abonnement Unibet Coolblue
pi_185121286
Korte samenvatting van het voorafgaande; leerlingen van de katholieke Covington High School uit Kentucky deden mee aan de 'March for Life' in Washington DC. March for Life is een conservatief christelijk initiatief om voornamelijk tegen abortus te demonstreren. Wanneer ze aan het eind van de demonstratie terug naar de bussen lopen, zien ze een groep native americans (indianen) staan, die vreedzaam rituele liederen zingen en op trommels slaan. De jongens gaan er joelend om heen staan, verhinderen dat de native americans weg kunnen lopen en maken de native americans belachelijk. De man met de trommel, Vietnamveteraan Nathan Philips, wordt door de blanke christelijke jongeren beschimpt, vernederd. Met name de jongen met de MAGA-pet heeft een zeer vervelende rol gespeeld. De hevig geemotioneerde Philips verklaarde na afloop dat de jongeren meerdere malen 'Build The Wall' riepen, een van de verkiezingsbeloften van Donald Trump. Als bewijs van de vernederingen werd een kort filmpje gemaakt door 1 van de indiaanse activisten online gezet. De media pakten er groot mee uit, talloze journalisten en celebrities spraken op social media hun walging uit voor het disrespect naar de bejaarde indiaanse Vietnamveteraan Philips en er werd meerdere malen opgeroepen om deze jongens te doxen (hun naam en adres online te zetten) en nauwelijks verholen oproepen tot geweld. Dit is hoe racistisch blank Amerika anno 2019 is en zo worden minderheden door de blanken met de nek aangekeken.

https://nos.nl/artikel/22(...)diaanse-afkomst.html

quote:
Commotie over treiteren Vietnamveteraan van indiaanse afkomst

ZO 20 JANUARI, 03:45

Een katholieke middelbare jongensschool in Kentucky is in verlegenheid gebracht door beelden die massaal op sociale media worden gedeeld. Te zien zijn leerlingen van de school, gekleed in sweaters en petjes waarop "Make America Great Again" staat, de verkiezingsslogan van president Trump.

De leerlingen waren vrijdag bij een grote, jaarlijkse anti-abortusdemonstratie in Washington. Tegelijkertijd werd daar betoogd door indianen bij hun Mars van de Inheemse Volken.

Een van de katholieke jongens staat pal voor een stamoudste, die bezig is met een ceremonie voor Vietnamveteranen van inheemse afkomst.

De jongen blijft minutenlang vlak bij hem staan en hem strak aankijken, zo is op de beelden te zien:

Die man is de 64-jarige Nathan Phillips, een bekende activist en zelf ook Vietnamveteraan. Het tweetal wordt omringd door andere leerlingen van de Covington Catholic High School die lachen en beelden maken van het voorval.

De maker van de beelden nam deel aan de Mars van de Inheemse Volken en zegt tegen CNN dat het incident ontstond toen Phillips probeerde een ruzie tussen de leerlingen en een andere groep betogers te sussen. Dat deed hij door zingend op de groep af te lopen. Als hij dichterbij komt, richt de groep leerlingen zich vervolgens op hem.

Andere lezing leerlingen
Een van de leerlingen geeft tegen een lokaal tv-station een andere lezing van het incident. Volgens de anonieme leerling waren hij en zijn klasgenoten aan het "juichen om de tijd de doden", toen ze werden benaderd door een groep volwassenen. Daar zat ook Nathan Phillips bij die op een trommel aan het slaan was. Ze dachten in het begin dat hij hun juichen ondersteunde met de trommel. Volgens de leerling kregen ze pas later door dat het ging om een "publiciteitsstunt".

Anderen zeggen dat er niet veel aan de hand was, en dat jonge jongens op schoolreis altijd zo zullen reageren als ze een Native American zien die op een trommel slaat.

In een video op Instagram reageert Phillips aangedaan. Hij zegt in tranen dat de leerlingen scandeerden "Bouw die muur, bouw die muur", verwijzend naar de muur die president Trump wil bouwen aan de grens tussen de VS en Mexico.

"Toen ik stond te zingen hoorde ik ze zeggen 'Bouw die muur'. Dat is ons land. Er horen daar geen muren te staan, dat is nog nooit gebeurd. Ik zou willen dat die jonge mannen hun energie besteden aan het echt groot maken van dit land, door degenen die honger lijden te helpen."

De kwestie van de muur verdeelt Amerika tot op het bot. Trump probeert de Democraten te bewegen in te stemmen met zijn plan, waarvoor hij zo'n 5 miljard euro wil uittrekken. Maar de Democraten doen dat niet en de ruzie daarover heeft geleid tot het op slot gaan van een deel van de overheid.

Discriminatie
De beelden maken indruk in de VS. Het geldt daar als ongepast om de spot te drijven met oorlogsveteranen. De school heeft excuses aangeboden en zegt dat er maatregelen worden genomen. Mogelijk worden de jongeren van school gestuurd.

Bovendien leidt de scene tot kritiek van de tegenstanders van Trump. "Is dit hoe ze Amerika weer groot willen maken?" is de teneur van veel reacties. Ook Phillips zelf liet zich in die zin uit. Indianen zien het voorval ook als symbolisch voor de discriminatie waar ze veelvuldig mee te maken krijgen.

Het Democratische congreslid Deb Haaland, zelf van inheemse afkomst, zegt op Twitter dat het gedrag van de leerlingen tekenend is voor het verval van fatsoensnormen onder de regering-Trump.

Een dag later liet de jongen uit de video weten dat hij juist geprobeerd had de situatie te kalmeren. "Ik bad in stilte dat de situatie niet uit de hand zou lopen", schreef Nick Sandmann in een verklaring.

O wacht.... het ging toch ietsje anders. Er is kort daarna een film van meer dan een uur opgedoken, die het voorafgaande ook heeft vastgelegd. De jongens stonden vlakbij een monument te wachten op de bussen om hen terug naar Kentucky te brengen. Tegenover hen stonden een aantal leden van de black supremacist Black Hebrew Isrealites, die de jongens uitdaagden en beledigden. Ze maakten de jongens uit voor incestbaby's, crackers (de zwarte variant van n*ggers) etc. Toen ze ook een zwarte leerling zagen, riepen ze dat hij moest oppassen omdat zijn blanke medeleerlingen hem zijn opensnijden om zijn organen te stelen. De jongens reageerden door onschuldige schoolliedjes te zingen. Niet ver daar vandaan stonden ook een aantal native americans (indianen), die hun eigen protestmars hielden. De Black Hebrew Isrealities beledigden ook hen. De indianen liepen daarop recht op de groep schooljongens af, en stopten voor de neus van een van de jongens, waarbij Philips op een paar centimeter afstand van zijn gezicht op zijn trom sloeg en liederen zong. Dit stukje werd gefilmd en zorgvuldig gemonteerd door (of via) een van de indiaanse activisten op social media gezet. Dit werd door de media en linkse gutmenschen gigantisch opgeblazen als een racistische aanval op een bejaarde indiaanse vietnamveteraan. Later bleek uit de complete video dat het Philips was die de confrontatie zocht (misschien om de jongeren uit te lokken de man van zich af te duwen of discriminerende dingen te zeggen?) en het een volwassene was die een minderjarige intimideerde. Ook kwam aan het licht dat Philips helemaal geen Vietnamveteraan is, maar ten tijde van de Vietnamoorlog in dienst zat, maar gewoon ergens in Amerika. Hij is niet de vietnamveteraan of held zoals men hem aanvankelijk in de media portretteerde. Hij bleek ook een linkse activist te zijn.

En dan nu.... payback time.

quote:
Leerling uit video met veteraan klaagt Washington Post aan



De jongen die vorige maand te zien was in een massaal gedeelde video met een veteraan, heeft een schadeclaim van 250 miljoen dollar ingediend tegen The Washington Post. In het filmpje lijkt het alsof hij een 64-jarige man van indiaanse afkomst treitert.

Op de beelden staat de 16-jarige Nick Sandmann bij het Lincoln Memorial in Washington minutenlang pal voor de gepensioneerde marinier Nathan Philips. Hij staart hem aan en glimlacht, terwijl Philips op een trommel slaat en zingt. Op de achtergrond joelen medeleerlingen van Sandmann.

De beelden gingen de wereld over en de leerling van een katholieke jongensschool uit Kentucky werd uitgemaakt voor racist. Ook werd zijn familie met de dood bedreigd. Sandmann zei eerder al dat hij tijdens de anti-abortusdemonstratie de gemoederen juist wilde bedaren.

Vooringenomen
Sandmann claimt nu dat The Washington Post hem ten onrechte heeft weggezet als racist. Ook vindt hij dat de krant vooringenomen is over Trump. De leerlingen droegen tijdens de demonstratie petjes met de campagneslogan van de president: Make America Great Again.

Achter het bedrag van 250 miljoen dollar zit volgens de leerling een gedachte: het is het bedrag dat Amazon-oprichter Jeff Bezos betaalde voor de krant in 2013.
Dit is waarschijnlijk slechts de eerste in een flinke rij media en celebrities die onterecht de jongens voor racisten uitmaakten en soms ook tot geweld jegens hen opriepen.

Bij het AD zitten ze zelfs nog een beetje in de ontkenningsfase
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_185121346
250 miljoen dollar eisen is wel een goede manier om snel je geloofwaardigheid te verliezen.

(overigens vond ik op de video niet zoveel schokkends te zien dus snapte de ophef toen al niet)
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:05:40 #3
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185121552
Mooie en complete openingspost Ed. ^O^

Je gedraagt je meer als een echte journalist dan die faalhazen van de NOS en Nu.nl die gewoon het oude verhaaltje van CNN (van voor die hele video uitkwam) overtikken en een beetje aanpassen.

Zo van ''de jongen zelf ontkent dat hij racistisch bezig was'' alsof dat uberhaupt nog ter discussie staat. 8)7
pi_185121627
NOS journaal berichtgeving hierover is echt tenenkrommend.

Alleen melden dat de jongen anders beweerd betreffende het voorval en dat hij de schadevergoeding eist.

Maar niks melden over en beelden tonen van de later opgedoken video's en het duidelijk worden hoe het werkelijk zat. En dat zat wel even heel erg anders.

Laat staan ook iets melden over de ranzige zaken geroepen door (zwarte) groepen daar.

Tering, wat een ontzettend makkelijke en eenzijdige berichtgeving weer.
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:20:47 #5
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185121910
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 10:53 schreef EdvandeBerg het volgende:
Tegenover hen stonden een aantal leden van de black supremacist Black Hebrew Isrealites
Heb je hier een fatsoenlijke bron voor?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:22:47 #6
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185121975
quote:
5s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:20 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Heb je hier een fatsoenlijke bron voor?
quote:
Nearby, a group of black Hebrew Israelites were shouting slurs at the boys and Native Americans on the scene.

https://www.nytimes.com/2(...)c-investigation.html
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:25:40 #7
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_185122030
Moest hard lachen toen deze hoax een paar weken geleden gewoon pontificaal op het 8 uur journaal van de NOS langs kwam.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:26:52 #8
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185122062
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:22 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

[..]

Dat miste nog even in de berichtgeving.

Wel grappig dat die school dan even zo'n 'agency' inhuurt om damage control te doen :').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185122122
Terecht. Wordt eens tijd dat de MSM verantwoording moeten afleggen voor dit soort ongefundeerde berichtgeving. Het is gewoon luie journalistiek. Twitter-ophef overtikken voor clicks of een eigen agenda. Maar het kan mensen wel enorm beschadigen.

Overigens is het bedrag symbolisch. Het is hetzelfde bedrag als wat Bezos toentertijd voor de WP betaalde.
pi_185122158
Benieuwd of haatheks Kathy Griffin ook aangeklaagd wordt. :)
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:31:42 #11
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185122166
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:29 schreef Aurelius het volgende:
Terecht. Wordt eens tijd dat de MSM verantwoording moeten afleggen voor dit soort ongefundeerde berichtgeving.
Maar welke dan? Tot nu toe heeft niemand het originele bericht gepost.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185122293
Die Sandmann heeft trouwens wel een kop om op te stompen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:37:57 #14
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_185122324
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:29 schreef Aurelius het volgende:
Overigens is het bedrag symbolisch. Het is hetzelfde bedrag als wat Bezos toentertijd voor de WP betaalde.
Dan heeft het dus ook niet zo veel met genoegdoening te maken, maar meer met Bezos pesten.
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:39:28 #15
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185122364
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:36 schreef KoosVogels het volgende:
Die Sandmann heeft trouwens wel een kop om op te stompen.
Dat is inderdaad wat heel veel Hollywood-tuig ook op Twitter slingerde, dat ze deze onschuldige blanke jongen graag in zijn gezicht zouden slaan, omdat hij het waagde om te glimlachen naar een Indiaan. En blanke glimlach = White Supremacy.
pi_185122403
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:39 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Dat is inderdaad wat heel veel Hollywood-tuig ook op Twitter slingerde, dat ze deze onschuldige blanke jongen graag in zijn gezicht zouden slaan, omdat hij het waagde om te glimlachen naar een Indiaan. En blanke glimlach = White Supremacy.
Of het ligt aan het feit dat hij blank is, durf ik niet te zeggen. Hij heeft gewoon een hoofd dat uitnodigt tot het geven van klappen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:42:37 #17
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185122460
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:37 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Dan heeft het dus ook niet zo veel met genoegdoening te maken, maar meer met Bezos pesten.
Pesten, een statement maken, hoe je het ook wil invullen. Ik denk niet dat hij zelf verwacht het totale bedrag te krijgen.
pi_185122463
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:40 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Of het ligt aan het feit dat hij blank is, durf ik niet te zeggen. Hij heeft gewoon een hoofd dat uitnodigt tot het geven van klappen.
dat hebben nu veel nederlanders ook met marokkanen
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:43:32 #19
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_185122493
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:40 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Of het ligt aan het feit dat hij blank is, durf ik niet te zeggen. Hij heeft gewoon een hoofd dat uitnodigt tot het geven van klappen.
Gelukkig houden we het hier op FOK bij woorden. ;)
(en dat gaat soms al meer dan ver genoeg)
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_185122648
Bizar, dit verwacht je niet van de linkse media.
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:49:08 #21
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185122688
quote:
Maar waar is de Washington Post dan?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:49:40 #22
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185122707
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:47 schreef TheJanitor het volgende:
Bizar, dit verwacht je niet van de linkse media.
Wat verwacht je niet? Dat media rapporteren op basis van viral videos zonder context en twitter commentaar? Welkom in 2019...
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185122786
Geen idee hoe het in de VS zit, maar in Nederland word je weggelachen met zo'n claim. Hooguit zal een medium worden gedwongen een rectificatie te plaatsen, maar dat is het dan ook wel.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:52:24 #24
482973 dagobertE6
ducktales, w00t
pi_185122790
Tegenwoordig mag je ook NIETS zeggen?
Ook weer es hoe hypocriet ze zijn met 'vrijheid van woord' enzo maar wel alle leugens van Trump als waarheid voorkauwen en de WAARHEID verbieden :r
pi_185122833
Overigens mooi inkijkje in de werking van de (Amerikaanse) MSM van CBS correspondent Lara Logan.

quote:
Logan added, “Although the media has historically always been left-leaning, we’ve abandoned our pretense — or at least the effort — to be objective, today. … We’ve become political activists, and some could argue propagandists, and there’s some merit to that.”


  woensdag 20 februari 2019 @ 11:56:02 #26
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185122904
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:53 schreef Aurelius het volgende:
Overigens mooi inkijkje in de werking van de (Amerikaanse) MSM van CBS correspondent Lara Logan.

[..]

