abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zaterdag 13 april 2019 @ 15:14:04 #1
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186192196


FOK! heeft sterrenchef Syrco Bakker bereid gevonden jullie vragen op het gebied van o.a. koken, Michelinsterren en het runnen van een sterrenrestaurant te beantwoorden!

Voor de persoon die Syrco Bakker niet kent, Syrco, opgeleid door Sergio Herman, is sinds 2010 chefkok van Pure C in Cadzand, in eigendom van diezelfde Sergio. In december 2018 verdiende het restaurant, onder leiding van Syrco, haar 2e Michelinster.

In dit topic kun je je vragen aan Syrco kwijt, welke wij vervolgens in een persoonlijk interview aan Syrco overleggen.

Barst los *O*!
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_186192260
Hoe maakt u een goede hamburger?

[ Bericht 47% gewijzigd door Samzz op 14-04-2019 19:15:08 ]
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 13 april 2019 @ 15:26:58 #3
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186192358
Levert een extra Michelinster ook een hoger salaris op?

Gooit u, naast al het 'ingewikkelde' eten en allerlei dingetjes met dure namen, ook wel eens gewoon een lekker simpel stuk vlees in de pan?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_186192377
Patat of friet?
  zaterdag 13 april 2019 @ 15:35:26 #5
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186192464
Welk stuk varkensvlees moet ik kopen om authentieke gyros te maken?

Hoeveel uur maakt gemiddeld personeel per dag/week?

Welk gerecht eet u het liefst thuis?

Scheld je net zo veel als Gordon Ramsay?

[ Bericht 29% gewijzigd door Frozen-assassin op 13-04-2019 15:42:56 ]
pi_186192503
Welke rode wijn is het meest geschikt bij een goede steak?
pi_186192549
Welke nationale of internationale chefkok is uw grote voorbeeld ?
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_186192742
Ik heb een keramische koekenpan maar ondanks ik veel olie gebruik, plakt alles binnen enkele seconden vast. Eieren, vleesch, etc... Het maakt niet uit als ik iets vrijwel direct in de pan doe, of als ik eerst de pan heel heet laat worden. Ik gebruik normale afwaszeep (klein drupje aan het begin) en deze pan komt vrijwel als laatste aan de beurt. Pan is een half jaar oud.
Wat kan ik doen om het niet te laten plakken? Ander afwasmiddel gebruiken, of boter gebruiken ipv olie?

En kan een sterrenchef ook goed bbq-en?

Wagyuu of Angus?
  zaterdag 13 april 2019 @ 16:08:35 #9
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_186192941
Heb je de ambitie om ooit echt je eigen restaurant te beginnen? (Als in je eigen eigendom :P )
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_186193131
Wat maakt het het waard om voor de Michelinsterren te gaan?
Zeker als je meer chefs ziet die die druk niet meer willen en meer voor de eenvoud gaan.
stupidity has become as common as common sense was before
  zaterdag 13 april 2019 @ 16:32:09 #11
286575 Roces18
Chef de party
pi_186193306
Waar draag je de michelinster op je kleding?

Heeft michelinster ook te maken met dat bandenmerk?
Heb je ook autobanden van michelin of krijg je daar korting op?
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  zaterdag 13 april 2019 @ 17:14:39 #12
450148 KapiteinIglo
Als dat geen neuken wordt...
pi_186193827
Wie is je grote voorbeeld?
Ik moest de groeten doen van Kapitein Ortega.
pi_186193856
Wat is het beste gerecht uit de historie van de Nederlandse keuken en hoe maakt u deze klaar?
  zaterdag 13 april 2019 @ 17:54:29 #14
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_186194410
Het valt mij op dat veel (top)koks veel tatoeages hebben op hun armen.
Is dat om brandwondjes te maskeren? of is dat gewoon toeval?

[ Bericht 40% gewijzigd door SiGNe op 13-04-2019 21:22:19 ]
  zaterdag 13 april 2019 @ 18:00:12 #15
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_186194500
Hoe ziet jouw dag eruit? Hoeveel procent van de tijd ben je daadwerkelijk bezig met koken, draai je elk service mee of ben je ook veel bezig met plannen en organiseren?
Laffe huichelaar
  Moderator zaterdag 13 april 2019 @ 18:01:45 #16
451823 crew  Plompzakker
HAAAAAAA!
pi_186194519
Mag men in jouw restaurant binnen sigaren roken?
Deze user is best OK als je hem normaal aanspreekt via DM.
  zaterdag 13 april 2019 @ 18:03:09 #17
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_186194539
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2019 18:01 schreef Plompzakker het volgende:
Mag men in jouw restaurant binnen sigaren roken?
En dna eerlijk antwoord geven hè, wordt er na sluitingstijd door het personeel eentje opgestoken of hou je het binnen 100% rookvrij?
Laffe huichelaar
  zaterdag 13 april 2019 @ 18:33:09 #18
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_186195009
Zijn er gerechten die je graag klaarmaakt, maar die eigenlijk niet goed passen bij een sterrenrestaurant? Of zet je die in een nieuw jasje op de kaart of zo?
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 13 april 2019 @ 18:42:48 #19
408813 crew  trein2000
pi_186195146
Wie kookt er thuis?
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_186195279
quote:
5s.gif Op zaterdag 13 april 2019 15:56 schreef Qunix het volgende:
Ik heb een keramische koekenpan maar ondanks ik veel olie gebruik, plakt alles binnen enkele seconden vast. Eieren, vleesch, etc... Het maakt niet uit als ik iets vrijwel direct in de pan doe, of als ik eerst de pan heel heet laat worden. Ik gebruik normale afwaszeep (klein drupje aan het begin) en deze pan komt vrijwel als laatste aan de beurt. Pan is een half jaar oud.
Wat kan ik doen om het niet te laten plakken? Ander afwasmiddel gebruiken, of boter gebruiken ipv olie?

En kan een sterrenchef ook goed bbq-en?

Wagyuu of Angus?
Keramische pan wegflikkeren en een Carbon Steel pan kopen.
Het ligt aan de instanties zelf
pi_186195438
Als je uit eten gaat, naar welk restaurant ga je dan?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 13 april 2019 @ 19:03:15 #22
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_186195480
Wat is volgens jou het geheim van een goede ragú?
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_186195499
Is het doel om puur voor een ster te koken? Wat vind je ervan dat Michelin zoveel macht heeft en controleurs langs sturen die niet dezelfde kennis als jouw in huis hebben, maar wel mogen oordelen over het eten?
Het ligt aan de instanties zelf
  zaterdag 13 april 2019 @ 19:07:35 #24
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_186195574
Gebruik je veel olijfolie? Ik heb een beetje het idee dat olijfolie veel te vaak in keukens gebruikt wordt, ondanks dat het lang niet overal geschikt voor is.
  zaterdag 13 april 2019 @ 20:15:15 #25
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186196929
Wat vind je zelf van het tegenwoordige prijsniveau van Michelinsterren-restaurants?
Is het gebruikelijk dat, wanneer je 1 of meerdere sterren krijgt, dan ook de prijzen meteen met heel veel procent te verhogen?
En is jouw streven om net als Sergio ooit had, 3 Michelinsterren te gaan behalen?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_186197587
Ik had gezien in oa fucking perfect dat sergio veel advies geeft bij je gerechten, zou je zonder zijn advies net zo ver zijn gekomen en ook nu 2 sterren hebben?
pi_186197782
Ik heb altijd het idee dat in restaurants in de keuken enorm gerommeld wordt met het eten. Alles moet snel, het moet er goed uit zien maar meer hoeft niet.
Tuurlijk, het eten is altijd wel lekker en ziek ervan worden komt zelden voor, maar is dit idee dikke onzin en gevoed door programma's als die van Rob Geus? Of kun je echt wel stellen: 3+ sterren is altijd prima?

[ Bericht 7% gewijzigd door gebrokenglas op 14-04-2019 15:20:04 ]
Weet je dat ook weer
pi_186197924
Welk gerecht vind je qua pallet van smaken vergelijkbaar met de meest kleurintense schilderijen van Van Gogh?
  zaterdag 13 april 2019 @ 21:31:32 #29
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_186198284
quote:
5s.gif Op zaterdag 13 april 2019 20:15 schreef golfer het volgende:
Wat vind je zelf van het tegenwoordige prijsniveau van Michelinsterren-restaurants?
Is het gebruikelijk dat, wanneer je 1 of meerdere sterren krijgt, dan ook de prijzen meteen met heel veel procent te verhogen?
En is jouw streven om net als Sergio ooit had, 3 Michelinsterren te gaan behalen?
Is dat niet oorzaak en gevolg?
Doordat er meer sterren zijn is er ook meer vraag naar een tafeltje en om mensen steeds te moeten afwijzen is ook niet leuk.
Door de prijzen te verhogen is er minder vraag naar een tafeltje en hoeven mensen "maar" een half jaartje op de wachtlijst te staan.
Daarnaast zijn de producten die op de kaart staan ook vaak qua inkoop duurder.
pi_186198499
Wat eet jij zelf het liefst als je maar één gerecht mocht kiezen?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_186198828
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2019 20:56 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Niet alle 'kutvragen' zullen aan Syrco voorgelegd worden. We maken een selectie. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het interview maar ook omwille van de tijd.
Lol ik dacht dat dit zoiets was als vraag wat je wil en dat hij hier gaat antwoorden.
pi_186198919
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 april 2019 22:00 schreef phoenyx het volgende:

[..]

Lol ik dacht dat dit zoiets was als vraag wat je wil en dat hij hier gaat antwoorden.
Nee, dit is een echt officieel live interview :)
Spoilers!
pi_186198933
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2019 22:03 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Nee, dit is een echt officieel live interview :)
Oke ja doe mijn vraag dan maar in het interview ja :)
pi_186201225
Wat is het favoriete gerecht dat je voor jezelf maakt?
Whatever...
  zondag 14 april 2019 @ 00:22:10 #35
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_186201566
Wat is het moeilijkst te bereiden?

Voorgerecht: Vega, gevogelte, vis, vlees, fruit, rauw, soep
Hoofd: Vega, gevogelte, vis, pasta, rijst, vlees
Na:? (sorry, ben niet van de na )
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_186203045
Gaat iemand ooit nog de gehaktbal kiekeboe van eurokok Martin overtreffen?
Rossoneri siamo noi.
  zondag 14 april 2019 @ 07:00:44 #37
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_186203601
Pure C zit in Cadzand en profileert zich nadrukkelijk als Zeeuws. Zou je kaart er wezenlijk anders uitzien als je elders een restaurant zou hebben, bijvoorbeeld de Veluwe, Friesland, Zuid-Limburg, Zuid-Frankrijk? Hoe belangrijk is dat streekgebonden element in de moderne culinaire wereld, bijvoorbeeld voor Michelin?
pi_186204678
Weet u een gerecht dat in een kwartier te bereiden is, maar toch bijzonder is?

Hoe wordt er omgegaan met receptgeheimen? Wat houdt iemand tegen om ontslag te nemen en gerechten te gaan kopiëren?
pi_186204824
Wat vind u leuker? Een nieuw recept bedenken of een bestaand recept perfectioneren/eigen draai aan geven?
pi_186205585
Kun je met simpele ingrediënten uit de supermarkt een sterrenmaaltijd maken?
  zondag 14 april 2019 @ 09:44:18 #41
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_186205663
De Trend is een tasting menu, maar kook je niet liever a la carte?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_186206471
Hoe hard is de concurrentie onderling in de keuken?

Genoten trouwens van De nieuwe garde paar jaar geleden, Syrco maakte op mij de meeste indruk. Komt er nog een vervolg?

[ Bericht 67% gewijzigd door danos op 14-04-2019 10:39:58 ]
Even a broken clock is right twice a day.
pi_186206525
Wat vind je van mensen die hun biefstuk well done willen eten?

