abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_190944357
registreer om deze reclame te verbergen
0Q9gJPK.png

quote:
Bij een raketaanval op het internationale vliegveld van de Iraakse hoofdstad Bagdad zijn minstens acht doden gevallen. Daarbij is de Iraanse generaal Qassem Soleimani, hoofd van het elitekorps Quds Force van de Revolutionaire Garde, om het leven gekomen. Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft dat vrijdag in een verklaring bevestigd. De aanval is uitgevoerd op bevel van de Amerikaanse president Donald Trump, om ‘toekomstige Iraanse aanvallen te voorkomen’, aldus het Pentagon.

Ook de Iraanse staatstelevisie heeft de dood van Soleimani bevestigd. President Trump reageerde nog niet op de actie van de Amerikaanse troepen. Hij twitterde kort voordat het Pentagon met de verklaring naar buiten kwam wel een bericht met louter een Amerikaanse vlag.

De dood van Soleimani raakt het Iraanse regime in het hart. Hij werd beschouwd als de machtigste man na de almachtige leider ayatollah Ali Khamenei, aan wie Soleimani rechtstreeks rapporteerde. Hij was ook het brein achter de Iraanse politiek richting de VS in de almaar oplopende spanningen tussen de twee landen. Waarnemers noemen Soleimani een van de meest invloedrijke personen in het Midden-Oosten gedurende de afgelopen tien jaar.

Iran: wraak

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Mohammad Javad Zarif reageerde via Twitter op de dood van Soleimani. Hij noemde de moord op de hoge generaal ‘een extreem gevaarlijke en domme escalatie’. ,,De VS dragen de verantwoordelijkheid voor alle consequenties van hun schurken-avonturisme.’’

Mohsen Rezaei, de voormalige commandant van de Iraanse Revolutionaire Garde, ging een stap verder. ,,Soleimani is nu bij zijn martelaar-broeders, maar we zullen krachtig wraak nemen op Amerika’’, aldus Rezaei, die nu deel uitmaakt van de Iraanse regering. De Iraanse hoogste leider ayatollah Ali Khamenei laat weten dat er wraak zal volgen op de dood van zijn machtige generaal. Hij riep ook op tot drie dagen van nationale rouw in het land. Na de dood van de Iraanse generaal zijn de olieprijzen meer dan 4 procent gestegen in Azië.

Ook Iraakse militieleider gedood

De Iraakse televisie en drie Iraakse legerfunctionarissen melden dat ook Abu Mahdi al-Muhandis, de tweede man van de door Iran gesteunde Iraakse militiegroepering Popular Mobilization Forces (PMF), bij de aanval is gedood.

Volgens Iraakse veiligheidsfunctionarissen zouden er drie raketten vlakbij een luchtvrachtterminal terecht zijn gekomen. Twee voertuigen, waarin paramilitairen zaten, werden geraakt en vlogen in brand. Zeven inzittenden overleefden de aanval niet. Het achtste dodelijke slachtoffer zou een burger zijn.

,,De Amerikaanse en Israëlische vijand is verantwoordelijk voor de dood van Abu Abu Mahdi al-Muhandis en Qassem Soleimani’’, liet woordvoerder Ahmed al-Assadi van de PMF weten in een verklaring.

De raketaanval komt twee dagen nadat pro-Iraanse demonstranten de Amerikaanse ambassade in Bagdad belaagden. Betogers gooiden met stenen en scandeerden leuzen als ‘Nee, nee, Amerika. Nee, nee, Trump’. De Amerikaanse ambassadeur en stafpersoneel werden geëvacueerd tijdens de schermutselingen. Woensdag in de loop van de dag zijn de betogers weer vertrokken.

De onrust volgde op Amerikaanse luchtaanvallen op bases in Irak van een door Iran gesteunde militie, waarbij zeker 25 doden vielen en tientallen mensen gewond raakten. Die bombardementen volgden na een raketaanval op een basis in Irak waardoor een Amerikaanse aannemer die werkte voor het ministerie van Defensie om het leven kwam en diverse anderen gewond raakten.

Escalatie

De Democratische voorzitter van de Inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden Adam Schiff waarschuwt dan weer voor een escalatie van het conflict met Iran. ,,Soleimani is verantwoordelijk voor enorm veel geweld, maar de mensen in Amerika willen geen oorlog met Iran”, zei hij. Vanuit het Republikeinse kamp klonk steun. ,,Ik ben blij met de moedige aanval van president Donald Trump tegen de Iraanse agressie”, aldus Senator Lindsey Graham op Twitter. ,,Aan de Iraanse regering: als jullie meer willen, zullen jullie meer hiervan krijgen. Als de Iraanse agressie voortgaat en als ik zou werken in een Iraanse olieraffinaderij, zou ik eraan denken om me om te scholen.”

President Donald Trump heeft het Amerikaanse Congres niet op de hoogte gebracht van de aanval in Irak die leidde tot de dood van de Iraanse generaal Qassem Soleimani. Dat stelt de Democratische voorzitter van de commissie Buitenlandse Zaken in het Huis van Afgevaardigden, Eliot Engel.

“Deze aanval vond plaats zonder het Congres op de hoogte te brengen of te consulteren”, schrijft Engel in een mededeling. “Doorgaan met een dergelijk ernstige actie zonder het Congres te betrekken, brengt zware juridische problemen met zich mee en is een belediging voor de bevoegdheden van het Congres.”
Bron.

quote:
Wie was de gedode Iraanse generaal Qassem Soleimani?
Met de dood van Qassem Soleimani (62) verliest het Iraanse regime een van zijn meest prominente figuren. Niet alleen in Iran was de generaal invloedrijk, maar zijn hand reikte ook tot diep in Syrië, Libanon en Irak.
Meer
qpuLqyX.png

DYJ4ha2.png
bron: Daily Mail
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_190944460
Iran heeft dus laten zien dat haar kruisraketten wel degelijk high precision zijn en tot op de millimeter nauwkeurig een doel kunnen raken. Echter hebben ze van te voren de VS ingelicht waarna zij zich hebben voorbereid en er uiteindelijk nul slachtoffers waren. Het was een symbolische aanval dus om te laten zien dat mocht het mis gaan, dan kunnen we jullie ook raken. Vervolgens wat propaganda op de nationale televisie laten zien en zeggen dat er 80 Amerikaanse slachtoffers waren. Revenge voor het Iraanse volk (vraag me af hoe veel mensen dat geloven in Iran). Win-win voor beide Iran en de VS, op de extra sancties voor Iran na. VS gaat nu denk ik niet zo veel meer doen en Iran gaat door met het verrijken van uranium. We gaan zien wat dit gaat uitwijzen en hoe wellicht Rusland of China zich er mee gaan bemoeien (want wij mietjes in de EU gaan toch geen flikker doen). Dit kan echt van alles zijn. Conclusie: het is op dit moment aardig gedeescaleerd. Ik denk dat dit aardig overeenstemt met wat echt de bedoeling achter dit alles was.

Wat ik me dan wel nog afvraag, ben je daar als Khamenei tevreden mee? Gezien zijn persoonlijke relatie met Soleimani wil je toch wraak? Ik denk dus dat er nog wel een aanval komt in het buitenland, terroristische aanslag oid.

En dan hebben we nog proxy's zoals Kataib Hezbollah die ook nog hun wraak willen, maar dat zal wel relatief meevallen in de zin van dat het geen grote oorlog wordt.
pi_190944474
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 23:49 schreef Hathor het volgende:

[..]

Hebben ze niet, ze hebben wel een paar SCUDS op Israel afgevuurd tijdens de golfoorlog, maar die slaan nog geen deuk in een pak boter.
Iran's Arsenal Includes Hundreds of Short- and Medium-Range Ballistic Missiles

Experts believe it is working on technologies that could pave the way for intercontinental missiles
quote:
According to U.S. and European officials, Iran has made significant strides in its ballistic-missile technology in terms of accuracy in recent years. However, in September’s attack on Saudi oil facilities, which Western countries blamed on Iran, drones and cruise missiles were used.[ Bericht 10% gewijzigd door Kijkertje op 09-01-2020 00:33:41 ]
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
pi_190944477
registreer om deze reclame te verbergen
Goud daalt alweer, de markten denken blijkbaar dat de stabiliteit terugkeert.
  donderdag 9 januari 2020 @ 00:59:36 #5
445346 -Chakotay-
A-koo-chee-moya
pi_190944611
190b81a4-b977-41a3-bb31-2c3d32dbb50b.jpg
I pray on this day of memories
  Moderator donderdag 9 januari 2020 @ 01:37:44 #6
374695 crew  Tjacka
wzawzdr
pi_190944730
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 00:20 schreef WammesWaggel het volgende:
Goud daalt alweer, de markten denken blijkbaar dat de stabiliteit terugkeert.
Heb ik net vandaag getankt :'(
Op vrijdag 4 oktober 2019 18:04 schreef onlogisch het volgende:
Ik wilde net wraps met tonijn/huttenkäse gaan maken. Zijn mijn wraps helemaal onder geschimmeld :r
pi_190944762
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Kon de Nederlandse variant zo snel niet vinden...

odyssee.jpg
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
pi_190944810
Neem toch aan dat er nog een reactie van Trump komt. Er is dan geen amerikaans slachtoffer gevallen maar wat Iran heeft gedaan is m.i een oorlogsdaad.En Trump moet met z,n reactie ook snel zijn, want over pakweg 2 maanden heeft Iran gevaarlijkere speeltjes tot zijn beschikking. En ook wb geloofwaardigheid moet Trump wat doen. Doet hij nu niks, dan kan hij het op z,n buik schrijven dat hij herkozen wordt.
Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.
pi_190944853
Beste generaal weg
Nog meer sancties
Leider van hun bondgenoot weg
Civiel vliegtuig neergeschoten
Blijkt toch geen represailles tot uitvoer te brengen

Beetje een karige week voor Iran al met al.
Nuja, gelukkig loopt hun economie prima, oh.. wait.
pi_190944964
Een groot deel van de Iraanse bevolking is de economische situatie en het Islamitisch conservatisme beu.

Die zullen toch steun putten uit deze actie van Amerika.
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  donderdag 9 januari 2020 @ 08:11:39 #11
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190945372
Economische warfare is veel beter dan endless wars.

tomselliott twitterde op woensdag 08-01-2020 om 18:16:23 FNC's @BretBaier: Trump doesn't get credit when things go right; "you wonder whether Trump Derangement Syndrome factors in with some of the responses you hear publicly here in Washington." https://t.co/rBtCnjqDFZ reageer retweet


[ Bericht 92% gewijzigd door dellipder op 09-01-2020 08:56:14 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190945752
quote:
6s.gif Op donderdag 9 januari 2020 00:19 schreef Kijkertje het volgende:

[..]

Iran's Arsenal Includes Hundreds of Short- and Medium-Range Ballistic Missiles

Experts believe it is working on technologies that could pave the way for intercontinental missiles
[..]

Ja leuk, maar ik had het over Irak, en dan specifiek ten tijde van de Golfoorlog.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  donderdag 9 januari 2020 @ 09:10:59 #13
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_190945813
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 06:20 schreef Montagui het volgende:
Een groot deel van de Iraanse bevolking is de economische situatie en het Islamitisch conservatisme beu.

Die zullen toch steun putten uit deze actie van Amerika.
Lijkt mij eerder dat je de komende tijd nu in Iran alleen nog maar hardliners aan de macht krijgt ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  donderdag 9 januari 2020 @ 09:19:08 #14
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190945885
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 09:10 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

Lijkt mij eerder dat je de komende tijd nu in Iran alleen nog maar hardliners aan de macht krijgt ...
Als je het effect van de economische sancties en demonstraties tegen de mullahs van de afgelopen weken/maanden niet meeneemt in deze beschouwing, waarschijnlijk...
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  donderdag 9 januari 2020 @ 09:20:46 #15
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_190945899
81474575_10156598957215957_7665294292847427584_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ohc=igvtqlj74QcAX8wTPtB&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=f662e1d9aed384008c2b494b3bae9f5f&oe=5E9B06DB
pi_190946639
quote:
Yeah, right :')

Ik betwijfel of zij het beter had gedaan Trump.
pi_190946698
quote:
Bron van die quote? Kan namelijk nergens vinden dat Clinton die uitspraak ooit heeft gedaan.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 9 januari 2020 @ 10:29:46 #18
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_190946702
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 10:29 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Bron van die quote? Kan namelijk nergens vinden dat Clinton die uitspraak ooit heeft gedaan.
You've been Poe'd!
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_190946708
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 10:29 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

You've been Poe'd!
Wie?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 9 januari 2020 @ 10:30:57 #20
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_190946714
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 10:30 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Wie?
Poe's law
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_190946766
quote:
Lijkt mij niet.

Volgens mij denkt Ed dat Clinton deze uitspraak daadwerkelijk heeft gedaan en probeert hij haar daar met deze post op aan te vallen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190946855
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 10:34 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Lijkt mij niet.

Volgens mij denkt Ed dat Clinton deze uitspraak daadwerkelijk heeft gedaan en probeert hij haar daar met deze post op aan te vallen.
Je bent toch niet nieuw op het internet Koos? De Clintons en suicide is een meme.
You can't stump the Trump
  donderdag 9 januari 2020 @ 10:49:04 #23
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_190946945
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 10:34 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Lijkt mij niet.

Volgens mij denkt Ed dat Clinton deze uitspraak daadwerkelijk heeft gedaan en probeert hij haar daar met deze post op aan te vallen.
Komop Koos, je snapt toch wel dat dit een meme is en in de lijn ligt van de Epstein memes waarin wordt gesuggereerd dat Bill en/of Hillary de oorzaak zijn van Epstein's 'zelfmoord'? Er werden zelfs al grappen over gemaakt voordat Epstein het loodje legde.

Humor om te lachen dus.

0b2b79f17cbcb24867e7bfa34e51a7c2.jpg
pi_190946949
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 10:42 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Je bent toch niet nieuw op het internet Koos? De Clintons en suicide is een meme.
Geen idee.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 9 januari 2020 @ 11:02:58 #25
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190947105
Die meme wordt in sommige pizzagelovige kringen aardig serieus genomen, is het niet?
pi_190947146
Oh lol het is ook echt een meme.
  donderdag 9 januari 2020 @ 11:10:08 #27
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_190947201
De screaming lady vs Smudge the cat memes waren ook best komisch.

3ezegh.jpg

3fw10s.jpg

3gv43a.jpg

epstein-was-hung-so-am-i-bill-clinton-cat-angry-lady.jpg

74392133_148638823198474_663214285614219264_n.jpg

86124000.jpg

En nog eentje speciaal voor KoosVogels ;)

3i1dos.jpg
pi_190947230
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 11:10 schreef EdvandeBerg het volgende:
De screaming lady vs Smudge the cat memes waren ook best komisch.

[ afbeelding ]
Fuck _O-
  Moderator donderdag 9 januari 2020 @ 12:53:49 #29
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190948465
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 09:03 schreef Hathor het volgende:

[..]

Ja leuk, maar ik had het over Irak, en dan specifiek ten tijde van de Golfoorlog.
in de Iran/Irak oorlog gebruikten beide landen Silkworm raketten

Irak ook Exocet iirc
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_190948691
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 12:53 schreef sp3c het volgende:

[..]

in de Iran/Irak oorlog gebruikten beide landen Silkworm raketten

Irak ook Exocet iirc
Geen idee, ik reageerde alleen op de vraag of iemand ook wel eens kruisraketten heeft afgevuurd op westerse of israelische doelen, wat dacht ik niet het geval is of was.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  donderdag 9 januari 2020 @ 13:16:58 #31
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_190948749
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 06:20 schreef Montagui het volgende:
Een groot deel van de Iraanse bevolking is de economische situatie en het Islamitisch conservatisme beu.

