Is dat niet oorzaak en gevolg?quote:Op zaterdag 13 april 2019 20:15 schreef golfer het volgende:
Wat vind je zelf van het tegenwoordige prijsniveau van Michelinsterren-restaurants?
Is het gebruikelijk dat, wanneer je 1 of meerdere sterren krijgt, dan ook de prijzen meteen met heel veel procent te verhogen?
En is jouw streven om net als Sergio ooit had, 3 Michelinsterren te gaan behalen?
Lol ik dacht dat dit zoiets was als vraag wat je wil en dat hij hier gaat antwoorden.quote:Op zaterdag 13 april 2019 20:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Niet alle 'kutvragen' zullen aan Syrco voorgelegd worden. We maken een selectie. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het interview maar ook omwille van de tijd.
Nee, dit is een echt officieel live interviewquote:Op zaterdag 13 april 2019 22:00 schreef phoenyx het volgende:
[..]
Lol ik dacht dat dit zoiets was als vraag wat je wil en dat hij hier gaat antwoorden.
Oke ja doe mijn vraag dan maar in het interview jaquote:Op zaterdag 13 april 2019 22:03 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nee, dit is een echt officieel live interview
Oh lees ik nu pas Dacht ook dat het een vraagwatjewiltopic achtige was.quote:Op zaterdag 13 april 2019 20:56 schreef Lucky_Strike het volgende:
Niet alle 'kutvragen' zullen aan Syrco voorgelegd worden. We maken een selectie. Niet alleen vanwege de kwaliteit van het interview maar ook omwille van de tijd.
Ik zou er niet tegen kunnen, maar op zich lijkt het mij wel schitterend om de Chef uit te dagen op die manier zeg maarquote:Op zondag 14 april 2019 11:46 schreef Bluezz het volgende:
Vind je het 't leukst als mensen voor (een voor hun onbekend) chef's verrassingsmenu gaan en je helemaal los kan gaan ....
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |