FOK!forum / Voetbal / Veronica Inside #1918 Met frisse tegenzin verder
DKUpvrijdag 31 juli 2020 @ 21:02
2b439419a5.png
4881074d21.png

Veronica Inside is een voetbalprogramma dat op maandag en vrijdag op Veronica wordt uitgezonden, tussen 20:30 en 22:30. Het is een journalistiek hoogstaand programma waarin wedstrijden worden geanalyseerd, transfers worden besproken en de nodige rullevante anekdotes worden opgehaald. Veronica Inside staat erom bekend altijd met respect over spelers, trainers en andere dorpsidioten uit de voetballerij te praten, dit in tegenstelling tot Studio Voetbal. In 2011 werden ze na tien jaar hard werken beloond met de hoogst haalbare TV-prijs in Nederland, een gouden cockring. Het programma wordt gesponsord, maar hier merk je nagenoeg niets van.

Deze OP wordt mede mogelijk gemaakt door Bavaria Bier, Toto & John de Mol.

Hoofdrolspelers

0yAPAq4.gif f747842704.gif v7ua5L4.gif

Figuranten

dGz2bou.gif 0s2O02X.gif 9e6ab689ac.png b41f9b9d10.png
VzdEzgK.gif 5113c55b4abf1-kieft.gif hcSUtRj.gif UXsDN7xy_o.jpg

Voorzitter van de fanclub en erelid van het topic

07876ba6b4.png

Onderdelen
Toto
De Toto wordt door Johan iedere vrijdaguitzending ingevuld tijdens het laatste kwartier, en vervolgens vullen duizenden kijkers hem in, exact het tegenovergestelde van wat Johan zegt. Maandag komt Genee terug op de resultaten, indien Johan alles goed heeft krijg hij sigaren en een kus van Escha, dit is echter nog maar een keer in de geschiedenis voorgekomen. Hij heeft wel n keer meer de Toto gewonnen dan Genee. Tegenwoordig doen ook van der Gijp en Genee mee om geld in te zamelen voor de afgebrande kantine van een amateurclub uit de provincie of nieuwe palen bij de lokale palendansvereniging.

Danny Vera
Iedere week neemt Danny Vera de moedige taak op zich om een klassieker te coveren, en dit zo goed mogelijk te doen. Zelden faalt hij hierin. Wat heeft die man een stem, en wat is die band goed. Geen wonder dat hij een nummer n hit gehad heeft in Turkije en in de flop2000 stond met Rollerkooster. Soms staat er in plaats van Danny n of andere ouwelullenband een kuntrie- of bloesnummer van zes minuten te spelen met dank aan ome Johan.

Het programma van Fox Sports
Iedere week staat er een verslaggever van Fox Sports (voorheen Eredivisie Live) klaar om te vertellen wat er op het programma staat. Zelfs als de lamme tegen de blinde speelt is de verslaggever verplicht om de wedstrijd aan te duiden met de term: "de topper". Daarna zien we een snel gemonteerd filmpje met muziek (woo oh oh ohh) en knotsgekke beelden van het afgelopen voetbalweekend. Om 19.00 uur ziet u Jan Boskamp op Joke Bruijs, exclusief op Fox Sports.

Bavaria Zocial
Fragmenten van de amateurvelden in de categorie funny videos waar niemand om moet lachen.
Zo. - Marcel van Roosmalen.

Rullevante links
Het VI-woordenboek
Bingokaarten van Johan, Wilfred, Ren en Boskamp
Oliver's kanaaltje met legendarische fragmenten
Sigaarblogcom met het laatste nieuws, MP4-linkjes en diepte-interviews met Escha.
Voetbal International GIFs (waarschuwing: modemkiller)
De oude OP, voor de nostalgici onder ons.
Het 1000ste topic, een mijlpaal voor ons VI Hooligans
Derksen & ..., topic voor het tv-programma waarin Johan voetbalpursenelleties interviewt.
Uitzending Uitgesteld, mocht u de aflevering gemist hebben.

In memoriam
Graag herdenken wij deze ex-figuranten die ooit rullevant waren voor Veronica Inside (ooit bekend als Voetbal Inside, Voetbal International en Voetbal Insite), maar helaas het felbevochten gevecht om in de OP te komen verloren: Aad de Mos, Willem van Hanegem, Erik Dijkstra, Wouter Bos, Gerald Vanenburg, Jan-Joost van Gangelen, Marc van Hintum, Raoul Heertje, Mattijs 'Graydonmannetje' Manders, Manolevje, Royston Drenthe, Demen Blbl, Jan 'gladjanus' Kooiemans, Sepp Blatter, Diego Maradona, Huub Stevens, Berdien de barmeid, de Kantineheld (Tibbe!), Knipping & van Duren, Thijs Slegers, Krabby, Simon Zwartkruis, Peter Wekking, Stef de Bont, Taco van der V., Tom Egbers, Emilio Schelvecchio, Sierd de Vos, Zanger Rinus, Dickie Advocaat, Tommie Beugelsdijk, de vermakelijke hork, Koos Tomp, Barney, Michael van Gerwen, Joop Munsterman, John van Lottum, John Williams, Sylvana Simons, Arie Boomsma, Ruud Terzijde, Jelle Brandt Cortius, Bo van Spilbeeck, Casper van Eijck, de Gamma dug-out, Amstel bier, Hugo Borst, DJ Jan, het Soundboard van Genee, Roelof Luinge, Henk de Haan, Prem, Tijl Beckand, Maurice de Hont, de Witte Chinees, Simon Zijlemans, Joep van NAC tv, Aletha Leidelmeijer, Fresia, de stagiair achter de knopjes, de floormanager, de Voetbal Inside app, Peter Rudolf de Vries, Dennis Schouten, R. Wiebel, Niko Bellic uit New York, Directeurtje, Barbara Barend, Toine from Pepperstreets, Jean-Marie Pfaff, Steve McClaren, Andy van der Meijde, Michel van Egmond, Recep Tayyip Erdoğan, Fernando Ricksen, Sir Alex Ferguson, Koert Westerman, Mario Been, Louis van Gaal, eljko Petrović, French Corner, Bert van Marwijk, Cor Pot, Sjaak Swart, Frans Bauer, Hans van Breukelen, Rudi Dil, Eva Braun, George Baker, Man bijt Hond, Lellebel, Jandino, Humberto Tan, Bart Nolles, de UEFA Europa League, Gerard Joling, Patricia Paay, Kees Jansma, Jack van Gelder, Koning Toto, Sjeik Telmachientje, Harry Vermeegen, Jaap Stam, Marco van Basten, Celine, de sidekicks van Genee, Jan Mulder, Ronald Koeman, Ronald Waterreus, Mark van Bommel, Jan van Halst, Frank en Ronald de Boer, Willy en Ren van de Kerkhof, Ron Jans, Chris Woerts, Hans Kraay sr., Johan Cruijff, Jules Deelder en RTL7.

59e8048a9d.gif

1615c745be.gif

0ba9929f03.jpg

xkTlUJpQ_o.gif

kVzGNhM.png

y41NVPVs_o.gif

c87139c8a5b708f38e212790096cd831.png

6d458b4d749f280f39101c21ce7614c8.jpg

967ffa3f093e3666ff70c1dc9df0e9a5.png
DKUpvrijdag 31 juli 2020 @ 21:03
1918 wat een toeval
DKUpvrijdag 31 juli 2020 @ 21:09
quote:
Johan Derksen: De Mol dreigde met een claim aan mijn broek

John de Mol persoonlijk zorgde er gisteren voor dat Veronica Inside volgende maand terugkeert op televisie. Met name Johan Derksen (71) had een stevige aansporing nodig – en die kreeg hij ook, via de mail en telefoon. ,,Dat was een keihard gesprek. Ik had geen enkele keus.’’

Hij wachtte lang, maar John de Mol kwam uiteindelijk toch tevoorschijn. De rel rond Veronica Inside was al meer dan een maand aan de gang en toen de drie kemphanen Wilfred Genee, Ren van der Gijp en Johan Derksen er donderdag onderling niet uitkwamen, greep De Mol hard en duidelijk in. Derksen: ,,Waarom belde De Mol niet een maand eerder, dan was al dit gedoe niet nodig geweest.’’

Om 13.59 uur kwam er in de mailbox van Derksen een bericht binnen met als onderwerp kort en krachtig VI. In de mail, in het bezit van deze site, spreekt de 65-jarige Talpa-baas de voetbalanalyticus direct aan. ,,Laat ik kort door de bocht met de conclusie beginnen. Ik vind dat jullie begin september weer met elkaar aan tafel moeten’’, aldus De Mol, die daarna een aantal argumenten afvuurt op Derksen, die van de drie het duidelijkst was in zijn voornemen te stoppen met het programma.

Het probleem dat was ontstaan vanwege de ‘racisme-uitzending’ en de manier waarop presentator Genee was omgesprongen met zijn twee collega’s, was voor Derksen onoverkomelijk. Van der Gijp wilde ook niet verder, toch twijfelde hij donderdag hoorbaar. Derksen hield na een onderling overleg in een Zwols Van der Valk-hotel de deur echter potdicht.

Dreigender toon
De Mol kwam in zijn mail aan Derksen, die net als zijn collega’s nog twee jaar onder contract staat en voor zijn optredens zes ton per jaar toucheert, niet alleen met argumenten over de grote onderlinge chemie, de wens van de kijkers en de morele verplichting richting de redactie. De tv-baas deinsde er ook niet voor terug een wat dreigender toon aan te slaan. ,,Als we het over contracten hebben, een breuk zou op dat gebied ook vergaande consequenties hebben, dat moeten we elkaar niet aan willen doen.’’ Derksen: ,,Daarmee bedoelde hij dat ik een claim aan mijn broek zou krijgen.’’

De mail, die werd afgesloten met een ultimatum (‘Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn’), kwam voor Derksen niet als verrassing. Gisterochtend had hij De Mol al aan de telefoon gekregen.

,,Dat was een keihard gesprek’’, zegt Derksen. ,,Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus. Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller. Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan het alvleesklierkanker-onderzoek van chirurg Casper van Eijck.”

Huwelijk
In zijn mail schrijft De Mol, die het programma en het drietal in 2018 overnam van RTL, dat de onenigheid tussen Genee enerzijds en Derksen en Van der Gijp anderzijds in zijn ogen ontstond door een mix van uitzonderlijke omstandigheden. ‘Laat ik het vergelijken met een goed huwelijk van die lengte, daar vraag je toch ook niet direct een scheiding aan na n slippertje? Los daarvan is algemeen bekend dat jullie priv bepaald geen vrienden zijn’, vervolgt De Mol. ‘Ik vraag jullie ook niet om met elkaar een vakantie door te brengen bij Sporthuis Centrum. Gewoon twee keer per week naar de studio komen en je werk doen, je contract respecteren, dat vraag en verlang ik. Dat verrekte corona heeft al genoeg banen gekost, koppigheid tussen drie ego’s is bepaald geen excuus om ook hun jobs op de tocht te zetten.’

https://www.ad.nl/show/jo(...)mijn-broek~a50ceff4/
Schrijver staat ook onder grote druk zo te zien :+
Evertjanvrijdag 31 juli 2020 @ 21:15
heeft Martin Gaus ook niet een hondenpension in Almere??
Evertjanvrijdag 31 juli 2020 @ 21:16
het is ook wel belachelijk dat ze totaal niet hebben gedacht aan alle trouwe medewerkers van het programma, Die zijn toen bijna allemaal meegegaan van RTL naar Talpa. Sommige zullen zelfs een stukje zekerheid hebben ingeleverd.
NoPicNicvrijdag 31 juli 2020 @ 21:49
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
KennyPowersvrijdag 31 juli 2020 @ 21:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:49 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
Wie niet
DKUpvrijdag 31 juli 2020 @ 21:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:49 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
6 ton GENOT
tjoptjopvrijdag 31 juli 2020 @ 21:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:49 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
Daar hebben ze nooit een geheim van gemaakt
johannes_vermeervrijdag 31 juli 2020 @ 21:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 19:39 schreef Coco. het volgende:

[..]

En vanouds haxball in de reclame.
Ik speel alleen als ik met @GGMM in 1 team kom.
nickhguitarvrijdag 31 juli 2020 @ 21:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:49 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
Wow, woest.
johannes_vermeervrijdag 31 juli 2020 @ 22:04
quote:
2s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:16 schreef Evertjan het volgende:
het is ook wel belachelijk dat ze totaal niet hebben gedacht aan alle trouwe medewerkers van het programma, Die zijn toen bijna allemaal meegegaan van RTL naar Talpa. Sommige zullen zelfs een stukje zekerheid hebben ingeleverd.
Het directeurtje heeft er met name 40kg voor ingeleverd.
johannes_vermeervrijdag 31 juli 2020 @ 22:05
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:55 schreef DKUp het volgende:

[..]

6 ton GENOT
6 ton DE MAN Jort.
Evertjanvrijdag 31 juli 2020 @ 22:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:04 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Het directeurtje heeft er met name 40kg voor ingeleverd.
die kon al 10 kg afvallen in zijn gezicht
NoPicNicvrijdag 31 juli 2020 @ 22:11
Derksen is onder druk gezet door De Mol. "Je hebt een contract en daar houd ik je aan."

Nou, dat zal in september behoorlijke ongemakkelijke TV opleveren met Derksen en Genee aan 1 tafel. Ik wed dat die ouwe gek zich niet kan inhouden en voor vuurwerk gaat zorgen. Ik ga zeker kijken hoe dit zinkende schip verder kapseist.
*O*
Calandvrijdag 31 juli 2020 @ 22:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:11 schreef NoPicNic het volgende:
Derksen is onder druk gezet door De Mol. "Je hebt een contract en daar houd ik je aan."

Nou, dat zal in september behoorlijke ongemakkelijke TV opleveren met Derksen en Genee aan 1 tafel. Ik wed dat die ouwe gek zich niet kan inhouden en voor vuurwerk gaat zorgen. Ik ga zeker kijken hoe dit zinkende schip verder kapseist.
*O*
Nee hoor, dat hoeft niet.
NoPicNicvrijdag 31 juli 2020 @ 22:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:17 schreef Caland het volgende:

[..]

Nee hoor, dat hoeft niet.
Ik denk van wel. Derksen schuimbekkend voor het oog der natie. Heerlijke TV.
Pleun2011vrijdag 31 juli 2020 @ 22:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:49 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een doorzichtige idioten zijn het toch. Zij zijn voorzichtiger met hun geld dan met hun principes.
Ik bespeur enige teleurstelling hier
Calandvrijdag 31 juli 2020 @ 22:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:21 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Ik denk van wel. Derksen schuimbekkend voor het oog der natie. Heerlijke TV.
Doelde er meer op dat je niet hoeft te blijven kijken.
NoPicNicvrijdag 31 juli 2020 @ 22:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:22 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Ik bespeur enige teleurstelling hier
Het is inderdaad een kutavond geworden. ;)
Pleun2011vrijdag 31 juli 2020 @ 22:24
Dat Derksen 3 ton inlevert lijkt mij overigens een impulsieve beslissing. Over een tijdje denkt hij 'wat heb ik gedaan' Hij is niet meer of minder geloofwaardig hierdoor, dus welke zieltjes wil hij hiermee winnen?
NoPicNicvrijdag 31 juli 2020 @ 22:25
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:23 schreef Caland het volgende:

[..]

Doelde er meer op dat je niet hoeft te blijven kijken.
Nee, ik ga absoluut kijken. Ik wil niet missen hoe die sukkels hun kip met de gouden eieren slachten.
Calandvrijdag 31 juli 2020 @ 22:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:25 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Nee, ik ga absoluut kijken. Ik wil niet missen hoe die sukkels hun kip met de gouden eieren slachten.
Zou je dan kunnen kijken en niet in dit topic kunnen meeposten?

Bij voorbaat dank.
DombohetOlifantje1vrijdag 31 juli 2020 @ 22:26
Ik geloof Johan wel. Maar goed. Die 3 kunnen best 3.5 uur in de week als vanouds aan een tafeltje zitten en daaromheen 0 communicatie hebben.

Verandert wezenlijks niks dus.
Poefbankvrijdag 31 juli 2020 @ 22:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:25 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Nee, ik ga absoluut kijken. Ik wil niet missen hoe die sukkels hun kip met de gouden eieren slachten.
3QFW.gif
Pleun2011vrijdag 31 juli 2020 @ 22:30
quote:
2s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 21:16 schreef Evertjan het volgende:
het is ook wel belachelijk dat ze totaal niet hebben gedacht aan alle trouwe medewerkers van het programma, Die zijn toen bijna allemaal meegegaan van RTL naar Talpa. Sommige zullen zelfs een stukje zekerheid hebben ingeleverd.
Derksen en Gijp wilden toch door met een andere aangever? Dan zouden de medewerkers gewoon hun job houden. Ome John wilde dit alleen niet.
tralalalavrijdag 31 juli 2020 @ 22:35
De eerste aflevering wordt heerlijk ongemakkelijk.
PSVCLvrijdag 31 juli 2020 @ 22:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:30 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Derksen en Gijp wilden toch door met een andere aangever? Dan zouden de medewerkers gewoon hun job houden. Ome John wilde dit alleen niet.
Zei toch dat het een act was
Pleun2011vrijdag 31 juli 2020 @ 22:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:48 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Zei toch dat het een act was
Geen act maar wel veel heisa om niks. Als De Mol een maandje eerder had gebeld dan was die soap niet nodig geweest. Maakt ook allemaal niet uit, vind het leuk dat ze doorgaan.
ikweethetooknietvrijdag 31 juli 2020 @ 23:14
Johan Derksen: De Mol dreigde met een claim aan mijn broek

John de Mol persoonlijk zorgde er vrijdag voor dat Veronica Inside volgende maand terugkeert op televisie. Met name Johan Derksen (71) had een stevige aansporing nodig – en die kreeg hij ook, via de mail en telefoon. ,,Dat was een keihard gesprek. Ik had geen enkele keus.’’

Hij wachtte lang, maar John de Mol kwam uiteindelijk toch tevoorschijn. De rel rond Veronica Inside was al meer dan een maand aan de gang en toen de drie kemphanen Wilfred Genee, Ren van der Gijp en Johan Derksen er donderdag onderling niet uitkwamen, greep De Mol hard en duidelijk in. Derksen: ,,Waarom belde De Mol niet een maand eerder, dan was al dit gedoe niet nodig geweest.’’

Om 13.59 uur kwam er in de mailbox van Derksen een bericht binnen met als onderwerp kort en krachtig VI. In de mail, in het bezit van deze site, spreekt de 65-jarige Talpa-baas de voetbalanalyticus direct aan. ,,Laat ik kort door de bocht met de conclusie beginnen. Ik vind dat jullie begin september weer met elkaar aan tafel moeten’’, aldus De Mol, die daarna een aantal argumenten afvuurt op Derksen, die van de drie het duidelijkst was in zijn voornemen te stoppen met het programma.

Het probleem dat was ontstaan vanwege de ‘racisme-uitzending’ en de manier waarop presentator Genee was omgesprongen met zijn twee collega’s, was voor Derksen onoverkomelijk. Van der Gijp wilde ook niet verder, toch twijfelde hij donderdag hoorbaar. Derksen hield na een onderling overleg in een Zwols Van der Valk-hotel de deur echter potdicht.

Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn

John de Mol in een mail aan Johan Derksen
Dreigender toon
De Mol kwam in zijn mail aan Derksen, die net als zijn collega’s nog twee jaar onder contract staat en voor zijn optredens zes ton per jaar toucheert, niet alleen met argumenten over de grote onderlinge chemie, de wens van de kijkers en de morele verplichting richting de redactie. De tv-baas deinsde er ook niet voor terug een wat dreigender toon aan te slaan. ,,Als we het over contracten hebben, een breuk zou op dat gebied ook vergaande consequenties hebben, dat moeten we elkaar niet aan willen doen.’’ Derksen: ,,Daarmee bedoelde hij dat ik een claim aan mijn broek zou krijgen.’’

De mail, die werd afgesloten met een ultimatum (‘Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn’), kwam voor Derksen niet als verrassing. Vrijdagochtend had hij De Mol al aan de telefoon gekregen.

,,Dat was een keihard gesprek’’, zegt Derksen. ,,Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus. Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller. Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan het alvleesklierkanker-onderzoek van chirurg Casper van Eijck.”

Huwelijk
In zijn mail schrijft De Mol, die het programma en het drietal in 2018 overnam van RTL, dat de onenigheid tussen Genee enerzijds en Derksen en Van der Gijp anderzijds in zijn ogen ontstond door een mix van uitzonderlijke omstandigheden. ‘Laat ik het vergelijken met een goed huwelijk van die lengte, daar vraag je toch ook niet direct een scheiding aan na n slippertje? Los daarvan is algemeen bekend dat jullie priv bepaald geen vrienden zijn’, vervolgt De Mol. ‘Ik vraag jullie ook niet om met elkaar een vakantie door te brengen bij Sporthuis Centrum. Gewoon twee keer per week naar de studio komen en je werk doen, je contract respecteren, dat vraag en verlang ik. Dat verrekte corona heeft al genoeg banen gekost, koppigheid tussen drie ego’s is bepaald geen excuus om ook hun jobs op de tocht te zetten.’

https://www.ad.nl/show/jo(...)mijn-broek~a50ceff4/

:D :P
Merkievrijdag 31 juli 2020 @ 23:16
quote:
6s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 23:14 schreef ikweethetookniet het volgende:
Johan Derksen: De Mol dreigde met een claim aan mijn broek

John de Mol persoonlijk zorgde er vrijdag voor dat Veronica Inside volgende maand terugkeert op televisie. Met name Johan Derksen (71) had een stevige aansporing nodig – en die kreeg hij ook, via de mail en telefoon. ,,Dat was een keihard gesprek. Ik had geen enkele keus.’’

Hij wachtte lang, maar John de Mol kwam uiteindelijk toch tevoorschijn. De rel rond Veronica Inside was al meer dan een maand aan de gang en toen de drie kemphanen Wilfred Genee, Ren van der Gijp en Johan Derksen er donderdag onderling niet uitkwamen, greep De Mol hard en duidelijk in. Derksen: ,,Waarom belde De Mol niet een maand eerder, dan was al dit gedoe niet nodig geweest.’’

Om 13.59 uur kwam er in de mailbox van Derksen een bericht binnen met als onderwerp kort en krachtig VI. In de mail, in het bezit van deze site, spreekt de 65-jarige Talpa-baas de voetbalanalyticus direct aan. ,,Laat ik kort door de bocht met de conclusie beginnen. Ik vind dat jullie begin september weer met elkaar aan tafel moeten’’, aldus De Mol, die daarna een aantal argumenten afvuurt op Derksen, die van de drie het duidelijkst was in zijn voornemen te stoppen met het programma.

Het probleem dat was ontstaan vanwege de ‘racisme-uitzending’ en de manier waarop presentator Genee was omgesprongen met zijn twee collega’s, was voor Derksen onoverkomelijk. Van der Gijp wilde ook niet verder, toch twijfelde hij donderdag hoorbaar. Derksen hield na een onderling overleg in een Zwols Van der Valk-hotel de deur echter potdicht.

Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn

John de Mol in een mail aan Johan Derksen
Dreigender toon
De Mol kwam in zijn mail aan Derksen, die net als zijn collega’s nog twee jaar onder contract staat en voor zijn optredens zes ton per jaar toucheert, niet alleen met argumenten over de grote onderlinge chemie, de wens van de kijkers en de morele verplichting richting de redactie. De tv-baas deinsde er ook niet voor terug een wat dreigender toon aan te slaan. ,,Als we het over contracten hebben, een breuk zou op dat gebied ook vergaande consequenties hebben, dat moeten we elkaar niet aan willen doen.’’ Derksen: ,,Daarmee bedoelde hij dat ik een claim aan mijn broek zou krijgen.’’

De mail, die werd afgesloten met een ultimatum (‘Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn’), kwam voor Derksen niet als verrassing. Vrijdagochtend had hij De Mol al aan de telefoon gekregen.

,,Dat was een keihard gesprek’’, zegt Derksen. ,,Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus. Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller. Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan het alvleesklierkanker-onderzoek van chirurg Casper van Eijck.”

Huwelijk
In zijn mail schrijft De Mol, die het programma en het drietal in 2018 overnam van RTL, dat de onenigheid tussen Genee enerzijds en Derksen en Van der Gijp anderzijds in zijn ogen ontstond door een mix van uitzonderlijke omstandigheden. ‘Laat ik het vergelijken met een goed huwelijk van die lengte, daar vraag je toch ook niet direct een scheiding aan na n slippertje? Los daarvan is algemeen bekend dat jullie priv bepaald geen vrienden zijn’, vervolgt De Mol. ‘Ik vraag jullie ook niet om met elkaar een vakantie door te brengen bij Sporthuis Centrum. Gewoon twee keer per week naar de studio komen en je werk doen, je contract respecteren, dat vraag en verlang ik. Dat verrekte corona heeft al genoeg banen gekost, koppigheid tussen drie ego’s is bepaald geen excuus om ook hun jobs op de tocht te zetten.’

https://www.ad.nl/show/jo(...)mijn-broek~a50ceff4/

:D :P
Even een reminder dat Johan vanochtend nog aan het AD liet weten niet met deze kwestie de publiciteit in te gaan :'). Nog geen 12 uur later een nauwkeurige reconstructie van zijn gesprekken met John de Mol in het AD :D .
Lavenderrvrijdag 31 juli 2020 @ 23:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:11 schreef NoPicNic het volgende:
Derksen is onder druk gezet door De Mol. "Je hebt een contract en daar houd ik je aan."

Nou, dat zal in september behoorlijke ongemakkelijke TV opleveren met Derksen en Genee aan 1 tafel. Ik wed dat die ouwe gek zich niet kan inhouden en voor vuurwerk gaat zorgen. Ik ga zeker kijken hoe dit zinkende schip verder kapseist.
*O*
Waarom zou je je zelf dat aandoen? Je hebt er toch een pest pleuris-hekel aan? Kijk lekker naar programma's die je wel leuk vindt.
Lavenderrvrijdag 31 juli 2020 @ 23:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:25 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Nee, ik ga absoluut kijken. Ik wil niet missen hoe die sukkels hun kip met de gouden eieren slachten.
Fijne vent ben je :')
YourCaptorvrijdag 31 juli 2020 @ 23:39
Ban die troll, wat een vervelende act is dat.
Ronaldvrijdag 31 juli 2020 @ 23:52
Ik vraag me eigenlijk af wat de redactie van VI eigenlijk doet qua werk waar John de Mol het ook over heeft in z’n e-mail.

De heren overleggen toch nooit iets en bereiden niks voor, wat moet je dan als redactie? Gasten zijn er ook vrijwel niet, op wat figuranten na zoals Bas Nijhuis.

Maar mooi dat ze gedwongen worden om door te gaan ^O^
ChevyCapricevrijdag 31 juli 2020 @ 23:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:35 schreef tralalala het volgende:
De eerste aflevering wordt heerlijk ongemakkelijk.
Wordt gewoon normaal (is mijn voorspelling)
kloon_bassievrijdag 31 juli 2020 @ 23:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 23:39 schreef YourCaptor het volgende:
Ban die troll, wat een vervelende act is dat.
Dit
ikweethetooknietzaterdag 1 augustus 2020 @ 00:20
Zijn die miljoen euro’s al weer terug van de adverteerders :?
Daar gaat het om :7
RipCityzaterdag 1 augustus 2020 @ 01:41
twitter
Meisje Nienke toch altijd maar weer
NoPicNiczaterdag 1 augustus 2020 @ 05:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 23:35 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Waarom zou je je zelf dat aandoen? Je hebt er toch een pest pleuris-hekel aan? Kijk lekker naar programma's die je wel leuk vindt.
Ik heb zeker de pestpleuris aan Derksen maar als ik hem straks voor het oog der natie helemaal gek zie worden .... dat is smullen. En reken maar dat Derksen voor zeer ongemakkelijke TV zorgt, die man is zo dom.
Epistaxiophobiazaterdag 1 augustus 2020 @ 05:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 05:02 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Ik heb zeker de pestpleuris aan Derksen maar als ik hem straks voor het oog der natie helemaal gek zie worden .... dat is smullen. En reken maar dat Derksen voor zeer ongemakkelijke TV zorgt, die man is zo dom.
Waarom heb je een pesthekel aan hem?
Stofjezaterdag 1 augustus 2020 @ 08:48
Het was toch @yvonne die bij topic 1914 iets zei over WO I? HET IS NU TOPIC 1918 EN EN EN EN!!!
Evertjanzaterdag 1 augustus 2020 @ 08:49
Het is ook wel weer heerlijk dat alles bij dit programma open en bloot in de media uitlekt. Hoe zou dat bij andere programma's gaan? Daar moeten ze toch ook wel eens ruzie hebben op de werkvloer?
Godfried_met_den_baardzaterdag 1 augustus 2020 @ 10:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 08:49 schreef Evertjan het volgende:
Het is ook wel weer heerlijk dat alles bij dit programma open en bloot in de media uitlekt. Hoe zou dat bij andere programma's gaan? Daar moeten ze toch ook wel eens ruzie hebben op de werkvloer?
Andere programmas geeft verder niemand wat om
Zipportalzaterdag 1 augustus 2020 @ 10:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 01:41 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]Meisje Nienke toch altijd maar weer
Rot op met je kut baby, Nynke. Want dat was de boodschap.
Scrummie2.1zaterdag 1 augustus 2020 @ 10:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:42 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Rot op met je kut baby, Nynke. Want dat was de boodschap.
Ik heb deze post even verwerkt in een tweet richting Nynke.
de_boswachterzaterdag 1 augustus 2020 @ 10:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:47 schreef Scrummie2.1 het volgende:

[..]

Ik heb deze post even verwerkt in een tweet richting Nynke.
Doe even hier plakken dan leugenaar
Zipportalzaterdag 1 augustus 2020 @ 10:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:49 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Doe even hier plakken dan leugenaar
twitter
de_boswachterzaterdag 1 augustus 2020 @ 10:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:50 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ twitter ]
Sowwwwwww koekoek!!

Excuses dat ik je een leugenaar noemde vriend.
Scrummie2.1zaterdag 1 augustus 2020 @ 11:21
twitter


Bloem22 wil nog steeds graag cancelen.
ikweethetooknietzaterdag 1 augustus 2020 @ 11:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:24 schreef Pleun2011 het volgende:
Dat Derksen 3 ton inlevert lijkt mij overigens een impulsieve beslissing. Over een tijdje denkt hij 'wat heb ik gedaan' Hij is niet meer of minder geloofwaardig hierdoor, dus welke zieltjes wil hij hiermee winnen?
Die van zijn vrouw uit niet, die kijkt alleen elke maand of John al zijn salaris heeft overgemaakt, die zal dus wel :o staan te kijken als daar opeens de helft van weg gaat _O-
:7 Neukt dus een hele tijd niet meer :+
Pvt.Websterzaterdag 1 augustus 2020 @ 11:23
Leuk showtje opgezet, beetje aandacht gehad in komkommertijd. Doorzichtig wel 😁.

Vanaf het nieuwe seizoen weer lekker aan tafel met iig bij de eerste uitzending weer genoeg kijkers.

Zal, na een kwartier over de rel gepraat te hebben, wel een degelijke uitzending worden omdat ze weten dat er veel (nieuwe) kijkers zijn. Om zo te laten zien dat ze ook inhoudelijk goed over voetbal kunnen praten. Dan behoud je weer wat extra kijkers.

De meeste sensatiezoekers (dagjesvolk) vallen na 1 aflevering toch wel weer weg. Alles extra is mooi meegenomen.
Zorrozaterdag 1 augustus 2020 @ 11:34
Echt of niet, kan me niks schelen. Dat gejank van al die zeikerds maakt het hoe dan ook geweldig _O-
Bolasiezaterdag 1 augustus 2020 @ 11:35
Eigenlijk niet bepaald verrassend te noemen.
Breekfastzaterdag 1 augustus 2020 @ 11:36
Prachtig gespeeld door de drie mannen, oscar waardig _O_

Aandacht afgeleid van het racisme debat, extra sensatie-kijkers straks bij de start, en straks nog een boekje over de crisis ^O^

Gelukkig heeft Johan nu zijn geloofwaardigheid behouden hoor _O-
Vjenne12345zaterdag 1 augustus 2020 @ 11:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 11:36 schreef Breekfast het volgende:
Prachtig gespeeld door de drie mannen, oscar waardig _O_

Aandacht afgeleid van het racisme debat, extra sensatie-kijkers straks bij de start, en straks nog een boekje over de crisis ^O^

Gelukkig heeft Johan nu zijn geloofwaardigheid behouden hoor _O-
1e aflevering sowieso meer dan een miljoen kijkers.
Buitendamzaterdag 1 augustus 2020 @ 11:49
quote:
6s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 23:14 schreef ikweethetookniet het volgende:
Johan Derksen: De Mol dreigde met een claim aan mijn broek

John de Mol persoonlijk zorgde er vrijdag voor dat Veronica Inside volgende maand terugkeert op televisie. Met name Johan Derksen (71) had een stevige aansporing nodig – en die kreeg hij ook, via de mail en telefoon. ,,Dat was een keihard gesprek. Ik had geen enkele keus.’’

Hij wachtte lang, maar John de Mol kwam uiteindelijk toch tevoorschijn. De rel rond Veronica Inside was al meer dan een maand aan de gang en toen de drie kemphanen Wilfred Genee, Ren van der Gijp en Johan Derksen er donderdag onderling niet uitkwamen, greep De Mol hard en duidelijk in. Derksen: ,,Waarom belde De Mol niet een maand eerder, dan was al dit gedoe niet nodig geweest.’’

Om 13.59 uur kwam er in de mailbox van Derksen een bericht binnen met als onderwerp kort en krachtig VI. In de mail, in het bezit van deze site, spreekt de 65-jarige Talpa-baas de voetbalanalyticus direct aan. ,,Laat ik kort door de bocht met de conclusie beginnen. Ik vind dat jullie begin september weer met elkaar aan tafel moeten’’, aldus De Mol, die daarna een aantal argumenten afvuurt op Derksen, die van de drie het duidelijkst was in zijn voornemen te stoppen met het programma.

Het probleem dat was ontstaan vanwege de ‘racisme-uitzending’ en de manier waarop presentator Genee was omgesprongen met zijn twee collega’s, was voor Derksen onoverkomelijk. Van der Gijp wilde ook niet verder, toch twijfelde hij donderdag hoorbaar. Derksen hield na een onderling overleg in een Zwols Van der Valk-hotel de deur echter potdicht.

Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn

John de Mol in een mail aan Johan Derksen
Dreigender toon
De Mol kwam in zijn mail aan Derksen, die net als zijn collega’s nog twee jaar onder contract staat en voor zijn optredens zes ton per jaar toucheert, niet alleen met argumenten over de grote onderlinge chemie, de wens van de kijkers en de morele verplichting richting de redactie. De tv-baas deinsde er ook niet voor terug een wat dreigender toon aan te slaan. ,,Als we het over contracten hebben, een breuk zou op dat gebied ook vergaande consequenties hebben, dat moeten we elkaar niet aan willen doen.’’ Derksen: ,,Daarmee bedoelde hij dat ik een claim aan mijn broek zou krijgen.’’

De mail, die werd afgesloten met een ultimatum (‘Ik verwacht voor zes uur jouw/jullie antwoord en ga ervan uit dat dat behelst dat jullie wat betreft VI vanaf begin september weer van de partij zijn’), kwam voor Derksen niet als verrassing. Vrijdagochtend had hij De Mol al aan de telefoon gekregen.

,,Dat was een keihard gesprek’’, zegt Derksen. ,,Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus. Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller. Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan het alvleesklierkanker-onderzoek van chirurg Casper van Eijck.”

Huwelijk
In zijn mail schrijft De Mol, die het programma en het drietal in 2018 overnam van RTL, dat de onenigheid tussen Genee enerzijds en Derksen en Van der Gijp anderzijds in zijn ogen ontstond door een mix van uitzonderlijke omstandigheden. ‘Laat ik het vergelijken met een goed huwelijk van die lengte, daar vraag je toch ook niet direct een scheiding aan na n slippertje? Los daarvan is algemeen bekend dat jullie priv bepaald geen vrienden zijn’, vervolgt De Mol. ‘Ik vraag jullie ook niet om met elkaar een vakantie door te brengen bij Sporthuis Centrum. Gewoon twee keer per week naar de studio komen en je werk doen, je contract respecteren, dat vraag en verlang ik. Dat verrekte corona heeft al genoeg banen gekost, koppigheid tussen drie ego’s is bepaald geen excuus om ook hun jobs op de tocht te zetten.’

https://www.ad.nl/show/jo(...)mijn-broek~a50ceff4/

:D :P
Dit heeft al in alle kranten gestaan, Hans.
Bolasiezaterdag 1 augustus 2020 @ 11:49
Is Michel al begonnen met het schrijven van een boek? #dtv
Bonobo11zaterdag 1 augustus 2020 @ 11:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:05 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

6 ton DE MAN Jort.
Wot?

5131130a814e5-knipoog.gif
Makamba_zaterdag 1 augustus 2020 @ 12:03
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 11:22 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Die van zijn vrouw uit niet, die kijkt alleen elke maand of John al zijn salaris heeft overgemaakt, die zal dus wel :o staan te kijken als daar opeens de helft van weg gaat _O-
:7 Neukt dus een hele tijd niet meer :+
Hij zegt letterlijk dat het haar voorstel was
Scrummie2.1zaterdag 1 augustus 2020 @ 12:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 11:49 schreef Bolasie het volgende:
Is Michel al begonnen met het schrijven van een boek? #dtv
Dat was al zo voor de hele rel.
Bolasiezaterdag 1 augustus 2020 @ 12:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 12:04 schreef Scrummie2.1 het volgende:

[..]

Dat was al zo voor de hele rel.
Vanaf september is Boekjes Inside weer terug op uw beeldbuis.
3rr0rzaterdag 1 augustus 2020 @ 12:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:50 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ twitter ]
_O-

Scrummiegod
RedWhiteArmy1983zaterdag 1 augustus 2020 @ 14:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 10:50 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ twitter ]
HAHAHAHAA BUUURRNN >:) _O- _O_
yvonnezaterdag 1 augustus 2020 @ 19:39
quote:
11s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 08:48 schreef Stofje het volgende:
Het was toch @:yvonne die bij topic 1914 iets zei over WO I? HET IS NU TOPIC 1918 EN EN EN EN!!!
OMG @Stofje, je leeft!!
ikweethetooknietzaterdag 1 augustus 2020 @ 22:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 11:49 schreef Bolasie het volgende:
Is Michel al begonnen met het schrijven van een boek? #dtv
Wat zou deze keer de titel zijn :?
Evertjanzaterdag 1 augustus 2020 @ 23:44
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 22:19 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Wat zou deze keer de titel zijn :?
Flopshow!
johannes_vermeerzondag 2 augustus 2020 @ 07:52
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 22:19 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Wat zou deze keer de titel zijn :?
Veronica Inside: There and Back Again, the Return of the Ring
NoPicNiczondag 2 augustus 2020 @ 08:10
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 augustus 2020 22:19 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Wat zou deze keer de titel zijn :?
Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
Scrummie2.1zondag 2 augustus 2020 @ 08:15
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 08:10 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
Ga gewoon weg.
kloon_bassiezondag 2 augustus 2020 @ 09:13
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 08:10 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
VI: waar NoPicNic onder een paard zou moeten hangen
RamboDirkzondag 2 augustus 2020 @ 10:27
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 08:10 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
ah joh gaat toch zomergasten kijken!
MCHzondag 2 augustus 2020 @ 10:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:11 schreef NoPicNic het volgende:
Derksen is onder druk gezet door De Mol. "Je hebt een contract en daar houd ik je aan."

Nou, dat zal in september behoorlijke ongemakkelijke TV opleveren met Derksen en Genee aan 1 tafel. Ik wed dat die ouwe gek zich niet kan inhouden en voor vuurwerk gaat zorgen. Ik ga zeker kijken hoe dit zinkende schip verder kapseist.
*O*
Godfried_met_den_baardzondag 2 augustus 2020 @ 10:38
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 08:10 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
Wat is dit voor act eigenlijk.
Hounietzondag 2 augustus 2020 @ 11:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 juli 2020 22:35 schreef tralalala het volgende:
De eerste aflevering wordt heerlijk ongemakkelijk.
Kan niet wachten, wanneer is dat?
kloon_bassiezondag 2 augustus 2020 @ 11:29
quote:
99s.gif Op zondag 2 augustus 2020 11:03 schreef Houniet het volgende:

[..]

Kan niet wachten, wanneer is dat?
Nog even geduld... 11 september
fetXzondag 2 augustus 2020 @ 11:54
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 08:10 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Veronica Inside: het enige TV-programma van Nederland waar hypocrisie de norm is
Een deuger die over hypocrisie begint. De ironie.
Paulzondag 2 augustus 2020 @ 12:04
BREKEND

ZET RADIO 1 AAN!

STRAKS HELENE HENDRIKS OVER VERONICA INSIDE
Evertjanzondag 2 augustus 2020 @ 12:05
quote:
19s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:04 schreef Paul het volgende:
BREKEND

ZET RADIO 1 AAN!

STRAKS HELENE HENDRIKS OVER VERONICA INSIDE
wat is radio 1?
Paulzondag 2 augustus 2020 @ 12:07
quote:
2s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:05 schreef Evertjan het volgende:

[..]

wat is radio 1?
radio1.nl
fetXzondag 2 augustus 2020 @ 12:11
quote:
19s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:07 schreef Paul het volgende:

[..]

radio1.nl
Is dat met www. ervoor?
Paulzondag 2 augustus 2020 @ 12:11
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:11 schreef fetX het volgende:

[..]

Is dat met www. ervoor?
https://www.nporadio1.nl/
Evertjanzondag 2 augustus 2020 @ 12:13
verdomme zelfs op de radio 1 zit die Stekelenburg
Scrummie2.1zondag 2 augustus 2020 @ 12:15
Hm.

Ik wist niet dat Helene 1 van een drieling was.
Evertjanzondag 2 augustus 2020 @ 12:16
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:15 schreef Scrummie2.1 het volgende:
Hm.

Ik wist niet dat Helene 1 van een drieling was.
missen die andere 2 ook een vingertopje?
Scrummie2.1zondag 2 augustus 2020 @ 12:17
quote:
2s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:16 schreef Evertjan het volgende:

[..]

missen die andere 2 ook een vingertopje?
Dat zou wel erg toevallig zijn!
Zipportalzondag 2 augustus 2020 @ 12:20
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:15 schreef Scrummie2.1 het volgende:
Hm.

Ik wist niet dat Helene 1 van een drieling was.
In Broabant werpt men graag een paar extra. Just in case een downer.
WethouderHekkingzondag 2 augustus 2020 @ 12:21
https://www.nporadio1.nl/live

met beeld
damscozondag 2 augustus 2020 @ 12:21
Just in case
Mani89zondag 2 augustus 2020 @ 12:22
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:20 schreef Zipportal het volgende:

[..]

In Broabant werpt men graag een paar extra. Just in case een downer.
Had MVG niet nog een zus met een academische titel?
Scrummie2.1zondag 2 augustus 2020 @ 12:23
Wat een zwak betoog van Helene om haar mening maar niet te hoeven geven.

Die is dus echt niet geschikt als presentatrice van Veronica Inside. :)
Mani89zondag 2 augustus 2020 @ 12:23
Helene licht geen topje van de sluier op.
WethouderHekkingzondag 2 augustus 2020 @ 12:24
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:23 schreef Scrummie2.1 het volgende:
Wat een zwak betoog van Helene om haar mening maar niet te hoeven geven.

Die is dus echt niet geschikt als presentatrice van Veronica Inside. :)
Als je niks te zeggen hebt ga er dan niet zitten.
Paulzondag 2 augustus 2020 @ 12:25
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:15 schreef Scrummie2.1 het volgende:
Hm.

Ik wist niet dat Helene 1 van een drieling was.
Ik ook niet, verder jammer genoeg weinig nieuws. Stomme cliffhanger van radio 1 dus :(
Scrummie2.1zondag 2 augustus 2020 @ 12:26
quote:
19s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:25 schreef Paul het volgende:

[..]

Ik ook niet, verder jammer genoeg weinig nieuws. Stomme cliffhanger van radio 1 dus :(
Ja, flopshow.
Zipportalzondag 2 augustus 2020 @ 12:26
Kut wijf.
Mani89zondag 2 augustus 2020 @ 12:26
Stekelenburg moordenaar.
Zipportalzondag 2 augustus 2020 @ 12:27
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:26 schreef Mani89 het volgende:
Stekelenburg moordenaar.
Gore treinkaper.
Zipportalzondag 2 augustus 2020 @ 12:28
Rooie Ron.
Zipportalzondag 2 augustus 2020 @ 12:30
Nu heb ik alles gezegd wat ik wilde zeggen. :)

Zap.
Zipportalzondag 2 augustus 2020 @ 12:31
Vier op een RIJ!!!!

@Muskusboktor57
Evertjanzondag 2 augustus 2020 @ 12:31
dit interview gaat niet genomineerd worden voor de Sonja Barend Award
yvonnezondag 2 augustus 2020 @ 19:02
TT met 1918

*stil
*mooi

Ter ere van @Stofje
De_Kraamzondag 2 augustus 2020 @ 19:14
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 12:20 schreef Zipportal het volgende:

[..]

In Broabant werpt men graag een paar extra. Just in case een downer.
just in case bol.com ziggo samsung koelkast iphone dildo
PSVCLzondag 2 augustus 2020 @ 21:32
.

[ Bericht 100% gewijzigd door PSVCL op 02-08-2020 21:32:39 ]
3rr0rzondag 2 augustus 2020 @ 22:01
quote:
1s.gif Op zondag 2 augustus 2020 21:32 schreef PSVCL het volgende:
.
je hebt je punt gemaakt
Gehrmanzondag 2 augustus 2020 @ 22:03
quote:
1s.gif Op zondag 2 augustus 2020 21:32 schreef PSVCL het volgende:
.
|:)
RipCityzondag 2 augustus 2020 @ 23:35
Promenade over VI was wel grappig.
RipCitymaandag 3 augustus 2020 @ 02:18
twitter
Justin_Casemaandag 3 augustus 2020 @ 05:01
Is het al 11 september? *O*
Ronaldmaandag 3 augustus 2020 @ 08:41
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 02:18 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]
Men is er maar druk mee op de sociol media.
NoPicNicmaandag 3 augustus 2020 @ 10:11
Wat een pisnichten zijn het toch.

"Ik wil nooit meer met hem aan 1 tafel zitten, nooit meer" _O-
kloon_bassiemaandag 3 augustus 2020 @ 10:13
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:11 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een pisnichten zijn het toch.