Die zullen toch steun putten uit deze actie van Amerika.
Heel veel Iraniers doen zich alleen maar gelovig voor omdat ze bang zijn voor het regime. Achter de voordeur verfoeien ze de islam en alle conservatieve ellende die erbij komt kijken.
  Moderator donderdag 9 januari 2020 @ 13:27:00 #32
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190948857
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 13:12 schreef Hathor het volgende:

[..]

Geen idee, ik reageerde alleen op de vraag of iemand ook wel eens kruisraketten heeft afgevuurd op westerse of israelische doelen, wat dacht ik niet het geval is of was.
antwoord is dan ja, de Argentijnen tijdens de Falklands oorlog meerder Exocets richting de Britten, sommigen raak, sommigen ontploften daadwerkelijk :P

ook Silkworm, Harpoon en dat soort dingen zijn volgens mij kruisvluchtwapens

tijdje terug is er een Isralische korvet geraakt door een Silkworm volgens mij das een chinese versie van een ouder Russischs apparaat dacht ik, die schoten de Irakezen ook alle kanten op, zal ook wel eens een westers doel bij gezeten heben
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator donderdag 9 januari 2020 @ 13:30:02 #33
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_190948895
ja Harpoon ook ja, die zijn ondanks alle protesten tegen tomahawks en kruisraketten gewoon stilletjes aangeschaft zonder dat iemand er bang van werd en zonder dat de wereld ophield te bestaan
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_190949059
Kijk eens aan, weer wat geleerd. :D
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_190949951
Word het nog onnodig spannend de komende dagen ?

A commander of the IRGC's Aerospace Force, warned that the ranian missile attack on US forces in Iraq on Tuesday night was just the beginning of a major operation named "Operation Martyr Soleimani" that would "continue throughout the region."

https://www.jpost.com/Bre(...)e-yet-to-come-613639
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_190951791
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 22:07 schreef TomLuny het volgende:
Is this Toronto — or Tehran?
Incredibly, a few hundred supporters of the Iranian regime gathered across the street from the U.S. consulate in Toronto to conduct a candlelight vigil for Iran’s now deceased general Qassem Soleimani.


Even worse: Toronto law enforcement was on hand to ensure these supporters of one of the biggest state sponsors of terrorism in the world would not be offended by any rude questions.

> https://www.rebelnews.com(...)rotest-david-menzies
Amerikaanse militairen en sjiitische milities staan weer tegenover elkaar in Irak.
De bestorming van de Amerikaanse ambassade in Irak (Soleimani zou daarachter zitten) door sharia- militieleden was de directe aanleiding voor de Amerikaanse drone-aanslag op de Iraanse militair luitenant-generaal Qassem Soleimani. Hij was de architect en bestuurder van de Iraanse terreurcampagne in het Midden-Oosten en verantwoordelijk, direct of indirect, voor de dood van talloze onschuldige mensen. De Amerikanen houden de generaal al decennia verantwoordelijk voor vele aanslagen op Amerikaanse doelen in het Midden-Oosten en elders, waarbij vele tientallen Amerikanen zijn omgekomen, zowel militairen als burgers. Door de acties van Irakese milities was hij verantwoordelijk voor de dood van honderden Amerikaanse militairen. Soleimani wordt verantwoordelijkheid gehouden voor aanslagen in onder meer Thailand, New Delhi, Lagos, Nairobi, Buenos Aires, Israël en Europa. En dat naast zijn gebruikelijke werkzaamheden als generaal van de Al- Quds-brigades en contactpersoon voor terroristische groeperingen als Hezbollah en Hamas…

> https://zlj13051967.wordp(...)en-vermoorde-mensen/
shift-knop defekt
pi_190951951
Rational arguments don't usually work on religious people. Otherwise, there wouldn't be religious people.
  donderdag 9 januari 2020 @ 18:13:09 #38
84418 Syd
The Good Die Young
pi_190952111
Misschien had de ene TS toch gelijk er komt nu langzamerhand steeds meer berichten over wereldleiders die zeggen "verontrustend nieuws" te hebben gekregen over de ramp met het Oekraïense vliegtuig. Maar wat voor nieuwe willen ze nog niet vertellen.