En van mensen die zonder te proeven extra zout/peper toevoegen.
Kids are like farts in that way. They never seem to bother the owner as much as they bother everyone else.
pi_186207626
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2019 20:56 schreef Lucky_Strike het volgende:

Niet alle 'kutvragen' zullen aan Syrco voorgelegd worden. We maken een selectie. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het interview maar ook omwille van de tijd.
Oh lees ik nu pas :D Dacht ook dat het een vraagwatjewiltopic achtige was.
pi_186207655
Vind je het 't leukst als mensen voor (een voor hun onbekend) chef's verrassingsmenu gaan en je helemaal los kan gaan en zijn deze gerechten dan totaal anders elke avond of volg je dan toch vaak de kaart vanwege inkoop en varieer je daar dan op?
pi_186209764
Wie - buiten mijn goede vriend Sergio Herman - is jouw grote voorbeeld?
  zondag 14 april 2019 @ 15:26:21 #47
131800 Tarado
capô de fusca
pi_186212359
wat vind je het beste restaurant van NL en waarom
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 14 april 2019 @ 15:28:57 #48
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186212415
Ga je na een hele dag sterrengerechten klaarmaken thuis ook nog uitgebreid staan koken, of gooi je dan gewoon een kant-en-klare maaltijd in de magnetron?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 14 april 2019 @ 15:32:40 #49
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186212492
Hoeveel uur per dag ben je gemiddeld kwijt met de inkoop, mise en place erbij en het koken voor de gasten?
En denk je dat je dat tot op hoge leeftijd kan volhouden?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_186213425
quote:
0s.gif Op zondag 14 april 2019 11:46 schreef Bluezz het volgende:
Vind je het 't leukst als mensen voor (een voor hun onbekend) chef's verrassingsmenu gaan en je helemaal los kan gaan ....
Ik zou er niet tegen kunnen, maar op zich lijkt het mij wel schitterend om de Chef uit te dagen op die manier zeg maar ^O^
pi_186216105
Patat met mayonaise of frietsaus?
pi_186216396
Wat is je favoriete ingredient om mee te koken?

+

Wat je favoriete kruid om in gerechten te verwerken?
  zondag 14 april 2019 @ 18:37:01 #53
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_186216766
Wat is je grootste culinaire keuken blunder ooit? (wees eerlijk ;) )
pi_186217430
Leuk dat jullie dit geregeld hebben. Hopelijk leest hij, of welke toekomstige kandidaat dan ook, nooit mee in het topic. Want ik kan me zo voorstellen dat ze dan al snel al het respect kwijt zijn voor dit platform.
  zondag 14 april 2019 @ 19:15:57 #55
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_186217578
Je lekkerste Nederlandse tent zonder ster?
  zondag 14 april 2019 @ 19:18:33 #56
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186217634
quote:
14s.gif Op zondag 14 april 2019 19:08 schreef Myraela het volgende:
Leuk dat jullie dit geregeld hebben. Hopelijk leest hij, of welke toekomstige kandidaat dan ook, nooit mee in het topic. Want ik kan me zo voorstellen dat ze dan al snel al het respect kwijt zijn voor dit platform.
Op een paar reacties na worden er imo prima vragen gesteld?

Overigens de onzin uit t topic gehaald, zojuist.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  maandag 15 april 2019 @ 02:50:11 #57
469315 Kamelenteen
Lekkerste kont op FOK!
pi_186225369
Heb je een recept voor een Michelin-waardig gehaktballetje? Ik hou gewoon van een simpel gerecht, in plaats van designvoer op een mooi bordje met onkruid als garnering.

En, als je voor jezelf of je gezinnetje thuis kookt. Wat is dan je favoriete recept? Kook je dan ook zo uitgebreid als in je restaurant of hou je het dan juist simpel?
  maandag 15 april 2019 @ 09:21:42 #58
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_186226797
Op welke manier bereid je jacobsschelpen en welke sausen gebruik je er bij?
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_186228739
quote:
1s.gif Op zondag 14 april 2019 19:18 schreef Samzz het volgende:

Op een paar reacties na worden er imo prima vragen gesteld?

Overigens de onzin uit t topic gehaald, zojuist.
^O^
pi_186230403
Wat is voor jou het lastigste gerecht om te bereiden (qua werkwijze, tijd, ingrediënten, materiaal om mee te werken)?

