En dna eerlijk antwoord geven hè, wordt er na sluitingstijd door het personeel eentje opgestoken of hou je het binnen 100% rookvrij?quote:Op zaterdag 13 april 2019 18:01 schreef Plompzakker het volgende:
Mag men in jouw restaurant binnen sigaren roken?
Keramische pan wegflikkeren en een Carbon Steel pan kopen.quote:Op zaterdag 13 april 2019 15:56 schreef Qunix het volgende:
Ik heb een keramische koekenpan maar ondanks ik veel olie gebruik, plakt alles binnen enkele seconden vast. Eieren, vleesch, etc... Het maakt niet uit als ik iets vrijwel direct in de pan doe, of als ik eerst de pan heel heet laat worden. Ik gebruik normale afwaszeep (klein drupje aan het begin) en deze pan komt vrijwel als laatste aan de beurt. Pan is een half jaar oud.
Wat kan ik doen om het niet te laten plakken? Ander afwasmiddel gebruiken, of boter gebruiken ipv olie?
En kan een sterrenchef ook goed bbq-en?
Wagyuu of Angus?
Is dat niet oorzaak en gevolg?quote:Op zaterdag 13 april 2019 20:15 schreef golfer het volgende:
Wat vind je zelf van het tegenwoordige prijsniveau van Michelinsterren-restaurants?
Is het gebruikelijk dat, wanneer je 1 of meerdere sterren krijgt, dan ook de prijzen meteen met heel veel procent te verhogen?
En is jouw streven om net als Sergio ooit had, 3 Michelinsterren te gaan behalen?
Lol ik dacht dat dit zoiets was als vraag wat je wil en dat hij hier gaat antwoorden.quote:Op zaterdag 13 april 2019 20:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Niet alle 'kutvragen' zullen aan Syrco voorgelegd worden. We maken een selectie. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het interview maar ook omwille van de tijd.
Nee, dit is een echt officieel live interviewquote:Op zaterdag 13 april 2019 22:00 schreef phoenyx het volgende:
[..]
Lol ik dacht dat dit zoiets was als vraag wat je wil en dat hij hier gaat antwoorden.
Oke ja doe mijn vraag dan maar in het interview jaquote:Op zaterdag 13 april 2019 22:03 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nee, dit is een echt officieel live interview
Oh lees ik nu pas Dacht ook dat het een vraagwatjewiltopic achtige was.quote:Op zaterdag 13 april 2019 20:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
Niet alle 'kutvragen' zullen aan Syrco voorgelegd worden. We maken een selectie. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het interview maar ook omwille van de tijd.
Ik zou er niet tegen kunnen, maar op zich lijkt het mij wel schitterend om de Chef uit te dagen op die manier zeg maarquote:Op zondag 14 april 2019 11:46 schreef Bluezz het volgende:
Vind je het 't leukst als mensen voor (een voor hun onbekend) chef's verrassingsmenu gaan en je helemaal los kan gaan ....
Op een paar reacties na worden er imo prima vragen gesteld?quote:Op zondag 14 april 2019 19:08 schreef Myraela het volgende:
Leuk dat jullie dit geregeld hebben. Hopelijk leest hij, of welke toekomstige kandidaat dan ook, nooit mee in het topic. Want ik kan me zo voorstellen dat ze dan al snel al het respect kwijt zijn voor dit platform.
quote:Op zondag 14 april 2019 19:18 schreef Samzz het volgende:
Op een paar reacties na worden er imo prima vragen gesteld?
Overigens de onzin uit t topic gehaald, zojuist.
Ron Blaauw heeft daarna meteen weer een ster gekregen en behouden met z'n gastrobar.quote:Op maandag 15 april 2019 13:31 schreef ook_gek het volgende:
Er zijn sterren chefs die de Michelinster een belemmering vinden en juist er geen 1 willen. Ron blauw heeft een soort gelijke uitspraak gedaan en zijn 2 sterren ingeleverd.
Ja klopt, maar dat was niet zijn doe maar de vraag blijft wel interessant. Laat je je zelf beperken uit angst om de ster te verliezen.quote:Op maandag 15 april 2019 14:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Ron Blaauw heeft daarna meteen weer een ster gekregen en behouden met z'n gastrobar.
