abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_186216105
Patat met mayonaise of frietsaus?
pi_186216396
Wat is je favoriete ingredient om mee te koken?

+

Wat je favoriete kruid om in gerechten te verwerken?
  zondag 14 april 2019 @ 18:37:01 #53
418311 Claude_Viole
Loopt te kloten...
pi_186216766
Wat is je grootste culinaire keuken blunder ooit? (wees eerlijk ;) )
pi_186217430
Leuk dat jullie dit geregeld hebben. Hopelijk leest hij, of welke toekomstige kandidaat dan ook, nooit mee in het topic. Want ik kan me zo voorstellen dat ze dan al snel al het respect kwijt zijn voor dit platform.
  zondag 14 april 2019 @ 19:15:57 #55
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_186217578
Je lekkerste Nederlandse tent zonder ster?
  zondag 14 april 2019 @ 19:18:33 #56
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_186217634
quote:
14s.gif Op zondag 14 april 2019 19:08 schreef Myraela het volgende:
Leuk dat jullie dit geregeld hebben. Hopelijk leest hij, of welke toekomstige kandidaat dan ook, nooit mee in het topic. Want ik kan me zo voorstellen dat ze dan al snel al het respect kwijt zijn voor dit platform.
Op een paar reacties na worden er imo prima vragen gesteld?

Overigens de onzin uit t topic gehaald, zojuist.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  maandag 15 april 2019 @ 02:50:11 #57
469315 Kamelenteen
Lekkerste kont op FOK!
pi_186225369
Heb je een recept voor een Michelin-waardig gehaktballetje? Ik hou gewoon van een simpel gerecht, in plaats van designvoer op een mooi bordje met onkruid als garnering.

En, als je voor jezelf of je gezinnetje thuis kookt. Wat is dan je favoriete recept? Kook je dan ook zo uitgebreid als in je restaurant of hou je het dan juist simpel?
  maandag 15 april 2019 @ 09:21:42 #58
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_186226797
Op welke manier bereid je jacobsschelpen en welke sausen gebruik je er bij?
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_186228739
quote:
1s.gif Op zondag 14 april 2019 19:18 schreef Samzz het volgende:

Op een paar reacties na worden er imo prima vragen gesteld?

Overigens de onzin uit t topic gehaald, zojuist.
^O^
pi_186230403
Wat is voor jou het lastigste gerecht om te bereiden (qua werkwijze, tijd, ingrediėnten, materiaal om mee te werken)?

Wat is jouw 'quilty pleasure' qua koken en qua zelf eten?
(absoluut geen sterrenchef waardig 😉, maar oh zo leuk /lekker om te doen of op te eten)
  maandag 15 april 2019 @ 13:31:44 #61
17337 ook_gek
doet ie anders nooit
pi_186231003
Er zijn sterren chefs die de Michelinster een belemmering vinden en juist er geen 1 willen. Ron blauw heeft een soort gelijke uitspraak gedaan en zijn 2 sterren ingeleverd.

Om een Michelinster te bemachtigen moet je aan hele strenge voorwaardes voldoen. Is dat niet een rem op creativiteit in de keuken? Want als je daar van teveel afwijkt kan dat je ster kosten. Je kan dus zeggen dat je altijd in “dienst” bent van de Michelinster. Wat creativiteit en experimenteren kan remmen lijkt mij?
Alle hoeren kunnen vertrekken, zolang de man nog z'n handen heeft om zelf te kunnen trekken.
Never underestimate the power of stupid people in a large group
  maandag 15 april 2019 @ 14:22:04 #62
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186231763
quote:
1s.gif Op maandag 15 april 2019 13:31 schreef ook_gek het volgende:
Er zijn sterren chefs die de Michelinster een belemmering vinden en juist er geen 1 willen. Ron blauw heeft een soort gelijke uitspraak gedaan en zijn 2 sterren ingeleverd.

Ron Blaauw heeft daarna meteen weer een ster gekregen en behouden met z'n gastrobar.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 15 april 2019 @ 16:20:17 #63
17337 ook_gek
doet ie anders nooit
pi_186233318
quote:
0s.gif Op maandag 15 april 2019 14:22 schreef golfer het volgende:

[..]