Maar waar is dat originele artikel nou waar de aanklacht over gaat?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 11:56:05 #27
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185122907
quote:
Wauw dit is echt een goed relaas van wat er nou echt gebeurd is.
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:00:11 #28
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_185123019
Ik ben inmiddels overleden
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:00:15 #29
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_185123023
Guttegut, weer zoʼn aasgier die achteraf heul zielug gaat doen om daar heul veul geld aan te verdienen.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_185123084
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:52 schreef KoosVogels het volgende:
Geen idee hoe het in de VS zit, maar in Nederland word je weggelachen met zo'n claim. Hooguit zal een medium worden gedwongen een rectificatie te plaatsen, maar dat is het dan ook wel.
linkse media heeft bewust met leugens en manipulatie die puber kapot gemaakt.
Eerste keer dat ik een dergelijke schadeclaim goed vind. Die 250 miljoen zal hem niet woirden. Als ze schikken voor 1 of 10% is het al mooi.
pi_185123126
quote:
7s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:00 schreef Ringo het volgende:
Guttegut, weer zoʼn aasgier die achteraf heul zielug gaat doen om daar heul veul geld aan te verdienen.
Er is geheel ten onrechte een heksenjacht op hem ontketent, waarin oa werd opgeroepen hem wat aan te doen, laat hem daar maar wat aan verdienen ook dan.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:05:00 #32
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185123140
quote:
7s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:00 schreef Ringo het volgende:
Guttegut, weer zoʼn aasgier die achteraf heul zielug gaat doen om daar heul veul geld aan te verdienen.
Hij en zijn familie worden bedreigd door hordes schuimbekkende linkse idioten: ''zielig doen''. :')
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:05:39 #33
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185123153
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:02 schreef tupper het volgende:

[..]

linkse media heeft bewust met leugens en manipulatie die puber kapot gemaakt.
Maar waar dan? Dat kan niemand zeggen :D.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:09:31 #34
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_185123258
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:04 schreef Hathor het volgende:
Er is geheel ten onrechte een heksenjacht op hem ontketent, waarin oa werd opgeroepen hem wat aan te doen, laat hem daar maar wat aan verdienen ook dan.
Door “de linkse media”? ( :') )
Goh, dat wist ik niet.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_185123268
quote:
10s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:05 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar waar dan? Dat kan niemand zeggen :D.
Ze klagen de WaPo (als eerste aan) wegens een reeks artikelen. Ga zelf eens zoeken als je nieuwsgierig bent.
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:10:29 #36
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185123279
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:09 schreef Aurelius het volgende:

[..]

Ze klagen de WaPo (als eerste aan) wegens een reeks artikelen.
En welke zijn dat? Er mist nogal wat in dit topic.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185123307
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:36 schreef KoosVogels het volgende:
Die Sandmann heeft trouwens wel een kop om op te stompen.
Zo dan.
pi_185123321
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:02 schreef tupper het volgende:

[..]

linkse media heeft bewust met leugens en manipulatie die puber kapot gemaakt.
Eerste keer dat ik een dergelijke schadeclaim goed vind. Die 250 miljoen zal hem niet woirden. Als ze schikken voor 1 of 10% is het al mooi.
Ik geef hem een goede kans. Naar wat ik begrijp is de Amerikaanse wet een stuk strenger ten aanzien van het zwartmaken van private figuren t.o.v. publieke figuren.

quote:
Malice only needs to be proven in cases involving public figures. In cases of private persons, defamation only requires false statements broadcast(spoken or written) to one or more persons and some degree of negligence on the part of the broadcaster in not checking for the truthfulness of the claims.
pi_185123334
quote:
7s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:09 schreef Ringo het volgende:

[..]

Door “de linkse media”? ( :') )
Goh, dat wist ik niet.
Nee, op social media, mogelijk gemaakt door het verspreiden van valse informatie.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_185123341
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:10 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

En welke zijn dat? Er mist nogal wat in dit topic.
http://www.washingtonpost.com/wp-adv/archives/copyright.htm
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:18:57 #41
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185123442
quote:
Dat is geen link naar het betreffende artikel.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:19:15 #42
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185123447
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:13 schreef Aurelius het volgende:

[..]

Ik geef hem een goede kans. Naar wat ik begrijp is de Amerikaanse wet een stuk strenger ten aanzien van het zwartmaken van private figuren t.o.v. publieke figuren.

[..]

Maar waar gebeurt dat zwartmaken dan?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185123556
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:19 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar waar gebeurt dat zwartmaken dan?
Nou, vooruit dan maar trolletje.

http://www.hemmerlaw.com/blog/for-truth-for-justice-for-nicholas/

Zie bijlages (vanaf exhibit D).
pi_185123611
Hopelijk krijgt hij een behoorlijk bedrag.
pi_185123750
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:24 schreef Aurelius het volgende:

[..]

Nou, vooruit dan maar trolletje.

http://www.hemmerlaw.com/blog/for-truth-for-justice-for-nicholas/

Zie bijlages (vanaf exhibit D).
Wat ik lees, is dat die Phillips z'n verhaal doet. WaPo heeft vervolgens de school en het overkoepelend bestuur om een reactie gevraagd, maar die geven dat er nog een onderzoek loopt.

Journalistieke regels zijn niet geschonden.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:39:51 #46
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185123856
We kunnen hier natuurlijk lekker speculeren en met links gooien, maar de rechter gaat straks dat werk voor ons doen. Die zal vaststellen of Sandmann een punt heeft of niet.
pi_185123861
OP = ^O^ ^O^ ^O^
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_185123939
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:36 schreef KoosVogels het volgende:
Die Sandmann heeft trouwens wel een kop om op te stompen.
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:40 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Of het ligt aan het feit dat hij blank is, durf ik niet te zeggen. Hij heeft gewoon een hoofd dat uitnodigt tot het geven van klappen.
Gossie, je zo op een voetstuk gezette voorbeeldmedia vallen door de mand en jij vindt dat iemand op basis van uiterlijk wel een paar klappen mag krijgen.

Woow :N

Je staat altijd voor aan te schreeuwen dat 'rechts' zo erg en eng is.. Maar weer val jij door de mand.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:47:53 #49
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185124001
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:24 schreef Aurelius het volgende:

[..]

Nou, vooruit dan maar trolletje.

http://www.hemmerlaw.com/blog/for-truth-for-justice-for-nicholas/

Zie bijlages (vanaf exhibit D).
En waar is het zwartmaken dan? Het artikel geeft simpelweg de mening weer van die Philips.

En trolletje? Echt? Mensen die gewoon om informatie vragen die je idiote beweringen zouden kunnen onderbouwen... :').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185124015
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:52 schreef KoosVogels het volgende:
Geen idee hoe het in de VS zit, maar in Nederland word je weggelachen met zo'n claim. Hooguit zal een medium worden gedwongen een rectificatie te plaatsen, maar dat is het dan ook wel.
Schade uit smaad en laster kan gewoon gedekt worden hoor als er aantoonbare opzet in het spel is.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:48:52 #51
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185124020
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:48 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Schade uit smaad en laster kan gewoon gedekt worden hoor als er aantoonbare opzet in het spel is.
Dat is er natuurlijk niet.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185124076
quote:
7s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:00 schreef Ringo het volgende:
Guttegut, weer zoʼn aasgier die achteraf heul zielug gaat doen om daar heul veul geld aan te verdienen.
Weer verraad je jezelf. Als het andersom was, sta je voor aan te schreeuwen dat het terecht is die 250mln.

Heerlijk hypocriet links weer.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:53:31 #53
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185124095
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:52 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Weer verraad je jezelf. Als het andersom was, sta je voor aan te schreeuwen dat het terecht is die 250mln.

Heerlijk hypocriet links weer.
En dit is natuurlijk eigenlijk waar het om gaat he. Niemand geeft een reet om wat er nou echt gebeurd is of die Sandmann. Nee, het enige waar men hier om geeft is lekker schelden op elkaar en dit is weer de zoveelste vage kwestie die gebruikt wordt als stok :').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185124099
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:48 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat is er natuurlijk niet.
Jouw mening. Niet de waarheid.
Hij is ten onrechte publiekelijk aan de schandpaal genageld. Dus die is er zeker.
Er zal vast wel een goede yankee advocaat zijn die dat aannemelijk maakt.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_185124110
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:53 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

En dit is natuurlijk eigenlijk waar het om gaat he. Niemand geeft een reet om wat er nou echt gebeurd is of die Sandmann. Nee, het enige waar men hier om geeft is lekker schelden op elkaar en dit is weer de zoveelste vage kwestie die gebruikt wordt als stok :').
Lokt de media toch uit met dit gedrag?
Of is het toch weer te draaien als de schuld van 'rechts'?
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 20 februari 2019 @ 12:56:54 #56
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185124171
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:54 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Lokt de media toch uit met dit gedrag?
Maar welk gedrag dan? En welke media?

Dat die Philips totaal onbetrouwbaar is als activist lijkt me duidelijk. Evenals dat PR-bedrijfje dat die school ingehuurd heeft. Katholieken hebben sowieso de nodige ervaring met PR-damage control :').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185124267
Goede OP _O_ _O_

Ik kan dit wel waarderen, dit lijkt de enige manier om de media aan te pakken. Ze liegen, bedriegen en verdraaien feiten zodat het beter in hun eigen politieke straatje past. Hopelijk gaat dit de standaard worden om die leugenachtige clubjes eens hard aan te pakken.

Arnold Karskens gaat de NOS ook aanklagen las ik toevallig gisteren. Er zijn blijkbaar voldoende feiten voor een zaak.
pi_185124286
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:56 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar welk gedrag dan? En welke media?
Bewust het beeld willen creëren dat scholieren met MAGA petjes op extreemrechtse racisten zijn terwijl dat helemaal niet het geval is. Als die opnames van een uur er niet waren geweest die het tegendeel aantoonde had Sandmann geen leven meer.
  woensdag 20 februari 2019 @ 13:02:06 #59
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185124289
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:01 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

Arnold Karskens gaat de NOS ook aanklagen las ik toevallig gisteren.
_O-!
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 13:02:22 #60
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185124291
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:02 schreef Aquarii het volgende:

[..]

Bewust het beeld willen creëren dat scholieren met MAGA petjes op extreemrechtse racisten zijn terwijl dat helemaal niet het geval is.
Dat is de aanklacht ja maar waar gebeurt dat dan?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185124309
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:02 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat is de aanklacht ja maar waar gebeurt dat dan?
Bij Sandmann dus
pi_185124311
Het is terecht en begrijpelijk dat deze jongen een schadevergoeding eist, al is de hoogte van het bedrag natuurlijk lachwekkend en met een dikke knipoog tot stand gekomen.

De goede naam en eer van deze minderjarige jongen is door de Washington Post willens en wetens aangetast, in hun hang naar sensatie. Dat is vanuit journalistiek én moreel oogpunt zeer kwalijk, temeer omdat de jongen minderjarig is.
  woensdag 20 februari 2019 @ 13:04:07 #63
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185124335
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:03 schreef Aquarii het volgende:

[..]

Bij Sandmann dus
Maar waar dan?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 13:04:40 #64
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185124340
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:03 schreef Elfletterig het volgende:

De goede naam en eer van deze minderjarige jongen is door de Washington Post willens en wetens aangetast,
Dat hoor ik steeds maar waar gebeurt dat dan? Waarom kan niemand dat laten zien?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185124364
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:01 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Goede OP _O_ _O_

Ik kan dit wel waarderen, dit lijkt de enige manier om de media aan te pakken. Ze liegen, bedriegen en verdraaien feiten zodat het beter in hun eigen politieke straatje past. Hopelijk gaat dit de standaard worden om die leugenachtige clubjes eens hard aan te pakken.

Arnold Karskens gaat de NOS ook aanklagen las ik toevallig gisteren. Er zijn blijkbaar voldoende feiten voor een zaak.
Het is tamelijk absurd om over "de media" als één geheel te praten. De grootste leugenaar van allemaal zit trouwens in het Witte Huis; een man die sinds zijn installatie werkelijk duizenden leugens en onwaarheden heeft verkondigd. En dat is niet mijn gekleurde mening, maar gewoon een aantoonbaar feit.

We moeten af van generieke termen als "fake news media", we moeten gewoon gericht - per geval - de inhoudelijke misstanden aanpakken. De klachten van Arnold Karskens aan het adres van de NOS zijn inhoudelijk zeer goed onderbouwd; zie het topic hierover, dat om onbegrijpelijke redenen vanuit NWS naar BNW is verplaatst.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 20-02-2019 13:09:43 ]
pi_185124395
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:04 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat hoor ik steeds maar waar gebeurt dat dan? Waarom kan niemand dat laten zien?
Er is heel nadrukkelijk een beeld van de jongen neergezet alsof hij een racist is die een native American uitlacht. De Washington Post en andere media (waaronder de NOS) deden geen enkele moeite om de ware toedracht van de situatie te noemen, namelijk dat de native American juist de confrontatie zocht en dat de jongen juist de rust bewaarde.
  woensdag 20 februari 2019 @ 13:09:53 #67
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185124411
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:08 schreef Elfletterig het volgende:

[..]

Er is heel nadrukkelijk een beeld van de jongen neergezet alsof hij een racist is die een native American uitlacht.
Maar waar gebeurt dat dan? Niet in het artikel in ieder geval.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185124516
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:56 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Wauw dit is echt een goed relaas van wat er nou echt gebeurd is.
Schandalig als het zo leest, al die media en Hollywood sterren dachten er weer mee weg te komen. Het is onbegrijpelijk dat er nog mensen rondlopen die blind achter die soort propaganda blijven aanlopen. Het is zelfs onbegrijpelijk dat wij dit als bevolking nog blijven accepteren, Göbbels likt er zijn vingers bij af.
pi_185124611
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:03 schreef Elfletterig het volgende:
Het is terecht en begrijpelijk dat deze jongen een schadevergoeding eist, al is de hoogte van het bedrag natuurlijk lachwekkend en met een dikke knipoog tot stand gekomen.

De goede naam en eer van deze minderjarige jongen is door de Washington Post willens en wetens aangetast, in hun hang naar sensatie. Dat is vanuit journalistiek én moreel oogpunt zeer kwalijk, temeer omdat de jongen minderjarig is.
Het ligt meer voor de hand om die Phillips aan te klagen. Verhaal komt immers bij hem vandaan. WaPo heeft nog de school en het bestuur om een reactie gevraagd, maar daar werd ook niemand wijzer van.

Maar ja, van een kale kip valt niet te plukken. Dan maar de WaPo aanklagen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 februari 2019 @ 13:48:49 #70
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_185125078
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:09 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar waar gebeurt dat dan? Niet in het artikel in ieder geval.
Heb je onder een steen gewoond vorige maand? De hele Hollywood/LA/NYC deugbrigade ging los.

Want orange man bad, dus deze kids ook bad. Er werd in diverse social media berichten opgeroepen tot het openbaar maken van de namen en adressen van deze jongen(s). Goh, wat zou er dan kunnen gebeuren? Dan komt de plaatselijk antfia je huis platbranden en verder kom je nergens meer aan het werk of op een universiteit. En er werd ook door twitteraars verholen opgeroepen tot geweld. Zie ook de KoosVogelsen onder ons, die dan zeggen dat zo iemand een kop heeft om op te slaan. Als maar genoeg 'influencers' dat roepen is er vanzelf ergens een vadsige-borderliners-met-blauwgeverfd-haar brigade die vriendjes opstoken omdat ook werkelijk te gaan doen.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_185125108
Alle Angelsaksische media is enorm gekleurd. Aanpakken die handel. Niet alleen als het gaat om binnenlandse politiek maar ook het enorm demoniseren en zwart maken van landen die niet onderdanig zijn aan Amerikaanse belangen (China, Rusland, Iran) en daar komt nog eens die westerse bias overheen bij het rapporteren over het buitenland.

[ Bericht 13% gewijzigd door Jellereppe op 20-02-2019 14:01:26 ]
  woensdag 20 februari 2019 @ 13:52:24 #72
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185125150
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:48 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Heb je onder een steen gewoond vorige maand? De hele Hollywood/LA/NYC deugbrigade ging los.

Want orange man bad, dus deze kids ook bad. Er werd in diverse social media berichten opgeroepen tot het openbaar maken van de namen en adressen van deze jongen(s). Goh, wat zou er dan kunnen gebeuren? Dan komt de plaatselijk antfia je huis platbranden en verder kom je nergens meer aan het werk of op een universiteit. En er werd ook door twitteraars verholen opgeroepen tot geweld. Zie ook de KoosVogelsen onder ons, die dan zeggen dat zo iemand een kop heeft om op te slaan. Als maar genoeg 'influencers' dat roepen is er vanzelf ergens een vadsige-borderliners-met-blauwgeverfd-haar brigade die vriendjes opstoken omdat ook werkelijk te gaan doen.
Ok...

Maar waar gebeurt dat in het artikel dan?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185125232
De Nederlandse journalistiek neemt steeds meer klakkeloos over uit de VS.

Zo ook in het Smollet topic.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_185125284
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:57 schreef FlippingCoin het volgende:
De Nederlandse journalistiek neemt steeds meer klakkeloos over uit de VS.

Zo ook in het Smollet topic.
Absoluut. Ik heb zelfs NOS materiaal zien overnemen van Radio Free Asia terwijl zelfs Amerikanen werkzaam bij een aantal invloedrijke NGO's toegeven dat het propaganda is voornamelijk bedoeld voor buitenlandse consumptie.
  † In Memoriam † woensdag 20 februari 2019 @ 14:00:46 #75
230491 Zith
pls tip
pi_185125300
Links paniekvoetbal deze maand _O_
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 20 februari 2019 @ 14:06:00 #76
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185125390
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:57 schreef FlippingCoin het volgende:
De Nederlandse journalistiek neemt steeds meer klakkeloos over uit de VS.
Voornamelijk meer twitter eigenlijk :'). Alles is 'ophef' tegenwoordig.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185125410
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 14:06 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Voornamelijk meer twitter eigenlijk :'). Alles is 'ophef' tegenwoordig.
Nog kwalijker. :r
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_185125425
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:02 schreef Aquarii het volgende:

[..]

Bewust het beeld willen creëren dat scholieren met MAGA petjes op extreemrechtse racisten zijn terwijl dat helemaal niet het geval is. Als die opnames van een uur er niet waren geweest die het tegendeel aantoonde had Sandmann geen leven meer.
De enige racisten die ik op die beelden heb kunnen zien zijn die zogenaamde black Israelites, wat een triest zooitje staatsmongolen zijn dat zeg. :') Mozart was black, Beethoven was black, en Shakespeare was most definitely black. _O-
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  woensdag 20 februari 2019 @ 14:10:03 #79
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185125456
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 14:08 schreef Hathor het volgende:

[..]

De enige racisten die ik op die beelden heb kunnen zijn zijn die zogenaamde black Israelites, wat een triest zooitje staatsmongolen zijn dat zeg. :') Mozart was black, Beethoven was black, en Shakespeare was most definitely black. _O-
Het mooiste was nog dat ze op een bepaald moment riepen TRUMP IS EEN HOMO en dat die kinderen zo reageerden van ''Nou en? Maakt niet uit zelfs als het waar is!''
pi_185125531
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:57 schreef FlippingCoin het volgende:
De Nederlandse journalistiek neemt steeds meer klakkeloos over uit de VS.

Zo ook in het Smollet topic.
Yep. Kijk naar Erik Mouthaan. Die onderzoekt zelf niks, maar kijkt gewoon de hele dag CNN en leest de NYT. :')

Waar zou dat toch door komen? Luiheid, vooringenomenheid, geen budget voor echte onderzoeksjournalistiek, angst om de boot te missen en zo kijkers/lezers te verliezen, combinatie van dit alles?
  woensdag 20 februari 2019 @ 14:18:11 #81
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185125586
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 14:15 schreef Aurelius het volgende:

[..]

Yep. Kijk naar Erik Mouthaan. Die onderzoekt zelf niks, maar kijkt gewoon de hele dag CNN en leest de NYT. :')
Ik heb altijd het gevoel dat die Mouthaan denkt: ik ga niet eens moeite doen om alle feiten te verzamelen en een objectieve rapportage te maken, 80% van Nederland denkt toch dat Trump een idioot is dus ik bespeel gewoon de onderbuik. Dat groepje Trumpfans op Twitter en Facebook kan mijn rug op.

Gewoon lekker artikeltjes overschrijven uit NYT inderdaad, vaak is de informatie nog summierder dan het origineel. Want veel aspecten interesseert Nederlanders toch niet, die hebben de aandachtsboog van een cocker spaniël.
pi_185125773
DIt is trouwens een van de advocaten. Ze kunnen bij de WaPo hun borst natmaken. :)

https://en.wikipedia.org/wiki/L._Lin_Wood

Hij heeft al een keer eerder met succes de media aangepakt wegens vals beschuldigen. Ze kwamen bijna allemaal over de brug.

https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Jewell
  woensdag 20 februari 2019 @ 14:47:27 #83
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_185126151
Gawker is door Hulk Hogan kapot geprocedeerd na het plaatsen van een stukje van een seksfilmpje waar hij op zou staan. Dus wie weet. Het gaat in ieder geval heel veel slechte media opleveren voor... de media _O-
Scratch a liberal and you will find a fascist
  woensdag 20 februari 2019 @ 14:48:05 #84
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_185126158
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 14:08 schreef Hathor het volgende:

[..]

De enige racisten die ik op die beelden heb kunnen zien zijn die zogenaamde black Israelites, wat een triest zooitje staatsmongolen zijn dat zeg. :') Mozart was black, Beethoven was black, en Shakespeare was most definitely black. _O-
Tom Jones is black!
Scratch a liberal and you will find a fascist
  woensdag 20 februari 2019 @ 14:49:02 #85
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_185126176
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 13:52 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Ok...

Maar waar gebeurt dat in het artikel dan?
Ik ken niet het specifieke artikel waar het nu om draait, maar waarschijnlijk meer van hetzelfde. Misschien kan je het zelf vinden met wat googlen.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_185126253
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:56 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar welk gedrag dan? En welke media?

Dat die Philips totaal onbetrouwbaar is als activist lijkt me duidelijk. Evenals dat PR-bedrijfje dat die school ingehuurd heeft. Katholieken hebben sowieso de nodige ervaring met PR-damage control :').
Paniekreactie.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 20 februari 2019 @ 15:58:31 #87
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185127381
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 14:49 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Ik ken niet het specifieke artikel waar het nu om draait, maar waarschijnlijk meer van hetzelfde. Misschien kan je het zelf vinden met wat googlen.
Of jij, aangezien jij de TS bent.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 15:58:55 #88
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185127392
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 14:54 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Paniekreactie.
Maar welk gedrag dan? En welke media?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 16:19:54 #89
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185127784
President Trump spreekt ook steun uit voor Nick: ''Go get them Nick. Fake News!''

realDonaldTrump twitterde op woensdag 20-02-2019 om 13:44:20 “The Washington Post ignored basic journalistic standards because it wanted to advance its well-known and easily documented biased agenda against President Donald J. Trump.” Covington student suing WAPO. Go get them Nick. Fake News! reageer retweet
  woensdag 20 februari 2019 @ 16:20:37 #90
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185127797
:').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185127960
Trump :')
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:19:12 #92
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_185130142
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 14:49 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Ik ken niet het specifieke artikel waar het nu om draait, maar waarschijnlijk meer van hetzelfde. Misschien kan je het zelf vinden met wat googlen.
Dit artikel;

‘It was getting ugly’: Native American drummer speaks on his encounter with MAGA-hat-wearing teens

En hier staat het document van de aangespannen rechtszaak:

NICHOLAS SANDMANN, by and through his parents and natural guardians,

TED SANDMANN and JULIE SANDMANN,

Plaintiffs,

v.

WP COMPANY LLC d/b/a THE

WASHINGTON POST,

Defendant.

Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:22:27 #93
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130189
quote:
2s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:19 schreef dellipder het volgende:

[..]

Dit artikel;

‘It was getting ugly’: Native American drummer speaks on his encounter with MAGA-hat-wearing teens

En hier staat het document van de aangespannen rechtszaak:

En nu is het wachten nog op de mensen die even kunnen laten zien waar de jongen precies voor van alles en nog wat uitgemaakt wordt?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185130300
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:22 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

En nu is het wachten nog op de mensen die even kunnen laten zien waar de jongen precies voor van alles en nog wat uitgemaakt wordt?
Je hebt nog nooit van social media gehoord?
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:30:03 #95
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_185130303
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:22 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

En nu is het wachten nog op de mensen die even kunnen laten zien waar de jongen precies voor van alles en nog wat uitgemaakt wordt?
Dat gaat bepleit worden in deze zaak. En de mensen die dit voor de rechter willen laten zien zijn Lin Wood en Todd McMurtry, namens Nick Sandmann.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:35:38 #96
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130391
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:29 schreef Hathor het volgende:

[..]

Je hebt nog nooit van social media gehoord?
Maar wat heeft dat met de Washington Post te maken?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:35:48 #97
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130395
quote:
2s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:30 schreef dellipder het volgende:

[..]

Dat gaat bepleit worden in deze zaak
Maar waar staat het dan?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  † In Memoriam † woensdag 20 februari 2019 @ 18:36:54 #98
230491 Zith
pls tip
pi_185130414
quote:
5s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:35 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar wat heeft dat met de Washington Post te maken?
Die hebben de schandpaal klaar gezet zodat de meute tomaten kon gooien. Niet zo dom spelen man
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:38:51 #99
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185130439
Open zelf Twitter en zoek op Covington of Nick Sandmann en je vindt het vanzelf. Sommige Twitteraars hebben compilaties gemaakt van de betreffende Tweets.
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:39:21 #100
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_185130450
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:35 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar waar staat het dan?
Wat bedoel je met "het'? Ik begrijp jouw vraag niet.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:40:29 #101
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130465
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:36 schreef Zith het volgende:

[..]

Die hebben de schandpaal klaar gezet zodat de meute tomaten kon gooien. Niet zo dom spelen man
Maar dat is op geen enkele manier strafbaar. De WP is niet verantwoordelijk voor wat er op Twitter gebeurt.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:40:58 #102
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130470
quote:
5s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:39 schreef dellipder het volgende:

[..]

Wat bedoel je met "het'? Ik begrijp jouw vraag niet.
Waar in dat artikel worden strafbare feiten gepleegd?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185130489
quote:
5s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:35 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar wat heeft dat met de Washington Post te maken?
Die hebben door hun manier van berichtgeving aangezet tot de heksenjacht die later ontstond, vandaar dat die gast ze nu ook volledig terecht ter verantwoording roept.

Sommige van die tweets en namen van personen die opriepen tot geweld kun je in deze link terugvinden. https://www.heraldsun.com(...)09f40ef752d098b79870
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:43:16 #104
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130515
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:42 schreef Hathor het volgende:

[..]

Die hebben door hun manier van berichtgeving aangezet tot de heksenjacht die later ontstond,
Dat is natuurlijk onzin. Dan kun je elke krant wel gaan aanklagen.

Of Trump.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185130522
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:40 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar dat is op geen enkele manier strafbaar. De WP is niet verantwoordelijk voor wat er op Twitter gebeurt.
maar je mag van de WaPo toch wel verwachten dat ze research doen voordat ze iets publiceren wat tot een hetze kan leiden.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:44:18 #106
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_185130535
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:40 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Waar in dat artikel worden strafbare feiten gepleegd?
Strafbare feiten? Dit is een smaad- en lasterzaak.

En ik heb in mijn eerdere bericht een link geplaatst naar het document van de aangespannen rechtszaak. Daarin wordt de zaak, namens Nick Sandmann, in alle detail uiteen gezet.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:44:47 #107
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130539
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:43 schreef Hathor het volgende:

[..]

maar je mag van de WaPo toch wel verwachten dat ze research doen voordat ze iets publiceren wat tot een hetze kan leiden.
Dat hebben ze dan toch ook gedaan? Overigens staat er in het artikel heel duidelijk dat het gaat om de mening van die Philips.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:45:02 #108
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130542
quote:
2s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:44 schreef dellipder het volgende:

[..]

Strafbare feiten? Dit is een smaad- en lasterzaak.
Smaad en laster zijn strafbaar.

Maar daar is hier natuurlijk totaal geen sprake van.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:47:12 #109
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_185130592
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:45 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Smaad en laster zijn strafbaar.

Maar daar is hier natuurlijk totaal geen sprake van.
Een civil lawsuit en dat moet worden bepleit en daar gaan de aangeklaagden, de rechter en de jury ook nog iets van vinden.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:47:38 #110
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130600
quote:
2s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:47 schreef dellipder het volgende:

[..]

Een civil lawsuit en dat moet worden bepleit en daar gaat de aangeklaagden, de rechter en de jury ook nog iets van vinden.
Denk je echt dat een rechter aan dit soort onzin tijd gaat besteden :D!
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:48:47 #111
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_185130622
quote:
10s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:47 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Denk je echt dat een rechter aan dit soort onzin tijd gaat besteden :D!
Hoezo moet ik daar iets over denken? Deze rechtszaak is aangespannen. Dit feit is al geschiedenis.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:49:06 #112
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130625
quote:
2s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:48 schreef dellipder het volgende:

[..]

Hoezo moet ik daar iets over denken? Deze rechtszaak is aangespannen. Dit feit is al geschiedenis.
_O-. Ok man. Altijd weer lachen met jou.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:51:14 #113
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_185130658
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:49 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

_O-. Ok man. Altijd weer lachen met jou.
Precies welk punt probeer je überhaupt te maken, want ik zie niet echt wat het probleem moet zijn of dat er een probleem is?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:57:33 #114
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_185130747
Hopelijk wint hij.
Ik neem aan dat er door zijn advocaat best hard gemaakt kan worden dat het ventje een slachtoffer is geworden, maar 250 miljoen klinkt als een hoog bedrag.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  woensdag 20 februari 2019 @ 18:58:17 #115
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130759
quote:
2s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:51 schreef dellipder het volgende:

[..]

Precies welk punt probeer je überhaupt te maken, want ik zie niet echt wat het probleem moet zijn of dat er een probleem is?
Dat is een beetje jouw probleem he :).
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185130773
Als hij echt die 250m krijgt is er over 10 jaar geen van de huidige kranten in de VS meer over.
  woensdag 20 februari 2019 @ 19:00:19 #117
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_185130804
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:58 schreef Glazenmaker het volgende:
Als hij echt die 250m krijgt is er over 10 jaar geen van de huidige kranten in de VS meer over.
Denk je?
Ik denk dat het ervoor zorgt dat “journalisten” die hun platform misbruiken sneller de laan uit worden gestuurd. De afgelopen jaren heeft het hier namelijk aan ontbroken.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
pi_185130809
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:04 schreef Hathor het volgende:

[..]

Er is geheel ten onrechte een heksenjacht op hem ontketent, waarin oa werd opgeroepen hem wat aan te doen, laat hem daar maar wat aan verdienen ook dan.
'wat' zegt ie

250 miljoen :')


een bos bloemen en een boekenbon kan die knul krijgen
"You can call me Susan if it makes you happy"
  woensdag 20 februari 2019 @ 19:03:27 #119
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185130859
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 19:00 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Denk je?
Ik denk dat het ervoor zorgt dat “journalisten” die hun platform misbruiken sneller de laan uit worden gestuurd. De afgelopen jaren heeft het hier namelijk aan ontbroken.
En hoe is dat hier gebeurd dan?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 februari 2019 @ 19:03:29 #120
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_185130861
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:58 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat is een beetje jouw probleem he :).
Ik zie niet in waarom het blijkbaar bij jou hierover een strijd moet zijn. Ik vind dit verder geen enkel probleem. Ik was simpelweg oprecht benieuwd wat jouw issues wat dit betreft zijn.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 20 februari 2019 @ 19:06:28 #121
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_185130913
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 20 februari 2019 @ 19:15:49 #122
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185131076
Maar wat heeft de WP dan fout gedaan? Jij schijnt het te weten, laat maar horen dan.

[ Bericht 75% gewijzigd door sp3c op 20-02-2019 19:27:06 ]
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185131086
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 19:00 schreef TLC het volgende:

[..]

