abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zaterdag 2 januari 2021 @ 13:57:55 #1
18653 crew  D.
pi_197172076




Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en
en een technische uitleg:

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Maar waar kan ik betalen met Bitcoins dan?
Bij steeds meer bedrijven en webshops kan dat. Een overzicht van bedrijven in Nederland is hier te vinden.

Games betalen met Bitcoin kan op Steam Bits

Coinmap is een wereldkaart met veel plaatsen waar je kan betalen met Bitcoins, handig als je op vakantie gaat.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Op sites als Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. Bitstamp, Bitfinex, BTC-e en Kraken zijn voorbeelden. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen o.a. op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

Attentie:
- De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in deze reeks besproken.
- De waan van de dag wat betreft het handelen in altcoins wordt hier besproken.

Poll: Wat zijn Bitcoins?
[list]• Soort digitale Dollar
Nep geld gebaseerd op niks
Nerd Money
Digital currency, No one control it
[/list]Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 2 januari 2021 @ 14:02:09 #2
206731 Mortaxx
Doomer
pi_197172134
Gekkigheid dit
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 2 januari 2021 @ 14:23:39 #3
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_197172387
Mooi begin van het jaar
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_197172657
$31,5K aangetikt. _O_

Het klink me letterlijk als muziek in de oren:
https://aggr.trade/#
:+

[ Bericht 0% gewijzigd door Tourniquet op 02-01-2021 15:09:26 ]
pi_197172750
*O*
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197173144
Ik hoop op een crash ;(
pi_197173237
Ik heb een deel van de winst genomen bij 31.250. Als er een correctie komt dan zet ik die winst wel weer in. Mocht dat niet gebeuren dan is het alsnog een ongekende winst wat ik nu nog heb aan bitcoin. Zo nu en dan moet je ook tevreden zijn.
pi_197174805
$32.500 :o
pi_197174808
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 januari 2021 15:32 schreef Cherni het volgende:
Ik heb een deel van de winst genomen bij 31.250. Als er een correctie komt dan zet ik die winst wel weer in. Mocht dat niet gebeuren dan is het alsnog een ongekende winst wat ik nu nog heb aan bitcoin. Zo nu en dan moet je ook tevreden zijn.
Ik heb het zelfde gedaan. Wat er ook komen zal, ik ga er een leuk nieuwjaarscadeautje aan overhouden... :P

[ Bericht 0% gewijzigd door Pritt_Plakstift op 03-01-2021 02:00:37 ]
  Moderator zaterdag 2 januari 2021 @ 17:58:02 #10
18653 crew  D.
pi_197175181
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 januari 2021 15:32 schreef Cherni het volgende:
Ik heb een deel van de winst genomen bij 31.250. Als er een correctie komt dan zet ik die winst wel weer in. Mocht dat niet gebeuren dan is het alsnog een ongekende winst wat ik nu nog heb aan bitcoin. Zo nu en dan moet je ook tevreden zijn.
Al order gezet, of bedacht hoe groot de correctie moet zijn om weer in te stappen?
  FOK!-Schrikkelbaas zaterdag 2 januari 2021 @ 18:20:44 #11
862 Arcee
Look closer
pi_197175456
quote:
0s.gif Op donderdag 17 december 2020 17:51 schreef Arcee het volgende:
Wauw, 23 duizend...
Twee weken later 33 duizend. 8)7
  zaterdag 2 januari 2021 @ 20:09:20 #12
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_197177445
En door de 33k heen
pi_197177528
Wel een mooie ATH op Bitstamp nu, $33.333. _O_
  zaterdag 2 januari 2021 @ 22:04:36 #14
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_197180646
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 januari 2021 15:32 schreef Cherni het volgende:
Ik heb een deel van de winst genomen bij 31.250. Als er een correctie komt dan zet ik die winst wel weer in. Mocht dat niet gebeuren dan is het alsnog een ongekende winst wat ik nu nog heb aan bitcoin. Zo nu en dan moet je ook tevreden zijn.
Ik op 28900.

Achja je moet gewoon met jezelf afspreken bij x cash ik % uit.

Achteraf is altijd makkelijk praten, winst is winst ;)
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_197180834
Hij zakt weer
  zaterdag 2 januari 2021 @ 23:25:33 #16
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_197182911
quote:
9s.gif Op zaterdag 2 januari 2021 22:09 schreef Meloewa. het volgende:
Hij zakt weer
:')
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_197185804
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 januari 2021 22:04 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Ik op 28900.

Achja je moet gewoon met jezelf afspreken bij x cash ik % uit.

Achteraf is altijd makkelijk praten, winst is winst ;)
Precies. Ik zou mijn complete winst weer inzetten bij een correctie van 20 tot 30%. Ik had mij voorgenomen om tussen de 30.000 en 32.000 wat winst te pakken. Ik blijf wel een minimaal aantal aan bitcoin vast houden. Komt die correctie er niet dan zal ik zo nu en dan op een dip wat bijkopen.
  zondag 3 januari 2021 @ 11:01:13 #18
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_197185877
Wat een tijd
pi_197187359
Happy birthday Bitcoin! *O*
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197191211
Wat een weken, wat een jaar.
జ్ఞ‌ా
pi_197201542
blijft steken op/rond 28000 euro Wel een dingetje, er is ruim 1,8 K opeens verkocht toen ie erdoor ging. Lange tijd niet gezien. Heel veel kleine verkopen tov enkele grotere kopen. Particulieren cashen. Ben benieuwd.

[ Bericht 11% gewijzigd door tvdleur op 04-01-2021 02:44:22 ]
pi_197258993
$37.000
¤30.000

[ Bericht 15% gewijzigd door Tourniquet op 07-01-2021 01:13:01 ]
pi_197269994
$39.000
pi_197270026
Is dit het begin van de bullrun of het einde?

Hoe verhoud de ATH zich nu tov alle andere pieken in het verleden? Was dat vaak niet factor 20?
pi_197270090
Je vraagt je af wie nog koopt op dit niveau. Niks geleerd van 2017?
pi_197270154
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:08 schreef KINGIEE het volgende:
Je vraagt je af wie nog koopt op dit niveau. Niks geleerd van 2017?
FOMO :P
  donderdag 7 januari 2021 @ 17:14:50 #27
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_197270184
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 januari 2021 18:20 schreef Arcee het volgende:

[..]

Twee weken later 33 duizend. 8)7
Nu over de 39k. *O*
pi_197270280
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:08 schreef KINGIEE het volgende:
Je vraagt je af wie nog koopt op dit niveau. Niks geleerd van 2017?
:') je vraagt je af wie er niet in stapt. Niets geleerd de laatste paar jaar?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197270366
iets meer dan 2,5x nog maar voor 100k 8)7

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2021 17:23:42 ]
pi_197270493
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:19 schreef dimmak het volgende:

[..]

:') je vraagt je af wie er niet in stapt. Niets geleerd de laatste paar jaar?
Ik zit nu 3-4 jaar in BTC en heb ondertussen links en rechts verschillende alts getrade. Ik sta op x veel winst inmiddels. Ik heb nu alleen nog BTC en een paar duizend Bondly's. Toch twijfel ik nog om er nog eens wat in te stoppen. Soort mix van FOMO en rupsje nooit genoeg. Als BTC nog eens x4 gaat en je stopt er nu nog ¤20k/¤30k in is dat leuk maar niet schokkend of levens veranderend, met een risico om het kwijt te raken. Is het me dat waard? Het risico in alts is veel groter maar de eventuele winst ook.

En nu inleggen/instappen voelt ergens als te laat.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2021 17:39:12 ]
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 7 januari 2021 @ 17:51:46 #31
862 Arcee
Look closer
pi_197270946
quote:
80s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:29 schreef F.Sinatra het volgende:
En nu inleggen/instappen voelt ergens als te laat.
Dat dacht ik ook toen de koers $80 was.
  Moderator donderdag 7 januari 2021 @ 17:52:54 #32
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_197270969
quote:
10s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:51 schreef Arcee het volgende:

[..]

Dat dacht ik ook toen de koers $80 was.
En dat denken we als het over 2 jaar 257k staat.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_197271243
quote:
10s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:51 schreef Arcee het volgende:

[..]

Dat dacht ik ook toen de koers $80 was.
Weet ik. Maar ik zit er al diep in hè ;)
Maar wachten jullie nog op een dipje om bij te storten?

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2021 18:13:53 ]
pi_197271537
quote:
80s.gif Op donderdag 7 januari 2021 18:08 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Weet ik. Maar ik zit er al diep in hè ;)
Maar wachten jullie nog op een dipje om bij te storten?
Bitcoin is mijn spaarpot, ik koop elke week bij.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197271766
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 18:23 schreef dimmak het volgende:

[..]

Bitcoin is mijn spaarpot, ik koop elke week bij.
Ik krijg FOMO elke keer als ik hier lees :D
  donderdag 7 januari 2021 @ 19:18:36 #36
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_197272378
40k
pi_197272406
$40k lads, fucking insane!

Double top like 2013 here we come!
pi_197272519
Sick. Gaat wel hard hoor.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197272532
Heb maar bijgestort :')

Door jullie hè.
  donderdag 7 januari 2021 @ 19:32:01 #40
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_197272610
quote:
80s.gif Op donderdag 7 januari 2021 19:27 schreef F.Sinatra het volgende:
Heb maar bijgestort :')

Door jullie hè.
Ik begin me ook wel een beetje af te vragen waar dit naartoe gaat
pi_197272656
quote:
10s.gif Op donderdag 7 januari 2021 19:32 schreef Heeinz het volgende:

[..]

Ik begin me ook wel een beetje af te vragen waar dit naartoe gaat
Nouja, ik heb (momenteel) meer winst dan ik er net extra in heb gestopt in ieder geval ;)

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2021 19:34:48 ]
pi_197272979
Dip om de retail eruit te jagen die hun winst pakken. Grote partijen zullen dadelijk weer opnieuw inkopen.
pi_197273237
Oh was dat de dip?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_197273385
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 19:58 schreef recursief het volgende:
Oh was dat de dip?
Die correcties worden steeds kleiner. En een beginner die nu inlegt raakt in paniek bij dalingen van 5000 tot 10000. Maar voor de lange termijn moet je je niet gek laten maken.

Grote investeerders wachten op dit soort momenten.
pi_197273651
Gekkenhuis! De servers bij Bl3p roken. Ik heb het idee dat ik een goede prijs heb betaald maar ik durf er niet enorm veel tegenaan te gooien.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_197273743
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 20:03 schreef Cherni het volgende:

[..]

Die correcties worden steeds kleiner. En een beginner die nu inlegt raakt in paniek bij dalingen van 5000 tot 10000. Maar voor de lange termijn moet je je niet gek laten maken.

Grote investeerders wachten op dit soort momenten.
Sowieso niet in crypto gaan als schommelingen je nerveus maken.
pi_197273795
quote:
80s.gif Op donderdag 7 januari 2021 20:15 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Wanneer heb je gekocht?
Ruim onder de ¤30k. Ik vulde mijn 2fa in en bam! Api error. Vervolgens kreeg ik een mail met de bevestiging van mijn order, tegen een koers ruim ¤600 onder wat ie was toen ik op de knop drukte.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_197273848
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 20:13 schreef recursief het volgende:
Gekkenhuis! De servers bij Bl3p roken. Ik heb het idee dat ik een goede prijs heb betaald maar ik durf er niet enorm veel tegenaan te gooien.
Voor mij is het een lange termijn investering waar ik in geloof. En ik houd nu alles vast, wat er ook gaat gebeuren. De markt moet wel afkoelen. Maar ik ga ervan uit dat je onder de 25.000 niet meer gaat komen. Ik verwacht dat het mogelijk kan dalen tot 30.000 waar grote partijen een order hebben liggen om in te kopen.

Maar goed, dat is mijn persoonlijke gedachte. Een trader zal er heel anders inzitten. Maar ik ben geen trader maar koop zo nu en dan wat bitcoin sinds 2018
pi_197273917
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 20:19 schreef Cherni het volgende:

[..]

Voor mij is het een lange termijn investering waar ik in geloof. En ik houd nu alles vast, wat er ook gaat gebeuren. De markt moet wel afkoelen. Maar ik ga ervan uit dat je onder de 25.000 niet meer gaat komen. Ik verwacht dat het mogelijk kan dalen tot 30.000 waar grote partijen een order hebben liggen om in te kopen.