Wat is jouw 'quilty pleasure' qua koken en qua zelf eten?
(absoluut geen sterrenchef waardig 😉, maar oh zo leuk /lekker om te doen of op te eten)
  maandag 15 april 2019 @ 13:31:44 #61
17337 ook_gek
doet ie anders nooit
pi_186231003
Er zijn sterren chefs die de Michelinster een belemmering vinden en juist er geen 1 willen. Ron blauw heeft een soort gelijke uitspraak gedaan en zijn 2 sterren ingeleverd.

Om een Michelinster te bemachtigen moet je aan hele strenge voorwaardes voldoen. Is dat niet een rem op creativiteit in de keuken? Want als je daar van teveel afwijkt kan dat je ster kosten. Je kan dus zeggen dat je altijd in “dienst” bent van de Michelinster. Wat creativiteit en experimenteren kan remmen lijkt mij?
Alle hoeren kunnen vertrekken, zolang de man nog z'n handen heeft om zelf te kunnen trekken.
Never underestimate the power of stupid people in a large group
  maandag 15 april 2019 @ 14:22:04 #62
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186231763
quote:
1s.gif Op maandag 15 april 2019 13:31 schreef ook_gek het volgende:
Er zijn sterren chefs die de Michelinster een belemmering vinden en juist er geen 1 willen. Ron blauw heeft een soort gelijke uitspraak gedaan en zijn 2 sterren ingeleverd.

Ron Blaauw heeft daarna meteen weer een ster gekregen en behouden met z'n gastrobar.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 15 april 2019 @ 16:20:17 #63
17337 ook_gek
doet ie anders nooit
pi_186233318
quote:
0s.gif Op maandag 15 april 2019 14:22 schreef golfer het volgende:

[..]

Ron Blaauw heeft daarna meteen weer een ster gekregen en behouden met z'n gastrobar.
Ja klopt, maar dat was niet zijn doe :D maar de vraag blijft wel interessant. Laat je je zelf beperken uit angst om de ster te verliezen.
Alle hoeren kunnen vertrekken, zolang de man nog z'n handen heeft om zelf te kunnen trekken.
Never underestimate the power of stupid people in a large group
  maandag 15 april 2019 @ 16:33:18 #64
268341 Xaryna
Ecchi yaoi
pi_186233486
In mijn ervaring is verfijnd eten meestal opgebouwd rondom vlees of vis. Waarom raken chefs en michelinsterrestaurants vaak in paniek als er ineens vegetarisch of veganistisch wordt gevraagd? Goed koken draait toch om meer dan alleen een stukje vlees/vis perfect bereiden?
Chocoladetaartjes.
Op donderdag 25 juli 2013 18:44 schreef trovey het volgende: Evert, de vrouwelijke versie. :P
pi_186241296
Hoe ga je om met de inkoop van de beste, verse ingrediënten terwijl je niet zeker bent van de afname? Moet je veel (dure) ingrediënten weggooien of heb je een manier om die kosten op dat vlak onder de duim te houden?
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_186245474
Hou je van koreander? Ik heb er zelf hekel aan en vind dat te veel chefs het er te pas en onpas doorheen doen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_186245941
Wat is je quilty pleasure qua eten?
pi_186269209
ik wilde graag weten heo een sterrenchef een ei bereid ene ei is namelijk een heel simpel ingrediet maar kan je heel makkelijk verklutsen en dat gebeurd ook vaak ,, maar mijn vraag is verwijderd is zeker weer niet goed genoeg ofzo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 april 2019 @ 10:55:12 #69
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_186269361
je hebt de ballen van de Librije. Heb je ook de ballen van Syrco of Pure C?
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 17 april 2019 @ 16:54:28 #70
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_186275099
Is saffraan altijd al duur geweest?
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  woensdag 17 april 2019 @ 17:12:52 #71
482094 Mikeytt
Any/All. 1997
pi_186275480
-nee-

[ Bericht 94% gewijzigd door Samzz op 17-04-2019 17:18:51 ]
BLACK LIVES MATTER
Mannenvoetbal heeft een fascismeprobleem
Nazis deserve to be beaten. Tolerance of intolerance is cowardice *O*
[img]https://i.imgur.com/jDiUACq.png[/img]
  woensdag 17 april 2019 @ 17:23:46 #72
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186275670
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2019 10:42 schreef diepzeekroket het volgende:
ik wilde graag weten heo een sterrenchef een ei bereid ene ei is namelijk een heel simpel ingrediet maar kan je heel makkelijk verklutsen en dat gebeurd ook vaak ,, maar mijn vraag is verwijderd is zeker weer niet goed genoeg ofzo
Hoeveel taalfouten kan je maken in 1 zin... ;)