Hoeveel taalfouten kan je maken in 1 zin...quote:Op woensdag 17 april 2019 10:42 schreef diepzeekroket het volgende:
ik wilde graag weten heo een sterrenchef een ei bereid ene ei is namelijk een heel simpel ingrediet maar kan je heel makkelijk verklutsen en dat gebeurd ook vaak ,, maar mijn vraag is verwijderd is zeker weer niet goed genoeg ofzo
Gewoon een scheutje fipronil er overheen gooienquote:Op woensdag 17 april 2019 10:42 schreef diepzeekroket het volgende:
ik wilde graag weten heo een sterrenchef een ei bereid ene ei is namelijk een heel simpel ingrediet maar kan je heel makkelijk verklutsen en dat gebeurd ook vaak ,, maar mijn vraag is verwijderd is zeker weer niet goed genoeg ofzo
En mag ik er ook bij zijn en hem vragen stellen?quote:Op donderdag 18 april 2019 01:10 schreef svann het volgende:
Wanneer gaat het interview plaatsvinden?
Het laatste weekend van april, dus nog eventjes geduld .quote:Op donderdag 18 april 2019 01:10 schreef svann het volgende:
Wanneer gaat het interview plaatsvinden?
Kom jij ook met je bakkes in beeldquote:Op donderdag 18 april 2019 06:59 schreef Samzz het volgende:
[..]
Het laatste weekend van april, dus nog eventjes geduld .
Het wordt een geschreven interview . Ik ben geen televisiemateriaal . Dus dat bespaar ik jullie.quote:Op donderdag 18 april 2019 08:48 schreef Embraer89 het volgende:
[..]
Kom jij ook met je bakkes in beeld
Jammer, gemiste kans.quote:Op donderdag 18 april 2019 08:57 schreef Samzz het volgende:
[..]
Het wordt een geschreven interview . Ik ben geen televisiemateriaal . Dus dat bespaar ik jullie.
ja lieve golfie ik ga een sterrechef naturlijk niet vertellen wat hij moet doen hoor ,, mij vraag is heel simpel en daarom zo leuk hoe bereid een sterrechef een ei sterrechef waardig voor zijn gasten. nou ik ben beniewd hoor jij ookquote:Op woensdag 17 april 2019 17:23 schreef golfer het volgende:
[..]
Hoeveel taalfouten kan je maken in 1 zin...
Wat voor ei bedoel je? Gekookt? Gebakken? Geklutst? Omelet? Geroerbakken? Gepocheerd?
Ga je dan gelijk ook bij hem eten?quote:Op donderdag 18 april 2019 13:52 schreef Samzz het volgende:
Kleine wijziging, jullie hebben tot zaterdag om vragen in te sturen, zondag 21 april neem ik ze mee naar Syrco .
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op donderdag 18 april 2019 15:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Ga je dan gelijk ook bij hem eten?En mogen wij mee natuurlijk.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op donderdag 18 april 2019 15:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Ga je dan gelijk ook bij hem eten?Zou mooi zijn .SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op eigen kosten vind ik dat prima.quote:“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
Zodra ik t klaar heb en t door Syrco ook gelezen is.quote:
Ben bijna klaar, hoop t allemaal morgen naar Syrco te kunnen sturen.quote:
Ben zeer benieuwd!quote:Op maandag 29 april 2019 21:53 schreef Samzz het volgende:
[..]
Ben bijna klaar, hoop t allemaal morgen naar Syrco te kunnen sturen.
Sorry dat t zo lang duurt, het is best veel werk.
Graag gedaan! Ik vond het erg leuk om te doen.quote:Op dinsdag 30 april 2019 21:07 schreef Crabapple het volgende:
[..]
Ben zeer benieuwd!
Bedankt voor al je moeite
Met pics van (jou) jullie erbij?quote:Op donderdag 2 mei 2019 15:46 schreef Samzz het volgende:
[..]
Graag gedaan! Ik vond het erg leuk om te doen.
Het interview is zo goed als klaar, de tekst ligt nu bij Syrco, dus even afwachten hoe snel hij kan reageren en of er naar aanleiding daarvan aanpassingen gedaan moeten worden.
Als t volgens planning verloopt gaat t interview maandag online .
Er was geen fotograaf mee, dus nee . Geen foto van mij iig.quote:Op donderdag 2 mei 2019 16:00 schreef Frozen-assassin het volgende:
[..]
Met pics van (jou) jullie erbij?
Ho ho, dat ligt niet aan hem. Ik doe dit in mijn vrije tijd, dus dat t even duurt ligt aan mij, de uitwerking kost tijd en ik wilde dat goed doen .quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |