abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_186197587
Ik had gezien in oa fucking perfect dat sergio veel advies geeft bij je gerechten, zou je zonder zijn advies net zo ver zijn gekomen en ook nu 2 sterren hebben?
pi_186197782
Ik heb altijd het idee dat in restaurants in de keuken enorm gerommeld wordt met het eten. Alles moet snel, het moet er goed uit zien maar meer hoeft niet.
Tuurlijk, het eten is altijd wel lekker en ziek ervan worden komt zelden voor, maar is dit idee dikke onzin en gevoed door programma's als die van Rob Geus? Of kun je echt wel stellen: 3+ sterren is altijd prima?

[ Bericht 7% gewijzigd door gebrokenglas op 14-04-2019 15:20:04 ]
Weet je dat ook weer
pi_186197924
Welk gerecht vind je qua pallet van smaken vergelijkbaar met de meest kleurintense schilderijen van Van Gogh?
  zaterdag 13 april 2019 @ 21:31:32 #29
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_186198284
quote:
5s.gif Op zaterdag 13 april 2019 20:15 schreef golfer het volgende:
Wat vind je zelf van het tegenwoordige prijsniveau van Michelinsterren-restaurants?
Is het gebruikelijk dat, wanneer je 1 of meerdere sterren krijgt, dan ook de prijzen meteen met heel veel procent te verhogen?
En is jouw streven om net als Sergio ooit had, 3 Michelinsterren te gaan behalen?
Is dat niet oorzaak en gevolg?
Doordat er meer sterren zijn is er ook meer vraag naar een tafeltje en om mensen steeds te moeten afwijzen is ook niet leuk.
Door de prijzen te verhogen is er minder vraag naar een tafeltje en hoeven mensen "maar" een half jaartje op de wachtlijst te staan.
Daarnaast zijn de producten die op de kaart staan ook vaak qua inkoop duurder.
pi_186198499
Wat eet jij zelf het liefst als je maar één gerecht mocht kiezen?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_186198828
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2019 20:56 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Niet alle 'kutvragen' zullen aan Syrco voorgelegd worden. We maken een selectie. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het interview maar ook omwille van de tijd.
Lol ik dacht dat dit zoiets was als vraag wat je wil en dat hij hier gaat antwoorden.
pi_186198919
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 april 2019 22:00 schreef phoenyx het volgende:

[..]

Lol ik dacht dat dit zoiets was als vraag wat je wil en dat hij hier gaat antwoorden.
Nee, dit is een echt officieel live interview :)
Spoilers!
pi_186198933
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2019 22:03 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Nee, dit is een echt officieel live interview :)
Oke ja doe mijn vraag dan maar in het interview ja :)
pi_186201225
Wat is het favoriete gerecht dat je voor jezelf maakt?
Whatever...
  zondag 14 april 2019 @ 00:22:10 #35
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_186201566
Wat is het moeilijkst te bereiden?

Voorgerecht: Vega, gevogelte, vis, vlees, fruit, rauw, soep
Hoofd: Vega, gevogelte, vis, pasta, rijst, vlees
Na:? (sorry, ben niet van de na )
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_186203045
Gaat iemand ooit nog de gehaktbal kiekeboe van eurokok Martin overtreffen?
Rossoneri siamo noi.
  zondag 14 april 2019 @ 07:00:44 #37
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_186203601
Pure C zit in Cadzand en profileert zich nadrukkelijk als Zeeuws. Zou je kaart er wezenlijk anders uitzien als je elders een restaurant zou hebben, bijvoorbeeld de Veluwe, Friesland, Zuid-Limburg, Zuid-Frankrijk? Hoe belangrijk is dat streekgebonden element in de moderne culinaire wereld, bijvoorbeeld voor Michelin?
pi_186204678
Weet u een gerecht dat in een kwartier te bereiden is, maar toch bijzonder is?

Hoe wordt er omgegaan met receptgeheimen? Wat houdt iemand tegen om ontslag te nemen en gerechten te gaan kopiëren?
pi_186204824
Wat vind u leuker? Een nieuw recept bedenken of een bestaand recept perfectioneren/eigen draai aan geven?
pi_186205585
Kun je met simpele ingrediënten uit de supermarkt een sterrenmaaltijd maken?
  zondag 14 april 2019 @ 09:44:18 #41
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_186205663
De Trend is een tasting menu, maar kook je niet liever a la carte?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_186206471
Hoe hard is de concurrentie onderling in de keuken?

Genoten trouwens van De nieuwe garde paar jaar geleden, Syrco maakte op mij de meeste indruk. Komt er nog een vervolg?

[ Bericht 67% gewijzigd door danos op 14-04-2019 10:39:58 ]
Even a broken clock is right twice a day.
pi_186206525
Wat vind je van mensen die hun biefstuk well done willen eten?

En van mensen die zonder te proeven extra zout/peper toevoegen.
Kids are like farts in that way. They never seem to bother the owner as much as they bother everyone else.
pi_186207626
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 april 2019 20:56 schreef Lucky_Strike het volgende:

Niet alle 'kutvragen' zullen aan Syrco voorgelegd worden. We maken een selectie. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het interview maar ook omwille van de tijd.
Oh lees ik nu pas :D Dacht ook dat het een vraagwatjewiltopic achtige was.
pi_186207655
Vind je het 't leukst als mensen voor (een voor hun onbekend) chef's verrassingsmenu gaan en je helemaal los kan gaan en zijn deze gerechten dan totaal anders elke avond of volg je dan toch vaak de kaart vanwege inkoop en varieer je daar dan op?
pi_186209764
Wie - buiten mijn goede vriend Sergio Herman - is jouw grote voorbeeld?
  zondag 14 april 2019 @ 15:26:21 #47
131800 Tarado
capô de fusca
pi_186212359
wat vind je het beste restaurant van NL en waarom
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 14 april 2019 @ 15:28:57 #48
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186212415
Ga je na een hele dag sterrengerechten klaarmaken thuis ook nog uitgebreid staan koken, of gooi je dan gewoon een kant-en-klare maaltijd in de magnetron?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 14 april 2019 @ 15:32:40 #49
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_186212492
Hoeveel uur per dag ben je gemiddeld kwijt met de inkoop, mise en place erbij en het koken voor de gasten?
En denk je dat je dat tot op hoge leeftijd kan volhouden?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_186213425
quote:
0s.gif Op zondag 14 april 2019 11:46 schreef Bluezz het volgende:
Vind je het 't leukst als mensen voor (een voor hun onbekend) chef's verrassingsmenu gaan en je helemaal los kan gaan ....
Ik zou er niet tegen kunnen, maar op zich lijkt het mij wel schitterend om de Chef uit te dagen op die manier zeg maar ^O^
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')