonder ouders op vakantie gaan. Dat programma was dus niet gericht op kinderen van de basisschool
  zondag 7 maart 2021 @ 22:08:54 #239
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_198384689
quote:
1s.gif Op zondag 7 maart 2021 21:06 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Je hebt het nu over een programma voor jongeren die potentie seksueel actief zonder ouders op vakantie gaan. Dat programma was dus niet gericht op kinderen van de basisschool
Dit programma gaat niet over seksuele voorlichting.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_198384791
Men geeft een paar blote mensen een podium om kindjes te bewijzen dat het niet om seks gaat. Goed bezig.
  maandag 8 maart 2021 @ 08:34:44 #241
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_198387457
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 11:26 schreef Magister_Artium het volgende:

[..]

En stoppen met het seksualiseren van zichzelf en hun kinderen. Als een textielsupermarkt ‘sexy lingerie’ verkoopt in kindermaten, zijn er dus ouders die het normaal vinden om hun kind dat aan te trekken. Je vraagt je wel af waarom iemand er in de schoolklas ‘sexy’ uit moet zien (en dus ook als ze later al een vriendje hebben). Hetzelfde vraag ik me af bij de dames aan de kassa van de supermarkt. Moet ik opgewonden raken tijdens het boodschappen doen? Dat lukt dan niet, want mijn bloed stroomt niet sneller van zware make-up, nail extensions en roze geverfde haarlokken.
De muziek kan er ook wat van. Liedjes met de lading ‘bespring mij en woon me uit’ (K3 is iets subtieler, maar lees de teksten eens voor je je kind ernaar laat luisteren), raps waarvan we de tekst meejoelen zonder te weten wat ze zeggen, het is nogal wat. Nou ben ik geen SGP’er die alle muziek wil censureren, maar misschien wel de filosoof-van-dienst die de vraag stelt:

Waarom discussiëren we al negen pagina`s in dit topic over de vraag of een programma waarin seksuele voorlichting wordt gegeven met blote modellen in de zaal, normaal is, en vraagt niemand zich af of sexy kleding en prikkelende muziek op kinderdisco’s wel kan?
Eens hoor Twitch zal er ook wat aan moeten doen. Veel vrouwen hebben dasr de neiging om half naakt voor de cam te gaan zitten
pi_198389219
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 maart 2021 20:01 schreef datismijnmening het volgende:

[..]

Dat is de volgende stap. Normaliseren van BDSM tijdens de seksuele voorlichting.

Kinderen hoeven niet te leren dat bloot vies is, maar het is aan ouders om dat te doen.

Ik zou piswoest zijn als dit bij mijn kind in de klas werd uitgezonden.
Deze mening bewijst de noodzaak van het programma maar weer eens. Piswoest worden over educatie van het menselijk lichaam. Ik hoop dat je kinderen er beter mee kunnen omgaan :')
beter een knipoog dan een blauw oog
pi_198389303
quote:
0s.gif Op zondag 7 maart 2021 22:08 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Dit programma gaat niet over seksuele voorlichting.
Waarom breng je het in vergelijk met het programma uit dit topic? In het kader van 'toen was alles nog gezond' terwijl het over een heel ander programma gaat voor een heel andere doelgroep / leeftijdacategorie
  maandag 8 maart 2021 @ 11:30:12 #244
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_198389625
quote:
0s.gif Op maandag 8 maart 2021 11:02 schreef Knipoogje het volgende:

[..]

Deze mening bewijst de noodzaak van het programma maar weer eens. Piswoest worden over educatie van het menselijk lichaam. Ik hoop dat je kinderen er beter mee kunnen omgaan :')
Bovendien is het commentaar van onze conservatiefjes altijd "ouders moeten dit doen!"

Rara wie de ouders zijn die dit doorgaans juist niet doen
  maandag 8 maart 2021 @ 11:37:36 #245
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_198389753
quote:
1s.gif Op maandag 8 maart 2021 11:10 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Waarom breng je het in vergelijk met het programma uit dit topic? In het kader van 'toen was alles nog gezond' terwijl het over een heel ander programma gaat voor een heel andere doelgroep / leeftijdacategorie
Omdat het illustreert hoe zeer men tegenwoordig reageert op bloot, zeker in combinatie met kinderen. Dat ligt niet aan het programma, maar aan de hysterische reacties van mensen. Dat was vroeger veel beter.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  maandag 8 maart 2021 @ 11:50:03 #246
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_198389929
Waarom is er ophef over wat gewoon bloot en niet over de vragen die die kinderen hebben? Hoe het kan dat ze zoveel vragen hebben over een normaal lichaam?

Paar jaar terug eens een programma gezien waar een groep pubers oa hoe ze zichzelf zagen aan moesten duiden op tekeningen.
Dat was pas ophef waardig, er was er geen 1 die zichzelf positief of zelfs realistisch inschaalde.
Liepen allemaal met problemen en vragen over het lijf.

Dat is pas erg.
Zover ik zo snel kan zien is dit een programma over gewoon lichamen. Die bij draagt aan een realistisch en hopelijk positief beeld over zichzelf.
Zie niet in wat daar mis mee is. Vooral jammer dat het nodig is.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_198390056
quote:
0s.gif Op maandag 8 maart 2021 11:37 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Omdat het illustreert hoe zeer men tegenwoordig reageert op bloot, zeker in combinatie met kinderen. Dat ligt niet aan het programma, maar aan de hysterische reacties van mensen. Dat was vroeger veel beter.
In het mooie vroeger van jou was het dus net zo goed niet op kinderen gericht maar op pubers - adolecenten dus je bewijs er niks mee in mijn ogen

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2021 11:58:46 ]
  maandag 8 maart 2021 @ 12:01:20 #248
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_198390124
quote:
1s.gif Op maandag 8 maart 2021 11:58 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

In het mooie vroeger van jou was het dus net zo goed niet op kinderen gericht maar op pubers - adolecenten dus je bewijs er niks mee in mijn ogen
De reacties van mensen is duidelijk. Wat moet er nog bewezen worden dan?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  maandag 8 maart 2021 @ 12:14:04 #249
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_198390306
quote:
0s.gif Op maandag 8 maart 2021 11:30 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Bovendien is het commentaar van onze conservatiefjes altijd "ouders moeten dit doen!"

Rara wie de ouders zijn die dit doorgaans juist niet doen
Dus als de ouders zelf "jouw" normen en waarden niet delen moet een ander die kinderen maar indoctrineren met het heilige wereldbeeld van Hexagon :').

Waar het ook over gaat, wie geeft jou het recht om kinderen van een ander op te voeden zoals jij denkt dat het "goed" is?
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
  maandag 8 maart 2021 @ 12:31:18 #250
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_198390535
quote:
0s.gif Op maandag 8 maart 2021 12:14 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Dus als de ouders zelf "jouw" normen en waarden niet delen moet een ander die kinderen maar indoctrineren met het heilige wereldbeeld van Hexagon :').

Waar het ook over gaat, wie geeft jou het recht om kinderen van een ander op te voeden zoals jij denkt dat het "goed" is?
Nou sorry hoor, maar naast meningen hebben we ook nog feiten en mechanismen. Die trekken zich niets aan van iemands mening. Als je kinderen niets verteld zitten we snel opgescheept met massa's AIDS-babies. Dus ik ben er voor om alle kinderen de nodige seksuele voorlichting op te dringen en ouders die daar tegen zijn hun kinderen af te pakken.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')