Maar goed, dat is mijn persoonlijke gedachte. Een trader zal er heel anders inzitten. Maar ik ben geen trader maar koop zo nu en dan wat bitcoin sinds 2018
Ik heb begin 2018 voor het laatst verkocht. Daarna alleen nog maar gekocht.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_197278629
quote:
80s.gif Op donderdag 7 januari 2021 17:29 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik zit nu 3-4 jaar in BTC en heb ondertussen links en rechts verschillende alts getrade. Ik sta op x veel winst inmiddels. Ik heb nu alleen nog BTC en een paar duizend Bondly's. Toch twijfel ik nog om er nog eens wat in te stoppen. Soort mix van FOMO en rupsje nooit genoeg. Als BTC nog eens x4 gaat en je stopt er nu nog ¤20k/¤30k in is dat leuk maar niet schokkend of levens veranderend, met een risico om het kwijt te raken. Is het me dat waard? Het risico in alts is veel groter maar de eventuele winst ook.

En nu inleggen/instappen voelt ergens als te laat.
Voor de korte termijn was de vrij nieuwe nano een leuke... vanaf 3 januari tot nu tig x over de kop van ¤0.80 naar ¤4.10. Als je daar een paar duizend in had gestopt... maar da's achteraf gelul natuurlijk.Ik kan al bijna weer m'n winst/ overhead eruit halen, en da's maanden sneller dan verwacht ! Krijg een Nina Brinks gevoel ^O^

[ Bericht 4% gewijzigd door tvdleur op 07-01-2021 23:48:25 ]
pi_197278869
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 20:19 schreef Cherni het volgende:

[..]

Voor mij is het een lange termijn investering waar ik in geloof. En ik houd nu alles vast, wat er ook gaat gebeuren. De markt moet wel afkoelen. Maar ik ga ervan uit dat je onder de 25.000 niet meer gaat komen. Ik verwacht dat het mogelijk kan dalen tot 30.000 waar grote partijen een order hebben liggen om in te kopen.

Maar goed, dat is mijn persoonlijke gedachte. Een trader zal er heel anders inzitten. Maar ik ben geen trader maar koop zo nu en dan wat bitcoin sinds 2018
Kan zomaar net als vorig jaar maart weer totaal instorten, ik verwacht het niet met de onrust in Amerika en de nieuwe varianten van corona... de drukpersen staan te ver open vanuit overheden dat mensen en bedrijven hun geld aan het stallen zijn en dat zie je ook in de net aangegeven nano: dat is ook nog een vrijwel aan de euro en dollar gelijkende "echte" munt waar je mee kan betalen tov de bitcoin die meer als beleggingsaandeel (en hype naamsbekendheid) wordt gekocht en ook als zodanig wordt overgedragen tegenwoordig.

[ Bericht 3% gewijzigd door tvdleur op 08-01-2021 00:12:17 ]
pi_197280703
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 23:42 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Voor de korte termijn was de vrij nieuwe nano een leuke... vanaf 3 januari tot nu tig x over de kop van ¤0.80 naar ¤4.10. Als je daar een paar duizend in had gestopt... maar da's achteraf gelul natuurlijk.Ik kan al bijna weer m'n winst/ overhead eruit halen, en da's maanden sneller dan verwacht ! Krijg een Nina Brinks gevoel ^O^
Nano vrij nieuw? Ken je het Raiblocks debacle? Weet je op hoeveel Nano heeft gestaan? Maar laten we shitcoins lekker voor in het cryptocurrencytopic houden..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197281040
https://stokr.io/infinite-fleet/

Ik snap nog steeds niet waarom Mow gewoon niet heeft gekozen voor lightning in zijn game..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197282892
quote:
1s.gif Op donderdag 7 januari 2021 20:17 schreef recursief het volgende:

[..]

Ruim onder de ¤30k. Ik vulde mijn 2fa in en bam! Api error. Vervolgens kreeg ik een mail met de bevestiging van mijn order, tegen een koers ruim ¤600 onder wat ie was toen ik op de knop drukte.
Nou ik blijk op een koers van rond de ¤29650 te hebben gekocht. Wat een grap. Toen ik de order inschoot lag de prijs nog dik boven de ¤30k.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_197283061
$41.000 :')
pi_197283749
Riemen vast!

Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_197284870
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 12:34 schreef recursief het volgende:
Riemen vast!

[ afbeelding ]
Gaat het dan nog sneller?
pi_197285679
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 14:01 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Gaat het dan nog sneller?
Men wacht op een 10K stijging op 1 dag, en een 1K stijging in 1 minuut.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_197286312
quote:
6s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 14:46 schreef alilami het volgende:

[..]

Men wacht op een 10K stijging op 1 dag, en een 1K stijging in 1 minuut.
Kan dat!!!???
pi_197286437
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 15:18 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Kan dat!!!???
Waarom niet, we hadden een 4K dag enkele dagen geleden. :) Zodra we een 10K dag krijgen is het een goed moment om een tijdje in een stablecoin te gaan zitten.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  vrijdag 8 januari 2021 @ 15:33:10 #61
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_197286692
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 08:43 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nano vrij nieuw? Ken je het Raiblocks debacle? Weet je op hoeveel Nano heeft gestaan? Maar laten we shitcoins lekker voor in het cryptocurrencytopic houden..
Wat is daar eigenlijk mee gebeurd? Of bedoel je de Bitgrail-hack waar ze miljoenen nano’s hebben gestolen?
pi_197406159
twitter
pi_197432043
Zo heb besloten om te investeren in BTC. Heel klein beginnen, zo'n 150 euro.

Op welke website kan ik dit best doen en waar is dit veilig?

Ik kom uit België
pi_197432325
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:06 schreef capuchon_jongen het volgende:
Zo heb besloten om te investeren in BTC. Heel klein beginnen, zo'n 150 euro.

Op welke website kan ik dit best doen en waar is dit veilig?

Ik kom uit België
Zou Binance proberen. Makkelijk, overzichtelijk.
pi_197434739
quote:
80s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:17 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Zou Binance proberen. Makkelijk, overzichtelijk.
Gewoon digicoins kopen, in een wallet zetten en later weer verkopen.

Binance snapte ik geen hol van met die vage grafiekjes en dingen die je kan kopen (BTC-EUR dingen :? Geef mij gewoon BTC voor mijn harde euro's).

Dus zoiets als litebit.eu ofzo...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_197437348
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:06 schreef capuchon_jongen het volgende:
Zo heb besloten om te investeren in BTC. Heel klein beginnen, zo'n 150 euro.

Op welke website kan ik dit best doen en waar is dit veilig?

Ik kom uit België
Bitonic.nl is wel een goede en betrouwbare site. Binance ook maar de kosten om BTC vanaf hun naar je eigen wallet te sturen zijn vrij hoog.

Ik zou ook meteen een hardware wallet kopen om je Bitcoin veilig te bewaren.
pi_197437707
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 00:11 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Bitonic.nl is wel een goede en betrouwbare site. Binance ook maar de kosten om BTC vanaf hun naar je eigen wallet te sturen zijn vrij hoog.

Ik zou ook meteen een hardware wallet kopen om je Bitcoin veilig te bewaren.
Een hardware wallet kopen om 150 euro aan BTC op te zetten lijkt mij persoonlijk een beetje overdreven. :D
pi_197438905
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 00:54 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Een hardware wallet kopen om 150 euro aan BTC op te zetten lijkt mij persoonlijk een beetje overdreven. :D
Ligt er aan hoelang je het erop laat staan
pi_197440352
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 januari 2021 00:54 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Een hardware wallet kopen om 150 euro aan BTC op te zetten lijkt mij persoonlijk een beetje overdreven. :D
True maar ik neem aan dat het niet bij 150 euro blijft :P
pi_197440565
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 januari 2021 20:06 schreef capuchon_jongen het volgende:
Zo heb besloten om te investeren in BTC. Heel klein beginnen, zo'n 150 euro.

Op welke website kan ik dit best doen en waar is dit veilig?

Ik kom uit België
Btcdirect met hun Blox app?
Niet om mee te traden, maar voor de lange termijn iets te bewaren zonder dat ermee betaald kan worden (= veilig)?
Your life is your life: go all the way
https://youtu.be/2lK4LrD8Ii4
pi_197486045
Ik kon het niet, maar je kan nu ook makkelijk traden met je Lightning satjes op LNMarkets. Satjes sparen met bijv. Stekking en feeless traden op LNMarkets. :D
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197567492
Zebedee heeft Infuse in februari klaar. Een overlay voor games om satjes te verdienen, ze beginnen met CS:GO. Best wel tof eigenlijk en ziet er een stuk makkelijker uit dan HangarSix met hun Lightning toernooien voor Warzone.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197568586
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 09:46 schreef dimmak het volgende:
Zebedee heeft Infuse in februari klaar. Een overlay voor games om satjes te verdienen, ze beginnen met CS:GO. Best wel tof eigenlijk en ziet er een stuk makkelijker uit dan HangarSix met hun Lightning toernooien voor Warzone.
Hoe voorkomen ze cheaters? Als er ergens wordt gecheat is het wel CS:GO.
pi_197569939
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 10:52 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Hoe voorkomen ze cheaters? Als er ergens wordt gecheat is het wel CS:GO.
Daar staat Infuse los van, het is een overlay voor games. Dus op game niveau moet je cheaters weren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197570153
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 12:08 schreef dimmak het volgende:
Daar staat Infuse los van
Leuk gimmick product dus.
pi_197620447
Wellicht een domme vraag, maar een Bitcoin kan worden opgedeeld in satoshi's, net zoals een dollar kan worden opgedeeld in pennies. Beide het kleinst mogelijke, vandaag de dag.

Dan komen we neer op een totaal van ongeveer:
2,099,999,997,690,000 satoshi's

Op dit moment is er 19,085,800,000,000 dollar digitaal en fysiek in omloop. Rekenen we dat naar pennies, de kleinste mogelijke dollar, dan zijn dat er 1,908,580,000,000,000.

Uiteraard, het maximaal aantal dollars/pennies groeit ieder jaar en een bitcoin/satoshi niet. Maar waarom claimt iedereen dat Bitcoin schaars is?
  Moderator zondag 24 januari 2021 @ 21:36:45 #77
18653 crew  D.
pi_197620666
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2021 21:28 schreef KINGIEE het volgende:

Uiteraard, het maximaal aantal dollars/pennies groeit ieder jaar en een bitcoin/satoshi niet. Maar waarom claimt iedereen dat Bitcoin schaars is?
Het aantal Bitcoin groeit wel, maar geleidelijk, het kan niet 'even bijgedrukt' worden.
Er zijn er nu 18,609,418 en 21,000,000 is de max.
pi_197620745
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2021 21:36 schreef D. het volgende:

[..]

Het aantal Bitcoin groeit wel, maar geleidelijk, het kan niet 'even bijgedrukt' worden.
Er zijn er nu 18,609,418 en 21,000,000 is de max.
Maximaal aantal
pi_197620756
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2021 21:28 schreef KINGIEE het volgende:
Wellicht een domme vraag, maar een Bitcoin kan worden opgedeeld in satoshi's, net zoals een dollar kan worden opgedeeld in pennies. Beide het kleinst mogelijke, vandaag de dag.

Dan komen we neer op een totaal van ongeveer:
2,099,999,997,690,000 satoshi's

Op dit moment is er 19,085,800,000,000 dollar digitaal en fysiek in omloop. Rekenen we dat naar pennies, de kleinste mogelijke dollar, dan zijn dat er 1,908,580,000,000,000.

Uiteraard, het maximaal aantal dollars/pennies groeit ieder jaar en een bitcoin/satoshi niet. Maar waarom claimt iedereen dat Bitcoin schaars is?
Hoeveel satoshi's je ook hebt, het blijven 21.000.000 bitcoins maximaal.

Als je 1 bitcoin bezit, bezit je 100 miljoen satoshi dus 1 bitcoin is wel degelijk schaars.
Een satoshi in veel mindere mate maar daar is de waarde ook naar ;)
  Moderator zondag 24 januari 2021 @ 21:41:15 #80
18653 crew  D.
pi_197620786
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2021 21:39 schreef KINGIEE het volgende:

[..]

Maximaal aantal
Ja, dat bedoel ik met de max, en dat begreep je dus
pi_197620969
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2021 21:28 schreef KINGIEE het volgende:
Wellicht een domme vraag, maar een Bitcoin kan worden opgedeeld in satoshi's, net zoals een dollar kan worden opgedeeld in pennies. Beide het kleinst mogelijke, vandaag de dag.

Dan komen we neer op een totaal van ongeveer:
2,099,999,997,690,000 satoshi's

Op dit moment is er 19,085,800,000,000 dollar digitaal en fysiek in omloop. Rekenen we dat naar pennies, de kleinste mogelijke dollar, dan zijn dat er 1,908,580,000,000,000.