'wat' zegt ie

250 miljoen :')

een bos bloemen en een boekenbon kan die knul krijgen
Alsof hij zelf denkt die 250 mil te krijgen, het is puur symbolisch.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  woensdag 20 februari 2019 @ 19:22:14 #124
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_185131219
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 19:15 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar wat heeft de WP dan fout gedaan? Jij schijnt het te weten, laat maar horen dan.
Uit de lawsuit, onder andere:

quote:
In targeting and bullying Nicholas by falsely accusing him of instigating the January 18 incident, the Post conveyed that Nicholas engaged in acts of racism by “swarming” Phillips, “blocking” his exit away from the students, and otherwise engaging in racist misconduct.
quote:
The Post’s campaign to target Nicholas in furtherance of its political agenda was carried out by using its vast financial resources to enter the bully pulpit by publishing a series of false and defamatory print and online articles which effectively provided a worldwide megaphone to Phillips and other anti-Trump individuals and entities to smear a young boy who was in its view an acceptable casualty in their war against the President.
quote:
On January 19, 20 and 21, the Post ignored the truth and falsely accused Nicholas of, among other things, “accost[ing]” Phillips by “suddenly swarm[ing]” him in a “threaten[ing]” and “physically intimidat[ing]” manner as Phillips “and other activists were wrapping up the march and preparing to leave,” “block[ing]” Phillips path, refusing to allow Phillips “to retreat,” “taunting the dispersing indigenous crowd,” chanting “build that wall,” “Trump2020,” or “go back to Africa,” and otherwise engaging in racist and improper conduct which ended only “when Phillips and other activists walked away.”
quote:
The Post rushed to lead the mainstream media to assassinate Nicholas’ character and bully him, publishing their first article no later than 1:37 p.m. January 19. This story was not “hot” or “breaking news.” To the extent the Post performed any investigation at all into what occurred, its unreasonable investigation did not take long, and contrary information did not stop it from publishing its first story in its Sunday newspaper the next day. One of the reporters on the story first retweeted the video approximately four hours before receiving credit for the Post’s first article. In the intervening time, the Post apparently managed to track down and interview Phillips, write a story, and fan the flames of the social media mob into a mainstream media frenzy of false attacks and threats against Nicholas.
In the Post’s own words – albeit a far cry from the true scope of the false and defamatory accusations it made against Nicholas – the readers of the Post’s coverage were “licensed to conclude that the students saw [Phillips] from afar, targeted him and advanced.” Of course, the Post’s readers were also licensed to falsely conclude that Nicholas physically and verbally assaulted Phillips while blocking his egress from a mob of students who were similarly engaged in racist conduct.
The Post, whose coverage emphasized that Nicholas was wearing a “MAGA” hat, contributed to the rampant cyber-assault and cyber-bullying suffered by Nicholas in the aftermath of its initial reporting which was also undertaken in mass by the mob of other bullies made up of other members of the mainstream media, individuals tweeting on Twitter, church officials, celebrities, and politicians.
Even the Twitter platform itself jumped into the bully pulpit and was influenced by early media coverage of the Post, as demonstrated when its “moment” feature falsely accused Nicholas and his classmates of “mocking” Phillips. According to reports, a Twitter spokesperson stated “Twitter Curation strives to fairly and accurately contextualize the nature of large conversations on the platform … The original Covington video appeared on Friday night. However, the Curation team did not compile a Moment until additional news media reporting emerged to provide context to the video – this included a source video interview with Nathan Phillips, which was featured in the Moment.”
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  † In Memoriam † woensdag 20 februari 2019 @ 19:31:08 #125
230491 Zith
pls tip
pi_185131411
quote:
14s.gif Op woensdag 20 februari 2019 19:26 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Maar dat is allemaal onzin, want niets van dat alles staat in het artikel. Ze laten heel zorgvuldig weg dat het artikel simpelweg een reflectie is van de woorden van Philips, staat gewoon duidelijk op de pagina van de Post. De krant zelf beschuldigt niemand. Dus wat doen ze dan fout?
Bij een rechtzaak zegt de beschuldiger waar hij de verdediger van verdenkt fout te hebben gedaan.

Je kan nu lezen wat de beschuldiger zegt dat The Post fout heeft gedaan.

Het is aan de rechter/jury on te beslissen of de beschuldiger gelijk heeft of niet met wat hij claimt.

Wat hij claimt staat in de brief van de advocaat.

Wil je weten wat ze fout hebben gedaan? Lees die punten, dat is volgens de beschuldiger wat er fout is gegaan. Of de rechter daarin mee gaat zien we pas na de rechtzaak.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 20 februari 2019 @ 19:34:56 #126
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_185131490
Een “beschuldiger” kan zoveel zeggen.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  woensdag 20 februari 2019 @ 20:08:19 #127
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_185132194
Smollett en dit... Welke activist gaat voor de hattrick? Als we ergens op kunnen vertrouwen bij onze linkse vrienden, is het hun onkunde om te leren van hun fouten. Ze zien hun fouten niet eens, omdat in hun bubbel nooit iemand opstaat om te zeggen dat iemand debiel bezig is. Integendeel, het moet allemaal meer.

Van mij mogen ze allemaal kapot worden geprocedeerd. De media en de beroemdheden. En als er nog ruimte is de nobodies die opriepen tot geweld. Misschien leren ze het dan.
  † In Memoriam † woensdag 20 februari 2019 @ 20:12:05 #128
230491 Zith
pls tip
pi_185132279
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 20:08 schreef Ensiferum het volgende:
.
Ensiferum _O_ \m/
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 20 februari 2019 @ 20:15:20 #129
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_185132367
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 20:12 schreef Zith het volgende:

[..]

Ensiferum _O_ \m/
Een zeer lovenswaardige quote \m/ *O*
  woensdag 20 februari 2019 @ 20:37:08 #130
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185133060
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 19:31 schreef Zith het volgende:

[..]

Bij een rechtzaak zegt de beschuldiger waar hij de verdediger van verdenkt fout te hebben gedaan.

Je kan nu lezen wat de beschuldiger zegt dat The Post fout heeft gedaan.

Het is aan de rechter/jury on te beslissen of de beschuldiger gelijk heeft of niet met wat hij claimt.

Wat hij claimt staat in de brief van de advocaat.

Wil je weten wat ze fout hebben gedaan? Lees die punten, dat is volgens de beschuldiger wat er fout is gegaan. Of de rechter daarin mee gaat zien we pas na de rechtzaak.
Maar ben jij het eens met die beschuldigingen? Schijnbaar wel. Waarom?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185136896
quote:
5s.gif Op woensdag 20 februari 2019 18:44 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat hebben ze dan toch ook gedaan? Overigens staat er in het artikel heel duidelijk dat het gaat om de mening van die Philips.
Meer dan een mening. Keihardle leugens van die Phillips over dat de studenten zijn groep aan het treiteren waren, hem omsingelden, intimideerden en zijn aftocht geblokkeerd zou zijn. En dat Phillips de situatie alleen maar wilde de-escaleren. Give me a fucking break, dat doe je niet door minuten lang met een drum in iemands face te gaan roepen, nadat je zelf op die persoon bent afgelopen. Deze leugens, die een 16 jarig joch als racist neerzetten worden gewoon klakkeloos gepubliceerd in nationale media. En dat natuurlijk in een tijdperk waarin dat genoeg is om een online lynch mob op de been te brengen en zijn toekomst voorgoed te vergallen. Probeer nu nog maar eens een normaal leven op te pakken nadat je in nationale media onterecht als racist neergezet bent.
pi_185138046
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 14:47 schreef EdvandeBerg het volgende:
Gawker is door Hulk Hogan kapot geprocedeerd na het plaatsen van een stukje van een seksfilmpje waar hij op zou staan. Dus wie weet. Het gaat in ieder geval heel veel slechte media opleveren voor... de media _O-
Gawker was vooral de lul omdat ze een gerechtelijk bevel tot verwijderen negeerden.
  woensdag 20 februari 2019 @ 23:50:20 #133
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_185138303
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 16:19 schreef Vader_Aardbei het volgende:
President Trump spreekt ook steun uit voor Nick: ''Go get them Nick. Fake News!''

realDonaldTrump twitterde op woensdag 20-02-2019 om 13:44:20 “The Washington Post ignored basic journalistic standards because it wanted to advance its well-known and easily documented biased agenda against President Donald J. Trump.” Covington student suing WAPO. Go get them Nick. Fake News! reageer retweet
Is wel sympathiek van de president om de jongen even een hart onder de riem te steken :Y
pi_185145006
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 20:08 schreef Ensiferum het volgende:
Smollett en dit... Welke activist gaat voor de hattrick? Als we ergens op kunnen vertrouwen bij onze linkse vrienden, is het hun onkunde om te leren van hun fouten. Ze zien hun fouten niet eens, omdat in hun bubbel nooit iemand opstaat om te zeggen dat iemand debiel bezig is. Integendeel, het moet allemaal meer.

Van mij mogen ze allemaal kapot worden geprocedeerd. De media en de beroemdheden. En als er nog ruimte is de nobodies die opriepen tot geweld. Misschien leren ze het dan.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_185145206
quote:
7s.gif Op woensdag 20 februari 2019 19:34 schreef Ringo het volgende:
Een “beschuldiger” kan zoveel zeggen.
Nou gelukkig niet, dat blijkt wel.

Je kunt een jongen van 16 niet onterecht beschuldigingen van Racisme. Heel goed dat er filmmateriaal is van meer dan 1 uur om te tegendeel te bewijzen.

Deze jongen werd willens en wetens geofferd voor de goede zaak...

Was dat filmmateriaal en al die getuigen er niet geweest, dan had deze jongen mogen vrezen voor zijn leven en had hij als "media-racist" heel veel moeite gehad om zijn gewone leven op te pakken en carrière te maken.

We hebben het hier, ik zeg het nog maar even, over een minderjarige jongen.
pi_185147862
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:52 schreef KoosVogels het volgende:
Geen idee hoe het in de VS zit, maar in Nederland word je weggelachen met zo'n claim. Hooguit zal een medium worden gedwongen een rectificatie te plaatsen, maar dat is het dan ook wel.
We praten hier over minderjarigen, dat is in de desbetreffende staat ook nogal significant. Er zijn allerlei aantijgingen gedaan, zoals het klassieke "nazi, fascist", en er zijn wat bedreigingen geweest. Als de media hun fouten hadden toegegeven, die kans hebben ze expliciet gehad, dan was het daarmee afgedaan. Maar een heleboel media en domme meelopers, hebben dat niet gedaan, en dat is waar dit proces om draait.

Als jou zoiets overkomt, en een potentiële werkgever of organisatie (school) zoekt je met DuckDuckGo of Google, dan krijgen ze dit nog in lengte van jaren te zien. Dat is reputatieschade, en dat is de essentie van een rechtzaak als deze.

Ik vind het zeer goed dat het clickbait gedrag van de media in deze eens serieus aangepakt wordt. Als ze hun werk goed hadden gedaan, was dit allemaal niet nodig geweest.
pi_185147912
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 19:00 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Denk je?
Ik denk dat het ervoor zorgt dat “journalisten” die hun platform misbruiken sneller de laan uit worden gestuurd. De afgelopen jaren heeft het hier namelijk aan ontbroken.
Dat is al begonnen; dit jaar zijn al meer dan 1.000 "journalisten" hun baan kwijtgeraakt. Nu is de vraag of je BuzzFeed, HuffPo en Vice als serieuze media moet zien terecht, maar het geeft aan dat de media in de hoek zitten waar de klappen vallen, en terecht.
  donderdag 21 februari 2019 @ 15:18:09 #138
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185148050
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:11 schreef drexciya het volgende:

[..]

Dat is al begonnen; dit jaar zijn al meer dan 1.000 "journalisten" hun baan kwijtgeraakt. Nu is de vraag of je BuzzFeed, HuffPo en Vice als serieuze media moet zien terecht, maar het geeft aan dat de media in de hoek zitten waar de klappen vallen, en terecht.
Stapje voor stapje...
  donderdag 21 februari 2019 @ 15:21:59 #139
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185148147
quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2019 12:49 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nou gelukkig niet, dat blijkt wel.

Je kunt een jongen van 16 niet onterecht beschuldigingen van Racisme.
Gelukkig voor de WaPo is dat niet het geval.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 21 februari 2019 @ 15:23:21 #140
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185148175
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 22:43 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Meer dan een mening. Keihardle leugens van die Phillips over dat de studenten zijn groep aan het treiteren waren, hem omsingelden, intimideerden en zijn aftocht geblokkeerd zou zijn.
Dan klaag je Phillips aan.

Maar dat is minder sexy en levert nauwelijks publiciteit op.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185148428
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:23 schreef Fir3fly het volgende:
Dan klaag je Phillips aan.

Maar dat is minder sexy en levert nauwelijks publiciteit op.
Waarom? Zowel de WAPO als Phillips zaten fout. Phillips heeft echter geen cent te makken en geen invloed, de WAPO heeft wel macht.

De WAPO heeft de leugens van Phillips zonder enige factfinding of weerwoord van dat joch de nationale media ingeslingerd. Daarmee heeft de WAPO een minderjarige onterecht als racist neergezet en daarmee basically zijn leven verneukt. Deze shit blijft voor altijd op internet rond slingeren inclusief zijn naam. Job interviews, dates, universiteitsapplicaties gaat allemaal vrij awkward worden en dat is nog los van de opgefokte mensen die hem en zijn familie wat aan willen doen.
  donderdag 21 februari 2019 @ 15:36:40 #142
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185148461
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:35 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

De WAPO heeft de leugens van Phillips zonder enige factfinding of weerwoord van dat joch de nationale media ingeslingerd.
Ja, zo werkt een interview. Overigens hebben ze wel gewoon gevraagd naar opheldering bij de school, maar die gaf geen gehoor. Want die hadden dat PR-bedrijf ingehuurd :').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185148483
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:36 schreef Fir3fly het volgende:
Ja, zo werkt een interview. Overigens hebben ze wel gewoon gevraagd naar opheldering bij de school, maar die gaf geen gehoor. Want die hadden dat PR-bedrijf ingehuurd :').
Er waren letterlijk videobeelden beschikbaar die de leugens van Phillips tegenspraken. Als je als journalist dat weet te missen, ben je of compleet incompetent, of bewust de boel aan het misleiden.
pi_185148514
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:36 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Ja, zo werkt een interview. Overigens hebben ze wel gewoon gevraagd naar opheldering bij de school, maar die gaf geen gehoor. Want die hadden dat PR-bedrijf ingehuurd :').
En natuurlijk huur je een PR bedrijf in als je op nationale media met je face als racist wordt neergezet. Je gaat het toch echt afleggen tegenover zwaargewichten als de New York Times, de WAPO en half Hollywood als je zelf wat knip en plakwerk op youtube pleurt.
  donderdag 21 februari 2019 @ 15:42:00 #145
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185148571
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:37 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Er waren letterlijk videobeelden beschikbaar die de leugens van Phillips tegenspraken.
Dat was pas later. Dat werd ook gewoon in de media gemeld.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 21 februari 2019 @ 15:42:24 #146
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185148583
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:39 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

En natuurlijk huur je een PR bedrijf in als je op nationale media met je face als racist wordt neergezet.
Maar waar gebeurt dat dan? In de WaPo wordt dat nergens genoemd.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185148730
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:42 schreef Fir3fly het volgende:
Dat was pas later. Dat werd ook gewoon in de media gemeld.
Aangenomen dat dat waar is, heeft de WAPO met incomplete informatie de reputatie van een minderjarige permanent de vernieling ingeholpen.

Als je zoveel macht hebt als een landelijke nieuwsbron als de WAPO hoor je daar verantwoordelijk mee om te gaan en niet eerst publishen, en dan eens kijken of het eigenlijk wel een eerlijke berichtgeving is.

quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:42 schreef Fir3fly het volgende:
Maar waar gebeurt dat dan? In de WaPo wordt dat nergens genoemd.
Heb jij in een grot geleeft ofzo? Dat joch werd door de WAPO als een racist neergezet. Jeweetwel, dat was de aanleiding van half Hollywood ze met Nazi's en de KKK vergeleek en hem en zijn klasgenoten face first in de houtversnipperaar wilde gooien. Waar denk jij dat die Twitter lynch mob vandaan kwam?
  donderdag 21 februari 2019 @ 15:54:50 #148
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185148869
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:48 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Aangenomen dat dat waar is, heeft de WAPO met incomplete informatie de reputatie van een minderjarige permanent de vernieling ingeholpen.

Onzin. Voor de zoveelste keer, de WaPo is niet verantwoordelijk voor wat er op twitter gebeurt. Overigens vind ik het sowieso kut dat kranten tegenwoordig rapporteren wat er op twitter gebeurt maar dat terzijde.

quote:
Heb jij in een grot geleeft ofzo? Dat joch werd door de WAPO als een racist neergezet.
Maar waar dan? Buiten de quotes van Philips.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185148969
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:54 schreef Fir3fly het volgende:
Onzin. Voor de zoveelste keer, de WaPo is niet verantwoordelijk voor wat er op twitter gebeurt.
Bullshit. De WAPO is verantwoordelijk voor wat het publiceert. Er zijn bergen aan fake news op twitter. Dat betekent niet dat WAPO dat klakkeloos kan overnemen en vervolgens de verantwoordelijkheid bij Twitter neerleggen.

Als ik op Twitter post dat jij een racist bent en de volkskrant dat vervolgens overneemt, met een interview met mij erbij waarin ik verzin dat jij mij hebt lopen treiteren en racistisch bejegend, zie jij daar geen probleem mee? En wat als vervolgens Marco Borsato een foto plaatst waarin jij face first de houtversnipperaar ingaat en Anouk jouw volle naam en adres op Twitter plempt?

quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:54 schreef Fir3fly het volgende:
Maar waar dan? Buiten de quotes van Philips.
Man, wat ben jij vermoeiend. De WAPO schreef artikelen waaruit half Hollywood plus half Twitter concludeerden dat dat joch en zijn klasgenoten racisten zijn, waarna er een storm van abuse en Nazi en KKK vergelijkingen volgden. Als jij vind dat die artikelen hem niet als racist neerzetten, moet je misschien eens met hen gaan praten.
  donderdag 21 februari 2019 @ 16:04:45 #150
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185149051
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:01 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Bullshit. De WAPO is verantwoordelijk voor wat het publiceert. Er zijn bergen aan fake news op twitter. Dat betekent niet dat WAPO dat klakkeloos kan overnemen en vervolgens de verantwoordelijkheid bij Twitter neerleggen.

Als ik op Twitter post dat jij een racist bent en de volkskrant dat vervolgens overneemt, met een interview met mij erbij waarin ik verzin dat jij mij hebt lopen treiteren en racistisch bejegend, zie jij daar geen probleem mee?

Dan heb ik een probleem met jou en kan ik jou aanklagen voor smaad en laster.

De krant publiceert over een video die rondgaat op twitter. Daarna bericht men over een andere video die de eerdere in context plaatst.

quote:
Man, wat ben jij vermoeiend. De WAPO schreef artikelen waaruit half Hollywood plus half Twitter concludeerden dat dat joch en zijn klasgenoten racisten zijn,
Dat ligt aan Hollywood en Twitter. Dus nogmaals de vraag, waar staat het dan? Waarom kun je die simpele vraag niet beantwoorden?

Dat is verder ook niet de aanklacht, dus wat je hier zegt is ten eerste niet waar en ten tweede irrelevant. De aanklacht is dat de WaPo bewust feiten heeft genegeerd om de jongen en Trump zwart te maken. Dat is natuurlijk compleet kansloos.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185149152
Als deze gozer 250 miljoen ( :')!) denkt te kunnen eisen, hoeveel zouden David Hogg en Emma Gonzalez en anderen mogen eisen eigenlijk?
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_185149313
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:04 schreef Fir3fly het volgende:
Dan heb ik een probleem met jou en kan ik jou aanklagen voor smaad en laster.

De krant publiceert over een video die rondgaat op twitter. Daarna bericht men over een andere video die de eerdere in context plaatst.
De krant publiceert leugens van Phillips zonder weerwoord of factfinding. De krant zit fout.

quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:04 schreef Fir3fly het volgende:
De krant publiceert over een video die rondgaat op twitter. Daarna bericht men over een andere video die de eerdere in context plaatst.
Dat ligt aan Hollywood en Twitter. Dus nogmaals de vraag, waar staat het dan? Waarom kun je die simpele vraag niet beantwoorden?
Half Hollywood en half twitter vinden dat joch na het lezen van de media coverage, vol leugens van Phillips, een racist. Daarom is het fucking duidelijk dat de media coverage hem als een racist afbeelde. Ik heb geen zin om omdat jij dat van mij wil mijn tijd te gaan verneuken door WAPO artikelen door te spitten voor iets dat al zo fucking duidelijk is.
pi_185149344
Het loont als school en goed verdienende ouders in ieder geval wel om een pr-bureau in te schakelen.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  donderdag 21 februari 2019 @ 16:24:55 #154
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185149495
quote:
10s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:09 schreef Barbusse het volgende:
Als deze gozer 250 miljoen ( :')!) denkt te kunnen eisen, hoeveel zouden David Hogg en Emma Gonzalez en anderen mogen eisen eigenlijk?
Zijn die benadeeld door de media dan? Ik denk dat Kyle Kashuv meer kans maakt.
  donderdag 21 februari 2019 @ 16:26:23 #155
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185149527
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:16 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

De krant publiceert leugens van Phillips zonder weerwoord of factfinding. De krant zit fout.

De school wilde geen weerwoord geven. Overigens heeft men wel gewoon de vermelding van Phillips dat hij in Vietnam gevochten zou hebben nagezocht een aangepast toen dat niet waar bleek te zijn.

Denk even wat simpeler na, misschien is dat wat makkelijker voor je. Er gaat een filmpje op twitter de ronde. Kranten van tegenwoordig vinden dat nieuws (dat is er eigenlijk wat er fout gaat, maar goed). Men vraagt om opheldering bij de betrokkenen. Één daarvan geeft zijn versie. De andere niet. Tja.

quote:
Half Hollywood en half twitter vinden dat joch na het lezen van de media coverage, vol leugens van Phillips, een racist. Daarom is het fucking duidelijk dat de media coverage hem als een racist afbeelde.
Post hoc ergo propter hoc _O-. Leuk hoor, maar je kunt de vraag dus niet eens beantwoorden. Heb je het artikel in kwestie überhaupt wel gelezen?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185149559
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:24 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Zijn die benadeeld door de media dan? Ik denk dat Kyle Kashuv meer kans maakt.
Dan heb je echt onder een steen gelegen als je niet weet hoeveel shit zij over zich heen hebben gekregen.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_185149648
quote:
10s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:26 schreef Fir3fly het volgende:
De school wilde geen weerwoord geven. Overigens heeft men wel gewoon de vermelding van Phillips dat hij in Vietnam gevochten zou hebben nagezocht een aangepast toen dat niet waar bleek te zijn.

Denk even wat simpeler na, misschien is dat wat makkelijker voor je. Er gaat een filmpje op twitter de ronde. Kranten van tegenwoordig vinden dat nieuws (dat is er eigenlijk wat er fout gaat, maar goed). Men vraagt om opheldering bij de betrokkenen. Één daarvan geeft zijn versie. De andere niet. Tja.
Je bedoelt dat de andere niets wordt gevraagd. Een zwaar ge-edit twitter filmpje is geen nieuws, en hoort zeker niet kritiekloos door nationale media overgenomen te worden als het permanent het leven kan verzieken van iemand.

quote:
10s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:26 schreef Fir3fly het volgende:
Post hoc ergo propter hoc _O-. Leuk hoor, maar je kunt de vraag dus niet eens beantwoorden. Heb je het artikel in kwestie überhaupt wel gelezen?
Hahaha, bullshit. Je doet interessant met dure benamingen die je zelf niet begrijpt.

Post hoc ergo propter hoc (Latin: "after this, therefore because of this") is a logical fallacy that states "Since event Y followed event X, event Y must have been caused by event X." It is often shortened simply to post hoc fallacy.

Jij beweert dus dat ik een drogreden gebruik omdat het feit dat die WAPO coverage voor de Twitter hatemob kwam, niet automatisch betekent dat de twitter hatemob door dat WAPO artikel kwam. Dat is helemaal niet de aanname die ik maak. Die twitter hatemob quote die media coverage het is dus bloody obvious dat die hatemob kwam door de media coverage. Verder lijkt het me zonder de media coverage ook lastig een verklaring te vinden waarom half Twitter ineens los gaat op een random 15-jarige nobody uit Kentucky.
  donderdag 21 februari 2019 @ 16:37:29 #158
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185149730
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:32 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Je bedoelt dat de andere niets wordt gevraagd.

Kun je niet lezen of ben je gewoon oost-indisch blind? Ik denk het tweede aangezien je nog steeds niet eens het originele artikel gelezen hebt.

quote:
Jij beweert dus dat ik een drogreden gebruik omdat het feit dat die WAPO coverage voor de Twitter hatemob kwam, niet automatisch betekent dat de twitter hatemob door dat WAPO artikel kwam.
Dat doe je dan ook. Het is fout op twee manieren, ten eerste kwam het sowieso al van twitter dus niet expliciet er na. Daarnaast, voor de zoveelste keer, zijn kranten niet verantwoordelijk voor wat er op twitter gebeurt. Als men op twitter een artikel quote om hun punt kracht bij te zetten moeten ze dat vooral doen. Waarom is dat toch zo moeilijk te begrijpen? Wil je dat niet ofzo? Denk je echt dat die logica werkt? Denk toch eens na man.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185149879
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:37 schreef Fir3fly het volgende:
Kun je niet lezen of ben je gewoon oost-indisch blind? Ik denk het tweede aangezien je nog steeds niet eens het originele artikel gelezen hebt.
Dat joch werd niets gevraagd. Zijn face was all over de interweb. Verder werd pas in het tweede artikel de "Bishop Foys and the Diocese of Covington" voor comments gevraagd, niet dat joch dus.

quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:37 schreef Fir3fly het volgende:
Dat doe je dan ook. Het is fout op twee manieren, ten eerste kwam het sowieso al van twitter dus niet expliciet er na.
Ja man, want Hollywood celebrities volgen die obscure account @2020fight die die video Twitter op slingerde. |:( Zonder de coverage van WAPO & co zou er gaan haan naar gekraaid hebben.

quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:37 schreef Fir3fly het volgende:
Daarnaast, voor de zoveelste keer, zijn kranten niet verantwoordelijk voor wat er op twitter gebeurt. Als men op twitter een artikel quote om hun punt kracht bij te zetten moeten ze dat vooral doen. Waarom is dat toch zo moeilijk te begrijpen? Wil je dat niet ofzo? Denk je echt dat die logica werkt? Denk toch eens na man.
Dude, nieuwsorganisaties als de WAPO horen geen fakenews van Twitter klakkeloos over te nemen. Waarom is dat toch zo moeilijk te begrijpen? Wil je dat niet ofzo? Denk je echt dat die logica werkt? Denk toch eens na man.
pi_185149963
quote:
Dude, nieuwsorganisaties als de WAPO horen geen fakenews van Twitter klakkeloos over te nemen
Dit lijkt me inderdaad een vrij essentieel punt.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_185150027
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 15:37 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Er waren letterlijk videobeelden beschikbaar die de leugens van Phillips tegenspraken. Als je als journalist dat weet te missen, ben je of compleet incompetent, of bewust de boel aan het misleiden.
Die waren pas later beschikbaar. Denk je nu echt dat zwaargewichten bewust leugens verspreiden? Er wordt soms wel eens wat onhandig aangepakt met de wijsheid van nu, maar bij alle beslissingen wordt nagegaan of dat wel zo integer of handig is.

Dat domme kankeren op de media begint wat vermoeiend te worden.
  donderdag 21 februari 2019 @ 16:57:01 #162
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185150035
quote:
2s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:53 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Dit lijkt me inderdaad een vrij essentieel punt.
Dat is hier natuurlijk ook niet helemaal aan de hand, het artikel is een interview met die Phillips gebaseerd op dat filmpje. Lui, maar verder niet zo heel interessant.

Maar ja, wat er op twitter gebeurt is simpelweg nieuws tegenwoordig. Mensen klikken er op, willen het lezen. Dus wordt het gerapporteerd. Het zou niet zo moeten zijn, maar ja.

Daarna wordt het natuurlijk weer opgeblazen door cultisten zoals TS en dat advocatenbureau.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185150125
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:56 schreef Xa1pt het volgende:
Die waren pas later beschikbaar. Denk je nu echt dat zwaargewichten bewust leugens verspreiden? Er wordt soms wel eens wat onhandig aangepakt met de wijsheid van nu, maar bij alle beslissingen wordt nagegaan of dat wel zo integer of handig is.

Dat domme kankeren op de media begint wat vermoeiend te worden.
Ik denk niet dat de WAPO & co bewust leugens verspreiden, dat beweer ik ook nergens. Die Phillips wel uiteraard.

Ik denk dat WAPO & co een fake news story zonder voldoende due diligence en met maar een kant van het verhaal de wereld in hebben geslingerd om onduidelijke redenen. Daarmee hebben ze het leven verneukt van een minderjarige en de reputatie van een school door het slijk gehaald.
pi_185150369
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:56 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Die waren pas later beschikbaar. Denk je nu echt dat zwaargewichten bewust leugens verspreiden? Er wordt soms wel eens wat onhandig aangepakt met de wijsheid van nu, maar bij alle beslissingen wordt nagegaan of dat wel zo integer of handig is.

Dat domme kankeren op de media begint wat vermoeiend te worden.
:') Gewoon een foutje, moet kunnen. Tis natuurlijk ook maar een Trumpfan die knul.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_185150450
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:56 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Die waren pas later beschikbaar.
Ik vind dat je van journalisten, zeker bij een dergelijk medium, wel mag verwachten dat ze zelf achter bronnen aangaan en een beetje waarheidsvinding doen voordat er iets gepubliceerd wordt.

Waarom deze gast overigens de WaPo uitkiest om aan te klagen, geen idee, het was lang niet het enige medium dat over hem schreef natuurlijk.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 21 februari 2019 @ 17:25:28 #166
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185150568
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:02 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Ik denk niet dat de WAPO & co bewust leugens verspreiden, dat beweer ik ook nergens.
Maar de aanklacht wel.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 21 februari 2019 @ 17:27:16 #167
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185150609
quote:
2s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:18 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Ik vind dat je van journalisten, zeker bij een dergelijk medium, wel mag verwachten dat ze zelf achter bronnen aangaan en een beetje waarheidsvinding doen voordat er iets gepubliceerd wordt.

Uiteraard, maar het is niet alsof dit een voorpaginaverhaal was verder. Men rapporteert gewoon lui wat er op twitter rondgaat. Het zou kranten sieren als ze daar niets over zouden rapporteren maar nogmaals, mensen willen het lezen en het levert kliks op.

Dat er dan cultisten zoals TS hysterisch over gaan doen is een ander verhaal.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185150644
quote:
10s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:25 schreef Fir3fly het volgende:
Maar de aanklacht wel.
Gelukkig dan maar dat ik die aanklacht niet heb geschreven.
  donderdag 21 februari 2019 @ 17:30:12 #169
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185150687
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:28 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Gelukkig dan maar dat ik die aanklacht niet heb geschreven.
Je bent het dan ook niet eens met de aanklacht? Overigens is de WaPo ook niet de enige krant die hier over berichtte.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185150755
Vanaf mijn zolderkamer geef ik hem trouwens weinig kans op een succesvolle zaak.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_185150761
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:30 schreef Fir3fly het volgende:
Je bent het dan ook niet eens met de aanklacht?
Daar heb ik niet de expertise, ambitie en de tijd voor om dat uit te zoeken.

Ik zou het wel prettig vinden als de WAPO & co hier voor gaan bloeden omdat ze met het publiceren van leugens en fake nieuws het leven van een minderjarige hebben verneukt.
  donderdag 21 februari 2019 @ 17:34:24 #172
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185150806
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:32 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Daar heb ik niet de expertise, ambitie en de tijd voor om dat uit te zoeken.
Dat is niet wat ik vraag. Ik vraag naar de aanklacht, niet de uitspraak. De aanklacht is dat de krant moedwillig informatie achter hield om de jongen we te zetten als racist en van alles nogwat.

quote:
Ik zou het wel prettig vinden als de WAPO hier voor gaat bloeden omdat ze met het publiceren van leugens en fake nieuws het leven van een minderjarige hebben verneukt.
Dat is dus niet waar, nu ben jij leugens aan het verspreiden. De vraag blijft dan, bloeden hoe?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185150845
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:34 schreef Fir3fly het volgende:
Dat is niet wat ik vraag. Ik vraag naar de aanklacht, niet de uitspraak. De aanklacht is dat de krant moedwillig informatie achter hield om de jongen we te zetten als racist en van alles nogwat.
En ik vertel jou dat ik over dat "moedwillig" gedeelte geen mening heb. Jeweetwel, niet iedereen hoeft overal een mening over te hebben.
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:34 schreef Fir3fly het volgende:
Dat is dus niet waar, nu ben jij leugens aan het verspreiden. De vraag blijft dan, bloeden hoe?
Dat is niet waar. WAPO heeft de leugens van die native American verspreid. Dat is obvious. Ik ben dus geen leugens aan het verspreiden.

Bloeden financieel.
  donderdag 21 februari 2019 @ 17:40:17 #174
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185150956
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:36 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

En ik vertel jou dat ik over dat "moedwillig" gedeelte geen mening heb. Jeweetwel, niet iedereen hoeft overal een mening over te hebben.