Wat voor ei bedoel je? Gekookt? Gebakken? Geklutst? Omelet? Geroerbakken? Gepocheerd?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_186286539
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2019 10:42 schreef diepzeekroket het volgende:
ik wilde graag weten heo een sterrenchef een ei bereid ene ei is namelijk een heel simpel ingrediet maar kan je heel makkelijk verklutsen en dat gebeurd ook vaak ,, maar mijn vraag is verwijderd is zeker weer niet goed genoeg ofzo
Gewoon een scheutje fipronil er overheen gooien
metal up your ass
  donderdag 18 april 2019 @ 01:10:04 #74
2651 svann
night-hawk
pi_186286835
Wanneer gaat het interview plaatsvinden?
seek electricity         Fok!Team Kiva micro-kredieten == Doe mee met $25! == topic
  donderdag 18 april 2019 @ 02:06:35 #75
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186287158
quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 01:10 schreef svann het volgende:
Wanneer gaat het interview plaatsvinden?
En mag ik er ook bij zijn en hem vragen stellen?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 18 april 2019 @ 06:59:29 #76
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186287799
quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 01:10 schreef svann het volgende:
Wanneer gaat het interview plaatsvinden?
Het laatste weekend van april, dus nog eventjes geduld :).
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_186288691
quote:
14s.gif Op donderdag 18 april 2019 06:59 schreef Samzz het volgende:

[..]

Het laatste weekend van april, dus nog eventjes geduld :).
Kom jij ook met je bakkes in beeld :o
  donderdag 18 april 2019 @ 08:57:13 #78
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186288792
quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 08:48 schreef Embraer89 het volgende:

[..]

Kom jij ook met je bakkes in beeld :o
Het wordt een geschreven interview :@. Ik ben geen televisiemateriaal _O-. Dus dat bespaar ik jullie.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_186288967
quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 08:57 schreef Samzz het volgende:

[..]

Het wordt een geschreven interview :@. Ik ben geen televisiemateriaal _O-. Dus dat bespaar ik jullie.
Jammer, gemiste kans.
  donderdag 18 april 2019 @ 10:15:31 #80
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_186289867
Welke topkok is jouw inspiratie geweest? En met welk gerecht?
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_186289914
quote:
11s.gif Op woensdag 17 april 2019 17:23 schreef golfer het volgende:

[..]

Hoeveel taalfouten kan je maken in 1 zin... ;)

Wat voor ei bedoel je? Gekookt? Gebakken? Geklutst? Omelet? Geroerbakken? Gepocheerd?
ja lieve golfie ik ga een sterrechef naturlijk niet vertellen wat hij moet doen hoor ,, mij vraag is heel simpel en daarom zo leuk hoe bereid een sterrechef een ei sterrechef waardig voor zijn gasten. nou ik ben beniewd hoor jij ook
  donderdag 18 april 2019 @ 13:52:32 #82
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186293153
Kleine wijziging, jullie hebben tot zaterdag om vragen in te sturen, zondag 21 april neem ik ze mee naar Syrco :D.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  donderdag 18 april 2019 @ 13:55:30 #83
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_186293186
Okee nog een: Wat is het duurste gerecht wat je ooit hebt gemaakt?
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  donderdag 18 april 2019 @ 14:29:22 #84
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_186293541
Is er ook een ingrediënt waar je echt helemaal niks mee hebt, of niet mee kunt omgaan? :P
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  donderdag 18 april 2019 @ 14:35:19 #85
131800 Tarado
capô de fusca
pi_186293619
nog een vraagje dan:

wat is de inbreng van Sergio (nog) bij de creatie van nieuwe gerechten?
  donderdag 18 april 2019 @ 15:15:47 #86
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186294094
quote:
1s.gif Op donderdag 18 april 2019 13:52 schreef Samzz het volgende:
Kleine wijziging, jullie hebben tot zaterdag om vragen in te sturen, zondag 21 april neem ik ze mee naar Syrco :D.
Ga je dan gelijk ook bij hem eten?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_186294177
quote:
5s.gif Op donderdag 18 april 2019 15:15 schreef golfer het volgende:

[..]

Ga je dan gelijk ook bij hem eten?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En mogen wij mee natuurlijk. *)
  donderdag 18 april 2019 @ 15:40:08 #88
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186294425
quote:
5s.gif Op donderdag 18 april 2019 15:15 schreef golfer het volgende:

[..]

Ga je dan gelijk ook bij hem eten?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zou mooi zijn :7.

quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 15:21 schreef Embraer89 het volgende:

[..]

En mogen wij mee natuurlijk. *)
Op eigen kosten vind ik dat prima.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_186341421
Eet smakelijk :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_186382585
Wanneer komt het online?
  dinsdag 23 april 2019 @ 18:03:06 #91
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186382953
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 april 2019 17:38 schreef Embraer89 het volgende:
Wanneer komt het online?
Zodra ik t klaar heb en t door Syrco ook gelezen is.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  maandag 29 april 2019 @ 20:13:00 #92
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186502435
En??? Is er al witte rook??
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 29 april 2019 @ 21:53:22 #93
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186505100
quote:
5s.gif Op maandag 29 april 2019 20:13 schreef golfer het volgende:
En??? Is er al witte rook??
Ben bijna klaar, hoop t allemaal morgen naar Syrco te kunnen sturen.

Sorry dat t zo lang duurt, het is best veel werk.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_186525661
quote:
1s.gif Op maandag 29 april 2019 21:53 schreef Samzz het volgende:

[..]

Ben bijna klaar, hoop t allemaal morgen naar Syrco te kunnen sturen.

Sorry dat t zo lang duurt, het is best veel werk.
Ben zeer benieuwd!

Bedankt voor al je moeite ^O^
  donderdag 2 mei 2019 @ 15:46:21 #95
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186565997
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 april 2019 21:07 schreef Crabapple het volgende:

[..]

Ben zeer benieuwd!

Bedankt voor al je moeite ^O^
Graag gedaan! Ik vond het erg leuk om te doen.

Het interview is zo goed als klaar, de tekst ligt nu bij Syrco, dus even afwachten hoe snel hij kan reageren en of er naar aanleiding daarvan aanpassingen gedaan moeten worden.

Als t volgens planning verloopt gaat t interview maandag online :).
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  donderdag 2 mei 2019 @ 16:00:16 #96
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186566258
quote:
14s.gif Op donderdag 2 mei 2019 15:46 schreef Samzz het volgende:

[..]

Graag gedaan! Ik vond het erg leuk om te doen.

Het interview is zo goed als klaar, de tekst ligt nu bij Syrco, dus even afwachten hoe snel hij kan reageren en of er naar aanleiding daarvan aanpassingen gedaan moeten worden.

Als t volgens planning verloopt gaat t interview maandag online :).
Met pics van (jou) jullie erbij?
  donderdag 2 mei 2019 @ 16:04:31 #97
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186566338
quote:
0s.gif Op donderdag 2 mei 2019 16:00 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Met pics van (jou) jullie erbij?
Er was geen fotograaf mee, dus nee ;). Geen foto van mij iig.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  Moderator zaterdag 4 mei 2019 @ 18:26:23 #98
39093 crew  jitzzzze
Banaan in je oor
pi_186611863
lat maar duurt te lang syrco
pi_186611903
flop
  zaterdag 4 mei 2019 @ 20:10:21 #101
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186612353
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 mei 2019 19:51 schreef diepzeekroket het volgende:
lat maar duurt te lang syrco
Ho ho, dat ligt niet aan hem. Ik doe dit in mijn vrije tijd, dus dat t even duurt ligt aan mij, de uitwerking kost tijd en ik wilde dat goed doen :).

Maar t interview komt maandag online :).
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_186613143
Ben benieuwd, goed werk!
Even a broken clock is right twice a day.
  zaterdag 4 mei 2019 @ 20:43:43 #103
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186613286
Helemaal goed Samzz! We wachten braaf nog even O+
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')