Uiteraard, het maximaal aantal dollars/pennies groeit ieder jaar en een bitcoin/satoshi niet. Maar waarom claimt iedereen dat Bitcoin schaars is?
Iedere tien minuten worden er nu 6,25 Bitcoin gemined. Dat zijn er 900 per dag. De vraag is veel hoger, dus Bitcoin is schaars. Iedere halving daalt gaat de dagelijkse productie doormidden. Het bekende Stock to Flow model van PlanB gaat van deze schaarste uit. Schaarste wordt hierin gedefinieerd als de tijd die het kost om met de huidige productie(flow, 900 per dag) de huidige voorraad(stock) te produceren, dus stock/flow. Naarmate de flow lager is t.o.v. de stock is er meer schaarste.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_197623118
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2021 21:28 schreef KINGIEE het volgende:
Wellicht een domme vraag, maar een Bitcoin kan worden opgedeeld in satoshi's, net zoals een dollar kan worden opgedeeld in pennies. Beide het kleinst mogelijke, vandaag de dag.

Dan komen we neer op een totaal van ongeveer:
2,099,999,997,690,000 satoshi's

Op dit moment is er 19,085,800,000,000 dollar digitaal en fysiek in omloop. Rekenen we dat naar pennies, de kleinste mogelijke dollar, dan zijn dat er 1,908,580,000,000,000.

Uiteraard, het maximaal aantal dollars/pennies groeit ieder jaar en een bitcoin/satoshi niet. Maar waarom claimt iedereen dat Bitcoin schaars is?
Je kan toch aan de prijs zien dat het schaats is? Zoals je weet neemt die schaarste toe met de jaren omdat het restant van circa 2milj bitcoins steeds langzamer wordt “uitgegeven” van nu 2021 tot 2140, wanneer de laatste bitcoin vrij wordt gegeven. Zolang de bitcoin wordt gezien als een veilige(re) optie dan normale valuta en/of goud zal die schaarste dus alleen maar verder toenemen. En dit laatste lijkt het wel op. Zelfs goud zou diens 3000 jarige dominantie kunnen afleggen aan de bitcoin. Maar time will tell wat dit betreft.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_197624730
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2021 21:28 schreef KINGIEE het volgende:
Wellicht een domme vraag, maar een Bitcoin kan worden opgedeeld in satoshi's, net zoals een dollar kan worden opgedeeld in pennies. Beide het kleinst mogelijke, vandaag de dag.

Dan komen we neer op een totaal van ongeveer:
2,099,999,997,690,000 satoshi's

Op dit moment is er 19,085,800,000,000 dollar digitaal en fysiek in omloop. Rekenen we dat naar pennies, de kleinste mogelijke dollar, dan zijn dat er 1,908,580,000,000,000.

Uiteraard, het maximaal aantal dollars/pennies groeit ieder jaar en een bitcoin/satoshi niet. Maar waarom claimt iedereen dat Bitcoin schaars is?
twitter


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_197624922
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:06 schreef alilami het volgende:

[..]

[ twitter ]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Prijs heeft weinig te maken met het feit dat er meer satoshi's in omloop zijn dan pennies.
pi_197624939
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:28 schreef KINGIEE het volgende:

[..]

Prijs heeft weinig te maken met het feit dat er meer satoshi's in omloop zijn dan pennies.
Heeft Amerika dan aangegeven dat ze geen dollars meer gaan printen?

BTC wordt meer waard terwijl dollars waardelozer worden, meer hoef je niet te weten.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_197624951
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:28 schreef KINGIEE het volgende:

[..]

Prijs heeft weinig te maken met het feit dat er meer satoshi's in omloop zijn dan pennies.
Wat zou 1 BTC waard zijn als je morgen alle US$ om zou zetten naar BTC?
pi_197624957
quote:
7s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:30 schreef alilami het volgende:

[..]

Heeft Amerika dan aangegeven dat ze geen dollars meer gaan printen?

BTC wordt meer waard terwijl dollars waardelozer worden, meer hoef je niet te weten.
Dat staat los van het feit dat er meer satoshi's in omloop zijn dan dollars op dit moment. Een pennie wordt niet schaars genoemd, en een satoshi wel.
pi_197624965
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:32 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Wat zou 1 BTC waard zijn als je morgen alle US$ om zou zetten naar BTC?
Waarschijnlijk iets in de miljard(en).
pi_197624973
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:32 schreef KINGIEE het volgende:

[..]

Dat staat los van het feit dat er meer satoshi's in omloop zijn dan dollars op dit moment. Een pennie wordt niet schaars genoemd, en een satoshi wel.
Het minen van BTC gaat door tot de 22ste eeuw, je hebt gezien hoeveel de VS heeft geprint in 1 Corona-jaar, laat staan wat ze nog meer gaan doen de komende tientallen jaren. Elke fiat currency zal richting 0 gaan, terwijl BTC meer waard wordt.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_197624983
quote:
3s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:34 schreef alilami het volgende:

[..]

Het minen van BTC gaat door tot de 22ste eeuw, je hebt gezien hoeveel de VS heeft geprint in 1 Corona-jaar, laat staan wat ze nog meer gaan doen de komende tientallen jaren. Elke fiat currency zal richting 0 gaan, terwijl BTC meer waard wordt.
Dan is het een goede hedge tegen inflatie. Maar nog geen reden om iets schaars te noemen.
pi_197625004
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:35 schreef KINGIEE het volgende:

[..]

Dan is het een goede hedge tegen inflatie. Maar nog geen reden om iets schaars te noemen.
Een hele bitcoin is schaars.

Een goudstaaf ook. Je kan goud niet minder schaars noemen door een goudstaaf in 100 miljoen stukjes te hakken.
pi_197625008
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:35 schreef KINGIEE het volgende:

[..]

Dan is het een goede hedge tegen inflatie. Maar nog geen reden om iets schaars te noemen.
Er zijn meer miljonairs op de wereld dan dat er Bitcoins zijn, waarom zou je het niet schaars noemen. Maar goed, het heeft iig een fixed supply en dit is al beter dan alle fiat currencies bij elkaar.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_197625252
quote:
3s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:34 schreef alilami het volgende:

[..]

Het minen van BTC gaat door tot de 22ste eeuw, je hebt gezien hoeveel de VS heeft geprint in 1 Corona-jaar, laat staan wat ze nog meer gaan doen de komende tientallen jaren. Elke fiat currency zal richting 0 gaan, terwijl BTC meer waard wordt.
Beter je economie leren. Een fiat geldeenheid kan inderdaad aan inflatie onderhevig zijn, maar tot een bepaalde hoogte.

Dan wordt het geld wat niets meer waard is vaak gedevalueerd, en een nieuwe munt uitgegeven door de nationale bank van een land. In een veel beperkte hoeveelheid uiteraard. Vaak worden ook schulden van een land nietig verklaard en gaan ze feitelijk "failliet" en maken ze meteen een doorstart.

Straks is energie trouwens veel schaarser, als de olie en gas voorraden in de lucht gestookt zijn. Dan valt er geen bitcoin meer rendabel te minen of het netwerk in stand te houden door de hoge energie kosten... Tot dus ver zijn zonne- en wind energie niet toereikend genoeg om dat verlies op te vangen.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_197625282
quote:
1s.gif Op maandag 25 januari 2021 01:25 schreef Godshand het volgende:
Beter je economie leren. Een fiat geldeenheid kan inderdaad aan inflatie onderhevig zijn, maar tot een bepaalde hoogte.

Dan wordt het geld wat niets meer waard is vaak gedevalueerd, en een nieuwe munt uitgegeven door de nationale bank van een land.
quote:
3s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:34 schreef alilami het volgende:
Elke fiat currency zal richting 0 gaan, terwijl BTC meer waard wordt.
Oke dan.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_197625442
quote:
3s.gif Op maandag 25 januari 2021 00:34 schreef alilami het volgende:

[..]

Het minen van BTC gaat door tot de 22ste eeuw, je hebt gezien hoeveel de VS heeft geprint in 1 Corona-jaar, laat staan wat ze nog meer gaan doen de komende tientallen jaren. Elke fiat currency zal richting 0 gaan, terwijl BTC meer waard wordt.
Richting 0, nou nou nou.
Elke fiat currency is inderdaad zeer gevoelig voor inflatie en in ongeveer elk land hebben ze daar al enorme gevolgen van voorzien.

Maar zolang er verslaafden, bedelaars, daklozen en ook grootschalige misdaad blijft bestaan, zal er ook altijd fiat in de pocket op meer dan genoeg plekken blijven. Voor tig lieden geldt altijd cash = king
pi_197625468
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 02:32 schreef Arthur1983 het volgende:

[..]

Richting 0, nou nou nou.
Elke fiat currency is inderdaad zeer gevoelig voor inflatie en in ongeveer elk land hebben ze daar al enorme gevolgen van voorzien.
Zo controversieel is datgene wat ik zei niet, het is iets dat steeds terugkeert door de geschiedenis heen.

Hidden Secrets of Money
https://www.youtube.com/p(...)jJkeeLL2O09eJoC8r7Dc

[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_197625489
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 02:47 schreef alilami het volgende:

[..]

Zo controversieel is datgene wat ik zei niet, het is iets dat steeds terugkeert door de geschiedenis heen.

Hidden Secrets of Money
https://www.youtube.com/p(...)jJkeeLL2O09eJoC8r7Dc

[ afbeelding ]
Ah, hidden secrets of money.
Nee, klopt, zo controversieel is het niet in de zin dat het allesbehalve nieuw is, niet alleen in diverse decennia, in verschillende eeuwen is vaak genoeg geopperd dat geld als ruilmiddel best mag verdwijnen.

In drie van de boeken van Thea Beckman beschrijft ze hoe in het land Thule geen banken zijn, geen 'wissels' geen aandel
pi_197625492
geen aandelen, geen hypotheekcontracten of überhaupt geen juridische contracten en waarom men daar bijvoorbeeld ook nooit huur voor een woning hoeft te betalen.
In dat land wordt dan echter wel met koperen, soms zelfs gouden muntjes betaald (wat drie zusjes afkomstig uit het Badense Rijk dan maar zonde van de grondstoffen vinden)

quote:
1s.gif Op maandag 25 januari 2021 01:25 schreef Godshand het volgende:

Straks is energie trouwens veel schaarser, als de olie en gas voorraden in de lucht gestookt zijn. Dan valt er geen bitcoin meer rendabel te minen of het netwerk in stand te houden door de hoge energie kosten... Tot dus ver zijn zonne- en wind energie niet toereikend genoeg om dat verlies op te vangen.
Precies.
Dit wordt straks pas écht het probleem.

De planeet wordt compleet "afgetapt" qua energie. Sommige plekken veranderen in één grote dataschuur en dan pakt één bedrijf dat datacentra wil plaatsen eventjes de volledige energie die opgewekt is voor 300.000 huishoudens. (en ze krijgen die 'duurzame' stroom nog met flinke overheidssubsidie ook.)

In heel veel opzichten (vaccins die bij -70 graden bewaard moeten worden, mondkapjes van plastic die overal in het zwerfvuil en nu al massaal in de oceaan belanden, Mediamarkt, Ubereats en Coolblue die tot ver na mijn dood mij e-mails zullen blijven sturen, tig diensten als de NSA die alle data aftappen en zelfs wat al jaren gedelete is nog steeds terughalen......[[helaas moet al die data]] worden gestored en beveiligd en dat kost echt bakken met energie.) Dus zijn we qua 'duurzaamheid' compleet idioot en inefficiënt bezig. Ethereum en Bitcoins minen zijn die inefficiëntie in het kwadraat.
Maar ja, 't is zo lekker als je coin opeens 1.450 dollartjes of 43k waard is hè. ;)
pi_197625864
quote:
1s.gif Op maandag 25 januari 2021 01:25 schreef Godshand het volgende:

[..]

Straks is energie trouwens veel schaarser, als de olie en gas voorraden in de lucht gestookt zijn. Dan valt er geen bitcoin meer rendabel te minen of het netwerk in stand te houden door de hoge energie kosten... Tot dus ver zijn zonne- en wind energie niet toereikend genoeg om dat verlies op te vangen.
Dat is nou juist bij Bitcoin niet waar. Miners lossen een cryptografische puzzel op. Wie de oplossing als eerste vindt en publiceert verdient een mining fee: nieuwe Bitcoins. Deze puzzels zijn ingewikkeld en er is rekenkracht en dus energie voor nodig om de oplossing te zoeken.

Maar nu komt het: De ingewikkeldheid van de puzzels varieert. Bitcoin is zo ontworpen dat ruwweg iedere tien minuten een puzzel wordt opgelost. Als er veel rekenkracht in het netwerk is worden de puzzels automatisch ingewikkelder. Als de rekenkracht afneemt worden de puzzels eenvoudiger. Op deze manier wordt nog steeds gemiddeld eens per tien minuten een puzzel opgelost en Bitcoin gemined, ook als het aantal miners varieert.

Als energie nu enorm duur wordt, stoppen miners ermee omdat mining niet meer rendabel is. Maar dan neemt de rekenkracht in het netwerk af, en worden de puzzels dus automatisch makkelijker gemaakt. Daardoor is er minder rekenkracht/energie nodig en wordt minen weer rendabel. Uiterst elegant.

[ Bericht 0% gewijzigd door recursief op 25-01-2021 09:36:20 ]
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_197626896
quote:
1s.gif Op maandag 25 januari 2021 01:25 schreef Godshand het volgende:

[..]

Straks is energie trouwens veel schaarser, als de olie en gas voorraden in de lucht gestookt zijn. Dan valt er geen bitcoin meer rendabel te minen of het netwerk in stand te houden door de hoge energie kosten... Tot dus ver zijn zonne- en wind energie niet toereikend genoeg om dat verlies op te vangen.
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 03:17 schreef Arthur1983 het volgende:
De planeet wordt compleet "afgetapt" qua energie. Sommige plekken veranderen in één grote dataschuur en dan pakt één bedrijf dat datacentra wil plaatsen eventjes de volledige energie die opgewekt is voor 300.000 huishoudens. (en ze krijgen die 'duurzame' stroom nog met flinke overheidssubsidie ook.)

(...)

Dus zijn we qua 'duurzaamheid' compleet idioot en inefficiënt bezig. Ethereum en Bitcoins minen zijn die inefficiëntie in het kwadraat.
Maar ja, 't is zo lekker als je coin opeens 1.450 dollartjes of 43k waard is hè. ;)
Miners gebruiken het liefst zoveel mogelijk hernieuwbare energie en zijn grotendeels te vinden op plekken met een energieoverschot. Bijv. in Sichuan tijdens regenseizoen. Of in Oekraïne met overtollige kernernergie. Of in Rusland (hydrocentrale/kernenergie of door het verbranden van bijproducten van olieboren). Ze moeten ook wel, anders is minen niet rendabel. Miners moeten zo efficiënt mogelijk werken en zullen inefficiënte miners de markt uit werken.

Bovendien zorgt de investeringen van energie voor de veiligheid van het netwerk. En om mijn vermogen te beschermen tegen o.a. geldprinterij mag er best wat geïnvesteerd worden.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197627837
quote:
1s.gif Op maandag 25 januari 2021 01:25 schreef Godshand het volgende:

[..]

Beter je economie leren. Een fiat geldeenheid kan inderdaad aan inflatie onderhevig zijn, maar tot een bepaalde hoogte.

Dan wordt het geld wat niets meer waard is vaak gedevalueerd, en een nieuwe munt uitgegeven door de nationale bank van een land. In een veel beperkte hoeveelheid uiteraard. Vaak worden ook schulden van een land nietig verklaard en gaan ze feitelijk "failliet" en maken ze meteen een doorstart.

Straks is energie trouwens veel schaarser, als de olie en gas voorraden in de lucht gestookt zijn. Dan valt er geen bitcoin meer rendabel te minen of het netwerk in stand te houden door de hoge energie kosten... Tot dus ver zijn zonne- en wind energie niet toereikend genoeg om dat verlies op te vangen.
Ik geloof juist dat energie veel goedkoper en makkelijker beschikbaar wordt in de toekomst.

Zonnepanelen als voorbeeld: de afgelopen 25 jaar is het vermogen aan zonnepanelen iedere 2 jaar verdubbeld.
Windmolenparken op zee (!) schieten als tulpen uit de grond, Denemarken haalt nu 50% van z'n stroom uit windenergie maar is bezig met een nieuw project waarna ze netto overproductie hebben.

De grote missende X in de energiemix is energieopslag. Maar juist op dat gebied zetten we de afgelopen 15 jaar hele grote stappen.

In Australië maar ook de USA (Californië) zie je de eerste trials; grootschalige accuparken van meer dan 100MWh die als buffer werken voor het stroomnet. Niet alleen als opslag maar ook juist om pieken en dalen razendsnel op te vangen. Die van Tesla in Australië verdiende zich in een paar jaar terug. En het geeft veel minder energie-/omzetverlies dan bijvoorbeeld opslag in zwaartekracht (stuwmeren) of waterstof.

En dat ga je in de toekomst niet alleen op die schaal zien, ook in wijken en bij woningen verwacht ik een grote opkomst van wijk- en thuisaccu's. Een groot voordeel is dat ze investeringen in het stroomnetwerk kunnen beperken. Je kan de hele dag zo'n accu laden op een laag standje en dan 's avonds de piekbelasting opvangen.
En ook EV's kunnen hier aan bijdragen.

Nu gaat er vast iets geroepen worden over "ja, maar de grondstoffen, etc" maar daar is heus wel over nagedacht. Voor energieopslag kan je met lagere energiedichtheid werken (het hoeft niet zo compact te zijn als een autoaccu) en dus ook met veel ruimer verkrijgbare grondstoffen (denk bijvoorbeeld aan de Natrium-Ion zoutwater accu).

De eerste tekenen zijn er, over 10 tot 15 jaar moet je me nog maar eens aanspreken op deze post ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door TheFreshPrince op 25-01-2021 10:42:28 ]
pi_197794076
twitter


Vandaag het Bitcoin for Corporations event door MicroStrategy. *O* Ben benieuwd of er hierdoor een hele nieuwe reeks bedrijven hun cashreserves inwisselen voor bitcoin.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197831102
kans is groot dat bedrijven helemaal los gaan.
Ik heb de sell order al staan op 60.000 euro zie het wel :D
Arrr!
pi_197849420
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 januari 2021 09:46 schreef dimmak het volgende:
Zebedee heeft Infuse in februari klaar. Een overlay voor games om satjes te verdienen, ze beginnen met CS:GO. Best wel tof eigenlijk en ziet er een stuk makkelijker uit dan HangarSix met hun Lightning toernooien voor Warzone.
https://zebedee.io/infuse/

En het is live!
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197850424
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 februari 2021 12:23 schreef dimmak het volgende:

[..]

https://zebedee.io/infuse/

En het is live!
:D
geinig
pi_197851422
Geinig als je hackscripts kan maken ja. De beste coder wint, heeft weinig met gamen te maken.
pi_197852333
quote:
0s.gif Op woensdag 3 februari 2021 10:49 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Vandaag het Bitcoin for Corporations event door MicroStrategy. *O* Ben benieuwd of er hierdoor een hele nieuwe reeks bedrijven hun cashreserves inwisselen voor bitcoin.
Het is in iedergeval een behoorlijke boost.

Je zou bijna gaan zeggen dat het onverantwoordelijk is om geen bitcoin te bezitten. 😁
pi_197888512
Voor degenen die een Tesla als doel hebben, binnenkort kun je wellicht rechtstreeks met Bitcoin afrekenen:

twitter


En ze hebben ook een beetje gekocht:
twitter
pi_197888579
quote:
0s.gif Op maandag 8 februari 2021 13:55 schreef Tourniquet het volgende:
Voor degenen die een Tesla als doel hebben, binnenkort kun je wellicht rechtstreeks met Bitcoin afrekenen:

[ twitter ]

En ze hebben ook een beetje gekocht:
[ twitter ]
_O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197888955
verkeerde topic ;(
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_197891095
quote:
0s.gif Op maandag 8 februari 2021 13:55 schreef Tourniquet het volgende:
Voor degenen die een Tesla als doel hebben, binnenkort kun je wellicht rechtstreeks met Bitcoin afrekenen:

[ twitter ]

En ze hebben ook een beetje gekocht:
[ twitter ]
_O_
pi_197899676
$45.000 :o
pi_197899680
twitter


:P
  dinsdag 9 februari 2021 @ 08:09:46 #114
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_197901378
Wat lekker dit
pi_197901434
https://www.bloomberg.com(...)n-city-balance-sheet

Miami wil bitcoin op hun balance sheet. Na het nieuws van vorige week over belasting betalen in bitcoin en werknemers te betalen in bitcoin lijkt het bitcoin een nieuwe hoofdstad te krijgen. O+
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197902319
quote:
1s.gif Op maandag 8 februari 2021 23:52 schreef Tourniquet het volgende:
$45.000 :o
Post de prijs in ¤, we wonen niet in de USA }:|
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_197902608
40k euro in zicht maar lijkt moeite te hebben met er doorheen te gaan
Arrr!
pi_197935436
twitter
pi_197940369
quote:
1s.gif Op woensdag 10 februari 2021 22:23 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Ik betwijfel of hij de whitepaper had kunnen schrijven op 18 jarige leeftijd. Verder zegt het niet zoveel dat hij een domein heeft geregistreerd wat toen nog weinig te maken had met Bitcoin.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_197960551
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 februari 2021 08:17 schreef dimmak het volgende:
https://www.bloomberg.com(...)n-city-balance-sheet

Miami wil bitcoin op hun balance sheet. Na het nieuws van vorige week over belasting betalen in bitcoin en werknemers te betalen in bitcoin lijkt het bitcoin een nieuwe hoofdstad te krijgen. O+
twitter


Denk dat ik ga emigreren.

Uitvinder van de biersmiley.
  zondag 14 februari 2021 @ 13:15:15 #121
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_197999042
Kom op, ram door die 50k heen
  Moderator / Redactie Sport zondag 14 februari 2021 @ 16:35:34 #123
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_198003330
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 februari 2021 09:50 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ twitter ]

Denk dat ik ga emigreren.

[ afbeelding ]
Naar een klimaat waar je dood gaat zonder airco?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 14 februari 2021 @ 20:08:23 #124
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198007285
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2021 16:35 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Naar een klimaat waar je dood gaat zonder airco?
Florida valt reuze mee wat dat betreft.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_198012343
quote:
Goed nieuws, maar laat meteen ook weer zien hoe DNB tekort komt. :')
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2021 16:35 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Naar een klimaat waar je dood gaat zonder airco?
Het gebrek aan winter is voor mij het grootste pluspunt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198012400
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198089989
Satsback en Stekking fuseren.

Sinds augustus heb ik toch 140000 satjes gestacked hiermee. 8-) Zou mooi als ze gezamenlijk de percentages wat de lucht in zouden krijgen, traditionele cashback programma's leveren eigenlijk meer op. Het is eigenlijk de moeite niet waard, maar het is wel een leuke manier om wat bekender te worden met het Lightning Network.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198182706
twitter


En Jack god heeft $170m gekocht via Square.

Echt niet te geloven!
pi_198192582
Nadat Craig Wright al een paar keer had aangegeven dat het 1Feex (Mt. Gox hack) van hem was en dat de afgelopen week ook weer deed in aanklachten tegen bitcoin devs, heeft een slachtoffer van de Mt. Gox hack eindelijk hem aangeklaagd voor het eigenaarschap van het adres. _O_

twitter

Klik op de tweet voor het draadje.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198198143
Prachtig idd :D
pi_198256628
Voor degene die Bitcoin DCA'en, waar kopen jullie?

Ik zit even te kijken waar dit het goedkoopst is en overweeg een FTX account aan te maken vanwege de gratis withdrawals.
pi_198257070
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2021 08:44 schreef dimmak het volgende:
Nadat Craig Wright al een paar keer had aangegeven dat het 1Feex (Mt. Gox hack) van hem was en dat de afgelopen week ook weer deed in aanklachten tegen bitcoin devs, heeft een slachtoffer van de Mt. Gox hack eindelijk hem aangeklaagd voor het eigenaarschap van het adres. _O_
Kan me herinneren dat het account van Craig Wright op Mt. Gox allang openbaar was en dat hij het gebruikte om BTC te kopen. Werd nog als argument gebruikt waarom hij juist niet Satoshi is :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_198257097
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2021 20:27 schreef Gehrman het volgende:
Voor degene die Bitcoin DCA'en, waar kopen jullie?

Ik zit even te kijken waar dit het goedkoopst is en overweeg een FTX account aan te maken vanwege de gratis withdrawals.
Bl3p of een heel enkele keer Bitonic
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_198263119
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2021 20:27 schreef Gehrman het volgende:
Voor degene die Bitcoin DCA'en, waar kopen jullie?

Ik zit even te kijken waar dit het goedkoopst is en overweeg een FTX account aan te maken vanwege de gratis withdrawals.
Eerst Relai vanwege KYC, maar sinds kort weer bij Bl3p.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198432948
twitter


genot _O_
pi_198551328
twitter

twitter

twitter

twitter


Ik ben vandaag behoorlijk stierig. O+

[ Bericht 12% gewijzigd door dimmak op 17-03-2021 18:29:45 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198554281
Lekker man. Zat klaar met mijn excel sheet voor die veiling van de Franse overheid.
Elke fucking lot ging op theoretisch of zelfs erboven. Mooiste was het eerste lot.
0.11 btc ging voor 24800 euro. Veilingmeester cancelde nog alle biedingen, om maar even te herhalen dat het hier om 0,11 btc ging en niet een hele bitcoin. 10 seconden later staan er weer biedingen boven de 20k lol.
Zelf een bitcoin binnengestift omdat ik toch begon te twijfelen of er nog 14.28% fee voor de koper overheen ging of niet, door al die hoge biedingen. Ik dacht vooraf van wel, maar al die boomerbiedingen deden me toch twijfelen.
41000*1.1428=46854.8, wat nu wel prima is, maar ten tijd van de veiling geen profit was. Had mooie kortingen verwacht, maar wat een sof!
pi_198565630
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:17 schreef LorenzoVonMatterhorn het volgende:
Lekker man. Zat klaar met mijn excel sheet voor die veiling van de Franse overheid.
Elke fucking lot ging op theoretisch of zelfs erboven. Mooiste was het eerste lot.
0.11 btc ging voor 24800 euro. Veilingmeester cancelde nog alle biedingen, om maar even te herhalen dat het hier om 0,11 btc ging en niet een hele bitcoin. 10 seconden later staan er weer biedingen boven de 20k lol.
Zelf een bitcoin binnengestift omdat ik toch begon te twijfelen of er nog 14.28% fee voor de koper overheen ging of niet, door al die hoge biedingen. Ik dacht vooraf van wel, maar al die boomerbiedingen deden me toch twijfelen.
41000*1.1428=46854.8, wat nu wel prima is, maar ten tijd van de veiling geen profit was. Had mooie kortingen verwacht, maar wat een sof!
Waarom zou je bitcoin tegen een premium prijs kopen van de overheid? :?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198565690
quote:
0s.gif Op woensdag 17 maart 2021 20:17 schreef LorenzoVonMatterhorn het volgende:
Lekker man. Zat klaar met mijn excel sheet voor die veiling van de Franse overheid.
Elke fucking lot ging op theoretisch of zelfs erboven. Mooiste was het eerste lot.
0.11 btc ging voor 24800 euro. Veilingmeester cancelde nog alle biedingen, om maar even te herhalen dat het hier om 0,11 btc ging en niet een hele bitcoin. 10 seconden later staan er weer biedingen boven de 20k lol.
Zelf een bitcoin binnengestift omdat ik toch begon te twijfelen of er nog 14.28% fee voor de koper overheen ging of niet, door al die hoge biedingen. Ik dacht vooraf van wel, maar al die boomerbiedingen deden me toch twijfelen.
41000*1.1428=46854.8, wat nu wel prima is, maar ten tijd van de veiling geen profit was. Had mooie kortingen verwacht, maar wat een sof!
Ik snap de logica niet? Als het geen profit is, waarom zou je dan niet gewoon op een exchange kopen?

Heel vreemd.
pi_198567069
quote:
Tof artikel, eerste stuk gelezen, ik denk tot nu toe 1 van de beste kanshebbers.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_198567086
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:47 schreef raptorix het volgende:

[..]

Tof artikel, eerste stuk gelezen, ik denk tot nu toe 1 van de beste kanshebbers.
Ik vind de argumenten ook vrij overtuigend inderdaad.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198579988
Goed artikel! Interessant om te lezen hoe verschillende technieken en ontwikkelingen uiteindelijk naar Bitcoin leiden en wie daar allemaal bij betrokken waren. Zo een connectie met Bittorrent ligt ook voor de hand. Kan toch haast niet anders dat iemand uit die cypherpunk communitie weet hoe het zit.
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_198580534
ik hoop dat we het nooit te weten komen

satoshigod _O_
  Moderator vrijdag 19 maart 2021 @ 08:30:57 #145
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_198582732
quote:
14s.gif Op donderdag 18 maart 2021 23:12 schreef aTypisch het volgende:
ik hoop dat we het nooit te weten komen

satoshigod _O_
Dit.

Dat zou alleen maar afbreuk doen aan het fantastische verhaal :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_198647802
twitter


Wat hebben we het hier ook goed.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198651226
Moeilijk te volgen. Wie verteld er nou een compleet verhaal in twitter met max 140 chars per bericht.
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_198651266
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 maart 2021 12:54 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Wat hebben we het hier ook goed.
wat staat hier?
pi_198651669
quote:
4s.gif Op dinsdag 23 maart 2021 16:26 schreef Leonos het volgende:

[..]

wat staat hier?
Argentinië is in crisis, mensen wilden hun huis verkopen en emigreren. Maar geld het land uit krijgen gaat niet, dus was Bitcoin de oplossing. ^O^
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198651691
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 maart 2021 16:53 schreef dimmak het volgende:

[..]

Argentinië is in crisis, mensen wilden hun huis verkopen en emigreren. Maar geld het land uit krijgen gaat niet, dus was Bitcoin de oplossing. ^O^
Leuk voor ze.
pi_198652148
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:47 schreef raptorix het volgende:

[..]

Tof artikel, eerste stuk gelezen, ik denk tot nu toe 1 van de beste kanshebbers.
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 10:48 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik vind de argumenten ook vrij overtuigend inderdaad.
quote:
0s.gif Op donderdag 18 maart 2021 22:45 schreef Gremen het volgende:
Goed artikel! Interessant om te lezen hoe verschillende technieken en ontwikkelingen uiteindelijk naar Bitcoin leiden en wie daar allemaal bij betrokken waren. Zo een connectie met Bittorrent ligt ook voor de hand. Kan toch haast niet anders dat iemand uit die cypherpunk communitie weet hoe het zit.
In de comments op die blog wordt gerefereerd aan tweets van Len waarin hij zeer kritisch is op Bitcoin. Vind ik toch wel een sterk argument waarom hij niet Satoshi is. Deze kon ik zo snel even vinden (misschien zijn er meer):

twitter


twitter


twitter
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_198662593
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 maart 2021 17:31 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

[..]

[..]

In de comments op die blog wordt gerefereerd aan tweets van Len waarin hij zeer kritisch is op Bitcoin. Vind ik toch wel een sterk argument waarom hij niet Satoshi is. Deze kon ik zo snel even vinden (misschien zijn er meer):

[ twitter ]

[ twitter ]

[ twitter ]
-O- Maar dit zou ik ook zeggen als ik Satoshi was. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198663121
Misschien was die Len wel schizofreen en wist hij van zichzelf niet dat hij ook Satoshi was.
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_198664587
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 11:24 schreef Gremen het volgende:
Misschien was die Len wel schizofreen en wist hij van zichzelf niet dat hij ook Satoshi was.
Ja, of misschien wilde hij juist de verdenking niet en plaatste hij bewust negatieve tweets :P . Het is idd geen sluitend bewijs dat hij het niet is maar je moet wel rare aannames gaan maken om dit recht te trekken.

Het zal gewoon onduidelijk blijven en dat is prima. Alleen door die klote Craig Wright komt dat onderwerp steeds weer terug.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_198664761
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 13:10 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ja, of misschien wilde hij juist de verdenking niet en plaatste hij bewust negatieve tweets :P . Het is idd geen sluitend bewijs dat hij het niet is maar je moet wel rare aannames gaan maken om dit recht te trekken.

Het zal gewoon onduidelijk blijven en dat is prima. Alleen door die klote Craig Wright komt dat onderwerp steeds weer terug.
Ik vind het inderdaad relevant vanwege scammers. En bij sommige zitten de sats van Satoshi natuurlijk ook wel dwars.
Uitvinder van de biersmiley.
  MOL-held woensdag 24 maart 2021 @ 18:05:00 #156
44635 XMN8R
mag dat?
pi_198669677
"Meer banken zetten stap naar negatieve spaarrente."

Geen van de banken-CEO’s wil nog langer uitsluiten dat ook kleinere particuliere klanten in de toekomst negatieve rente gaan betalen.

Hmmz... wat zou men dan met spaargeld kunnen doen? O-)
MAAR MENEER AGENT
IK HEB ALLEEN MAAR
AVONTUURLIJK DNA ! ... en nou opzouten
pi_198669709
In hindsight it was inevitable.
pi_198670954
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 11:24 schreef Gremen het volgende:
Misschien was die Len wel schizofreen en wist hij van zichzelf niet dat hij ook Satoshi was.
Schizofrenie is geen meerdere persoonlijkheden :)
pi_198670971
quote:
3s.gif Op woensdag 24 maart 2021 18:05 schreef XMN8R het volgende:
"Meer banken zetten stap naar negatieve spaarrente."

Geen van de banken-CEO’s wil nog langer uitsluiten dat ook kleinere particuliere klanten in de toekomst negatieve rente gaan betalen.

Hmmz... wat zou men dan met spaargeld kunnen doen? O-)
Wordt wel steeds onaantrekkelijker om het op de bank te laten staan.
  MOL-held woensdag 24 maart 2021 @ 19:33:23 #160
44635 XMN8R
mag dat?
pi_198671873
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 18:59 schreef viceversa het volgende:

[..]

Wordt wel steeds onaantrekkelijker om het op de bank te laten staan.
Het is nu sowieso al erg onaantrekkelijk om euro's in bezit te hebben (cash én bancair).

Vrijwel alle andere opties zijn beter. Durf of wil je (nog) niet aan Bitcoin, leg dan bijvoorbeeld je dak vol zonnepanelen.. dat levert al veel meer op dan je vermogen (spaargeld) in euro's aan te houden..
MAAR MENEER AGENT
IK HEB ALLEEN MAAR
AVONTUURLIJK DNA ! ... en nou opzouten
pi_198678848
quote:
0s.gif Op woensdag 24 maart 2021 19:33 schreef XMN8R het volgende:

[..]

Het is nu sowieso al erg onaantrekkelijk om euro's in bezit te hebben (cash én bancair).

Vrijwel alle andere opties zijn beter. Durf of wil je (nog) niet aan Bitcoin, leg dan bijvoorbeeld je dak vol zonnepanelen.. dat levert al veel meer op dan je vermogen (spaargeld) in euro's aan te houden..
Dat is waar, maar voor sommige dingen heb je eenmaal fiat nodig (aanbetaling huis, reserves voor onverwachtse kosten). Verder heb je natuurlijk gelijk.
pi_198688778
twitter


*O*
pi_198696435
quote:
0s.gif Op donderdag 25 maart 2021 19:25 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

*O*
Best cool, was eigenlijk in veronderstelling dat het project al was doodgebloed.
quote:
"For us, Bitcoin ws a necessary condition for success," project lead Daniel Buchner told Bitcoin Magazine in 2020. "When we started crunching the numbers, we realized that Bitcoin was the only chain that would probably be too costly to attack."
:)

[ Bericht 15% gewijzigd door dimmak op 26-03-2021 10:00:15 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198790454
twitter


Draadje van Alex Gladstein (Human Rights Foundation).
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198982686
TIME gaat ook bitcoin stacken op de balance sheet.

Man man man, gaan we een speculatieve attack krijgen op euro/dollar dit jaar? Met bedrijven die hun fiat geld omwisselen naar bitcoin, wordt dit scenario opeens wel groot! Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan.
pi_198982774
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 09:35 schreef Piva het volgende:
TIME gaat ook bitcoin stacken op de balance sheet.

Man man man, gaan we een speculatieve attack krijgen op euro/dollar dit jaar? Met bedrijven die hun fiat geld omwisselen naar bitcoin, wordt dit scenario opeens wel groot! Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan.
Snel zelf nog meer stacken. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198982861

Ik kan echt geen genoeg krijgen van Michael interviews. Iemand met zijn background en in deze video spreekt die over de toekomst van de bitcoin technologie. <3
pi_198983110
ATH *O*
Uitvinder van de biersmiley.
pi_198983432
@aTypisch btc genot
  dinsdag 13 april 2021 @ 10:54:11 #170
62913 Blik
The one and Only!
pi_198983581
BTC omhoog, alts omlaag
pi_198985425
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 april 2021 10:40 schreef Wereldgozer het volgende:
@:atypisch btc genot
genot
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 13 april 2021 @ 17:43:01 #172
862 Arcee
Look closer
pi_198989408
De ene bitcoin-ATH na de andere. w/

63150 nu
-edit- 63265
-edit- 63315
-edit- 63340
-edit- 63476
pi_198989472
Genieton
pi_198989494
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 april 2021 10:54 schreef Blik het volgende:
BTC omhoog, alts omlaag
not
  dinsdag 13 april 2021 @ 17:52:03 #175
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198989503
Lekker man.

Geld moet tegen de plinten klotsen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 13 april 2021 @ 17:53:33 #176
206731 Mortaxx
Doomer
pi_198989517
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 april 2021 17:52 schreef fathank het volgende:
Lekker man.