Ron Blaauw heeft daarna meteen weer een ster gekregen en behouden met z'n gastrobar.
Ja klopt, maar dat was niet zijn doe :D maar de vraag blijft wel interessant. Laat je je zelf beperken uit angst om de ster te verliezen.
Alle hoeren kunnen vertrekken, zolang de man nog z'n handen heeft om zelf te kunnen trekken.
Never underestimate the power of stupid people in a large group
  maandag 15 april 2019 @ 16:33:18 #64
268341 Xaryna
Ecchi yaoi
pi_186233486
In mijn ervaring is verfijnd eten meestal opgebouwd rondom vlees of vis. Waarom raken chefs en michelinsterrestaurants vaak in paniek als er ineens vegetarisch of veganistisch wordt gevraagd? Goed koken draait toch om meer dan alleen een stukje vlees/vis perfect bereiden?
Chocoladetaartjes.
Op donderdag 25 juli 2013 18:44 schreef trovey het volgende: Evert, de vrouwelijke versie. :P
pi_186241296
Hoe ga je om met de inkoop van de beste, verse ingrediėnten terwijl je niet zeker bent van de afname? Moet je veel (dure) ingrediėnten weggooien of heb je een manier om die kosten op dat vlak onder de duim te houden?
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_186245474
Hou je van koreander? Ik heb er zelf hekel aan en vind dat te veel chefs het er te pas en onpas doorheen doen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_186245941
Wat is je quilty pleasure qua eten?
pi_186269209
ik wilde graag weten heo een sterrenchef een ei bereid ene ei is namelijk een heel simpel ingrediet maar kan je heel makkelijk verklutsen en dat gebeurd ook vaak ,, maar mijn vraag is verwijderd is zeker weer niet goed genoeg ofzo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 april 2019 @ 10:55:12 #69
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_186269361
je hebt de ballen van de Librije. Heb je ook de ballen van Syrco of Pure C?
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 17 april 2019 @ 16:54:28 #70
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_186275099
Is saffraan altijd al duur geweest?
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  woensdag 17 april 2019 @ 17:12:52 #71
482094 Mikeytt
Any/All. 1997
pi_186275480
-nee-

[ Bericht 94% gewijzigd door Samzz op 17-04-2019 17:18:51 ]
Revolutions are the locomotives of history.
[img]https://i.imgur.com/jDiUACq.png[/img]
  woensdag 17 april 2019 @ 17:23:46 #72
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186275670
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2019 10:42 schreef diepzeekroket het volgende:
ik wilde graag weten heo een sterrenchef een ei bereid ene ei is namelijk een heel simpel ingrediet maar kan je heel makkelijk verklutsen en dat gebeurd ook vaak ,, maar mijn vraag is verwijderd is zeker weer niet goed genoeg ofzo
Hoeveel taalfouten kan je maken in 1 zin... ;)

Wat voor ei bedoel je? Gekookt? Gebakken? Geklutst? Omelet? Geroerbakken? Gepocheerd?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_186286539
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2019 10:42 schreef diepzeekroket het volgende:
ik wilde graag weten heo een sterrenchef een ei bereid ene ei is namelijk een heel simpel ingrediet maar kan je heel makkelijk verklutsen en dat gebeurd ook vaak ,, maar mijn vraag is verwijderd is zeker weer niet goed genoeg ofzo
Gewoon een scheutje fipronil er overheen gooien
metal up your ass
  donderdag 18 april 2019 @ 01:10:04 #74
2651 svann
night-hawk
pi_186286835
Wanneer gaat het interview plaatsvinden?
seek electricity                     Fok!Team Kiva micro-kredieten == Doe mee met $25! == topic
  donderdag 18 april 2019 @ 02:06:35 #75
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186287158
quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 01:10 schreef svann het volgende:
Wanneer gaat het interview plaatsvinden?
En mag ik er ook bij zijn en hem vragen stellen?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')