"Ik wil nooit meer met hem aan 1 tafel zitten, nooit meer" _O-
Wat een valse pisnicht ben je toch.
Scrummie2.1maandag 3 augustus 2020 @ 10:51
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:11 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een pisnichten zijn het toch.

"Ik wil nooit meer met hem aan 1 tafel zitten, nooit meer" _O-
Ga weg.
Leonosmaandag 3 augustus 2020 @ 10:52
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:11 schreef NoPicNic het volgende:
Wat een pisnichten zijn het toch.

"Ik wil nooit meer met hem aan 1 tafel zitten, nooit meer" _O-
Wel leuk bedacht voor de kijkcijfers, neppe ruzie organiseren en een maandje later gewoon weer gezellig doorgaan.
Mexicanobakkermaandag 3 augustus 2020 @ 10:52
quote:
0s.gif Op zondag 2 augustus 2020 23:35 schreef RipCity het volgende:
Promenade over VI was wel grappig.
Dat is ook uniek, promenade is immers zelden grappig (al is Eva wel leuk)
Het is vaak wel relatable, maar ik moet er eigenlijk nooit om lachen.
Mexicanobakkermaandag 3 augustus 2020 @ 10:53
quote:
4s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:52 schreef Leonos het volgende:

[..]

Wel leuk bedacht voor de kijkcijfers, neppe ruzie organiseren en een maandje later gewoon weer gezellig doorgaan.
Misschien vechten ze elkaar de eerste uitzending weer echt de tent uit.
Leonosmaandag 3 augustus 2020 @ 11:00
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Misschien vechten ze elkaar de eerste uitzending weer echt de tent uit.
Om weer het nieuws te halen? Slim.
Mexicanobakkermaandag 3 augustus 2020 @ 11:04
quote:
4s.gif Op maandag 3 augustus 2020 11:00 schreef Leonos het volgende:

[..]

Om weer het nieuws te halen? Slim.
Ik heb het idee dat hier wat scepsis leeft jegens de heren.
NoPicNicmaandag 3 augustus 2020 @ 11:59
quote:
4s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:52 schreef Leonos het volgende:

[..]

Wel leuk bedacht voor de kijkcijfers, neppe ruzie organiseren en een maandje later gewoon weer gezellig doorgaan.
Ondertussen janken en huilen en zogenaamd boos zijn op elkaar. Gatverdamme .... :r

Fans van het programma zijn makke schaapjes die zich alles wijs laten maken. :')
Scrummie2.1maandag 3 augustus 2020 @ 12:00
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 11:59 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Ondertussen janken en huilen en zogenaamd boos zijn op elkaar. Gatverdamme .... :r

Fans van het programma zijn makke schaapjes die zich alles wijs laten maken. :')
Ga weg
NoPicNicmaandag 3 augustus 2020 @ 12:02
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 10:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Misschien vechten ze elkaar de eerste uitzending weer echt de tent uit.
Gaat zeker gebeuren. Die seniele Derksen staat op springen. Die is te dom om zich in te houden. Ik denk trouwens dat hij binnen 5 minuten de ergste racistische taal gaat uitkramen die ooit op de Nederlandse TV is geuit. Dat wordt smullen straks als heel weldenkend Nederland eist dat hij het land uit wordt gezet.
Calandmaandag 3 augustus 2020 @ 12:06
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:02 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Gaat zeker gebeuren. Die seniele Derksen staat op springen. Die is te dom om zich in te houden. Ik denk trouwens dat hij binnen 5 minuten de ergste racistische taal gaat uitkramen die ooit op de Nederlandse TV is geuit. Dat wordt smullen straks als heel weldenkend Nederland eist dat hij het land uit wordt gezet.
Oh god, ben je nou nog steeds niet weg
Scrummie2.1maandag 3 augustus 2020 @ 12:06
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:02 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Gaat zeker gebeuren. Die seniele Derksen staat op springen. Die is te dom om zich in te houden. Ik denk trouwens dat hij binnen 5 minuten de ergste racistische taal gaat uitkramen die ooit op de Nederlandse TV is geuit. Dat wordt smullen straks als heel weldenkend Nederland eist dat hij het land uit wordt gezet.
Donder eens op.
Ericrmaandag 3 augustus 2020 @ 12:08
Lijkt een opzetje. Beetje ruzie maken. John de Mol speel de boze baas en een 'uitgelekte' mail om nog wat meer buzz te creeren. Geloofwaardigheid bestaat hoe dan ook niet in het neppe tv-landschap.
kloon_bassiemaandag 3 augustus 2020 @ 12:10
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:02 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Gaat zeker gebeuren. Die seniele Derksen staat op springen. Die is te dom om zich in te houden. Ik denk trouwens dat hij binnen 5 minuten de ergste racistische taal gaat uitkramen die ooit op de Nederlandse TV is geuit. Dat wordt smullen straks als heel weldenkend Nederland eist dat hij het land uit wordt gezet.
Weldenkend Nederland zet liever NoPicNic het land uit
onlogischmaandag 3 augustus 2020 @ 12:18
Dames, dames. Doen we wel lief tegen elkaar? :*
DombohetOlifantje1maandag 3 augustus 2020 @ 12:18
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:02 schreef NoPicNic het volgende:

[..]

Gaat zeker gebeuren. Die seniele Derksen staat op springen. Die is te dom om zich in te houden. Ik denk trouwens dat hij binnen 5 minuten de ergste racistische taal gaat uitkramen die ooit op de Nederlandse TV is geuit. Dat wordt smullen straks als heel weldenkend Nederland eist dat hij het land uit wordt gezet.
Jij hebt echt issues.
Stofjemaandag 3 augustus 2020 @ 12:20
Waarom maakt iedereen zich hier druk om die nopicnic? Boeiend.
YourCaptormaandag 3 augustus 2020 @ 12:28
Overduidelijke vervelende troll. Maar wel heel irritant aanwezig.
Ga weg.
Taradomaandag 3 augustus 2020 @ 12:43
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:20 schreef Stofje het volgende:
Waarom maakt iedereen zich hier druk om die nopicnic? Boeiend.
eens, laat gaan
Taradomaandag 3 augustus 2020 @ 12:45
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:08 schreef Ericr het volgende:
Lijkt een opzetje. Beetje ruzie maken. John de Mol speel de boze baas en een 'uitgelekte' mail om nog wat meer buzz te creeren. Geloofwaardigheid bestaat hoe dan ook niet in het neppe tv-landschap.
dat geloof ik niet zo maar er niet aan getwijfeld dat ze weer zouden beginnen
ChevyCapricemaandag 3 augustus 2020 @ 12:47
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:08 schreef Ericr het volgende:
Lijkt een opzetje. Beetje ruzie maken. John de Mol speel de boze baas en een 'uitgelekte' mail om nog wat meer buzz te creeren. Geloofwaardigheid bestaat hoe dan ook niet in het neppe tv-landschap.
Eens. Waarom je zou zo’n mail van De Mol uitlekken? Dit is toch wel weer erg verdacht.

Net zoals die mailtjes van Directeurtje die destijds zo in het boekje TOPSHOW verschenen. Dit riekt naar een vooropgezet plannetje!
Slobeendmaandag 3 augustus 2020 @ 13:34
twitter
Epistaxiophobiamaandag 3 augustus 2020 @ 13:37
Weet iemand of ik ergens de Johan bingokaart kan vinden? De link in de OP is dood
DombohetOlifantje1maandag 3 augustus 2020 @ 13:38
Wat kut.
GGMMmaandag 3 augustus 2020 @ 13:39
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:37 schreef Epistaxiophobia het volgende:
Weet iemand of ik ergens de Johan bingokaart kan vinden? De link in de OP is dood
johan.jpg
Scrummie2.1maandag 3 augustus 2020 @ 13:39
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:34 schreef Slobeend het volgende:
[ twitter ]
Er zijn dus mensen die dit grappig vinden.
Zorromaandag 3 augustus 2020 @ 13:47
Heerlijk toch :)

Al die klagers en zeikerds doodmaken met een blije mus door het idee te geven dat het ophoudt en dan gewoon lekker toch doorgaan.

Al die figuren helemaal MAD _O_
3rr0rmaandag 3 augustus 2020 @ 13:50
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:39 schreef GGMM het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Tijd voor een update. Geen 'bedeen'.
-XOR-maandag 3 augustus 2020 @ 13:54
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:50 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

Tijd voor een update. Geen 'bedeen'.
Inderdaad, alle voetbalgerelateerde termen kunnen er trouwens ook wel uit aangezien hij nooit meer een wedstrijd of speler analiseert.
Stofjemaandag 3 augustus 2020 @ 14:23
Ik vond Zomerpromenade gisteren weergaloos goed. Ook over VI.
Idisrommaandag 3 augustus 2020 @ 14:49
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:50 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

Tijd voor een update. Geen 'bedeen'.
'Na pensioen zien ze me nooit meer'. :s)
'Praten over zaken die er niet toe doen' :s)
Zipportalmaandag 3 augustus 2020 @ 14:51
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:23 schreef Stofje het volgende:
Ik vond Zomerpromenade gisteren weergaloos goed. Ook over VI.
Voor wie het gemist heeft:

twitter
JanCeesmaandag 3 augustus 2020 @ 14:56
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Voor wie het gemist heeft:

[ twitter ]
Niet eens geglimlacht
GGMMmaandag 3 augustus 2020 @ 14:57
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Voor wie het gemist heeft:

[ twitter ]
Geklikt.

Ik heb daar heel veel spijt van.
Slobeendmaandag 3 augustus 2020 @ 14:58
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Voor wie het gemist heeft:

[ twitter ]
Paar posts boven je Hans |:).
Slobeendmaandag 3 augustus 2020 @ 14:59
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:57 schreef GGMM het volgende:

[..]

Geklikt.

Ik heb daar heel veel spijt van.
Snap je de satire wel?
GGMMmaandag 3 augustus 2020 @ 15:00
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:59 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Snap je de satire wel?
:')
3rr0rmaandag 3 augustus 2020 @ 15:00
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Voor wie het gemist heeft:

[ twitter ]
r2bxtj3ax1wi_std1024.jpg
Slobeendmaandag 3 augustus 2020 @ 15:02
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:00 schreef GGMM het volgende:

[..]

:')
Oei!
3rr0rmaandag 3 augustus 2020 @ 15:02
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:34 schreef Slobeend het volgende:
[ twitter ]
Wat slecht dit.
GGMMmaandag 3 augustus 2020 @ 15:03
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:02 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

Wat slecht dit.
Snap je de satire wel?
De_Kraammaandag 3 augustus 2020 @ 15:04
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Voor wie het gemist heeft:

[ twitter ]
Henry van Loon gezien, weggeklikt.
Vliegbaardmaandag 3 augustus 2020 @ 15:05
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:03 schreef GGMM het volgende:

[..]

Snap je de satire wel?
Jij vindt dit goede satire?
GGMMmaandag 3 augustus 2020 @ 15:06
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:05 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

Jij vindt dit goede satire?
Oei!
Slobeendmaandag 3 augustus 2020 @ 15:07
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:06 schreef GGMM het volgende:

[..]

Oei!
Scrummie zou nu zeggen dat je PISWOEST bent.
GGMMmaandag 3 augustus 2020 @ 15:07
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:07 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Scrummie zou nu zeggen dat je PISWOEST bent.
Ik neem Scrummie niet zo serieus!
3rr0rmaandag 3 augustus 2020 @ 15:07
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:06 schreef GGMM het volgende:

[..]

Oei!
_O-
Calandmaandag 3 augustus 2020 @ 15:08
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:34 schreef Slobeend het volgende:
[ twitter ]
Dit is vast voor mensen die de lama's ook leuke televisie vonden.
Godfried_met_den_baardmaandag 3 augustus 2020 @ 15:09
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:39 schreef Scrummie2.1 het volgende:

[..]

Er zijn dus mensen die dit grappig vinden.
Dat is waarschijnlijk door de dubbele laag
Slobeendmaandag 3 augustus 2020 @ 15:11
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:08 schreef Caland het volgende:

[..]