Geld moet tegen de plinten klotsen.
Dukaten moeten over je glimmende chest kletteren
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_198989664
  dinsdag 13 april 2021 @ 20:50:59 #178
62913 Blik
The one and Only!
pi_198992839
quote:
99s.gif Op dinsdag 13 april 2021 17:50 schreef Roypsv het volgende:

[..]

not
Op moment van schrijven zeker wel
pi_199107639
Iemand al de Bitcoin Clean Energy Initiative White Paper gelezen van Square en ARK? Best goed geschreven en onderbouwd.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199175921
twitter

Dit lijkt mij onzin gezien hun gekloot met Libra. Maar zou wel wat zijn. Hedge tegen het verval van hun social media platform.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 3 mei 2021 @ 09:39:29 #183
366734 dimmak
bitcoin
pi_199258027
https://taproot.watch/

De miners zijn een beetje traag. ;(
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199392292
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199440453
Bitcoin is een flinke val aan het maken
  maandag 17 mei 2021 @ 10:56:03 #186
366734 dimmak
bitcoin
pi_199464537
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199469744
De Bitcoin prijs sinds zit sinds gisteren weer onder de S2F prijs. De eerste keer sinds vorig jaar aan het begin van de bull run. Historisch gezien een goed moment om te kopen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199470258
quote:
4s.gif Op maandag 17 mei 2021 15:47 schreef Ronald-Koeman het volgende:
De Bitcoin prijs sinds zit sinds gisteren weer onder de S2F prijs. De eerste keer sinds vorig jaar aan het begin van de bull run. Historisch gezien een goed moment om te kopen.
Ook een bearish teken, in welk geval het nog niet een goed moment is om te kopen.
pi_199470452
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:09 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ook een bearish teken, in welk geval het nog niet een goed moment is om te kopen.
nee hij zakt nu weer aardig
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199470512
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:09 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ook een bearish teken, in welk geval het nog niet een goed moment is om te kopen.
Hoezo bearish? Het geeft juist aan dat de prijs op dit moment lager is dan het zou moeten zijn (volgens dit model dan). Historisch gezien een snelle stijging erna of een aantal maanden sideways en daarna een stijging.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 17 mei 2021 @ 18:00:10 #191
158136 Joooo-pi
Do you want a balloon...
pi_199472266
Straks klopt de TT weer :+
heitieh
pi_199472309
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 16:22 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Hoezo bearish? Het geeft juist aan dat de prijs op dit moment lager is dan het zou moeten zijn (volgens dit model dan). Historisch gezien een snelle stijging erna of een aantal maanden sideways en daarna een stijging.
Of het model klopt niet voor deze run en we gaan crashen.
  dinsdag 18 mei 2021 @ 09:17:35 #193
332574 µ
alt-m
pi_199480750
Korting <3
జ్ఞ‌ా
pi_199482468
Mooi instap moment jongens!
Love is in the air!
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 18 mei 2021 @ 11:50:39 #195
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199482583
quote:
2s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:17 schreef µ het volgende:
Korting <3
Je leeft :o
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 18 mei 2021 @ 12:18:03 #196
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199482972
Ik twijfel of ik een hele zal bijkopen |:)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199485693
Februari prijzen.
pi_199487665
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 12:18 schreef Rozevla het volgende:
Ik twijfel of ik een hele zal bijkopen |:)
Even 35k euro's inleggen? Lol
Love is in the air!
  vrijdag 21 mei 2021 @ 11:47:10 #199
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199537684
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 17:57 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Even 35k euro's inleggen? Lol
Tsja, big risk, big profits :)

Zolang het bedragen zijn die je kan missen, is het zeker de moeite waard. :)
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_199537801
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 12:18 schreef Rozevla het volgende:
Ik twijfel of ik een hele zal bijkopen |:)
Op korte termijn is de markt wat onzeker maar over een jaar of 5 lach je wss om deze lage instapprijs.
pi_199540113
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 april 2021 18:07 schreef viceversa het volgende:
[ afbeelding ]
Ook wel weer geestig dat ik precies dit post op de, achteraf gezien, Bitcoin top. :') Iets te veel euforie.
pi_199542085
nvm
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199542233
btc 37k atm

Veel rode balkjes te zien op tradingvieuw
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199545948
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 11:56 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Op korte termijn is de markt wat onzeker maar over een jaar of 5 lach je wss om deze lage instapprijs.
Want? Wie weet blijft het wel zo.

En het kan ook nog wel naar de 20k. Dan mis je toch even 15k opbrengst, zonde.
Love is in the air!
pi_199611634
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 20:51 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Want? Wie weet blijft het wel zo.

En het kan ook nog wel naar de 20k. Dan mis je toch even 15k opbrengst, zonde.
Want korte termijn beleggen is een domme bezigheid.

Waarom zal je de korte termijn proberen te timen om vervolgens de gehele bull te missen?

FYI, het S2F model voorspelt een avg prijs van $1million over 5 jaar.
pi_199611653
Anyway, bitcoin gaat prima nog! Nog steeds een mooie return over 2021!

Zelfs Ray Dalio begint bij de draaien! Frootste hedge fund manager in de wereld die miljarden in bonds heeft. Zegt zelfs bitcoin te verkiezen boven bonds... Hij was in het verleden zeer bearish over bitcorn.

Bitcoin is een lastige IQ test blijkt maar weer. Het is bizar dat iemand met zijn kenis over geld en historie de connectie niet eerder maakte. Maar dat heeft waarschijnlijk mee te maken dat ie oud is en dus niet echt iets snapt van de digitale revolutie.

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 25-05-2021 13:56:47 ]
  woensdag 26 mei 2021 @ 18:58:12 #207
332574 µ
alt-m
pi_199631511
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 11:50 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je leeft :o
Hoi
జ్ఞ‌ా
  Moderator / Redactie Sport woensdag 26 mei 2021 @ 19:05:00 #208
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199631623
quote:
2s.gif Op woensdag 26 mei 2021 18:58 schreef µ het volgende:

[..]

Hoi
:W
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199641932
Het vakantiegeld zit weer veilig in BTC :)
  donderdag 27 mei 2021 @ 16:08:20 #210
62913 Blik
The one and Only!
pi_199643450
quote:
0s.gif Op donderdag 27 mei 2021 14:08 schreef Roellie80 het volgende:
Het vakantiegeld (van mijn vrouw) zit weer veilig in BTCNB :)
^O^

En de coronateruggave van het kdv/bso zit in MATIC

Ow wacht, verkeerde topic :)
  vrijdag 28 mei 2021 @ 10:23:55 #211
366734 dimmak
bitcoin
pi_199652754
Thread:

twitter


China mining ban is good for bitcoin :)
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 1 juni 2021 @ 10:34:22 #212
366734 dimmak
bitcoin
pi_199703493
Nieuws uit onverwachte hoek. Miningpool Marathon gaat toch over naar taproot en dropt OFAC compliant transactie censuur.

“Marathon is committed to the core tenets of the Bitcoin community, including decentralization, inclusion, and no censorship,” said Fred Thiel, Marathon’s CEO.

https://ir.marathondh.com(...)-signals-for-taproot
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199703748
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 10:34 schreef dimmak het volgende:
Nieuws uit onverwachte hoek. Miningpool Marathon gaat toch over naar taproot en dropt OFAC compliant transactie censuur.

“Marathon is committed to the core tenets of the Bitcoin community, including decentralization, inclusion, and no censorship,” said Fred Thiel, Marathon’s CEO.

https://ir.marathondh.com(...)-signals-for-taproot
Fred Thiel, familie van?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199703819
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 10:23 schreef dimmak het volgende:
Thread:

[ twitter ]

China mining ban is good for bitcoin :)
Op zich goed alleen van mij mag er ook wel een deel in China blijven. Niet alles op plekken waar de VS invloed heeft aub. Gelukkig hebben we Rusland nog :Y)
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  dinsdag 1 juni 2021 @ 11:05:20 #215
366734 dimmak
bitcoin
pi_199703831
quote:
5s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 10:58 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Fred Thiel, familie van?
Ja dat vroeg ik mij ook af. :P
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 juni 2021 11:04 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Op zich goed alleen van mij mag er ook wel een deel in China blijven. Niet alles op plekken waar de VS invloed heeft aub. Gelukkig hebben we Rusland nog :Y)
Nee zeker niet, het mooist zou een gelijke verdeling over alle continenten zijn.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:16:54 #217
366734 dimmak
bitcoin
pi_199779021
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199783306
Mama mia

twitter
  maandag 7 juni 2021 @ 14:43:13 #219
366734 dimmak
bitcoin
pi_199783363
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 14:38 schreef Piva het volgende:
Mama mia

[ twitter ]
Hij weet ook niet van stoppen. _O-
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 juni 2021 @ 14:43:46 #220
366734 dimmak
bitcoin
pi_199783371
twitter

_O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199790007
Zowel BTC als de Altcoins schieten in een uurtje tijd redelijk wat naar beneden en hebben nu de laagste koers van de afgelopen 7 dagen.

Als het meezit heb ik nu eens mooi op een dal moment kunnen inkopen. Maar we weten natuurlijk nooit hoe veel verder het eventueel nog daalt.
  dinsdag 8 juni 2021 @ 00:18:04 #222
374936 RensAjacied
VI Hooligans
pi_199790489
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 23:07 schreef Arthur1983 het volgende:
Zowel BTC als de Altcoins schieten in een uurtje tijd redelijk wat naar beneden en hebben nu de laagste koers van de afgelopen 7 dagen.

Als het meezit heb ik nu eens mooi op een dal moment kunnen inkopen. Maar we weten natuurlijk nooit hoe veel verder het eventueel nog daalt.
Ik wacht nog heel eventjes met bijkopen
AFCA!
pi_199790598
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 00:18 schreef RensAjacied het volgende:

Ik wacht nog heel eventjes met bijkopen
Ja, ook wel logisch mede Ajacied.
Het jojoot regelmatig echt nog wel met harde curves naar beneden. Aave, BNB, Curve DAO Token en yfi echter hebben ook wel dagen met zeer fraaie stijgingen gehad.

Matic, Polkadot en Cardano zouden ook zo weer nieuwe ath's kunnen gaan pakken omdat hun ath gewoon echt nog kort geleden is.

Maar het glas van de glazen bol die ik er net ff bij pakte is wat wazig. ;) }:| Wat is jullie tactiek? Wachten tot BTC weer omhoog klimt of delen BTC swappen voor ETH of iets anders?
  dinsdag 8 juni 2021 @ 01:04:45 #224
374936 RensAjacied
VI Hooligans
pi_199790617
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 00:55 schreef Arthur1983 het volgende:

[..]

Ja, ook wel logisch mede Ajacied.
Het jojoot regelmatig echt nog wel met harde curves naar beneden. Aave, BNB, Curve DAO Token en yfi echter hebben ook wel dagen met zeer fraaie stijgingen gehad.

Matic, Polkadot en Cardano zouden ook zo weer nieuwe ath's kunnen gaan pakken omdat hun ath gewoon echt nog kort geleden is.

Maar het glas van de glazen bol die ik er net ff bij pakte is wat wazig. ;) }:| Wat is jullie tactiek? Wachten tot BTC weer omhoog klimt of delen BTC swappen voor ETH of iets anders?
Mijn heilige graal blijft momenteel Cardano, heb daar nu het meeste inzetten. Geloof er echt in dat die het gaan doen dit jaar.

Bitcoin gaat denk ik een mooie zomer tegemoet maar zal nog wel dalen, de ondergrens is nog niet bereikt (blijft altijd gissen he haha). Heb nu kooporder op 26k staan (in euro's) voor bitcoin. Overigens koop ik alleen maar bij, heb nog nooit iets verkocht, allemaal lange termijn dingen.
AFCA!
  dinsdag 8 juni 2021 @ 08:35:00 #225
366734 dimmak
bitcoin
pi_199791419
De SC is een deurtje verder heren..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199791886
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 01:04 schreef RensAjacied het volgende:

Mijn heilige graal blijft momenteel Cardano, heb daar nu het meeste inzetten. Geloof er echt in dat die het gaan doen dit jaar.

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 08:35 schreef dimmak het volgende:
De SC is een deurtje verder heren..
Jep, inderdaad.
De Altcoins bespreken we al wel in een ander draadje.

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 01:04 schreef RensAjacied het volgende:

Bitcoin gaat denk ik een mooie zomer tegemoet maar zal nog wel dalen, de ondergrens is nog niet bereikt (blijft altijd gissen he haha). Heb nu kooporder op 26k staan (in euro's) voor bitcoin. Overigens koop ik alleen maar bij, heb nog nooit iets verkocht, allemaal lange termijn dingen.
Mwa, we weten inderdaad echt niet waar de ondergrens ligt (en --uiteraard-- hebben we geen flauw idee van de bovengrens, in 2021 al 100k of nog veel hoger?)
Maar wanneer de cijfers in het rood schieten, dan valt het ook echt wel in een heel hard tempo naar beneden zeg, pffff. Die 26k in euro's van jou werd een uurtje of wat geleden echt al bijna aangetikt.
pi_199796223
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 09:15 schreef Arthur1983 het volgende:
Mwa, we weten inderdaad echt niet waar de ondergrens ligt (en --uiteraard-- hebben we geen flauw idee van de bovengrens, in 2021 al 100k of nog veel hoger?)
Maar wanneer de cijfers in het rood schieten, dan valt het ook echt wel in een heel hard tempo naar beneden zeg, pffff. Die 26k in euro's van jou werd een uurtje of wat geleden echt al bijna aangetikt.
Het is best volatiel op het moment. Veel FUD de afgelopen maanden (lijkt georganiseerd imo). Waarschijnlijk nog een maandje of 2 max in deze range. Misschien nog een uitschieter naar beneden voor max pain. Maar imo is dit nog steeds een bull run en gaan we nog veel hoger. Dik in de 6 cijfers.

DCA en hodl voor minstens 4 jaar is de beste strategie, het maakt niet veel uit of dit op 30k is of 25k....
pi_199796928
vandaag nog de 25k ? euro
pi_199797307
Ai. We gaan weer een stuk dieper in het rood.

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 01:04 schreef RensAjacied het volgende:

. Heb nu kooporder op 26k staan (in euro's) voor bitcoin. Overigens koop ik alleen maar bij, heb nog nooit iets verkocht, allemaal lange termijn dingen.
Je kooporder zal (bijna) bereikt zijn denk ik?

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 16:23 schreef amp25 het volgende:
vandaag nog de 25k ? euro
Misschien wel, ja.
Of zo niet vandaag dan is er (over)morgen nog maar een kleine daling voor nodig.
pi_199797334
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 15:30 schreef Piva het volgende:

Het is best volatiel op het moment. Veel FUD de afgelopen maanden (lijkt georganiseerd imo).
Zeer volatiel ja.
En kan inderdaad haast niet anders dan georganiseerde FUD.
pi_199801112


De searches naar bitcoin reizen de pan uit in El Salvador. Prachtig!
  dinsdag 8 juni 2021 @ 22:39:52 #232
374936 RensAjacied
VI Hooligans
pi_199801234
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 17:00 schreef Arthur1983 het volgende:
Ai. We gaan weer een stuk dieper in het rood.
[..]

Je kooporder zal (bijna) bereikt zijn denk ik?
[..]

Misschien wel, ja.
Of zo niet vandaag dan is er (over)morgen nog maar een kleine daling voor nodig.
Yes en toch een beetje spijt. Ik had misschien toch nog even moeten wachten.
AFCA!
pi_199803446
twitter

De bill is vannacht aangenomen, Bitcoin is vanaf nu wettig betaalmiddel in El Salvador en iedereen moet binnen 90 dagen ook Bitcoin echt accepteren als iemand er mee wil betalen!

Draadje van Bert:
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 9 juni 2021 @ 10:03:24 #234
381953 NaturalScience
The delusion that we have.....
pi_199803691
twitter
  woensdag 9 juni 2021 @ 10:17:26 #235
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_199803854
Totaal geen bananenrepubliek verder.
pi_199803871
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juni 2021 10:17 schreef RamboDirk het volgende:
Totaal geen bananenrepubliek verder.
Met dit soort argumenten komen terwijl we hier een net zo criminele overheid hebben :')
pi_199804635
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juni 2021 10:18 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Met dit soort argumenten komen terwijl we hier een net zo criminele overheid hebben :')
Ja lol. Als er iets is gebleken de afgelopen jaren is dat Nederland corrupt tot aan het bot is.
pi_199804669
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juni 2021 10:17 schreef RamboDirk het volgende:
Totaal geen bananenrepubliek verder.
Het gaat er ook niet om wat El Salvador voor Bitcoin kan doen, maar Bitcoin voor El Salvador. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199804906
Wel kut voor Elon dat ie weer bitcoin gaat accepteren (in El Salvador is dat nu verplicht).
pi_199807120
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juni 2021 09:44 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
De bill is vannacht aangenomen, Bitcoin is vanaf nu wettig betaalmiddel in El Salvador en iedereen moet binnen 90 dagen ook Bitcoin echt accepteren als iemand er mee wil betalen!

Draadje van Bert:
[ twitter ]
_O_

Zat het draadje van Bert net te lezen. Ben heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken.

Ook tof dat ze gaan minen met aardwarmte.

twitter
pi_199807274
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juni 2021 10:17 schreef RamboDirk het volgende:
Totaal geen bananenrepubliek verder.
Och, in het westen gebruiken we subsidie als corruptiemiddel. Het klinkt alleen iets leuker en valt niet op dat het een vorm van corruptie is bij de bevolking.

Maar goed, een zeer groot deel van de wereldbevolking heeft niet eens een bankrekening en kan dus geen gebruik maken van een bank. Maar met een mobieltje is crypto makkelijk te spenderen en te versturen naar familie.

Bovendien is het niet alleen El Salvador die crypto als wettig betaalmiddel wil gaan inzetten.
  woensdag 9 juni 2021 @ 16:09:45 #243
62913 Blik
The one and Only!
pi_199807836
Is gewoon super bullish nieuws als landen het als een wettig betaalmiddel gaan pushen en het ook nog eens vanuit aardwarmte zelf gaan minen. Hoop dat er veel gaan volgen
  woensdag 9 juni 2021 @ 16:10:56 #244
381953 NaturalScience
The delusion that we have.....
pi_199807850
Bitcoin staat alweer op +12% tov 24uur geleden.
pi_199808688
pi_199812405
twitter


Hij laat er geen gras over groeien. :D _O_
pi_199819650
twitter
pi_199890402
twitter


Rip bear

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 14-06-2021 23:08:58 ]
pi_200004745
quote:
0s.gif Op maandag 14 juni 2021 23:08 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Rip bear
105k BTC nu inmiddels ofzo? Bizar.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200104929
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200142600
Breedlove is ook weer lekker kansloos bezig... Nog al een maximalist die rekt is en shitcoins moet verkopen.

Daarbij gooit hij ook gelijk zijn reputatie weg, gaat tegen zijn eerder genoemde principes in en is begonnen met een twitter block streak...

Time to burn another idol.
pi_200143692
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:23 schreef Piva het volgende:
Breedlove is ook weer lekker kansloos bezig... Nog al een maximalist die rekt is en shitcoins moet verkopen.

Daarbij gooit hij ook gelijk zijn reputatie weg, gaat tegen zijn eerder genoemde principes in en is begonnen met een twitter block streak...

Time to burn another idol.
Greedlove _O-
Uitvinder van de biersmiley.
  zondag 4 juli 2021 @ 11:12:42 #253
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_200197867
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  zondag 4 juli 2021 @ 12:04:40 #254
366734 dimmak
bitcoin
pi_200198498
quote:
Vorige week werd dit bekend, wat verhalen werden gedeeld binnen de Bitcoin community. Vervolgens komt de Nederlandse media aan en doemen suggestieve koppen op over verloren miljarden. In de tijd van de blocksize wars heeft Mircea geroepen dat hij samen met anderen 1 miljoen bitcoin zou hebben, zijn geschatte aandeel 100k. Niemand weet hoeveel hij er nu nog zou hebben. Gezien zijn harem aan vrouwen zal hij gerust wel wat achter gelaten hebben. En gezien zijn reputatie heeft hij er ook vast een aantal zijn graf mee ingenomen bij wijze van donatie aan de community.

RIP vader der maxi's
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200271948
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 12:04 schreef dimmak het volgende:

[..]

Vorige week werd dit bekend, wat verhalen werden gedeeld binnen de Bitcoin community. Vervolgens komt de Nederlandse media aan en doemen suggestieve koppen op over verloren miljarden. In de tijd van de blocksize wars heeft Mircea geroepen dat hij samen met anderen 1 miljoen bitcoin zou hebben, zijn geschatte aandeel 100k. Niemand weet hoeveel hij er nu nog zou hebben. Gezien zijn harem aan vrouwen zal hij gerust wel wat achter gelaten hebben. En gezien zijn reputatie heeft hij er ook vast een aantal zijn graf mee ingenomen bij wijze van donatie aan de community.

RIP vader der maxi's
Ik voel me overigens wel een nep maxi aangezien ik nooit van hem gehoord had.

Wel een interessant figuur haha.
  vrijdag 9 juli 2021 @ 08:48:04 #256
366734 dimmak
bitcoin
pi_200278555
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 18:52 schreef Piva het volgende:

[..]

Ik voel me overigens wel een nep maxi aangezien ik nooit van hem gehoord had.

Wel een interessant figuur haha.
De laatste jaren hoorde je ook niet veel meer van hem.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200283210
Nog een interessante bitcoiner:

Len Sassaman and Satoshi: a Cypherpunk History

https://evanhatch.medium.(...)satoshi-e483c85c2b10
  vrijdag 9 juli 2021 @ 15:22:38 #258
366734 dimmak
bitcoin
pi_200283736
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 14:40 schreef Piva het volgende:
Nog een interessante bitcoiner:

Len Sassaman and Satoshi: a Cypherpunk History

https://evanhatch.medium.(...)satoshi-e483c85c2b10
quote:
Ging het eerder in dit topic ook al over. Als ik een persoon zou moeten aanwijzen is hij het wel.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200296662
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 15:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

[..]

Ging het eerder in dit topic ook al over. Als ik een persoon zou moeten aanwijzen is hij het wel.
Zijn persoonlijkheid en skillset zijn wel spot on idd.
pi_200297071
quote:
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 12:04 schreef dimmak het volgende:

[..]

Vorige week werd dit bekend, wat verhalen werden gedeeld binnen de Bitcoin community. Vervolgens komt de Nederlandse media aan en doemen suggestieve koppen op over verloren miljarden. In de tijd van de blocksize wars heeft Mircea geroepen dat hij samen met anderen 1 miljoen bitcoin zou hebben, zijn geschatte aandeel 100k. Niemand weet hoeveel hij er nu nog zou hebben. Gezien zijn harem aan vrouwen zal hij gerust wel wat achter gelaten hebben. En gezien zijn reputatie heeft hij er ook vast een aantal zijn graf mee ingenomen bij wijze van donatie aan de community.

RIP vader der maxi's
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 18:52 schreef Piva het volgende:

[..]

Ik voel me overigens wel een nep maxi aangezien ik nooit van hem gehoord had.

Wel een interessant figuur haha.
Toen ik voor het eerst in Bitcoin dook in het najaar van 2013 had ik de behoefte om met andere mensen erover te praten die er meer verstand van hadden en dacht dat het vinden van een IRC kanaal een goed idee was. Ik kwam uit bij het IRC kanaal van Mircea en zijn aanhang. Ik had geen flauw idee. Ze waren best arrogant en behandelden mij echt als een newbie... en ik moest door allerlei hoepels springen om volledige rechten te krijgen in hun kanaal en erbij te horen. Ik ben na één dag afgehaakt en achteraf gezien gelukkig maar want wat een fout figuur en een rare cult bleek dat te zijn.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_200339078
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 15:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

[..]

Ging het eerder in dit topic ook al over. Als ik een persoon zou moeten aanwijzen is hij het wel.
Ik had die geloof ik gepost, zelf denk ik dat het mogelijk een samenwerking is tussen Hal Finney en hem.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200339896
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 06:47 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik had die geloof ik gepost, zelf denk ik dat het mogelijk een samenwerking is tussen Hal Finney en hem.
Je reageert nog op de link die ik post. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200354711
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 09:19 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je reageert nog op de link die ik post. ;)
Moet kunnen toch ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200367050
twitter


Leuke nieuwe podcast van BNR over Satoshi. Craig Wright komt ook veelvuldig aan bod |:)
pi_200372591
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 21:07 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Leuke nieuwe podcast van BNR over Satoshi. Craig Wright komt ook veelvuldig aan bod |:)
In de eerste afleveringen moeten al zoveel fouten voorkomen dat ik niet eens zin heb om er aan te beginnen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200391596
quote:
0s.gif Op donderdag 15 juli 2021 09:20 schreef dimmak het volgende:

[..]

In de eerste afleveringen moeten al zoveel fouten voorkomen dat ik niet eens zin heb om er aan te beginnen.
Zoals wat? Ik ben niet zo goed ingevoerd als jij.
pi_200391815
quote:
9s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 11:55 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Zoals wat? Ik ben niet zo goed ingevoerd als jij.
Ik ben er niet aan begonnen na de negatieve geluiden. Maar dan wat ik hoorde:

- Herbert zegt vaak "ik geloof dat", fact checking doen ze niet aan
- In de laatste aflevering zeggen ze dat Satoshi alles op Github heeft gezet, maar dat is niet zo. Na zijn verdwijning is alles door anderen van Sourceforge naar Github verplaatst. Satoshi heeft het op Sourceforge gezet (incl. MIT license) en heeft op Sourceforge later de licenties van 'Satoshi Nakamoto' naar 'Bitcoin Developers' veranderd.
- 3 afleveringen over Craig Wright is een beetje too much voor een zoektocht van 6 afleveringen
- De 50 BTC uit het genesis block kunnen niet uitgegeven worden maar toch zegt Herbert dat Satoshi die verstuurt heeft
- Weinig diepgang naar de echte Satoshi, meer basisinformatie
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200469870
Benieuwd wat Elon vandaag te melden heeft tegen Jack en Cathie Wood tijdens The B Word. Interessant gesprek, Cathie is ook bullish AF.