Dus je bent het oneens met de aanklacht.

quote:
Dat is niet waar. WAPO heeft de leugens van die native American verspreid.
Dat gebeurt ja. Mensen die worden geïnterviewd naar aanleiding van een gebeurtenis geven hun perspectief. En dan? Iedere willekeurige hetze die gestart wordt op twitter waar een artikel bij gequote wordt gaan onderzoeken en dan de site van dat artikel aanklagen? Waar wil je nou eigenlijk naar toe :?? Het blijft zo onduidelijk, misschien omdat je eigenlijk geen echt punt hebt? Hoe wil je ooit op welke manier dan ook bewijzen dat alleen dit artikel tot reputatieschade heeft geleden?

Overigens doet die jongen het juist prima, hij wordt nu lekker als pionnetje ingezet door Trump-cultisten :').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185151070
quote:
7s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:40 schreef Fir3fly het volgende:
Dus je bent het oneens met de aanklacht.
Ik heb geen mening over het "moedwillig" gedeelte van de aanklacht. Kan je stoppen mijn woorden te verdraaien?

quote:
7s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:40 schreef Fir3fly het volgende:
Dat gebeurt ja. Mensen die worden geïnterviewd naar aanleiding van een gebeurtenis geven hun perspectief. En dan? Iedere willekeurige hetze die gestart wordt op twitter waar een artikel bij gequote wordt gaan onderzoeken en dan de site van dat artikel aanklagen? Waar wil je nou eigenlijk naar toe :??
Eigenlijk wilde ik alleen jouw post #107 corrigeren waarin jij schreef dat de WAPO "mening" van Philips publiceerden, terwijl het veel meer dan een "mening" was. Het waren leugens over wat zich had voorgedaan. Jij blijft me echter quoten, misinterpreteren en zuigen.

quote:
7s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:40 schreef Fir3fly het volgende:
Hoe wil je ooit op welke manier dan ook bewijzen dat alleen dit artikel tot reputatieschade heeft geleden?
Als half Hollywood en half twitter je haat is er sprake van reputatie schade lijkt me. Anyway, het is de taak van die lawyers om dat de bewijzen, niet van mij.
pi_185151164
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:44 schreef Pharmacist het volgende:
Eigenlijk wilde ik alleen jouw post #107 corrigeren waarin jij schreef dat de WAPO "mening" van Philips publiceerden, terwijl het veel meer dan een "mening" was. Het waren leugens over wat zich had voorgedaan. Jij blijft me echter quoten, misinterpreteren en zuigen.
Als Philips heeft gelogen met als gevolg dat die jongens worden neergezet als racisten, is het dan niet logischer om hem aan te klagen? Hij heeft immers willens en wetens de WaPo-verslaggever voorgelogen (die nog zijn best heeft gedaan om een weerwoord te halen bij de school).

Maar ja, bij een of andere nobody valt natuurlijk geen 250 miljoen dollar te halen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 21 februari 2019 @ 17:49:08 #177
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185151195
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:44 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Ik heb geen mening over het "moedwillig" gedeelte van de aanklacht. Kan je stoppen mijn woorden te verdraaien?

Jij zegt dat de krant de jongen imagoschade heeft gedaan. Is dat dan moedwillig of niet?

quote:
Eigenlijk wilde ik alleen jouw post #107 corrigeren waarin jij schreef dat de WAPO "mening" van Philips publiceerden, terwijl het veel meer dan een "mening" was. Het waren leugens over wat zich had voorgedaan. Jij blijft me echter quoten, misinterpreteren en zuigen.
Dat maakt nul komma nul verschil.

quote:
Als half Hollywood en half twitter je haat is er sprake van reputatie schade lijkt me. Anyway, het is de taak van die lawyers om dat de bewijzen, niet van mij.
Jij zegt dat het zo is, dus dan moet je het ook onderbouwen. Voor de duizendste keer, kranten zijn niet verantwoordelijk voor wat mensen op twitter zeggen.

Verder blijft de hamvraag natuurlijk: zie je nou echt niet dat dit gewoon een domme publiciteitsstunt is van Trump-cultisten? Waarom wordt alleen de WaPo aangeklaagd? Waarom voor 250 miljoen? Waarom claim jij dat alleen dat ene artikel alle aanleiding was voor een hetze op twitter?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185151249
Ik vraag me echt af waarom men deze scholier zo loopt te verdedigen vanwege onterecht aangedane berichtgeving terwijl er zat andere voorbeelden te vinden zijn die erger zijn. Is men Sandy Hook, Parkland en andere gevallen vergeten? Waar ouders en overlevenden als crisis actors werden neergezet? Die hebben wel wat ergers doorstaan als deze jongen. Waarom zoveel sympathie voor een scholiertje dat het geluk heeft dat ouders en school geld genoeg hebben om een pr-bureau in te huren om hem zo onschuldig als mogelijk weg te zetten.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  donderdag 21 februari 2019 @ 17:51:37 #179
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185151267
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:51 schreef Barbusse het volgende:
Ik vraag me echt af waarom men deze scholier zo loopt te verdedigen vanwege onterecht aangedane berichtgeving terwijl er zat andere voorbeelden te vinden zijn die erger zijn. Is men Sandy Hook, Parkland en andere gevallen vergeten? Waar ouders en overlevenden als crisis actors werden neergezet? Die hebben wel wat ergers doorstaan als deze jongen. Waarom zoveel sympathie voor een scholiertje dat het geluk heeft dat ouders en school geld genoeg hebben om een pr-bureau in te huren om hem zo onschuldig als mogelijk weg te zetten.
Omdat hij aan de 'goede' kant staat. Nogal een domme vraag dit.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185151287
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:49 schreef Fir3fly het volgende:
Jij zegt dat de krant de jongen imagoschade heeft gedaan. Is dat dan moedwillig of niet?
Voor de zoveelste keer, daar heb ik geen mening over. Hoe de fuck kan ik nu weten wat die journalisten dachten?

quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:49 schreef Fir3fly het volgende:
Dat maakt nul komma nul verschil.
Ik beantwoord de irrelevante vraag die jij stelt.

quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:49 schreef Fir3fly het volgende:
Jij zegt dat het zo is, dus dan moet je het ook onderbouwen. Voor de duizendste keer, kranten zijn niet verantwoordelijk voor wat mensen op twitter zeggen.
Dude, als jij niet in kan zien dat er imagoschade optreed als half Hollywood en Twitter je haat en je doodsbedreigingen krijgt, ben je moedwillig blind.

Kranten horen geen fake news van Twitter klakkeloos over te nemen.
  donderdag 21 februari 2019 @ 17:53:51 #181
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185151333
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:52 schreef Pharmacist het volgende:


Voor de zoveelste keer, daar heb ik geen mening over. Hoe de fuck kan ik nu weten wat die journalisten dachten?
Het maakt nogal een verschil. De krant is niet verantwoordelijk als iemand reputatieschade oploopt als men niet moedwillig die schade heeft proberen aan te brengen. Naar jouw mening zou de krant ook fout zitten als volledig buiten hun schuld dat joch schade oploopt?

quote:
Dude, als jij niet in kan zien dat er imagoschade optreed als half Hollowood en Twitter je haat en je doodsbedreigingen krijgt, ben je moedwillig blind.
Zucht :'). Waarom lees je keer op keer niet goed? Probeer het nog een keer.

Hoe wil jij bewijzen dat alleen dit artikel verantwoordelijk is voor een zogenaamde twitter hetze?
quote:
Kranten horen geen fake news van Twitter klakkeloos over te nemen.
Dat is leuk, maar verder niet relevant.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185151338
quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:51 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Omdat hij aan de 'goede' kant staat. Nogal een domme vraag dit.
Het was dan ook voornamelijk een rhetorische vraag :+
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_185151519
quote:
10s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:53 schreef Fir3fly het volgende:
Het maakt nogal een verschil. De krant is niet verantwoordelijk als iemand reputatieschade oploopt als men niet moedwillig die schade heeft proberen aan te brengen.
De discussie ging niet over of de krant verantwoordelijk was, jij vroeg mij

quote:
14s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:30 schreef Fir3fly het volgende:
Je bent het dan ook niet eens met de aanklacht?
Ik antwoordde:
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:32 schreef Pharmacist het volgende:
Daar heb ik niet de expertise, ambitie en de tijd voor om dat uit te zoeken.
quote:
10s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:53 schreef Fir3fly het volgende:
Hoe wil jij bewijzen dat alleen dit artikel verantwoordelijk is voor een zogenaamde twitter hetze?
Niet, want daar heb ik geen zin in. Dat is de taak van de advocaat. Ik tegenstelling tot jou ben ik geen legal expert.

Ik ben trouwens klaar met jou. Ik heb geen zin in de zoveelste herhaling van posts.
  donderdag 21 februari 2019 @ 18:05:12 #184
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185151586
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 18:01 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

Niet, want daar heb ik geen zin in. Dat is de taak van de advocaat.
Zucht...

quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:16 schreef Pharmacist het volgende:

Half Hollywood en half twitter vinden dat joch na het lezen van de media coverage, vol leugens van Phillips, een racist. Daarom is het fucking duidelijk dat de media coverage hem als een racist afbeelde. Ik heb geen zin om omdat jij dat van mij wil mijn tijd te gaan verneuken door WAPO artikelen door te spitten voor iets dat al zo fucking duidelijk is.
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 16:32 schreef Pharmacist het volgende:

Die twitter hatemob quote die media coverage het is dus bloody obvious dat die hatemob kwam door de media coverage.
Je beweert keer op keer dat dit artikel tot een hetze heeft geleid. En keer op keer kun je dat simpelweg niet onderbouwen. Het is een leuke schijnbeweging om net te doen of we het ergens anders over hebben met je verwijzing naar de advocaten maar niemand trapt daar natuurlijk in. Beetje zielig zo. Dus, voor de zoveelste keer, probeer je bewering een keer te onderbouwen. Hoe kan je bewijzen dat alleen dit artikel tot een hetze leidt? Oh, en waar wordt door de krant de jongen racist genoemd of afgebeeld als zodanig?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 21 februari 2019 @ 18:06:38 #185
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_185151618
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 18:01 schreef Pharmacist het volgende:

[..]
Ik ben trouwens klaar met jou. Ik heb geen zin in de zoveelste herhaling van posts.
Ik zou zeggen geef dan eens een keer een fatsoenlijke onderbouwing, maar dat is verspilde moeite.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_185152439
quote:
10s.gif Op donderdag 21 februari 2019 18:05 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Zucht...

[..]


[..]

Je beweert keer op keer dat dit artikel tot een hetze heeft geleid. En keer op keer kun je dat simpelweg niet onderbouwen. Het is een leuke schijnbeweging om net te doen of we het ergens anders over hebben met je verwijzing naar de advocaten maar niemand trapt daar natuurlijk in. Beetje zielig zo. Dus, voor de zoveelste keer, probeer je bewering een keer te onderbouwen. Hoe kan je bewijzen dat alleen dit artikel tot een hetze leidt? Oh, en waar wordt door de krant de jongen racist genoemd of afgebeeld als zodanig?
*
pi_185154481
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 17:51 schreef Barbusse het volgende:
Ik vraag me echt af waarom men deze scholier zo loopt te verdedigen vanwege onterecht aangedane berichtgeving terwijl er zat andere voorbeelden te vinden zijn die erger zijn. Is men Sandy Hook, Parkland en andere gevallen vergeten? Waar ouders en overlevenden als crisis actors werden neergezet? Die hebben wel wat ergers doorstaan als deze jongen. Waarom zoveel sympathie voor een scholiertje dat het geluk heeft dat ouders en school geld genoeg hebben om een pr-bureau in te huren om hem zo onschuldig als mogelijk weg te zetten.
Waarom haal je er dingen bij die hier niks mee te maken hebben? Open anders een topic over Sandy Hook.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_185154935
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 20:02 schreef habitue het volgende:

[..]

Waarom haal je er dingen bij die hier niks mee te maken hebben? Open anders een topic over Sandy Hook.
Maar dat hebben ze wel.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_185155209
quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2019 20:15 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Maar dat hebben ze wel.
Nee dat hebben ze niet. Het is gewoon een zuivere whataboutism.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  vrijdag 22 februari 2019 @ 09:33:43 #190
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_185165039
Heerlijk. In korte tijd worden de media en gutmenschen ontmaskerd tot haatzaaiende leugenaars, zowel in de zaak Covington Kids als Jussie Smollett. Hopelijk vallen de oogkleppen bij veel Amerikanen af.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 22 februari 2019 @ 09:54:45 #191
113650 maniack28
Dresden Dolls O+
pi_185165361
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 19:00 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Denk je?
Ik denk dat het ervoor zorgt dat “journalisten” die hun platform misbruiken sneller de laan uit worden gestuurd. De afgelopen jaren heeft het hier namelijk aan ontbroken.
Dat komt omdat goed voorbeeld doet volgen en Trump geeft nu het goede voorbeeld.
Cause I'd rather continue my trip to the top of the mountain then freeze to death in the valley.
  vrijdag 22 februari 2019 @ 10:06:57 #192
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_185165571
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 18:01 schreef Pharmacist het volgende:

[..]

De discussie ging niet over of de krant verantwoordelijk was, jij vroeg mij

[..]

Ik antwoordde:

[..]

[..]

Niet, want daar heb ik geen zin in. Dat is de taak van de advocaat. Ik tegenstelling tot jou ben ik geen legal expert.

Ik ben trouwens klaar met jou. Ik heb geen zin in de zoveelste herhaling van posts.
Goed idee, laat die gast gewoon in zijn sop gaarkoken met zijn zwaktebod.

''Waar is het bewijs dan? Ik ben zelf te fucking lui om op Twitter of Google te gaan kijken. Ik woon in een hooischuur en weet niet hoe het internet werkt. Bewijs dan! Bewijs dan!''

Ook al spenderen we een uur aan het samenstellen van een heel online dossier (alsof dat onze taak is) waarschijnlijk zal hij het nog steeds niet willen geloven. Gewoon laten wauwelen en in discussie gaan met mensen die wel je tijd en moeite verdienen.
pi_185168404
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2019 20:22 schreef habitue het volgende:

[..]

Nee dat hebben ze niet. Het is gewoon een zuivere whataboutism.
Het gaat over een rechtszaak die gaat over de vraag of een vergoeding op z'n plaats is omdat iemands' leven online 'kapotgemaakt' werd rechtvaardig is.

Ik vraag me slechts af waarom deze jongen hier zoveel steun ontvangt en anderen niet.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_185168614
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 12:19 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Het gaat over een rechtszaak die gaat over de vraag of een vergoeding op z'n plaats is omdat iemands' leven online 'kapotgemaakt' werd rechtvaardig is.

Ik vraag me slechts af waarom deze jongen hier zoveel steun ontvangt en anderen niet.
Omdat op dit forum nogal wat Trumpisten rondhangen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_185168903
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 12:31 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Omdat op dit forum nogal wat Trumpisten rondhangen.
Trumpist of niet, het is nogal meten met twee maten.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_185169742
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 12:47 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Trumpist of niet, het is nogal meten met twee maten.
Welke dingen meten we hier precies?

Edit; Ik had over het David Hogg en Emma Gonzalez gebeuren heen gelezen.
pi_185169877
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 13:25 schreef DeKleineTuinman het volgende:

[..]

Welke dingen meten we hier precies?
Verontwaardiging over mogelijk oneerlijke behandeling in de pers.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_185170070
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 13:28 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Verontwaardiging over mogelijk oneerlijke behandeling in de pers.
Nick Sanders is in dit geval oneerlijke behandeld door de pers, dat klopt. In de gevallen Gonzalez en Hogg zie ik voornamelijk valse beschuldigingen uit de rechtse hoek, maar de pers niet zozeer.
pi_185170413
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 13:34 schreef DeKleineTuinman het volgende:

[..]

Nick Sanders is in dit geval oneerlijke behandeld door de pers, dat klopt. In de gevallen Gonzalez en Hogg zie ik voornamelijk valse beschuldigingen uit de rechtse hoek, maar de pers niet zozeer.
Dan zijn we het oneens.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_185170465
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 12:19 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Het gaat over een rechtszaak die gaat over de vraag of een vergoeding op z'n plaats is omdat iemands' leven online 'kapotgemaakt' werd rechtvaardig is.

Ik vraag me slechts af waarom deze jongen hier zoveel steun ontvangt en anderen niet.
Omdat dit topic gaat over deze jongen. Zoals ik zei, een zuivere whataboutism.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_185170626
Dat kan. Waar ben je het precies niet mee eens? Dat Sanders oneerlijk behandeld is of dat Gonzalez en Hoog voornamelijk worden beschuldigd door rechtse gekkies maar niet zozeer de pers?
pi_185170818
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 13:54 schreef DeKleineTuinman het volgende:
Dat kan. Waar ben je het precies niet mee eens? Dat Sanders oneerlijk behandeld is of dat Gonzalez en Hoog voornamelijk worden beschuldigd door rechtse gekkies maar niet zozeer de pers?
Beide. Ik zie niet hoe deze gozer oneerlijk is behandeld door de pers. Door idioten op Twitter ed zeker, maar niet door de pers an sich.

Dat andere spreekt voor zich natuurlijk. Tenzij je rechtsgekke platforms als Infowars en Gateway Pundit niet als pers ziet. Wat ze technisch gezien helaas wel zijn.

Mensen als Hogg en Gonzalez hebben het heel wat zwaarder te verduren gehad. Maar bij deze jongen die gefortuneerd genoeg is dat z'n ouders en school een pr bureau inhuren om zo een excuustour te kunnen maken is de sympathie ineens enorm. Dit verbaast me.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_185171239
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 14:01 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Beide. Ik zie niet hoe deze gozer oneerlijk is behandeld door de pers. Door idioten op Twitter ed zeker, maar niet door de pers an sich.

Dat andere spreekt voor zich natuurlijk. Tenzij je rechtsgekke platforms als Infowars en Gateway Pundit niet als pers ziet. Wat ze technisch gezien helaas wel zijn.

Mensen als Hogg en Gonzalez hebben het heel wat zwaarder te verduren gehad. Maar bij deze jongen die gefortuneerd genoeg is dat z'n ouders en school een pr bureau inhuren om zo een excuustour te kunnen maken is de sympathie ineens enorm. Dit verbaast me.
Oneerlijk behandeld niet bewust nee, maar wel enorm door het slijk gehaald aan de hand van een vaag internetfilmpje. Ik denk dat je "de pers" daar best verantwoordelijk voor mag houden. 250 miljoen is verder natuurlijk een idioot bedrag.

Infowars en Gateway Pundit zie ik inderdaad niet als pers.
pi_185171654
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 februari 2019 14:17 schreef DeKleineTuinman het volgende:

[..]

Oneerlijk behandeld niet bewust nee, maar wel enorm door het slijk gehaald aan de hand van een vaag internetfilmpje. Ik denk dat je "de pers" daar best verantwoordelijk voor mag houden. 250 miljoen is verder natuurlijk een idioot bedrag.

Infowars en Gateway Pundit zie ik inderdaad niet als pers.
Ik denk dat die 250 miljoen niet eens gekozen is als een mogelijk haalbaar bedrag. Dit bedrag is gewoon zo hoog gekozen om maximale verslaggeving te krijgen.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  maandag 11 maart 2019 @ 15:14:19 #205
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_185542426
Sander's advocaat gaat ook CNN aanklagen voor 250 miljoen :)

https://nypost.com/2019/0(...)re-than-250-million/
Scratch a liberal and you will find a fascist
  zondag 28 juli 2019 @ 21:07:04 #206
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_188178574
En zoals verwacht gewoon uit de rechtszaal gekwakt bij de eerste de beste mogelijkheid.
https://thehill.com/homen(...)ngton-post-dismissed
quote:
A $250 million defamation lawsuit filed by Kentucky high school student Nicholas Sandmann against The Washington Post was dismissed by a federal judge on Friday afternoon.

Judge William O. Bertelsman ruled that seven Washington Post articles and three tweets focusing on the Covington Catholic High School student, who became the center of a viral confrontation with a Native American elder in Washington, D.C., earlier this year, were protected by the First Amendment and deemed opinion.

“Few principles of law are as well-established as the rule that statements of opinion are not actionable in libel actions,” wrote Bertelsman, a Carter appointee. “The statements that Sandmann challenges constitute protected opinions that may not form the basis for a defamation claim.”

Sandmann’s suit characterized the Post’s coverage as libelous. The judge, however, cited case law that the statements made in the stories on Sandmann must be “more than annoying, offensive or embarrassing.”

Instead, the judge found, the statements must expose the party — in this case Sandmann — to public hatred, contempt and ridicule.

The lawsuit, which called for the Post to pay $250 million in damages, alleged that the paper published "a series of false and defamatory print and online articles" about Sandmann's encounter with the Native American elder in February. The student was among a number of high schoolers in town for a major anti-abortion march.

The suit claimed that the Post's coverage "directly and proximately caused substantial and permanent damage to Nicholas" and that Sandmann suffered "permanent harm to his reputation."

Washington Post owner Jeff Bezos paid $250 million for the newspaper in 2013.

“From our first story on this incident to our last, we sought to report fairly and accurately the facts that could be established from available evidence, the perspectives of all of the participants, and the comments of the responsible church and school officials,” Washington Post Director of Communications Shani George said in a statement. “We are pleased that the case has been dismissed.”

Lawsuits by Sandmann's legal team against NBC and CNN are still pending.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_188178737
quote:
Op zondag 28 juli 2019 21:07 schreef Fir3fly het volgende:
En zoals verwacht gewoon uit de rechtszaal gekwakt bij de eerste de beste mogelijkheid.
https://thehill.com/homen(...)ngton-post-dismissed
[..]

Deep state. :{w
pi_188179187
quote:
1s.gif Op woensdag 20 februari 2019 11:40 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Of het ligt aan het feit dat hij blank is, durf ik niet te zeggen. Hij heeft gewoon een hoofd dat uitnodigt tot het geven van klappen.
Lokken de meeste pubers dat niet uit.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  zondag 28 juli 2019 @ 21:46:46 #209
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_188179500
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:53 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Jouw mening. Niet de waarheid
Wel dus.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:19:52 #210
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190064633
De zaak is in discovery fase...

quote:
Covington Catholic teen's $275 million lawsuit against NBCUniversal can proceed, judge rules

[...]

“[T]he court finds that the statements that plaintiff ‘blocked’ Phillips or did not allow him to retreat, if false, meet the test of being libelous per se under the definition quoted above,” said Judge Bertelsman in his order.

[...]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  Jaap van Dissel-award 2022 dinsdag 7 januari 2020 @ 23:01:58 #211
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190928343
Jammer dat ze niet bekend maken hoeveel hij heeft gekregen. Maar dit zal wel enkele miljoenen zijn gok ik.

quote:
BREAKING: Covington Catholic Student Nick Sandmann Gets Settlement From CNN After $275 Million Lawsuit



Covington Catholic High School student Nick Sandmann received reportedly has received a settlement from CNN after suing the far-left network for smearing him last year.

“CNN agreed Tuesday to settle a lawsuit with Covington Catholic student Nick Sandmann,” Fox 19 reported. “The amount of the settlement was not made public during a hearing at the federal courthouse in Covington.”

Sandmann also filed lawsuits against The Washington Post and NBC Universal, each for $250 million or over, and is reportedly planning to “sue Gannett, owners of The Enquirer.”

Sandmann attorneys Todd McMurtry and Lin Wood filed a $275 million lawsuit against CNN in March of last year in the U.S. District Court for the Eastern District of Kentucky.

“CNN was probably more vicious in its direct attacks on Nicholas than The Washington Post. And CNN goes into millions of individuals’ homes,” Wood told Fox News’ Mark Levin last year. “CNN couldn’t resist the idea that here’s a guy with a young boy, that Make America Great Again cap on. So they go after him.”

“They really went after Nicholas with the idea that he was part of a mob that was attacking the Black Hebrew Israelites, yelling racist slurs at the Black Hebrew Israelites. Totally false,” Wood continued. “Now you say you’ve seen the tape; if you took the time to look at the full context of what happened that day, Nicholas Sandmann did absolutely nothing wrong. He was, as I’ve said to others, he was the only adult in the room.”

In an interview on Fox News last year, McMurtry told anchor Sandra Smith, “Well, what CNN’s tagline is facts first. And what we believe their reporting was in this circumstance was lies first; cover up second, and facts not yet determined by that organization. So the difference between this lawsuit and the other lawsuit that we have filed is that CNN is a very significant media organization with a much broader reach than say the Washington Post. It has a Twitter followers of 41 million people. It published four videos. Nine online articles that were tweeted out. So that’s millions and millions and millions of repetitions of the lies and falsehoods that CNN spread.”

“Well, we’ve talked about the impact the impact on Nicholas Sandmann a number of times and it — it is significant,” McMurtry continued. “Nicholas Sandmann was a 16 year old man who had a perfect reputation. He was loved by his parents, respected at his school, and had many good friends at Covington Catholic High School. So he was a person that was doing very well in life and due to his strong character, he still is. But never the less, his character has now been determined by the lies issued by CNN. So the facts were not first, the lies were.”

In early February, Sandmann’s lawyers released a list of 54 individuals and news organizations that they sent letters to instructing them to preserve evidence for potential lawsuits. The list includes:

https://www.dailywire.com(...)275-million-lawsuit/
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  woensdag 8 januari 2020 @ 09:36:31 #212
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_190932215
Wat fijn dat Nick gewonnen heeft. Zeer terecht. En een grote klap voor de Fake News Media!
  woensdag 8 januari 2020 @ 09:55:50 #213
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_190932480
quote:
6s.gif Op dinsdag 7 januari 2020 23:01 schreef Nikonlover het volgende:
Jammer dat ze niet bekend maken hoeveel hij heeft gekregen. Maar dit zal wel enkele miljoenen zijn gok ik.
[..]

CNN is een organisatie met een gigantisch wereldwijd publiek, ik denk wel meer dan enkele miljoenen. Ze zaten namelijk goed fout met hun smaadcampagne tegen een minderjarige. Zoiets wil je niet aan een rechter over laten dus ze zullen een "offer he can't refuse" gedaan hebben (met eventuele geheimhoudingsclausule).
pi_190932610
quote:
10s.gif Op woensdag 8 januari 2020 09:39 schreef Fir3fly het volgende:

Tip: google eens wat settlement betekent.
Dat ze hem hebben afgekocht en dus indirect schuld hebben bekend? :')

quote:
En zoals verwacht gewoon uit de rechtszaal gekwakt bij de eerste de beste mogelijkheid.
https://thehill.com/homen(...)ngton-post-dismissed
De zaak tegen de Wapo is heropend.

https://eu.usatoday.com/s(...)continue/2489395001/

[ Bericht 5% gewijzigd door Frutsel op 08-01-2020 11:38:21 ]
pi_190932624
quote:
7s.gif Op woensdag 8 januari 2020 09:55 schreef Twiitch het volgende:

[..]

CNN is een organisatie met een gigantisch wereldwijd publiek, ik denk wel meer dan enkele miljoenen. Ze zaten namelijk goed fout met hun smaadcampagne tegen een minderjarige. Zoiets wil je niet aan een rechter over laten dus ze zullen een "offer he can't refuse" gedaan hebben (met eventuele geheimhoudingsclausule).
En het gaat al zo lekker met ze :D

https://www.dailywire.com(...)ates-hits-new-record
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 8 januari 2020 @ 10:12:03 #216
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190932628
quote:
7s.gif Op woensdag 8 januari 2020 09:55 schreef Twiitch het volgende:

[..]

CNN is een organisatie met een gigantisch wereldwijd publiek, ik denk wel meer dan enkele miljoenen. Ze zaten namelijk goed fout met hun smaadcampagne tegen een minderjarige. Zoiets wil je niet aan een rechter over laten dus ze zullen een "offer he can't refuse" gedaan hebben (met eventuele geheimhoudingsclausule).
Ja, daar heb je gelijk in.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  woensdag 8 januari 2020 @ 10:13:45 #217
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190932648
quote:
7s.gif Op woensdag 8 januari 2020 09:55 schreef Twiitch het volgende:

[..]

CNN is een organisatie met een gigantisch wereldwijd publiek, ik denk wel meer dan enkele miljoenen. Ze zaten namelijk goed fout met hun smaadcampagne tegen een minderjarige
Het was helemaal geen smaad en ze hebben niets fout gedaan. Deze zogenaamde rechtszaken waren publiciteitsstunts.

Zowel de advocaten van CNN als die van dat jongetje weten ook wel dat deze zaak frivool is dus gaan ze niet verder.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 8 januari 2020 @ 10:20:25 #218
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190932714
quote:
7s.gif Op woensdag 8 januari 2020 10:13 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Het was helemaal geen smaad en ze hebben niets fout gedaan. Deze zogenaamde rechtszaken waren publiciteitsstunts.

Zowel de advocaten van CNN als die van dat jongetje weten ook wel dat deze zaak frivool is dus gaan ze niet verder.
Onzin.
Als ze die jongen geen goed schikkingsvoorstel hebben gedaan, dan zouden ze de zaak hebben doorgezet. En deze zou ook nog eens gewonnen zijn door die jongen.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  woensdag 8 januari 2020 @ 10:21:59 #219
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190932733
Slim van CNN om buiten de rechtzaal schuld te bekennen. Mooie bijkomstigheid is dat dit mooi de andere zaken tegen de fake-news kan financieren. En ik snap best dat ze wilden schikken toen de rechtzaak in de "discovery"-fase geraakte.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 8 januari 2020 @ 10:24:08 #220
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190932768
quote:
7s.gif Op woensdag 8 januari 2020 10:21 schreef Fir3fly het volgende:

[..]


Prima. Maar wat denk je zelf. Als CNN weet dat ze niets fout hebben gedaan. Dan gaan ze die jongen echt niet betalen hoor. Dan hadden ze wel gewacht op de uitspraak van de rechter.

[ Bericht 2% gewijzigd door Frutsel op 08-01-2020 11:38:48 ]
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_190932793
quote:
6s.gif Op woensdag 8 januari 2020 10:24 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Prima. Maar wat denk je zelf. Als CNN weet dat ze niets fout hebben gedaan. Dan gaan ze die jongen echt niet betalen hoor. Dan hadden ze wel gewacht op de uitspraak van de rechter.
Vaak draait het meer om dat je niet zeker weet wie er gelijk gaat krijgen en kan het goedkoper zijn het af te kopen op deze manier.
  woensdag 8 januari 2020 @ 10:29:16 #222
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190932824
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 10:26 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Vaak draait het meer om dat je niet zeker weet wie er gelijk gaat krijgen en kan het goedkoper zijn het af te kopen op deze manier.
Zegt genoeg over CNN, dat zij deze stap moeten nemen met hun advocatenteam. Dat doe je alleen wanneer je weet dat je (nagenoeg) 100% bij het foute eind zit.
  woensdag 8 januari 2020 @ 10:32:44 #223
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_190932859
quote:
7s.gif Op woensdag 8 januari 2020 10:13 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Het was helemaal geen smaad en ze hebben niets fout gedaan. Deze zogenaamde rechtszaken waren publiciteitsstunts.
Nee hoor, helemaaaaaaaaaal niets fout gedaan. :')

Er is nota bene een video waaruit blijkt dat ze héél veel dingen fout hebben gedaan, omdat die jongen - en zijn klasgenoten - zo'n beetje de enige partij was in het hele verhaal die NIET deed aan intimidatie en racistische tactieken.

Maargoed, de waarheid past natuurlijk niet in de koortsachtige anti-Trump bubbel van Fir3fly.
pi_190932864
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 10:29 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Zegt genoeg over CNN, dat zij deze stap moeten nemen met hun advocatenteam. Dat doe je alleen wanneer je weet dat je (nagenoeg) 100% bij het foute eind zit.
Dan moet je je toch wat meer verdiepen in hoe dat er aan toe gaat in Amerika.
Het valt gewoonweg niet op die manier te bepalen.

Beide kanten kijken er op juridische manier naar, die jongen heeft niets te verliezen die staat toch al voor lul met z'n vermeende racisme tegen de notabene oorspronkelijke bewoners van dat land.. die nog steeds als semi-gevangenen in reservaten wonen trouwens maar enfin dat is een verhaal apart.

Maar CNN heeft sneller, meer te verliezen vanwege het overwegend Christelijk Amerika en vaak ook rechters die alles behalve onpartijdig uitspraak doen.

Het is in dat opzicht nou eenmaal een derdewereldland, waar kinderen en zelfs peuters zonder vertegenwoordiging voor de rechter kunnen verschijnen want illegaal stempeltje, federaal recht dus geen recht op bijstand en meer van zulk soort krankzinnigheden.

Ik zou ook settlen en verder gaan.
  woensdag 8 januari 2020 @ 10:40:29 #225
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190932953
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 10:33 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Dan moet je je toch wat meer verdiepen in hoe dat er aan toe gaat in Amerika.
Het valt gewoonweg niet op die manier te bepalen.

Beide kanten kijken er op juridische manier naar, die jongen heeft niets te verliezen die staat toch al voor lul met z'n vermeende racisme tegen de notabene oorspronkelijke bewoners van dat land.. die nog steeds als semi-gevangenen in reservaten wonen trouwens maar enfin dat is een verhaal apart.

Maar CNN heeft sneller, meer te verliezen vanwege het overwegend Christelijk Amerika en vaak ook rechters die alles behalve onpartijdig uitspraak doen.

Het is in dat opzicht nou eenmaal een derdewereldland, waar kinderen en zelfs peuters zonder vertegenwoordiging voor de rechter kunnen verschijnen want illegaal stempeltje, federaal recht dus geen recht op bijstand en meer van zulk soort krankzinnigheden.

Ik zou ook settlen en verder gaan.
Maar we horen toch ook steeds dat je in de VS gerechtigheid kan kopen? CNN heeft de middelen, Sandman niet. En CNN heeft alleen meer te verliezen in de rechtzaak omdat zij het gewoon bij het foute eind hebben. Het schikken is voor hen de juiste en logische keuze om die reden, en niet vanwege mogelijke juridische waanzin, want ze hebben geen poot om op te staan.

En je weet dat partijdige rechters beide kanten uitgaan he? Je kan zo maar een corrupte Obama-rechter treffen.
  woensdag 8 januari 2020 @ 10:40:42 #226
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_190932955
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 10:33 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Beide kanten kijken er op juridische manier naar, die jongen heeft niets te verliezen die staat toch al voor lul met z'n vermeende racisme tegen de notabene oorspronkelijke bewoners van dat land.. die nog steeds als semi-gevangenen in reservaten wonen trouwens maar enfin dat is een verhaal apart.
Um, wat? WAT ZEG JE NOU ALLEMAAL?!!! Vermeende racisme? Oorspronklijke bewoners? Dat is precies waar deze hele zaak om draait, dat die jongen is neergezet als een of andere racistische onruststoker terwijl het precies omgekeerd is. Precies omgekeerd. Die mislukte indiaan viel hen lastig met zijn racistische motieven.

Dus omdat die klote mongool in de verte afstamt van de ''oorspronkelijke bewoners'' (wat betekent dat uberhaupt?) krijgt hij een vrijbrief om een stel onschuldige scholieren die letterlijk niets verkeerd stonden te doen te intimideren met zijn oorlogstrommel? Vanwege zijn huidskleur is het vanzelfsprekend om hem op het schild te hijsen als ''zielig'' en die jongens dan maar te verketteren als racistisch rednecktuig?

Jij laat zien echt alles wat er mis is met de Woke-cultuur in Amerika. Heb je het juiste kleurtje, dan ben je automatisch slachtoffer, heb je het verkeerde kleurtje, dan ben je een dader. Compleet bezopen manier van denken.
pi_190936084
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 10:11 schreef Aurelius het volgende:

[..]

En het gaat al zo lekker met ze :D

https://www.dailywire.com(...)ates-hits-new-record
Zie ik iets over het hoofd of zijn dit allemaal totaal geen indrukwekkende cijfers?

1) “Hannity” (3.3 million), 2) “Tucker Carlson Tonight” (3.1 million), 3) “The Rachel Maddow Show” (2.78 million), the lone non-Fox show, 4) “Ingraham Angle” (2.57 million), and 5) “The Five” (2.55 million).

Hier in NL zowel Jinek als dat nieuwe OP1 beiden rond de miljoen en dat in een land wat bijna 20x zo klein is qua inwoners.....
  woensdag 8 januari 2020 @ 14:33:57 #228
153121 butz0rs
Dat zijn jouw feiten
pi_190936242
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 14:20 schreef tjoptjop het volgende:
Zie ik iets over het hoofd of zijn dit allemaal totaal geen indrukwekkende cijfers?

Het is een zender met alleen maar nieuws, die hebben we in Nederland niet eens (toch?).
pi_190936270
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 14:33 schreef butz0rs het volgende:

[..]

Het is een zender met alleen maar nieuws, die hebben we in Nederland niet eens (toch?).
RTLZ half maar verder niet idd.

Die kijkcijfers zijn overigens specifieke shows, vandaar het vergelijk.
  woensdag 8 januari 2020 @ 15:23:15 #230
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190936813
Stating the obvious;
CNN=#FakeNewsMedia
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 14:20 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Zie ik iets over het hoofd of zijn dit allemaal totaal geen indrukwekkende cijfers?

1) “Hannity” (3.3 million), 2) “Tucker Carlson Tonight” (3.1 million), 3) “The Rachel Maddow Show” (2.78 million), the lone non-Fox show, 4) “Ingraham Angle” (2.57 million), and 5) “The Five” (2.55 million).

Hier in NL zowel Jinek als dat nieuwe OP1 beiden rond de miljoen en dat in een land wat bijna 20x zo klein is qua inwoners.....
Klopt.
De hele MSM zijn imo bagger en daar kijkt, verhoudingsgewijs heel verrassend -not- geen hond naar.
En dit maakt het gebazel dat FOX NEWS zoveel invloed heeft op de Trump-stemmer zo delusional.
Rachel Maddow heeft meer invloed gehad op de anti-Trumpers die vol overtuiging een opgehitste hoax voor zoete koek aannamen -Trump is een marionet van Putin/Michael Cohen went to Prague (lolololol) dan de voorspelling van Sean Hannity werd geloofd dat Robert Mueller de ondergang van Trump zou betekenen, omdat hij "deepstate" zou zijn.
Nogmaals; #FakeNewsMedia
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 8 januari 2020 @ 15:48:57 #231
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190937082
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 10:26 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Vaak draait het meer om dat je niet zeker weet wie er gelijk gaat krijgen en kan het goedkoper zijn het af te kopen op deze manier.
Nee.
Settlement is er om discovery te voorkomen.
Dus alle e-mails, memo's, notulen, et cetera die gepaard gingen met de beslissing om het nieuws te brengen over de Covington kids zoals CNN het heeft gebracht -indirect, via de verdediging- in de openbaarheid te brengen.
Dit is simpelweg CNN die de schade -van haar roekeloze berichtgeving- wil minimaliseren.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 8 januari 2020 @ 18:16:08 #232
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190939121
quote:
7s.gif Op woensdag 8 januari 2020 09:55 schreef Twiitch het volgende:

[..]

CNN is een organisatie met een gigantisch wereldwijd publiek, ik denk wel meer dan enkele miljoenen. Ze zaten namelijk goed fout met hun smaadcampagne tegen een minderjarige. Zoiets wil je niet aan een rechter over laten dus ze zullen een "offer he can't refuse" gedaan hebben (met eventuele geheimhoudingsclausule).
Jensen heeft het er vandaag over in zijn podcast. Hij denkt, gezien de werking van het Amerikaanse systeem, dat het om enkele tientallen miljoenen gaat.

https://jensen.nl/
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_190939434
quote:
2s.gif Op woensdag 8 januari 2020 15:23 schreef dellipder het volgende:
Stating the obvious;
CNN=#FakeNewsMedia
[..]

Klopt.
De hele MSM zijn imo bagger en daar kijkt, verhoudingsgewijs heel verrassend -not- geen hond naar.
En dit maakt het gebazel dat FOX NEWS zoveel invloed heeft op de Trump-stemmer zo delusional.
Rachel Maddow heeft meer invloed gehad op de anti-Trumpers die vol overtuiging een opgehitste hoax voor zoete koek aannamen -Trump is een marionet van Putin/Michael Cohen went to Prague (lolololol) dan de voorspelling van Sean Hannity werd geloofd dat Robert Mueller de ondergang van Trump zou betekenen, omdat hij "deepstate" zou zijn.
Nogmaals; #FakeNewsMedia
Fox is de grootste MSM... 8)7
pi_190939527
quote:
2s.gif Op woensdag 8 januari 2020 15:48 schreef dellipder het volgende:

[..]

Nee.
Settlement is er om discovery te voorkomen.
Dus alle e-mails, memo's, notulen, et cetera die gepaard gingen met de beslissing om het nieuws te brengen over de Covington kids zoals CNN het heeft gebracht -indirect, via de verdediging- in de openbaarheid te brengen.
Dit is simpelweg CNN die de schade -van haar roekeloze berichtgeving- wil minimaliseren.
Ja, iedereen met een beetje kennis van het amerikaanse rechtssysteem weet dit. Fok tokkies dus niet. Afkopen voor een half miljoen is goedkoper dan procederen waarbij de jury rechtspraak nog wel eens voor verrassingen kan zorgen.
  woensdag 8 januari 2020 @ 20:53:06 #235
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190941290
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 18:37 schreef The_End het volgende:

[..]

Fox is de grootste MSM... 8)7
quote:
2s.gif Op woensdag 8 januari 2020 15:23 schreef dellipder het volgende:

De hele MSM zijn imo bagger

Wat precies begrijp je hier niet?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190942217
quote:
2s.gif Op woensdag 8 januari 2020 20:53 schreef dellipder het volgende:

[..]

[..]

Wat precies begrijp je hier niet?
Weet ik niet. Zeg het maar.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 8 januari 2020 @ 22:45:06 #237
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_190943334
quote:
0s.gif Op woensdag 8 januari 2020 18:42 schreef The_End het volgende:

[..]

Ja, iedereen met een beetje kennis van het amerikaanse rechtssysteem weet dit. Fok tokkies dus niet. Afkopen voor een half miljoen is goedkoper dan procederen waarbij de jury rechtspraak nog wel eens voor verrassingen kan zorgen.
Afkopen zal niet een half miljoen geweest zijn maar een veel groter bedrag.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_190945944
quote:
6s.gif Op woensdag 8 januari 2020 22:45 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Afkopen zal niet een half miljoen geweest zijn maar een veel groter bedrag.
Afkopen zal niet een half miljoen geweest zijn maar een veel kleiner bedrag.
pi_194242978
twitter


Nog een paar te gaan.

twitter


[ Bericht 30% gewijzigd door Nober op 24-07-2020 19:43:54 ]
  vrijdag 24 juli 2020 @ 19:47:11 #240
168739 Red_85
'echt wel'
pi_194243219
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2020 09:24 schreef The_End het volgende:

[..]

Afkopen zal niet een half miljoen geweest zijn maar een veel kleiner bedrag.
In de vs?

Die gast hoeft nooit meer te werken. En zn eventuele kinderen ook niet.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  vrijdag 24 juli 2020 @ 19:49:59 #241
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_194243276
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 juli 2020 19:32 schreef Nober het volgende:
[ twitter ]

Nog een paar te gaan.

[ twitter ]
Nouja, dat klinkt positief.
En nu maar hopen dat het "journalistiek" tuig hier iets van leert. Maar dat is vast en zeker ijdele hoop.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  Jaap van Dissel-award 2022 vrijdag 24 juli 2020 @ 22:08:38 #242
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_194245640
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juli 2020 19:47 schreef Red_85 het volgende:

[..]

In de vs?

Die gast hoeft nooit meer te werken. En zn eventuele kinderen ook niet.
Dit ja
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_194245798
quote:
6s.gif Op vrijdag 24 juli 2020 22:08 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Dit ja
En terecht
pi_194246188
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juli 2020 19:49 schreef Kaneelstokje het volgende:

[..]

Nouja, dat klinkt positief.
En nu maar hopen dat het "journalistiek" tuig hier iets van leert. Maar dat is vast en zeker ijdele hoop.
De NOS vertelt hier niets over.
  zaterdag 25 juli 2020 @ 00:15:25 #245
168739 Red_85
'echt wel'
pi_194247964
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juli 2020 22:41 schreef Homey het volgende:

[..]

De NOS vertelt hier niets over.
Tuurlijk niet. Die deden net zo keihard mee met de frame.
Gelauff die zn fout toegeeft :')
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  zaterdag 25 juli 2020 @ 22:40:32 #246
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_194260146
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juli 2020 22:41 schreef Homey het volgende:

[..]

De NOS vertelt hier niets over.
Het staat nu wel op teletekst.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  zaterdag 25 juli 2020 @ 23:53:40 #247
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_194261550
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juli 2020 22:41 schreef Homey het volgende:

[..]

De NOS vertelt hier niets over.
quote:
De NOS verspreidt nepnieuws, liegt met cijfers en dringt de politieke voorkeur van de NOS-redactie op, zo blijkt uit de elfde editie van het Zwartboek NOS Journaal.
Op 19 januari plaatste de NOS op zijn website een bericht met de volgende kop: “Commotie over treiteren Vietnamveteraan van indiaanse afkomst.”
Volgens de publieke omroep werd een stamoudste tijdens een demonstratie getreiterd door jongens met Trump-petjes.
Fake news

Een dag later, op 20 januari, zei presentator Jeroen Overbeek: “In de VS is het zeer ongepast om oorlogsveteranen belachelijk te maken. De school heeft daarom ook excuses aangeboden en maatregelen aangekondigd.”
NOS-correspondent Wouter Zwart tweette over dit bericht: “Deze beelden schokken veel Amerikanen. Een indiaan en vietnamveteraan die in DC was voor Indigenous March. Hij werd minutenlang omsingeld, geïntimideerd en uitgelachen door jongeren die daar waren voor March for Life (anti-abortus).”
Ten eerste bleek dat ‘Vietnamveteraan’ Nathan Phillips wel militair is geweest, maar nooit in Vietnam heeft gediend.
Ten tweede is hier sprake van fake news. De onversneden beelden laten zien dat de indiaan op de jongens afstapt, in plaats van andersom zoals de NOS beweerde.
Doodgezwegen

Daarnaast werden de jongens uitgescholden door een andere groep, de Black Hebrew Israelites, maar daarover niets in de berichtgeving.
Een rectificatie is nooit geplaatst. Sterker nog: de NOS heeft de hoax doodgezwegen

Raar. Terwijl dit onderwerp destijds nog wel zo enorm in de belangstelling stond bij de NOS. Het ging over weinig anders meer. En telkens maar benadrukken dat die indiaan ook een veteraan was, etc. En telkens weer dat filmpje tonen waarop eigenlijk niks gebeurde.

[ Bericht 53% gewijzigd door LXIV op 26-07-2020 00:07:19 ]
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_194264550
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juli 2020 23:53 schreef LXIV het volgende:

[..]


[..]

Raar. Terwijl dit onderwerp destijds nog wel zo enorm in de belangstelling stond bij de NOS. Het ging over weinig anders meer. En telkens maar benadrukken dat die indiaan ook een veteraan was, etc. En telkens weer dat filmpje tonen waarop eigenlijk niks gebeurde.
Ik keek eens op wat Twitter profielen van NOS journalisten. Dat waren duidelijk ultra-linkse wappies met een obsessie voor trump en Amerika. Ik neem de NOS al lang niet meer serieus.
  zondag 26 juli 2020 @ 10:22:24 #249
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_194264584
quote:
0s.gif Op zondag 26 juli 2020 10:19 schreef Homey het volgende:

[..]

Ik keek eens op wat Twitter profielen van NOS journalisten. Dat waren duidelijk ultra-linkse wappies met een obsessie voor trump en Amerika. Ik neem de NOS al lang niet meer serieus.
De NOS is tegenwoordig puur activistisch extreem-links. Bizar dat hier door Rutte niks aan gedaan wordt. Opdoeken, die haat- en leugenfabriek.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_194264761
Ik zie op de twitter echt heeel veel haat nog naar hem, Wat me nog meer opvalt dat al die haters of een blauwe golf, of een regenboog of iets met BLM in hun twitterprofiel heeft staan.
Allemaal lui die perfect te hersenspoelen zijn door de MSM.
  maandag 27 juli 2020 @ 20:40:43 #251
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_194284350
quote:
0s.gif Op zondag 26 juli 2020 10:22 schreef LXIV het volgende:

[..]

De NOS is tegenwoordig puur activistisch extreem-links. Bizar dat hier door Rutte niks aan gedaan wordt. Opdoeken, die haat- en leugenfabriek.
De Nederlandse journalisten tikken braaf de stukjes van de Amerikaans media over, die variëren van 50 shades Orange Man Bad. Ze zijn te dom of te vol van hun eigen vooroordelen om eens media te volgen die een ander geluid laten horen. Voorheen keek ik nog wel eens naar het RTL journaal, maar sinds een paar jaar is daar ook de teneur naar links bijgesteld.
Scratch a liberal and you will find a fascist
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')