https://m.hln.be/nieuws/b(...)rgeschoten~addcdf2c/
pi_190952130
quote:
Van oudsher de meest betrouwbare Amerikaanse.
  donderdag 9 januari 2020 @ 18:18:12 #41
131800 Tarado
capô de fusca
pi_190952162
quote:
wat een toppers daar in Iran
  donderdag 9 januari 2020 @ 18:18:19 #42
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_190952164
quote:
1s.gif Op donderdag 9 januari 2020 18:13 schreef Syd het volgende:
Misschien had de ene TS toch gelijk er komt nu langzamerhand steeds meer berichten over wereldleiders die zeggen "verontrustend nieuws" te hebben gekregen over de ramp met het Oekraïense vliegtuig. Maar wat voor nieuwe willen ze nog niet vertellen.


https://m.hln.be/nieuws/b(...)rgeschoten~addcdf2c/
Het is neergeschoten volgens CNN. Door Iran.
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_190952175
Mmmh Iran schiet per ongeluk dat vliegtuig uit de lucht....
Ik weet het niet. Wellicht wordt er een smerig spel gespeeld.
pi_190952181
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 18:18 schreef Tarado het volgende:

[..]

wat een toppers daar in Iran
Nou ben ik benieuwd wie hier dan daadwerkelijk achter zit.
  donderdag 9 januari 2020 @ 18:20:25 #45
84418 Syd
The Good Die Young
pi_190952189
quote:
1s.gif Op donderdag 9 januari 2020 18:18 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Het is neergeschoten volgens CNN. Door Iran.
Nee dat is nog nergens bevestigd. De vermoeden zijn er nadat verschillende wereldleiders verontrustend nieuws hadden gekregen maar gezien onderzoek nog loopt zeggen ze nog niks.

De kans dat dit zo is is natuurlijk nu langzamerhand wel groter.
pi_190952194
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 18:19 schreef HetDonkertAan het volgende:

[..]

Nou ben ik benieuwd wie hier dan daadwerkelijk achter zit.
En wat de consequenties daarvan gaan zijn.
Rational arguments don't usually work on religious people. Otherwise, there wouldn't be religious people.
pi_190952196
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 18:18 schreef HetDonkertAan het volgende:
Mmmh Iran schiet per ongeluk dat vliegtuig uit de lucht....
Kan prima. Oud luchtafweergeschut dat natuurlijk op superhoge paraatheid stond na de raketaanval van de VS en dan een vliegtuig als bedreiging ziet...

Maar is het dan de schuld van Iran of van de VS ?
  donderdag 9 januari 2020 @ 18:21:31 #48
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_190952201
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 18:18 schreef HetDonkertAan het volgende:
Mmmh Iran schiet per ongeluk dat vliegtuig uit de lucht....
Ik weet het niet. Wellicht wordt er een smerig spel gespeeld.
Tsja. Er zijn nu onafhankelijke onderzoeken bezig, waarom zouden ze dat verzinnen?
Iran zit met samengeknepen billen en Trump heeft ook geen zin in een oorlog. Het zal wel met een sisser aflopen.
Wie dit leest is een lezer van dit
  donderdag 9 januari 2020 @ 18:22:50 #49
131800 Tarado
capô de fusca
pi_190952215
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 18:20 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Kan prima. Oud luchtafweergeschut dat natuurlijk op superhoge paraatheid stond na de raketaanval van de VS en dan een vliegtuig als bedreiging ziet...

Maar is het dan de schuld van Iran of van de VS ?
:D wou je Trump hier ook de schuld van geven?
pi_190952230
https://www.rtlnieuws.nl/(...)boeing-neergeschoten

Nou als dit artikel klopt is het neergeschoten door Iran.

Want ik hou ook nog een slag om de arm.
Het is pas echt crisis als het bier op is.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')