Beste interessante sprekers naast de bovenstaande 3 ook. Misschien dat ik wel even ga kijken. :)



[ Bericht 53% gewijzigd door dimmak op 21-07-2021 12:37:25 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200497492
twitter


Goede thread van Willy weer!

quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 12:31 schreef dimmak het volgende:
Benieuwd wat Elon vandaag te melden heeft tegen Jack en Cathie Wood tijdens The B Word. Interessant gesprek, Cathie is ook bullish AF.

Beste interessante sprekers naast de bovenstaande 3 ook. Misschien dat ik wel even ga kijken.
Elon weet echt bijna niets van bitcoin blijkt en hij promoot vooral zijn eigen bedrijven lol :')

Cathie is wel zeer bulish idd! Ze heeft ook weer meer shares in GBTC gekocht via ARK

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2021 08:43:53 ]
pi_200503000
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 08:40 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Goede thread van Willy weer!
En dan zijn er ook nog mensen de zeggen dat de distributie van Bitcoin niet eerlijk is gegaan. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200510876
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 14:26 schreef dimmak het volgende:

[..]

En dan zijn er ook nog mensen de zeggen dat de distributie van Bitcoin niet eerlijk is gegaan. :')
De meeste mensen die dat soort comments maken zijn niet zo slim.

100% van de tijd kijken ze naar de bitcoin balanses per address en vergeten dat een wallet als dat van Coinbase of Binance niet één eigenaar is maar 100 miljoen eigenaars.
  zondag 25 juli 2021 @ 14:15:12 #272
366734 dimmak
bitcoin
pi_200538983
POLL

Ben wel benieuwd of mensen een node hebben. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200549866
quote:
0s.gif Op zondag 25 juli 2021 14:15 schreef dimmak het volgende:
[poll=2776]

Ben wel benieuwd of mensen een node hebben. :)
Ik draai Umbrel, naar lightning moet ik nog even kijken, ik lees verschillende verhalen hoeveel BTC je er in moet duwen, iemand ervaring ermee? Ik had zelf 30K satoshi klaar staan, maar volgens mij is dat te weinig.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200550582
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 06:53 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik draai Umbrel, naar lightning moet ik nog even kijken, ik lees verschillende verhalen hoeveel BTC je er in moet duwen, iemand ervaring ermee? Ik had zelf 30K satoshi klaar staan, maar volgens mij is dat te weinig.
Dat is te weinig ja. Minimaal 500k sat maar ik heb zelf alleen maar 1 miljoen + kanalen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200550711
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:02 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dat is te weinig ja. Minimaal 500k sat maar ik heb zelf alleen maar 1 miljoen + kanalen.
Ah ik was er gewoon voor de fun mee bezig, wellicht later nog eens kijken, levert dat ook nog iets voor je op?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200551038
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:10 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ah ik was er gewoon voor de fun mee bezig, wellicht later nog eens kijken, levert dat ook nog iets voor je op?
Niet echt, af en toe router ik een transactie maar voor de rest is het tof dat je betalingen doet met je eigen telefoon via je eigen node. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200551050
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:26 schreef dimmak het volgende:

[..]

Niet echt, af en toe router ik een transactie maar voor de rest is het tof dat je betalingen doet met je eigen telefoon via je eigen node. :P
Oh ik had de boel vooral klaar gezet om ik Sphinx erg tof vind, en dat ik eens wou kijken of ik zelf wat kan programmeren tegen Lightning, maar beetje druk nu, binnenkort nieuwe baan enzo :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200551261
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:27 schreef raptorix het volgende:

[..]

Oh ik had de boel vooral klaar gezet om ik Sphinx erg tof vind, en dat ik eens wou kijken of ik zelf wat kan programmeren tegen Lightning, maar beetje druk nu, binnenkort nieuwe baan enzo :)
Ja Sphinx werkte bij mij niet over TOR, maar ze hebben nu een alternatieve app (Kotlin) die wel goed werkt. Ik gebruik het alleen zelden. Ik betaal wel regelmatig met Lightning.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200551410
Leuke quiz: https://www.thebitcoinexam.com/

Ik had 41/50 :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200555067
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:39 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ja Sphinx werkte bij mij niet over TOR, maar ze hebben nu een alternatieve app (Kotlin) die wel goed werkt. Ik gebruik het alleen zelden. Ik betaal wel regelmatig met Lightning.
Waar betaal je met LN? Ooit een channel geopend voor ¤50 om het te proberen. Dat is nu iets van 500¤ aangezien ik het nog nooit heb uitgegeven :p

Deflationair geld tho _O_

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2021 12:11:44 ]
pi_200555191
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 12:11 schreef Piva het volgende:

[..]

Waar betaal je met LN? Ooit een channel geopend voor ¤50 om het te proberen. Dat is nu iets van 500¤ aangezien ik het nog nooit heb uitgegeven :p

Deflationair geld tho _O_
Hosting, giftcards maar vooral bitcoin gerelateerd spul zoals bijv. boeken.

Spendl is ook wel nice om mee te werken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200560160
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:47 schreef raptorix het volgende:
Leuke quiz: https://www.thebitcoinexam.com/

Ik had 41/50 :)


Terug meer videos van Saylor bekijken denk ik. ;(

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2021 16:37:45 ]
pi_200564253
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 16:37 schreef Piva het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Terug meer videos van Saylor bekijken denk ik. ;(
Ik zat met name fout bij de afkortingen geloof ik :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 01:03:43 #284
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_200785635
Here's your score: 47 / 50

Laatste vragen ging ik de mist in
  User die het meest klaagt 2022 maandag 9 augustus 2021 @ 13:50:42 #285
414785 sirdanilot
pi_200828764
Zo mijn bitkooin gaat weer lekker omhoog *O*

Ik was eigenlijk van plan om ze nog een jaartje of 2, 3 te houden, dus een langetermijninvestering. Ik had ze ergens begin dit jaar gekocht toen het erg laag stond.

Maar nu zie ik 'unrealized return 350 dollar' en wordt het steeds verleidelijker om ze te verkopen. Papieren handen :')

Voor welke termijn investeren jullie in bitcoin? Het geld heb ik overigens gelukkig niet nodig nu hoor.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200828892
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:50 schreef sirdanilot het volgende:
Zo mijn bitkooin gaat weer lekker omhoog *O*

Ik was eigenlijk van plan om ze nog een jaartje of 2, 3 te houden, dus een langetermijninvestering. Ik had ze ergens begin dit jaar gekocht toen het erg laag stond.

Maar nu zie ik 'unrealized return 350 dollar' en wordt het steeds verleidelijker om ze te verkopen. Papieren handen :')

Voor welke termijn investeren jullie in bitcoin? Het geld heb ik overigens gelukkig niet nodig nu hoor.
Zet het ergens weg zodat je er niet makkelijk bij kan. Dat kan cold storage zijn, maar je kan het ook bij een custodial partij weg zetten tegen een rente percentage.
Uitvinder van de biersmiley.
  User die het meest klaagt 2022 maandag 9 augustus 2021 @ 15:17:57 #287
414785 sirdanilot
pi_200830190
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:59 schreef dimmak het volgende:

[..]

Zet het ergens weg zodat je er niet makkelijk bij kan. Dat kan cold storage zijn, maar je kan het ook bij een custodial partij weg zetten tegen een rente percentage.
Mwah ik laat het wel gewoon op mijn revolut staan en blijf er wel gewoon vanaf.

Of krijg ik meer geld ervoor als ik het bij een custodial zet? Nu heb ik ook weer geen enorme bedragen aan bitcoin dus ik vraag me af of het de moeite wel is.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200830728
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 15:17 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Mwah ik laat het wel gewoon op mijn revolut staan en blijf er wel gewoon vanaf.

Of krijg ik meer geld ervoor als ik het bij een custodial zet? Nu heb ik ook weer geen enorme bedragen aan bitcoin dus ik vraag me af of het de moeite wel is.
Revolut is ook custodial. Bij andere partijen kun je 5 tot 10% rente krijgen over je bitcoin.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200830856
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:50 schreef sirdanilot het volgende:
Voor welke termijn investeren jullie in bitcoin? Het geld heb ik overigens gelukkig niet nodig nu hoor.
Eigenlijk voor altijd aangezien ik denk dat bitcoin de toekomst is en over een lang termijn richting de $10-20 miljoen range gaat.

Onder de $100k ga ik helemaal niets verkopen. Deze 4-jarige cycle zie ik nog wel richting de $250k gaan. Rond die range ga ik wel een klein beetje van tafel nemen en mijn beleggings portfolio herverdelen.

Zoals je al aangeeft heb je het niet nodig, dus ik zou die bitcoin lekker laten staan. Let wel op dat revolut niet echt dé manier is om bitcoin te bezitten.
pi_200831007
Ik ook voor de lange termijn, ik ben zelfs behoorlijk zwaar exposed omdat mijn volgende baan direct betrekking heeft op Crypto niet alleen de koers, maar met name hoe de regulatie ervan zal worden :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  User die het meest klaagt 2022 maandag 9 augustus 2021 @ 16:28:37 #291
414785 sirdanilot
pi_200831291
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 16:10 schreef raptorix het volgende:
Ik ook voor de lange termijn, ik ben zelfs behoorlijk zwaar exposed omdat mijn volgende baan direct betrekking heeft op Crypto niet alleen de koers, maar met name hoe de regulatie ervan zal worden :)
Nou ik ben benieuwd ! Wanneer krijgen we de eerste NL webshop die crypto als betaalmogelijkheid accepteert?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200831401
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 15:59 schreef Piva het volgende:

[..]

Eigenlijk voor altijd aangezien ik denk dat bitcoin de toekomst is en over een lang termijn richting de $10-20 miljoen range gaat.

Onder de $100k ga ik helemaal niets verkopen. Deze 4-jarige cycle zie ik nog wel richting de $250k gaan. Rond die range ga ik wel een klein beetje van tafel nemen en mijn beleggings portfolio herverdelen.

Zoals je al aangeeft heb je het niet nodig, dus ik zou die bitcoin lekker laten staan. Let wel op dat revolut niet echt dé manier is om bitcoin te bezitten.
Ga je onder de 100k niks verkopen? Echt hoger zal die dit jaar niet worden.. Of misschien wel.. Who knows, maar waarschijnlijk komt er wel weer een bear maket. Beter misschien om wel wat te verkopen op de 100k om zo lager meer BTC te kunnen opbouwen?
pi_200831519
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 16:36 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]

Ga je onder de 100k niks verkopen? Echt hoger zal die dit jaar niet worden.. Of misschien wel.. Who knows
Duidelijk verhaal :D
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200831542
Boeit mij totaal niet hoeveel Bitcoin dit jaar nog waard gaat worden. De markt timen gaat sowieso mislukken én ik heb het geld niet nodig. Dus er staat een gedeelte bij Ledn, een gedeelte in het Lightning Network en het grootste gedeelte achter een hardware wallet. Ik stack rustig door.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200831621
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 16:46 schreef dimmak het volgende:

[..]

Duidelijk verhaal :D
Jawel he ;).
pi_200831661
Ik heb mijn munten deels bij de Lambo dealer staan, andere helft staat bij de botenverkoper.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200831670
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 16:36 schreef Vlicious87 het volgende:
Ga je onder de 100k niks verkopen? Echt hoger zal die dit jaar niet worden.. Of misschien wel.. Who knows, maar waarschijnlijk komt er wel weer een bear maket. Beter misschien om wel wat te verkopen op de 100k om zo lager meer BTC te kunnen opbouwen?
Time in the market > timing the market.

Als je echt goed bent in market timen van trades, dan verdien je gemakkelijk miljoenen per jaar..

Stel bitcoin gaat door de huidige ATH heen. En dan door de 100k, dan denk ik echt niet dat het daar stopt (psychologische grens gebroken). Dus verkopen op 100k om zo "misschien" lager terug te kopen lijkt me dan ook een onlogische investment strategie.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2021 16:58:16 ]
pi_200876617
twitter


Van deze chart word ik wel blij.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200876624
Ik
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200876628
sluit
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200876632
deze
Uitvinder van de biersmiley.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')