Dit is vast voor mensen die de lama's ook leuke televisie vonden.
Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
Scrummie2.1maandag 3 augustus 2020 @ 15:13
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
Bepaal jij niet.
Calandmaandag 3 augustus 2020 @ 15:13
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
Wie bepaalt dat?
Slobeendmaandag 3 augustus 2020 @ 15:14
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:13 schreef Caland het volgende:

[..]

Wie bepaalt dat?
Naar mijn bescheiden maar allesbepalende mening.
GGMMmaandag 3 augustus 2020 @ 15:15
Ik had Slobeend altijd best hoog zitten, maar dit kan echt niet.
Calandmaandag 3 augustus 2020 @ 15:15
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:14 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Naar mijn bescheiden maar allesbepalende mening.
Dan ben ik blij dat ik nauwelijks meer televisie kijk.
Makamba_maandag 3 augustus 2020 @ 15:17
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
Over smaak zal vast niet te twisten zijn maar waar de fuck heb ik zojuist zitten kijken.

Ik hoop voornamelijk dat het een programma is waarin ze moeten improviseren want als dit uitgedacht is heb ik een nieuw dieptepunt meegemaakt
Makamba_maandag 3 augustus 2020 @ 15:18
Ik werd er zelfs een beetje boos van
Calandmaandag 3 augustus 2020 @ 15:19
Ik las vanmorgen dat Henk Spaan bijna was gestikt van het lachen om dat programma.

Ik vond het vooral jammer dat hij niet echt was gestikt, maar het geeft wel aan wat voor type mensen er naar dat programma kijken.
Zipportalmaandag 3 augustus 2020 @ 15:20
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 14:58 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Paar posts boven je Hans |:).
|:)
Maar toen reageerde er bijna niemand. Dan moet de FOK! Influencer erbij.

@Lenny_Leonard
Lenny_Leonardmaandag 3 augustus 2020 @ 15:21
Ik beoordeel dit optreden van DE influencer van FOK als: terecht.
Zipportalmaandag 3 augustus 2020 @ 15:22
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:21 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Ik beoordeel dit optreden van DE influencer van FOK als: terecht.
Like gezet dus afgehandeld.
LordVoldermortmaandag 3 augustus 2020 @ 15:24
Waar keek ik naar. Wat een kut tv weer. Alleen de slimste mens is wel leuk.
Slobeendmaandag 3 augustus 2020 @ 15:25
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:17 schreef Makamba_ het volgende:

[..]

Over smaak zal vast niet te twisten zijn maar waar de fuck heb ik zojuist zitten kijken.

Ik hoop voornamelijk dat het een programma is waarin ze moeten improviseren want als dit uitgedacht is heb ik een nieuw dieptepunt meegemaakt
Nee het is geen improvisatie. Het is meta-televisie. Ze parodieren een talkshow en het is eigenlijk heel slecht allemaal maar dat is een beetje het idee erachter.
Slobeendmaandag 3 augustus 2020 @ 15:26
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:15 schreef GGMM het volgende:
Ik had Slobeend altijd best hoog zitten, maar dit kan echt niet.
Ik hoop dat je het programma nog een kans geeft!
Scrummie2.1maandag 3 augustus 2020 @ 15:30
Slobeend krijgt er van langs.
GGMMmaandag 3 augustus 2020 @ 15:41
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:25 schreef Slobeend het volgende:
het is eigenlijk heel slecht allemaal maar dat is een beetje het idee erachter.
Ja dat snap ik nooit zo. Als iets slecht is omdat ze het erom doen is en blijft het gewoon slecht en dus kut.

Ik ga hier nooit meer naar kijken.
ChevyCapricemaandag 3 augustus 2020 @ 15:42
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 13:34 schreef Slobeend het volgende:
[ twitter ]
Zo slecht dat het goed is.
RamboDirkmaandag 3 augustus 2020 @ 15:46
#TeamSlobeend

moest ook lachen.
De_Kraammaandag 3 augustus 2020 @ 15:46
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
Jij vond de Kwis ook leuk. Dat is not dun.
maxi-musmaandag 3 augustus 2020 @ 15:56
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
Nee, dit kan niet.
Bolasiemaandag 3 augustus 2020 @ 16:01
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:11 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dit is het beste programma wat nu op tv te zien is.
JE MOET JE KAPOT SCHAMEN!
onlogischmaandag 3 augustus 2020 @ 16:02
Moderator @Slobeend wordt aangepakt.
Scrummie2.1maandag 3 augustus 2020 @ 16:10
quote:
6s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:42 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Zo slecht dat het goed is.
Typisch :) (rip)
Mani89maandag 3 augustus 2020 @ 16:13
Promenade, een van de weinige programma's waar ik mijn tv nog voor aanzet. Behalve gister, toen ik het vergeten was.
Bolasiemaandag 3 augustus 2020 @ 16:17
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:46 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Jij vond de Kwis ook leuk. Dat is not dun.
Categorie Kanniewaarzijn. Onbegrijpelijk dat mensen naar die zooi kunnen kijken.
ChevyCapricemaandag 3 augustus 2020 @ 16:18
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:17 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Categorie Kanniewaarzijn. Onbegrijpelijk dat mensen naar die zooi kunnen kijken.
De Kwis was echt veel beter dan kanniewaarzijnONZIN! Goden waren het _O_
Bolasiemaandag 3 augustus 2020 @ 16:19
quote:
6s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:18 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

De Kwis was echt veel beter dan kanniewaarzijnONZIN! Goden waren het _O_
LordVoldermortmaandag 3 augustus 2020 @ 16:21
quote:
6s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:18 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

De Kwis was echt veel beter dan kanniewaarzijnONZIN! Goden waren het _O_
De Kwis vond ik ook wel top.
ChevyCapricemaandag 3 augustus 2020 @ 16:23
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:21 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

De Kwis vond ik ook wel top.
Kijk, iemand met smaak.
Makamba_maandag 3 augustus 2020 @ 16:45
Is de team Genee versus team hij is een verrader eindelijk tot rust gekomen in dit topic ontstaat er weer een andere tweestrijd
Godfried_met_den_baardmaandag 3 augustus 2020 @ 16:46
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:45 schreef Makamba_ het volgende:
Is de team Genee versus team hij is een verrader eindelijk tot rust gekomen in dit topic ontstaat er weer een andere tweestrijd
Genee is een verrader
#teamGenee
Vliegbaardmaandag 3 augustus 2020 @ 16:47
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:45 schreef Makamba_ het volgende:
Is de team Genee versus team hij is een verrader eindelijk tot rust gekomen in dit topic ontstaat er weer een andere tweestrijd
Het is nu #TeamTOETERTJES vs. #TeamZeDoenHetVoorDePoen (vs. NoPicNic)
Epistaxiophobiamaandag 3 augustus 2020 @ 17:10
Om Promenade kan ik niet eens om glimlachen.
YourCaptormaandag 3 augustus 2020 @ 17:17
Wat was dat slecht :') :')
PowerLoungenmaandag 3 augustus 2020 @ 17:18
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:47 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

Het is nu #TeamTOETERTJES vs. #TeamZeDoenHetVoorDePoen (vs. NoPicNic)
#TeamdedreigementenvanSjondeMol
De_Kraammaandag 3 augustus 2020 @ 17:21
#teambommenophilversum
Stofjemaandag 3 augustus 2020 @ 17:21
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 16:17 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Categorie Kanniewaarzijn. Onbegrijpelijk dat mensen naar die zooi kunnen kijken.
Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

Bolasiemaandag 3 augustus 2020 @ 17:34
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

Ik kan hier niet om lachen. Eerder huilen.
PSVCLmaandag 3 augustus 2020 @ 17:38
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

:O
PSVCLmaandag 3 augustus 2020 @ 17:46
Irritant wijf btw..hoe kan je daar nou om lachen
Epistaxiophobiamaandag 3 augustus 2020 @ 17:55
Ik vind Promenade echt humor voor simpele zielen
ChevyCapricemaandag 3 augustus 2020 @ 18:00
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

:{
koemleitmaandag 3 augustus 2020 @ 18:08
al die lui die hier in de wiek geschoten zijn omdat een programma VI te kijk zet.
Terwijl VI dat altijd overal over doet.

De hypocrisie.
Epistaxiophobiamaandag 3 augustus 2020 @ 18:19
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:08 schreef koemleit het volgende:
al die lui die hier in de wiek geschoten zijn omdat een programma VI te kijk zet.
Terwijl VI dat altijd overal over doet.

De hypocrisie.
Volgens mij kan niemand het een flikker schelen dat ze VI te kakken zetten maar is het gewoon niet grappig in onze ogen.
koemleitmaandag 3 augustus 2020 @ 18:22
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:19 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Volgens mij kan niemand het een flikker schelen dat ze VI te kakken zetten maar is het gewoon niet grappig in onze ogen.
das op zich wel vreemd, want ze doen eigenlijk precies wat VI doet altijd.
Epistaxiophobiamaandag 3 augustus 2020 @ 18:30
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:22 schreef koemleit het volgende:

[..]

das op zich wel vreemd, want ze doen eigenlijk precies wat VI doet altijd.
Totaal niet mee eens. Heb Promenade veel vaker gezien en ik vind het echt tenenkrommend.
koemleitmaandag 3 augustus 2020 @ 18:32
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:30 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Totaal niet mee eens. Heb Promenade veel vaker gezien en ik vind het echt tenenkrommend.
jij gaat iets wat je tenenkrommend vindt "veel vaker" kijken?

Ik vind Johan grappig vaak, Ik vind Ren grappig, maar ik vind ook Promenade grappig.
En dit vond ik een zeer sterk stuk.

Dat vind ik het nadeel van Gijp en Derksen, altijd uitdelen maar incasseringsvermogen ontbreekt, dan is het gelijk janken.
Calandmaandag 3 augustus 2020 @ 18:33
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

Vond je de lama’s ook leuk?
ChevyCapricemaandag 3 augustus 2020 @ 18:34
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:32 schreef koemleit het volgende:

[..]

jij gaat iets wat je tenenkrommend vindt "veel vaker" kijken?

Ik vind Johan grappig vaak, Ik vind Ren grappig, maar ik vind ook Promenade grappig.
En dit vond ik een zeer sterk stuk.

Dat vind ik het nadeel van Gijp en Derksen, altijd uitdelen maar incasseringsvermogen ontbreekt, dan is het gelijk janken.
Vooral bij die Gijp!
Epistaxiophobiamaandag 3 augustus 2020 @ 18:34
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:32 schreef koemleit het volgende:

[..]

jij gaat iets wat je tenenkrommend vindt "veel vaker" kijken?

Ik vind Johan grappig vaak, Ik vind Ren grappig, maar ik vind ook Promenade grappig.
En dit vond ik een zeer sterk stuk.

Dat vind ik het nadeel van Gijp en Derksen, altijd uitdelen maar incasseringsvermogen ontbreekt, dan is het gelijk janken.
Ik woon hier niet alleen. Dan staat het aan op de TV terwijl ik bijv op de bank zit met mijn Nintendo Switch en dan krijg je toch wat mee. Ik zou het zelf zeker nooit aanzetten, nee.
ChevyCapricemaandag 3 augustus 2020 @ 18:34
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:33 schreef Caland het volgende:

[..]

Vond je de lama’s ook leuk?
Ik wel. De Lama's _O_

Dit topic zat ook vol Lama-fans. VBL / [VBL SC #6910] Iedereen die hier post is fan van De Lama's
koemleitmaandag 3 augustus 2020 @ 18:35
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:33 schreef Caland het volgende:

[..]

Vond je de lama’s ook leuk?
Ik ben dan wel niet stofje,
maar dit heeft echt niets, maar dan ook niets, met de lama's te maken...
Zipportalmaandag 3 augustus 2020 @ 18:35
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:34 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Ik wel. De Lama's _O_

Dit topic zat ook vol Lama-fans. VBL / [VBL SC #6910] Iedereen die hier post is fan van De Lama's
Niet gepost. :)
Calandmaandag 3 augustus 2020 @ 18:40
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:35 schreef koemleit het volgende:

[..]

Ik ben dan wel niet stofje,
maar dit heeft echt niets, maar dan ook niets, met de lama's te maken...
Dat weet ik.

Ik ben gewoon iets op het spoor.
Duveldrinkermaandag 3 augustus 2020 @ 19:01
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:19 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Volgens mij kan niemand het een flikker schelen dat ze VI te kakken zetten maar is het gewoon niet grappig in onze ogen.
Dit dus, totaal niet grappig. Vreselijk tenenkrommend.
AFCNielsmaandag 3 augustus 2020 @ 19:02
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:55 schreef Epistaxiophobia het volgende:
Ik vind Promenade echt humor voor simpele zielen
Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
Scrummie2.1maandag 3 augustus 2020 @ 19:04
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:02 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
Toevallig dat dat dezelfde mensen zijn die roepen ‘jullie zijn blank dus snappen jullie racisme niet’.
AFCNielsmaandag 3 augustus 2020 @ 19:04
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:40 schreef Caland het volgende:

[..]

Dat weet ik.

Ik ben gewoon iets op het spoor.
Ik ben op twitter nog eens geblokt door @GGMM , toen ik hem lamafan noemde.
AFCNielsmaandag 3 augustus 2020 @ 19:06
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:04 schreef Scrummie2.1 het volgende:

[..]

Toevallig dat dat dezelfde mensen zijn die roepen ‘jullie zijn blank dus snappen jullie racisme niet’.
En dan dat slavernijgezeik erbij steeds. Alsof het uitmaakt of je een zwarte of blanke slaaf hebt, als je huis maar schoon wordt.
Calandmaandag 3 augustus 2020 @ 19:07
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:04 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Ik ben op twitter nog eens geblokt door @:GGMM , toen ik hem lamafan noemde.
Dat was nog de ontkenningsfase van @GGMM

Inmiddels komt hij er gewoon voor uit dat hij regelmatig met plezier naar de lama's keek
Justin_Casemaandag 3 augustus 2020 @ 19:08
Dit is voor het eerst dat ik lees over Promenade. Geloof niet dat ik dat ga kijken.
Scrummie2.1maandag 3 augustus 2020 @ 19:08
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:06 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

En dan dat slavernijgezeik erbij steeds. Alsof het uitmaakt of je een zwarte of blanke slaaf hebt, als je huis maar schoon wordt.
Precies, jij snapt het _O_
PSVCLmaandag 3 augustus 2020 @ 19:09
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:19 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Volgens mij kan niemand het een flikker schelen dat ze VI te kakken zetten maar is het gewoon niet grappig in onze ogen.
AFCNielsmaandag 3 augustus 2020 @ 19:18
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:07 schreef Caland het volgende:

[..]

Dat was nog de ontkenningsfase van @:ggmm

Inmiddels komt hij er gewoon voor uit dat hij regelmatig met plezier naar de lama's keek
Leuk dat hij eindelijk uit de kast gekomen is, ik hoop alleen niet dat hij ons nu ook gaat doodgooien met fragmenten om zijn "gelijk" aan te tonen.
De_Kraammaandag 3 augustus 2020 @ 19:32
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:08 schreef koemleit het volgende:
al die lui die hier in de wiek geschoten zijn omdat een programma VI te kijk zet.
Terwijl VI dat altijd overal over doet.

De hypocrisie.
Als je iets belachelijk maakt is het wel zo handig als je zelf een beetje leuk bent. Types als Henry van Loon zijn dat absoluut niet. Promenade is voor humor wat Spinvis is voor muziek.
Calandmaandag 3 augustus 2020 @ 19:33
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:32 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Als je iets belachelijk maakt is het wel zo handig als je zelf een beetje leuk bent. Types als Henry van Loon zijn dat absoluut niet. Promenade is voor humor wat Spinvis is voor muziek.
_O_
Slobeendmaandag 3 augustus 2020 @ 20:00
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:02 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
:')
LordVoldermortmaandag 3 augustus 2020 @ 20:16
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:02 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
Zullen wel weer linkse GroenLinks hippies zijn. Die hebben nooit humor.
koemleitmaandag 3 augustus 2020 @ 20:29
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:02 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
AFCNiels snapt de dubbele bodem niet :').
Coco.maandag 3 augustus 2020 @ 20:30
HAXBALL TIJDENS VI!!!

https://www.haxball.com/play?c=3ZPf7fJ2sv8
https://www.haxball.com/play?c=3ZPf7fJ2sv8
https://www.haxball.com/play?c=3ZPf7fJ2sv8
Duveldrinkermaandag 3 augustus 2020 @ 20:34
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 20:29 schreef koemleit het volgende:

[..]

AFCNiels snapt de dubbele bodem niet :').
Lekker lachen om Henry van Loon en die andere bolle luizenmoederdirecteur.
koemleitmaandag 3 augustus 2020 @ 20:36
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 20:34 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Lekker lachen om Henry van Loon en die andere bolle luizenmoederdirecteur.
ziedend.
Mexicanobakkermaandag 3 augustus 2020 @ 20:36
Ik vond het best een leuke persiflage van Promenade.
Sterker nog, het was een van de zeldzame momenten dat ik moest lachen om dat B-programma.
Mexicanobakkermaandag 3 augustus 2020 @ 20:37
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 15:46 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Jij vond de Kwis ook leuk. Dat is not dun.
Van der Laan en Woe zijn best scherp.

Die andere 2 non-valeurs vond ik niks. Ik vind even tot hier dan ook veel sterker - daar komen de sterke punten van vdLaan & Woe veel sterker naar voren. En geen Paul de Leeuw-bagger.
Evertjanmaandag 3 augustus 2020 @ 21:49
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 18:08 schreef koemleit het volgende:
al die lui die hier in de wiek geschoten zijn omdat een programma VI te kijk zet.
Terwijl VI dat altijd overal over doet.

De hypocrisie.
o nee dat heb ik absoluut niet iedereen mag grappen makken over elkaar in dit land. En de heren van VI hebben dit ook wel verdient. Alleen moeten al die flut-BN'ers ook eens leren wat zelfspot inhoud. Ik denk dat JD en Gijp het echt aan hun reet zal roest wat Ebbinge en co. er van vinden.
Evertjanmaandag 3 augustus 2020 @ 21:50
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 20:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Van der Laan en Woe zijn best scherp.

Die andere 2 non-valeurs vond ik niks. Ik vind even tot hier dan ook veel sterker - daar komen de sterke punten van vdLaan & Woe veel sterker naar voren. En geen Paul de Leeuw-bagger.
Paul de Leeuw zat er op het laatst ook echt voor spek en bonen bij
Wereldgozermaandag 3 augustus 2020 @ 21:50
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:32 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Als je iets belachelijk maakt is het wel zo handig als je zelf een beetje leuk bent. Types als Henry van Loon zijn dat absoluut niet. Promenade is voor humor wat Spinvis is voor muziek.
@El-Stinho >:)
Duveldrinkermaandag 3 augustus 2020 @ 21:51
quote:
2s.gif Op maandag 3 augustus 2020 21:49 schreef Evertjan het volgende:

[..]

o nee dat heb ik absoluut niet iedereen mag grappen makken over elkaar in dit land. En de heren van VI hebben dit ook wel verdient. Alleen moeten al die flut-BN'ers ook eens leren wat zelfspot inhoud. Ik denk dat JD en Gijp het echt aan hun reet zal roest wat Ebbinge en co. er van vinden.
Net als die hypocriete Boomsma. Die liet kinderen uit de kast komen zonder nazorg. Puur voor zijn eigen kijkcijfers. Ik vertrouw een christenhond zoals Boomsma totaal niet in dit soort onderwerpen.
Wereldgozermaandag 3 augustus 2020 @ 21:54
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 21:51 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Net als die hypocriete Boomsma. Die liet kinderen uit de kast komen zonder nazorg. Puur voor zijn eigen kijkcijfers. Ik vertrouw een christenhond zoals Boomsma totaal niet in dit soort onderwerpen.
Die jongens kunnen niet meer normaal naar het dorpscafe
Godfried_met_den_baardmaandag 3 augustus 2020 @ 22:01
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:02 schreef AFCNiels het volgende:

[..]

Het ergste is dat die simpele zielen dan nog net gaan doen of je de (verschrikkelijk slechte) dubbele bodem niet snapt. NEE, HET IS GEWOON EEN ONGELOFELIJK WAARDELOOS KUTPROGRAMMA.
Bloedlink
Pleun2011maandag 3 augustus 2020 @ 22:39
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 19:01 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Dit dus, totaal niet grappig. Vreselijk tenenkrommend.
Precies. Waar het hem in zit.. de overacting..de teksten.. gewoon niet grappig in ieder geval
De_Kraamdinsdag 4 augustus 2020 @ 00:21
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2020 21:50 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

@:el-stinho >:)
5f1b512995fb5-FatVinnie.gif
timmmmmdinsdag 4 augustus 2020 @ 07:29
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

Wat is dit voor bagger?
Godfried_met_den_baarddinsdag 4 augustus 2020 @ 08:17
quote:
7s.gif Op maandag 3 augustus 2020 17:21 schreef Stofje het volgende:

[..]

Dat hebben ze ook geniaal nagedaan. Kan dat fragment alleen niet vinden. Promenade is weergaloos goed.

Ach, kijk dan toch, alsnog gevonden:

Mwa mwa. 'Geniaal' gaat wel ver. Vermakelijk, 6je ofzo.
Misschien heb je nog veel te ontdekken.
RamboDirkdinsdag 4 augustus 2020 @ 08:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 08:17 schreef Godfried_met_den_baard het volgende:

[..]

Mwa mwa. 'Geniaal' gaat wel ver. Vermakelijk, 6je ofzo.
Misschien heb je nog veel te ontdekken.
Tijl Beckand _O_
RipCitydinsdag 4 augustus 2020 @ 11:17
Ik heb nooit ook maar n moment gedacht dat Veronica Inside zou stoppen

https://www.ed.nl/opinie/(...)ou-stoppen~a7fd11fc/
ChevyCapricedinsdag 4 augustus 2020 @ 11:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 11:17 schreef RipCity het volgende:
Ik heb nooit ook maar n moment gedacht dat Veronica Inside zou stoppen

https://www.ed.nl/opinie/(...)ou-stoppen~a7fd11fc/
Eens.
WismutVeilchen83dinsdag 4 augustus 2020 @ 13:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 11:17 schreef RipCity het volgende:
Ik heb nooit ook maar n moment gedacht dat Veronica Inside zou stoppen

https://www.ed.nl/opinie/(...)ou-stoppen~a7fd11fc/
En waar heeft deze hansworst gespeeld dan? Eindhovens dagblad, dat is wel een achterban zeg.
Idisromdinsdag 4 augustus 2020 @ 13:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 11:17 schreef RipCity het volgende:
Ik heb nooit ook maar n moment gedacht dat Veronica Inside zou stoppen

https://www.ed.nl/opinie/(...)ou-stoppen~a7fd11fc/
Hij zegt het precies, wat mijn voorgevoel ook was. Johan Derksen kan niet zonder media-aandacht.

Dat contract waar John de Mol mee schemerde, had Johan Derksen gewoon naast zich kunnen leggen, want arbeidsdwang is er niet in Nederland.
Alleen had hij door een concurrentiebeding, dan twee jaar lang geen media-snabbels kunnen doen.
En twee jaar moeten slijten in Grolloo, dat is 's winters al een strafkamp op zich :s)
De_Kraamdinsdag 4 augustus 2020 @ 17:42
Op het fok forum nemen we alleen Rikkert van het Eindhovens Dagblad serieus.
WismutVeilchen83dinsdag 4 augustus 2020 @ 21:31
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 17:42 schreef De_Kraam het volgende:
Op het fok forum nemen we alleen Rikkert van het Eindhovens Dagblad serieus.
Zet ‘m op Rikkert!
ikweethetooknietdinsdag 4 augustus 2020 @ 21:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 13:27 schreef Idisrom het volgende:...
En twee jaar moeten slijten in Grolloo, dat is 's winters al een strafkamp op zich :s)
Iets zegt mij dat hij 247 met zijn vrouw het ook niet gaat worden :+
Evertjandinsdag 4 augustus 2020 @ 22:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 11:17 schreef RipCity het volgende:
Ik heb nooit ook maar n moment gedacht dat Veronica Inside zou stoppen

https://www.ed.nl/opinie/(...)ou-stoppen~a7fd11fc/
who the fack is Jos Kessels
Vliegbaarddinsdag 4 augustus 2020 @ 23:05
quote:
2s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 22:31 schreef Evertjan het volgende:

[..]

who the fack is Jos Kessels
Who the fuck is Evertjan van fok?
Lavenderrdinsdag 4 augustus 2020 @ 23:09
Sommige mensen weten het altijd beter dan de hoofdpersonen van dit koningsdrama zelf.

[ Bericht 3% gewijzigd door Lavenderr op 04-08-2020 23:17:58 ]
Evertjanwoensdag 5 augustus 2020 @ 07:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 23:05 schreef Vliegbaard het volgende:

[..]

Who the fuck is Evertjan van fok?
Nobody maar ik zit nu toevallig op dit forum en iemand moet het doen.
Stofjewoensdag 5 augustus 2020 @ 09:39
Periodiek oud VI-filmpje.

RipCitywoensdag 5 augustus 2020 @ 16:04
twitter
NoPicNicwoensdag 5 augustus 2020 @ 17:09
quote:
Verschrikkelijk, wat een niveau. Wat een hoog poep-en-pies gehalte. Uit dit fragment blijkt eens te meer dat VI wegwerp-TV is. Het decor is een tafel met wat stoelen. Een ijdele presentator, een ouwe vent die er uit ziet als een verslaafde dakloze en een labiele, kale ex-voetballer. En een belegen onzin wat die uitkramen, het is echt niet te geloven. Ze praten over voetbal alsof het de jaren zestig van de vorige eeuw is.

Maar de fans zijn er verslaafd aan. :)
ChevyCapricewoensdag 5 augustus 2020 @ 17:17
quote:
_O-
Epistaxiophobiawoensdag 5 augustus 2020 @ 17:33
Ik snap niet dat mensen die NoPicNic irritant vinden. Ik heb alleen nogal medelijden met hem, kan me niet voorstellen om zo te caren om iets wat je niet leuk vindt, maar ik vind het verder vooral amusant. Ben ik de enige?
Vliegbaardwoensdag 5 augustus 2020 @ 17:35
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 17:33 schreef Epistaxiophobia het volgende:
Ik snap niet dat mensen die NoPicNic irritant vinden. Ik heb alleen nogal medelijden met hem, kan me niet voorstellen om zo te caren om iets wat je niet leuk vindt, maar ik vind het verder vooral amusant. Ben ik de enige?
Het is vooral een slechte act
R-woud93woensdag 5 augustus 2020 @ 17:39
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 17:33 schreef Epistaxiophobia het volgende:
Ik snap niet dat mensen die NoPicNic irritant vinden. Ik heb alleen nogal medelijden met hem, kan me niet voorstellen om zo te caren om iets wat je niet leuk vindt, maar ik vind het verder vooral amusant. Ben ik de enige?
Kan er wel om lachen
Wereldgozerwoensdag 5 augustus 2020 @ 18:29
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 16:04 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]
Andy gaat nog naar de opening van een envelop
fetXwoensdag 5 augustus 2020 @ 18:36
quote:
Hardop gelachen _O-
De_Kraamwoensdag 5 augustus 2020 @ 18:47
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 16:04 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]
Nee, dit kan echt niet.

Royston was leuk, Sjaak was leuk, Andy is zielig.
RipCitywoensdag 5 augustus 2020 @ 19:02
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 18:47 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Nee, dit kan echt niet.

Royston was leuk, Sjaak was leuk, Andy is zielig.
. Ren en Willie dan :D
GurneyIsBestOkewoensdag 5 augustus 2020 @ 19:05
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 17:33 schreef Epistaxiophobia het volgende:
Ik snap niet dat mensen die NoPicNic irritant vinden. Ik heb alleen nogal medelijden met hem, kan me niet voorstellen om zo te caren om iets wat je niet leuk vindt, maar ik vind het verder vooral amusant. Ben ik de enige?
Het is gewoon het zoveelste typetje wat hier vrij mag posten en stoken, het zijn er een beetje te veel de laatste tijd.
Zipportalwoensdag 5 augustus 2020 @ 19:06
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:02 schreef RipCity het volgende:

[..]

. Ren en Willie dan :D

En gij Ren. @GGMM
Epistaxiophobiawoensdag 5 augustus 2020 @ 19:46
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 16:04 schreef RipCity het volgende:
[ twitter ]
Had Andy geen gokverslaving ooit?
RipCitywoensdag 5 augustus 2020 @ 19:47
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:46 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Had Andy geen gokverslaving ooit?
Glenn Helder wel.

En leonardo van Feyenoord was de grootste.

[ Bericht 5% gewijzigd door RipCity op 05-08-2020 19:59:10 ]
Epistaxiophobiawoensdag 5 augustus 2020 @ 19:52
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:47 schreef RipCity het volgende:

[..]

Glenn Helder wel.
Ja die was al helemaal erg haha. Maar Andy vd Meijde had ook een gokverslaving als ik het goed heb en ik vind het echt bizar dat je dan reclame maakt voor gokken
RipCitywoensdag 5 augustus 2020 @ 20:01
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:52 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Ja die was al helemaal erg haha. Maar Andy vd Meijde had ook een gokverslaving als ik het goed heb en ik vind het echt bizar dat je dan reclame maakt voor gokken
Ja goed punt opzich.. maja Andy is nr1 schnabbelaar. Kan die paar ton niet laten liggen. Betaalt ZO goed.


Wist niet dat schimmelpenninckje ooit te gast is geweest bij VI.
Shreyaswoensdag 5 augustus 2020 @ 20:58
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:47 schreef RipCity het volgende:

[..]

Glenn Helder wel.

En leonardo van Feyenoord was de grootste.
Had die laatste niet de bijnaam Leonardo di Casino? :D
RipCitywoensdag 5 augustus 2020 @ 20:59
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 20:58 schreef Shreyas het volgende:

[..]

Had die laatste niet de bijnaam Leonardo di Casino? :D
Ik weet dat die elke week 25.000 euro inzette op een combinatie bet van over 2.5 in alle eredivisie potjes. Elk weekend weer :D
Noberdonderdag 6 augustus 2020 @ 12:34
Alle voorzetten van die deuger gaan ze hopelijk terug kaatsen totdat 'ie jankend het gebouw uitstormt.
Noberdonderdag 6 augustus 2020 @ 12:37
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:47 schreef RipCity het volgende:

[..]

Glenn Helder wel.

En leonardo van Feyenoord was de grootste.
Michael Jordan ook bij de mafia hebben ze die pa vermoord.

Bonobo11donderdag 6 augustus 2020 @ 15:16
quote:
0s.gif Op woensdag 5 augustus 2020 19:52 schreef Epistaxiophobia het volgende:

[..]

Ja die was al helemaal erg haha. Maar Andy vd Meijde had ook een gokverslaving als ik het goed heb en ik vind het echt bizar dat je dan reclame maakt voor gokken
Patje Kluivert had een miljoen gokschuld, wat die niet kon betalen :')
Kaneelstokjedonderdag 6 augustus 2020 @ 15:21
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 15:16 schreef Bonobo11 het volgende:

[..]

Patje Kluivert had een miljoen gokschuld, wat die niet kon betalen :')
Lekker op eigen wedstrijden gokken.
De_Kraamdonderdag 6 augustus 2020 @ 16:50
Kluivert was ook schuldig aan andere dingen.

Dat wist u nog niet.
RamboDirkdonderdag 6 augustus 2020 @ 18:51
quote:
1s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 16:50 schreef De_Kraam het volgende:
Kluivert was ook schuldig aan andere dingen.

Dat wist u nog niet.
vanaf 5:54
Kamoverdonderdag 6 augustus 2020 @ 19:03
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 15:16 schreef Bonobo11 het volgende:

[..]

Patje Kluivert had een miljoen gokschuld, wat die niet kon betalen :')
Hoe weet je dat van die miljoen ? Bron?
wimderondonderdag 6 augustus 2020 @ 19:12
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2020 21:51 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Net als die hypocriete Boomsma. Die liet kinderen uit de kast komen zonder nazorg. Puur voor zijn eigen kijkcijfers. Ik vertrouw een christenhond zoals Boomsma totaal niet in dit soort onderwerpen.

@Immerdebestebob
Immerdebestebobdonderdag 6 augustus 2020 @ 19:37
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 19:12 schreef wimderon het volgende:

[..]


@:Immerdebestebob
Genot _O_ _O_ _O_ _O_

Altijd genieten van een keer Wimderon-productie _O_
ikweethetooknietdonderdag 6 augustus 2020 @ 19:44

Helene is 28 geworden *O*
31 dus :')
Scrummie2.1donderdag 6 augustus 2020 @ 20:48
Hoe heet de vader van Arie Boomsma?

SPOILER
Arie Boomspa! :D
Idisromdonderdag 6 augustus 2020 @ 21:04
quote:
Zondag op Radio 1 zei ze dat 40 zou worden, evenals haar zussen.
ikweethetooknietdonderdag 6 augustus 2020 @ 21:33
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 21:04 schreef Idisrom het volgende:
Zondag op Radio 1 zei ze dat 40 zou worden, evenals haar zussen.
Geboren: 6 augustus 1980 (40 jaar), Breda

https://www.google.com/se(...)ra&ie=UTF-8&oe=UTF-8

^O^
Gehrmandonderdag 6 augustus 2020 @ 21:53
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 20:48 schreef Scrummie2.1 het volgende:
Hoe heet de vader van Arie Boomsma?

SPOILER
Arie Boomspa! :D
homNe7U.jpg
dvdfreakdonderdag 6 augustus 2020 @ 22:07
Kamoverdonderdag 6 augustus 2020 @ 22:30
quote:
0s.gif Op donderdag 6 augustus 2020 12:34 schreef Nober het volgende:
Alle voorzetten van die deuger gaan ze hopelijk terug kaatsen totdat 'ie jankend het gebouw uitstormt.
Ik hoop dat ze hem goed te kakken zetten en het goed inwrijven
BobWdonderdag 6 augustus 2020 @ 22:59
Immerdebestebobdonderdag 6 augustus 2020 @ 23:07
quote:
img_0580.jpg
ChevyCapricevrijdag 7 augustus 2020 @ 01:38
quote:
Oud wijf ook
Vliegbaardvrijdag 7 augustus 2020 @ 01:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 augustus 2020 01:38 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Oud wijf ook
Alsof we het niet aan zagen komen ook.
De_Kraamvrijdag 7 augustus 2020 @ 02:38
Ik geef er niks om wat mensen van mij vinden maar ik word bedeen als zakkenvuller weggezet dus geef ik de helft van mijn salaris weg.

Ja wat is het nou Johan? Het boeit je niet of je wil niet als zakkenvuller bekend staan.
Kamovervrijdag 7 augustus 2020 @ 08:19
Echt een oud wijf niet zo janken of je stopt of je gaat door. Want een gejank allemaal
Mansjestervrijdag 7 augustus 2020 @ 09:58
quote:
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
Fok-itvrijdag 7 augustus 2020 @ 09:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 augustus 2020 01:38 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

Oud wijf ook
En volgende maand weer lachen gieren brullen en uitdagende uitspraken eruit gooien. Wat een seniele idioot is het ook